hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Tar helgene i steden for jeg! 31.08.2011

Siden jeg er så innmari lite på nettet for tiden, så tengte jeg at jeg heller kan blogge i helgene. Det er liksom ikke så moro og heletiden tenke på bloggen, når man faktisk har viktiger ting å gjøe. Som f.eks LEKSER!! Så Da sier vi det da, så lover jeg og blogge hver helg ( hvis ikke mamma, eller noen andre trenger pcen til viktigere ting.)
Blogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 31.08.2011
 • Tid: 18:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

En veldig avslappende lørdag. 28.08.2011

På lørdag ( i går ) kjedet jeg meg veldig fælt, så jeg fant ut at noe måtte gjøres, så jeg ringte pappa. Men Øyvår ville bli med hun også, og da kunne jeg liksom ikke si nei. Så når vi traff på pappa, gikk vi på meny for å handle. Vi skulle ha taco til middag. Men så var det litt koselig og få treffe Anne Katrine ( søskenbarnet mitt ) igjen og da. Da vi kom inn i leiligheten til pappa, etter å ha handlet, rappa jeg med meg noen filmer jeg kunne låne. Så Jeg tok like så gjerne med: Black Swan, Kninght and Day, Kipern til Liverpool og To på rømmen. Men før vi spiste tok jeg og Øyvår sjangsen til å spille sims 3 på nintendo wii. Var litt mer innviklet enn det jeg trodde, siden jeg er vandt med pc versonen av det. Men vi fant ut av tingene til slutt da. Så var det tid for taco. Jeg tok og spiste 3 sånne lompe greier med påfyll i samme slengen. Mens vi spiste snakket vi om hva slags flyselskap det var best og fly med av SAS og Norwegian. Da jeg lo av den rare dialogen vi hadde ved matbordet, måtte så klart de andre le også.
       Da middagen var ferdig, og Anne Katrine måtte dra heim at igjen, lot jeg maten synke mens jeg tok meg en kopp kaffe, som jeg dypet noen krokodiller i. Da klokken nermet seg seks - halv syv om ettermiddagen, begynte vi å tenke hjemover. Mamma er ikke akkurat den som liker atvi er alt for lenge borte, så vi dro hjem. Ut over kveldningen, satte jeg meg godt til rette i sofaen og satt og så på Black Swan sammen med mamma og Øyvår, mens vi halte innpå en hel pose med potetgull og godis.

Lørdagens bilder:
---Ragnfrid---

 • Dato: 28.08.2011
 • Tid: 14:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Kartleggningsprøver. 24.08.2011

Når jeg kom på skolen i dag, skulle vi først ha norsk. Da hadde vi den derre carlsten lesekartleggningsprøva. etter det, hadde vi en liten frihåndsoppgave ( du kunne skrive en liten fortelling om hva du enn ville ) jeg skreiv en halv side eller noe. Så var det videre til matte etterpå. Der hadde vi også en kartleggningsprøve, men den gikk mer utover hoderegning og hukomelsestekknikk fra 8.klasse. Det tok ca en time å gjør ferdig den prøven. Så var det musikk. Der vi for første gang begynte med musikkteori. Vi lærte litt om hvor pop, blues og rockmusikken oppstod, og kom fra. Så var det over til det mest pinelige og kanskje mest rareste. Sving-dans. Noe helt nytt for meg det greiene der azz. Tok vel en halvtime før trinnene satt som de skulle. Etter og ha lært litt sving-dansetrinn, var det tid for jentene og guttene og separere seg litt.
      Da fikk vi beskjed om at jentene skulle vise fram mannen i seg, og lage en egen dans til James Bond kjenningsmelodien. Og guttne vet jeg ikke, siden vi var på forskjellige rom. Men de skulle i alle fall vise dama i seg da. Og neste gang vi har musikk skal vi vise det fram for hverandre.


Hva har du gjort i dag?

