Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Overlykkelig

 • 14.08.2014 - 17:08

Selv om jeg har skrevet gjentatte ganger på bloggen i dag at jeg har kjedet meg, vil jeg med glede trekke det tilbake akkurat i dette øyeblikk. For omtrent to timer siden fant jeg ut av at gutta mine finally are back together again og har kommet ut med en ny singel. Wow! Det nå fire år siden Metro Station var komplett slik jeg husker det, og nå er de tilbake som den gode gamle gjengen igjen. Denne nyheten varmer mitt fan-hjerte så utrolig mye. Nå sitter jeg og digger til den nye låten deres som en idiot og gledestårene strømmer på. Akkurat i dette øyeblikket kan jeg kalle meg selv overlykkelig. 

Jeg kan ikke huske sist jeg ble så glad av kjendisnytt, men akkurat dette tok kaka. Den nye singelen de ga ut for kun to dager siden heter Love & War og er hittil den absolutt beste låten deres av de nyere som har blitt gitt ut. OMFG! It's unbelievable.  

 

Last ned Metro stations nye singel "Love & War" på iTunes - http://smarturl.it/MSLoveAndWar

The day of memories

 • 08.08.2014 - 17:27

For en del år tilbake var jeg hodestupt forelsket i Metro Station. Jeg er det enda, men kanskje ikke på samme nivå som da. Musikken deres er så kul og går rett i hjertet mitt. Akkurat nå sitter jeg å minnes om den tiden gjennom min absolutte favorittlåt: Now That We're Done. Det er akkurat som om det er noe ved akkurat den låten som relaterer til enkelte faktorer i mitt eget liv, og når jeg sitter igjen med den følelsen etter å ha hørt en låt, vet jeg at dette er noe jeg virkelig liker å høre på.

Jeg vet ikke helt hvorfor jeg forelsket meg i Metro Station, men på den tiden var Shake It en stor hit på veldig mange radiokanaler, og det var med den låten de på en måte hadde sitt store gjennombrudd. Nå er bandet splittet opp og Mason Musso er den eneste av de fire gutta som har opprettholdt Metro Station navnet. Trace Cyrus startet et nytt band: Ashland High, hvilket jeg foressten også liker musikken til, men min personlige mening er at det ikke er i nærheten så bra som den gode gamle Metro Station musikken. 

To nye sanger anonymt spredd på nett

 • 06.06.2014 - 21:27

På mandag og i dag ble to helt nye låter spredd anonymt ut på nett. Disse sangene skulle originalt ha vært med på Bangerz albumet til Miley Cyrus, men fikk aldri plass på den ferdige og absolutte listen med sanger på albumet. 

 • Mandag - Pretty Girls (Fun)
 • Fredag (i dag) - Last Goodbye

Hør selv og finn ut av hva du tenker om de. 

Ny musikkvideo

 • 26.12.2013 - 16:48

Den siste tiden har Miley Cyrus sjokkert mange rundt om i verden og kanskje aller mest for sine frekke sceneopptredner, men likevel skapte nok musikkvideoen til Wreking Ball mest oppstyr av alt. Å stille opp naken i en musikkvideo er virkelig ikke greit lenger, og spesielt ikke om du heter Miley Cyrus. I dag kom hun ut med sin nyeste musikkvideo til Adore You, og etter å ha sett den må jeg nok inrømme at Wreking Ball  ikke er noen ting i forhold til denne nye musikkvideoen.

Alle har hver sin måte å tolke en musikkvideo på, men for meg kunne denne musikkvideoen se ut som en "hvordan jeg onanerer video". Det er mye berøring av kropp og sexy leppebevegelser og mye mye mer, men bakom alt er musikkvideoen teknisk bra satt sammen. Om den gir mer mening til låten er opp til dere å bedømme. 

 
Rockin' Around The Christmas Tree

 • 20.12.2013 - 16:55

Jeg beklager det dårlige bildet på videoen, men jeg måtte bare finne noe raskt og gæli. Jeg prøver også å finne ut av hvordan jeg kan gjøre sangen tilgjengelig for dere på iTunes også. Håper dere liker det dere hører, og må dere fortsatt ha en fin fredags kveld. 

 
 

Finally also with lyrics

 • 19.10.2013 - 19:36

Nå om dagen har jeg fått en del forespørsler. Alle peker mot akkurat den samme tingen, nemlig om å legge ut Getting Back med lyrics på You Tube. Jeg liker jo å gjøre leserne mine glade, og derfor har jeg gjort nettopp dette. Kanskje låten gir bedre mening hos noen gjennom å lese teksten. God fornøyelse! ---Ragnfrid---

Gratis Streaming!

