Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Kjerlighet

 • 30.06.2013 - 18:56

KJÆRLIGHET


Kjærlighet gjør blind.
Jeg er ikke blind.
Kjærlighet øker pulsen.
Min står stille.
Kjærlighet får deg til å føle.
Jeg er følelsesløs.
Kjærlighet gir lykke.
Jeg er ulykkelig.
Kjærligheten skaper sine egene veier.
Disse veiene valgte aldri jeg. 

 

---Ragnfrid---

Rastløs og energisk

 • 30.06.2013 - 14:03

Nå merker jeg at jeg er på vei til å bli den gamle opplagte meg igjen. Begynner å kjenne meg mer rastløs og energisk. Så skal ikke se bort i fra at ferien min begynner snart, og da tenker jeg mer på det å reise vekk og ha det moro. Det hjalp nok å sove lenge noen dager og ta det helt med ro, for jeg var ganske ferdig en periode. Helt tom for energi og overskudd, men nå som jeg er på vei tilbake til den energibunten jeg egentlig er kan jeg begynne å gjøre ting igjen. 

På torsdag skal jeg på kino med Sara og se "The Lone Ranger". Jeg som er Johnny Depp gal må jo se denne også siden jeg har sett absolutt alle de andre filmene hans. Siden Sara også har veldig sans for Johnny Depp tror jeg vi kommer til å ha en kjempe hyggelig kveld sammen på kino. 

 

---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 26

 • 30.06.2013 - 11:39

(Kilde: http://tattavkvinnene.blogg.no/)

Denne ukens heldige vinnere ble Sara og Marthe. De er to jenter på 19 og 20 år som studerer i Oslo og deler en blogg sammen. På bloggen får vi innblikk i deres hverdag, interesser og hvem de er. Bloggen har et fint og ryddig design med kvalitet og bilder med stor oppløsning. Bloggen til disse nydelige jentene finner du HER (link) eller ved å klikke deg dit gjennom sidemenyen. 

NB! - Alt dere trenger å gjøre er å sende et bilde av dere selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen. 

Om du ikke ble ukens heldige vinner kan du alltids komme tilbake og melde deg på neste gang. 

---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 29.06.2013 - 23:01

Jeg stikker bare innom for å minne dere på linkerunden som pågår. Skynd dere og meld dere på, vinner trekkes i morgen. Linkerunden kan du finne HER (link) og det er ikke lov å melde seg på i dette innlegget. Ønsker dere alle masse lykke til og håper dere storkoser dere resten av kvelden / natta.---Ragnfrid---

En lat dag

 • 29.06.2013 - 19:06

For å si det rett ut har jeg vært nok så lat i dag også. Tre filmer på rad er det meste jeg har sett etter hverandre på lang tid. Det er blitt en stund siden jeg satt meg ordentlig ned for å nyte synet av en bra film, men i dag har jeg visst ikke klart å komme meg opp av godstolen. Nå som jeg har fått litt nok av å sitte foran pc-skjermen prøver jeg å knekke meg gjennom flere levler på Candy Chrush. Det tar så grusomt lang tid, men jeg får det til. Det kan hende jeg setter meg ned for å lese litt videre i boken, men er ennå ikke kommet til den tiden på døgnet hvor alt annet er kjedelig bortsett fra lesing. Den kommer nok, bare ikke akkurat nå. 

 

---Ragnfrid---

Det tok lang tid

 • 29.06.2013 - 13:57

Endelig har jeg fått til noe i dag. Jeg klarte å knekke meg gjennom level 29 på Candy Crush likevel. Ennå så lang tid det tok. Nå har jeg kommet meg til level 35. Ikke så veldig mye lenger, men et framskritt. Ved siden av å knuse meg gjennom level 29 har jeg også sett en film i dag (no surprise). Det var ikke det mest "Wow" øyeblikket mitt når det kommer til filmer, men den var ihvertfall ikke dårlig. I tillegg til mine vanlige raritete var jeg med mamma på Maglerud senteret og kjøpte ny iPad lader til søss (once again). Henner forige, som hun fikk for tre dager siden ble dessverre ødelagt (buhu). Så nå som jeg så vidt har kommet meg inn døra er jeg tilbake foran skjermen og hører på Metro Stations nye musikk mens jeg ser ut på det fine regnværet...

 

---Ragnfrid---

New music

 • 29.06.2013 - 09:49

Nå kan vi si det er en del år siden Metro Station kom ut med ny musikk, men så gikk jeg inn på nettsiden deres i går kveld og fant noe interessant. I lang tid har nettsiden vært nede på grunn av at de skulle fornye alt. Ny logo og den pakka. Så rullet jeg meg nedover og fant coveret på den nye plata deres og fikk nesten gledestårer. Som nevnt tidligere er Metro Station mitt favoritt band og de betyr like mye for meg som Justin Bieber gjør for mange av dere. Etter jeg fant dette coveret søkte jeg som en galing etter nye låter på youtube, og nei men om jeg fant det jeg lette etter. Flokende nye låter. Blant de jeg hørte på i går kveld forelsket jeg meg spesielt i "I Don't Know You". 

Da jeg hørte denne var jeg med ett så glad at jeg nesten kan sammenligne denne gledesrusen med å være forelsket. Metro Station har tross alt ikke kommet med noen andre albumer enn sitt første som kom i 2008, og i en musikkbransje er det veldig lenge. Jeg gleder meg til denne musikken ligger ute på iTunes og selges i butikker. 

 

 

---Ragnfrid---

Hmm...?

 • 28.06.2013 - 20:40

Mens jeg var ute og gikk meg en tur, tok jeg med meg kameraet og tok noen bilder jeg vil deffinere som oppsiktsvekkende. Rett og slett fordi det var motiver som fikk meg til å tenke litt. Samtidig som jeg begynte å lure på hvorfor de var plassert der de var. Jeg fant blant annet "Snekkerbua" og en figur eller et vesen som jeg selv synes lignet veldig på en penis. Etter å ha sett dette sto jeg rett opp og ned og lurte på hvorfor i alle dager disse to "tingene" var plassert i akkurat samme område. I en barnehage...

Da jeg så Snekkerbua tekte den lille jenta inni meg "Hvor er Emil?" Jeg fant ingen Emil. Kanskje han er død. En ting er sikkert og visst: jeg ante ikke hvem som bodde der inne, eller hva som befant seg der. Så kom jeg over dette vesenet da (som jeg liker å kalle det). I min humor og fantasi lignet dette veldig på en penis. Jeg vet at det ikke skulle forestille det, men jeg kunne ikke annet enn å le. Jeg lo så tårene nesten spratt ut av øynene på meg. 


---Ragnfrid---

Stuck at level 29

 • 28.06.2013 - 14:57

Helt siden jeg fikk min nye mobil har jeg vært helt hekta på Candy Crush, men så kom jeg ikke særlig lenger enn level 29. Jeg har 60 trekk på å fjerne 54 geleklumper, eller hva man kaller det. Nå begynner jeg å kjenne meg nok så irritert fordi jeg ikke klarer å komme lenger. Jeg sitter fast på det ene levelet, og det er veldig plagsomt når du har brukt til sammen over 30 liv bare på å faile. jeg vet det er flere Candy Crush elskere der ute, og jeg hadde satt pris på litt hjelp her jeg sitter. Heller er jeg ikke den personen som ønsker å gi opp. Er det noen andre enn meg som sliter med det samme?

 

---Ragnfrid---

Ikke min morgen

 • 28.06.2013 - 12:29

Noen morgener er bare ikke mine, akkurat som den i dag. Nå har jeg hatt to dager hvor jeg har våknet opp til et nesten lydstille hus hvor alt er behagelig, men så kommer folket hjem og alt vender om. Høy musikk, høyt volum på tv-en og kverulering er det jeg våkner av. Så ber jeg på en pen måte om at jeg ønsker volumet dempet, men fremdeles som alle andre ganger jeg har spurt om dette gjennom tidene får jeg det samme svaret: "Det er ikke høyt"... Noen ganger går det svaret der meg på nervene, og da mener jeg ordentlig på nervene. Alt jeg ber om er mer stillhet og ro, men får jeg det? Nei. 

Jeg er så lei av å måtte bite tenna sammen og si til meg selv at det er okey, for det er det faktisk ikke. Ihvertfall ikke for meg. Jeg er så drita lei høyt volum på alle ting som reflekterer lydbølger, at jeg har satt min egen telefon på lydløs og vibrasjonsløs. Bostavelig talt knusk stille har telefonen min blitt. Ene og alene fordi jeg ikke orker mer lyd. Det er sånn det blir når du er en stille og rolig person som har blitt omgått av for mye lyd for lenge.  

---Ragnfrid---

Håpløs romantiker!

 • 27.06.2013 - 17:00

De siste timene har jeg brukt foran skjermen, men det er stort sett det vanelige. Var innom Youtube og så The Wedding Date. En ganske god film for de som liker sprudlende kjærlighetshistorier, men det er ganske typisk at jeg faller for alle slags sånne filmer. Så du kan vel si at jeg er mer eller mindre en håpløs romantiker i det virkelige liv. Siden jeg er en storelsker av den sjangeren mener jeg. Jeg kunne så klart ha vært opphengt i andre sjangere, men det er jeg tydeligvis ikke. Ihvertfall ikke like mye. 

