Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

På utkikk etter vintersko

 • 30.09.2013 - 15:13

Dagens bytur ble lenger enn jeg hadde sett for meg. Ikke tidsmessig, men rent fysisk. Etter to dager med mye bevegelse, mer enn normalt, begynner jeg å merke en viss stølhet i kroppen. I tillegg våknet jeg opp med en veldig vond nakke i dag. Kombinasjonen av dette er ikke særlig godt når man er på utkikk etter vintersko. Bare det i seg selv bruker mye tid på å traske rundt. Jeg fant heldigvis noen brukbare sko til slutt, og denne gangen noen som er mer fóret enn sko jeg har kjøpt tidligere. Det er gull verdt for meg, for på de kaldeste vinterdagene fryser jeg enormt på bena.

---Ragnfrid---

Det er ikke ofte

 • 30.09.2013 - 09:43

God morgen!

Det er mandag, butikker har åpnet igjen og jeg skal bare kose meg enormt sammen med mamma. Vi har mer eller mindre planlagt dagen vår allerede, og har tenkt å starte den mykt med en kaffe på Star Bucks. I den anledning at det snart er vinter, har jeg tenkt å være litt på utkikk etter vintersko. De jeg brukte i fjor holdt ikke ut så lenge som jeg hadde håpet på, men da er kanskje noe med litt bedre kvalitet det jeg er på utkikk etter. 

I og med at det ikke er ferie for alle er mamma i barnehagen for å levere mine to minste søsken, slik at vår stemningsfylte dag ikke blir distrahert av småbarnstull. Det er veldig lenge siden jeg og mamma har kunnet finne på noe slikt sammen, og jeg ser utrolig fram til å ha mamma for meg selv i dag. 
---Ragnfrid---

Art in the woods

 • 29.09.2013 - 16:36

De siste tre timene har jeg og mamma soset rundt på Ekeberg. Mest fordi mamma ønsket å se hva nytt som foregikk der oppe. Vi hadde allerede hørt rykter om at det var åpning av skulpturparken, og siden jeg og mamma er to nysgjerrige personer måtte vi selvfølgelig se hva dette var for noe. Jeg skal ikke lyve og si at vi kunne veien, men vi tok likevel sjansen og hev oss på folkemengden. Det var faktisk veldig lurt tenkt, for vi endte opp med å komme på riktig sted. 

Nå som jeg har trasket rundt på Ekeberg halve dagen, kan jeg ikke kalle dette for latskapens dag. Jeg har vært mer aktiv i dag enn jeg har vært på veldig lenge, og det skal bli utrolig godt å sette seg ned etterpå og spise reinsdyrsuppe. Merker jeg blir mer og mer sulten bare av å skrive om det. 


 

 

Dagens outfit:
Genser: fra mamma

Halskjede: Konfirmasjonsgave fra Kjetil og Halvor

Armbånd: Gave fra pappa

 

---Ragnfrid---

 

 

 

Peace and quiet

 • 29.09.2013 - 10:30

God morgen!

Nå har høstferien begynt for mitt vedkommende. Sigrid og Øyvår er ute av hus og omgivelsene rundt er så mye mer roligere. For første gang på veldig lenge har jeg kunnet sove natten ut uten å måtte høre på musikk fra naborommet. Det er deilig. Samtidig som jeg våkner opp til total stillhet. Jeg kan for en gangs skyld kose meg om morgenen, og ikke tenke på noe som helst annet. 

Jeg vet ikke helt hva planene for dagen er, men jeg og mamma har snakket litt om å ta oss en tur ut i dag. Trekke inn litt frisk luft og nyte vår første dag med ro og stillhet. ---Ragnfrid---

En prins, mange frosker

 • 28.09.2013 - 19:52

Nok en gang velger jeg å se en håpløs romantisk film. Hva skjer? Selvfølgelig ender jeg med å silgråte. Det er bestandig slik, men likevel ser jeg slike filmer gang på gang. Kan man få nok liksom, blir man ikke lei av alle tårene? Jeg tror jeg innerst inne lengter etter en slik kjærlighet. Den du ønsker å kjempe for helt til den dagen du dør. 

Nå kan det hende jeg kun ser kjærlighet slik den blir beskrevet på film, men noe gledesfullt og romantisk er det ved det likevel. Mamma sa en gang at det finnes mange prinser i havet av frosker, men uansett hviken prins du ender opp med må du mer eller mindre sette han på plass slik du selv ønsker. Så tenker jeg, "hva har skjedd med det å akseptere hverandre for akkurat den man er?".

Jeg vet jeg har hele livet foran meg, men hva om dette er noe jeg virkelig trenger nå. ---Ragnfrid---

How to learn the alphabet

 • 28.09.2013 - 08:34

Skal jeg lære dere alfabetet slik jeg en gang lærte det? Det går sånn her:

 

ALFABETET

A-B-C, så lett som bare D-E-F

G og H og I og J og K

L-M-N og O og P, og så en liten Q

R-S-T og U

V og W

X-Y-Z så lett.

Og til slutt hva kommer så?

Æ-Ø-Å
 

---Ragnfrid---

The holidays

 • 27.09.2013 - 17:05

Det er ingen tvil om at det er høstferie. Jeg kjenner det på hele kroppen. Det bruser av glede og alt er bare digg. Siden Sigrid og Øyvår skal til Syden med pappa, kan jeg bruke tiden her hjemme til å kose meg sammen med mamma og de to små. Det er så sjeldent jeg har tid til det, så når jeg først får muligheten utnytter jeg meg av det. 

