Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

GODT NYTTÅR!!!!!

 • 31.12.2011 - 22:48

Hei, og godt nyttår alle sammen! Er ikke mye jeg kommer til å si nå, men jeg ville bare ønske dere alle et riktig godt nyttår. Om bare noen få timer og minutter er vi kommet oss til ett splitter nytt år, nemlig 2012. Weho! Da er det bare og vente på morroa klokken 00:00 i kveld på all fyrverkeriet da... Så fikk jeg foressten klassebilde på mobilen i går, hva synes du om det??? Jeg personelig synes det er et av de værste bildene som er blitt tatt av meg noensinne....

 9.klasse..... Ikke så mye å skryte av egentlig....

---Ragnfrid---Tar meg en kort pause jeg....

 • 29.12.2011 - 16:25

Nå går dagene så innmari fort, og jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal blogge om. Derfor har jeg bestemt meg for og ta en kort bloggpause, kan hende jeg er tilbake innen helgen. Skal til onkel i morgen da, blir sikkert gøy. Har ikke sett han på en god stund nå. Vi skal dit ganske tidlig, så derfor må jeg stå opp veldig tidlig siden pappa kommer og henter oss rundt 10:00-10:30...

hva jeg har gjort i dag: 

 • Våknet.
 • spist frokost.
 • tatt en realt fotbad ( måtte det, var blitt så lenge siden sist ).
 • handlet på butikken sammen med mamma.
 • spist middag.
 • dusja.
 • sett på Sara & Selma.

Blogges da!!!

---Ragnfrid---

Dagens kjøp....

 • 28.12.2011 - 21:01

Som dere alle vet har jeg vært på shoppingtur med pappa og søstrene mine i dag, og jeg har egentlig hatt det kjempe morsomt, bortsett fra at det tok så grusomt lang til å komme seg ned til byen i dag, fordi det var noe problemer med trafikken. Men vi kom oss frem da. etter jeg hadde handlet for omtrent halvparten av pengene mine, gikk vi på McDonalds å åt litt usunn mat ( men det smaker jo utrolig godt da ). Da vi var ferdig med å spise var det til for resten av gjengen å shoppe for sine penger... Da klokken nermet seg halv sju dro jeg hjem, siden jeg ikke gadd å være så innmari seint hjemme + at jeg var ganske så sliten og utmattet. det er en at mange grunner til at jeg ikke egentlig liker å handle klær.

På t-banen på vei hjemover var jeg så sliten at jeg "sov" helt til jeg var på Manglerud. følte meg jo helt død der jeg satt, ikke ofte jeg føler meg så trøtt. Men nok om det. dere er kanskje interessert i å vite hva jeg kjøpte meg i dag, eller er dere kanskje ikke det? Men her er bildene:


Joggebukse fra H&M 149,50kr


Tights fra H&M 99kr


Stripegenser fra H&M 99kr


Singlett fra H&M 49,50kr


Singlett-topp fra H&M 99kr

---Ragnfrid---
Hei, og god morgen alle sammen!!!

 • 28.12.2011 - 09:56

Jeg føler liksom at jeg kan være litt stolt av meg selv akkurat nå. Jeg tror det er første gang siden juleferien startet at jeg har greid å stå opp før klokken er 10,11 eller 12. Men grunnen til at jeg blogger nå, er på grunn av at jeg skal ut og shoppe med pappa og søstrene mine i dag. Hvis jeg blogger mer i dag vil det ikke bli før seinere 18:00-19:00 i kveld vil jeg tro. Det er jo helt avhengig av hvor lang tid det vil ta nede i byen. Jeg må nok uansett komme meg i dusjen snart, siden vi skal møte pappa ganske så tidlig i dag...

