hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Happy Halloween 31.10.2014

Siste dagen i october er snart ved sin ende, og har jeg rett vil nok flere av dere dra ut på byen senere i kveld, for å ha det dritt fett med folka deres. Det er alt annet en hvordan min Halloween ser ut. Jeg har ingen planer, så jeg blir værende hjemme på rommet mitt. Helt alene. Kankskje like greit, for jeg liker ikke en gang å kle meg ut. Har egentlig aldri gjort Halloween til en stor greie heller. Er veldig sjeldent jeg har fått invitasjon til Halloweenfester og Halloween eventer generelt. Så jeg har av den grunn aldri hatt et behov for å gjøre noe på denne dagen. 

Sigrid har bursdag i dag, hun blir 15 år. Hipp Hurra! Gratulerer med dagen til henne...  • Dato: 31.10.2014
 • Tid: 19:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Misfornøyelsesparken 31.10.2014

Enkelte ganger er det veldig deilig når lærere legger opp til skoledager utenom det vanlige. Som å dra på fotogallerier, eller på museum og lignende. I dag tok vi turen innom Henie Onstad kunstmuseum, for å se på utstillingen: Jeg er bare en enkel konseptualist fra Ulsrud, av Christopher Nielsen. På grunn av at utstillingen var veldig stor, valgte lærerne våre å fokusere på kun en del av utstillingen.

Misfornøyelsesparken: En kreativ, ny og annerledes utstilling sammenlignet med andre jeg har sett, med samfunnsproblemer som tema. Meningen med Misfornøyelsesparken er å gjøre mottakeren misfonøyd, men jeg kan ikke akkurat anse meg selv om misfornøyd med utstillingen. Helt ærlig tror jeg dette er en av de bedre utstillingene lærerne har tatt oss med på. Så jeg er overhodet ikke misfornøyd, derimot har jeg hentet mye inspiriasjon jeg kan ta med meg videre, og bruke til reklameproduksjonen vi skal jobbe med den kommende perioden.  • Dato: 31.10.2014
 • Tid: 14:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Det beste valget jeg har tatt 29.10.2014

Jeg elsker onsdager, mest fordi det er korte dager på skolen, men også fordi jeg kan jobbe med det morsomste faget hele dagen. I dag har jeg hatt det så moro med arbeidet mitt at jeg helst skulle ønske dagen var lenger. Ingenting er mer deilig enn å koble ut, og være helt i din helt egen verden, når du arbeider med noe. Å velge lyd som prosjekt til fordypning, er ett av de beste valgene jeg har tatt i forbindelse med skole. Det er så moro!

Musikkproduksjonen vi holder på med nå, har jeg forelsket meg i. Jeg kan faktisk ikke se for meg at jeg kunne hatt det like moro dersom jeg hadde valgt film, foto eller journalistikk som prosjekt til fordypning i stedet. Å jobbe med lyd er så utrolig spennende og moro. Det morsomste er kanskje å bruke lydstudioet, og nå som vi har fått sertifisering, har det blitt dobbelt så moro. Nå trenger vi ikke lenger å ha læreren hengende over oss hver gang vi skal bruke det, fordi vi har fått opplæring i hvordan vi skal bruke det på egen hånd, uten tilsyn. Veldig befriende, for man føler seg så proff. I hvert fall mer proff en førsteklassingene...

Genser // Cubus      Bukse // Cubus

 • Dato: 29.10.2014
 • Tid: 15:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

En ny bunke med oppgaver 28.10.2014

Denne tirsdagen har vært veldig krevende på alle mulige måter. Vi startet dagen med et sett med oppgaver, oppgaver jeg ennå ikke har klart å bli ferdig med. Det er selvfølgelig veldig kjipt, for det gjør at jeg må gjøre ferdig resten av disse oppgavene før jeg setter igang med ukens egentlige lekser. Ikke det at vi har mye lekser denne uken, men jeg hater å ligge bak skjemaet. Uansett hva det er snakk om.

Siden jeg var ganske sliten da jeg kom hjem, etter å ha jobbet med de samme oppgavene i bortimot sju timer, var det litt deilig å snakke med Melissa igjen. Vi tok oss en Skypesamtale, for hun trengte hjelp med noen matteoppgaver. Hun har nemlig matteprøve i morgen, men det er alltid moro å hjelpe Melissa. Samtalene våre pleier bestandig å ende opp med masse tullball. 

