hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Life (et dikt av meg) 30.11.2012

 

 

 

life

 

If life were a gift, I would have appreciated it

If life were a chance, I would have taken it.

If life were easy, i would have had  all i wanted.

If life were God, i would have believed in him.

If life were a star, i would have looked up to it.

If life were a dog, i would have bought one.

If life even were a nature force, then i'd sure be one.

 

life is hard, but the only way of getting over it, is by living it

 

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 30.11.2012
 • Tid: 21:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Thoughts... 30.11.2012

In present time there are many things going on up in my mind. Nor bad, nor good things. Just things. I would compare it to "thoughts". It's not important thoughts, but only a bottle of expressions and problems that's  whirring together and makes a bad feeling. In my way of seeing life, there is much I don't really know about yet. The worse is not to know where to go go or what to with your life. Many people I've met, says life is a star above a dark rock, maybe that metaphor is true. What do we humans really know about the life as we know it? Sometime it feels like I'm a enormous doll living in a tragic wonderland. 

 

 

                 

 

                          

                

 

 

 

 

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 30.11.2012
 • Tid: 21:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Hvorfor grudde jeg meg? 30.11.2012

Jeg har fått en følelse om at de fleste lærere prøver å skremme oss med alt mulig rart, som at tentamen har vanskelige oppgaver litt i samme duren som eksempeloppgavene. Det er ikke sånn i det hele tatt. Jo jeg må innrømme jeg grudde meg litt til tentamen tidligere på morningen i dag, men så fort jeg fikk prøven på bordet skjønte jeg ikke helt hva jag faktisk satt å grudde meg til. Det var mye å lese om til i dag, men kan ikke påstå de involverte seg kjempe mye på selve prøven. Som vanlig valgt jeg den oppgaven jeg synes er enklest å utføre, så jeg tok den jeg. 

Her sitter jeg foran pc-em min og tenker "hva i svarte svingene var det jeg grudde meg til?". Om jeg skulle spurt meg selv om det  ville jeg nok svart "jeg aner ikke". 

Men appropo spørsmålsrunden. Jeg tenke å ha en ukes tidsfrist på den om det er passe nok for dere.

---Ragnfrid---

 

 • Dato: 30.11.2012
 • Tid: 17:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Spørsmålsrunde! 29.11.2012

Nå begynner det å bli en stund siden det var spørsmålsrunde. Derfor tenkte jeg vi kunne spytte ut en på bloggen nå.

Feel free til å spørre om hva som helst. 

Hadde satt pris på det.

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 29.11.2012
 • Tid: 17:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Historien om hvordan jeg møtte selveste "supermann" 29.11.2012

Først må jeg bare si "dette er ren fiction" Men jeg liker å tenke at det ikke er det.

Jeg var faktisk veldig overrasket ovet at han faktisk kunne navnet mitt! 

 

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 29.11.2012
 • Tid: 16:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Håndball... 29.11.2012

Gym er kjedelig, uansett hva det gjelder. I mitt tilfelle fordrar jeg ikke gym. Jeg er bare ikke god på praktiske fag, og får heller ingen bra karakter i gym. Det er nok litt av grunnen til at jeg ikke er så glad i faget heller. Så i dag var det håndball som sto i rekken for hva som ble valgt for min gymgruppe. Jeg har vel praktisk talt ikke gjort stort i timen heller, for jeg valgte meg selv opp som frivillig keeper. Det er en morsom jobb skal jeg si dere, NEI-DA! Ikke i det hele tatt. Gutta på det andre laget er jo mer raske og bola enn meg, så jeg var 90% av tiden livredd for at ballen skulle treffe meg mitt i magen eller i ansiktet. Jeg har jo en veldig god selvironi overfor meg selv, så jeg ler ganske ofte når jeg ikke får til noe jeg vet jeg ikke er god på. Som i dag måtte være håndball. Jeg har sakt det før og jeg sier det igjen "Jeg liker ikke baller uansett hva skalgs type baller det er." Jeg gruer meg allerede til neste gymtine hvor vi skal ha akkurat det samme.