Det frister ikke akkurat å gå ut i dag. Været er så rart, det skal jo liksom være snø og ordentlig vinter på denne tiden av året, men det er jo ikke det her i Oslo. Jeg kan sværge på at det eneste jeg set ut vinduet mitt er: en grå himmel, trær uten blader, grønt gress, grusete stygge veier og et ganske så surt vær... Si meg, når er det det egentlig skal bli VINTER i år??..

Om jeg får det til skal jeg får tatt bilder av det jeg kommer til å kjøpe i dag. Blogges senere da.

MVH:  ---Ragnfrid---

 

Må forandres hvis ikke går det gærent...

 • 27.12.2011 - 18:53

I det siste har jeg hatt så innmari problermer med å få døynrytmen min tilbake, så jeg må begynne å legge meg tidligere. Ellers går det helt på bærtur bår skolen starter igjen. Jeg må rett og slett slutte å sitte oppe til 02:00 hver dag, og i tillegg må jeg begynne å stå opp tidligere. Kan ikke likke å sluntre den til klokken er nesten hvav ett om dagen. Men samtidig vet jeg at det er veldig deilig å ligge i senga til langt ut på dagen.

gleder meg til i morgen da, siden det er bytur med pappa igjen, og denne gangen skal vi på shopping.

---Ragnfrid---

Rydde rommet mitt dagen + litt shopping sammen med....

 • 27.12.2011 - 15:15

 

Som jeg nevnte i videobloggen, var jeg med Sigrid på "shopping" på Brynsenteret. Hun kjøpte seg bare en svart lommebok med glitter på og litt potetgull. Jeg var egentlig bare med for å få meg litt frisk luft og strekke på beina mine, men da vi kom hjem etter "shoppingturen" ryddet jeg og støvsugde rommet mitt. ikke så morsomt som man skal ha det til, men det må jo gjøres inni mellom. Ellers har jeg sittet og redigert videobloggen, til neste gang skal jeg huske på å snakke mye høyere sånn at dere hører hva jeg sier....

Da håper jeg bare at jeg har noe å gjøre resten av dagen, og at jeg ikke kjeder meg så veldig mye. her er i alle fall bildene jeg snakket om...


Så må dere ha en god dag videre da!

---Ragnfrid---

 

Jeg fant jeg fant!

 • 26.12.2011 - 18:35

 dette er tatt samme dagen som vi var på ukm. Ganske dårlig kapasitet på bilde, men det var p.g.a dårlig mobilkamera.


Se så jævla liten jeg har vært. For å si det rett ut så ser jeg ikke ut , men tynn var jeg.


17.mai bilde for ca 3-4 år siden......Misslykka bilde egentlig...

Se er ikke vi bare så morsome sammen?


Da snakkes vi senere, og ikke glemm at det er lov å le av de teite bildene. Er litt morsomt å legge de ut da sånn at andre får se hvordan vi/jeg var som mindre. Ha en god kveld videre da alle sammen.....

---Ragnfrid---


hohoho

 • 26.12.2011 - 17:40

kan du gjette hvem jeg er? 

-julenissenvafler er godt <3

BREV FRA MOR TIL SØNN!!!!!!!! ( morsom som fy, fant den på google )

 • 25.12.2011 - 23:33

Jeg skriver dette langsomt, fordi jeg vet at du ikke kan lese så fort.

Vi bor ikke der vi bodde da du reiste. Din far hørte nemlig at de fleste ulykkene skjedde i hjemmet, så derfor har vi flyttet til et annet sted.

Jeg kan ikke fortelle deg den nye adressen, for de som bodde her før tok med veiskiltet og husnummeret da de flyttet, slik at de slapp å endre adressen sin.

Din far har fått ny jobb. Han er kommet høyt på strå, og han har 800 mennesker under seg. Han klipper gresset på gravlunden. Der ligger blant annet de udødelige Mozart og Beethoven.

