Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Life (et dikt av meg)

 • 30.11.2012 - 21:36

 

 

 

life

 

If life were a gift, I would have appreciated it

If life were a chance, I would have taken it.

If life were easy, i would have had  all i wanted.

If life were God, i would have believed in him.

If life were a star, i would have looked up to it.

If life were a dog, i would have bought one.

If life even were a nature force, then i'd sure be one.

 

life is hard, but the only way of getting over it, is by living it

 

 

---Ragnfrid---

Thoughts...

 • 30.11.2012 - 21:08

In present time there are many things going on up in my mind. Nor bad, nor good things. Just things. I would compare it to "thoughts". It's not important thoughts, but only a bottle of expressions and problems that's  whirring together and makes a bad feeling. In my way of seeing life, there is much I don't really know about yet. The worse is not to know where to go go or what to with your life. Many people I've met, says life is a star above a dark rock, maybe that metaphor is true. What do we humans really know about the life as we know it? Sometime it feels like I'm a enormous doll living in a tragic wonderland. 

 

 

                 

 

                          

                

 

 

 

 

 

---Ragnfrid---

Hvorfor grudde jeg meg?

 • 30.11.2012 - 17:21

Jeg har fått en følelse om at de fleste lærere prøver å skremme oss med alt mulig rart, som at tentamen har vanskelige oppgaver litt i samme duren som eksempeloppgavene. Det er ikke sånn i det hele tatt. Jo jeg må innrømme jeg grudde meg litt til tentamen tidligere på morningen i dag, men så fort jeg fikk prøven på bordet skjønte jeg ikke helt hva jag faktisk satt å grudde meg til. Det var mye å lese om til i dag, men kan ikke påstå de involverte seg kjempe mye på selve prøven. Som vanlig valgt jeg den oppgaven jeg synes er enklest å utføre, så jeg tok den jeg. 

Her sitter jeg foran pc-em min og tenker "hva i svarte svingene var det jeg grudde meg til?". Om jeg skulle spurt meg selv om det  ville jeg nok svart "jeg aner ikke". 

Men appropo spørsmålsrunden. Jeg tenke å ha en ukes tidsfrist på den om det er passe nok for dere.

---Ragnfrid---

 

Spørsmålsrunde!

 • 29.11.2012 - 17:21

Nå begynner det å bli en stund siden det var spørsmålsrunde. Derfor tenkte jeg vi kunne spytte ut en på bloggen nå.

Feel free til å spørre om hva som helst. 

Hadde satt pris på det.

 

---Ragnfrid---

Historien om hvordan jeg møtte selveste "supermann"

 • 29.11.2012 - 16:50

Først må jeg bare si "dette er ren fiction" Men jeg liker å tenke at det ikke er det.

Jeg var faktisk veldig overrasket ovet at han faktisk kunne navnet mitt! 

 

 

---Ragnfrid---

Håndball...

 • 29.11.2012 - 14:58

Gym er kjedelig, uansett hva det gjelder. I mitt tilfelle fordrar jeg ikke gym. Jeg er bare ikke god på praktiske fag, og får heller ingen bra karakter i gym. Det er nok litt av grunnen til at jeg ikke er så glad i faget heller. Så i dag var det håndball som sto i rekken for hva som ble valgt for min gymgruppe. Jeg har vel praktisk talt ikke gjort stort i timen heller, for jeg valgte meg selv opp som frivillig keeper. Det er en morsom jobb skal jeg si dere, NEI-DA! Ikke i det hele tatt. Gutta på det andre laget er jo mer raske og bola enn meg, så jeg var 90% av tiden livredd for at ballen skulle treffe meg mitt i magen eller i ansiktet. Jeg har jo en veldig god selvironi overfor meg selv, så jeg ler ganske ofte når jeg ikke får til noe jeg vet jeg ikke er god på. Som i dag måtte være håndball. Jeg har sakt det før og jeg sier det igjen "Jeg liker ikke baller uansett hva skalgs type baller det er." Jeg gruer meg allerede til neste gymtine hvor vi skal ha akkurat det samme.

                                              


Dagens følelse prat:

Det er tentamen i Engelsk i morra og jeg føler meg ikke like klar for morgendagen som det jeg normalt er rett før tentamen. Det er bare så mye å tenke på. Du må kunne mange ting, som å kunne tekstene i forberedelsesheftene mer eller mindre utenatt. Du må også huske på å skrive i riktig værbtid og huske å ha med tekstbindingsord, kilder og alt annet som følger med. Faktisk er det første gangen på veldig lenge hvor jeg har følt meg usikker før en stor prøve. Det er jo disse karakterene som skal telle for hvilken linje du kommer inn på. Det er da jeg stresser. Jeg liker å ha kontroll og når jeg ikke har det, går stort sett ting helt i negativ retning for meg. 

