Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

En del av gjengen

 • 30.07.2013 - 01:08

Denne sommeren har vært lang, men den har fått meg til å innse en ting. Livet mitt er ikke basert på en nettside, men på hva jeg selv gjør ut av det. Jeg vet jeg har skrevet tonnevis med innlegg der jeg konfronterer min kjedsomhet, men ettersom jeg nå er klar over mine egene magler kan jeg begynne å gjøre noe med det. Jeg tror jeg har brukt nok tid på sofaen for denne gang. 

Senest i går chattet jeg med en veldig god venn på Skype. Vi pleier å ha våre særpregede samtaler, men nettopp da skrev han noe jeg aldri egentlig burde la gå i glemmeboken. Stort sett har jeg antatt at de aller fleste ikke likte å tilbringe deres tid på meg, men nok en gang viser det seg at jeg tok feil. Tydeligvis har det vært snakk om en samling etter sommeren eller til høsten for oss som gikk i 10D på Linderud, men jeg var aldri klar over at de likte meg så godt at de bestemte seg for å måtte ha med meg på denne eventen. I følge min gode venn er jeg visst regnet som en av gjengen jeg også.

Jeg må innrømme at klasse 10D bestod av de snilleste og herligste klassekameratene jeg noen gang har hatt. Ikke bare tok de meg imot med åpne armer, men de aksepterte meg for den jeg var og respekterte meg. Det er bare synd at de menneskene jeg gikk i klasse med på barneskolen, eller på trinn med for den slags skyld, ikke kunne gjøre det samme. Bortsett fra mine herlige bestevenner. 

 

---Ragnfrid---

Jeg lever ikke eventyret

 • 28.07.2013 - 22:32

Når jeg hører en latter i det fjerne, innser jeg hvor ensom jeg normalt er. Hjertet mitt sier "ta deg en tur ut, finn din matchende sjel", der i mot forteller hjernen noe helt annet. Ofte skulle jeg ønske jeg så en mer sosial og røff side av meg selv, men vi vet alle at den dagen aldri vil framtre i nærmeste framtid. Nuet føles kompelisert nok som det er, og jeg har ikke tenkt å gjøre verre ut av det. Jeg er glad, men samt så ulykkelig. Jeg lever ikke det eventyret jeg alltid så for meg.

I mitt eventyr har jeg giftet meg med mannen i mitt liv og har verdens beste venner kun noen få kvartaler unna. I virkeligheten vet nok alle at den mannen jeg ønsker å ha ved min side for resten mitt liv, ikke vil ha noe med meg å gjøre. Heller bor ikke mine beste venner noen få kvartaler unna, men flere timer vekk. Selv hvor mye jeg begynt å se en lys portal der jeg bor nå, er det sårede for både kropp og sjel å vite at jeg aldri mer får tilbrakt like mye tid med de. Jeg elsker de og ville gjort hva som helst for å gjenoppleve alt på nytt. 

 

---Ragnfrid---

Hvor ble de av?

 • 27.07.2013 - 16:41

Nå som tante og typen hennes snart er ute av huset, fordriver jeg tiden min med å glane litt på gamle episoder av Grey's Anatomy på den store tv-en som er planta midt i stua. Jeg har ikke funnet noe mer interessant å se på enda, og jeg har ikke tålmodigheten til å kjede meg. Heldigvis for meg har jeg planlagt en hjemme alene filmkveld, helt for meg selv. Da blir det pizza til middag og litt brus til dessert. Forhåpentlighvis.

Det er kun en halv time igjen før selskapet begynner, men jeg har ikke hørt bilen rikke på seg ennå. Normalt sett ville jeg hørt lyder fra tante også, men det er knusk stille her i huset og jeg begynner å lure på om jeg hører og ser feil, eller om de faktisk har dratt uten å gi lyd fra seg. 
---Ragnfrid---

Tidsfordriv

 • 27.07.2013 - 14:39

Normalt pleier lørdager å være fryktelig kjedelige, men jeg må nok leve ut en slik lørdag en gang til. Denne gangen fordi tante og kjæresten skal i et selskap, og ikke fordi jeg ikke klarte å finne på noe å gjøre. Det eneste jeg vet er at selskapet begynner klokken 17:00 og at jeg ikke aner hvor mange timer vekk de vil bli. Så jeg kan si jeg er veldig forberedt på å være alene store deler av kvelden. Ikke det at jeg ikke klarer meg alene, men jeg liker ikke å kjede meg for mye for lenge av gangen.

Nå for øyeblikket sitter jeg inne på rommet mitt og går litt fram og tilbake mellom dette rommet og tantes syrom. Det er rent prinsippielt fordi jeg hjelper hun med litt forskjellig ting som omhandler sysaker. Tror jeg. Om jeg ikke finner på store greiene utover dagen sitter jeg garantert bundet fast i stolen på rommet og ser mer Gossip Girl. Har man lite å gjøre, må man finne på noe for at klokkens timer skal gå litt raskere.---Ragnfrid---

Ute av mine bekymringer

 • 26.07.2013 - 23:40

Dagens humør har vært litt opp og ned, men jeg føler jeg fikk utnyttet denne dagen til noe jeg burde hatt guts til for en stund siden. Nå som det er borte fra mine bekymringer, er det ingenting å lage for store problemer ut av. Det siste jeg ønsker er å gjøre ting mer kompeligsert for meg selv. Sett bort i fra det har jeg tilbrakt store deler av dagen min sammen med tante. Hun har for det meste sittet inne på syrommet sitt og gjort store deler av veggteppet sitt ferdig. Tro dere meg, det har hun holdt på med en god stund.

Jeg er ikke helt sikker på hvordan morgendagen blir seende ut, men jeg vet at tante og kjæresten skal i et bursdagsselskap litt ut på kvelden. Da regner jeg med at de blir ganske seine og at jeg må tilbringe en del tid for meg selv om ikke Jonne kommer en tur bort for å holde meg med selskap. Noe jeg tror kunne vært litt morsomt, for jeg synes det er ganske kjedelig å bli sittende alene hjemme hele tiden og kjede meg.