Denne leiligheten har vaskemaskin. Første dagen puttet jeg fire skjorter i den og dro i snoren, men jeg har ikke sett dem siden. Det var to lokk på den, men de har vi ikke bruk for på badet der maskinen står, så det ene bruker vi til brødfjøl. Det andre var det et stort hull i, så det har vi som ramme rundt bildet av bestefar. Senere har vi funnet ut at det ikke er en vaskemaskin, men et fint fotbad-apparat. Man putter en fot oppi, og vasker den ren. Så drar du i snoren og får friskt vann til den andre foten.

Det har regnet to ganger denne uken. Tre dager første gangen, og fire dager andre gangen.

Du husker den jakka du ba meg sende deg? Din tante sa at den ville være altfor tung å sende i posten med de store tunge knappene på, så vi klippet dem av og la dem i lommene.

Vi har fått et nytt brev fra begravelsesbyrået. De sa at hvis vi ikke betalte det siste avdraget på bestemors begravelse, så bærer det rett opp med henne.

Din søster fikk et barn nettopp. Jeg har ikke hørt om det ble en gutt eller en pike, så jeg kan ikke si om du er blitt onkel eller tante.

Din onkel Johan, som arbeider på destilleriet, falt i en tønne med whisky. Noen kolleger prøvde å dra han ut, men han greide å kjempe seg fri, så han druknet. Det tok lang tid, og han måtte på do to ganger mens det sto på. Vi kremerte han, og han brant i tre dager.

Tre av vennene dine kjørte utfor en bro og ut i elven. En kjørte, og de to andre satt på lasteplanet. Sjåføren greide å sveive ned vinduet og kom seg ut og svømte til lands, men de to andre fikk ikke ned lemmen på lasteplanet, så de druknet.

Når jeg dør, håper jeg at jeg sovner stille inn, slik som bestefar, og ikke med skrik og hyl slik som alle passasjerene i bussen hans. Da det ikke skjer så mye her, er det ikke noe mer å skrive om.

Hilsen mor

PS! Jeg skulle ha lagt noen penger i konvolutten, men da hadde jeg allerede limt den igjen.

Julegavene.....

 • 25.12.2011 - 17:44

Julegavene:

 • En blå klokke med små blå "diamanter" på ( lyser i mørket ).
 • En liten masjipangris med annerledes utseende enn typiske majipangriser.
 • 200kr av farmor
 • Et helt års abonemang på Topp ( sladderbladet )
 • En fin perlegreie Øyvår hadde laget, hvor det stod "R + M = BFF".
 • Men pappa toppet det hele med årets beste julegave....Nemelig en splitter ny COMPAQ pc og Need for speed most wanted.


24.12.2011
Ellers har jeg hatt en relativ morsom julaften, litt rart uten tante da så klart og resten av familien. Til middag hadde vi så klart den orginale julemiddagen: ribbe med rosenkål, rødkål, poteter, medisterkaker, julepølse og alt annet tilbehør. Deseren ( riskrem ) tok vi etter gaveåpningen, fordi vi alle hadde spist oss stappmette.

25.12.2011
I dag har jeg vært hos pappa, takket for gaven, spist julefrokost lånt enda fler filmer ( som vanelig ) og jeg har faktisk fått vitne på at jeg kan veien fra mamma og til pappa via ring"vei"3. Nå sitter jeg her da skal til å sette på en film og sånt. Så må dete ikke glemme å kose dere videre i jula, for den er ganske lang ( ikke så veldig da hvis man ser det fra gjennomsnittelig alle anres øyne enn meg ). Men uansett: Husk å ha en fin jul og et godt nytt år.....

---Ragnfrid---

Julaften er endelig her!

 • 24.12.2011 - 12:22

I dag har vi lukket opp vår siste luke i kalenderen, og det er endelig 24.desember. Mange av oss har pyntet juletre og andre har sikkert ikke giddi det. Men er det en ting jeg er sikker på så er det at vi alle gleder oss til i kveld etter middagen, for da kan man åpne opp pressangene man kanskje har tenkt og lurt på hva er.... Jeg vet allereder hva jeg får av mamma, men aner ikke hva jeg kommer til å få av pappa. Hvis jeg kjenner han riktig har han garantert kjøpt noe veldig rart. Men nok om pressanger.

