hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Happy New Year 01.01.2015

Godt Nyttår!

Nå har klokken passert midnatt for omtrent en time siden, og vi har nettopp startet vårt nye år med flott fyrverkeri (Ikke så mye her i gården, for her er det jævlig tåkete.), kaker og noe godt i glasset. I hvert fall for de av oss som faktisk er gamle nok til å drikke alkohol, om ikke du har drukket litt i smug for foreldrene dine. Selvsagt er ikke jeg en av de, for jeg er ikke 18 år enda, men jeg har likevel hatt noe godt i glasset. Nemlig First Price Cola Free. Cola uten sukker med andre ord. Kunne unnet meg en alkoholfri øl, men jeg følte ikke helt for det i kveld. Det går aldri an å nye noenting når man lider av regelmessige smerter i nakken.. Jeg håper alle mine herlige lesere har hatt en super feiring av det nye året, enten det har vært sammen med venner eller familie. Så vil jeg takke alle som har ofret tiden sin på å lese bloggen min i 2014. Jeg sier det ikke ofte, men jeg setter så utrolig mye pris på det. Så tusen hjertelig takk skal dere ha for det.

Som jeg har nevnt i et tidligere innlegg, tenkte jeg å starte 2015 med å gjøre noe ordentlig crazy og ut av det blå. I hvert fall for min del. I veldig mange år har jeg vært veldig imot å opprette en Facebook-konto. Litt fordi at jeg ofte opplever at det man vil ha, kan man ikke få, og det man ikke vil ha, kan man få. Pluss at jeg aldri har vært så interessert i, eller opptatt av å gjøre som alle andre. Så har jeg vel i lang tid vært veldig sint på Facebook, og nå lurer kanskje veldig mange på hvorfor. Det har seg nemlig slik at jeg hadde Nettby før, men Nettby måtte selvfølgelig nedlegges på grunn av at for mange brukere gikk over til Facebook. Grunnen til at jeg skriver om alt dette tullet, er nettopp fordi jeg tenkte å starte 2015 med å legge fra meg mange av mine absurde regler og meninger om alt jeg i bunn og grunn egentlig er litt småredd for. For i stedet for å hyperventilere og få abstinenser hver gang jeg møter på sider ved verden jeg ikke liker eller skjønner meg på, har jeg for vane å dikte opp absurde regler og meninger om disse tingene, for å ha en "grunn" til å holde avstand fra det. Ikke spør meg hvorfor jeg lever mitt psykiske liv på den måten, men hittil har det i hvert fall hatt en viss funksjon. Nå føler jeg at jeg går rundt grøten igjen, men poenget med dette innlegget er egentlig bare å informere dere lesere om at jeg faktisk har opprettet en Facebook-konto. Noe jeg ALDRI i mitt liv trodde jeg skulle gjøre. 

NB! - For de av dere som ønsker å følge med på hva som skjer på Facebook'en min framover, har jeg opprettet en klikkbar link til Facebook-profilen min under "Følg Meg" boksen i sidemenyen. Eller dere kan klikke HER!
 • Dato: 01.01.2015
 • Tid: 00:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Get redy with me tag 31.12.2014

 • Dato: 31.12.2014
 • Tid: 20:24
 • Kategori: Videoblogg
 • Kommentarer: 0

Ut på aketur 31.12.2014

I mitt forrige innlegg skrev jeg blant annet at jeg skulle ta med meg Miriam og Diana ut på en liten aketur borti nabolaget. Det har jeg gjort, og selv om jeg snart er voksen, hadde jeg det like moro i bakken som de små. Vi ble ikke lenge, men nok til å bli veldig kalde og innmari slitne. Da vi kom hjem var mamma godt i gang med å lage middagen vår. Siden vi ikke er så veldig mange i hus på nyttåraften i år, byttet vi ut vår tradisjonelle Kalkun med and i stedet. Akkurat som på julaften har dagen gått fra A til Å på no time, mye på grunn av Miriam og Diana, men jeg skal ikke la det stoppe meg fra å ha en super nyttårskveld. Med både "The royal variety performance 2014", masse fyrverkeri og mye annet kos. Dessverre liker ikke vi å investere i eget fyrverkeri, så vi utnytter oss av andres lommebok og ser på deres fyrverkeri i stedet. Til vanlig pleier vi i hvert fall å kjøpe inn en pakke eller to med stjerneskudd, men det ble det ikke noe av i år. Så heldigvis er det nyttårsaften til neste år også.Jeg føler ikke det er så veldig mye å si om resten av dagen. Jeg sto opp rundt ellevetiden, men var ikke våken før nesten halve dagen var over. Som alle andre dager denne juleferien, laget jeg meg en god frokost, gikk inn på rommet og så flere episoder av House. Kan ikke for det, men I'm kind of hooked.. Senere vil det bli lagt ut en ny videoblogg, så det er bare å holde seg oppdatert :)