 

---Ragnfrid---

"Mitt kjedelige liv" episode 6

 • 27.06.2013 - 14:26

 

---Ragnfrid---

Jeg leser sjeldent

 • 27.06.2013 - 12:17

Myke morgener er alltid gode å ha, akkurat som den i dag. Først en god frokost, så en forfriskende tur i dusjen og så en rolig tid inne på rommet før de andre kommer hjem. Da kan jeg si at denne morgenen har vært akkurat slik jeg vil ha den. Siden det ikke er stort å gjøre hjemme skal jeg prøve å kose meg med boken jeg har begynt på. Dere leste riktig, for det er sjeldent jeg tar meg tid til å lese en bok. Likevel må jeg bruke tiden jeg kjeder meg på til noe, og hvorfor ikke da bruke tiden til å lese en bok? Liker jeg å lese? Nei. Får jeg noe ut av det? Vet faktisk ikke. Kan det komme til nytte under utdanningen? Kanskje. Dette er jo tross alt en bok vi har lest et utdrag fra på skolen, men det skader vel ikke å lese hele boken. 
---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 26.06.2013 - 20:53Trenger fantasi

 • 26.06.2013 - 17:33

Dagen så langt har vært ganske rolig og avslappende. Jeg har fått vært ute, selv i dette tunge regnværet. Så nå har jeg ikke dårlig samvitighet for å sette meg ned å sløve noen timer. På veldig få timer har jeg fått gjort en del. Mamma og jeg fikk vært i buikken, og nå har vi alt vi trenger igjen. Vi har spist middag, så jeg er ganske god og mett. Nå som jeg har gjort det meste vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på igjen. Det er på slike tider av døgnet jeg ønsker meg selv liten igjen, for da hadde jeg så mye fantasi og slapp å kjede meg så mye. Likevel sier man til små barn at det er sunt å kjede seg. Konklusjonen jeg har kommet til er: NEI! 
---Ragnfrid---

Energien kommer tilbake

 • 26.06.2013 - 13:39

I dag ble det en ganske sein morgen på meg, men skal si det var deilig å sove lenge. Jeg kjenner at energien kommer sakte men sikkert tilbake til normalen igjen, men jeg tror nok at noen dager til med litt ekstra søvn vil hjelpe. Siden Sigrid og Øyvår er på Rjukan er det ganske stille her hjemme. Var veldig rart å ikke våkne opp til høy lyd på Tv-en eller høy musikk, men det var litt godt også. Om ikke lenge tenker jeg å komme meg inn på badet, for da får jeg ihvertfall stelt meg før mamma og jeg drar ned på butikken. Vi mangler nemlig sukker, og vi som drikker mye te synes ikke det er så moro. 

Forhåpentligvis blir det ikke like seint på meg i kveld, selv om jeg la meg tidligere i går enn dagen før. Jeg trenger å komme meg litt tilbake slik at jeg ikke omstiller døgnet helt. Jeg ønsker tross alt å bruke dagene for det de er verdt. Selv om det regner ute i dag skal jeg klare å tvinge meg selv ut på ett eller annet vis. Kanskje gå ut og lufte tankene litt. Lade opp iPoden og drømme meg litt bort. 

 

---Ragnfrid---

Alt det du ikke fikk gjort.

 • 25.06.2013 - 17:59

Ikke nok med at pappa ikke kunne hente Øyvår og Co her hjemme, men jeg måtte faktisk følge de ned til bussterminalen. Så kan vel si jeg har kjedet meg litt i dag. Kom nettopp hjem og har spist middag, og tenker jeg skal ta resten av dagen med ro. Ihvertfall det jeg kan og klarer. Vi får se om jeg klarer å trikse fram en film, noe jeg tviler sterkt på siden jeg har sett nesten alt som finnes. Magler bare de få filmene som går på kino.

Om jeg skal bruke resten av dagen til noe mer fornuftig kan jeg begynne med det jeg vanligvis glemmer å gjøre. Som å lade opp batteriet til kameraet  mitt, eller å slenge tøy til vask som jeg ønsker å ha med på ferie turer. jeg er en surrekopp uansett hvordan man vrir og vender på det. Den kontrolfreak siden av meg er dessverre ikke noe som henger igjen på dager det ikke er skole. 
 ---Ragnfrid---

På tur til Kragerø

 • 25.06.2013 - 12:37

I dag stod jeg opp relativ seint om jeg får si så. Knapt en time siden, så jeg har ikke gjort stort fram til nå. Har vel spist litt frokost, og det er det. Nå sitter jeg på stua og holder Øyvår med selskap fram til pappa kommer og henter henne. Både hun og Sigrid skal oppover til Rjukan, men jeg så ikke vitsen i det siden det kun var for et par dager de skulle oppover. Om jeg skulle ha dratt måtte jeg ha vært en uke eller lenger. Jeg der imot har tenkt litt på å reise til tante i Kragerø, hvor hun nå har tenkt å flytte. Tror det blir ordentlig moro å få være med tante igjen, og mye mer år jeg endelig kan få møte denne typen hun har snakket så mye om.  

---Ragnfrid---

Tak lampa

 • 24.06.2013 - 18:10

Selv med et vær til å grine av har jeg klart å ha det hyggelig og moro. Trass i at tante dro rundt ett har dagen gått kjempefint vel og merke. Møtet i dag gikk også fint vil jeg si. Må nok innrømme at jeg synes disse møtene er veldig rare for meg å møte opp på, siden dette er sjeldne situasjoner for meg. Det er liksom ikke det jeg er vant med. Nå og utover dagen skal jeg gjøre hva jeg vanligvis gjør når jeg er hjemme vil jeg tro. Se noen filmer, høre på litt musikk og kanskje også rydde litt. Det må jo gjører noen ganger det også. 

Noe som jeg kanskje kunne ha unlatt i dag var å glemme å gi kameraet til tante tilbake før hun dro. Så da fikk jeg i oppgave å sende bildet av lampa som lå inne på minnekortet til henne på mail. Ikke det at jeg skjønte noe av den meldingen jeg fikk til å begynne med, men etter en stund gikk det opp for meg hva hun mente med "Pass på kameraet mitt. Ta det med når du kommer, men send meg bildet av tak lampa som ligger på kortet i kveld". 

Ikke skjønner jeg hva tante skulle / skal med denne lampa på bildet, men kan ikke se den ser så forfriskende ut å ha hengende i taket. Lykke til med påfunnet ditt tante. 

 

---Ragnfrid---

Jeg er rastløs.

 • 24.06.2013 - 09:59

Det er ikke sommerens fineste vær ute, men det skal ikke hindre meg fra å ha en hysterisk dag på byen med verdens beste tante. Hun sitter ennå på toget innover og jeg merker jeg er litt rastløs, men jeg tør ikke reise nedover til byen før hun har byttet tog. Sist gang jeg tekstet henne var hun passert Tønsberg, men jeg vet ikke hvor langt det er der i fra og inn til sentrum. 

I skrivende stund (akkurat nå) sendte hun meg en melding om at hun var kommet til Lysaker, og mamma sa det ligger omtrent 15 - 20 min utenfor Oslo. Så da er det bare og hoppe seg inn i skoene og komme seg av gårde. 
---Ragnfrid---

Bytur med tante

 • 23.06.2013 - 18:28

Nå har jeg kommet hjem igjen etter en herlig dag borte på Manglerud idrettsanlegg. Der var det konsert med diverse kjente artister og det var grilling. Alt var kos med andre ord. I morgen blir det bytur med tante, ettersom hun kommer nedover. Så skal kose meg masse med henne før møtet jeg skal på klokka 15:30. Bestandig moro når tante kommer, for da kjeder jeg meg ikke like mye. Så blir nok en tidlig morgen i morgen. Hun nevnte vel at hun var her fra 08:00 og utover. Jaja, det er ikke hver dag jeg ser tante. 


Dette er min nye møkka mobil. Den var billig, men helt på trynet teknisk sett. Jeg klarer ikke skrive meldinger uten minst fire stavefeil. 
---Ragnfrid---

 

Vinner av linkerunden uke 25

 • 23.06.2013 - 13:47

(kilde: http://emiliener.blogg.no/)

Emilie - Therese ble denne ukens heldige vinner. Hun har tidligere vært ukens blogg, men siden den gang har hun startet en ny blogg. Denne nye bloggen fortjener like mye oppmerksomhet som hennes gamle. På bloggen får vi innblikk i hennes hverdag, klesstil og interesser. Bloggen har et lyst og ryddig design og det er enkelt å lese hva som står i innleggene. Om du ble nysgjerrig kan du besøke bloggen hennes HER (link), eller ved å klikke deg dit gjennom sidemenyen. 

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen. 

Om du ikke ble ukens heldige vinner er det alltids lov å melde seg på igjen  neste gang. 

