hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Første gang i historien at jeg har tentamen i... 17.11.2011

Da var det torsdag igjen da. Egentlig den dagen i uka hvor jeg har det ganske travelt, innmed jeg har gitarkurs og sånt. Men vi fikk nettopp vite at vi skulle ha norsktentamen på tirsdag til neste uke, weho! Det blir morsomt. Kjenner jeg meg selv riktig, så kommer jeg til å få en ganske dårlig karakter, serlig på den vi har i nynorsk. Første gangen i historien jeg har en nynorsk tentamen, det blir stess azz. gramatikken er jo helt forferdelig vanskelig, særlig det med verb og sånt. Lurer på om jeg snart blir norsk-språkforvirra. 
                    Er hos pappa nå da, siden det er blitt en fast greie på torsdager. rekker jo ikke gå hjemom mamma før jeg skal ned til byen igjen, sa derfor er jeg hos pappa. Koselig det da, pappa er kul han ganske lik meg i grunn når jeg tenker over det. sikkert derfor jeg har arvet mye av "faktorene" hans.

Sorry for at jeg har blogga lite i det siste, men det har vært så innmari mye skolegreier for tiden, blir sikkert mer også. Kommer nok til å ta meg noen pauser inn i mellom. Er lei meg for det da. Så håper virkelig at dere ikke slutter å titte innom her en gang i blandt.

Mange nusselige klemmer fra:---Ragnfrid---

 

 • Dato: 17.11.2011
 • Tid: 15:31
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

dagens konkuranse! ( kjenner du denne melodien? ) 05.11.2011

hilken sang tror du jeg splte et utdrag fra?

-blogges 

---Ragnfrid---

 • Dato: 05.11.2011
 • Tid: 13:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8

Stess!!! 03.11.2011

I dag er det torsdag of jeg har bare en så vanvittig stressa dag. Først var det nationale prøver i matte, så er jeg hos pappa siden jeg ikke rakk innom mamma. Så er det gitarkurs klokken 17.30-18:30. så skal jeg hjem, spise, se på hotell cæcar og sara og selma + at jeg i mellom alt det der skal kunne øve til musikkhistorie om 60-tallet prøva, som er i morgen.
      Så når lærern min sa at jeg ikke kunne øve i frimenuttet i dag, p.g.a at vi skulle "spise" suppe i aulaen, ble jeg så forbanna. HELLO! Skjønner ikke lærere noen ting? Hva er liksom vitsen med å ha en prøve når du ikke får LOV til å øve til den? Den skjønner i alle fall ikke jeg.

Så na sitter jeg og sørfer på pcen til pappa, veldig behagelig å tenke på at man har litt tid til avslapning i dag. Men ovet til noe helt annet. Jeg må betale medlemskontigenten på 250 til rOr i løpet av denne uka, også står det i infomailen at vi skal på besøk til NRK til søndag klokken 16:00.... Gleder med drit masse azz.... XD....

Da antar jeg at vi blogges da!---Ragnfrid---

 • Dato: 03.11.2011
 • Tid: 15:28
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no