 • Dato: 31.12.2014
 • Tid: 19:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Er du fremdeles nysgjerrig? 30.12.2014

Den siste tiden føler jeg at jeg har skrevet veldig mye om hendelser fra fortiden min. Det er kanskje ikke noe jeg gjør bevisst, men å skrive om de samme hverdagslige tingene jeg gjør hele tiden, vil i lengden bli veldig kjedelig å lese. Dessuten er jeg utrolig dårlig på å ta med kameraet når jeg går ut, så det blir veldig sjeldent spennende bilder å skrive rundt. Kanskje dette burde være ett av mine nye nyttårsforsetter? Når det er sagt er det nyttårsaften i morgen, og enkelte lesere har spurt etter en "Get redy with me" videoblogg. Dum som jeg er, måtte jeg selvfølgelig søke etter dette på YouTube, da jeg ikke visste hva det var. Nå som jeg vet det er, er jeg litt skeptisk til konseptet må jeg si. Som jeg har skjønt, er det akkurat som å lage en sminkevideo, bare det ikke heter sminkevideo. Grunnen til at jeg er litt skeptisk til nettopp dette, er litt på grunn av at jeg ikke eier så mye sminkeprodukter, og tror derfor det ikke vil bli så veldig spennende å se på for dere sminkeinteresserte. Dessuten bruker jeg veldig lite sminke når jeg først sminker meg. Kanskje mascara, eye liner, litt øyeskygge og that's it. Men hvis dere fremdeles er nysgjerrig på hvordan jeg sminker meg, hadde det vært fint med en liten kommentar om det i kommentarfeltet under. 

Siden det er nyttårsaften i morgen, regner jeg med at det vil bli dårlig med oppdateringer. Jeg har nemlig planer om å ta med meg Miriam og Diana ut på aketur borti nabolaget. Det har jo blitt så mye snø de siste ukene, og barn liker snø. Det gjorde i hvert fall jeg da jeg var liten. Jeg lyste opp hver gang jeg så snø. Jeg skulle lage snømenn og snøhuler, snøballer og snøengler. Alt en kunne gjøre med snø. Nå er det ikke like kult å leke med snø lenger, som det det en gang pleide å være, men det er alltid moro å tilbringe tid sammen med mine to søte små lillesøstre. Så nevnte jeg så vidt i mitt forrige innlegg at Sigrid skulle komme til Oslo for å feire nyttår, men så viser det seg at hun skal feire sammen med venner i stedet for med oss. For en sviker!.. Nei da, hun skal få gjøre som hun vil. Den lille lillesøsteren min har jo blitt så stor, 15 år og greier. Og mer rart synes jeg det er når folk vi ikke kjenner, ved første øyekast, tror at hun er den eldste av oss to. Haha! Da kan jeg ikke annet enn å le. Men nå prater jeg bare rundt grøten igjen, hvilket jeg har en tendens til å gjøre veldig mye, har jeg hørt.. Men igjen, hvis dere fremdeles er nysgjerrig på hvordan jeg sminker meg, hadde det vært fint med en liten kommentar om det i kommentarfeltet under. 

 • Dato: 30.12.2014
 • Tid: 19:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1

For et ork 30.12.2014

Med litt hjelp fra mamma har jeg klart å stå opp nesten to timer tidligere i dag, enn noen annen dag denne ferien, og det kjenner jeg. Fy fader for et ork det var å stå opp i dag. Hjernen var våken, men øynene mine var klistret sammen som lim. Tror det tok meg femten minutter å komme meg opp av sengen, fra da mamma kom inn på rommet og vekket meg. Likevel tror jeg det var ganske lurt av meg å tvinge mamma til å vekke meg, for nå får jeg i hvert fall døgnrytmen tilbake håper jeg.  

