Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Got nothing to Lose

 • 31.08.2014 - 20:31

Til å begynne med var jeg veldig sikker på at denne søndagen ville bli like grusom og kjedelig som gårsdagen, men til og med jeg innser nå at jeg kan ta feil. Dagen har selvfølgelig hatt sine kjedelige sider, men dagen fikk også et vendepunkt ut på ettermiddagen. Det er ikke til å legge skjul på at jeg ble veldig skuffet og lei meg i går da Sweety ikke kunne være med meg likevel, selv om han på sett og vis hadde lovet meg det. Men de sure minene fra i går la jeg bak meg da han endelig fikk tid til å være litt med meg ut på ettermiddagen.

Det er surt å føle seg tilsidesatt, som jeg delvis følte meg i går, men jeg orker ikke lenger å lage drama ut av små bagateller. Det blir for dumt å gjøre mitt forhold til Sweety komplisert, for hvorfor komplisere et forhold du ønsker skal vare lenge? Derfor tenker jeg heller at det som er gjort er gjort, og så får man bare prøve å gjøre det beste ut av det vi har nå. 


Når man ikke har noe å gjøre

 • 31.08.2014 - 13:08

Endelig kan jeg si meg selv ferdig med alt som heter lekser, med unntak av temaoppgaven om følelser i mediefaget. Det føles veldig deilig, for nå kan jeg ta det med ro hele dagen uten å tenke på noe som heter lekser. Ulempen med å være ferdig med alle leksene mine, er at jeg ikke har noen ting jeg kan gjøre resten av dagen. Denne søndagen blir vel like lang og kjedelig som gårsdagen regner jeg med. 

Jeg er i noe bedre humør enn jeg var i går, men likevel er mye av motivasjonen min borte. Det frister ikke å se på film, og det frister heller ikke å gjøre så veldig mye annet. Alt i alt hater jeg helg, for det skjer ingenting. Det eneste jeg vanligvis gjør er å gå rundt og vente på at mandagen skal komme, med unntak av de helgene jeg faktisk har noe å gjøre. Jeg får vel rydde rommet eller noe da, så kanskje tiden går litt raskere.


 

Håper det var ment begge veier

 • 30.08.2014 - 21:13

Du har vært veldig tydelig på at du har vært småirritert i hele dag, og jeg vet med meg selv at den irritasjonen din er forårsaket av meg. Det hadde bare vært mye enklere for meg dersom du kunne vært helt ærlig fra å begynne med. Du vet hvor enkelt det er å gi meg falske forhåpninger, og jeg har gang på gang fortalt deg at du må slutte å fortelle meg ting bare fordi du vet jeg liker å høre det. Jeg trenger ærlighet: Din ærlighet. Ikke noe ja og nei og om og men. Jeg trenger 100% ærlige og konkrete svar når jeg spør deg om noe. Drit i hvordan jeg tar det, for du vet jeg vil bli nedfor uansett utfall.

Det siste jeg ønsket fra deg var ignoranse, hvilket du har gitt meg siden vår siste videosamtale på Skype. Det er helt greit at du er irritert på meg, men jeg kan dessverre ikke akseptere at du ignorerer meg på den måten du har gjort nå. Dette er blant de tingene som sårer mest, og du av alle personer er den siste jeg forventet dette av. Jeg kan si det samme til deg som du en gang sa til meg: "Keep what you promise, and what you say". Jeg håper for Guds skyld at dette var ment begge veier, og ikke bare for min del. 
Ikke min dag

 • 30.08.2014 - 14:39

Beklager sent innlegg, men jeg har ikke vært helt meg selv i dag. Tror det bare er humørsvigninger som følger av mensen, men uansett er det ikke moro. Å være humørsyk og føle seg jævlig er ikke en god følelse å ha. Så ble jeg også ganske lei meg da Sweety fortalte at han kanskje ikke hadde tid til å være med meg i dag. På dager som disse føler jeg virkelig at alt går mot meg. Det er som om alt jeg sier og gjør plutselig lager dårlig stemning for både andre og meg selv.

Skulle virkelig ønske jeg hadde bedre ting å gjøre, enn å sitte hjemme hele dagen og gjøre kjedelige og energitappende ting. Selv om jeg ikke har så veldig mye motivasjon til å gjøre ferdig matteleksene mine, må jeg faktisk gjøre de også. Kan vel gjøre de nå og bli ferdig med de. Huff! I dag er det ikke min dag tydeligvis. Wants fra Nelly

 • 29.08.2014 - 21:49

Siden jeg kom hjem har jeg i grunn kjedet meg en hel masse, og av den grunn tok jeg meg friheten til å snoke litt på Nelly.com. Det er ikke ofte jeg kikker gjennom slike nettbutikker, eller nettbutikker i det hele tatt, men i dag fikk jeg lyst til akkurat det. Dessuten er det mange som handler klær hos Nelly.com, og hvorfor ikke ta en kikk for seg selv?

Overraskende nok fant jeg noe jeg likte, og dette er noe av det:


Kjøp skjorten her!


Kjøp genseren her!


Kjøp jakken her!


Kjøp buksen her!

Outfit #29082014

 • 29.08.2014 - 17:56


Null variasjon

 • 29.08.2014 - 16:39

Etter en hel skoledag uten noe som helst av variasjoner, har jeg kommet hjem til en helg jeg ser veldig fram til. Resten av denne fredagen kommer jeg mest sannsynelig til å bruke til å gjøre ferdig mer lekser, og da spesielt mattelseksen. Matteleksen vi har hatt denne uken har ikke vært veldig vanskelig, men 18 oppgaver med ren statistikkregning er ikke det mest festlige du kan gjøre i matte. Spesielt ikke for min del.

For å roe ned sjelen og få en følelse av mer helg, tenkte jeg å finne en film å se på. Det skjer ikke akkurat så veldig mye annet moro hjemme på en fredags ettermiddag. Dersom jeg ikke klarer å få noe til å skje, ender jeg opp med å gå rundt og deppe over det egentlig ganske tragiske livet mitt. Utsprengt og helt kake

 • 28.08.2014 - 21:20

Nå begynner jeg å kjenne at torsdagen har gått hardt inn på meg. Hjernen min klarer ikke helt å henge med lenger, og jeg kan like gjerne legge meg til å sove. Det er umulig å komme på noe meningsfullt å skrive om, nettopp fordi hjernen min er utsprengt. Det er nok et tegn på at jeg har brukt konsentrasjonsevnen min i overkant mye i dag. Først til en veldig lang og konsentrasjonskrevende skoledag, og så lekser. Det skal visst ikke være enkelt å nå langt her i livet. 

Kanskje det er på tide med en dusj, som et desperat forsøk på å "vekke" meg selv opp litt. Vil ikke tro det har noen funksjon, men i mitt hode akkurat nå, er det verdt å prøve. Jeg liker ikke følelsen av å falle bort fra overflaten.. Huff! Det hørtes veldig deprimerende ut, og det er det siste jeg ønsker å formidle. De riktige ordene som kan beskrive min sinnstilstand i skrivende stund er: kake. Jeg føler meg helt kake. Krem fra innsiden og ut. 
 

Et hav av lekser

 • 28.08.2014 - 16:57

Selv om vi er midt i uke nummer to på skolen etter sommerferien, begynner leksene å hope seg opp. Tror nok det blir noen timer med lekser i helgen av den grunn. Håper jeg får unna de aller fleste leksene i dag, men jeg tror neppe jeg klarer å bli ferdig med alt på dagen. Men jeg skal i det minste gjøre mitt beste for å klare det. Jeg som alle andre ønsker også en helg uten skolearbeid, selv om det i mitt tilfelle ikke bestandig er det.

Nå som jeg har kommet hjem for dagen skal jeg spise litt mat før jeg gjør noe særlig annet. Jeg trenger litt påfyll med energi en gang i blant jeg og, skjønner dere. Blir sikkert noe restemiddag fra i går, men mat er mat når jeg er sulten. Siden det er torsdag er det vel egentlig bare å glede seg til i morgen, for da er det fredag og siste dag på skolen før helgen. 
Fotografering i morgen

 • 27.08.2014 - 22:39

Wehoo! 

Da er det kveld folkens, og jeg har satt meg godt til rette i sengen. Jeg har et par ting på "må gjøre" listen min før jeg tar kvelden for godt i dag, og en av de tingene er å importere tre nye låter inn på iPoden min. Det er en stund siden jeg ga nytt liv til den, og den prosessen tenkte jeg å begynne på med små baby steps i dag. Selv om det er ganske seint, må jeg også ta meg en dusj. Det er nemlig fotografering til klassebilder og sånt i morgen, så jeg akter å lukte godt og ta meg fint ut under fotograferingen.  

En del å gjøre...

 • 27.08.2014 - 17:41

På timeplanen står det oppført prosjekt til fordypning hele dagen hver onsdag, men lærerne kunne gjerne informert oss om på forhånd at prosjekt til fordypning timene våre er blitt utsatt til neste uke. Siden jeg ikke hadde noen anelse om at vi skulle fortsette å jobbe med temaoppgaven vår om følelser, hadde jeg ingen verdens ting å gjøre på skolen i dag. Jeg sverger på at jeg satt med et word-dokument foran meg og skrev uvesentlige ting. Ting som ikke har noe relevans med det  vår egentlige oppgave innebærer. Etter skolen dro jeg ned til byen for å møte Sweety. Vi tok oss et kaffestopp innom Starbucks på Oslo S, og pratet en del. Tror vi ble sittende der i hvert fall en halvtime før vi dro videre. Jeg måtte jo selvfølgelig bruke enormt lang tid på å drikke opp hva det nå enn var jeg hadde fått. Helt ærlig har jeg aldri kjøpt meg noe ordentlig å drikke på Starbucks før, så jeg sa til Sweety at han kunne bestille noe og overraske meg. Det klarte han, og det var veldig mektig og veldig mye sjokoladesmak. Nå er jeg hjemme igjen og er i ferd med å finne fram leksene mine. De må nå en gang gjøres de og. Har veldig lyst til å blir ferdig med alt i dag, så slipper jeg å tenke så veldig mye mer på det resten av uken. Fram til mandag har jeg matte- og engelsklekser å gjøre, også skal samfunnsfagleksene mine være ferdig innen lunch i morgen. Ellers skal temaoppgaven om følelser være ferdig og levert innen torsdag neste uke. 

En del å gjøre...

 

Smerteløs

 • 26.08.2014 - 21:22

Nå som mensensmertene mine har gitt seg for denne gang, har humøret mitt stegt rett til værs igjen. Selvfølgelig må jeg leve med mensen ut uken, men så lenge smertene ikke er der lenger gjør det meg ingenting. Så nå har jeg plutselig humør og energi nok til å gjøre leksene mine. Tenker jeg gjør de i morgen jeg, for jeg har tross alt helgen om ikke til neste uke på meg til å gjøre de ferdig. Så skal det sies at jeg begynner å bli ganske trøtt og sliten etter en lang dag med kjedelig skolearbeid.

