Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Kino sammen med pappa. Og kino med søster

 • 30.06.2012 - 11:18

Affi: For to dager siden spurte pappa om jeg ønsket å være med han på kino for å se Istid 4. Siden jeg ikke er dum svarte jeg selvfølgelig JA!. For å være helt ærlig aner jeg ikke når vi skal se den i dag, men det finner jeg ut så fort han svarer på meldingen jeg nettopp sendte han. Bare han ikke står i dusjen eller ikke har stått opp ennå, for det kunne lignet han. Så i dag er planene bare å ha det morsomt og kose meg. Kan ikke gjøre noe stort mer ut av dagen for sol og blå himmel er det ikke i dag. Om jeg sa det ville det vært overdrevet til de grader.

Mizza: I går var jeg på kinoen, altså istid 4. Den var kjempe morsom, og dere burde alle se den. Spør du meg var det en av de beste Istid filmene. Jeg så den sammen med mine 2 søstre, og siden vi ikke er med hverandre så ofte, så måtte jeg jo svare ja. Og jeg angrer ikke på at jeg gikk på kinoen. Men det som ødela hele filmen var at jeg satt ved siden av en dame som hadde sjokolade ånde, og det var ikke særlig moromt å sitte ved siden av.. hehehehe..

-Blogges da!

-Affimizza

Han blir bare bedre og bedre for hver dag!

 • 29.06.2012 - 14:45

Jeg vet ikke om dette intresserer dere, men håper det xD
Husker dere Jaden Smith fra Karate Kid? Han har blitt så utrolig flink nå til å rappe.. Han kommer snart med en ny film som heter "After Earth" og det gleder jeg meg veldig til, også skal Karate kid 2 komme ut (: Gleder meg til den og! Her får dere se han rappe fra 2010 til 2012 (:

Justin Bieber feat Jaden Smith - Never say never (2010)

Justin Bieber and Jaden Smith - Thinking about you. (2011)


Justin Bieber and Jaden Smith - Happy New Year (2011 - 2012) kom på nyttårsaften.

Jaden Smith - Flame (2012)

Jaden Smith  - Give It To Em' (2012)

Justin Bieber feat Jaden Smith - Fairytale (2012)Jaden Smith - Gonzoes (2012) kom i går <3

Ja, han slutter aldri å overraske oss, haha! Han sier aldri noe til oss, han bare legger ut xD

Hva syns du?

-Mizza;*

Nybakt og svett.

 • 28.06.2012 - 21:09

Da har jeg kommet meg hjem etter ca 40min med ren jogging. Slitsomt var det vel ikke, men tørr hals og holl var det jeg endte meg når jeg kom inn døra hjemme. Så det var kjempe deilig å hoppe meg i dusjen. Nå sitter jeg i pysjen ute i stua å ser på tv sammen med mamma og stefaren min mens jeg drikker et digert glass med appelsinjuice. kos.


Før joggeturen.Alltid den deilige følelsen av å bevege på seg etter en real joggings.

-BLogges da!

---Ragnfrid---


Joggetur.

 • 28.06.2012 - 19:58

Siden jeg ikke har en dau shit å gjøre, tar jeg meg like så gjerne en lang joggetur. Så får vi se hvor sliten jeg blir og hvor lenge jeg holdet ut. Men mer enn 1000m er målet for i kveld. Jeg jogger jo tusen metern på under fem minutter, så hvis jeg jogger i en halv-time skal jeg nok komme meg en 5000m vil jeg tro. Men det kommer helt ann på formen etter et pår tusen meter. Så snx vi når jeg er ferdig med joggeturen min. : )

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Sightseeing down town.

 • 28.06.2012 - 18:55

Ja i dag har jeg vært ute på byen sammen med pappa, mamma, Sigrid og de to minste. Vi gikk litt frem og tilbake egentlig, men tok oss en pause ved undergangen til Stortinget T-banestasjon. Der så vi på et trylleshow om man kan kalle det det. Så lærte Sigrid seg et nytt uttrykk i dag "skeiv". Måtte forklare hen hva det faktisk stod for og betydde. Dette kom da fram i forbindelse med "skeive dager" festival greiene langs Karl Johan i dag. Etter en stund ble vi nokså sultne og sippa oss en tur innom McDonald's ikke langt unna H&M på Karl Johan.