---Ragnfrid---

 • Dato: 24.08.2011
 • Tid: 18:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Kom igjen a? 23.08.2011

JEG BLIR RETT OG SLETT DEPRIMERT!!!!!!! :@


 • Dato: 23.08.2011
 • Tid: 18:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10

skriving, skriving atter skriving! 23.08.2011

På skolen i dag, fikk vi beskjed om å skrive en forventningstekst ( hvordan ser du for deg 9.klasse, og hva slags krav skal du gi deg selv greier. ) Først når vi var ferdig med å skrive ferdig den, fikk vi enda en skrive oppgave. Den gikk mer utover hvordan du synes det er å bo i Norge og sånt. Så fikk vi en sånn sammarbeidsoppgave som gikk utover og lære begrepet verdiget. Som oppgave fikk vi å tegne en slags figur av oss selv, sette ring rundet den, også skulle man da påføre forskjellige personer inn i de sirkelene vi tegnet rundt oss igjen. De personene vi hadde lengst inn mot oss selv i sirkelen, skulle liksom være dem vi bryr oss om mest da.
      Når klokken var 10:00 tok vi oss ti minutter pause, så var det på`n igjen med enda en skrive oppgave, men jeg husker ikke helt hva den gikk utover da, annet enn at det var en olweus greie. Så når klokken ble 11:00 var det frimenutt på gang, klokken 12:00 var det tid for felles minnestund i aulaen ( der vi normalt har musikk. ) Når rektoren var ferdig med og holde sin "tale sak" , og en fra 10.klasse hadde lest opp et slags dikt eller noe, og vi hadde synget ferdig Til ungdommen, var vi ferdig for dagen. Tror klokken ble 12:30 eller noe innenfor den tid.
       Når jeg kom hjem spiste jeg, så litt på scrubs, leste litt, spiste middag, leste litt, tok meg en lur og nå er det tid for en herlig og lang dusj.Hva gjorde du på skolen i dag?
Har du hatt felles minnestund etter det som skjedde den 22.juli på skolen deres?
---Ragnfrid---

 • Dato: 23.08.2011
 • Tid: 18:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Takk for meg! 23.08.2011

Hei! Dere har nok lakt merke til at jeg ikke blogger så ofte på denne bloggen lenger? Jeg la ut et inlegg i går, men det var fordi jeg kjedet meg. Vel, poenget mitt er da at det er ikke noe gøy å blogge når de to personene som har blogg sammen ikke har kontakt eller snakker så mye med hverandre på telefon lenger? Fordi den ene blir LEI av at det bare er hun som skal ringe hele tiden å prøve og holde kontakt, kun den ene bruker pengene sine på deg! -.-  Det er ikke alt jeg skal skrive her på bloggen, fordi det er ikke alt man kan dele med alle... Jeg bare sier at når man ikke har kontakt er det ikke like morsomt å ha en blogg sammen!  Jeg tenkt lenge igjennom dette en stund nå. Jeg har ikke akkuratt fortalt det til noen fordi jeg måtte ta en avgjølelse flr jeg går rundt å sier det. Men jeg kom altså fram til at jeg skal slutte å blogge på denne bloggen fordi det er ikke noe morsomt å blogge her lenger. Jeg har en egen blogg som heter www.lovejaden97.blogg.no bloggen handler ikke om meg, men om Jaden! Ta en titt innom og kommenter da vel..

MAYBE jeg kommer tilbake en gang men det er hvertfall en gang jeg virkelig har bestemt meg for å blogge igjen.

Takk for meg :) 
Hva syns du om at jeg slutter?¨

-Mizza;* 

 • Dato: 23.08.2011
 • Tid: 15:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

I am me, and I do what I wanna do.... 22.08.2011

Jeg er så lei når folk skal kommentere (ikke på bloggen altså) hvem den og den liker.. Sånn som når man sier at man liker Jaden så begynner folk å baksnakke det. Som: å herregud, se på *ett eller annet navn* hun liker jaden liksom.. Se på hun da, hun er liksom et år eldre/yngre enn han.. omg, hun ser ikke akkuratt bra ut heller.. Han kommer ALDRI til å ville ha henne ass" men HALLO? det er dine øyer og tanker.. Du må liksom like den du vil og ha din egen stil. Du kan liksom ikke akkuratt la andre bestemme over hva du skal gjøre og hvem som er idolet ditt! DET ER DITT VALG!Ja, du må hvertfall alltid huske på at du må være deg selv. Ikke vær redd for å være deg selv, det er akkuratt som å ikke ha ekte venner fordi di må jo vite hvordan du egentlig er.. Jeg har alltid vært meg selv, eller kanskje etterlignet noen andre for tull, men jeg er meg selv.. Jeg driter meg ut og har det alltid morsomt og det er det livet handler om. Istede for å sitte å prøve å se så pen ut og ordentlig ut så er det bedere å ha det gøy i livet sitt. så jeg sier det igjen: Vær deg selv, elsk den du vil. Du kan ikke la noen fortelle deg at det er feil fordi det ER DET IKKE!! Jeg vet at det er mange ute i verden som sliter av det for at andre skal plage og erte dem fordi at du ikke er akkuratt som alle andre. Alle er forkjellige og det er ikek vits å prøve å etterligne noen andre... Alle har forkjellige øyer og følelser så du kan ikke akkuratt baksnakke folk for det de står for.