Akkurat nå sitter jeg i sengen min og tenker på han dere mener jeg skriver for mye om. Jeg beklager, men jeg kan ikke la være. Jeg er kjempe forelsket og kan dessverre ikke noe for det. Må vel bare innse at det å være besatt av noen er en del av tenårene. Har ikke dere vært forelsket før? 

Mensen-helvete

 • 26.08.2014 - 17:32

Hei!

I dag dag skal jeg være ærlig og innrømme at jeg ikke har følt meg særlig bra. Jeg har mensen, hvilket gjør livet veldig hardt å leve i dag. Det er smerter og det er mye agresjon i meg som følger av det. Så jeg begynte å skrive en kort novlle om hvordan mensen kan være som en 13 åring. For det meste skrev jeg om meg selv, eller det vil si, det som er skrevet er inspirert av mitt liv med mensen. 

Det er kanksje ikke like spennede for gutter å lese dette, for de har ikke noe å relatere til. Men jeg har en viss anelse om at det er flere jenter enn gutter som leser bloggen min uansett. 

So, here you go! Mensen-helvete 

Sofie ligger i sengen og klarer ikke å bevege på seg. Krampetrekningene har tatt overhånd. Au! skriker hun høyt for seg selv. Tårene triller nedover kinnene hennes. Hun ruller seg sammen i fosterstilling med knærne godt under haken. At mensen måtte være så smertefullt hadde hun aldri forstått seg på. Sofie klarer ikke dette lenger, hun er for svak. Krampetrekningene er altfor uutholdelige.

            At  kvinner måtte leve med disse smertefulle blødningene i underlivene deres helt fram til overgangsalderen, var noe Sofie ikke hadde lyst til å tenke på. En dag med mensen var mer enn nok, og et helt liv med dette mensen-helvete ville vært verre en det verste mareritt.

 Sofie var 13 år, og hadde hele livet foran seg. Hun var ikke klar for mensen nå. Mensen kunne dra til helvete. Hun hadde langt bedre ting å gjøre enn å ligge i sengen hele dagen og rulle seg rundt i smerter kun naturen har kontroll over. Naturen må gå sin gang, er det noe som heter. Sofie kunne spart seg for det tullet akkurat nå.

"Middagen er ferdig", hører hun mamma rope nede fra kjøkkenet. Sofie hadde ikke matlyst, men hun visste at hvis ikke hun gikk ned nå, ville mamma mase helt til hun kom ned uansett. Huff! Så vanskelig livet skal være. Først mensen og så masemamma. 

Sofie gikk ut av rommet sitt og ned den knirkete gamle trappen. Da hun satte foten sin på det nederste trappetrinnet, kjente hun nok et voldsomt krampetrekk feste seg i kroppen som små parasitter. Hun gikk til høyre og rett inn på kjøkkenet. Mamma hadde dekket ferdig bordet, men Sofie var for opptatt med å klage over mensen-helvete, til å en gang legge merke til hvor fint mamma hadde dekket på.

Mamma likte alltid å gjøre litt ekstra stas ut av hverdagens småting. Kjøpe inn fargerike blomster og plukke av dem kronbladene, slik at hun kunne strø de utover kjøkkenbordet. Sofie skjønte ikke hvordan mamma kunne se så lyst på livet, hun hadde jo mensen hun også. Hva feiler det mamma, kan ikke hun også se at mensen er tortur?

Sofie satte seg ned på stolen rett overfor der mamma satt. I dag var det grønnsakssuppe til middag. Sofie tittet ned i skålen sin. Poteter, gulrøtter, purreløk og pølser kastet oppi vann med en bitter buljongsmak. Nok et krampetrekk festet seg i henne, men denne gangen mer intenst. Hun slapp skjeen, tok tak i bordet og skar en grimase. Pusten ble tyngre og tyngre, og nå hadde Sofie lukket øynene fullstendig. Igjen kjente hun tårene finne sin plass i øyekroken. Mamma så bort på henne.

"Men kjære vennen min, det gjør da ikke så vondt? Nå får du slutte og tulle", sa mamma med en byssende babystemme, som da Sofie var et lite spedbarn.

 "Du vet ikke hva du snakker om mamma, du vet ingenting!" Sier Sofie lavt mens hun gråter for full hals.

Etter middagen går Sofie opp trappen og inn på rommet sitt igjen. Legger seg i akkurat den samme stillingen som før hun gikk ned for å spise middag: I fosterstilling med knærne godt under haken, men det tar ikke lang tid før hun må rulle seg over i en annen liggestilling. Alt Sofie klarer å tenke på nå, er de forferdelige menssmertene sine. Au, au, au! Skriker hun høyt for seg selv igjen. Hun har fått nok. Mensen kan pakke kofferten sin og reise til Helvete, så lenge det er lengst mulig vekk fra Sofie.

            To timer har gått, og Sofie ligger fremdeles på sengen. Heldigvis har smertene begynt å dempe seg, men det gjør ennå så vondt. Mamma har forsøkt flere ganger de siste timene å trøste henne, men Sofie trenger ikke trøst. Hun trenger at mensen drar til pokker i voll. Sofie trenger at krampetrekningene og de uutholdelige smertene forsvinner.

Når hun våkner på morgenen neste dag, kjenner Sofie seg svært tissetrengt. Hun springer inn på badet og knepper opp buksen før hun setter seg ned på toalettet for å tisse. For en lettelse å tømme tanken tenker hun. Så ruller Sofie av litt papir fra dorullen, ganske mye faktisk, for mensen-helvete tørker ikke akkurat seg selv.

             Haken ligger som en stein nede på badegulvet. Øynene er store som tallerkener. Sofie kan nesten ikke tro det. Hele uken har vært blodig og smertefull, men nå kjenner hun ingenting. Hun svever som en fugl gjennom skyene. Så trekker hun på seg buksen og går lettet ut av badet med et bredt smil om munnen.


Skriver for mye om Sweety?

 • 25.08.2014 - 19:39

Tidligere på morgen i dag fikk jeg en kommentar fra en leser der det sto at vedkommende syntes jeg har skrevet for mye om Sweety på bloggen i det siste, og at bloggen ikke handlet om Sweety, men om meg. Selvfølgelig har jeg skrevet mye om Sweety i det siste, og jeg har all grunn til det. Kan dere ikke se at jeg er stormforelsket? Jeg vet at bloggen ikke handler om Sweety, og jeg vet at jeg har skrevet mer om han i det siste enn jeg har skrevet om andre ting. Jeg kan godt forstå hvorfor dere tenker sånn på det. Jeg hadde helt sikkert blitt like sprø selv.

Likevel blir det feil å ikke skrive om han. Sweety har blitt en stor del av livet mitt om dagen, og jeg ønsker å skrive om det som opptar meg. Selvfølgelig er lekser og alt annet relatert til skole også ting som opptar meg, men av erfaringer virker det som om det bare er kjedelig å lese om. Jeg har ikke hatt så mange lesere som jeg har nå på veldig lenge, og det er fakta at leserantallet økte da jeg startet å skrive om Sweety. Så tydeligvis er det noen av leserne mine som faktisk liker å lese om meg og mitt forhold til Sweety.

Men jeg skal ikke kverulere, for jeg kan gjerne begynne å skrive om de gamle kjedelige greiene igjen. Det har jeg ingenting imot, men da vil jeg bare advare om lite skrivemotivasjon utover. Før kunne jeg sitte i en time og ikke ane hva jeg skulle skrive om, men nå som jeg få skrive ut om mine følelser for Sweety er det mye enklere, og ikke minst mer morsomt å skrive et blogginnlegg. Men, det er opp til dere. 
Ord blir fattige

 • 24.08.2014 - 21:03

Når klokken var rundt halv fem dro jeg nedover til Brynsenteret for å møte Sweety. Så min ikke fullt så ille dag, ble en ikke så alt for ille kveld også. Jeg trives virkelig med Sweety og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg ventet så lenge med å kontakte han. Sweety er en av de mest vidunderlige menneskene jeg har møtt i mitt liv, og ord blir fattige dersom jeg skulle beskrevet han for dere. Jeg er så utrolig stolt over å ha han i livet mitt. Som venn og mer enn det.

Helt ærlig husker jeg ikke så mye av hvordan han var på barneskolen, for da hadde vi nesten ikke kontakt med hverandre i det hele tatt. Kan egentlig ikke huske om vi pratet med hverandre en gang. Det eneste jeg husker fra barneskolen er at han var skoleflink og pratet for det meste bare engelsk. Og mot slutten av min tid på Rjukan, kunne vi nesten kalle oss selv naboer. Vi bodde praktisk talt tre eller fire dører unna hverandre, men den tiden er ganske fjern for meg så jeg husker ikke så mye av den.

Som den gang, bor vi ikke langt unna hverandre. Sweety bor faktisk 15 minutter unna meg i gådistanse. Kanskje det er en tilfeldighet, eller kanskje det er sjebnen. Det vil vise seg med tiden, men jeg kan dessverre ikke forutse framtiden, og derfor velger jeg å tro at noe godt vil komme ut av dette. Se på oss nå: "more close than ever before". Jeg velger i hvert fall å tro at dette er begynnelsen på en lang og spennde reise. 
Jeg har blitt utfordret!

 • 24.08.2014 - 12:08

God morgen skjønne herligheter!

Nå er det søndag, og helgen er snart over. I morgen starter nok en ny skoleuke og leksene tar over for fullt igjen. Det er ikke mye lekser denne uken, men jeg kan like gjerne starte på de. Da har jeg i hvert fall noe jeg kan bruke denne søndagen på. Stort sett skjer det lite på søndager, og hvis jeg gjør lekser slipper jeg å kjede meg. Kanskje jeg like gjerne burde begynne med samfunnsfagleksen: Lese alle ressursene på fronter (16 artikler). 

Ellers har jeg blitt utfordret av Sweety til å skrive masse når jeg kjeder meg. Hva som helst egentlig, bare jeg skriver noe som interesserer meg. Jeg vet ikke helt om det er noe jeg ønsker å gjøre, men dersom dette er noe jeg ender opp med å gjøre, har jeg en liten idé om å sende det jeg skriver til han. Det er jo tross alt Sweety som kom med det forslaget.  

Noe jeg aldri klarer å si nei til

 • 23.08.2014 - 14:21

Halve dagen er snart over og nå venter jeg bare på å komme meg ut og være litt sosial med Sweety. Jeg vet det er en uke siden sist jeg var på kino, men jeg er for glad i film til å klare å takke nei til en kinoinvitasjon. Denne gangen blir det The Expendabled 3, og som sist blir det ikke bare meg og Sweety som drar. Kompiser av han skal også være med, og jeg tror det kommer til å bli minst like koselig som for en uke siden. 

