Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Være hjemme?

 • 28.12.2012 - 18:01

Fremdeles syk, feberen er borte og sitter igjen med symptomer på linje med bihulebetenlese. Hva det nå enn er, kjenner jeg at jeg snart ikke orker mer av det. Det er nesten gått en halv uke, og jeg er ikke blitt funksjonelt bedre. Det gjør vondt å se på alt slags sterkt lys, gjør vondt og bruke øyemusklene (dere skjønner hva jeg mener). Det jeg vil fram til er at jeg rett og slett er så ille at jeg ser for meg selv dunke hodet mitt inn i noe hardt opp til flere ganger.

Har funnet ut av at pappa heller ikke har vært stort på topp heller. Miriam og Diana har ikke vært på topp og ikke resten av huset heller. Det gjør vondt over hele kroppen, det værker i hele meg og jeg klarer ikke helt sette fingeren på hva det helt kan være for noe. Alt jeg vet er at jeg ikke er bra, for om jeg hadde vært det ville alt annet enn å sove vært det jeg prioriterte fremfor alt. Sånn er det ikke nå.

Om jeg ikke har kommet meg noe særlig til i morgen vurderer jeg nesten å ligge hjemme i senga mi resten av ferien. Det kan ikke være særlig hyggelig for de rundt meg å se meg lide an sykdom innen i fra  og ut på nyttårsaften. Jeg klarer ikke helt se meg selv i det moduset heller. Derfor tenker jeg heller å holde meg i sengs enn å reise på tur og ikke orke noen verdens ting.

Skjerf, te, Ibux / paracett og tepper er det jeg har benyttet de siste to døgnene på, om jeg må leve enda ett døgn med dette vurderer jeg joggemetoden. For er det ikke det som alltid funker når du er tett i systemet?

 

---Ragnfrid---

Hvorfor nå?

 • 27.12.2012 - 18:34

Fremdeles like sår i halsen. Prøvde og døyve i meg noe hostesaft i stad, kan ikke si det falt helt i smak. Må innrømme tørrhostesaften er verre å få ned enn den andre. Spør du meg burde alt som heter hostesaft smake lakris. Det nytter ikke lage medisiner som verken smaker godt eller frister. Om ikke jeg blir bedre over jul, skal jeg tvinge meg selv over til legen.

Nå sitter jeg i stua og grubler litt på hva jeg skal gjøre resten av kvelden. Jeg er sliten og alt jeg egentlig vil er å ligge i senga og sove, men om jeg gjør det er jeg redd for at jeg ikke vil få sove igjen om jeg våkner opp i natt. Jeg har tenkt å skifte sengetøy før jeg legger meg, for det funker ikke sove blandt de tusner av basiller jeg har svettet ut i natt.

Om nesten seks dager er det tid for å komme seg tilbake på skolebenken, ikke det at det frister nå for fremdeles føler jeg at jeg behøver mer strøm ført til batteriet mitt. Denne ferien har ikke gått helt som jeg så for meg, spesielt med tanke på at jeg måtte bli syk, men jeg krysser fingrene mine for at jeg vil bli bedre til skolestart. Jeg kan ikke se moralen med å sitte på skolen og samtidig være falleferdig og syk.

Må dere kose dere videre i kveld. Stor bamseklem fra meg til alle dere søte lesere.Gleder meg til å få nettet tilbake i moren. Møter pappa i byen i morgen sammen med mamma, om han ikke leverer antivirusprogramet til meg da. Jeg sverger på at jeg vil komme hjem skuffet og halvdeprimert. Livet uten bloggen er et liv uten en god venn. Er det noen som hører mer på meg enn noen andre er det bloggen min, og dere fine lesere.

 

---Ragnfrid---

På bedringens vei.

 • 27.12.2012 - 15:53

Da har jeg endelig fått lånt pc-en til mamma igjen. Tenkte vel egentlig bare oppdatere dere på hva jeg har gjort siden sist jeg blogget.

I natt (faktisk hele natta) har jeg hatt feber, så hele meg var rundsmurt med svette til de grader. Har aldri vært så svett når jeg har hatt feber, men det begynner å gå over nå. Halsen har blitt verre, det gjør vondt å snakke og svelge og egentlig alt som krever energi fra halsen min. Det er ingen delig følelse å ha, men jeg kan heller ikke kjempe mot naturens krefter.

I dag har jeg mer eller mindre bare sløvety rundt, sett på film og vært med mamma en liten tur ned på senteret. Var i og for seg helt greit, for jeg var nødt til å kjøpe noen halspastiller som ga funksjon. Nå har jeg surret to sjerf rundt halsen for å holde halsen varm og god. Det hjlper kanskje ikke, men så lenge jeg føler meg bedre driter jeg i det.

Håper dere har klart dere uten min super jevnlige blogging. Kos dere videre i dag søte lesere.Må si jeg har falt helt for kameraet mitt.

---Ragnfrid---

Reddet dagen min.

 • 26.12.2012 - 14:49

Tenk at mamma skulle få seg pc til jul du. Det reddet dagen min.

Så nå sitter jeg i sta sammen med mamma og minstemann og slapper av. Det som ikke har vært så på topp er at jeg lå med feber i hele natt og vond hals som bare det. Det er ikke noe deilig, men det er tydeligvis slik livet er. Må dere kose dere videre i dag, og ha en fin jul videre.


Foressten måtte jo mobilden min bli ødelagt, så nå er jeg nødt til å bruke denne rosa frem til jeg får kjøpt meg en ny. Den funker fint, men ikke akkurat den type farge jeg ville valgt personlig. Nå kommer jeg til å sette meg inn på rommet mitt å antagelig sette på LOL. Blir andre gangen jeg ser den med i dag. I morgen skal jeg nedover til Mariell og familen der, så om jeg blogger i morgen blir det sikkert ganske seint på ettermiddagen / tidlig kveld. Men får se morgendagen om.

Blogges

---Ragnfrid---

Reiser hjem...

 • 25.12.2012 - 17:58

Da er det ikke lenge til middag, og ikke lenge etter tenker jeg å dra hjemover til mamma. Jeg må uansett tilbake hit om to dager innmed jeg skal fornye Norton abbonementet mitt. Dette trenger jeg pappas hjelp til, og når jeg kommer hjem blir det ingen internett på meg. Buhu! Sånn er livet før eller sidfen. DEt som irriterer meg nesten mer, er forkjølelsen. Typisk meg å bli syk like etter jeg har blitt frisk igjen. Tenker å ta med meg noen filmer hjem, så jeg har noe å se på ved siden av de jeg fikk til jul. Håper dere kan kose dere noen dager uten meg, så snakkes vi så fort som mulig håper jeg.

Stor juleklem fra

---Ragnfrid---

Kanskje borte noen dager....

 • 25.12.2012 - 13:56

Nå har jo pappa selvølgelig glemt å kjøpe nytt årsabbonement på Norton Antivirus programmet mitt. Og nå står det at jeg kun har 1 dag igjen av abbonementet. Det betyr at jeg kan brukke nett trykt før han har kjøpt meg et nytt ett, men han har sakt at vi kan prøve å ordne det til 3.juledag (om to dager). I værste fall kan ikke jeg blogge på en eller to dager. Jeg ønsker ikke risikere å få pc-en min utsatt for virusangrep. Dette håper jeg dere kan forstå i tillfelle dere lurer på hvorfor jeg ikke har lagt ut noen nye innlegg. Jeg kan prøve å låne pc-en til pappa så lenge, men er ikke så glad i å bruke andres maskiner.  

 

Håper dere koser dere videre i dag.

---Ragnfrid--- 

Julepressangene.

 • 25.12.2012 - 13:01

Som informasjon er alle bildene tatt med mitt nye kamera.

Splitter nytt kamera fra pappa og Ida.

 

Aner ikke hva de kaller den, men en veldig kul termokopp ting fra pappa og Ida.


100,- gavekort til G-sport fra tante.


Ny lommebok fra min kjære fetter og faren hans.


Nye hodeskalle "earphones" fra pappa.


En stellemappe fra Mariell og de to små søskenbarnamine.


Høytaler dings fra "julenissen" (pappa).Tre filmer fra pappa og Ida.Hair exstensions + linjal fra Øyvår.


Hjernetrim sak fra pappa.
Et fint lite kjede fra tante.

Fikk også noe av mamma, men den ligger kofferten og jeg orker ikke dra den fram.

-Hva fint fikk du til jul?

---Ragnfrid---

Info...

 • 25.12.2012 - 12:13

Jeg hadde en kjempe fin kveld i går, faktisk ble vi ikke ferdig med å åpne julepressangene før klikken var nærmere 23:30. Men det var moro. Jeg fikk kjempe mye fint og en del ting jeg hadde ønsket meg. Akkurat nå lader jeg batteriet til kameraet, men når det er fulladet tar jeg bilder av alt jeg har fått slik at dere kan se alt det fine. Gårsdagen var utrolig koselig, bare synd jeg måtte få tiilbake den fordømte forkjølelsen min. Sånn er livet.

---Ragnfrid---

Alene tid.

 • 24.12.2012 - 15:07

Da har de andre nettopp gått i kirken, jeg og Øyvår er igjen hjemme. Siden det ikke er noen her tok hun seg tid til et bad, men det er jo deilig når man vil stresse ned. Ribba ligger i ovnen og alt jeg har ansvaret for er å vri om klokka 30min mer etter den har ringt også skru av ovnen etter de 30 minuttene. Det skal nok gå bra håper jeg. I mellom tiden tenkte jeg like gjerne stikke innom bloggen og oppdatere dere om dagen så langt. Har tatt bildet da, men det følger mer eller mindre med i jula. 

Dagen så langt har egentlig gått på rette skinner. med andre ord - helt som planlagt. Det eneste som mangler nå er resten av gjengen som er hjemme om ca en time halvannen. Håper dere koser dere mye, eller kommer til å gjøre det. Må dere ta vare på hverandre og gi din nærmeste en stor og kjærlig juleklem.


Dagens Antrekk, hva synes dere om genseren? Kledde den meg?
Det er så mange pressanger som ligger under treet i år at jeg går helt berserk (tror det skrives sånn). Like fristende å pakke opp hver gang.

Vi har også vært veldig heldig med været. Det snør som bare grisen her nå, og har gjort i hele natt også.

Har nevnt det før, men i dag får man ikke nok.

-GOD JUL!

---Ragnfrid---

Footloose.

 • 24.12.2012 - 13:23

Mens jeg venter på at ting skal skje her, tenker jeg det er på tide å sette på en film. Footloose er "next up". Føler jeg må sette på en film nå, for liker ikke kjede meg, og når jeg ser film føles det som om tiden går raskere enn det den egentlig gjør. Jeg har sett alle eldre versoner av filmen, men ikke vært borti den nye som kom i 2011. Den ser like spennende ut og håper det blir en like god filmopplevelse.

---Ragnfrid---

God Jul!

