Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Happy Halloween

 • 31.10.2014 - 19:58

Siste dagen i october er snart ved sin ende, og har jeg rett vil nok flere av dere dra ut på byen senere i kveld, for å ha det dritt fett med folka deres. Det er alt annet en hvordan min Halloween ser ut. Jeg har ingen planer, så jeg blir værende hjemme på rommet mitt. Helt alene. Kankskje like greit, for jeg liker ikke en gang å kle meg ut. Har egentlig aldri gjort Halloween til en stor greie heller. Er veldig sjeldent jeg har fått invitasjon til Halloweenfester og Halloween eventer generelt. Så jeg har av den grunn aldri hatt et behov for å gjøre noe på denne dagen. 

Sigrid har bursdag i dag, hun blir 15 år. Hipp Hurra! Gratulerer med dagen til henne... Misfornøyelsesparken

 • 31.10.2014 - 14:54

Enkelte ganger er det veldig deilig når lærere legger opp til skoledager utenom det vanlige. Som å dra på fotogallerier, eller på museum og lignende. I dag tok vi turen innom Henie Onstad kunstmuseum, for å se på utstillingen: Jeg er bare en enkel konseptualist fra Ulsrud, av Christopher Nielsen. På grunn av at utstillingen var veldig stor, valgte lærerne våre å fokusere på kun en del av utstillingen.

Misfornøyelsesparken: En kreativ, ny og annerledes utstilling sammenlignet med andre jeg har sett, med samfunnsproblemer som tema. Meningen med Misfornøyelsesparken er å gjøre mottakeren misfonøyd, men jeg kan ikke akkurat anse meg selv om misfornøyd med utstillingen. Helt ærlig tror jeg dette er en av de bedre utstillingene lærerne har tatt oss med på. Så jeg er overhodet ikke misfornøyd, derimot har jeg hentet mye inspiriasjon jeg kan ta med meg videre, og bruke til reklameproduksjonen vi skal jobbe med den kommende perioden. Det beste valget jeg har tatt

 • 29.10.2014 - 15:19

Jeg elsker onsdager, mest fordi det er korte dager på skolen, men også fordi jeg kan jobbe med det morsomste faget hele dagen. I dag har jeg hatt det så moro med arbeidet mitt at jeg helst skulle ønske dagen var lenger. Ingenting er mer deilig enn å koble ut, og være helt i din helt egen verden, når du arbeider med noe. Å velge lyd som prosjekt til fordypning, er ett av de beste valgene jeg har tatt i forbindelse med skole. Det er så moro!

Musikkproduksjonen vi holder på med nå, har jeg forelsket meg i. Jeg kan faktisk ikke se for meg at jeg kunne hatt det like moro dersom jeg hadde valgt film, foto eller journalistikk som prosjekt til fordypning i stedet. Å jobbe med lyd er så utrolig spennende og moro. Det morsomste er kanskje å bruke lydstudioet, og nå som vi har fått sertifisering, har det blitt dobbelt så moro. Nå trenger vi ikke lenger å ha læreren hengende over oss hver gang vi skal bruke det, fordi vi har fått opplæring i hvordan vi skal bruke det på egen hånd, uten tilsyn. Veldig befriende, for man føler seg så proff. I hvert fall mer proff en førsteklassingene...

Genser // Cubus      Bukse // Cubus

En ny bunke med oppgaver

 • 28.10.2014 - 19:54

Denne tirsdagen har vært veldig krevende på alle mulige måter. Vi startet dagen med et sett med oppgaver, oppgaver jeg ennå ikke har klart å bli ferdig med. Det er selvfølgelig veldig kjipt, for det gjør at jeg må gjøre ferdig resten av disse oppgavene før jeg setter igang med ukens egentlige lekser. Ikke det at vi har mye lekser denne uken, men jeg hater å ligge bak skjemaet. Uansett hva det er snakk om.

Siden jeg var ganske sliten da jeg kom hjem, etter å ha jobbet med de samme oppgavene i bortimot sju timer, var det litt deilig å snakke med Melissa igjen. Vi tok oss en Skypesamtale, for hun trengte hjelp med noen matteoppgaver. Hun har nemlig matteprøve i morgen, men det er alltid moro å hjelpe Melissa. Samtalene våre pleier bestandig å ende opp med masse tullball. 

Bilder fra i sommer...
Mine absolutt beste...

 • 27.10.2014 - 20:14

Vi har alle våre absolutt favoritt tv-serier som vi bare må se på. Som veldig mange andre, ser jeg på utrolig mange tv-serier, men jeg tenkte jeg kunne dele mine absolutt beste med dere. Selvfølgelig har synet på hva som er de absolutt beste tv-seriene endret seg med tiden, ettersom jeg har mistet interessen for noen og fått interessen for andre, eller nye tv-serier. De tv-seriene jeg ser på som mine absolutt beste i dag, er: Pretty Little Liars, Game Of Thrones, Reign og Grey's Anatomy.

Interessen for Pretty Little Liars kom lenge etter at sesong to ble sendt på tv, for egentlig var Pretty Little Liars en tv-serie jeg aldri hadde tenkt å begynne på i det hele tatt. Jeg så jo på så mange serier fra før av, men så skjer det. Alle rundt meg begynner å snakke om tv-serien, og råder meg til å se den. Den skulle tydeligvis være så spennende at man ble hekta fra første episode. Kan ikke akkurat si at Pretty Little Liars ga den effekten på meg da jeg så piloten, men jeg ble ganske hekta. Til slutt hadde jeg sett så mange episoder at jeg lå en halv, om ikke bortimot en hel sesong foran de andre. 

