hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Møkkavær 26.06.2014

Dagen startet fint med sol og noe vind, og derfor tenkte jeg ikke på å ta på meg en jakke eller å ta med meg en paraply da jeg dro ut. Så jeg dro ned til byen med mamma og Øyvår for å møte pappa. Vi skulle egentlig bare ned til sentrum for å ta oss en liten kaffeprat, for farmor var nettopp kommet hjem fra sykehuset og da kunne pappa sette seg ned og tenke på litt andre ting. Så vår lille kaffeprat ble ingen liten kaffeprat. Vi slo oss ned på McDonald's og ble der til det helvetes tordenværet kom. Mamma dro før meg og Øyvår, for hun måtte hente de to minste før barnehagen stengte. 

Planen var i grunn ikke å bli sittende på McDonald's så lenge som vi gjorde, men ingen av oss hadde verken jakker eller paraplyer og så på det som veldig dumt å dra midt i det verste regnværet. Så vi ventet til det hadde roet seg ned, og da tenker jeg vi til sammen hadde sittet inne på McDonald's i to timer allerede. Ikke særlig morsomt. 

Jeg var sinnsykt heldig da jeg rakk bussen på vei hjem. Dersom jeg ikke hadde rukket den, ville jeg sannsynligvis vært gjennomvåt innen jeg kom hjem. Akkurat slik mamma var. Våt fra topp til tå. Jeg er veldig glad for at jeg valgte å dra hjem da jeg gjorde, for nå regner det minst like ille igjen som det det gjorde da jeg var på McDonald's.
 • Dato: 26.06.2014
 • Tid: 18:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5

På flyttefot 25.06.2014

Nå om dagene er det lite å blogge om. Jeg tar dagene med ro og gjør det beste ut av de, men nå er vi på flyttefot og da går det litt ekstra tid til å pakke og rydde. Derfor har jeg nedprioritert bloggen litt, og det vil dere kanskje legge mer merke til videre ut denne uken. Når vi er på plass i ny leilighet og har fått hverdagen tilbake igjen, blir det helt sikkert mer oppdateringer på bloggen. Så tror jeg man ofte får bedre inspirasjon  og motivasjon av å komme seg på nye steder. I hvert fall jeg føler det. 

For en drøy time siden kom jeg hjem fra byen med mamma. Vi har vært veldig spreke i dag, for vi har gått hjemmefra og helt ned til byen, og fra byen og halvveis hjem igjen. På tilbaketuren tok vi T-banen fra Jernbanetorget. En lang gåtur, men det er deilig å bare bruke dagene til noe annet enn å sitte hjemme og kjede seg. Jeg vil ikke akkurat sitte hjemme hele sommeren og klage over dagene fordi jeg ikke klarte å finne på noe. Det blir for dumt. 
 • Dato: 25.06.2014
 • Tid: 19:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Shopping med mamma! 23.06.2014

Jeg hater å handle klær, men til min store irritasjon må det faktisk gjøres det og. En gang i blant. Jeg gikk rundt meg selv flere ganger, for jeg pleier ikke å trenge noe. Jeg bruker som regel det jeg har helt til det går i stykker og må kastes. Mye av klesskapet mitt har holdt siden 7.klasse, og når det verken er ødelagt, slitt eller utvasket, ser jeg egentlig ikke noen grunn til å kjøpe meg noe nytt. Dette har selvfølgelig jeg og mamma vilt forskjellige meninger om. 

Uten å egentlig ville det selv, foreslo mamma at vi skulle ta oss en shoppingrunde i dag. Vi var jo i samme slengen på et kjøpesenter, så hvorfor ikke? tenkte mamma. Jeg var klar over at jeg trengte å skaffe meg noen nye og bedre sittende BH'er, men jeg hater å handle klær. Jeg fikk meg noen nye stilige klær, men fy søren så kjedelig det var å komme fram til en konklusjon. Vanligvis ville jeg skrevet en liste på mobilen over hva som var nødvendig å kjøpe inn, for det er stort sett akkurat de samme klesplaggene jeg kjøper hver gang jeg handler klær. Denne gangen ønsket mamma at jeg skulle ta meg god tid og se meg rundt i butikken. 