 • 24.12.2012 - 11:53

God morgen alle nydelige lesere. Julaften er endelig her og tiden begynner å bli treigere. Nå er dagen vi alle har ventet og gledet oss til, men pakkene er ikke lov å røre før etter middagen i kveld. Det er kanskje det som er det mest kipeste med denne dagen. Ventingen. Men vi får nøye oss med all den gode maten vi vil få, for det gjør jeg. Smaken av en fersk nystekt ribbe med sprø svor. Føler smaken av den på tungen allerede. Gud som jeg gleder meg. Jeg er ferdig pyntet til i kveld og trenger ikke stresse mer med det, og siden det er så fint snøvær ute tenkte jeg å ta en lite photoshoot på balkongen (felles for beboerne her) og ta bilde jeg kan bruke til en eventuel ny header. Gleder meg mye.

Dere må ikke glemme å kose dere mye i dag. Om dere er sammen med venner eller familie, spiller ingen rolle bare dere klarer å sette pris på dagen og kose dere kjempe masse. Må dere ha en varm og gledelig jul.

En stor bamseklem fra meg til dere.

 

---Ragnfrid---

SMS - språket.

 • 23.12.2012 - 20:42

Det er sikkert flere der ute som ikke helt aner hva vi ungdommer snakker om på nett med våre ekstremt rare og uforståelige forkortninger. Det er med spesielt tanke på de voksne / eldre jeg gjør dette her. Så her er lista:

SMS-Språket:

 • LOL - Laugh Out Loud
 • BRB - Be Right Back
 • ROFL - Roling On the Flor Laughing
 • YOLO - You Only Live Once 
 • WTF - What The Fuck (eller) Welcome To Facebook.
 • DUST - Deilig Uimotståelig Sexy Tiltrekkende (eller) Dum Umoden Stygg Teit
 • GR8 - Great
 • ILU -I Love You
 • SNX - Snakkes
 • L8R - Laiter 
 • H8 - Hate
 • GID - Glad I Deg
 • U2 - You two (eller) You Too
 • BTW - By The Way

 

Tenker dette er mer enn nok for denne gang, men om det er mer enn dette dere lurer på kan dere legge igjen en kommentar.

 

---Ragnfrid---

julestemning...

 • 23.12.2012 - 19:42

(Bildene er tatt av meg med mitt lille dudtekamera)

-Hva er julestemning for deg?

Dagens Lille Julaften + Julaften gossip.

 • 23.12.2012 - 18:57

Skal si det var ordentlig godt med middag. Selv om jeg bare tok til meg en porsjon smakte det kjempe godt og mettet veldig. Nå gjør jeg ikke stort, men resten av gjengen sitter godt samla i sofaen og ser på Hjemme Alene. Jeg pleier som regen se den jeg også, men føler jeg har sett den så mange år på rad nå at jeg kan den utenatt. Litt forandringer i familietradisjonen er ikke så ille. Det blir litt kjedelig hos pappa i blandt, siden det er så utrolig stille. Kjenner jeg savner muligheten til å høre på radioen. P3 har vært min faste følgesvenn siden ferien startet og blir litt tomt uten føler jeg. 

heldigvis har jeg laget meg en lang spilleliste på youtube. Der de aller fleste låter som har gått på radioen er. Det får meg til å føle meg litt mer litpass med meg selv. Jeg er til tross for hverdagen en som liker å følge mine faste rutiner, og uten blir det mer eller mindre tomt. Jeg merker jeg ikke er hjemme hos mamma, det er ikke like hjemmekoselig hos pappa. Det er så klart litt deilig med stillheten, men blir ikke helt som den hverdagen jeg er vandt til.

Blir ingen fjelltur i ferien da. Passer ikke helt inn i kalendern for i år. Var meningen vi skulle opp til fjells første nyttårsdag, men siden vi begynner andre nyttårsdag på skolen igjen er vi nødt for å reise hjemover igjen morgenen etter nyttårsaften. Men passer egentlig greit, er ikke så glad i å stå på ski uansett.

I morgen er det julaften da, og gjetter jeg riktig vil dagen bli full av stress. Vi har tenkt oss en tur innom farmor, og en tur på graven til farfar. Vet ikke om vi drar til onkel, men sånn som jeg har skjønt på pappa kommer han en tur innom i kveld en gang. Er så greit at pappa, onkel og farmor bor under en halvtimes gange fra hverandre. Jeg har fått viljen min, så jeg slipper å gå i kirken i morgen (yey!). Mariell kommer innom i morgen da (moren til de to minste søskenbarna mine), men det blir koselig. Hun er så morsom og så utrolig snill.

Dagens episode av The Julekalender kommer senere i kveld. En gang mellom 20:00 - 21: 00 en gang. Håper dere har hatt en like fin Lille Julaften som det jeg har. Må dere ha en strålende Jul om dere ikke stikker innom bloggen i morgen. 

---Ragnfrid---

Fremme hos pappa.

 • 23.12.2012 - 15:25

Hei! Da har jeg og resten av søskenflokken min kommet oss frem til pappa. For øyeblikket er han i butikken og ordner noe, vet ikke helt hva. Vi har nettopp åpnet en førjulsgave, det vi si en kalendergave som er felles / på deling. 

Nå er det jo kjempekoselig og ganske rolig rundt meg. Har vært så snille med dere at jeg har tatt bilder avb det meste som finnes i pappas lille leilighet. Senere i kveld kommer Anne Katrine (kusina mi), det blir kjempekoselig. 

Nå tenker jeg det ikke blir alt for lang tid før middag, for jeg er direkte skrubb sulten. Det eneste jeg har spist i dag er to lomper med salami, og det begynner å bli en del timer siden, og siden jeg har mensen i tillegg kjennes det på kroppen nå ja. Tror jeg snart tar meg et glass med noe "leskedrikke" som man så fint kaller det på svensk. Må fylle magen med ett eller annet, om ikke dør jeg snart. Kanskje ikke bokstavelig talt, men innvendig.


Alt det dere kan se i hyller, på gulvet og over hyller er bare filmer, så er lett å se hvor jeg fikk interessen for film fra.


Da blogges vi senere i dag.

---Ragnfrid---

Lille julaften...

 • 23.12.2012 - 12:03

Det er morgen lille julaften, og er bare èn dag igjen til julaften. Det jeg ikke liker med denne julen er at jeg selvfølgelig måtte ha mensen nå. Den tiden i måneden jeg har lettere for å gå opp i vekt (det er ikke det jeg ønsker aller mest). Etter jul ville passet seg mye bedre, for da er det meste av julematen (den som oftest har mye fett i seg) allerede spist opp. 

Mensen er ikke det jeg kom for å blogge om nå egentlig. Ehm... Reiser til pappa rundt 14:00 i dag, blir sikkert moro det. Akkurat nå har ingen bilder å legge ut, men blir det senere i dag. Øyvår koser seg tydeligvis sammen med meg her på mitt knøtt lille 2 x 3m store rom. Vi gjør ikke stort annet enn å pakke det vi skal ha med til pappa, og det blir jo en del når man tenker seg om. 

Blogger mer etterpå. 

---Ragnfrid---

Barbering...

 • 22.12.2012 - 21:39

Vanligvis går det ikke lang tid mellom hver gang jeg barberer leggene mine, men i dag var det nød om jeg ikke tok de bort (hårene altså). For nysgjerrighetens skyld tok jeg før og etter bilder. Jeg fikk sjokk når jeg så de. det gikk ikke opp for meg hvor mye hår på leggene jeg faktisk hadde før jeg tok bildene.              FØR


                

 

 

Som dere ser er det stor forskjell. Men gud så deilig det var å få hårene vekk fra leggene. 

-Hvor ofte pleier dere å ta leggene?

---Ragnfrid---

kvelden + forvirra tanker om neste skolehalvår

 • 22.12.2012 - 20:55

I kved er det ikke så veldig mye som skjer her, men det er 4. søndag i advent og blir ikke noen fler før neste år. Det er fremdeles bare to dager igjen til julaften og profetien om at verden skulle gå under ble ikke så særlig populær etter vi fant ut av at ingen ting skjedde. Det betyr at vi ennå kan leve en stund til (håper jeg).  Tror ikke jeg orker å pakke før i morgen tidlig, for er ganske trøtt. Merker det på kroppen, for ofte begynner jeg å fryse når jeg er trøtt. 

Det er ferie. I mitt tilfelle er dette min andre dag fri fra skolen, som betyr det bare er ti dager igjen før skolestart. Tror det siste halvåret blir veldig stressende med tanke på at tiden er inne for å søke videregående. Jeg vet hvilke skole jeg vil inn på, men spørs bare om jeg kommer inn der jeg ønsker. Jeg ønsker bare gå en aller annen form for Medier og Kommunikasjon, og har derav ikke tenkt stort på hva jeg vil ha som andrevalg. For min del ville det vært fint om jeg kunne velge bort et andrevalg, fordi jeg har staheten til å komme inn på hva enn jeg måtte ønske. 

Da jeg ut av 9.klasse hadde jeg et snitt på 4,8. Jeg vet jeg har steget alt fra en halv til en hel karakter i alle fag frem til nå i 10.klasse. Da må det vel tenkes at snittet er på vei oppover også.

(ble visst litt mye babling om skole dette her)

Nå skal jeg ikke ødelegge julestemningen deres med skoleprat lenger. Men som en forvirra 10.klassing er det ofte berdre å få ut slike forvirrende tanker.

 

-Har du noe du tenker om neste skole halvår?

-Noe du kanskje gruer eller gleder deg til?

---Ragnfrid---

Kosekveld med Miriam.

 • 22.12.2012 - 16:56

Nå sitter jeg på rommet mitt sammen med lille søte Miriam, vi har det kjempe moro. Akkurat nå ser vi i et album med gamle bilder av meg fra da jeg var liten. Det er litt rart å se tilbake. Miriam klarer ikke helt forstå jeg har vært liten også, så veldig mange baby bilder tror hun er av Diana. Kan ikke kverulere med henne heller, hun er tross alt to år og har ikke så mye forståelse rundt slikt. Da vi var nede på senteret i sta traff vi på "julenissen". Miriam falt helt for han, serlig etter hun fikk en pose med sjokolade og karameller av han. Siden har hun gått rundt og mumlet på karamellene og ler så det svinger. Hun er så søt at ikke en gang jeg klarer å kjefte på henne. Tror det er hva vi kaller søskenkjærlighet.

Det er ikke veldig lenge til middag. I dag er det Tikamasala (tror det skrives sånn). Det er favoritten til Øyvår og er derfor en lett middag å ha her i hus. Etterpå må jeg nok en gang ned på senteret. for jef fikk ikke tid til å kjøpe julegavene. Er litt dumt om de som får gavene er hva de mest antagelig kommer til å få. Det er bare to dager igjen til jul, så lurt om jeg får rumpa mi i gir.-Hva skal dere gjøre i kveld?

---Ragnfrid---

Dagens innkjøp.

 • 22.12.2012 - 16:19

Da her jeg nettopp kommet hjem fra en fin liten tur nede på senteret og fikk kjøpt inn mitt julaften antrekk. Jeg ble ihverfall fornøyd med det, men hva pappa synes er en helt annen sak. Dette er det jeg kom frem til. Jeg kommer til å bruke min hvite skjorte under genseren, men hva synes dere?

