hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Happy birthday! 31.10.2013

Halloween er ikke bare skrekk og gru i min famile, fordi søsteren min Sigrid har bursdag. I dag blir hun 14 år gammel, en alder vi tennåringer liker å kalle fortisalderen. Gratulerer så utrolig mye med dagen søss. Jeg håper av hele mitt hjerte at du får en super duper dag, og du skal ikke se bort i fra at jeg tar meg en tur innom pappa etter skolen for å smake på den deilige bursdagskaken din. 

  • Dato: 31.10.2013
 • Tid: 13:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

China doll 31.10.2013

Jeg håper dere ikke har noe i mot at jeg skriver spøkelseshistorien på engels. Jeg synes ofte alt får en bedre "klang" i seg når det er skrevet på engelsk. Well, here we go.

A beautiful 8 year old girl, Izzy, got this adorable china doll for her birthday. She called her Sam. One day Izzy was playing with her doll untill her mother called her for bed. Izzy put the doll in the basement and went up to bed. In the middle of the night she heard weird noices. Then she heard "china doll, china doll in the basement. China doll, china doll on the stairs. China doll, china doll in your parents room, now they're dead". Izzy fell back in a troubled sleep.In the morning she reced to her parents room and they were dead. She cried as her brother planned the funeral. Izzy did not play with Sam that day. She went up to bed early and fell asleep. In the middle of the night she heard chanting again. "China doll, china doll in the basement. China doll, china doll on the stairs. China doll, china doll in your parents room. China doll, china doll in your brothers room now he's dead. Izzy shivered back into another troubling sleep.

In the morning she went to her brother's room, he was dead. She spent the day in her room and wouldn't come out. Night fel again and she went to sleep. She heard the chanting again. "China doll, china doll in the basement. China doll, china doll on the stairs. China doll, china doll in your parents room. China doll, china doll in your brothers room. China doll, china doll in your room". She gazed up to see the doll. "Now you're...dead!"

The police found her the next day with no sign of the murderer. All they heard was chuckling in the distance. The chuckling of a brown haired, brown eyed chin doll on the hunt for her next victims.
 • Dato: 31.10.2013
 • Tid: 11:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Tar du utfordringen? 30.10.2013

God kveld kjære lesere.

Halloween er rett rundt hjørnet, og det er nøyaktig fem timer igjen til spøkelsestimen. Siden jeg har vokst fra knask og knep har jeg tenkt å by morgendagen ut på et skrekkfilm-maraton. Dette er blitt min nye tradisjon på Halloween og det skal skje mye før jeg forandrer på det. Noe må vi litt store også gjøre på Halloween siden mange av oss ikke går rundt på hver dør og "tigger" etter godteri. 

Med tanke på at det er Halloween i morgen, ønsker jeg å åpne hele dagen med en grufull spøkelseshistorie. Siden jeg aldri har vært så veldig flink på det, tenkte jeg å gi utfordringen til dere. Blant de som melder seg frivillig vil jeg trekke ut èn tekst og publisere den med skribentens fulle navn, og eventuelt liking til din blogg. Din skumle spøkelseshistorie kan sendes på mailadressen som står under profilen min. 

Lykke til! 

Må dere ha fremdeles ha en vidunderlig kveld videre.

 • Dato: 30.10.2013
 • Tid: 20:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

The day before Halloween 30.10.2013

Hei!

Dagen har vært lang og jeg er endelig ferdig med å legge på dialoger til videoen vi lydlegger. Det gjør jobben mye enklere for meg i morgen da vi skal levere de inn. Etter mitt lydgehør er det topp med lydefekter, men jeg får for sikkerhetens skyld spørre om råd i morgen til muligens siste finjusteringer. Etter vi er ferdig med dette prosjektet tror jeg neppe at jeg vil se filmen vi har lydlagt traileren til, for jeg har blitt så lei av å se den om og om igjen flere ganger til dagen. Jeg er glad vi skal levere det inn i morgen. 

Med tanke på at Sigrid fyller 14år i morgen har vi hatt vår lille photoshoot i hagen. Mest fordi jeg ønsket fine bilder av henne som jeg kan legge ut på "Gratulerer med dagen" innlegget i morgen, men kanskje også fordi Sigrid ønsket seg et nytt profilbilde på Facebook. Not that i care. Resten av dagen skal jeg sansynligvis bare bruke på å gjøre ukens siste lekser.