Det tok faktisk ganske lang tid å handle disse klærne, for aldri før har jeg mått bruke prøverommet like mye som jeg har i dag. Det var faktisk rene befrielsen å kjøpe klærne og komme seg ut av butikken. For min del håper jeg virkelig at dette er siste gangen i mitt liv der jeg må bruke så lang tid i en klesbutikk. Ikke på tale at jeg skal bruke så lang tid på å kjøpe meg seks klesplagg igjen. Ellers har dagen vært veldig fin og avslappende, for jeg har spist frokost på kafé, fått kald drikke og softis i dagens varme og veldig rare vær. 

Handleliste:
Bukse i Super Stretch // H&M // Kr 199,-
Floyd By Smith Capri // b.young // Kr 399.95,-
Lys rosa Trikottopp med trykk  // H&M // Kr 99,-
Lys mulvarp Trikottopp med trykk // H&M // kr 99,-
Peech Push Up Bra // H&M // Kr 129,-
Grey T-shirt Bra // H&M // Kr 99,-
Blå perleøredobber // Glitter // Kr 20,-
Skrueøredobber // Glitter // Kr 79.90,- 

 • Dato: 23.06.2014
 • Tid: 20:32
 • Kategori: Innkjøp
 • Kommentarer: 0

Dårlig på å planlegge 22.06.2014

Selv om sommerferien begynte på fredag, føles det ut som om ferien snart er over. Denne helgen har vært så utrolig lang. Jeg har sovet bort så mange timer og er klar for å komme tilbake på skolen. Jeg vet jeg må overleve fram til august, men det er så lenge til. Åtte uker går fort, men når man ikke har noe planlagt for sommeren kan de åtte ukene plutselig føles lengre ut. Mye lengre ut. Hver sommer, vanligvis, har jeg lagt planer for nesten hver uke vi har fri. Slik er det ikke i år. I år har jeg vært dårlig på å planlegge sommerferien, mye på grunn av at jeg har hatt helt andre ting å tenke på. Jeg har vært mer innstilt på å gjøre det bra på skolen enn å få en kul sommerferie. 

Jeg nekter selvfølgelig å bli værende i Oslo hele ferien, for noe moro skal jeg ha også. Jeg har veldig lyst til å ta meg en tur til tante i sommer, men jeg har lite lyst til å være der hvis min fetter også skal være der. Jeg er glad i han, men han har så lett for å bli sjalu på meg og sippe for veldig lite. Samtidig denne ferien har jeg lyst til å være en del med Melissa, for nå er det så utrolig lenge siden vi så hverandre mer enn én dag av gangen. Så Rjukan-tur blir det garantert denne ferien også. 

 

 • Dato: 22.06.2014
 • Tid: 17:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

VG-Lista 21.06.2014

Advarsel!  - Langt innlegg.

Jeg vet ikke hva det er meg meg og mine venner, men hver gang vi treffer på hverandre skal det alltid skje noe. Til å begynne med var jeg egentlig bare forberedt på at Melissa skulle nedover, men det var helt til Moah sa hun skulle nedover også. Dagen før Melissa kom nedover fortalte hun meg at Makafi også skulle nedover, men det gjorde ikke meg noen ting for jeg tenkte at det ville bli utrolig morsomt å få den gode gamle vennegjengen samlet. Det har tross alt blitt en god stund siden sist. Da alle var samlet igjen hadde Moah med seg tre andre venner fra Sandefjord og Melissa hadde møtt Aline på toget. Hvilket ingen hadde informert meg om. For jeg trodde virkelig at det bare skulle være min gode gamle vennegjeng som skulle gjenforenes. 