Mandagen skal tas godt i bruk. Da skal vi handle inn vintersko, vi skal være på jakt etter innsektsmiddel og vi skal kose oss mye på Starbucks. Dager som det er det eneste utenom skolen jeg ofte ser fram til. Jeg liker å ha det koselig, jeg liker å føle at jeg har brukt dagene til noe fornuftig og morsomt. Vite at jeg ikke bare har vært på latskapens side og gjort ingenting. 

 

---Ragnfrid---

Vi har noe til felles

 • 26.09.2013 - 21:23

Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke gjør ting som dette mye oftere, men fy søren så morsomt jeg har hatt det i dag. Først litt dramaleker, så litt praktisk informasjon om audition og til slutt påmelding. Likevel må jeg si de timene vi satt overtid var de morsomste. Det var akkurat som om tiden fra 18:00 - 20:30 ble en lang mimrestund der humor fra tidligere revyer ble gjenfødt. Så må jeg si at instruktøren var ganske så attraktiv, men han var 19, og det er ikke akkurat den verste aldren å være i sett fra en 16 år gammel jentes perspektiv. 

Vi hadde faktisk mye til felles når jeg tenker meg om. Han var interessert i film, jeg er interessert i film. Han var dramaqueen, jeg er dramaqueen. Hva mer trenger man ha felles? Uansett. Når alt dette er sagt, må jeg bare si en ting som ramser opp hele dagen min i to ord. IT ROCKED! 

---Ragnfrid---

Revymøte

 • 25.09.2013 - 21:23

Etter en lang slitsom dag på skolen tok jeg meg friheten til å se Harry Potter & The Deathly Hollows Part 2 da jeg kom hjem. Morgendagen blir atter en lang skoledag, om ikke lenger. Det er et to timer langt møte i morgen etter skolen for alle som har meldt seg på skolerevyen, noe som vil si at jeg er nødt til å dukke opp. Det eneste negative med det er at blogginnlegg vil publiseres senere på ettermiddagen. Innmed møtet varer i to timer, og skoledagen min er over 15:35, vil det si at jeg ikke er hjemme før klokken er nærmere 18:00. 

Det gjør meg i grunn ingenting, for nå har jeg gått de siste tre årene uten å unne meg selv noe fritid. Jeg har rett og slett sparket meg selv i rumpa for å måtte gjøre dette, og for meg er det et stort nok skritt for i år. Likevel forteller magefølelsen at noe godt vil komme ut av dette også. Hva det viser seg å være får tiden vise.  

---Ragnfrid---

Lite variasjon

 • 25.09.2013 - 15:31

Av en eller annen rar grunn synes jeg onsdagene er de mest slitsomme dagene vi har i løpet av uken. Kanskje fordi det samme faget går igjen gjennom hele dagen, for på slike dager kan hjernen min ofte stoppe opp og slutte å tenke klart. Jeg i mitt tilfelle mangler den energien som skal til for å opprettholde konsentrasjon for ett og samme fag. Kall meg gjerne slapp, men så lite variabelt skolearbeide er ikke jeg vandt til. Stort sett er jeg vandt til å ha minst tre fag per dag, men jeg burde kanskje visst bedre da jeg startet på videregående. ---Ragnfrid---

With a broken heart

 • 24.09.2013 - 20:34

 

With a broken heart


To feel your warmth towards my skin,

to be touched, loved and cared for.

Feel the tings that I've never felt,

with you only that excist

 

Among many frogs you were my prince,

the same I wish I was to you.

With years gone by,

tears have fell.

You left me lonesome with a borken heart

 

---Ragnfrid---

 
Bestem deg

 • 24.09.2013 - 17:44

Nå er det kaldt. Ikke bare litt, men veldig kaldt. Spesielt om morgen og kveld. Jeg pleier ofte å si til meg selv at vinterklær skal pakkes fram når snøen ligger på bakken, men noen ganger funker ikke det. Hadde det ikke vært for den varme ettermiddagsolen, ville jeg nesten antatt at vinteren allerede var her. På denne tiden av året i fjor var det snø. Enten sier det noe om vår globaleoppvarming, eller at moderjord rett og slett ikke klarer å bestemme seg for når nøen skal falle. 

Jeg er så lei av å vente på vinteren. Kunne den ikke vært her allerede? Da ville tiden fram mot våren vært ganske mye kortere. Jeg synes det er fælt nok at vi må leve gjennom vår kalde årstid.  

---Ragnfrid---

My death counts

 • 23.09.2013 - 21:44

Det morsomste med å ha småsøsken er når de er dårlige. De leser på nett for å finne den identiske diagnosen på symptomene sine. Noen ganger må jeg le, for det er ikke så mye annet jeg kan gjøre. Plutselig sier de "ikke le, jeg har kreft".

Siden jeg liksom skal være den potensielle storesøsteren de skal se opp til, må jeg legge meg flatt ned og si "neida det har du vel ikke. Ikke tro på alt du leser". Så ler jeg kanskje litt til, også blir de til slutt så sinte på meg meg at de feller en tåre samtidig som de sier "jeg kommer til å dø". 

