Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Tid til overs

 • 30.09.2014 - 15:56

I mine øyne er ferien snart over, for i morgen er det onsdag og onsdager er ukens midtpunkt. Heldigvis for meg, er jeg godt i gang med skoleoppgavene som skal være ferdig innen uken er omme. I går satt jeg i omtrent to timer, kanskje lenger og gjorde ferdig matteleksene. Det er matteprøve om to uker, så det er ekstra lurt å øve mye og ligge et godt stykke foran. Så kan jeg ha god samvittighet for at jeg  jobbet hardt og gjorde mitt beste når prøven ligger på pulten.

Nå skal jeg jobbe videre med lydoppgavene, forhåpentligvis gjøre de ferdig, slik at jeg ikke trenger å jobbe med de i morgen. Jeg har en uke til på meg før innleveringsfrist, men jeg liker å være i forkjøpet. Kan vel kalle det gammel vane, eller generelt god studieteknikk. Pluss at når man gjør ting ferdig før fristen, kan man bruke tiden man har til overs på andre ting. For eksempel til å gjøre ferdig andre lekser man har, eller til å gjøre litt mer morsomme ting. 
Fravær og lite blogging

 • 28.09.2014 - 11:38

Hei!

Mange av dere begynner sikkert å bli veldig lei av mitt fravær på bloggen, men jeg har desverre ikke hatt motivasjonen til å blogge i det siste. Hodet mitt har blitt proppet med for mange ting å gruble på, så bloggen har i det siste vært en nedprioritering. I høstferien vil det også bli veldig lite oppdateringer, for jeg har en del oppgaver som må gjøres ferdig innen mandagen etter ferien. Blant annet ferdigstille fordypningsprosjektet i engelsk, og gjøre ferdig presentasjonen jeg skal ha i samfunnsfag. Jeg vil ikke si jeg har mye å gjøre, men det jeg må gjøre krever mye tid.

Jeg vet det er mange av dere som ikke er veldig begeistret over fraværet mitt, men jeg går mitt andre år på videregående og i år kreves det litt mer av oss enn i fjor. 
En velfortjent fridag

 • 22.09.2014 - 16:06

Nå er det akkurat to dager siden sist jeg blogget, og jeg må ærlig innrømme at det ikke er mye å fortelle. Bortsett fra de to timene jeg satt i et kinosete på lørdag og så The Maze Runner, har helgen samlet sett vært like kjedelig som hvilken som helst annen helg i livet mitt. Likevel fikk jeg rundet av helgen med ordentlig god norsk krim: Varg Veum Kvinnen I Kjøleskapet. 

Nå er det mandag og nok en bunke med lekser og annet skolearbeid er plantet i fanget på oss. Siden jeg har helvetes vondt i ryggen i dag, og det ikke er noen lekser som obligatorisk skal være ferdig til i morgen, tror jeg rett og slett at jeg tar meg en velfortjent fridag fra alt som heter lekser og skolearbeid. 
Din jævla gledesdreper

 • 20.09.2014 - 14:19

Ulempen med å være meg er at veldig mange ikke unner meg å ha det bra, for hver gang jeg endelig har kommet meg opp på beina igjen, skal det alltid være noen som skal ta fra meg gleden og rive meg ned igjen. Dette skal selvfølgelig alltid skje hver gang jeg har funnet meg folk å henge med, eller hver gang jeg gjør noe som ikke er forventet av meg. Det er så typisk at dette skjer akkurat meg, og jeg er så forferdelig lei av det. 

Nå for eksempel er det en i familien som har rottet seg mot meg, og påstår at en av vennene mine driver med dop. Dette påstår vedkommende fordi h*n skal ha forhørt seg. Altså, trodd på det rykter har fortalt om vennen min. Men ærlig talt, er det noe poeng å fortelle meg dette? Jeg kjenner da vennen min såpass godt til å vite at dette ikke er sant. Dessuten har jeg kjent denne personen siden barneskolen. 


