Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Happy birthday!

 • 31.10.2013 - 13:22

Halloween er ikke bare skrekk og gru i min famile, fordi søsteren min Sigrid har bursdag. I dag blir hun 14 år gammel, en alder vi tennåringer liker å kalle fortisalderen. Gratulerer så utrolig mye med dagen søss. Jeg håper av hele mitt hjerte at du får en super duper dag, og du skal ikke se bort i fra at jeg tar meg en tur innom pappa etter skolen for å smake på den deilige bursdagskaken din. 

 China doll

 • 31.10.2013 - 11:44

Jeg håper dere ikke har noe i mot at jeg skriver spøkelseshistorien på engels. Jeg synes ofte alt får en bedre "klang" i seg når det er skrevet på engelsk. Well, here we go.

A beautiful 8 year old girl, Izzy, got this adorable china doll for her birthday. She called her Sam. One day Izzy was playing with her doll untill her mother called her for bed. Izzy put the doll in the basement and went up to bed. In the middle of the night she heard weird noices. Then she heard "china doll, china doll in the basement. China doll, china doll on the stairs. China doll, china doll in your parents room, now they're dead". Izzy fell back in a troubled sleep.In the morning she reced to her parents room and they were dead. She cried as her brother planned the funeral. Izzy did not play with Sam that day. She went up to bed early and fell asleep. In the middle of the night she heard chanting again. "China doll, china doll in the basement. China doll, china doll on the stairs. China doll, china doll in your parents room. China doll, china doll in your brothers room now he's dead. Izzy shivered back into another troubling sleep.

In the morning she went to her brother's room, he was dead. She spent the day in her room and wouldn't come out. Night fel again and she went to sleep. She heard the chanting again. "China doll, china doll in the basement. China doll, china doll on the stairs. China doll, china doll in your parents room. China doll, china doll in your brothers room. China doll, china doll in your room". She gazed up to see the doll. "Now you're...dead!"

The police found her the next day with no sign of the murderer. All they heard was chuckling in the distance. The chuckling of a brown haired, brown eyed chin doll on the hunt for her next victims.
Tar du utfordringen?

 • 30.10.2013 - 20:11

God kveld kjære lesere.

Halloween er rett rundt hjørnet, og det er nøyaktig fem timer igjen til spøkelsestimen. Siden jeg har vokst fra knask og knep har jeg tenkt å by morgendagen ut på et skrekkfilm-maraton. Dette er blitt min nye tradisjon på Halloween og det skal skje mye før jeg forandrer på det. Noe må vi litt store også gjøre på Halloween siden mange av oss ikke går rundt på hver dør og "tigger" etter godteri. 

Med tanke på at det er Halloween i morgen, ønsker jeg å åpne hele dagen med en grufull spøkelseshistorie. Siden jeg aldri har vært så veldig flink på det, tenkte jeg å gi utfordringen til dere. Blant de som melder seg frivillig vil jeg trekke ut èn tekst og publisere den med skribentens fulle navn, og eventuelt liking til din blogg. Din skumle spøkelseshistorie kan sendes på mailadressen som står under profilen min. 

Lykke til! 

Må dere ha fremdeles ha en vidunderlig kveld videre.

The day before Halloween

 • 30.10.2013 - 16:18

Hei!

Dagen har vært lang og jeg er endelig ferdig med å legge på dialoger til videoen vi lydlegger. Det gjør jobben mye enklere for meg i morgen da vi skal levere de inn. Etter mitt lydgehør er det topp med lydefekter, men jeg får for sikkerhetens skyld spørre om råd i morgen til muligens siste finjusteringer. Etter vi er ferdig med dette prosjektet tror jeg neppe at jeg vil se filmen vi har lydlagt traileren til, for jeg har blitt så lei av å se den om og om igjen flere ganger til dagen. Jeg er glad vi skal levere det inn i morgen. 

Med tanke på at Sigrid fyller 14år i morgen har vi hatt vår lille photoshoot i hagen. Mest fordi jeg ønsket fine bilder av henne som jeg kan legge ut på "Gratulerer med dagen" innlegget i morgen, men kanskje også fordi Sigrid ønsket seg et nytt profilbilde på Facebook. Not that i care. Resten av dagen skal jeg sansynligvis bare bruke på å gjøre ukens siste lekser.


Ble du ukens blogg?

 • 29.10.2013 - 17:48


(Kilde: http://remimiguez.blogg.no/)

Vinner av ukens linkerunde ble den kjekke guttebloggeren Remi Miguez (18). På bloggen til Remi får vi innblikk i hans hverdag og den spektakulære fritide. Det som ga størst inntrykk på meg med bloggen var ærligheten og åpenheten Remi legger i innleggene sine. Bloggen er veldig behagelig å lese, for designet er lyst og inneholder bilder med stor oppløsning. Dette er noe alle lesere liker, og selvfølgelig et "must". 

Bloggen til Remi kan du besøke <HER>

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen min. 

 
Wolf Children

 • 29.10.2013 - 17:10

I dag er første gangen på mange år jeg har sett en tegnefilm på kino, men denne gangen på japansk og ikke dubbet på norsk som det ville vært ellers. Jeg er ganske glad for at dette ikke var noe jeg trengte å bruke penger på, for om det hadde vært tilfelle ville sannsynligheten vært ganske liten for at jeg ville ha sett filmen. Manga og Anime tegnefilmer er helt okey for mange, men for meg faller det ikke i smak. 

Ved siden av vårt nesten tre timer lange kinobesøk har vi holdt til på skolen og jobbet med prosjektene våre. Jeg har utrolig nok kommet ganske mye lenger på lydprosjektet enn hva jeg hadde sett for meg. Vi har tross alt fått liten tid til å jobbe med prosjektene våre i dag, så for meg er det ganske overraskende at jeg i det hele tatt har kommet så langt som jeg har. Wolf Children handler om Hana, en søt ung jente som studerer. En dag møtte hun en mann som viste seg å være varulv, de ble etter en stund sammen og fikk to barn. Yuki og Ame. Barna deres ble slik som faren, halvt menneske og halvt ulv. Senere viser det seg at faren dør i følge av jakting på mat til sine to barn, og Hana må da oppdra barna deres helt alene. På grunn av at Yuki og Ame er varulver kan de ikke lenger bo i byen og må derfor flytte ut på landet. Etter hvert som Yuki og Ame blir eldre finner de ut av at de ønsker to forskjellige liv. Yuki ønsker ikke lenger "leve" som en varulv, men vil istedet leve blant sine menneskelige venner. Ame som alltid har blitt utstøtt fra miljøet velger å dra bort fra familen og leve som en fri ulv i fjellene. 