---Ragnfrid---

Sankthans

 • 23.06.2013 - 12:36

Siden det er er Sangthans i dag står det faktisk noen planer på menyen min. Mamma og oss andre har tenkt oss bort på Mangelud idrettsanlegg, hvor det blir grilling og diverse andre ting. Det kan hende pappa kommer en tur bortom også, men kjenner jeg han rett kommer han ikke om det regner for mye. Tenker at denne dagen vil bli veldig fin og koselig, siden vi for en gangs skyld kommer til å gjøre noe som en familie. Før jeg skal ut å gjøre noe i dag skal jeg nappe bryna mine slik at jeg ikke ser helt sammenvokst ut. 

Har dere noen planer på denne flotte Sankthans dagen? 

---Ragnfrid---

Sommeren er praktfull

 • 22.06.2013 - 18:48

Vet dere hva som er så praktfullt med sommerferien? Du kan sove lenge uten å tenkte på vekkerklokken eller noe du må rekke, og du kan praktisk talt være oppe så lenge du vil. Du har så mye friheter at det egentlig ikke er noen verdens ting å klage over. Nå i sommer skal jeg ta trafikalt grunnkurs for en billig penge bort på Manglerud. Om jeg ikke husker så mye feil tror jeg det var til en sum av 1800,- eller noe sånt. Vedder på at hele denne sommeren i og for seg vil bli bra med unntak av alle de dagene jeg kjeder meg. 

Seinere i kveld skal jeg kose meg med en Bayer øl (slapp av den er alkohollfri) mens jeg ser de siste episodene som er igjen av Hotel Cæsar. En ulempe med sommeren er at alle tv-serier har sesongslutt og at det ikke kommer flere episoder før sommeren er over. Noe som gjør at det å være på pc-en blir mer kjedelig i lange perioder. Sånn er det. Er ikke alltid ting går slik man vil.  

---Ragnfrid---

Få tilbake energi

 • 21.06.2013 - 20:32

Det er ikke mye jeg har fordrevet dagen med. Jeg har brukt mye av dagen etter jeg kom hjem til å sove, og prøve å få tilbake noe av den energien jeg har brukt opp den siste tiden på skolen. Selv om jeg sov i litt over to timer er hjernen min fremdeles ganske så utmattet. Merker jeg blir trøtt for ingenting og blir ganske fort sliten. Orket ikke dra ned til VG-lista en gang. Tror ikke jeg har tenkt stort på å dra ned heller. Var ikke noen artister jeg fant interessante å se live, og da kan jeg like gjerne kose meg med å se konserten på Tv istedet om jeg får lyst til det. Håper mange av dere har hatt en fin start på sommerferien og at dagen så langt har vært kjempe beroligende.

 

---Ragnfrid---

Savnet

 • 21.06.2013 - 14:25

Like mye som jeg skulle ønske jeg kunne sove lenge i dag, måtte jeg opp til åtte. Er ikke akkurat min feil at jeg må møte opp til saker og ting. Har fått et nytt møte til mandag, og det er i og for seg helt greit. Har ikke noen planer som jeg vet om heller. Nå som jeg sitter inne på rommet mitt og kjeder meg tenker jeg tilbake på gårsdagen og hvordan jeg taklet og forlate noen jeg kun har kjent i tre år. Blir litt trist av tanken, men prøver å legge det bak meg som jeg gjør med alt annet. Så mange følelser jeg er proppet full av, har jeg nesten ikke rom for mer. Prøver mitt beste å ikke kolapse, men jeg finner som alltid min egen vei ut av dette. Sukk, sukk!

 

---Ragnfrid---

Kjære 10D

 • 20.06.2013 - 23:24

Nå sitter jeg igjen med mange blanede følelser. Jeg er først og fremst drit glad for å være ferdig med ungdomskolen og at det er sommerferie, men jeg er også i et sårt modus. Jeg er ikke lei meg, ikke trist og heller ikke sint. Derimot kjenner jeg at jeg savner gjengen litt. Klasse 10D. Hallo for noen fine folk jeg har fått bli kjent med disse tre årene. Hadde aldri sett for meg at jeg skulle tenke sånn om folk som ikke kom fra Rjukan, men det gjør jeg. Jeg tok feil av dere alle sammen. Det er først nå som jeg går vekk fra dere og vet jeg kanskje ikke kommer til å se mange av dere igjen, at jeg angrer på at jeg aldri ble med dere på senteret. At jeg aldri var tøff nok med meg selv til å trekke dere nær meg.

Dere er alle unike, men også ganske så rare på hver deres måte. Jeg vet jeg aldri har sagt dette helt direkte, men jeg innser nå at dere betyr masse for meg og at jeg er kjempe glad i dere. Tenk at disse ordene skulle komme fra meg. Steinansiktet.

Med tårer i øynene og minnene på sleip, vil jeg egentlig takke dere alle for at dere har tatt meg så godt i mot og holdt ut med meg de tre årene jeg har gått på Linderud. Jeg har heller ikke så lyst til å si hade, for jeg har ikke tenkt meg noen steder. Likevel ønsker jeg dere alle en fin og vidunderlig framtid.

---Ragnfrid---

Farvel

 • 20.06.2013 - 15:50

Hei!

For en dag assa. Først en selvskreven låt fra Super Sindre til oss elever med masse kake og kos, så over til hardt arbeid. Jeg er svett, sliten og kaputt. Men dette skal ikke hindre meg i å ha en super siste skoledag på ungdomskolen. Det er så mange som har blitt rørt og triste i dag, men vi har alle møtt en slik avskjed. For meg blir ikke dette like tøft som for mange andre, og det nettopp fordi jeg ikke har store tilknyttninger til Linderud. Uansett tror jeg at jeg vil savne mange av de herlige folka jeg har rukket å bli kjent med på de tre årene jeg har bodd i Oslo.

Jeg vet det er flere fra trinnet som ofte tar seg en tur innom bloggen min, og uansett hva dere tenker om meg kommer nok en del av dere til å følge meg videre på ferden. Hvem vet? Kanskje dere kommer til å savne meg også. Dere får ha en ekstremt fin sommer og jeg krysser fingrene mine på at alle kommer seg inn på de skolene de ønsker.

 

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 19.06.2013 - 20:57Alt kommer fram

 • 19.06.2013 - 18:06

Etter jeg kom hjem har jeg bare kjedet meg. Mamma er i et bursdagselskap til en kolega og hjemme skjer det ikke så mye. Derimot sitter jeg limt i pc-skjermen på jakt etter nye spenningskurver i Hotel Cæsar. Jeg skal si jeg angrer litt på at jeg kuttet det helt ut en periode, for det er så mye dramatisk som skjer og jeg fåt helt hetta noen ganger. Alle følelsene i meg kommer fram hver gang jeg ser på det. Forelskelse, glede, sinne, skuffelse. Alt liksom. Noen ganger kunne jeg sett for meg livet mitt som i den såpeserien, men bare litt mindre dramatisk. Nok om min kveld, hva er det dere driver med i kveld? 

---Ragnfrid---

We are the champions

 • 19.06.2013 - 14:49

Denne dagen har vært langt i fra morsom, men vi vant over lærerne i fotball da. Ingen elever har vunnet siden 94 kullet, så stor stolthet blandt oss 10.klassinger i dag. Ellers har det vært mye øving til avsluttningen vi har i morgen. Vi fikk også tilbake eksamenskarakterene våre, og jeg ble vel rettere sagt skuffet over resultatet. Hadde vel egentlig forventet mer av meg selv enn dette her. Nå som jeg ser oversikten over årets karakterer er jeg direkte forbanna på meg selv. Jeg har jobbet så grusomt hardt for å komme dit jeg er nå, men likevel synes jeg at karakterene jeg får er urettferdige. Sånn går det, er ikke bestandig man kan være like heldig. 

 

---Ragnfrid---

Getting Back - Ragnfrid & Jenny

 • 18.06.2013 - 18:41

Jeg vet dere alle har ventet veldig lenge på denne nyheten, men det kommer en dårlig ved den også. Jeg spurte Jenny om jeg kunne legge ut musikkvideoen vår, men hun synes det ble for flaut og sa nei. Selvfølgelig skal ikke jeg være noen kranglefant over det og respekterer hennes valg. Derimot fikk jeg lov til å legge ut sangen. Jeg håper dere ikke ble for skuffet over dette, men jeg håper teksten klarer å festes like godt i deres hjerner som den er blitt i min. 

 

 

---Ragnfrid---

Uberbare smerter

 • 18.06.2013 - 17:31

Det er ikke så mange timer siden jeg kom hjem, men jeg kjenner at smerten i alle ledd blir sterkere. Jeg klarer ikke gå til do uten å få vondt i alle ledd. Aller mest verker det i føttene og skuldrene. Føttene mine er fulle av blemmer og de sitter så godt under huden at det er vanskelig å stikke hull på de. Nå og utover dagen skal jeg ta meg en stund på øyet, for hele kroppen og hodet mitt er utmattet til de grader. Før jeg tenker på det skal jeg tørke håret mitt og spise litt. Håper de verste smertene går over til i morgen.

