Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Tar helgene i steden for jeg!

 • 31.08.2011 - 18:05

Siden jeg er så innmari lite på nettet for tiden, så tengte jeg at jeg heller kan blogge i helgene. Det er liksom ikke så moro og heletiden tenke på bloggen, når man faktisk har viktiger ting å gjøe. Som f.eks LEKSER!! Så Da sier vi det da, så lover jeg og blogge hver helg ( hvis ikke mamma, eller noen andre trenger pcen til viktigere ting.)
Blogges da!

---Ragnfrid---

En veldig avslappende lørdag.

 • 28.08.2011 - 14:19

På lørdag ( i går ) kjedet jeg meg veldig fælt, så jeg fant ut at noe måtte gjøres, så jeg ringte pappa. Men Øyvår ville bli med hun også, og da kunne jeg liksom ikke si nei. Så når vi traff på pappa, gikk vi på meny for å handle. Vi skulle ha taco til middag. Men så var det litt koselig og få treffe Anne Katrine ( søskenbarnet mitt ) igjen og da. Da vi kom inn i leiligheten til pappa, etter å ha handlet, rappa jeg med meg noen filmer jeg kunne låne. Så Jeg tok like så gjerne med: Black Swan, Kninght and Day, Kipern til Liverpool og To på rømmen. Men før vi spiste tok jeg og Øyvår sjangsen til å spille sims 3 på nintendo wii. Var litt mer innviklet enn det jeg trodde, siden jeg er vandt med pc versonen av det. Men vi fant ut av tingene til slutt da. Så var det tid for taco. Jeg tok og spiste 3 sånne lompe greier med påfyll i samme slengen. Mens vi spiste snakket vi om hva slags flyselskap det var best og fly med av SAS og Norwegian. Da jeg lo av den rare dialogen vi hadde ved matbordet, måtte så klart de andre le også.
       Da middagen var ferdig, og Anne Katrine måtte dra heim at igjen, lot jeg maten synke mens jeg tok meg en kopp kaffe, som jeg dypet noen krokodiller i. Da klokken nermet seg seks - halv syv om ettermiddagen, begynte vi å tenke hjemover. Mamma er ikke akkurat den som liker atvi er alt for lenge borte, så vi dro hjem. Ut over kveldningen, satte jeg meg godt til rette i sofaen og satt og så på Black Swan sammen med mamma og Øyvår, mens vi halte innpå en hel pose med potetgull og godis.

Lørdagens bilder:








---Ragnfrid---

Kartleggningsprøver.

 • 24.08.2011 - 18:09

Når jeg kom på skolen i dag, skulle vi først ha norsk. Da hadde vi den derre carlsten lesekartleggningsprøva. etter det, hadde vi en liten frihåndsoppgave ( du kunne skrive en liten fortelling om hva du enn ville ) jeg skreiv en halv side eller noe. Så var det videre til matte etterpå. Der hadde vi også en kartleggningsprøve, men den gikk mer utover hoderegning og hukomelsestekknikk fra 8.klasse. Det tok ca en time å gjør ferdig den prøven. Så var det musikk. Der vi for første gang begynte med musikkteori. Vi lærte litt om hvor pop, blues og rockmusikken oppstod, og kom fra. Så var det over til det mest pinelige og kanskje mest rareste. Sving-dans. Noe helt nytt for meg det greiene der azz. Tok vel en halvtime før trinnene satt som de skulle. Etter og ha lært litt sving-dansetrinn, var det tid for jentene og guttene og separere seg litt.
      Da fikk vi beskjed om at jentene skulle vise fram mannen i seg, og lage en egen dans til James Bond kjenningsmelodien. Og guttne vet jeg ikke, siden vi var på forskjellige rom. Men de skulle i alle fall vise dama i seg da. Og neste gang vi har musikk skal vi vise det fram for hverandre.


Hva har du gjort i dag?

---Ragnfrid---

Kom igjen a?

 • 23.08.2011 - 18:40





JEG BLIR RETT OG SLETT DEPRIMERT!!!!!!! :@


skriving, skriving atter skriving!

