Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Hvordan kan jeg fortjene en slik venn?

 • 31.05.2014 - 17:12

Kan nesten ikke tro det er lørdag allerede. Den siste uken har gått så utorlig fort, og bedre er det å vite at sommerferien kun er noen få uker unna. Denne uken har kanskje vært livets beste uke for meg hittil. Jeg har vært på konsert og sett Miley Cyrus live, og det har fremdeles ikke gått opp for meg at jeg faktisk har sett Miley Cyrus. Selveste Miley Cyrus i egen person. Wow! That's huge. Så lenge jeg kan huske har jeg drømt om det øyeblikket, og takket være verdens beste venn fikk jeg drømmen oppfylt. Herre Gud! Hvordan kan jeg fortjene en slik venn?

For å toppe kransekaken skal jeg og pappa på kino å se Pompeii. Det er i hvertfall det vi har vurdert å gjøre, men pappa har mye å gjøre om dagen så jeg forventer ikke akkurat at det blir noe av. Ellers må jeg sette fingeren i gir og ferdiggjøre den digitale fortellingen som skal være ferdig innen slutten av skoledagen på tirsdag. Det blir ikke noe stess, for jeg er mer eller mindre ferdig med det allerede. 
Outfit #31052014

 • 31.05.2014 - 15:20

Miley Cyrus T-skjorte // Bangerz Tour Concert // 300 kr
Blue shorts // H&M // 150 kr 

Når noen bruker lang tid på badet.

 • 30.05.2014 - 15:49

En inneklemt dag betyr skolefri for enkelte av oss, og derfor har ikke jeg vært så nøye med hvordan jeg har bukt dagen. Jeg ble vekket av mamma kvart over ti og ble spurt om å være med ned til byen for å møte pappa. Selvfølgelig hadde jeg lyst til det, men siden Sigrid også ble vekket rundt samme tider som meg ble det litt krangel om bruk av badet. Jeg er den i familien som bruker minst tid på badet og liker av den grunn å bruke badet først, siden jeg ikke kan fordra å vente på de som bruker lenger tid enn meg på å stelle seg. Jeg hadde nøyaktig en time fra jeg ble vekket til å komme meg ut av døra, og når Sigrid bruker mer en 30 minutter på badet...vel. Da ber du om å bli klaget på og få små kjeft av meg. 

Siden solen skinner like fint som den gjorde i går, blir det grilling i dag også. Heldigvis ikke bare pølser og grillribbe som i går, men fisk også. Da blir det i hvert fall noe sunnere mat å velge i, noe jeg er veldig glad for. Jeg føler at alle de sunne middagsrettene blir borte hver gang søstrene mine er hos mamma, for de liker for eksempel ikke fisk og alt annet jeg og mamma kan sitte og kose oss med. Likevel finnes det enkelte av oss som er mer kresen i matveien enn andre. 
Et minne for livet

 • 29.05.2014 - 13:24

Gårsdagens Bangerz Tour konsert var den første og beste konserten jeg har vært på i mitt liv. Selv om Miley kanskje gikk litt for langt i enkeltes øyne, mener jeg dette var det beste jeg noen gang har fått se fra hennes side. At hun får kritikk for å daske og ta seg selv på vaginaen under scene-showet kan jeg forstå, når foreldre velger å ta meg selg sine 8-10 år gamle barn på en av Miley sine konserter. Barn som i grunn ikke egentlig vet hva det å ta på seg selv er og forbindes med ennå. Så jeg vil tro kritikken for det meste kommer fra alle foreldrene som valgte å stille opp med barna sine. 

På grunn av dårlig kamera på telefonen, ble det ikke like mye bilder som håpet, men jeg fikk filmet en del. Det var liv til tusen der inne og jeg hadde lykkerus i hele kroppen. Jeg gråt, skrek og gikk rett og slett helt bananas på min måte. Inne på Arenaen fikk jeg også kjøpt meg en t-skjorte pluss programmet. Jeg ønsket egentlig å kjøpe genseren med nesten samme bilde på, men 600 kroner gidder jeg ikke betale for en genser. 