ARG! Hvorfor må livet være så hard når man blir eldre? Det kunne ha vært like regler på alle slags skoler. Da mener jeg jo mellom barne- , ungdom- og videregående skole. 

 

        

---Ragnfrid---

Følelser

 • 28.11.2012 - 20:36

Ofte tenker jeg på hvordan livet ville vært dersom jeg turte å satse mer på den retnignen hjertet mitt ønsker å dra. Nå går jeg bare den veien mine tanker og drømmer fører. En god kompis sa til meg "man kommer ikke langt her i livet uten å satse på det man vil". Hva vil jeg egentlig? Jeg mener, jeg vet hva jeg vil utdanne meg som. Jeg vet bare ikke hvor jeg vil med livet mitt ennå. Kanskje om ti år er jeg død fordi jeg rett og slett ikke orker mer, eller lever i en forvirra hverdag hvor jeg lever ulyykkelig. Disse tingene har ikke jeg noen svar på, i hvertfall ikke ennå. Tror det ville vært deilig om man kunne se inn i fremtiden. 

Jeg er redd for fremtiden, den er skremmende. Du skal begynne på videregående, så høyskole. Neste steg etter det er ut i jobb og så flytte ut hjemefra og starte hvert eneste år med blanke ark. Jeg trives ikke rundt ting jeg ikke kan ha kontroll over, og da med spesielt tanke på forandringer. Jeg fordrar de ikke. Man sier at forandringer fryder, men i mitt tilfelle er redselen for fornyelse værre enn selve fornyingen. Man må bli kjent med nye mennesker, andre regler, andre rutiner. Det er slitsomt.

Til og med nå er jeg nesten halv-veis i slitsomhetsfasen. Det er så mye stress på skolen og hjemme. Det er skole, lekser sove og den samme greia om en ann. Selv om jeg er veldig glad i og trives med å gå på skolen, kan det bli ganske slitsomt og mye for meg og. Selv om jeg ikke viser det så ofte. 

På skolen i storefri fikk jeg noen gode råd om hvordan livet kan se ut for veldig mange. Jeg pleier ikke ta andres meninger til meg, men denne gangen tror jeg nok jeg gjorde det. Det fikk meg til å gruble over hva jeg egentlig klager så mye over. Livet er kjipt, men alle føler det sånn noen ganger. "Shit happends". Det er jo sant også. Livet er full av dritt man ikke helt klarer å styre. Livet må jo gå sin gang uansett hvordan det ender. Alt har sine grunner og forklaringer. 

#DenFølelsen av å ikke være tilstedet på rett tid. 

 

                                                             

 

---Ragnfrid---

The Help

 • 28.11.2012 - 18:40

Skoledagen i dag har vært avslappende. Vi så faktisk film i dag, og det var moro. The Help - filmen vi så var kjempe fin. Jeg har sett den før, men det var nesten bedre å se den på større skjerm i aulaen på skolen. Auditoriet var opptatt i dag, så vi kunne ikke ha det. Selv om jeg foretrekker å se film der. Fo de som ikke har sett den, har gått glipp av en virkelighet som før var og noen steder i verden kanskje ennå skjer. Jeg er ikke av den typen som følger så mye med på nyheter så jeg bare tipper. 

Ellers i dag har jeg lært mye nytt om hvordan jeg bruker Geogebra på T-matten. Neste onsdag kan jeg ikke dra dit, bare på grunn av den teite nynorsk-tentamen. "Hvorfor er det bestandig nynorken som skal ødelegge alt for meg?" Vel nok om det.

Barnepiken Poster

 

---Ragnfrid---

Sex & Samfunn

 • 27.11.2012 - 18:42

Denne uka her er tema Sex og & Samfunn på skolen, så i dag dro vi ned i byen for å besøke Sex & Samfunn senteret. Der gikk vi blandt annet gjennom en hel drøss med "power point slides" om hvordan de forskjellige kjønsorganene ser ut og alle mulige normale fasonger de kunne ha. Det ble også mye snakk om alle disse forskjellige prevensjonsmidlene og hvilken funksjon de har. Hun som underviste oss var ganske morsom, for hun fortalte om flere tilfeller hvor blandt annet eldre kvinner på rundt 80år hadde stukket innom senteret på dagtid for å ta urinprøver når de har hatt blære problemer. Hun fortalte at når de skulle undersøke disse urinprøvene hadde de funnet ferske sæd-celler i urinen. Jeg vet det er naturlig for et voksent / gammelt menneske å ha sex, men bare det å forestille seg at eldre mennesker i den aldreren skulle ha sex er rart. Ikke minst ekkelt. Som alltid fikk vi jo til slutt prøve å tre et kondom på en dildo lignende rød sak, så sa hun at vi ALLE  og en hver skulle få med oss to stykk kondomer med hjem. Greit nok. 

