hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

kjærlighetsforvirret 31.07.2014

Så lenge jeg kan huske har jeg falt for gutter som viser seg å ikke ha interesse for meg. Dette er jeg så lei av. Jeg sier ikke at jeg er desperat etter å finne den store kjærligheten, men det ville vært koselig om noen gutter en gang i blant kunne uttrykt en slags interesse tilbake. Jeg er 17 år, singel og kan ikke en gang huske sist jeg hadde et offentlig seriøst forhold. Hva er dette for noe tull? De aller fleste på min alder har funnet seg en kjæreste, men se på meg. Still single people!

Ingen av mine venner har kjærester heller. Jeg vet ikke om det er fordi vi rett og slett ikke har orket å bry oss med det, eller om det er vår store konsekvens av å være utstøtt fra lokalsamfunnet siden vi var små. Jeg føler jeg har blitt for gammel for forhold som varer kun noen uker, eller et par måneder.Jeg ønsker noe seriøst og langtidsvarende, for ellers vil jeg se på det som å holde på med noen - og jeg holder ikke på med folk. 

Kanskje jeg burde slutte å spekulere rundt dette temaet hele tiden, og heller vente til den tid kommer. Men min erfaring er at gutter som liker meg er mennesker jeg i lang tid har sett på som svært uinteressante og kjedelige. Finner jeg noen med intelligens på størrelse med min og humor ut av det vanlige, ser jeg på ser jeg på det som intet annet enn flaks.

 

 • Dato: 31.07.2014
 • Tid: 17:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

For en temperaturforskjell 31.07.2014

De siste ukene denne sommeren har vært forferdelig varme. Svetten har rent og det har nærmest vært ubehagelig å være ute, men da er det ekstra deilig med dager som denne. I dag er det meldt 22°C på det varmeste, og det merkes veldig når det tidligere har vært varmerekorder på 38°C. Vanligvis har en varme på 25°C kverket meg, så hvordan jeg har klart å overleve denne sommeren er nærmest et mirakel.

På grunn av denne varmeforskjellen skal det bli langt mer behagelig å ta seg en joggetur i kveld. Kanskje jeg holder ut lenger også, for nå har jeg den lille kjølige brisen å lene meg på. Jeg skal ikke klage, for uansett vær og temperatur er det alltid deilig å bevege på seg. Dessuten, når vinteren kommer ønsker jeg meg nok den ubehagelige sommervarmen tilbake, for da har det plutselig blitt alt for kaldt igjen. • Dato: 31.07.2014
 • Tid: 14:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Komplimenter & Gjøremål 30.07.2014

I det siste har jeg fått et lass med komplimenter. Positive ord i bøtter og spann, og smilet mitt vokser for hvert nytt kompliment jeg får. Nå blir det nok en stund til neste gang. Min kjære venn har nemlig reist til Amerika, og vi vet alle at komplimenter man får av venner ikke er til å sammenligne med de man får av familien. De to neste ukene vil bli lange og kjedelige, for nå har jeg ikke lenger noen å dele mine dager med. Likevel skal jeg ikke tillate meg selv å sutre, for jeg har planer om å gjøre noe helt annet enn å klage over livet. Noe jeg normalt ville gjort. 

De to neste ukene har jeg planer om å ta meg en joggetur hver kveld. Om ikke jeg klarer hele runden rundt Østensjøvannet, vet jeg i hvert fall at jeg har vært i bevegelse og ikke bare sittet på rumpa hele dagen. Mens jeg husker det må jeg faktisk søke om stipend også, for det har dessverre gått i glemmeboksen denne sommeren. Jeg har også tenkt å skvise inn et lite kinobesøk denne uken for å se den nye kinofilmen - Guardians of the Galaxy - en morsom film jeg har ventet på en god stund nå. 

Selv hvor mye jeg hater å bruke penger, må jeg faktisk bruke noe på et par nye sko. De jeg har ser dessverre ikke ut, og filler er det siste jeg ønsker å gå med på første skoledag. Haha! Ved siden av dette har jeg gitt meg selv et mål om å klare å lese ferdig en bok i sommer. Den samme boken jeg startet på tre uker før sommerferien startet. Jeg har omlag 100 sider igjen av boken, og jeg vet at det ikke er mye, men i mitt hode er 100 sider mer enn nok.

 • Dato: 30.07.2014
 • Tid: 21:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Superkul.no 30.07.2014

Hei!

Siden jeg ikke har så mye å gjøre om dagen, tok jeg meg bryet med å registrere meg hos Superkul.no. Grunnen til dette er simpelthen fordi Superkul.no sto oppført som sponsor hos Sponsetblogg.no. Av ren nysgjerrighet tok jeg meg et klikk innom Superkul.no og jeg fant mye jeg likte. Det er merkelig hvor mye man kan finne på nett. Siden det fremdeles er sommer tok jeg meg en kikk gjennom utvalget de hadde av solbriller, og mye falt i smak. For eksempel: Scottish Flare Wayfarer - Sort/Hvit - solbrille for bare Kr 159. Eller: Scottish Flare Wayfarer - Sort/Hvit/Rød - solbrille til den samme prisen. 