Game Of Thrones var en tv-serie jeg alltid hadde hatt lyst til å se, for oppstyret rundt konseptet ble så stort. Her lå jeg langt bak i forhold til veldig mange andre, for jeg begynte ikke å se på Game Of Thrones før i fjor. Jeg er selvfølgelig veldig glad for at jeg tok meg tid til å se de tre første sesongene, det er tross alt snakk om bortimot 30 timer foran skjermen. Men hva er det ikke jeg klarer. Nå gjør jeg som alle andre Game Of Thrones fans, venter på sesong 5.

Reign ble jeg kjent med gjennom TV2Sumo, og jeg kan si som så at jeg ble totalt forelsket fra første øyeblikk. Det jeg liker med akkurat denne tv-serien er at den ligner litt på Game Of Thones i stilen sin, med tanke på at alt er så "gammeldags". Tydeligvis har jeg veldig sans for gammeldags pregede tv-serier. Reign er kanskje en av de beste tv-seriene jeg har vært borti siden Hannah Montana sin tid, sånn storry messig. Her har jeg i hvert fall ingen Joffrey Baratheon aktig karakter å hate, for å sitte med ordenltig hat overfor en karakter er noe av det verste jeg vet. For denne karakteren er ikke ekte, hvilket vil si at du ikke kan slå eller gi et hardt klask i trynet.

Grey's Anatomy husker jeg ikke helt hvordan jeg kom til å se. Tror tv-serien alltid bare har vært en gjenganger på tv, også har man liksom fått interessen den veien. Men av alle fiktive legeseier jeg har vært borti, er Grey's Anatomy desidert den beste. Så liker jeg vel kanskje å følge med på den fordi jeg liker skikkelig klissete handling. Overromantiske forhold mellom karakterer, og masse masse drama.

- Hva er dine absolutt beste tv-serier?

Dette er takken for å gjøre det godt på skolen

 • 27.10.2014 - 16:21

Det lønner seg å øve til prøver, men når prøvene øver på noe helt annet enn det du øver på, blir det ordentlig kræsj i systemet. I seks uker har jeg fulgt med i alle timer, for magefølelsen min fortalte meg at vi kom til å få prøve i nettopp det vi drev med. Magefølelsen min hadde riktig. Det magefølelsen min ikke klarte å forutse, var at vi i tillegg til journalistikkdelen skulle få spørsmål om layout og tv i forhold til de oppgavene vi fikk. 

Så her har jeg lest på spreng om journalistikk, når jeg egentlig hadde trengt å lese på noe helt annet. Noen ganger lurer jeg på hva lærere har bak ørene sine. Vi kunne kanskje fått en advarsel om at DETTE kunne komme spørsmål om på prøven. Jeg er så oppgitt som det overhodet går an å bli. Men nå orker jeg ikke sitte og sippe over teoriprøven lenger, for da kommer resten av dagen min til å bli et mareritt for de rundt meg. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Jeg er en ordentlig megge når jeg er sint. 
Wants fra Nelly

 • 26.10.2014 - 21:28

            
                              Team Hood Friends // Somewear // Klikk her                                                                                Mohair Dress Super // River Island // Klikk her

            
                                      Bessie Blouse // Vero Moda // Klikk her                                                                                              Allan Sweat Dreams // Somewear // Klikk her

            
                                   Super Jeans // Örjan Andersson // Klikk her                                                                                    Copa Long Scarf // Pieces // Klikk her

 

Søndagskos

 • 26.10.2014 - 20:11

Da har jeg nettopp kommet hjem etter å ha fulgt Sigrid på toget. Var veldig deilig å komme seg ut etter å sittet hjemme hele dagen med lekser. Selv om det blåste veldig og var kaldt ute, var det veldig deilig å bare få smaken på frisk luft. Ble litt kluss da toget plutselig var innstilt, så da ble det buss for tog istedet. Nå skal jeg kose meg med den herlige omeletten mamma har spelt opp til meg, mens jeg ser på sesongpremieren av Bloggerne. 
Gøy med helg!

 • 26.10.2014 - 16:33

Normalt pleier folk å bruke helgene deres på å gjøre morsomme grier, enten det er sammen med venner eller familie. Jeg derimot, bruker helgene mine på å gjøre de leksene jeg ikke fikk tid til å gjøre resten av uken. Veldig morsomt. Nope. Heldigvis har jeg ikke mye igjen å gjøre, men det er bare fram til i morgen. Da får vi en ny bunke med lekser å gjøre. Yey! 

Etter lekser og alt annet jeg må gjøre er unnagjort, tenkte jeg å ta en tur ut. Helst bare gjøre noe annet enn å sitte hjemme og kjede livet av meg. Burde vel lade batteriet til kameraet før den tid også, sånn at jeg kan ta bilder dersom jeg føler for det. Kanskje jeg skal kjøre litt T-bane og gå av på et helt tilfeldig stopp. Noe må jeg klare å finne på. 

Så må vi ikke glemme å stille klokken 1 time tilbake, for nå er det offisielt slutt på sommertid. Buhu! De aller fleste har helt sikkert stilt klokken fra før av, med mindre de ikke har telefoner som gjør det automatisk. Så da er det vel bare å glede seg til jul da antar jeg, for jula har jo mer eller mindre dukket opp i butikkene allerede. Selv om det ikke er desember en gang. Skamme seg! Julen skal komme i desember, ikke i oktober. I october er det Halloween, ikke jul. Da-ah!