Senere når vi kom opp til skolen igjen satt vi i nesten tre timer å jobbet med samfunnsfagen (prosjektet azza)


WHAT EVER TOY DO ALLWAYS HAVE A CONDOM WITH YOU OR ON YOU!. Bare et gjenesrelt tips og råd.

 

---Ragnfrid---

En ny uke, med ny muligheter.

 • 26.11.2012 - 16:55

Da var det oss igjen da, du og jeg. 

Til å begynne med i dag burde jeg vel i grunn klage over alle de raritetene som har hendt i dag, men det orker jeg ikke. I hvertfall ikke i dag. Det er faktisk ikke så lenge siden jeg kom hjem, så jeg prøver å ta dagen med ro. Vi har ikke mye lekser denne uka på grunn av Engelsk-tentamen på fredag, så prinsippielt er leksa vår å lese igjennom alle forberedingsheftene vi har fått utdelt. Har en følelse av at jeg kommer til å slite på tentamen, siden de tekstene er utrolig vanskelige å forstå innholdet av. Ikke det at de er skrevet på en vanskelig måte, men det er bare ikke slike tekstvalg jeg tar når jeg leser engelske tekster. Da liker jeg ofte at de er mer eller mindre hva jeg liker å kalle barnevenlig. Altså ikke så avanserte.

Vi fikk foressten tilbake "Mitt liv om 10 år" prosjektpermen vår tilbake i dag. Nå må jeg begynne å skryte veldig av meg selv merker jeg, for permen var mer eller mindre bestående av kommentarer som: Meget bra, kjempe fint og dette var ryddig og pent. Det at jeg er ryddig er èn ting, men det er snakk om hvor mye skryt jeg skal få før det er nok også da. Livet mitt er jo preget av en tilstrekkende arbeidsinnsats sammen med mye hardt arbeid. Man kommer ikke langt her i verden uten den siste og lille innsatsen. Det er nok sikkert noen som gjør det, men rent sett er det svært få som gjennomfører en ting uten og ha lagt mye krefter i det.

I morgen blir det nok en lang dag. Først reise ned til Sex & Samfunn (i byen), så opp til skolen igjen for å jobbe videre med samfunnfagsprosjektet + overtid med øvning og gjennomkjøring av det som skal gjøres i musikkprosjektet. Skal si man blir sliten av så lange dager. Det er da det er godt å vite at jeg legger meg tidlig nok til å få igjen den energien som trengs dagen etterpå.

 

---Ragnfrid---

Important moments...

 • 25.11.2012 - 17:54

Bilder i mildvinterenstime.

 • 25.11.2012 - 15:13Tro dere meg, det er kaldt å stå ute på denne tiden av året bare iført en t-skjorte selv om det ikke er snø ute.

 

---Ragnfrid---

Når skal det ta slutt?

 • 25.11.2012 - 14:08

I år har jeg observert minst to dager med snø. Det har så klart smeltet bort sammen med regnet, men i dag snør det igjen. Tror ikke det legger seg, men koselig er det da. Det gjenstår å se om det faktisk legger seg denne gangen, for etter mine beregninger gjør det nok ikke det. Det er mildt ute og minner meg mer om en dansk vinter. Grå, kjedelig og mild. Kan ikke si jeg får noe serlig julestemning av det da. 

I dag er den kun 30 dager igjen til julaften, og det er jo ganske morsomt å tenke på. For min del er det ikke så moro å forestille seg julaften. I dag er det bare to måneder til jeg fyller 16, og personlig synes jeg ikke busdagen min er så mye å lage noe baluba ut av. Jeg tot jeg har sakt rundt en million ganger før at jeg verken ønsker gratulasjoner eller noe hurra for deg sang. For meg er det verden man levde i for 10år siden, hvor man var små drittunger og likte den slags tull. Men mine meninger er mine meninger. 

Nå skal ikke jeg sitte her å skrive om alskens rariteter, men heller fokusere på det positive med denne dagen. Så nå skal jeg komme meg i dusjen så legger jeg ut dagens bilder etterpå. Won't be long!

---Ragnfrid---

Dagen i bilder...

 • 24.11.2012 - 20:55

Dagen i dag har gått veldig sakte, mest fordi jeg nok en gang ikke har hatt så veldig mye å gjøre. Det mest sosiale jeg har gjort i dag er å spille "Pensum" sammen med søstern min. Klokken er snart ni, men det føles ut som om jeg bare har vært våken i tre timer. Er ikke så fristende å gå ut heller når det bare har vært tåkete og grått kjedelig vær ute. Senere i kveld tenkte jeg å se den siste filmen av de tre jeg har lånt av pappa i helgen. 

Selv om dagen har gått sakte har jeg fått tatt noen bilder med mobilen min, nå som den først har villet høre på meg (det er ikke bestandig den gjør det). De er tatt i forskellige effekter, så de ser alle helt CRAZY ut om jeg kan si det sånn.