 Meld deg på!

 • 28.10.2013 - 18:05Høydepunkter

 • 28.10.2013 - 17:01

1) I 6.klasse på barneskolen holdt jeg barnas tale på torget etter barnetoget sammen med en klassekamerat. Jeg husker ikke særlig mye mer enn at jeg var så lav at jeg måtte stå på tå for å rekke opp til mikrofonen. Det var jævla plagsomt, men det er ikke min feil at han jeg holdt talen sammen med var så jævlig høy. Jeg husker vi fikk hver vår Puma stellemappe med takkekort, body lotion og body spray av 17.mai komiteen. Selvfølgelig i forskjellig farger. Jeg fikk rosa, han fikk blå (I think). Tro meg eller ei, men jeg har faktisk rammet inn takkekortet og det står pent plassert i en av hyllene mine den dag i dag. Jeg var så stolt

2) 1.mars 2010 stod jeg for aller første gang på en scene helt alene. Jeg hadde nemlig meldt meg på UKM (ungdommens kultur mønstring). Dum som jeg var valgte jeg en sang som kanskje ikke passet helt til min stemme, men som jeg kanskje likte litt for godt. Likevel sang jeg den med en stolthet i sjelen. When I look at you er fremdeles en av mine favoritter blant Miley Cyrus sine låter, men jeg har en tendens til å gjenhøre min egen stemme i den hver gang jeg hører den. Det er ikke gøy. Ikke er det serlig morsomt at noen tok video av det og la det ut på youtube heller, men et minne for livet er det jo. 
3) I fjor sommer fikk jeg en ny "Follower" på Twitter. Ikke hvem som helst, men Mason Musso vokalisten i Metro Station. Som også er mitt favoritt band. Om dere enda ikke vet hvem han er, kan jeg si som så at det er Mitchel Musso (Oliver Oken i Hannah Montana) sin storebror. På det tidspunktet kan jeg huske at jeg ble helt starstruck, for hvem i huleste skulle tro at han noen gang ville "Follow" meg. Akkurat da tenkte jeg "haha! Der kommer alle dere belibere og skriver please follow me til Justin Bieber, men hvem er det som ikke gjør det og fremdeles blir fulgt av sitt store ikon på twitter? Meg, meg og atter meg. Haha". Det som er ganske morsomt er at Mason fremdeles "Follower" meg. 

4) Etter å ha slitt meg gjennom et helt kapittet med romgeometri, stormet jeg opp i taket med et digert hyl da jeg fikk min aller første 6'er i matte. Jeg må ha skreket ganske høyt, for når timen var ferdig kom folk bort til meg og spurte om det gikk bra med meg. Selvfølgelig gjorde det det. Jeg fikk en 6'er, hva tror du liksom? 

5) Ganske tidlig i sommerferien fikk jeg melding om å logge meg inn på vigo.no. Det var nå jeg endelig skulle få svar på det jeg hadde ventet på helt siden vi sendte inn søknadene. Nå skulle jeg få vite hvilken videregående skole jeg hadde kommet inn på. Da jeg så at Fyrstikkallen var den eneste skolen som hadde tilbudt meg plass skrek jeg som aldri før. Jeg var så utrolig glad, faktisk så glad at jeg ikke kunne vente til mamma kom hjem med å fortelle henne det. Jeg var så glad at jeg måtte løpe ti ganger rundt i leiligheten før det hadde gått opp for meg at det virkelig var Fyrstikkalleen jeg hadde kommet inn på. 
6) Samtidig skulle man nesten ikke tro at jeg har klart å gå ned nesten 20 kilo siden barneskolen. Når man ser bilder av meg er det nesten ikke til å kjenne igjen, for jeg var så mye mer oppblåst. Både i ansiktet og alle andre stedet på kroppen, men jeg er glad for at jeg har klart å dirigere meg selv inn i en sunnere livsstil.  
Dette MÅ du huske!

 • 27.10.2013 - 17:05

La oss nå først minne hverandre på at klokken skal stilles en time tilbake, så hvis din klokke for eksempel fremdeles forteller deg at klokken er 17:30 i nåværende stund er det helt feil, for den er nemlig 16:30 etter korrekt tid. Dette MÅ alle huske å gjøre i løpet av dagen, for om du kommer for sent til jobb eller skole i morgen er det ene og alene ditt problem. Bare for å ha nevnet det også.

Når det er sagt kan jeg like gjerne fortelle dere om min lange dag sammen med mitt enorme engelske ordforåd. For den har virkelig vært lang. Noen gjør bare ikke lekser i helgene, men jeg gjør det. Når jeg må ihvertfall, og i dag var ett av de tilfellene Selvfølgelig synes ikke jeg det er morsomt å bruke min eneste fritid på lekser, men når innleveringsfristen er på mandager liker jeg å gjøre den lille ekstra innsatsen. Akkurat på det området kan jeg vel selv kalle meg "Miss Perfect". Ikke det at jeg er det, men noen ganger prøver jeg litt for hardt. 

Nå som teksten er ferdig skrevet og levert inn kan jeg slappe litt bedre av. Det er gjenstår mange timer igjen før tankene mine har lagt seg i sengen. 

 En litt annerledes dag

 • 27.10.2013 - 12:26


God morgen!

Denne søndagen blir litt annerledes i forhold til en del andre søndager, for jeg har nemlig en engelsk tekst om "Mobile Clubbing" som skal være ferdig skrevet og levert innen i morgen klokken 14:00. Jeg har allerede skrevet ferdig ett avsnitt, men helhetlig er det ganske lite med tanke på at vi skal levere inn en hel A4 side. Det skal gå greit det, men da må jeg finne fram mitt enorme ordforåd slik at teksten blir så "profesjonell" som over hode mulig. 

I løpet av dagen må jeg også sette av litt tid til å jobbe videre med lydoppgaven min. Jeg ønsker å få unnagjort store deler av den før jeg legger på "voice over" på tirsdag. Tro dere meg, selv om vi har jobbet en uke med oppgaven, har jeg bare kommet halvveis til ende. Mildt sagt er det masse arbeid som står igjen. 
 

 

Loppemarked!

 • 26.10.2013 - 16:23

God lørdag vakre dere!