Rød strikkegenser fra H&M til 99,- (tidligere pris 149,-)


Svart tights fra H&M  til 99,-
Krok øredobber fra Bikbok til 29,- (tidligere pris 99,-)

 

---Ragnfrid---

Litt av en tilfeldighet.

 • 22.12.2012 - 12:45

Da jeg publiserte mitt forje innlegg nevnte jeg blandt annet jeg skulle være med pappa ut å handle inn juleklær. Det jeg tror er at pappa ligger på lur som en snikleser på bloggen min, for rett etter jeg publiserte det rigte han mamma og fortalte han ikke hadde til til å være med ut å shoppe, og at mamma var nødt for å være med istede for. Men er bestandig koselig å være ute sammen med mamma. Det er ikke så lenge før vi tenker å gå nedover til senteret, men jo før jo bedre. Da kan jeg ta julegavene i samme slengen. 

-Hva har dere tenkt å gjøre i dag?

---Ragnfrid---

Handling av juleklær og siste julegavestress.

 • 22.12.2012 - 11:47

Dagen er ung og det er mye som skal gjøres i dag. Om jeg får tak i pappa er han og jeg nødt til å se etter klær jeg kan ha på meg til julaften (eier ikke penklær). Jeg er ikke så veldig glad i å bruke mine egene penger når jeg skal ha meg noe, og er derfor litt godt å vite jeg fremdeles bor hos foreldrene mine. Siden pappa insisterte på være med meg å kjøpe klær til julaften sa jeg ikke nei. Alltid moro å være med pappa. Siden jeg ennå ikke har rukket å kjøpe julegaver til mine to andre søstre, ser jeg meg nesten nødt til å kjøpe det i dag. Det er tross alt "Bitte Lille Julaften" i dag og bare to dager igjen til den store julekvelden alle barn og store har gledet seg til. Derfor er det kanskje litt på tide å få den siste biten unnagjort.

Før jeg har tenkt meg noe som helst, er jeg nødt til å ta meg en varm dusj og alt som følger med. Det snør i dag, som nok betyr drittvær i mine øyne. Her i Oslo blir det ofte glatt og sølete når det snør. Men om dere orker, kan dere hjelpe meg med hva slags butikker jeg kan handle fine juleklær i (ikke kjoler eller skjørt). Tusen takk!

Kos dere videre utover formiddagen også blogges vi senere.

---Ragnfrid---

Kjent for å skrive koselige ting?

 • 21.12.2012 - 22:06

Den siste tiden har jeg fått så mange fine tilbakemeldinger på det jeg kommenterer på andre sine blogger. Må si jeg blir glad når jeg leser det. det er stort sett det samme de fleste skriver tilbake, men er like moro å lese det hver gang. "Du kommer alltid med noe fint å si" pleier noen å skrive. Ja, jeg liker å gjøre andre glade og jeg er ikke frekk eller idiotisk som person heller. Derfor gir det ingen nytte å skrive spydige kommentarer. Om du vil bli ordentlig likt på blogg eller andre typer sosiale nettverk er det lurt og ikke minst kjempe koselig for vedkommende å skrive fine ting om de eller bloggen deres. 

Jeg har ihverfall begynt å høre på wa2wo sine bloggtips. Hun kommer alltid med ett eller annet du ikke helt visste fra før. Dette har jeg tatt til meg og tenker over hver gang jeg skriver ett innlegg eller når jeg kommenterer på andre blogger. Om dere ønsker kan dere alltids klikke dere inn på bloggen hennes HER! Jeg leser bloggen hennes dagelig og trives med å lese det hun har å fortelle gjennom bloggen sin. Hun er en av toppbloggerne og er verdt å ta en tur innom. 

Om det er noe dere lurer på når det kommer til blogging er hun en som skriver om det man bør vite. Alt fra hvordan du kan få flere lesere, og hvordan du kan blogge best mulig. 

Kos dere videre i kveld. Tusen takk til alle lesere, jeg blir så glad når jeg leser kommentarene deres. 

---Ragnfrid---

Filmkveld.

 • 21.12.2012 - 19:24

Nettopp kommet hjem fra senteret med Øyvår. Vi tok oss en tur ned for å handle inn litt julegaver hun ville gi bort. Julen. Full av gleder og overraskelser. Nå snart skal jeg sette på en film. Øyvår sa hun ville se en med meg, og jeg har ikke alltid samvittighet til å si nei til henne. Tror kvelden videre vil bli koselig og avslappende. Føler denne dagen fri har hjulpet på bade humør og overskudd av energi, men det er en fordel for meg nå som har vært så utmattet de siste ukene. 

Fram til jeg skal se film sitter jeg og slapper av på rommet med musikk fra youtube til en forandring. Tenker snart å få noe mat ned i systemet mitt. Føler meg nok så sulten. Siden mamma har kjøpt inn potetlefser, blir det nok det med smør og skikkelig julesylte. For meg er det ingen jul uten det nei. Blir som å få smaken av jul rett på tunga. 

Kos dere i kveld, så blogges vi senere. Siden jeg husker det legger jeg ut dagens episode av The Julekalender i neste innlegg.

---Ragnfrid---

Noe å gjøre?

 • 21.12.2012 - 15:37

Sitter fremdeles på rommet og har ikke klart å finne på noe, eller det vil si jeg ikke har klart å sosialisere meg. I dag er tydeligvis dagen noen har bestemt jeg skal være A-sosial. Det kan være greit i blandt det, men i dag liksom. Tror det ikke er lenge til jeg setter på en film. Blir litt lei av radioen i lengden. Ellers er det koselig. De samme julsangene går om og om igjen, og fro meg som ikke er så fan av julemusikk begynner å bli sprø. Det er like før all julemusikk er øreterror. Alt for hver sin smak. 
Ran er den jeg tenker å sette på om ikke lenge. En del kjente norske kjendiser som: Edward Tobias Schultheiss (Kim fra Himmelblå), Anders Baasmo Christiansen (Benedikt fra Dag serien) og Kyrre Hellum. Ut i fra det som står på baksiden skal det være en bra film. Det er en 15års grensa film, som ser ut til å ha en del action og vold i seg. Noe jeg tror passer meg. Det er stort sett det jeg ser på bortsett fra romanser. 

Hva skal du i dag?

---Ragnfrid---

 

Hjelp....?

 • 21.12.2012 - 14:07

Skal si det var deilig med en varm dusj, men det er alltid det. Det snør ute, verden har fremdeles ikke gått under. Det er bra det, vite man lever ennå (haha). Eh... Har ikke så mye å blogge om nå, men lengter fremdeles etter en utfordring. Det er ennå ingen som har kommet med noen forslag til hva jeg jeg kan gjøre. Dagen har jo så vidt begynt. Merker det ikke er mer skole (kjeder meg). Kan jo selvfølgelig sette meg ned med litt T-matte oppgaver, men hjernen min orker det ikke for den er så utslitt. 

Har fremdeles to gaver igjen å kjøpe til jul (Sigrid og Øyvår sin). er litt værre å kjøpe til de, for de er så sære på hva de vil ha. Er ikke mye med de heller så aner ikke hva de liker, det er også en ulempe når en skal kjøpe noe tilde. Jeg har allerede en viss peil på hva de vil ha, for begge to er Belibers (det skriver sånn?). Så blir vel noe Justin Bieber ting til de, men hva har jeg ikke helt funnet ut ennå. Søsken er jo de værste å kjøpe noe til.

Noen som aner hvor jeg kan få kjøpt Bieber ting? For jeg har ikke peiling. Er ikke tilhenger av han så interesserer meg null i grunn.

 

---Ragnfrid---

 

God morgen...

 • 21.12.2012 - 12:07

Voknet opp klokken 10 i dag, verden hadde ikke og har ennå ikke gått under. Det er en positiv ting. Har ikke spesielt planer for dagen, men mulig jeg finner på noe med Øyvår i dag. Tiden får vise hva. Har ennå igjen to filmer jeg må se av de jeg tidligere har lånt av pappa. Bare tre luker igjen på kalenderen, så er bare tre dager igjen til julaften. Gleder meg til å se hvor mange gaver jeg får i år, og om jeg i det hele tatt får det jeg har ønsket meg. Litt nysgjerrig på hva pappa har funnet på, han kjøper alltid noe jeg ikke behøver eller ikke er svært interessert i. Men pc-en i fjor var jo et fint påfunn (love him for that).

BLogges etter jeg har tatt meg en varm lang og deilig dusj.

---Ragnfrid---

Normalt modus, Utfordring og Ny header.

 • 20.12.2012 - 21:05

Nå har jeg kommet meg tilbake til mitt vanlige modus. Det vil da si jeg ikke har noe ide om hva jeg vil finne på, eller hva jeg kan finne på. Skjer ikke stort i resten av huset heller, for det begynner å bli seint og de to minste har lagt seg. Det er ikke noe moro å sitte ute i stua, for det som skjer der er nesten som å bli sittende på mitt eget rom. 

Det er fremdeles ingen som har lagt ut en utfordring til meg ennå, så jeg kan jo ikke begynne med det heller. Om du ikke har gjort det, vær så inderlig snill å gjør det. Det er jul, og i jula gjør man det meste for å få folk glade.  Noe dere også kan gjøre er å stemme på ny header HER, for det er kun to stykker som har gjort det til nå og det synes jeg er for lite til å vurdere en ny header eller ikke. Jeg har nevnt dette tidligere, men ingen har villet stemme da heller. 

Ville satt pris på om noen gjorde begge deler.

Må dere ha en fin kveld videre nydelige lesere.

---Ragnfrid---

Julehandel unnagjort.

 • 20.12.2012 - 19:50

Da har jeg endelig blitt ferdig med dagens julehandel. Hva de to minste fikk i julepresang kan foreløpig være en hemmelighet. Alt dere får vite er at den store pakken er til Miriam og den minste er til Diana. Nå er jeg hjemme på mitt ganske så lite rom (trenger ikke større tror jeg) og hører på musikk, mest fra P3 som tydeligvis har blitt den faste radiokanalen jeg lytter på her hjemme. Nå tenker jeg vel bare å slappe av resten av kvelden.
 

Håper dere har kost dere i kveld.

---Ragnfrid---

Julepresang.

 • 20.12.2012 - 16:21

Da har mamma kommet hjem om det er tid for å rusle ned til senteret og kjøpe Miriam en fin julepresang. Gleder meg veldig, men før den tid må jeg vel komme meg ut på stua og spise middag. Jeg kommer til å ta bilder, så er bare å glede seg. Blogges etterpå. I mollomtiden må du kose deg kjempemye. 

: )

---Ragnfrid---

verden går under?

 • 20.12.2012 - 15:26

21. Desember 2012, sies det av verden skal gå under. Dette skal i følge japanerne være i morgen. Men er det besviser nok på at dette kan være troverdig? Jeg mener dette bare er tøys, og at det ble "randomly" satt en dato bare for at japanerne skulle få oppmerksomhet. Hvem vet kanskje det var krise i media om hva man skulle skrive i aviser. Det var også sakt i 2001 at verden skulle gå under, men det skjedde ikke. Denne påstanden har gjentatt seg litt for mange ganger, så jeg vil tro ingen reagerer den dagen dette faktisk skjer. 

