Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Jentemesse 2012

 • 31.08.2012 - 17:15

Ja da var det helg igjen da gitt. Skal si uka går fort når den først har begynt. Så i dag har det ikke akkurat vært den mest morsomste dagen på skolen, mest fordi det var sånn jente greier og sånn gutte greier. Så i dag skulle jeg fint ha byttet kjønn. Siden jeg ikke er så jentete av meg så var det ikke så morsomt og se på maling, kles design, cheerleding eller hvordan det faen skrives. Det som er greia her er at lærere burde spessielt komme inn med tilbud som er mer spredt fordelt, slik at jenter kan gjøre det gutta kan. Kan vel si jeg ble litt sint når gutta skulle ut på tur og vi jenter skulle sitte og "leke barbie". Er det en ting jeg never ever kommer til å være med på senre i livet mitt så er det nettopp slike jentemesser (som de kaller det). Ett ord. BORING!

Det som var verre var gaven vi fikk på slutten av dagen. Ansiktsmaske, anti-svette krem til armhulene dine, ny drikkeflaske og en refleks. HELLO! Har ikke verden fått med seg at det finnet jenter og damer her i verden som kanskje ikke er så opphengt i alle jenteklissete saker. Jeg spørr meg selv hele tiden "Hvorfor ikke actionfigurer eller modellbilder?" Noe må virkelig gjøres med denne verden.

 

jenter kan jo faktisk rocke like mye som det gutta gjør, eller kan de kanskje ikke det?

-Blogges da!

---Ragnfrid---

09.54 + Kompani Orheim

 • 30.08.2012 - 18:19

Kan ikke si det var så spessielt morsomt i gymtimen i dag, men jeg løp 60m'ern da. Jeg løp på 09.54sek e'kke det bra eller? Nå sitter jeg hjemme da, og har ikke spesielt mye å gjøre. Så siden jeg er ferdig med alle leksene for denne uka så jeg like så gjerne en av filmene jeg lånte av pappa. Kompani Orheim. Litt stas da siden ca 10min av slutten spilles på Rjukan, synes det var kult ja. Nesten litt synd jeg ikke var der når det ble filmet. Måtte jo se den siden jeg har fulgt med på hele filmserien. Føles liksom som en "loner" når en ikke ser siste filmen av det man har fulgt med på. Så i morgen om jeg får tid og ork, kommer jeg nok til å se Oslo 31.august.

Er som regel ikke stor fan av norske filmen men den Kon Tiki filmen som går på kino nå skal jeg få med meg. Tenkte faktisk å se den til helgen. Jeg så dokumentaren om filmen på NRK for ikke lenge siden og jeg har sett traileren og tenkte bare "den skal jeg søren meg se azz". Skal få penger av mamma da slik at jeg kan se på den.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Svar på spørsmålsrunden

 • 30.08.2012 - 14:38

Tar ikke video, fordi det ikke ble nok spørsmål ;)

Er du jomfru?
   
- Ja, det er jeg. 

Kan du lage flere videoblogger? 
 
-Ja, kan det hvis jeg får tips om hva jeg kan videoblogge om, men jeg vurderer sterkt å ha en sangvideo en gang. Tror kanskje det hadde vært litt gøy.

Kan du ha flere outfiter?
  -
Jeg kan jo selfølgelig det, men er så lat for tiden, orker ikke legge fra mobil til PC'en. Men kan jo sikkert det.

Spiller du noen instrumenter?
  -
 Jeg spiller litt gitar også har jeg lyst til å lære meg piano :)

Favoritt-mat?
  -ææ, er egentlig lei av alt som heter mat fortiden. Men hvis jeg skulle velge måtte det blitt pannekaker for tiden hvertfall 

Cola VS Pepsi. 
 
-Æsj, hater Cola og pepsi ingen.

Appelsin-juice VS eple-juice.
  -Eple Juice

Favorittfilm?
  -hmmm... liker så mange filmer. Må nok bli enten cyberbully, taken, trust eller thirteen. Elsker sånne filmer :-) 

Har du kyssa noen før?
 
-Ja.

Har du hest?
  -Nei.

Liker du hester?
  -
liker ikke tennene til hester.

Går du på ridning?
  -
Nei, det gjør jeg ikke.

Kjenner du noen som selvskader seg selv?
  -
Ja, eller kjenner 3 stykker som jeg vet gjør det. Vet ikke om det er fler. 

Kjenner du noen med bipolar? 
  -Nei.

Kjenner du noen med despressjon?
  -
Jah, nærmere enn du tror.

Kjenner du noen med spiseforstyrrelser?
  -Kjenner noen som hadde både bulumi og anoleksia(elns). 

 Spørr fler spørsmål og jeg svarer, kanskje i eget innlegg. 