Alle var sultne etter flere timers reise, og de ønsket derfor å stoppe innom Peppes Pizza for å spise. Men her i Oslo er det alltid noe som er mer interessant enn andre ting. Melissa og Moah er store Austin Mahone fans og de ønsket derfor å dra til The Thief, for der hold Austin til. Det var der Moah hadde blitt informert om at han hadde hotellrom. Så vi dro dit: meg, Melissa, Makafi og Moah. Dette var vel egentlig ikke planen, for Moah hadde fortalt sine venner fra Sandefjord at hun bare skulle kjøpe noe hun var blitt bedt om av moren sin for så å komme tilbake til de. Timene gikk og vi bestemte oss bare for å stelle oss i kø for å komme inn på lista. Det var kommet så mange folk at vi så oss selv nødt til det dersom vi ønsket bra plasser. Målet var Golden Cirkle, og dit kom vi også etter en god tid med venting. Alle som drar på VG-Lista burde vite hvor populært opplegget er og hvor mange mennesker som drar dit. Selv om mine venner visste dette, hadde de aldri tenkt at det ville bli så forferdelig å stå så langt fremme. Vi ble most, fikk armhuler, rumper og alt av luktende og svette kroppsdeler presset inn mot alt vi hadde. Det var ikke ett mulig sted å bevege selg på, for alle presset seg forover. På et tidspunkt klikket jeg og Melissa og klarte ikke lenger å stå i mengden, så vi forflyttet oss lenger bak der det var bedre plass for bevegelighet. Vi fikk vann og ble fornøyde igjen, men vi så aldri Moah og Makafi før vi var kommet tilbake til Oslo S. 

Da vi fant hverandre igjen, hadde ikke Moah hørt eller sett fra sine venner fra Sandefjord siden vi dro fra de tidligere på dagen. Så hun ble litt redd og bekymret for hva som kunne ha skjedd med de. Ingen svarte da vi prøvde å ringe og alt ble kaos en periode. Da vi fikk tak i to av de senere fikk vi vite at en av Moahs tre venner gikk vekk fra de andre, så hun var alene. Hun hadde vi heller ikke sett eller hørt fra siden vi dro fra de. Så Moah fikk veldig dårlig samvittighet og var helt på gråten. Så hun ringte moren til vennen sin og sin egen mor for å fortelle om situasjonen, og på dette tidspunktet hadde klokken blitt langt over 23:00, og det siste toget til Sandefjord var kort tid rundt hjørnet. Vi visste ikke om denne vennen hadde dratt på toget før eller om hun fremdeles var i Sentrum, for vi fikk rett og slett ikke tak i henne. Så Moah ble ekstra redd, men heldigvis har hun venner som meg, Melissa og Makafi som gjør alt for henne. Hjelper henne med alt. 

Vi lette helt til det siste toget kom, og da måtte Moah dra hjem for hun fikk ikke lov til å være ute lenger. Fremdeles gråt hun og var redd for hva som kunne ha skjedd med vennen sin, men når hun ikke fikk lov til å være ute lenger kunne kun ikke gjøre særlig mer med det. Så akkurat i det toget hennes gikk fant resten av oss igjen to av de tre vennene til Moah. De var helt på gråten for telefonene deres var tomme for strøm og de rakk ikke det siste toget og igjen ble det kaos. Heldigvis var jeg og Melissa så snille at vi tilbød de å låne telefonene våre så de i hvert fall kunne ringe til foreldrene sine, og da endte det opp med at moren til hun ene skulle komme ned til Oslo for å hente de. Det tar også omtrent to timer å kjøre fra Sandefjord til Oslo, så jeg måtte passe på de til moren kom. Da hadde Melissa og Makafi tatt toget hjem for lengst og moren var ikke framme i Oslo før 02:00. 

Så var det på tide for meg å komme meg hjem, og siden nattbussene opp til meg går med sjeldne mellomrom måtte jeg vente rundt en halv time på bussen. Heldigvis tok det ikke veldig lang tid for bussen og komme seg opp til meg, men fy søren så støtt og sliten jeg var. Det eneste som holdt meg gående var tanken på senga. Den varme dyna og den myke madrassen. Fy søren! Det var så deilig å komme hjem i natt. Enda bedre var det å komme seg i seng. Jeg tror jeg sovnet på to minutter, for aldri i mitt liv har jeg vært ute så lenge. 