Det er ingen tvil om at dette har vært en koselig lørdag. Dagen startet med en lang og avslappende dusj før jeg og mamma tok turen bortom loppemarkedet på Høyenhall. Forsåvidt syntes de to små at turen innom loppemarkedet var morsomt, for de fikk seg noen bamser hver i tillegg til litt vaffelkos. Egentlig kan jeg ikke helt forstå hvordan de klarte å kose seg så mye som de gjorde, for når jeg var på deres alder var det å dra på loppemakred det kjedeligste jeg visste om. ---Ragnfrid---

One of a day

 • 25.10.2013 - 18:48

Etter å ha forsovet meg nesten 10 minutter i dag, måtte jeg gå på skolen uten min herlige morgendusj. På tross av det synes jeg noe var litt morsomt med denne fredagen. Akkurat på dagen i dag er det tre måneder til jeg har bursdag. Tre hele måneder til jeg fyller 17 år. Det er store greier det, for da er det bare ett år igjen å vente før jeg er "practically an adult". 

Store deler av lunsjen brukte jeg til å sveve inn i drømmeland gjennom "The Great Gatsby". Det er en slik type virkelighet jeg ønsker å leve i, bare mindre eksotisk og fyllt med mye mer intens kjærlighet. Hvem drømmer vel ikke om et så spektakulært liv? 

Nå vener jeg bare på senkvelden. Den rolige, harmoiske senkvelden der det alltid eksisterer rom for tanker. Slike stunder er herlige, men det er også de man må benytte seg ekstra godt av, for det er disse stundene man får minst plass til. 

 

---Ragnfrid---

Det kan være kjedelig

 • 24.10.2013 - 17:00

Til å være ni spørsmål på prøven, var dette en av de verre jeg har vært borti. Naturfagsprøver for min del pleier ikke være så vanskelige, men den dagen måtte komme en dag den også. Nå som prøven er over og jeg har kommet meg trygt hjem igjen er det bare for meg å gjøre matteleksene. Det er en del, så jeg kommer til å bruke en stund på de. Likevel må de gjøres de og. Jeg har planer om å være like mye mønsterelev på videregående som på ungdomsskolen, og da må jeg gjøre det pliktene kaller til. Det kan være kjedelig til tider, men det er ikke alt med livet som skal være morsomt heller. 

---Ragnfrid---

Dette er forvirrelde

 • 23.10.2013 - 18:35

Jeg vet det er vårt første kapittel i naturfag dette året, men er det noe jeg knapt klarer å holde styr på så er det alt dette med mono-, di- og polysakkarider. En ting er å kunne det, men noe annet er å forstå det. Jeg har aldri ikke forstått noe i naturfag, for det er som sagt det faget jeg er best i. Nå er jeg sjansesløs og det er en veldig forvirrende følelse for meg. Jeg har alltid vært god i naturfag så lange jeg kan huske. Er det først nå hjernecellene mine skal begynne å svikte meg?

Nå er det nok klaging for i dag. Jeg må nok komme meg tilbake i godstolen og lese mer til naturfagsprøven. Alt skal sitte som lim på papir. Jeg kan ikke få en karakter under 5, for da har jeg virkelig satt meg selv i saksen. And I don't wanna go there.


---Ragnfrid---

Så sliten. Så trøtt.

 • 23.10.2013 - 14:59

Ingenting er bedre enn å komme hjem etter en slitsom dag på skolen. Hjernen min er totalt borte fra virkeligheten i dag, og istedet konsentrert kun på lyd. Hvem skulle tro man ble så sliten av å legge lyd på film?Jeg er glad for at det aldri var et alternativ da jeg bestemte meg for hva jeg vile bli. Lyd er så heftig, men så vanskelig å få heftig. Jeg kjeder meg nesten under prossesen allerede, og hvor mye ville jeg kjedet meg dersom dette var en mulig jobb for framtiden min?

Nei. Nå skal jeg kose meg med mine nystekste egg mens jeg drikker opp teen min. Jeg har nemlig naturfagsprøve i morgen og ønsket å kose meg litt før jeg setter meg ned for å lese. Det fortjener jeg etter en så lang og krevende dag på skolen. ---Ragnfrid---

Når kommer vinteren?

 • 22.10.2013 - 16:55

Da jeg våknet av alarmen på mobilen min i dag tidlig gikk jeg samtidig inn og sjekket vær-appen min. Øynene mine lyste opp som to store appelsiner, for vær-appen fortalte meg at det var 0*C ute med Byger. Samtidig var det pyntet med et digert vinterbilde til bakgrunn. Jeg var så sikker på at snøen endelig hadde kommet til Oslo også, men det var helt frem til jeg satte meg opp, snudde på hodet mitt og så ut av vinduet. Hva faen? Ikke snø? What! Du må tulle med meg?

Kun for å forsikre meg om at det jeg så var virkelig, tok jeg meg en dusj for å prøve å vaske vekk det trøtte trynet mitt. Likevel var bakken like bar utenfor viduet da jeg kom inn på rommet mitt igjen. Er det nå jeg skal forbanne Moder Jord og kaste hun lagt ned i Helvete for å ha knust forhåpningene mine? Når kommer vinteren?
Når kommer den kalde fine tida?
Svar: #IkkeHer 

 

---Ragnfrid---

Laughing Out Loud

 • 21.10.2013 - 20:53

Jeg har ikke lekser å bidra med i dag, og jeg klarer ikke sitte stille uten å ha noe å le av. Derfor sitter jeg godt sammenkrøllet i sengen min og ser på Live Stand Up DVD-er på Netflix av tidenes beste amerikanske komiker: Russel Peters. Jeg kan ikke helt sette fingeren på hva det er, men han har en humor som faller rett inn hos meg. Det finnes ikke en ting som kommer ut av hans munn som ikke jeg klarer å le av. Kjenner dere til han kan dere helt sikkert tenke dere til hvorfor. 

---Ragnfrid---

 

 

De første snøfnugg

 • 21.10.2013 - 16:39

Da jeg stod opp i dag forventet jeg nok en gang snødekket bakke overalt, men langt der i fra ble det. Likevel satte årets første snøfnugg seg på bakken da jeg var på vei til skolen. Særlig mye var det ikke, for det er ingenting av det som har klart å legge seg ned på bakken for å bli. Alt smelter tydligvis bort her i Norges mest travle by. Kanskje er det rart av meg å klage på at det ennå ikke har kommet snø, men for meg føles det ut som om hele Norge bortsett fra Oslo har fått vinterens hvite vær. 

Med tanke på at det har vært tegn til snø i dag, gikk jeg ut etter skolen for å ta høstens kanskje siste bilder. Ble mye bilder av nakne trær og løv, men mye annet enn det er det ikke å se ute disse dager. 

 ---Ragnfrid---

Fremdeles like bart

 • 20.10.2013 - 13:12

God morgen herligheter!