Bukse // H&M      Topp // Cubus      Genser // Peacocks Everyday Style

Ensomheten

 • 25.10.2014 - 19:13

Jeg er helt sikker på at alle har kjent på ensomheten, ikke bare opplevet den, men ordentlig kjent på den. Ensomheten er svaret på mitt liv. Fra jeg står opp om morgen til jeg legger meg om kvelden er jeg fullt ut ensom. Jeg har ingen, dersom man ser bort ifra familien. Mine beste venner bor flere timer unna, og det nærmeste jeg kommer en ordentlig venn her i Oslo er Sweety. 

Jeg savner å le så hardt at tårer presses ut av øynene, og jeg får kramper i magemuskelene. Jeg savner å kunne snakke med noen som virkelig forstår meg. Jeg savner å kunne ha noen å gå til når jeg trenger noen å være med. Jeg savner å stole på noen så mye at jeg tørr å ta de med meg hjem. Jeg savner å leve. 

Etter jeg flyttet til Oslo for snart 5 år siden, har jeg bokstavelig talt ikke hatt et liv utenom skolen. Jeg er klar over valgene mine, for jeg har takket nei til alle muligheter jeg har hatt til å være sosial. Jeg bare klarer ikke takke ja til å dra på fester, der 90% av folka på min alder drikker. Jeg er redd, og jeg føler meg ikke vel i fulle menneskers nærvær. Dessuten synes jeg det er utrolig provoserende når folk skal bryte regler fordi regler liksom er til for å brytes.  


Jeg bare klarer ikke takke ja til å være en person jeg ikke klarer å leve med. Jeg skal tross alt like meg selv, og leve med og stå for valgene mine. Jeg kan ikke være som alle andre bare fordi det er normalt, og fordi "det bare er sånn". Det er mange som mener at det er jævlig patetisk at jeg absolutt må følge alle regler, men jeg gjør det av prinsipper. Jeg vil ikke oppfordre andre til å bryte regler, for det er det jeg føler jeg gjør hvis jeg ikke følger de selv. Drikker jeg før jeg er 18 år, vil jeg føle at jeg oppfordrer de yngre som ser opp til meg å gjøre det samme. 

Så jeg velger å takke nei til et sosialt liv, fordi jeg ikke klarer å leve med de valgene det kan medføre. Jeg har skylden for min egen ensomhet, men det er absolutt ikke sånn jeg ønsker å leve resten av livet mitt. Jeg trenger å finne mennesker som tenker som meg, som følger regler og som kan underholde alle siden av meg. Jeg trenger venner, om ikke bare én som kan gjøre mine helger bedre enn kjedelige. 

 

 

Hvem bryr seg?

 • 24.10.2014 - 17:50

I går hadde programmet Hvem Bryr Seg sesongpremiere på TV2, og etter å ha sett den første episoden ble jeg sittende igjen med mange blanede følelser. Programmet går ut på å filme iscenesatte situasjoner på gaten med sjult kamera, og finne ut av hvem og hvor mange som ville ha brydd seg dersom slike situasjoner skulle oppstå i virkeligheten. Det å se at så mange mennesker faktisk ikke bryr seg om å en gang tilby en hjelpende hånd, er skamfullt. Man skulle nesten tro at Norge var et land der alle sammen brydde seg om, og tok vare på hverandre, for slik har vi fått inntrykk av etter 22.juli. Likevel er de aller fleste av oss langt ifra så behjelpelig i hverdagslige situasjoner. 

Det gjør vondt å se, for selv har jeg opplevd mye vondt, og jeg har selv vært i situasjoner der mennesker ikke har vært der når jeg virkelig kunne ha trengt en hjelpende hånd, eller bare noen å få støtte fra. Så etter å ha sett den første episoden av Hvem Bryr Seg, satt jeg igjen med en vond klump i magen. Hadde jeg gått forbi noen som ble mobbet, eller noen som du tydelig kunne se trengte hjelp, ville jeg absolutt grepet inn og gjort noe med situasjonen. Mitt spørsmål er egentlig, hvordan klarer man å ikke bry seg?

Klikk på denne linken for å se iscenesatt mobbesituasjon fra sesongpremieren...

I ettertid er det veldig deilig å vite at alle de vonde og hjerteskjærende situasjonene i Tv-programmet bare var iscenesatt, og ikke virkelige. Men selv om det er iscenesatt på Tv, betyr ikke det at disse situasjonene er bare på liksom i virkeligheten. Så dette er et program jeg kan anbefale alle å få med seg.

For en fredag

 • 24.10.2014 - 15:05

Denne fredagen har vært mer enn jeg har tålt. Jeg har vært utsatt for en haug med stress helt siden jeg satte foten innenfor skolen i dag, og det at de aller fleste rund meg ikke fikk gjor ting effktivt unna før Tv-sendingen, gjorde min lunte  mindre og mindre. Jeg forsøkte virkelig å ikke la frustrasjonen min gå ut over alle andre rundt, men når jeg er ordentlig sint klarer jeg ikke unngå å være en jævlig megge. 

Det sier seg selv at det å lage en Tv-sending ikke er like enkelt som det ser ut som, og da blir det gjerne mye krangel og uenigheter. Noe jeg kunne vært foruten akkurat i dag, for flere av tingne det ble uenigheter om kunne så klart ikke gjøres noe med tidligere denne uken. Arg! Jeg gir opp.  

