Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Kino + litt ekstra.

 • 31.07.2012 - 12:42

Tenkte bare jeg kunne stikke innom for å si hei. blitt en stund siden sist jeg var innom her, men kommer sikkert til å bli bedre i løpet av uken. Marispelet var foresten kjempe spennende, og litt kry måtte jeg jo også være for tante var kjempe flink. Nå sitter jeg vel egentlig bare i stua å hjelper tante med og runde hestespillet hun kjøpte seg i går (hun som har dilla ikke jeg). Om jeg ikke er ofte her og blogger, så følg heller mer med på twittern min. Er oftere der enn her.

Senere i kveld skal jeg og tante på kino! Vi skal se den siste BatMan filmen som har kommet ut. Skal opp på byen klokken 19:00 i dag, og jeg gleder meg som en liten unge.

 

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Dårlig med blogging for tiden.

 • 28.07.2012 - 12:28

Hei! Vet jeg ikke har vært så fl denne uka, men det har stått så mye oppi hode på meg at jeg ikke har hatt ork til det. Så nå sitter jeg gjømt under dyna på stua og ser på sykling på NRK. Er ikke det morsomste å se på, men siden det ikke er andre kanaler på tven som funker nå ble det sport. Det regner mye ute i dag, og skal bli deilig med en kvelds-sykkeltur (trenger å få opp kondisjonen min).

Har jeg nevnt at jeg skal opp å se på Marispelet i morgen? Vel, jeg skal det. Så blir det ekstra moro å se på tante synge og sånt. Det har jo blitt noen år siden jeg så spelet sist, men moro og spennende er det vel uansett når man ser det.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Tyrkia 2012

 • 24.07.2012 - 18:53

Nå er jeg nettopp ferdig med å redigere videoen min av Tyrkia. Det er litt forskjellig av bilder og videoer.. 
Prøvde å lage den så bra som mulig da. Sorry for at det er forskjellig størrelse på bildene, men ble bare sånn.. 

Forresten; Skal lage en innkjøp video som kommer i løpet av uka. Er ikke så mye jeg har kjøpt, men går likevel ikkesant? :)

Hva syntes du om videoen?

-Mizza;* 

Sliten og trøtt etter hektisk dag.

 • 24.07.2012 - 18:06

Nå er jeg bare så sliten. For når man er på lekeplassen med de minste søstrene dine og er nødt til å bære de opp til sklia er tungt for både rygg, mage og armer. Så man kan vel si dagen min har vært preget av barnepass og hjelpsomhet (godt for min egen del). Siden pappa utsatte Rjukanturen til i morgen, pakker jeg like så godt i kveld i stede for. Han sa vi skulle reise tidlig (08:00-08:30), og det kommer til å være kjempe vanskelig for meg. For jeg kan ikke huske sist jeg måtte stå opp før åtte.

kos ble det jo også i dag da, for jeg tok en brus med familien på senteret og har sosa litt rundt i forskjellige butikker. Skal si sommersalget står for fullt her på senteret. Ting som har kostet sjorta er satt ned med 70%, og det er mye når man ikke har så god råd til å prioritere klær på hverdager. Så tror det blir litt shopping på meg snart. Har også tenkt meg til frysøren snart. Denne gangen på Rjukan, tror jeg bestiller meg en time hot "team klipp". fast frysør på Rjukan. Klippt meg hos dem siden jeg kan huske.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

ADVARSEL!

 • 23.07.2012 - 15:20

Tante: Har du sendt meg en epost hvor det står at du trenger penger til et eller annet? Foressten er du i Spania?
Meg: Nei jeg har ikke det, og nei jeg har aldri vært der.
Tante: Det var rart.

Senere etter hun hadde ringt gikk jeg inn på hotmail.com prøvde å logge meg inn, men gjett hva? Jeg kom meg ikke inn og jeg har ikke glemt hva passordet er, så noe eller noen har hacket seg inn på hotmailen min.

 

20:15 - Nå har jeg ENDELIG klart å gjøre slik at jeg kommer meg inn på hotmailkontoen min igjen. Neste gang dette skjer skal jeg med glede sette purken på saken. Føler med 10kg lettere allerede. (Takk for den slitsomme oppmerksomheten).

