hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Være hjemme? 28.12.2012

Fremdeles syk, feberen er borte og sitter igjen med symptomer på linje med bihulebetenlese. Hva det nå enn er, kjenner jeg at jeg snart ikke orker mer av det. Det er nesten gått en halv uke, og jeg er ikke blitt funksjonelt bedre. Det gjør vondt å se på alt slags sterkt lys, gjør vondt og bruke øyemusklene (dere skjønner hva jeg mener). Det jeg vil fram til er at jeg rett og slett er så ille at jeg ser for meg selv dunke hodet mitt inn i noe hardt opp til flere ganger.

Har funnet ut av at pappa heller ikke har vært stort på topp heller. Miriam og Diana har ikke vært på topp og ikke resten av huset heller. Det gjør vondt over hele kroppen, det værker i hele meg og jeg klarer ikke helt sette fingeren på hva det helt kan være for noe. Alt jeg vet er at jeg ikke er bra, for om jeg hadde vært det ville alt annet enn å sove vært det jeg prioriterte fremfor alt. Sånn er det ikke nå.

Om jeg ikke har kommet meg noe særlig til i morgen vurderer jeg nesten å ligge hjemme i senga mi resten av ferien. Det kan ikke være særlig hyggelig for de rundt meg å se meg lide an sykdom innen i fra  og ut på nyttårsaften. Jeg klarer ikke helt se meg selv i det moduset heller. Derfor tenker jeg heller å holde meg i sengs enn å reise på tur og ikke orke noen verdens ting.

Skjerf, te, Ibux / paracett og tepper er det jeg har benyttet de siste to døgnene på, om jeg må leve enda ett døgn med dette vurderer jeg joggemetoden. For er det ikke det som alltid funker når du er tett i systemet?

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 28.12.2012
 • Tid: 18:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1

Hvorfor nå? 27.12.2012

Fremdeles like sår i halsen. Prøvde og døyve i meg noe hostesaft i stad, kan ikke si det falt helt i smak. Må innrømme tørrhostesaften er verre å få ned enn den andre. Spør du meg burde alt som heter hostesaft smake lakris. Det nytter ikke lage medisiner som verken smaker godt eller frister. Om ikke jeg blir bedre over jul, skal jeg tvinge meg selv over til legen.

Nå sitter jeg i stua og grubler litt på hva jeg skal gjøre resten av kvelden. Jeg er sliten og alt jeg egentlig vil er å ligge i senga og sove, men om jeg gjør det er jeg redd for at jeg ikke vil få sove igjen om jeg våkner opp i natt. Jeg har tenkt å skifte sengetøy før jeg legger meg, for det funker ikke sove blandt de tusner av basiller jeg har svettet ut i natt.

Om nesten seks dager er det tid for å komme seg tilbake på skolebenken, ikke det at det frister nå for fremdeles føler jeg at jeg behøver mer strøm ført til batteriet mitt. Denne ferien har ikke gått helt som jeg så for meg, spesielt med tanke på at jeg måtte bli syk, men jeg krysser fingrene mine for at jeg vil bli bedre til skolestart. Jeg kan ikke se moralen med å sitte på skolen og samtidig være falleferdig og syk.

Må dere kose dere videre i kveld. Stor bamseklem fra meg til alle dere søte lesere.Gleder meg til å få nettet tilbake i moren. Møter pappa i byen i morgen sammen med mamma, om han ikke leverer antivirusprogramet til meg da. Jeg sverger på at jeg vil komme hjem skuffet og halvdeprimert. Livet uten bloggen er et liv uten en god venn. Er det noen som hører mer på meg enn noen andre er det bloggen min, og dere fine lesere.

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 27.12.2012
 • Tid: 18:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

På bedringens vei. 27.12.2012

Da har jeg endelig fått lånt pc-en til mamma igjen. Tenkte vel egentlig bare oppdatere dere på hva jeg har gjort siden sist jeg blogget.

I natt (faktisk hele natta) har jeg hatt feber, så hele meg var rundsmurt med svette til de grader. Har aldri vært så svett når jeg har hatt feber, men det begynner å gå over nå. Halsen har blitt verre, det gjør vondt å snakke og svelge og egentlig alt som krever energi fra halsen min. Det er ingen delig følelse å ha, men jeg kan heller ikke kjempe mot naturens krefter.