 

---Ragnfrid---

Ny start

 • 25.07.2013 - 23:52

Jeg har ikke ord for hvor fort denne dagen har gått, selv om mye av dagen har gått til mye av det gårsdagen gikk ut på. Om jeg så må ramse det opp: rydding av hus, Gitar Hero og mer Gossip Girl. Jeg føler jeg har fått mer flyt på meg selv de siste dagene. Ferien fram til nå har vært bedre enn aldri før, og jeg er hundre prosent klar for en ny skolestart. Denne gangen ett kapittel videre i livet mitt: videregående. Energien er tilbake, noe som for meg føles veldig deilig. 

Selv hvor mye jeg ønsker å bli værende hos tante, må jeg hjem på ett tidspunkt også. Jeg savner å være hjemme med resten av familien, men det skal bli trist å dra her i fra også. Særlig nå som jeg har begynt å trives her i Kragerø også. Rjukan vil bli sterkt savnet av hele mitt hjerte, men om Kragerø er et bedre sted å være for en jeg er utrolig glad i, skal jeg også ta stedet godt i mot med åpne armer. 

 

---Ragnfrid---

Gossip Girl

 • 24.07.2013 - 21:23

For det meste har dagen i dag gått til Gossip Girl maraton. Jeg har sett de tre første sesongene fra før av, så jeg begynte rett på sesong 4. Allerede nå har jeg kommet så langt som til episode 6, og mer spenning skal til. Noe må jeg tross alt finne på å se ettersom alle mine favorittserier hadde sin sesongslutt da sommeren startet. Heldigvis for meg har mamma skaffet seg Netflix, og da kommer mulighetene plutselig tilbake til meg. Likevel tror jeg et par episoder til bør holde, for jeg merker en svar hodepine i det fjerne og jeg ønsker ikke at den skal gå utover mitt humør resten av kvelden.

 

---Ragnfrid---

Sure miner

 • 23.07.2013 - 23:06

Sure miner har vi alle noen ganger, men jeg hadde aldri sett for meg i dag som en av de gangene. Hele dagen fram til i ettermiddag var så bra. Vi hadde reker til middag og koset oss med det på samme plassen som sist vi spiste reker. Kun da vi hadde tenkt oss å bade gikk alt som ut av det blå. De sure minene kom på sin plass, men planta påv feil tidspunkt. Vi er dessverre ikke like på innsiden, og noen tåler ikke å bli ydmyket på samme måte som andre. Min mening var aldri å ydmyke noen, men slik ble det tolket. Dette var virkelig ikke noe jeg hadde planer om at skulle skje. 

Jeg er glad vi alle er venner igjen etter mange stumme timer for oss selv. Både jeg og Halvor ble litt nedfor av situasjonen, men vi begge er på vårt tipp topp igjen nå. Antar at vi trengte den tiden vi fikk for oss selv. Det var kjedelig til tider, men om det kan få oss tilbake dit vi begynte er det helt greit for min del. 

Før det blir for sent skal jeg se resten av filmen jeg begynte på tidligere i dag. Er litt usikker på filmens tittel, men la gå.---Ragnfrid---

Plutselig så rart...

 • 22.07.2013 - 23:32

Jeg tror at alle på hver sin måte har følt noe rart i dag. Det er to år siden 22. juli hendelsene, og kanskje det har vært med på å påvirke mitt dårlige humør. Jeg har ikke tenkt stort på at det er 22. juli i dag, men jeg er nok innerst inne ganske sårbar etter alt som er skjedd. En gammel bestevenn mistet tross alt søsteren sin den dagen, og det har nok påvirket de aller fleste som visste hvem hun var. Likevel har jeg prøvd å holde oppe humøret for å ikke lage dårlig stemning overfor de andre. Er det en ting jeg ikke ønsker så er det krangel og dype konvensjoner. Jeg har nok av de der jeg kom fra. 

For det meste har dagen gått til å spille Gitar Hero og gjort alt mulig for å prøve å glemme alt det som har skjedd. Jeg er en sårbar person som fordøyer livets vanskeligheter ganske sakte, og samtidig skal jeg klare å leve med meg selv og prøve å legge bort alt vondt. Det er ikke enkelt, men jeg forsøker mitt beste. En oppsiktsvekkende dato som i dag gjør ikke akkurat ting så mye bedre for meg, med tanke på å fordøye de vanskelige situasjonene. 

---Ragnfrid---

En idyllisk følelse

 • 21.07.2013 - 17:57

Nydelig vær krever en herlig tur med båt ut på havet. Bølger som svaier båten og en vidunderlig sjøluft. Akkurat sånn ble dagen i dag, men litt kjedelig har jeg hatt det også. Som alle bekjente av meg vet, bader ikke jeg i verken sjø eller ferskvann. Jeg har mine grunner og vi lar det bare ligge der, men jeg hadde ingen anelse om at solen skulle ta så godt i. Der satt jeg midt ut på holmen og brant rumpa av meg, og ikke nok med det. Jeg hadde ikke badetøy med, og heller bader jeg ikke blant fisk og andre sjøkrek. Så fantastisk morsomt jeg hadde det!

Like før jeg trodde jeg skulle dø av kjedsomhet ringte mamma (thank God for that). Vi babla om det vanelige og jeg fikk snakket litt med Miriam igjen. Det var veldig koselig, og det var veldig deilig å høre at hun har koset seg en hel masse i ferien. Hun har bada i hagen og lekt på lekeplassen og stort sett gjort det 2 åringer gjør best. Så det var veldig moro å få høre at hun også kunne ha det moro til og med uten meg tilstedet. 

Nå som vi har kommet oss trygt og godt på land igjen blir det Nachos til middag, noe som jeg ser veldig fram til siden jeg føler meg nok så sulten. Etterpå blir det sikkert litt is og masse Gitar Hero spilling. Så jeg tror jeg og Halvor kommer til å kose oss masse utover kvelden.
 ---Ragnfrid---

Alt i en neve

 • 20.07.2013 - 23:44

For en slitsom dag. Først en nok så tidlig morgen, så opp på byen for å handle inn mat til frokost. På vei opp tok jeg meg en kort tur innom frisøren og tok vekk det som var blitt slitt. Da vi faktisk skulle til butikken møtte jeg Moah, noe som faktisk var et stort høydepunkt for meg i dag. Det er bestandig morsomt å møte vennene sine når du ser de så sjeldent som jeg gjør, og jeg ble utrolig glad da jeg fikk høre at hun kom inn på den skolen hun ønsket. Følte jeg fikk igjen gledesfølelsen jeg fikk da jeg kom inn dit jeg ville. 

