hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Svar på spørsmålsrunden 14.12.2014

Har du vært forelsket i en jente før?
Jeg har aldri vært forelsket i en jente før. Har heller aldri hatt følelser for en jente. Jeg utelukker ikke at det aldri kommer til å skje, men hittil er det bare gutter jeg har vært forelsket i og hatt følelser for. Så på dette tidspunktet i livet tenner ikke jeg på jenter. 

Hvor mange kjærester har du hatt?
Nå kommer det jo helt an på hva man anser som en kjæreste, men på barneskolen hadde jeg to "ordentlige" kjærester, og på videregående har jeg hatt en. Det blir til sammen tre stykker om jeg husker riktig. 

Har du en kjæreste?
Jeg er faktisk singel. Så vet dere det.  


Er du nær din mor?
Jeg og mamma har et veldig sterkt bånd, og veldig mye av grunnen til det er at hun alltid har vært der for meg når jeg har trengt hjelp til lekser og annet skolearbeid. Uten mamma er jeg veldig sikker på at karakterene mine hadde vært verre enn de er i dag. Så jeg vil si at skole og utdanning har vært vår felles greie, men det var også en tid der jeg og mamma ikke var fullt så gode venner også.   

Har du hatt samleie før?
Jeg er litt usikker på hvorfor jeg har valgt å ta med dette spørsmålet i det hele tatt, men det har seg sånn at veldig mange opp gjennom har spurt om dette. Tydeligvis finnes det lesere som er veldig nysgjerig på om jeg er jomfru eller ikke, og jeg tenker at dette er en privatsak som er unødvendig å dele på bloggen. Jeg deler mye og er åpen om det aller meste, men dette er noe jeg ønsker å holde privat.

Hvor mange bestevenner har du?
Noen av dere vet det allerede, fordi jeg har skrevet så mye om de opp gjennom, men for dere som ikke har fått det med dere har jeg to bestevenner. Melissa og Moah. Vi har kjent hverandre i alle år egentlig, for vi har gått på samme trinn på samme barneskole alle sammen, men vi ble vel ikke ordentlig kjent med hverandre før mot slutten av 4. klasse.  

Liker du å danse?
Dans er noe jeg alltid har hatt en viss interesse for, men interessen har aldri vært så stor at jeg har gått på kurs eller trening for å gjøre noe ut av det. Derimot gikk jeg på turn i 5 år, hvilket var kombinert med dans. Ble veldig lei meg da jeg måtte slutte på det.  

Kan du lage en video hvor du viser rommet ditt en gang?
Jeg ser ingen grunn til å ikke gjøre det, men nå har det seg sånn at rommet mitt er utrolig lite og kronglete. Så jeg er veldig sikker på at det ikke vil falle i interesse hos dere. Dessuten har jeg for det meste vist dere hva jeg har på rommet mitt tidligere, og de som har fått med seg det har sett at jeg ikke har mye spennende å se på. Men for all del, hvis dette er noe dere ønsker skal jeg selvfølgelig lage denne viden, selv om jeg mener det ville bli dårlig underholdning.  


Hva er din beste opplevelse?
Dette er et veldig vanskelig spørsmål å svare på, men jeg tror min beste opplevelse var Miley Cyrus konserten 28.mai. Mest fordi jeg var forberedt på å ikke dra. Jeg hadde nemlig ikke penger til billett, men så en vakker dag starter Melissa en samtale med meg på Twitter. Hun har nemlig kjøpt billett til konserten, men finner ut av at hun ikke kan dra likevel. Så spør hun meg om ikke jeg vil kjøpe den. Jeg spør hvor mye hun skal ha for den, hun svarer 300 kroner, jeg snakker med mamma og finner ut av at det ikke var en så alt for gæren pris. Så skjer det mest fantastiske noen sinne.

Meg: Jeg trenger kontonummeret ditt.. Forresten vil mamma overføre pengene fra sin konto siden jeg ikke har nettbank. Thx U're the best :)
Melissa: Vet du hva? Du er bestevennen min. Du trenger ikke betale for den ;) det er en gave fra meg til deg. Hva er adressen din?
Meg: Tuller du?

Bare sånn for å ha sagt det også, jeg er en stor Miley Cyrus fan. Har alltid vært og kommer alltid til å være det, så da jeg fikk konsertbilletten i posten gråt jeg av glede. Husker jeg var så utrolig glad, for jeg hadde aldri trodd at det var Melissa som skulle oppfylle min største drøm for meg. Jeg føler jeg skylder henne livet mitt, men hun sa hun ikke ville ha noe i gjengjeld. Melissa er virkelig en sann venn. Jeg er så utrolig glad i henne. 

Hvordan har du det akkurat nå?
Akkurat nå har jeg det helt okey, for jeg tresser mye på grunn av kommende skoleuke. Ellers er livet herlig på de aller fleste måter. Selvfølgelig kunne jeg hatt det bedre, men det kan vi alle. Orker ikke å bruke tiden på å klage over unødvendige små filleting, så jeg vil nok si at akkurat nå, rent over, har jeg det helt fint. 

Hva har du tenkt å bli?
Den store drømmen er å jobbe som programleder på tv, men det er bare tiden som kan vise om jeg kommer meg til mål. Ellers så høres det veldig morsomt ut å jobbe som programleder i radio. Så det er nok ett av de to yrkene jeg sikter på. 