 • Dato: 30.10.2013
 • Tid: 16:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Ble du ukens blogg? 29.10.2013


(Kilde: http://remimiguez.blogg.no/)

Vinner av ukens linkerunde ble den kjekke guttebloggeren Remi Miguez (18). På bloggen til Remi får vi innblikk i hans hverdag og den spektakulære fritide. Det som ga størst inntrykk på meg med bloggen var ærligheten og åpenheten Remi legger i innleggene sine. Bloggen er veldig behagelig å lese, for designet er lyst og inneholder bilder med stor oppløsning. Dette er noe alle lesere liker, og selvfølgelig et "must". 

Bloggen til Remi kan du besøke <HER>

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen min. 

 
 • Dato: 29.10.2013
 • Tid: 17:48
 • Kategori: Linkerunde
 • Kommentarer: 2

Wolf Children 29.10.2013

I dag er første gangen på mange år jeg har sett en tegnefilm på kino, men denne gangen på japansk og ikke dubbet på norsk som det ville vært ellers. Jeg er ganske glad for at dette ikke var noe jeg trengte å bruke penger på, for om det hadde vært tilfelle ville sannsynligheten vært ganske liten for at jeg ville ha sett filmen. Manga og Anime tegnefilmer er helt okey for mange, men for meg faller det ikke i smak. 

Ved siden av vårt nesten tre timer lange kinobesøk har vi holdt til på skolen og jobbet med prosjektene våre. Jeg har utrolig nok kommet ganske mye lenger på lydprosjektet enn hva jeg hadde sett for meg. Vi har tross alt fått liten tid til å jobbe med prosjektene våre i dag, så for meg er det ganske overraskende at jeg i det hele tatt har kommet så langt som jeg har. Wolf Children handler om Hana, en søt ung jente som studerer. En dag møtte hun en mann som viste seg å være varulv, de ble etter en stund sammen og fikk to barn. Yuki og Ame. Barna deres ble slik som faren, halvt menneske og halvt ulv. Senere viser det seg at faren dør i følge av jakting på mat til sine to barn, og Hana må da oppdra barna deres helt alene. På grunn av at Yuki og Ame er varulver kan de ikke lenger bo i byen og må derfor flytte ut på landet. Etter hvert som Yuki og Ame blir eldre finner de ut av at de ønsker to forskjellige liv. Yuki ønsker ikke lenger "leve" som en varulv, men vil istedet leve blant sine menneskelige venner. Ame som alltid har blitt utstøtt fra miljøet velger å dra bort fra familen og leve som en fri ulv i fjellene. 

 Meld deg på! 28.10.2013 • Dato: 28.10.2013
 • Tid: 18:05
 • Kategori: Linkerunde
 • Kommentarer: 6

Høydepunkter 28.10.2013

1) I 6.klasse på barneskolen holdt jeg barnas tale på torget etter barnetoget sammen med en klassekamerat. Jeg husker ikke særlig mye mer enn at jeg var så lav at jeg måtte stå på tå for å rekke opp til mikrofonen. Det var jævla plagsomt, men det er ikke min feil at han jeg holdt talen sammen med var så jævlig høy. Jeg husker vi fikk hver vår Puma stellemappe med takkekort, body lotion og body spray av 17.mai komiteen. Selvfølgelig i forskjellig farger. Jeg fikk rosa, han fikk blå (I think). Tro meg eller ei, men jeg har faktisk rammet inn takkekortet og det står pent plassert i en av hyllene mine den dag i dag. Jeg var så stolt

2) 1.mars 2010 stod jeg for aller første gang på en scene helt alene. Jeg hadde nemlig meldt meg på UKM (ungdommens kultur mønstring). Dum som jeg var valgte jeg en sang som kanskje ikke passet helt til min stemme, men som jeg kanskje likte litt for godt. Likevel sang jeg den med en stolthet i sjelen. When I look at you er fremdeles en av mine favoritter blant Miley Cyrus sine låter, men jeg har en tendens til å gjenhøre min egen stemme i den hver gang jeg hører den. Det er ikke gøy. Ikke er det serlig morsomt at noen tok video av det og la det ut på youtube heller, men et minne for livet er det jo. 
3) I fjor sommer fikk jeg en ny "Follower" på Twitter. Ikke hvem som helst, men Mason Musso vokalisten i Metro Station. Som også er mitt favoritt band. Om dere enda ikke vet hvem han er, kan jeg si som så at det er Mitchel Musso (Oliver Oken i Hannah Montana) sin storebror. På det tidspunktet kan jeg huske at jeg ble helt starstruck, for hvem i huleste skulle tro at han noen gang ville "Follow" meg. Akkurat da tenkte jeg "haha! Der kommer alle dere belibere og skriver please follow me til Justin Bieber, men hvem er det som ikke gjør det og fremdeles blir fulgt av sitt store ikon på twitter? Meg, meg og atter meg. Haha". Det som er ganske morsomt er at Mason fremdeles "Follower" meg. 