Ettersom at det er Rock Høyenhall i dag, er det mye å finne på i nærområdet mitt. Det er gratiskonserter fra klokken 16:00 og utover, og kanskje jeg drar og ser på livet der oppe om jeg får lyst til det senere i kveld. Kanskje jeg tar med kameraet også, for det er jeg ganske dårlig på om dagen. Kameraet blir ofte bare liggende i skuffen hjemme. Det er veldig dumt når jeg tenker over det, for det sises at en gd blogger tar med seg kameraet sitt overalt. 
Et engangstilfelle

 • 23.08.2014 - 09:28

Aldri har jeg hatt planer om å stå opp så tidlig på en lørdagsmorgen. Fremdeles kjenner jeg meg veldig trøtt, men tingen med meg er at jeg ikke klarer å gå og legge meg igjen etter jeg har våknet. Hjernen min gikk vel ut i fra at klokken var litt mer enn det den egentlig var. Kanskje dette er konsekvensen av å begynne og stå opp tidlig på hverdagene igjen. Krysser fingrene og håper på at dette er et engangstilfelle, for det hadde vært veldig kipt dersom dette skulle bli en rutine hver helg. Som alle andre ungdommer liker jeg også å sove lenge, gjerne så lenge som mulig. Så ja, det er litt kipt å våkne 07:40 på en lørdagsmorgen. 

Siden jeg våknet så tidlig i dag, har jeg plenti med tid til å dusje og stelle meg. Mamma har tenkt seg en tur ned til Brynsenteret litt senere i dag, og jeg tenkte jeg kunne være med slik at dagen min kan gå litt raskere. Jeg orker ikke å sitte inne nok en helg og vente på at mandagen skal komme. Denne helgen har jeg virkelig lyst til å gjøre noe annet enn å bare sitte på rumpa. 

 

Nesten på gråten

 • 22.08.2014 - 21:58

Da har Sweety dratt hjem, og jeg sitter alene på rommet mitt igjen. Etter mitt syn å bedømme har vi hatt noen utrolig fantastiske timer sammen. Med tanke på at Twilight er en film mest sett og likt av jenter, overrasket det meg at Sweety faktisk synes filmen var spennende. Derfor tror jeg det blir New Moon neste gang vi skal se film. Likevel ble det ikke bare moro, det måtte litt alvorsprat med også, men vi alle har godt av det i blant. Jeg må innrømme at jeg nesten var på gråten da alvorspraten var over. Hele atmosfæren under samtalen var veldig følelsesladd, og jeg ble direkte påvirket av det. Tror for det meste jeg ble veldig satt ut, men det er meg i et nøtteskall.

Det begynner å bli ganske seint på kvelden, og derfor vet jeg ikke helt hva jeg kan gjøre for å få meg selv litt mer søvnig. En god, varm og lang dusj har jeg i hvert fall tentk å ta meg før jeg legger meg. Da gjenstår det vel egentlig bare for meg å vrenge av meg fillene og komme meg i dusjen. Dagen har vært lang og jeg trenger en dusj for å klarne hodet før jeg tar ordentlig kvelden. 

- Hvordan har din dag vært?
Er du seriøs?

 • 22.08.2014 - 12:33

Endelig er Mac'en tilbake i hendene mine like fin som den var da jeg fikk den for første gang. Batteriet er byttet og jeg kan endelig bruke Mac'en uten lader igjen. Så utrolig deilig! Så har IKT folka att på til fikset alt annet som var galt med den, og jeg kan nå logge meg fint på uten problemer. Gud som jeg har sett fram til denne dagen. Det fineste er at dette kunne skje på en fredag, for det gjør ting mye bedre. Fredager er jo bare så utrolig deilige i seg selv.

Siden sist helg har jeg gledet meg til denne fredagen. Tror jeg kommer til å glede meg og se fram til de aller fleste fredagene framover. Nå er det nesten en uke siden jeg så Sweety, og i dag kommer han til meg etter skolen. Vi skal se på film og kose oss gløgg i hjel. Twilight blir kveldens film, for han har ikke sett den før. Ble nesten sjokkert da han fortalte det, for jeg gikk ut i fra at de aller fleste hadde sett de filmene. Likevel tror jeg det kommer til å bli moro, for da vet jeg i hvert fall at vi kan fortsette på filmserien om vi skulle se film en annen gang.

- Hva skal dere gjøre i dag?Det lille ekstra!

 • 21.08.2014 - 17:04

For å være ærlig, så vet jeg ikke helt hva jeg skal blogge om akkurat nå. Føler jeg har skrevet så mye denne ferien at de gode sakene mine er brukt opp. Og nå som skolen har begynt igjen blir det færre oppdateringer, og bloggen prioriteres ikke like høyt lenger. Det er synd, men det sånn det ofte blir. Så pleier ikke jeg å være den bloggeren med de mest "juicey" innleggene. Rent over er bloggen min veldig uinteressant og jeg ser selv at den trenger noe mer "juicey" for å bevare en viss standard. 

Målet mitt som blogger er ikke å få flest mulig lesere og havne på topplisten. Mitt mål som blogger er å bruke mine skriveferdigheter til noe jeg synes er morsomt, men samtidig gjøre det interessant for andre å lese. Slik jeg ser det nå, har jeg et veldig stort forbedringspotensiale. Men jeg kommer ingen vei uten tilbakemeldinger. Jeg trenger deres tilbakemeldinger. Det er ikke akkurat slik at norsklæreren min leser bloggen og gir meg vurdering deretter, men det er akkurat nå jeg trenger at dere er mine lærere. 

Jeg vet ikke hva leserne mine ønsker å lese om på min blogg, for jeg kan dessverre ikke lese tanker. Det eneste jeg gjør dag etter dag er å skrive ned hverdagen min, og i lengden kan det bli veldig uinteressant. Derfor trenger jeg deres meninger om alt ved bloggen. Hva burde jeg gjøre for å gi bloggen min det lille ekstra? 

Skikkelig nedtur

 • 20.08.2014 - 15:35

Etter å ha gledet meg til å få Mac'en tilbake i mange uker, ja faktisk en hel sommerferie, ville jeg aldri tro det skulle bli en så stor nedtur som det ble. Jeg kom hjem for ikke alt for lenge siden, og Mac'en var det første jeg tenkte på. Jeg hadde savnet den og hadde behov for å se hvordan det gikk med den, men ikke får jeg logget meg inn på den og ikke får jeg brukt den uten tilgang på strøm. Hvorfor skal min flaks være sånn? Det er så typisk. Må vel ta en tur innom IKT hvis ikke problemet løser seg i løpet av skoledagen i morgen. Dette var kipt assa.

Bøkene er også på plass. Overraskende nok ble det ikke mange bøker å holde dreisen på i år heller. Vi har bøker i norsk, matte, samfunnsfag og engelsk. Tror faktisk vi skal få en bok til mediefaget også, men slik jeg forsto det holde de på å bestille nye bøker. Så vi får den vel nok etter hvert. Det er fem bøker det. Tre bøker mindre enn på ungdomsskolen. Videregående assa. 

Nå har jeg tenkt å barre ta det helt med ro og vente på morgendagen. Alle vanlige fag på timeplanen starter offisielt i morgen, så er vel bare å vente i spenning og se hva nytt dette skoleåret byr på i fellesfagene. Er mest spent på hvordan samfunnsfag kommer til å bli i år egentlig. Har jo tross alt ikke hatt faget siden 10.klasse. Men det går nok bra, for det gjør det alltid

Hvorfor er jeg så rastløs?

 • 19.08.2014 - 20:24

For å bli kvitt litt av den rastløsheten jeg besitter akkurat nå, tenker jeg å skifte til noe litt mer sportslig tøy, for så å ta meg en joggetur. Helt ærlig har vel joggeturene mine bikket over til å bli løpeturer istedet. Den siste tiden har kondisjonen min blitt betraktelig bedre, og jeg kan endelig løpe langt og lenge før jeg kjenner meg noe særlig sliten. Så ting går i hvert fall i en positiv retning. Etterpå blir det vel en lang og varm dusj etterfulgt av Idol. Klarte nemlig å glemme bort premieren i går, og tenkte derfor jeg kunne se det på Nett-TV i kveld, for å se om det er noe nytt og interessant der. Ikke det at jeg tror det, men audition rundene pleier ofte å være morsomt å få med seg. 

- Hva skal du gjøre i kveld?

Sommeren 2014

 • 19.08.2014 - 16:59

Siden sommeren er over er det kanskje på tide med en oppsummering av hva jeg har brukt min sommerferie på. I sommer har jeg flyttet inn i ny leilighet sammen med mamma og mine to minste søsken, og det innebærer en del kjedelige timer med pakking og fysisk arbeid. På et tidspunkt ble jeg veldig lei av å lempe inn og ut av bil og pakke inn og ut av esker, og trengte derfor et pusterom. Ikke hadde jeg Internett på noen uker, og ikke hadde jeg spesielt annet å gjøre og der satt jeg. Det var vel da jeg bestemte meg for å ta kontakt med en gammel venn fra barneskolen, og som dere helt sikkert har skjønt, er det "Sweety" jeg snakker om. 

Alle som har lest bloggen, vet at jeg har tilbrakt en del tid sammen med han i sommer. Likevel er det ikke bare han jeg har brukt tid sammen med. Denne sommerferien har jeg også tatt meg en tur opp til Rjukan. Hovedsakelig bare for å være hos Melissa noen dager, men det ble visst en hel uke med min fetter Halvor og et besøk innom min faste frisør også. Hårklippen min ble jeg veldig fornøyd med, og jeg angrer ikke en dag på at jeg klippet av meg halve håret. Da jeg hadde ekstremt langt hår slet jeg mye med smerter i nakken og hodet, men jeg har ikke hatt en eneste hodepine siden. Så endelig smiler jeg av å gå med håret løst. 

Dagene hos Melissa var veldig koselige, og siden vi ikke bor på samme plassen lenger, griper jeg en hver sjanse jeg kan få for møte henne. Melissa er tross alt min aller beste venn og jeg mener hun fortjener det beste. Så klart jeg kommer til henne når jeg får sjansen. Jeg må jo ta vare på den personen som alltid har vært der for meg. Så, uansett hva vi gjør sammen er det mer enn nok for meg. Jeg er bare glad jeg kan tilbringe tid sammen med henne. Det var ikke mange dager jeg var hos Melissa, men når vi ser hverandre så sjeldent som det vi gjør, er noen få dager bedre enn ingen.Etter mitt korte besøk på Rjukan, dro jeg tilbake til hovedstaden, hjem til mamma og søsknene mine. Her har jeg fordrevet tiden min helt siden, og egentlig ikke gjort så veldig mye annet enn å begynne å jogge. Noe jeg har viet mine kvelder til i noen uker nå, og i følge mamma skal jeg ha blitt noe slankere. Tror jeg har lagt merke til det selv, for enkelte bukser som passet for fire uker siden passer ikke lenger. De har blitt for store og må ligge ensomme nederst i skuffen med de andre stygge buksene mine. 