Men nå er det helg, og jeg kan endelig slappe av. Håper jeg. Har fremdeles noen lekser å gjøre før jeg kan starte på en ny uke, men kjenner jeg meg selv rett er de leksene unnagjort ganske snart. Før alt som helter lekser kommer inn i bildet, skal jeg roe meg ned med noen episoder av Grey's Anatomy eller Saving Hope. Kanskje en film også, men akkurat det får jeg vente med å se. 
Sesongpremiere

 • 23.10.2014 - 19:53

Akkurat nå sitter jeg i krybben min og gjør ferdig noe av de siste leksene jeg har denne uken. Skal bli deilig å sette seg ned når alt er unnagjort, men det er ikke akkurat lekser og skole jeg tenkte å rette fokuset på nå. På vei hjem fra skolen i dag kom det opp en reklame for andre sesong av Bloggerne på T-banestasjonen, som har premiere nå på søndag på TV2 Bliss, og for veldig mange har denne tv-srien blitt en omgående snakkis. Følger man ikke med på Bloggerne, nei, da er man ikke med i "gamet". 

Jeg har sett noen episoder fra forige sesong, ikke alle, og det av den grunn at det for min del ble noe mer kjedelig å se på for hver episode som gikk. I tillegg til dette har jeg i og for seg aldri vært særlig glad i å se reality på Tv. Men alle er ikke som meg. Tror jeg kommer til å i hvert fall få med meg den første episoden av den nye sesongen, for tro det eller ei, men Sophie Elise er noe mer interessant enn man skal ha det til gjennom bloggen hennes. 

Vi kan gjerne ha våre egne meninger om hvor forskrudd, eller ikke forskrudd hun er oppi topplokket. Men vi skal ikke utelate det faktum at hun er en nokså sjarmerende person bak den store fasaden, tatt i betraktning av alle merkelige valg hun har valgt å ta. Hører rykter om mer puppeoperasjoner i den nye sesongen av Bloggerne, så vi får vel bare vente i spenning og se hva som kommer på skjermen.

Husk! - Sesongpremiere søndag kl. 20:00 på TV2 Bliss 

 

Kviseproblem

 • 23.10.2014 - 17:39

Av alle steder en irriterende kvise kunne sette seg på kroppen, måtte den selvfølgelig finne plass midt på rumpa mi. Ikke bare er den irriterende, men den er kjempevond. Det er akkurat som om den er strategisk plassert slik at den skvises hver gang jeg setter meg ned på en stol, et gulv eller noe annet hardt. Uansett hvordan man velger å se på dette veldig kleine problemet mitt, er det langt ifra behagelig.

En kvise på haken, eller i panna bryr meg ikke, for de kan lett skjules med sminke eller skvises ut dersom man ser det som eneste løsning. De kvisene kan jeg også overleve med uten å egentlig irritere meg stort over at jeg har de, men kviser som oppstår på rumpa er verken enkle å skvise ut eller å i det hele tatt fjerne. Kviser er garantert noe jeg kunne levd fint uten.  
Nei, jeg er ikke sur, jeg er pmenstruell!

 • 23.10.2014 - 14:05

Hvis det er noe som irriterer meg mer enn noe annet, er det folk som absolutt har et behov for å spørre meg om jeg er sur til en hver tid. Kommer det en dag der humøret mitt er noe mindre energisk enn ellers, vil folk gå ut ifra at jeg er drit sur. Ingen kan tenke seg til at mitt dårlige humør kan være forårsaket av noe annet enn å være sur. Nei, jeg er ikke sur, jeg er pmenstruell. 

Trenger jeg å være sur, sint eller irritert for å være i dårlig humør? Unnskyld, men jeg kan ikke noe for at menstruasjonssyklusen min går sin gang uten min samtykke. Jeg kan ikke styre min penstrualitet, men det jeg kan gjøre noe med er å gjøre det beste ut av situasjonen. Så istedet for å syte og klage over alt og ingenting, prøver jeg så langt det går å være som jeg ellers ville vært overfor andre medmennesker. 

Så vær så snill, slutt å spørre meg om jeg er så jævlig sur hele tiden. Eller må jeg gjenta meg selv? Nei, jeg er ikke sur, jeg er bare PMENSTRUELL! 

Oh My God, Jesus!

 • 23.10.2014 - 00:02

Oh My God, Jesus! Hvis det er ett eller annet som ikke er som det skal, skal det være sant og sikkert at disse problene dukker opp på tider man helst kunne unngått dem. Nå, for eksempel, har jeg lagt inn det nye designet på blogget. Et design jeg har kodet selv, og som jeg utrolig stolt over å ha klart å få slik jeg ønsket. Men NEIDA, alt er ikke som det skal være likevel.

Det første problemet jeg la merke til var at linkene i dropdown menyen for arkiv og kategori ikke funker i mine nettlesere (Safari, Chrome & Firefox). Det andre problemet er kommentarer. Det viser seg at folk ikke kan kommentere på bloggen, for når en kommentar blir sendt skal jeg til vanlig få den med en gang, for jeg har ikke huket av på "Jeg vil godta alle kommentarer"-knappen under instillinger for kommentarer, men likevel blir leseren gitt beskjed om at kommentaren må godkjennes for den publiseres. Ikke nok med det. Når man da har sendt kommentaren kan man trykke på en blå knapp med navn "Tilbake til innlegget", men hvis jeg trykker på den knappen, kommer jeg direkte inn på KvDesign.no sin demovisning av KvDesigns37

Det hadde vært veldig til hjelp om dere vet hvordan man løser disse problemene, eller kanskje kjente til noen som vet hvordan man lett kan ordne opp i det som tilsynelatende må være kodingsfeil jeg har begått. Men, men. Jeg kan vel kategorisere meg selv som en amatør, eller nybegynner i HTML og CSS. Ikke alle er god på alt. 