Kan ikke du bare se at jeg endelig har funnet noe å glede meg over igjen. Det er ikke kjærlighet som har gjort meg blind, for jeg har aldri vært blind for kjærlighet. Jeg er like oppegående nå som det jeg alltid har vært. Gjør det like bra på skolen og prioriterer det like mye som før. Ærlig talt ser jeg ikke helt hvor du har dette fra, og skjønner ikke helt hvorfor du er sånn mot meg. Du kjenner ikke vennen min, og hvorfor skal jeg tro på falske rykter du planter inn i hodet mitt. Eller i det hele tatt: hvorfor velger du å tro på ryktene istedet for meg som faktisk kjenner denne personen?

Akkurat nå har jeg lyst til å begå et mentalt selvmord, for jeg skjønner ikke hvorfor du plutselig den siste tiden har valgt å rotte deg opp mot meg på denne måten. Du og jeg pleide å være like gode venner som ketchup og sennep, og egg og bacon. Nå virker det som at du har valgt å la episoden før sommeren gå så langt innover deg, at du behandler meg som dritt i forhold til hva du en gang gjorde. 

 

Ler som Snorkfrøken

 • 19.09.2014 - 17:47

Jeg vet ikke hva som har gått av meg i dag, men jeg klarer visst ikke slutte å le. Fra vi startet første time på skolen til vi kunne dra hjem i dag, har jeg ledd så mye at en i klassen måtte påpeke at jeg lo som Snorkfrøken. Men jeg ler jo ikke som Snorkfrøken, men som vi i min familie alltid sier: "vi ha'kke mer moro enn man lager sjæl". Så min latter gjennom dagen har vel vært et tegn på at jeg har hatt det ganske gøy, og det er bra.

Når det er sagt, er jeg veldig glad for at denne uken er over. Nå trenger jeg ikke lenger tenke på reportasjen som har stresset hull i hodet på meg hene uken. Jeg kan endelig legge bort skolesakene for en stund og stresse ned. Begynne å slappe av og ikke tenke så mye. 

Løsningen på kjedsomheten

 • 17.09.2014 - 18:53

Dessverre gikk ikke Transformers: Age Of Extinction på kino i Oslo i sommer, på grunn av at Oslo Kino kranglet med importøren United International Pictures om penger. Dette fikk da konsekvenser for min filminteresse, for jeg fikk jo ikke sett den. Heldigvis er Internett oppfunnet, og jeg er veldig glad for at jeg endelig har fått sett den. Det tok meg nesten tre timer, men spør du meg var det verdt det. Da er det bare å vente i spenning på at helgen skal komme, for da har jeg faktisk planer om å dra på kino. Er litt usikker på hvilken film det blir ennå, men det står mellom The Maze Runner og Lucy

Man kan vel si at jeg fant løsningen på kjedsomheten jeg satt med da jeg kom hjem fra skolen. Nå er det bare å finne en ny film å se, og vente på at kvelden skal slå seg til ro. Det er mye å se fram til resten av uken, så jeg får vel bare starte å nyte tiden jeg har til gode. Før nok en ny haug med lekser blir plantet i armene mine. Usosial som faen

 • 17.09.2014 - 15:25

I dag er det akkurat en uke siden sist jeg var sosial utenom skolen, men det blir det dessverre ikke noe av i dag. Siden jeg ikke har mer lekser igjen å gjøre denne uken, blir denne onsdagen nok en kjedelig dag. Men dagene mine pleier ikke være eksepsjonelt morsomme fra før av heller, så jeg får vel bare prøve å se lyst på dagen og heller finne på noe å gjøre. Jeg kan jo bruke noe av tiden til å klippe neglene mine, for nå begynner de å flise seg opp igjen, og for meg som bet negler før er ikke flisete negler til stor hjelp. Flisete negler gjør det mer fristende å begynne og bite igjen.

Kanskje jeg til og med kan finne meg en film å se på, for jeg har praktisk talt så mange filmer at det egentlig bare gjenstår å velge og vrake. Men før jeg gjør noe som helst, skal jeg finne meg noe å spise. Å gjøre noe på tom mage er ikke godt, uansett hva det er snakk om. 
Født i feil kropp

 • 16.09.2014 - 16:23

Dokumentarserien "Født i feil kropp" har i det siste vært en favoritt på TV-skjærmen hjemme hos meg, for min del i hvert fall. Jeg har fulgt med fra første episode, og det er synd å måtte ta farvel med denne inspirerende og ikke minst spennende dokumentarserien allerede neste mandag. Det er ikke ofte jeg ser på TV, men akkurat denne dokuentarserien har jeg falt pladask for.