Bangerz Tour konserten er et minne jeg vil bære med meg resten av livet, og det blir ikke den siste av Miley Cyrus sine konserter jeg kommer til å dra på. Nok en gang vil jeg takke Melissa for å ha gitt meg den største gaven noen kan gi. Hun er den personen jeg kan takke for at min aller største drøm gikk i oppfyllelse den 28.05.2014

Nå sitter jeg igjen med rød og vond solbrent hud etter timer med venting utenfor Telenor Arena. Jeg dro tidlig og kom klokken 14:30 siden vi sluttet en time tidligere på skolen. Dørene åpnet senere enn det som sto på billetten, og konseten startet 21:00 eller noe, og da hadde vi ventet inne på Arenaen i litt over en time. Men det var verdt med. 

Da jeg kom hjem i går var jeg så sliten. Jeg kom hjem rundt halv ett i natt og kroppen var ør fra topp til tå. Skal si det var enormt deilig å legge seg i sengen etter å ha fått i meg noe mat og drikke. Jeg tror jeg sovnet på et blunk.

Nå er det på tide å komme seg bort til lekeplassen, for i dag blir det grillings med mamma og pappa pluss resten av folka i familien. Tror det blir koselig etter nesten en hel dag på konsert i går. 
Bangerz Tour Norway

 • 27.05.2014 - 20:44

I kveld kjenner jeg spenningen stormer på i kroppen. Sommerfuglene blomstrer i magen og jeg gleder meg verre til konserten i morgen som holder til i Telenor Arena. Miley Cyrus' Bangerz Tour konsert blir den aller første ordentlige konserten jeg drar på i mitt liv, og jeg er så overlykkelig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av alle de gode følelsene mine. Da billettsalget startet tidligere i år var jeg så forberedt på at jeg ikke kunne dra på grunn av pengemangel, men siden jeg har verdens herligste person til bestevenn kan jeg nå skrike, gråte og bli så spinnvill som jeg bare orker i morgen. 

Heldigvis er onsdag den dagen i uken vi slutter tidligst på skolen, og med tanke på hvor minnesrik kvelden i morgen kommer til å bli, ser jeg på det som en bonus. Jeg aner ikke hvordan jeg kommer meg ned til arenaen, men det finner jeg fort ut av ved å spørre Sigrid som har vært på konserter der nede x-antall ganger. Siden det er en kort skoledag i morgen, har jeg tid til å dra hjem med sekken før jeg reiser. Jeg har allerede planlagt dagen fra start og fram til konserten, og jeg spiser ikke middag hjemme og må derfor kjøpe meg noe på veien.

-Skal du på konserten? 

 

Verdens beste pappa

 • 27.05.2014 - 11:51

I dag fyller mannen jeg ser mest opp til 55år, og dette er min måte å fortelle pappa hvor glad jeg er i han. Jeg vet jeg med årene har blitt mer krass og sta, ikke minst utrolig klagete over mine søsken. Men selv om vi ofte har våre uenigheter og små ubetydelige krangler er pappa fremdeles den beste personen man kan ha i livet noen ganger. Vi har egentlig veldig mye mer til felles enn hva vi ofte gir utrykk for, og det er jeg glad for. Det er gjerne våre felles interesser som har gjort pappa til en interessant og morsom person å tilbringe tid sammen med. I dag er den store dagen hans og selv hvor stor jeg blir, kommer jeg alltid til å være pappas lille jente. Jeg er glad i deg.

Gratulerer med dagen!Mislikt

 • 25.05.2014 - 18:10

Denne helgen har jeg gjort veldig lite. Jeg har nesten ikke hatt energi til å gjøre noe, bortsett fra å ta meg en joggetur om kvelden før leggetid. Jeg vet ikke helt hva det kommer av, men jeg antar at jeg automatisk blir mer sliten i hodet med mine to andre søsken under samme tak. Det må helt sikkert være grusomt for de å høre meg si det støtt og stadig, men for meg er det ren realitet. Det er fælt å si det, men nå gleder jeg meg faktisk til de kan dra tilbake til pappa, for da kommer de vanlige rutinene tilbake. Noe jeg innerst inne føler skal bli ganske deilig. 

Deres rutiner og hverdagslige behov er ikke de samme rutinene og behovene jeg trenger, og det er vel derfor vi ofte ender opp med å eksplodere i hverandres nærvær også. Jeg har ikke lyst til å mislike de slik jeg gjør, men når de bygger opp frustrasjoner og irritasjoner i meg til en hver tid, er det ikke bestandig like enkelt å styre unna den følelsen av å mislike de. Slik jeg ser det misliker de meg like mye som jeg misliker dem.Real Love

 • 24.05.2014 - 19:38

Real love is when you can't stand being apart from the person that you love. Because being apart from who you love will make you cry for hours and make your heart ache, no matter what the distance are. Real love is when you can't think of someone else than just that person. Because that person stole your heart. When the time comes. When you've felt that real love, you'll know. From that day on your life has changed. There's no going back, and perhaps you'll live in tears for the rest of your life if this person don't love you back. Love really hurts, and I'm not just saying that because I want you to feel bad about your own opinions about love. I say it because I've felt it myself. 