Bilder fra i sommer...
 • Dato: 28.10.2014
 • Tid: 19:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Mine absolutt beste... 27.10.2014

Vi har alle våre absolutt favoritt tv-serier som vi bare må se på. Som veldig mange andre, ser jeg på utrolig mange tv-serier, men jeg tenkte jeg kunne dele mine absolutt beste med dere. Selvfølgelig har synet på hva som er de absolutt beste tv-seriene endret seg med tiden, ettersom jeg har mistet interessen for noen og fått interessen for andre, eller nye tv-serier. De tv-seriene jeg ser på som mine absolutt beste i dag, er: Pretty Little Liars, Game Of Thrones, Reign og Grey's Anatomy.

Interessen for Pretty Little Liars kom lenge etter at sesong to ble sendt på tv, for egentlig var Pretty Little Liars en tv-serie jeg aldri hadde tenkt å begynne på i det hele tatt. Jeg så jo på så mange serier fra før av, men så skjer det. Alle rundt meg begynner å snakke om tv-serien, og råder meg til å se den. Den skulle tydeligvis være så spennende at man ble hekta fra første episode. Kan ikke akkurat si at Pretty Little Liars ga den effekten på meg da jeg så piloten, men jeg ble ganske hekta. Til slutt hadde jeg sett så mange episoder at jeg lå en halv, om ikke bortimot en hel sesong foran de andre. 

Game Of Thrones var en tv-serie jeg alltid hadde hatt lyst til å se, for oppstyret rundt konseptet ble så stort. Her lå jeg langt bak i forhold til veldig mange andre, for jeg begynte ikke å se på Game Of Thrones før i fjor. Jeg er selvfølgelig veldig glad for at jeg tok meg tid til å se de tre første sesongene, det er tross alt snakk om bortimot 30 timer foran skjermen. Men hva er det ikke jeg klarer. Nå gjør jeg som alle andre Game Of Thrones fans, venter på sesong 5.

Reign ble jeg kjent med gjennom TV2Sumo, og jeg kan si som så at jeg ble totalt forelsket fra første øyeblikk. Det jeg liker med akkurat denne tv-serien er at den ligner litt på Game Of Thones i stilen sin, med tanke på at alt er så "gammeldags". Tydeligvis har jeg veldig sans for gammeldags pregede tv-serier. Reign er kanskje en av de beste tv-seriene jeg har vært borti siden Hannah Montana sin tid, sånn storry messig. Her har jeg i hvert fall ingen Joffrey Baratheon aktig karakter å hate, for å sitte med ordenltig hat overfor en karakter er noe av det verste jeg vet. For denne karakteren er ikke ekte, hvilket vil si at du ikke kan slå eller gi et hardt klask i trynet.

Grey's Anatomy husker jeg ikke helt hvordan jeg kom til å se. Tror tv-serien alltid bare har vært en gjenganger på tv, også har man liksom fått interessen den veien. Men av alle fiktive legeseier jeg har vært borti, er Grey's Anatomy desidert den beste. Så liker jeg vel kanskje å følge med på den fordi jeg liker skikkelig klissete handling. Overromantiske forhold mellom karakterer, og masse masse drama.

- Hva er dine absolutt beste tv-serier?

 • Dato: 27.10.2014
 • Tid: 20:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Dette er takken for å gjøre det godt på skolen 27.10.2014

Det lønner seg å øve til prøver, men når prøvene øver på noe helt annet enn det du øver på, blir det ordentlig kræsj i systemet. I seks uker har jeg fulgt med i alle timer, for magefølelsen min fortalte meg at vi kom til å få prøve i nettopp det vi drev med. Magefølelsen min hadde riktig. Det magefølelsen min ikke klarte å forutse, var at vi i tillegg til journalistikkdelen skulle få spørsmål om layout og tv i forhold til de oppgavene vi fikk. 