Ikke tro du er den eneste, for jeg kommer til å dø jeg også. Problemer er bare at jeg ikke vet når. Likevel er det ingen som bryr seg om det. Som om min død ikke skal ha noen ting å si for noen. Ha! Shame on you... 

---Ragnfrid---

Det kom sjokkerende på

 • 23.09.2013 - 18:16

Selv synes jeg at jeg har vært ganske så tydelig når jeg har sagt at jeg ikke har Facebook, men for mange skal visst dette være veldig sjokkerende. Ikke vet jeg helt hvorfor, men det er vel slik i dagens samfunn. Jeg der imot tror at Facebook kun er for spesielt interesserte. Noe jeg ikke er. 

Om man tar utgangspunkt i meg og påmeldingen til skolerevyen for eksempel. Jeg kommer bort til bordet hvor det står "påmelding til skolerevy", sier til fyren som sitter på andre siden av bordet at jeg gjerne vil melde meg på dramagruppen. Han spør hva jeg heter, jeg sier navnet mitt og som om det skulle være en selvfølge søker han meg opp på Facebook. Dessverre sier jeg, men jeg har ikke Facebook. Han ser sjokkerende opp på meg og sier "HAR DU IKKE FACEBOOK NEI!"... 

Som i alle tilfeller måtte jo han som alle andre skrive ned all informasjonen ned på et hvitt stykke papir. Til slutt sa han til meg at det egentlig er veldig lurt at jeg opretter en facebookprofil, for det er i hovedsak der all informasjon vil dukke opp. Uansett ville den profilen vært slettet innen revyoppstyret er over, så jeg ser egentlig ikke poenget. Men det er meg.  

---Ragnfrid---

Søndagslivet

 • 22.09.2013 - 17:40

Søndager er bestandig late for min del, men i dag lot jeg vanene ligge igjen hjemme. Jeg tok meg selv i ørene og hev meg ut døren. Jeg var ganske daff fra før av, men tenkte at litt luft kunne være med på å vekke meg litt mer opp. Dessverre funket ikke teorien min. 

Nå er jeg tilbake i mitt normale søndagsmodus. Sittende i sengen med dyna over meg og prøver veldig hardt å finne en film å se på. Det er ikke alltid like enkelt å finne en, for jeg hat tross alt sett over 90% av det som er å finne på de sidene jeg noramlt ser film. ---Ragnfrid---

Vinner av linkerunde uke 38

 • 22.09.2013 - 12:50


(Kilde:http://photoandeditor.blogg.no/)

Ukens heldige vinner av linkerunden ble Tonje (20) fra Drammen. Bloggen hennes byr på masse foto, noe som sier meg at det er dette hun brenner for. Bloggen har et veldig ryddig og gjennomtenkt design, noe som gjør at det ikke er for slitsomt å se på. Bruk av bilder med stor oppløsning synes jeg hun får til veldig bra. Det jeg kan sammenligne litt med min egen blogg er bruken av samme designer. Soulmates liksom! Bloggen kan du besøke <HER>

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen min. 

 

---Ragnfrid---

VIl du bli linket?

 • 21.09.2013 - 20:56

Er ikke meningen å plage dere, men jeg vil bare minne dere på linkerunden som er pågående på bloggen. Vinner trekkes i morgen. Så om du ennå ikke har meldt deg på, men likevel har litt lyst. MELD DEG PÅ! 

Du kan melde deg på ved å klikke <HER---Ragnfrid---

Love never dies

 • 21.09.2013 - 18:09

Once upon a time there was a little girl with long blond hair and blue eyes that moved to a little town. She knew no one but her family. While she lived there, she started at school. First day she saw this gorgeus boy with dark blond hair and sweet brown eyes, just like Bambi's. Irresisteble This boy became her best friend. After some time they got together and became boyfriend and girlfriend. They were madley in love with each other, until the day she no longer was intresting to him. She cried and cried, for weeks and moths and years. 

Even though she has moved away from the little town, she is still as madley in love with him as she was so long ago. Deep down she loved him too much to keep him from her thoughts. 

Today someone says that he still loves her too, but that he might be afraid of what other people think of them. Because where they come from, being together is like murdering your future. Though she always has seen the sparks in his eyes. Every love story has it's downs.

 

---Ragnfrid---

En god magefølelse

 • 20.09.2013 - 19:57

Noen sier matten man har på videregående er vanskelig, men etter å ha fullført dagens prøve er det langt i fra hva jeg har erfart. Magefølelsen min er ekstremt god, og sist gang jeg hadde en så god magefølelse endte jeg opp med 6 på prøven. Vi får bare håpe på at magefølelsen gir samme resultat denne gangen også. Dessuten ville det vært utrolig morsomt om min aller første karakter i matte på videregående ble en 6.

I medietimen litt før matteprøven i dag fikk vi oppgave å lage forskjellige skilt i Photo Shop. Jeg er ikke den flinkeste, men likevel tenkte jeg at jeg kunne dele de med dere. Jeg fikk kun tid til å lage tre stykker, men etter min mening skal alle være like morsomme på hver sin måte. 

1 ? Tyggegummi forbudt:


2 ? Rygging forbudt:

 

3 ? Forbudt med kortkukser:

 

-Hva tenker dere?

---Ragnfrid---

Who to beat?