 • 23.08.2011 - 18:11

På skolen i dag, fikk vi beskjed om å skrive en forventningstekst ( hvordan ser du for deg 9.klasse, og hva slags krav skal du gi deg selv greier. ) Først når vi var ferdig med å skrive ferdig den, fikk vi enda en skrive oppgave. Den gikk mer utover hvordan du synes det er å bo i Norge og sånt. Så fikk vi en sånn sammarbeidsoppgave som gikk utover og lære begrepet verdiget. Som oppgave fikk vi å tegne en slags figur av oss selv, sette ring rundet den, også skulle man da påføre forskjellige personer inn i de sirkelene vi tegnet rundt oss igjen. De personene vi hadde lengst inn mot oss selv i sirkelen, skulle liksom være dem vi bryr oss om mest da.
      Når klokken var 10:00 tok vi oss ti minutter pause, så var det på`n igjen med enda en skrive oppgave, men jeg husker ikke helt hva den gikk utover da, annet enn at det var en olweus greie. Så når klokken ble 11:00 var det frimenutt på gang, klokken 12:00 var det tid for felles minnestund i aulaen ( der vi normalt har musikk. ) Når rektoren var ferdig med og holde sin "tale sak" , og en fra 10.klasse hadde lest opp et slags dikt eller noe, og vi hadde synget ferdig Til ungdommen, var vi ferdig for dagen. Tror klokken ble 12:30 eller noe innenfor den tid.
       Når jeg kom hjem spiste jeg, så litt på scrubs, leste litt, spiste middag, leste litt, tok meg en lur og nå er det tid for en herlig og lang dusj.



Hva gjorde du på skolen i dag?
Har du hatt felles minnestund etter det som skjedde den 22.juli på skolen deres?




---Ragnfrid---

Takk for meg!

 • 23.08.2011 - 15:00

Hei! Dere har nok lakt merke til at jeg ikke blogger så ofte på denne bloggen lenger? Jeg la ut et inlegg i går, men det var fordi jeg kjedet meg. Vel, poenget mitt er da at det er ikke noe gøy å blogge når de to personene som har blogg sammen ikke har kontakt eller snakker så mye med hverandre på telefon lenger? Fordi den ene blir LEI av at det bare er hun som skal ringe hele tiden å prøve og holde kontakt, kun den ene bruker pengene sine på deg! -.-  Det er ikke alt jeg skal skrive her på bloggen, fordi det er ikke alt man kan dele med alle... Jeg bare sier at når man ikke har kontakt er det ikke like morsomt å ha en blogg sammen!  Jeg tenkt lenge igjennom dette en stund nå. Jeg har ikke akkuratt fortalt det til noen fordi jeg måtte ta en avgjølelse flr jeg går rundt å sier det. Men jeg kom altså fram til at jeg skal slutte å blogge på denne bloggen fordi det er ikke noe morsomt å blogge her lenger. Jeg har en egen blogg som heter www.lovejaden97.blogg.no bloggen handler ikke om meg, men om Jaden! Ta en titt innom og kommenter da vel..

MAYBE jeg kommer tilbake en gang men det er hvertfall en gang jeg virkelig har bestemt meg for å blogge igjen.

Takk for meg :) 
Hva syns du om at jeg slutter?¨

-Mizza;* 

I am me, and I do what I wanna do....

 • 22.08.2011 - 22:58

Jeg er så lei når folk skal kommentere (ikke på bloggen altså) hvem den og den liker.. Sånn som når man sier at man liker Jaden så begynner folk å baksnakke det. Som: å herregud, se på *ett eller annet navn* hun liker jaden liksom.. Se på hun da, hun er liksom et år eldre/yngre enn han.. omg, hun ser ikke akkuratt bra ut heller.. Han kommer ALDRI til å ville ha henne ass" men HALLO? det er dine øyer og tanker.. Du må liksom like den du vil og ha din egen stil. Du kan liksom ikke akkuratt la andre bestemme over hva du skal gjøre og hvem som er idolet ditt! DET ER DITT VALG!



Ja, du må hvertfall alltid huske på at du må være deg selv. Ikke vær redd for å være deg selv, det er akkuratt som å ikke ha ekte venner fordi di må jo vite hvordan du egentlig er.. Jeg har alltid vært meg selv, eller kanskje etterlignet noen andre for tull, men jeg er meg selv.. Jeg driter meg ut og har det alltid morsomt og det er det livet handler om. Istede for å sitte å prøve å se så pen ut og ordentlig ut så er det bedere å ha det gøy i livet sitt. så jeg sier det igjen: Vær deg selv, elsk den du vil. Du kan ikke la noen fortelle deg at det er feil fordi det ER DET IKKE!! Jeg vet at det er mange ute i verden som sliter av det for at andre skal plage og erte dem fordi at du ikke er akkuratt som alle andre. Alle er forkjellige og det er ikek vits å prøve å etterligne noen andre... Alle har forkjellige øyer og følelser så du kan ikke akkuratt baksnakke folk for det de står for.