Jeg våknet opp ganske skuffet over været i dag. Det var meldt snø, men bakken er fremdeles like bar som den var da jeg la meg i går kveld. Det er skuffende, men jeg får håpe snøen legger seg innen Halloween. Det blir ingen ordentlig Halloween uten snø, for så lenge jeg har kunnet huske har det vært snø, masse snø på Halloween. I tillegg er Halloween på samme dagen som Sigrid har bursdag. Kanskje litt derfor jeg forbinner Halloween med skikkelig snøvær. 

Når det er sagt er det ikke mange dager til Halloween. Det er faktisk bare elleve dager til, og selv om jeg har sluttet å gå "trick or treat" (knask eller knep) kjenner jeg spenningen allerede. Hvem gleder seg vel ikke til Halloween? ---Ragnfrid---

Finally also with lyrics

 • 19.10.2013 - 19:36

Nå om dagen har jeg fått en del forespørsler. Alle peker mot akkurat den samme tingen, nemlig om å legge ut Getting Back med lyrics på You Tube. Jeg liker jo å gjøre leserne mine glade, og derfor har jeg gjort nettopp dette. Kanskje låten gir bedre mening hos noen gjennom å lese teksten. God fornøyelse! ---Ragnfrid---

Ingenting er bedre enn

 • 19.10.2013 - 13:18

God morgen!

Ingenting er bedre å våkne til på en lørdagsmorgen enn til et flokende nytt Topp-blad. Til en forandring er det Vanessa Hudgens som har kapret månedens forside sammen med den søte lillte kattepusen hun bærer i armene sine. Jeg dånet fullstending. Mange kjøper ofte Topp for plakatenes skyld, og månedens plakater er av: Liam Hemsworth, Isac Elliot, Avicii og Lady Gaga. Det som suffet meg litt med månedens magasin var at ikke Bangerz lå som albumet som er verdt å sjekke ut denne måneden. For det er den virkelig. Ihvertfall i følge Billboard og MTV. Hva vet jeg? Kanskje Miley Cyrus ikke er like populær i Norge som i mange andre land. ---Ragnfrid---

Alt i boks

 • 18.10.2013 - 19:03

Det er høst, det er fredag og det er helg. Så herlig! På søndag og mandag er det meldt tegn til snø, og jeg begynner allerede å kjenne på førjulsstemningen. Denne helgen har jeg kun planer om å kose meg en hel masse sammen med familien. Allerede i kveld har vi planlagt å finne en film vi kan se sammen, og det er jo koselig.  

Etter skolen i dag møtte jeg pappa på senteret, og jeg fikk endelig det minnekortet jeg har ventet en stund på. Da er det ett mindre problem å ta seg av på skolefronten. Det jeg fikk tak i er på 16GB og i klasse ti. Det passer kjempe godt, for vi trengte et minnekort over klasse seks. Da er den tingen krysset av listen. Det betyr at jeg både har skaffet meg ekstern harddisc og minnekort. Yey!


 

 

At war

 • 17.10.2013 - 12:23

Noen epoker i livet er vanskeligere enn andre, men denne epoken jeg støtet på i går er en av de mange vanskelige jeg har mått gå igjennom. Det er merkelig hvor fort hverdangen kan snu bare ved at én brikke blir plassert på feil sted. For meg føles det akkurat som om brikken er plassert på en helt annen planet, og at det er umulig å forutse om brikken kommer tilbake til ditt ståsted. 

På tross av dette må jeg holde koken oppe, som når du spiller sjakk med fienden. Uansett hvor stor sjansen er for at du taper slaget, gir du deg aldri. Det å vinne er på et punkt blitt personlig for deg. Du føler du må vinne, og at ingenting annet er like viktig. 

#TodaysFeeling

 

---Ragnfrid---

 

Jeg skammer meg

 • 16.10.2013 - 19:07

Nå om dagen føler jeg meg så slem. Jeg må være tidenes værste bestevenn. Melissa hadde bursdag på lørdag, men jeg av alle personer glemte å gratulere henne med dagen. Dette ligner ikke meg i det hele tatt. Jeg har ALLTID husket bursdagen hennes, men denne gangen var det akkurat som om jeg har vært på en annen planet de siste dagene. Det aller verste med dette er at jeg ikke kom på at jeg hadde glemt bursdagen før i dag. Nei, nei! Jeg skammer meg. Samtidig er jeg så utrolig lei meg, for dette er noe jeg aldri har opplevd. Huff! Nå er hun sikkert sint på meg, og alt er min feil.

Jeg håper at du kan tilgi meg for dette, for jeg er super glad i deg, savner deg og jeg hater meg selv for å ha glemt bort bestevennen min på den viktigste dagen. I'm ashamed of myself.

 

---Ragnfrid---

The good life

 • 15.10.2013 - 17:46

Jeg kan endelig si meg ferdig med filmprosjektet, og fy søren så deilig det er. Ikke noe mer redigering i Premiere Pro på en stund, håper jeg. I morgen er det jo Dignity Day, og da regner jeg med at dagen for det meste vil by seg ut på diverse aktiviteter retter mot det. Resten av uken vil medietimene egentlig være supre, på fredag avslutter vi kapittelet med en film. En ordentlig ikke-elevlaget film. Vi får lov å tipse om diverse filmer, men jeg ønsker heller å bli overrasket. Jeg har tross alt sett så mye at det å foreslå en selv nesten blir for rart. Det kan jo hende det blir vist en film jeg ikke har sett. Who knows. 

 

Siden det er tirsdag og det bare er medietimer som står på planen for morgendagen er det ikke lekser. Dette er ekstremt deilig akkurat nå, for jeg er helt utslitt etter mange timer på macen den siste uken. Ikke nok med helgen. Redigeringen av videoen tok virkelig lengre tid enn hva jeg hadde sett for meg. Jeg bruker vanligvis kortere tid på å redigere videoblogger som er langt mye lengre enn denne. Hva tenker dere om den foresten?

PS: Jeg ser veldig mange blogger som går igjen i linkerundene mine, og jeg ville gjerne satt pris på litt mer variasjon. Derfor ville det vært kjempe morsomt om du melder deg på dersom du ikke har meldt deg på tidligere. Da tror jeg jobben min vil bli enklere. Av denn grunn tror jeg at kåringen blir utsatt til i morgen. 

---Ragnfrid---

 

Rett i ulykken

 • 14.10.2013 - 21:26

Jeg er fullstendig klar over at jeg har vært en dårlig blogger i dag, men noen dager må deadline komme foran bloggen. Som jeg alltid pleier å si "skole kommer foran alt". Slik tror jeg også mange andre praktiserer hverdagen sin. Nå som jeg først er inne på bloggen kan jeg like gjerne fortelle dere om min ironisk sett beste dag. Som alle andre har jeg også dager med ulykker, dager jeg også liker å kalle fredag den 13.