 • 01.10.2013 - 19:49

Hun har tidligere utgitt plater som Meet Miley Cyrus, Breakout, Time Of Our Lives  og Can't be tamed. Nå er hun endelig ute med sitt fjerde album Bangerz. Albumet har fått sin endelige utgivelsesdato, og er å finne i butikken 8.oktober. Som en pirrende nerve har albumet fått en begrenset tid med gratis streaming på iTunes. Personlig har FU (feat. French Montana) blitt min nye favoritt. 

For gratis streaming klikk <HER>

Som en mer pirrende intro til sitt nye album, kommer Miley Cyrus ut med en dokumentarfilm på MTV i morgen 22:00 - Miley Cyrus; The movement. Blant oss Smilers er dette et tema som går igjen på Twitter. Jeg som veldig mange andre gleder meg til å se hvordan 2013 blir seendes ut for Miley som artist. 

#BANGERZ

 1. Adore You
 2. We Can't Stop
 3. SMS (BANGERZ) (feat. Briney Spears)
 4. 4x4 (feat. Nelly)
 5. My Darlin (feat. Future) 
 6. Wrecking Ball
 7. Love, Money, Party (feat. Big Sean)
 8. #GETITRIGHT
 9. Drive
 10. FU (feat. French Montana)
 11. Do My Thang
 12. Maybe You're Right
 13. Someone Else

Bonus tracks (kun for Deluxe Version)

 • Rooting For My Baby
 • On My Own
 • Hands In The Air (feat. Ludacris)

 

---Ragnfrid---

#23

 • 11.09.2013 - 17:42

Det eneste jeg liker med onsdager er den korte skoledagen. Pluss at det å ha det samme faget hele dagen gjør deg nok så sliten. Nå må jeg sette i gang og gjøre leksene mine. Jeg har to innleveringer og er halveis på begge. Begge må uansett gjøres innen i morgen. Siden jeg tenger mammas leksehjelp må jeg vente til hun kommer hjem. Det kan ta tid, men bedre sent enn aldri.


I skrivende stund hører jeg på Miley Cyrus & Mike Will Made It sin nye låt. #23 er virkelig en bra låt, men mange der imot mener Miley er for "hvit" til den slags musikk. Det tror ikke jeg, for jeg har hørt det meste før og nå er det virkelig ingenting som overrasker meg med Miley lenger. 

? Hva synes du om låten?

Viste seg naken i ny musikkvideo

 • 10.09.2013 - 17:27

Etter å ha lest gjennom Miley Cyrus twitterprofil i går ettermiddag, gikk jeg direkte inn på youtube for å se musikkvideoen av Mileys nye låt Wreking Ball. Jeg elsker låten og det at musikkvideoen var så "brutal" gjorde meg ingenting. Jeg synes videoen ga et større preg på låtens innhold. Totalt sett elsket jeg hele konseptet. I etterkant av musikkvideoens utgivelse har det kommet masse kritikk om Mileys opptreden i videoen. Mange reagerer på at hun viser seg naken og slikker på denne klubben hun slår ut veggene med. 


Selvfølgelig kan jeg se hvorfor mange reagerer, men hvilken person er akkurat den samme som 20år som da du var 13år? Hun har jo selv sagt at den personen hun var som Miley Stewart på Hannah Montana ikke var i nærheten av det imaget hun selv så opp til. Ja, Miley Stewarts personlighet er helt okey å ha i en tv-serie på Disney Channel. Nettopp fordi mange barn ser på det, men vi må ikke glemme at det bare var skuespill. Miley Cyrus spilte en rolle som hun tilfeldigvis delte fornavn med, men de er på ingen måte like av den grunn. Miley Cyrus og Miley Stewart er to helt forskjellige personer og personligheter. Ikke glem det.

? Hva tenker du om saken?
? Likte du Miley Cyrus nye musikkvideo? 

 

---Ragnfrid---

Memories

 • 24.08.2013 - 20:34

Som alle andre, har også jeg visse sanger som vekker tilbake mange minner. Denne gangen tenkte jeg å dele en av de mest minneverdige sangene så langt i mitt liv. En sang som har fått sin egen plass i hjertet mitt. Grunnen til at denne sangen har fått sin egen plass i mitt hjerte, er fordi jeg sang den i min morsomors begravelse. For meg var den tiden ganske tung og tøff. Mormor var en av de mest verdifulle menneskene i mitt liv. Uten henne var jeg ingenting. Det var liksom oss to, gjennom tykt og tynt. På godt og ondt. Det å miste henne satte store arr i meg. Psykiske arr. Hun betydde like mye for meg da, som det tante gjør for meg nå. 