Jeg måtte bare skrive det...

- Mizza;*

Disse er jeg fan av!

 • 22.08.2011 - 18:15


AVRIL LAVIGNE!



MILEY CYRUS



METRO STATION



MITCHEL MUSSO




BRITNEY SPEARS



SELENA GOMEZ

 


EMILY OSMENT




BASSHUNTER


Så hvem er dine musikk idoler? Eller har du ingen helt spesielle?

---Ragnfrid---

Den morsomme, men tragiske dagen.

 • 22.08.2011 - 17:24

Nå for tiden har jeg ikke hatt noe serlig anledning til å blogge, det er fordi det er blitt litt dataklikk her i huset. Har heller ikke hatt noe serlig og blogge om. Men skal prøve og se om jeg får blogget litt i løpet av uken, har jo begynt på skolen i dag, så det er ikke så lett siden vi har lekser og sånt.
Men nå er jeg drit lei av det alle egentlig kaller bråk. Har skallebank fra topp til tå! Det er så irriterende, serlig når man får det på grunn av at folk rundt deg prater drithøt, eller skriker og sraåler sammen.
Men over til noe annet. Tok med meg alle bøkene vi skal ha dette året med hjem, så jeg kunne sette bind på dem. Har allerede gjort det, og da er vel egentlig det problemet ute av verden. Så har jeg også kjøpt meg en ny perm til og ha i sekken. Skal ta bilde av den senere, sånn at dere får sett den. Den kosta bare 64kr, og jeg synes rett og slett den var dritkul. Merket er M-TV, men er kjøpt på bokhandelen. Den er gul, bers, svart o.s.v. Ubeskrivelig kul faktisk.

Men vi får se om jeg får noen bedre fanasi om hva jeg kan skrive om her i løpet av det nye skoleået da! Og ikke få forventninger om ting som aldri vel skje da dere. Men jeg tror det blir lettere og skrive om klager og alt sånt forskjellig når man nettopp har satt seg inn i skolerutinene igjen.
Men ha en fin fdag videre da dere! SÅ blogges vi sikkert om litt ( forhåpentligvis.)

Hva har du gjort i dag da?




---Ragnfrid---

What have I done today???

 • 18.08.2011 - 21:24

Da var det vel egentlig og si at jeg ikke har hatt noe å gjøre i dag egentlig, og da er det ganske vanskelig og finne noe å blogge om. Men det jeg i alle fall har gjort i dag er og ha sett på Hvorfor det? Programet som Trond Viggo hadde for noen år tilbake. Synes det var så morsomt at jeg nesten grein. Men nok om det. Etter det kom mamma hjem fra jobb, og vi lagde oss pizza til middag. Sånn cirka når maten var ferdig, var det vel som vanlig tid for Hotell Cæsar. Men det var jo ingen bombe. Nå gjør jeg vel mer eller mindre det samme som jeg gjorde i går på den samme tiden. Bare sitter på rumpa foran pcen og gjør ingenting annet enn og blogge, chatte på msn og høre på diverse musikk på youtube.

Dette er dagens bilder:  







Så hva har du gjort i dag?

---Ragnfrid---

Nå er det nok azza!!!!

 • 18.08.2011 - 15:13

I det siste har jeg fått komentarer fra en som kaller seg " anonym." I virkeligheten vet jeg hvem denne personen er, men i det siste har denne anonym personen bare blitt frekkere og frekkere, og vet dere hva? Jeg har blitt drit lei av all den dritten jeg får fra den personen. Så nå har jeg bare en ting å si til deg " anonym " Hva er problemet ditt? Og Hvorfor gidde være fekk mot noen du kjenner drit godt??????
      For og si det på en måte så du forstår det også, så er du faktisk ikke så mye bedre selv.





---Ragnfrid---

Kan det bli mer spennende enn dette?