Dagen begynner med mensen, og første dagen min er full av kramper. Ikke herlig i det hele tatt. Så kommer gymtimen der jeg først ryker hårstikken min og etterpå blir punchet midt i ansiktet av en volleyball-ball. Den treffer først kjeven min, som medførte at jeg bet meg selv på undersiden av tungen. Så fordeler spensten fra ballen seg i resten av ansiktet mitt, men mest på høyre side. Jeg får så nesten et blackout moment der jeg har drit vondt i øyet og halve ansiktet. Yey! For en bra dag jeg har hatt.  

---Ragnfrid---

May he live in peace

 • 13.10.2013 - 21:14

God kveld!

Da har jeg nettopp kommet inn døren etter en hel ettermiddag hos pappa. Det som satte litt ekstra stas på dagen var besøket på graven til farfar. Det er blitt en del år siden sist, og jeg tenkte derfor det ville være symbolsk riktig av meg å være med nå som jeg faktisk fikk sjansen til det. Det er 11 år siden farfar gikk bort, men fremdeles kan jeg huske de få gangene vi brukte tid sammen. Jeg fikk bare leve ut mine fem første år sammen med han, noe jeg er veldig takknemlig for, men jeg skulle fremdeles ønsket å ha brukt mer tid sammen med han.
---Ragnfrid---

At dads

 • 13.10.2013 - 13:05

Hei!

For en strålende dag det er i dag. Akkurat som gårsdagen står solen høyt opp på himmelen og svært få skyer er å se. Mesteparten av dagen skal jeg bruke hos pappa, for jeg skal nemlig dit om ikke alt for lenge. Jeg skal blant annet lempe over skolebøkene til Øyvår siden hun skal være der, og i tillegg skal jeg få hardiscen og minnekortet jeg trenger. Så regner jeg vel med at jeg også kommer til å ta med meg noen filmer hjem også, for det er hva jeg stort sett pleier å gjøre når jeg drar til pappa. Gamle vaner er tross alt vonde å vende.  

---Ragnfrid---

Må desverre mase litt

 • 12.10.2013 - 11:33

God morgen kjære dere!

Solen skinner, himmelen er blå og ingenting kunne vært mer bedre på en lørdagsmorgen. Dagen for meg er proppet med masse morsomheter. Det blit bytur i dag, alenetid med mamma og helt sikkert mye mer. Siden vi nå har kommet til en periode på skolen der vi må ha ekstern harddisc og minnekort til medietimene, er det nok ganske lurt at jeg maser litt på mamma og pappa om det også. Jeg liker tross alt ikke å ligge på etterskudd med noe.

Når det er sagt må jeg ikke glemme at jeg også er nødt til å jobbe videre med "30 sekunder" videoen min i løpet av helgen. Jeg vil ikke føle meg dum og ende opp med å ha den kjedeligste videoen av dem alle. På en måte er jeg nødt til å finne ut av hvordan jeg legger til musikk i redigeringsprogrammet, hvis ikke sliter jeg veldig. 
---Ragnfrid---

Fin Fredag

 • 11.10.2013 - 17:51

God helg!

For det det er det faktisk. Det er fredag, nå begynner moroa og vi skal bare kose oss helt fram til mandagen igjen. Her hjemme gjør jeg lite, men har nettopp sett ferdig Miley: The moviement Deluxe. Hva kvelden byr på har jeg ikke helt bestemt meg for, men jeg venter med å gjøre noe fram til etter middag. Det jeg der imot vet jeg skal gjøre til kvelden, er å se The Voice på Tv2. Er det noe jeg faktisk kan hygge meg med utenom film så er det musikk. Ingenting varmer sjelen bedre enn det.  

I løpet av helgen må jeg også få redigert ferid "30 sekunder" videoen. Jeg har bare problemer med å finne ut av hvordan jeg kan legge til musikk i redigeringsprogrammet. Jeg er nesten glad for at Youtube er opfunnet i slike situasjoner. Der er det jo alltid hjelp å få.

 ---Ragnfrid---

Øyne

 • 11.10.2013 - 12:15Det aller første du gjør når du har åpnet bilde i Photoshop er å duplisere laget. Ved å gjøre dette lager Photoshop en kopi av filen. 

Det dupliserte laget tilfører du et "mykt lys" overgangsmodus. Ved å gjøre det på denne måten er det enklere å se hva du gjør når du skal begynne å jobbe med øynene.

Det neste du gjør er å gi det dupliserte laget en lagmaske. Dette kan du gjøre ved å utføre det på samme måte som er vist på bildet over. Når lagmasken er lagt zoomer du inn på det ene øyet og velger "Blyantvektøy" (du kan i prinsippet velge, men det et denne funksjonen jeg bruker).

Det du skal gjøre nå er å "hviske ut" øyet - Om du ser nøye nok kan du se at jeg har "hvisket ut" en stripe sånn cirka midt på øyet. Dette gjør du selvfølgelig på begge øynene. 

Når du er fornøyd kan du zoome ut bildet i vanlig størrelse igjen og velge og vrake i overgansmodus, men jeg forestekker overlapping eller multiplisert. Alt ettersom hvilke effekt du ønsker å gi til bildet. Slik vil det ferdige resultatet se ut. 

 

-Synes du dette var nyttig? 
-Ga det mersmak?

 

---Ragnfrid--- 

 

Hvordan få fine bilder?

 • 10.10.2013 - 21:08

Har dere noen gang lurt på hvordan man kan gjøre helt enkle justeringer på et bilde for å få det til å se litt bedre ut? Dersom dette er et ønske fra dere, kan jeg blant annet hjelpe dere med noe enkelt som øyne og lepper. Akkurat som vist på bildet under. Det til venstre er det orginale bildet, mens det til høyre er min redigerte versjon av det. Her kan du tydelig se at øynene er blitt mer glansfulle, øyeskyggen er blitt mer markert og leppene har fått en annen farge. Dette kan utføres på en enkel måte ved hjelp av Photoshop. 

-Noen som ønsker å lære dette? 

---Ragnfrid---

Veldig takknemlig

 • 10.10.2013 - 17:54

Selv om torsdagene er lange, er de også ukens beste dag. Fredagen er rett rundt hjørnet og det er ofte lite lekser å gjøre. Siden jeg har vært effektiv nok denne uken, er det desverre ikke mer lekser igjen å gjøre for meg. Derfor benytter jeg fritiden min på å se resten av The Matrix triologien. Dere kjenner jo min interesse for film. Det er som egg å bacon det, passer ikke like godt uten hverandre. Dessuten er film med på å få tid til å virke raskere, noe jeg ofte synes er en fordel.