 

 

---Ragnfrid---

New music

 • 29.06.2013 - 09:49

Nå kan vi si det er en del år siden Metro Station kom ut med ny musikk, men så gikk jeg inn på nettsiden deres i går kveld og fant noe interessant. I lang tid har nettsiden vært nede på grunn av at de skulle fornye alt. Ny logo og den pakka. Så rullet jeg meg nedover og fant coveret på den nye plata deres og fikk nesten gledestårer. Som nevnt tidligere er Metro Station mitt favoritt band og de betyr like mye for meg som Justin Bieber gjør for mange av dere. Etter jeg fant dette coveret søkte jeg som en galing etter nye låter på youtube, og nei men om jeg fant det jeg lette etter. Flokende nye låter. Blant de jeg hørte på i går kveld forelsket jeg meg spesielt i "I Don't Know You". 

Da jeg hørte denne var jeg med ett så glad at jeg nesten kan sammenligne denne gledesrusen med å være forelsket. Metro Station har tross alt ikke kommet med noen andre albumer enn sitt første som kom i 2008, og i en musikkbransje er det veldig lenge. Jeg gleder meg til denne musikken ligger ute på iTunes og selges i butikker. 

 

 

---Ragnfrid---

Getting Back - Ragnfrid & Jenny

 • 18.06.2013 - 18:41

Jeg vet dere alle har ventet veldig lenge på denne nyheten, men det kommer en dårlig ved den også. Jeg spurte Jenny om jeg kunne legge ut musikkvideoen vår, men hun synes det ble for flaut og sa nei. Selvfølgelig skal ikke jeg være noen kranglefant over det og respekterer hennes valg. Derimot fikk jeg lov til å legge ut sangen. Jeg håper dere ikke ble for skuffet over dette, men jeg håper teksten klarer å festes like godt i deres hjerner som den er blitt i min. 

 

 

---Ragnfrid---

Hjelp til å trend det

 • 03.06.2013 - 20:43

Det er ikke meningen å bli helt kokko her, men HERRE GUD! Jeg har ventet i over tre år på ny og råkul musikk fra Miley Cyrus, og så kom hun ut med #WeCantStop klokken halv fem i dag. OMG! Jeg går i spinn. Om ikke jeg har hatt noen gode dager i det siste, er dette desidert den beste på veldig lenge. Klikk dere inn på Twitter da folken og hjelp til å trende #WeCantStop. Den er på 6.plass over de mest populære låtene på iTunes nå og jeg kommer til å kjempe på Twitter i kveld fram til den ligger på en soneklar 1. eller 2.plass. Håper alle dere der hjemme har det like morsomt som det jeg har det i dag. Har nettopp kjøpt låten selv og den ligger klistret inn på hjernen min. I samme slengen kjøpte jeg med #FallDown og #AshtraysAndHeartbreaks i tillegg. Kos dere videre i kveld skjønne dere. 

---Ragnfrid---

We Can't Stop

 • 03.06.2013 - 19:09

Fremdeles etter så mange timer sitter jeg på rommet, men nå har jeg det mer moro. Det er så gøy for oss smilers at Mileys nye singel endelig er her. Jeg må bare få lov til å si at We Can't Stop er en av de bedre låtene hennes opp igjennom karieren hennes. Den kun ut i dag og jeg har gledet meg så grusomt mye til denne dagen. Håper det ikke er lenge til den kommer på iTunes her i Norge også, for den låta har klistret seg på hjernen min allerede. 

 

 

---Ragnfrid---

Tilbake i drømmeverden

 • 19.04.2013 - 18:38

Så er jeg tilbake i drømmeverden min. Lytter til låter jeg ikke har hørt på årevis og mimret tilbake til den gang jeg hørte på denne musikken. Det er godt å tenke tilbake på det som er forbi noen ganger, men siden jeg er en veldig følsom person med mange tunge opplevelser må jeg ikke bli for revet med. Det er ofte bedre å mimre tilbake de periodene det skjer mye på skolefronten, det hjelper meg å fokusere bedre og være mer aktiv på skolen. Musikk for meg er tankenes pedagog. Du lyttet til teksten, tar det til deg og minner deg selv på det når samme situasjon rammer deg. Om jeg skulle fortalt hvor mange ganger i liver jeg har fått råd av musikken jeg hører på, ville jeg beskrevet det med ett ord: uendelig. 