Er det noen andre enn meg som har tenkt å se den nye Sharlock Holmes filmen i ferien? For det er noe jeg må gjøre. Har sett den første å går ikke glipp av den neste. Den første var faktisk ganske så spennende og fylt med masse god action, så jeg håper bare at den andre blir minst like bra.


( Bare digger dette bilde av meg og Melissa.)

Da ønsker jeg dere alle en riktig god jul, og håper dette blir en jul ingen kommer til å glemme. Også må dere huske at om en uke er vi i 2012, da er vi et nytt år og som ordtaket sier "nye muligheter". Mange gode og store klemmer fra

---Ragnfrid---

Bildedryss!

 • 22.12.2011 - 14:44

Også kjøpte jeg meg en ny CD mens jeg var i Danmark. 


Jeg har ikke hatt så innmari mye tidtil å blogge i det siste, på grunn av at jeg har tatt meg en liten førjulsferie til Danmark. Men jeg håper jeg får mer tid til blogging framover i ferien. Men i dag er det bitte lille julaften og det er bare 3 dager igjen til Julaften....!!!  

God JUL og Godt NYTT ÅR!

---Ragnfrid---

Nå ser jeg fram til dusjen...

 • 13.12.2011 - 18:43

Siden vi egentlig har elevbedrift i dag, men ikke har blitt enige om hva vi skulle gjøre i dag har jeg, bare for å ikke være på den late siden gjort husarbeid. Dette er hva jeg gjorde i dag:

Gjøreliste 

 • Støvsuge stua
 • Støvsuge kjøkkenet
 • Støvsuge gangen
 • Støvsuge mitt og Øyvårs rom
 • Vaske rommet mitt.

 

Dagen min har rett og slett vært veldig slitsom, så nå lengter jeg etter dusjen i kveld. Føler meg som en grittet viner pølse akkuratt nå, men sånn er det jo. Da vet jeg en ting. Jeg skal ALDRI i hele mitt liv bli vaskekjerring. Akkurat spist middag, vi hadde pommes fritzz "as I like to call it" sammen med grillpøser. Som en liten gledeståre har jeg kommet til at det bare er 5 skoledager igjen til juleferien. Da er det bare og nyte de siste skoledagene med glans og tenke på den herlige ferien vi har foran oss.

A VERY BIG CHRISTMAS HUG FROM:---Ragnfrid---

Informasjon til dere som vil ha den,,,,,,,

 • 11.12.2011 - 15:26

Hvis du                                   Du kan også
ikke har                                   gå inn HER!!
sett alle                                   Hvis du vil
videoblo-                                 opprette din
ggene                                     egen youtube
våre, kan                                konto...
du gå inn
HER!!!!

 

---Ragnfrid---

Føles som hundre år siden...

 • 11.12.2011 - 14:24

Jeg vet det ikke er lenge siden jeg gikk i 7.klasse, men det føles bare så lenge siden fordi jeg savner alle jeg gikk i klasse meg, og alle vennene mine. Jeg savner rett og slett alle sammen. Når vi var yngere husker jeg at alt livet gikk ut på var hvem som var best og først i alt, særlig når det gjalt prøver. Det føltes som om alt var en stor konkuransse om alt egentlig.
             Jeg husker til og med at vi hadde en sånn fast ordning i frimenuttene. De populære var med de populære, mens alle de som ikke passet inn i den gjengen lagde seg sine egene små gjenger. Det er først nå etter å ha bodd et og halvt år i Oslo jeg virkelig skjønner hvor mye det live betydde for meg. Jeg fikk liksom være den jeg ville være uten at noen kritiserte meg...

Savner dere alle sammen, og alle minnene vi fikk..


Her er jeg 8 eller 9 år gammel.