Senere utover kvelden skal jeg endelig se hele episoden av Saturday Night Live der Miley Cyrus var med 5.oktober. Uten hjelp fra en av mine lesere ville jeg aldri funnet ut hvor man kan se hele episoden. Jeg er veldig takknemlig, og setter utrolig pris på slike ting. 


---Ragnfrid---

Both good and bad

 • 09.10.2013 - 22:07

Det er sent, men jeg har ennå ikke tid til å gå til sengs. Vi har nemlig en skriveprøve i engelsk i morgen, og jeg må sitte og lese. Ærlig talt hater jeg når man må skrive artikler om "bullshit" jeg ikke klarer å huske halvparten av en gang. På en side ønsker jeg å prestere bra, men på en annen side har jeg lyst til å kaste hele opplegget i søppelbøtten. 

By the way - audition gikk drit bra i dag. Jeg har en ganske så god magefølelse på at noe stort skal skje, og etter min erfaring viser det seg at magefølelsen min stort sett har rett. Jeg kan ta feil, men akkurat denne gangen håper jeg for all del ikke det. 

 


---Ragnfrid---

På profesjonelt vis

 • 09.10.2013 - 15:03

Nok en skoledag er over, og jeg må bli sittende igjen og vente i to timer. Det var aldri min idé å plassere audition til revyen akkurat på det tidspunktet, men en fordel har jeg. Jeg er nemlig førsteman. Den tjenesten gjorde jeg på egne prismisser. Tydeligvis var det ikke så mange som ønsket å være førsteman ut, men jeg tar alltid det første og beste jeg kan få. 

Filmprosjektet går bra, og det eneste som gjenstår er redigering. Dessverre får jeg ikke gjort særlig mer før i morgen, for det er da vi får innføring i hvordan vi skal bruke redigeringsprogrammet. For min del ville alt vært mye enklere dersom man fikk bruke redigeringsprogrammer som Windows Live Movie Maker, iMovie også videre. Det kan vi ikke, for nå går vi på media og må gjøre ting på profesjonelt vis. 
---Ragnfrid---

Fjernt å tenkte på

 • 08.10.2013 - 21:24

Med tanke på at vi har som mål for denne uken å lage 30 sekunder med film, har jeg valgt å bruke kvelden min på å se diverse filmer som ble anbefalt i timene på skolen. Noen har jeg sett før, og andre ikke. Akkurat nå sitter jeg og ser på The Matrix. Selv til å være en 14 år gammel film, er det noe ved den som tiltrekker oppmerksomheten min. Ikke minst er storrien drit bra, noe som gjør at det blit mer interessant å se filmen. 

Denne gangen ser jeg nødvendigvis ikke filmen for å sè filmen, men for å observere den. Hvilke bildeutsnitt er brukt, er det bevisst bruk av myke eller harde klipp, hva slags type redigeringsprinsipper utnytter de seg av. Slike ting. Til å begynne med hørtes det veldig fjernt ut for meg å tenke slik når jeg ser en film, men nå som jeg har lært en del om dette har jeg plutselig blitt mer oppmerksom på enkelte ting. For eksempel at 1 minutt film er satt sammen av omtrent 32 klipp. 

 

---Ragnfrid---

#BANGERZ

 • 08.10.2013 - 18:12

Denne tirdagen har egentlig ikke gått til noe særlig spesielt. Det ble opplæring i film på skolen, og da mer med tanke på bildeutsnitt, perspektiver, virkemidler, teknikker og kamerabevegelser. Ikke film i den forstand jeg er vandt til å tenke, men det var morsomt. Jeg er tross alt en filminteressert person, og for meg er lærdom godteri. 

Etter skolen dro jeg ned til Platekompaniet på Oslo City. Forbausende nok hadde jeg sett for meg et par kolonner eller tre proppet fulle med Miley Cyrus's nye album, men der tok jeg feil. Det tok en stund før jeg faktisk så hvor Cd-ene lå. Da jeg endelig hadde funnet de, lå det bare seks stykker av Bangerz ved siden av hverandre. Alle med ulikt coverbilde. Etter å ha sett nøye på hvert cover, tok jeg det jeg likte best. Jeg ble egneltig mest glad for å ha funnet en deluxe version, noe jeg også hadde tenkt å lete desperat etter. I'm in heaven

 • 07.10.2013 - 21:00

Jeg er ikke helt sikker på om det går an å bli mer lykkelig på dette tidspunkt, om så er gjelder ikke det meg. Jeg har nettopp (ikke akkurat nå, men for noen timer siden) kjøpt Bangerz! Jeg er i himmelen nå jeg. Tro meg eller ei, men der har ikke vært på evigheter. Jeg har virkelig ikke hatt en så fin musikkopplevelse på lange, så det at Mileys nye Album endelig er å få tak i gjorde dagen min. 

Mange av dere begynner helt sikkert å bli ganske lei av at jeg bestandig ender opp med å bringe opp dette temaet, men slapp av, om ikke lenge er dette blitt gammelt nytt. 


Det er ikke bare et nytt album, men også en helt ny nettside. Go & Check it out <mileycyrus.com>
---Ragnfrid---

 

Vinner av linkerunde uke 41

 • 07.10.2013 - 19:36


(kilde: http://madeleined98.blogg.no/)

Denne ukens heldige vinner av linkerunden ble Madeleine (15) fra Asker. Hun har blogget siden august og gjennom bloggen oppdager vi interessen for mote og foto. Hun skriver også om sin hverdag, noe som gir en fin variasjon i bloggen. Valg av design har kommet i gode hender, det er lyst, ryddig og svert behagelig å se på. Madeleine er også flittig med bruk av stor oppløsning på bilder, og man kan lett se hun legger arbeid i å få bloggen seendes best ut. 

Besøk bloggen til Madeleine ved å klikke <HER>

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av eg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen.

Dersom din blogg ikke vant denne ukens linkerunde, kan du alltids melde deg på neste gang.

---Ragnfrid---

Neste kamp

 • 07.10.2013 - 17:09

Selv med en uke ferie var det nok så slitsomt å komme seg tilbake på skolen i dag. Alt gikk i og for seg helt okey helt til teaterforestillingen senere på dagen. Jeg får veldig lett hodepine når jeg er omringet av masse lyd på en gang, og endte dessverre opp med verkende hodepine fra starten av forestillingen. Jeg burde vel egentlig kjenne meg selv godt nok til å ha noen Paracett liggendes i sekken, men noen ganger klarer ikke en gang hjernen min å tenke så langt. 