Hashtags: #HTML #CSS #Dropdown #Kommentarer #Problemer #KvDesign #KvDesigns37 #Hjelp
 

Nytt design + Dagens outfit

 • 22.10.2014 - 16:27

Grunnen til at jeg har vært veldig dårlig til å blogge de siste dagene er på grunn av alt arbeidet jeg har lagt i å kode nytt design til bloggen. Dette designet er helt annerledes enn mine tidligere design, og er inspirert av bloggdesignene til Wa2wo og TCMN. Jeg tror jeg med tiden ble veldig lei av det gamle oppsettet, og ønsket av den grunn å gjøre noe nytt. Det er fremdeles smådetaljer å justere på, men akkurat nå har jeg helt andre ting å forkusere på.

Det ligger en haug med lekser foran meg som må gjøres denne uken, til og med lekser jeg ikke visste jeg hadde før i går. Med andre ord kan jeg ikke bare sitte på rumpa og gjøre som jeg vil. Det finnes dessverre andre ting her i livet som må prioriteres foran egne behov, og i min verden er dette lekser. 

Men la oss ikke glemme at Halloween nærmer seg. Mange på skolen min har planer om å dra på revyfest, kle seg ut og ha det moro der. Andre liker kanskje fremdeles å gå ut i nabolaget og tigge etter godteri gjennom det vi så fint på norsk kaller "knask eller knep". En veldig merkelig tradisjon, egentlig. Må nok si at amerikanerne er bedre enn oss på akkurat dette området. Det er ikke ofte jeg ser nordmenn dekorere hus og hager med grufulle og skulme motiver som edderkopper, vampyrer, tomme kister og alskens mulig annet rart. Men, men. Vi har vel helt sikkert vilt forskjellige tradisjoner når det kommer til akkurat Halloween. 

Bah!

Bukse // H&M    Top // H&M    Genser // Cubus    Sko // Skopunkten 

Hashtags: #Design #Bloggdesign #Skole #Lekser #Halloween

Høstkulden

 • 19.10.2014 - 13:56

Det merkes på kroppen at det blir kaldere ute, for halsen blir uggen og mer slimete enn ellers. Stemmen blir hesere, og til slutt sitter man med en kraftig høstforkjølelse. Ikke særlig deilig. Likevel må man finne seg måter å overleve kulden på også. Jeg har ennå ikke orket å bry meg med å finne fram boblejakken, for det er ikke så kaldt ute enda. Så jeg holder meg fremdeles til min ikke så alt for tykke allversjakke. 

Dagen for min del har vært ganske lat fram til nå, hvor jeg nettopp kom hjem fra en forfriskende joggetur rundt vannet. Det begynner å bli en stund siden sist, så det var vel på tide. Dessuten tenker man på en måte må nyte den lille tiden man har igjen før snøen legger seg ordentlig for i år. Å jogge ute på vinterstid er ikke akkurat det jeg trives best med.Crazy Days

 • 18.10.2014 - 16:27

Denne uken har det vært Crazy Days på Brynsenteret, hvilket betyr vanvittige tilbud. I den anledning tok jeg meg en tur bort på senteret for å se på livet. Skal si det var masse folk der i dag. Det ble servert gratis popcorn og masse andre godsaker. Så fikk jeg til og med kjøpt meg to nye strikkegensere for slikk og ingenrting, takket være de vanvittige tilbudene. Det er ikke hver dag man har penger til å unne seg noe nytt, men når det er salg er det litt mer fristende å plukke med seg noe fint hjem.

Nå har jeg planer om å bruke resten av lørdagen på å kose meg gløgg i hjel, og se på masse film. Deilig å kunne sove lenge

 • 18.10.2014 - 11:34

God morgen!

Etter en lang dag med barnepass i går, var det ekstra deilig å kunne få sove noen timer lenger i dag. Jeg kjenner meg fremdels litt sliten, men det vil nok gå bort etter jeg har fått meg litt frik luft. Om ikke lenge skal jeg ta meg en tur ned til butikken sammen med mamma og de to små, tror det skal bli deilig å komme seg ut. Har tross alt ikke vært ute siden jeg kom hjem fra skolen i går. Det virker ikke som om det er særlig kaldt ute heller. Så får jeg nesten finne ut av hva jeg skal bedrive resten av dagen min på når jeg kommer hjem igjen.
 

Synes jeg hører det...

 • 17.10.2014 - 21:13

Da kan endelig kvelden min gå til noe annet enn barnepass, for nå sover de to små. Heldigvis. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal bruke tiden på, for etter leggingen av Miram og Diana begynner jeg å kjenne meg nokså trøtt jeg og. Likevel har jeg ikke så veldig lyst til å legge meg, for jeg liker ikke å bli vekket. Det er akkurat som om jeg har en magefølelse på at hvis jeg legger meg til å sove nå, vil en av de to små våkne kort tid etterpå. Synes jeg hører det. "Jeg må på DO!".

Nei. Nå skal jeg bruke tiden på å finne en Tv-serie, eller en film å se på. Slappe av og krølle meg sammen under dynen. Barnevakt!

 • 17.10.2014 - 11:56

Da var det fredag igjen, men denne fredagen er litt annerledes ann andre fredager. Jeg skal nemlig sitte barnevakt i kveld, og for min del håper jeg virkelig at Miriam og Diana klarer å være like mye englebarn som de ellers pleier å være når jeg passer de. Det ville også vært ett pluss om de legger seg pent, uten krangel, når den tid kommer. Uten mamma tilstedet, er det ikke alle som trives like godt. 

