Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

"Mitt kjedelige liv" episode 5

 • 31.05.2013 - 21:59

 

---Ragnfrid---

Naturlivet

 • 31.05.2013 - 19:20

Hallo!

I dag skal jeg si jeg har vært effektiv. Jeg har skiftet på senga, ryddet og vasket rommet og aktivisert de to små littegranne. Nå er jeg egentlig ganske varm etter å ha vært i bevegelse i denne varmen, så jeg tenker meg inn i dusjen om ikke alt for lenge. Skal ikke klage på varmen heller, for nå som det begynner å bli sommer kommer blomstene og all naturliv tilbake og det er ekstra morsomt å ta bilder av. Så jeg har vært en tur på forsiden av huset og knipset noen bilder her og der av diverse blomster og planter. Jeg tenker jeg starter på "Mitt kjedelige liv" etter jeg har kommet meg ut av dusjen og før jeg setter på The Grey. Kos dere så lenge.  

---Ragnfrid---

Tropesommeren er her!

 • 31.05.2013 - 16:28

Hallo skjønne lesere!

Som alle vet så er det fredag og det betyr kun en ting. Det er helg! Nå skal jeg bare slappe av alt jeg kan og nyte helgen til dens ende. Senere i kveld skal jeg kose meg alene på rommet med en film jeg lånte med meg fra pappa i går. The Grey heter den for de som lurte på det. Fram til da skal jeg nok kose meg ute i det fine været, for tropesommeren har mer eller minde kommet til Oslo for i år. Kanskje jeg har tid til å finne meg en morsom film å se på kino i helgen. Jeg får håpe det er flere forestillinger av Iron Man 3 igjen. For om så er skal jeg løpe bort til neste forestilling. 

Som informasjon for de som er blitt "fan" av min nye serie som er på bloggen, kommer det en helt ny episode av "Mitt kjedelige liv" i kveld. Det er femte episode jeg legger ut og jeg har planer om å svare på spørsmålsrunden som en del av den. Så om du føler du ikke har fått stilt meg de spørsmålene du ønsket, er det bare å scrolle seg nedover bloggen og finne fram til spørsmålsrunden. Kos dere masse videre i det fine været.

---Ragnfrid---

Finish Line

 • 30.05.2013 - 18:13

Hei!

Da er jeg og Jenny endelig ferdig med musikkvideoen og bare små formaliteter gjenstår. Allerede i morgen kommer vi til å levere musikkvideoen om vi er fornøyde nok med alle små detaljer rundt. Det gjenstår kun en ting og det er å skrive loggen inn på et word-dokument og kopiere det ut. Først da kan vi legge det inn i mappen vi skal levere inn sammen med musikkvideoen, men nå skal jeg kose meg hos pappa med grillmat og resten av familien. Jeg vet ennå ikke helt når jeg kommer hjem, men jeg blir ihvertfall ikke til så veldig seint hos pappa. Håper dagen deres har vært slik dere forventet at den skulle bli.

---Ragnfrid---

Jeg drar snart

 • 30.05.2013 - 10:36

God morgen!

Etter så mange slitsomme dager på skolen var det deilig å få fri i dag. Om ikke lenge hopper jeg meg inn i dusjen, steller meg og pakker ned pc-en som jeg skal ha med til Jenny. Vi tenkte å bruke dagen i dag på å redigere resten av mudsikkvideoen. Egentlig er det ganske greit siden vi har fram til mandag å gjøre den ferdig. Jeg gleder meg til å se hele når den er ferdig, tror det kommer til å bli mer moro å høre på låta vår da også. Jeg regner med at mange av dere er på skolen i dag og jeg håper dere har hatt en super fin dag. Siden mamma kommer hjem veldig seint blir det middag hos pappa, så jeg regner med at jeg ikke kommer til å blogge mer i dag før jeg har kommet til han.

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 29.05.2013 - 19:40Effektiv

 • 29.05.2013 - 18:48

Nå er det cirka en times tid siden jeg kom hjem og på den lille tiden føles det som om jeg har fått gjort kjempe mye. Jeg har ryddet og vasket på kjøkkenet, lekt litt med Miriam og Diana og jeg har hatt det litt moro med å loke litt på youtube. For første gang har Miriam sagt at hun er glad i meg og jeg smeltet helt sammen. Det var uforventet, men veldig søtt av henne også. Nå som mamma har kommet hjem blir det middag. Antageligvis varmer vi opp det vi hadde i går siden det ble så mye til overs. I mellomtiden sitter jeg på rommet og drikker et herlig glass med eple og pære saft fra Fun Light. Overraskende god var den også.  

---Ragnfrid---

Overtid og redigering

 • 29.05.2013 - 17:32

Overtid på skolen og musikkvideoredigerig er det som stod i hodet på meg i dag. Uheldigvis klarte det å klikke første gangen vi prøvde, så vi måtte begynne helt fra begynnelsen etter en viss tid. Nå er jeg sliten og helt gåen i hodet. Sånn sett er det deilig at jeg har fri i morgen, men jeg og Jenny må fremdeles møtes i morgen for å redigere resten av musikkvideoen. Det vi har fått til fram til nå er vi super fornøyd med og jeg tror ikke det kunne blitt noe særlig bedre. Med mitt lydøre og Jennys fantasi kommer vi langt. 

Jeg vet at jeg blogger seinere i dag enn normalt, men noen ganger må man ofre litt for å få den karakteren du vil ha på vitnemålet. Uansett håper jeg dere har hatt en fin skoledag og ikke en lang og kjedelig en slik jeg har hatt. Hihi! Skal lage meg litt mat og loke litt rundt på nettet nå, så da blogges vi senere i dag.

---Ragnfrid---

Masse tid til å tenke

 • 28.05.2013 - 22:47

Jeg vet det er seint, men jeg følte jeg måtte inn på bloggen og muntre meg opp igjen. Når du er så mye alene som det jeg er får du masse tid til å tenke. Mine tanker akkurat nå spinner rundt i store baner og alt samles og faller på en og samme tanke: lengsel. Jeg tror jeg har gått igjennom dette før, men uansett hvor mange ganger jeg snakker om alt jeg savner blir tankene verre. Savnet blir til slutt så kraftig at jeg bryter sammen. Mennesker som meg er ikke glad i forandringer, og bruker lang tid på å vende seg til nye ting. 

