Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

What to to when alone

 • 31.08.2013 - 21:09

Sitter og nyter kvelden med herlig musikk fra P3 mens jeg lager diverse greier på Photo Shop. I min alder synes jeg det er litt mer morsomt enn å sitte i stua og se på MGP Jr. Vet ikke helt om det blir noe film i dag, men jeg spiser chilinøttene mine fordet. 

Jeg vet om noen serier som går i kveld, men om jeg ikke husker helt feil tror jeg de allerede har hatt sesongslutt. Det er egentlig litt synd, for mye av det var så utrolig morsomt å se på når jeg kjedet meg. Da der det vel bare å vente på alle de gode gamle seriene som Grey's Anatomy, Carrie og Touch. Jeg har virkelig savnet de seriene i sommerferien. Buhu!

Må dere ha en utrolig fin kveld videre :)
---Ragnfrid---

Vil du bli linket?

 • 31.08.2013 - 17:30

Nå må dere ikke glemme at vinner av linkerunden kåres i morgen. Så om dere ønsker bloggen deres linket en hel uke. Meld dere på! Hva har dere å tape på det? Lykke til alle sammen! For å melde dere på kan dere klikke <HER>.. 

NB! - Det er ikke lov å melde seg på i dette innlegget.---Ragnfrid---

En plagsom dag

 • 31.08.2013 - 11:38

God morgen!

Det er lørdag, og for meg en veldig plagsom dag. Det er nemlig MGP Jr. i kveld og jeg er ikke en stor tilhenger av det. Faktisk har jeg gått hele uken med gamle MGP Jr. sendinger på stua, for min gode søster er så glad i å se ting om og om igjen, år etter år. Jeg blir direkte sprø. Hadde det ikke vært for at det var lørdag i dag, ville jeg ha dratt på skolen for å unngå dette. Slik fungerer det ikke. Uheldigvis. Det er på slike tider av året du ønsker deg dit vennene dine er. De du deler alle interesser med. De som aldri plager deg med vilje. 

Jeg har selvfølgelig lekser jeg kan sitte og gjøre, men med det lydnivået som er på tv-en er ikke det enkelt. Hadde bare visse personer i dette hus klart å høre når andre ber de om noe, tror jeg hverdagen ville vært litt bedre. For slik det er nå, virker det om om ingen tar til seg det jeg sier. Det er like før jeg vurderer å finne fram nål og tråd, og syr igjen munnen min. Da kan ikke andre si at jeg er med på å starte noe.  

---Ragnfrid---

Fordeler og rabatter

 • 30.08.2013 - 18:26

Hvorfor skal det være slik at man alltid ser så rar ut på skolebeviset? Årets bilde av meg er ikke av de bedre ihvertfall, men det er en fordel å ha kortet uansett. Særlig når du bor i Oslo. Da kan du få kinorabatter, studentrabatt på bussen, rabatter på flexus reise kort og mye mer. Jeg skal selv være ærig og innrømme at jeg aldri har utnyttet meg av de fordele. Her i Oslo er jo jeg kinopluss medlem, og da får man liksom rabatter gjennom det. Bussen kjører jeg sjeldent og flexus reisekort kan du få gratis av skolen dersom du søker om det. Så sånn sett har det ikke lønt seg for meg å utnytte tilbudene. 

Nå som jeg går på videregående og ikke har fullt så mange fordeler lenger, på grunn av min alder, er det nok lurt å begynne og tenke på alle disse diverse tilbudene. Så er det jo selvfølgelig en fordel å være student, for vi får alle disse rabattkupongene i skolekalenderen vår. Alt fra rabatter på Platekompaniet, Glitter, Elexia, Bjørn Borg, d:fi, biip og mye mer. Man føler seg liksom litt heldig når man har så mange tilbud liggende tilgjengelig. 

---Ragnfrid---

En ting står igjen

 • 30.08.2013 - 08:22

God morgen!

Fredagen er her, alle lekser er gjort og bare en ting står igjen. Presentsjonen av intervjuet. Jeg tror det vil bli ganske enkelt, med tanke på at jeg er så god til å improvisere. Det er jo ikke lenge til første time, så nå gjelder det. Nå må jeg virkelig oppdatere hjernen min. Lese igjennom intervjuet og ha det meste i bakhodet. Jeg gleder meg litt kjenner jeg. På en mystisk måte. 

Kos dere på skolen i dag da dere.---Ragnfrid---

Forskjellsbehandling?

 • 29.08.2013 - 20:19

For mange bloggere er klær, mote og sminke viktige temaer. Ofte er det personer som blogger om dette som synes på topplistene, men hvorfor? Jeg har bestandig lurt på hvorfor vi bloggere med andre interesser tar oss verst ut på listene. Jeg for eksempel, leser så mange blogger hver dag. Mange av de er veldig interessante, men ikke å se på topplisten. Det hender jo så klart at jeg også tar meg en titt innom rosabloggerne, men det er kun for inspirasjonens skyld og ikke innholdets. 

Jeg har skjønt at man trenger orginalitet på bloggen og at du bør skille deg ut blant mengden. Hvorfor er det da så mange av disse bloggerne som skriver om klær, mote, sminke etc som ligger høyest? Tenk dere hvordan topplisten ville sett ut dersom flere bloggere som for eksempel meg lå høyt oppe på listen. Ville det gjort noe? Jeg tenker som så at det ofte er litt "tvang" å ville ligge høyt oppe på listen. Du blir på en måte nødt til å blogge om det de gjør, de som allerede ligger på topp-10. 

Så ser jeg nærmere etter. Alt fra unge mødre til rosabloggere og kjendiser er det som ligger på selveste topplisten på blogg.no. Er det så interessant å lese om alle disse menneskene? 

---Ragnfrid---

 

 

Mangler toppen av kransekaken

 • 29.08.2013 - 17:39

Denne ukens skoleprosjekt har gått veldig bra så langt. Jeg er ferdig med teksten og mangler toppen av kransekaken. Nemlig overskriften. Jeg må bare legge meg flatt ned og si at det å skrive en bra overskrift er helt jævelig. For den skal bare bestå av fem ord, men samtidig vil du at den skal si noe om teksten og tiltrekke lesere. Vi får karakter på dette og da ønsker jeg å legge litt stas i arbeidsinnsatsen min. Til slutten av dagen ønsker jeg jo ikke akkurat å få et dårlig resultat. 

Nå som jeg er hjemme kan jeg heldigvis få hjelp av mamma til det, for hun pleier å være så flink til sånne ting. Hun har en lærers tankegang med mye kreativitet i tillegg. Vet det vil bli vanskelig, men jeg må bare få jobben overstått. Før jeg gjør det skal jeg inn på stua og spise mammas herlige pannekaker. Mmm.---Ragnfrid---

On my mind all the time

 • 29.08.2013 - 11:57

I dag må tydeligvis være den ene dagen jeg halusinerer på grunn av mine sterke følelser for han, eller så var han her i levende person. Likevel er jeg nesten 100% sikker på at HAN var her. Det lignet ihvertfall på en prikk i fra der jeg satt. Jeg kunne selvfølgelig ha sett etter tatoveringen hans, men det var nesten umulig. Han hadde armen sin dekket til av armen på jakka si. HERRE JESUS! Enten har min kjærlighet for han gjort meg blind, eller så har jeg rett og slett begynt å halisunere. Tross alt har jeg vært stormforelsket i han siden 1.klasse på barneskolen. Huff! Jeg går virkelig bananas. 

---Ragnfrid---

Linerunde

 • 28.08.2013 - 17:13Dårlige nyheter

 • 28.08.2013 - 15:17

Kjære venner!

Dessverre blir det dårlige bilder på bloggen fram til i morgen. Jeg var nødt til å låne bort minnekortet mitt til min gode venn Maren for at hun skulle klare å fullføre skoleoppgaven. Det er egentlig helt greit, noe snill må jeg jo være med andre mennesker også. Kan ikke bare ha en negativ holdning til nye mennesker bestandig. Noe forandringer må jeg klare og forholde meg til. Dessuten er jo jeg den snille jenta på skolen. Hun som hører på lærere, gjør leksene sine og er i full energi hele dagen. 

