hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Hvordan kan jeg fortjene en slik venn? 31.05.2014

Kan nesten ikke tro det er lørdag allerede. Den siste uken har gått så utorlig fort, og bedre er det å vite at sommerferien kun er noen få uker unna. Denne uken har kanskje vært livets beste uke for meg hittil. Jeg har vært på konsert og sett Miley Cyrus live, og det har fremdeles ikke gått opp for meg at jeg faktisk har sett Miley Cyrus. Selveste Miley Cyrus i egen person. Wow! That's huge. Så lenge jeg kan huske har jeg drømt om det øyeblikket, og takket være verdens beste venn fikk jeg drømmen oppfylt. Herre Gud! Hvordan kan jeg fortjene en slik venn?

For å toppe kransekaken skal jeg og pappa på kino å se Pompeii. Det er i hvertfall det vi har vurdert å gjøre, men pappa har mye å gjøre om dagen så jeg forventer ikke akkurat at det blir noe av. Ellers må jeg sette fingeren i gir og ferdiggjøre den digitale fortellingen som skal være ferdig innen slutten av skoledagen på tirsdag. Det blir ikke noe stess, for jeg er mer eller mindre ferdig med det allerede. 
 • Dato: 31.05.2014
 • Tid: 17:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Outfit #31052014 31.05.2014

Miley Cyrus T-skjorte // Bangerz Tour Concert // 300 kr
Blue shorts // H&M // 150 kr 

 • Dato: 31.05.2014
 • Tid: 15:20
 • Kategori: Outfit
 • Kommentarer: 4

Vil du bli månedens blogg? 30.05.2014

 • Dato: 30.05.2014
 • Tid: 23:03
 • Kategori: Linkerunde
 • Kommentarer: 1

Når noen bruker lang tid på badet. 30.05.2014

En inneklemt dag betyr skolefri for enkelte av oss, og derfor har ikke jeg vært så nøye med hvordan jeg har bukt dagen. Jeg ble vekket av mamma kvart over ti og ble spurt om å være med ned til byen for å møte pappa. Selvfølgelig hadde jeg lyst til det, men siden Sigrid også ble vekket rundt samme tider som meg ble det litt krangel om bruk av badet. Jeg er den i familien som bruker minst tid på badet og liker av den grunn å bruke badet først, siden jeg ikke kan fordra å vente på de som bruker lenger tid enn meg på å stelle seg. Jeg hadde nøyaktig en time fra jeg ble vekket til å komme meg ut av døra, og når Sigrid bruker mer en 30 minutter på badet...vel. Da ber du om å bli klaget på og få små kjeft av meg. 

Siden solen skinner like fint som den gjorde i går, blir det grilling i dag også. Heldigvis ikke bare pølser og grillribbe som i går, men fisk også. Da blir det i hvert fall noe sunnere mat å velge i, noe jeg er veldig glad for. Jeg føler at alle de sunne middagsrettene blir borte hver gang søstrene mine er hos mamma, for de liker for eksempel ikke fisk og alt annet jeg og mamma kan sitte og kose oss med. Likevel finnes det enkelte av oss som er mer kresen i matveien enn andre. 
 • Dato: 30.05.2014
 • Tid: 15:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Et minne for livet 29.05.2014

Gårsdagens Bangerz Tour konsert var den første og beste konserten jeg har vært på i mitt liv. Selv om Miley kanskje gikk litt for langt i enkeltes øyne, mener jeg dette var det beste jeg noen gang har fått se fra hennes side. At hun får kritikk for å daske og ta seg selv på vaginaen under scene-showet kan jeg forstå, når foreldre velger å ta meg selg sine 8-10 år gamle barn på en av Miley sine konserter. Barn som i grunn ikke egentlig vet hva det å ta på seg selv er og forbindes med ennå. Så jeg vil tro kritikken for det meste kommer fra alle foreldrene som valgte å stille opp med barna sine. 

På grunn av dårlig kamera på telefonen, ble det ikke like mye bilder som håpet, men jeg fikk filmet en del. Det var liv til tusen der inne og jeg hadde lykkerus i hele kroppen. Jeg gråt, skrek og gikk rett og slett helt bananas på min måte. Inne på Arenaen fikk jeg også kjøpt meg en t-skjorte pluss programmet. Jeg ønsket egentlig å kjøpe genseren med nesten samme bilde på, men 600 kroner gidder jeg ikke betale for en genser. 