Ofte ser jeg for meg fortiden min, og hvordan den ville sett ut dersom jeg endret på de minste detaljene som førte til livet mitt som det er i dag. Endre på alt det som gjorde deg glad der og da, men verre på langsikt og i etterkant. Hvorfor har jeg tatt så mange dumme besluttninger? Det var aldri det som var poenget mitt. Jeg ville bli lykkelig. Jeg vil bli lykkelig. Jeg klarer bare ikke å finne den rette veien å gå. Alle veier jeg velger fører med seg konsekvenser jeg ikke tåler å bere. Alt jeg vil ha er en lykkelig slutt.---Ragnfrid---

Beroligende dusj

 • 28.05.2013 - 20:10

Jeg har nettopp kommet ut av en berolignde dusj etter en lang og frustrerende dag. Jeg har kommet mer tilbake til meg selv igjen etter jeg kom hjem fra skolen, og nå er jeg blitt kjempe sliten. Alle kreftene mine ble brukt opp på å være forbanna tidligere i dag. Det er ikke noe å være stolt over, men noen ganger er det som om alle skal trigge meg opp til den minste ting. Når det skjer klarer jeg ikke kontrollere meg selv, og dermed får jeg mine følelsesmessige utbrudd. Heldigvis går favoritt seriene mine i kveld, kanskje det vil hjelpe på humøret mitt litt bedre. Dere må ha en koselig kveld videre da dere.---Ragnfrid---

Alt blir skuffet over på meg

 • 28.05.2013 - 17:00

Hvorfor kjennes det ut som om alle skal hate meg? Alt jeg bruker som terapi i min hverdag for å ikke knekke sammen skal på ett eller annet tidspunkt bli tatt fra meg. Jeg som  normalt ikke gjør noe for å plage andre. Hvorfor føler jeg at alle konsekvensene skal bli skuffet over på meg? Jeg har hatt en så fin dag på skolen og når jeg kommer hjem snur alt igjen. Nok en gang ble rutern vår gjømt for å gi søstrene mine en konsekvens, men den konsekvensen går bestandig utover meg også. Jeg synes det er frekkt og barnslig, og jeg orker det ikke lenger. Jeg prøver virkelig alt jeg kan for å være mer normal og passe inn i familien, men uanett hvor hardt jeg jobber mot meg selv kommer alle de vonde tankene med i en og samme sekk. Jeg vil bare ha det bra med meg selv, og jeg får ikke det om alt som hjelper meg å holde meg stabil blir tatt vekk.---Ragnfrid---

Trøtt som en dupp

 • 27.05.2013 - 21:29

Hei!

Nå kjenner jeg på kroppen at jeg er helt ferdig for i dag. Øynene mine klarer så vidt å holde seg åpne og alt bare siver rudt for meg her jeg sitter. Tredje dagen på rad chatter jeg med en av mine mest intressante lesere, faktisk den eneste som har villet ha kontakt med meg på andre steder enn gjennom bloggen. Jeg er utrolig heldig som har fått lov til å bidra med mer positivitet i hverdagen hennes. Jeg må ærlig innrømme jeg har fått litt sansen for hun, for jeg har aldri vært borti mennesker med en slik bakgrunnshistorie. 

Om ikke lenge tar jeg turen innom badet og tar meg en beroligende dusj. Kanskje det hjelper på trøttheten. Noen ganger hjelper det, men det er oftest hvis jeg er trøtt midt på dagen. Nå som det begynner å bli seint kan jeg like gjerne tenke på å legge meg etter jeg har stelt meg for kvelden. Ser liksom ikke poenget med å være våken kvelden ut og ikke ha noen verdens ting å gjøre. 

---Ragnfrid---

Ja må han leva!

 • 27.05.2013 - 19:08

I dag har pappa den store dagen sin. Jeg burde ikke gå i glemmeboksen på dette, men jeg mener å huske at han fyller 54 år i år. Gratulerer med dagen pappa. Jeg håper du har koset deg kjempe masse i dag. Mai er en enkel måned for meg å huske på datoer. Farmor har bursdag 9.mai og mamma har bursdag 21.mai og pappa har den 27.mai. Enkelt å huske. Tror jeg faktisk var den første som sendte han gratulasjonsmelding i dag. Jeg fikk en melding med tre smileys på tilbake. Følte meg litt kry over å ha husket på det da. 

 

---Ragnfrid---

Helt forvirra

 • 27.05.2013 - 16:53

Hallo alle sammen!

Denne skoledagen har vært to ting: forvirrende og stressende. Tydeligvis hadde vi de normale fagene i dag som vi vanligvis har på mandager. Min plan på normale mandager er: Basis, matte, engelsk og K&H. I dag var alt snudd på hodet siden vi er delt inn i Mattefolkene og Norskfolkene (det vi kom opp i på skriftlig eksamen). Så min plan for dagen var først å ha K&H og deretter engelsk og matte, men i mitt hodet var det fremdeles normal mandag. Det resulterte i at jeg gikk feil til første time og kom for seint til min egentlige time. Heldigvis for meg fikk jeg ingen andmerkning, men likevel. Hvem klarer å leve med den tanken at du var så vidt unna en andmerkning?

Jeg og Jenny har også fått filmet mer til musikkvideoen vår i dag med litt hjelp fra andre i klassen. Mer skal filmes i morgen også har vi satt av onsdagen til å redigere sammen alle klippene til en hel og fullkommen musikkvideo. Det blir en utfordring siden jeg aldri har gjort det før, men med mine erfaringer fra videobloggene mine tror jeg det kommer til å gå bra.  

---Ragnfrid---

Spørsmålsrunde!

 • 26.05.2013 - 19:42

Nå føler jeg det har gått lang tid siden jeg hadde spørsmålsrunde sist, og derfor tenkte jeg det var på tide med en. Det er bare å spørre om alt som faller dere inn egentlig, men tenk litt før dere spør. Jeg ønsker ikke akkurat spørsamål som "er du jomfru" eller lignende hvis dere skjønner hva jeg mener.---Ragnfrid---

Søndags kos

 • 26.05.2013 - 17:11

Det er ikke mye som skjer hjemme nå. Sitter fremdeles på rommet og loker rundt på nettet mens jeg hører på NRK P3. Det er så mye bra musikk som har kommet i år, er akkurat som om 2013 er musikkens år. Så mange artister som kommer med sitt beste verk i år. Kjenner på meg at dette året kommer til å ende drit bra og mye bedre enn de andre årene jeg har bodd her i Oslo. Jeg storkoser meg her jeg i dag, og jeg kan ikke glede meg mer til å begynne på videregående til høsten.

---Ragnfrid---

Det er sommer, det er sol!