Nei..Nå må jeg se og komme meg tilbake til mine lekser. Det er så mye som skal være gjort denne uka, så jeg må liksom prøve å utnytte den tiden jeg har. Noe hvile skal jeg jo ha i tillegg. 

Kos dere masse i dag da.

Mitt morsomte bilde jeg har tatt på Photo Booth til nå. 

Jeg kaller det "Anus"
---Ragnfrid---

Hva er galt med meg?

 • 28.08.2013 - 08:46

God morgen kjære lesere!

Nå kjenner jeg nervene strømme på. Til vanelig er jeg ikke særlig nervøs når jeg skal snakke med mennesker, men dette er et intervju med en ekte programleder. Så klart man blir litt nervøs da. Jeg føler at jeg har det "reise feber"  adrenalinet i kroppen, og jeg har aldri tenkt på den følelsen som god. Jeg har alltid forbundet den følelsen med kjempe mange turer inn på do. Jeg tror man kaller det nervøs mage på gammelt språket. 

PS:

Serr? Hvorfor skal de beste intervjuene dukke opp når du allerede har laget en avtale? Er dere klar over at jeg nettopp fikk svar fra Steinar Sagen på mailen min? Jeg kunne fått et intervju med selve fjeset av Radioresepsjonen. Wow! Noen ganger må jeg ha hjernen min hengende på sleip, men jeg må nok bare tenke at det er slik livet er i blant. Nå føler jeg meg nesten litt sint på meg selv. Mest fordi jeg engentlig er en stor fan av Sagen brødrene. Huff, hva er galt med meg. Jeg måtte takke pent nei og si jeg allerede hadde en avtale. 


---Ragnfrid---

Graver du lenge nok finner du gull

 • 27.08.2013 - 18:08

Jeg vet jeg ofte undervurderer meg selv til tider, men graver du lenge nok finner du gull. Som alltid ender min munn opp smilende, nettopp fordi jeg fikk det slik jeg ville til slutt. Etter mange timer med telefoner hit og dit, fikk jeg resultater. Heldigvis for meg fikk jeg også intervjuet jeg lette etter. Jeg liker ikke å være borte fra skolen, men dette er både et skoleprosjekt, lekser og alt annet. Intervjuet er i morgen klokken ti, og jeg føler meg ikke særlig klok.

Denne tv-kanalen hadde jeg aldri hørt om før i dag, men siden vi må komme forberedt må jeg gjøre research resten av kvelden. Kanskje dere kunne hjelpe til med det. Ser for meg desse kommende dagene fram mot fredag til å bli stressende når det kommer til lekser. Ønsk meg lykke til da dere.
Jeg fikk visst plutselig en god klem av søs jeg. Look how awzome. DERP!

 

---Ragnfrid---

Desperat etter hjelp!

 • 27.08.2013 - 12:14

Denne dagen måtte jo komme før eller siden, men nå. Herre Gud! Det er jo så kort tid å utføre det på. Så jeg har innsett at jeg trenger deres hjelp i tillegg til alt jeg prøver å gjøre. Oppgaven er å finne en person å intervjue som jobber med noe innen media. Spesielt da innen noe du selv brenner for, og jeg er jo veldig interessert i programleder yrket. Til nå har jeg sendt mailer hit og dit til alle jeg kan komme på, men jeg har kun fått avslag så langt. 

Jeg er desperat og trenger. Jeg ber på mine knær om deres hjelp. Finnes det noen av dere lesere som kjenner eller vet om programledere som holder til i Oslo? Vi har deadline på fredag, så jeg sitter litt i saksen her føler jeg.

Om dere skulle komme på noe, kunne dere ikke venligst sendt meg en mail eller legge igjen en kommentar om det. På forhånd bøyer jeg meg ned og sier TAKK! I håp om at det finnes en behjelpelig hånd der ute.  

---Ragnfrid---

Den følelsen

 • 27.08.2013 - 08:15

Du vet den følelsen du får hver gang søstern din skyper til sent på natt? Den følelsen har jeg nå. Ikke nok med det, men det ødelegger for skjønnhetsøvnen min. For er det en person som vet å lage dårlig stemning om kvelden og natta, så er det henne. Det er akkurat som om hun ønsker å skape dårlig humør. Så lurer jeg på: hvem i huleste er det som ikke tar hensyn til resten av huset så sent på kvelden? Hvem er det som har volumet på skype så høyt at den i rommet under, eller ved siden av kan høre hele fuckings samtalen? Ikke jeg ihvertfall. 

Det jeg kanskje liker verst med dette er de gangene jeg prøver å be hun om å dempe seg. Noen mennesker bare elsker å plage meg vedder jeg på, for hver gang får jeg disse kommentarene: "Gå og legg deg du" eller "Og nå kan du holde kjeft". Herre Gud! Jeg får nok. 

Er det noen som sliter med det samme?

---Ragnfrid---

Den nye Ron Weasley

 • 26.08.2013 - 18:45

Etter å ha slengt i meg ett par paracett da jeg kom hjem, la jeg meg ned på noen timer. Det trengte jeg. Hodepinen var virkelig toppet sitt høyste nivå for min smerteterskel. Det er nesten flaut å si, men på visse tidspunkter ønsket jeg gjerne å ligge og sippe som en liten pingle. Og er det noe jeg prøver å overbevise meg selv om at jeg ikke er, så er det det. Jeg ønsker ikke akkurat å bli den nye Ron Weasley. Han reddharen der har vi alle fått nok av regner jeg med. 

Nei. Nå skal jeg trekke meg tilbake til min ikke fullt så morsomme hverdag. Dagens lekser er jo gjort, og da er ikke dagen så veldig utfyllende for meg. Kanskje jeg finner på å late meg noen timer til på seng. Who knows?

 

 

---Ragnfrid---

Forferdelig hodepine.

 • 26.08.2013 - 13:48

Hei søte lesere!

En ny start på uken, og mange nye muligheter. Er ikke det helt fantastisk? Dagen min startet med en svett og hard gymtime. Huff! Løping er virkelig ikke min greie, men må man så må man. Skal si det var utrolig deilig med en dusj etterpå. Siden jeg ikke var fullt så flik til å drikke under løpingen, har jeg en smertefull hodepine akkurat nå. Den sitter liksom helt ned i nakken og oppover mot toppen av hodet. Føles litt som migrene. En ganske mild migrene, men gjør F*** meg så vondt fordet.

Nå er det ikke lenge før engelsktimen vår, men før det skal jeg prøve så godt jeg kan å ta det med ro. Jeg ønsker ikke akkurat å gjøre hodepinen verre enn den er. Neste gang må jeg nok huske på å drikke mer under gymtimen, eller ha en pakke med Paracett eller Ibux liggende i sekken. Det er som om jeg har kronisk hodepine på skoledager med mye fysisk aktivitet. Likevel må jeg klare å leve meg gjennom det til jeg kommer hjem.

Jeg beklager gamle bilder, men bedre klarer jeg ikke skaffe dere. Kameraet mitt er hjemme og jeg ser ikke poenget i å ta det med på skole når jeg ikke trenger det. Håper dere nyter resten av dagen deres på skolen. Vi blogges mer når jeg kommer hjem. 
---Ragnfrid---

Mange rare ting

 • 25.08.2013 - 16:17

Denne søndagen har gått til mange rare ting. Jeg brukte en del tid på å se noen episoder av Hotel Cæsar som jeg ikke fikk sett denne uken. Så fant jeg noen morsomme Smurfehits cd-er, som jeg ikke har hørt på mange år. Skal si det var moro å danse til den musikken igjen. Sett bort i fra det har jeg vel egentlig bare brukt dagen på mye sløving, men er det ikke det søndagene er til? Hviledagen. Man sier så i følge kristen tro ihvertfall. 

Siden jeg var så flink å pakke skolesekken min i går, kan jeg stresse litt mindre i dag. Likevel må jeg finne fram klær jeg kan bruke i gymtimen på starten av dagen i morgen. Gym er ikke mitt beste fag, men står det på timeplanen kan man ikke akkurat slippe unna heller. Det er nå jeg ville hatt gymmen erstattet med samfunnsfagtimene igjen.  