Da vi kom hjem til tante igjen etter vår litt lange bytur (som i prinsippet skulle ha vært ganske mye kortere) var det pull pupp med pakking og lemping ned til bilen. Jeg har ikke følt meg så svett og så illeluktende siden skoleturen vi hadde siste uka på skolen før ferien. Jeg er helt sikker på at man kunne lukte meg på milevis avstand. Var ihvertfall det jeg fikk følelsen av selv. Etter mange timer med pakking og hardt arbeid gikk turen tilbake til Kragerø, men før vi dro ned dit måtte vi stoppe innom Chell for å fylle på litt mer Diesel. Akkurat da var jeg i mitt hundre, men det var mest fordi jeg fikk sett ett lite glimt av drømmemannen min. For meg var det faktisk ganske stort, siden jeg tross alt ikke har sett ansiktet hans siden høstferien. Buhu! Sånn er livet...

Nå som vi har kommet oss trygt i havn her i Kragerø, sitter jeg og Halvor inne på mitt rom og spiller Gitar Hero. Tro dere meg, men det er faktisk ganske kult når du har fått teken på det. Jeg vedder på at jeg kommer til å spille til krampa tar meg nå også, for det skjedde i påsken. Hihi!

 

---Ragnfrid---

 

Forgot the key!

 • 19.07.2013 - 23:31

Om det finnes stunder der man surrer alt bort, var den stunden i dag. Når klokken var rundt 10:00 var vi på vei oppover mot Rjukan, men vi måtte stoppe en tur innom Skien for at tante skulle kunne få gyldig vognkort til campingvogna. Da vi fikk det og alt var i orden fortsatte vi videre oppover mot Rjukan, men et sted mellom Skien og Notodden fant tante ut av at hun hadde klart å glemme nøkkelen sin i Kragerø. Selvfølgelig måtte noe sånt skje, og vi måtte snu om og reise tilbake til Kragerø. For en nedtur.

Etter mange timer med kjøring fram og tilbake kom vi fram til vårt reisemål. Jeg kan vel mildt si jeg var så stiv i alle ledd at jeg trengte en gå-tur, så jeg gikk av på Rjukans nederste Kiwi butikk. På vei oppover mot SingSing møtte jeg på to kjente, en av de har gått i klassen min ut hele barneskolen og han andre er fetteren til en gammel venn av meg. Stort sett er de å finne rundt SingSing og på barneskolen. Ihvertfall.. Vi satt oss ned på barneskolen og hadde en lang samtale om hvordan vi så for oss framtiden vår. Tror vi brukte en time bare på det, men det var kjempe hyggelig å treffe på kjentfolk igjen da.

---Ragnfrid---

latskapens dag

 • 18.07.2013 - 23:23

Hei!

Denne dagen har vært lat. 100% latskap. Ikke har jeg beveget meg utenfor husets fire vegger, ikke har jeg gjort noe fornuftig og ikke har jeg brukt dagen til å gjøre nytte ut av meg selv. Kun vært latskapen selv. Selv om jeg bare har vært i mitt late hjørne i dag, har jeg hatt en morsom dag sammen med tante. Vi har blant annet loket litt rundt på internettet (som det så fint heter) og funnet mange rare quiz på start.no. Det er mange av de vi ble litt overrasket over at vi kunne svarene på. 

Senere utover kvelden fant vi oss en morsom film på Viasat Film Action. Jeg ville nok puttet denne filmen i kategorien "ekstremt myk porno med en liten smule American Pie - humor". De aller fleste med den samme humor som meg har garantert sett denne filmen. Da den kom fikk den mye dårlig kritikk, men på en underlig måte kan jeg forstå hvorfor. Bruno het den filmen, for dere som lurte på det. Selv om denne filmen er veldig merkelig på veldig mange måter, hadde jeg noen stunder jeg braste ut i full latterkrampe. Tror ikke jeg skal gå så mye mer inn i detaljer. 

 

---Ragnfrid---

Det kryr på kroppen

 • 18.07.2013 - 00:16

Omtrent hele dagen i dag har jeg følt at noe har krypet rundt på hele kroppen min. Det begynte vel da jeg og tante hadde tenkt oss ut for å bade, men vi hadde ikke forestilt oss busk, kratt og vann med fisk og den pakka der. Plutselig begynner tante å fly i flint, og jeg spør hva det er. Så hører jeg at hun sier hun så en flott på seg. Så begynner jeg å få helt hetta, så begynner begge to å skrike og hoppe rundt som to små pysete unger. Vi børster alt av barnåler og dritt på oss selv og løper bort til grusveien. 

I bilen på vei hjem igjen fly det et rart vesen, men bare tanken på det vesenet gjorde at jeg fikk følelsen av at noe krøp rundt på kroppen min. Jeg ble rett og slett paranoid en liten stund, men etter vi kom hjem ble alt normalt igjen. Helt fram til seinere ut på kvelden da vi satte ogg ned for å se The Thing. For dere som ikke vet det så er det altså en sci-fi  thriller som jeg synes var direkte ekkel. Da vi satt og så på denne filmen fikk jeg alle frysningene tilbake og ståpelsen kom tydelig fram på armene mine. Hårene reiste seg i nakken og hele meg ble et uggent nervevrak. 

 

---Ragnfrid---

Svetten renner

 • 16.07.2013 - 22:56

I dag har det egentlig ikke skjedd så mye. Jeg tok meg en joggetur ut på ettermiddagen i dag og det føltes ganske deilig for en gangs skyld. Er så lenge siden blitt, men fy søren som sola steika. Var rene hetebølgen. Var så svett da jeg kom hjem at klærne mine klamret seg fast i huden. Gjett om det gjorde susen å få dusje etterpå. Da Harald kom hjem fra jobben tok vi oss en tur ned til sentrum for å handle inn varer vi skulle ha til middagen. Ble nesten det samme som i går, men når middagen var ferdig var jeg så sulten at jeg dreit i hva jeg stappet ned i magen.