Dette er en av låtene jeg ofte nynner på når jeg tenker tilbake på gode minner som står meg nær. Den gangen hadde den en annen betydning for meg, men nå som jeg kan bedre engelsk vet jeg hva den faktisk handler om.

 

 

-Har dere noen låter dere hører på når dere sitter å mimrer tilbake?
-Hvilke sanger?
-Noen visse artister kanskje?

 

---Ragnfrid---

Pom Poms

 • 07.04.2013 - 15:15

 

---Ragnfrid---

Gasoline - new music by Miley Cyrus

 • 14.03.2013 - 19:25

Siden det tar så utrolig lang til å laste opp videoen på youtube tenkte jeg vi kunne glede oss med å høre miley Cyrus' nye låt "Gasoline" 

-Hadde vært morro å høre hva dere tenker om hennes nye musikk.

 

 

---Ragnfrid---

Nicki Minaj - "Va va voom"

 • 25.02.2013 - 18:59

Jeg har nok en gang som sikkert mange andre fått enda en ny sang på hjernen. Jeg kan ikke hele låten, men jeg går rundt å nynner på refrenget hele tiden.

 

---Ragnfrid---

Bringer bare mer glede i meg

 • 30.01.2013 - 17:35

Det har blitt mørkt ute og jeg sitter som alltid planta på stolen min, men i dag av alle dager hører jeg på musikk som får meg til å mimre tilbake til tiden jeg hadde så mange fine og gøyale opplevelser. Jeg sitter på gråten, så rart det. Minner som kommer tilbake gjennom å lytte til låtene du ikke kunne gå en dag uten den gangen. Skjønner ikke hvorfor jeg har lagt den type musikk på hylla. Det bringer bare mer glede i meg. Så vil nok fortsette med minringen. 

På grunn av dette tenkte jeg dere kunne få høre en av mine aller best likte låter av mitt favoritt band. Jeg har sikkert fortalt dere hvilket band det er tidligere, men for de som ikke har fått det med seg så er det Metro Station. Og enda bedre likte jeg de etter selveste Mason Musso followa meg på Twitter. Gud så starstruck jeg ble da. Men en liten glede kan fort være en stor glede. 

 

Denne låten smelter jeg av. Men bare for å ha nevt det er Metro Station et Electronica- / Rock- band. Så jeg liker også å høre på helt annen musikk enn kun den Miley Cyrus lager. Kan hende de aller fleste har fått et inntrykk av at jeg kun er opptatt av hennes musikk, men det er jeg da altså ikke.

-Likte dere låten?
-Hvorfor / hvorfor ikke?'

Kos dere mye videre i kveld, og ikke glemm å sette på Tv2 i kveld klokken 20:00, for da er der Idol.

---Ragnfrid--- 

Melodi i mine ører.

 • 07.01.2013 - 21:03

På alle fredager de siste årene har jeg fulgt med på Kollektivet på Tv2. Men det som er en negativ side med det er at de lager for mange fengende låter, så jeg har gått å nynnet på "I can't get erection from the election" som ble vist på Tv i sessong 1 på premiere sendingen. Det som er plagsomt er at melodien sitter som hår fast på hodet. Jeg er blitt avhengig av å høre på den hver dag og blir litt deppa om jeg ikke setter den på. Snart begynner jeg å lure på om de ikke bare kan legge ut låtene på iTunes eller lignende. Her er Videoen - så får vi se om dere blir like opphengt av låten som jeg er blitt. 

 

Jeg er garantert sikker på at dere også, om ikke bare en smule syntes denne låten var litt fengende. 

---Ragnfrid---

Radioactive

 • 14.12.2012 - 19:45

Denne uken tenkte jeg å dra til med ukens favoritt sett fra mitt syn. Radioactive med Imagine Dragons. Håper den faller i smak på en slik fredagskveld.

---Ragnfrid---

Desisions.

 • 09.11.2012 - 20:58

Ukens musikkvideo

 • 27.10.2012 - 17:06

Ukens sang.

 • 13.10.2012 - 20:24

Denne sangen hører jeg på hver gang jeg føler meg deppa og nedfor. Den minner meg litt om det og ikke slippe taket på det du elsker høyest i hele verden uansett hva det enn måtte være. Den bringer også fram mange gode minner fra den tiden jeg var litt yngre og hva jeg følte på den tiden.

 

Ukas musikkvideo.

 • 08.09.2012 - 14:14

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no