 • Dato: 21.06.2014
 • Tid: 17:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Sommerferie! 20.06.2014

Da var siste skoledag kommet, og jeg gleder meg til sommerferie. Etter skolen blir det VG-lista med verdens beste venner og jeg gleder meg så enormt mye. Nå er det sykt lenge siden den gode gamle gjengen min var sammen og derfor gleder jeg meg ekstra mye. Dessverre er to av mine bestevenner blitt uvenner, så det kan gjøre dagen noe mer utfordrende, men jeg ønsker ikke la deres krangel ødelegge for meg. Jeg er tross alt glad i de alle sammen.

Det er fremdels en stund til jeg trenger å bevege meg mot skolen, og derfor tar jeg morgen med ro. Likevel synes jeg det er ganske rart å ha så god tid på morgen. Vanligvis ville jeg ha dratt slik at jeg var på skolen til halv åtte, men jeg har ikke Macen lenger og da er ikke det fullt så morsomt. Jeg begynner ikke før 09:30, og jeg aner faktisk ikke hva jeg skal gjøre med minuttene fram til da. • Dato: 20.06.2014
 • Tid: 08:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1

Filme meg selv 19.06.2014

Selv om det offisielt er sommerferie etter morgendagens skoledag, føler jeg at sommerferien startet for lenge siden. Vi har hatt så mange skoledager fri de siste ukene på grunn av diverse prøver og muntlige eksamener på Vg2 og Vg3, så egentlig ser jeg ikke vitsen i å ha skole i morgen i det hele tatt. Til sammen uten helligdagene har vi hatt en uke fri eller lenger, så etter min mening kunne skoleslutt ha vært forige uke. 

I tillegg til å være årets siste skoledag i morgen, blir VG-lista holdt senere på kvelden. Derfor blir det ekstra morsomt for meg, for Melissa kommer og skal overnatte. Det er faktisk utrolig lenge siden sist jeg hadde overnatting av Melissa, så jeg tror vi kommer til å få en super dag sammen. Så er det ikke hver dag bestevennen din kommer på besøk heller. Resten av dagen skal jeg nok bruke på å filme meg selv. Ikke fordi jeg nødvendigvis er en selv-digger, men fordi jeg skal sende inn en video-audition i forbindelse med en sommerjobb jeg skal søke på. Så det er bare å krysse fingrene på at jeg får jobben. 

 • Dato: 19.06.2014
 • Tid: 15:12
 • Kategori: Bilder
 • Kommentarer: 4

Musikken stopper aldri 18.06.2014

Fy søren for en natt. Jeg våknet da klokken var 04:30 på grunn av en musikkelskende søster som hadde stereoanlegget sitt på det høyeste. Siden jeg vet det aldri funker å be hun dempe volumet, måtte jeg sette meg ut på trappa en stund for å klare å roe meg ned. Det var like før det boblet over for meg, så sint ble jeg da jeg våknet så tidlig av musikk. Da hodet var blitt litt klarere begynte jeg å gråte for jeg var satans trøtt og fikk ikke sove på mitt eget rom. Det var da jeg bestemte meg for å finne fram øreproppene og legge meg til å sove ut på sofaen. Fy søren!

Da jeg våknet igjen, var klokken 08:00. Heller ikke noe moro å stå opp da, men jeg kan ikke jage bort familien fra stua. Så istedet for å bli konstant plaget av musikk ble jeg med mamma ut, og ble med henne fram til vi kom hjem i ettermiddag. Å komme hjem var ikke moro, for akkurat som i går kom jeg hjem til drit høy musikk og følelsen av å dra på nattklubb. Noe jeg ikke ønsket i det hele tatt, men nå er det bare sånn at jeg absolutt ikke klarer å få søsteren min til å dempe noe som helst. Derfor nytter det ikke lenger for meg å en gang prøve.