Akkurat nå i dette øyeblikk sitter jeg oppe på rommet mitt med hodepine til tusen. Det kjennes litt ut som om det sitter en hakkespett på innsiden av hodeskallen min, og prøver å hakke seg gjennom alt jeg eier av nervetråder. Så jeg har tenkt å legge meg og prøve å sove, for det pleier ofte å hjelpe. Likevel tok jeg to paracett for sikkerhetens skyld.

---Ragnfrid---


Sommergleden

 • 15.07.2013 - 22:02

Det fine med denne sommerferien er at jeg bare kan slappe av og ikke har noen bekymringer. Jeg har kommet inn på den skolen jeg ønsket å komme inn på, jeg har fått tilbake energien min og jeg har kunnet ta det helt med ro uten å få dårlig samvittighet for det i etterkant. Det har nesten vært litt befriende og endelig vite at noe godt har kommet ut av dette slitsomme halvåret. Jeg har nå fått igjen for all den tiden jeg la inn i skolearbeidet, og det kjennes ubeskrivelig deilig.

Nå til lørdag skal jeg bli med tante oppover til Rjukan og pakke ned det som står i leiligheten. Litt trist er det at tante flytter ut av Rjukan, men mer glad er jeg på hennes vegene når jeg vet hun vil være mer lykkelig her i Kragerø. Selv om jeg ser for meg ferre turer oppover til Rjukan, vet jeg at de vennene jeg har der oppe bestandig kommer til å være en del av livet mitt. Jeg tror det er sånn det er når du har blitt kjent med så herlige mennesker og nesten laget din egen lille familie. En familie du kan komme til hver gang du virkelig trenger en.
---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden

 • 15.07.2013 - 20:05

(Kilde:http://memoria.blogg.no/)

Carina 23 år fra Berum ble den heldige vinneren, og har nå vunnet linking helt fram til skolestart. Gratulerer så mye! På bloggen til Carina får vi møte hennes interesse for mote, sminke og foto. Bloggen har et enestående design som er behagelig å se på. Hun gjør en bra ting ved å ha stor oppløsning på bilder og en lesbar skrift. Det at bloggen hennes er veldig ryddig gjør at det automatisk er interessant å lese det hun skriver om. Bloggen til Carina kan finner du HER (link).'

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemargen.

 

---Ragnfrid---

 

Hva en hver kvinne trenger.

 • 14.07.2013 - 21:23

Denne søndagen har vært lang. Først begynte vi dagen med å rydde flere rom i huset, og det tok litt tid siden det var så mye som skulle kastes. Så dro vi ned til byen for å handle inn middag og lignende, og jeg fikk kjøpt inn mitt forbruk av tamponger. Det er noe alle jenter trenger før eller siden i livet. Skal si det er utrolig kjedelig å gå på en fast klokke som sier "Nå må du se å skaffe deg det riktige utstyret".  Når det ikke var mer vi trengte i butikken dro vi hjemover, for alle var sultne at magen lagde uvær. Det ble selvfølgelig dessert i dag også. Da magen var full og ingen orket en smule mer fant vi en film på Tv-en. Ikke det at jeg husker hva den het, men troligvis var det en film jeg ikke hadde sett før. Nesten et mirakel... 

---Ragnfrid---

Vil du bli linket?

 • 13.07.2013 - 18:57

Denne sommeren regner jeg med at det blir mindre bloggging. Mest fordi jeg ikke tenker stort på den når jeg koser meg så mye som jeg gjør. Likevel ønsker jeg ikke fjerne linkerunden jeg har pågående lenger ned på siden. Jeg tenker det er bedre å ha sommerens blogg fram mot skolestart 19. august. Om dere er interesserte kan dere melde dere på HER (link). Jeg tenker nok jeg trekker vinneren i morgen eller på mandag. 

 

---Ragnfrid---

Sur stemning

 • 13.07.2013 - 13:31

Gårsdagens Sverige-tur ble ikke akkurat som jeg så for meg. Det var sur stemning og alle tre var egentlig i sitt slitene humør. Vi krangla, vi kjefta og vi hadde høyt blodtrykk og et temperement til tusen. Likevel klarte vi å komme oss på skinner og fikk kjøpt det vi skulle ha. Tante skulle ha tobakken som vanelig pluss litt skinke og cognac til kjæresten. Jonne kjøpte det han vanelig er i Sverige for, nemlig hundefôr. Jeg gjorde ikke noe spesielt annet enn å dilte etter.På veien hjemover igjen hadde vi den fine solnedgangen ut på havet. Minnet nesten litt om den man ser på film. Så jeg måtte selvfølgelig fram med kameraet og ta noen bilder. 

I dag blir dagen mer koselig vil jeg tro, for broren til tantes kjæreste skal komme på besøk. Han er her om ikke alt for lenge vil jeg gå ut i fra. Tror han ønsket en liten runde nede i sentrum først, og det skjønner jeg veldig godt. Det er jo tross alt et nydelig vær ute. Som alle andre dager skinner sola og himmelen er dekket av veldig få skyer. 
---Ragnfrid---

Vakker sommerdag

 • 12.07.2013 - 07:28

Det er utrolig lenge siden jeg har droppet bloggen for en dag, men gårsdagen var så full av ting å gjøre at jeg ikke rakk å tenkte på bloggen. Hele dagen i går brukte jeg og tante på å rydde kjøkkenet. Det så ikke særlig organisert og pent ut der fra før av, og tante orket ikke ha et kjøkken der alt sto mer eller mindre på hodet. Heldigvis for meg tok jeg før og etterbilder. Da typen til tante kom hjem var vi akkurat ferdig, men da var klokken blitt 16:00 allerede. Så istedet for å ha en ordinær middag, kjøpte vi oss 2 kg reker som vi tok med oss ut på et litt idyllisk sted. 