---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 34

 • 25.08.2013 - 12:36


(Kilde: http://iselinrenee.blogg.no/)

Ukens heldige vinner av linkerunden ble Iselin Renee 23 år fra Drammen. På bloggen hennes får vi se hennes interesse for foto. Det går veldig mye i planter, dyr og mennesker. Det beste med denne bloggen er det stilige og ryddige designet med bruk av bilder med stor oppløsing. For meg var dette en veldig interessant blogg å lese, og jeg håper den vil falle i smak hos dere også. BLoggen hennes kan du besøke HER (link).

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen.

 

---Ragnfrid--- 

Memories

 • 24.08.2013 - 20:34

Som alle andre, har også jeg visse sanger som vekker tilbake mange minner. Denne gangen tenkte jeg å dele en av de mest minneverdige sangene så langt i mitt liv. En sang som har fått sin egen plass i hjertet mitt. Grunnen til at denne sangen har fått sin egen plass i mitt hjerte, er fordi jeg sang den i min morsomors begravelse. For meg var den tiden ganske tung og tøff. Mormor var en av de mest verdifulle menneskene i mitt liv. Uten henne var jeg ingenting. Det var liksom oss to, gjennom tykt og tynt. På godt og ondt. Det å miste henne satte store arr i meg. Psykiske arr. Hun betydde like mye for meg da, som det tante gjør for meg nå. 

 

 

---Ragnfrid---

Mobbing

 • 24.08.2013 - 16:58

Nå som det er skolestart igjen tenkte jeg å ta opp et veldig viktig tema, for det er flere enn vi vet om som sliter med dette. Da snakker jeg selvfølgelig om mobbing. Hvert år snakker alle skoler om dette. Det at alle skal trives og respektere hverandre på skolen. At vi alle skal bli og / eller føle oss inkludert i det sosiale. At vi alle som en skal ta vare på våre medelever og vise omsorg overfor hverandre. Dessverre er det ikke alle som klarer å holde seg til disse kravene. Dessverre finnes det mennesker der ute som vet å lage det ubehagelig og jævelig for andre. 

Selv vet jeg hvordan det er å bli rakket ned på og bli sett på som en outsider, for det er slik jeg har hatt det hele min barndom. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg vet hvordan det føles å være et mobbeoffer. Jeg vet at det er utrolig vondt å prate om, jeg vet hvor vanskelig det er å fortelle andre om det og jeg vet hvilke byrder det medfører. På tross av alle årene jeg har mått gå igjenom dette, har jeg med tiden lært noe. Jeg har lært å se litt annerledes på saken. Det første jeg lærte meg var å bygge opp selvtillitten min igjen. Det tok utrolig lang tid, men her er jeg. Så måtte jeg lære meg det mest vanskeligste av alt: "Ingen har rett til å dømme deg dersom de ikke kjenner deg". Det vil si at. Selv om du har gått i klassen eller på trinnet med en person, og den personen kun kan ditt navn og egentlig ingenting mer, har ikke den personen rett til å dømme deg som person. Teknisk sett kjenner dere ikke hverandre, selv om dere har gått på det samme trinnet hele livet. Jeg vet det er utrolig komplisert, men det var på denne måten jeg kunne se noe mer verdifullt i meg selv.

Når som jeg er her og kjenner til så mange sider av saken, synes jeg veldig synd på de som mobber andre. Jeg klarer ikke helt å forstå hvordan de kan leve med noe så slemt på samvittigheten. Heller klarer jeg ikke å se hvorfor de ønsker å påføre andre lidelser. Det å bli mobbet er så forferdelig. Det er som å bli psykisk torturert på så mange måter. Det kan føre meg seg angst, depresjoner, andre psykiske lidelser og dårlig selvtillitt. Hvis jeg kjenner alle rett, er det ingen som ønsker noe av dette.

 

 

---Ragnfrid---

Varme dager

 • 24.08.2013 - 11:07

God morgen søte lesere!

Våknet opp til et varmt vær, en skinnende sol og en skyfri himmel. Minner meg litt om de fine sommerdagene jeg hadde sammen med tante. Dessuten må vi nyte de varme dagene som er igjen, for høsten nærmer seg. Noen ville kanskje sagt at den var her allerede, for kulden sitter i kroppen tidlig om morgenen. Spesielt på skoledagene hos meg, men selv om høsten inntrer skal vi ikke la den hindre oss i å ha det morsomt. Vi lever kun en gang og må nyte de varme dagene vi har fått. 

Jeg ser for meg at denne lørdagen kommer til å se koselig ut for meg. Mamma har allerede overrasket meg med noe jeg får bruk for på skolen. En ny kalkulator faktisk. Casio fx-82ES Plus. Er ikke jeg bare den heldigste som har e mamma som tenker på alt? Nå vet jeg ihvertfall at det er en mindre ting å tenke på når det kommer til skoleutstyr. Mangler enda skriveblokker og andre basice ting. 

Dere får prøve å kose dere at dere kan i dag, for dette fine været må utnyttet godt.---Ragnfrid---

Ikke samfunsfag?

 • 23.08.2013 - 17:02

Da er det fredag folkens. Beste dagen denne uken. Ikke bare har det vært en morsom dag på skolen, men det er jo også helg. Kjenner det skal bli litt deilig å kunne sove lenge igjen og våkne når du ønsker, og ikke når vekkerklokken din eller foreldrene dine ønsker. Så skal det bli litt deilig å få friske opp hjernen litt fram til mandagen. Det jeg kanskje synes er det beste med dette året på Medier og kommunikasjon, er at du ikke har samfunnsfag. Det står ihvertfall ikke oppført på timeplanen. Yey! 

Siden det er helg og jeg har mac med photoshop på, tenkte jeg å bruke tiden på å lage noen fine headere til andre på headerpleace. Det er ganske lenge siden blitt, og jeg synes det var ganske morsomt en stund. Jeg har bare glemt noen små triks her og der, men de står oppført på en egen side på headerpleace. 

---Ragnfrid---


 

Har opprettet en wordpress account

 • 23.08.2013 - 12:12

Mediefag timen i dag var egentlig ganske spennende, men det som ikke var fullt så morsomt var at alle måtte oprette hver sin konto på wordpress.com. Jeg har aldri ønsket å ha konto på wordpress, men når det er beregnet til skolearbeidet må man vel liksom bare ha en. For de som ønsker å titte innom, kan dere klikke dere inn HIT (link). Det er ikke verdens mest spennende innlegg som ligger der, men skole er skole antar jeg. 

Nå er det heldigvis pause fram til fem på halv ett, og da er det matte. Jeg tror det skal bli spennede å bryne hjernen min på noe igjen. Har tross alt gått hele sommerferien uten noe som helst av hjernetrim. Appropos matte, jeg må faktisk få tak i meg en ordentlig fancy kalkulator. I følge den beskjeden som ble lagt ut på fronter, skal man få slike kalkulatorer på Clas Ohlson til en pris av 200,- eller noe. Må visst bare begynne å invistere.  

Beklager de dårlige bildene, men web cam på macen lager visst ikke like god kvalitet på bildene som kameraet mitt gjør. Guess that's something you have to live with.

 

---Ragnfrid---

Uthvilt til skolestart.

 • 23.08.2013 - 08:07

God morgen fine dere.

Nå har jeg nettopp kommet meg innenfor skolens fire vegger, eller flere. Jeg er ennå ikke helt sikker på hva som står på dagens plan for mediefagene, men matte og norsk blir det siste vi kan tenkte på i dag. Dagen blir lang i dag også. Halv fire faktisk. Det er ikke så veldig seint, men i lengden kan man ofte merke det på energien. Jeg bør jo ikke klage, for jeg har tross alt brukt over 90% av sommerferien på å bli uthvilt til skolestart. 

Jeg vet ikke hvor mye jeg får blogget i løpet av skoledagen, men jeg ønsker likevel alle en riktig fin dag på skolen. 