 Forresten; sorry for liten blogging i det siste, er så mye skoler, lekser og prøver for tiden som jeg må øve på. Så beklager det. Men skal nok få til noe blogging i helgene.

-Mizza;* 

Til Deg!

 • 28.08.2012 - 21:28

Jeg vet jeg fortalte deg jeg skulle pakke bort alt jeg eide og har av elektroniske ting, men du hadde rett. Jeg klarte ikke legge det på hylla likevel, men jeg prøver så godt jeg kan å kutte ut pc-en på hverdagene. Jeg er jo glad i deg så jeg burde vel egentlig ha ringt å fortalt deg det, men jeg synes ofte det er lettere og putte det ned i ord som jeg veldig ofte er her for å gjøre. Jeg fikk foresten vite i dag at jeg har to superfans (av bloggen azza) og som alle flest klarer man bare ikke svikte fansen så da må man bare liksom skrive ut hva man tenker og føler. Håper du ikke er sint på meg for at jeg ikke sa det til deg på mobilen, men ble liksom enklere på denne måten.

XOXO

-Blogges da!

---Ragnfrid---

 

Spørsmålsrunde!

 • 26.08.2012 - 13:00

Vg1 matte!

 • 23.08.2012 - 15:58

Ja da er det gjort da. Da mener jeg så klart at jeg meldte meg på til å få unnagjort Vg1 mattematikken i år ved siden av det vanelige. Dette er på onsdager etter skoletid, men jeg tror det kommer til å bli kjempe morsomt. Siden det kan være litt vanskelig er det lov å trekke seg fra eksamen om man føler man ikke får det helt til, men likevel er det et fint tilbud til oss som ønsker det. Vet om fler som alt har meldt seg på, stort sett går disse på Svart gruppe (vanskeligste mattegruppen vi har).

Ellers har jeg vel egentlig klart meg bra i gymmen i dag også, skal snart ta meg en dusj da. Er ikke så morsomt å føle seg som en rennende svamp.

Hva synes dere om at jeg velger å ta Vg1 matten i år?

---Ragnfrid---

Andre dag i 10.klasse, eller som man sier her nede 10.trinn.

 • 21.08.2012 - 16:38

Nettopp kommet hjem til en av sommerns best smakende pizza av de mamma har laget. I dag var første dagem med vanlige timer, først Engelsk så "Super Size Me" (filmen azza), Engelsk Fordypning, Naturfag og til slutt som en ekstra desert Samfunnsfag. Persolelig mener jeg det er dumt av lærerne og ikke gi oss lekser før neste uke, men skal si det er deilig å føle seg stor igjen. I mogen er det jo ut i skog og mark da etter Semesteråpninga, ser egentlig ikke på den dagen som noe stort men som Petter Solberg sier "It's not only only, but but" for de som ikke skjønte moralen med den så betyr altså det direkte over satt fra Norsk " det er ikke bare bare, men men.

Men over til hva jeg egentlig kom ippå for å fortelle dere. I går kom pappa på morrakvisten når jeg hadde dratt på skolen, men da kom han med et kult skjerf til meg. Digger det kjempe mye så kommer sikkert til å bruke det en del fremover, er jo ikke så veldig lenge til vinteren nærmer seg.


Hva syns du?

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Endelig 10.klasse, og alle ukens lekser er unnagjort!

 • 20.08.2012 - 14:42

Det er nok en gang blitt en stund siden jeg blogga, men ikke like lang tid som det tok forje gang. I dag har dagen bestått av å sette bokbind på bøkene og i tillegg hjelpe søstrene mine med det. Gangske delig å begynne på skolen igjen føler jeg, synes det har tatt litt lang tid siden jeg satt på 9.klasse benken. Selv om vi har samme klasserom er det en eksta morsom tanke å endelig være avgangselev på grunnskolen og ungdomskolen. Jeg har jo bestemt meg for hvilken vidregående jeg skal søke meg inn på og ser fram til det allerede. Men før den tid kommer eksamen i muntlig og skriftlig, gruppearbeider i norsk og det beste av alt. Musikken.Et gøyalt smil til en gledelig skolestart.

-Noen andre som har sett fram til i dag? (trenger ikke være pga skolen)

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Dagens innkjøp!

 • 17.08.2012 - 21:28

Siden det er LEEEENGE siden sist jeg undte meg et par nye sko, kjøpte jeg meg et i dag. De er gode og gå på kostet ikke mer enn 299,- på Økonomisko. De er blå og helt enkle, men det beste er jo at de er gode på beina. Ellers har jeg jobbet en del med matte i dag (må jo bli ferdig med heftet).og egentlig bare soset på senteret sammen med mamma og pappa + Øyvår og hun minste da seff. Hva mer er det å si? Jo! jeg har sett på en film i dag (ikke som no bombe) "The Roommate".. Bl.a med Leighton Meester. For de som liker en morsom Thriller er denne verdt å se.
-Blogges da!