 • 19.09.2013 - 14:13

Etter dagens kjedelige engelsktime, gikk turen ut til et bowlingsted nede i byen. Er ikke helt sikker på hva stedet heter, men det ligger ikke så langt unna Youngstorget. Jeg er ikke verdens mest proffe bowlingspiller, men klarte å komme meg helskinnet ut av to sett med totalt 127 poeng. Det er ikke all verdens med poeng, men for en som omtrent ikke har bowlet i sitt liv er det en veldig bra sum.

Hadde dette foregått på Wii i stedet, ville jeg hatt en langt bedre poengsum. Der er det liksom enklere å lære seg teknikkene. Pluss at ?ballen? du holder i ikke veier like mye som en kampestein.

Det ble premie på beste lag og beste solo, pluss en trøstepremie til den med minst poeng. Laget vårt vant førstepremien, et gavekort på ett gatis sett og en pose med godteri. Yes! Det hadde jeg egentlig aldri sett for meg, men det er bedre enn å vite at man er verst. Er det ikke? ---Ragnfrid---

 

Disconnect

 • 18.09.2013 - 20:36

Det er ikke hver dag man får muligheten til å se en film på skolen som en del av undervisningen, men filmen vi så i dag viste jeg å være ganske interessant. Nesten rart at jeg ikke har hørt om den før. Disconnect - tar for seg negative utspringere ved uforsiktig bruk av internett. Mange felte litt tårer, men jeg er så vandt med slike handlinger i filmer at det ikke virker like mye inn på meg lenger. 

Nå skal jeg bruke resten av det som er igjen av kvelden til å skrive ferdig portrettintervjuet som skal levers inn til fredag. Jeg liker ikke å være sent ute med ting.  

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 17.09.2013 - 23:09Jeg kan høre deg

 • 17.09.2013 - 18:25

Jeg tror noen mennesker har en trang for å snakke dritt bak ryggen min. Enten det er om meg eller bloggen. Det som sårer mest er å høre akkurat det de sier. Noen ganger innbiller jeg meg at folk ikke vet at jeg hører på, som om de gjør det ubevisst. Likevel kan jeg høre på stemmene deres at det de sier virkelig er noe de mener. Noen blir sinte, andre irriterte og resten driter i det. 

Gang på gang sitter jeg og lurer på hvorfor så mange mennesker absolutt må ha noe negativt å si om meg og bloggen. Er det egentlig noe de trenger å bry seg med? Har man ikke langt bedre å gjøre enn å snakke negativt om andre? Jeg vet hva jeg ville gjort. Ikke det, for jeg vet at folk trenger mer respekt og forståelse for det de driver med. Når det kommer til meg vet jeg ikke om noen har tenkt så langt en gang. 

Mange ganger later jeg som at dette ikke er noe jeg bryr meg om, men når alt kommer til alt gjør jeg det. Jeg bryr meg ikke om hva andre tenker om meg eller hva jeg skriver, men jeg bryr meg om hvordan andre behandler meg. Dessuten synes jeg det blir for dumt å gå bak ryggen på meg for å dele de negative tankene om meg til en annen. Jeg ville faktisk satt større pris på om de konfronterte meningene sine rett til meg. Om det så er gjennom en E-post. ---Ragnfrid---

Tomhendt hjem

 • 16.09.2013 - 22:03

Siden jeg og Sigrid fikk i oppgave av mamma å passe på de to små ut dagen i dag, gikk jeg rett til barnehagen etter skolen. Jeg ble litt småsint på Sigrid, for de var allerede blitt hentet da jeg kom og ingen hadde sagt i fra til meg om det. Så jeg måtte dra hjem igjen med tomme hender. Litt synd at det måtte bli sånn, men når noen ikke klarer å kommunisere like bra som andre blir det misforståelser. Likevel klarte jeg å tjene 200,- på de timene vi satt barnevakt. 

Da jeg kom hjem gikk veien direkte mot rommet. Leksene mine ventet på meg og de måtte bli gjort innen i morgen. Naturfag, matte og litt norsk. Tok noen timer, men det må man regne med på mandager. Heldigvis er det bare en uke igjen til høstferien etter denne. Jeg ser virkelig fram til en uke uten noe direkte stress. Mamma har sagt jeg kan tjene litt penger dersom jeg jobber tar meg en liten jobbuke på jobben hennes, men jeg har ikke helt bestemt meg for noe riktig enda. Likevel er det greit å ha noen penger til gode. 
 

---Ragnfrid---

Små ting gir store gleder

 • 15.09.2013 - 20:08

Noen ganger glemmer jeg hvor fantastisk livet er midt oppi mine deppresive tider. Slik er det vel når du er depprimert. Alt føles mer negativt og meningsløst. Selvfølgelig har jeg mine fine stunder også. For eksempel de få gangene mamma står i døra med nye par sokker, eller en ny tube med krem. Noen ganger kan selv et lite smil vekke gleden i meg. 

Det er lengesiden jeg har følt meg odentlig glad. Lykkelig. Faktisk kan jeg ikke huske sist jeg følte at livet var "normalt". For meg ihvertfall. Jeg pleier ikke å uttrykke det til hverdags, men jeg kan ofte sitte for meg selv og gråte over de minste ting jeg ser. Et kjærestepar som omfavner hverandre, venner som ler i fleng over alt og ingenting. Likevel sitter jeg her. Alene, usett og deprimert. Folk sier det er så enkelt. Det å gå bort til noen og spørre om å få være med, men det de ikke tenker over et at det steget er et enormt steg for meg å ta. Det er slik ting aldri har fungert for meg. Nettopp fordi jeg fikk mine beste venner da jeg fremdeles var så liten at ingenting var utfordrende. På den tiden da alt var så enkelt. Virket det som. 