Om ikke veldig lenge skal jeg komme meg ut litt, for jeg skal bli med mamma til byen. Der skal vi møte Sigrid, for hun skal være her på nyttårsaften. Det blir koselig, men før jeg rører utgangsdøren, skal jeg ta meg en kort liten morgendusj for å vekke liv i meg selv. Jeg er fremdeles ganske trøtt, og da hjelper det litt ekstra å sprute litt vann i ansiktet. Det funker i hvert fall på film. 
 • Dato: 30.12.2014
 • Tid: 11:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Tungt å fordøye 29.12.2014

Jeg er en person som er alt for glad i fortiden min til å kaste gamle minner, selv om det kanskje trengs en gang i blant for å rydde opp i livet. Jeg tok meg en rydderunde på rommet her om dagen, men jeg har fremdeles ikke hjerte til å kvitte meg med enkelte ting. Flere ganger har jeg gått rundt meg selv og spurt "hva er den rareste tingen jeg eier", men jeg finner aldri et godt svar. Jeg tar vare på det aller meste som kan friske opp gamle minner, gode som vonde. Jeg har tatt vare på mormors gamle glansbilder, gamle bursdagskort, mobilpynt man ikke kan bruke lenger, kinobilletter og nøkkelbånd. For å ha nevnt noe. Det er kankje på tide å kvitte meg med mer, men jeg synes det er litt tungt å legge vekk ting jeg forbinder med barndommen. 

Da jeg flyttet hit jeg bor nå i sommer, måtte jeg bite tennene godt sammen og manne meg opp da jeg måtte kaste pulten min. Pulten jeg hadde hatt siden 2.klasse på barneskolen. Jeg måtte ikke kaste den fordi den var gammel og stygg, men fordi det ikke var plass til den. Det er fremdeles tungt for meg å fordøye det, for den pulten har jeg delt så mange fine minner med. Jeg hadde skrevet så mye rart på den, klistet flere klistremerker på den. Den pulten var rett og slett et stort minne i seg selv, og derfor var det veldig sårt å kvitte meg med den. Jeg antar at jeg bare hater å si farvel til gamle venner. 
 • Dato: 29.12.2014
 • Tid: 18:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Sene morgener 29.12.2014

Nå som det bare er en uke igjen av juleferien, er det nok på tide å snu døgnrytmen tilbake til normalen. For selv om det er veldig deilig å sove til klokken er halv tolv, er det ekstremt usunt i lengden. Men det har sine fordeler. I løpet av ferien, så langt, har jeg endelig hentet inn mye av den manglende energien jeg virkelig har trengt. Dette kjennes både på humør, kropp og sinn. Kanskje det ikke er noen vits i å sove lenge om morgenen lenger. Med tanke på at det faktisk bare er en uke igjen til skolehverdagen er tilbake, vil det nok være et sjakktrekk å legge seg tidlig i kveld. Jeg sier ikke at jeg skal legge meg ni, men gjerne før midnatt slik at døgnrytmen stabiliserer seg, og blir mer som den var før ferien startet. 

Siden jeg sover bort mesteparten av dagene mine, har jeg lite å bedrive timene fram mot kvelden med. I dag var vel klokken rundt kvart på tolv da jeg sto opp, så jeg har ikke vært våken særlig lenge. Til å stå opp så seint, fikk jeg meg i hvert fall en god frokost. Nemlig det beste jeg vet å spise til frokost: Hardkokt egg med jordbærsyltetøy på. Nam.. Jeg vet at den kombinasjonen høres utrolig kræselig ut for veldig mange, men tro meg, det er ikke bare jeg som liker jordbærsyltetøy på eggene mine. Men nok om sære matvaner. 

Så langt har jeg brukt dagen min på å dusje og se på film. I dag gikk jeg for en god klassiker fra barndommen: Shrek Forever After - The Final Chapter. Ingenting er bedre enn å starte dagen med en god latter og litt humor. Det er som de sier, filmene er virkelig bedre på sitt originale språk, enn på norsk.   • Dato: 29.12.2014
 • Tid: 14:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Me Myself & Time 29.12.2014

Denne nest, nest, nest siste dagen i 2014, tenkte jeg og dele den fine nye bloggen til Melissa med dere. Skikkelig gamle lesere kjenner Melissa som min andre halvdel her på bloggen. Savner henne fælt må jeg si, men det gjør jeg hele tiden. Antar hun ble lei av blogg.no, men nå er hun tilbake, bare på en helt annen bloggplatform. Hun er ikke like flink til å oppdatere bloggen sin som jeg er med denne, men hun skriver med store ord og et stort hjerte. Det er det jeg kanskje liker best med Melissa. Hun har så store og filosofiske ord på hjertet sitt, at jeg nesten kan omtale henne som vennegjengens vise person. 