Det er tydelig å se at høsten har begynt å inntre på TV, for Side om Side har en ny sesong i gang og Stjernekamp har ny sesong i gang, så det ser ut til at TV-høsten ikke blir så kjedelig likevel. Så er det ikke så veldig lenge ting favorittseriene mine starter opp med nye sesonger, så jeg har mye å glede meg til framover. 

Akkurat nå skal jeg nyte dagen videre med lekser, for de må også gjøres. Heldigvis har jeg ikke like mye å gjøre som det jeg hadde forrige uke, men det er greit å bli ferdig med det. Så kan jeg sitte med god samvittighet etterpå, og vite at jeg har gjort alt det jeg skulle gjøre. 
Blogg-Norge i sjokk!

 • 15.09.2014 - 17:11Det er mange som har reagert sterkt på theasbryllup.blogg.no (link). Bloggen var opprettet for bare noen få dager siden og handler om Thea (12) som skal gifte seg med Geir (37). Mange har blitt sjokkerte, og det stømmer innpå med negativt ladde kommentarer på bloggen. 

I det første innlegget som ble publisert, skrev Thea at det var moren hennes som var den som arrangerte og stod bak dette. Hun avslørte også at bryllupet skulle finne sted 11.oktober, som tilfeltigvis også er den internasjonale jentedagen. Kunne dette være en tilfeldighet, eller var det planlagt? Det første innlegget har nå fått 70 kommentarer, og det er mange som er sinte og frustrerte. Noen tar det som en spøk, men det er også noen som truer med å melde fra til barnevernet.

På Plan Norge sin Instagram skriver de følgende vedlagt et bilde av theasbryllup.blogg.no: 

På theasbryllup.blogg.no kan du lese om 12 år gamle Thea som skal gifte seg med 37 år gamle Geir. Nå kan vi avsløre at bloggen er en del av årets jenteaksjon hvor temaet er barneekteskap. For selv om Theas blogg ikke er ekte, er dette den brutale virkeligheten for de 39 000 barnebrudene som giftes bort hver eneste dag. Les mer på stoppbryllupet.no (link) #Stoppbryllupet #Planfadder

Dette er noen av kommentarene fra det første innlegget:


Nøkkelen til framtiden

 • 14.09.2014 - 18:31

Akkurat nå skulle jeg ønske helgen var litt lenger, for denne skoleuken kommer til å kreve mye av meg. Jeg er veldig bekymret for reportasjen i mediefaget, for jeg har fått en samarbeidspartner jeg ikke helt klarer å kommer over ens med. Kort sagt klarer ikke vedkommende å legge like mye konsentrasjon og energi i arbeidet som det jeg gjør, og da går ikke ting like godt for seg. Det virker ikke som at han tar oppgaven like seriøst som det jeg gjør, så for min del håper jeg virkelig ikke at dette er en gruppekarakter. Så oppgaven som skal leveres nå på fredag. Huff a meg!

Ved siden av alt dette har vi et pågående prosjekt i engelsk, også har vi så vidt begynt på ett i samfunnsfag. Hm... 

Det skal visst ikke være like enkelt å være meg bestandig. Likevel velger jeg å prioritere utdanning framfor alt, og det er det mange som ikke skjønner seg på. Du vet: å ta valg på grunnlag av hva hjernen din forteller deg å gjøre er ikke enkelt, men hva har jeg å tape? Det er jo de gode karakterene som sikrer deg den gode framtiden nå, er det ikke? Det er i hvert fall det jeg får inntrykk av når lærere snakker om framtiden.  

Så faen ta samarbeidpartneren min om han ikke klarer å få fingeren ut av rumpa. Reportasjen skal leveres med bilder og hele greia til fredag, så det er best for'n om han kan gjøre nytte for seg. 
Ensomme tider

 • 14.09.2014 - 13:35

Livet kunne ikke vært mer uinteressant enn det det er i dag. Jeg har lekser som skal gjøres ferdig til i morgen og jeg føler meg overhode ikke i leksemodus. Hjernen min lever et helt annet sted enn i virkeligheten i dag, og det eneste jeg får lyst til å gjøre er å ligge i sengen og stirre i taket. Det er akkurat som at motivasjonen til å gjøre noe som helst her i livet har forsvunnet. Det er langt i fra en deilig følelse å ha. 