Så her har jeg lest på spreng om journalistikk, når jeg egentlig hadde trengt å lese på noe helt annet. Noen ganger lurer jeg på hva lærere har bak ørene sine. Vi kunne kanskje fått en advarsel om at DETTE kunne komme spørsmål om på prøven. Jeg er så oppgitt som det overhodet går an å bli. Men nå orker jeg ikke sitte og sippe over teoriprøven lenger, for da kommer resten av dagen min til å bli et mareritt for de rundt meg. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Jeg er en ordentlig megge når jeg er sint. 
 • Dato: 27.10.2014
 • Tid: 16:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Wants fra Nelly 26.10.2014

            
                              Team Hood Friends // Somewear // Klikk her                                                                                Mohair Dress Super // River Island // Klikk her

            
                                      Bessie Blouse // Vero Moda // Klikk her                                                                                              Allan Sweat Dreams // Somewear // Klikk her

            
                                   Super Jeans // Örjan Andersson // Klikk her                                                                                    Copa Long Scarf // Pieces // Klikk her

 

 • Dato: 26.10.2014
 • Tid: 21:28
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Søndagskos 26.10.2014

Da har jeg nettopp kommet hjem etter å ha fulgt Sigrid på toget. Var veldig deilig å komme seg ut etter å sittet hjemme hele dagen med lekser. Selv om det blåste veldig og var kaldt ute, var det veldig deilig å bare få smaken på frisk luft. Ble litt kluss da toget plutselig var innstilt, så da ble det buss for tog istedet. Nå skal jeg kose meg med den herlige omeletten mamma har spelt opp til meg, mens jeg ser på sesongpremieren av Bloggerne. 
 • Dato: 26.10.2014
 • Tid: 20:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Gøy med helg! 26.10.2014

Normalt pleier folk å bruke helgene deres på å gjøre morsomme grier, enten det er sammen med venner eller familie. Jeg derimot, bruker helgene mine på å gjøre de leksene jeg ikke fikk tid til å gjøre resten av uken. Veldig morsomt. Nope. Heldigvis har jeg ikke mye igjen å gjøre, men det er bare fram til i morgen. Da får vi en ny bunke med lekser å gjøre. Yey! 

Etter lekser og alt annet jeg må gjøre er unnagjort, tenkte jeg å ta en tur ut. Helst bare gjøre noe annet enn å sitte hjemme og kjede livet av meg. Burde vel lade batteriet til kameraet før den tid også, sånn at jeg kan ta bilder dersom jeg føler for det. Kanskje jeg skal kjøre litt T-bane og gå av på et helt tilfeldig stopp. Noe må jeg klare å finne på. 

Så må vi ikke glemme å stille klokken 1 time tilbake, for nå er det offisielt slutt på sommertid. Buhu! De aller fleste har helt sikkert stilt klokken fra før av, med mindre de ikke har telefoner som gjør det automatisk. Så da er det vel bare å glede seg til jul da antar jeg, for jula har jo mer eller mindre dukket opp i butikkene allerede. Selv om det ikke er desember en gang. Skamme seg! Julen skal komme i desember, ikke i oktober. I october er det Halloween, ikke jul. Da-ah!

Bukse // H&M      Topp // Cubus      Genser // Peacocks Everyday Style

 • Dato: 26.10.2014
 • Tid: 16:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Ensomheten 25.10.2014

Jeg er helt sikker på at alle har kjent på ensomheten, ikke bare opplevet den, men ordentlig kjent på den. Ensomheten er svaret på mitt liv. Fra jeg står opp om morgen til jeg legger meg om kvelden er jeg fullt ut ensom. Jeg har ingen, dersom man ser bort ifra familien. Mine beste venner bor flere timer unna, og det nærmeste jeg kommer en ordentlig venn her i Oslo er Sweety. 

Jeg savner å le så hardt at tårer presses ut av øynene, og jeg får kramper i magemuskelene. Jeg savner å kunne snakke med noen som virkelig forstår meg. Jeg savner å kunne ha noen å gå til når jeg trenger noen å være med. Jeg savner å stole på noen så mye at jeg tørr å ta de med meg hjem. Jeg savner å leve. 

Etter jeg flyttet til Oslo for snart 5 år siden, har jeg bokstavelig talt ikke hatt et liv utenom skolen. Jeg er klar over valgene mine, for jeg har takket nei til alle muligheter jeg har hatt til å være sosial. Jeg bare klarer ikke takke ja til å dra på fester, der 90% av folka på min alder drikker. Jeg er redd, og jeg føler meg ikke vel i fulle menneskers nærvær. Dessuten synes jeg det er utrolig provoserende når folk skal bryte regler fordi regler liksom er til for å brytes.  