---Ragnfrid---

Oppramsing.

 • 15.08.2012 - 17:40

Vet jeg ikke har blogget på en god stund igjen, men har liksom ikke satt noe inspirasjon om dagen. Men siden jeg like så gjerne stakk innom kan jeg ramse opp hva jeg har gjort de siste dagene etter at jeg kom hjem fra Rjukan.

 1. kjøpt inn nye skoleting.
 2. Spilt The Sims3
 3. Gjort en del matte.
 4. Sett på film.

Mer trenger jeg vel ikke nevne for dere som kjenner meg nok fra før av vet hva jeg ville funnet på ellers utenom det. En ting vil jeg vite. Hvorfor kommer finværet når sommern snart er over? Er det fler enn meg som også lurer på dette?

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Det skjer jo hele tiden.

 • 14.08.2012 - 05:02Her sitter jeg hver natt. Får ikke sove. Idag stod jeg faktisk opp tidlig for å sovne i kveld. Jeg gjespet meg i tårer og når natta kommer får jeg ikke sove i det hele tatt, Det er skikkellig irriterendes.

Har du også hatt det sånn?

Husk spørsmålsrunden.

-Mizza;*

Melissa starter en spørsmålsrunde.

 • 13.08.2012 - 15:23

Heii, da er det evigheter siden forrige spørsmålssrunde. Og jeg har sikkert forandra meg litt siden sist.

 

SPØR I VEI!!

-Mizza;*

For en utfordring!

 • 10.08.2012 - 11:43

I morgen har tante bursdag, og jeg aner ikke hva jeg skal finne på til henne. Jeg vet  jeg kjenner hun helt inn til ryggmargen, men når det kommer til gaver er hun litt vrien å lese. Så nå har jeg tenkt meg opp på byen for å se litt hva jeg kan mikse sammen som en pressang. Det kommer ikke til å bli enkelt, men noe må jeg vel finne på til slutt.

Nå er det bare to dager igjen før jeg drar nedover til Oslo igjen. Huff! Kommer til å savne denne sommern av hele mitt hjerte, men sånn er det jo når man knytter seg veldig til et sted. Jeg kan ikkr si jeg har vent meg til bylivet i Oslo heller. Jeg kjenner kanskje byen mer eller mindre som bukselummen min, men storbylivet er ikke noe jeg kan leve med i lengden. Hvorfor tror dere jeg kommer hjem hit så ofte? Skal bli litt deilig å komme hjem og da (jeg mener selvfølgelig da SKOLEN!).

 

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Jeg er en elendig blogger, jeg vet!

 • 08.08.2012 - 20:51

Jaa, jeg veeeeet. Har ikke blogga på 34 år.

Har vært veldig opptatt i det siste, så derfor har jeg ikke hatt tid til å blogge. Med en gang jeg kom hjem fra Tyrkia, så stakk jeg til Makafi og ble der litt over en uke. Så da blogga jeg ikke siden det eneste vi gjorde var å være ute. hehe. Aline ble også med. Her er noen bilder:meg og mahawa <3eheh, sånn ble alle kveldene våres.. (fint om dere ikke dreper meg <3)


ansiktsmaske :)

så på film hver eneste kveld. den ene gangen ble det cyberbully som var min favoritt

Idag så skal jeg til Aline og overnatte der, og i morgen skal hun overnatte hos meg så det blir gøy :) Men nå må jeg stikke, skal pakke, aline venter på meg.. 

Snakkes ;)

-Mizza;*

Før og etter..

 • 08.08.2012 - 16:43

Som dere alle vet nå var jeg hos frisøren i går, og jeg må si jeg ble ganske så fornøyd. Kan ikke si det ser så værst ut heller + at frisøren sa jeg så mer voksen ut med den nye frisyren "Yey Me".

I dag har det vel egentlig ikke skjedd så mye, men tante har mer eller mindre tvunget meg til å være med hun på trening i dag. Helt ærlig tror jeg at jeg kommer til å DØ! Er vel ikke akkurat den som trener mye til vanlig, så får vel se om jeg er i den fine formen de fleste skal ha meg til å være i. Treningen starter halv sju så er ikke så lenge til, men jeg kommer nok til å oppdatere dere på hvordan det gikk.

 

 

Før:(flisete og ikke gjort noe med på over et halvt år).

 

NÅ:

 
(No more "slittetupper")..

 

-Hva synes du?

---Ragnfrid---

Venter på tiden...