Det har vært mye snakk om denne dommedagen på radio den siste tiden og vært mye diskusjoner om hva som vil skje om så var, og hvorfor noen velger å ikke tro på dette våset. Jeg må selv innrømme jeg lo ved flere tilfeller av det som ble sakt. Noen mente Zombier skulle ta over, andre mente dette baserte seg på egene religioners tro og profetier. For meg er dette tema helt blåst ut av sin rette forstand. De som da velger å tro på dette har enten dårlige tanker om livet i framtiden, eller veldig lite å gjøre. 

Men man tro det man ønsker.

 

---Ragnfrid---

Utfordring!

 • 20.12.2012 - 15:09

Nå er tiden inne for at DU kan gi meg en utfordring, dette skal selvfølgelig tas opp på film. Da er det ekstra fint om DU klarer å komme på noe skikkelig bra. Du kan da glede deg over å stikke innom bloggen og se / lese om nettopp det som interesserer DEG!.

LYKKE TIL!

 

---Ragnfrid---

Utfordring!

 


Må bare gjøre noe.

 • 20.12.2012 - 15:00

Det er fremdeles ettermidsdag, en stund siden jeg kom hjem. fremdeles føler jeg at det er mer på hjerte for dagen. Fått en del kreds på diktet mitt fra noen på Twitter, det er jo moro. Det er veldig min type humor, men for de som kjenner meg ekstremt godt kan dette ses på som utrolig perverst. Det er ikke det som er meningen, men noe må man få til for å skrive et godt dikt. Det ligger litt lenger ned på siden. Jeg har gjerne lyst til å lese din mening om det. 

Jeg er sliten, men likevel er jeg rastløs og litt hyper. Blir godt å komme seg ut en tur etterpå når mamma kommer hjem. Sigrid kom hjem for ikke lenge siden. De som ikke har gått innom hennes blogg burde stikke innom. Du finner den i katorien "Linker" over headeren min. Kjempesøt blogg.

Men om dere føler for å komme med diverse forslag om hva jeg kan blogge om er det bare å spytte det ut. Blir alltid glad for innspill, på den måten kan jo du også delta i hvordan bloggen skal være.

---Ragnfrid---

Videoblogg...

 • 20.12.2012 - 14:49

 

---Ragnfrid---

Home Alone + varm te.

 • 20.12.2012 - 13:10

Endelig! Ikke noe mer skolestress. Akkurat nåå har jeg tenkt å nyte de dagene vi har fått fri, for det trenger jeg nå føler jeg. Siste skoledag var helt okey, mye skravling. Ellers mye kos og fjas. Var ikke lenge vi var på skolen, men den lille timen føltes lang nok. Det jeg tenker mest på nå er å komme meg godt til rette i senga, varme meg et digert krus med te og bare slappe av og nyte dagen med en koselig julefilm. Mine favoritter der Hjemme Alene filmene, ingen juletid uten minst en av de filmene. 

Foreløpig er det bare meg og Øyvår som er hjemme, de andre vet jeg ikke helt hvor er hen (bryr meg ikke stort heller). Planene for denne dagen er å få unnagjort julegaven til Miriam (hun har hintet om at hun vil ha en barbie dukke). Tenker derfor å kjøpe det hun ønsker seg (bare synd det er blitt så dyrt). Men kna ikke skuffe henne heller da. Det er alltid moro å se ansiktet hennes når hun liker det hun får. Men dere får kose dere i dag.

Gledelig Jul alle sammen. #Julestemning

---Ragnfrid---

God natt (eller er det egentlig det?)

 • 19.12.2012 - 23:38

Her sitter jeg, rullet sammen under min varme komfortable dyne. Problemet mitt i kveld er at jeg rett og slett har problemer med å sove, verken finner jeg noen god sovestilling eller noe det går ann å tenkte på for å kunne klare å sovne. Det jeg har slitt med mest av alt denne uka er at jeg har kommet hjem helt utslitt og matt og havnet på senga å sovna, men personen inni meg som egentlig er helt stup trøtt får ikke til å sove når hun selv burde. Klokken er noen usle små minutter over halv tolv, og tiden går så seint at du ikke skulle tru du levde.

For å få tiden til å gå raskere og klare å få øynene mine litt tyngere, er at jeg har sett hele tre episoder av Komiker i arbeid på rappen etter hverandre (slitsomt). Men selv om dette hjelper hjernen gir det ingen funksjon på øynene dine. Ja, jeg jesper mye (nesten så tårene triller her kjenner jeg). Likevel klarer ikke min mentale tankegang å stille seg inn på sovemodus. Min teori er at min kropp har fått vite det ligger noe som heter "ferie" rett rundt hjørnet og har da vendt seg til ikke å høre på sunn fornuft.

(dette blir et langt innlegg ja).

Nå tror jeg rett og slett jeg må prøve det hardeste  jeg kan for å sove. Om du ikke sover ennå. Sov godt.

 

---Ragnfrid---

Kvelden i bilder.

 • 19.12.2012 - 18:27

I kveld har jeg kost meg mye sammen med mine to minste søsken. De er så søte. Så klart ville Miriam jeg skulle ta bilder av hun og Diana når de lå å klemte hverandre. Derfor tenkte jeg å dele disse nusslige og søte bildene med dere. Så må dere kose dere videre i kveld dere også.

 

---Ragnfrid---

Fristelser.

 • 19.12.2012 - 17:06

 

Fristelser

 

Der står den. Stiv og hard.

Vått som vann. Hva faen!

Sakte rekker jeg min hånd bort.

Mer saftig blir den.

 

Lenger bort rekker jeg min hånd.

Nam, så god du ser ut. 

Femten korner takk! 

Nå er den min, så fin.

Jordbær isen er virkelig min.

 

 

(skrevet av ---Ragnfrid---)

 

 

"Får ikke du bare 6'ere og sånt a?"

 • 19.12.2012 - 16:11

På vei hjemover fra skolen i dag døde jeg nesten (rent mentalt).

 

Henne: Hei! Hva skrev du på snøballen din øn hva du ønsker deg da?

Meg: Jeg skrev tre ønsker "1. utfylle de siste 10% av målet for undomskolen" "2. Forbedre karakterene mine"

(avbrytelse)

Han: Har ikke du bare 6'ere og sånn a?

Jeg: (haha!) Du tror at bare fordi jeg jobber så hardt med skolen så har jeg bare 6'ere? Ha'kke det.

 

Så tror jeg den samtalem var over, for det var vel da T-banen kom. Men det var jo litt artig at han trodde jeg bare fikk 6'ere grunnet mitt konstant harde arbeid.  Jeg husker ikke hele samtalen for vi blandet inn den RLE karakteren inn i det hele, men denne delen var høydepunktet i dag.

 

---Ragnfrid---

Nytt for dagen.

 • 19.12.2012 - 15:58

Sitter på rommet hører på radioen (P3). Skjer egentlig ikke stort, men er litt deilig å nyte stillheten i dag. Ingen som har brast inn døra og mast på meg, heller ingen som plager livet av meg i dag. Dager som det er sjeldent å få her hjemme. Det er bare en dag igjen på skolen før juleferien (Yey!). Skal bli deilig å ikke tenke på lekser en stund nå, jeg behøver virkelig å "lade opp batteriet mitt" til neste semester. Foressten finn jeg tilbakemeldinger og karakter på etisk dilemma oppgaven til Mitt liv om 10 år prosjektet.

 

Tilbakemeldingene:

Ragnfrid:

 • Du har laget etisk dilemma som er realistisk og som mange møter.
 • Du argumenterer godt både for og imot begge løsningene i dilemmaet.
 • Du argumenterer godt for ditt eget valg, og begrunner det godt.
 • Du burde ha skrevet noe om hvordan man kan se på dette dilemmaet i et pliktetisk og konsekvensetisk lys, og da vise at du kan forskjellen på disse.
 • Karakter: 4+

 

Jeg er egentlig ganske fornayd med karakteren, mest fordi jeg klarte dette uten hjelp fra mamma. Det er ofte hun som hjelper meg når jeg sliter som værst.  Men det er en halv karakter høyere enn jeg fikk innen samme type tema i fjor. Generelt synes jeg karakterene mine på skolefronten har steget siden i fjor. I de aller fleste fag har jeg gått opp en halv eller hel karakter, og det er litt gøy å tenke på. 

 

---Ragnfrid---

Tidlig hjemme.

 • 19.12.2012 - 12:58

Dagen på skolen i dag har bare vært avslappende og rolig, noen gikk i kirken andre ikke. Jeg var på skolen. Dagen har blandt annet bestått av: juletregåing, fortellerstund og årets lengste storefri. Vi Sluttet ganske tidlig i dag. Var faktisk ferdig klokka 12, men det var jo egentlig bare kos å være ferdig tidlig. I morgen er jo årest korteste da, for da er vi bare på skolen en time. I følge lærerne blir det frokost med en haug bilder fra tidligere vi kommer til å se på. 

-Hvordan er din siste skoledag?

---Ragnfrid---

Inspirasjoner.

 • 18.12.2012 - 19:46

SMINKE:

 

HÅR:

KLESSTIL:

 

---Ragnfrid---

Dagens tanker om livet.

 • 18.12.2012 - 19:25

Da er det bare to skoledager igjen til ferien og her på mitt lille 2 x 3 meter lange soverom sitter jeg spent som fy i stolen min (er utrolig digg å sitte på). Det er nå jeg tenker tilbake, men det er jo ikke så veldig lenge siden jeg begynte i 10.klasse. De seks månedene på skolen har gått like fort som lynet flyr (føler det sånn ja). Det hyggelige med det er at det kun er et halvt år igjen på skolen før livets neste fase. Videregående. Litt skummel tanke det må jeg inrømme, for det er ikke like moro å begynne på en ny skole. Du har helt sikkert den samme følelsen som når du flytter til en ny by. Alt er ukjent og skummelt. Men som ting flest gjør, ender det opp greit.

Kjedet meg litt i sta, så jeg lakket neilene på høyre hånda mi blå. Ble ikke like vellykka som sist jeg tok på meg neglelakk, men om det får meg til ikke å bite negler er det helt i orden for meg (pleier ofte å hjelpe). Det jeg har planer om nå er å få pakket sekken til morgendagen og ta meg en lang og varm dusj etterpå.

Kos dere i kveld da. 

 

---Ragnfrid---

Fra A til B..

 • 18.12.2012 - 16:54

Har nå kommet hjem igjen fra skolen (deilig å få det unnagjort). Det gikk som forventet (rett i dass azza). Kommer ikke til å utdype det noe særlig mer enn det. Som nevnt i forje innlegg har dagen i dag vært ganske slitsom (man blir det av å danse). Vært borti noe koreografi jeg ikke har sett maken til før, men selv om det var litt komplisert til å begynne med  ble det enklere etter hvert som det sank inn. Jeg hadde spesielt trøbbel med de "travelsteps(a)". Tror det er litt fordi jeg ikke er så vsant til å krysse beina foran, men bakover. Dette gjorde vel at den hjernehalvdelen jeg ikke bruker så mye var nødt for å jobbe hardt. Det gikk fint da.