Så i kveld er det det bare og forberede meg til VG-lista i morgen hvor bl.a "BOB" kommer + mange norske artister som Winnie og Erik og Kriss. Men siden Øyvår bestemte seg i siste liten for å ikke bli med på lista likevel går jeg like gjerne sammen med Sigrid og "friendsa" hennes. Blir moro det vel? Det tror i hvert fall jeg. Så på lørdag blir det Istid 4 på kino sammen med pappa og kanskje Øyvår om hun ønsker det, og det blir kjempe kos. Glad for at du spurte meg pappa. Tror det var 3D vi skulle se den i.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Endelig sol

 • 28.06.2012 - 16:09

Thumbs up ! 

Skal ut og jogge med Moah senere i dag.. Vi må få opp kondisen og da passet det perfekt nå som det endelig er sol. Har ikke noe annet å gjøre heller. Tenkte bare å skrive et innlegg siden jeg omtrent aldri skriver her xD 

Og siden jeg ikke har noe å blogge om så her er dagens sang:

Nicki Minaj - Starships


Hva syns du?

-Mizza;*

Fletter!

 • 27.06.2012 - 20:49

Da har jeg sitti å flettet håret mitt i kjempe mange timer med hjelp av Sigrid til bakhodet mitt. Nå kommer jeg til å ha dem i håret helt til jeg får krusekrøller. Det er i hvert fall det jeg håper på da. Men jeg tror jeg kommer til å kjøpe enda fler strikker sånn at Moah kan flette rasta på meg i løpet av ferien. Har liksom blitt en slags tradisjon det, jeg mener det å flette meg. Så blir det morsomt med bytur i morgen sammen med "famelyn"...-Blogges da!

---Ragnfrid---

Sol og sommer..

 • 27.06.2012 - 14:56

Da har jeg nettopp kommet hjem fra en hyggelig tur på senteret sammen med mamma, pappa og mine tre søstere. Jeg drakk en Pepsi Max. Men Jeg skal snart få laget en videoblogg, men jeg vet ikke riktig hva jeg skal ha som tema enda. Men det finner jeg vel ut av. Så i morgen blir det nok en dag med fint vær (om man skal tro på værmeldingene).  I dag har det vært sol og strålende vær, bare den teite vinden som gjør det kjørlig. Når jeg var på senteret kjøpte jeg meg en ny pakke med hårstrikker og en med slå hårklemmer. Var nesten på tide, siden jeg begynner å gå tom for de gamle.-Blogges da!

---Ragnfrid---

Strømmen gikk...

 • 26.06.2012 - 19:33

Jeg ble så gal i sta. Tenk at jeg gikk nesten en hel time uten strømbruk. Pc-en gikk tom for strøm og tv-en er jo ikke batterier på så jeg fikk ikke stett på den heller. Siden jeg ike liker å lese hadde jeg nesten ingenting å gjøre eller finne på. Men nå blir det snart vafler, det blir digg det. Blir sulten bare av lukten (selv om jeg er tett i nesa, later vi som om jeg lukter det). Men jeg har egentlig ikke gjort noe mer spennende etter siste innlegget ja la ut. Men skal oppover til Rjukan på  tirsdag eller noe tror jeg, siden jeg skal til Danmark med tante til neste Søndag. Jeg skal ta med sykkelen da. og det beste med det er at jeg skal sitte på med pappa oppover.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Shoping + VG-lista 2012.

 • 26.06.2012 - 15:14

Da var jeg her igjen da. Begynner å bli en stund siden jeg har blogget, men jeg har liksom ikke hatt så mye å blogge om. Så i dag har jeg vært alene hjemme med mamma og vi har tatt oss tid til en liten shoppingrunde og handlet litt nye klær som var på salg rund omking i nærområdet. Nå venter vi egentlig bare på at de to andre søstrene mine skal komme hjem slik at vi kan får laget en ordentlig god middag.

Skal se om jeg ikke får plantet ut en ny videoblogg om ikke så lenge. Er jo ferie, så da er  det ikke alltid man får tid til det. I hvert fall ikke i mitt tilfelle. Men skal prøve å være litt flinkere på det med bloggingen i ferien, sådd at dere blir oppdatert om hva som skjer og hva jeg skal gjøre i ferien.