Love can make you happy in so many ways, but love can also make your life a living hell if things don't turn out how you thought it would. And I know things will get better by time, but what an emotional roller coaster to go through. Now I wonder how my life would turn out to be if he actually did love me the way I loved him and still do. Ever since the first time I laid my eyes on him, I can't think of someone else. He was my first love and if it was up to my, I would've wanted him to be my last as well. Dårlige dager

 • 23.05.2014 - 18:30

De siste par dagene har jeg vært ganske sløv med bloggen, men det er ikke på grunn av at jeg har glemt det at jeg har latt være å blogge. Jeg har bare hatt noen utrolig dårlige dager denne uken, og har valgt å ikke la det gå utover dere. Tidligere ville jeg kanskje blåst ut mye mer på bloggen enn det jeg gjør i dag, men jeg har vel gått lei av alt det negative. Derfor tenke jeg det er bedre å la være å blogge de dagene jeg ikke har humør til det. Målet er ikke akkurat å gå tilbake til start. Det ønsker jeg ikke. Det vil jeg ikke. Mitt liv, mitt alt, mitt bedre meg

 • 20.05.2014 - 16:34

"Du er min sjel, min skytsengel, mitt liv, mitt alt, mitt intet og mitt bedre meg. Du er engelen som kom og reddet meg".Alt startet her! Akkurat der faktisk. Vi kranglet. Vi og en felles venn. Ikke om en dum ting som man kanskje kunne forvente av folk på vår alder den gang. Vi kranglet om deg. Du skulle ikke være hennes venn, men min. Jeg ønsket at noen for en gangs skyld skulle velge meg framfor en annen. Jeg ville at du skulle være den personen som valgte meg framfor en annen. Framfor henne.

Bare du visste hvor evig takknemlig jeg er for at du til slutt valgte meg. Du, mitt alt, mitt intet og mitt bedre meg. Du har gitt meg lys å se i mine mørkeste og mest skremmende tider. Du tilbyr din hånd når jeg trenger den mest. Du forstår hver side ved meg. Mine gode og mine onde. Du er grunnen til at jeg fant lykken i å leve.

Etter år med uforglemmelige minner og tid sammen, er et liv uten deg noe jeg ikke kan se for meg. Du betyr for mye. Du har blitt en alt for stor del av mitt hjerte, min sjel og mitt liv. Du er en person jeg alltid kommer til å takke for alt det gode som har hendt meg. Du vil alltid være den jeg ser mest opp til. Du, min beste venn Melissa.

Jeg er glad i deg, og jeg savner den klovnen i deg som alltid får meg til å le. Jeg savner alle våre morsomme stunder. Jeg savner å være med deg, men mest av alt: Dele hver dag av mitt liv sammen med deg.

Langt fra moro

 • 19.05.2014 - 18:41

Etter jeg kom hjem fra skolen i dag har jeg følt meg mer fjern enn på lenge. Jeg klarte kun å holde meg våken til klokken fire før jeg sovnet, og sov gjorde jeg til klokken var halv seks. Jeg merker at årets 17.mai har virket skikkelig inn på min fysiske tilstand. Det var virkelig en koselig og morsom dag, men etter de bunadskoene kom på føttene mine den dagen, ble livet bare et helvete. Jeg har vært så matt og sliten og fullstendig energiløs siden 17.mai at jeg like gjerne kunne ligget i dvale fra nå og ut sommerferien. Så sliten og utmattet føler jeg meg virkelig og det er langt fra moro.

Jeg merket ikke noe spesielt til trøtthet på skolen, så jeg må nok ha vært nokså ferdig da jeg kom hjem. Det har vært ganske varmt i dag også, så det kan kanskje ha påvirket meg det også. Likevel synes jeg det har vært fint med sol og blå himmel i dag, for da fikk vi endelig gjort det solfangerprosjektet som vi egentlig skulle ha gjort på torsdag. Jeg kan ikke si solfangeren til gruppen min funket så godt som vi håpet på, men vi fikk i hvert fall pris for beste design i følge læreren. Helvetes bunadsko

 • 18.05.2014 - 11:44

God morgen kjære bloggvenner!