4) Etter å ha slitt meg gjennom et helt kapittet med romgeometri, stormet jeg opp i taket med et digert hyl da jeg fikk min aller første 6'er i matte. Jeg må ha skreket ganske høyt, for når timen var ferdig kom folk bort til meg og spurte om det gikk bra med meg. Selvfølgelig gjorde det det. Jeg fikk en 6'er, hva tror du liksom? 

5) Ganske tidlig i sommerferien fikk jeg melding om å logge meg inn på vigo.no. Det var nå jeg endelig skulle få svar på det jeg hadde ventet på helt siden vi sendte inn søknadene. Nå skulle jeg få vite hvilken videregående skole jeg hadde kommet inn på. Da jeg så at Fyrstikkallen var den eneste skolen som hadde tilbudt meg plass skrek jeg som aldri før. Jeg var så utrolig glad, faktisk så glad at jeg ikke kunne vente til mamma kom hjem med å fortelle henne det. Jeg var så glad at jeg måtte løpe ti ganger rundt i leiligheten før det hadde gått opp for meg at det virkelig var Fyrstikkalleen jeg hadde kommet inn på. 
6) Samtidig skulle man nesten ikke tro at jeg har klart å gå ned nesten 20 kilo siden barneskolen. Når man ser bilder av meg er det nesten ikke til å kjenne igjen, for jeg var så mye mer oppblåst. Både i ansiktet og alle andre stedet på kroppen, men jeg er glad for at jeg har klart å dirigere meg selv inn i en sunnere livsstil.  
 • Dato: 28.10.2013
 • Tid: 17:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Dette MÅ du huske! 27.10.2013

La oss nå først minne hverandre på at klokken skal stilles en time tilbake, så hvis din klokke for eksempel fremdeles forteller deg at klokken er 17:30 i nåværende stund er det helt feil, for den er nemlig 16:30 etter korrekt tid. Dette MÅ alle huske å gjøre i løpet av dagen, for om du kommer for sent til jobb eller skole i morgen er det ene og alene ditt problem. Bare for å ha nevnet det også.

Når det er sagt kan jeg like gjerne fortelle dere om min lange dag sammen med mitt enorme engelske ordforåd. For den har virkelig vært lang. Noen gjør bare ikke lekser i helgene, men jeg gjør det. Når jeg må ihvertfall, og i dag var ett av de tilfellene Selvfølgelig synes ikke jeg det er morsomt å bruke min eneste fritid på lekser, men når innleveringsfristen er på mandager liker jeg å gjøre den lille ekstra innsatsen. Akkurat på det området kan jeg vel selv kalle meg "Miss Perfect". Ikke det at jeg er det, men noen ganger prøver jeg litt for hardt. 

Nå som teksten er ferdig skrevet og levert inn kan jeg slappe litt bedre av. Det er gjenstår mange timer igjen før tankene mine har lagt seg i sengen. 

  • Dato: 27.10.2013
 • Tid: 17:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

En litt annerledes dag 27.10.2013


God morgen!

Denne søndagen blir litt annerledes i forhold til en del andre søndager, for jeg har nemlig en engelsk tekst om "Mobile Clubbing" som skal være ferdig skrevet og levert innen i morgen klokken 14:00. Jeg har allerede skrevet ferdig ett avsnitt, men helhetlig er det ganske lite med tanke på at vi skal levere inn en hel A4 side. Det skal gå greit det, men da må jeg finne fram mitt enorme ordforåd slik at teksten blir så "profesjonell" som over hode mulig. 

I løpet av dagen må jeg også sette av litt tid til å jobbe videre med lydoppgaven min. Jeg ønsker å få unnagjort store deler av den før jeg legger på "voice over" på tirsdag. Tro dere meg, selv om vi har jobbet en uke med oppgaven, har jeg bare kommet halvveis til ende. Mildt sagt er det masse arbeid som står igjen. 
 