I morgen hadde jeg og mamma tenkt oss en tur ned til byen for å se på livet. Kanskje til og med får med oss litt om når VG-lista er (da mener jeg selvfølgelig når det starter, for de som har følgt med vet at det er til fredag). Dit skal jeg dra, om det blir med eller uten søstrene mine. Men jeg aner ikke hvem som kommer dit i år da. Får da inderlig håpe det er mer kreativt en bare Erik og Kriss og typisk norkse artister. Noen ganger blir jeg bare rent lei av det. Men Chris Medina var kult i fjor da.

Dagens Innkjøp av klær:


Mati-top fra b.young 129,95,-


En stilig top fra H&M 49,50,-


Søt top fra KappAhl 50,-


Nok en top fra H&M 50,-


Stilig og kul shorts fra H&M 75,-

 

Det var ikke så mye jeg kjøpte meg, men noe ble det jo. Har dere shoppet i ferien fram til nå eller?

-Blogges da!

---Ragnfrid---
 

 

 

 

 

 

Hva skal jeg videoblogge om?

 • 25.06.2012 - 22:32

Jeg har lyst til å lage en videoblogg, men da lurer jeg på hva dere vil at jeg skal videoblogge om.. 
Skal få laget et innlegg hvor jeg viser dere hva mitt "siste inkjøp" er, men bare orker ikke legge inn bildene på pc'en haah!

Men uantett; hva skal jeg videoblogge om?

 

-Mizza;*

IKEA

 • 23.06.2012 - 09:50

Da drar vi snart til IKEA. Jeg skal ha meg en ny pult, istede for den stygge pulten jeg har nå. Jeg kødder ikke, den er stygg. Også skal mamma og pappa kjøpe noe mens jeg er på et kjøpesenter og shopper imens, hahaha! Smart?

jeg vet, jeg vet. Fordi jeg er trøtt....

-Mizza;*

Film!

 • 22.06.2012 - 12:20

Ja da var siste skoledag i 9.klasse ferdig og jeg har kommet meg hjem, er nokså fonøyd med karakterene mine, men ikke som jeg ville ha de. Men da vil jeg ønske dere alle en riktig god sommer og håper mange  kommer til å kose seg. Det skal i alle fall jeg gjøre, med eller uten kul hårfarge?. Men jeg skal se en film i kveld "Sherlock Holmes a game of shadows". Har ikke fått sett den på kino så da ser jeg den nå. En god ting er det å ha en pappa som eien nesten alt som finnes av film. Men jeg skal spise nå, så blogges sikkert senere.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Resultatet!

 • 21.06.2012 - 19:34

Nå ble det jo ikke akkurat som forventet, men om jeg farger det en gang til vedder jeg på at det blir mer blått enn det det ble nå. Men det sorte ble jeg fonøyd med da. Jeg synes jo det blå også er kult, men det så kulere ut på pakken. Det ser kulere ut ute, for da skinner lyset bedre på det, og bilde er tatt med iPhonen til Sigrid, men det er jo i for seg greit det.-BLogges da!

---Ragnfrid---

Blått + svart = Happy me!

 • 21.06.2012 - 16:31

Ja alle sammen da kan jeg bare få gjort det offesielt. Jeg skal farge håret mitt blått i dag. Ja! Jeg tuller ikke om du ikke tror meg kan jeg legge ut bilde når sveisen er klar. Jeg fant ut det var billigere å kjøpe fargene på MER MORO butikken, der får du en pakke i hvilken som helst farge til bare 100,- men det som er teit med det er at det er en semi permanent farge. Det driter jeg rett og slett i, så lenge jeg får blått hår er jeg fornøyd.

-Blogges da!---Ragnfrid---

MAUR!!!!! Æsj!

 • 20.06.2012 - 14:19

Nå er jeg rett og slett så møkk lei av maur. De kryr over alt hvor du enn måtte gå. I dag har det i hver fall følt sånn ut. Ja, for på skoleturen i skauen i dag krydde det av de og kanskje en av de større maurtuene jeg har sett i mitt liv var der. Om det er en ting jeg ALDRI kommer til å ha i et akvarium fyllt med jord, så er det maur azza. Ikke en gang edderkopper.