Når alt av reker var spist opp og alle var gode og mette, måtte tante så innmari på do. Vi bestemte oss for å dra hjem igjen så tante kunne få tømt tanken. Egentlig hadde vi tenkt oss nedover mot byen etterpå, men helt ut av det blå fikk vi besøk av Kragerøs mest herlige mennesker. Det er jeg helt sikker på. Vi hadde det så koselig at vi måtte ha noe å knaske på i tillegg. Så vi poppa opp tre poser med popcorn. Jeg har aldri før sett noen som har spist opp så mye popcorn på så kort tid. 

Siden de vi fikk besøk av hadde med seg bo-bilen deres, ble kvelden ganske lang. Grovt sett tror jeg vi tok kvelden rundt 00:30 i natt. Jeg burde jo i grunn ha vært ganske trøtt på den tiden av døgnet, men det tok litt tid før jeg endelig klarte å sove. Samtidig var jeg redd for at jeg ikke skulle klare å komme meg opp innen klokken 08:30 i dag. Tante, jeg og Jonne skal nemlig til Sverige i dag, og siden Jonne ikke liker å dra seint må vi dåvendyr stå opp tidlig. Det betyr også at det ikke blir noe bogging i dag annet enn nå. Vi er vel hjemme rundt midnatt vil jeg tro.---Ragnfrid---

Kos på brygga

 • 10.07.2013 - 17:40

Med et litt slitent humør har jeg klart meg gjennom dagen. Vi tok oss en tur bortom senteret vi var i går og handlet noe småtteri der, så dro vi videre innover til sentrum hvor vi loka litt rundt og så på diverse ting. Vi tok oss også en liten matpause på en pub like ved brygga og spiste Natchos (tror det er sånn det skrives). Det var egentlig litt deilig, og da særlig når vi satt utendørs og nøyt det fine sommerværet. Tror faktisk jeg har fått litt farge i dag også.

Hva kvelden byr på får tiden vise, men jeg vil tro det skjer noe i dag også. Tross alt har vi vært ute og gjort noe nesten hver dag. Likevel kan det hende vi ønsker å være hjemme resten av kvelden, men koselig har jeg ihvertfall hatt det i dag. 

 

---Ragnfrid---

Jakten på fantasien

 • 09.07.2013 - 19:53

Jeg har vært hjemme alene i tre timer, men de timene føles som litt fler. For det meste har jeg spist middag som jeg har laget selv, helt på egenhånd. Uten hjelp. Så har jeg sett en film, Switch. Sett den en gang før, men jeg fant ikke noe annet i hylla som virket interessant. Siden jeg ikke vet hvor lenge tante og typen kommer til å være ute i kveld, har jeg ikke helt fått planlagt hva jeg skal fordrive tiden med utover kvelden. Tante har selvfølgelig glemt igjen mobilen sin, og da er det faktisk ganske vanskelig å ringe og spørre hvor lenge de eventuelt skal være ute. 

Da er det vel egentlig bare for meg å bruke fantasien og finne på noe jeg klarer å holde på med lenge nok. Det er jo ikke sånn at jeg dør om jeg ikke klarer å finne på noe. Jeg burde klare å være hjemme alene uten å lage stort spetakkel ut av det. Det er ikke halvannet år igjen til jeg er 18år en gang. Såppass burde jeg klare. I'm not a little girl anymore. 

---Ragnfrid---

Date night

 • 09.07.2013 - 13:06

Været i dag er ikke like fantastisk som det har vært tidligere, men det passer vel egentlig bra nå som jeg og tante har bestemt oss for å bruke dagen på å rydde ett av rommene oppe i andre etasje. Dessuten tror jeg min solbrente hud har godt av en dag innenfor husets fire vegger. Ryggen er fremdeles vond og svir veldig, men jeg har smurt meg til døde med fuktighetskrem for å dempe risikoen til å flasse. Før jeg og tante begynner på rommet oppe, skal jeg vaske håret og kjøle meg ned i dusjen. 

Senere i dag skal tante ut og spise middag og ha en koselig kveld sammen med typen hennes, og jeg må være hjemme nok en lang og kjedelig kveld. Heldigvis er det noen få filmer å velge mellom nede i hyllene, og takk Gud for at det er tilgang til internett her. Tror jeg hadde spinnet rundt om ikke det var det. Det er ikke absolutt så mye annet å gjøre her. 
---Ragnfrid---

Magetrøbbel

 • 08.07.2013 - 23:08

Det er ikke så mye å si om kvelden i dag. Vi tok oss en bytur til, men denne gangen tok vi oss turen opp på en av Kragerøs fineste utsiktspunkt. Tok en hel haug med bilder der og kjøpte med oss litt is på veien hjemover igjen. Magen min har ikke godt av mer is på en stund tror jeg, for det bobler i tarmer og jeg må så fryktelig mye på do. Likevel klarer jeg ikke si nei til litt kos når jeg ført får det. Da vi kom hjem satt vi oss ned i sofaen og tok oss en skål hver med is mens vi så på "The Change-Up" på Viasat film. 

Nå som jeg begynner å bli litt sliten etter alt dagen har budt seg ut på, sitter jeg oppe på rommet mitt og importerer inn alle bildene jeg tok. Jeg liker ikke at kameraet er utømt før jeg sletter det jeg har på minnekortet. Som alle andre liker jeg å ta vare på de minnene jeg kan få gjennom bildene. Men dere tror ikke jeg var heldig i natt eller? Det er ikke så innmari lenge siden beina mine var proppa med myggestikk, men jeg måtte selvfølgelig få noen flere da. Disse er mer opphovnet og klør mer. Noen ganger lurer jeg på hvorfor det alltid må skje meg noe. 

---Ragnfrid---


Sommerbyen Kragerø

 • 08.07.2013 - 17:15

Denne dagen har vært lang, men været har vært like fint som i går og dagen før. Denne herlige mandagen har jeg og tante brukt nede i sentrum. I dag fikk vi øye på enda en kjendis, men denne gangen en som er kjent fra programmet som gikk på tv2 for en del år siden. Nemlig Arne Hjeltnes fra Gutta på tur. Akkurat som i går ble jeg og tante veldig starstruck. For oss som kommer fra en liten by som Rjukan er det like stort som det ville vært for mange å se Justin Bieber på gata. 