Nå sitter jeg på skolen i gangen med alle skapene, der jeg alltid sitter i lunchen. Det finnes faktisk ikke så veldig mange andre steder på skolen der det er stille nok til at man kan få seg litt fred og ro. Men nå skal jeg tilbake inn i min fantastiske filmverden med The Way. En film som for ikke veldig lenge siden dukket opp på Netflix, og trolig nok har jeg ikke sett den før heller. Spennende er den lell. 

Tror ikke det skal bli noe problem å passe på disse to sjarmtrollene her... 

Vinterfavoritter fra Nelly.com

 • 16.10.2014 - 21:11

               
       Skjerf // NLY Accessories Klikk her                                                               Lue // Badlands Colour // FWSS Klikk her

               
       Miss Smith Jacket // Svea Klikk her                                                             Smith Jacket // Svea Klikk her

               
       Lue // Mena Beanie // Vero Moda Klikk her                                             Skjerf // Org Jacquard Aztec // Miss Selfridge Klikk her

               
       Raz Turtle Knit // Rut&Circle Klikk her                                                         Crewneck Sweater // Denim & Supply Ralph Lauren Klikk her


Blogg til bok

 • 16.10.2014 - 19:22

Er det noe jeg er svært fornøyd med som blogger, er det alle tilbudene blogg.no har kommet etter at de endret designet på BlogSoft. Først kom bloggklubben, et tilbud som gir deg som blogger en rekke tilbud og fordeler. Rabatter på forskjellige nye produkter, og alt for å finne noe å blogge om eller å bli inspirert av. Nå er det så kult at blogg.no også har kommet med tilbudet om å lage en bok av bloggen din. Det har sin pris, men bare det å vite at muligheten ligger der er betryggende. En dag slutter man og blogge, og dersom man fremdeles ønsker å bevare alle minner og annet man har publisert på bloggen, er det faktisk ganske betryggende å vite at man har mulighet for å trykke alle innlegg og bilder sammen til en bok. 


Les mer...

Jeg kunne ALT!

 • 16.10.2014 - 17:08

Selv om snø og vinter ikke er det beste jeg vet om, vil jeg fremdeles si at årets mest koselige øyeblikk, er morgenen du våkner opp til et laken av hvit ren snø på bakken utenfor vinduet ditt. I følge VG, Aftenposten, Dagbladet og andre norske aviser, skal visst snøen ha lagt seg andre steder i landet også. I Oslo er kanskje ikke snøværet det mest idylliske, da vintermåneden ødelegges av slafsete veier. Vi er nok alle enige om at hvit snø er langt penere å være omringet av, enn brun skitten snø med hundetiss. 

Samfunnsfagpresentasjonen i dag gikk veldig bra til å være den første vurderingssituasjonen i faget. Jeg var litt stresset for karakteren, da mange mente jeg snakket veldig mye rundt grøten (bombe!). Men det var ganske betryggende å vite at jeg hadde ekstremt mye kunnskap rundt problemstillingen min, og at jeg kunne ALT, hviket nesten er min lærers direkte sitat. Så 5 var ikke det verste jeg kunne få. 

Likevel har ikke dagen bare hatt sine oppturer. Dagens nedtur var karakteren jeg fikk på novelleanalysen vi skrev for tre uker siden, men nå skal det sies at analyse ikke er mitt sterkeste området innenfor norskfaget. I mine øyne skal ikke det være en unnskyldning for å gjøre det mindre godt på en vurderingssituasjon. Men, men. Slik er nå livet. 


Typisk min flaks

 • 15.10.2014 - 12:09

Av alt som kunne skje meg i dag, måtte selvfølgelig laderen til Macen streife. Den var helt fin og i topp stand forige uke, og plutselig uten forvarsel måtte selvfølgelig den tynne ledningen ryke i festet ved klossen. Så nå må jeg skaffe meg ny hos IKT. Yey! Selvfølgelig er ikke en røket lader det verste som kunne ha skjedd, men at det måtte skje meg. Meg! Jeg som behandler alle ting jeg får i hendene med respekt og kjærlighet. Dette er så typisk min flaks. Det er som om hver dag er min fredag den trettende. 

Hjelp!


 

På tide med noe nytt

 • 14.10.2014 - 22:09

Når jeg tenker meg om er det egentlig utrolig lenge siden sist jeg la ut en helt vanlig videoblogg utenom svar på diverse spørsmålsrunder. Jeg må helt ærlig innrømme at jeg ikke har hatt den villeste fantasi om hva jeg har kunnet lage en videoblogg om. Hele tiden har jeg fullt ut hatt skole som førsteprioritet, og muligheter for å sette seg ned og planlegge en videoblogg da, er veldig liten. 

Hvis jeg er nøyktig med meg selv, er det omtrent ett og ett halvt år siden sist jeg la ut en mer eller mindre vanlig videoblogg. Det er faktisk utrolig lenge siden, og derfor har jeg litt lyst til å finne noe å gjøre i en eventuelt kommende videoblogg. Det hadde vært utrolig fint å få innspill, for som sakt er ikke jeg den mest kreative personen for tiden. 


Jeg er smart, men ikke så smart...

 • 14.10.2014 - 16:41

Nok en uke er snart halvveis over, og foreløpig skjer det ikke så veldig mye. Jeg har forsøkt meg på å løse Rubiks Kube i en nokså kjedelig time på skolen i dag, og jeg kan trygt si, med hånden på hjertet, at dette ikke var det mest fornuftige jeg kunne ha gjort. Jeg er smart, men ikke så smart. Uansett er jeg veldig glad for at TV-innslaget ble bedre enn jeg forutså, selv med veldig lite innklippsbilder å velge i. Så alt i alt er jeg superfornøyd med dagen så langt. 