Mens jeg og mamma var ute spiste vi frokost, for mamma skulle av gårde og gjøre noe klokken ni, og da rakk vi ikke å spise før vi dro. Så da ble det egg og bacon med salat til frokost ute på kafé. Turen etter det gikk opp til Skullerud der mamma måtte ordne med noen papirer, for så å dra ned til byen og egentlig bare sose der resten av ettermiddagen. Jeg fikk også kjøpt med meg det nye Topp på veien hjem, men jeg kan ikke si at gaven som fulgte med passer like godt som jeg hadde håpet på. 

I denne utgaven av bladet er Vanessa Hudgens på forsiden, med følgende plakater av: Justin Bieber, Ariana Grande, Rihanna og 5SOS. Ved bladet følger det også med en gave til leseren: et par strand sandaler (kjipp kjapper). 

 • Dato: 18.06.2014
 • Tid: 18:34
 • Kategori: Innkjøp
 • Kommentarer: 3

Eksamen 17.06.2014

Endelig hjemme fra skolen. Trenger ikke lese eller øve på noen ting, for gjett hvem som ikke kom opp til muntlig eksamen? Meg! Men nå var det tross alt ingen fra Vg1 som kom opp på vår skole heller da. Ekstremt mange ble overlykkelige og gråt av glede, men ikke jeg. Det gjorde meg ikke så veldig mye å ikke komme opp til eksamen, men det gjorde litt vondt å levere fra seg Macen. Jeg har tross alt brukt den i et helt år nå (så og si). 

Likevel er det deilig å ikke tenke på skole før til fredag, for vi har blitt gitt fri fram til vår siste dag på skolen dette skoleåret. Wow! Tenk at mitt første år på videregående er over om tre dager. Det skulle man aldri tro. Dette året har gått så sinnssykt fort, men Gud så moro jeg har hatt det. Fått meg nye venner, og hvem skulle tro det? Jeg som fra start én har vært så bestemt på å ikke få meg flere venner enn de jeg har hjemme på Rjukan. Nå skal jeg bare ta dagene med ro framover og tenke minst mulig på noen ting. Det tror jeg hjernen min har litt godt av nå. Hjernecellene mine har blitt brukt til veldig mye dette skoleåret, så det å la de få litt hvile hjelper nok på til neste skoleår. 

- Kom du opp til eksamen?
- Hva kom du opp i?

 

 • Dato: 17.06.2014
 • Tid: 16:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Grøss og gru! 16.06.2014

I dag kommer tante på besøk, og jeg gruer meg. Det er ikke det at jeg ikke ønsker å ha henne på besøk, for det gjør jeg, men det er tante som er mest sint på vedkommende hemmeligheten min fant sted med. Så jeg gruer meg fordi jeg er redd dette kommer til å bli et diskusjonsemne under hennes besøk, for det er det siste jeg vil. Jeg vil ha en helt vanlig og normal "tante-Ragnfrid" samtale. I følge mamma skal hun kun være til middag, men uansett. Det er en grunn til at jeg aldri ønkset å ta dette opp med henne i det  hele tatt. 

Utenom det er dette også en veldig trist dag for meg. Hvis ikke jeg kommer opp til eksamen i morgen må jeg levere fra meg macen, og det synes jeg er utrolig trist. Fra dag én dette skoleåret har macen vært min beste venn og vi har gjort så utrolig mye sammen. Vi har grått sammen, ledd sammen, vært sinte sammen, sett på film sammen. Alt har vi gjort sammen, og derfor blir det så veldig trist å måtte si farvel til min lojale følgesvenn.Heldigvis er det bare to måneder til skolestart igjen, for da får jeg macen tilbake, men to måneder er så lenge. 