Link til solbriller:
Scottish Flare Wayfarer - Sort/Hvit
Scottish Flare Wayfarer - Sort/Hvit/Rød 

 • Dato: 30.07.2014
 • Tid: 16:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

On & Off 30.07.2014

De siste dagene har jeg vært dårlig på å blogge, men det har jeg mer eller mindre vært hele sommerferien. Når jeg sitter foran pc-skjermen hele dagen og ser på tv-serier, føler jeg på en måte at det ikke blir særlig interessante emner å skrive om. Helt siden sist jeg blogget har jeg sett episode etter episode med House of Cards, med unntak av de timene jeg har vært ute og vært sosial. De aller fleste bloggere vil nok si at en god blogger tar med seg kameraet sitt overalt, men det gjør ikke jeg. Noen ganger føler jeg det blir obligatorisk å blogge dersom jeg tar med meg kameraet overalt.

Det er jo nettopp dette jeg ikke ønsker med bloggen. Min blogg skal ikke være en deltidsjobb, men et sted å utrykke meg selv og det jeg har på hjertet. Så tenker jeg at det er viktig å blogge når man føler for det selv, og ikke bare la antall lesere være midtpunktet. Dersom man lar antall lesere være i fokus når man skriver et innlegg, blir det å skrive en blogg mer stress enn moro. For meg har blogging alltid vært morsomt, og det vil jeg fremdeles at det skal være. 

 

 

 • Dato: 30.07.2014
 • Tid: 11:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Out with a friend 26.07.2014

Etter mange timer foran Pc-skjermen er det nok på tide å komme seg ut. Ja, dere leste riktig, jeg har brukt flere av dagens timer foran Pc-skjermen. Jeg har nemlig funnet meg en ny serie å se på og har fått helt dilla. House Of Cards med Kevin Spacey. Vet ikke helt hvorfor jeg ikke har startet på den før akkurat i dag, for jeg har lest at serien har fått ekstremt god kritikk, men jeg har liksom ikke hatt helt lyst før nå. 

Om ikke lenge skal jeg gå ut døra og ta meg en tur til Manglerud for å møte en venn. En venn som jeg setter pris på for øyeblikket, og gjør at mine kjedelige dager ikke blir fullt så kjedelige lenger. Dette har selv mamma lagt merke til, og synes det er bra at jeg begynner å bli noe mer sosial igjen. Man kan ikke forvente at alt skal skje på én dag med meg, men med tiden kommer den første gangen for alt. 

 • Dato: 26.07.2014
 • Tid: 17:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Nye planer... 26.07.2014

Den siste tiden har jeg vært utrolig dårlig på å ta bilder av mitt eget liv. Derfor begynner bloggen å bli ganske kjedelig å se på. Når jeg får Macen min tilbake til skolestart har jeg helt andre planer for hvordan bloggen skal se ut og være. Jeg ønsker meg et nytt og mer ryddig design enn det jeg har nå. Jeg ønsker meg en ny og mer fancy header, pluss masse mer innlegg å lese. Jeg sitter på mange gode ideer selv, men det ville vært moro å få innspill og flere gode ideer underveis av dere. 

Nå sitter jeg på rommet, der jeg alltid er når jeg ikke klarer å finne på noe bedre å gjøre. Jeg tror jeg skal begynne dagen min med en film fra Netflix, men før det skal jeg ut på kjøkkenet for å drikke et digert glass med iskaldt vann. Det er fremdeles tropesommer ute, med 30-35 grader på det varmeste. Uff! Og jeg som pleide å klage bare det var 25 grader tidligere med årene. 

Flere bilder av meg og Melissa fra ferien min på Rjukan: • Dato: 26.07.2014
 • Tid: 12:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Terrortrussel & Badesommer 25.07.2014

Selv med en terrortrussel i luften, nyter jeg livet til det ytterste. Jeg tar dagen med ro og prøver å ikke bli helt paranoid av nyhetene som blafrer rundt på Internett og Tv. Det  er skummelt, men det positive med en trussel er at vi kan forberede oss på mulig angrep, noe vi ikke var 22. juli for tre år siden. Det er synd at menneskeliv skal gå tapt på grunn av uenigheter mellom ulike land, men slik har det dessverre vært siden tidenes morgen. 

Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med dagen min, men jeg har i hvert fall planer om å holde meg unna sentrum. Hvis det skulle skje noe, går man ut i fra at det er i sentrum noe kommer til å skje. Det som er veldig skummelt å tenke på med denne trusselen er at vi ikke helt vet hva den går ut på. Hva slags formål den har og hvorfor vi fikk trusselen. 