Nå holdt jeg nesten på å glemme at sommerferien startet med VG-lista. Melissa, Moah og Makafi, mine tre beste venner kom ned til Oslo for å se Austin Mahone. Før den dagen hadde jeg ingen anelse hvem denne artisten var, så lite følger jeg med. Jeg hadde egentlig ikke planer om å dra på VG-lista, men sånn ble det. Dessuten kan jeg gjøre de kjedeligste ting bare for å kunne være med mine beste venner. Hvilket jeg gjorde denne dagen. Haha! dør av å tenke tilbake på den dagen. Det var så mye som skjedde - les innlegget om VG-lista her

Nå har skolen begynt igjen, og da er det ikke så mye mer å fortelle. Dessverre for min del ble ikke sommeren 2014 like variert og morsom som sommeren 2013, men jeg har kommet meg gjennom ferien i live og kan egentlig ikke klage. Ja, jeg skulle ønske jeg fikk gjort noe mer med ferien min, men sånn ble det ikke i år. Neste år er jeg myndig, og da regner jeg med at finnes langt mer å gjøre med en kjedelig sommerferie.

Vanskelig å forutse

 • 19.08.2014 - 06:53

God morgen til dere!

Siden vi alle nå er tilbake på skolen, må vi begynne å stå opp tidligere. Jeg er den personen som alltid står opp 06:00, uansett når vi starter om morgenen. I går gikk det helt fint å stå opp da klokken var 06:00, men i dag var ikke det fullt så enkelt. Kanskje jeg gledet meg så mye til første skoledag at det å stå opp så tidlig ga meg tid til å puste ut og roe ned min overspente mage. I dag skal vi ut på tur, og det er så tidlig om morgenen at det er vanskelig å forutse dagens vær. Ut av vinduet ser jeg en blå himmel bak tung og tett tåke. Blir det som i går kommer regneværet etter klokken 12:00 en gang, men det er vanskelig å si. Været her i Oslo er så ustabilt om dagen, så jeg tror jeg pakker med meg den regnbuksen likevel jeg. 

Dilemma

 • 18.08.2014 - 19:30

La oss si du er meg. Du er forelsket i en person, men elsker en annen. Han du er forelsket i behandler deg som den Disney-prinsessen, og er mot deg akkurat som du er mot han, men ønsker ikke et kjæresteforhold. Han du elsker derimot, har lenge avvist deg og ikke vist noen form for interesse på mange år. Hva gjør du da? Jeg er "lost" i mitt eget liv. Mitt hjerte vet hva det vil ha, men klarer ikke ta en beslutting. Som person er jeg for snill. Jeg bryr meg om alle og klarer ikke tanken på å såre noen. Jeg er redd for hvilken dårlig samvittighet det kan påføre meg. Wae! Hva skal jeg gjøre?

Han jeg elsker har jeg vært besatt av så lenge jeg kan huske, men klarer ikke helt å gi slipp på han selv hvor mye jeg vil. Jeg er så utrolig lei av å vente på noe jeg i virkeligheten vet aldri kommer til å skje. Jeg er lei av å elske han, fordi det aldri vil bli oss to. Han jeg er forelsket i ønsker ikke et kjæresteforhold, men ønsker å holde ting ukomplisert og skifter stort sett tema når jeg ønsker å snakke om det. Likevel virker det for meg som om han er noe å satse på. Men jeg har ett problem: Jeg takler ikke kjærlighetssorg. Det er alt for deprimerende og tungt å komme seg gjennom. 

- Hva tenker dere jeg burde gjøre med dilemmaet mitt?

Deilig å være tilbake!

 • 18.08.2014 - 13:46

For ikke mange timene siden kom jeg hjem fra skolen. Det var så moro å komme tilbake, men spesielt å treffe på alle folka jeg ikke har sett siden vi tok sommerferie. Vi har fått noen nye på trinnet, og noen drar fra oss. De som drar fra oss skal studere andre året sitt i England, og da regner jeg med at de nye fikk deres plasser for å fylle opp klasselistene. Hva vet jeg? Men de nye folka virker hyggelige, så det er ikke noe vondt å si om de.

Skoledagen var ganske kort i dag, men den første dagen tilbake på skolen etter en hver sommerferie har alltid vært kort. Det var ikke mye vi gjorde ut av dagen. Det var bare formaliteter som opprop, utdeling av diverse papirer og sånne ting egentlig. Bare kjedelige greier med andre ord. I morgen blir det ut på tur, men hvor vet jeg ikke. Det eneste lærerne sa var at vi skulle kle oss etter været og pakke med oss mat. Tror det skal bli koselig å gjøre noe sammen med folka igjen, uansett vær.

Timeplanen vår har forandret seg lite siden forrige skoleår. Det eneste nye på timeplanen er samfunnsfag, for naturfag var avgangsfag i Vg1 og derfor skal vi ikke ha det i år. Det er egentlig ganske synd med tanke på at samfunnsfag aldri var et av mine sterkeste fag på ungdomsskolen. Likevel gikk jeg ut med 5 i faget, og spør du meg tror jeg det er ren flaks rett og slett, men jeg skal ikke ta sorgene på forskudd. 

Goodbye summer, Hello School!

 • 18.08.2014 - 06:42

God morgen herlige dere!

Nå begynner dagen jeg har ventet på hele sommeren. Første dagen tilbake på skolebenken. Mitt andre år på videregående starter i dag, og jeg er så spent. Det kribler i magen og jeg klarer nesten ikke å tenke. Skolesekken er ferdig pakket og det eneste som gjenstår er for meg å gå ut av døren og fange opp lukten av det nye skoleåret. Høsten er på vei, og selv om det er veldig kipt for veldig mange av oss, er det ett eller annet ved den årstiden som gir meg det lille ekstra piffet av motivasjon som jeg trenger. For første gang på en god stund, gleder jeg meg til å få lekser igjen. Jeg gleder meg virkelig til dette nye skoleåret, og kan ikke vente med å se hvor spennende det skal bli.

- Er du klar for å komme deg tilbake på skolen igjen?
- Hva gleder du deg mest til ved dette skoleåret?

Så mye å se fram til

 • 17.08.2014 - 11:27

God morgen!

Det er søndag, hvilket betyr at skolesekken må finnes fram og gjøres klar, for i morgen er det skolestart! Det er så mye jeg gleder meg til ved dette skoleåret, og i morgen er bare starten på det fine eventyret. Jeg begynner mitt andre år på videregående, så det er mye å se fram til. Som å bli 18 år, eller å sakte men sikkert begynne å kjøre bil. Det beste: Til jul er jeg halvveis ferdig med videregående. Tenk at tiden skulle fly så fort. 

Når vi først er inne på dette med at det er søndag i dag, vil jeg nok en gang minne dere på at spørsmålsrunden stenges i dag. Tenkte jeg skulle sette meg ut med kameraet etterpå og svare på de aller fleste spørsmålene jeg har fått fra dere lesere. Dere er så utrolig herlige alle sammen, og jeg setter pris på alt dere gjør. 
OBS! - Siste frist...

 • 16.08.2014 - 22:59

Etter en forfriskende kveldstur rundt Østensjøvannet, har jeg kommet hjem for å late meg litt før jeg tar kvelden. Det går ikke noe spesielt på TV i kveld, og derfor skal jeg benytte meg av Nett-TV istedet. Tenkte jeg skulle se ferdig Skyfall først, for jeg liker å spare det beste til slutt. Merkelig nok føler jeg meg mindre slapp og tett i kroppen nå, enn det jeg gjorde tidligere i dag, men jeg har ingen høye forventninger. Jeg vet med meg selv at den tette irriterende nesen kommer tilbake i løpet av natten. Så det er ingen grunn for meg å feire ennå.

Så vil jeg bare minne om at det er siste frist for å legge igjen spørsmål på spørsmålsrunden i dag. Eventuelt fram til i morgen tidlig, for i morgen kommer svarene. Så de av dere som fremdeles ikke har lagt igjen noen spørsmål kan få muligheten til å gjøre det. 

- Innlegget til spørsmålsrunden finner du <HER>

Hjelper det å være i aktivitet?

 • 16.08.2014 - 17:22

Siden jeg har hørt at man skal være mest mulig i aktivitet når man brygger på forkjølelser og lignende, har jeg forsøkt mitt beste på å ikke være sofagris i dag. Ved å være i aktivitet sies det at man svetter ut bakteriene som kan være med på å forårsake forkjølelsen, og derfor begynte jeg dagen min med en joggetur rundt Østensjøvannet, som er en fin tur på 4,5 km. Er nesten et under at jeg har klart å få kondisjon nok til å klare hele runden uten stopp denne sommeren. Hadde dette vært tidligere denne sommeren, ville jeg vært andpusten lenge før jeg hadde klart å komme meg 1000 meter.  

Selv om jeg brygger på en stygg og veldig irriterende forkjølelse akkurat nå, skal ikke det hindre meg fra å gjøre noe med dagene mine. Jeg har fått en stor dose med rastløshet denne sommeren, og det blir ikke akkurat bedre av å sitte stille og stirre ut i rommet. Kanskje på skoledager, men da bruker man energien sin på helt andre måter. Så det skal bli deilig å begynne på skolen igjen etter helgen. 

Fram til det skjer noe i dag, skal jeg se de nyeste episodene av Under The Dome og Star Crossed. Har egentlig litt lyst til å sove, men gjør jeg det blir døgnrytmen min mer skadet enn den er fra før av. Og når man vet at skolestart er rett rundt hjørnet, er ikke det en god ide. 
Det er så typisk

 • 16.08.2014 - 12:43

Hver ferie, normalt sett, får jeg en forkjølelse. Det spiller ingen rolle hvilken ferie det er snakk om, for hver ferie blir jeg forkjølet. Merkelig nok har jeg klart å holde meg frisk som en fisk ut hele sommeren, men bare fram til nå. Plutselig kjenner jeg neseborene mine tette seg igjen og ørene mine blir mindre funksjonelle, på grunn av tettheten i hele hodet. Akkurat nå føler jeg meg som en opphovnet potet innvendig og leddene mine begynner sakte men sikkert å verke igjen. For det er langt i fra uvanlig når jeg brygger på en forkjølelse. Da vet jeg med meg selv at Earl Grey Tea og toalettpapir blir mine nærmeste venner de kommende ukene, helt til forkjølelsen har begynt å roe seg ned for denne gang.

Til å være meg, våknet jeg ganske seint i dag. Det er egentlig ikke bra med tanke på at det er skolestart til mandag. Å sove til klokken er 11:30 er liksom ikke et alternativ lenger. I hvert fall ikke før neste ferie, som er om 7-8 uker. Fram til da må man bare tilvenne seg hverdagen igjen, bestående av rutiner og "stå på" - vilje. Jeg vet ikke helt hvordan jeg klarte å sove så lenge, men jeg må nok ha vært mer sliten i går enn jeg følte meg. Kanskje på grunn av denne forkjølelsen jeg brygger på. Kan ikke si jeg var så veldig seint oppe heller. 

En himmelsk følelse

 • 15.08.2014 - 21:17

Kjære lesere...