 • 17.08.2011 - 20:50

Dagen i dag begynte vel med at jeg ville nedover til pappa, for og låne et par filmer. Så jeg gjorde det. Da jeg kom til pappa fikk jeg ett glass med vann, satte meg litt i soffaen o.s.v. Jeg gadd ikke være der så lenge, så jeg drog når pappa skulle ned til byen. Så når jeg kom hjem, tok det ikke lang tid før jeg satte på den første filmen jeg lånte. Det var del fordig jeg hadde gledet meg til og se den i over ett år eller noe sånt. Jeg skulle aldri trodd man lærte så mye av Da Vinci-koden, eller at den er en av de mest spennende filmene jeg noengang har sett. 
       Sånn ca 2t og 45min etterpå, satte jeg på den andre filmen som jeg hadde lånt. Knowing het den. Det var også en gangske spennende film, det eneste jeg ikke helt klarte og skjønne der var når hun ene jenta jømte seg i ett kått under trappa ned til gymsalen. Når læreren fant hun, hadde hun blod på fingrene, hadde skrivd noe på døra og sa: ver så snill og få dem til og slutte.
       Etter den var ferdig, var det nok en gang til for Hotell Cæsar. Men nå, sitter jeg og blogger om høydepungtene for denne dagen. Men en ting kan jeg si dere, jeg har lært noe nytt i dag og det er:

1.) Jesus var gift med Maria Magdalena.

2.) Den hellige gral, var aldri et beger.

3.) Maria Magdalena var symbolet på den hellige gral.

4.) På dette maleriet:

som er malt av Leonardo Da Vinci, kan du se Jesus i midten og en kvinne til venstre for han. Mellom Jesusog Kvinnen, som da i filmen viser seg og være Maria Magdalena er det en trekantspiss lignende form oppned. Det tegnet symboliserer kvinnelighet, eller noe sånt. Det kan da også etterligne livmoren til en kvinne. Hvis jeg da ikke tar helt feil, så var det det som ble sakt i filmen. Så man lærer ganske mye av den.

Dagens bilder:







Så har du lært noe av filmene du har sett i ferien?

---Ragnfrid---

6 ting jeg må gjøre og ha før skolestart!

 • 17.08.2011 - 11:08

Som alle dere sikkert vet, så er omtrent alle nødt til å kjøpe inn ting før skolestart, og jeg tenkte rett og slett å lage en liste over hvor mye jeg på kjøpe inn, så her kommer den.

1.) Nytt bly til blypennen min.

2.) Nye gråblyanter ( helt vanelige )

3.) Må ha nye gymsko, hvis ikke blir gymlæreren veldig sur. : (

4.) Bokbind, det er sikkert det viktigste.

5.) Markeringstusjer.

6.) Hårstrikker, sånn at håret mitt ikke kommer i fleisen når jeg leser, eller noe sånt.


Hva må dere ha før skolestart?

---Ragnfrid---

Nedtellignen er snart over!

 • 16.08.2011 - 20:32

Nedtellignen til skolestart blir kortere og kortere for hver dag som går, og jeg har bare mer og mer å tenke på. Så i dag tok jeg også chilla den litt, for å si det sånn. Gikk en tur med mamma i dag også da, må jo det for og få opp kondisjonen min igjen. etter jeg kom hjem, satte jeg meg ned i soffaen og så på en film ( karate kid. ) Det blir tredje gangen jeg så den i dag. Da filmen var feridg var det middagstid. Vi hadde fiskegrateng med poteter og raspa-gulerøtter til. Når vi endelig var ferdig med å spise, var det tid for Hotell Cæsar.
      Jeg klikka fulstendig da jeg så dagens episode. Hver gang så tenker jeg med meg selv, hvorfor må Chatrine alltid ødelegge for Anker Hansen familien? Har hun ikke noe annet liv eller? Eller er det bare det hun kan? ( Tydeligvis. ) Hva er egentlig så viktig med å ta over konsernet for henne? Ærligtalt, jeg skjønner meg ikke på hun jeg!
      Så hver gang jeg ser på tv nå, ber mamma meg om og slutte og innleve meg så innmari i ting. ( Hello! Det er bare sånn jeg er! ) Også er det dette med skolerutiner igjen da. Spørs om jeg klarer og få tilbake dem. Jeg som ikke husker hvilket klokkeslett vi starter en gang. Tror det var 09:00 eller noe sånt, er f*** ikke sikker lenger jeg. Men uansett.

Her er dagens bilder:

 






Hvor mange dager er det igjen før du starter?
Har du trent litt i sommer?

---Ragnfrid---



Da var det problemet ute av verden!