---Ragnfrid---

Krysset av listen

 • 22.08.2013 - 22:02

Endelig kan jeg si at dagens oppgaver er fullførte og krysset av listen. Det er satt bind på bøker og rommet mitt ser endelig rent og pent ut igjen. Jeg er til og med dusjet og ferdig til morgendagen. Håret er fritt for rusk og rask. Alt er kort sagt helt deilig. Den siste tingen som står igjen er føning av hår. Etter det kan jeg så og si gjøre omtrent hva jeg vil. Jeg kan legge meg, jeg kan se en episode til av Cake Boss. Det vanelige rett og slett. 

Nå ser jeg vel egentlig bare fram til alle de normale tv-seriene er tilbake på tv-skjermen igjen. Jeg kjenner jeg savner veldig å se Grey's Anatomy, Carrie og alle de seriene der. Det skal bli så deilig når det hverdagselige er ordentlig og 100% tilbake igjen.

 

---Ragnfrid---

Photo Booth

 • 22.08.2013 - 19:56

Nå har tiden kommet for å legge bokbind på bøker. Alle bøkene. Heldigvis er det bare snakk om seks bøker og ikke et dusin som på ungdomskolen. Jeg er litt usikker på hvilken farge jeg ønsker på bøkene mine. De var blå i fjor, men jeg tenker jeg ønsker noe annet i år for forandringenes skyld. Kanskje eg bør gå for svart, for det er min andre yndlingsfarge etter blå. Vi får se, jeg kommer nok på noe. 

Vet dere hv som er helt fantastisk med macen? Den har Photo Booth, og det er så LOL at jeg nesten dør. 

HER ER NOEN AV MINE KREATIVE BILDER FRA PHOTO BOOTH:

 

---Ragnfrid---

Zombie og menneske over elven

 • 22.08.2013 - 17:11

Hei på dere og god ettermiddag kjære lesere. 

Dagen i dag startet ganske kaotisk da vi fikk bøkene våre, men etter som dagen gikk ble det bare mer og mer moro. Engelsk var den første timen vi hadde, vi gjorde ikke noe spesielt morsomt. Vi bare intervjuet hverandre og slike ting. Etter pausen på ti minutter tok vi turen bort til Tøyenparken, der ble vi delt opp i forskjellige grupper. Alle gruppene fikk hvert sitt ark med variert antall spørsmål som skulle besvares. Vårt lag kom desverre på en sjuende plass, men det er ikke så aller verst det heller.

Siste oppgave vi fikk var en oppgave som krevde mange hjerneceller og mye hjernetrim. Oppgaven var som så: På gruppa skulle tre være zombier og tre være mennesker. Alle sammen skulle over elven, med hjelp av en båt (fantasibåt). Det kunne ikke være flere zombier enn det var mennesker på noen av sidene, for da ville mennesket bli spist opp. I båten kunne det maks være to personer, men en var også mulig. Den samme personen kunne ikke sitte fast i båten (det måtte rulleres på). 
Da klokken var to, tok vi turen tilbake til skolen for å ha naturfag. Siden det var ganske mye tid mellom Mediefagtimen og Naturfagstimen, satt alle på macene sine og dannet facebook grupper. Følte meg litt loner da, men når man velger å ikke ha facebook må man vel tåle det. Dagen var over halv fire, og da hadde ikke jeg mer energi til overs.

Når jeg endelig var kommet hjem og fått i meg litt mat ringte mamma. Hun ønsket vel egentlig at jeg tok meg turen bort til barnehagen for å hente de små, men siden jeg er ganske sliten overtalte jeg søstern min til å utføre jobben. Noen dager bare orker man ikke noe mer fysisk krevende oppgaver når man har kommet hjem fra skolen. Det er så vidt jeg tørr å tenke på bokbind, selv om den jobben også må gjøres. 

 

---Ragnfrid---

Svar til spørsmålsrunden!

 • 21.08.2013 - 21:20

 

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 21.08.2013 - 13:10

Siden skolen er på'n igjen, er det vel også på tide å begynne med linkerundene igjen. Meld dere på! Skoleinnlegg

 • 21.08.2013 - 09:38

God morgen kjære lesere!

Denne gangen skriver jeg direkte fra skolen. For meg føles det ganske merkelig, for det er en situasjon jeg aldri har vært vandt med. Likevel er det deilig å kjenne på at du endelig kan begynne å blogge når du er på skolen. Noen ganger er det ganske kjedelig å vente helt til du kommer hjem. Kanskje det vil gjøre at jeg får mer inspirasjon. Hva vet jeg, men det er verdt å forsøke. Det kan ikke skade. 

Planen for dagen er liten. Først skal jeg ha en elevsamtale med kontaktlæreren min klokken 10:15, og så må jeg sitte på skolen og vente til klokken er 13:20. Da er det nemlig klassebilder. Akkurat på den biten der er videregående bedre enn ungdomskolen. På ungdomskolen tok vi alltid klassebildene når juleferien var noen få uker unna, og for meg var det ganske irriterende. 

Jeg åper dere koser dere masse på skolen i dag.

PS: Har tenkt det er på tide å legge ut spørsmålsrunden i dag. Etter skolen en gang. 

 

 

---Ragnfrid---

Dagens høydepunkter

 • 20.08.2013 - 16:39

Andre dagen på videregående er over, og den har vært så morsom. Dagen begynte egentlig ganske så simpelt, med litt "bli kjent med hverandre" leker. Så jeg har lært meg noen nye navn i dag, og tro det eller ei men jeg har faktisk lært meg et nytt verb også. Klassen jeg har kommet i er full av artige og interessante mennesker. To av de har jeg faktisk konfirmert meg sammen med, og kjenner de litt fra før. Jeg kjenner jeg trives mer og mer for hver dag. Den sosiale delen ble visst ikke like utfordrende som jeg hadde sett for meg. 

Dagens høydepunkt må nok ha vært å få utlevert macen vår, men likevel tror jeg også spagettitårn konkurransen også var et høydepunkt. Tror egentlig at det ble det da mitt team vant. Det var jo tross alt om å gjøre og få høyest mulig tårn, og alt vi fikk bruke var en pakke med spagetti, fire marshmelows (skrives det sånn?) og en hyssing tråd på omtrent en menter. 

Det jeg likte minst med macen jeg fikk var at den var så full av møkk. Da jeg kom hjem var det det første som stod i hodet på meg. Den skulle renses for smuss og alt annet som måtte følge med, så nå er den ihvertfall blitt litt penere i utseende. Når jeg fikk den så den verre ut enn min egen pc, og den har jeg hatt i over ett år. Huff! Hva skal man gjøre?
 

---Ragnfrid---

 

 

New in

 • 19.08.2013 - 20:22

Ettersom skolesekken jeg brukte ut ungdomskolen er blitt utslitt og bare er filler igjen av, tok jeg meg turen ned til byen noen timer etter at skoledagen var slutt. Der møtte jeg pappa, og vi hadde en veldig koselig shoppingtur på tross av våre lange leterunder etter dette pc-futuralet på 13 tommer. Dere aner virkelig ikke hvor lang tid det tok å finne et pc-futural på 13 tommer, slitsomt var det. Ihvertfall fikk jeg det jeg så etter til slutt. Så nå har jeg en splitter ny Bjørn Borg skolesekk og mitt nye pc-futural til macen som jeg skal få i morgen. 

 

---Ragnfrid---

MK1C - New day, new life

 • 19.08.2013 - 19:03

På film skal alle ha første dag på videregående til å være en av de værste i livene deres, men det er løgn. Min første dag på videregående var så spektakulær. Ikke minst oppnådde jeg det jeg ville. Jeg skilte meg ut og hintet til læreren om at jeg har stålkontrol på tingene mine. Jeg fant bare to folk fra Linderud der, og det var koselig, men det hjalp ikke stort. De var jo kommet inn på studiespesialisering og ikke merdier og kommunikasjon. Så atter en gang er jeg loner, for nå. 

Skoledagen vår var veldig kort egentlig. Var først opprop, så inndeling av klasser og litt omvisning i skolebygget. Jeg føler meg ganske kry, for nå går jeg i klasse MK1C og ikke noe merkelig som 10D eller 7A og sånt. Det føles liksom litt kulere å si du går i klasse MK1C...Hehe! 

SKOLEDAGENS ANTREKK: 

---Ragnfrid---

Det er bare å beklage.