Da har jeg kommet hjem fra en av de bedre dagene så langt denne sommerferien, og som jeg håpet på, ble Guardians Of The Galaxy kveldens kinofilm. Jeg er så glad for at jeg takket ja til å bli med Sweety og komisene hans på kino, for denne filmen var epic. Guardians Of The Galaxy er en av de bedre filmene fra Marvel jeg har sett hittil, og jeg kunne gjerne sett den om igjen. Filmen inneholder selvfølgelig action, som hvilken som helst annen "superheltfilm", men jeg likte hele konseptet. Det er humor, det er spenning og alt annet en slik type film burde inneholde. 

Nå som jeg har kommet hjem skal jeg finne meg noe å spise, for magen min rumler etter mat. Jeg har faktisk hatt det så moro i dag at jeg har glemt tanken på alt som heter mat. Det blir nok to brødskiver med speilegg, men nå er jeg så sulten at jeg kan spise hva som helst føler jeg. Morgendagen min vet jeg ikke helt hvordan ser ut ennå, men jeg håper den blir like morsom og koselig som denne fredagen har vært. I dag har jeg virkelig hatt en bra dag og jeg føler meg himmelsk.

På kino med Sweety

 • 15.08.2014 - 10:48

God morgen herlige lesere!

Denne fredagen blir det dessverre lite med oppdateringer på bloggen. Jeg skal nemlig være med Sweety og noen av hans venner på kino. Nå har jeg ikke vært på kino siden jeg var og så The Foalt In Our Stars med Øyvår, så jeg gleder meg veldig. Valgene står i: Guardians Of The Galaxy eller Hercules. Personlig krysser jeg fingrene for at det blir Guardians Of The Galaxy vi skal se, for det er den av de to filmene jeg faktisk har ventet på at skulle komme på kino. Men Hercules virker som en spennende film det også.

Nå venter jeg på at klokken skal bli 13:00, for da kommer Sweety hjem til meg en stund før vi skal ned til byen for å dra på kino. I mellom tiden hadde jeg en tanke om å se ferdig The Hobbit: An Unexpected Journey, som jeg startet på i går kveld før jeg dro ut med Sweety. Jeg har kanskje rundt to timer igjen av filmen, og jeg hater å ikke fullføre noe jeg først har startet på. Overlykkelig

 • 14.08.2014 - 17:08

Selv om jeg har skrevet gjentatte ganger på bloggen i dag at jeg har kjedet meg, vil jeg med glede trekke det tilbake akkurat i dette øyeblikk. For omtrent to timer siden fant jeg ut av at gutta mine finally are back together again og har kommet ut med en ny singel. Wow! Det nå fire år siden Metro Station var komplett slik jeg husker det, og nå er de tilbake som den gode gamle gjengen igjen. Denne nyheten varmer mitt fan-hjerte så utrolig mye. Nå sitter jeg og digger til den nye låten deres som en idiot og gledestårene strømmer på. Akkurat i dette øyeblikket kan jeg kalle meg selv overlykkelig. 

Jeg kan ikke huske sist jeg ble så glad av kjendisnytt, men akkurat dette tok kaka. Den nye singelen de ga ut for kun to dager siden heter Love & War og er hittil den absolutt beste låten deres av de nyere som har blitt gitt ut. OMFG! It's unbelievable.  

 

Last ned Metro stations nye singel "Love & War" på iTunes - http://smarturl.it/MSLoveAndWar

Videoblogg: Trenger forslag!

 • 14.08.2014 - 15:43

 Link til spørsmålsrunde →  <HER>

 

Derfor misunner jeg dere

 • 14.08.2014 - 13:57

For noen av dere er sikkert første dag tilbake på skolebenken allerede i dag. Jeg misunner dere akkurat nå. Dersom min første dag tilbake på skolen var i dag, kunne jeg gjort noe annet enn å sitte hjemme og kjede meg, som jeg gjør nå. For meg er skole morsomt, og det er derfor jeg gleder meg som et lite barn til mandagen. For på mandag er min første dag tilbake på skolebenken. Noen av dere vil sikkert se på det som en fordel, med tanke på at jeg har noen flere fridager enn enkelte av dere. Tro meg, det gjør ikke jeg. Flere fridager betyr flere kjedelige ventetimer for meg. Nå som sommerferien er over for de fleste av oss, er det rent lite å finne på. De fleste er tilbake i rutiner og gjør ting på tider av døgnet der jeg for eksempel har fri. Det er så kjedelig!

På mange måter gjør dette at jeg ikke får lyst til å stå opp om morgenen. Jeg kan like gjerne sove gjennom alle de timene mine venner er på skole og på jobb. Dette er ikke morsomt for meg i det hele tatt, men er det noe erfaringer har lært meg, så er det at livet ikke bestandig er morsomt. Selv om man gjerne skulle ønske det. Ute regner det, og det er ganske guffent i luften. Jeg merker på hele kroppen at høsten er på vei, for den deilige sommervarmen er borte. Det er egentlig veldig synd for meg, for jeg fryser til en hver årstid bortsett fra om sommeren. Min kropp tenker snart å finne fram gensere igjen, og det sier litt. Dessuten er det demotiverende å være ute på regnværsdager, så det frister ikke å gjøre noe ute med det første. Men jeg finner nok helt sikkert på noe å gjøre i løpet av dagen. Det gjør jeg alltid. 

 

No girls allowed

 • 14.08.2014 - 11:20

God morgen herlige lesere!

Nå er det en time siden jeg stod opp, og i dag er det ikke mye jeg har å gjøre. Jeg skal kjede i hele dag, for Sweety skal ha en dag med kompisene sine og til min store irritasjon er ikke jenter velkomne. Men jeg kan ikke være 100% avhengig av han for å få tiden til å gå heller. Plutselig har skolen begynt igjen, og da pleier det ikke være mye tid eller rom for venner og andre fritidssysler. Da er det lekser som står for fullt spill, men jeg skal ikke klage, for jeg har han mer eller mindre for meg selv fra i morgen av og helt fram til skolestart på mandag. Så livet er ikke så veldig ille likevel.

Som jeg alltid gjør, finner jeg meg nok noen filmer å fordrive tiden med. Siden sist jeg var på Netflix har de fått inn noen nye filmer, og jeg tenkte jeg skulle se om det kan være noe interessant blant de. Jeg har jo tross alt sett så mye film i mitt liv at jeg begynner å bli ganske kresen på utvalgene mine. 

Det er på dager som denne jeg savner jentene mine ekstra mye. Stor klem til de, fordi jeg er så enormt glad i de!


Foto: Vinterferien 2014 - Sandefjord

Kjedelig ja, det er det!

 • 13.08.2014 - 18:01

Denne onsdagen har vært treg. Den går så utrolig sakte, men det kan kanskje ha noe å gjøre med at jeg ikke har gjort så veldig mye i dag. Jeg har vært ute en time eller to, men jeg føler ikke akkurat at det har hjulpet så veldig mye. Ja, jeg har fått meg litt frisk luft og alt det der, men det er ikke alltid det gir like stor effekt. Nå venter jeg spent på en melding, for jeg kjeder meg og når jeg får denne meldingen skal jeg ut. Det er i hvert fall det jeg har tenkt til å gjøre. Så får jeg i hvert fall noe av dagen til å gå noe raskere. 

Fram til den tid kommer jeg nok til å late meg på sengen med film eller noe. Kanskje musikk, får nesten se hva det blir til. Likevel ender alltid opp med å gjøre de samme tingene som jeg alltid har gjort. Kjedelig blir det i hvert fall, men mitt liv er rent over veldig kjedelig uansett. 
Don't forget

 • 13.08.2014 - 13:34

Siden det regner ganske mye nå, er det lite fristende å gå ut og jogge senere i dag. Likevel skal jeg prøve, for nå har jeg på en måte lovet meg selv å ta meg en joggetur. Dessuten har jeg fått en slags rutine på det i det siste, og da er det vel en fordel å forholde seg til det. Når vinteren kommer, vet jeg med meg selv at det ikke blir noe uansett. Når det er sagt, skal det sies at sommeren er i ferd med å forlate oss. Dessverre. Det er nemlig ikke like varmt ute som det var tidligere i sommer. I går måtte jeg faktisk bruke genser for første gang på lenge, for vinden er ikke bare en liten bris lenger. Den er kald og guffen. Begynner i hvert fall å bli. Så jeg kom hjem med iskalde hender og frøs egentlig ganske mye. 

NB! - Ikke glem spørsmålsrunden jeg har gående på bloggen. Er det ting du trenger å spørre om, eller føler at du trenger å spørre om. Det kan være hva som helst - legg igjen et spørsmål <HER>

 

Act like a lady Think like a boss

 • 13.08.2014 - 11:52

God morgen herlige dere!

Dagen min startet på omtrent samme tid som i går - 10:00. Jeg har egentlig ikke gjort så veldig mye siden jeg stod opp, annet enn å spise frokost og dusje. Faktisk vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre med denne onsdagen. Sweety skal jo dra ned til byen for å møte en venn han ikke har sett på en god stund, og jeg har ingen anelse om hvor lang tid det kan ta. Så kommer Sigrid rundt fire og skal bli her helt til lørdag, for hun er bedt i konfirmasjon. Mamma kommer ikke hjem fra jobben før nærmere seks, og da blir det vel en drøss med kjedelige timer å komme seg gjennom i dag også. 

Når Sweety kommer hjem fra byen, blir det joggetur. Det blir spennende. Nå har jeg med vilje tatt meg pause fra joggingen i to dager, med hensyn til smerter i rygg, lår, legg og fot. Heldigvis kjenner jeg meg ikke særlig støl, så jeg tror det skal gå bra. Dessuten dør man ikke av å ta seg en joggetur. En lang ventetid er endelig over

 • 12.08.2014 - 23:14

Hei og hopp, nå er jeg tilbake igjen.

Dette blir kveldens siste innlegg, for nå er jeg så utrolig sliten i både hode og kropp. Sett bort i fra det har jeg hatt den morsomste dagen på veldig lenge. Jeg har nemlig vært med Sweety siden klokken 15:30 i dag og jeg kan ikke vente til i morgen. I morgen har han planer om å møte en venn han ikke har sett på en god stund, og når han kommer hjem igjen etter det skal vi ut og ta oss en joggetur sammen. Jeg gleder meg veldig, for jeg vet ikke hvor mye raskere tempo enn meg han har. Dessuten har jeg rent over dårlig kondisjon selv om den har blitt tålelig bedre denne sommeren, takket være mine 14 joggeturer de siste to ukene. Så det blir spennende å se hvordan det ender opp. 

Ellers vil jeg bare si "God natt" til alle dere søte og herlige mennesker der ute som leser bloggen min. Dere vet jeg setter utrolig pris på det, og tusen takk skal dere alle ha, for å ha gjort bloggen min så spesiell for meg. Det er på grunn av all den positive energien dere gir meg som har gitt meg inspirasjon til å blogge så lenge som jeg har gjort. Tusen takk!

Hvor ble det av kreativiteten min?

 • 12.08.2014 - 14:07

I dag har mamma begynt å jobbe igjen, og jeg er helt alene hjemme. Helt fuckings alene, og det er det kjedeligste jeg vet om. Å være helt fuckings alene. Men. Jeg håper det ikke er alt for lenge til Sweety gir meg klart signal om at det er greit å finne på noe. Jeg er så rastløs som det overhode går an å bli, og selvfølgelig klarer ikke hjernen min å være kreativ nok til å finne på noe å gjøre. What to do when bored? 