 • 15.08.2011 - 21:50

Før hver juleferie og sommerferie får vi karakterkortene med hjem, for å se hvor bra vi har gjort det på skolen det siste halvåret o.s.v, men da jeg fikk det siste skoledag før sommerferien ga jeg det til mamma etterjeg kom hjem. Men vi hadde fått streng beskjed av lærerne på skolen, om å ta det med oss tilbake når sommerferien var over. Så jeg var så dum og kom ikke på det igjen før i dag, så jeg og mamma har ryddet og vasket og ryddet mellom alle papirer det finnes i huset, for å finne dette "viktige" peace of paper tingen. Da vi til slutt fant konvolutten det lå i, trodde jeg den lå oppi. Så når jeg og mamma skulle se om det lå der, så var det liksom bare ikke der da. KATASTROFE!!! Hva i all verden skal jeg gjøre nå liksom?
     Så vi fortsatte å lete videre. Helt til vi kom på at vi ikke hadde sett mellom papirene i skuffen i komoden på stua. - Jeg tror jeg fant det, sa mamma. Jeg gikk jo bort for å se om det var det jeg lette etter, men nei! Hun fant kopien av det forje karakterkortet. Da mamma lette videre i skuffen fikk jeg øye på det og sa: der er det!!! Så jeg røska det til meg, fikk mamma til å signere det, gikk inn på rommet og la det i sekken så jeg ikke mister det igjen.
     weehoo! Jeg følte meg hundre kilo lettere etter at jeg fant det!


     

Den tragiske dagen!

 • 15.08.2011 - 21:28

En ny dag og nye muligheter, er det ikke det man pleier å si a? Men denne gangen er det ingen nye muligheter, men nye ting å se på tv. Som f.eks nye episoder av Hotell Cæsar, eller av oppgrader. Så selvom det er teit at skolen snart begynner igjen, er det ikke bare ulemper med det. De fleste treningene starter igjen, og man kan liksom lette på rumpa si igjen da, for å si det på den måten. Men over til noe annet. 
     Når jeg våkna i dag tidlig, fikk jeg totalt sjokk! stemmen min var ikke blitt normal igjen. Jeg var ennå hes, ennå jeg trodde det var all skrikingen fra liserbegturen som var årsaken til at stemmen min var blitt sånn. Så derfor tror jeg nok en gang at mamma hadde rett, jeg er nok ganske sikkert forkjølet igjen.
      Senere ut over dagen ( etter middag ) tok jeg og mamma oss en gå tur rundt vannet, men da vi kom sånn ca halveis kunne vi ikke gå lenger. Grunnen til det var at det hadde reina så mye i det siste at stien var helt nedvannet og jørmete. Så vi gikk bare tilbake igjen, bare en litt annen vei denne gangen. Men på vei hjemover så jeg en hel hau med snø. Ja det var snø der, ellers kunne jeg ikke ha sett det! Men på denne tiden av året må jo det være helt umulig! 
       Da jeg kom hjem igjen tenkte jeg bare på èn ting, og det var: Skolen starter til mandagen! Shit! Jeg må finne fram linjal, saks og jeg må kjøpe nytt bly til blypennen min, nytt lim må jeg jo ha, skolesekken må være klar og jeg, vel jeg må finne fram mitt lille skolefrik ett eller annet sted i hodet mitt igjen.

Dagens bilder:





Se hvor rare øynene mine ble på dette bilde!




Hva har du drivd på med i dag da?
Når er det du begynner på skolen igjen a?

---Ragnfrid---








Göteborg / Liseberg !!!

 • 14.08.2011 - 21:09

Som dere sikkert fikk med dere, så har jeg og familien vært på sverigetur til Göteborg.
Der sov vi over på et hotell, som ikke lå så veldig langt unna Liseberg. Det var først på
lørdagen vi dro til Liseberg, der var vi fra det åpnet til det stengte for kvelden ( 11-23 )
Det høres sikker ganske lenge ut og være på en fornøyelsespark i hele 12 timer, men
det er egentlig ikke det når man er der selv. Men vi hadde det i alle fall morsomt der da,
og det er velegentlig det som var det viktigste!
      Dagen etter ( i dag ) sto vi opp klokken 10:00 ( vi rakk så vidt å stelle oss før det stengte
der hvor vi spiser frokost. ) Men etter frokosten dro vi opp på hotellrommet vårt og pakka
sakene våre.
       Da vi hadde kjørt et stykke ( ned til Svinesund ) kjøpte vi oss litt mat, og en del godteri.
Etter å ha kjørt enda et stykke, tok vi oss en matbit på shell. Der bestilte jeg meg en diger
kebabrull, og tok meg en solrik til drikke ved siden av.