Det eneste som gjenstår er lekser. Det er ikke så veldig mye å gjøre, men de må nå en gang gjøres uansett. Flaks for meg at jeg faktisk trives med å gjøre lekser. For min del kunne det gjerne vært litt mer å gjøre, men det er rent enkelt fordi jeg ikke vet hva jeg skal bruke min fritid utenom lekser på. For øyeblikket ser jeg ferdig en film jeg startet på så vidt i går kveld: Pans Labyrinth. Det er ikke hver dag jeg byr meg selv ut på spanske filmer, men denne er utenom det vanlige ganske spennende til å være en fantasyfilm for voksne. Så sies det i hvert fall. 
Chasing Mavericks

 • 12.10.2014 - 18:58

Etter en del timer med matteoppgaver, tok jeg meg friheten til å runde av dagen med en kjempe spennende og utrolig nærvepirrende film på Netflix: Chasing Mavericks. En biografisk film basert på livet til den unge amerikanske surferen Jay Moriarity. Så triller tårene, for filmen er jo basert på en virkelig historie. Men det er det typiske det, for jeg klarer virkelig ikke la være å gråte når jeg ser filmer inspirert av ekte hendelser, eller basert på virkelige historier. Mange gråter av å se Titanic, men det klarer ikke jeg. Selv om båten faktisk sank, men kjærlighetshistorien mellom Rose og Jack er oppdiktet. Derfor klarer ikke jeg å gråte av å se Titanic. 

Det er ett eller annet med virkelighetens grusomme og fantastiske hendelser, som ikke klarer å hindre tårene mine fra å trille. Jeg liker det ikke, for gråting er ikke akkurat min greie, men nå er det faktisk sånn at jeg ikke har kontrol på tårene mine når jeg ser på sånne filmer. De har en tendens til å bare komme ut av øynene mine uten forvarsel. Veldig irriterende.  Øve, øve - Matteprøve

 • 12.10.2014 - 14:11

Det er søndag, siste fridag før atter en ny skoleuke står på dør. Vi har matteprøve i morgen, så jeg burde i grunn bruke mesteparten av tiden i dag på å øve til den. Føler meg veldig trygg på alt vi har gått igjennom, så tror det skal gå bra. Det eneste jeg egentlig trenger litt finpussing på er Geogebra. Ikke det at det er vanskelig, men når vi går igjennom nye innstillinger, liker jeg å repetere de nok ganger til at de sitter helt ut til fingerspissene. 

Egentlig skulle jeg ønske jeg kunne brukt denne dagen på noe helt annet. Melissa har nemlig bursdag i dag, og det er flere år siden sist jeg feiret dagen hennes sammen med henne. Har liksom ikke hatt muligheter for det etter at jeg flyttet til Oslo. Det er kjipern, men sånn er virkeligheten noen ganger. 
Det er hardt å være ungdom...

 • 11.10.2014 - 22:45

Da var det helg igjen, men jeg har ingenting å gjøre. Veldig synd i grunn, for Melissa hadde planer om å ta seg en tur nedover, men så ble ikke det noe av likevel. Det er hardt å være ungdom og ikke ha penger. Siden hun ikke kunne komme likevel, kunne jeg heller ikke bake kake til henne. Noe jeg hadde planer om, for hun har bursdag i morgen. Fikk så dårlig samvittighet i fjor, da jeg glemte bursdagen hennes ved et uhell. Ikke at det er noen unnskyldning, men i fjor var jeg så overprioritert med skole at jeg glemte hele verden rundt meg. Så ja, jeg synes det var ekstra kjipt at Melissa ikke kunne komme likevel.Bilder fra i sommer...Smerter i hele kroppen

 • 07.10.2014 - 17:17

Etter en hard runde med spenst i gårsdagens gymtime, kjenner jeg meg vond og ør i hele kroppen. Jeg er støl i muskler jeg ikke visste jeg hadde og det er ikke særlig behagelig. For første gang i mitt liv er jeg støl i setemuskelen, men hva gjør man ikke for en god gymkarakter? Vondt skal vondt fordrive er det noe som heter, men akkurat nå har jeg så mye smerter i kroppen at jeg gjerne kunne byttet stølheten mot en hodepine.

Siden jeg har vært utrolig effektiv denne uken, sitter jeg igjen uten lekser resten av uken. Så sant jeg ikke får mer lekser på skolen i løpet av de neste dagene. På noen områder er det deilig å bli ferdig med de, men jeg vet ikke hva jeg skal bruke tiden jeg har til overs på. Det blir vel en ny runde med Grey's Anatomy, om ikke se nye episoder av andre TV-serier. 
Endelig!

 • 06.10.2014 - 19:26

Endelig er ferien over. Endelig! Høres ut som om jeg har hatt en grusom ferie når jeg ordlegger den på den måten, men det har jeg da altså ikke. Jeg kan være ærlig å innrømme at dette har vært en av de kjedeligste feriene i mitt liv hittil, men nå trenger jeg ikke bruke tiden min på å klage over høstferien lenger. Nå har jeg skolehverdagen tilbake igjen, og ingenting er bedre enn det. Nå kan jeg våkne opp hver dag og vite at jeg har en grunn til å gå ut døren, for vi vet alle at dersom det ikke hadde vært skole i dag hadde jeg holdt meg innendørs. 