Bloggen heter Me Myself & Time, med en undertittel som lyder "Something about my life I guess..". Om dere klikker dere innom bloggen hennes, vil dere fort legge merke til at jeg er den eneste personen så langt som faktisk har lagt igjen kommentarer. Veldig pussig etter min mening, for jeg synes det er like motiverende og gøy å skrive kommentarer, som å få kommentarer. Dessuten tror jeg man blir en bedre blogger av å få tilbakemeldinger, noe jeg også har nevnt tidligere. 

Besøk memyselfandtime  • Dato: 29.12.2014
 • Tid: 00:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Trenger ny inspirasjon 28.12.2014

Som dere helt sikkert har lagt merke til, har jeg vært en elendig blogger i dag. Jeg har nemlig begynt å gå litt tom for ideer, og prøver som en gal mann og lete etter masse ny inspirasjon. I det siste føler jeg vel at lykken ikke har vært helt på min side, for jeg aner ikke hva jeg skal skrive om. Kanskje jeg føler på en ny skrivesperre, som er rett rundt hjørnet. Det ville i så fall vært utrolig kjipt, særlig nå som jeg føler jeg har kommet skikkelig i gang med bloggingen igjen. Men nå skal det sies at jeg har skrevet om det aller meste fra før av, og at det kanskje er derfor jeg føler jeg har gått tom for ting å skrive om. 

Til blogger å være får jeg også veldig lite tilbakemeldinger i forhold til andre, i hver fall blant blogger jeg leser. Ofte føler jeg at det er tilbakemeldinger som holder meg gående, så vær så snill, gi meg tilbakemeldiger. Gjerne gi kritikk for den slags skyld også, slik at jeg vet hva jeg kan jobbe videre med som blogger. Practice makes perfect, right?  • Dato: 28.12.2014
 • Tid: 18:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

My wishes tag 28.12.2014

 • Dato: 28.12.2014
 • Tid: 17:56
 • Kategori: Videoblogg
 • Kommentarer: 2

Hva samlet du på da du var liten? 27.12.2014

Alle barn samler på mye rart, men vi 90's Kids var nok verre enn barn i dag. I hvert fall slik jeg husker det, for vi samlet på all verdens merkelige ting. Jeg har også observert at mye av det jeg samlet på som liten jente stadig kommer tilbake i butikkene. Så kanskje du som barn i dag, kjenner deg litt igjen når jeg nå er i ferd med å liste opp alt jeg kan huske og ha samlet på i mine barndomsår. Jeg orker ikke nevne alt, for da kommer dette til å bli super langt, men jeg kan nevne de mest sentrale tingene jeg har samlet på. 

Pokémonkort
Dette var et "must have" på barneskolen. Jeg husker ALLE hadde Pokémonkort. Grønne, blå, lilla, gule, røde og brune. Finnes helt sikkert flere farger, men jeg kan desverre ikke memorere alt jeg ser i løpet av livet. Det husker spesielt godt var glanskortene. De "sjeldene" kortene ALLE ville ha. Tror jeg hadde nesten ti stykker, men på den tiden var det nesten farlig å ha kort med mer status enn andre kort. Husker veldig mange stjal kort fra hverandre, eller jukset da vi hadde Pokémonkortkamper i skolegården. It was a brutal game.. Etter så mange år, har jeg faktisk klart å ta vare på tre av mine flere hundre Pokémonkort. Ikke spør meg hva som skjedde med de andre, for det har jeg faktisk NULL pailing på.

Gummiarmbånd
Dette var også et "must have" på barneskolen, men dette var nok mest populært da jeg gikk i 2.klasse. Gummiarmbåndene fantes i flere forskjelige farger, og hvis du røyk et armbånd med vilje, eller det bare røyk av seg selv på grunn av slitasje, måtte du gjøre forskjellige ting. Hvis du for eksempel røk et svart armbånd betydde det at du måtte ha sex. Veldig merkelige greier, men barn er rare dyr. Jeg husker jeg hadde hundrevis av disse gummiarmbåndene, og for ikke så alt for lenge siden skal jeg ha sett disse gummiarmbåndene på Accessorize. 