---Ragnfrid---

Gud så deilig

 • 18.06.2013 - 14:43

Gud så deilig å komme hjem. Skal si dusjen var det første jeg vendte meg til da jeg kom inn døra. Så nå er jeg endelig ren og pen igjen og kan for en gangs skyld sette meg ordentlig ned på rumpa og slappe av. For meg har denne skoleturen vært alt fra kjedelig, bitter, bråkete og oppmuntrende. Noen har tralla på noen låter mens de spilte gitar, noen har danset Glow dansen og andre har vimset rundt og spilt enten fotball eller volleyball.

Det eneste som fikk meg til å guffe på i dag, var tanken på å komme hjem og tilbake til sivilisasjonen. Bilder ble det mye av, for det var ikke så masse annet jeg fant interessant der oppe. Faktisk er det flere naturbilder enn andre bilder, men så lenge dere kan se hvor dødt det var der oppe er det i orden for meg. Nå som jeg har kommet hjem skal jeg pakke meg godt under dyna og fortsette mitt Hotel Cæsar maraton der jeg slapp sist. Gjett om jeg har savnet dere nå.


Her har vi stjerne folka vettu. Therese, Nora, Nadia, Frida og Victoria G. Heite jenter dette. Fint å være på tur med dere da :)

Anusa = Turens romkamerat. For en hyggelig jente dette her er, kos å være på tur med deg :)

Dette må være det beste bildet jeg tok på turen, for jeg synes det ofte kan ligne på en gris. Desidert beste bilde fra turen.

 

---Ragnfrid---

Ut på tur (aldri sur)?

 • 17.06.2013 - 07:56

God morgen kjære lesere!

Jeg merker jeg gruer meg mer og mer for hvert minutt nærmere elleve klokken blir. Alt er pakket og klart, men resten av meg er vel ikke fullt så klar som alle vil jeg skal være. Flere sier at jeg burde ha en mer positiv innstilling til denne skoleturen, men mine meninger kan ikke endres på for fem flate øre en gang. Det jeg misliker mest med at skoleturen måtte være akkurat nå er min mensen uke. Ærlig sagt hater jeg å føle meg skitten og udusja når jeg har mensen. Jeg håper av hele min sjel at det finnes en form for vanntilgang dit vi skal. Håper dere koser dere fram til i morgen ettermiddag uten meg. Kommer til å savne dere utrolig mye. 

 

---Ragnfrid---

Hotel Cæsar maraton

 • 16.06.2013 - 18:45

Nå har jeg akkurat satt meg ned i senga og er i ferd med å fortsette mitt Hotel Cæsar maraton. Er så utrolig lenge siden jeg har sett på det, og tenkte jeg kunne ta igjen alle de episodene jeg ikke har orket å bry meg med å se de siste månedene. Etter jeg har sett et par episoder til tenker jeg å finne fram tursekken og pakke det som behøves. Tenker jeg tar med meg kameraet også, slik at jeg får knipsa litt bilder her og der. Skal stå opp tidlig i morgen slik at jeg rekker å skrive et blogginnlegg før jeg drar. Kjenner meg allerede ensom som må dra vekk fra dere. 

 

---Ragnfrid---

Spetakkel rundt en chipspose

 • 16.06.2013 - 15:12

Selv om søndager skal være avslappende og fredfulle, er denne langt i fra det. Jeg begynte dagen min litt over elleve da jeg våknet av sterkt lys som blenda meg totalt og gikk over til å rydde rommet mitt. Denne gangen gikk jeg grundig til verks. Støvsugde hele rommet, til og med under senga. Halvveis i min ryddesjau begynte det å bli spetakkel rundt en chips pose, noe jeg aldri ville laget spetakkel ut av selv. Så endte dette opp i krangling, og alle gikk hver sin vei. Noen gikk ut, andre ble hjemme og jeg ble her på rommet for å gjøre ferdig det jeg hadde begynt på. 

Nå som det har roet seg ned og alle er mer eller mindre tilbake dit vi startet, har jeg begynt å fundere på hva jeg skal pakke med meg av klær til skoleturen. Jeg kjenner jeg savner dere allerede. Det er ikke min feil at jeg ikke får blogget. Sannsynligvis kommer jeg til å gå amokk. Jeg blir sprø når jeg ikke får skrevet om det som irriterer meg. Ved siden av å tenke på denne skoleturen gjør jeg ikke mye annet.  

---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 24

 • 16.06.2013 - 13:54

(Kilde: http://aep.blogg.no/)

Anette 15 år fra Sarpsborg ble denne ukens heldige vinner. Hun interesserer seg for foto og webdesign, noe vi lett kan se gjennom bloggen hennes. Bloggen har et gannske lyst design og passelige store bilder. Det er ganske enkelt å lese det som står der og veldig enkelt å følge med. Om du ble nysgjerrig finner du bloggen hennes HER (link), eller så kan du klikke deg dit gjennom sidemenyen. 

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv ttil affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen min. 

Om du ikke ble ukens heldige vinner kan du alltids komme tilbake og melde deg på neste gang. 

---Ragnfrid---


Kjedelig skvæp

 • 15.06.2013 - 18:12

Vet dere hva jeg tenker om helgen? At det er en lang verson av "Shampions League". Kjedelig skvæp du dør av å se på. Det finnes liksom ikke så mye moro med helg, kun den delen hvor du kan sove lenge. Nå er det jo i morgen igjen også er det tilbake til skolen og denne hælvetes skoleturen jeg skulle gjort hva som helst for å unslippe. Bare fordi jeg ikke ønsker fravær på vitnemålet skal jeg torturere meg selv gjennom de to dagene. Jeg skal slå meg selv i trynet og si "våkne opp din tulling, du må ikke backe ut nå!". Meg i et nøtteskall det. Pine meg selv til døde for å få det som jeg vil helt til slutt. Mange mener det ikke er sunt, men hva vet de? Jeg vet hva jeg vil ha.

 

---Ragnfrid---

Bestilt ny mobil

 • 15.06.2013 - 14:27

Det er deilig å være hjemme igjen. En bytur kan lett bli veldig stressende og slitsom om man gjør mye, men jeg tror vi har fått mye fornuftig ut av dagen. Vi var frørst innom Starbucks og drakk kaffe og koste oss der. Jeg har fått kjøpt meg nye sko, noe som jeg faktisk trengte. De gamle er jo blitt så hullete og utslitte. Så traff vi på pappa og jeg fikk bestilt meg ny mobil til en ganske så billig penge, som jeg skal hente i løpet av uka. Så har vi fått soset litt rundt Oslo-S, for der har det vært marked i dag. Så samlet sett har jeg hatt en nokså koselig dag sammen med mamma. Nå skal jeg bare kose meg videre foran huset ute i det fine været. 

 

---Ragnfrid---

Stress!

 • 15.06.2013 - 09:17

Hei!

God helg alle sammen. Planen for dagen er enkel og grei. Nå skal jeg følge Øyvår og vennene hennes ned til Jernbanetorget hvor pappa skal følge dem videre ned til Tusenfryd. Når min jobb i denne løypen er ferdig skal jeg møte mamma på Oslo City og ta en stor kald kaffe på Starbucks. Yey. Dette innlegger kommer ikke til å bli særlig langt merker jeg, for vi er nødt til å rekke banen som går herfra 09:34 og for å rekke den må vi gå rundt 09:20. Men det skal vi klare. må dere ha en super lørdag videre.

 

 

---Ragnfrid---

Vært alt for opptatt

 • 14.06.2013 - 19:44

Jeg ser nå at jeg kanskje burde ha blogget tidligere i dag, men jeg har vært alt for opptatt med å hjelpe mamma med å rydde i stand til Øyvårs overnattingsbesøk kom. Nå som de koser seg kan jeg endelig sette meg rolig ned foran pc-en og nyte kvelden med litt ro og fred. Dagen har vært så lang og slitsom og det skal bli veldig deilig å gå inn i min verden igjen. Var nettopp med mamma ned på senteret for å handle inn litt chips og brus, så jeg regner med at det blir litt digg på meg også. Håper dere koser dere masse videre i kveld :)


---Ragnfrid---

Nytt blad i salg nå!

 • 13.06.2013 - 19:13

Da har det nye Topp kommet i posten, men denne gangen med tre gaver i. Ett par heftige solbriller, en prøve på Sunsilks nye vitamin explosion shampo og balsam og en pakke med tre tamponger. På forsiden av bladet finner vi to ukjente jenter for meg, men som heter Kylie & Kendall og er stemplet som Hollywoods nye favoritter. Med bladet følger det også med plakater av: Justin Bieber, Bruno Mars, Pretty Little Liars og 30 Seconds To Mars. Månedens horoskop der imot er jeg mer missfornøyd med. Kos deg med månedens nye nummer av Topp!