Jeg måtte bare skrive det...

- Mizza;*

 • Dato: 22.08.2011
 • Tid: 22:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Disse er jeg fan av! 22.08.2011


AVRIL LAVIGNE!MILEY CYRUSMETRO STATIONMITCHEL MUSSO
BRITNEY SPEARSSELENA GOMEZ

 


EMILY OSMENT
BASSHUNTER


Så hvem er dine musikk idoler? Eller har du ingen helt spesielle?

---Ragnfrid---

 • Dato: 22.08.2011
 • Tid: 18:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Den morsomme, men tragiske dagen. 22.08.2011

Nå for tiden har jeg ikke hatt noe serlig anledning til å blogge, det er fordi det er blitt litt dataklikk her i huset. Har heller ikke hatt noe serlig og blogge om. Men skal prøve og se om jeg får blogget litt i løpet av uken, har jo begynt på skolen i dag, så det er ikke så lett siden vi har lekser og sånt.
Men nå er jeg drit lei av det alle egentlig kaller bråk. Har skallebank fra topp til tå! Det er så irriterende, serlig når man får det på grunn av at folk rundt deg prater drithøt, eller skriker og sraåler sammen.
Men over til noe annet. Tok med meg alle bøkene vi skal ha dette året med hjem, så jeg kunne sette bind på dem. Har allerede gjort det, og da er vel egentlig det problemet ute av verden. Så har jeg også kjøpt meg en ny perm til og ha i sekken. Skal ta bilde av den senere, sånn at dere får sett den. Den kosta bare 64kr, og jeg synes rett og slett den var dritkul. Merket er M-TV, men er kjøpt på bokhandelen. Den er gul, bers, svart o.s.v. Ubeskrivelig kul faktisk.

Men vi får se om jeg får noen bedre fanasi om hva jeg kan skrive om her i løpet av det nye skoleået da! Og ikke få forventninger om ting som aldri vel skje da dere. Men jeg tror det blir lettere og skrive om klager og alt sånt forskjellig når man nettopp har satt seg inn i skolerutinene igjen.
Men ha en fin fdag videre da dere! SÅ blogges vi sikkert om litt ( forhåpentligvis.)

Hva har du gjort i dag da?
---Ragnfrid---

 • Dato: 22.08.2011
 • Tid: 17:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

What have I done today??? 18.08.2011

Da var det vel egentlig og si at jeg ikke har hatt noe å gjøre i dag egentlig, og da er det ganske vanskelig og finne noe å blogge om. Men det jeg i alle fall har gjort i dag er og ha sett på Hvorfor det? Programet som Trond Viggo hadde for noen år tilbake. Synes det var så morsomt at jeg nesten grein. Men nok om det. Etter det kom mamma hjem fra jobb, og vi lagde oss pizza til middag. Sånn cirka når maten var ferdig, var det vel som vanlig tid for Hotell Cæsar. Men det var jo ingen bombe. Nå gjør jeg vel mer eller mindre det samme som jeg gjorde i går på den samme tiden. Bare sitter på rumpa foran pcen og gjør ingenting annet enn og blogge, chatte på msn og høre på diverse musikk på youtube.

Dette er dagens bilder:  Så hva har du gjort i dag?

---Ragnfrid---

 • Dato: 18.08.2011
 • Tid: 21:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8

Nå er det nok azza!!!! 18.08.2011

I det siste har jeg fått komentarer fra en som kaller seg " anonym." I virkeligheten vet jeg hvem denne personen er, men i det siste har denne anonym personen bare blitt frekkere og frekkere, og vet dere hva? Jeg har blitt drit lei av all den dritten jeg får fra den personen. Så nå har jeg bare en ting å si til deg " anonym " Hva er problemet ditt? Og Hvorfor gidde være fekk mot noen du kjenner drit godt??????
      For og si det på en måte så du forstår det også, så er du faktisk ikke så mye bedre selv.