De siste dagene har i og for seg vært helt greie. De har verken vært morsomme eller kjedelige, kanskje noe midt i mellom. Har heller ikke hatt veldig mye motivasjon til å blogge i det siste heller, men det kommer mer av at jeg har hatt helt andre prioriteringer å gjøre. Bloggen kan dessverre ikke bestandig komme først hele tiden. Jeg må også innrømme at jeg har følt meg veldig ensom i det siste, for i sommer har jeg vært så vant til å være med noen nesten hver dag. Så når jeg utenom skolen kanskje er sosial én dag i uken, merkes det ganske mye på psyken for å si det sånn. 

Håper virkelig at den sosiale siden av livet mitt bedrer seg noe i høstferien, for selv om det er koselig å tilbringe tid sammen med familien, er det nesten hakke bedre å tilbringe tid med venner. Mennesker du har mer til felles med enn du har med familien. Så, høstferie skal bli deilig å få nå. 
Jeg var mye bedre før...

 • 11.09.2014 - 23:39

Ukene mellom sommerferien og høstferien er korte, men likevel bare en uke kortere enn hele sommerferien alene. Hvem skulle tro det? Og høstferien som bare er to uker unna, er det flere enn meg som gleder seg? Noen planer for høstferien har jeg ennå ikke fått, men jeg var mye bedre på å planlegge feriene mine før. Da visste jeg hva jeg skulle bruke hver eneste fridag til, men nå har jeg mått lage rom for mer skolearbeid i hverdagen og da glemmer jeg liksom bort feriene. 

Dersom jeg ikke klarer å finne på noe, blir vel høstferien like lang og kjedelig som sommerferien var. Jeg kom meg gjennom sommerferien, og da skal jeg klare å komme meg gjennom høstferien også. Jeg kan ikke akkurat gi opp heller, selv om ting ikke bestandig går min vei. 
Det første sugemerket

 • 10.09.2014 - 23:46

Før om årene har jeg alltid sett på sugemerker som idioti. Først og fremst fordi det er stygt å se på, og fordi gjennomsnittsungdommen bruker sugemerker som veien til oppmerksomhet. Den samme meningen om sugemerker har jeg fremdeles, men heller hadde jeg aldri sett for meg et sugemerke på min hals. Nå har jeg dessverre fått ett, og jeg irriterer meg grenseløst over det. Jeg har fått en jævlig stygg rød flekk på høyre side av halsen min. Ække akkurat det største, men hva skal jeg si når folk spør? 

Her kommer den "uskyldige" lille meg gående i koridorene på skolen i morgen, og så kommer en klassekamerat bort og spør meg hva jeg har drevet med. ? I rumpa di, skal jeg svare da. Ikke fader om de har noe med det å gjøre, men likevel. Jeg har aldri i mitt liv hatt et sugemerke, og aldri har folk sett meg med ett heller. Så, plutselig helt ut av det blå dukker jeg opp uten forvarsel med et sugemerke på halsen som ser ut som en umoden blåveis. Livet skal leves forde tydeligvis. Pfft!

Dessverre er det ikke annet å gjøre enn å vente på at det skal gå vekk med tiden, som man ellers må med blåveiser og andre "skader" man får på kroppen. 
Nytt prosjekt

 • 09.09.2014 - 16:21

Nå er vi i gang med et nytt prosjekt. De tre neste ukene vil vi jobbe sammen i grupper på to og skrive reportasjer til vårt første magasin, men jeg gleder meg mest til perioden etter høstferien. Da skal vi nemlig tilbake i skolens TV-studio, og jeg kan forhåpentligvis storkose meg som programleder igjen. Utfordringen med de tre neste ukene vil bli å finne en god idé til reportasjen. Journalistikk-delen av mediefaget har aldri vært min sterkeste side, for jeg har alltid vært livredd fremmede mennesker. Spesielt hvis dette innebærer å oppsøke, eller ringe de. Huff! Jeg skal visst klare å overvinne frykten min denne gangen også. Heldigvis er vi to på gruppen, og da slipper billig unna den jobben denne gangen.