---Ragnfrid---

Minnekonserten + litt info.

 • 23.07.2012 - 14:08

Det var litt av en konsert i går ja, ikke for å lage en "big deal out of it" men jeg sto kankje 5-6 meter unna Bruce Springsteen (WOW). Nok om det måtte bare få det ut av hodet. Det regnet kjempemye i går kveld så jeg ble ganske så våt, men sprøtt nok klarte jeg å holde meg varm. Tok noen bilder da, ikke av hele konserten så klart men nok. Ble en del uklare bilder siden det ikke var så enkelt å få de tett innpå linsa, men bilder ble det uansett ut av dem.

Nå er det mandag og bare èn dag igjen til jeg reiser oppover til Rjukan igjen. Gleder meg til å være med Melissa, og kanskje jeg stikker innom Moah også. Har jeg foressten fortalt dere at tante skal være med og kore på Mari spelet? Det er snakk om at hun kan fikse gratis biletter til nære familie og venner, så om jeg får være med å se på kan jeg sikker slenge med noen bilder der i fra også.


The Boss!

 

-Var dere på konserten i går?

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Videoblogg!

 • 22.07.2012 - 15:01

Photoshoot + Bruce Springsteen.

 • 21.07.2012 - 22:14

Siden jeg ikke har gjort noe i dag tok jeg meg anledningen til å "Photoshoote" meg selv. Så resultatet kommer lenger ned i innlegget. Så over til det andre. Som de fleste sikkert har fått med seg så er Bruce Springsteen i Norge, og spiller konsert på ValleHovin (omtrent tre buss-stopp fra der jeg bor). Så siden musikken er GANSKE SÅ HØY, kan jeg høre musikken rett inn på rommet mitt. Heldige meg hm? Ikke det at jeg er så innmari stor fan av han, men her i fra høres livet ut på der helt digg. Wish I was there myself. Det har nå gått opp for meg hvor usosial jeg er her hjemme i Oslo. Huff! Så nå skal jeg ut på trappa og bare nyte musikken.Så måtte jeg jo ha med dette bilde her sammen med Diana da.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Ingenting å gjøre.

 • 21.07.2012 - 19:47

Siden ingen har kommet med noen spørsmål til meg på spørsmålsrunden lenger ned på bloggen, aner jeg ikke helt hva jeg skal finne på. Tenke jeg kunne fikse en videoblogg, men vet ikke riktig hva jeg skal finne på som tema for den, så lovte jeg at jeg skulle svare på spørsmålsrunden med en videoblogg. Det går jo ikke nå siden det ikke har kommet noen forespørsler om noen verdens ting. Så det jeg tenkte jeg kunne få gjort i dag ble ikke noe av. #SadFace. Så håper jeg som innerst inne at dere kan legge noen spørsmpl inn til i morgen eller om to dager, for det er ikke like enkelt å lage en videoblogg når jeg er hot tante. Med mindre jeg tar med pc-en min da så klart.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Bildeserie; meg og lillesøster i tyrkia

 • 21.07.2012 - 19:39

Heyaa ^^

I går så satt jeg, mamma, pappa og søstra mi nede ved  hotellet for sånn "live music" (pleier å være underholdning på kveldene), mens charlotte (søstra mi) og jeg snakka så kom det en rar tyrker og tok bilder av oss helt uten videre. I dag fikk vi alle bildene vi tok i går og i morgen får vi de på "ark".. 

 

Her er forresten bildene;


usikker?

Vet jeg ikke har blogga så mye denne uka, men det er fordi at hvis jeg er på nettet så var det via mobilen og jeg liker ikke å mobilblogge.. Men nå som jeg endelig har kommet meg på PC'en så blogger jeg. Men jeg blogger sikkert ikke i morgen for jeg skal hjem i morgen. Tar flyet klokka 23:00 og lander ca 02:20.. Også tar det langt tid å ta bussen til flyplassen her, hvertfall 2 timer. Så ønsk meg lykke til på flyet ;)

Nettet er sååååå treigt her, tar 10 min før hvert bilde blir lastet opp -.-''

Men nå skal jeg pakke tilbake alle klærene mine i kofferten, også skal jeg lage en innkjøp video når jeg kommer meg hjem :-)

Snakkes ;)

 

Litt "Random" av dagen så langt.