I dag er kroppen ille. Jeg har vondt fra hoften og ned, og jeg klarer så vidt å gå uten å banne. Det verker og gjør så helvetes vondt i nesten hele meg, og alt takket være de forbannede bunadskoene mine. Jeg er egentlig veldig glad for at 17.mai bare er én dag i året og ikke hver dag, for da tror jeg virkelig at jeg hadde krepert for lenge siden. Bunadsko for kvinner burde virkelig produseres med lavere hel og mykere såle til de av oss som går veldig tungt, som meg for eksempel. Neste år vurderer jeg nesten å kjøpe herre bunadsko, og det kun fordi de har en lavere hel. 

Om jeg ser bort i fra all smerte jeg bærer i kroppen, er denne søndagen egentlig helt okey. Det er ikke noe stress og livet tar jeg bare med ro, og det fortjener jeg virkelig siden det er rett på´n igjen med gym i morgen. Om jeg fremdeles har like vondt i kroppen i morgen, aner jeg ikke hvordan innsatsen min kommer til å være i gymtimen. Derfor har jeg planer om å bruke denne søndagen til å slappe av og la kroppen lege seg så godt den kan til i morgen.

Shorts // H&M
Sweater // H&M 

Til en forandring

 • 17.05.2014 - 22:18

Gratulerer med dagen!

I år er første gang på mange år jeg har feiret 17.mai med andre enn familien, og det var egentlig ganske koselig til en forandring. Jeg var med Ine og Patryck som jeg også var med på Game Of Thrones Exhibition for ikke veldig lenge siden. Vi møtte hverandre på Aker Brygge i dag rundt ett-tiden, og soset litt rundt før vi tok turen opp til Hovseter for å se på Kongens garde. Det må ha vært noe av det råeste jeg har vært vitne til i mitt liv på en dag som denne. Tidligere har jeg bare sett Kongens garde opptre på tv, men å se det live i virkeligheten er mer enn hva man kan forvente. Jeg har på følelsen av at jeg fikk hjerteklapp flere ganger da gardistene drillet med geværene sine. Dette er virkelig noe alle burde få med seg i løpet av livet. 

Resten av dagen tok vi bare med ro og fant oss plass inne på en Peppe's Pizza resturant i sentrum. Etter en hel dag med mye gåing, var det deilig å sette seg ned for å spise noe ordentlig mat. Når jeg bruker bunaden er jeg redd for å drikke og spise for mye, for det er veldig vanskelig å finne toaletter nede i sentrum, og når du har på et så tungt plagg som bunaden er det ikke særlig moro å holde seg for lenge. Etter en times tid på Peppe's, tok vi rett og slett kvelden. Klokken var tross alt blitt 19:00 og vi var slitene, og jeg og Ine ønsket mest å skifte til noe lettere og mer behagelig enn bunadene våre. En bunad er for det meste ull på ull på ull, og når det att på til er strålende sol ute, er ikke bunad det mest konfortable å ha på seg. Men alt i alt har jeg hatt en morsomt og triveldig dag.

Preparing for Hell

 • 16.05.2014 - 17:42

Denne fredagen har ikke vært annet en lang og slitsom. Jeg er tappet for energi og ser på det som veldig positivt med helg nå. Matteprøven gikk ikke 100%, men jeg føler jeg presterte bedre på denne enn på Del 1 på tentamen. Så jeg har en noen lunde god magefølelse på dette. Ellers har dagen gått i ett sett fra morgen til nå. Det ble ikke lunsj på meg siden jeg valgte å ta matteprøven, så da har dagen gått i ett uten pauser fra 08:30-15:30. Så jeg er trøtt og sliten og har egentlig mest lyst til å legge meg. 


I morgen er det Norges nasjonaldag, en dag som feires hvert år den 17.mai, og pappa har invitert meg over på frokost. Er usikker på om jeg skal dra, for etter det han har fortalt meg er frokosten fra 07:00-10:00. Det jeg tror pappa glemmer er at jeg liker å sove lenge. Sist helg sov jeg til klokken elleve hver dag, så hvordan skal jeg klare å komme meg bort pappa innen denne tidsrammen? I tillegg må jeg understreke at det er 17.mai i morgen, hvilket vil si at alt som går under betegnelsen kollektiv transport er fullt av kaos. Det er så mange mennesker som benytter seg av kollektiv transport den dagen, at det nesten er klin umulig for én enkelt person å få plass. Huff! 