Nå er jeg hjemme da, og det føles kjempe godt. Det eneste som er ulempen i dag, er at
jeg på en måte har mistet stemmen min ( på grunn av all vrælinga under de digre beg og
dal banene og karusellene.....)

Helgen i bilder:


Måtte bare ta bilde av meg og hotellrommet vårt, sånn at dere fikk se hvordan det så ut!










De siste bildene er litt dårliga da, men det er klovnebilder.


Hva har du gjort i helgen da?

---Ragnfrid---








Dette gjør jeg, hva gjør du?

 • 11.08.2011 - 21:11

Nå hadde jeg tengt og vise dere noen bilder av de tingene jeg pleier
og se på, høre på eller lese på nett, så ta en titt da vel?

Bildene::::




Må jo ta en titt innom bloggen vår inni mellom.


Musikk er en bra greie når jeg er på pcen.



Dette er vel bloggene jeg tar meg en lesningsrundre på inni mellom.

ellers kan du se hva jeg gjør...........JEG GLANER RETT FRAM OG KJEDER MEG!!!!


Hva har du gjort i da?


---Ragnfrid---











reise bort nå ? igjen!

 • 11.08.2011 - 20:17

Halla alle sammen det er bare meg igjen! Har ikke akkurat noe å gjøre, men alikevel sitter
jeg på rumpa mi og skriver til dere. Hva er meningen med det egentlig? Hva vet vel jeg? Så
etter og ha gått meg en tur i dag også, kom jeg gjem og var rett og slett drit trøtt! Aner ikke hva
som har gått av meg i dag.
      Men i morgen skal jeg på tur med pappa og søstrene mine til sverige, eller vi skal til liseberg
da. Håper det fortsatt er morsomt og være der, for jeg har ikke vært der siden jeg var ca 3-4 år
eller noe. Derfor driver jeg å pakker nå, hører på musikk og chillern litt.
      Skal på kino til mandag da, skal se den nye filmen som har kommet ut, tror det var capten
america eller noe sånt.

Dagens bilder...........














Hva i all verden skal man med en blogg, når man føler den er
helt usynelig for alle?


---Ragnfrid---










Utfordring til dere lesere!

 • 10.08.2011 - 22:40

Det er sikkert mange av dere der hjemme som synes at headeren våres
inni mellom er ganske så kjedelig. Men hvis akkurat DU vil hjelpe oss med
og endre på det er det bare og lage en header til oss.


   pllllllliiiiiiiiiiiisssssss!!!!!!!!

For en kveld...... : \

 • 10.08.2011 - 21:20

Først og fremst vil jeg bare si at,,,,,suppa jeg spiste i stad var DRIT god! 
Det er da dere sier : - Kom til poenget da!!! Ja jeg kommer snart til det.
Da begynner jeg.
Tidligere på dagen i dag, da jeg endelig fikk slappe av litt, var det en som
ringte meg og sa: - Hvem var det du kyssa da? Innerst inne tengte jeg: det
har ikke du noe med, så jeg sa det og jeg. Men rett etter jeg så det, sa den
mystiske stemmen på den andre siden av telefonrøret: - JO! Det har jeg fa-
ktisk.
1...2...3...4...5...6...7...8...9...10
Det ble helt stille, og vet dere hvorfor? Jo nå skal dere høre. Den mystiske
personen la på! Så FREKK!!! Men, men.
Det var da litt av en kort og rar telefonsamtale sa jeg til meg selv etterpå.

Dagens bilder:
















Håper dere likte bildene, også håper jeg dere har hatt en fin dag.

Hva har du gjort i dag?
Har du noen gang fått noen rare telefoner fra noen?

---Ragnfrid---

Ut på tur..

 • 10.08.2011 - 17:25

Som jeg ofte pleier å si om sommeren, er at  det er greit med en hel del med morson. Ikke bare
føler man seg så mye bedre etterpå, men man føler man liksom har gjort noe ut av dagene også.
Så denne uka har jeg faktisk kommet meg litt mer i form, jeg har liksom gått en mil om dagen og
syklet lange strekninger.
     Men etter man har trent litt, er det ekstra godt med en matbit, og et stort glass med iskaldt vann.
Eller hva synes dere? Så når jeg kom hjem i dag, fikk jeg en varm og fersk grønnsakssuppe som
mamma hadde laget. Den smakte ærligtalt kjempegodt.