Så i morgen blir det herlig sommerfrokost på skolen, så vi får lov til å møte opp halv ti i stede for åtte. Men er ikke det litt digg da? Så må jeg si jeg har vært kjeme flink nå, jeg har faktisk lestt ut en bok på under et år, tok meg bare en måned til sammmen. DEt er den raskeste tiden jeg noen gang har brukt på å lese ut en bok på 543 sider.

Nå kan jeg ikke sitte her lenger, jeg skal nemlig lage middag sammen med mamma.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

LOL

 • 19.06.2012 - 16:35

Skal på kino etterpå, LOL heter den. Den høres ganske bra ut, hvertfall utifra traileren. Skal dit sammen med Aline og kanske Moah. Kinoen starter klokka 19:00 så må opp i dusjen før jeg stikker til byen :)

Siden jeg ikke får henta "innbygget" på traileren, så gir jeg dere heller linken, dere kan trykke her http://www.youtube.com/watch?v=QIwd0NSj0R0

Har du sett lol?

-Mizza;*

Temakveld

 • 18.06.2012 - 22:04

Hei! Jeg beklager at jeg blogger seint i dag, men jeg har omtrent nettopp fått dusja, spist og pakket sekken for i morgen. Jeg har hatt en fin kveld i dag selv om jeg ble nok så sliten og trøtt. Derfor tenkte jeg at jeg kunne legge meg etter jeg har skrevet ferdig innlegget. Skal si det var en morosm opplevelse å være programleder på temakvelden i dag, jeg fikk en hel masse "fun" ut av det. Men da vil jeg bare si god natt og må dere få en koselig og avslappende kveld videre.

-BLogges da!

---Ragnfrid---

17.06.2012

 • 17.06.2012 - 14:41

Ja. Da er det ikke lenge til jeg må fyke avgårde til t-banen. Jeg har ennå ikke fått gjort mye fram til nå, men støvsuget rommet mitt har jeg gjort da. Noen ganger må jo det gjøres også. I morgen er det temakveld på skolen og jeg gleder meg litt, siden jeg er en av programlederne. Noen må vel mene jeg er god til å reflektere meg, for hvis ikke tror jeg nok ikke jeg hadde blitt valgt til en av programlederne. Men nå har jeg nesten ikke tid til å blogge lenger, skal spise middag og dra. Men dere må fremdeles ha en fin dag da!

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Beat for Beat.

 • 17.06.2012 - 11:19

God morgen alle sammen, i dag skal jeg bli med mamma og søstrene mine på Beat for Beat. Om jeg ikke tar feil er det innspilling klokken 17:00 i ettermiddag. Vedder på at det blir drit kjedelig. jeg liker jo ikke en gang å se på det på tv. Men jeg får vel se hvordan det går før jeg kan begrunne det. Men en ting vet jeg. Det er lov å ta bilder, men uten blitz og det litt mindre kipe igjen er at mobilden må være avskrudd. Blir en ganske så sen kveld i dag, men det får jeg overleve. Så blir det nok rett i seng med en gang jeg kommer meg hjem.

Jeg kjeder meg, så om det er noen som har noen forslag til hva jeg kan gjøre før jeg drar i dag kan twittre det til meg, eller bare legge igjen en kommenter. Så vil jeg skryte litt av meg selv også. Jeg var faktisk ute å sykla i går kveld, tenkte bare jeg måtte det siden jeg vil ha opp kondisjonen min igjen.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Ka ska me finne på?

 • 16.06.2012 - 13:57

fin overskrift? ja.

Har nettopp kommet skjelvende ut fra dusjen, haha! klarte så vidt å gå når eg kom ut fra senga. Jeg sovna klokka 19:00 i går skjønner dere, og våkna klokka 03:00, kjempe fin natt og ikke få sove før klokka 06:00 igjen. Så når jeg gikk ned stekte jeg meg litt egg og jeg har Ingenting å blogge om, uff.. 
Det er kun 1 mnd til vi skal til Tyrkia, gleder meeeg :Dikke spørr haha!

 

Her er dagens sang:

 

Justin Bieber - All Around The World

-Mizza;*

Regn, regn gå din vei. Sol, sol kom til meg!