 • 26.05.2013 - 12:46

For en strålende morgen! Sol og blå himmel, fugler som kvitrer og musikk som gir en behagelig klang i bakgrunnen. Denne søndagen kunne ikke ha blitt særlig mye bedre. Utrolig nok har jeg hatt en super duper helg og har blitt kjent med en ny og herlig person gjennom bloggen. Jeg går ut i fra at jeg og Jenny ikke skal møtes i dag, for vi bestemte oss vel egentlig for å filme siste rest etter skoletid på mandag. Det er helt i orden for meg, og jeg bare gleder meg til musikkvideoen er ferdig. Vi har lagt så mye arbeid i dette musikkprosjektet og det ville ha blitt alt for dumt om vi ikke fikk en bra karakter på dette her. Jeg må minst ha en 5'er. Håper dere også koser dere i sommerværet!---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 21

 • 26.05.2013 - 11:20

16 mars 2013_8 copy copy

(Kilde: http://www.ulrickealette.com/)

Ulricke Alette Mathisen er den heldige vinneren av denne ukens linkerunde. Hun er 22 år og kommer fra Bergen og på bloggen hennes får vi innblikk i hennes reiser, opplevelser og alt som faller inn. Hun skriver også om kjerlighet, tanker og livet. Selvfølgelig er hun også glad i mote, som veldig mange bloggere er. Hun har et veldig morsomt og stilig design med lyse-rosa nøyanser og bloggen er veldig enkel å lese. Du kan besøke bloggen hennes HER (Link), eller ved å klikke deg inn via sidemenyen. 

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen min.

Om du ikke ble ukens heldige vinner kan du alltids melde deg på neste linkerunde. 

---Ragnfrid---


 

Falt helt for personligheten

 • 25.05.2013 - 21:27

Nå er det gått noen timer siden jeg kom hjem og i dag av alle dager har jeg en super dag. Det var utrolig moro å være med Jenny, og når jeg kom hjem ble dagen bare mer moro. Gjennom bloggen har jeg nemlig "møtt" en veldig sterk og modig jente. Jeg har falt helt for personligheten hennes, og jeg kan trygt si det ikke er ofte jeg finner så intressante mennesker på bloggen. Så synes jeg det er utrolig gøy når leserne mine gir meg så mye ros og positive tilbakemeldinger. Dere er alle bare så herlige. 

Utover kvelden er jeg ikke sikker på hva jeg har i vente, men jeg har ihvertfall ikke tenkt å kjede meg i dag også. Denne dagen har vært så bra fram til nå og det hadde vært for dumt og det skulle snu i negativ retning. 

---Ragnfrid---

Nesten alt i boks

 • 25.05.2013 - 18:13

Endelig kommet hjem fra en ganske morsom dag sammen med Jenny. Vi er ikke ferdig med å filme absolutt alle scener til musikkvideoen, men vi er på veldig god vei. Det vi har tenkt er å bruke mandagen til å filme siste rest, for da kan vi begynne å redigere på tirsdag. Jeg må påpeke at det vi fikk filmet ble så bra. Det ble perfekt lys og akkurat slik vi så det for oss. Selvfølgelig gleder jeg meg til å se resultatet, men enda mer morsomt blir det når vi i tillegg har tenkt å lage "Bloopers" som bonusmateriale på kopiplata vi skal levere musikkvideoen på. Dette blir så gøy. 

 

---Ragnfrid---

Show Time

 • 25.05.2013 - 09:47

God morgen!

I dag stod jeg tidlig opp for at jeg skulle rekke å gjøre alt før jeg skal møte Jenny rundt 11-tiden. Jeg gleder meg veldig til å se hva Jenny har tenkt rundt videoen, for hun har nemlig regissert filmen siden jeg skrev låta. Dette var selvfølgelig bestemt på forhånd. Vi tenkte at det var like greit å gjøre det vi begge er best på, og så langt er vi begge veldig fornøyd med det vi har fått til. Om ikke alt for lenge skal jeg tusle ut døra og komme meg av gårde, men før det skal jeg ringe Jenny for å høre hva hun har tenkt at vi skal ha på oss og om jeg trenger å ta meg meg noe spesielt annet enn kamera og stativ. Håper dere klarer å kose dere masse i dag uten alt for mye blogging fra min side. 

---Ragnfrid---

"Mitt kjedelige liv" episode 4

 • 24.05.2013 - 20:35

 

---Ragnfrid---

Ny episode er på vei

 • 24.05.2013 - 18:31

Hei igjen søte dere!

I dag kommer det en nye episode av "Mitt kjedelige liv" igjen. Jeg vet jeg ikke har lagt ut en på veldig lenge, men det er så mye stress med skolen om dagen. Nå som jeg har tid kan dere jo få se hva jeg faktisk driver med. Jeg kjeder meg veldig nå, og da synes jeg det kan være på tide å lage en video. Hva syntes dere forresten som introen? Jeg ble ihvertfall veldig fornøyd med det jeg klarte å få til. Akkurat nå driver jeg ikke med så veldig mye, men jeg hører fremdeles på P3 da. Jeg får desverre ikke opp NRJ på radioen min (Buhu!). Da får jeg nøye meg med det jeg kan, men jeg er faktisk litt nysgjerrig på hva dere driver med i dag jeg. ---Ragnfrid---

Party time

 • 24.05.2013 - 15:50

Nå kan jeg endelig feire at eksamen er over. Det er helg, og tiden skal brukes godt til musikkvideoen. Denne helgen blir det garantert filming, for om det ikke blir det skal jeg personelig dra hjem til Jenny og rive henne med meg ut. Nei da, så slem er jeg ikke. Egentlig er det en veldig deilig følelse å vite at du er ferdig med eksamen, ihvertfall fram til muntlig. Så nå skal jeg sitte på rommet og kose meg med radio P3 kvelden ut og kanskje finne meg noen ordentlig gode filmer. En på trinnet tipset meg om en som heter "The Matrix", og etter jeg så traileren ble jeg mer nysgjerrig på denne filmen.


I dag fikk vi enda en "lykke til" lapp, men i dag spiste jeg opp seigmennene. Ville at det skulle bli så mye kliss i sekken.

 

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 23.05.2013 - 21:11Ingen negativ innstilling

 • 23.05.2013 - 19:36

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Det tar virkelig innpå disse dagene. Eksamen er ikke noe man har lyst til å ha og spesielt ikke når du kom opp i det du helst ikke ville komme opp i. Likevel skal jeg kjempe meg gjennom morgendagen med et bredt smil om munnen og masse positivitet. Jeg har ikke tid til noe negativ innstilling nå, for jeg må virkelig oppnå det beste ut av meg selv i morgen. På vitnemålet ønsker jeg kun karakterer jeg kan være stolt av og ikke noe som skuffer meg. 