---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 13.06.2013 - 16:46Har ikke noe valg

 • 13.06.2013 - 15:25

Er det mulig at det skal være så mye fysiske aktiviteter fram mot ferien? Jeg er så sliten og har så vidt energi igjen etter dette skoleåret, og så får vi ikke noe alternativt opplegg for skoleturen. De ber om at jeg skal klage hele tiden, for det er ofte slik jeg ender opp når jeg er sliten og kaputt. Jeg gruer meg, og gleder meg til å komme hjem igjen allerede. Er det noe jeg virkelig ikke vil så er det å dra på den skoleturen. Nummer en så kommer jeg til å gjøre meg selv verre enn det jeg er. Både fysisk og psykisk. Nummer to så kommer jeg til å skape en dårlig stemning for alle sammen når jeg bare klager over alt. Nummer tre kommer jeg til å føle meg som alt annet enn en del av gjengen, og det mest fordi jeg legger meg tidligst, står opp tidligst. Ønsker å ha det dønn stille når jeg skal legge meg og blir for sliten av å være med folk veldig lenge av gangen. ---Ragnfrid---

Står desperat i kø

 • 12.06.2013 - 19:37

Etter å ha sett på film i nesten to timer fra klokken var ett sovnet jeg. Helt utmattet etter eksamen, for det tar virkelig innpå i etterkant det. Så jeg sov bortimot tre timer og våknet ikke før klokken var blitt rundt halv sju. Nå står jeg desperat og venter i dusjkø som nummer tre. Øyvår er før meg, men jeg håper hun ikke bruker opp alt varmt vannet som hun gjordet sist gang. Da måtte jeg rett og slett dusje i vann som for meg kjentes ut som 10+ grader. Jeg har ikke lyst til å nærme meg så kaldt vann mer på en god stund. Utover kvelden kommer jeg ikke til å legge ut så mye annet enn linkerunden. Kos dere i kveld da :)

---Ragnfrid---

Mangler overskuddet

 • 12.06.2013 - 14:14

Etter en nervepirrende eksamen, har jeg kommet meg helskinnet hjem. Istedet for å bekymre meg for mye om karakterer i øyeblikket, sitter jeg heller og koser meg med gårsdagens serier jeg ikke fikk sett. I bunn og grunn er det veldig godt å tenke på at det bare er seks skoledager igjen før ferien. Før den tid har Øyvår bursdag, som forøvrig er i morgen. Jeg håper hun vil kose seg masse på tusenfryd i helgen og at hun får en fin dag. Jeg har ikke noen spesifike planer før ferien, men hvis det finnes noe alternativt opplegg for den overnattingsturen på mandag tar jeg heller til meg det. Slik jeg kjenner meg nå har jeg verken ork eller lyst til å dra på noen villmarkstur. 

 

---Ragnfrid---

Eksamens nerver

 • 12.06.2013 - 09:16

Nå kribler det i magen og tiden går raskere og raskere. Jeg klarer snart ikke mer. Alt går i spinn i hodet mitt og jeg sitter og øver alt jeg kan på manuset mitt. Prøver mitt beste å klare det uavhengig av notatene mine. Fram til jeg skal inn å ha eksamen klokken 11:00 sitter jeg på biblioteket og roer ned nervene. Jeg kjenner meg ikke egentlig spesielt nervøs, men er utrolig stresset for å begå en feil og falle totalt ut. Jeg krysser fingrene mine og håper på at mine improvisasjons talenter strekker til på den måten jeg vil at de skal. Ønsk meg lykke til da dere. (Huff!)

---Ragnfrid---

Dagens innkjøp #11.06.13

 • 11.06.2013 - 21:01


T-skjorte fra H&M til 79,50kr 


Singlett fra H&M nedsatt til 30kr


Tights fra Bik Bok til 99kr


BH fra Cubus til 99kr 

 

---Ragnfrid---

En tøff dag

 • 11.06.2013 - 17:53

Denne dagen har vært så hard, men jeg har fått brukt tiden godt. Power pointen fikk jeg laget da jeg var oppom mammas jobb i dag, og word har jeg hjemme på pc-en min og kan lettere lage et manus å gå ut i fra her. Jeg prøver å ikke se så mye negativt med det temaet jeg har fått og skal gjøre mitt beste med å improvisere fram et bredt smil og god selvtillit i morgen. Selv om jeg har jobbet masse med eksamens stoffet har jeg ikke bare jobbet på spreng. Da ville jeg vært utmattet innen nå, men jeg har også vært i byen sammen med mamma og hatt en kopp kaffe sammen med pappa. Nå nyter jeg litt grillmat før jeg skal ned på senteret sammen med mamma og invistere i noe klær som er på salg. Kanskje jeg også finner noe formelt jeg kan ha på meg i morgen under eksamen. Ønsk meg lykke til da dere, og må dere kose dere masse videre i kveld.

Vi fikk også tilbake seks av våre muntlige standpunktkarakterer i dag, og jeg kan ikke klage over de heller. Å ha en 5'er i alt er ikke så gæli det. Skal tro jeg er stolt av meg selv nå eller?  

---Ragnfrid---

Kvelden i bilder

 • 10.06.2013 - 19:35


Alle bildene i dette innlegger er tatt med Olympus Pen Mini Digital Camera Model No. E-PM1 og Zoom Lens Lit 14 - 42 mm f3.5 - 5.6 II R. Alle bildene er også redigert i Picasa 3.

 

---Ragnfrid---

Ikke lenger barnemat

 • 10.06.2013 - 16:44

Jeg går ut i fra at de fleste av dere forstår hvorfor jeg ikke blogger så mye fram mot onsdag. Eksamen er noe jeg virkelig ønsker å ta på alvor. Siden jeg kom opp i et fag jer er mindre trygg på er det dønn viktig for meg å klare å prestere meg fram til en god karakter. Muntlig er ofte min greie, men met et så bredt og kompliset tema er det ikke lenger barnemat. Jeg har fått en veiledningstime fra 10:40 i morgen og ser for meg at jeg kommer til å bruke alle de timene jeg kan på skolen. Desverre har verken jeg eller mamma Power point på pc-ene våre, og da må jeg uansett være på skolen. Jeg har nå fått grini ut alt sinne jeg har og er klar til å begynne å sette meg ordentlig inn i stoffet. 

Har du muntlig eksamen denne uka?
Hva kom du opp i?

 
(Gammelt bilde, men synes det passet inn til dette innlegget)

 

---Ragnfrid---

Har ikke ord

 • 10.06.2013 - 11:05

Nå har jeg ikke ord for hva jeg føler, men jeg vet at alt er negativt. Jeg var så innstilt på å komme opp i enten matte eller naturfag, men nei da. Jeg skulle komme opp i Samfunnsfag. Av alle fag, hvofor akkurat det? Jeg klarer ikke se noe positivt i det, og spesielt ikke når temaet mitt ble Den kalde krigen. Hvordan skal jeg klare å komme meg gjennom dette når mine kunnskaper strekker seg utover en tiendedel av det jeg burde kunne. Jeg innrømmer det jeg. Samfunnsfag er vanskelig, og det verste er at jeg er nødt til å sette av tid til å se nyhetene fram til onsdag. Enda nyheter er noe jeg virkelig ikke interesserer meg for. Nå har verden gått under for meg. Skal bli deilig når alt dette er over. Orker ikke en gang å få vite karakteren min, for jeg vet den kommer til å bli like ræva som alt annet jeg har fått i samfunnsfag. Bare noe kunne muntret meg opp litt. 

---Ragnfird---

Legge den ned

 • 09.06.2013 - 18:53

Denne bloggen har opprettholdt seg i over tre år og jeg vurderer å legge den ned dersom flere skal rette konstruktiv kritikk mot det jeg legger ut. Jeg skjønner at noen kan bli provosert av det jeg skriver om, men når noen også skal bli sint og forbanna på meg får jeg nok. Kanskje jeg må finne meg andre måter å blåse ut frustrasjonene mine på, selv om jeg synes at bloggen har hatt en positiv innvirkning på meg og mitt humør.

Jeg er så lei av å bli baksnakket og kritisert for hvordan jeg framstår. Jeg er kanskje annerledes, men jeg liker meg selv for den jeg er og skjønner ikke hvorfor andre skal stikke nesa si borti og dra ting ut av kontekst. Det finnes vel flere enn meg som velger å være like åpne om seg selv og sitt liv. Så vær så snill å slutt, og stikk heller nesa de borti noe annet. Jeg har ører selv om dere ikke tror det. Jeg vet hvem som baksnakker og jeg vet hvem som gir meg den konstruktive kritikken. 

Slutt å gi meg så dårlig samvittinget for å være meg selv.

 

---Ragnfrid---

Tenk lenger

 • 09.06.2013 - 15:26

Tenk lenger


Klart syn har ingen lenger.

Vi ble blindet av våre egene penger.

Kjøper det vi egentlig ikke trenger.

Blomster har visnet på våre flåtte enger.

 

Hver krone vi bruker opp

skader en annen manns kropp.

Vi drar oss selv helt til topp

de andre må lide av et risikabelt hopp

 

Nesen sitter på sin plass

tenk lenger så ikke alt går dass

Hva skal mannen med sin rass

Stopp!'

tenk lenger så ikke alt går i dass.