Nå vet jeg ikke helt hva jeg kommer til å finne på. Det er ikke lekser denne uka og kan egentlig bare bruke det som er igjen av til til å bare kose meg og finne på morsome saker. Det vil si at jeg helt sikkert vil finne meg selv furfende på nett mens jeg da hører på radio P3.

 

---Ragnfrid---

Skoleinnlegg.

 • 18.12.2012 - 14:00

Da er jeg fremdeles på skolen etter en lang og slitsom dag, sitter i basen og øver på engelsken sammen med to av klassekameratene mine (kos). Gruer meg til framføringen, mest fordi jeg ikke aner noen ting om noe jeg garantert får som tema. Jeg håper på å få "The civil right movement", litt fordi det er det tema jeg føler jeg kan mest om, siden jeg hadde veldig mye om Martin Luther King Jr. i fjor. Han er jo en av hovedpersonene når det kommer til akkurat det tema der.

(føler dette innlegger er kjempe surrete)

Vel blogges sikkert senere når jeg kommer hjem for da har jeg ikke noe lekser jeg er nødt for å gjøre. Fram til da må dere ha en koselig dag videre. Mange koslige klemmer fra meg.

---Ragnfrid---

Kun en time igjen.

 • 17.12.2012 - 20:41

Det er ikke moro å vente på hovedpunktet hver dag, når en er nødt for å vente til klokken er enten 21:30 eller 21:40. Dagens hovedpunkt er Brille (Mitt "must see" program på NRK1). Det er nesten litt synd at slike ungdomsprogramer skal gå så seint om kvelden når jeg blir trøtt lenge før. Men det hjalp litt med den halvtimen på øyet i stad. Voknet igjen rundt halv åtte og følte meg helt matt og kreftesløs. I morgen blir jeg vel sikkert mer matt, siden jeg har meldt meg på dansing på "elevledet dag". Blir gøy da, og endelig gjøre noe annet enn bare å sitte på rumpa å ha vanlige fag. Fysisk aktivitet er ikke alltid like moro, men når det kommer til ting du interesserer deg for da er det tipp topp.

Dere må kose dere videre i kveld da. Og ha en fin dag på skolen / jobb i morgen.

"You make my day shine even brighter"

(Inspirasjon -> sminke)

 

---Ragnfrid---

Om du ennå var her.

 • 17.12.2012 - 18:58

I dag er det 17.Desember. Bursdagen til en av de personene som satt meg nærest etter tante. Mormor ville i dag ha fyllt 64år, men så langt kom hun ikke. Jeg husker godt den dagen hun gikk bort. 5.Mars (årstall husker jeg ikke, men vet jeg gikk i 6.klasse), så det er rundt fire år siden. Det var først da hun gikk bort jeg ble sittende og lide av depresjon. Jeg la på meg så mye at jeg nesten veide 80kg i 7.klasse, jeg sluttet å sosialiseres med folk og der aller værste var nok at jeg isolerte meg fra omverdenen og var forkastelig ovenfor de som sto meg nærmest. Nå som jeg ser tilbake kan jeg ikke tro hva jeg selv har gått igjennom. Livet mitt er nå gått mer og mer tilbake til normalen og har gått ned 15kg siden den gang (snart 20kg). Selv om livet går videre er det fremdeles tunkt å vite at en jeg var kjempe glad i og betydde mye for meg ikke er her lenger. 

(Sukk). Nå prøver jeg alt jeg kan for å heller tenke framover og tilbaske på de gode stundene. Prøver alt jeg kan for ikke la sorgen min gå utover andre (noe som ofte skjer). Livet går sin gang, og jeg kan ikke gjøre noe med det. 

 

---Ragnfrid---

Energi og overskudd...

 • 17.12.2012 - 18:22

Da har jeg fått lest litt gjennom heftene, og ikke alt er like enkelt som det lærerne skal ha det til å være. Nesten litt rart vi har alt av tentamener og de aller viktigste prøvene mot jul når de fleste mer eller mindre er tomme for overskudd. Det ville vært mer praktisk om det var tidligere i semesteret slik at du kunne bruke de kreftene du har sittet å spart på hele sommeren. Verden er litt av et underlig påfunn. 

Det positive med denne uken er at jeg har klart å spare opp negler igjen, så nå ser det ut som om det faktisk er noe på fingrene mine igjen. Neglelakk er nok neste steg om jeg skal klare å holde de like pene. En gang neglbiter alltid en neglbiter. Er plagsomt. Vil tro det er enklere å være alkoholiker, for de er ikke nødt til å se på det de er avhengig av hele 24/7 eller 365 dager i året for den slags skyld. 

I dag er det bare fire dager igjen til juleferien vi alle har ventet så utrolig lenge på, og det føles veldig deilig. Selv for meg som liker å være på skolen. I år kjenner jeg virkelig at jeg er helt ferdig når det kommer til å ha energi og overskudd nok til å fullføre 10.klasse med verdens bredeste smil om munnen. Det når man er like positiv som det jeg er du virkelig får all tilbakesmella når du først er negativt innstilt til noe.

Men jeg får henge i og lese videre jeg, så må dere kose dere resten av denne mandagskvelden.

---Ragnfrid---
Fra det ene til det andre.

 • 17.12.2012 - 16:48

Dagen fram til nå har vært lang. Ryggen min er støl etter å ha sittet på en hard  og høy stol i hele dag mens jeg har mått bøye meg over til en litt lavere pult (hater lave pulter). Er ikke så lenge siden jeg kom hjem, men nå er det snart tid for å lese gjennom alt av informasjonshefter vi har fått om det vi skal haa i engelsk høring i morgen. Før jeg tørr å tenke på å åpne noe nytt med bokstaver på en hvit side skal jeg ta meg en halvtime på øyet. Noe er jeg nødt til å gjøre for å samle opp litt mer energi, kan ikke orke alt jeg heller. 

Dagen som ligger foran oss er vel i grunn avslappende og moro. Har meldt meg på dans som første valg, men må vel se ann hvor mange som kommer. Andre valget mitt er badminton (skrives det sånn?). Jeg tror dere skjønner hvor jeg vil hen. 

Nå skal det leses, så blogges senere i dag.

 

---Ragnfrid---

12 timer (minus) 20 minutter til tentamen.

 • 16.12.2012 - 21:20

Jeg sitter her og grubler meg gjennom fler mattestykker. Skal ikke påstå det er barnemat, men supervanslig er det ikke. Prøver nå å finne ut av hva jeg trenger å øve på til i morgen, men er bestandig lurt med litt ekstra oppgaver enn å komme til tentamen og fløe alt bare er gresk for deg. Jeg er kjempesliten og føler det ikke er lenge før jeg tat kvelden for i dag. Vet jeg har en lang dag foran meg og sikkert en lenger på tirsdag hvor jeg har muntlig høring i engelsk (slavery, civil war og civil right movement), men hvilken av de tre emnene jeg vil få aner jeg ikke. Det jeg vet er at det blir trukket der og da. Så skal si jeg har en del og gjøre frem mot onsdag. 

Om jeg ikke blogger til normal tid i morgen er det helt sikkert fordi jeg sitter å leser til engelsken (a girl's gonna do what a girl's gonna do). Det beste av alt ved denne uken er at man kan tenke det kun er fire dager igjen på skolen før den tolv dager lange juleferien begynner. Litt skummelt å tenke på at jeg bare har et halvt år igjen på ungdomskolen. Men sånn går nå livet, og jeg får ikke gjort stort med det. 

 

Må dere ha en fin kveld videre.

 

---Ragnfrid---

Så sliten.

 • 16.12.2012 - 18:30

Nå nærmer klokken seg halv sju, og som gårsdagen har dagen i dag nesten vært like hektisk. Det er tentamen i T-matte i morgen og har da fundert på noen oppgaver fra kappiteltest oppgavene. Jeg har også vært i bursdagen til Maina (bestevennen til Miriam). Det var koselig, men når litt for mange "kids" er samlet på ett sted blir det litt fo mye etter min smak. Ellers var filmen jeg så i går drit bra. Litt synd Ringenes Herre triologien er laget først, innmed det er etterfølgeren av Hobbiten triologien. Men sett bort i fra det var det en av de beste filmopplevelsene jeg har hatt siden Avatar kom.

Ble nokså seint i går innmed filmen ikke var ferdig før 23:30, så kom hjem rundt 10-15min over midnatt. Men var rett og slett vært det nesten. Voknet ganske så tidlig i dag og av en rar grunn (er ikke likt meg). Så nå tenker jeg bare å slappe av resten av dagen med en film eller noe og bare tømme hode og gjøre det "redy for tomorrow".

(OBS! Jeg har glemt å legge ut gårdagens episode av The Julekalender @!? Da kommer jeg bare til å legge den ved i samme innlegg som dagens episode).

 


 

---Ragnfrid---

Vet, jeg vet..

 • 15.12.2012 - 17:11

Vet jeg blogger seint nå, men har vært nede i sentrum og vært med tante i dag, spist litt på MAX og egentlig bare kost meg. Var egentlig planer om at skulle møte Makafi i dag og, men hun skulle ikke til grønland likevel (sadface).Men på grunn av denne treavle dagen har jeg ikke hatt så mye tid til bloggen, men blir ikke mye blogging i dag heller. Skal på kino senere i kveld sammen med søss, og det blir jo kos. Men kos dere med de bildene jeg har lagt ut så ser jeg om jeg orker å blogge når jeg er hjemme fra kinoen. 

 


---Ragnfrid---Snork!

 • 14.12.2012 - 20:35

Nå begynner jeg å kjenne jeg tar meg hardt ut på skolen om dagen. Er drit drøtt og klokken er ikke mer enn rundt halv 9. Det er ikke moro. Tenker å ta meg en liten lur på senga om ikke lenge, men er redd jeg kommer til å sovne. Har ikke så mye å blogge om nå, for alt jeg har hat på hjerte til nå ligger allerede som feridge innlegg på bloggen. Sånn er det når man ikke har verdens beste fantasi.

        

Kos dere videre i kveld da. Legger ut dagens episode av The Julekalender litt senere i kvelv. Har ikke ork til det nå.

 

---Ragnfrid---

Radioactive

 • 14.12.2012 - 19:45

Denne uken tenkte jeg å dra til med ukens favoritt sett fra mitt syn. Radioactive med Imagine Dragons. Håper den faller i smak på en slik fredagskveld.

---Ragnfrid---

Kan fremdeles stemme..

 • 14.12.2012 - 19:09

Det er ikke så lenge siden jeg la ut innlegget hvor man kunne stemme på ny header, men jeg har blogget nok så mye i det siste så det har havnet litt lenger ned på siden enn forventet. Om du ikke har fått sjansen til å stemme ennå kan du gå inn HER og gjøre det. Ville blitt utrolig glad om dere hadde gitt deres lille stemme.