Mens jeg sitter og pønsker ut eventuelle idéer til reportasjen, har jeg norsklekser som må gjøres. Kanskje å koble ut og gjøre noe annet hjelper hjernen å tenke mer kreativt. Leksene må uansett gjøres, uansett hvordan rekkefølgen på det blit. Ellers er det ikke særlig mer å si om denne tirsdagen, annet enn at den har vært lang. Helt utkjørt!

 • 08.09.2014 - 16:40

Nok en mandag er overstått og nok en ny runde med lekser er i gang. Jeg har så vidt startet med å ta bilder til fordypningsprosjektet vårt i engelsk, og jeg tror det vil bli mer morsomt med dette, enn å bare å skrive essays. Nå prøver jeg å hente inn litt energi, for jeg føler meg fremdeles ganske utkjørt etter dagens gymtime. Likevel vet jeg med meg selv at jeg ikke kan sitte stille alt for lenge, jeg har tross alt lekser som skal gjøres. 

Når kvelden kommer skal jeg ta det ordentlig med ro, for jeg kjenner på kroppen at det er akkurat det jeg trenger nå. Burde vel egentlig ta meg en dusj også, for jeg slapper ordentlig av når jeg står i dusjen. Tror det er kominasjonen av å ikke måtte tenke og varmt vann som gjør susen. Fy søren! Jeg tror jeg skal ta meg den dusjen nå jeg. Kanskje det hjelper på energien.Mer fravær

 • 07.09.2014 - 20:35

Denne helgen har jeg vært mer fraverende på bloggen enn til vanlig. Dette kommer av at jeg har hatt mye å gjøre. Lekser, lekser og mer lekser, og har det ikke vært lekser, har jeg vært opptatt med helt andre ting. Bloggen blir dessverre mer nedprioritet utover ukene som kommer, dette er blant annet på grunn av diverse prøver og presentasjoner jeg trenger å jobbe fram mot. Det er dessverre bare nødt til å bli sånn, for skole er nemlig min topprioritering. Så ikke bli fortvilet dersom det ikke kommer nye oppdateringer hver dag framover.Kanskje det er en bra ting...

 • 05.09.2014 - 20:05

Denne helgen kan jeg ikke bare ta livet med ro. Jeg har en god del lekser jeg skal ha gjort innen mandag, og de leksene er veldig tidskrevende. Kanskje det er en bra ting, med tanke på alle timene jeg vanligvis kjeder meg i en helg. Jeg har sju oppgaver i matte jeg skal ha gjort, jeg må også skrive ferdig refleksjonen til oppgaven vi har hatt i media og jeg skal ha skrevet ferdig beskrivelsen av "in-depth" prosjektet i engelsk. Så vil jeg veldig gjerne bli ferdig med norskleksen i samme slengen. 

Foreløpig prøver jeg å slappe av mest mulig, for humøret mitt har gått en del i berg og dal bane i dag. Det siste jeg ønsker er å legge meg med dårlig humør, for da vil nattesøvnene min mest sannsynlig bli dårlig. Det finnes to tommelfingerregler: ikke legg deg med tom mage, og i hvert fall ikke legg deg med dårlig humør. Nå skal jeg runde av kvelden med litt hjemmelaget pizza of The Sims 3.Pinelig fakta om meg

 • 05.09.2014 - 15:47

Jeg kan ikke fordra mennesker med lavere IQ enn meg. Jeg føler det må være en viss intellektuell balanse mellom meg og andre mennesker for at jeg skal kunne klare å like de. Når jeg møter mennesker med lavere IQ enn meg, får jeg lyst til å slå meg selv i pannen med en stekepanne. Ofte går det ikke an å føre en ordentlig dialog uten at jeg er nødt til å repetere og forklare meg selv gjentatte ganger. Jeg får nesten litt hull i hodet bare av å skrive det. 