Bangerz Tour konserten er et minne jeg vil bære med meg resten av livet, og det blir ikke den siste av Miley Cyrus sine konserter jeg kommer til å dra på. Nok en gang vil jeg takke Melissa for å ha gitt meg den største gaven noen kan gi. Hun er den personen jeg kan takke for at min aller største drøm gikk i oppfyllelse den 28.05.2014

Nå sitter jeg igjen med rød og vond solbrent hud etter timer med venting utenfor Telenor Arena. Jeg dro tidlig og kom klokken 14:30 siden vi sluttet en time tidligere på skolen. Dørene åpnet senere enn det som sto på billetten, og konseten startet 21:00 eller noe, og da hadde vi ventet inne på Arenaen i litt over en time. Men det var verdt med. 

Da jeg kom hjem i går var jeg så sliten. Jeg kom hjem rundt halv ett i natt og kroppen var ør fra topp til tå. Skal si det var enormt deilig å legge seg i sengen etter å ha fått i meg noe mat og drikke. Jeg tror jeg sovnet på et blunk.

Nå er det på tide å komme seg bort til lekeplassen, for i dag blir det grillings med mamma og pappa pluss resten av folka i familien. Tror det blir koselig etter nesten en hel dag på konsert i går. 
 • Dato: 29.05.2014
 • Tid: 13:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Bangerz Tour Norway 27.05.2014

I kveld kjenner jeg spenningen stormer på i kroppen. Sommerfuglene blomstrer i magen og jeg gleder meg verre til konserten i morgen som holder til i Telenor Arena. Miley Cyrus' Bangerz Tour konsert blir den aller første ordentlige konserten jeg drar på i mitt liv, og jeg er så overlykkelig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av alle de gode følelsene mine. Da billettsalget startet tidligere i år var jeg så forberedt på at jeg ikke kunne dra på grunn av pengemangel, men siden jeg har verdens herligste person til bestevenn kan jeg nå skrike, gråte og bli så spinnvill som jeg bare orker i morgen. 

Heldigvis er onsdag den dagen i uken vi slutter tidligst på skolen, og med tanke på hvor minnesrik kvelden i morgen kommer til å bli, ser jeg på det som en bonus. Jeg aner ikke hvordan jeg kommer meg ned til arenaen, men det finner jeg fort ut av ved å spørre Sigrid som har vært på konserter der nede x-antall ganger. Siden det er en kort skoledag i morgen, har jeg tid til å dra hjem med sekken før jeg reiser. Jeg har allerede planlagt dagen fra start og fram til konserten, og jeg spiser ikke middag hjemme og må derfor kjøpe meg noe på veien.

-Skal du på konserten? 

 

 • Dato: 27.05.2014
 • Tid: 20:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7

Verdens beste pappa 27.05.2014

I dag fyller mannen jeg ser mest opp til 55år, og dette er min måte å fortelle pappa hvor glad jeg er i han. Jeg vet jeg med årene har blitt mer krass og sta, ikke minst utrolig klagete over mine søsken. Men selv om vi ofte har våre uenigheter og små ubetydelige krangler er pappa fremdeles den beste personen man kan ha i livet noen ganger. Vi har egentlig veldig mye mer til felles enn hva vi ofte gir utrykk for, og det er jeg glad for. Det er gjerne våre felles interesser som har gjort pappa til en interessant og morsom person å tilbringe tid sammen med. I dag er den store dagen hans og selv hvor stor jeg blir, kommer jeg alltid til å være pappas lille jente. Jeg er glad i deg.

Gratulerer med dagen! • Dato: 27.05.2014
 • Tid: 11:51
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1

Mislikt 25.05.2014

Denne helgen har jeg gjort veldig lite. Jeg har nesten ikke hatt energi til å gjøre noe, bortsett fra å ta meg en joggetur om kvelden før leggetid. Jeg vet ikke helt hva det kommer av, men jeg antar at jeg automatisk blir mer sliten i hodet med mine to andre søsken under samme tak. Det må helt sikkert være grusomt for de å høre meg si det støtt og stadig, men for meg er det ren realitet. Det er fælt å si det, men nå gleder jeg meg faktisk til de kan dra tilbake til pappa, for da kommer de vanlige rutinene tilbake. Noe jeg innerst inne føler skal bli ganske deilig. 

Deres rutiner og hverdagslige behov er ikke de samme rutinene og behovene jeg trenger, og det er vel derfor vi ofte ender opp med å eksplodere i hverandres nærvær også. Jeg har ikke lyst til å mislike de slik jeg gjør, men når de bygger opp frustrasjoner og irritasjoner i meg til en hver tid, er det ikke bestandig like enkelt å styre unna den følelsen av å mislike de. Slik jeg ser det misliker de meg like mye som jeg misliker dem. • Dato: 25.05.2014
 • Tid: 18:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Real Love 24.05.2014

Real love is when you can't stand being apart from the person that you love. Because being apart from who you love will make you cry for hours and make your heart ache, no matter what the distance are. Real love is when you can't think of someone else than just that person. Because that person stole your heart. When the time comes. When you've felt that real love, you'll know. From that day on your life has changed. There's no going back, and perhaps you'll live in tears for the rest of your life if this person don't love you back. Love really hurts, and I'm not just saying that because I want you to feel bad about your own opinions about love. I say it because I've felt it myself. 