Mattesuppe!

 • 15.05.2014 - 18:56

En av grunnene til at jeg ELSKER skolen min, er på grunn av alle de herlige tilbudene de har for oss som sliter med noe faglig, samme hvilket fag det gjelder. Mattesuppe er det fantastiske kallenavnet på skolens leksehjelp tilbud, og er å finne i biblioteket hver tirsdag og torsdag. Det fantastiske er at du får servert gratis suppe til leksehjelpen. Yey! Grunnen til at jeg ble værende igjen på skolen etter skoletid i dag, var mest på grunn av at jeg selv trengte rom til å øve til matteprøven i morgen, men også for å hjelpe en kompis fra klassen med å forstå nok til å ikke få stryk på vitnemålet. Jeg var ikke den eneste hjelpen fra klassen der, men når man hjelper andre føler man seg med ett litt "helmaks" etterpå uansett.

Nå har jeg kommet hjem for dagen og jeg er desverre ikke ferdig med alle ukens lekser, og er derfor nødt til å bruke noe mer av min fritid på å få unnagjort det jeg klarer før morgendagen. Det er ikke mye det er snakk om, men det er deilig å bare bli ferdig med det først som sist. Selv om det er en del timer siden vi fikk vite hvem som ble trukket opp til eksamen, sitter jeg enda med en bitter følelse i kroppen av å ikke komme opp. Mange gråt av glede, men jeg fikk det nok en gang ikke slik som jeg ville.Hashtags: #Skole #Mattesuppe #Leksehjelp #Eksamen #Lekser #Fritid #BitterFølelse

 

Tilbake i tid

 • 14.05.2014 - 17:08

Nå hater jeg meg selv for ikke å ha noe energi til overs. Dette skal selvfølgelig alltid skje mot slutten av hvert skoleår, når man egentlig trenger energien mest. Gruppen jeg arbeider med i naturfag, inkludert meg må skrive ferdig en iderapport til solfangerprosjektet vår innen i morgen. I tillegg til dette må jeg øve som en dust til fredagens matteprøve. Denne prøven tar jeg kun fordi jeg fikk dårligere resultat enn forventet på mattetentamen. Ved siden av å levere inn en naturfagsrapport i morgen, får vi også vite hvem som kommer opp i matte skriftlig på eksamen. Huff! Så mye på en gang...Jeg vet det ikke går an å dra tilbake i tid, men akkurat nå skulle jeg ønske jeg gikk på barneskolen, der man ikke trengte å være avhengig av å få gode skoleresultater for å komme inn på spesifike skoler neste skoleår. Under trekkningen i morgen, ønsker jeg virkelig å høre mitt eget navn, og om jeg ikke blir trukket i skriftlig ønsker jeg enormt å bli trukket i muntlig. Vanligvis ønsker jeg ikke å prakke på meg mer arbeid enn ellers, men jeg vil virkelig få en bra standpunktskarakter i matte innen slutten av semesteret. 

Barndommen - Et kapittel for seg selv

 • 12.05.2014 - 18:20

Barne-tv programmer som Pompel og Pilt og Halvsju er ikke akkurat det vi i min generasjon kommer til å huske mest når vi blir eldre. Disney Channel serier derimot...Hm? Definitivt. Er det noe jeg ikke kan glemme med barndommen så er det High School Musical, Hannah Montana, Wizards Of Waverly Place, That's so Raven, Cory in The House og alle andre timer jeg satt plantet foran tv-skjemen. Er det egentlig mulig å bli besatt av så mye? Helt siden og i etterkant har jeg vært og fremdeles er helt hektet på enkelte Disney Channel serier. Nå ser jeg selvfølgelig ikke på Disney lenger, for nå er det bare søppel å se der. Det er i hvert fall min mening. På den tiden hadde alle minst en serie fra Disney de var stormforelsket i. Likevel var det ikke bare Disney Channel vi var opphengt i. Det var Pokemon-kort, Pokemon-chips, Gummi armbånd, Viskelærstøv, Blyantspiss. Så husker jeg at alle skulle spille The Sims. Det var rett og slett ikke måte på hvor mye vi skulle samle på ved siden av alle seriene vi var så avhengig av. Jeg ser selvfølgelig barndommen fra et litt annet perspektiv nå, og jeg synes nesten synd på alle de lærerne som har mått tåle alle våre ekstreme avhengigheter og samleperioder. Nå er det snart 4 år siden jeg gikk på barneskolen, hvilket i grunn ikke føles som var for så veldig lenge siden, men noen av de samme tingene jeg likte da liker jeg fremdeles. Som film, musikk og spill. Jeg er litt forut for min tid sammenlignet med mange andre på min alder. Jeg liker litt eldre musikk og filmer. Drikker ikke, røyker ikke, snuser ikke, fester ikke og gjør jevnt over veldig lite av det dagens ungdom på min alder gjør. 