Jeg klarer ikke tanken på konsekvenser. Jeg er livredd dem, og holder meg lengst mulig unna trøbbel som overhode mulig. Derfor er jeg "flink pike" og gjør alt jeg får beskjed om. Alt fra å gjøre lkeser til å oppføre meg bra. Like mye på skolen som hjemme. Jeg tenker alltid på konsekvenser: Hva vil skje dersom jeg gjør det, og hva vil skje hvis jeg ikke gjør det? - It's exhausting! Men det kommer mye godt ut av det og da. 

Jeg må alltid ha en grunn til alt. Jeg kan ikke gå ut uten å ha en grunn til det. Jeg kan ikke dra til byen uten å ha en grunn, ikke kan jeg bruker penger uten å ha en rasjonell grunn til det. Men andre ord: Jeg kan ikke gjøre en dritt uten å vite at det finnes grunner for det. Finnes det ikke grunner til noe, rører jeg meg ikke av flekken. Dette er tydeligvis noe som mamma irriterer seg en del over, for hun er veldig støttende og positiv til alle ting, når jeg først velger å gjøre noe annet enn å sitte inne på rommet.Jeg klarer ikke tenke positivt når folk skal fortelle meg de samme tingene hele tiden. Én gang er mer enn nok, med mindre jeg ikke har fått med meg hva som ble sagt. Dette gjelder selvfølgelig i alle type sammenhenger. Folk som skal fortelle ting om vennene sine, eller om kjendiser. Uansett hva det er, jeg tåler ikke å høre den samme tingen bli sagt tusen ganger. 

Jeg må ha kontroll på alt. Jeg må vite hvor absolutt alle tingene mine er plassert, for hvis jeg legger merke til noe som har blitt borte, eller bare står på feil plass, klikker det totalt for meg. Jeg må har stålkontroll på alt, det inkluderer også lekser, skolebøker, avtaler, rutinger etc. Jeg klarer ikke å fungere uten kontroll, for uten kontroll får jeg panikk og klarer ikke tenke klart. 

OBS! - Jeg misliker alt under kategorien Justin Bieber. Jeg klarer ikke høre på musikken hans, for jeg synes ikke stemmen hans er så særlig deilig å høre på. Dessuten mener jeg han har for mange kjærlighetssanger. Ikke synes jeg han ser særlig attraktiv ut, og jeg har aldri vært begeistret for han heller. Hver gang jeg hører noen som snakker om Justin Bieber, eller bare kommer bort til meg for å fortelle meg noe om han, rømmer jeg vekk så godt det går an. 

Jeg respekterer ikke religion...

 • 04.09.2014 - 17:22

Hallo alle sammen! I dag har det vært en lang dag på skolen, men til forskjell fra andre torsdager kom jeg hjem uten å være utmattet. Vi hadde nemlig en veldig interessant samfunnsfagtime helt på slutten av dagen i dag, og jeg kunne ikke kost meg bedre. Det er så interessant når lærere kommer med sine egne meninger om forskjellige temaer når vi har debatt i timen, og en av samfunnsfaglærerne sa noe som fikk hjenen min til å tenke veldig mye i dag. Han sa: "Jeg respekterer ikke de forskjellige religionene, men jeg respekterer folks tolkning av de." - Så begrunnet han dette med rasjonell tenkning og en del andre ting, som at det står skrevet mye irrasjonelle ting i de forskjellige hellige skriftene. For eksemel at mennesker med annen hudfarge enn hvit er mindre verdt, eller at slaveri skal være lov og andre lignende eksempler.

Uansett, poenget mitt er at denne setningen antageligvis vil sitte fast som et klistremerke i hjenen min tiden framover. Dette er jo egentlig et veldig interessant og spennende synspunkt. Hvorfor har ingen sagt dette før? Nå sitter jeg og grubler på om dette også er min mening om religion, eller om jeg bare synes det var en interessant og utmerket måte å uttrykke sin mening om religion på. Oi, oi, oi! Hva slags samfunnsfaglærere er det vi har fått oss? De får i hvert fall min oppfatning av samfunnsfag til å bikke over til interessant istedet for uninteressant.

