hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Mitt 2013 31.12.2013

Nå er det ikke mange timer igjen av 2013, og med det i bakhodet kan vi sette oss ned og mimre over alle de fine stundene dette året har gitt oss. Jeg har kanskje ikke de mest spektakulære høydepunktene å skrive om i år, men jeg har mine ting å være stolt over også. Jeg har fullført grunnskolen og har begynt på videregående, overraskende nok på førstevalget mitt. Det er jeg selvfølgelig kjempe glad for, og jeg kan ikke huske sist skoledagene var så morsomme som de er blitt nå.

Med tanke på skole, er jeg utrolig glad for at jeg har fått lov til å være med på så mye. Jeg har fått være med på å lage min første tv-reportasje, som i etterkant ble lagt ut på NRK-skole sine nettsider. Jeg har fått lære mer om hvordan man kan ta bra bilder, jeg har fått være med på lage kortfilmer og til og med spille inn egne julelåter. Hvem hadde trodd at jeg skulle få sjansen til å være med på så mye bare ved å begynne på videregående?

- Reportasjen kan du se <HER>

I tillegg til mange morsomme stunder på skolen, har jeg også hatt en utrolig varm og fin sommer i Kragerø hos tante, en sommer som lenge vil være med meg. Det er lenge siden sist jeg har hatt det så morsomt i en sommerferie. Det har vært mye turer på byen, og masse is-spising og koselige turer ut på sjøen med båt. Jeg skal ikke si jeg er så veldig glad i å sitte på i båt, men på tross av det hadde vi en utrolig fin tur ut på holmene. Vi har spilt Gitar Hero og dagene hos tante gikk raskere enn man skulle tro.

Selv med så mange fine ting å huske, har ikke 2013 bare vært fryd og gammen for min del, men vi har alle lært at livet har sine nedturer også. Ikke at jeg ønsker å gå så veldig mye mer inn på det nå, men for å feire de siste timene av dette året sitter vi hjemme samlet rundt salongbordet og spiser lunch. Om ikke lenge skal vi ta oss turen ut og feire litt mer med å være med på Mangleruds tradisjonelle fakkeltog. Når den delen av dagen er over, er det klart for middag og filmer. Noe må man gjøre for å få tiden fram mot midnatt til å gå litt raskere, for det er tross alt fyrverkeriet vi alle sitter ganske spent på. 

Jeg er ikke sikker på om jeg orker å blogge stort mer i dag, men uansett vil jeg ønske alle mine søte og faste lesere et riktig godt nyttår. 

 
 • Dato: 31.12.2013
 • Tid: 16:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Fakkeltog 30.12.2013

God morgen herlige dere!

Nå er det bare en dag igjen til nyttårsaften, og derfor skal mesteparten av denne dagen gå til å handle inn mat og alt som trengs til den store kvelden. I år skal jeg for første gang i mitt liv gå i fakkeltog på nyttårsaften, for det er en tradisjon her på Manglerud. Jeg vet ikke helt hvorfor det er blitt en tradisjon, men det kan da ikke skade å oppleve en ny side ved nyttårsskiftet forde. Jeg er egentlig ganske nysgjerrig på å finne ut mer om dette fakkeltog konseptet, for jeg har ikke hørt om andre steder som har denne tradisjonen. 

Etter storhandelen skal jeg kun fokusere på en ting. Lese ferdig boken. Jeg har vært litt dårlig på det den siste tiden, men jeg med min ikke-interesse for bøker prøver mitt beste. Om jeg skal prøve å beskrive hvordan én side i boken er kan jeg si at det er 36 linjer og skriftstørrelse 11. Er det noe rart at jeg svimer av etter tre sider? Er boken norsk, kan jeg fint lese mellom tjue og tretti sider før jeg har inntørkede øyeepler og surrete syn, men denne boken er på engelsk. Det er vel nå jeg egentlig forstår hvorfor de aller fleste lærere sier jeg burde lese flere bøker, like mye norske som engelske. 

- Men det er jo kjedelig!

 • Dato: 30.12.2013
 • Tid: 11:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1

You never know 29.12.2013

I natt har jeg virkelig ikke sovet mye. Først våknet jeg av at Miriam og Diana hadde den latterkrampen inne på rommet til mamma, og rett etter de var ferdige med å le begynte Diana å skrike gjentatte ganger. Når det var over trodde jeg virkelig at jeg kunne legge meg ned for å sove igjen, men da ville Miriam se på Dora The Explorer. Til slutt fikk jeg så nok av lyder at jeg fant fram øreproppene mine, og jeg skal si jeg fikk sove etter det. Enkelte ganger er jeg så glad for at jeg har et tonn med ørepropper på lager. Du vet tross alt aldri når du får bruk for noen.