Siden jeg har slitt meg dagen igjennom med øving fortjener jeg å legge eksamen til side for en stund slik at jeg kan puste litt ut igjen. Om vi er heldig blir det fint vær i morgen, for det ser slik ut nå og da tenker jeg alt kommer til å gå veldig bra. Om ikke henger jeg meg selv opp etter ørene i det første treet jeg ser etter skolen i morgen. Bare alt går bra.. 

---Ragnfrid---

Ikke så aller verst

 • 23.05.2013 - 16:22

Første eksamensdag er over og jeg er kjempe sliten. Kom hjem til null nett fordi noen hadde gjømt ruteren for å hindre oss andre i å bruke nett. Jeg ble rettere sagt veldig forbanna, for jeg trenger nettet til å øve til siste eksamen jeg har i morgen. Vi fikk en liten oppmuntring i dag da. En sjokolade som var limt oppå en "lykke til" lapp fra lærerne våre. Veldig søtt det da. Jeg sprte den til jeg kom hjem, for jeg hadde så lyst til å ta bilde av den slik at jeg kunne vise dere hvor heldige vi var. Oppgavene var heller ikke så aller verst, faktisk ganske så ålreit om jeg får si så.

Nå skal jeg bruke tiden godt og øve til nynorsktentamen i morgen. Så her skal det pugges verb-bøyninger og substandiv-bøyninger til hjernen spretter ut. Denne eksamen vil jeg ha mindre feil på enn jeg fikk på tentamen. Heldigvis har vi øvd masse på nynorsken på skolen den siste uka. 

 

---Ragnfrid---

Det tar innpå

 • 22.05.2013 - 18:59

Etter en del timer med skolemodus stilt inn i hjernen er jeg blitt veldig sliten og dubber så vidt av her. Jeg vet eksamen er store greier, men jeg er snart ikke brukbar for noe som helst mer i kveld. Alt jeg vil nå er å legge meg under dyna og sove. Våkne opp i morgen og vite at jeg kommer til å score høyt på dette. Jeg må, om ikke står framtiden min på spill. Jeg er desverre ikke den personen som håndterer nedturene like bra som oppturene i livet mitt. 

De aller fleste i hele Norge sitter vel hjemme nå og grubler på hvordan eksamen skal gå i morgen, for det er nemlig slik at alle de som kom opp i norsk skal ha eksamen i morgen og på fredag. Det er ihvertfall det jeg har blitt fortalt, men uansett. Jeg skal prøve å overtale meg selv om at dette kommer til å gå helt fint og at jeg ikke burde ha noen som helst bekymringer. For der er det jeg ønsker. Å ikke ha noen ting å bekymre seg over.  

---Ragnfrid---

Vær forsiktig!

 • 22.05.2013 - 16:08

Har dere opplevd å få mailer fra random personer fra utlandet som skal donere en sjekk på et visst antall penger til deg? Hvor de blandt annet nevner at du må svare de og gi dem din personalia? Dette er ihverfall et problem for meg. Jeg vet sånn cirka hvilke navn jeg skal lete etter, for så fort jeg ser de så sletter jeg mailene. Selvfølgelig nytter det ikke å slette de, for stadig flere dukker opp etter tid. Jeg vet ikke hvorfor noen i det hele tatt sender meg slike mailer, men jeg vil ha en slutt på det. Jeg kan heller ikke komme på en dritt som skal ha gjort at jeg får disse mailene, men det er sykt irriterende å se stadig nye dukke opp.

Jeg har snakket med noen om dette før, og da serlig pappa har nevnt at dette kan være mailer som inneholder virus. Dette ønsker selvfølgelig ikkejeg eller du for den slags skyld, og det er med tanke på dette jeg nevner det for dere. Om det bare er meg som mottar slike mailer må jeg se å få snoket rundt etter hvor på nett jeg  kan hå lagt igjen mail-adressen min. Om dere også har dette problemet, eller har hatt, og vet hvordan man kan fikse det hadde jeg satt pris på råd og tips.


---Ragnfrid---

En ekstra innsats

 • 22.05.2013 - 15:05

For en hard dag dette har vært. Har nemlig lagt en ekstra innsats i timene på skolen i dag. Det er jo eksamen i morgen, og da synes jeg det er for dumt å ikke komme nok forberedt. Ved siden av skolen har det vært grått og kjedelig ute, for det har nemlig bare regnet i hele dag. Fra morgen til nå og sannsynligvis utover kvelden også. Selv om dagen har vært lang og slitsom har det ikke slått skolelysten ut av meg. Jeg var forberedt på at denne tiden kom til å bli veldig krevende og hard, men jeg kommer meg helskinnet gjennom alt så lenge jeg har bestemt meg for det. 

Det eneste jeg kan påpeke jeg har stålkontrol på er nynorsken, men å skrive i sakssjanger er ikke min sterkeste side. Så i dag skal jeg lese så mange artikler jeg kommer over og sette meg ordentlig inn i hvordan de er skrevet. Jeg kan jo sjangertrekkene, men sliter med å holde den røde tråden strak gjennom hele teksten. Om dere skjønner hva jeg mener? Nok om meg og mitt travle skoleliv, hva har dere gjort i dag?

---Ragnfird---

Den smarte jenta

 • 21.05.2013 - 18:43

Den smarte jenta slutter aldri å svømme uansett hvor stor utfordringen er. Hun ser seg alltid for og kjemper seg gjennom harde tak med et kaldt hode. Ser aldri tilbake selv om hun fremdeles ønsker seg dit. Den smarte jenta ser framover og fokuserer på det positive, men negativiteten følger henne lell. Hun er modig og gir andre inntrykk av at alt er vel og bra, men det er ikke nødvendigvis slik. Den smarte jenta klarer seg alltid, uansett hvor mye motgang hun støter på. For hvert tak hun tar driver hun ut mot et bedre sted, mot mål. Dit kom hun fordi ingen andre trodde på henne. Den smarte jenta får alt slik hun vil... Til slutt.

 

---Ragnfrid---

Så mye å lese, så lite å gjøre

 • 21.05.2013 - 16:34

Da er eksamen offisielt begynt og det er hardt. Vi fikk forberedelsesheftet i dag og den første tanken som slo meg var "Alt det der! Er det meningen at vi skal lese alt der der?". Fra mitt ståsted så den blokka ut som en halv roman, men hele dene bunket med papirer skal vi lese til i morgen. Heldigvis leste jeg gjennom store deler av heftet i timen, så jeg har ikke mange sider igjen før jeg er gjennom hele dritten. En positiv ting kan jeg si da, og det er at vi fikk farge på arkene istedet for grå og kjedelige kopiark. Et framskritt! 