Siden jeg startet på videregående har jeg virkelig prøvd å vende om på mine dårlige sosiale vaner, men ikke alt er like enkelt å vende om på. Jeg har der imot klart å legge vekk iPoden min, men om det har hjulpet stort  aner jeg ikke. 

 

---Ragnfrid---

Vinner av linkerunde uke 37

 • 15.09.2013 - 19:02

(kilde:http://gastricsleeveoperasjon.blogg.no/)

Ida Kristine Eikenes ble ukens heldige vinner av linkerunden. Bloggen har et ryddig og lyst design med mange av de samme kvalitetene som hvilken som helst annen blogger, men det som dro meg inn i bloggen var historien hennes. Det å skrive om livet sitt er en ting, men å skrive om en overgang fra 126kg til 63kg er helt utrolig. Selv jeg vet hvor mye selvtillitt det kreves, og jeg synes hun er kjempe modig. Kanskje det er derfor jeg fant en så stor interesse i bloggen hennes. Bloggen kan du besøke <HER>...

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen min.

Om du ikke ble ukens heldige vinner kan du alltids melde deg på neste gang.

---Ragnfrid---

Don't forget

 • 14.09.2013 - 21:10

Siden mamma skulle spille i en kollega sitt bryllup, satt jeg barnevakt sammen med Sigrid i nesten tre timer. Fra seks til kvart på ni, men det er slitsomt det. Spesielt når de er hundre ganger mer aktive enn du er. I tillegg må du rydde opp etter de, og du må skifte bleier og lage mat. Huff! Nå skal jeg nyte resten av lørdagen i fred og ro. Uten å tenke på at de to minste ender opp med å finne på noe pøbelstreker. Faktisk stresset jeg mye mindre etter mamma kom inn døra. Likevel var det verdt den tiden det tok å passe på de. Jeg tjente tross alt 150,- på jobben jeg gjorde. Yey! Noen ganger må jo jeg ha lykken på min side også.

PS: Ikke glem linkerunden jeg har pågående på bloggen. Vinner trekkes i morgen, så det er bare å melde seg på fram til i morgen. Hvis du ønsker å melde deg på kan du gjøre det <HER> Må dere kose dere alt dere kan resten av denne lange lørdagen. 

 

---Ragnfrid---

Fylla har skylda

 • 13.09.2013 - 16:15

Jeg er fullstendig klar over at jeg har blogget lite de to siste dagene, men noen ganger må man prioritere litt annerledes. Skoledagen har i og for seg gått ganske bra, bortsett fra siste time. Hun jeg skulle intervjue til norskoppgaven vår var ikke på skolen i dag, og jeg måtte som følger av det gjøre andre ting. Det er veldig frustrerende, men sånn går det. Nå er jeg hjemme og tenker kun på at det endelig er fredag. Det er helg og jeg kan forhåpentligvis slappe litt bedre av. 

I morgen er det fest hos en på trinnet, men jeg har ikke tenkt tanken på å gå en gang. De fleste drikker, og jeg er ikke den typen som bryter regler. Tror heller ikke at mamma ville ha likt om jeg dro på en fest med masse fyll og tull. Å ha fest er en ting, for det er faktisk ganske koselig iblant, men drikkingen synes ikke jeg noe om. Jeg er nesten litt glad for at jeg ikke er av den typen. 


 ---Ragnfrid---

#23

 • 11.09.2013 - 17:42

Det eneste jeg liker med onsdager er den korte skoledagen. Pluss at det å ha det samme faget hele dagen gjør deg nok så sliten. Nå må jeg sette i gang og gjøre leksene mine. Jeg har to innleveringer og er halveis på begge. Begge må uansett gjøres innen i morgen. Siden jeg tenger mammas leksehjelp må jeg vente til hun kommer hjem. Det kan ta tid, men bedre sent enn aldri.


I skrivende stund hører jeg på Miley Cyrus & Mike Will Made It sin nye låt. #23 er virkelig en bra låt, men mange der imot mener Miley er for "hvit" til den slags musikk. Det tror ikke jeg, for jeg har hørt det meste før og nå er det virkelig ingenting som overrasker meg med Miley lenger. 

? Hva synes du om låten?

When all is done

 • 10.09.2013 - 21:04

Det regner og alt er grått og kjedelig. Fremdeles sitter jeg på rommet, plantet midt i sengen og gjør det som er igjen av leksene mine. Siden det ikke er så stress med naturfagsrapporten drøyer jeg den til i morgen. Den skal uansett leveres på fredag. Når matteleksen nå er gjort, tror jeg det er på tide å ta det litt med ro. Stelle meg for kvelden, legge meg godt tilrette i sengen og kose meg med en ny episode av Under The Dome. Kanskje jeg sovner til Wrecking Ball slumrende i ørepluggene mine. 