Over til noe litt mer koselig - i går var jeg med en venn ned til Siksakveien, not that I know where that is. Vi skulle bade i sjøen, noe jeg ikke var helt forberedt på, mentalt altså. Jeg er ganske stolt av meg selv, for jeg kom ganske langt uti. Til halsen faktisk, og grunnen til at jeg er ganske stolt over meg selv er rett og slett fordi at jeg ikke har badet i sjøen siden 6.klasse på barneskolen. Det er nå fem år siden. Det vil si at jeg ikke har badet en eneste sommer på fem år. Så i år er jeg skikkelig stolt av meg selv.  • Dato: 25.07.2014
 • Tid: 12:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Overvinne frykten 24.07.2014

Nå er det nesten en uke siden jeg blogget, igjen. Jeg antar jeg har hatt det så morsomt at bloggen har fått litt mindre prioritering enn hva den vanligvis får. De dagene jeg ikke har blogget har jeg storkost meg med Melissa, men også Sara. Jeg har kjent Sara siden hun var en liten jente, for hun og Sigrid gikk i samme barnehage, men det er først nå jeg føler at jeg har fått bli ordentlig godt kjent med henne. Hun er en så herlig jente å være med og det er bare en fryd å kunne ha henne som venn. 

I løpet av mitt besøk hos Melissa har vi sett på en del filmer: 12 years a slave, Inception, The haunting Of Molly Heartly, Frozen (ikke Disneyfilmen), Burried og så mange flere. Vi har også fått oss en del latterkramper av meningsløse ting, men det er slik jeg alltid har husket oss få. Det vil bli tomt i Oslo uten bestevennen min. 

Etter mange supre dager sammen med Melissa, har jeg vendt tilbake til Oslo. Det er ikke så mye å finne på i den forferdelige rekordvarmen, men jeg skal i hvert fall prøve meg på å bade ute i sjøen. Dette har ikke skjedd siden 6.klasse, så det blir ganske spennende for meg å se om jeg klarer å overvinne frykten min: Å bade blant fisken. Heldigvis har jeg en refleks-oransje bikini, så hvis jeg skal være i fare for å drukne, kan alle se meg. Forhåpentligvis. 
 

 • Dato: 24.07.2014
 • Tid: 09:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

New hair cut 17.07.2014

Hver gang jeg er på Rjukan må jeg alltid stikke innom min faste frisør. Så lenge jeg kan huske har jeg klippet håret hos Team Klipp, og jeg klarer ikke å finne andre frisører som virkelig forstår hvordan jeg vil ha håret mitt. Denne gangen har jeg gjort bestillingen min litt annerledes enn andre ganger, for denne gangen har jeg klippet av meg halve lengden av håret mitt. Frisøren min synes det var veldig merkelig at jeg ikke protestere på å klippe vekk så mye, for vanligvis pleier jenter med så langt hår å protestere litt mer enn hva jeg gjorde. Men jeg ble kjempe fornøyd. Jeg kom ut av frisørsalongen og følte meg som et nytt menneske. Håret har ikke bare blitt ganske mye kortere, men det har også blitt så mye lettere og jeg kan ikke gjøre annet enn å smile over min nye hårklipp. 

Lurer på hva Melissa og mine andre venner vil si når de ser meg uten min gjenkjennelige og kjempelange hår. Mamma og resten av familien likte klippen min, så jeg får håpe på like positive responser fra resten av folka mine også. 

Før: 

Nå:

 • Dato: 17.07.2014
 • Tid: 19:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Som en bestefar 15.07.2014

Hei kjære lesere!

Siden jeg kom til Rjukan i går ettermiddag har jeg tatt livet med ro. Jeg har truffet på bekjente og venner jeg ikke har truffet på lenge. Merkelig nok har lite forandret seg siden jeg dro, men det er bare på innsiden. Det er også mye forandringer i sving her oppe, og mye er annerledes fra da jeg var her sist. I dag har jeg tatt meg en tur innom gammern selv, Arve. Det er så rart hva tiden gjør med folk. Helt fra jeg kom ut av mammas livmor har jeg kjent den gubben og jeg har blitt så glad i han. Selv om Arve ikke er familie, har han alltid vært det i mine øyne. Selvfølgelig har han blitt eldre med dagene også, men bak den store magen og det rynkete ansiktet eksisterer fremdels et varmt hjerte som jeg har satt utrolig pris på hele livet. Arve har på sitt vis vært som en bestefar for meg.