Da jeg våknet i dag tidlig var det faktisk ikke av meg selv, men av at Miriam ristet på meg og sa at stuebordet var blitt litt ødelagt. Det høres sikkert veldig søtt ut, men gud så irriterende det var å bli vekket. Når jeg hadde fått på meg klær og spist litt frokost fant vi ut av at vi ønsket å ta oss en tur ut for å trille litt på de nye dukkevognene, og det var kjempe morsomt. Vi ble faktisk værende ute en stund, for Miriam og Diana fant seg noen vanndammer som de forelsket seg i. Det ble mye steinkasting og hopping i vanndammene, men vi har alle vært der en gang. Husker selv hvor ekstremt morsomt å hoppe i vanndammer som liten.

Nå er jeg tilbake i min lille hule og prøver å finne ut av hva jeg vil gjøre med resten av dagen, og jeg vil nok tro mesteparten av tiden vil gå til å lese videre i boken. Kjedelig er det, men det må faktisk gjøres det også, selv hvor mye jeg skulle ønske jeg kunne gjort noe helt annet. 

 

  • Dato: 29.12.2013
 • Tid: 14:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Svart på hvitt 28.12.2013

Det jeg ikke liker med denne ferien er at vi har fått i lekse å lese ut engelskbøkene våre. Merker jeg blir sliten bare av å tenke på det, for jeg er virkelig ikke den lesehesten jeg burde være. At boken er på engelsk gjør meg ingenting, men skriften er så liten og gramtikken er mye mer komplisert enn det jeg vanligvis leser, noe som gjør at jeg bruker mye lenger tid på å lese boken. Likevel må jeg lese den, og jeg hadde ikke gjort det dersom jeg ikke visste det var gruppesamtaler om det første skoledagen etter ferien. 

Noen ganger lurer jeg virkelig på hvorfor lærerne må ha vurderingssituasjoner med en gang etter en ferie. Mandagen etter er det matteprøve, ikke lang tid etter det igjen er det naturfagsprøve og ikke bare det men det er ikke lenge til vi skal begynne å lese bøker i norsken heller. Så mye på så kort tid. Hvorfor måtte dette skje etter og ikke før juleferien? Noen må virkelig forklare ting bedre for meg i senere framtid. 


  • Dato: 28.12.2013
 • Tid: 14:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Dagens innkjøp 27.12.2013

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en snar tur nede i byen, og jeg fikk fire fine filmer for gavekortet. Jeg kjøpte de to filmene jeg var på jakt etter, men også to andre spektakulære filmer. Jeg har 100 kroner igjen på gavekortet som jeg kan bruke, men jeg fant ikke noen andre filmer på tilbud som fristet å kjøpe. Til kvelden kommer jeg helt sikkert til å se en av filmene, men før den tid må jeg holde et lite øye med søstrene mine. 

Nå tenkte jeg å rydde litt plass til mine nye filmer i hyllen min, for det kan hende jeg må begynne på en ny hylle, for den jeg har er mer eller mindre helt stappet med filmer allerede. Dessuten er det nok noen av filmene jeg kommer til å sette ut på stuen, siden de i prinsippet ikke er mine. Så burde jeg vel kanskje finne et nytt sted til pc-spillene mine, for de hoper seg bare opp på plasser de egentlig ikke burde befinne seg.

  • Dato: 27.12.2013
 • Tid: 15:15
 • Kategori: Innkjøp
 • Kommentarer: 2

Juletilbud 27.12.2013

Siden butikkene har åpnet igjen, er det tid for å utnytte seg av romjulsalget. Jeg har som førsteprioritet å bruke opp gavekortet jeg fikk til jul, for det vil lønne seg med tanke på alle tilbudene rundt omkring. Jeg har ikke helt tenkt på alle filmene jeg vil kjøpe for gavekortet ennå, men de jeg mangler i min samling er Twiligt Saga Breaking Dawn Part 2 og So Undercover. Resten av filmene finner jeg helt sikkert mens jeg leter på platekompaniet. 

Om ikke lenge skal jeg om mamma ta oss turen ut, men før det må jeg komme meg inn i klærne mine og stelle meg for dagen. Gå ut med vått hår og kun et håndklede til å dekke kroppen sin er ikke akkurat det beste for årstiden, spesielt ikke med tanke på det stygge været som er i dag. Grått, kjedelig og mye regn. Ellers har jeg ikke helt funnet ut av hva jeg skal gjøre med resten av dagen min etter det, men jeg har vel nok fantasi til å finne ut av det når den tid kommer.  • Dato: 27.12.2013
 • Tid: 12:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Ny musikkvideo 26.12.2013

Den siste tiden har Miley Cyrus sjokkert mange rundt om i verden og kanskje aller mest for sine frekke sceneopptredner, men likevel skapte nok musikkvideoen til Wreking Ball mest oppstyr av alt. Å stille opp naken i en musikkvideo er virkelig ikke greit lenger, og spesielt ikke om du heter Miley Cyrus. I dag kom hun ut med sin nyeste musikkvideo til Adore You, og etter å ha sett den må jeg nok inrømme at Wreking Ball  ikke er noen ting i forhold til denne nye musikkvideoen.