 

 

---Ragnfrid---

Hospitering på "Nissen" vgs

 • 22.11.2012 - 18:46

Dagen i dag har vært kjempe morsom, jeg har vært på Nissen vgs i dag, for i dag var det min tur til å gå på hospiteringsbesøk på vgs. Jeg valgte drama linja. Planen for dagen var diverse dramaøvelse man pleier å ha første året på videregående. Leker som: frys, kapteinen sier ..., improvisasjon og dramatiseringsoppgaver. kost oppsummert har dagen vært moro og lærerik. Savner litt av de type oppgavene på ungdomskolen. 

Jeg lært for eksempel at Nissen(Hartvig Nissen) er oslos nest eldste videregående skole og at Katta (oslo katedralskole) er den eldste. Det beste med dagen var de saftige baguettene vi fikk der. Har ikke smakt så bra brøbakst på en god stund så var deilig med mat da ja. Vanligvis spiser jeg ikke på skolen, men når noen serverer deg så gode baguetter som det da sier du ikke nei takk for å si det sånn. 

Ellers har jeg vært en svipptur innom pappa for å hente gitarstemmern min, for jeg skal ha med gitaren på skolen i morgen og trenger bare ha den lille djevelen av en stemmer. Jeg har ikke et ekstremt godt lydøre når det kommer til stemming av gitaren min, ellers vet jeg når en tone er sur. 

 

 

---Ragnfrid---

Jeg går i søvne...

 • 21.11.2012 - 20:08

Nå om dagen er jeg uvanlig trøtt på skolen og når jeg kommer hjem fra skolen. I dag for eksempel, kunne jeg ikke lukke øynene mine under mattetimen for om jeg hadde gjort det ville jeg vart 100% sikker på at jeg hadde sovnet på stedet. Kan ikke tro det har noe med leggetidene mine heller, for de dagene jeg legger meg seinest er vel klokken rundt 21:00. Jeg kan heller ikke begripe hvordan man kan være trøtt etter nesten 10 timers søvn. For meg er ikke dette normalt, så det begynner å sette nærvene mine på spill. uvanlig nok er jeg blitt mer sliten når jeg gjør lekser og er ikke like fokusert i alle timer på skolen, men jeg klarer å henge med på det aller meste vi skal kunne.  

Noen ganger tror jeg at jeg går i søvne og at alt rundt meg bare er en rar drøm som skjer oppe i mitt lille hode. Men det er ikke sånn i det hele tatt. 

 

---Ragnfrid---

Twilight Breaking Dawn part 2

 • 20.11.2012 - 19:30

På søndag var jeg sammen med søstern min på kino. Filmen for dagen var den nyeste og siste filmen i Twilight sagaen. Det er en av de bedre filmene av den seien jeg har sett og gleder meg enormt til den dukker opp på DVD på Platekompaniet (som forøvrig er min favorittbutikk). I denne filmen oppdager vi helt nye sider ved Bella som i grunn er ganske morsome. jeg tørr ikke røpe for mye, siden det sikkert er noen av dere som fremdeles ikke har sett den. De som har lest bøkene (inkludert meg) har lenge visst hva som skjer, men personelig synes jeg filmene er mer forklarende og spennende. Bøkene kan ofte være vriende og lese om man ikke leser mye, men er det en bok / filmserie jeg aldri vil glemme er det Twilight Sagaen. 

Da jeg så filen på kino var salen helt full, og hadde vært det på premiæredagen og på lørdagen også. De aller største salene i alle kinoer i Oslo var "shokkafulle". Det er også første gangen i hele mitt liv hvor jeg har vært vitne til klapping, buing og uuuu(ing) under filmen. At filmen er bre visste jeg, men at den var så bra at hele salen måtte klappe beskriver bedre hvor populær og bra den faktisk er. 

Det er dårlig kvalitet på noen av bildene, men håper de duger.

 

---Ragnfrid---

 

NERVESAMMENBRUDD!!!

 • 19.11.2012 - 18:59

 

 

---Ragnfrid---

Visste du at...

 • 17.11.2012 - 14:30

Visste du at:

 • Jeg har et snitt på 4,8?
 • Jeg pleide å bruke sminke hver dag?
 • Jeg er 100% Miley Cyrus fan?
 • Min favoritt filmserie er Twilight sagaen?
 • Jeg fremdeles er forelsket i X-kjæresten min fra 1.klasse?
 • Jeg bare har to par sko å velge i?
 • Favorittfargen min er Turkis?
 • Jeg kan spille gitar?
 • Jeg har 5 søsken?
 • Jeg kommer på skolen 07:15 hver dag?
 • Jeg er totalt hekta på Hotel Cæsar?
 • Drømmen min er å bli TV-journalist?
 • Jeg har verdens kuleste venner?