Det er ikke mye mer å si annet enn at jeg må komme meg tilbake til leksene mine, for er det noe jeg setter pris på i min rent over kjedelige hverdag, så er det leksene mine. Siden jeg var så smart å gjorde mesteparten av leksene mine i ferien, er det ikke store greiene igjen å gjøre denne uken. Så i prinsippet kan jeg egentlig bare slappe av resten av dagen uten å sitte igjen med dårlig samvittighet. 
Tiden flyr

 • 05.10.2014 - 15:10

Selv om ferien for min del har inneholdt mange kjedelige timer alene på rommet, har tiden flydd nokså fort. Jeg har nok Grey's Anatomy å takke det for, men alt i alt har jeg klart å overleve denne ferien også. Håper ikke tiden fram mot juleferien vil bli like kjedelig som høstferien har vært, for da dør jeg, men når den tid kommer er videregående halvveis over. Tenk det! Man kan godt mene at enkelte dager her i livet går saktere enn andre, men man kan ikke nekte for at tiden flyr. Om tre måneder og tre uker starter et nytt kapittel på livet mitt. Om tre måneder og tre uker fyller jeg 18 år, og for min del håper jeg at det å være 18 år er like kult som alle skal ha det til. Likevel har jeg en liten magefølelse på at det å være 18 år er like oppskrytt som alt annet her i livet.

Fram til den tid har jeg nok av andre ting å tenke på, så 18 årsdagen min får jeg legge på hylla så lenge. Men det er utrolig kult å være 17 år også. Helt ærlig kan jeg ikke si at jeg noen gang har følt meg noe annerledes på en av bursdagene mine. Å være 17 år er akkurat som det det var å være 16 år, man har bare mer lekser og noe mer ansvar. 
Jeg kom meg ut!

 • 03.10.2014 - 16:38

I dag er jeg veldig stolt av meg selv. Jeg kom meg ut! Faktisk måtte jeg be mamma om å tvinge meg med ut i dag, for ellers hadde jeg nok blitt værende innendørs nok en dag til. Ulikt andre dager tok jeg med meg kameraet, for jeg måtte ta flere bilder til engelskoppgaven. Tror jeg må ut og ta noen flere bilder i morgen, men akkurat nå skal jeg sitte på rumpa og slappe av. Er litt gåen i det ene beinet etter å ha trasket rundt tre, fire timer. 

Siden jeg ikke har så veldig mye annet på dagsplanen, rømmer jeg vel tilbake inn i Grey's Anatomy verdenen. Har fått helt dilla. Tror jeg har brukt rundt to uker på å se 5 sesonger, så blir spennende å se flere episoder. Jeg har egentlig en drøss med andre serier jeg har lyst til å få med meg nye episoder av, men akkurat nå klarer jeg ikke legge fra meg Grey's Anatomy. Får vel heller vente til senere. 
Flere kjedelige timer

 • 02.10.2014 - 19:42

I morgen er det akkurat en uke siden sist jeg var ute av huset. Tydeligvis har jeg hatt null interesse av å gjøre noe, for hele uken har jeg sittet inne på rommet og gjort lekser. Når jeg ikke har gjort lekser har jeg sett på TV-serier. I følge mamma skal noe ha plaget meg, for jeg skal tydeligvis ha vært i dårlig humør helt siden ferien startet. Jeg vet ikke jeg. Helt ærlig kan jeg ikke si jeg føler meg særlig nedfor, kanskje en smule ensom, men ikke noe mer enn det. Selv om jeg velger å mure meg inne på rommet, må ikke det nødvendigvis bety at noe plager meg.

Jeg skal innrømme at jeg kjeder meg en del og savner skolen, men det er et problem jeg ikke får gjort noe med. Ikke er det skole og ikke er det tid for å ha det moro. Jeg er fullstendig klar over at det er ferie, men jeg har aldri vært en stor fan av ferier. Ferier får meg til å kjede meg ekstra mye, og jeg liker ikke å kjede meg. Faktisk tror jeg ikke at noen liker å kjede seg. 

Akkurat nå kunne jeg gjort hva som helst bare for å få et par timer med matte, eller noen timer med Norsk. Alt annet enn å sitte på rommet en dag til alene og ensom, i tillegg til å kjede meg. 

Sånn er livet når man går på skole

 • 01.10.2014 - 12:51

Høstferien min er halvveis over, og det føles ganske godt. Jeg vet det er nesten tre måneder til neste ferie, men det gjør meg ingenting. Jeg ser på det å ikke ha ferie som mer morsomt enn å faktisk ha ferie. Siden fredagen har jeg ikke rørt meg av flekken. Jeg har ikke vært utenfor huset og jeg har ikke planer om det heller. Faktum er at jeg ikke har hatt en dritt å gjøre, men det er bare hvis man ser bort ifra leksene og skoleoppgavene jeg har mått gjøre. Jeg har en del igjen, men sånn er livet når man går på skolen.

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og ser fram til nok en dag alene. Det blir mange dager alene når alle vennene mine også er som meg. Altså ambisiøse mennesker som også tar skole på alvor, noen i større grad enn meg. Det er kjedelig for meg, for det gjør at jeg er den som føler meg tilsidesatt, selv om jeg vet at det ikke er situasjonen i det hele tatt. 

Resten av dagen skal jeg bruke på å gjøre resterende lekser, og dersom jeg får tid til overs har jeg tenkt å bruke den tiden på å se nok en haug med Grey's Anatomy episoder. Det er selvfølgelig dersom det ikke dukker opp noe annet om mer interessant jeg kan bedrive tiden med istedet. 
Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no