 • 07.08.2012 - 10:48

Nå sitter jeg på Lillegata sammen med verdens kuleste tante. Venter egentlig bare på at klokken skal bli 12:00, go at jeg kan komme meg fortest mulig til frisøren. Ganske kjedelig i dette øde lokalet siden det bare er meg og tante som er her, men et eller annet kommer vi nok til å finne på. Nå spiser jo tante horn f.eks. og jeg sitter her på pc-en og skriver det som faller inn. Om morgenen er det jo stort sett ikke mye å finne på uansett for da er man så trøtte og utilgjengelige i hode uansett. Men så fort timen min er over skal jeg ringe Melissa for å være med hun i dag. Sa jeg skulle ringe hen i går og da må man gjøre det også. Kanskje jeg kommer til å strikke siste halvdelen av leggvarmeren i kvled (da det ikke er fullt så mye stress og bråk rundt meg.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Garnnøstegal!

 • 06.08.2012 - 22:01

Nå har jeg sitti kanskje tre timer på rumpa mi og strikket en halv leggvarmer som tante skal ha ferdig innen lørdag. Vet dere hva? Det er som om jeg ser hvitt garn hvor enn jeg snur hodet mitt, og desutten gjør fingrene mine vondt. De pokkers strikkepinnene azza, ARG! Jaja glad de timene er over, for nå må jeg opp på byen å kjøpe en bunt til med garn før jeg kan fortsette (ser på det som en dessert for dagen). 

ellers i dag har jeg spist taco sammen med fettern min og tante, vært på byen og sånt som jeg fortalte dere om tidligere i dag og bare kost meg. Nå har tante kommet hjem fra en lang og hard treningstime sammen med venninnene hennes. Litt deilig at hun er tilbake også, for det er litt "Kreapy" å være alene hjemme i en liten leilighet langt ut på kvelden. Ble litt lettere skremt av filen jeg så i går "The devil inside"....To ord = NEVER AGAIN!!!

-Blogges det!

---Ragnfrid---

Klippe håret!

 • 06.08.2012 - 15:21

Da folkens, har jeg endelig fått bestilt meg en frisørtime. Allerede i morgen klokken 12:00, og jeg gleder meg allerede. Nå begynner det å bli en stund siden sist jeg klapp meg så skal bli deilig egentlig. Lover at det blir før og etter bilder, men må bare finne en som kan ta bildene. Om tante rekker bort kan hun ta bildene, men kommer helt ann på hvor lenge hun blir hos pysioterapauten (hvordan det enn skrives) hennes.

Så langt i dag har jeg vært sammen med tante på byen og shoppet litt tøy i bare hvite farger. Foressten møtte jeg Melissa i dag, hun har nettopp kommet hjem fra Makafi. Men tante roper så må stikke.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Er dere like lei som meg?

 • 04.08.2012 - 17:53

Nå har jeg blitt så lei av å høre "det er feil, det er ikke sånn det gjøres, det er ikke sånn det skal være og det er ikke sånn det kommer til å bli". Så nå har jeg  bare en ting å si "Det bestemmer ikke dere", for hva som er feil og hva som er riktig kan vel jeg finne ut av selv. Jeg er så lei av å bli fortalt hva jeg skal gjøre, si og hviordan jeg skal være. Hello! Jeg er 15år og VET hva jeg kan og ikke kan, ingen kan alt, så hvorfor bry seg? La folk erfare av sine egne feil i stede for andres. Sånn ønsker i alle fall jeg ting skulle og kunne forblitt mer ofte enn sånn spm det har blitt. Jeg har hele livet foran meg og ønsker heller å lære av meg selv enn å lære av andre. Det er derfor man går på skole, eller tar jeg feil der også? Vi kan det vi vil kunne, og driter i det som ikke er interessant. Sånn funker det for det meste for meg.

-blogges da!

---Ragnfrid---

Vann i ørene!

 • 02.08.2012 - 16:49

Siden det regner i dag, har jeg valgt å bruke dagen min til noe mer nyttig enn bare å sitte på rumpa mi innendørs. Jeg har nemlig vært på Rjukanbadet sammen med tante og to andre. Det eneste problemet jeg har hatt i etterkant siden jeg kom hjem er vann i ørene, og nå har det blitt mer irriterende siden jeg så vidt kan høre med det ene. Så blir nok lenge til jeg reiser til en sånn plass igjen (to år siden sist). Nå dro tante til ei venninne for å hjelpe ho med å finne ei fjellbukse, og da er det vel bare for meg å spille enda mer hest (liker det egentlig ikke, men noe tidsfordriv må man jo ha.

I morgen aner jeg ikke helt hva som står på tidsskjema. Tenkte vel egentlig oppom byen og sjekke priser hos frysøren.

Har dere noe tips på hvordan jeg kan få ut vannet fra ørene? Prøvd alt fra å dunke hode i puta, gravd ut med Q-tips, klødd meg med henda og fingrene, men ingen av delene hjelper.!!!! ARG :@

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no