Når det er sagt kan jeg ikke si billetten var verdt de to timene inne på teateret. Jeg er ikke fotballinteressert og dessverre for min del var det akkurat dette teaterstykket hadlet om. Ikke nok med at jeg fikk verkendes hodepine, men jeg måtte også sitte og glane på noe i to timer jeg ikke en gang interesserte meg for. 


 

 

---Ragnfrid---

Egen parfymeflaske

 • 06.10.2013 - 18:36

Se for deg at du går en tur langt inne i skogen. Det er kjørlig på beina, du har kledd deg godt og selv med flistøy kan du fremdeles kjenne kulden inn mot kroppen. Rundt deg ser du massevis av farger, men stort sett farger som rødt, orange, gult og grønt. Det er dis på bakken og for hvert skritt videre du tar hører du en mild plaskelyd. En plaskelyd som minner deg om gjørme gnikkende mot nye gummistøvler. Pust dypt inn.. Hva lukter du? Kan du kjenne den kjørlige brisen spre seg innover i kroppen?Det er lukten av høst du kjenner. Fersk og fuktig luft blandet med lukten av tent ved. Lukter det ikke godt? Det synes jeg. Høstens lukter minner meg så mye om Rjukan. Det er ikke helt identisk til den fjelluften jeg har vokst opp med, men så veldig langt unna er det ikke. Selv for en kaldt årstid er den også veldig hjemmekoselig. Det er så mange fine minner som kommer tilbake bare ved å lukte høsten. For meg kunne høsten hatt sin egen parfymeflaske. 

---Ragnfrid---

Doomsday

 • 06.10.2013 - 12:40

Det er søndag, søstrene mine kommer hjem i dag og innen i morgen vil høstferien være over. Nei! Er det mulig? Nå som jeg har hatt de mest fredfulle dagene på lenge. Jeg tror jeg besvimer, for nå er det slik at det ikke blir noe mer ferie før til jul. Det er ti uker med skole det. Ti uker. Det er to uker lenger enn sommerferien det. Tenk på det dere. Som om ikke sommerferien var lang nok. Huff! What to do liksom?

Nei, nå altså. Nå skal jeg spille litt Need for Speed og glemme at jeg noen gang tenkte den tanken. Jeg må slutte å være så pesimistisk. Man får bare dårlig humør av det, det skal visst ikke være særlig sundt for den mentale helsen heller. But if that's true, then I'm already dying.  

---Ragnfrid---

Vil du bli linket?

 • 05.10.2013 - 22:00Inspiration #4

 • 05.10.2013 - 21:58

 

---Ragnfrid---

Et spark i rumpa

 • 05.10.2013 - 18:13

Det er ikke like enkelt å sparke seg selv i rumpa til en hver tid, og derfor har denne lørdagen blitt en av mine mange late dager. Selv med strålende solskinnsvær utover ettermiddagen har jeg ikke klart å motivere meg selv nok til å ville sette mine ben utenfor døren. Man kan godt si det er typisk meg, men likevel er mitt late modus blitt en autopilot.

Å være lat er det jeg kan best og er flinkest til, men det betyr ikke nødvendigvis at det er en slik hverdag jeg ønsker å ha. Det har bare blitt slik de siste årene, for jeg var mer akriv før. Det var den gang da jeg ikke var deprimert. På den tiden jeg stort sett var glad hver dag og hang døgnet rundt med venner. Venner jeg ikke har her. 

Uansett...

Livet går videre, verken du vil eller ei.---Ragnfrid---

Bare tre dager til

 • 05.10.2013 - 13:11

Med tanke på min fredfulle høstferie er det synd å se den fly så fort. Skolehverdagen er tilbake på mandag, og det er knapt to dager til. Det fine med at høstferien tar slutt, er at ventetiden fram mot tirsdag blir kortere. Det vil ihvertfall føles slik. På tirsdag er det nemlig 8. oktober, og for oss Smilere vil det bli en av de største dagene på veldig lenge. Med tanke på utgivelsen av Mileys nye plate.

Jeg der imot skal desperat være på jakt etter Deluxe version, og det kun fordi den inneholder tre bonuslåter som ikke er å finne på den "normale" versjonen av platen. Disse tre låtene var uheldigvis ikke å finne på iTunes under gratis streaming, som betyr at jeg enda ikke har fått høre de. Det vil jeg. Snart. Håper jeg. Som jeg alltid sier: "Jeg vil, skal og må". 

---Ragnfrid---

Det dypeste hav

 • 04.10.2013 - 19:45

På en måte ønsker jeg ikke tenke på hva som vil skje i fremtiden, men likevel er jeg nødt til å være bestemt på hva jeg vil. Noe jeg selvfølgelig er. Uten fremtiden sitter man fast på den samme flekken resten av livet. Av mange mennesker vil det alltid være noen som sitter fast, men jeg bestemte meg for flere år siden at det ikke skulle bli meg. Jeg skulle være blant de som gjør noe med livet sitt, en som går for gullet og ikke noe annet.

Har jeg klart det? Delvis vil jeg si. Jeg har ennå ikke klart å drukne, selv ikke på det dypeste hav. Selv hvor sliten jeg er klarer jeg ikke slutte å svømme, for jeg skal ha gull. Å gi opp har aldri vært et alternativ, ikke en gang på de mørkeste dagene. Jeg har alltid klart meg. Alltid.

---Ragnfrid---

Skape inntrykk

 • 04.10.2013 - 13:21

Nok en gang denne uken våkner jeg opp til ro og fred. Ingenting å irritere seg over, og for meg som til daglig lever blant irritable søsken er det en deilig følelse å kjenne på. Denne fredagen vil nok bli ganske lang, men de fleste fredager pleier å være lange synes jeg. I dag skal jeg nemlig på møte igjen. Det er blitt er stund siden sist, men noen ganger må man jo også gjøre de tingene man helst vil leve for uten. 

Heldigvis for meg tok jeg meg god tid til å dusje og stelle meg, for til slike anledninger liker jeg å ta meg litt godt ut slik at man ikke skaper et dårlig inntrykk. For det er det siste jeg ønsker skal skje. Når jeg kommer hjem igjen skal jeg kose meg sammen med familien og ikke tenke så mye på alt annet. Jeg tror det er sunt for meg. ---Ragnfrid---

Perspektiv forskjell

 • 03.10.2013 - 15:41

Da vi var innom jobben til mamma fikk jeg plutselig en "slik er det å være lærer" følelse. Klasserommet var tomt, men likevel kunne jeg stå helt foran ved kateteret å føle meg dominant. Det er ikke hver dag man kan det. I snart elleve år har jeg sittet bak pulten og vært enten elev eller student, og når man først får sjansen til å stå foran der læreren normalt er tar man til seg den muligheten. Det var virkelig noe helt annet enn å ha en presentasjon på akkurat den samme plassen. 