Jeg er så glad for at lærerne skjønte at det å holde oss på skolen fram til fire var en dårlig idé. Det var garantert flere enn meg som var lagt inne i drømmeland da klokken nærmet seg halv tre. Normalt blir ikke jeg så trøtt på skolen, men etter å ha lest omlag 20 sider i det heftet var øynene mine så innskrumpet at fyrstikker måtte til for å holde meg våken. Nå er jeg hjemme igjen og skal lese resten av heftet etter jeg har sett dagens episode av Beverly Hills 90210.

---Ragnfrid---

I've earned some money

 • 20.05.2013 - 17:34

Hallo!

Nå begynner jeg å kjede meg igjen. Sitter fremdels i senga og surfer på nett, men i dag klarer jeg ikke få noe spesielt moro ut av det. Jeg har tjent 350 kroner i dag da, så man kan vel si at det har vært dagens høydepunkt. Jeg får krysse fingrene mine og se om jeg klarer å tjene inn litt mer penger innen i morgen. I går for eksempel tjente jeg 15 kroner på å pante alle flaskene jeg har kjøpt gjennom mine kinobesøk. Det var en del, og da tenker jeg på kinobesøkene og ikke på antall flasker jeg pantet. De få kronestykkene har jeg lagt i min søte sparebøsse, og der skal de bli til jeg har fått samlet opp nok mynter og kan veksle de ut i sedler. Nok om dagen min, hva har dere gjort i dag da?

---Ragnfrid---

Hva skal jeg lese?

 • 20.05.2013 - 14:24

For meg som ikke er et lesemenneske tar det lang tid å finne et godt og interessant lesestoff. Gjennom skolen og diverse nettsider har jeg blitt kjent med mye nytt jeg ikke var så opphengt i før. Selvfølgelig kan dette ha noe å gjøre med at jeg er blitt eldre og har fått interesse for andre ting, og at det som var veldig interessant før ikke er så interessant nå lenger.

For fem år siden ble jeg introdusert til Norges største jentemagasin Topp gjennom nakenbildeskandalen til Vanessa Hudgens. Den gang var jeg kanskje mer opptatt av å vite om ryktene til mine favorittartister var sanne, enn selve lesestoffet. Julia var også et magasin jeg satte mine tenner i, men mest for plakatenes skyld. Både Topp og Julia falt helt i smak for meg. Du kunne finne ut av alt du ønsket å vite om kjendisene du likte. Jeg har til og med blitt så glad i Topp at jeg abonnerer på det.

Når jeg var i en alder av ni år hadde jeg stor interesse for hester, og fikk derfor dilla på hesteblader. Mine favoritter var Jessy og Wendy, men trolig nok kjøpte jeg flere Jessyblader for ukepengene mine. Nå har interessen for hester kanskje falt litt vekk, men du kan jo alltids finne dine favoritter ved å klikke deg inn på bladkongen.no. Du kan bli like heldig som jeg ble, om ikke mer. 


 

---Ragnfrid---

 

Vepsen tok ikke hintet

 • 20.05.2013 - 11:00

God morgen!

Vi er nå kommet til mandagen, det vil si vi kun har i dag igjen før vi må på skolen. For meg kommer denne skoleuken til å bli veldig hard og gledesdrepende, mest fordi det er eksamen og fordi jeg ikke ville komme opp i norsk. Jeg har nå funnet ut av at jeg ikke får viljen min i absolutt alt likevel, for det er ikke langt unna. Denne mandagen sitter jeg i senga og har satt på radioen. Rettere sagt P3. Jeg er bare så glad i P3, for jeg blir så glad når jeg kan sitte i timesvis og høre på ny og interessant musikk. 

Måten jeg våknet på i dag var ikke morsom i det hele tatt. Det var nemlig en veps som summa rundt, og selv om døren sto åpen ville den ikke fly ut. Det tok ihvertfall femten minutter å få den ut av rommet, og når det var gjort kunne jeg legge vekk nervene mine og komme meg ut på stua til de andre. 

Har dere foressten hilst på kaninen til Sigrid? Han heter Johnatan (tror det er sånn det skrives). Han var nemlig på besøk nede i stua i dag så jeg tok meg den frihet til å knipse noen bilder av han.

 

---Ragnfrid---

Summer feeling

 • 19.05.2013 - 20:16

Hallo!

Det er fremdeles ubeskrivelig fint vær ute, og jeg har nettopp kommet hjem fra pappa. Sitter ennå på rommet og hører på P3. Akkurat nå er det Truls med Out of yourself som er på lufta, og livet kunne ikke blitt bedre akkurat nå. Håper det blir like fint vær i morgen også, for da snakket mamma om å stikke en tur ut og bade eller noe sånt. Jeg må bare finne en bikini som passer først, men det skal ikke bli noe problem. 

Hva kvelden byr på vet jeg ikke helt, men jeg skal fortsette å kose meg alt jeg kan. Dette har vært en av de beste dagene nå i år, men vi får se om det kommer flere dager i løpet av sommeren som er mye bedre eller like bra. Jeg håper inderlig at dere har koset dere og hatt det like moro som det jeg har hatt i dag. 
---Ragnfrid---

Fint vær og musikk

 • 19.05.2013 - 15:28

Selv om det er herlig ute sitter jeg inne på rommer og hører på masse ny musikk på P3. Jeg føler det blir mer sommerfølelse av å kose meg med musikk. Noe må jeg gjøre før jeg kommer meg til pappa. Han er ikke hjemme enda, for han har vært ute sammen med de andre på Aker brygge i det fine været. Det skjønner jeg, man kan ikke bare bli sittende inne når det er så helig å bare være ute og kose seg i sola. Appropos P3, jeg har nemlig sendt inn en sjefsliste, så jeg får bare krysse fingrene mine for at de tre låtene jeg har valgt blir spilt i løpet av dagen. Må dere kose dere masse i dag søte dere :)---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 20

 • 19.05.2013 - 13:30

Den heldige vinneren av denne ukens linkerunde ble Line. Hun er 19år og kommer fra Brønnøy, og på bloggen kan vi følge henne gjennom hennes hverdag. Hun har ennå ikke fått opp header og profil, men jeg antar hun har en interesse for foto siden bildene hun legger ut set ut til å bli lagt mye arbeid i. Hun nevnte på linkerunden at hun har startet en ny blogg og ønsker gjerne å få tilbbake sine gamle lesere, om ikke nye også. Bloggen har et ganske åpent og lyst design med lettleste tekster og god kvalitet på bilder. Bloggen hennes kan du besøke HER (link), eller ved å klikke deg inn i sidemenyen. Har desverre ikke noe bilde av henne, for hun har høyreklikksforbud på bloggen hennes. 