 • 18.08.2013 - 19:14

Jeg vet jeg har lovet dere svar på spørsmålsrunden i kveld, men ettersom jeg kun har fått et spørsmål så jeg ikke poenget med det. Derfor skal jeg prøve å være litt snill og utsetter fristen noen dager til. Håper dere bare pøser på med alt dere kan tenke og komme på. Ville satt utrolig pris på det, siden jeg nå har lagt ut en spørsmålsrunde som ble etterspurt om av lesere. Jeg vet at noen av dere helt sikkert har gledet dere til dette, men jeg må nok en gang bare beklage. "Shit happends".

PS: Er det noen av dere som ønsker noen forandringer på bloggen. Ny header, nye farger. Kanskje et nytt design? Let me know! 

---Ragnfrid---

En dum forkjølelse

 • 18.08.2013 - 11:06

God morgen kjære lesere!

Det er søndag, kjent som en veldig kjedelig dag for meg. I dag tror jeg den vil bli litt bedre med tanke på at det er skolestart i morgen. Det er nesten fælt å si, men jeg har sommerfugler i magen, er rastløs og gleder meg rett og slett som en liten unge. Selv med alle disse følelsene i kroppen henger forkjølelsen fremdeles i. Uheldigvis. Det er dessverre ingenting jeg får gjort med det, men jeg tror ikke jeg skal la en dum forkjølelse ødelegge starten på videregående. 

Det jeg håper på nå er at jeg ikke ender opp med migrene i kveld også. I går var det så ille at jeg med vilje la meg tidligere enn jeg ellers ville ha gjort. Faktisk så tror jeg at klokken var rundt halv ti eller noe da jeg la meg. Tror jeg trengte det. I tillegg er det litt deilig å vende seg til skolerutinen på leggetid igjen. Noe som forresten minner meg om at jeg må ordne med alarm på mobilen og nintendoen min igjen. Samme tid som alltid. 05:55.

 

---Ragnfrid---

 

Dagen alle kjenner som...

 • 17.08.2013 - 16:52

Da var det lørdag dere. Dagen alle barn kjenner som godteri-dagen. Dagen alle familier sitter i sofaen på kvelden og koser seg med Dan Børge programmer og masse annet søppel tv. Det er livet det. Lørdagen. Det var slik det var før i tiden det. Da jeg var liten. Nå er jeg blitt stor og gjør mye heller helt andre type ting. Ting som å stirre i veggen, glane ut vinduet og loke meg gjennom dagens morsomste tweets. Om det finnes noen. Yey! Life is wonderful... 

Akkurat nå skjer det lite her hjemme. Faktisk så stirrer jeg på veggen, i håp om å kanskje få se noe stort og forventningsfullt. Tror ikke jeg orker å gjøre stort mer i dag heller. Har slitt meg nok ut på min og mammas lille shopping runde istad. Jeg kjøpte en pakke med fire grønne veldig enkle blyanter. Det var det. Jeg føler jeg har mine største øyeblikk på shopping. Jeg får så utrolig mye. 

Nå må dere ikke glemme at det er aller siste sjanse for å legge igjen spørsmål i spørsmålsrunden. Svar blir lagt ut på videoblogg i morgen. Spørsmålsrunden kommer du til dersom du klikker <HER> ! Håper dere bruker fantasien deres godt, og kommer med noen ordentlig vriende spørsmål.

 

---Ragnfrid---

Som tiden flyr...

 • 16.08.2013 - 16:25

Da er det fredag igjen. Nok en fredag av veldig mange, men denne er litt mer spesiell for meg enn mange av de andre har vært. Dette er nemlig den aller siste fredagen før skolestart, og etter denne helgen er jeg ett kapittel nærmere drømmen. Starten på videregående. Selv om det kun er to dager igjen av ferien, kryr det av sommerfugler i magen min. Jeg merker at jeg sover dårligere om nettene, og alt kommer av all den gleden jeg får i kroppen av å tenke på skolestart. Ferie er digg, men ikke like digg som det er å tilbringe dagene på skolen. Endelig kan jeg gjøre noe annet enn å kjede meg etter skolen. endelig begynner leksetiden igjen. Dette har jeg ventet utrolig lenge på. 

Over til noe annet. I går fikk jeg to ting i posten, men det mest interessante var månedens nye nummer av Topp! Denne gangen med Selena Gomez på forsiden, men når jeg tenker meg om synes jeg det ikke er så lenge siden sist hun kapret den. Topp må virkelig få seg flere ting å skrive om enn bare henne. Det blir for kjedelig i lengden. Det andre jeg fikk var et kort fra Fyrstikkalleen videregående skole, som også er der jeg starter til mandag. Det var ikke akkurat det mest interessante som stod på det, men litt om når vi begynner og hvor vi skal møte opp, så var det litt informasjon om et sånt foreldremøte. Rett og slett de vanelige greiene. 
PS: Ikke glem å legge igjen noen spørsmål til meg i spørsmålsrunden jeg har pågående på bloggen. Jeg legger ut svarene på søndag.

 

---Ragnfrid---

Sikle, sikle. Nam, nam.

 • 15.08.2013 - 13:41

En fin ting med denne torsdagen er følelsen av å våkne til stillhet. Mamma er på jobb, de to minste i barnehagen og mine to andre søsken i Sverige med pappa. Att på til føler jeg meg litt bedre enn i går og tenker jeg kanskje burde gjøre noe ut av dagen. Jeg har allerede brukt tiden jeg trengte på å våkne med å se en film. Denne gangen, utrolig nok, en film jeg ikke har sett tidligere. War Games 2: the dead code. Faktisk en veldig bra actionfyllt film. Bonusen er å nyte 99 minutter med Matt Lanter i hovedrollen. Dere som følger med på Beverly Hills 90210 new generation, vet helt sikkert hvem han er. Der har han rollen som den super kjekke Liam Court. Sikle, sikle. Nam, nam. 

Selv om jeg er blitt litt bedre, skal ingenting hindre meg i å bli kvitt disse bakteriene en gang for alle. De kommer sansynligvis tilbake, men jeg får håpe det blir lenge til. Helst i en ferie. Husk at dere ikke må glemme å legge igjen noen spørsmål til spørsmålsrunden jeg har pågående på bloggen. Jeg går ut i fra at jeg legger ut svarene på lørdag, en gang ut på kvelden. Må dere nyte dagen alt dere kan videre.---Ragnfrid---

Legger meg flatt ned

 • 14.08.2013 - 21:25

Beklager lite blogging i dag, men jeg må bare legge meg flatt ned på gulvet og be om deres tilgivelse. Først og fremst har jeg ikke følt meg særlig bra, og har derav holdt sengen 90% av denne onsdagen. Tror jeg lå fram til mamma var kommet hjem, kanskje litt før det og. Dessverre er det ikke bare meg som er blitt syk, men også et par av mine søstere. Jeg skal si det er langt i fra morsomt, men det er det typiske med denne familien. Blir den ene syn, da blir den andre syk. Det er akkurat som om bakteriene har bestemt seg for å utslette immunforsvaret til alle sammen av oss. For en herlig verden vi lever i, eller hva?

Don't worry I'll be okey... Someday.

 

---Ragnfrid---

Bakterier angriper

 • 14.08.2013 - 13:18

Jeg var forberedt på det, for det er så typisk meg å ende opp syk i en ferie. I hele natt har jeg hatt tett nese, sår hals og vært uggen i hele kroppen. Det er faktisk ikke godt å være meg i slike tider, men livet må gå videre uansett. De aller fleste ønsker ikke å bli syke, men de basillene kommer når du minst ønsker de. Siden det kun er fem dager igjen til skolestart, har jeg tenkt å ta knekken på disse torturerende bakteriene før den tid. Min plan er å ligge mest mulig til sengs, drikke mest mulig varm drikke og pøse i meg poser med Doc halslinser med mint smak. Jeg har gått lei av de med honning smak, selv om jeg vet at honning tydeligvis skal hjelpe bedre. 

Dere får alle bare ønske meg god bedring. 

 

---Ragnfrid---

Hva var det jeg sa...