Love can make you happy in so many ways, but love can also make your life a living hell if things don't turn out how you thought it would. And I know things will get better by time, but what an emotional roller coaster to go through. Now I wonder how my life would turn out to be if he actually did love me the way I loved him and still do. Ever since the first time I laid my eyes on him, I can't think of someone else. He was my first love and if it was up to my, I would've wanted him to be my last as well.  • Dato: 24.05.2014
 • Tid: 19:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Dårlige dager 23.05.2014

De siste par dagene har jeg vært ganske sløv med bloggen, men det er ikke på grunn av at jeg har glemt det at jeg har latt være å blogge. Jeg har bare hatt noen utrolig dårlige dager denne uken, og har valgt å ikke la det gå utover dere. Tidligere ville jeg kanskje blåst ut mye mer på bloggen enn det jeg gjør i dag, men jeg har vel gått lei av alt det negative. Derfor tenke jeg det er bedre å la være å blogge de dagene jeg ikke har humør til det. Målet er ikke akkurat å gå tilbake til start. Det ønsker jeg ikke. Det vil jeg ikke.  • Dato: 23.05.2014
 • Tid: 18:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Mitt liv, mitt alt, mitt bedre meg 20.05.2014

"Du er min sjel, min skytsengel, mitt liv, mitt alt, mitt intet og mitt bedre meg. Du er engelen som kom og reddet meg".Alt startet her! Akkurat der faktisk. Vi kranglet. Vi og en felles venn. Ikke om en dum ting som man kanskje kunne forvente av folk på vår alder den gang. Vi kranglet om deg. Du skulle ikke være hennes venn, men min. Jeg ønsket at noen for en gangs skyld skulle velge meg framfor en annen. Jeg ville at du skulle være den personen som valgte meg framfor en annen. Framfor henne.

Bare du visste hvor evig takknemlig jeg er for at du til slutt valgte meg. Du, mitt alt, mitt intet og mitt bedre meg. Du har gitt meg lys å se i mine mørkeste og mest skremmende tider. Du tilbyr din hånd når jeg trenger den mest. Du forstår hver side ved meg. Mine gode og mine onde. Du er grunnen til at jeg fant lykken i å leve.

Etter år med uforglemmelige minner og tid sammen, er et liv uten deg noe jeg ikke kan se for meg. Du betyr for mye. Du har blitt en alt for stor del av mitt hjerte, min sjel og mitt liv. Du er en person jeg alltid kommer til å takke for alt det gode som har hendt meg. Du vil alltid være den jeg ser mest opp til. Du, min beste venn Melissa.

Jeg er glad i deg, og jeg savner den klovnen i deg som alltid får meg til å le. Jeg savner alle våre morsomme stunder. Jeg savner å være med deg, men mest av alt: Dele hver dag av mitt liv sammen med deg.

 • Dato: 20.05.2014
 • Tid: 16:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Langt fra moro 19.05.2014

Etter jeg kom hjem fra skolen i dag har jeg følt meg mer fjern enn på lenge. Jeg klarte kun å holde meg våken til klokken fire før jeg sovnet, og sov gjorde jeg til klokken var halv seks. Jeg merker at årets 17.mai har virket skikkelig inn på min fysiske tilstand. Det var virkelig en koselig og morsom dag, men etter de bunadskoene kom på føttene mine den dagen, ble livet bare et helvete. Jeg har vært så matt og sliten og fullstendig energiløs siden 17.mai at jeg like gjerne kunne ligget i dvale fra nå og ut sommerferien. Så sliten og utmattet føler jeg meg virkelig og det er langt fra moro.

Jeg merket ikke noe spesielt til trøtthet på skolen, så jeg må nok ha vært nokså ferdig da jeg kom hjem. Det har vært ganske varmt i dag også, så det kan kanskje ha påvirket meg det også. Likevel synes jeg det har vært fint med sol og blå himmel i dag, for da fikk vi endelig gjort det solfangerprosjektet som vi egentlig skulle ha gjort på torsdag. Jeg kan ikke si solfangeren til gruppen min funket så godt som vi håpet på, men vi fikk i hvert fall pris for beste design i følge læreren.  • Dato: 19.05.2014
 • Tid: 18:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Helvetes bunadsko 18.05.2014

God morgen kjære bloggvenner!