 

 • Dato: 27.10.2013
 • Tid: 12:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Loppemarked! 26.10.2013

God lørdag vakre dere!

Det er ingen tvil om at dette har vært en koselig lørdag. Dagen startet med en lang og avslappende dusj før jeg og mamma tok turen bortom loppemarkedet på Høyenhall. Forsåvidt syntes de to små at turen innom loppemarkedet var morsomt, for de fikk seg noen bamser hver i tillegg til litt vaffelkos. Egentlig kan jeg ikke helt forstå hvordan de klarte å kose seg så mye som de gjorde, for når jeg var på deres alder var det å dra på loppemakred det kjedeligste jeg visste om. ---Ragnfrid---

 • Dato: 26.10.2013
 • Tid: 16:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

One of a day 25.10.2013

Etter å ha forsovet meg nesten 10 minutter i dag, måtte jeg gå på skolen uten min herlige morgendusj. På tross av det synes jeg noe var litt morsomt med denne fredagen. Akkurat på dagen i dag er det tre måneder til jeg har bursdag. Tre hele måneder til jeg fyller 17 år. Det er store greier det, for da er det bare ett år igjen å vente før jeg er "practically an adult". 

Store deler av lunsjen brukte jeg til å sveve inn i drømmeland gjennom "The Great Gatsby". Det er en slik type virkelighet jeg ønsker å leve i, bare mindre eksotisk og fyllt med mye mer intens kjærlighet. Hvem drømmer vel ikke om et så spektakulært liv? 

Nå vener jeg bare på senkvelden. Den rolige, harmoiske senkvelden der det alltid eksisterer rom for tanker. Slike stunder er herlige, men det er også de man må benytte seg ekstra godt av, for det er disse stundene man får minst plass til. 

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 25.10.2013
 • Tid: 18:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Det kan være kjedelig 24.10.2013

Til å være ni spørsmål på prøven, var dette en av de verre jeg har vært borti. Naturfagsprøver for min del pleier ikke være så vanskelige, men den dagen måtte komme en dag den også. Nå som prøven er over og jeg har kommet meg trygt hjem igjen er det bare for meg å gjøre matteleksene. Det er en del, så jeg kommer til å bruke en stund på de. Likevel må de gjøres de og. Jeg har planer om å være like mye mønsterelev på videregående som på ungdomsskolen, og da må jeg gjøre det pliktene kaller til. Det kan være kjedelig til tider, men det er ikke alt med livet som skal være morsomt heller. 

---Ragnfrid---

 • Dato: 24.10.2013
 • Tid: 17:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Dette er forvirrelde 23.10.2013

Jeg vet det er vårt første kapittel i naturfag dette året, men er det noe jeg knapt klarer å holde styr på så er det alt dette med mono-, di- og polysakkarider. En ting er å kunne det, men noe annet er å forstå det. Jeg har aldri ikke forstått noe i naturfag, for det er som sagt det faget jeg er best i. Nå er jeg sjansesløs og det er en veldig forvirrende følelse for meg. Jeg har alltid vært god i naturfag så lange jeg kan huske. Er det først nå hjernecellene mine skal begynne å svikte meg?

Nå er det nok klaging for i dag. Jeg må nok komme meg tilbake i godstolen og lese mer til naturfagsprøven. Alt skal sitte som lim på papir. Jeg kan ikke få en karakter under 5, for da har jeg virkelig satt meg selv i saksen. And I don't wanna go there.


---Ragnfrid---

 • Dato: 23.10.2013
 • Tid: 18:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Så sliten. Så trøtt. 23.10.2013

Ingenting er bedre enn å komme hjem etter en slitsom dag på skolen. Hjernen min er totalt borte fra virkeligheten i dag, og istedet konsentrert kun på lyd. Hvem skulle tro man ble så sliten av å legge lyd på film?Jeg er glad for at det aldri var et alternativ da jeg bestemte meg for hva jeg vile bli. Lyd er så heftig, men så vanskelig å få heftig. Jeg kjeder meg nesten under prossesen allerede, og hvor mye ville jeg kjedet meg dersom dette var en mulig jobb for framtiden min?

Nei. Nå skal jeg kose meg med mine nystekste egg mens jeg drikker opp teen min. Jeg har nemlig naturfagsprøve i morgen og ønsket å kose meg litt før jeg setter meg ned for å lese. Det fortjener jeg etter en så lang og krevende dag på skolen. ---Ragnfrid---

 • Dato: 23.10.2013
 • Tid: 14:59
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no