I dag har jeg mer eller mindre bare sløvety rundt, sett på film og vært med mamma en liten tur ned på senteret. Var i og for seg helt greit, for jeg var nødt til å kjøpe noen halspastiller som ga funksjon. Nå har jeg surret to sjerf rundt halsen for å holde halsen varm og god. Det hjlper kanskje ikke, men så lenge jeg føler meg bedre driter jeg i det.

Håper dere har klart dere uten min super jevnlige blogging. Kos dere videre i dag søte lesere.Må si jeg har falt helt for kameraet mitt.

---Ragnfrid---

 • Dato: 27.12.2012
 • Tid: 15:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Reddet dagen min. 26.12.2012

Tenk at mamma skulle få seg pc til jul du. Det reddet dagen min.

Så nå sitter jeg i sta sammen med mamma og minstemann og slapper av. Det som ikke har vært så på topp er at jeg lå med feber i hele natt og vond hals som bare det. Det er ikke noe deilig, men det er tydeligvis slik livet er. Må dere kose dere videre i dag, og ha en fin jul videre.


Foressten måtte jo mobilden min bli ødelagt, så nå er jeg nødt til å bruke denne rosa frem til jeg får kjøpt meg en ny. Den funker fint, men ikke akkurat den type farge jeg ville valgt personlig. Nå kommer jeg til å sette meg inn på rommet mitt å antagelig sette på LOL. Blir andre gangen jeg ser den med i dag. I morgen skal jeg nedover til Mariell og familen der, så om jeg blogger i morgen blir det sikkert ganske seint på ettermiddagen / tidlig kveld. Men får se morgendagen om.

Blogges

---Ragnfrid---

 • Dato: 26.12.2012
 • Tid: 14:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Reiser hjem... 25.12.2012

Da er det ikke lenge til middag, og ikke lenge etter tenker jeg å dra hjemover til mamma. Jeg må uansett tilbake hit om to dager innmed jeg skal fornye Norton abbonementet mitt. Dette trenger jeg pappas hjelp til, og når jeg kommer hjem blir det ingen internett på meg. Buhu! Sånn er livet før eller sidfen. DEt som irriterer meg nesten mer, er forkjølelsen. Typisk meg å bli syk like etter jeg har blitt frisk igjen. Tenker å ta med meg noen filmer hjem, så jeg har noe å se på ved siden av de jeg fikk til jul. Håper dere kan kose dere noen dager uten meg, så snakkes vi så fort som mulig håper jeg.

Stor juleklem fra

---Ragnfrid---

 • Dato: 25.12.2012
 • Tid: 17:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Kanskje borte noen dager.... 25.12.2012

Nå har jo pappa selvølgelig glemt å kjøpe nytt årsabbonement på Norton Antivirus programmet mitt. Og nå står det at jeg kun har 1 dag igjen av abbonementet. Det betyr at jeg kan brukke nett trykt før han har kjøpt meg et nytt ett, men han har sakt at vi kan prøve å ordne det til 3.juledag (om to dager). I værste fall kan ikke jeg blogge på en eller to dager. Jeg ønsker ikke risikere å få pc-en min utsatt for virusangrep. Dette håper jeg dere kan forstå i tillfelle dere lurer på hvorfor jeg ikke har lagt ut noen nye innlegg. Jeg kan prøve å låne pc-en til pappa så lenge, men er ikke så glad i å bruke andres maskiner.  

 

Håper dere koser dere videre i dag.

---Ragnfrid--- 

 • Dato: 25.12.2012
 • Tid: 13:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Julepressangene. 25.12.2012

Som informasjon er alle bildene tatt med mitt nye kamera.

Splitter nytt kamera fra pappa og Ida.

 

Aner ikke hva de kaller den, men en veldig kul termokopp ting fra pappa og Ida.


100,- gavekort til G-sport fra tante.


Ny lommebok fra min kjære fetter og faren hans.


Nye hodeskalle "earphones" fra pappa.


En stellemappe fra Mariell og de to små søskenbarnamine.


Høytaler dings fra "julenissen" (pappa).Tre filmer fra pappa og Ida.Hair exstensions + linjal fra Øyvår.


Hjernetrim sak fra pappa.
Et fint lite kjede fra tante.

Fikk også noe av mamma, men den ligger kofferten og jeg orker ikke dra den fram.

-Hva fint fikk du til jul?