Det eneste hjernen min er kreativ nok til å finne på i skrivende stund er å tekste med venner og høre på Britney Spears musikk. På veldig mange måter er det derfor jeg ser skikkelig fram til skolestart, for da trenger ikke lenger hjernen min ha 100% ansvar for å være kreativ. Da dytter lærerne kreativiteten på deg, og min mening er at det funker mye bedre, for meg. De sier jeg er kreativ, men jeg føler meg ikke like kreativ som de påstår at jeg er. 
You must be Jet lagged

 • 12.08.2014 - 11:07

God morgen!

I dag har dagen kommet. Den dagen jeg har sittet og ventet på i to uker. Dagen Sweety kommer hjem. Faktisk er han i Norge nå, og kan dere tenke dere til hvorfor jeg vet det? - Han sendte meg en melding da klokken var rundt ti i dag tidlig der det stod "I'm home". Aw! Er ikke han bare vidunderlig? Vel. Nok om det for et øyeblikk. Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen etter å ha spist en ganske kjedelig, men smakfull frokost. Brødskiver med jordbærsyltetøy er ikke akkurat det mest eksklusive man kan spise, men hver gang mamma kjøper Brelett er det det. Brelett er nemlig det beste smøret jeg vet om og jordbærryltetøy er det beste jeg vet sammen med det. Så da ble frokosten ikke fullt så ille likevel. 

Jeg tenker at Sweety er ganske "jet lagged" etter den lange reisen hjem til Norge, så jeg skal la han få lov til å bruke den tiden han trenger på å hente inn litt energi. Derfor skal jeg holde litt avstand og la han få være litt i fred til han oppsøker kontakt selv. Hadde det vært meg som skulle reise så langt, hadde jeg garantert vært helt kake når jeg kom hjem. Jeg hadde lagt meg paddeflat på sengen og sovet noen timer. Men denne gangen var det ikke meg, og da skal jeg behandle han slik jeg ville ønsket å bli behandlet selv etter en så lang reise. Tilbake til hverdagen

 • 11.08.2014 - 20:15

Da har jeg nettopp kommet hjem fra Oslo S etter å ha fulgt Øyvår på toget. Synes det er så utrolig stress å dra ned til byen når jeg egentlig ikke har noenting jeg skulle gjort der. Men når man ikke har andre alternativer enn å sitte barnevakt ved siden av, ble valget enkelt. Nå skal jeg virkelig bare ta kvelden med ro og finne meg en film å se. Så tenker jeg vel å legge meg etter det. Det er tross alt en uke til skolestart og rutinene mine er langt i fra normale, så det er nok på tide å komme seg inn i en vanlig hverdagsrytme igjen. 

Mamma begynner å jobbe igjen i morgen, så da kommer nok den mer normale døgnrytmen tilbake også. Mamma står jo opp ganske tidlig, i og med at hun må vekke de små og få de i barnehagen først. Huff! Det blir nok slitsomt å snu døgnrytmen sin tilbake den første uken på skolen etter ferien. For et ork, men sånn er det nå en gang. 

Outfit #11082014

 • 11.08.2014 - 17:08

 

Alt har sin pris

 • 11.08.2014 - 16:27

Nå er hjemme igjen fra en kjapp tur innom Bryn senter med Øyvår og mamma. Jeg fikk det jeg skulle ha, men venter med å handle inn resten når stipendet kommer. Føler jeg har bruk nok penger på en stund og ønsker å spare det lille jeg har igjen. Det var ikke mye jeg kjøpte meg, men alt har sin pris. Dessuten er ikke jeg en person som liker å bruke penger. Uansett fikk jeg tak i det mest nødvendige, som nye sko og nytt headsett pluss en ny penn og påfyllingkapsler til den.

Frem til klokken begynner å nærme seg 18:00-19:00 skal jeg slappe av alt jeg kan, for jeg må følge Øyvår på toget. Hun skal nemlig hjem til pappa igjen og jeg orker ikke sitte barnevakt. Så da blir det å følge Øyvår på toget istedet. 

 • Penn og påfyll - Kr 114,-
 • Koss headsett - Kr 299,-
 • Cult sko - Kr 499,-

Flymodus

 • 11.08.2014 - 12:59

Nå vet jeg ikke helt om det er god morgen eller god natt. Jeg føler meg like trøtt som da jeg la meg, og jeg la meg ikke særlig seint. Jeg våknet egentlig da klokken var halv åtte, men jeg synes det var vel tidlig, så jeg gikk og la meg igjen. Når klokken var rundt halv elleve ble jeg vekket av Sweety, som nok en gang spurte om jeg kunne komme på Skype. Selvfølgelig spretter jeg opp av sengen og skrur på Pc'en med en gang jeg ser den meldingen. Klarer ikke si nei til han, for han er for uimotståelig. Dessuten kan det være det siste jeg hører fra han før han setter telefonen på flymodus. 

Dagen har så vidt begynt, men for å få timene til å gå noe mer raskere tar jeg med meg Øyvår ned på senteret. Jeg tenkte jeg skulle på shopping etter nye sko og noe nytt utstyr til penalet mitt. Pluss at jeg trenger å få kjøpt meg et nytt headsett, for det jeg har funker ikke på det ene øret. Det har dessverre sett sine bedre dager denne sommeren. Men det er ikke lenge til stipendet er på vei, så da blir vel de pengene spart uansett. 

Your sister's sisters

 • 10.08.2014 - 21:00

Det begynner å bli en stund siden sist jeg så film, men siden jeg valgte å ta meg en hviledag fra joggeturene mine har jeg fått tid til det. Det går i mye rart når jeg først starter, så i dag ble det en rar film. Se for deg en fyr som nettopp har mistet broren sin. Livet er egentlig helt på trynet fra før av, men han har begynt å tilpasse seg hverdagen igjen. Så har du bestevennen, en jente som overhodet ikke tør å innrømme at hun er forelsket i han. Og siden denne fyren er så emosjonelt ustabil som han er, ønsker hun at han skal pakke en sekk, ta sykkelen sin og ta seg en tur på hytta til faren hennes. Selvfølgelig i god mening om at han skal få være i fred og få tankene over på noe annet.

Det ingen av de vet er at søsteren hennes allerede befinner seg på hytta. Hun har nemlig gått fra et syv år lagt forhold og trenger også og koble ut på sin egen måte. Når han fyren har ankommet hytta etter en lang reise på sykkel, finner han en god tone med søsteren til bestevennen sin. De drikker Whisky og blir fulle også havner de rett i rett i sengs med hverandre etter å ha hatt en lang diskusjon om deres bedritende liv. Selv om hun er lesbisk. Dagen etter dukker bestevennen hans opp på døra.

Resten av filmen forteller seg selv egentlig. Her ryddes det unna

 • 10.08.2014 - 17:34

kjære lesere

I dag har jeg gjort mye rart for å få tiden til å gå. Jeg har ryddet i hyller, skuffer, skap og you name it. Jeg har med andre ord ryddet hele rommet mitt klart til skolestart. Det har gått en del timer til det, så jeg har ikke funnet tid til joggerunden min i dag. Tror faktisk ikke det blir en joggetur i dag heller. Jeg merker smerte i både rygg, lår og føtter, og spesielt vondt har jeg i min høyre fot. Så tenker det er på tide med en hviledag fra joggingen. Dessuten har jeg tatt meg en joggetur hver dag de siste tretten dagene, så litt hvile kan jeg vel unne meg selv etter så slit og svette. 

Her om dagen så jeg meg selv i speilet og la merke til at rumpa mi hadde begynt å få en litt fastere form. Haha! Normalt er ikke det et parti på kroppen jeg vanligvis studerer, men akkurat da var det litt ekstra stas å se på rumpa mi. Det er vel all joggingen sin skyld at rumpa mi har blitt så mye fastere, og att på til begynt å danne seg en typisk rumpeform. Fornøyd er jeg lell.

Dette bildet er bare for å illustrere hvor ryddig mitt rom faktisk ser ut. Det er kanskje ikke like fancy som dette, men det er like ryddig. Faktisk når jeg tenker meg om kunne dette fint vært slik mitt drømmerom ser ut. Det inneholder alt jeg på en måte synes er praktisk og kult. Det er stor plass, det har en tv og inneholder lyse farger med nyanser av blå. Wow! What a dream.

En god nattesøvn

 • 10.08.2014 - 10:15

God morgen!

Da har jeg nettopp våknet fra en vidunderlig nattesøvn på nytt ommøblert rom. Kanskje det var dette jeg trengte for å få en bedre hjemmefølelse av å være på mitt eget rom. Nå koser jeg meg faktisk når jeg er på rommet mitt, og det takket være min egen vilje til å ville ommøblere det i går. Det har blitt mer romslig og mer hjemmekoselig-aktig her nå, og det liker jeg virkelig godt. I dag er det bare én dag igjen til Sweety kommer hjem fra Amerika, så i morgen er den siste dagen jeg må overleve uten han. Det skal bli utrolig deilig å få han tilbake til Norge, for nå føler jeg at jeg har kjedet meg lenge nok. 

Klokken har så vidt passert ti, så dagen min er ikke planlagt ennå. Det er søndag, så det er ikke akkurat så mye man får gjort utendørs. Jeg kan ikke gå på butikken, eller til et kjøpesenter for å få tiden til å gå. Jeg har joggeturen min da, men den har jeg ikke krefter til å starte på før litt ut på ettermiddagen. 

Bare to dager igjen

 • 09.08.2014 - 22:34

Hei, kjære lesere! 

Jeg vet det begynner å bli seint, men jeg er redd for at jeg må kaste nok en følelsebombe på dere. Jeg klarer nemlig ikke å holde følelsene mine for meg selv lenger, på samme måte som jeg gjorde før med årene. Jeg har uheldig nok myknet litt med årene siden barneskolen. Men nok om det. 

De siste timene før klokken slår tolv i natt er det akkurat to dager til Sweety kommer hjem fra Amerika. Og jeg sitter hjemme og gleder meg som en liten unge. Selv om det bare er to dager igjen til han kommer hjem, kjenner jeg sommerfuglene presse seg på i magen allerede. Det kjennes nesten ut som om jeg har en blanding av reisefeber og gledesrus i kroppen. Nå har ventetiden vært så lang at jeg har blitt helt sprø. Alle de gode følelsene strømmer mer og mer på for hver dag som går nå, så jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av alle følelsene. Jeg vet ikke om jeg skal holde de inne, eller om jeg skal gråte de ut. 

Hva jeg skal gjøre med de to siste dagene før Sweety kommer hjem til Norge igjen, er ennå ikke helt klart for meg, men de blir nok prikk like de tretten andre dagene han har vært borte fra meg. Og med det mener jeg: joggetur og flere timer med ensomhet og kjedsomhet. Huff! Jeg får vondt i kroppen bare av å tenke på at tiden ikke går like fort som jeg vil at den skal gjøre. 