Hva jeg skal fordrive resten av dagen med er like blankt for meg som et hvitt ark. Jeg ender nok opp med å gjøre akkurat det samme som jeg gjorde i går: gå fram og tilbake langs Sam Eydes gate, til jeg får nok av det og ønsker å gjøre andre ting. I går for eksempel, tok jeg meg en tur ned til ungdomsskolen og møtte på gamle klassekamerater. Ingen har forandret seg. Alle er seg selv lik. De samme gamle idiotiske kommentarene og de samme gamle frekke drittsekkene. 
 • Dato: 15.07.2014
 • Tid: 14:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

On the road again 14.07.2014

Da sitter jeg på bussen opp til Rjukan. Det er egentlig veldig kjedelig å kjøre buss, men i dag gjør det meg ingenting. Det begynner å bli lenge siden sist jeg var på Rjukan, og da synes jeg det er en din tanke å sitte på bussen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre de neste dagene, men jeg håper de blir like fine som alle andre dager jeg har hatt der.

Når jeg kommer fram blir det nok mange tanker som suser rundt. Det er alltid rart å komme tilbake til Rjukan. Selv hvor glad jeg blir av å dra dit, er det rart å vite at jeg ikke bor der lenger.

 • Dato: 14.07.2014
 • Tid: 14:58
 • Kategori: Bilder
 • Kommentarer: 0

Pakking 13.07.2014

Det har ikke blitt så mange oppdateringer som håpet denne uken, men når man har det moro tenker man ikke så veldig mye over hvor mye klokka er. Filmkvelden i går ble litt mer filmkveld enn planlagt, siden vi valgte å se to filmer og ikke bare én. Ennå kan jeg ikke klage, for jeg hatt det mer moro enn hvis jeg hadde blitt sittende hjemme alene og ikke klart å finne på noe. Det blir nok noen filmer i dag også, men det gjør meg ingenting. Jeg liker å se på film, men det visste dere. 

Filmene vi så i går var The Blair Witch Project og I Love You Phillip Morris - To eksempler av filmer jeg enten gråter av eller gjemmer meg bak puta av. The Blair Witch Project har jeg sett før, men da sammen med Melissa og Moah. Merkelig nok klarte jeg å holde puta lenger unna denne gangen, men det kan være fordi vi ikke så den like seint i går som det jeg, Melissa og Moah gjorde. I love You Phillip Morris har jeg også sett, men det begynner å bli så mange år siden at hukommelsen av den faller vekk. Ved siden av all moroa jeg har hatt de siste dagene, må jeg ta min farvel til det toget også. Jeg har bestemt meg for å reise oppover til Rjukan i morgen istedet for i dag. Grunnen er rett og slett fordi jeg ikke har begynt å pakke ennå, men det kan jeg kanskje bruke denne morgenkvisten på. 

 • Dato: 13.07.2014
 • Tid: 11:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Hjemme alene 12.07.2014

Planen i dag var egentlig å dra ned til byen for å se den nye Transformers filmen på kino, men siden den var utsolgt helt til tirsdag var ikke det lenger en mulighet å ha på dagsplanen. Istedet blir det filmkveld med en god venn hjemme hos meg. Hvilken film det blir er ennå ubestemt, men Netflix har en del å velge i. På grunn av filmkvelden skal jeg ned til Brynsenteret etterpå for å kjøpe litt snacks. Det er lørdag, så hvorfor ikke? Vanligvis spiser jeg ikke snacks når jeg skal se på film alene, men det er så mye mer koselig å gofle i seg noe når man har venner å dele gleden med. 

Det som er litt ekstra moro for meg er at jeg skal være hjemme alene. I hvert fall til i morgen. Er ennå usikker på om jeg skal reise oppover til Rjukan i morgen eller tidlig på mandag. Gøy blir det uansett. Nå er det ganske lenge siden sist jeg var på Rjukan, så det blir nok koselig å komme seg oppover selv uten Melissa der. Men når hun har kommet hjem fra Kristiansand igjen, da blir det party da. Hihi! • Dato: 12.07.2014
 • Tid: 13:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Et behov for å gjøre noe 11.07.2014

De siste dagene har jeg hatt et stort behov for å komme meg ut og gjøre noe, og derfor har jeg brukt Østensjøvannet som et utgangspunkt. Østensjøvannet er et naturreservat rett overfor gaten der vi har flyttet, og veldig mange bruker det som et sted til å jogge eller å mate endene som svømmer rundt i vannet. For meg tar det omtrent 40 minutter og gå en runde, men det har man ikke vondt av. I går gikk jeg ikke den runden, for da var jeg ute med en venn istedet, men det er deilig å gå rundt Østensjøvannet når man generelt ikke har lyst til å dra lenger unna.

Grunnen til at jeg begynte å gå rundt vannet, var rett og slett fordi jeg trengte å koble hjernen over på andre ting. Mindre pakking ut av esker og mer dagdrømming antar jeg. Er usikker på om jeg skal gå i dag, for det er grusomt varmt ute, men vi får se.

 • Dato: 11.07.2014
 • Tid: 13:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no