 

---Ragnfrid---

Viste seg naken i ny musikkvideo

 • 10.09.2013 - 17:27

Etter å ha lest gjennom Miley Cyrus twitterprofil i går ettermiddag, gikk jeg direkte inn på youtube for å se musikkvideoen av Mileys nye låt Wreking Ball. Jeg elsker låten og det at musikkvideoen var så "brutal" gjorde meg ingenting. Jeg synes videoen ga et større preg på låtens innhold. Totalt sett elsket jeg hele konseptet. I etterkant av musikkvideoens utgivelse har det kommet masse kritikk om Mileys opptreden i videoen. Mange reagerer på at hun viser seg naken og slikker på denne klubben hun slår ut veggene med. 


Selvfølgelig kan jeg se hvorfor mange reagerer, men hvilken person er akkurat den samme som 20år som da du var 13år? Hun har jo selv sagt at den personen hun var som Miley Stewart på Hannah Montana ikke var i nærheten av det imaget hun selv så opp til. Ja, Miley Stewarts personlighet er helt okey å ha i en tv-serie på Disney Channel. Nettopp fordi mange barn ser på det, men vi må ikke glemme at det bare var skuespill. Miley Cyrus spilte en rolle som hun tilfeldigvis delte fornavn med, men de er på ingen måte like av den grunn. Miley Cyrus og Miley Stewart er to helt forskjellige personer og personligheter. Ikke glem det.

? Hva tenker du om saken?
? Likte du Miley Cyrus nye musikkvideo? 

 

---Ragnfrid---

New in

 • 09.09.2013 - 17:42

Da har jeg kommet meg hjem fra en morsom tur på byen med pappa. Jeg fikk også tak i de joggeskoene jeg trengte. Tok de første og beste jeg fant, for jeg orket ikke å lete gjennom hele Oslo. Det ville uansett tatt grusomt med tid. Brydde meg ikke stort om fargen denne gangen heller, selv om jeg normalt sett gjør det. De ble rosa, for det var ikke flere igjen av de lilla. Jeg behøver ikke være så nøye på det heller, for jeg vet at de kommer til å være utslitte til neste år uansett.

Siden det er skole i morgen, er det også lekser. Får vel bare begynne på de først som sist. Det er ikke så veldig mye, men det er greit å vite at man har gjort dem. Må dere alle kose dere videre med valget i dag. Sitter spent og venter på resultatene. Blir det en blå eller rødgrønn regjering tro?

 
Adidas Lightster W nå 399,- og før 799,-

---Ragnfrid---

Den store valgdagen

 • 09.09.2013 - 12:22

Siden det er valg i dag har jeg fri fra skolen. I prinsippet synes ikke jeg det er særlig morsomt, for jeg liker bedre å være på skolen enn å være hjemme og kjede meg. Det er litt min egen feil også, for jeg hadde valget mellom å være hjemme eller å være med klassen på ett eller annet skyte greier. Likevel har jeg noen planer i dag. Siden jeg trenger nye gymsko har jeg laget en avtale med pappa om å møte han nede i byen i løpet av dagen. Tenkte det var bedre å få det unna i dag enn å vente.

Siden jeg ikke er gammel nok til å ha stemmerett, må jeg ønske alle på 18år og oppover et godt valg. Vi krysser fingrene våre. Neste valg der imot kan jeg bidra med min stemme. Yey!

 

---Ragnfrid---

Båttur på Oslofjorden

 • 08.09.2013 - 21:28

I dag har vi vært heldig med været. Akkurat perfekt nok til å være nede på båtmessen. Jeg vet ikke hvor ofte jeg blir sittende på rommet hele helgen og gjøre ingenting, men i dag har jeg virkelig hatt det gøy. Det var nesten verdt de 250 kronene for inngangsbilletten. Jeg og pappa har ihvertfall koset oss mye. Vi så på så mange båter: seilbåter, motorbåter og trebåter. Alt fra prisklasser nedi 500 000 og opp til 6,900 000. Huff! Skal si jeg hadde vondt i magen til tider. Det var så mye fint, men samtidig så hinsides dyrt. Man kunne kjøpt to leiligheter for prisen av en båt. Det er helt utrolig. 

Selv om det ikke var med i beregningen, fikk jeg og pappa oss en tur ut på Oslofjorden. Det var så morsomt. Båten hadde tydeligvis en ny type motor som dyttet båten istedet for å dra den. Det var noe ordentlig merkelige greier for meg, men pappa så ut til å være svært så nysgjerrig. ---Ragnfrid---

Mattradisjoner

 • 08.09.2013 - 11:34

Siden Anne Katrine er i Oslo i dag, blir det først en koselig tur ned i byen før vi samles hjemme hos pappa rundt en herlig Får i kål middag. Hvis det er en middagsrett vi har tradisjonelt hvert år, så er det Får i kål. Det er så hinsides godt. Jeg har likt det siden bleietiden min, og det er faktisk en av de få middagsrettene jeg kan spise til det tyter ut av ørene på meg. Likevel er det noen i familien som ennå ikke har lært å like det. 

Dessverre er det ikke alle av oss som har de samme smaksløkene, men siden jeg liker det tenker jeg ofte at de som ennå ikke har smakt det virkelig har gått glipp av noe ordelig godt. Jeg liker det faktisk så godt at jeg ikke kunne sett for meg et liv uten, for det ville virkelig ha knust en del av meg. 