Nå har jeg litt hjerneteppe, for jeg kommer ikke på noe mer om meg selv som jeg ikke har nevnt rundt hundre ganger før. 

Det er nå blitt en god stund siden sist jeg la ut en videoblogg, men det jeg lurer på nå er om dere har lyst til å komme med diverse utfordringer eller spørsmål jeg skal vare på for dere. Dere må ikke om dere ikke ønsker, men det ville vært litt moro for meg å vite hva dere der ute ønsker å se meg gjøre på videobloggen. Alt dere trenger å jøre er å legge innslage på en kommentar.

---Ragnfrid---

A walk to remember

 • 16.11.2012 - 16:19

I går kveld kjedet jeg meg, så jeg fant fram en av mine godeste filmer innen romantikkens verden. Hver gang jeg ser den spruter jeg ut i tårer. "A walk to remember" er en storartet klasikker fra 2002, de som ikke har sett den ennå har gått glipp av en film om ekte kjærlighet. Ofte synes jeg eldre filmer har et bedre innholdsoverblikk enn nyere filmer. De man ser nå til dags er ofte så tullete og så komplisert oppbygd, men filmer som denne kan få alle til å gråte det kan jeg vedde på. Hovedrollene er nødvendigvis ikke søte, men historien er til å smelte av, bare tanken på at dette kunne ha skjedd i virkeligheten gjør historien mer spennende


Dagen i dag har vært ganske avslappende, jeg klarte meg fint under naturfagsprøven. En ulempe med i dag er at jeg glemte samfunnfagsboka hjemme med et uhell og tenkte "nå går det ille, nå får jeg anmerkning nå". Nå i etterkant er jeg nesten glad for at vi ikke brukte boka i dag.

Helgene er noe ordentlig dritt, alle er samlet i huset igjen og spesielt de to eldste søstrene mine setter tv-en så høyt at det nesten ikke går ann å kommunisere med hverandre. Jeg ber de hundre ganger om å dempe den, men det eneste svaret jeg får hver gang er "Det er ikke høyt det her", eller "Dette er helt normalt lydnivå". Hva vet de om det egentlig? Det mine ører synes er høyt, det er høyt uansett hvor mye de vrir og vrenger på det. 
(KILL ME!)
Jeg blir seriøst så gal av høy lyder over alt. Det er ALDRI stille noensinne annet enn når det bare er meg og mamma som er hjemme. Ofte lurer jeg på om de bruker øra sine eller om de bare henger til pynt. Skrik, vræl, høy tv, høy musikk og høyt kommunikasjonsnivå. Skal si det ikke er moro.

 

---Ragnfrid--- 

ZZzz, er så trøtt.

 • 15.11.2012 - 18:50

Nå begynner jeg å bli ordentlig lei av vinteren som i mine øyne fremdeles er vår, for det er jo ikke snø og da er det litt rart for meg å si det er vinter. På denne tiden a året er jeg mer trøtt og vinsete enn noen andre tider i året. Jeg blir fortere trøtt på grunn av at det blir så fort mørkt og jeg faller nesten fra hverandre når jeg setter meg ned med leksene mine. Dette irriterer jeg meg så grusomt over, for dette er ikke sånn jeg normalt er. 

Jeg er endlig ferdig med å øve til morgendagens prøve i både muntlig og skriftlig. Jeg må få en god karakter på begge to så jeg kommer til å stå på som pesten. 

---Ragnfrid---

Run out, Raise up + film anbefaling.

 • 14.11.2012 - 18:18

Kjære lesere, da er jeg her nok en gang for å fortelle litt om hvordan dagen min så langt i dag har vært. Til og begynne med kan jeg vel si at det gikk som forventet på Nynorsk prøven i dag, og jeg skjønte plutselig mye mer enn det jeg har gjort før.

Senere utover dagen når jeg skulle videre opp til T-matten skulle vi lære om funksjoner denne gangen, det var ihvertfall det vi hovedsakelig dreiv på med i dag. Så sa Bie (vi fær lov til å kalle læreren vår det fordi han heter det til mellomnavn) Vet dere hva jeg lærte av en tidligere elev som hadde studert på en skole i Englang? - Dere vet jo selvfølgelig at for å finne stigningtallet til en graf må man se hvilket tall som krysser i y-aksen og deretter gå en rute mot høyere for så  å følge den stripla linja opp til linjen som er trukket over punktene. - Jeg lærte nemlig en ny metode, for hvis du går to ruter mot høyre og opp til linjen kan du nemlig dele antall ruter du fikk på vei opp med amtall ruter du gikk bort. 

Vi små lo litt som vi vanligvis gjør når han forteller ting på en dramatisk måte som det der. Men det morsomme er det at han til slutt sa - på engelsk sier man da "run out, rise up". Jeg med min ekstreme humor hørte ikke raise, men rice (ris). Jeg lo og lo. Faktisk tror jeg ikke jeg har ledd så mye i en mattetime før, og da mener jeg noen gang i hele mitt liv.