 • 13.08.2013 - 20:16

Jeg vet jeg ikke burde lage noen stor grie ut av dette, men det viser seg at jeg hadde rett. Det ble visst ingen Hellas tur på mine søstere, så da blir det Svensketur på de istedet. Til lørdag da så klart. Blir visst ikke noe hjemme alene party på meg. Jeg hadde jo forberedt meg på å være alene fram til i morgen, men siden mine to søstre ikke skulle reise til Hellas likevel må vi alle være hjemme. Mamma kommer selvfølgelig ikke hjem før i morgen, på grunn av denne teite turen med jobben. 

Det eneste problemet med i dag er frustrasjonen over å ikke bli informert om en eneste ting. Det var faktisk mamma som ringte og fortalte meg at det ikke ble noen tur til Hellas på de likevel. Selv synes jeg det ville vært litt bedre å få høre det fra pappa eller Sigrid først. Tross alt mener jeg det er litt greit for meg å vite ting også, siden det er jeg som blir sittende hjemme og vente på det som ikke skjer.

---Ragnfrid---

Prinsen og halve kongeriket

 • 13.08.2013 - 15:30

Mange har bestandig lurt på hvorfor jeg ikke har en kjæreste, og for meg er det ganske enkelt. Jeg kunne skrevet en hel liste om hvorfor jeg ikke har en, og mange av grunnene vil nok de fleste påstå er helt på trynet. Særlig for en jente i min alder. De aller fleste jenter på min alder blomstrer av forelskelse. Æsj! Jeg har ingenting imot det, jeg bare vet at den forelskelsen enten ender opp med dårlige karakterer på grunn av konsentrasjonssvik eller hjertesorg.

Se på meg for eksempel. Jeg har elsket den samme gutten i 10 år av mitt liv, var kjæreste med han en gang, ble uvenn med han, ble venn med han igjen og så endte jeg opp her. Jeg har fortalt han at jeg liker han ekstremt mye, men i den verden jeg lever i nytter ingenting. Jeg vedder på at jeg kan gjøre alle rare ting for å prøve og få han tilbake i livet mitt igjen, men jeg må bare innse at det sansynligvis aldri skjer. Jeg går enda rundt å håper på det som er min store fantasi, men jeg har mer eller mindre snart gitt opp.

Der sa jeg det. Jeg har gitt opp. Gitt opp kjærligheten, for jeg vet med meg selv at jeg aldri kommer til å møte noen jeg elsker like høyt som han. Jeg må bare knipe tennene igjen og si for meg selv at det håpet jeg har hatt i så mange år bare er visnede drømmer. Drømmen til den lille jenta som ønsket seg prinsen og halve kongeriket. 
---Ragnfrid---

Skjer det så skjer det

 • 12.08.2013 - 18:40

Det morsomme med vår familie er at ting aldri skjer når noen sier noe skal skje. Sånn som når pappa ønsker å ta oss med på noe. Reise et sted eller hva som helst egentlig. Siden jeg vet med meg selv at det er 50% sjans for at vi drar, har jeg aldri sett vitsen i å glede seg så enormt mye heller. I mitt hode er det akkurat som om en stemme sier "skjer det så skjer det". En morsom tanke er det vel ikke, men bedre føre var enn etter snar. 

Jeg vet pappa har snakket om en eventuel London tur en gang til høsten. Vi får se om den turen i det hele tatt dukker opp, eller om det bare er et diskusjonsemne. Jeg forventer ikke noe i det hele tatt, så jeg får heller bare ta det som en positiv overraskelse dersom det blir noe av. 


 

---Ragnfrid---

Pinebenken

 • 12.08.2013 - 13:49

Dagen min startet med en telefon fra mamma som ønsket at mine to søstre skulle stå opp. Hun ene av de hadde en tannlegetime halv elleve i dag, og måtte selvfølgelig rekke den. Jeg måtte da opp i en fart og få vekket de, slik at de ikke kom for sent til tannlegetimen. De hadde tross alt halvannen time på seg. Da de var hos tannlegen, gikk jeg og mamma bort til senteret og tok oss en kaffe hver. Jeg tok en mocca og mamma tok en helt enkel latte. 

Timen til søsteren min gikk som ett skudd, og hun kom glad og fornøyd tilbake. Veldig stolt av hun også da, for hun har tross alt enormt med tannlegeskrekk. Mer stolt ble jeg da hun fortalte hun overlevde timen uten bruk av bedøvelse. Jeg vet at hadde det vært meg, ville jeg vært i mental koma akkurat nå. 

Nå som jeg har kommet meg hjem igjen, sitter jeg og vaser på rommet og lytter til dagens tordenvær. Vi får bare vente spent på om regnet kommer i dag, for i går regnet det veldig lite i forhold til hva det normalt gjør på en tordenværsdag.

---Ragnfrid---

Spørsmålsrunde!

 • 11.08.2013 - 22:55

Nå er det blitt utrolig lenge siden sist det var spørsmålsrunde på bloggen. Jeg har helt ærlig ikke tenkt så mye på noen spørsmålsrunde i det siste, men siden en leser lengtet etter en tenkte jeg kanskje det var på tide. Jeg har ingen konkret telling på hvor lenge siden det faktisk er blitt, men i følge youtube profilen min er det to måneder siden. Er vel kanskje på tide med en da, eller hva?

Når jeg legger ut svarene vet jeg ikke riktig enda, men jeg tenkte jeg kunne være litt snille med dere og gi dere ut uka. Omtrent. Kos dere, og ikke minst bruk fantasien.---Ragnfrid---

Confused weather

 • 11.08.2013 - 18:06

Normalt sett regner det enormt mye på dager det tordner, men i dag har jeg kun hørt tordenet. Jeg venter fremdeles spent på regnet, men siden solen glimter litt i blant tror jeg at jeg må vente lenge. Det er akkurat som om Moder Jord ikke kan bestemme seg for hva slags vær hun vil at det skal være i dag. På vær-appen jeg har på mobilen min, står det at det liksom skal være solfylt og 18*C. Den må appen dra langt ut på landet med for at jeg skal tro. 

 

---Ragnfrid---

Alltid like kjedelige

 • 11.08.2013 - 14:45

Søndager er alltid like kjedelige, uansett hva du ender opp med å finne på. Selv hvor mange filmer jeg klarer å se, finner jeg ikke noe spesielt glede i det. Selvfølgelig kan min kjedsomhet påvirkes av ventetiden fram mot skolestart. Det er kun en uke igjen og for meg virker det som det er evigheten jeg venter på. Selvfølgelig ønsker jeg å finne på noe, jeg er bare ikke så flink til å bestemme meg for hva jeg vil gjøre. 

Noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg ikke bare sover ut hele dagen. For meg er det nesten mer interessant enn å forbli våken resten av dagen, for så å kjede seg. I drømmeland er alt akkurat slik man forestilte seg verden var og fremdeles er. Drømme søtt og klare meg gjennom skolen er visst det jeg er flinkest til.


---Ragnfrid---

En uke og to dager

 • 10.08.2013 - 20:57

Det er ni dager igjen til skolen. En uke og to dager. Nesten ikke til å tro, ikke sant? Jeg har ventet alt for lenge på dette. Hele sommeren har jeg gledet meg som en liten unge til den dagen skulle komme, og om kun en uke og to dager er den her. En dag som kommer til å ligge varmt i mitt hjerte resten av livet. Dagen jeg starter på videregående. På film forteller de om den dagen som om den skulle vært den verste i ditt liv, men det tror ikke jeg. Å starte videregående skal være spennende og interessant. Ikke grufull og tragisk.

Jeg har allerede sett for meg hvordan min første dag på videregående er, og den er ikke slik som på film. Det sluttet jeg å tro for lenge siden, for jeg vet med meg selv at jeg kan klare å komme meg helskinnet gjennom videregående også. Akkurat som jeg klarte meg gjennom ungdomskolen.

 

---Ragnfrid---

Jenter og mensen

 • 10.08.2013 - 17:49

Når du nettopp er kommet i puberteten og ikke vet så mye om hva mensen egentlig er, får du nesten angstanfall når du får din første menstruasjon. Dette vet jeg både av erfaring og fra diverse spalter jeg har lest i magasiner. Jeg for eksempel hadde så vondt i magen, nesten mye verre enn mageknip og ringte mamma for å spørre hva som var galt med meg. Det var ikke akkurat i mine nærmeste tanker å spørre pappa om dette. Jeg visste jo ikke hva som hendte med meg. Det eneste jeg kunne føle var uutholdelig smert og litervis med rennende svette.