 • 21.07.2012 - 15:39

I dag har det ikke vært så mye å gjøre siden jeg ikke klarer å finne på noe fornuftig. Jeg har vært med mamma i butikken i dag da, hvis det kan regnes som noe fornuftig. Ellers har jeg kommet enda lenger på Harry Potter spillet mitt, er liksom mer morsomt nå siden jeg endelig klarte den j*velige bossen. Nå sitter jeg vel egentlig bare i chiller'n helt ut sammen med rommets nest beste kamerat pc-en. Det er jo koselig det også, men mamma sa hvis det er like fint vær i morgen som det har vært hittil i dag skal vi ta oss en tur på Frognerbadet i morgen, og da blir det vel første gangen på to år jeg har tatt meg en dukkert i et basseng (trives ikke når det er alt for mange i en svømmehall).

Har ikke så mye mer på hjerte for i dag, så blogges litt senere når jeg har fått litt mer i tankene.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Sent blogginnlegg i dag.

 • 20.07.2012 - 22:07

Hei! Vet jeg har vært ordentlig treig med denne blogginga i dag, men har bare kost meg med et evigvarende film-maraton. Hvis dere absolutt ønsker å vite hvilke filmer jeg har sett så kommer de på bilder lenger ned i innlegget. Men nå skal jeg ta meg en lang dusj (føler meg som en konteiner med søppel i). Så da snakkes vi vel i morgen håper jeg, og lover å ikke være like treig da.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Spørsmålsrunde.

 • 19.07.2012 - 19:44

nå har det blitt en god stund siden sist jeg dro en spørsmålsrunde, og tenkete det var på tide med en. Men denne gangen burde dere ikke være like sjenerte som det mange av dere har vært tidligere. Er jo mer moro når man får mange spørsmål å velge i. Denne gangen lar jeg dere få spørre om alt dere måtte ønske å vite om meg. om det blir mange nok skal jeg se om jeg like gjerne kan legge det ut på en videoblogg.

-Ask away

---Ragnfrid---

Super koselig dag på senteret sammen med mamma og de to små.

 • 19.07.2012 - 17:30

I dag har jeg kost meg kjempe mye. Først på lekeplassen sammen med Miriam og kaffe på senteret med mamma etterpå. Kan vel si som så at jeg tok meg tid til en saftig rekebaguette (favoritten min). Noe må man vel unne seg selv i blandt, serlig jeg som sjeldent bruker penger. Liker liksom å spare lengst mulig slik at man kan bruke det på noe dyrt og stilig. Akkurat som den gangen jeg kjøpte min nye iPod classic. Ellers sitter jeg her og funderer på "hvordan i H*LVETE jeg skal kunne komme meg levende igjennom BOSSEN på det nye Happy Potter spillet mitt. For selv om aldersgrensen på spillet er 12 år, må jeg si det er i minste laget når jeg som er 15 sliter selv.


-Blogges da!

---Ragnfrid---50 år og full av humor.

 • 18.07.2012 - 22:27

Til vanlig liker ikke jeg å lese eldre folks blogger, for de blogger stort sett om ting jeg ikke klarer å se humoren i. Men på DENNE bloggen får du møte en av historiens morsomste blogger på 50 år (sett i fra mitt perspektiv). Bare bildene han legger ut er til å le av, og det at han får meg seg alt vi unge blogger om som: HOT or NOT, Spørsmålsrunder, Dagens outfit osv er nesten helt utrolig. Pappa er jo tre år elde enn denne kar'n her, men så morom kan jeg ikke si han er. Så om du liker bondehumor og ordentlig gøyal humor er det verdt å ta en titt innom. Om dere er som meg vil dere le dere trill rund bare etter de fem siste innleggene. Som man sier på Twitter "#LOL What a funny blog".