 I går kveld så jeg på den siste filmen jeg har lånt av pappa "The other boleyn girl" med Natalie Portman og Scarlett Johansson i hovedrollene. To ord "Jeg ELSKER den". Om dere ikke har sett den før, er det en film som er verdt og se. Historien vil jeg tippe tar plass rundt slutten av 1800-tallet / begynnelsen av 1900-tallet. 

Filmen handler om to søstre som er blitt tvunget av sin unkel til å tilfredsstille kongen. Han har nettopp fått et døfødt barn med sin kone dronningen, dette liker han ikke og ønsker seg en sønn som kan overta riket etter hans død. Poenget er at Mary skal være hans elskerinne for å få mer status på sin familie, men kongen viser seg og være mer interesert i hennes allerede yngere gifte søster Anne. Senere forfører kongen Anne og hun ender opp som hans elskerinne i stede for. Det bobler seg da opp et sjalusi drama mellom søstrene, og serlig etter Anne fikk vite hun venter barn med kongen. 

Mer røper jeg ikke, og hvis denne hørtes interesant ut råder jeg dere til løpe i den nærmeste filmutleie kiosk og leie den. Eller om du har den i filmhylla, men egentlig aldri har sett den.

 

---Ragnfrid---

Blåmerker og dårlige vitser.

 • 13.11.2012 - 16:31

Siden jeg ikke har så mye å gjøre  i dag på grunn av at jeg er ferid med alle leksene mine, ser jeg like gjerne på Ove Hoff klipp på youtube. Dere vet sikkert hvem som har de sketsjene. Jeg ler like godt hver gang. 

Det er snart middag og jeg har ikke fått tatt noen bilder i dag. Men i går oppdaget jeg noe veldig morsomt i grunn, for etter musikktimen hadde jeg fått store blåmerker på låra mine. Dette lurte jeg litt på hvorfor hadde kommet dit, var det en ettervirkning av at jeg hadde sittet med pc-en på fanget lenge og musklene mine sånn helt ut av det blå begynte å svekke. Nei! Det var ikke det (dumme meg), for jeg kom nettopp til å tenke på at vi hadde en lek som gikk ut på å lage flest mulig bevegelser innen et visst tidsrom. Vi hadde nemlig en bevegelse hvor vi skulle klappe oss selv på lårene, og det er garantert derfra de kommer.

Nok om gårsdagen. I dag på skolen fikk jeg bokstavelig talt helt fnatt av en vits som en klassekamerat fortalte. Hun bare "Hva kaller man flyvende poteter?", jeg er allerede i godt humør og ler så jeg dør uten at hun har fortalt moenget. Hun bare "så rar hun er, ler uten at jeg har fortalt poenget"....(stillhet)... " Normenn kaller man det". Jeg bokstaveligtalt døde av latterkrampe. I tillegg sa hun at hun ville lage en SlowMotion video av en annen vits hun hadde på lager. Det morsome med henne er at alt som kommer ut av munnen hennes ler jeg av, ikke minst ser jeg det for meg. Noe som gjør det mer moro å høre på alle disse rare vitsene hennes.

---Ragnfrid---

Litt om uka + gårsdagens bilder.

 • 12.11.2012 - 18:40

Da er jeg ferdig med hele ukas lekser utenom norsken, for jeg orker ikke lese 50 sider i en bok akkurat nå i kveld. Ellers har jeg ikke gjort noe mer etter jeg kom hjem fra skolen. Nå hadde jeg vel tenkt meg å øve litt på gitarspillet til musikkinslaget på skolen, noe jeg gleder meg til. Får alltid 5'er i musikk så det er "peace og cake" det vi skal fremføre. Det meste av  låtene kan jeg allerede utenat på gitaren, men trenger bare den lille finpussinga igjen.

I morgen er det skriveprøve i engelsk om USA, og jeg aner ikke så veldig mye om det selv om vi har holdt på med det lenge i timene om dagen. Det er ikke det at jeg ikke følger med i timene, for tro du meg det gjør jeg og er nesten litt for flink til. Jeg vet ikke my om det fordi det ikke interesserer meg på samme måte som hvilket helst annet tema i engelsk. Jeg ligger på en god 5'er i engelsk også, men det er ikke det jeg er best på. 

Til torsdag er det naturfagsprøve om Olje og gass, og litt om deres egenskaper. Det må jeg lese meg er opp i. Får jeg ikke 5, eller mer på denne prøven kommer jeg bokstavelig talt til å gråte. Kanskje til og med offesielt (noe jeg VELDIG sjeldent gjør). 