                                              


Dagens følelse prat:

Det er tentamen i Engelsk i morra og jeg føler meg ikke like klar for morgendagen som det jeg normalt er rett før tentamen. Det er bare så mye å tenke på. Du må kunne mange ting, som å kunne tekstene i forberedelsesheftene mer eller mindre utenatt. Du må også huske på å skrive i riktig værbtid og huske å ha med tekstbindingsord, kilder og alt annet som følger med. Faktisk er det første gangen på veldig lenge hvor jeg har følt meg usikker før en stor prøve. Det er jo disse karakterene som skal telle for hvilken linje du kommer inn på. Det er da jeg stresser. Jeg liker å ha kontroll og når jeg ikke har det, går stort sett ting helt i negativ retning for meg. 

ARG! Hvorfor må livet være så hard når man blir eldre? Det kunne ha vært like regler på alle slags skoler. Da mener jeg jo mellom barne- , ungdom- og videregående skole. 

 

        

---Ragnfrid---

 • Dato: 29.11.2012
 • Tid: 14:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Følelser 28.11.2012

Ofte tenker jeg på hvordan livet ville vært dersom jeg turte å satse mer på den retnignen hjertet mitt ønsker å dra. Nå går jeg bare den veien mine tanker og drømmer fører. En god kompis sa til meg "man kommer ikke langt her i livet uten å satse på det man vil". Hva vil jeg egentlig? Jeg mener, jeg vet hva jeg vil utdanne meg som. Jeg vet bare ikke hvor jeg vil med livet mitt ennå. Kanskje om ti år er jeg død fordi jeg rett og slett ikke orker mer, eller lever i en forvirra hverdag hvor jeg lever ulyykkelig. Disse tingene har ikke jeg noen svar på, i hvertfall ikke ennå. Tror det ville vært deilig om man kunne se inn i fremtiden. 

Jeg er redd for fremtiden, den er skremmende. Du skal begynne på videregående, så høyskole. Neste steg etter det er ut i jobb og så flytte ut hjemefra og starte hvert eneste år med blanke ark. Jeg trives ikke rundt ting jeg ikke kan ha kontroll over, og da med spesielt tanke på forandringer. Jeg fordrar de ikke. Man sier at forandringer fryder, men i mitt tilfelle er redselen for fornyelse værre enn selve fornyingen. Man må bli kjent med nye mennesker, andre regler, andre rutiner. Det er slitsomt.

Til og med nå er jeg nesten halv-veis i slitsomhetsfasen. Det er så mye stress på skolen og hjemme. Det er skole, lekser sove og den samme greia om en ann. Selv om jeg er veldig glad i og trives med å gå på skolen, kan det bli ganske slitsomt og mye for meg og. Selv om jeg ikke viser det så ofte. 

På skolen i storefri fikk jeg noen gode råd om hvordan livet kan se ut for veldig mange. Jeg pleier ikke ta andres meninger til meg, men denne gangen tror jeg nok jeg gjorde det. Det fikk meg til å gruble over hva jeg egentlig klager så mye over. Livet er kjipt, men alle føler det sånn noen ganger. "Shit happends". Det er jo sant også. Livet er full av dritt man ikke helt klarer å styre. Livet må jo gå sin gang uansett hvordan det ender. Alt har sine grunner og forklaringer. 

#DenFølelsen av å ikke være tilstedet på rett tid. 

 

                                                             

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 28.11.2012
 • Tid: 20:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

The Help 28.11.2012

Skoledagen i dag har vært avslappende. Vi så faktisk film i dag, og det var moro. The Help - filmen vi så var kjempe fin. Jeg har sett den før, men det var nesten bedre å se den på større skjerm i aulaen på skolen. Auditoriet var opptatt i dag, så vi kunne ikke ha det. Selv om jeg foretrekker å se film der. Fo de som ikke har sett den, har gått glipp av en virkelighet som før var og noen steder i verden kanskje ennå skjer. Jeg er ikke av den typen som følger så mye med på nyheter så jeg bare tipper. 