Jeg bare klarer ikke takke ja til å være en person jeg ikke klarer å leve med. Jeg skal tross alt like meg selv, og leve med og stå for valgene mine. Jeg kan ikke være som alle andre bare fordi det er normalt, og fordi "det bare er sånn". Det er mange som mener at det er jævlig patetisk at jeg absolutt må følge alle regler, men jeg gjør det av prinsipper. Jeg vil ikke oppfordre andre til å bryte regler, for det er det jeg føler jeg gjør hvis jeg ikke følger de selv. Drikker jeg før jeg er 18 år, vil jeg føle at jeg oppfordrer de yngre som ser opp til meg å gjøre det samme. 

Så jeg velger å takke nei til et sosialt liv, fordi jeg ikke klarer å leve med de valgene det kan medføre. Jeg har skylden for min egen ensomhet, men det er absolutt ikke sånn jeg ønsker å leve resten av livet mitt. Jeg trenger å finne mennesker som tenker som meg, som følger regler og som kan underholde alle siden av meg. Jeg trenger venner, om ikke bare én som kan gjøre mine helger bedre enn kjedelige. 

 

 

 • Dato: 25.10.2014
 • Tid: 19:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Hvem bryr seg? 24.10.2014

I går hadde programmet Hvem Bryr Seg sesongpremiere på TV2, og etter å ha sett den første episoden ble jeg sittende igjen med mange blanede følelser. Programmet går ut på å filme iscenesatte situasjoner på gaten med sjult kamera, og finne ut av hvem og hvor mange som ville ha brydd seg dersom slike situasjoner skulle oppstå i virkeligheten. Det å se at så mange mennesker faktisk ikke bryr seg om å en gang tilby en hjelpende hånd, er skamfullt. Man skulle nesten tro at Norge var et land der alle sammen brydde seg om, og tok vare på hverandre, for slik har vi fått inntrykk av etter 22.juli. Likevel er de aller fleste av oss langt ifra så behjelpelig i hverdagslige situasjoner. 

Det gjør vondt å se, for selv har jeg opplevd mye vondt, og jeg har selv vært i situasjoner der mennesker ikke har vært der når jeg virkelig kunne ha trengt en hjelpende hånd, eller bare noen å få støtte fra. Så etter å ha sett den første episoden av Hvem Bryr Seg, satt jeg igjen med en vond klump i magen. Hadde jeg gått forbi noen som ble mobbet, eller noen som du tydelig kunne se trengte hjelp, ville jeg absolutt grepet inn og gjort noe med situasjonen. Mitt spørsmål er egentlig, hvordan klarer man å ikke bry seg?

Klikk på denne linken for å se iscenesatt mobbesituasjon fra sesongpremieren...

I ettertid er det veldig deilig å vite at alle de vonde og hjerteskjærende situasjonene i Tv-programmet bare var iscenesatt, og ikke virkelige. Men selv om det er iscenesatt på Tv, betyr ikke det at disse situasjonene er bare på liksom i virkeligheten. Så dette er et program jeg kan anbefale alle å få med seg.

 • Dato: 24.10.2014
 • Tid: 17:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

For en fredag 24.10.2014

Denne fredagen har vært mer enn jeg har tålt. Jeg har vært utsatt for en haug med stress helt siden jeg satte foten innenfor skolen i dag, og det at de aller fleste rund meg ikke fikk gjor ting effktivt unna før Tv-sendingen, gjorde min lunte  mindre og mindre. Jeg forsøkte virkelig å ikke la frustrasjonen min gå ut over alle andre rundt, men når jeg er ordentlig sint klarer jeg ikke unngå å være en jævlig megge. 

Det sier seg selv at det å lage en Tv-sending ikke er like enkelt som det ser ut som, og da blir det gjerne mye krangel og uenigheter. Noe jeg kunne vært foruten akkurat i dag, for flere av tingne det ble uenigheter om kunne så klart ikke gjøres noe med tidligere denne uken. Arg! Jeg gir opp.  