Gårsdagens bilder:

 

---Ragnfrid---

Farsdag

 • 11.11.2012 - 14:36

Hei! God morgen alle sammen, eller er det kanskje ettermiddag? Hvem vet. Det er jo ikke så veldig lenge siden jeg sto opp. Nå er jeg hos pappa og koser med sammen med resten av fsmilien på denne flåtte farsdagen. Pappa ble veldig fornøyd med gaven sin. Det var en pokal hvor det sto "Verden beste pappa" på.

Jeg har ikke mye annet å gjøre i dag, men blir ikke seint hjemme i kveld. Er skole i morgen så liker å være hjemme tidlig nok til å få stelt meg og pakket skolesekken klar.

I dag er det kjempe kjedelig vær ute. Det regner og jakka mi er helt gjennomvåt av det våte været. Litt regn er okey, men når det kommer i like store mengder som i dag er det rett og slett hva jeg vil kalle deprimerende. Jeg føler meg i hvertfall deprimert av været i dag. Snø ville nesten vært bedre, for det får deg i den gode julestemningen samtidig som det er ganske fint å se på. Vi er snart halvveis i november og vi har bare hatt to dager med snø, og den har ikke lagt seg ennå. Er det en ting jeg ser fram til så er det å ha snø på julaften, eller i juleferien i det hele tatt.

Nå må jeg nesten stikke å hjelpe til med middagen. Snakkes senere.

 

 

---Ragndfrid---

Ingen planer og et header bidrag.

 • 10.11.2012 - 14:59

Nok en gang når jeg spør noen om å være med på kino orker de ikke være med, eller sier bare "jeg skal se den med en annen". Okey? Jeg der imot liker ikke gå på kino alene hver gang, selv om det kan være moro noen ganger. Så da var planen om å se Reisen til julestjernen avlyst. Så da sitter jeg jo på stolen og myser inn på nettet, det er ikke stort å gjøre her i huset så man må liksom gjøre den man føler er bedre enn ingen ting. Jeg har vært ute i dag, men det var bare for å være med mamma på butikken og kjøpe farsdagsgave til pappa. Morgendagen ser lysere ut, for da har pappa invitert oss på besøk slik at vi kan kose oss sammen med en kake og kanskje en god middag med en actionfyllt film.

Jeg har foressten laget en ny header til en som spurte om det på en kommentar, det er litt moro når leserne mine spørr meg om det. Hun er også registrert hos HeaderPleace og da er det enklere og levere de til rett person.

Headeren jeg lagde:


Anbefaler å stikke innom bloggen hennes, den er ganske morsom. Så får vi se om det er min header hun velger av de som har lagt ut forslag til henne. Men jeg krysser fingrene for denne da. Hva synes dere om den egentlig?

---Ragnfrid---
 

Desisions.

 • 09.11.2012 - 20:58

Ukens lille sammendrag.

 • 09.11.2012 - 17:46

I dag rett før norsk timen tok jeg meg litt tid til å snape noen bilder da jeg var alene i klasserommet (naturfagsrommet). De er ikke 100% kvalitetsbilder, siden jeg tok de med mobilen min, men siden dere ikke har sett hvordan klasserommene på skolen ser ut tenkte jeg det sikkert var moro for dere å se det. Som nevnt i forje innlegg har jeg laget meg ny header, og denne gangen i PhotpShop. Jeg tok meg den frihet til å laste ned en 30 dagers prøve verson. Så jeg måtte gå igjennom en hel greier før jeg skjønte hvordan man bruker det. Skal si det er noe helt annet enn Picasa3 som jeg vanligvis bruker. 

Ellers resten av uka de dagene jeg ikke har blogget har jeg gjort lekser ( lekser og lekser, heller neste ukes arbeid) slik at jeg ikke trenger å tenke på det lenger. Jeg har også vært med Miriam en del, for at ikke hun skal føle seg uttafor. Det er ikke alltid Sigrid ønsker å ha hun hengene rundt seg like mye som Miriam vil. 

Diana har foressten kommet hjem, hun kom hjem på Onsdag (YEY!) Det går bedre med hun, hun er bare nøtt til å gå på en antibiotikakur i en uke og om fire uker tilbake til fastlegen for å ta blodprøver og sjekke om alt står til som det skal. Jeg satser på det beste.

For ikke så mange dager siden gikk jeg til T-bane stasjonen på Manglerud. Dette var da sefølgelig på vei til skolen, men rett under skoen min fant jeg ett rosa gitarpleikter og tenkte "Jeg spiller gitar så jeg tar det jeg" for det var jo ingen andre enn meg der så jeg antok at noen hadde mistet den. Det er jo fler der de kommer fra.
---Ragnfrid----

Ny header

 • 09.11.2012 - 17:12

 

 

Hva synes dere?

Har fått meg HeaderPlease.