Ellers i dag har jeg lært mye nytt om hvordan jeg bruker Geogebra på T-matten. Neste onsdag kan jeg ikke dra dit, bare på grunn av den teite nynorsk-tentamen. "Hvorfor er det bestandig nynorken som skal ødelegge alt for meg?" Vel nok om det.

Barnepiken Poster

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 28.11.2012
 • Tid: 18:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Sex & Samfunn 27.11.2012

Denne uka her er tema Sex og & Samfunn på skolen, så i dag dro vi ned i byen for å besøke Sex & Samfunn senteret. Der gikk vi blandt annet gjennom en hel drøss med "power point slides" om hvordan de forskjellige kjønsorganene ser ut og alle mulige normale fasonger de kunne ha. Det ble også mye snakk om alle disse forskjellige prevensjonsmidlene og hvilken funksjon de har. Hun som underviste oss var ganske morsom, for hun fortalte om flere tilfeller hvor blandt annet eldre kvinner på rundt 80år hadde stukket innom senteret på dagtid for å ta urinprøver når de har hatt blære problemer. Hun fortalte at når de skulle undersøke disse urinprøvene hadde de funnet ferske sæd-celler i urinen. Jeg vet det er naturlig for et voksent / gammelt menneske å ha sex, men bare det å forestille seg at eldre mennesker i den aldreren skulle ha sex er rart. Ikke minst ekkelt. Som alltid fikk vi jo til slutt prøve å tre et kondom på en dildo lignende rød sak, så sa hun at vi ALLE  og en hver skulle få med oss to stykk kondomer med hjem. Greit nok. 

Senere når vi kom opp til skolen igjen satt vi i nesten tre timer å jobbet med samfunnsfagen (prosjektet azza)


WHAT EVER TOY DO ALLWAYS HAVE A CONDOM WITH YOU OR ON YOU!. Bare et gjenesrelt tips og råd.

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 27.11.2012
 • Tid: 18:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

En ny uke, med ny muligheter. 26.11.2012

Da var det oss igjen da, du og jeg. 

Til å begynne med i dag burde jeg vel i grunn klage over alle de raritetene som har hendt i dag, men det orker jeg ikke. I hvertfall ikke i dag. Det er faktisk ikke så lenge siden jeg kom hjem, så jeg prøver å ta dagen med ro. Vi har ikke mye lekser denne uka på grunn av Engelsk-tentamen på fredag, så prinsippielt er leksa vår å lese igjennom alle forberedingsheftene vi har fått utdelt. Har en følelse av at jeg kommer til å slite på tentamen, siden de tekstene er utrolig vanskelige å forstå innholdet av. Ikke det at de er skrevet på en vanskelig måte, men det er bare ikke slike tekstvalg jeg tar når jeg leser engelske tekster. Da liker jeg ofte at de er mer eller mindre hva jeg liker å kalle barnevenlig. Altså ikke så avanserte.

Vi fikk foressten tilbake "Mitt liv om 10 år" prosjektpermen vår tilbake i dag. Nå må jeg begynne å skryte veldig av meg selv merker jeg, for permen var mer eller mindre bestående av kommentarer som: Meget bra, kjempe fint og dette var ryddig og pent. Det at jeg er ryddig er èn ting, men det er snakk om hvor mye skryt jeg skal få før det er nok også da. Livet mitt er jo preget av en tilstrekkende arbeidsinnsats sammen med mye hardt arbeid. Man kommer ikke langt her i verden uten den siste og lille innsatsen. Det er nok sikkert noen som gjør det, men rent sett er det svært få som gjennomfører en ting uten og ha lagt mye krefter i det.

I morgen blir det nok en lang dag. Først reise ned til Sex & Samfunn (i byen), så opp til skolen igjen for å jobbe videre med samfunnfagsprosjektet + overtid med øvning og gjennomkjøring av det som skal gjøres i musikkprosjektet. Skal si man blir sliten av så lange dager. Det er da det er godt å vite at jeg legger meg tidlig nok til å få igjen den energien som trengs dagen etterpå.