---Ragnfrid---

 • Dato: 18.08.2011
 • Tid: 15:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 9

Kan det bli mer spennende enn dette? 17.08.2011

Dagen i dag begynte vel med at jeg ville nedover til pappa, for og låne et par filmer. Så jeg gjorde det. Da jeg kom til pappa fikk jeg ett glass med vann, satte meg litt i soffaen o.s.v. Jeg gadd ikke være der så lenge, så jeg drog når pappa skulle ned til byen. Så når jeg kom hjem, tok det ikke lang tid før jeg satte på den første filmen jeg lånte. Det var del fordig jeg hadde gledet meg til og se den i over ett år eller noe sånt. Jeg skulle aldri trodd man lærte så mye av Da Vinci-koden, eller at den er en av de mest spennende filmene jeg noengang har sett. 
       Sånn ca 2t og 45min etterpå, satte jeg på den andre filmen som jeg hadde lånt. Knowing het den. Det var også en gangske spennende film, det eneste jeg ikke helt klarte og skjønne der var når hun ene jenta jømte seg i ett kått under trappa ned til gymsalen. Når læreren fant hun, hadde hun blod på fingrene, hadde skrivd noe på døra og sa: ver så snill og få dem til og slutte.
       Etter den var ferdig, var det nok en gang til for Hotell Cæsar. Men nå, sitter jeg og blogger om høydepungtene for denne dagen. Men en ting kan jeg si dere, jeg har lært noe nytt i dag og det er:

1.) Jesus var gift med Maria Magdalena.

2.) Den hellige gral, var aldri et beger.

3.) Maria Magdalena var symbolet på den hellige gral.

4.) På dette maleriet:

som er malt av Leonardo Da Vinci, kan du se Jesus i midten og en kvinne til venstre for han. Mellom Jesusog Kvinnen, som da i filmen viser seg og være Maria Magdalena er det en trekantspiss lignende form oppned. Det tegnet symboliserer kvinnelighet, eller noe sånt. Det kan da også etterligne livmoren til en kvinne. Hvis jeg da ikke tar helt feil, så var det det som ble sakt i filmen. Så man lærer ganske mye av den.

Dagens bilder:Så har du lært noe av filmene du har sett i ferien?

---Ragnfrid---

 • Dato: 17.08.2011
 • Tid: 20:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 9

6 ting jeg må gjøre og ha før skolestart! 17.08.2011

Som alle dere sikkert vet, så er omtrent alle nødt til å kjøpe inn ting før skolestart, og jeg tenkte rett og slett å lage en liste over hvor mye jeg på kjøpe inn, så her kommer den.

1.) Nytt bly til blypennen min.

2.) Nye gråblyanter ( helt vanelige )

3.) Må ha nye gymsko, hvis ikke blir gymlæreren veldig sur. : (

4.) Bokbind, det er sikkert det viktigste.

5.) Markeringstusjer.

6.) Hårstrikker, sånn at håret mitt ikke kommer i fleisen når jeg leser, eller noe sånt.


Hva må dere ha før skolestart?

---Ragnfrid---

 • Dato: 17.08.2011
 • Tid: 11:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Lady Gagas helt nyeste musikkvideo ( nesten ingen har sett den ) 16.08.2011

 • Dato: 16.08.2011
 • Tid: 22:20
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Nedtellignen er snart over! 16.08.2011

Nedtellignen til skolestart blir kortere og kortere for hver dag som går, og jeg har bare mer og mer å tenke på. Så i dag tok jeg også chilla den litt, for å si det sånn. Gikk en tur med mamma i dag også da, må jo det for og få opp kondisjonen min igjen. etter jeg kom hjem, satte jeg meg ned i soffaen og så på en film ( karate kid. ) Det blir tredje gangen jeg så den i dag. Da filmen var feridg var det middagstid. Vi hadde fiskegrateng med poteter og raspa-gulerøtter til. Når vi endelig var ferdig med å spise, var det tid for Hotell Cæsar.
      Jeg klikka fulstendig da jeg så dagens episode. Hver gang så tenker jeg med meg selv, hvorfor må Chatrine alltid ødelegge for Anker Hansen familien? Har hun ikke noe annet liv eller? Eller er det bare det hun kan? ( Tydeligvis. ) Hva er egentlig så viktig med å ta over konsernet for henne? Ærligtalt, jeg skjønner meg ikke på hun jeg!
      Så hver gang jeg ser på tv nå, ber mamma meg om og slutte og innleve meg så innmari i ting. ( Hello! Det er bare sånn jeg er! ) Også er det dette med skolerutiner igjen da. Spørs om jeg klarer og få tilbake dem. Jeg som ikke husker hvilket klokkeslett vi starter en gang. Tror det var 09:00 eller noe sånt, er f*** ikke sikker lenger jeg. Men uansett.

Her er dagens bilder:

 


Hvor mange dager er det igjen før du starter?
Har du trent litt i sommer?

---Ragnfrid--- • Dato: 16.08.2011
 • Tid: 20:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no