Så over til noe annet som strek under det hele. Kan vel si som så at han er toppblogger, men hvor kan dere finne ut av. Om jeg ikke tar feil har dere sikker blitt kjempe nysgjerrige allerede, men det er jo bare morsomt det.

 

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Spill, spill, spill...

 • 18.07.2012 - 14:36

For å være ærlig har ikke dagen i dag gått til noe fornuftig. Jeg har nemlig spilt Nintendo spillene mine i hele dag, bortsett fra den lille tiden jeg var med mamma på butikken. Så dagen har stort sett vært nokså lat og avslappende. Noen ganger kan jo det være digg det også, bare det ikke blir for mye av det gode blir alt bra. Nå er det snart middag og i dag står pizza på menyen, og det skal bli kjempe godt, for nå er det blitt en god stund siden jeg hadde meg et stykke. Må bare finne ut av hvilken film jeg kan se mens jeg spiser, for pizza uten film ved siden av er ikke det jeg foretrekker. Synes den liksom smaker bedre når man har noe bra å se på.


Danmarks innkjøp.


Harry Potter samlingen min.,

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Kosedag på Akerbrygge og Akershusfestning.

 • 17.07.2012 - 21:02

Denne dagen har vært så avslappende. Først softis og kaffe på Akerbrygge sammen med mamma, pappa + alle de små søsknene mine. Fint vær har det vært her i dag også, så da ble det litt ekstra kos å være ute ved sjøen. Utover dagen gikk vi å besøkte Akershusfestning siden Øyvår ikke hadde vært der før, men koselig var det uansett. Når vi var på festningen kjøpte vi oss Lolipop og koste oss med den i varmen. På tilbakeveien mot Gunerius var det tid for shopping, men ikke for klær. Nå skulle vi kjøpe barnehageutstyr til Miriam, så da ble det Ole Brum sekk, matboks og drikkeflaske. Gjett om hun var lykkelig etterpå a!


Stålt over sin nye kjole.(Det er herlig å være ute i sola)(Yo! I'm cool)


Dagens outfit.

 

Noen bilder fra Danmarksturen:Meg og min gode venn "kjempeiskrem" (aldri spist en så stor is før i hele mitt liv)


Glassmaneter.


Aller første gang jeg så en ROSA fisk.

Mer kommer senere.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Da har en dag i Tyrkia gått.

 • 16.07.2012 - 20:57

Heiia!

Nå sitter jeg i resepsjonen på hotellet. Er nesten ingen er, hehehe litt awkward at jeg er en av de eneste som sitter her :P I går kom jeg, dro rundt 10 tiden og var på flyplassen rundt 14:00. Da vi hadde kommet på flyet, så kjedet jeg meg litt. Tok noen bilder, heheh.. Er ikke så mye å fortelle om på flyet.  

Siden jeg glemte kabelen til PC'en i leiligheten, så blir det bare webcam bilder i dette innlegget. Hvis jeg husker kabelen i morgen, så legger jeg ut bildene jeg tok idag da..

Er allerede solbrent, i ansiktet og bak leggene. Glemte å smøre meg der, det er helt syykt varmt her.. 35 grader i skyggen og 30 i vannet. Brant meg under beina idag og, gikk på glovarm sand, heheheh..
Men her er meg akk nå, (må bruke solbriller fordi jeg ser så jævli ut)


ææææ.. nå er det skikkelig awkward.. Jeg er den ENESTE her.. Håper mamma og pappa kommer snart, for jeg vet ikke veien til leiligheten heheheheh..
glemte å si at det kryyyyr av hotte gutter her!! sitter å stirrer på alle hahaha !! xD

Har du vært i Tyrkia før?

-Mizza;* 

Videoblogg!!!!!!!!

 • 16.07.2012 - 20:39

Endelig hjemme igjen..