2.klasse bilde...


7.klasse7.klasse


første dag i 1.klasse


Jeg husker dette, det var det skuespillet vi hadde når vi gikk i 2.klasse. Tror det het spurvelurven, dette tror jeg var generalprøven.

Jeg vet vi alle har hatt noen gode og onde dager sammen, men selvom vi var små og rampete savner jeg virkelig å være med dere. Dere vil alltid være en del av meg uansett hvor gamle og grå vi blir.

---Ragnfrid---

Ny konkuransse!!!

 • 11.12.2011 - 13:10

Nå er det en stund siden forje konkuransse, så jeg tenkte jeg kunne sette meg ned å lage en ny en. Her er den! jeg håper dere liker den, å klarer å gjette hvilken sang jeg spiller denne gangen.

Dette vil jeg fram til:

 • Hva sangen heter
 • Hvilket band

  

---Ragnfrid---

Elevbedrift........OMG!

 • 05.12.2011 - 20:20

Det finnes bare en god ting med elevbedrift(er) og det er at det ikke er så fult stress med lekser som det det er til vanelig. Men i dag har jeg gjort en god del ting. Jeg har sett på to tv-programmer, en film (Old dogs) og rukket å øve så mye på gitaren at jeg kan låta vi skal kunne innen torsdag.

Det fine med denne dagen er at jeg ikke har vært så innmari stressa som jeg pleier å være, men dere lurer kanskje på hvordan det gikk på RLE-prøva i dag....HM?? Eller tar jeg kanskje feil?
Jeg synes det gikk kjempe fint, den var faktisk ikke så vanskelig som det jeg trodde den skulle bli.

I tillegg er det bare 11 skoledager igjen til juleferien, og 19 dager igjen til julaften.... Gud som tiden flyr! For å være ærlig, så legger jeg ikke merke til at det snart er jul en gang, men det er sikkert fordi det ikke har vært så mye julestemning på skolen som det det pleide å være på barneskolen..

Dagens bilder:

Er ikke vi to bare så søte????

Blogges......

---Ragnfrid---

Ny dag, nye muligheter.....

 • 04.12.2011 - 14:20

Som jeg sa i det forje innlegget, så er det en god stund siden jeg har blogga og det er jeg veldig lei for. Derfor har jeg bestemt meg for å lage en ny videoblogg som kommer i neste innlegg tror jeg. Dere alle vet at jeg har spilt gitar en stund nå og det har jeg lyst til å gjøre i den nye videobloggen også. Det blir litt samme tema som den siste videobloggen jeg lagde, men vi får se hvordan det blir.

Dette er hva jeg må gjøre før jul:

 • Endre design.
 • Lage ny header.
 • Blogge mer enn jeg gjør.
 • Starte en "adventskalenerblogg".
 • Ta mange bilder.
 • Få gode karakterer på karakterkortet.

 

Her er dagens bilder:
---Ragnfrid---


Hei, alle sammen!

 • 04.12.2011 - 11:18

Nå er det en god stund siden jeg blogga sist, men det skal jeg prøve å få en slutt på. Det har vært så mye styr med tentamen og alle slags prøver for tiden. I tillegg må jeg bruke meste parten av dagen til å øve til RLE prøva vi har o morgen, men nok om det.
            I dag, sånn rundt 14:00-15:00 tiden skal jeg og søskenflokken min bort til pappa å ha pepperkakedag. Blir sikkert kjempe koselig. Lurer egentlig på hvor mye kaker det blir til slutten av dagen. Det nermer seg sakte men sikkert jul, og vi har allerede kommet til den fjerde dagen i desember. Luke nr.4 i kalenderen må åpnes og det er tid for å se den fjerde episoden av hvilken som helst julekalender du ser på tv/dvd.

Da er det bare en ting til.........
Det er bare 20 dager igjen til julaften, og 12 skoledager igjen til ferien..Blogges.......

---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no