The ticket has arrived

 • 10.05.2014 - 15:51

Det lengtede brevet fra Melissa kom egentlig på torsdag, men mamma hadde glemt å fortelle meg om det, så da "fikk" jeg det i dag. Jeg føler meg som verdens heldigste person. Ikke bare får jeg min "number one dream" oppfylt på grunn av Melissa, men hver gang jeg får noe av mine beste venner, dukker det alltid opp et to eller flersiders brev ved siden av. Jeg er vanligvis ikke fullt rå rørt av meg, men deres brev får tårene rett og slett til å trille. Jeg savner vennene mine og spesielt Melissa. Som hun sier selv:

"Jeg vil egentlig bare si at jeg er så glad i deg. Du er min beste venn og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Jeg savner deg og jeg savner oss. Du fortjener så mye. Derfor skal du få det mye bedre. "a bad past, gives a good future". Tusen takk for at du fortsatt bor i hjertet mitt"

Innerst inne vet jeg ikke hva jeg skulle gjort dersom jeg ikke hadde hatt en så god venn som Melissa alltid har vært for meg. Jeg føler virkelig at jeg skylder henne så mye for at det hun gjør og har gjort for meg. Det er nettopp på grunn av henne at får sjansen til å dra på konserten jeg har ventet på hele livet. Den dagen skal jeg virkelig ta med meg resten av livet, og alt kan jeg takke min aller beste venn for. Takk, Takk, Takk! 

Lost grep

 • 08.05.2014 - 20:11

Nå kan jeg vel godt si at innspillingen ikke gikk fullt som planlagt. Jeg var så "lost" i grepene at jeg til tider nesten eksploderte av ren irritasjon over meg selv. Heldigvis skal jeg jobbe videre i lydstudioet i morgen, og forhåpentligvis få det ferdig da. Så jeg har noe mer tid å øve inn grepene og sangen på. Da tenker jeg at jeg skal bruke resten av dagen på det istedet for å se på tv. Jeg har virkelig lyst til å få til dette og gir meg ikke før det sitter i fingrene.

Etter jeg kom hjem har jeg også gjort litt researsh på dette store internettet etter gitar tutorials på låten jeg driver å spiller inn. Til og begynne med ble jeg ganske oppgitt, men etter å funnet en tutorial som går på nøyaktig den samme versjonen jeg har valgt, ble jeg veldig lettet. Så da har jeg i hvert fall noe å gjøre i kveld. Øve, øve og øve. Andre lekser er ferdig, så det er ikke mye annet enn gitaren å tenke på.

In need of new shoes?

 • 07.05.2014 - 16:43

Det er snart sommer, hvilket for mange vil si at tiden er inne for å kjøpe seg nye sko. Jeg er ikke av den typiske jente-jenten, så derfor ser jeg veldig ofte, faktisk alltid etter sko lignende joggesko. Jeg har allerede fått meg et favoritt skomerke, men så har jeg grublet litt på noe pappa sa sist jeg kjøpte meg sko. "Hva om akkurat dette skomerket skulle ta slutt en dag, hvilke sko skal du kjøpe da?" - Jeg har ikke noe konkret svar på det i dag, men for meg er det viktig med en god og myk skosåle. Rett og slett fordi jeg går veldig tungt og hardt. 

For nysgjerrighetens skyld tittet jeg innom diverse sko-nettsteder og fant blant annet New Balance skoene på Eshoes.no Trass i prisene, ser skoene veldig komfortable ut og kanskje jeg skal ta sjansen når pengene kommer til rette i lommeboken. Som pappa sier, jeg kan ikke leve kun på ett skomerke for resten av mitt liv.

 

       

- Klikk på bilene for mer informasjon om hver enkelt sko.