 • 16.07.2012 - 16:32

Da har jeg kommet meg hjem etter en lang natt med bil og båt. Helt ærlig er jeg drit trøtt og sliten etter ferien i Danmark, men men. Jeg har hatt det kjempe morsomt da. Har dratt og besøkt nye steder nesten hver dag bl.a H.C Andersens Museum, Odense Zoo, Kategatsenteret, Legoland og mange andre morsome atraksjoner. Så nå legger jeg inn bilder på pc-en og bare slapper helt av. Orker rett og slett ikke tanken på noe stressende eller slitsomt nå. Så har jeg laget en videoblogg som jeg har satt sammen og legger ut på bloggen senere i dag forhåpentligvis. Bilder kommer så fort de ligger inne på pc-en.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Bildene fra fotografen har kommet !!

 • 12.07.2012 - 14:22

Da har ENDELIG bildene fra fotografen kommet, de har jeg venta lenge på :) Har du lyst til å se bildene?Hva syns du? 

-Mizza;*

Tyrkia på søndag

 • 12.07.2012 - 12:26

Da har jeg akkuratt kommet hjem fra legen. sto opp klokka 08:00 idag og for å skaffe meg Justin Bieber billett. Fikk en bakerst billet, var egentlig missfornøyd i starten, men er må være takknemmelig for at jeg hvertfall fikk.:) Men over med Justin innlegg.

På søndag skal jeg til Tyrkia, så er ikke helt sikker på om jeg kommer til å blogge. Skal ta en del bilder, men lover ingen blogging mens jeg er borte. Skulle bare få sagt det.
Gleder meg skikkelig, skal begynne å pakke på lørdag, også skal jeg skjerpe meg med webcam bilder, orker bare ikke å ta bilder og legge de inn. Så begger til et bilde jeg tok i går.


That feeling når du har venta i 30 minutter og er snart ferdig med å stå i kø for å kjøpe billetter.

men nå skal jeg hoppe opp i dusjen og sove

-Mizza;*


 

Fikk ikke billett :(

 • 11.07.2012 - 10:27

Sto i en halvtime i kø, og fikk ikke mail før halv 10. Da jeg endelig kom meg inn, var alt utsolgt. Ble veldig lei meg, men samtidig glad for de andre som fikk. Jeg skal prøve igjen i morgen for å se om jeg får diamond circle billett da. Håper jeg får :) Det er veldig vanskelig å få tak i. Diamond circle koster 1345 kr. Og er helt foran. 


(vet jeg ser helt ødelagt ut. hahahah men sånn er livet)

skal opp og stelle meg nå (eller sove) så da må jeg stikke.

Ønsk meg lykke til !!

-Mizza;*

ææææææ nå er jeg stressa

 • 11.07.2012 - 08:34

Uuffff!! Om 30 minutter så får jeg en engangskode på hotmailen min og skal kjøpe justin bieber konsertblletter.. gruer meg fææælt.. jeg hååååper jeg får Diamond Circle eller Golden Circle billett. jeg klikker snarttttttt.. for det er så mange som skal bestille billetter idag og jeg er redd jeg kun får sitteplasser til 530 som er DÅRLIG plass...

men jajaj. vi får vente å se hva som skjer :)

ønsk meg lykke til 

-Mizza;*

JADEN HAR BURSDAG I DAG

 • 08.07.2012 - 16:26

idag har jaden smith (mannen min) bursdag.!!

er såååå glad.

skal festeeeeee

Hadde tenkt til å lage videoblogg, men orka ikke, men har laget 2 videoer til han da (:
du kan se de her:

 

 

 

Happy Birthday Jaden <3

-Mizza;*

Danmark i natt.

 • 07.07.2012 - 13:04

Nå blir det enda en uke uten blogging fra min side. Danmarksturen venter rett rundt hjørnet, og jeg som vanlig har alt pakket og klart (nesten i hvert fall). Reiser rundt 2-3 tiden i natt. Huff! Kommer til å være gåen jeg. Blir nok sikker soving første delen av kjøreturen, men om jeg sover midt på dagen i dag kan det hende jeg sitter våken.

Uheldige meg da, fikk vondt i kneet etter sykkelturen min i går så jeg sliter litt med gåinga. Det bryr ikke meg da for jeg er jo en tøffing. La på is i går, hjalp litt men ikke mye nok til å gjøre det bedre igjen¨. Men nå skal jeg sikkert pakke bilen (liker å ha baggen min på toppen, slik at den er lett tilgjengelig). Smak og behag ikke sant? Kommer hjem den 16.juli så blir lenger enn det jeg trodde. Bare tante forteller det til mamma.