Vi har ikke bare vært nede i sentrum i dag, men også litt utenfor på et ganske så stort kjøpesenter. Ikke akkurat som Oslo City, men kanskje som Tuven senteret i Notodden. Om man skal sammenligne det helt. Der fikk tante kjøpt seg en pen kjole hun skal bruke på foretningsmiddagen til typen hennes og vi fikk kjøpt oss en softis og slikke på. Softis er ganske godt når det er så varmt ute som nå. Blir som å drikke en hel flaske med friskt iskaldt fjellvann.

---Ragnfrid---

Sju fisk og en kveld på byen

 • 07.07.2013 - 23:39

Jeg vet jeg ikke burde klage over dagens utrolige fine vær, men som alle andre ganger jeg er ute i solsteika klarte jeg det igjen. Hele oversiden av ryggen min er rød som en tomat og med tegn til blemmer på. Jeg smører ryggen med fuktighetsgivende krem som en galing ville ha gjort og ennå ser det ikke ut til å ha hjulpet så veldig. Heller ønsker jeg ikke flasse av meg dusinvis med hud. Sett bort i fra min forbrente rygg har vi hatt en veldig fin dag på brygga og hele sju fisk fikk vi på kroken. Gjett om vi fikk en god middag. 

Seinere utover kvelden tok vi oss en bytur ned til sentrum er i Kragerø for å kjøpe oss en softis vi kunne spise på mens vi gikk langs vannet. Til og med fikk jeg og tante øye på Thomas Giertsen. Vi ble litt starstrucke begge to. Tante ble det mest fordi hun hadde sett penisen hans på tv, og jeg fordi det var Thomas Giertsen. Det er ikke hver dag man støter på en kjent person. 

---Ragnfrid---


Road trip to Arendal

 • 07.07.2013 - 10:28

For en herlig morgen. Akkurat som i går skinner sola, himmelen er blå og været er perfekt til det vi har planer om å gjøre i dag. Vi har tenkt oss en tur nedover til Arendal, og jeg har hørt noen rykter om "å ha det moro". Slik jeg kjenner tante betyr "å ha det moro" å fiske eller lignende. Selvfølgelig kan jeg ta feil, men det tror jeg neppe. Jeg har kjent tante for lenge til det. Siden vi kommer til å bruke så og si hele dagen i Arendal blir det nok lite blogging utover dagen. Er ikke like enkelt å blogge når jeg ikke har nett. Dessuten koster mobildata en del kroner på telefonen og er ikke like fristende å benytte seg av.

Kos og klemz 
---Ragnfrid---

Tålmodighet

 • 06.07.2013 - 16:52

For å være helt ærlig med dere så har jeg ikke gjort like mye i dag som jeg hadde forestilt meg. Jeg fikk sett Varg Veum filmen da, men sett bort i fra det har jeg kun vært på rommet og snakket med folk på telefonen. Ikke så ulikt det jeg gjør når jeg er hjemme. Jeg får vel bare vente på at tante kommer tilbake med god tålmodighet i rumpa. Merker jeg er litt rastløs, men siden jeg ikke kjenner til nabolaget er det ikke like lett å ville gjøre noe på egenhånd. 

I skrivende stund loker jeg litt på nettet samtid som jeg hører på musikk som får sjelen min til å føle seg levende. Festmusikk til et "hjemme alene party" om jeg kan kalle det det. Metaforisk sett. Jeg vedder på at vi stikker ut når tante kommer tilbake. De vil helt sikkert vise meg litt i byen eller noe. Trolig nok står solen som en stjerne på himmelen enda og skinner ned på oss. Så ser ikke bort i fra at det kommer til å bli noen utrolig varme dager framover. 

 

---Ragnfrid---

Helt alene

 • 06.07.2013 - 10:57

God morgen herligheter!

Ja for i dag er det en god morgen. Solen skinner, himmelen er blå og jeg er helt alene fram til klokken er mellom 16:00 og 18:00. Siden jeg har hele dagen foran meg helt alene tenkte jeg blant annet å se den Varg Veum filmen jeg så i hylla nede. Jeg har ikke fått sett alle ennå, selv om det er noen av de beste norske filmene jeg har vært borti. Kameraet mitt har jeg også med oppover, og har planer om å lage en ny episode av "Mitt Kjedelige liv" og denne gangen fra et helt annet sted enn mitt eget rom i Oslo. 

Denne lørdagsmorgenen sto jeg opp tidlig og har egentlig bare sett på Tv og spist litt frokost helt siden. Jeg har kommet meg ett level videre på Candy Crush og er fornøyd med det. Jeg er jo på ferie og da trenger jeg ikke henge meg helt fast i det spillet. Om ikke lenge tenker jeg å ta meg en dusj, og for min del håper jeg ikke at Harald og tante har brukt opp alt varmtvannet. Begge to brukte ganske lang tid inne på badet. 

 

---Ragnfrid---

Egen stue...

 • 05.07.2013 - 23:57

Nå sitter jeg inne på min egen lille stue som også blir mitt rom når jeg er her. Jeg vil beskrive rommet som gammeldags. Litt sånn som en bestemors kjøkken, eller bad. Lyst og passelig stort med tapeter dekorert med store kjedelige blomster. Jeg har sengen min planta på sofaen og jeg har Tv her inne. Rommet er dobbelt så stort som det jeg har hjemme, så jeg har god plass. I kontrast med Oslo er nabolaget knusk stille og nesten som Rjukan bare uten lyden fra elven. 

Det er så stille her at jeg tror jeg ville hørt den minste lyd som hadde oppstått. Jeg skal ikke påstå at det er en ulempe, for jeg liker å ha det "dødt" i atmosfæren. Så dette stedet passet godt for meg. Siden det ikke er en eneste dritt å gjøre her helt alene, tenker jeg vel å ta kvelden snart jeg også. Akkurat slik som tante og Harald. De skal nemlig opp tidlig i morgen for å besøke moren hans, men da har jeg huset helt for meg selv i noen timer. Kanskje jeg skal ta meg friheten til å bli kjent med nabolaget og ta litt bilder. 