---Ragnfrid---

 • Dato: 25.12.2012
 • Tid: 13:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Info... 25.12.2012

Jeg hadde en kjempe fin kveld i går, faktisk ble vi ikke ferdig med å åpne julepressangene før klikken var nærmere 23:30. Men det var moro. Jeg fikk kjempe mye fint og en del ting jeg hadde ønsket meg. Akkurat nå lader jeg batteriet til kameraet, men når det er fulladet tar jeg bilder av alt jeg har fått slik at dere kan se alt det fine. Gårsdagen var utrolig koselig, bare synd jeg måtte få tiilbake den fordømte forkjølelsen min. Sånn er livet.

---Ragnfrid---

 • Dato: 25.12.2012
 • Tid: 12:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Alene tid. 24.12.2012

Da har de andre nettopp gått i kirken, jeg og Øyvår er igjen hjemme. Siden det ikke er noen her tok hun seg tid til et bad, men det er jo deilig når man vil stresse ned. Ribba ligger i ovnen og alt jeg har ansvaret for er å vri om klokka 30min mer etter den har ringt også skru av ovnen etter de 30 minuttene. Det skal nok gå bra håper jeg. I mellom tiden tenkte jeg like gjerne stikke innom bloggen og oppdatere dere om dagen så langt. Har tatt bildet da, men det følger mer eller mindre med i jula. 

Dagen så langt har egentlig gått på rette skinner. med andre ord - helt som planlagt. Det eneste som mangler nå er resten av gjengen som er hjemme om ca en time halvannen. Håper dere koser dere mye, eller kommer til å gjøre det. Må dere ta vare på hverandre og gi din nærmeste en stor og kjærlig juleklem.


Dagens Antrekk, hva synes dere om genseren? Kledde den meg?
Det er så mange pressanger som ligger under treet i år at jeg går helt berserk (tror det skrives sånn). Like fristende å pakke opp hver gang.

Vi har også vært veldig heldig med været. Det snør som bare grisen her nå, og har gjort i hele natt også.

Har nevnt det før, men i dag får man ikke nok.

-GOD JUL!

---Ragnfrid---

 • Dato: 24.12.2012
 • Tid: 15:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Footloose. 24.12.2012

Mens jeg venter på at ting skal skje her, tenker jeg det er på tide å sette på en film. Footloose er "next up". Føler jeg må sette på en film nå, for liker ikke kjede meg, og når jeg ser film føles det som om tiden går raskere enn det den egentlig gjør. Jeg har sett alle eldre versoner av filmen, men ikke vært borti den nye som kom i 2011. Den ser like spennende ut og håper det blir en like god filmopplevelse.

---Ragnfrid---

 • Dato: 24.12.2012
 • Tid: 13:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

God Jul! 24.12.2012

God morgen alle nydelige lesere. Julaften er endelig her og tiden begynner å bli treigere. Nå er dagen vi alle har ventet og gledet oss til, men pakkene er ikke lov å røre før etter middagen i kveld. Det er kanskje det som er det mest kipeste med denne dagen. Ventingen. Men vi får nøye oss med all den gode maten vi vil få, for det gjør jeg. Smaken av en fersk nystekt ribbe med sprø svor. Føler smaken av den på tungen allerede. Gud som jeg gleder meg. Jeg er ferdig pyntet til i kveld og trenger ikke stresse mer med det, og siden det er så fint snøvær ute tenkte jeg å ta en lite photoshoot på balkongen (felles for beboerne her) og ta bilde jeg kan bruke til en eventuel ny header. Gleder meg mye.

Dere må ikke glemme å kose dere mye i dag. Om dere er sammen med venner eller familie, spiller ingen rolle bare dere klarer å sette pris på dagen og kose dere kjempe masse. Må dere ha en varm og gledelig jul.

En stor bamseklem fra meg til dere.

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 24.12.2012
 • Tid: 11:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

SMS - språket. 23.12.2012

Det er sikkert flere der ute som ikke helt aner hva vi ungdommer snakker om på nett med våre ekstremt rare og uforståelige forkortninger. Det er med spesielt tanke på de voksne / eldre jeg gjør dette her. Så her er lista:

SMS-Språket:

 • LOL - Laugh Out Loud
 • BRB - Be Right Back
 • ROFL - Roling On the Flor Laughing
 • YOLO - You Only Live Once 
 • WTF - What The Fuck (eller) Welcome To Facebook.
 • DUST - Deilig Uimotståelig Sexy Tiltrekkende (eller) Dum Umoden Stygg Teit
 • GR8 - Great
 • ILU -I Love You
 • SNX - Snakkes
 • L8R - Laiter 
 • H8 - Hate
 • GID - Glad I Deg
 • U2 - You two (eller) You Too
 • BTW - By The Way

 

Tenker dette er mer enn nok for denne gang, men om det er mer enn dette dere lurer på kan dere legge igjen en kommentar.