 

---Ragnfrid---

 

Noe avslappende å gjøre

 • 09.06.2013 - 12:42

Akkurat nå sitter jeg i stua hvor det for øyeblikket er behagelig stille, og scroller meg gjennom mine faste film nettsider etter en film å fordrive tiden med. Snart vet jeg ikke om en eneste tittel jeg ikke har sett eller vært borti tidligere. I går så jeg for eksempel på Oz the great and powerful som jeg hadde begynt på seint på fredagen. Jeg må også finne på noe avslappende å gjøre, for det har vi fått streng beskjed av lærerne våre å gjøre siden det er eksamens uke og sånnt. Problemet er bare at hver gang jeg slapper av, sovner jeg. Heller har jeg ikke lyst til å bli liggende å sove resten av dagen, for da får jeg ikke sove i natt. Hva skal dere gjøre i dag da? 

---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 23

 • 09.06.2013 - 11:56


(Kilde: http://marty95.blogg.no/)

Martine (18år) fra Tvedestrand ble den heldige vinneren av ukens linkerunde. Første inntrykket av bloggen hennes var drit bra og jeg fikk lyst til å myse gjennom hele bloggen (som jeg også gjorde). Designet er veldig lyst og åpent og bildene ser ut til å være på en størrelse mellom 750px - 800px. Jeg fikk et inntrykk av at hun interesserer seg for mote og venner. Det var litt vanskelig å finne ut de små faktaene om henne siden hun mangler sidemeny på designet. Totalt sett er denne bloggen verdt å ta en tur innom. Bloggen finner du HER (link). Du kan også finne bloggen gjennom sidemenyen.

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen.

Om du ikke ble ukens heldige vinner kan du alltids melde deg på igjen neste linkerunde. Bedre lykke neste gang. 

---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 08.06.2013 - 16:13

Siden det er lørdag vil jeg minne dere om linkerunden som pågår på bloggen. Vinner trekkes i morgen og om du ikke har fått meldt deg på enda klikker du deg inn HER (link). Det er ikke lov å melde seg på i dette innlegget. Lykke til kjære dere :) 

---Ragnfrid---

Fun in the sun

 • 08.06.2013 - 15:32

Fy søres så deilig det er å bruke dagen utendørs i dag. Det er ikke lenge siden jeg og mamma tok turen hjem. Miriam og Diana begynte å bli ganske grinete og slitne, men fremdeles henger vi ute og koser oss med musikk framfor huset. De to små bader i bassenget og jeg og mamma "soler" oss i varmen. Det ser ut til å skye litt over, men i så fall kommer det nok bare en tordenskur. Det er alt for varmt til at været snur helt om. Skal si jeg ble ordentlig mett av å være nede på matfestivalen. Jeg spiste alt fra fisk til kjøttretter og drakk en del alkoholfritt øl. Jeg gleder meg så til jeg blir 18år og kan drikke min første halvliter med godt øl. Har dere koset dere i dag da?


 

 

---Ragnfrid---

Kvalitetstid

 • 08.06.2013 - 10:52

God morgen kjære lesere!

Om ikke lenge skal jeg bli med mamma ned på Brynsenteret og spise masse god mat. Jeg gleder meg til å se hva slags nyheter de har fått inn i år. Det beste er at alt er gratis. Ser for meg at mamma og jeg kommer til å kose oss, for det er fint vær i dag også. Da kan man på en måte se det som en stor grillfest. Fram til mamma kommer hjem igjen fra T-banen får jeg hive i meg litt lett frokost. Hun er nemlig å leverer Øyvår til alle klassekameratene sine. Håper hun får det moro. Kanskje det er en fordel for meg at hun reiser vekk i helgen. Det er jo muntlig eksamen uka nå til mandag og da klarer jeg vel å bruke denne helgen til å slappe av mer enn vanlig. 

 

---Ragnfird---

Matfestival

 • 07.06.2013 - 21:08

For ikke lenge siden var jeg med mamma og de ned på senteret for å kjøpe en ny bikini til søstern min. Hun skal nemlig på klassetur i helgen og skal bade og kose seg om det bli fint vær. I morgen er det også matfestival utenfor Brynsenteret og akkurat som i fjor har jeg og mamma tenkt oss en tur ned. Sist gang ble vi så mette at vi ikke orket tanken på middag da vi kom hjem igjen. Gleder meg egentlig litt, for det er ikke ofte jeg får kvalitetstis sammen med mamma. Tenker det skal bli fint. Må dere kose dere masse videre i kveld :)

 

---Ragnfrid---

#LIVET

 • 07.06.2013 - 17:54

Har du noen gang tenkt på livet som en tikkende bombe? Du lever den ene dagen og på et tidspunkt er du vekk. Død. Kommer aldri tilbake, men likevel er du litt nysgjerrig på hva som venter på andre siden? En konspirasjonsteori her og en annen en der. Ingen vet helt sikkert hva som vil skje med deg etter du er død. Er ikke det skremmende? Jeg kunne aldri tenkt meg å møte noe jeg ikke visste noe om. 

Lev livet som om i dag var den siste! Kanskje du dør i morgen, kanskje du dør om et år. Ingen vet. Jeg vet ihvertfall at om jeg hadde levet i dag som det var den siste, ville jeg ligget lavt på karakterskalaen og kanskje ikke kommet meg dit jeg er i dag. Hva legger folk i å leve livet? Er det å finne lykken i deg selv, finne den store kjærligheten, finne meningen med alt, eller bare å omgå de man liker best? Ro og fred er noe alle behøver. Gå langs en sjø eller et hav. Vasse føttene i vannet. Se ut mot skyene.

 #LIVET 

 

---Ragnfrid---

Inspiration #3

 • 07.06.2013 - 17:16
---Ragnfrid---

Så avslappende

 • 07.06.2013 - 14:57

Denne fredagen har vært ubeskrivelig deilig. Det var først muntlig høringer og ikke en eneste obligatorisk time før klokken var kvart over tolv. Da var det bare den vanlige mattetimen vi pleier å ha. Etter det kunne vi dra hjem, så egentlig har vi bare hatt en time i dag. Nå som jeg har kommet hjem og det er helg og sånnt, tenkte jeg å sette meg ned på senga og se resten av Scoop som jeg begynte på i går. Herlig vær er det ute i dag og. Kanskje tropesommeren kommer tilbake i helgen. Denne helgen skal jeg ihvertfall bruke til å kose meg og slappe av. Hva skal dere gjøre i helgen?

---Ragnfrid---

Inside my window

 • 06.06.2013 - 21:15

Nå har jeg tilbrakt en del tid sammen med søstern min og løsr forskjellige quiz-oppgaver på hennes mini iPad. Av alt vi klarte å løse sto jeg for 90% av løsningene, men moro var det. Så kom pappa for ikke så lenge siden, for han skulle som vanlig prøte med søstrene mine. Uhyggelig nok stakk hun ene ut av døren i bare sokkelesse. Bryr jeg meg? Nei. Jeg har nok med mitt eget, men bor du i dette hus får du med deg det meste uansett om du vil eller ei. Nå skal jeg trekke meg tilbake til engelskteksten min som omhandler norsk turisme og 17.mai. Synes jeg det er spesielt gøy? Nope.. Etter jeg har lest gjennom den teksten skal jeg se en film, egentlig bare for å rette tankene mine på noe annet fram til i morgen.

Jeg bare hater denne edderkoppen. Den har nemlig klart og klemme seg inn gjennom vinduet og sitter på innsiden av vinduet. Jeg freaker ut! Den er så ekkel, og jeg er den som må sove nesten helt ved siden av den..Hjelp!

 

---Ragnfrid---

 

En god magefølelse

 • 06.06.2013 - 16:30

Denne dagen har vært grusomt lang, men norsken og matten gikk bedre enn håpet. Magefølelsen min sier jeg vil få en karakter mellom 5- og 5 på matteprøva, men det vet jeg ikke. Sist gang jeg hadde en god magefølelse fikk jeg 6'er, så jeg kan vel ut i fra det stole på magefølelsen min. Desverre kunne jeg ikke møte tante etter skolen i dag, for jeg ville ikke ha rukket det. Hun sa dessuten at hun skulle dra klokken to, men da var ikke jeg ferdig på skolen en gang. Uansett kommer jeg til å se henne i sommerferien, og da er det ikke krise at jeg ikke fikk sett hun i dag. 

Nå som matten og norsken er unnagjort gjenstår det bare å lese godt på det heftet vi fikk i engelsk fordypning. Det er nemlig den teksten vår muntlig samtale skal handle om. Er ikke akkurat den type metode jeg liker å bruke på muntlige situasjoner, men det er lærerne som bestemmer da ser du. Viljen min kommer ikke tydelig fram i alt likevel. 