---Ragnfrid---

Feriemodus

 • 05.07.2013 - 17:28

Nå har jeg endelig kommet meg til Kragerø etter noen stressende lange timer på tog. Fram til nå har jeg bare storkoset meg og hatt noen gode latterkramper. I kveld blir det en rykende god middag hvor jeg og tante blant annet skal dele et grisehjerte. Jeg er klar over at det høres helt pervo ut, men gjennom alle årene jeg har kjent tante har jeg lært meg å like det jeg også. Dessuten smaker det ikke like ille som det høres ut som.

I skrivende stund sitter jeg i den svarte skinnsofaen på stua og hører på vinden som blafrer i trærne mens jeg nyter synet av dagens strålende solskinnsvær. Nabolaget ser ganske koselig ut, så jeg tror jeg kommer til å trives den tiden jeg skal være her. Det eneste jeg finner gangske merkelig med dette stedet er mengden kjæresten til tante har av bilder på veggen. Jeg som trodde mormor hadde mye på veggene. Dette er verre. Nesten litt sært. Faktisk vedlig sært.

Tok dette med mobilen istad, og dette er bare en ting av veldig mange som befinner seg i dette huset.

 

---Ragnfrid---

Reisefeber...

 • 05.07.2013 - 08:59

God morgen kjære dere!

Siden jeg om ikke mange timene sitter på toget innover mot Porsgrunn blir der ikke mye blogging i dag. Kjenner reisefeberen har begynt å sette seg ned i meg allerede, men det dumme med det er at jeg hele tiden føler jeg må på do. Så jeg vil si at reisefeber er en veldig dårlig følelse å ha. Samtidig gleder jeg meg veldig til å komme til tante for en periode også. Jeg håper vi kommer til å ha det moro hver dag, men det er det uansett når jeg er med tante. 

Tidlig denne morgenen, for det var ganske tidlig når jeg tenker etter sto jeg opp for å spise frokost. På grunn av reisefeberen min klarte jeg så vidt å få i meg to brødskiver. Så for å holde energinivået oppe tenker jeg å pælme ned på med et glass appelsinjuice før jeg går hjemmefra. 

Dere hører fra meg så fort jeg har kommet meg i havn. Håper det er trådløst nett på toget, for iverstefall kan jeg blogge fra mobilen om jeg kjeder meg ekstra. 

 

---Ragnfrid---

For en film...

 • 04.07.2013 - 21:30

For en filmopplevelse! Er nesten synd at The Lone Ranger fikk dårlig omtale av både VG og Dagbladet. De burde tenke seg om, for denne filmen var en av de beste jeg har sett på en god stund. Ingenting muntrer meg mer opp enn en god produsert film med Johnny Depp som en av hovedrollene. Det går rykter om at han legger opp, men jeg tror han vil angre. Blant skuespillere er Johnny en av de jeg virkelig har beundret og forelsket meg i. Hans arbeid er så spektakulert og fantastisk i mine øyne. 

Om du ennå ikke har sett denne fantastiske actionfylte filmen, bør du få vid åpen munn når du ser traileren. Dette er en film verdt å se, og det sier jeg fordi jeg har sett så mange filmer at jeg vet hva en god film er.  

 

---Ragnfrid---

Nytt Topp i posten

 • 04.07.2013 - 14:03

På forsiden av denne månedens Topp finner vi Chloé Mortez. For dere som ikke er godt kjent med hennes arbeid, har hun blant annet spilt i Jack Ass og Kick. I bladet fulgte det også med plakater av: Selena Gomez, Jaden Smith, Austin Mahone og Emblem3. Akkurat som i det forige bladet fulgte det også med en ting ved siden av. Denne gangen en rouge (eller hvordan det skrives) med striper av brun og rosa. Tror det vil ta lang tid før jeg utnytter meg av den, for den jeg fikk i fjor er enda ikke blitt brukt opp. Sier litt om hvor mye jeg faktisk bruker sminke. Jeg håper at alle Topp elskere stikker rett ned til nærmeste dageligvarebutikk og kjøper dette nummeret. Det er så mye interessant lesestoff i det. ---Ragnfrid---

Hvor er pinsetten?

 • 04.07.2013 - 12:24

Helt siden jeg sto opp i dag morges har jeg brukt meste parten av tiden på å pakke, for jeg skal nemlig dra til tante i morgen. Skal ta toget her i fra klokken 11:36 i morgen, og jeg merker allerede nå at jeg har litt reisefeber. Likevel har jeg planer for dagen også. Det er egentlig ikke så veldig mange timer til jeg skal på kino med Sara, men når man ikke har noe spesielt å gjøre virker de timene veldig lange. Det eneste problemet jeg har i dag er at jeg ikke finner pinsetten min. Jeg har lett alle mulige steder jeg kunne ha lagt den i fra meg, men likevel finner jeg den ikke. Litt synd om jeg må se sammengrodd ut før jeg får kjøpt meg en ny. 

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 03.07.2013 - 21:13Stjerna fyller 16år

 • 03.07.2013 - 15:29

I dag er den store dagen til Victoria Granly, men vi i klassa kalte hun bare for Stjerna. For hun var det, og er det. En god debattant med mange meninger og et stort engasjement. Karakterbevisst og en humor som passet inn hos alle. Victoria er en diger leseløve og elsker å lese Jo Nesbøs bøker om Harry Hole. Det er for øvrig favoritt bøkene hennes (så mye har jeg fått med meg). Uansett ønsker jeg henne alt godt og håper hun får en super herlig 16års dag uten meg. For alt blir faktisk mye mer kjedelig når jeg ikke er tilstedet. HAHA! Bamseklem!