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 23.12.2012
 • Tid: 20:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

julestemning... 23.12.2012

(Bildene er tatt av meg med mitt lille dudtekamera)

-Hva er julestemning for deg?

 • Dato: 23.12.2012
 • Tid: 19:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Dagens Lille Julaften + Julaften gossip. 23.12.2012

Skal si det var ordentlig godt med middag. Selv om jeg bare tok til meg en porsjon smakte det kjempe godt og mettet veldig. Nå gjør jeg ikke stort, men resten av gjengen sitter godt samla i sofaen og ser på Hjemme Alene. Jeg pleier som regen se den jeg også, men føler jeg har sett den så mange år på rad nå at jeg kan den utenatt. Litt forandringer i familietradisjonen er ikke så ille. Det blir litt kjedelig hos pappa i blandt, siden det er så utrolig stille. Kjenner jeg savner muligheten til å høre på radioen. P3 har vært min faste følgesvenn siden ferien startet og blir litt tomt uten føler jeg. 

heldigvis har jeg laget meg en lang spilleliste på youtube. Der de aller fleste låter som har gått på radioen er. Det får meg til å føle meg litt mer litpass med meg selv. Jeg er til tross for hverdagen en som liker å følge mine faste rutiner, og uten blir det mer eller mindre tomt. Jeg merker jeg ikke er hjemme hos mamma, det er ikke like hjemmekoselig hos pappa. Det er så klart litt deilig med stillheten, men blir ikke helt som den hverdagen jeg er vandt til.

Blir ingen fjelltur i ferien da. Passer ikke helt inn i kalendern for i år. Var meningen vi skulle opp til fjells første nyttårsdag, men siden vi begynner andre nyttårsdag på skolen igjen er vi nødt for å reise hjemover igjen morgenen etter nyttårsaften. Men passer egentlig greit, er ikke så glad i å stå på ski uansett.

I morgen er det julaften da, og gjetter jeg riktig vil dagen bli full av stress. Vi har tenkt oss en tur innom farmor, og en tur på graven til farfar. Vet ikke om vi drar til onkel, men sånn som jeg har skjønt på pappa kommer han en tur innom i kveld en gang. Er så greit at pappa, onkel og farmor bor under en halvtimes gange fra hverandre. Jeg har fått viljen min, så jeg slipper å gå i kirken i morgen (yey!). Mariell kommer innom i morgen da (moren til de to minste søskenbarna mine), men det blir koselig. Hun er så morsom og så utrolig snill.

Dagens episode av The Julekalender kommer senere i kveld. En gang mellom 20:00 - 21: 00 en gang. Håper dere har hatt en like fin Lille Julaften som det jeg har. Må dere ha en strålende Jul om dere ikke stikker innom bloggen i morgen. 

---Ragnfrid---

 • Dato: 23.12.2012
 • Tid: 18:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Fremme hos pappa. 23.12.2012

Hei! Da har jeg og resten av søskenflokken min kommet oss frem til pappa. For øyeblikket er han i butikken og ordner noe, vet ikke helt hva. Vi har nettopp åpnet en førjulsgave, det vi si en kalendergave som er felles / på deling. 

Nå er det jo kjempekoselig og ganske rolig rundt meg. Har vært så snille med dere at jeg har tatt bilder avb det meste som finnes i pappas lille leilighet. Senere i kveld kommer Anne Katrine (kusina mi), det blir kjempekoselig. 

Nå tenker jeg det ikke blir alt for lang tid før middag, for jeg er direkte skrubb sulten. Det eneste jeg har spist i dag er to lomper med salami, og det begynner å bli en del timer siden, og siden jeg har mensen i tillegg kjennes det på kroppen nå ja. Tror jeg snart tar meg et glass med noe "leskedrikke" som man så fint kaller det på svensk. Må fylle magen med ett eller annet, om ikke dør jeg snart. Kanskje ikke bokstavelig talt, men innvendig.


Alt det dere kan se i hyller, på gulvet og over hyller er bare filmer, så er lett å se hvor jeg fikk interessen for film fra.


Da blogges vi senere i dag.

---Ragnfrid---

 • Dato: 23.12.2012
 • Tid: 15:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no