I dag er kroppen ille. Jeg har vondt fra hoften og ned, og jeg klarer så vidt å gå uten å banne. Det verker og gjør så helvetes vondt i nesten hele meg, og alt takket være de forbannede bunadskoene mine. Jeg er egentlig veldig glad for at 17.mai bare er én dag i året og ikke hver dag, for da tror jeg virkelig at jeg hadde krepert for lenge siden. Bunadsko for kvinner burde virkelig produseres med lavere hel og mykere såle til de av oss som går veldig tungt, som meg for eksempel. Neste år vurderer jeg nesten å kjøpe herre bunadsko, og det kun fordi de har en lavere hel. 

Om jeg ser bort i fra all smerte jeg bærer i kroppen, er denne søndagen egentlig helt okey. Det er ikke noe stress og livet tar jeg bare med ro, og det fortjener jeg virkelig siden det er rett på´n igjen med gym i morgen. Om jeg fremdeles har like vondt i kroppen i morgen, aner jeg ikke hvordan innsatsen min kommer til å være i gymtimen. Derfor har jeg planer om å bruke denne søndagen til å slappe av og la kroppen lege seg så godt den kan til i morgen.

Shorts // H&M
Sweater // H&M 

 • Dato: 18.05.2014
 • Tid: 11:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Til en forandring 17.05.2014

Gratulerer med dagen!

I år er første gang på mange år jeg har feiret 17.mai med andre enn familien, og det var egentlig ganske koselig til en forandring. Jeg var med Ine og Patryck som jeg også var med på Game Of Thrones Exhibition for ikke veldig lenge siden. Vi møtte hverandre på Aker Brygge i dag rundt ett-tiden, og soset litt rundt før vi tok turen opp til Hovseter for å se på Kongens garde. Det må ha vært noe av det råeste jeg har vært vitne til i mitt liv på en dag som denne. Tidligere har jeg bare sett Kongens garde opptre på tv, men å se det live i virkeligheten er mer enn hva man kan forvente. Jeg har på følelsen av at jeg fikk hjerteklapp flere ganger da gardistene drillet med geværene sine. Dette er virkelig noe alle burde få med seg i løpet av livet. 

Resten av dagen tok vi bare med ro og fant oss plass inne på en Peppe's Pizza resturant i sentrum. Etter en hel dag med mye gåing, var det deilig å sette seg ned for å spise noe ordentlig mat. Når jeg bruker bunaden er jeg redd for å drikke og spise for mye, for det er veldig vanskelig å finne toaletter nede i sentrum, og når du har på et så tungt plagg som bunaden er det ikke særlig moro å holde seg for lenge. Etter en times tid på Peppe's, tok vi rett og slett kvelden. Klokken var tross alt blitt 19:00 og vi var slitene, og jeg og Ine ønsket mest å skifte til noe lettere og mer behagelig enn bunadene våre. En bunad er for det meste ull på ull på ull, og når det att på til er strålende sol ute, er ikke bunad det mest konfortable å ha på seg. Men alt i alt har jeg hatt en morsomt og triveldig dag.

 • Dato: 17.05.2014
 • Tid: 22:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Preparing for Hell 16.05.2014

Denne fredagen har ikke vært annet en lang og slitsom. Jeg er tappet for energi og ser på det som veldig positivt med helg nå. Matteprøven gikk ikke 100%, men jeg føler jeg presterte bedre på denne enn på Del 1 på tentamen. Så jeg har en noen lunde god magefølelse på dette. Ellers har dagen gått i ett sett fra morgen til nå. Det ble ikke lunsj på meg siden jeg valgte å ta matteprøven, så da har dagen gått i ett uten pauser fra 08:30-15:30. Så jeg er trøtt og sliten og har egentlig mest lyst til å legge meg. 


I morgen er det Norges nasjonaldag, en dag som feires hvert år den 17.mai, og pappa har invitert meg over på frokost. Er usikker på om jeg skal dra, for etter det han har fortalt meg er frokosten fra 07:00-10:00. Det jeg tror pappa glemmer er at jeg liker å sove lenge. Sist helg sov jeg til klokken elleve hver dag, så hvordan skal jeg klare å komme meg bort pappa innen denne tidsrammen? I tillegg må jeg understreke at det er 17.mai i morgen, hvilket vil si at alt som går under betegnelsen kollektiv transport er fullt av kaos. Det er så mange mennesker som benytter seg av kollektiv transport den dagen, at det nesten er klin umulig for én enkelt person å få plass. Huff! 

 • Dato: 16.05.2014
 • Tid: 17:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no