 

---Ragnfrid---

Måtte selvfølgelig ryke en streng...

 • 14.12.2012 - 18:22

I dag er tydeligvis den dagen hvor alt skal gå galt. Nå for ca en halv time siden satt jeg meg ned for å spille en trall på gitaren min, men selvfølgelig måtte jo den ene strengen ryke. Så nå har jeg sittet og tatt nye strenger på gitaren min. Var vel egentlig på tide, har jo ikke vært bytta strenger på den siden jeg fikk den. Nå venter jeg bare på at strengene skal stramme seg slik at den ikke er sur når jeg setter meg ned for å spille på den igjen.

Uhell skjer alle, men sjeldent meg. Derfor blir ikke jeg verdens beste person når ting ikke går som jeg ønsker. Men jeg kunne jo ikke spå at "G-strengen" strengen skulle ryke heller. Litt humor må jeg lage her så. Tenker det er litt deilig dette ikke skjedde mens vi hadde musikkprosjektet.

I Just love my guitar so deeply <3


Har dere ulykkesdag i dag?

---Ragnfrid---

 

Helgens planer.

 • 14.12.2012 - 16:11

Følelsen av å komme hjem en fredag ettermiddag med hodepine etter en vel lang dag er ikke deilig. Nå prøver jeg alt for ikke å skape mer hodepine enn det jeg nå har fått. Så typisk fredager. Men blir deilig med noen dager å hvile øynene sine, ikke minst prøve å få opp litt overskudd av energi slik at jeg presterer best mulig på T-matte tentamen til mandag. Det jeg tenker mest på nå er morgendagen, hvor blandt annet tante kommer nedover til den årlige St. Bernard paraden i Karl Johan. Senere samme dag som jeg har nevnt skal jeg og min søster Sigrid på kino 20:30. Tenker jeg får en moro dag i morgen.

Utover det har jeg ikke kommet så langt med planer for helgen. Alt jeg vet er at jeg er nøtt for å sitte litt sammen med matteboken min slik at jeg kommer forberedt til tentamen. Arbeidet litt på skolen i dag med det også. Vi som går på T-matten fikk egen forberedelsestime, men det var jo snilt tenkt av lærerne våre.

 

 

                    

    

 

Jeg vet man ofte kan bli sprø av matte, men det kan også være moro når du først setter deg inn i det. Jeg har hatt matte på skolen hele min skolegang, men ærlig. Jeg forsto ikke hvordan matte fungerer før i år da jeg begynte på T-matten. Så sånn sett vil jeg si videregående matten er mer forklarende på ting du ikke helt har forstått på grunnskolen.

kos dere videre i kveld da. Blir garantert mer blogging i dag.

---Ragnfrid---

Kino på lørdag.

 • 13.12.2012 - 19:12

Nå har jeg og Sigrid akkurat planlagt å se Hobitten på kino til lørdag 20:30 på Symra kino. Gleder meg som en liten unge allerede. 

Har du planer for helgen?

---Ragnfrid---

Lang dag.

 • 13.12.2012 - 18:49

Vet jeg blogger seint nå, men har skjedd så mye i dag. Først ble tentamen en halvtime lenger på grunn av at brannalarmen og lusia feiringen tok til sammen 30min vekk fra oss, så videre til pappa etterpå for så å være med mamma ned til legevakten etter å ha vært hos pappa. Men de rådet meg til å komme en annen dag. Så innom butikken og rett hjem etterpå. (STRESS!)

Nå har jeg endelig kommet meg hjem og koser meg på rommet sammen med P3 og pc-en min. Om ikke lenge er det Hotel Cæsar, og da må tv-skjermen på så klart (går jo ikke glipp av det). Ellers aner jeg retten og sletten ikke hva jeg kommer til å gjøre senere ut over kvelden. Prøver bare nye den roen man kan få.  

Blir desverre ikke bilder i dag, for har ikke hatt tid til å ta noen. Vet det er kipt, men noen dager har man mer å gjøre enn andre dager. 

---Ragnfrid---

For et sammentreff

 • 12.12.2012 - 18:18

I morgen er det torsdag, og elt sikkert fler enn meg som har en aller annen tentamen. Jeg for eksempel har funnet ut av Sigrid har matte-tentamen i morgen hun også. For henne blir dette livets første matte-tentamen, men slik jeg kjenner henne kan hun fint gjøre det bedre enn jeg gjorde på min første. 

Jeg er sliten i dag og er nødt for å ned på bokhandelig å kjøpe et par ekstra kryssordpenner til i morgen. Er så glad i viskelær så trenger det på tentamen også, men siden det ikke er lov å bruke blyant bruker jeg penn med viskelær i stedet. Men det funker det. 

Etter skolen var ferdig stakk jeg inn til helsesøster for å snakke om den vonde halsen min, men alt hun hadde å si til det var at jeg burde oppsøke fastlegen min for hun mente jeg kunne ha fått en halsinfeksjon. Det er greit å vite hva det kan være da, slik at du på en måte er obs på hva det er for noe. 


HELGEN:

I dag etter jeg kom hjem fra skolen fikk jeg vite at tante skal nedover til Oslo på lørdag for den årlige St. Bernard paraden som går oppover langs Karl Johann. Det blir moro å treffe tante igjen, så gleder meg veldig til lørdag. Hun har sagt hun skal være her undt halv ett.

 

---Ragfnfird---

En dusj + Grey's Anatomy = Chill out.

 • 11.12.2012 - 20:27

Nå er det ikke lenge før jeg tenker meg en tur i varmt vann, for en dusj er bestandig deilig etter en lang og slitsom dag. Siden det er Tirsdag og Grey's Anatomy har startet sin nye sesong er det endelig tid for litt tv titting etterpå. Vedder på at kvelden i dag blir like avslappende som forventet. Etter det tror jeg vel jeg må legge meg. Det er skole i morgen og jeg skal opp tidlig og yte en del energi i løpet av morgendagen. Håper bare så inderlig jeg ikke er kjmpetrøtt under matten i morgen og krysser fingrene for at jeg klarer å holde meg på topp som over hode mulig. Håper dere har hatt en strålende kveld fram til nå, og så blogges vi i morgen en gang etter jeg har kommet hjem. må dere alle få en god natts søvn. 

---Ragnfrid---

Lite blogging i morgen.

 • 11.12.2012 - 18:37

Morgendagen er nok en osdag jeg er nøtt for å gå på T-matten. Den er ikke ferdig før 16:15. Siden jeg har 1 1/2 times reisevei (tilsammen med gåingen) kommer jeg seint hjemm og kan derfor ikke blogge like tidlig som det jeg vanligvis gjør. Men mitt lille skoleproblem skal på ingen som helt måte gå ut over dere. Dere er for kostbare for at jeg lar det skje. Når jeg først kommer hjem i morgen kan vi blogges om alt mulig. Dessuten trenger jeg tips om hva dere ønsker jeg skal blogge om senere en gang. Er ikke bestandig like moro å lese om hva andre gjør hver dag. Så ville vært koselig med noe forslag.

 

                 

 

---Ragnfrid---

Det er så kjedelig

 • 11.12.2012 - 17:39

Lekser azza! Det tar liksom aldri slutt. Det er lærerikt, men gud så kjedelig det er. Jeg ønsker meg heller ingen anmerkninger (har ikke fått noen på ungdomskolen fram til nå). Prøver heller være lærerns lille engel som gjør alt hun blir bedt om. Ikke alltid det er like enkelt, men det funker (liker å smiske for å få viljen min). 

Fram til nå har jeg gjort resten av RLE-leksa mi. Den må jo gjøres selv om det ikke frister stort. Ellers blir det bråk i morgen. Men nå som vi er inne på tema "lekser" føler jeg at det er noe viktis jeg irriterer meg over. På lekseplanen står det at vi har lekser i engelsk fordypning og at vi skulle få den i timen i dag, men fikk verken leksa eller noen annen informasjon rundt det. Helt sikkert fordi vi var så opptatt med å se på film "A christmas coral." De gangene lærerne ikke bryr seg om å informere om ting men de vet vi har arbeid til neste time er sykt irriterende. Særlig for meg som er kontrolfreak. Det er de gangene jeg ikke har kontroll hvor alt ramler sammen for meg.

 


---Ragnfrid---

Har vi felles musikksmak?

 • 10.12.2012 - 17:51

Nå ar jeg grublet en del på om jeg skal lage dette innlegget på bloggen, men mest for å se hvordan jeg skulle legge det opp. Denne gangen lurer jeg på om dere har samme type musikksmak som meg.

 Band / artister som jeg har på min toppliste:

 • Miley Cyrus                                                                                                                                                                     
 • Metro Station
 • Paramore
 • Muse
 • Nickelback
 • Iron Maiden
 • Swedish House Mafia
 • Rock Mafia
 • Mason Musso
 • Ashland High
 • Avril Lavigne

 

Har vi like mye til felles som det du trodde fra før?

Hva slags artister / bsnd liker dere å høre på.

 

---Ragnfrid---

Når alt går min retning.

 • 10.12.2012 - 15:58

Den siste uken er det som alle presentasjoner og andre prøver vi har hatt,  har gått slik jeg ønsket. Musikken i dag for eksempel, gikk mye bedre enn det jeg så for meg. Litt småfeil blir det alltid, men det må man bare prøve å leve med. 

Nå har jeg nettopp stekt meg en saftig og god eggeomelett (or how it's written), mens jeg venter på å snart sette i gang med ukens RLE lekser. Siden jeg ikke fikk gjort så mye sist uke på grunn av diverse tentamner, er jeg nødt for å få opp tempoet på leksene denne uka. Heldigvis er det ikke så mye å gjøre, men jeg har i tillegg nok med å øve fram til matte-tentamen på torsdag og T-matte-tentamen på mandag neste uke. Er mer spent på å se hvordan T-matten går, men tror det går bra. 

Senere i kveld vil jeg nok slappe av foran pc-en og se de vanlige programene mine på tv2sumo. Sånn som Hotel Cæsar og julekalenderene. Fram til da får vi se hva jeg finner på. 

Jeg har foressten ordnet opp i det med pappa og kirken på jullaften greiene. Så ikke no stress rundt det emnet lengre. Litt deilig egentlig, for da slipper vi å få en rotten og ræva julaften. Planene er at vi skal oppover til Rjukan å feire nyttårsaften der sammen med resten av familien. Det blir kos. 

Da regner jeg vel med det blir mer blogging ut over kvelden dersom jeg orker det. Kos dere så lenge.

Har ikke orket å henge opp jakka mi en gang. Må nok gjøre det før jeg gjør noe annet.

 

---Ragnfrid---

Verdens snilleste lesere.

 • 09.12.2012 - 23:25

Den siste tiden (desember) har jeg fått så mange snille, koselige og hyggelige kommentarer. Blir nesten litt glad når jeg leser de. Alle blir jo glade med litt positivt på bloggen sin. Det er hvertfall jeg.