Alle har hver sin måte å tolke en musikkvideo på, men for meg kunne denne musikkvideoen se ut som en "hvordan jeg onanerer video". Det er mye berøring av kropp og sexy leppebevegelser og mye mye mer, men bakom alt er musikkvideoen teknisk bra satt sammen. Om den gir mer mening til låten er opp til dere å bedømme. 

 
 • Dato: 26.12.2013
 • Tid: 16:48
 • Kategori: Musikk
 • Kommentarer: 0

One memorable night 26.12.2013

Etter at jeg flyttet til Oslo har det gått utrolig lang tid mellom hver gang jeg har truffet bestevennene mine. Dette er trist, men det gjør likevel at jeg ønsker å se de, selv om det bare er snakk om noen få minutter eller et par timer. Da Melissa og Makafi kom i går ble jeg så glad, og vi hadde det så morsomt. Jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye og hadde det så gøy på en gang. Det er de stundene jeg savner mest, for det er som oftest de stundene man husker best senere i livert og før du vet ordet av det er få timer blitt til ett av livets beste minner. 

Dagen begynte med at jeg dro ned til Oslo S da klokken nærmet jeg 15:00, for etter hva jeg hadde blitt fortalt skulle toget til Melissa og Makafi være på Oslo S 15:30. Da T-banen min endelig kom, tok det ikke en gang fem minutter før Makafi hadde sendt meg en meldig, der hun skrev at de ikke rakk det toget som skulle være i Oslo 15:30. De måtte da vente på neste tog, og det ankom ikke Oslo før 17:30. Jeg orket selvfølgelig ikke å dra hjem igjen, så jeg ble værende i byen og sose i litt over to timer. 

Minuttene gikk og klokken ble 17:30, og jeg var mildt sagt jævelig glad for at de kom akkurat da. Jeg var rett og slett blitt drit lei av å vente, men deres egneltige grunn til å være i Oslo var å dra på Saga kino og se Justin Biebers Believe. Så etter å ha fulgt dem til Saga kino, måtte jeg igjen vente på de helt til filmen var over. Heldigvis for meg hadde kinoen bra lesestoff lett tilgjengelig, så minuttene gikk ikke fult så treigt som da jeg ventet på toget deres. 

En time og førti minutter senere var filmen endelig ferdig, og vi kunne for en gangs skyld være sammen som venner igjen og ha det kjempe morsomt. Vi var alle sultene, så vi gikk ned Karl Johan for å se om enten Burger King, McDonald's eller Max hadde åpent, men selvfølgelig måtte det være stengt. Vi måtte da dra tilbake til Oslo S, for der visste vi at noe måtte være åpent. Burger King ble det, og vi storkoste oss.

Tro det eller ei, men vi ble faktisk mer eller mindre sittende på Burger King helt til Melissa og Makafi måtte dra hjem igjen. Det ble ganske seint, for de tok ikke toget tilbake før klokken var 22:26. Hvilket vil si at jeg ikke var hjemme igjen før klokken var rundt 23:00, men når jeg først var kommet hjem tok det ikke lang tid før jeg gikk og la meg. Jeg vil nok si jeg var mest sliten etter all ventingen.  • Dato: 26.12.2013
 • Tid: 14:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Vil du bli linket? 25.12.2013 • Dato: 25.12.2013
 • Tid: 14:06
 • Kategori: Linkerunde
 • Kommentarer: 3

Julegaver 25.12.2013

God morgen!

I går kveld må jeg ha vært utrolig trøtt, for jeg sovnet ganske fort når jeg først la meg nedpå puten. Pappa ringte rundt midnatt, men jeg var allerede så langt inne i drømmeland at jeg lot være å svare. Ellers var gårsdagen kjempe koselig. Jeg fikk en bok jeg hadde ønsket meg ganske lenge, i tillegg til 900 kroner, et skrin, en hårbørste og et gavekort på på platekompaniet til 400 kroner. Samlet sett har jeg fått mer enn jeg ba om, men skrinet der imot var kanskje litt upraktisk for min del. Etter så mange år har jeg fått så mange skrin og flere av de er plassert oppå hverandre, så hver gang jeg fåt ett nytt ett er jeg usikker på hvor jeg skal plassere det hen. Likevel er tanken god.