Men nå er det helg, og jeg kan endelig slappe av. Håper jeg. Har fremdeles noen lekser å gjøre før jeg kan starte på en ny uke, men kjenner jeg meg selv rett er de leksene unnagjort ganske snart. Før alt som helter lekser kommer inn i bildet, skal jeg roe meg ned med noen episoder av Grey's Anatomy eller Saving Hope. Kanskje en film også, men akkurat det får jeg vente med å se. 
 • Dato: 24.10.2014
 • Tid: 15:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Sesongpremiere 23.10.2014

Akkurat nå sitter jeg i krybben min og gjør ferdig noe av de siste leksene jeg har denne uken. Skal bli deilig å sette seg ned når alt er unnagjort, men det er ikke akkurat lekser og skole jeg tenkte å rette fokuset på nå. På vei hjem fra skolen i dag kom det opp en reklame for andre sesong av Bloggerne på T-banestasjonen, som har premiere nå på søndag på TV2 Bliss, og for veldig mange har denne tv-srien blitt en omgående snakkis. Følger man ikke med på Bloggerne, nei, da er man ikke med i "gamet". 

Jeg har sett noen episoder fra forige sesong, ikke alle, og det av den grunn at det for min del ble noe mer kjedelig å se på for hver episode som gikk. I tillegg til dette har jeg i og for seg aldri vært særlig glad i å se reality på Tv. Men alle er ikke som meg. Tror jeg kommer til å i hvert fall få med meg den første episoden av den nye sesongen, for tro det eller ei, men Sophie Elise er noe mer interessant enn man skal ha det til gjennom bloggen hennes. 

Vi kan gjerne ha våre egne meninger om hvor forskrudd, eller ikke forskrudd hun er oppi topplokket. Men vi skal ikke utelate det faktum at hun er en nokså sjarmerende person bak den store fasaden, tatt i betraktning av alle merkelige valg hun har valgt å ta. Hører rykter om mer puppeoperasjoner i den nye sesongen av Bloggerne, så vi får vel bare vente i spenning og se hva som kommer på skjermen.

Husk! - Sesongpremiere søndag kl. 20:00 på TV2 Bliss 

 

 • Dato: 23.10.2014
 • Tid: 19:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Kviseproblem 23.10.2014

Av alle steder en irriterende kvise kunne sette seg på kroppen, måtte den selvfølgelig finne plass midt på rumpa mi. Ikke bare er den irriterende, men den er kjempevond. Det er akkurat som om den er strategisk plassert slik at den skvises hver gang jeg setter meg ned på en stol, et gulv eller noe annet hardt. Uansett hvordan man velger å se på dette veldig kleine problemet mitt, er det langt ifra behagelig.

En kvise på haken, eller i panna bryr meg ikke, for de kan lett skjules med sminke eller skvises ut dersom man ser det som eneste løsning. De kvisene kan jeg også overleve med uten å egentlig irritere meg stort over at jeg har de, men kviser som oppstår på rumpa er verken enkle å skvise ut eller å i det hele tatt fjerne. Kviser er garantert noe jeg kunne levd fint uten.  
 • Dato: 23.10.2014
 • Tid: 17:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Nei, jeg er ikke sur, jeg er pmenstruell! 23.10.2014

Hvis det er noe som irriterer meg mer enn noe annet, er det folk som absolutt har et behov for å spørre meg om jeg er sur til en hver tid. Kommer det en dag der humøret mitt er noe mindre energisk enn ellers, vil folk gå ut ifra at jeg er drit sur. Ingen kan tenke seg til at mitt dårlige humør kan være forårsaket av noe annet enn å være sur. Nei, jeg er ikke sur, jeg er pmenstruell. 

Trenger jeg å være sur, sint eller irritert for å være i dårlig humør? Unnskyld, men jeg kan ikke noe for at menstruasjonssyklusen min går sin gang uten min samtykke. Jeg kan ikke styre min penstrualitet, men det jeg kan gjøre noe med er å gjøre det beste ut av situasjonen. Så istedet for å syte og klage over alt og ingenting, prøver jeg så langt det går å være som jeg ellers ville vært overfor andre medmennesker. 

Så vær så snill, slutt å spørre meg om jeg er så jævlig sur hele tiden. Eller må jeg gjenta meg selv? Nei, jeg er ikke sur, jeg er bare PMENSTRUELL! 

 • Dato: 23.10.2014
 • Tid: 14:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no