'-Blogges da!

---Ragnfrid---

¨Dagens Latterkrampe!

 • 06.07.2012 - 00:16

Jeg hadde ALDRI trodd at fettern min ikke visste hvordan man sto i planken. Dette er hvordan han demonstrerte det.:

 '

-Blogges da!

---Ragnfrid--- 

Frysøren og en deilig ettermiddag på Hyttebyen.

 • 05.07.2012 - 19:39

I dag har jeg bare hatt en morsom og avslappende dag hittil. Jeg har vært med tante til frysøren og kost meg med rjukans hyggeligste frysører. Siden jeg glemte å spise frokost i dag kjøpte jeg meg et horn og en cala på konditoriet her oppe. Noe av det beste jeg har spist på lenge. Etter nesten to timer hos frysøren tok vi oss en middagspizza på Rjukan hytteby sammen med en gammel og god venn av tante. En av de morsomste kveldene på en god stund. Så kjedelig har det ikke vært tegn til i dag. Så i mogen skal tante nedover til Notodden på legebesøk, men jeg sitter fremdeles og lurer på hva jeg kommer til å finne på. Antagelig være med Melissa.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Sun? That's fun!

 • 05.07.2012 - 10:01

Nettopp våknet opp fra tantes nokså gode sofa. For første gang siden jeg kom hit våknet jeg faktisk opp med sol i fjeset mitt. Kanskje det blir mer moro å sykle kveldsturen i dag enn det var i går. Da var det for det meste bare sur luft og kald vind, men sykle gjorde jeg uansett. Så etterpå skal jeg være med tante opp til frysøren her oppe (the best in town), hun skulle tydeligvis bare fikse litt på fargen eller noe. Rundt to i dag blir det PIZZA på Hytteby'n sammen med tante og en annen. Husker ikke helt hva han het, men tante vet godt hvem det er, og siden han sa han kunne spandere tok det ikke lang tid før hun sa ja til han på "face" i går.

Nå burde jeg vel komme meg i dusjen snart, men kommer nok til å sitte litt på twitter først. Er litt ekstra morsomt nå vet dere siden Mason Musso "follower meg. Fremdeles hjerte i halsen etter i går. I'm so happy! Og siden jeg ikke har lagt ut noen bildet fra konfirmasjonen min ennå kan jeg like så gjerne legge ut noen.

Holder på å få lattekrampe her.


Meg og tante. = Soalsisters. Eller hvordan det skrives.


Tante, meg, Halvor og Sigrid.

SÅ ikke kaka mi bare digg ut?


Blogges da!

---Ragnfrid---

OMG; OMG; OMG!!!!!!

 • 05.07.2012 - 01:06

Jeg vet ikke om dere vet hvem han er, men Mason Musso FOLLOWER meg faktisk på Twitter. Fikk nesten hjerteinfarkt jeg. For dere som ikke aner hvem han er kan jeg like så gjerne si han er hovedvokalisten i favorittbandet mitt = Metro Station. JA,Ja! Jeg vet de har splitta opp, men han har startet solo og prøvd og gjenopprette bandet. Det går tydeligvis ikke siden Trace Cyrus "Ditsha" dem. Skam deg Trace. Så jeg har det fint meg meg selv.

Mason Musso - Mason Musso Portraits - 2012 Sundance Film Festival

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Back together.

 • 04.07.2012 - 23:18

Det er så fint å være tilbake her på Rjuakn sammen med vennene mine. I dag var jeg med Melissa omtrent i hele dag, og vi vanka litt på byen og en del over alt. Men vi støtta på Moah på Kiwi da. Det var kos. Hver gang jeg ser henne tenker jeg "er det jeg som vokser eller bare krymper hun?". Ikke det at hun er spesielt lav, hun bare er lavere enn meg. jeg har i hvert fall kost meg i dag. Tok en del bilder også, men fleste av de bedre bildene tok Melissa med iPhonen hennes, så blir bare kamerabildene mine i dag, men det går nok greit sier vi.
-Blogges da!