Hvordan opplevde du barndommen?
Følelsesmessig vil jeg si jeg opplevde barndommen som en berg og dal bane, men jeg vil egentlig påstå at jeg har hatt en alle tiders barndom. Selvfølgelig har ikke alt vært idyll, men jeg har klart og overleve de verste tidene også. Jeg fikk mine bestevenner i barndommen, og er utrolig takknemlig for det. Flere av de beste minnene jeg har er fra barndommen. Jeg ble deprimert i barndommen, men vil si jeg plages mindre av det nå enn jeg gjorde da. Som en oppsummering ville jeg ha gitt barndommen terningkast 5, for selv om jeg har opplevd utrolig mye positivt, har jeg også opplevelser jeg helst kunne levd uten. 

Ask me anything! 06.12.2014

God morgen alle herlige blogglesere!

Nå har det visst blitt en god stud siden forige spørsmålsrunde, igjen. I den anledning tenkte jeg å fyre løs med en ny. Denne gangen håper jeg på mange spennende og morsomme spørsmål, da lesertallet har økt. Jeg er åpen for det meste, så her kan du spørre om hva som helst. Her finnes det ingen grenser for hva som er lov og ikke lov. Har et håp om å få tid til å svare på spørsmålsrunden innen kommende uke er over. Så det er bare å begynne og spørre! 

Svar på spørsmålsrunde! 17.08.2014

Spørsmålsrunde! 06.08.2014

Nå er det  100 år siden sist jeg hadde en spørsmålsrunde på bloggen. Sist fikk jeg inn en drøss med spørsmål. Spørsmål om mye rart egentlig. Det virker også ut som om lesere liker spørsmålsrunder ut i fra hva jeg har observert på andre blogger, så hvorfor ikke begynne med dette igjen. Du kan få lov til å spørre om hva som helst. Hobbyene mine, min mening om noe eller noe helt ut av det blå. Alt er opp til deg, men husk at du  ikke får svar på det du lurer på, dersom du ikke legger igjen ett spørsmål i kommentarfeltet. 

NB! - Spørsmålsrunden stenges på søndag. 


Spørsmålsrunde! 03.04.2014

Nå er det utrolig lenge siden sist det var spørsmålsrunde på bloggen. Merkerlig nok må det alltid gå en lang stund mellom hver gang, men jeg får bestandig like mange merkelige som gode spørsmål. Denne gangen kommer jeg til å svare på spørsmålene med innlegg istedet for videoblogg, og det er fordi jeg har planer om å lage videoblogg ganske snart uansett. Håper på mange fine og åpne spørsmål, og håper å høre fra dere snart.Svar til spørsmålsrunden! 21.08.2013

 

---Ragnfrid---

Spørsmålsrunde! 11.08.2013

Nå er det blitt utrolig lenge siden sist det var spørsmålsrunde på bloggen. Jeg har helt ærlig ikke tenkt så mye på noen spørsmålsrunde i det siste, men siden en leser lengtet etter en tenkte jeg kanskje det var på tide. Jeg har ingen konkret telling på hvor lenge siden det faktisk er blitt, men i følge youtube profilen min er det to måneder siden. Er vel kanskje på tide med en da, eller hva?

Når jeg legger ut svarene vet jeg ikke riktig enda, men jeg tenkte jeg kunne være litt snille med dere og gi dere ut uka. Omtrent. Kos dere, og ikke minst bruk fantasien.---Ragnfrid---

Spørsmålsrunde! 26.05.2013

Nå føler jeg det har gått lang tid siden jeg hadde spørsmålsrunde sist, og derfor tenkte jeg det var på tide med en. Det er bare å spørre om alt som faller dere inn egentlig, men tenk litt før dere spør. Jeg ønsker ikke akkurat spørsamål som "er du jomfru" eller lignende hvis dere skjønner hva jeg mener.---Ragnfrid---

Svar på spørsmålsrunden #4 15.03.2013

Jeg vet jeg sa den skulle ut på bloggen i går, men den ble faktisk ikke ferdig behandlet før jeg våknet i dag tidlig. Den har tydeligvis så stort minne at det tok over natten for å laste den opp, men her er den og så håper jeg dere blir førnøyde med mine svar.

---Ragnfrid---

Spørsmålsrunde! #4 12.03.2013 Spørsmålsrunde! 

-Spør om hva du vil
-Ingen grenser
-Kun spørsmål


---Ragnfrid---

Spørsmålsrunde! 09.02.2013

 Spørsmålsrunde! 

-Spør om hva du vil
-Ingen grenser
-Kun spørsmål


---Ranfrid---

Svar på spørsmålsrunden. 27.01.2013

 

---Ragnfrid---

Spørsmålsrunde! 23.01.2013

Det er en stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde, så drar en nå.

Du kan spørre om Hva som helst men helst relevante ting. Ikke la det være barnslige barneskole spørsmål. 

Alt vil bli svart på en Videoblogg.

---Ragnfrid---

Svar på spørsmålsrunden. 05.12.2012

 

---Ragnfrid---

Spørsmålsrunde! 26.08.2012

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no