 

---Ragnfrid---

Bytur

 • 07.09.2013 - 18:23

Å være ute på byen med pappa på en så strålende dag kan ikke være mer deilig. Dagen begynte med en spasertur langs Karl Johan, for så å gå videre ned til Aker Brygge og se på livet. Det var tydeligvis noe Rusken opplegg der i dag som var litt morsomt å få med seg. Vi gikk vel egentlig ned dit fordi pappa trodde det skulle være matfestival der i dag, men det var det altså ikke. 

Da vi var lei av å traske rundt i byen dro vi ned til operaen. Jeg har vært der en gang tidligere sammen med Melissa, men det begynner å bli noen år siden. Uansett er det ikke hver dag jeg tar meg tid til å ha en hyggelig dag sammen med pappa. ---Ragnfrid---

Linerunde

 • 06.09.2013 - 21:15
Adobe Premier Pro CC

 • 06.09.2013 - 18:34

Det deilige med fredagene er alt stresset som går vekk etter du har levert inn alle leksene dine. Reportasjen for eksempel. Ble drit bra den. Spesielt sett fra en amatørs øyne, og det var tross alt første gang vi har laget noe slikt i Adobe Premier Pro CC. Litt avansert er det, men det må man nesten gå ut i fra. Det er tross alt videregående og ikke barneskolen. 

Om vi hadde hatt tilgang til et slikt redigeringsprogram da vi skulle lage musikkvideoen i 10.klasse, tror jeg det ville sett mer stilig ut. Gjort er gjort uansett og man får ikke endret på fortiden selv hvor mye man noen ganger skulle ønske det. 

Siden det er fredag har jeg en del ting jeg ønsker å gjøre. Den første tingen som står på lista er film. Det må da finnes flere filmer rundt omkring som jeg ennå ikke har fått sett. Likevel tror jeg at jeg ønsker å ta meg en tur innom pappa i morgen dersom han er hjemme. Dessuten er jeg nødt til å ha meg nye gymsko, for de jeg har brukt på ungdomskolen er blitt helt slitt og hullete innvendig. Det siste jeg nsker er gnagesår og vannblemmer på føttene. 

---Ragnfrid---

Slutt å vær så bekymret

 • 05.09.2013 - 18:49

En ting som plager meg mer enn noe annet er min bekymrede familie. De bekymrer seg for nesten alt som gjelder meg og mitt liv etter skoletid. Er jeg ikke hjemme med en gang etter skolen, men velger å sitte igjen mange timer etterpå for å jobbe med skoleprosjekter blir de bekymret. I dag for eksempel skjedde det. Mobilen min var gått tom for strøm siden jeg glemte å lade den i går kveld, og da fikk jeg selvfølgelig ikke mulighet til å ringe mamma og si i fra. Likevel synes ikke jeg at to og en halv time overtid er særlig lenge, men for familien som er så vandt til at jeg kommer hjem tidlig var det tydeligvis det. 

Fremdeles synes jeg det er ganske merkelig å bli så bekymret bare jeg er ute til klokken 18:30. Hadde dette skjedd på Rjukan ville ingen laget noen sak ut av det. Da ville alt plutselig vært helt normalt igjen. Noen ganger lurer jeg på hvorfor. Har det noe å gjøre med at jeg er mindre sosial i Oslo enn på Rjukan, eller er det bare det faktum av at jeg kom senere hjem?---Ragnfri---

Two and a half men

 • 04.09.2013 - 20:39

Etter å ha gjort leksene sitter jeg og søker meg gjennom mine faste filmnettsider etter sesong ti av Two and a half men. Miley Cyrus er nemlig med i en del episoder av den sesongen, og siden jeg ikke har fått sett så mange av dem tenkte jeg like gjerne å gjøre det nå. Jeg ville ha gjort set før eller siden uansett. Miley Cyrus er tross alt den artisten jeg beundrer mest for sitt arbeid. Jeg kan delvis si jeg har vokst opp med henne. Hun har jo fulgt meg gjennom barndommen som Hannah Montana på Disney Channel. ---Ragnfrid---

 

En dag langs Karl Johan

 • 04.09.2013 - 17:54

Selv om dagen har vært lang, har den også vært en av de morsomste på veldig lenge. Siden repotarsjen har deadline på fredag, har jeg og resten av gruppen min brukt dagen langs Karl Johans gate. Vi har intervjuet politikere, dyrevernsalliansen, nordmenn, amerikanere og til og med svensker. For å si det på en eklere måte har dagen vært så morsom at klokken ikke har vært med i bildet. Det som var litt stas med dagen var at vi fikk lov til å låne ordentlig kamera utstyr av skolen. Så vi gikk liksom på likt nivå med de andre kamerafolkene vi så rundt om kring. Følte meg virkelig kul. 

Nå som jeg har kommet hjem for dgen er jeg nødt til å sette i gang med naturfagsleksen min, for den er ennå ikke gjort og den skal være ferdig til i morgen. Ellers er det ikke andre ting jeg har å gjøre i dag. 


---Ragnfrid---

Sendes inn til NRK

 • 03.09.2013 - 17:14

Tirsdager er morsomme. Vi får nye medieprosjekter og hver gang er det noe spennende. Denne uken er det reportasje som er temaet, men hva det skulle dreie seg om var opp til hver enkelt gruppe. Min gruppe har da bestemt seg for å legge fram noe om pelsnæringen. Så i hele dag har vi ringt og sendt mail til alle mulige intervjuobjekter. Noen utfordringer støter man på, og det å få tak i de rette folkene er vanskelig. 