Når mamma kommer hjem etterpå skal det bli deilig med middag. Jeg er så sulten. Det er ikke så veldig lenge siden sist for min del, men det blir fårikål. Man sier ikke nei-takk til det, ikke i min familie. 

En lærers perspektiv


En elevs- / students perspektiv


 

---Ragnfrid---

Typisk høsten

 • 03.10.2013 - 12:02

God morgen!

Av alle dager som har vært måtte selvfølgelig denne være mest grå. Det er så grått og dystert ute at du nesten blir deprimert bare du ser ut vinduet, men likevel ønsker mamma at vi skal gjøre noe annet enn å sitte på rumpa hjemme hele dagen. Hun har nevnt hun burde ta seg en tur innom jobben og rydde opp klasserommet hun underviser i, og det kun fordi en ny elev skal starte i klassen. Da regner jeg vel med at det blir en tur innom der i løpet av dagen også. 

I og med at det er et så kjedelig vær ute, klarer jeg heller ikke bruke fantasien min til noe konstruktivt. Det er null fantasi oppi hodet mitt som forteller meg hva man kan bruke dagen på. Kjedelig vær spiller også veldig dårlig inn på humøret mitt. Humøret mitt kan noen ganger bli like surt som været selv.  

---Ragnfrid---

Now you see me

 • 02.10.2013 - 19:31

Etter en lang dag har jeg bestemt meg for å slappe litt av med film. Now you see me - en film jeg utrolig nok ikke har lagt mine øyne på før. Ganske merkelig for en film i sin klasse. Den er moderne, ikke minst ny og inneholder en del action scener som faller rett inn i mine interesser. Så er det ikke hver dag man kan se filmer med Jesse Eisenberg blant hovedrollene. Han er tross alt en kjekk mann å se på, synd han stort sett bare er å finne i actionfylte filmer eller komedier. Tror jeg en gang ville ønsket å se han i en romanse, noe som er min favorittsjanger innen film. Who knows where I've got that from. 

Ellers tror jeg resten av dagen vil gå til mange timer med musikk. Bangerz har ennå ikke mistet min interesse. Forhåpentligvis vil vel aldri det skje heller. Min interesse for Mileys tidligere album har heller ikke mistet min interesse. God knows what may be. 

 

---Ragnfrid---

Lyden av musikk

 • 02.10.2013 - 11:52

Det er lenge siden jeg har spurtet opp av sengen for å høre på musikk, men helt siden jeg fikk lyden av Mileys nye album i ørene klarer jeg ikke å få nok. Vi har alle vår type musikk vi ikke kan være for uten, og Bangerz har garantert fått sin plass i hjertet mitt. Om ikke alt for lenge har den fått plass på iPoden min også. Nå som jeg faktisk har hørt albumet 10 ganger, tror jeg de neste seks dagene vil bli vanskelig å leve gjennom. Desverre for min del kommer ikke plata ut på markedet før på tirsdag. Noe som nesten dreper meg innvendig. Tre år har jeg ventet på et nytt album, men de siste seks dagene vil bli veldig lange. 

Likevel skal ikke denne dagen bare gå til musikk, men også til masse bevegelse. Med mamma i hus slipper man ikke billig unna. Først i går sa hun at jeg ikke måtte skylde på henne dersom jeg gikk ned noen kilo i ferien, men jeg har ikke noe imot det jeg. Hvor dagens løype går vet jeg ikke, men jeg håper på noe mindre smertefullt. Noe beina mine klarer å holde ut.

---Ragnfrid---

Gratis Streaming!

 • 01.10.2013 - 19:49

Hun har tidligere utgitt plater som Meet Miley Cyrus, Breakout, Time Of Our Lives  og Can't be tamed. Nå er hun endelig ute med sitt fjerde album Bangerz. Albumet har fått sin endelige utgivelsesdato, og er å finne i butikken 8.oktober. Som en pirrende nerve har albumet fått en begrenset tid med gratis streaming på iTunes. Personlig har FU (feat. French Montana) blitt min nye favoritt. 

For gratis streaming klikk <HER>

Som en mer pirrende intro til sitt nye album, kommer Miley Cyrus ut med en dokumentarfilm på MTV i morgen 22:00 - Miley Cyrus; The movement. Blant oss Smilers er dette et tema som går igjen på Twitter. Jeg som veldig mange andre gleder meg til å se hvordan 2013 blir seendes ut for Miley som artist. 

#BANGERZ

 1. Adore You
 2. We Can't Stop
 3. SMS (BANGERZ) (feat. Briney Spears)
 4. 4x4 (feat. Nelly)
 5. My Darlin (feat. Future) 
 6. Wrecking Ball
 7. Love, Money, Party (feat. Big Sean)
 8. #GETITRIGHT
 9. Drive
 10. FU (feat. French Montana)
 11. Do My Thang
 12. Maybe You're Right
 13. Someone Else

Bonus tracks (kun for Deluxe Version)

 • Rooting For My Baby
 • On My Own
 • Hands In The Air (feat. Ludacris)

 

---Ragnfrid---

Miles to go

 • 01.10.2013 - 14:30

Nå er jeg sliten. Veldig sliten. Jeg har gått nesten en hel mil til sammen, for meg som er et sofadyr til vanlig er faktisk det veldig langt. Ikke det at en mil i seg selv er langt å gå, men etter to dager med mer aktivitet enn vanlig kjennes det veldig godt i kroppen. Hadde det ikke vært for viljestyrken min, ville jeg sansynligvis ikke orket å gå hjemover igjen. Det sier litt hvor lat jeg er ellers, og jeg har ikke noe problem med å innrømme latskapen min heller. Jeg vet jeg bør være i bedre "shape" enn jeg er, men slik er det nå ikke. Likevel er jeg i bedre form nå enn jeg har vært før, og sånn sett er jo det en bra ting?

 

---Ragnfrid---

Lite tid til å sitte stille

 • 01.10.2013 - 10:39

God morgen!

Siden jeg er alene med mamma burde jeg nok slå fast i bakhodet at dagene fylles med mye bevegelse. Mamma er jo en person som ikke er så glad i å sitte stille, og i dag har hun tenkt å drasse meg med opp til Saga. Der skal vi treffe en bekjent av oss og forhåpentligvis kose oss like masse som vi har gjort fram til nå. 

Jeg har heldigvis en times tid på å forberede meg til dagens spasertur, og selv hvor mye jeg ikke liker å bevege på meg er det alltid deilig å vite at man ikke bare har vært på latskapens side. Noe jeg er store deler av uken.  

---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no