Kommentarer jeg har fått den siste tiden:

 • Pen du er.
 • Du har en utrolig fin blogg! Fortsett sånn.
 • Kjempefin blogg.
 • Utrolig fin blogg. Og du er også veldig flink til å blogge og har fine bilder.
 • Utrolig søt blogg.
 • Fin blogg du har!

 

Det jeg vil fram til er at jeg setter pris på alle de flåtte kommentarene og innspillene dere gir meg. Flere av de som kommenterer går jeg ofte inn å leser bloggen til. Mange fine blogger med mye inspirerende og fine ting de har på hjertene deres. Håper også enda fler vil lese bloggen min i fremtiden. Tusen takk for deres utrolige fine støtte. Dere lyser opp hverdagen min.

 

---Ragnfrid---

Kose kveld..

 • 09.12.2012 - 18:12

I kveld har det bare vært koselig å være meg. Jeg har kost meg med å høre på P3 og surfa på nett. Nå er det ikke lenge før jeg tenker å ta meg en lang og varm dusj, men før det er jeg nødt til å rydde litt opp her inne på det lille rommet mitt. I kveld føler jeg det har vært kjempe mye julestemning. Det er jo bra (tommern opp). 


 

---Ragnfrid---

En pause med P3

 • 09.12.2012 - 15:59

Ettersom det er søndag er det ikke så veldig mye å finne på. Dagen har for det meste gått til å øve på musikken, og det har gått bra. Det er ikke så mye jeg ikke kan nå som fø jeg begynte å øve. Nå venter jeg bare på at morgendagen skal komme. Nå tar jeg en lite pause fra øvingen og sitter å lytter til P3, merker det er lenge siden jeg har hørt på radioen for det er så mange nye låter jeg ikke har hørt før. Men koslig er det da. Akkurat nå er det Adele - Someone like you

Ellers sitter jeg inne på King.com og spiller diverse spill. Noen spill har jeg blirr helt hekta på.

 

---Ragnfrid---

Nå må det sitte.

 • 09.12.2012 - 13:55

Om ikke alt sitter fram til i morgen vil jeg antagelig slite under framføringen i morgen. Derfor gjør jeg alt jeg kan for å få det best som over hode mulig. Jeg har øvd en del allerede, men det er bare på gitarspillingen. Så for å gjøre meg klar til neste del drikker jeg en kopp med varm te. Nå er jeg nødt for å pugge og øve på alt jeg skal synge. Det er bare et vers i to forskjellige låter jeg sliter med så jeg må rett og slett få psyken min på plass og sette i gang å øve. Jeg håper selvfølgelig på det beste og tror det kommer til å gå bra. Sett bort i fra at hun ene på gruppa mi har operert beinet og går på krykker går egentlig alt som det skal. Men jeg gleder meg jeg.

Senere i dag etter jeg kan alt jeg må kunne tenker jeg å se nok en film bare for å få tiden til å gå så fort som mulig. 

 ---Ragnfrid---

Denne ukens filmer jeg har lånt av pappa.

 • 08.12.2012 - 21:25

Filmene:

 • Sykt Lykkelig
 • Ran
 • Rotte Netter

 

Alle filmene er norske. velig rart å låne norske filmer av pappa, det er vanligvis ikke det jeg ser mest. Men de skal visst være bra alle sammen, så spørs om jeg synes det samme.

 

---Ragnfrid---

Dagen så langt.

 • 08.12.2012 - 21:16

Da er jeg hjemme igjen fra pappa og er i ferd med å sette på en av filmene jeg lånte med meg. Tok noen få bilder når jeg var hos pappa, men det er mer stemningsbilder. Det var deilig middag i dag da, vi hadde risgrøt. Sigrid og Ida (typen til pappa) var så kreative at de ville lage en marsipangris som premie til den av meg og pappa som fant mandelen først. Pappa fant den, men han ville ikke ha grisen så da fikk jeg den (yey!).  Etter middag ble det litt tv titting på tv2 hvor det var håndballkamp (Norge vant med ett poeng). Satt egentlig ikke å fulgte med så mye, for jeg var så opptatt av å lese i Donald-pokketen til pappa. Håper dere har hatt en fin kveld fram til nå og må dere fremdeles ha det. Så blogges vi i morgen.

 

 

---Ragnfrid---

 

Gjett hva jeg fikk i posten i dag?

 • 08.12.2012 - 21:07

Det er to dager til den skal være ute i butikkene, men i dag fikk jeg endelig det nye Topp i postkassa vår. Har allerede rukket å lese gjennom det aller meste. Denne gangen et Taylor Swift på forsiden og det følger blant annet med plakater av Ke$ha, Justin Bieber, Conor Maynard, Paul wesley, Matt Lanter og Little Mix. Mye spennende å lese, så verdt å få med seg. Det følger også med en lebepomade.

 

 

---Ragnfrid---

Kos og julestemning

 • 08.12.2012 - 16:38

Da har jeg kommet meg til pappa og koser meg mens jeg ser på en eldre julefilm. Det blir risgrøt etterpå og mens jeg venter gomler jeg i meg en klementin eller to. Det er mørkt ute og egentlig nok så koselig. Jeg har fått pratet med pappa angående julaften og har kommet frem til at jeg ikke er nødt til å gå i kirken om jeg ikke ønsker det. Er nok bare søstern min som missforsto han. Men nå som alle sure miner er borte er det rom for mer moro.

Jeg vet ikke riktig når jeg er tilbake hos mamma i kveld, men blir nok mer blogging og bilder da. Pappa liker ikke at jeg legger ut bilder når jeg er hans pc. Egentlig har jeg ikke helt peiling på hvorfor han synes det, men det får så være. Derfor kommer bildene heller når jeg kommer hjem.

I morgen er jeg nødt for å øve på musikken slik at jeg ikke kommer ufrberedt til mandag. Jeg er jo av den typen som liker å ha kontrol. Men da blogges vi senere i kveld og så må dere kose dere fram til da.

---Ragnfrid---

Må gjøre noe

 • 08.12.2012 - 13:46

Nå er det lørdag, om man kan ikke klage på at dagen er kjedelig uten å ha prøvd å finne på noe først. Derfor har jeg tenkt meg en tur bortom pappa i dag hvis han er hjemme. Jeg vet han skulle være på byen i dag for å handle inn julegaver, men hvor lenge han blir der vet jeg ikke så derfor tenker jeg å ringe han etterpå for å høre. 

I dag er det  bare 14 dager igjen til julaften. YEY! Gleder meg veldig azza.
Det er også kjempefint vær ute i dag. Det har snødd i natt og steget med nesten to centimeter på verandagelenderet.

 

---Ragnfrid---

Kjedelig kveld og dritt kommentarer.

 • 07.12.2012 - 22:22

Denne kvelden har vært veldig lang. For meg har den vært ekstra lang fordi jeg rett og slett ikke har hatt så veldig mye å gjøre. Jeg har lett og lett i snart en og en halv time etter eventuelle filmer jeg kan se på, men det er som om ikke pc-en min vil lytte til hva slags behov jeg har i dag. Den gjør til vanlig det, men ikke i kveld. Sånn som nå stakk jeg for morsonhetens skyld inn på youtubeprofilen min og leste kanskje den styggeste kommentaren jeg har fått på noen video jeg har lagt ut noen gang.

 

"Jævla Hore ass! Tror du att du er så mye mer perfekt enn andre?

 Om du vil ha blogg må du regne med att det der skjer ass!!!

Du er den teiteste bloggern jeg kjenner! Jævla hore!!! BITCHES!

O GOD! Det jeg sa mener jeg serriøst! Tror du virkelig att du er

så kul!? Om du har fått mye treff på bloggen er det sikkkert

fordi folk vil se hvor teit du er! JEG SIER BARE MIN MENING!!

 Folk prøver bare å hjelpe deg også svarer du ''sorry for att jeg

ikke er perfekt da!'' Du vil ha så sykt med oppmerksomhet!"

 

For ren moro fetet jeg ut alle stygge og nedlatende ordbruk i denne kommentaren. Jeg vet mye av det jeg skriver og sier her på bloggen kan provosere andre, fordi jeg ikke er av den typiske rosabloggern. Men like grove og stygge kommentarer som det her hadde jeg ikke regnet med skulle dukke opp. Ikke det at kommentaren i seg selv går inn på meg, men bare det at folk gidder å bruke tiden sin på å få andre til å føle seg ikke er portkasting av verdiful tid mener jeg. Hvorfor må man kommentere stykt egentlig. Når noen sier jeg er stygg svarer jeg ofte noe som "ja, men du vet det finnes andre bloggere som er mye penere enn meg og da ser jeg ikke vitsen i å bortakste tiden din på meg"

 

Desuten, hva er greia med alle de stygge kommentarene bloggere får? kommer det av sjalusi, eller fordi vi lever på en helt annen måte enn dem? Jeg aner ikke, men DO WHAT YOU HAVE TO DO!

 

      

 

---Ragnfrid---

To gode tv-serier over for denne gang.

 • 07.12.2012 - 20:02

De siste månedene har jeg fulgt med på Nattskftet og Koslig med peis på tv. Nå aner jeg ikke hvor jeg skal gjøre av tiden som har gått til å følge med på disse tv programene. Det positive er at den nye sesongen av Grey's Anatomy begynner på tv2 igjen, og at jeg kan fortsette med det. Det er så kipt når alle morsome og spennende tv-serier skal ha sesongavslutning eller slutte ved juletider. Jeg som mange andre må ha ett eller annet å føge med på for at tiden skal gå raskere.

---Ragnfrid---

Det går nok bra

 • 07.12.2012 - 18:27

I dag var jeg på skolen til rundt halv 5, mest fordi gruppa mi måtte øve en aller siste gang på musikken før framføringen på mandag. Men det tror jeg kommer til å bli bra. Håper jeg da, for man vet aldri om man vil få hjerneteppe eller ikke. Så denne helgen har jeg som førsteprioritert å øve mye på gitarspiller + låtene vi skal synge. det er krevende, men det må gjøres for å sette prikken over i-en. 

Dagen fram til nå har vært slitsom, jeg er mer eller mindre borte fra den virkelig verden. Det føles sånn, for jeg er så ubeskrivelig trøtt og utmattet. Det skal bli deilig å lade opp batteriet i helgen, og samle opp mer krefter til neste uke. Spesielt med tanke på at det er matte-tenatemen til torsdag. 


Kirken på julaften:

Jeg har bestemt meg for ikke å gå i kirken på julaten, på det grunnlag at jeg rett og slett ikke er kristen og jeg synes det er så kjedelig at jeg sovner hver gang jeg er i en kirke. Det dumme her er at jeg feirer jul hos pappa i år, eller det er det som har vært meningen. Han ønsker jo at vi går i kirken å sier vi ikke har annet valg. Men da tenker jeg at han kan smake konsekvensen av det med at jeg feirer jul hos mamma i stede. For får jeg det ikke som jeg vil, gjør jeg det som jeg vil. 

Hva tenker dere jeg burde gjøre med denne situasjonen?
Jeg blir bare sliten med tanke på hele greia.