 • 16.06.2012 - 12:45

Nok en lørdag, nok en dag med regn. Når kan "sommern" begynne? Det er jo bare en uke til jeg er ferdig på skolen for i år, men kan ikke si det føles som sommer likevel. Jeg har ikke sett snurten av sola siden pinsen, i alle fall de varme dagene. I dag voknet jeg med pørende regn og det er kaldt ute + at jeg er forkjølet, kan ikke akkurat si det er så rart at man blir forkjølet.

Nå sitter jeg på sofaen i stua sammen med mamma og prater om diverse saker. Hadde bare solen vært her kunne jeg truffet pappa nede i byen og kanskje spleisa på en pizza eller noe. For det frister grusomt mye nå. Sånne dager hvor man må være inne er kjedelige, men en ting får jeg ut av det da. Jeg kan øve på sangene til mandagen.

Regner det hos dere eller?

 

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Tegn en sommerfulg og vis at du bryr deg.

 • 14.06.2012 - 17:11

Jeg kalte den Demi, for Demi Lovato <3

Reglene er:
1Når du føler at du ønsker å kutte deg, ta en markørpenneller sharpies og tegne ensommerfugl  armen eller hånden.
2Gi sommerfugl etter en kjær, eller noen som virkelig ønsker du å bli bedre.
3Du må la sommerfuglen visne naturligNEI skrubbe det av.
4Hvis du kutter før sommerfuglen er bortehar du drept den. Hvis du ikke kutterlever den.
5Hvis du har mer enn en sommerfugldreper skjæring dem alle.
6En annen person kan tegne dem på degDisse sommerfuglene er ekstra spesiellTa godt vare på dem.
7Selv om du ikke kuttergjerne tegne en sommerfugl uantsett, for å vise din støtteHvis du gjør dettekall den etter noen du kjenner at kutt eller lider akkurat og fortelle demDet kunne hjelpe.
-Mizza;* 

Uheldige meg.

 • 14.06.2012 - 14:28

Ja da var det på'n ogjen da, med snørrete nese og sår hals. Er så typisk at jeg skal bli forkjølet når jeg omtrent akkurat ble frisk fra min forje forkjølelse. Må være noe som går det der azz. Er ikke så hinsides deilig med vond og tørr hals. Kan det snart ta slutt? Men nok om det. Jeg fikk tilbake samfunnsfagprøven min i dag, og gjett a! Jeg fikk en 5'er på den. WeeHoo! Ikke den beste karakteren man kunne ha fått, men bedre enn 4 er det jo (hihi). Så siden jeg ikke har noen lekser til i morgen, kan jeg like så gjerne ta meg tid til å øve på "imagine" (låte jentene skal synge på temakvelden). + alle de andre da!

-Blogges da!

---Ragnfrid---

5.plass

 • 13.06.2012 - 16:00

Er det bare meg eller kommer vi høyere opp på lista for hver dag nå?

Topplisten i Tinn

 1. Veronicainusa
 2. Sonnevsauro
 3. Oofi
 4. Megaustad
 5. Affimizza
 6. Kroniskinflammatorisktarmsykdom
 7. Bjeffe
 8. Annikenusa
 9. B0sses
 10. Onedirectionupdatesnorway

Gratulerer med dagen søss!

 • 13.06.2012 - 15:46

Skal si tiden går fort, synes ikke det er lenge siden du var bitte liten. Faktis er det ikke så lenge siden du gikk i første klasse heller, for den dagen husker jeg. Men nå er du en stor jente på 11år og er litt av en krabat. Men skal si du har vært flink til å lage Oreokake og riskrem, det beste er at alt er hjemmelaget. Om du fortsatt liker å bake når du blir eldre, burde du bli kokk eller noe.

Nå skjer det ikke akkurat så veldig mye før klokken nærmer seg fire, for da kommer gjestene (i alle fall de som gidder å komme). Men er nok nødt til å gjøre leksene mine i dag også, så får sette av tid til dem senere i dag. Var det noen som fikk med seg sessongavslutningen av Hotel Cæsar? For det gjorde jeg i går på tv2sumo.no. Nå er det ikke artig å sitte på rumpa mi på sofaen i stua lengre, for de høye lydene (baby-skrik, høy tv og Bieber-musikk fra pc-en til hun andre søssen min). Om jeg blogger mer i dag blir det ikke før nærmerer kveldningen (om jeg får tid).