Jeg husker jeg hadde vondt for å puste på grunn av at det gjorde så utrolig vondt, og at jeg nesten ønsket å ligge og gråte. Det var den gangen. Når du blir litt eldre og har hatt mensen i noen år, og vet litt mer om situasjonen. Da skal jeg si deg du får store latterkramper når du leser om 9-10 år gamle jenter som er kjempe bekymra over seg selv som ikke har blå farge på menstruasjonsblodet. Grunnen til at de tror det er blå farge på menstruasjoneblodet er fordi de så en bind-reklame på tv, der de demonstrerte menstruasjonsblodet med en blå væske. Jeg må le, men samtidig føler jeg at jeg ikke kan gjøre narr av de heller.

 

Etter mange flere år med mensen, får du til slutt nok av det. Det er veldig plagsomt, særlig dersom du plages av mye smerter. Om du ikke bruker tampinger, men bare bind kan du ofte bli sittende med følelsen av at du har tisset på deg. Så blir du kanskje så stor at du begynner å ha at sexualliv, og da begynner du å tenke at det er ikke så ille å ha mensen likevel. Det eneste du faktisk ønsker når du har et sexualliv er mensen, for det er den eneste måten du faktisk kan vite om du ble gravid eller ikke. 

Jeg får se hvordan mitt liv med min menstruasjon ender opp, men jeg har ikke tenkt å kvitte meg med den med det første. Selv hvor mye jeg plages av menstruasjonsmerter den føste dagen og selv hvor plagsomt jeg synes det er å måtte huske på å ha med en pakke tamponger over alt. Det er det eneste jeg fram til nå har funnes ganske så plagsomt.

 

---Ragnfrid---

Lost track of time

 • 10.08.2013 - 14:44

Jeg tror jeg har fått nok ferie for nå. Det ligner ikke meg å glemme hvilken dag som er, men tilfelle er sant. Tenk at jeg som har kontroll på alt til vanelig, mistet styringen over dagene. Jeg var helt sikker på at helgen ennå ikke var kommet, men der tok jeg feil. Jeg fant ut av at det var lørdag da jeg spurte mamma om hvorfor ikke Miriam og Diana var i barnehagen i dag. Hehe! Skulle nesten tro jeg skrev dette ganske så ironisk, men det gjør jeg ikke. Alt stemmer.

Morgenen min har nok vært litt for avslappende i dag. Først litt frokost, så litt mer Varg Veum og så endte jeg opp her hvor jeg sitter nå. Klokken har snart passert halv tre, og jeg må snart finne ut av hva jeg skal finne på resten av dagen. Noe i meg sier jeg bør bevege litt på meg, og kanskje ta meg en joggetur eller noe. Kanskje det for en gangs skyld hadde vært litt lurt å høre på instinktene mine.  

---Ragnfrid---

Familiebesøk

 • 09.08.2013 - 18:32

Ingenting er bedre enn litt kvalitetstid sammen med sin familie på en strålende solskinnsdag som denne. Dagen min begynte rundt i elleve tiden, da jeg og mamma gikk ned til byen for å møte pappa på Egon. Siden jeg ble ganske tørr i halsen etter å ha gått helt ned til byen, kjøpte jeg meg en 0,6 L med brus. Det slukket både tørsten og tørrheten i halsen. Etter en stund med mye prat, kom Anne Katrine. Det var utrolig koselig å møte henne igjen, for det er tross alt en god stund siden sist jeg så henne. 

Etter noen timer i solsteika med kun kaffe å drikke på, grublet vi litt på hva vi skulle finne på. Det endte med at hele gjengen dro hjem til meg, der vi fikk kose oss med både pizza og brus. Det er ikke hver dag man kan kose seg sånn, men når ett familiemedlem som du ikke har sett på lenge kommer på besøk, er det litt hyggelig å kunne kose seg litt ekstra. 
Ingen tid å miste

 • 08.08.2013 - 18:42

Jeg skal si det var deilig å bli kvitt alt som hadde vinger istad, men følelsen av å ha noe krypende på kroppen er ennå ikke vekk. I håp om at den tanken visner vekk, har jeg planer om å se programmer på min trofaste pc som får mine tanker over på noe annet. Jeg har flere serier å ta igjen før skolestart, og det er bare for meg å begynne når som helst. Akkurat nå er jeg fem episoder unna Gossip Girl sin aller siste episode, så jeg har ingen tid å miste. ---Ragnfrid---

Insekt invasjon

 • 08.08.2013 - 13:21

Etter den store insekt invasjonen jeg tweetet om i natt, har jeg mått innføre merkbare tiltak. Jeg har ikke vært så brutal at jeg smuglet med meg en basoka fra utlandet, men jeg vet hvor mye insekter hater visse gasser. For å få en stopper på angrepet måtte jeg lukke igjen min verandadør, for så å gasse insektene ihjel med First Price sin 300 ml Hair Spray. Jeg måtte også slå av lyset og lukke igjen min soveromsdør for at insektene ikke skulle finne ut av at jeg hadde forlatt åstedet. 

Da mine drastiske tiltak var satt igang, trakk jeg meg rolig tilbake og rakk akkurat å legge meg til å sove i mamma sin seng (selvfølgelig med hennes tillatelse). Min taktikk var selv å unngå å bli gasset ihjel av nåtidens nymoderne Hair Spray.'

Nå som faren er over kastet jeg mitt sengetøy til vask, og tok meg friheten til å føre deres lik inn i den store skumle støvsugeren. 


---Ragnfrid---

En rar magefølelse

 • 08.08.2013 - 00:46

Etter en lang periode med mange opp- og nedturer sitter jeg igjen med en rar magefølelse. Jeg klarer ikke helt sette ord på hva det er, men noe gjør at jeg rykker mer og mer tilbake i min tankeboks. Om ord hadde gitt et bedre perspektiv på hva jeg føler om dagene, ville jeg forklart dere alt som er å vite. Det er bare ikke så enkelt når du selv ikke vet helt hvor du skal begynne. Noe hadde vært enklere dersom alle mine tanker dreide seg om noe skole relatert, men så enkelt er det ikke.

Som mange pleier å si til meg når jeg har mine dårlige dager: "vi har alle våre nedturer i blant". Det rare er at det høres mer ekte ut enn det føles ut som, men slik føler vel alle det i blant antar jeg. Eller tar jeg kanskje feil?

 

---Ragnfrid---

Ønsker du flere lesere?

 • 07.08.2013 - 16:58

Å være en blogger er hardt. Selv om du ikke er helt klar over det blir du stilt krav til. Ikke av dine foreldre, men av dine trofaste lesere. Før du legger ut et innlegg må du hele tiden spørre deg selv: hva kan være interssant for andre å lese om, og hva konkret ønsker du å formidle? To veldig vanskelige spørsmål. Oftest vanskeligere for de som ikke blogger om det toppbloggerne blogger om. Jeg kan være enig i at de skriver om noen interessante temaer, men for min del blir det litt for mye av mote, klær, hår og sminke. 

Så. Hvordan kan man øke antall lesere dersom man ikke ønsker å ta seg ut for å være en rosablogger? Alt er opp til deg. 

Mine tips:

 • Vis at du bryr deg om leserne dine, men det viktigste er at du ikke klager over de.
 • Får du kommentarer, gjerne svar positivt og godt formulert tilbake. 
 • Om du har faste lesere, husk å kommenter på deres blogg også dersom de har en.
 • Aldri skriv kommentarer på andre blogger hvor det står "Fin blogg, fine bilder, kommentere tilbake?". De aller fleste bloggere sletter kommentarene, eller svarer ikke på de.
 • Prøv å ha en ryddig blogg med ett stort design som kan poste store bilder med god kvalitet. 
 • Prøv så godt du kan å overbevise leserne dine at du blogger for gledens skyld og ikke for oppmerksomheten, eller pengenes skyld.