 

 • Dato: 16.06.2014
 • Tid: 15:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Vi har alle hemmeligheter 15.06.2014

Vi har alle hemmeligheter, noen større enn andre. Min er kanskje den største, og holdt seg hemmelig i 4 år. Nå nylig, faktisk for tre dager siden kom den ut, men ikke av egen vilje. Hadde det vært opp til meg ville den ladri kommet i hendene på noen, men på grunn av snokete og langfingrede søsken kan man ikke ha noen hemmeligheter for seg selv lenger. Det finnes alltid grunner til at man ønsker å holde noe hemmelig, og når jeg ønsket å holde min hemmelighet hemmelig, mente jeg at den skulle være skjult for en hver person. Ikke være som en åpen bok for alle.

Jeg var 13 år og ung og dum da hemmeligheten min fant sted, og på den tiden brukte jeg gjerne dagbøker som min hemmelighets beskytter. Selvsagt nevnte jeg aldri navn på personer, utenom mitt eget, dersom jeg skulle finne på å skrive ned en hemmelighet. Likevel var jeg bombesikker, den gang, på at ingen ville forstå noe ved det jeg skrev uansett. Så hadde jeg vel aldri sett for meg at noen kom til å smugleste eller snoket i dagbøkene mine heller. I 4 år hadde jeg klart å holde dette hemmelig, skjult for omverdenen. Så klart det var en grunn til det. De rundt meg ville ikke forstå hvorfor. Derimot ville de bli sinte, rasende og forbannet på vedkommende denne hemmemigheten fant sted med. De ville gjøre det verste som kunne skje mot denne personen, og siden en av mine søstre mente hun måtte si dette til mine foreldre og min mors søster. Vel, da skjer det da. Det verste som kunne skje. Det jeg aldri ønsket skulle skje.

Nå sitter jeg med en grusom skyldfølelse, for jeg skulle ha vært smart nok den gang til ikke å skrive dette ned i en teit dagbok. Likevel prøver enkelte i familien å vri om på mine tanker, følelser og meninger om denne hemmeligheten. "Det er ikke din feil, det er vedkommendes feil og denne personen burde ha visst bedre. Så lenge det er pust i meg, skal vedkommende få betale for det og det er siste gangen du ser eller hører fra denne personen." - piss! Jeg kan forstå at de voksne i familien er sinte og at de ønsker å rive ned denne personen til det bare er bein og marg igjen av vedkommende, men de kan likevel ikke bestemme at denne personen skal ut av mitt liv for godt. Jeg valgte å holde det hemmelig fordi jeg visste de ville reagere på denne måten. Uansett er jeg snart 18 år gammel og da kan jeg snakke og ha kontakt med hvem jeg vil uten at de skal ha noe som helst å si på det. Da får de heller bare forbli sinte og irriterte, for min intuisjon var aldri å gi vedkommende konsekvenser eller få konsekvenser selv. 

 • Dato: 15.06.2014
 • Tid: 23:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Kan kun krysse fingrene 15.06.2014

I morgen begynner min aller siste uke på skolen før sommerferien. Min aller siste uke i 1.klasse på videregående. Wow! Tiden har virkelig gått fort. Av alle år på skolen, må dette året være det jeg personlig mener har gått mye fortere enn alle andre. Jeg har hatt det så utrolig morsomt på skolen dette året og har lært så mye nytt og interessant. På grunn av mediefagene har ikke skoledagene virket så lange og kjedelige som på ungdomsskolen, hvilket har hjulpet veldig mye på motivasjonen.

Jeg har ikke vært halvparten så sliten som tidligere, og jeg har virkelig funnet meg til rette på Fyrstikkalleen. Så jeg krysser fingrene enormt mye på å få plass der til neste skoleår også, for dette må være den eneste skolen etter barneskolen jeg virkelig har trivdes på. Selv om det skal bli veldig deilig med skolefri framover, vil jeg nok savne dette skoleåret. Den tingen jeg kanskje kommer til å savne mest i ferien er Macen, for den må vi levere tilbake på tirsdag om ikke vi blir trukket opp til eksamen. Buhu! Jeg har virkelig forelsket meg i Macen og kommer mest sannsynlig til å klikke på Pcen når jeg må vende meg tilbake til den igjen. Den trenger uansett en real oppussing, for det ligger så mye dritt innpå den. Så må jeg innstalere nytt antivirusprogram på den, for abonementet på det jeg hadde har gått ut for lengst. 