Kart:


som dere ser på kartet, så er det der jeg går rundt hver dag. Og det føles kjempe godt
og vite at man er i form


---Ragnfrid---

Hvor vanskelig kan det være?

 • 09.08.2011 - 21:29

Denne dagen har jeg fra jeg stod opp til bortimot fem i ettermiddag hatt såå fritids.
Tror aldri før i mitt liv at jeg har hørt på den samme cden så innmari mange ganger
etter hverandre som det jeg gjorde i dag. Jeg hadde bare liksom ingenting og gjøre.
Men etter klokken ble fem eller noe utover ettermiddagen, gikk jeg meg en tur rundt
Østensjøvannet sammen med en ganske god kompis. etter og ha vaset rundt vannet
i en times tid traff vi på mamma, og der stod vi og prata en god stund, fram til vi gikk
ned mot ultra ( butikken på kjøpesenteret like ved oss ) der kjøpte vi oss en sekspak-
ning med kroneis. Etter en stud ( da vi gikk oppover bakken på vei hjem ) dro vi hver
for oss!
      Da jeg kom hjem tok jeg meg litt mat, for jeg var ærligtalt kjempe sulten! Tror ikke
jeg hadde spist på veldig mange timer før da. Men nå sitter jeg her nok en gang, og
har ingenting annet og gjøre enn og være på pcen.

Dagens bilder:


Den nye sekken jeg kjøpte meg til skolestart.

Det nye penalet jeg kjøpte i samme merket som sekken.





og til sist men ikke minst: den nye manikyren min! ( Svart er en av
yndlingsfargene mine skjønner du! )

Hva har du gjort i dag?
Har du noen gode kompiser?

---Ragnfrid---








Big Brother 2011

 • 09.08.2011 - 00:10

Dette året kommer endelig realityshowt Big Brother tilbake på tv, jeg mener å huske at
det var det eneste jeg så på tv sammen med pappa som liten. Big Brother har på en rar
måte blitt en slags minne "påminner" for meg.
     Men i år er det noen helt nye deltagere som skal kjempe om premien. Det kommer kanskje
til og bli noe romantikk, kankje en hel del med flørt, men mest av alt, spenningen vil være
helt på topp!
      Som regel etter hver sesong med Big Brother har jeg kjøpt cden man får tak i, i etterkant.
Men den av de jeg har likt best fram til nå, er den fra 2005.
       Etter min egen mening vil Big Brother alltid være, og alltid bli mitt favoritt realityshow på
tven. Så hold deg fast, gled deg, for denne sesongen kommer til og bli drit kul å se på!

Hva synes du om at Big Brother begynner på tv igjen?
Har du noen takner om hva som kommer til og skje?


---Ragnfrid---

bigbrothervinn

Trodde ALDRI at det skulle være så godt og dusje!

 • 07.08.2011 - 18:08

Da var jeg endelig kommet meg gjem etter og ha vært i Nesbyen et par dager.
Der var jeg på multetur med Øyvår ( søss ) tante, Linn Hege ( dama til tante )
og Fredrik ( sønnen til Linn Hege. ) Vi fikk en del, men det var ikke så veldig masse
vi fant. Vi så på film senere på kvelden, den het 2012 supernova. akkurat den
filmen var litt kjedelig, siden du fikk med deg helt fra starten av hvem som egentlig
var hovedmisstengt. Når sånt skjer i filmer, da synes jeg dem er drit kjedelige!
Rett og slett!
        Da vi hadde vært på utstilling med Tulla ( hunden ) i helgen ble hun BIM ( Best
I Motsatt kjønn ) begge dagene. Det vil si hun kom på andre plass av tispene blandt
de langhårede Sangt Bernhards hundene. Men vi ble fornøyde med premien vi! Og
ser også fam til neste gang. 
         Da jeg endelig kom hjem, tror jeg det var fire dager siden jeg dusja. så når jeg
endelig fikk dusja trodde jeg ikke mine egne øyne. jeg trodde ALDRI at det skulle
være så godt og få dusja igjen. Etterpå følte jeg meg bare så mye bedre.