Det som er litt ekstra morsomt med denne oppgaven er at reportasjen skal sendes inn til NRK. Vi får bare krysse fingrene våre og håpe på å få se min gruppes reportasje på TV. Det er vel det som er blitt målet vårt etter vi fikk utdelt oppgaven. Hvem ønsker vel ikke å komme på TV? 


 

 

---Ragnfrid---

 

Legaely Blonde

 • 02.09.2013 - 20:43

Etter en lang og slitsom dag ser jeg fram til natta. Legge meg ned under dynen og dulle meg god og varm, men mest av alt. Våkne opp i morgen og vite at den dagen vil bli minst like morsom som den i går. Heldigvis for meg er ikke tirdager kjent for å være de dagene jeg går rundt med mest hodepine. Det er faktisk ganske deilig å vite, for tirdagene er også noen lange skoledager. 

Ut kvelden har jeg tenkt å se Legally Blonde 2. Leksene er gjort og da kan jeg like gjerne bruke tiden jeg har igjen til noe jeg selv interesserer meg for. Film er ikke akkurat det verste du kan se på når du ikke har noe å gjøre. Fordelen med det er at det får tiden til å gå litt raskere. 

 

---Ragnfrid---

Alle gymlærere sier at...

 • 02.09.2013 - 16:18

Alle gymlærere sier "Er ikke dette en fin start på dagen?". Vel. For noen kanskje, men for meg som vaneligvis ender opp med hodepine i løpet av dagen. Nei. Akkurat dette tilfelle endte dagen med i dag også. Dessverre ender jeg bestandig opp med hodepine etter en gymtime, men denne gangen var jeg faktisk flink til å få i meg nok drikke. Da lurer jeg egentlig på hva hodepinene mine kommer av. Må jeg drikke mer enn jeg gjør, eller kommer det av andre årsaker? Ikke vet jeg. 

Ellers har dagen vært ganske bra. En veldig kort dag, synes jeg ihvertfall. Kommer helt sikkert av at jeg har det så utrolig morsomt på skolen. Mer enn hjemme. Det sier seg selv nesten, for jeg er ikke mye sosial og aktiv etter skoleklokken har ringt hjem om dagen. Nå skal jeg bruke resten av ettermiddagen på lekser, om vi har noen flere enn de jeg allerede har gjort. ---Ragnfrid---

The Host

 • 01.09.2013 - 20:09

Jeg husker da Stephenie Meyer kom ut med Twilight sagaen, men etter å ha sett The Host er livet mitt snudd på hodet. Jeg er nå offisielt blitt hodestupt forelsket i Stephenie Meyer som forfatter. Både Twilight sagaen og The Host er blitt filmatisert på en ekstremt bra måte. Det er akkurat som om hun har pekt ut de perfekte rollene for karakterene sine. Jeg tror ikke jeg har sett så mange filmer der jeg i etterkant har tenkt at "det der var perfekt", og det er nesten merkelig selv til meg å være. For jeg har sett ekstremt mye film i mitt liv. 

Etter å ha sett filmer som The Host, sitter jeg alltid igjen med mange spørsmål og tanker. Kommer det en oppfølger, hva skjer videre med karakterene? Alt mulig. Noen ganger er slike filmer litt farlige for meg, for jeg har så lett for å leve meg alt for mye inn i filmen. Etterpå kan jeg ofte få gåsehud og fantasere at jeg lever i den verdenen selv. Likevel må jeg ta fatt i virkeligheten og si til meg selv at ting ikke fungerer sånn, men det hadde vært morsomt å tro.

 

 

---Ragnfrid---

Photo Shop

 • 01.09.2013 - 14:54

Det er så deilig å ta det helt med ro noen ganger. Vite at det er kun deg og dine egene tanker som er tilstedet. Fram til nå har jeg brukt mange timer på headerplease. Jeg synes det er så morsomt å lage headere til andre, pluss at det er en fordel å kunne noe på Photo Shop innmed vi kommer til å bruke det mye på Medier og Kommunikasjon. 

Det jeg ikke liker med dagen så langt er å vite at gym er det aller første vi har i morgen. Gym er virkelig ikke noe jeg liker. Du må bevege deg mye mer enn det jeg liker å gjøre. Likevel føler jeg at jeg ikke kan klage over noe heller. Da føler jeg meg liksom så lat og sytete, og det er ihvertfall ikke det jeg vil.  

---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 35

 • 01.09.2013 - 13:23


(Kilde; http://sunnivaelvevold95.blogg.no/)

Ukens heldige vinner av linkerunden ble Sunniva (18) fra Bardufoss. Sist gang jeg var innom bloggen hennes, som nå er blitt en god stund siden, var bloggen helt annerledes. Fra mitt syn da, lignet bloggens utseende på noe en nybegynner ville ha satt sammen. Nå har hun nytt design, ny header og alt er oppgradert til et høyere nivå. Dette mener jeg er liker. En blogger som viser leserne sine at hun bryr seg om bloggen. 

Dere kan besøke bloggen til Sunniva ved å klikke <HER

NB! - Alt du trenger å gjøre er åsende et bilde av deg til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen.

---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no