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 05.06.2013 - 21:54Sommeren nærmer seg

 • 05.06.2013 - 21:18

Jeg merker sommeren nærmer seg mer og mer, for det er så lite å gjøre hjemme og det jeg stort sett gjør er å se film. Bare denne uka har jeg sett fire filmer og det er flere enn jeg har sett på veldig lenge. Heldigvis hadde jeg litt lekser i dag, men de var gjort på en halv time. Da er det egentlig bare å vente på morgendagen og se hva den bringer med seg. I dag har jeg hatt en kjempe morsom dag og har det mye bedre enn jeg har hatt det på veldig lenge. Noen skulle ha overrasket meg oftere, for jeg blir plutselig bare så glad. Nå skal jeg ta meg en tur innom badet og stelle meg for kvelden før jeg ruller meg godt ned i dyna mi. Håper dere har hatt en morsom dag dere også.

-Har du blitt overrasket på den måten før?


Første bildet jeg tok med mitt forige kamera. Tatt på julaften en gang for ca 3 - 4 år siden. Meg og tante = BFF!!! Faktisk henger dette bildet over senga mi på beinenden. Glad i deg tanta mi.

 

---Ragnfrid---

Presang til tante

 • 05.06.2013 - 17:42

Nå er jeg og Jenny endelig ferdig med musikkvideoen. Den er levert på tiden den skulle og vi er veldig fornøyde. Siden jeg har en kopi av den tenkte jeg å gi den bort i presang til tanta mi som syntes låta var drit bra. Det tror jeg hun mente, for hun skriver selv sine egne låter og vet hva hun snakker om. Så jeg har tenkt å ha med denne når jeg møter henne etter skolen i morgen. Tror hun kommer til å bli kjempe glad for den. Hun var så utrolig stolt over låta, så skal mye til for at hun ikke skal like videoen også.

---Ragnfrid---

For en overraskelse

 • 05.06.2013 - 16:32

Fra jeg våknet i dag og til storefri hadde jeg ingen anelse om hva som sto meg i vente. Ikke ett ord om at hun skulle komme hadde jeg fått. Poenget var vel at Sigrid skulle ringe og fortelle meg at hun var kommet, men jeg fikk aldri noen telefon fra Sigrid. Så i storefri tok jeg opp mobilen min og så at det hadde kommet en melding til meg. "Hei jenta mi, jeg bare sitter og funderer på når du har storefri jeg". Først lurte jeg på hvem som hadde sendt denne meldingen, for nummeret var ikke lagret på mobilen fra før. Da jeg fant ut av at det var tante svarte jeg henne og fikk enda en melding; "ok er på vei hi hi". Så fikk jeg litt bakoversveis og sendte hun en melding hvor det sto "Hæ?" på. For jeg skjønte jo absolutt ikke en dritt. 

"Er på Grorud" kom det tilbake. Jeg var like forbauset og sendte "kødd? Jeg er på Linderud. Visste ikke at du var i Oslo jeg". Da hun sendte den neste meldignen kom brikkene litt bedre på plass, for da skrev hun at hun satt på T-banen opp til Linderud. Så ringte hun meg og vi sto og snakket sammen resten av friminuttet mitt. Skal si det var dagens høydepunkt for meg, men vi bestemte oss for å møtes i byen etterpå. Da jeg kom ned til byen lette jeg etter hun i over en halv time, for planen var at vi skulle møtes på Oslo City. Så fant jeg henne på Max like ved stortinget. Tilsammen har jeg hatt en utrolig gøyal dag sammen med tante. Hun kommer i morgen også, så jeg gleder meg som en liten drit unge.


Beklager at bildet ble så lite, men det er tatt med iPhonen til tante og jeg fikk det ikke i et større format. Kos dere masse videre i dag. Jeg får gå tilbake til leksene mine. 

 

---Ragnfrid---

Imellomtiden

 • 04.06.2013 - 22:00

Tirsdagen er snart over og jeg er klar for en ny skoledag. Sekken er pakket og klar og ingenting annet enn en god natts søvn gjenstår. For øyeblikket sitter jeg og leter etter en film å se fram til klokken blir 22:40. Nå som Grey's Anatomi hadde sesongslutt sist uke må jeg finne noe annet å se imellomtiden mens jeg venter på at Carrie skal begynne. For ikke alt for lenge siden tok jeg meg en dusj etter å ha sett på Kate & Leopold. Jeg vet det er en romance film, men om det gjør meg glad. Hva så? Håper dere har gjort noe fint med dagen deres. Må dere fortsette å kose dere utover kvelden.

 

---Ragnfrid---

 

Fullt av tanker

 • 04.06.2013 - 18:52

Hodet mitt er fullt av  tanker. Noen drømmer, noe fantasi og andre er virkelighet. Tross i alt jeg føler klarer jeg meg bra, men mye av det jeg tenker på skulle jeg ønske var litt mer enn bare tanker og drømmer. Jeg har et komplisert kjærlighetsliv, men i min fantasi er det fremdeles oss to. Jeg har drømmer som ennå ikke har blitt oppfyllt, men i mine tanker er de. Jeg lever i en virkelighet jeg ikke vil skal være sann, men livet viser noe annet. Hver ting jeg føler er knyttet opp mot samme lenke, og er derfor med på å bestemme alt jeg vil gjøre med framtiden min. Fra mange hører vi at det ikke er sunt å leve i sin fortid, men hva om fortiden er det som klarer å hjelpe deg å gå videre? 

Jeg har egene meninger, men alt jeg mener er forholdsvis galt. Noen mener jeg kan for lite og må finne flere svar for å ha fullverdige meninger. Jeg kan la meg provosere av andre sine kommentarer, men vil aldri forandre mitt ståsted. Jeg kan la meg bli sint, men aldri la det gå inn på meg. Jeg hører hva andre sier, men forandrer ikke mine meninger.  

---Ragnfrid---

Jeg er forvirret

 • 04.06.2013 - 17:02

For min del må jeg si jeg er glad for at det ikke er så mange dager igjen før ferien. Jeg liker skolen, det er ikke det. Jeg bare blir så forvirret og frustrert på skolen om dagen, og jeg vet dette kommer av at jeg ikke har stålkontroll på hvor vi skal være lenger. Siden det er muntlig eksamen rett rundt hjørnet skal alt bli så stress på skolen. Vi har ikke lenger de samme klasserommene vi pleier å bruke til de forskjellige fagene, og ting spinner rundt i ring hos meg. Sett bort i fra dette kaoset og stresset liker jeg meg ganske godt på skoledager. Da har jeg noe å gjøre og ingenting å klage over når det kommer til å kjede seg.

Tiden fram mot sommeren blir det omtrent bare muntlig høringer, og det kan være en god ting for de som liker det. Jeg foretrekker skriveprøver, da er det enklere for meg å holde kontroll på ting. Allerede på mandag får vi vite hvilken dag vi kommer opp til muntlig eksamen i. Håper jeg får snarest mulig for å bli ferdig med det. Krysser fremdeles fingrene på naturfag. 

---Ragnfrid---

Hjelp til å trend det

 • 03.06.2013 - 20:43

Det er ikke meningen å bli helt kokko her, men HERRE GUD! Jeg har ventet i over tre år på ny og råkul musikk fra Miley Cyrus, og så kom hun ut med #WeCantStop klokken halv fem i dag. OMG! Jeg går i spinn. Om ikke jeg har hatt noen gode dager i det siste, er dette desidert den beste på veldig lenge. Klikk dere inn på Twitter da folken og hjelp til å trende #WeCantStop. Den er på 6.plass over de mest populære låtene på iTunes nå og jeg kommer til å kjempe på Twitter i kveld fram til den ligger på en soneklar 1. eller 2.plass. Håper alle dere der hjemme har det like morsomt som det jeg har det i dag. Har nettopp kjøpt låten selv og den ligger klistret inn på hjernen min. I samme slengen kjøpte jeg med #FallDown og #AshtraysAndHeartbreaks i tillegg. Kos dere videre i kveld skjønne dere. 

---Ragnfrid---

We Can't Stop

 • 03.06.2013 - 19:09

Fremdeles etter så mange timer sitter jeg på rommet, men nå har jeg det mer moro. Det er så gøy for oss smilers at Mileys nye singel endelig er her. Jeg må bare få lov til å si at We Can't Stop er en av de bedre låtene hennes opp igjennom karieren hennes. Den kun ut i dag og jeg har gledet meg så grusomt mye til denne dagen. Håper det ikke er lenge til den kommer på iTunes her i Norge også, for den låta har klistret seg på hjernen min allerede. 

 

 

---Ragnfrid---

Hellboy

 • 03.06.2013 - 15:35

Nå har jeg vært en god stund hjemme siden jeg var på skolen. Nå kjeder jeg meg grusomt, men likevel har jeg brukt disse to tre timene på å se Hellboy. For de som ennå ikke har sett den filmen har gått glipp av masse spenning og fantasy freaks. Det ser ut til at det kan ta en stund før mamma kommer hjem, men det skader jo ikke å sette på neste filmen i rekka. Hellboy er litt som Fantastic 4 filmene, men etter min mening mye bedre. Hvert sitt menneske har hver sin smak. 