PS! - Jeg er helt sikker på at dere begynner å bli ordentlig lei av meg som bare skriver innlegg om min fantastiske Sweety. Men jeg tror jeg er på grensen til å bli ordentlig hodestupt forelsket i han, og bloggen er på en måte det eneste stedet jeg har som jeg kan ytre mine følelser uten at det blir kleint. Hvis dere skjønner hva jeg mener? 

 

Changes

 • 09.08.2014 - 15:52

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra min trettende joggetur siden Sweety dro til Amerika. Jeg har virkelig ingenting annet å gjøre, men i dag gjorde jeg et unntak. I dag har jeg kjedet meg så utrolig mye at jeg både tok meg tiden og energien til å ommøblere rommet mitt. Jeg har slitet meg helt ut, men det driter jeg i, for nå har rommet mitt blitt litt mer slik jeg ønsket det. Og selv om rommet i og for seg er veldig lite, har jeg laget meg litt bedre gulvplass å gå på. 

Nå har jeg planer om å spise ett eller annet, for jeg er skrubbsulten etter all den innsatsen jeg har lagt i både ommøblering og joggetur. Tror faktisk ikke jeg har spist noe ordentlig måltid siden frokosten min klokken ni i dag tidlig, og det begynner faktisk å bli en del timer siden. Alt går i spinn

 • 09.08.2014 - 09:40

I dag våknet jeg tidligere enn hva jeg har gjort på en stund. Det merker jeg i både kropp og sjel. Nakken min er stiv og øynene mine klarer ikke helt å få med seg det som skjer rundt meg. Alt går i spinn. Jeg er helt sikker på at dersom jeg hadde vært en tegneseriefigur, ville det fløyet fugler i sirkel rundt hodet mitt akkurat nå. For det er litt sånn jeg faktisk føler meg. Grunnen til at jeg valgte å stå opp så tidlig som det jeg gjorde, er rett og slett fordi at jeg pleier å bli vekket av Sweety på samme tid, av meldinger det der kan stå "Babe, wake up!" - På denne tiden av døgnet er det leggetid hos han. Tidsforskjellen mellom Norge og Amerika er til å bli sprø av. 

Heldigvis er det bare tre dager igjen til Sweety kommer hjem, og da skal vi gjøre mye morsomt sammen. Ting som er hundre ganger mer morsomt enn å sitte hjemme på sitt eget rom dag inn og dag ut. Noe jeg må innrømme jeg har gjort helt siden han dro til Amerika for tretten dager siden. Arg! Jeg er så lei av å sitte hjemme og ikke klare å finne på noe som helst annet enn å ta meg en joggetur, men jeg kan ikke jogge hele dagen heller. Derfor ser jeg mest fram til skolestart, for da begynner normalen å komme tilbake. The day of memories

 • 08.08.2014 - 17:27

For en del år tilbake var jeg hodestupt forelsket i Metro Station. Jeg er det enda, men kanskje ikke på samme nivå som da. Musikken deres er så kul og går rett i hjertet mitt. Akkurat nå sitter jeg å minnes om den tiden gjennom min absolutte favorittlåt: Now That We're Done. Det er akkurat som om det er noe ved akkurat den låten som relaterer til enkelte faktorer i mitt eget liv, og når jeg sitter igjen med den følelsen etter å ha hørt en låt, vet jeg at dette er noe jeg virkelig liker å høre på.

Jeg vet ikke helt hvorfor jeg forelsket meg i Metro Station, men på den tiden var Shake It en stor hit på veldig mange radiokanaler, og det var med den låten de på en måte hadde sitt store gjennombrudd. Nå er bandet splittet opp og Mason Musso er den eneste av de fire gutta som har opprettholdt Metro Station navnet. Trace Cyrus startet et nytt band: Ashland High, hvilket jeg foressten også liker musikken til, men min personlige mening er at det ikke er i nærheten så bra som den gode gamle Metro Station musikken. 

Pakke i posten!

 • 08.08.2014 - 14:26

For ikke så veldig lenge siden tok jeg meg turen ut i postkassen for å se om det fantes noe spennende der, for det gjør det som regel aldri, men gjett hva jeg fant i dag? You guessed right. En pakke! - Pakken er fra Superkul.no og inneholder to par solbriller. En Scottish Flare Wayfarer solbrille i grønn og en standard Pilotbrille. Det beste med solbrillene er at de har 100% UV beskyttelse mot solen og ser like kule ut som hvilke som helst andre solbriller.

 • Solbrillepakken har en verdi opp til 398 Kr. 

Få tak i dine solbriller på Superkul.no, ved å klikke på Superkul.no sin banner her på bloggen! 


Dear Sweety!

 • 08.08.2014 - 13:13

Håper dere ikke har noe imot at jeg skriver dette innlegget på engelsk...

Dear sweety!

I've never known you as much as I do today, and though your heart sometimes can be made of stone, I see so much love in it. You may not express your love through words, but I don't mind. Because through body language you show me the sweetest and most kindhearted love someone has ever given me. Your heart is the purest I've come across, and that you should be proud of. Only a gentleman have a heart like yours.

Ever since I first saw you this summer, I've felt happy. You make my days so much easier to get through. You make me a better person, or at least the better person I want to be. You make me smile like an idiot everytime I talk to you. It doesn't matter if it's in person or through text or anything else. I just smile because it's you. And now that you're in America I feel like another half of me is missing. 

Knowing that an ocean is separating us from each other is hurtful. However I'm glad that you lent me your totem while you're gone, because that makes me think of you even more. I may be a pervert, but I must admit I sometimes like to smell it. Not because I like to smell it, but because the smell of your parfume is spread all over it. 

This summer has been a blast spending together with you, and I'm really looking forward to your home arrival. These past two weeks has been very lonesome and extremely boring when you've not been here to spend them with. Therefore I'm not so sure how I'm going to cope with the last four days without your company.

- Sincerely, your remarkable friend.

            Foto: Privat


 

Klar for skolestart

 • 07.08.2014 - 17:24

I dag er det en uke og tre dager til skolestart for min del. Det gleder jeg meg skikkelig til, og mest glad er jeg for å ha kommet inn på samme skole som i fjor. Jeg får jobbe like hardt for karakterene i år som i fjor, slik at jeg kommer inn på Fyrstikkalleen tredje året mitt også. Fyrstikkalleen må være den første skolen jeg føler at jeg virkelig trives ordentlig godt på. Jeg føler jeg passer inn der og at jeg ikke er en utenforstående lenger, hvilket er en utrolig deilig følelse å ha. Spesielt for meg som har blitt sett ned på i så mange år bare for å ikke følge mengden. 

Jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg ennå, men det blir ikke i nærheten så Mickey Mouse inspirert som i fjor. I år blir det vel noe helt enkelt og pent som passer til den dagens vær. Kanskje noe av det nye jeg kjøpte tidligere is sommer. Jeg finner det vel ut når den tid kommer. For å runde av dette innlegget legger jeg med et bilde av første skoledag antrekket jeg hadde på meg i fjor.
An ocean apart

 • 07.08.2014 - 13:34

I dag våknet jeg opp til ditt uimotståelige vakre ansikt. Jeg synes det er utrolig koselig når du tar deg tid til å  ringe meg på Skype så tidlig på morgenkvisten, selv om det er midt på natten der borte hos deg. Bokstavelig talt er vi et hav fra hverandre, hvilket gjør savnet  etter deg enda større. Jeg kan ikke lenger plage deg med min tilstedeværelse, for du har fremdeles ikke kommet hjem. Men bare vent! Den tid vil snart komme tilbake, og da har vi mye å ta igjen for den tapte tiden du har vært borte. Jeg kommer til å være den mest plagsomme vennen du noen gang har hatt, for vi kommer til å finne på mye rart. 

Nå sitter jeg godt til rette i sengen min og pønsker ut hva jeg skal gjøre med dagen min. Joggerunde nummer elleve står i hvert fall på den listen. Så tenkte jeg å sette av litt tid til å se den nyeste episoden av Under The Dome. Jeg har dessverre ikke fått sett den denne uken fordi jeg har hatt andre prioriteringer. Lurer egentlig på hva som skal skje i denne episoden, for det bli mer spennende for hver episode som kommer. 
Spørsmålsrunde!

 • 06.08.2014 - 21:53

Nå er det  100 år siden sist jeg hadde en spørsmålsrunde på bloggen. Sist fikk jeg inn en drøss med spørsmål. Spørsmål om mye rart egentlig. Det virker også ut som om lesere liker spørsmålsrunder ut i fra hva jeg har observert på andre blogger, så hvorfor ikke begynne med dette igjen. Du kan få lov til å spørre om hva som helst. Hobbyene mine, min mening om noe eller noe helt ut av det blå. Alt er opp til deg, men husk at du  ikke får svar på det du lurer på, dersom du ikke legger igjen ett spørsmål i kommentarfeltet. 

NB! - Spørsmålsrunden stenges på søndag. 


Tiden går så sakte

 • 06.08.2014 - 17:26

Da er dagens joggetur bestått og kvelden begynner sakte å senke seg ned i kroppen. Jeg er kjempe sliten, men må i hvert fall holde meg våken til klokken er ti. Hvis ikke blir døgnrytmen min snudd på hodet igjen, og det er det siste jeg ønsker så tett opp mot skolestart. For å få tiden til å gå hører jeg på musikk. Det er ikke så veldig mye nytt jeg hører på, for jeg har totalt kuttet ut radio denne sommeren. Det blir det helt sikkert en slutt på når skolen er godt i gang igjen, for jeg synes egentlig at radio er skikkelig koselig å høre på i blant. 

Den siste tiden har vært et helvete for meg. Tiden går så utrolig sakte, og jeg skulle helst ønske at tiden raste forbi akkurat nå. Det er så forferdelig kjedelig å ikke ha noen og kunne være med. Min kjære venn er fremdeles i Amerika og kommer ikke hjem før på mandag. Det er bare fem dager til, men fem dager kan være som 100 år når man ikke har noe å gjøre. Derfor gleder jeg meg til skolestart, for da begynner dagene å føles korte igjen. 
En plan for dagen

 • 06.08.2014 - 14:20

Fram til nå har dagen min vært enkel. Jeg våknet da klokken var 10:00 og satt for det meste på Pc'en og hørte på Britney Jean plata til Britney Spears etter at jeg hadde spist  frokost. Jeg har fått helt dilla på enkelte av låtene og kan sette de på repeat uten å egentlig bli lei. Så ble jeg med mamma bort til Manglerud senter, for Øyvår hadde legetime. Jeg orket ikke en dag til hvor jeg bare ble sittende hjemme, så jeg ble like gjerne med. 

Nå er jeg tilbake til mitt utgangspunkt og prøver å tenke ut en plan for dagen. En joggetur står i hvert fall som en av hovedprioriteringene på den listen. Dette blir den tiende dagen på rad jeg tar meg en joggetur, og den late siden av meg merker det utrolig godt. Jeg er støl i alt som går under kategorien lår og legger, men kondisjonen min har blitt bedre da.  