Siden det er 1. juledag i dag, er det også en uke til vi begynner på ett nytt år, men også en ny måned. Hvilket vi si at det er en ny linkerunde på gang snart, og er jeg heldig kommer den ut på bloggen i løpet av ettermiddagen eller kvelden. Før den tid skal jeg nyte min rolige morgen og vente på at Melissa og Makafi kommer til byen.  • Dato: 25.12.2013
 • Tid: 12:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1

Sommerfugler i magen 24.12.2013

God Jul!

Da er ventetiden over, den 24. luken i kalenderen er åpnet og vi kan glede oss over at julaften endelig er her. Mange gleder seg til den gode julemiddagen med ribbe, medisterkaker og julepølser og masse masse mer. Andre gleder seg kanskje litt mer til å åpne julepressangene. Kjenne og riste på de, men også å se julegleden i andre sine øyne. Selv gleder jeg meg til å åpne mine egne julepressanger, jeg er litt utsikker på hva jeg vil få, men jeg får bare krysse fingrene for at det er noe jeg skrev på ønskelisten min. 

Jeg gleder meg også litt til dagen er over. Ikke misforstå, jeg liker julaften, men hvilken bedre gave enn sine egne beste venner kan man få? Melissa og Makafi kommer innom Oslo i morgen og jeg klarer nesten ikke å vente. Nå er det så utrolig lenge siden sist jeg så de og sommerfuglene begynner å hope seg opp i magen allerede. Deres egentlige unnskyldning for å komme er Believe, Justin Biebers nye kinofilm. Vær så god sier nå jeg. 

 

 

 • Dato: 24.12.2013
 • Tid: 16:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Kvelden før kvelden 23.12.2013

Helt fra julaften var over i fjor, har alle ventet på denne dagen. Kvelden før kvelden. I år har Lille julaften gått til en del julehandel, men også til innkjøp av siste rest med julegaver til nærmeste familie. Om ikke lenge skal juletreet opp, i tillegg skal det pyntes og ryddes i heimen til årets store begivenhet. Etter kveldens nyheter skal jeg finne meg en god plass i sofaen, for der skal jeg bli sittende en god stund. Jeg har og mamma har nemlig en tradisjon om å se Kvelden før kvelden sammen hvert år. 

Jeg har vel klart å skape min egen lille tradisjon for julen også. Den tradisjonen går ut på å være sinnsykt førkjølet, ikke rent lite heller. Det er pottetett nese, tørr og kløende hals og feber. Det er rett og slett ikke måte på hvor forkjølet man skal ha meg til å være. Jeg er blitt litt bedre enn jeg var i går, men likevel. Det er verken delig eller hyggelig å være syk i julen.  • Dato: 23.12.2013
 • Tid: 18:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Lille lille julaften 22.12.2013

I dag er det dagen før lille julaften, også kjent som lille lille julaften for noen. På denne dagen har jeg planer om å ta meg en tur innom pappa, for der blir det familiebesøk og det synes jeg er ganske koselig å få være med på. Det er ikke hver dag man ser resten av slekta si. Så jeg kan vel godt si jeg har fiffet meg litt opp for anledningen, men det tror jeg er helt vanlig å gjøre. Det er jul tross alt, selv om det ikke er ett eneste snøflak å se ute. 

I går fikk jeg melding av Moah på twitter der hun sa at hun hadde fått gaven jeg sendte til henne i posten. Hun nevnte blandt annet at hun elsket den og at jeg fikk hun til å grine. Til slutt nevnte hun at jeg betyr så mye for henne. Så søtt. Poenget mitt var vel egentlig å få både Melissa og Moah til å grine av gavene, men Melissa har ikke åpnet sin ennå fordi hun skal åpne den på julaften. Jeg synes det er litt leit at jeg ikke får sett reaksjonene deres, men slik er livet.  • Dato: 22.12.2013
 • Tid: 14:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Inspiration #6 21.12.2013

 
 • Dato: 21.12.2013
 • Tid: 20:21
 • Kategori: Inspiration
 • Kommentarer: 6

Trillepike... 21.12.2013

Det er ikke hver dag man får tilbud om fast jobb som trillepike, men siden mamma har mange venninder med små barn, har jeg fått tilbud om å være trillepike for en av de. Rettere sagt er det vel mamma som har tipset sine venninder om meg. I dag skal jeg være trillepike fra klokken er 15:00 og utover, men hvor eksakt lenge det blir vet jeg ikke. I går kveld var jeg trillepike fra fem over halv seks til kvart over syv, og det var egentlig helt okey. Så er det morsomt å gjøre noe ekstra fint for folk rundt juletider. Alle vet at man skal ta vare på hverandre i juletiden, så hvorfor ikke?

- Hva gjør du i dag? • Dato: 21.12.2013
 • Tid: 14:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no