Samfunnsfag og religion er ikke det eneste jeg ønsker å blogge om, for det er mer enn bare dette som har skjedd i dag. Vi måtte innlevere temaoppgavene våre om følelser, og jeg er veldig fornøyd med sluttresultatet mitt. Nå gjenstår det bare å forberede en presentasjon til i morgen, siden lærerne våre absolutt vil ha oss til å vise fram arbeidene våre til hverandre. Heldigvis er ikke jeg en av de elevene som sliter med presentasjonsangst, så det å lese novellen høyt i klasserommet skal bli morsomt. Hvis lærerne klarer å le av novellen min, må vel de fleste andre også klare å le av den.

 

Tilfeldigheter

 • 03.09.2014 - 19:35

Ikke alle tror på tilfeldigheter, men til tider gjør jeg det. Sweety går nemlig på samme skole som Sara: Hun jeg var å så The Lone Ranger sammen med da den gikk på kino i fjor. For ikke mange dagene siden, fortalte Sweety meg at han hadde truffet Sara på skolen og visste noen lunde hvem hun var. Hun går jo tross alt på dramalinjen på skolen deres. Det jeg synes er ganske så morsomt med dette her, er Sara sin kommentar til det hele:

Haha! Må nesten le litt selv når jeg leser dette. Tydeligvis har de vildt forskjellige meninger om hverandre, og her sitter jeg og ler av hele greia. Aldri hadde jeg trodd at Sweety, som jeg har kjent siden barneskolen, skulle bli kjent med en venn jeg gikk på ungdomsskole med. Hvem er det som ikke tror på tilfeldigheter nå? 
Skolerevy og The Sims 3

 • 03.09.2014 - 15:50

Da er jeg ferdig med å ta bilder til novellen jeg skrev på skolen forige uke, og da er det bare for meg å redigere de og legge de inn i dokumentet sammen med teksten. Akkurat nå kjeder jeg meg, så siden jeg har fått fjorårets skolerevy på mac'en tenkte jeg meg å prøve og se den. Hadde dessverre ikke penger nok til å kjøpe billett til revyen da den var i fjor, men den fikk jo en 5'er, så det må være noe bra som skjer. 

Hvis ikke det skjer så veldig mye interessant etter det, tror jeg at jeg skal finne meg en god plass å sitte på i sengen og spille litt The Sims 3. Nå har jeg endelig fått innstalert spillet på mac'en, så jeg har laget meg en ny familie med nytt hus og alt er så bra. Jeg begynner virkelig å like det jeg har fått til. 
Studio Time

 • 03.09.2014 - 12:10

Det er så moro å starte med prosjekt til fordypning igjen. Det er så moro med lyd, og jeg kan ikke vente til vi får vår første oppgave. I dag har vi vært en del i det ene lydstudioet vårt for sertifisering: Lære om diverse mikrofontyper, kabeltyper og en hel haug med annen ting lydlæreren vår mener vi trenger for å kunne bruke lydstudioene på egenhånd. Må ærlig innrømme at flere av begrepene vi har gjennomgått i dag fremdeles ikke sitter som de burde, så jeg ser for meg at jeg har et godt stykke å gå. 

Nå gleder jeg meg faktisk til skoledagen er over, for jeg begynner å kjenne meg ganske sliten. Både i lydstudioet og i klasserommet vårt er det ganske tett luft, og det merkes veldig på kroppen. Jeg gjesper i vildens sky og kjenner meg merkelig nok ganske trøtt i tillegg, men dette betyr ikke at jeg kan sløve når jeg kommer hjem. Jeg har fremdeles en del ting jeg må gjøre før jeg kan våkne opp i morgen. 


Drømmer

 • 02.09.2014 - 21:43

Fy søren så utrolig trøtt jeg ble etter dusjen jeg tok istad. Skulle nesten tro jeg nettopp kom hjem fra en vanvittig hard og slitsom dag på skolen. Heldigvis er det ikke lenge før jeg skal legge meg, og det skal bli godt. Tulle seg godt inn i den varme dynen, lukke igjen øynene og bare sove. Kanskje drømme om noe fint, for mareritt er noe av det verste å våkne opp fra. Så er det litt deilig å tenke på at man holder seg selv trygg i drømmene sine, og ikke blir forfulgt av en mutantedderkopp, eller truet på livet av en klovn. 