            

 

---Ragnfrid---
  
 

Flashback music moment

 • 06.12.2012 - 20:24

Denne låta bringer fram mange gamle minner. Ligger som en puslespillbrikke i hjertet mitt.

---Ragnfrid---

Ferdig og fornøyd

 • 06.12.2012 - 18:33

Da har jeg brukt en del tid sammen med min samfunsfag hjernehalvdel, og kommet frem til en god og godt reflekterende presentasjon. Jeg er fornøyd og tenker meg nok det kommer til å gå bra. Vi skal begynne med presentasjonene i morgen, men også på tirsdag. Når jeg skal vet jeg ikke, men alt jeg vet er at det sto som lekse å være ferdig forberedt til i morgen. Den leksa er nå kryset av på HAVE TO DO lista for denne uka. 

Nå sitter jeg å lytter til nyheter på radioen. Nå er det faktisk mye snakk om at ungdom snuser mer enn normalen og mye rundt det temaet der. Ikke det at jeg skal fordype meg i det på bloggen her nå. Men on dere vil jeg skal finne ut litt om hvor farlig slikt er, så bare gi et hint om at dere ønsker et stort debattinnlegg om NIKOTIN eller annen form for rusmidler. Noe må jo jeg også skrive om som faktisk er realitet og som kan påvirke andre til ikke å begynne med sånne rariteter. 

 

---Ragnfrid---

18 dager igjen til jul

 • 06.12.2012 - 15:02

Nå merker jeg julestemningen mer og mer for hver dag som går, men det fine med det er at hverdagnen kan føles litt mer lysere. det er ikke bare fine ting med jula da. Det er så mye prøver og presentasjoner på skolen, litt sånn at jeg blir sprø. I morgen er det jo muntlig presentasjon i samfunnsfag og jeg har om Italias demografi. Så jeg er nødt for å jobbe videre med det etterpå, det er ikke så stress da for jeg har bare små detaljer jeg må finne ut om igjen. Men det skal nok gå bra...tror jeg...

Her i nùet sitter jeg på rommet å koser meg med en varp kopp Earl Grey Tea som det heter. Det er min favoritt. Ellers kom jeg hjem til sprudlende og godt humør fra alle. Resten av dagen går vel til å øve på gitaren til musikkprosjektframføringen som er allerede førstkommende mandag (stress). 

Det er fredag i morgen og det betyr bare èn ting det. At det bare er en og en halv uke igjen til ferien. Det blir deilig med litt fri nå merker jeg. Føler meg så utslitt etter dette semesteret. Derfor er det godt å ha dere da, slik at jeg kan koble av noen ganger. 

 

---Ragnfrid---

Ny header?

 • 05.12.2012 - 17:31

Jeg tenkte jeg kunne forandre header, også lurte jeg på hvilken av disse tre dere likte best, og hvilken dere mener jeg burde ha.

 

 
---Ragnfrid---

Svar på spørsmålsrunden.

 • 05.12.2012 - 16:50

 

---Ragnfrid---

Ønskeliste.

 • 05.12.2012 - 14:31

Da er det ikke lenge å vente igjen til julaften. Det er 19 dager igjen og en og tilsammen ca to uker igjen på skolen. Her er litt av det jeg ønsker meg i år.

 

 

Det er sikker mye annet jeg også ønsker meg, men jeg er så treig til å komme på det.

---Ragnfrid---

To sider og helt ræva.

 • 05.12.2012 - 13:43

Nynorsk tentamen i dag var så vanskelig. Jeg hadde helt skrivesperre og satt tilsammen kanskje bort i mot 1 1/2 t uten å vite verken hva jeg skulle skrive eller hva jeg kunne gjøre. Jeg kom heldigvis til en løsning på hvordan jeg kunne fullføre det, men jeg føler ikke noe positivt over denne tentamen her. Pluss at jeg ikke har følt meg helt bra i dag. Tørr og sår hals, svimmel og drit trøtt. Skal si det er kos å være på tentamen da... NOT...

Siden jeg ikke følte jeg klarte å fullføre tentamen med glans som jeg helt sikkert kunne ha gjort dersom jeg følte meg bedre, dro jeg hjem tidlig. Rundt halv ett tror jeg. Nå er jeg hjemme, er fremdeles like "kake" som det jeg har vært i hele dag.

 

 

            Nynorsk                               VS                         Bokmål

 

---Ragnfrid---

Siss har føtt sæ blogg!

 • 04.12.2012 - 19:34

okey, da var det meg og deg igjen da. Tenkte jeg egentlig kunne reklamere litt for søstra mi jeg. Hun har nettopp fått seg blogg hun skjønner dere, men hun er mer av en rosablogger enn det jeg er. Linken til bloggen er skrevet i link kategorien på toppen over headern. Just in case U wanned to know! 

 

---Ragnfrid---

For et bra kupp.

 • 04.12.2012 - 14:37

Jeg har sikkert ikke nevdt dette for dere tidligere, men på begynnelsen av skoleåret laget vi grafitti tegninger i Kunst & Håndtverken. Det som var så kult med det var at en av lærerne på skole ville ha mitt bilde. Ikke fordi det fikk den karakteren den fikk, men sikkert fordi den vekket tanker i vedommendes hode. Hva vet vel jeg. Jeg er jo ikke av den sorten som tar vare på det jeg lager uansett så jeg sa ja til at han bare kunne få det jeg. Men snill som han var fikk jeg en CD-plate i gjengjeld. Det var jo litt kult, for det hadde jeg ikke regnet med i det hele tatt. 

Nå sitter jeg her da, og lytter til den avslappende musikken.
Fikk kjempe god lunsh da jeg kom hjem.

 

---Ragnfrid---

Da er det her da..

 • 03.12.2012 - 17:34

Nå er det gått en stund, men endelig er de her. Jeg fant det ut når jeg kom hjem fra skolen, for konfirlutten med dem i lå på pulten min. Det som er litt av den dårlige nyheten med dette er at jeg ikke er så fornøyd med noen av de tre forslagene. For å si det så sant som det kan bli, likte jeg bedre de jeg tok i fjor. Eller i det helte tatt har jeg likt alle de andre bedre enn akkurat disse. Det er som om jeg har mistet litt av min fotogenitet. Men likevel er jeg mann nok til å legge de ut på bloggen å vise de for resten av verden. Man blir jo ikke noe penere enn det mann allerede er. Ikke en gang et bilde kan si noe om hvor pen en er. Så får de som er fordomsfulle bare være det, jeg lever livet mitt som før sett i fra hvilken vinkel dette skulle falle ut.

Nå har vel egentlig sutti på picasa og redigert de litt da, mest for kvaliteten skjyld. Denne gangen ble de ikke sendt på mobilen, så de ble ikke like fine som det forje jeg har i magen >>>>>>>>
Kanskje det blir en ny header ut av de. Dere kan jo sitte å vurdere det for dere selv, og komme med tilbakemeldinger i kommentarfeltet. 

Livets rareste (mislykka) portrettbilder:---Ragnfrid---

 

Jeg blir så glad.

 • 02.12.2012 - 16:30

Det er ikke til å tro hvor glad jeg er i dag. Spesielt når folk på Headerplease sender meg en liten melding og spørr om jeg har så lyst til å lage en header til de, og begrunner det med at jeg er så utrolig flink til å lage headere. Blir bare så glad når folk setter pris på det lille jeg gjør. Så når det er sagt, kan dere også legge inn en kommentar om dere ønsker en spesial laget header av meg. Da er det eventuelt og sende informasjon om hvordan dere ønsker den på mailen min, som står under profilbildet mitt. Kos dere videre i dag.

Eksempler på Headere jeg har laget (ikke alle er tatt i bruk): 
 

 

---Ragnfrid---

2. Desember

 • 02.12.2012 - 13:41

Det er 2.Desember i dag, og bare 22 dager igjen til Julaften. Den andre luken på kalenderen er åpnet og ventetiden nærmer jeg mer og mer. I dag går dagen ganske så rolig for meg. Jeg skal nemlig bli med mamma til Bunnpris etterpå. Hun glemte selvfølgelig å kjøpe stearinlys til adventstaken vår i går, og derfor er vi nødt til å gjøre det i dag. I mellom tilden sitter jeg på rommet mitt å lytter på radioen. Aner ikke helt hvilken radiokanal det er, men tror det er P3. 

Senere i går kveld etter jeg blogget den aller siste gangen tok det en stund før jeg la meg. Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror klokka var rundt halv to i natt når jeg endelig sovnet. Jeg voknet relativt tidlig i dag, for klokken ar ikke mer enn ti. For meg er det velig tidlig å stå opp på en Søndags morgen. 

Det er fint vær i dag, og snøen ligger fremdeles på bakken. Helt utrolig spør du meg, etter alt drittværet som har vært her.

  

---Ragnfrid---

Vinter inspirasjon.

 • 01.12.2012 - 20:59

 

 

---Ragnfrid---

Lite liv.

 • 01.12.2012 - 16:43

Det er på dager som dette jeg forstår hvor live liv jeg har. Ingen å gå til, for ville virket teit om jeg bare ringte en å sa "hei blir'ru med ut ell?" Det er sånt man gjør som små unger. Nå som jeg har blitt eldre er jeg idiot når det kommer til å lage gode dialoger med folk. Særlig de jeg ikke er med eller kjenner så godt. Dagen i dag for meg har ikke gått så bra, men jeg har kommet meg gjennom den uten å klage eller være sint, noe som er et fremskritt for meg. 

Nå er det ikke lenge før alle tv-kalendere blir åpnet. Jeg har lyst til å se litt på nett hva som går rundt om på de forskjellige kanalene. Tar jeg riktig er det sikkert de som var i fjor, og etter min mening var ikke de noe å se på i det hele tadt. Julekalendere som Nissene på loven & Over skog og hei er ikke helt min greie. Spør du meg er ikke det hva jeg vil kalle en julekalender heller. Du får bare ikke julestemning ut av de. 

Jeg har fått sett en film  dag da. Det er det meste jeg har fått ut av denne dagen. The cake eaters med Kristen Stewart. Værdt å se egentlig. Den er litt rar da, men jeg tror nok de aller fleste filmer er det. Kos dere videre i da da, så snakkes vi senere i kveld eller i morgen.

 

---Ragnfrid---

1. Desember

 • 01.12.2012 - 12:42

Da har nedtellingen til julaften begynt, og det er bare 23 dager igjen. Nå er tiden på året hvor vi kan finne fram julekalenderne og se hver bidige episode fram mot jul. 

I Oslo er det strålende fint vær ute. Sola skinner, og reflekteres i den kalde snøen. Jeg har ikke så mye å gjøre i dag, så får vel se hva jeg kommer til å finne på. Jeg har veldig lyst til å gå ned til pappa en tur for å låne med meg noen nye filmer. 

Årets julekalender på meg blir The Julekalender, for meg er det den eneste julekalendern jeg har fått noe moro ut av. Men da snakkes vi senere i dag, og så må dere ha en fin 1.desember.

 

---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no