Ja, ja. Life must go on anyway. Så jeg tror ikke det blir særlig bedre av at jeg sitter og klager over det. Jeg får vel bare prøve å se det positive med det å få sommerferie. 

 • Dato: 15.06.2014
 • Tid: 13:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

På en skala fra 1 til 10 14.06.2014

For en utrolig hyggelig dag jeg har hatt sammen med søsteren min, for en gangs skyld. Jeg spurte hun på veien hjemover hvor morsom denne dagen har vært for henne i en skala fra 1 til 10, og jeg ble faktisk veldig glad og overrasket over at hun svarte 9. Så spurte jeg igjen om hva hun syntes om denne bursdagspressangen, og det eneste hun sa var: ettersom at du normalt ikke gir meg gaver, er dette den beste gaven jeg har fått fra deg. 

Selv hvor mange stygge meninger jeg kan ha om Øyvår, er det dager som denne som forteller meg hvor mye hun egentlig setter pris på meg. Trass i all kranglingen. Akkurat som henne har jeg hatt en veldig koselig og morsom dag. Faktisk så tror jeg ikke at jeg kan huske sist jeg hadde det så triveldig sammen med Øyvår, og for min del håper jeg at det går an å få til flere slike dager med henne. Hun er tross alt en veldig artig person å være med når hun er i godt humør. 

Dagen i bilder:

 • Dato: 14.06.2014
 • Tid: 23:28
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

The foalt in our stars 14.06.2014

Siden Øyvår hadde bursdag i går, samme dag som jeg var nødt til å passe de to små mens mamma var på sommerfest med jobben, ble det ikke mye feiring av dagen hennes. Så for å være en ekstra snill storesøster skal jeg gjøre to ting for henne i dag. Vi skal på kino og se The Foalt in Our Stars, for den ønsket hun så utrolig å se etter å ha ett traileren. I tillegg til dette skal vi på Norwegian Wood Festivalen og blant annet se Passenger på scenen. Dette går jeg ut i fra at Øyvår vil like ekstra godt, siden hun fikk helt dilla på låten: Let Her Go en god stund. Så hadde jeg veldig vondt for å takke nei til to gratisbilletter til festivalen da en venn fra klassen spurte meg om jeg var interessert. 

Selv om bursdagen hennes ikke ble slik som forventet sett fra hennes øyne, tror jeg at dagen i dag vil få hun til å glemme det. Vi har vært heldige med været også, for solen steker som bare det i dag og, så jeg skal i hvert fall kose meg så godt jeg kan. 
 • Dato: 14.06.2014
 • Tid: 11:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Young Wood Festivalen 2014 13.06.2014

Det er deilig med avbrekk fra ordinære skoledager. Jeg har utrolig nok hatt det utrolig morstomt trass i alt jeg går rundt og tenker på om dagen. Jeg tror dette var noe jeg hadde ordentlig godt av. Jeg traff på så mange venner fra ungdomsskolen og fikk tankene over på noe helt annet, noe mer morsomt. Humøret har derimot vært noe for seg selv i dag. Det har gått litt opp og ned, og derfor har jeg ikke vært i særlig konserthumør heller. 

På konserten var: Oh Mama, Eye Emma Jedi, Kaveh og Arshad Maimouni. Helt ærlig hadde jeg ikke hørt om noen av de. Ja, jeg har hørt noe musikk av de, men ante ikke hvem de var. Jeg fikk en T-skjorte av Kaveh da. En "resirkulert lyd" T-skjorte. Alt for stor, men deilig å ha på. 


 • Dato: 13.06.2014
 • Tid: 15:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no