Jeg av alle mennesker håper alle har hatt en utrolig morsom dag på skolen. Dere bør være glade for at dere har kunnet gjøre noe med store deler av dagen deres, istedet for å sitte inne og gro måse på nesa. Været ser ut til å være mye bedre enn i går så kanskje jeg tar meg en rolig spasertur ut etterpå. We'll se about that later. Kos dere masse så lenge da :)

 

 

---Ragnfrid---

Førstemann til mølla

 • 03.06.2013 - 12:41

For å si det sånn så er jeg utrolig stolt over meg selv i dag. Jeg og Jenny har jobbet hardt den siste uka for å få musikkvideoen ferdig i tide, og vi er begge kjempe fornøyde med det vi fikk til. Det som var litt stas i dag var at jeg og Jenny var de første til å levere musikkvideoen, men det hadde jeg ikke sett for meg. Jeg brukte jo noen timer i dag morges til å pynte litt på coveret og legge til bilde på loggen vår og sånnt. Så det at vi skulle være de første til å levere var ikke det jeg hadde sett for meg. 

Nå har jeg kommet hjem og koser meg. Tenkte å sette på en film for å få tiden til å gå litt raskere fram mot ettermiddagen. Det har jo ikke vært en normal skoledag i dag, så man kan vel si jeg kjeder meg en del her jeg sitter. Håper dere alle har en fin dag på skolen. Jeg får nøye meg med å sitte hjemme på rommet, lytte til P3 og det vanlige jeg fordriver tiden med. 

 

---Ragnfrid---

Jenta med de psykiske problemene

 • 02.06.2013 - 18:32

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må si dette før noen virkelig setter seg ned og prøver å lytte til det jeg sier, men jeg orker ikke mer. Jeg orker ikke bli sint på folk for de minste ting lenger, jeg orker ikke måten jeg reagerer på lenger, jeg orker ikke min egen psyke i det hele tatt. Jeg blir syk av å bli omgått av meg selv. Tankene mine. Alt. Mest av alt skulle jeg ønske jeg ikke hadde noen ting. Ingen verdens ting som ville vært med på å gjøre meg sykere. Jeg har mistet kontrollen over meg selv. Jeg vil være den jeg alltid har vært, men når jeg ser på andre mennesker er det akkurat som at den personen jeg er ikke er bra nok for dem. Jeg er ikke braa nok for menneskeheten i seg selv, for jeg er den jenta men psykiske problemer og en lav lunte. Det skal ingenting til før begeret renner over igjen, og det er ikke dit jeg ønsker meg. Jeg vil bli hørt, godtatt og respektert av alle og en hver. Inkludert meg selv.  

---Ragnfrid---

Movie time!

 • 02.06.2013 - 15:22

Etter å ha brukt halve dagen på film har klokken snart blitt halv fire. Jeg forventer ikke akkurat så mye fra meg selv i dag, for det er tross alt møkkavær ute og fristelsen etter å gå ut og gjøre noe er lik null. Så da ble det heller litt over to timer med The Amazing Spider-man. Skulle nesten tro det var finvær alle andre steder i landet, for det blitt gradvis mindre trafikk på bloggen enn det var rundt vintertider. Det er bra noen utnytter finværet de har, for til og med jeg blogger mindre de dagene det er fint vær ute. Håper dere gjør noe bedre enn å late dere innendørs i dag, for det er virkelig kjedelig. Vedder på at jeg snart kommer til å sette på en ny film, men hvilken det blir er usikkert.

 

---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 22

 • 02.06.2013 - 12:45

(Kilde: http://rikkesnuppa.blogg.no/)

Den heldige vinneren av denne ukens linkerunde ble Rikke Bjerke. Hun er ei jente som er to år eldre enn meg og kommer  fra Rjukan. Nå er hun bosatt i Hovin og bor på landet sammen med kjæresten sin Jan Olav og alle hestene sine. På bloggen skriver hun for det meste om hverdagen sin og hvordan hun opplever den. Hun skrev på linkerunden at hun ønsker mindre fordommer mot seg og at dette var hovedsakelig derfor hun ville vinne. Jeg har kjent Rikke i 10 år og vet hva hun sliter med og hva for en gøyal person hun er. Bloggen har et veldig åpent og oversiktelig design med masse variasjon av bilder og tekst. Bloggen kan du finne HER (link), eller ved  å klikke deg videre gjennom sidemenyen.

NB! - Alt du renger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen.

Om du ikke ble ukens heldige vinner kan du komme tilbake og melde deg på neste gang. 

---Ragnfrid---

På en regnværsdag som denne

 • 02.06.2013 - 12:21

Det er søndag og i dag våknet jeg til ikke et fullt så fint vær som i går. I skrivende stund tordner det og regnet bøtter ned som aldri før dette året. Det er litt koselig å sitte inne og høre på regnet, men du får ikke akkurat gjort stort mye utendørs på en regnværsdag som denne. Kan vel se på denne dagen som helt okey, for da har jeg en slags unnskyldning for å være inne hele dagen. Om det lettner utover dagen kan jeg tenke meg å ta en tur ut. Gå litt og se på det døde livet langs gatene i nabolaget mitt. 

På en dag som denne er det ekstra moro å se på litt skumle filmer, for lyden av regnet gjør det liksom litt mer nervepirrende å se på. Håper ikke alle dere i Norges land har like dårlig vær som vi i Oslo har, for noen av dere fortjener fint vær like mye som oss. ---Ragnfrid---

Hvor finner du meg?

 • 01.06.2013 - 19:51

Om du føler for å besøke Twitter-pofilen min kan du klikke deg inn HER! (Link) eller klikke deg dit gjennom linken under headeren.

 

Om du liker videobloggene mine, eller bare har lyst til å kikke innom Youtube-profilen min, kan du klikke deg inn HER! (link).

 

Du kan også finne meg på bloggen til nesten alle tider av døgnet. Om du ønsker å kontakte meg personlig kan du alltids sende meg en mail på mailadressen som er nevnt i profilen min. 

Minner om linkerunde

 • 01.06.2013 - 18:54

Som alle andre uker er også uke 22 tiden for en linkerunde. Om du ikke har meldt deg på er fristen til i morgen og du kan melde deg på HER (link). Det er ikke lov å melde seg på i dette innlegget. Lykke til og må du fremdeles ha en strålende lørdag :)---Ragnfrid---

Starbucks har kommet til Norge

 • 01.06.2013 - 18:04

Nå har det endelig kommet Starbucks til Norge også, og da tenkte jeg på steder utenfor Gardemoen. For på OsloCity har nemlig den gamle baguette keféen i første etasje blitt erstattet med Starbucks, og jeg vil påstå at de aller fleste Osloinnbyggere er lykkelige over dette. De starbucks minibar kaffene du får kjøpt i vanelige dageligvarebutikker er ingenting i forhold til de du får kjøpt på Starbucks. Jeg har faktisk tenkt meg en tur nedom byen bare for å kjøpe meg en kald og god iskaffe, men jeg må skjekke stengetidene først. Nå som det er lørdag hadde ingenting vært bedre enn en stor kald iskaffe fra Starbucks. Får frysninger bare av å tenke på det. Hva skal dere gjøre i kveld? 

---Ragnfrid---

 

What to do on a sunny day.

 • 01.06.2013 - 14:33

Hvorfor måtte denne dagen komme? Dagen jeg mistet fantasien for hva jeg skulle blogge om. Jeg ligger på senga, loker på Twitter og ser på klokka. Hvor mye er den? Nesten kvart over to. Så tenker jeg: kom deg i dusjen og gå ut og gjør noe sosialt. Et problem. Sigrid er på badet og, unnskyld uttrykket, jåler seg opp. For hvem vet jeg ikke, men hun nevnte noe om at hun skulle ut med noen venner og bade. LOL sier jeg. Det er ikke så varmt ute. 

Jeg vet ikke lenger hva som er galt med meg. Vil jeg være sosial? Ja! Vet jeg hvordan jeg gjør noe med det? Nei! Hva skal jeg gjøre da? Det jeg alltid gjør. Bli værende på rommet resten av dagen, loke på nett og se film. Jeg kunne dratt til pappa, men på en så fin dag er han helt sikkert nede i byen og drikker kaffe mens han sitter på brygga og hører på havets bølger og de bråkete måkene. #TheGoodLife.

Bare for å ha gjort noe med dagen min skal jeg prøve å bryte meg inn på badet for å ta den dusjen jeg fortjener. Å gå hele dagen uten å føle seg rein er ikke min greie, og derfor må jeg ta ordentlig tak i dette pågående problemet.

 

 

 

---Ragnfrid---

For en gangs skyld

 • 01.06.2013 - 11:43

God morgen!

Overraskende nok våknet jeg til et rolig hus uten spesielt mye bråk. Mer fredlig enn ellers. Det var for en gangs skyld koselig å sitte sammen med de andre og spise frokost. Fint vær er det i dag og, ikke helt tropesommer, men ikke så veldig overskyet heller. Akkurat passe for min smak. Etter en rolig morgen på stua sammen med familien skal jeg nå sette meg ned og se resten av filmen jeg begynte på i går. Det ble for seint for meg, så jeg slo filmen av når det var rundt 20 minutter igjen av den. Garantert en film jeg anbefaler til alle filmglade mennesker. Må dere kose dere kjempe masse videre denne fine lørdagsmorgenen. 

---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no