'

 

---Ragnfrid---

 

Veldig smakløst

 • 07.08.2013 - 15:26

På min herlige bytur sammen med pappa i går, fikk jeg være med på en bitte liten shopping runde. Kun fire ting sto på agendaen. Jeg trengte å kjøpe inne noe som kunne hjelpe å fornye klesskapet mitt. I følge min søsters smak skal jeg ha kjøpt noe veldig smakløst, men poenget mitt var aldri å kjøpe noe smakfullt. Der imot trengte jeg det jeg brukte pengene på. Dere kjenner vel mine klesvaner nå, eller hva? Når den ene tingen går hull på, må den erstattes med noe nytt av samme slag. På denne måten klarer jeg å holde det jeg har ved like, og samtidig erstatte noe gammelt med noe nytt.


Mikke Mus tights fra H&M  149,-


T-skjorte fra H&M 79.50,-


Grå tights fra H&M 79.50,-


Svart tights fra H&M 79.50,-

 

---Ragnfrid---

Barndomsvenn

 • 06.08.2013 - 21:52

På tross av et ulekkert vær og noen sure miner har dagen min gått relativt greit. Fikk til og med en telefon fra Trine, som var interessert i å treffe meg en eller annen gang før ferien er over. Det er selvfølgelig koselig det, og jeg har allerede fått spurt mamma. I følge det hun sa, var det helt okey om Trine kunne være her ett par dager. Tror det vil bli litt greit for meg også, for jeg har tross alt ikke vært så veldig mye sammen med venner i ferien. 

For dere som ikke vet hvem Trine er, så er hun en gammel barndomsvenn av meg. Vi to ble kjent lenge før jeg en gang visste hjem Melissa, Moah og Makafi var. Det er kun de siste årene vi ikke har hatt fullt så mye kontakt med hverandre. Ikke kan jeg helt tenke meg til hvorfor akkurat nå. Likevel tror jeg det er sunt for meg å være med noen jeg ikke er med så veldig ofte. 


 

---Ragnfrid---

Kos på lekeplassen

 • 05.08.2013 - 23:28

Etter jeg ble med mamma for å hente Miriam og Diana i barnehagen har dagen vært helt super for min del. Pappa kom også, så vi bestemte oss for å grille i lekeparken. For en gangs skyld var det veldig godt med en burger, og da selvfølgelig med fersk salat, potetsalat og ketchup. Siden jeg har vært borte så lenge ønsket selvfølgelig Miriam å være meg meg hele tiden, og da ble det til at vi løp rundt hele parken og tok oss noen turer i sklien. Været har heller ikke vært så utrolig dårlig i dag, men jeg merket at vinden tok litt i da vi begynte å tenke hjemover.

I morgen må jeg prøve å komme meg opp relativt tidlig, for pappa ønsket å ta en kaffe nede i byen rundt tolv tiden. Det er hyggelig det. Håper vi ikke går på Starbucks, eller det vil si at jeg ikke orker å stå i den sinn sykt lange køen. For den er virkelig lang når folk først begynner å tenke seg nedover til byen. Huff!

---Ragnfrid---

To uker igjen

 • 05.08.2013 - 11:05

God morgen kjære dere!

Det er mandag og kun to uker igjen av ferien. Det skal bli ordentlig deilig med normale ukedager igjen. Ikke noen flere "jeg vet ikke hva jeg skal finne på" dager, og heller ingen sove hele dagen dager. Selv hvor godt det er med ferie i blant, tror jeg alle egentlig savner skolen litt. Det gjør ihvertfall jeg. 

Nå sitter jeg for meg selv nok en gang, men denne gangen inne på mitt eget rom og ikke på tantes gjesterom. Det er ganske kjedelig, men det kan vel ha noe med at jeg har gjort noe stort sett i hele sommer. Dag inn og dag ut. Enten har jeg og tante funnet på mye sprell, eller så har vi tatt oss en tur til byen og sett på livet. Forskjellen med å bo i Oslo, er at det ikke er noe spesielt å se på når du først er nede i sentrum. 

Skal se om jeg finner noe underholdene å se på Tv, om ikke finner jeg vel alltids en film å se på nett. Kos dere videre i dag da dere.

 

---Ragnfrid---

Home sweet home

 • 05.08.2013 - 00:34

Hei!

Endelig hjemme igjen etter fire uker ferie hos tante. Jeg må innrømme det var veldig godt å komme hjem til sin deilige gode seng igjen. Overraskende nok var ikke rommet mitt rassert som det normalt pleier å være når jeg kommer hjem fra ting. Var faktisk veldig betryggende å vite, men vi får bare se om det blir sånn neste gang også.

Etter jeg kom hjem har jeg for det meste bare tilbrakt tiden sammen med mine søsken. Miriam og Diana ble veldig glade da de fikk alt dette Ole Brum oppstyret tante ba meg gi til de, og jeg har fått hjulpet Øyvår med å finne design og litt sånn forskjellig til hennes nye blogg. Selv hvor mye negativt jeg har å si om henne, kan jeg ikke unnlate å skryte av henne for hennes fotogene gen. Ikke vet jeg hvor hun fikk det fra. Den siste tiden tok vi oss friheten til å sette oss ned i senga og se en film. Når jeg tenker meg om har jeg faktisk ikke sett denne filmen siden jeg gikk på SFO i 2.klasse.


---Ragnfrid---

Sommer opplevelser.

 • 03.08.2013 - 21:48

Fy søren som dagene går! Jeg vet jeg kun har vært her i fire uker, men det føles som om det var mindre. Alle dagene jeg har vært i Kragerø har vært fryd og gammen for meg. Båttur ut på sjøen, koselige kvelder på terassen, traske turer i byen, trebåtfestival i Risør og masse masse mer. Når jeg tenker meg om, kan jeg ikke huske sist jeg opplevde så mye på så liten tid. I tillegg til alle fine opplevelser jeg har hatt, har det også vært mye fint vær med masse solskinn.

Dagen i dag begynte med ett digert smell og tonnevis med regn. Det bøtta ned helt fram til klokken var nærmere 12:00. Da det lettnet litt tok vi oss en tur ned til Risør, innmed det var trebåtfestival der. Veldig eksotisk må jeg si, og så utrolig fine båter det var der da. Sier seg selv egentlig. Selv om inngangsbilletten kostet litt var det verdt pengene, for jeg har hatt en utrolig avslappende og morsom dag. I dag fikk jeg også smake på min første kebab som inneholdt saftig, godt elg-kjøtt. Skal si det var mye bedre enn alt annet kebab mat jeg har spist.

I morgen er det dessverre på tide å komme seg hjemover til Norges hovedstad igjen, men litt godt skal det bli også. Er tross alt ikke lenge til skolen starter igjen, og da er det viktig å være tidsnok.

 

---Ragnfrid---

Good Bye My Love

 • 02.08.2013 - 23:10

Beklager lite blogging disse dagene, men ettersom jeg har mått hjelpe tante med å flytte ut av SingSing ble det lite tid til å sette seg ned på rumpa. Heller har jeg ikk hatt en Pc tilgjengelig, og da var det ganske vanskelig å finne tid til å blogge. Tro dere meg, dere har ikke gått glipp av mye. Det eneste som har hendt meg er tonnevis med fysisk arbeid og utmattelse. Der imot har jeg mekka litt på bilen, for gassvaieren hadde ryket ved pedalen. Så jeg var litt stolt og kry over meg selv, siden jeg var den eneste som klarte å komme langt nok inn med armene til å skru på vaierklemmen.

Vi har også lempet fire lass med søppel på dynga, så jeg kan trygt si med hånden på hjertet at det gikk en del penger til det. Da vi først ga oss selv en liten stund med pause tok jeg meg tid til å treffe på Melissa og Moah igjen. Er utrolig synd Moah skal flytte vekk fra Rjukan, men når hun fikk plass på den skolen hun ville inn på, sier hun ikke nei-takk til det. Merker jeg føler veldig med Melissa nå, som kommer til å bli ensom der oppe. Både meg, Makafi og Moah har allerede forflyttet oss til helt andre steder. 
Vet det er dårlig kvalitet på bildene, men det var det jeg klarte å få til med mobilen min. Tvi, tvi!

 

---Ragnfrid---

 

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no