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen.

Om du ikke ble ukens heldige vinner kan du alltids komme tilbake neste linkerunde og melde deg på.

---Ragnfrid---

Sein morgen

 • 19.05.2013 - 12:55

Hei!

God morgen alle sammen. For meg er det ihverfall det. Jeg merker det ble en sein kveld i går, for jeg våknet ikke før klokken var halv ett. Det er veldig lenge siden jeg har stått opp så seint. Planen nå er å komme seg inn i dusjen, få ringt pappa og stikke ned til han for å fornye antivirusprogrammet mitt. Før jeg gjør det skal jeg kåre vinner av denne ukens linkerunde, så om dere fremdeles ikke har meldt dere på er det kun en liten stund igjen før jeg trekker en vinner. Er det flere enn meg som våknet seint i dag?---Ragnfrid---

En velfortjent seier

 • 19.05.2013 - 01:05

Det er ikke hvert år favoritten vinner Eurovision, men jeg kan ikke klage heller. Danmark var ikke min store favoritt blandt de 26 landene som deltok i finalen, men de var ikke de verste heller. Som alle andre ønsket vel jeg at Norge skulle komme høyere opp på lista, men en fjerdeplass er ikke det verste vi har vært vitne til. Jeg hadde vel mer satset på Irland eller Sverige som stort sett er mine to favoritter uansett hvilket år. Norge klarer liksom ikke å strekke godt nok til blandt favorittene verden over. 

Nå er klokken snart rundet ett om natta og jeg skal snart tenke å komme meg til sengs. Det har vært en lang kveld og jeg håper flere enn bare meg har koset seg foran tv-skjermen i kveld. Tenker nok jeg kommer til å sovne til noe musikk fra kvelden, men er det bare meg eller ble det helt rart at Cascada ble med i Eurovision. Som regel forbinner jeg henne med tecno-musikken du hører på discoteker og andre uteplasser. Uansett, kos dere masse videre denne supre søndags morgenen!

---Ragnfrid---

Grusomt varmt

 • 18.05.2013 - 17:43

Det er grusomt varmt og jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg har gledet meg så til sommeren. Alt jeg gjør er å klage over varmen. Det finnes ikke ord for hvor varmt jeg føler at det er. Heller er det ikke noe moro i slikt vær, for du blir bare sittende på rommet med gjennomtrekk for å sikre deg om at det blir kaldt igjen. Mamma ville nok deffinert dagens vær som behagelig, men jeg som er likbleik og ikke særlig glad i varme fordrar ikke å være ute. I morgen må jeg ut da, for jeg må hjem til pappa å fornøye antivirusprogrammet mitt. For Guds skyld håper jeg det ikke blir like varmt da, jeg har ikke akkurat lyst til å dø av heteslag ennå.

Det har så vidt vært en liten tre minutters skur, men det er meldt torden ut mot kvelden og jeg ser fram til det. Jeg og Miriam skal nemlig bade i regnet og det skal blir så deilig ser jeg for meg. ---Ragnfrid---

Forandring i planene

 • 18.05.2013 - 11:22

Solen stråler, himmelen er blå og varmen er så behagelig at jeg kan sitte ute i shorts og t-skjorte. Denne helgen blir det ingen filming likevel, for Jenny kunne ikke. Vi har likevel to uker til gode som vi må bruke, for jeg skal ha musikkvideoen i boks innen fristen. Jeg er ikke deppa over det, men kanskje litt små sur. Dessuten er det ikke hver gang alle kan gjøre en ting. Det positive med at hun ikke kunne denne helgen er at jeg kan være hjemme og klage over mensen istedet for å klge mens jeg er med Jenny. 

Siden jeg egentlig ikke hadde planlagt noe mer enn å filme musikkvideoen i dag aner jeg ikke hva jeg skal gjøre resten av dagen. Til kvelden skal jeg se Eurovision Song Contest sammen med mamma, det er familiens faste tradisjon og vil bli så lenge jeg lever. Jeg synes det er veldig moro å få med seg hva som skjer på musikkfronten. Hvordan er dagen hos dere? 

---Ragnfrid---

Eurovision Song Contest

 • 17.05.2013 - 20:52

Det var veldig deilig å få av seg bunaden. Den er så tung å ha pa seg, så det å skifte til noe enklere og mer behagelig var godt. Ikke mye har skjedd siden jeg kom hjem, men de to minste har lagt seg og jeg har bruket tiden på å se de to delfinalene av Eurovision Song Contest jeg gikk glipp av. Finalen er jo i morgen og da liker jeg å vite hva det er å heie på i morgen kveld. Jeg håper på at jeg og Jenny ikke bruker for lang tid på å filme i morgen, for jeg har veldig lyst til å få med meg hele finalen. Skolearbeid er skolearbeid uansett, og det må komme før alt annet. Må dere kose dere kjempe mye resten av vår supre nasjonaldag. 
---Ragnfrid---

17.mai er vi så glad i

 • 17.05.2013 - 18:22

Gratulerer med dagen!

På denne dagen av året har ikke jeg gjort mye. Jeg har vært nede i byen og sett på barnetoget, vært ute i plaskende regn og kost meg kjempe masse sammen med mamma og resten av familien. Har også brukt bunaden min for tredje gang siden jeg fikk den. Jeg og mamma ble til og med låst ute, for vi hadde glømt å si i fra til stefaren min at vi ikke hadde med nøkkelen vår. Endte opp med å vente ute i nesten en time. Selv om det har vært en lang og hektisk dag har jeg klart å få noe bra ut av den. Til middag ble det hummer og kongereker og så mye annet godt. Delikatesser til tusen. Jeg regner med at mange vil få en lang dag i dag, og komme hjem seint. Så jeg vil ønske dere alle sammen en riktig god 17.mai!
 

 

---Ragnfird---

 

Linkerunde

 • 16.05.2013 - 21:07Har alltid hatet det

 • 16.05.2013 - 18:04

Hei!

Det er endelig langhelg igjen og jeg har tenkt til å kose meg mye, og bruke mesteparten av helgen sammen med Jenny og filme musikkvideoen. Ser for meg at dette vil bli en veldig morsom helg, faktisk har jeg blitt så glad i låta vår at jeg ikke klarer å få den ut av hjernen. I dag morges for eksempel hadde jeg tenkt å lese videre i den boken jeg har begynt på, men jeg klarte ikke fokusere på hva som stod, for sangen hadde klistret seg i underbevisstheten min. Tror dette er konsekvensen av å gjøre noe veldig bra du er stolt over. Jeg er ihvertfall glad og det er det beste. 