 • 06.11.2012 - 17:32

Siden jeg og alle andre tydeligvis er gått lei av mine headere, registrerte jeg meg hos HeaderPlease hvor du legger ut et ønske om hvordan headeren din skal se ut og bilder du vil ha på den. Det er andre som tar inisjativet (eller hvordan det skrives) til å lage og designe headeren din. Kult ikke sant? Så om det er noen av leserne mine som er registrert der også, gjerne lag en og kom med forskjellige jeg kan velge mellom.

 

 

---Ragnfrid---

Klassebilder.

 • 06.11.2012 - 17:23

Vet jeg ikke blogga i går, men hadde ikke noe tid til overs. Jeg er ferdig med alle leksene utenom norsken, men det er bare å lese en bok og sånt  så det går bra. 

I dag begynnte det å snø igjen etter noen dager uten snø. Det begynnte vel på sitt værste rundt ett tiden i dag, og nå er det drit glatt ute. Tror jeg sklei rundt fem ganger på vei hjemover fra skolen. 

I dag har mamma fått vite at Diana må være på sykehuset frem til i morgen og en gang til passe på Miriam til mamma kommer hjem, men hun kommer ikke hjem før klokken nærmer seg "barnetv-tid" for Miriam. Det er greit nok det, men noen ganger det to timers pass av dine små søsken nok så slitsomt.  

På skolen har det ikke skjedd så mye, men klassebilder har vi tatt i dag da. Kan ikke påstå det er så moro når det er samme gamle kjedelige bakgrunn på bildet. Jeg der i mot liker hvite og enkle bakgrunner best.  Så skal ikke se bort i fra at prtrettbildet kommer på bloggen snart, men det blir moro så kan jeg sammenligne det med 9.klasse bildet. 


Feil sko for været i dag merker jeg, var litt klat ja.

---Ragnfrid---

Lite blogging.

 • 04.11.2012 - 20:07

Hei! En stund siden sist nå merker jeg. Har rett og slett vært så opphengt i Sims3. 

Tidligere i dag fulgte jeg Øyvår til pappa, og måtte hjem like etterpå. Diana har fått urinveisinfeksjon og har hatt feber i nesten tre dager, så mamma gikk til legevakta med hun i dag og blir på Ullevålsykehus fram til tirsdag. Så jeg har vært konstant barnevakt for Miriam siden det. Det er koselig, men kan ofte bli mye mas og mye slitsomhet utover lengere perioder. Så "alt har gått bra mamma!". 

Nå sitter jeg på rommet mitt og øver på "This is love" som er låta gruppa mi skal fremføre i musikken i slutten av uke 47. Jeg krysser fingrene for at alt går som planlagt og at ingen tuller det til. Så på meg er det bare øving, øving og øving fortiden. Jeg får bare se om jeg får tid til å blogge nå fremover, siden jeg har så mye å gjøre. 

---Ragnfrid---

Planene for dagen.

 • 03.11.2012 - 12:35

Det ble visst ikke noe blogging i går, men jeg var helt kake etter skolen så jeg satt meg heller ned for å slappe av med Sims3. Men siden der er ganske tidlig på dagen har jeg ikke rukket å få tatt noen bilder, så det kommer ett innlegg senere i dag hvor jeg tar med det, og om de blir bra nok lager jeg en ny header ut av det. 

Jeg låner også New Years Eve av pappa og er bare nøtt til å se resten av filmen, for jeg har hatt den i over en uke i hylla mi uten og ha tatt den ut av koveret sitt. Ellers har jeg ikke mye planer for dagen, og Øyvår har ikke noen ønsker om hva hun vil gjøre heller så jeg kan ikke gjøre noe sammen med henne. 

OD- dagen.

 • 01.11.2012 - 19:04

OD (Operasjon Dagsverk) dagen var i dag, og jeg hadde uheldigvis ikke funnet meg noen jobb i år. Men alternativt skole var egentlig veldig morsomt i dag. Først Engels, så Norsk og til slutt Matte. En enkel og grei dag. Så nå har jeg pakket sekken klar for i morgen og sitter og koser meg sammen med Miriam på rommet mitt. Så har jeg funnet ut hva navnet mitt betyr i dag, litt stas er det vel siden siste del av navnet betyr vakker. 

Etter jeg kom hjem fra skolen i dag har jeg vel bare sløvet og sett på "Cake Boss" på TLC Norge. Jeg har til og med fått tid til å rydde rommet mitt, så nå ser det ikke like ille ut som da Sigrid overnatter to dager her inne. Ikke vondt ment ovenfor henne, men hun er et rotehue. 

I morgen kommer Øyvår hjem fra pappa, og jeg har fått i oppdrag å finne på noe hun og jeg kan gjøre i helgen. Sannheten er at jeg rett og slett ikke har en eneste ide på hjernen om hva i Hamperaua (mye brukt utrykk i Telemark) jeg skal finne på, så om dere har noe på deres hjerne ville det vært til enorm hjelp.

Dagens bilder:

 

 

---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no