Heldigvis finnes det sko for en hver smak, så om ikke akkurat disse skoene falt i smak hos deg finnes det plenti å velge av på Eshoes.no

 

Mer om Eshoes:
Utvalget er omfattende, og vi vil tilby deg sko, støvler, ankelstøvler, gummistøvler, joggesko, jakker og regntøy. Vi har alltid gratis frakt, rask levering, en god kundeopplevelse og best av alt - du kan sitte hjemme på sofaen og bestille online! Les mer...

 

Kvalitetstid med gitaren

 • 07.05.2014 - 14:50

Det er en god stund siden sist jeg fant fram gitaren, men jeg har visst mått ta den fram igjen på grunn av ønsket om å spille inn en coverlåt denne PTF (prosjekt til fordypning) perioden. Jeg hadde egentlig bare sett for meg å finne instrumentalen til låten, men lydlæreren sa at dersom jeg skulle spille inn noe måtte jeg ha kompetanse i musikk. Det vil si at jeg måtte kunne spille og/eller bruke  et instrument. Det er veldig stressende å lære seg noe helt nytt på gitar på under to dager, men jeg gleder meg til å spille inn. Jeg tror at de timene jeg legger i gitaren denne uken vil være verdt det nær resultatet kommer på bordet.

Innspillingen starter allerede i morgen, men jeg tror jeg skal klare meg. Jeg har bare denne uken på å bli ferdig med låten, for lydlæreren vår mente at dersom jeg skulle sikre meg en best mulig karakter i faget burde jeg ved siden av coverlåten lage en "Radio-jingle" for å oppnå alle kompetansemålene. Jeg tror det skal gå bra og jeg er på god vei. Alle leksene jeg har ved siden av dette må gjøres uansett. 

 

Dette er sangen jeg har tenkt å lage en cover av. Originallåten er skrevet av Melanie Safka

Utrolig hva man skal holde ut

 • 05.05.2014 - 17:28

I dag har jeg vært veldig uheldig med formen. Den har nærmest vært som en berg og dal bane. Jeg er forkjølet, noe som har forårsaket en vond hals som nærmest brenner har jeg på følelsen av. I tillegg til forkjølelsen er jeg på min første dag i mensen-uken min, noe som har hjulpet på med litt ekstra kramper i underlivet. Så i tillegg til disse to irriterende og veldig vonde smertene, fryser jeg så krampen tar meg. Fy søren! Hvorfor må akkurat jeg rammes av disse forbannede bakteriene når jeg aller mest trenger å være frisk? Why me?Ønsk meg god bedring da dere :)

 

En myk start på dagen

 • 04.05.2014 - 15:02

I dag startet jeg dagen mykt med en kopp te og film. Ikke en ny film for meg, men en film jeg ikke kan få sett nok ganger. Jeg våknet ganske sent i dag, hvilket sa seg selv at filmen ville slutte på en sent tidspunkt også. Mamma var allerede gått ut døren før filmen var ferdig, så da jeg hadde kommet i et mer våkent modus dro jeg til pappa. Det er tross alt hos pappa jeg får brukt internett på sitt fulle. Jeg liker ikke den nødløsningen vi har hjemme hos mamma med trådløst modem i USB-format. Jeg er mer tilhenger av det modemet vi hadde før vi flyttet dit vi bor nå, for da var situasjonen med internett bedre. Nå er jeg hos pappa og vet ikke helt hva som skjer. Det ble nevnt at vi skal ned til Sofienbergparken fordi det skal være tivoli der nede, men fram til jeg får noen mer konkrete beskjeder tar jeg livet med ro.

Første ordentlige innlegg på bloggen skrevet av meg

 • 02.05.2014 - 18:39

Hei jeg bare lurer på en ting. Er det noen som kan komme med forslag på hva jeg kan gjøre eller? Jeg har så fritids og vet ikke om melissa vill være med meg. 