Bare marerittene ikke blir som i A Nightmare On Elm Street filmene, for jeg tror ikke jeg hadde klart meg så veldig fint etterpå, dersom jeg så ansiktet til Freddy Krueger hver gang jeg lukket og åpnet øynene mine. Huff, NEI, RAGNFIRD! Hvorfor skriver du dette her? Nå kommer du til å drømme om han óg. Fint, flott. Så smart du er. Nå kommer du i hvert fall ikke til å få en koselig nattesøvn. Kreativitetens dag

 • 02.09.2014 - 18:30

Når kreativitet strømmer i meg er det vanskelig å tie stille. Er det noen som kommer bort til meg med spørsmål om råd eller ideer til oppgavene deres, renner det som en foss ut av munnen min. Det som gleder meg mest er når folk faktisk velger å ta til seg ideene mine eller rådene jeg gir de. Ingenting gleder nerden i meg mer enn det. Så i dag kan jeg si meg selv ekstremt fornøyd med skoledagen. Det er ikke rart at jeg trives på skolen min når folka her er så imøtekommende og veldig mottakende for all kreativ tenkning. 

Det eneste som mangler for at oppgaven min skal bli komplett, er for meg å ta et kreativt bilde av tamponger. Haha! Den setningen hørtes veldig rar ut, men jeg tuller ikke. Tamponger må til for å få oppgaven min perfekt helt ut til fingerspissene. Når jeg først har skrevet en tekst som handler om smerter man får av mensen, er tamponger det siste jeg tenker på som kan gi teksten et bedre totalt bilde. 
Smertefullt

 • 01.09.2014 - 21:15

Denne mandagen har satt sitt spor i meg, og det merker jeg fra levra og ut. Den plagsomme pulseringen i ansiktet som jeg slet med tidligere i dag, forårsaket av joggingen i gymtimen, er selvfølgelig borte. Men er det ikke det ene, vel, da er det der andre. Nå sitter jeg med smerter i korsryggen, og har att på til dratt på meg en hodepine. Livet skal visst ikke gå så særlig bra for meg i dag. Har kastet i meg et par Paracet, men virker ikke som om de har noe særlig innvirkning på meg for øyeblikket. 

Håper virkelig jeg klarer å sove av meg all smerten jeg går og bærer på i dag, for jeg ønsker ikke å våkne opp til dette smertehelvete i morgen. Men jeg får vel komme meg i dusjen før det blir alt for seint. Skal tross alt opp tidlig i morgen. 
Høy puls og kjempe sliten

 • 01.09.2014 - 16:57

Det er lenge siden jeg kom hjem fra skolen like sliten som i dag. Mest takket være gymtimen denne gangen. I dag hadde vi nemlig kondisjonstrening der vi jogget i intervaller: Jogge i 4 minutter og gå i 2 minutter, og repetere dette fire ganger. Joggingen i seg selv er ikke det mest slitsomme, for det har jeg klart å bevise meg selv denne sommerferien gjennom alle ukene med joggeturer. Det som er slitsomt er alle pausene. Personlig foretrekker jeg å jogge, og ikke stoppe før jeg ser meg selv ferdig med å jogge. På den måten føler jeg meg mindre sliten etterpå. 

Pulsen min var i dag så høy at hver åre i kroppen pulserte, og spesielt i ansiktet. Det pulserte så mye i ansikter at jeg fikk på følelsen av at noen sakte rev av meg huden. Tre timer etterpå sitter jeg fremdels å kjenner på den følelsen, men nå mest i øyenbrynpartiet. Deilig er det ikke uansett. 

Nå som jeg har kommet hjem må jeg sette i gang med lekser, og diverse andre ting som skal være gjort innen slutten av uken. Det er så mye å gjøre, men samtidig kan jeg ikke klage, for vi har langt mindre lekser nå enn jeg kan huske å ha hatt på ungdomsskolen. Og på ungdomsskolen hadde jeg omtrent ikke tid til å kalle noe fritid. Akkurat det er deilig med videregående. Man har litt lenger tidsfrister på enkelte lekser og diverse andre oppgaver. 

 

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no