Nytt design!

 • 05.08.2014 - 18:22

Alle vet nå at jeg har hatt mange dager med ensomhet. Mange dager med en oppsummert kjedsomhet til tusen og mange dager uten noe å gjøre. Alt har på veldig mange måter vært  veldig kjedelig. På grunn av all den tiden jeg har hatt til overs, har jeg fått tid til å sette meg ned og kode sammen et nytt design. Faktisk har jeg blitt ganske fornøyd med det nye designet. I mine øyne virker det mer ryddig og ser penere ut i en helhet. Dette designet er selvfølgelig inspirert av mine tidligere design, pluss Kvdesign.no sitt nyeste design. 

Header & profilbilde er selvfølgelig midlertidig. Nytt kommer når Macen er tilbake ved skolestart.

- Hva tenker dere? 

NYTT:GAMMELT: 

#DenFølelsen

 • 04.08.2014 - 15:11

Nå har jeg jogget hver dag siden min kjære venn dro til Amerika, og det kjenner jeg i beina, men det er deilig å jogge da. Selvfølgelig er ikke det å svette noe jeg ser mest fram til med hver joggetur, men den følelsen jeg får i kroppen etterpå. Den følelsen av at hver muskel i hele kroppen er lett som en fjær. Så det skal bli utrolig deilig med en joggetur i kveld også. Når jeg jogger bruker jeg så mye energi på å holde meg gående, at det å legge seg paddeflat på sengen etterpå er himmelsk. 

Ellers har jeg vært ganske tom for ideer i dag. Jeg vet ikke hva jeg kan gjøre for å få tiden til å gå. I min verden virker det som om tiden har slått seg vrang. Den går sakte når jeg skulle ønske den raste forbi. Likevel har jeg ikke bare vært lat i dag. Jeg ble med mamma og Øyvår ned på Bryn senteret. Vi gjorde ikke mye, men det ble noe sosing i diverse butikker. Så tok vi oss en liten drikkepause. Det skjedde egentlig ikke noe mer enn det. 

Bedre kondisjon

 • 03.08.2014 - 14:16

Solen har ennå ikke kommet tilbake etter gårsdagens møkkavær. Det regner ikke, men jeg har en følelse av at det snart vil gjøre det. Det ligger tett med grå skyer på himmelen, og det er fuktig i luften. Faktisk er det ganske deilig å være ute i dag. Derfor satt jeg meg ut i hagen med boken min i stad. Jeg fikk faktisk lest så mye at jeg sitter igjen med ti sider. Det er ikke mye, så jeg regner med at boken er lest ut  i løpet av dagen. 

Hva jeg skal bedrive resten av dagen min med vet jeg ikke, men det vet jeg aldri. Jeg har noen ideer, men joggeturen min orker jeg ikke begynne på før ut på kvelden en gang. Min faste joggerunde er rundt Østensjøvannet, runden er på ca 3km, og normalt ville jeg ha brukt 40 minutter eller lenger på å jogge den strekningen, men i går og dagen før, tok jeg runden på en halvtime. Det er jeg ganske glad for. Det beviser bare at min kondisjon og motivasjon for mer bevegelse har økt denne sommeren. 

Det ække gæli!

Anbefalinger

 • 02.08.2014 - 20:10

Pacific Rim: Fremmede vesener angriper jorda og truer dens eksistens, og kampen tas opp med kjemperoboter styrt av mennesker. Pacific Rim er en actionfylt science fiction film fra den visjonære Guillermo del Toro. Da de enorme monstrene, kalt Kaijuer, steg opp fra havet, startet en krig som krevde millioner av liv og kostet menneskene mesteparten av deres ressurser gjennom mange års krigføring. for å nedkjempe monstrene utviklet menneskene såkalte Jaegers, massive kjemperoboter, styrt simultant av to piloter med en felles tankekraft.

The Lone Ranger: Et spennende eventyr fylt med action og humor der den berømte maskerte helten nå levendegjøres sett gjennom øynene til indianeren Tonto. Han forteller historiene om hvordan John Reid (Armie Hammer) blir forvandlet fra en vanlig lovens mann til å bli en rettferdighetens legende, og tar med seerne på elleville overraskelser og morsomme gnisninger når de to usannsynlige heltene må lære seg å arbeide sammen og kjempe mor grådighet og korrupsjon.

K-PAX: K-Pax forteller historien om Prot (Kevin Spacey), en mystisk  pasient på en psykiatrisk institusjon, som hevder at han kommer fra den fjerne planeten K-PAX. Mens hans psykiater, Dr. Mark Fuller (Jeff Bridges), er forbløffet over denne overbevisende mannen, vekker Prots beskrivelser av livet på en annen planet 7000 lysår fra joden en følelse av mulighet blant de andre pasientene. Når Prot forteller at han skal reise tilbake til K-PAX på slutten av sommeren og kun kan ta med seg en person, konkurrerer pasientene på avdelingen om hvem som skal få reise med han. I dagene før Prots annonserte avreise fra jorden sliter Dr. Fuller med sine spørsmål om vitenskap i forhold til tro, og stiller spørsmålstegn ved sin egen evne til å skille virkelighet fra illusjon. Knowing: I 1959 blir en gruppe studenter spurt om å tegne sin versjon av hvordan verden vil se ut i fremtiden. Tegningene skal forsegles i en tidskapsel og lagres i 50 år. Alt vel og bra, men en gåtefull jente fyller arket med tilsynelatende tilfeldige tall, som hun hevder blir visket til henne av usynlige mennesker. Et halvt århundre senere, undersøker en ny gruppe studenter innholdet i kapselen, og jentas kryptiske besked faller i hendene på den unge Caleb Koestler. men det er Calebs far, John Koestler, professor i astrofysikk, som gjør en oppsiktsvekkende oppdagelse: Den kodede beskjeden forutser datoene og dødstallene fra alle store katastrofer de siste 50 årene. Ikke nok med det, den forutser ytterligere tre katastrofer, hvorav den siste hinter om ødeleggelser av et verdensomspennende format. 

Bare Bea: Det er ikke bare lett å være 16 år og aldri hatt sex. Bea går i 1. klasse og er den eneste av venninnene som aldri har vært i seng med en fyr. Da den lekre 3.klassingen Daniel blir interessert i henne, forelsker Bea seg i han på stedet, men venninnene råder henne til å finne seg en annen fyr å gå til seng med først. Hennes debut med Daniel må jo ikke bli en fiasko. Den sjenerte 19-årige Anders blir den utvalgte prøvekluten, og Beas første gang blir ganske riktig en fiasko. Men nå kan hun vie seg til drømmegutten Daniel. Det er bare én ting: Anders tror at Bea er interessert i han...

The Impossible: Maria, Henry og deres tre sønner drar på juleferie til Thailand og ser frem til nye idylliske, rolige dager i paradis. Om morgenen 2. juledag, når familien slapper av ved bassenget etter å ha feiret jul dagen før, høres et forferdelig brøl fra jordens indre. Maria stivner av frykt når hun ser en enorm vegg av vann rase over hotellområdet og rett mot henne. Så blir alt svart... The Impossible er den uforglemmelige og sanne historien om en familie fanget sammen med tusener av fremmede i kaoset som fulgte en av vår tids største naturkatastrofer. Men i elendigheten og lidelsen som fulgte, møter vi også menneskelig medlidenhet, mot, og ikke minst barmhjertighet som hjelper Maria og familien under deres livs mørkeste timer. The Impossible er både storslagen, intim, grufull og inspirerende, og er en fortelling om hvordan mennesker kan stå sammen når katastrofen er et faktum.

For et møkkavær

 • 02.08.2014 - 11:46

Etter flere uker på rad med tropisk sommervær, kommer regnværet. I natt har det tordnet, og regnet har plasket ned i bøtter og spann. Det regner fremdeles og tordnet smeller så mye at det dundrer på rommet mitt. Så det ser faktisk ut til å bli buksevær i dag, hvilket det ikke har vært på mange uker. Men selv om det er ordentlig møkkavær i dag, skal ikke det være noen unnskyldning for å ikke ta seg en joggetur til kvelden. I følge mamma skal mine lår ha blitt noe slankere, men det klarer jeg faktisk ikke å se selv. Dessuten har mine joggeturer denne sommeren økt kondisjonen min veldig, og det er supert bare det. 

Jeg har aldri vært den personen som liker å veie meg, for da blir jeg veldig ofte skuffet over tallet som blir stående på den lille skjermen. Jeg tenker heller at det er mye bedre å være fornøyd med seg selv og den vekten man har, så kan man istedet oppgi et pent tall dersom noen skulle spørre hvor mye du veier. Når noen spør meg for eksempel, sier jeg at jeg veier omtrent 60kg, for det er faktisk ikke så langt unna sannheten. Pluss at 60 er et rundt og pent tall. Savner deg

 • 01.08.2014 - 17:57

Nå som du er i Amerika er det lite jeg får gjort med livet mitt. Jeg sitter spent og venter på at klokken skal bli halv sju, for det er da du våkner og ringer meg på Skype. Det er forferdelig å tenke på at du befinner deg i en tidssone som ligger seks timer bak min. Når jeg legger meg har dagen din så vidt begynt, og når jeg står opp går du og legger deg. Jeg vet at du er borte på grunn av din søsters bryllup, og selv om man sier "at den som venter på noe godt venter ikke for jeves", føles det ut som om ventetiden tar 100 år. 

Jeg kan ikke si for sikkert om dette er en forelskelse, eller om det bare er en følelse jeg har fått fordi du har blitt en betydningsfull person for meg. Det eneste jeg kan si og være 100% sikker på det, er at jeg savner deg utrolig mye og at jeg gleder meg sykt til du er hjemme i Norge igjen. Selv om det er 11 dager til. Buhu!

kjedsomhet i lange baner

 • 01.08.2014 - 15:00

Jeg vet jeg har sagt til meg selv at jeg ikke skal klage over dagene, men i dag kjeder jeg meg mer enn jeg har gjort på lenge. Jeg er rastløs og klarer ikke finne på noe å gjøre. Da klokken var tolv i dag morges tok jeg meg en tur sammen med mamma og de små bort til senteret for å handle inn småting til helgen. Jeg følte jeg måtte være med, for hvis ikke hadde jeg garantert følt at dagen hadde vært bortkastet. Hele sommeren har jeg hatt noe å gjøre hver dag, og nå som jeg ikke har noen å være med kjeder jeg meg ekstra. På slike dager er lengselen etter skolen veldig stor. 

Øyvår kommer hjem i helgen, og det blir koselig. Hun skal for det meste bare besøke venner og ha det gøy, noe jeg faktisk misunner henne akkurat nå. Normalt sett er det omvendt, for jeg pleier stort sett ikke å kjede meg. Enten er det en film å se på, eller lekser å gjøre, men nå frister ingenting. Jeg kan selvfølgelig lese videre i boken min, men med den motivasjonen jeg har nå vil ikke det være ideelt. Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no