Noen ganger må jeg nesten le av de grusomt mange ansiktene du lager når du prater.

-Blogges da!

---Ragnfrid---
 

Ny sveis, Kort eller langt?

 • 12.06.2012 - 17:58

Hei og hopp alle sammen. Nettopp vært sammen med sigrid og Miriam på senteret og gomla på iskrem (nam, nam). Så satt jeg med foran pc-en og så på parodiklipp av Otto Jespersen på youtube.com. Skal si det er mye moro man får ut av en sånn nettside ja. Nå går vel tidsfordrivet mitt på å pakke sekken klar til i morgen og alt annet tilbehør. Det er jo heller ikke lenge til sommerferien, om jeg ikke tar feil tror jeg det er en og en halv uke igjen. Men er ikke sikkert det er samme greia på alle skolene i hele Norge. Har dere sett den nye sveisen min foressten? "By the way" skal jeg snart til frysøren, det blir digg, så kan jeg farge håret mitt. Så jeg vuurderer å klippe meg kort (til skuldrene), men jeg vet med meg selv at jeg vil ønske det lange tilbake om jeg gjør det. Så hva synes dere jeg burde gjøre?

-Blogges da!

---Ragnfrid---


Gått ned 3kg.

 • 12.06.2012 - 12:40

jeg hadde aldri trodd dette, men bruddene på rutinene mine forje uke gjorde at jeg gikk ned 3kg. Skal si det ikke er den måten jeg vanligvis går ned på, men en uke uten melk det funka azz. Men jeg har lyst til å gå ned non kilo til da, og da blir det til sommeren. For da kan jeg sykle mye igjen og bade og jogge og alt det der. Så i dag har jeg ikke kommet så langt. er ikke noe å gjøre siden vi har avspasering fra skolen i dag. Hadde det i går og, kan ikke si det var så mye å finne på da heller. Så jeg ble med mamma på senteret og øtte pappa der, og nå skal pappa komme hit sånn at han kan fikse litt på pc-en min.

Huff og meg, jeg føler meg bare så sulten etter at jeg kom hjem på lørdag kveld. Helt sikkert pga at jeg kom hjem til min vante hverdag. Så orker jeg ikke snakke om det mer.

Hva har dere gjort denne uka?

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Hvite busser.

 • 11.06.2012 - 19:37

Da har jeg endelig fått gått igjennom alle bildene jeg tok på turen og satt dem sammen til en videoblogg, men den er ganske lang da. Det værste er at jeg ikke fikk se Hotel Cæsar den uken, og denne uken går det ikke siden det var sessongavsluttning på Torsdag. Så aner jeg ikke hva mer jeg kan gjøre i kveld.

 

---Ragnfrid---

 

Home sweet home.

 • 10.06.2012 - 11:25

Hei! Da er jeg tilbake etter en slitsom og ganske lærerik uke i Polen og Tyskland. Jeg har ikke rukket og importere bildene fra kameraet ennå, men så fort det er gjort kommer jeg til å legge det ut som en bildevideo innmed det er så utrolig mange, så slipper dere å vente i hundre år på at de skal lastes ned på siden. Men skal si det var deilig med en lang nattssøvn. Så  da kommer bildene i neste innlegg jeg legger ut.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Siste innelegg for denne gang.

 • 01.06.2012 - 22:43

Det blir ikke så langt innelgg i kveld, men jeg ville bare si jeg ikke kan blogge på en uke, siden jeg ikke får lov til å ha med pc-en på skoleturen til Polen. Om ikke hadde jeg ikke reist uten den, men sånn er det når man er på SKOLETUR!. Jeg håper på å få tatt så mange bilder som mulig og heller legge de ut på bloggen etter hvert når jeg kommer jeg igjen. Så vet dere det. Men da må jeg pakke siste biten og legge meg, for jeg skal tidlig opp i morgen sideni vi reiser ganske tidlig i tillegg. Sov godt og ha en fin uke uten meg, eller prøv da i alle fall.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no