---Ragnfrid---

Ny film.

 • 03.07.2012 - 21:06

Hei! Nå har jeg nettopp kommet meg hjem fra butikken (handlet for tante skjønner dere). Jett hva? Jeg kjøpte meg en ny film. "It's kind of a funny story" vet ikke om dere har hørt om den jeg, men nå må jeg hjelpe tante med middagen så snakkes senerer.

-BLogges da!

---Ragnfrid---

Er det noe å gjøøøre!

 • 03.07.2012 - 16:15

Det er ingenting å gjøre her ! Er så sykt kjedelig. Men snart kommer Ragga og Aline hjem til Rjukan igjen da.
Jeg har egentlig ikke noe å blogge om.

Tenkte jeg bare skulle oppdatere litt.

 

Men nå får jeg gå opp å dusje så snakkes vi senere

-Mizza;*

Pakket og klar.

 • 03.07.2012 - 12:06

Da er det snakk om minutter, så drar jeg oppover til Rjukan sammen med pappa. Denne gangen tar jeg med meg sykkelen min (yey). Blir nok en spistepause på Spar Kjøp i drammen, men det går sikkert helt okey tror jeg. SÅ har jeg foresten tatt ut flettene mine i dag. Ble litt av en hårsveis, men kult da.


Hva synes du+

-Bloffes da!

---Ragnfrid---

Endelig fått det svaret jeg ventet på.

 • 02.07.2012 - 23:37

Da har jeg endelig fått det svaret jeg har ventet på i hele kveld. Vi drar her i fra rundt 13:00-13:30 tiden. Blir moro. Så da snakkes vi vel da. Forhåpentligvis i morgen tidlig og senere utover kvelden. Men nå skal jeg hoppe til køys, så natta.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Vente, vente. Jeg vil ha svar.

 • 02.07.2012 - 21:24

Okey! Nå har jeg gått rundt i hele dag og lurt på når pappa sier vi skal oppovet til Rjukan. Jeg traff han på senteret i stad, og da nevnte han vel at vi kanskje skulle oppover til torsdag, så kommer han og sier vi skal dra i morgen hvis Sigrid får noe sted og overnatte. For pappa skal uansett opp en svipp-tur. Men jeg satser på at vi kommer oss av gårde i mogen og at ingen forandrer på det. Hva kan jeg vite? Jeg vet jo ikke en gang hva pappa har i tankene. Så hvis han ikke kjører opp i morgen, invisterer jeg heller i bussen oppover.

Så har jeg foresten kjøpt meg en ny sports-BH.

 

-Blogges da!'

---Ragnfrid---

Adskilt ved fødselen? jeg lurer.

 • 01.07.2012 - 19:35

Er det bare meg, eller kunne Elisha Cuthbert vært i slekt med Demi Lovato? For jeg synes de ligner.

---Ragnfrid---

 

En hemmelighet kan skape mer problemer enn man tror.

 • 01.07.2012 - 12:03

I en veldig lang tidsperiode har jeg mått bære på en kjempestor hemmelighet, men kan ikke fortelle den til en eneste sjel. Sannheten er at jeg egentlig har lyst til å skrike den ut hver dag. Liksom ikke brydd meg om hvem det egentlig hadde vært. Det er bare fordi jeg har lovet å holde tett jeg ikke sier noe. Det som er de verre tingene er at alt med denne hemmeligheten går utover hverdagen min. Det går ikke en dag uten en telefon eller meldinger i hytt og pine. "Kan du ikke se jeg har venner, et liv og en helt annen verden å leve i enn den du har?" At ting må være så kompelisert skulle jeg nesten ikke trodd. Det hender jeg sitter på en benk ute for meg selv og tenker "Hvorfor meg".. Ikke det at jeg ikke ønsket å holde tett, men at det måtte skape problemer. Nei, jeg orker ikke tenke på det en gang. Om bare folk kunne få vite. Da tror jeg ting ville vært enklere.

 

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no