Det er 17.mai i morgen og jeg krysser fingrene for at det blir fint vær, men ikke så fint at det er uutholdelig å ha på seg bunad. Jeg skal ikke gå i toget og føler egentlig at det er så bra, for jeg bare hater å gå i tog. Det er det verste jeg noensinne har vært med på. Faktisk har jeg aldri likt det. Mamma sier ofte at jeg pleide å gråte av det når jeg var mindre, men det er vel helt sikkert flere av dere som skal gå i tog regner jeg med. Eller hva?

Jeg må innrømme jeg fremdeles sitter og hører på låta vår, faktisk er det snart 24 timer siden vi spilte den inn og helt siden har jeg hørt på låta. Hehe, jeg er ikke noen selvdigger eller noe, men jeg bare synes den er så BRA!

---Ragnfrid---

En liten oppmiuntring

 • 16.05.2013 - 15:00

Denne dagen har ikke vært like kjip som den var i går. Jeg har grublet mye og det har begynt å gå innover meg at jeg kom opp i norsk på skriftlig eksamen. Det som har vært med på å gjøre denne dagen mye bedre enn gårsdagen er alle de positive tilbakemeldingene vi har fått på låta vår. Jeg husker jo Øyvår sine tilbakemeldinger i går "Det der er IKKE deg!" og "det er en fengene låt da". Takk Øyvår, men tro det eller ei, men det er jeg som synger det mørke partiet. Nå skal ikke jeg røpe mye mer om låta, for jeg har ikke fått lov av Jenny å legge alt ut før etter det er vist på skolen. Jeg kan ikke bli sinna heller, for jeg må respektere hennes valg. Er ikke alle som er slik jeg er og ønsker alt på nett. ---Ragnfrid---

Definitivt

 • 15.05.2013 - 21:43

Fy faen for en herlig opplevelse å være i et lydstudio! Det var så moro og jeg og Jenny ble så fornøyd med resultatet at vi hoppet rundt som små hylende jenter. Jeg er så stolt av meg selv! Jeg må innrømme denne låten var et mye bedre valg for meg enn When i look at you som jeg valgte på UKM. Jeg har snart ikke flere ord for hvordan jeg har det akkurat nå. Jenny vil ikke at verken videoen eller låta skal legges ut på youtube før etter det er vist på skolen, men det respekterer jeg. Likevel har dette deffinitìvt vært dagens opptur etter min deppa periode med nosken (buhu). 

Nå har jeg kommet hjem og kjøpt meg ny jakke, er blitt så glad i den allerede. Den er blå med orange glidelåser og er fra Helly Hansen. Den er kjøpt på XXL og var i grunn ikke så svindyr heller. Kos dere masse videre i kveld og håper dere har hatt det koselig. ---Ragnfrid---

Nedtur og opptur

 • 15.05.2013 - 16:25

I dag har humøret mitt vært så negativt som det bare går an. Mest fordi jeg ikke kom opp i det faget jeg helst ønsket å komme opp til eksamen i, men jeg overlever. Det er veldig kipt, for jeg hadde ikke sett for meg at jeg kom opp i norsk i det hele tatt. Matte er det jeg har gjort mest fremgang i siden før jul og tenkte at denne skriftlige eksamen kunne vise meg fra min beste siden. Siden jeg fikk dårligere karakterer enn forventet på norsktentamene var norsk det siste faget jeg ønsket å komme opp i, men det er ingen vei tilbske nå. Er visst bare nødt til å knipe tenna sammen og ta det som en mann ville gjort.

Heldigvis kom jeg og Jenny opp i samme fag så vi har fått en del tid til å øve på laten vår sammen i dag. Det er ikke lenge igjen til studiotimen og jeg gleder og gruer meg litt på samme tid. Jeg gleder meg fordi jeg ikke har vært i et slikt lydstudio før og gruer meg fordi jeg er redd for å feile med stemmebruken. Jeg går nok ut i fra at det kommer til å gå kjempe bra, for jeg og Jenny har veldig synkroniserte stemmer. Kjenner jeg meg selv godt nok kommer jeg til å være mer skjerpa når jeg kommer til studioet. I mellomtiden er det bare for meg å øve alt jeg kan til teksten sitter. Hva skal dere gjøre i kveld?

 

---Ragnfrid---

Det stokker om på hverandre

 • 14.05.2013 - 19:43

Det er snart ord som stokker om på hverandre i hodet mitt. Teksten sitter sånn noen lunde, men jeg må fremdeles pugge ordene. Siden alt er så fengende er det enkelt å følge med, det er fint for meg som skal høre på denne "musikken" veldig mye fremover. Gleder meg egentlig litt til i morgen jeg, for jeg har aldri vært i et lydstudio som det tidligere og da føler jeg det kommer til å bli så moro. Siden jeg har lest enormt mye på denne teksten begynner øynene mine å tørke ut og bli ordentlig trøtte. Noen må enten helle i meg kaffe eller annen drikkevare med koffein (aner ikke hvordan det skrives). 

Heldivis har Øyvår lovet meg å hjelpe til å pugge på teksten og det er i grunn helt greit for meg som sliter med å holde meg våken. Kanskje hun holder liv i meg i kveld. Hva gjør dere da? 

---Ragnfrid---

Hele skoleåret

 • 14.05.2013 - 16:47

Denne dagen har vært veldig lang. Jeg er sliten og trenger litt oppmuntring. Er litt stolt over meg selv i dag faktisk, for jeg har lest ut boken jeg har sittet å lest på hele dette skoleåret. Jeg vet hva dere tenker, og ja jeg er en sløv leser. Jeg har selvfølgelig lagt bort boken i noen ukers tid også tatt den fram igjen, men fremdeles er jeg ikke en lesehest. Dagen i dag skal jeg benytte til å øve som en galing på tekst og melodi til sangen vår, for i morgen er det innspilling. Jenny ble litt sint på meg da jeg hadde reist hjem, for hun ville så veldig at vi skulle øve sammen. Men jeg så ikke den meldingen før jeg satt på T-banen. 