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 26.11.2012
 • Tid: 16:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Important moments... 25.11.2012

 • Dato: 25.11.2012
 • Tid: 17:54
 • Kategori: Videoblogg
 • Kommentarer: 0

Bilder i mildvinterenstime. 25.11.2012Tro dere meg, det er kaldt å stå ute på denne tiden av året bare iført en t-skjorte selv om det ikke er snø ute.

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 25.11.2012
 • Tid: 15:13
 • Kategori: Bilder
 • Kommentarer: 0

Når skal det ta slutt? 25.11.2012

I år har jeg observert minst to dager med snø. Det har så klart smeltet bort sammen med regnet, men i dag snør det igjen. Tror ikke det legger seg, men koselig er det da. Det gjenstår å se om det faktisk legger seg denne gangen, for etter mine beregninger gjør det nok ikke det. Det er mildt ute og minner meg mer om en dansk vinter. Grå, kjedelig og mild. Kan ikke si jeg får noe serlig julestemning av det da. 

I dag er den kun 30 dager igjen til julaften, og det er jo ganske morsomt å tenke på. For min del er det ikke så moro å forestille seg julaften. I dag er det bare to måneder til jeg fyller 16, og personlig synes jeg ikke busdagen min er så mye å lage noe baluba ut av. Jeg tot jeg har sakt rundt en million ganger før at jeg verken ønsker gratulasjoner eller noe hurra for deg sang. For meg er det verden man levde i for 10år siden, hvor man var små drittunger og likte den slags tull. Men mine meninger er mine meninger. 

Nå skal ikke jeg sitte her å skrive om alskens rariteter, men heller fokusere på det positive med denne dagen. Så nå skal jeg komme meg i dusjen så legger jeg ut dagens bilder etterpå. Won't be long!

---Ragnfrid---

 • Dato: 25.11.2012
 • Tid: 14:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Dagen i bilder... 24.11.2012

Dagen i dag har gått veldig sakte, mest fordi jeg nok en gang ikke har hatt så veldig mye å gjøre. Det mest sosiale jeg har gjort i dag er å spille "Pensum" sammen med søstern min. Klokken er snart ni, men det føles ut som om jeg bare har vært våken i tre timer. Er ikke så fristende å gå ut heller når det bare har vært tåkete og grått kjedelig vær ute. Senere i kveld tenkte jeg å se den siste filmen av de tre jeg har lånt av pappa i helgen. 

Selv om dagen har gått sakte har jeg fått tatt noen bilder med mobilen min, nå som den først har villet høre på meg (det er ikke bestandig den gjør det). De er tatt i forskellige effekter, så de ser alle helt CRAZY ut om jeg kan si det sånn.


 

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 24.11.2012
 • Tid: 20:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Hospitering på "Nissen" vgs 22.11.2012

Dagen i dag har vært kjempe morsom, jeg har vært på Nissen vgs i dag, for i dag var det min tur til å gå på hospiteringsbesøk på vgs. Jeg valgte drama linja. Planen for dagen var diverse dramaøvelse man pleier å ha første året på videregående. Leker som: frys, kapteinen sier ..., improvisasjon og dramatiseringsoppgaver. kost oppsummert har dagen vært moro og lærerik. Savner litt av de type oppgavene på ungdomskolen. 

Jeg lært for eksempel at Nissen(Hartvig Nissen) er oslos nest eldste videregående skole og at Katta (oslo katedralskole) er den eldste. Det beste med dagen var de saftige baguettene vi fikk der. Har ikke smakt så bra brøbakst på en god stund så var deilig med mat da ja. Vanligvis spiser jeg ikke på skolen, men når noen serverer deg så gode baguetter som det da sier du ikke nei takk for å si det sånn. 

Ellers har jeg vært en svipptur innom pappa for å hente gitarstemmern min, for jeg skal ha med gitaren på skolen i morgen og trenger bare ha den lille djevelen av en stemmer. Jeg har ikke et ekstremt godt lydøre når det kommer til stemming av gitaren min, ellers vet jeg når en tone er sur. 

 

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 22.11.2012
 • Tid: 18:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no