Datadyr
OMG! Det var tider det. Jeg tror faktisk datadyr var mest populært blant jenter, og jeg husker jeg fikk mitt i en bursdagspressang fra mamma og pappa for veldig mange år siden. Datadyrperioden var også noe som oppstod på barneskolen, men det gjør alt virker det som. Jeg husker ikke helt hvorfor jeg absolutt ønsket meg et datadyr, men de var vel søte da antar jeg. Jeg husker vi kunne mate de og gå på tur med de og til og med linke datadyrene våre opp mot hverandre, slik at de kunne leke sammen. Yey!

Hviskelærstøv
Jeg vet hva dere tenker: hvorfor gidde å samle på søppel? Vel.. Jeg vet faktisk ikke, men jeg husker jeg gjorde det. Jeg samlet på viskelærstøv fordi andre som samlet på viskelærstøv hadde fortalt meg at det gikk an å smelte sammen viskelærstøvet til ett nytt viskelær igjen. Selvfølgelig vet jeg med mitt oppegående meg at det bare er tull, men hva er det ikke barn tror på. Jeg husker det var en hver lærers mareritt at vi samlet på viskelærstøv, for vi spiste opp alle viskelær vi kunne få tak i. Vi visket overalt, uten å egentlig trenge et viskelær. Vi visket for moroskyld, og det verste var at jeg hadde en helt plastpose full av dette griseriet. Nei, æsj! Jeg tør egentlig ikke tenke tilbake på den tiden. For en gris jeg må ha vært. En periode samlet vi også på blyantspiss, men det er en helt annen historie. 

Servietter
Jeg kan ikke helt huske når jeg startet å samle på sevietter, men jeg vet at jeg til slutt fikk nok. Jeg har faktisk boksen med serviettene fremdeles, men nå brukes de til snytepapir og reservedopapir. Jeg hadde all verdens med motiver og farger på serviettene, og jeg tror jeg hadde noen favoritter blant alle de jeg hadde klart å samle. Dessverre kan jeg ikke huske hvordan de så ut, for jeg har kvittet meg med de aller fleste. Her jeg sitter i dag, klarer jeg ikke helt å forstå hva jeg må ha tenkt på da jeg først startet å samle på disse papirklutene. Det virker helt idiotisk ut.

 

 • Dato: 27.12.2014
 • Tid: 21:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1

Sparkle a little 27.12.2014

Etter nesten en hel uke innendørs, har jeg brukt dagen på å lufte hodet mitt. Puste inn ny og frisk luft og kjenne på vinterkulden som endelig har bestemt seg for å komme hit til Oslo også. Siden jeg ikke har funnet min gamle lue etter flyttingen i sommer, har jeg vært fornuftig og kjøpt meg en ny. En lue dagens fjortiser kanskje ville sagt var skikkelig "swag", men det var Miriam som valgte den, og jeg må stole på henne. Det viser seg faktisk at hun har litt god smak til en snart 4-åring å være. 

Nå som jeg har kommet hjem, venter jeg på at middagen skal bli ferdig. Jeg begynner å bli litt sulten igjen, for en liten bolle på kafé holder ikke akkurat magen særlig mett. I hvert fall ikke min. I stedet for å kjede meg mens mamma styrer med middagen, skal jeg i mellomtiden se på Jack Frost. En julefilm jeg i min barndom kunne se om og om igjen uten å få nok. 

 • Dato: 27.12.2014
 • Tid: 15:04
 • Kategori: Innkjøp
 • Kommentarer: 2

Change of color 26.12.2014

Nå begynner det å bli veldig lenge siden sist jeg farget håret mitt, faktisk så lenge at frisøren jeg klippet meg hos sist sa: "jeg ser at du ikke har farget håret ditt før".. Hehe.. Jeg har farget håret flere ganger før, men jeg fikk skikkelig lyst til å farge det igjen etter å ha observert den nye blåfargen til Live Color XXL serien på H&M. For de av dere som ikke vet det, har jeg farget håret mitt blått før. Hårfargen jeg brukte da er fra Hair Colour Rinse serien, et merke jeg absolutt ikke vil anbefale til noen. Det er en av de verste hårfargeproduktene jeg har kjøpt, fargen klør under påføring og vaskes ut utrolig fort. Ikke gradvis, som ikke-permanente hårfarger vanligvis gjør. Etter x-antall vask så håret mitt plutselig grønt ut, så hårfargene til Hair Colour Rinse er definitivt noe jeg aldri kommer til å prøve igjen. 