OG TIL ALLE DE SOM SPØRR SÅ DUMT PÅ DE SPØRSMÅLS GREIENE, FINN PÅ NOE ANNET EN ANNEN GANG, FOR SERR AZZ DET ER BARE DUMT Å SPØRRE OM VI HAR PULT, KLINT OG ALT DET DER. 
HELLO JEG TRODDE ALLE VISSTE DET JEG!!!!!!!!Fy søren! Dette ble jeg lei meg av å lese. Herre Gud så merkelig jeg skrev om ting før. I tillegg til en del skrivefeil og tegnsettingsfeil òg. Jeg er så utrolig skuffet over skrive ferdighetene jeg hadde som 13 åring. Det er fire år siden dette innlegget ble skrevet og jeg dør nesten inni meg av å lese det nå. De fleste jeg kjenner som leser bloggen pleier å si at jeg skriver som om jeg skulle ha sagt det selv, og hvis dette er måten jeg snakket på før, er jeg mer enn skuffet over meg selv. Ut i fra å lese dette fire år gamle innlegget, må jeg ha vært utrolig barnslig. Herre Gud! "Is it possible?" Er på mange måter veldig glad for at dette ikke er måten jeg skriver på nå lenger. 

ARG!

Inneklemte dager

 • 02.05.2014 - 16:44

I dag har det skjedd generelt lite i forhold til helt vanlige fredager, siden det har vært fri på grunn av at dette er en inneklemt dag. Dagen startet med en myk og lat morgen med Cheerios og te til frokost, og siden det har vært sol og fint vær i dag, har jeg brukt en del timer av dagen ute. Det har faktisk vært så varmt og deilig at jeg og mamma tok kaffen ute i dag. Vi har egentlig bare kost oss og hatt det utrolig hyggelig i sommervarmen.Nå har vi nettopp kommet hjem fra barnehagen og er i gang med å lage middag. Jeg er veldig sulten, så jeg tror det skal bli godt med nudler med wokgrønnsaker og kyllinkjøtt i. Jeg er også veldig glad for at det er fredag, for da er sannsynlighetene større for at det finnes noe morsomt å se på tv i kveld. Jeg hater virkelig de vanlige ukedagene som mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, for da går det bare søppel på tv etter min mening. Med unntak av Typisk Deg og Brille. Av en merkelig grunn liker jeg best å se på programmer jeg kan lære noe fornuftig av, som jeg i etterkant får bruk for i skolesammenheng. 

Håper dere alle koser dere masse i kveld, for det skal i hvert fall jeg gjøre. 

Forandringen

 • 01.05.2014 - 18:52

Alle sliter med noe, selv om vi liker å innrømme det eller ikke. Jeg sliter også, men jeg er på bedringens vei. Lenge har jeg slitt med vekten min, og det synes kanskje ikke, men de som kjenner meg vet hvor mye jeg har slitt og legger merke til forandringene. Før kunne jeg ikke kontrollere matinntaket mitt. Jeg kunne spise ti brødskiver om gangen og hev innpå med alt av søtsaker og annet kost med enormt mye kalorier. Heldigvis har jeg klart å dra meg selv i ørene og få livet på en sunnere sti. Jeg klarer endelig å kontrollere meg selv mer enn hva jeg kunne før, og det føles så utrolig godt. Jeg er faktisk stolt av det jeg har klart å oppnå. 

En dag bestemte jeg meg bare for å ikke sitte rumpen å deppe over livet lenger. Jeg ville ikke ende opp som en gjennomsnittlig amerikaner. Jeg ønsket noe mer enn det. Jeg ønsket et sunnere liv, og et langt mer lykkelig liv. Jeg tror aldri jeg ville sett på verden slik jeg gjør i dag, hadde det ikke vært for ståpå-viljen min den gangen. 


Vektforandringen 2010 - 2014

Vinner av månedens blogg

 • 01.05.2014 - 15:32

De aller fleste som kommer fra hjemstedet mitt vil kjenne igjen Nicolea. Hun har vært frem og tilbake på mange forskjellige blogger, og hun har tidligere også vært linket her på bloggen, men da med sin forige blogg. Nicolea blogger om alt som interesserer henne. Sminke, mote og alt det der. Likevel vil jeg nok tro at hun elsker å lage videoblogger, for det er hva vi finner mest av. Slik jeg kjenner Nicolea er hun en drit kul og morsom jente alle faller for, og dette gir hun tydelig utrykk for gjennom bloggen sin også.

Når jeg vurderer hvilke blogger som skal linkes på bloggen ser jeg etter blogger med struktur or orden framfor alt. Dette mener jeg Nicolea mestrer på sin blogg. Det er store bilder med god kvalitet og det er masse interessant å lese om og en hver som leser bloggen vil skjeldent kjede seg. Jeg håper dere tar dere bry til å kikke innom bloggen til Nicolea, for den er verdt å lese.

Bloggen hennes finner du <<HER>>

 

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no