(Kilde:http://img9.custompublish.com/getfile.php/1987938.639.vyfdvcdbds/1024x0/Bjerke+on+the+rocks.jpg?return=www.groruddalen.no)

---Ragnfrid---

For en deilig følelse

 • 03.07.2013 - 12:36

Denne onsdagsmorgenen må være den beste jeg har hatt i hele år. Det er nå i dag jeg ser en positiv ting med å ha vært så utslitt det siste halvåret. Nå i dag fikk jeg en meldig om at 1.inntaket i Oslo er klart, og at jeg måtte logge meg inn på vigo.no og alt det der. Så kommer gledesrusen. Jeg klikker meg inn og svarer på resultatet, og nei men om jeg fikk sjokk. Den eneste skolen som hadde tilbudt meg plass var førstevalget mitt. Fyrstikkalleen (F21). Jeg kan ikke noe for om jeg banner nå, men fy faen så deilig den følelsen var. Det å komme inn på det du ønsket aller mest. Plutselig ble jeg mindre bekymret for å begynne på videregående, og det ble mindre skummelt. 

Så du kan med hånden på hjertet si at jeg føler meg 100kg lettere etter å ha fått sett resultatet. Jeg var så glad at tårene trillet en stund. Så glad at jeg måtte ringe mamma og fortelle det, for jeg hadde ikke ro i rumpa til å vente til hun kom hjem. Jeg ble så glad at jeg løp ut i stua og skreik til Øyvår at jeg var kommet inn. Jeg hadde nok forventet litt mer entusiasme, men det eneste jeg fikk ut av henne var "Grattis!" og en stor klem. Mer glad kan man ikke bli, for den følelsen jeg sitter med nå er ubeskrivelig god. ---Ragnfrid---

De er til å dåne av

 • 02.07.2013 - 17:14

Så herlige småsøsken jeg har. De er så ekstremt søte noen ganger at de er til å dåne av. Særlig når Miriam prøver å kommandere Diana akkurat slik jeg gjør med henne. Ofte pleier jeg å si at store jenter ikke gjør sånn når de gjør noe pøblete, men likevel hører de ikke. Etterpå er det eksta moro å høre Miriam si det til Diana når hun ikke hører. Jeg må le iblant. Nå for eksempel sitter begge to på rommet mitt og tegner, men Diana bare tuller med fargene. Så Miriam står og brøler til Diana "Hei! Store jenter gjør ikke det"... Jeg må bare le, for jeg sier jo det samme til Miriam når hun ikke hører. 

Bortsett fra denne koselige stunden sammen med småsøsknene mine har jeg gjort relativt lite siden sist jeg blogget. Jeg har sett film, nok en gang og spist middag. Ikke det at det er noe særlig interessant, men noe må jeg jo gjøre med tiden. ---Ragnfrid---

Hun skulle tenke på det

 • 02.07.2013 - 12:55

Jeg kan ikke si jeg har gjort veldig mye siden jeg sto opp, men jeg har fått vært i butikken sammen med mamma og jeg har endelig kommet meg noen levler videre på Candy Chrush. Mer interessant har vel ikke morgenen min vært. Jeg snakket med tante i går og spurte om jeg kunne komme oppover i helgen, men hun og typen hennes skulle besøke foreldrene hans. Da sa hun at hun skulle ringe meg opp igjen når hun visste hvilken dag i helgen de skulle dra. Det har hun ennå ikke gjort. Hadde hun vært still vært singel, ville jeg fått et digert ja med en gang uten at hun måtte se på det først. Likevel føler jeg at jeg bør være glad på hennes vegene som har funnet en bra match. 

 

---Ragnfrid---

Radioresepsjonen

 • 01.07.2013 - 21:52

Denne flotte mandagen har det ikke skjedd så mye fra min side. Jeg har nå kommet så langt som til episode 13 av Radioresepsjonen og gleder meg til å se resten. Jeg må nok få si at disse Sagen - gutta er ikke så aller værst når du har fått satt deg ordentlig inn i humoren deres. Pene å se på er de kanskje også. Flere episoder på rad har jeg vurdert å begynne med bleier igjen, og det kun fordi de er så hysterisk morsomme. Ikke vet jeg hvorfor de ikke er kåret til Norges morsomste menn. Men hvert menneske har hver sin smak når det kommer til humor. Ikke alle er like, og takk for det. 

 

---Ragnfrid---

Tenk impulsivt

 • 01.07.2013 - 17:39

Fra og med nå av tenker jeg å legge planer for ferien helt impulsivt. Trosdagen er allerede i boks, men så fikk jeg en tanke som slo ned i hodet mitt for under tre minutter siden. Jeg skal ringe tante seinere i dag og spørre om det passer for henne at jeg kommer til helgen. Da er det snakk om å dra til Kragerø og ikke til Rjukan, uheldigvis. Kragerø er et fint sted med sine mange rariteter, men Rjukan er way more better. Synes jeg. Uansett er det deilig å komme seg ut av byen og være med verdens morsomste tante. 

Bortsett fra mine impulsive tanker om sommeren og det fine været, har det skjedd noe veldig moro i dag. Diana har begynt å gå mer stødig og går mer eller mindre helt på egen hånd nå. Det blir litt knall og fall, men det har vi alle mått gå igjennom. Trust me. Så det var veldig herlig å komme hjem til en gående Diana med en latter til å dø av spredt rundt hele ansiktet hennes. For en herlig lillesøster jeg har. Videre i dag skal jeg nok kose meg med noen flere episoder av Radioresepsjonen i tillegg til å ha en festelig kveld med mine småsøsken.


 

---Ragnfrid---

Ser ikke poenget

 • 01.07.2013 - 11:54

God morgen herlige lesere!

Noen ganger ser jeg ikke poenget i å blogge et par timer etter jeg har våknet. Jeg har ingen spesielle planer, heller har jeg ikke gjort så mye rart siden jeg sto opp. Om dere ønsker å vite noe jeg har fordrevet mmorgenen med kan jeg si at jeg så på en episode av Radioresepsjonen før jeg gikk i dusjen, og seinere i dag har jeg et møte klokka 14:00. Mer interessant er ikke dagen min. Ikke mye å gjøre, ikke mye å snakke om og heller ikke så mye jeg har på hjertet. Jeg antar det er sånn bloggere har det i blant. Noen dager skrivesperre og andre dager full av saker vi har lyst til å dele med resten av verden. 

 

---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no