 For å vise dere litt hva jeg har lyst til å gjøre med håret mitt, har jeg funnet litt inspirasjonsbilder på We Heart It og Tumblr, og laget en liten kollasj av det. For det meste ønsker jeg meg en ombre-aktig look, for det har jeg lenge hatt lyst til å prøve ut. Dessverre er det ikke alt man har penger til bestandig, men allerede har jeg bestemt meg for at 2015 skal bli mitt år. Mitt crazy looking år. Jeg fyller tross alt 18 år om knapt en måned, så noe "helt ut av det blå" må jeg klare å få til. Skal jeg, eller skal jeg ikke? 

 • Dato: 26.12.2014
 • Tid: 23:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Flere videoblogger? 26.12.2014

I år har flere lesere enn noen sinne spurt etter videoblogger. Jeg vet det er utrolig lenge siden sist jeg la ut en videoblogg, men jeg prøver virkelig å gjøre noe med det. For å understreke det skal jeg prøve alt jeg kan for å gjøre 2015 til et bedre bloggår. Grunnen til at jeg har vært sløv med videoblogging, kommer av at jeg selv føler jeg har veldig lite å videoblogge om. Jeg føler rett og slett at jeg har gått litt tom for ideer. Jeg har forsøkt meg på det aller meste tidligere, men jeg kjenner jeg mister litt motivasjon til å lage videoblogger, når jeg ikke får tilbakemeldinger.

Dersom det fremdeles er et ønske om videoblogger, hadde det vært litt moro for meg å vite hva dere tenker. Hva dere kunne være interessert i. Tema, eller forslag til videoblogger. For uten å egentlig vite hva dere liker, er det veldig vanskelig for meg å komme på noe morsomt å gjøre. Så om dere har forslag til temaer, eller forslag til videoblogger, hadde jeg i grunn satt pris på at dere skrev ned dette i kommentarfeltet.  • Dato: 26.12.2014
 • Tid: 18:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5

Jem and the Holograms 26.12.2014

Siden jeg ble født sent på 90-tallet, er mange av mine favoritt barnefilmer fra 80- og 90-tallet. Alle klassikerne fra Disney og Looney Tunes var bestandig på tv, og derfor har det alltid vært moromt å se det igjen i senere tid. Men det var spesielt en film jeg aldri kunne få nok av. Jeg kunne se denne om og om igjen, så mye at mamma og pappa fikk nok. Jem and the Holograms var min barndoms favorittfilm. Opprinnelig var det en amerikansk tv-serie som gikk på tv fra 1985-1988, men jeg hadde den komplette serien på VHS. Jeg husker jeg hadde en hvit sakkosekk på den tiden, og i den kunne jeg sitte i flere timer hver dag å se Jem and the Holograms.

Jem and the Holograms kan sammenlignes litt med Hannah Montana, da hovedkarakteren er "normal by day and rock star by night". Serien handler om Jem, den mystiske vokalisten i rockebandet Jem and the Holograms. Hennes egentlige navn er Jerrica Benton, og under dette navnet er hun eier og daglig leder av Starlight Music. Jerrica tilpasser seg denne personligheten med hjelp av en holografisk datamaskin, kjent som Synergy, som ble bygget av Jerricas far for å være "den ultimate lydvisuelle underholdene synthesizer", og er testamentert til henne etter hans død. Jerrica har kommandert Synergy til å legge inn eksterne mikroprosjektorer i øredobbene hennes, slik at det eneste hun trenger å gjøre for å bli Jem, er å trykke på øredobbene sine.  

Siden dette er en gammel tv-serie, er det ikke mulig å få tak i en trailer, men jeg har funnet tema sangen til serien, og tenkte jeg kunne dele den med dere. Litt for å vise hva Jem and the Holograms egentlig er og kanskje gi dere en tanke om hvorfor dette var min barndoms favorittfilm 

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no