Bildene fra denne gang:













---Ragnfrid---





Ny blogg

 • 05.08.2011 - 14:08

Hei, jeg skulle bare si at siden jeg blogger så mye om Jaden på denne bloggen som egentlig skal være om hverdagen min, så laget jeg meg en egen Jaden blogg :) Jeg har ikke blitt helt ferdig med alt og har omtrent ingen lesere, men jeg håper uantsett at du vil ta deg tid til å gå innom den av og til : D

bloggen heter www.lovejaden97.blogg.no  også håper jeg at jeg får en del lesere etter hvert :)



 -Mizza;*

Nytt bilde av Jaden!

 • 03.08.2011 - 16:43

Sorry for de som ikke liker at jeg blogger mye om Jaden, men slik er det bare ;P
kanskje jeg skal lage en Jaden blogg?

uantsett; her er et nytt bilde av Jaden når han tar et skake triks :D
 

Jaden Smiths photo Tight!

Er det ikke kult`?

-Mizza;*

Dagens sang!

 • 03.08.2011 - 12:22

Dagens sang heter Unfriend you med Greyson Chance. Jeg fikk høre den for første gang idag
Den var ikke verdens verste sang akkuratt, men ikke verdens beste heller ;)
 



Så hva syns du om sangen?
-Mizza;* 

randome bilder

 • 02.08.2011 - 23:31

Idag har jeg vært ute sammen med Makafi og Aline.. 
Jeg har egentlig ikke noe å blogge om, men jeg bare blogger forde ; D
Nå sitter jeg på twitter, og hvis du lurer på hva twitteren min heter så heter den : LoveJaden97 og Ragga sin 
twitter heter: AffiRaggi   såee, jeg tok noen rare bilder nå da! (sorry for kjedelig innlegg) men sånn er det bare av og til!
Bedere å blogge enn å ikke blogge!




I love Jay Smith eller Jaden smith da ;D

jaja folk må ta meg som jeg er.. cuz I'm me and I do what I wanna do! sånn er det bare!

Forresten; youcam bilder og kjedelig innlegg dette blir jo dødsbra! : D  Tror jeg forresten begynner å bli forkjøla, jeg er helt tett i den ene nesteborde :( 

Hva har du gjort idag da?
-Mizza;* 




 

rar video :P

 • 02.08.2011 - 12:11
video:capture2011080214

Ja jeg hadde helt glemt hvordan man legger inn youtube videoer her så bare tok den blogg video greia :P

Som sagt i videoen så spørr jeg om du har noe morsomt som jeg kans e på på youtube ellerno!
-Mizza;* 

Kanskje ett til før jeg drar da!!!!1

 • 02.08.2011 - 11:21

Okey, da var det meg igjen da!!!!  I går kveld, var en av de morsomste
kveldene jeg har hatt siden Melissa var her. For mamma fortalte meg
tidligere i sommer at en gammen klassekamerat hadde flyttet like ned-
en for oss. Da hun sa det, hadde denne klassekameraten kontaktet
meg på youtube, siden jeg har en bruker der. Så traff jeg på han i går,
og jeg hadde det faktisk ganske morsomt!
  I tillegg så er det litt greit og ha noen du kjenner fra før av her nede
også. Men det mest irriterende med det, er at siden jeg fortalte Melissa
om dette, er at hun tror jeg er såååå forelsket.
   HELLO!!! Er det ikke lov og snakke om alt lenger eller? Har du ikke
skjønt at bestevenner forteller alt til hverandre?  Eller har du bare vokst
fra det kanskje? Det har i alle fall ikke JEG!!!!

Dagens bilder::::::::





Dagens outfit.






---Ragnfrid---

PS: Jeg skriver ikke til døde sneiler.!





Nye jaden bilder

 • 01.08.2011 - 22:11

Vet ikke om jeg har sakt det men jaden er syk :-(  heldigvis er han mye bedere nå!
men her er noen nye bilder av jaden, kos deg :)












Jaden og They ser foreldrene sine på TV :P



dette ble tatt 8 juli på bursdagen hans <3


ok, dette var de søøte bildene av Jaden for denne gangen, har funnet flere men de går visst ikke ann å legge ut :(

-Mizza;* 

Sorry, igjen!

 • 01.08.2011 - 22:01

Denne gangen er det også min feil at det blir bloggpause,
men det er fordi jeg skal til nesbyen denne uka. I tillegg til
det så har jeg ikke anledning eller tilgang til verken internett
eller pc når jeg er på ferie.
  Jeg håper uansett at dette ikke forandrer deres synspungt
til denne bloggen!

---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no