Jeg vet det kanskje var litt dårlig gjort av meg å ikke komme tilbake, men siden jeg har såppass lang reisevei til skolen så jeg ikke så mye stress i å la oss øve litt mer hver for oss. Det er skole i morgen også, selv om vi sannsynligvis kommer til å bli trukket opp i vilt forskjellige ting til eksamen. Om jeg ikke tar helt feil er det et friminutt å benytte i morgen også, pluss en god del tid etter skoletid. Det er en del timer mellom skoleslutt og innspillingen. 
---Ragnfrid---

Topp i posten

 • 13.05.2013 - 17:48

I dag kom det nye Topp i posten, med plakater av blandt annet Miley Cyrus, Talor Lautner og Harry Styles. Jeg har så vidt smuglest gjennom det og har allerede funnet mye interessant. Det beste var nok månedens horoskop, for jeg følte meg nesten 100% enig i det som var skrevet. På forsiden finner vi Selena Gomez og tro det eller ei, men vi finner faktisk en dobbelside av vår egen mammatilmichelle på side 66 og 67. Så moro! Håper flere av dere ble fristet til å kjøpe det om dere ikke også abonnerer på Topp.---Ragnfrid---

For en strålende dag

 • 13.05.2013 - 15:40

Hallo!

For en strålende mandag dette har vært. Fint vær (ikke i det hele tatt), godt humør og masse positivitet. Jeg kan ha dratt i litt for mye, men så ille var ikke dagen min. Faktisk har jeg benyttet dagen til å hjelpe en klassekamerat med noen tankefulle problemer. Det er ikke noe nytt når det kommer til mitt liv, og når andre går gjennom noe som er ferdig med sin prosess i mitt liv kan jeg like gjerne være varm og godhjertet nok til å hjelpe med råd og litt sånn. Sett bort i fra den delen har jeg hatt en slitsom dag på skolen, vi fikk tilbake bokmålstentamen vår og jobbet ekstremt mye med hva vi kunne gjøre bedre til eksamen. Kjedelig! 

Hva mer kan jeg si om en skoledag, de fleste av oss kjenner seg igjen i det. Det er hardt, slitsomt og kjedelig til tider. Noen ganger så slitsomt at du ikke har overskudd til leksene når du kommer hjem, men om du var meg ville det vært langt i fra en unnskyldning. Hva har dere gjort i dag?

---Ragnfrid---

Hva skjedde med roen?

 • 12.05.2013 - 18:37

Nettopp sett på Hangover og begynner å koke over igjen fordi volumet på tv-en nok en gang irriterer meg helt inn til mitt eget rom. Jeg ser nå at det ikke hjelper uansett hvor mange ganger jeg spør pent om å dempe den. Fy faen! Jeg kjenner jeg blir så forbaskade lei når folk bare forlanger ting av andre men ikke gidder å gjøre noe tilbake. Faktisk hadde jeg satt pris på om noen hørte på hva jeg sa og tar det innover seg og lærer av det, men tydeligvis er det ikke jeg som kan fikse på sånt her i gården. 

Om jeg skulle rømt hver gang jeg blir sint eller det skjer noe hjemme ville jeg vært uteboer innen nå. Jeg vet ikke om det er meg eller alle rundt meg det er noe galt med, men jeg bare kjenner jeg koker over hver gang jeg føler ingen hører på det jeg sier. Jeg trenger virkelig å være et sted hvor jeg ikke klarer å bli provosert av noen. Jeg er møkk lei av å gå rundt og være sint og sur på gud og hverman. Nesten hver dag føler jeg at det jeg sier flyr som vind i ørene på folk. Det bare irriterer og ingen gidder å høre på meg. Jeg er sikker på at jeg vlåser mer i ørene på de når det koker over og jeg har fortalt dem en ting hundre ganger allerede. Alt jeg ber om er bare litt ro og stillhet. ---Ragnfrid---

Stikker ut

 • 12.05.2013 - 15:09

Siden det er søndag har jeg ingen problemer med å bare ta dagen på strak arm og late meg ås mye jeg kan. Jeg har tatt på meg de mest behagelige klær jeg har og kan ikke annet enn å nyte livet så langt det går. For å gjøre dagen litt bedre søker jeg gjennom twomovies.name etter en bra film jeg ikke har sett. Det er ikke enkelt, men det er det eneste alternativet jeg har igjen når det kommer til å finne en film å se på. Om jeg ikke finner en film blir jeg med mamma ut en tur og finner på noe. 

---Ragnfrid---

Langhelgens siste dag

 • 12.05.2013 - 11:14

Det er søndag og langhelgens siste dag for denne gang, men jeg har koset meg store deler av disse få dagene vi har hatt fri. I dag fikk jeg en rolig morgen som startet med en kopp te og to polarbrød med sjokoladepålegg. Så har jeg lekt litt rundt med de minste, og de ser ut til å ha hatt det moro i dag. I morgen er det på'n med skole igjen og for meg vil dette bli en hektisk uke. Det er lekser, så innspilling på onsdag, og i tillegg får vi vite hva vi kommer opp i skriftelig eksamen samme dagen, Da er det ekstra godt å tenke på at man kan få ferdig musikkvideoen neste langhelg. 

Når jeg var mindre gledet jeg meg til jeg gikk i 10.klasse, men den gang visste jeg heller ikke hvor mye arbeid du måtte gjøre heller. Kan ikke forestille meg hvordan arbeidsmoralen min vil bli på videregående. Får bare håpe jeg er like gira som nå på skolearbeid.---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 19

 • 12.05.2013 - 11:00


(Kilde: http://sarakirkeby.blogg.no/)

Den heldige vinneren av denne ukens linkerunde ble Sara fra Oslo. Hun er 17 år gammel og interesserer seg for fotografi og mote. I stor grad er det også dette vi får se gjennom bloggen og det er veldig moro å lese om dette. Bloggen har et lyst og åpent design med gjevnlige oppdateringer. Hun startet bloggen sin i mars, så hun har ikke blogget særlig lenge. Bloggen hennes kan du besøke HER (link) eller ved å klikke deg inn via sidemenyen.

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen.

Om du ikke ble ukens heldige vinner kan du alltids melde deg på neste linkerunde :)

---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 11.05.2013 - 22:54

Da vil jeg bare minne dere om linkerunden som pågår på bloggen, vinner trekkes i morgen og dere kan melde dere på HER (link). Det er ikke lov å melde seg på i dette innlegget. Lykke til!

 

---Ragnfrid---

 

Så stolt

 • 11.05.2013 - 20:01

Det er ikke ofte jeg sier jeg er stolt over vekta mi, men søren om jeg er i dag altså. I 2009 var jeg på turnstevne i Langesung og der fikk vi lysegrønne og veldig fine T-skjorter, og dette var i 6.klasse før hele depresjonen slo ned i meg, før mormor døde og før trøstespisinga. Denne T-skjorta er en del av et veldig stort minne i livet mitt og jeg har ikke hatt den på meg siden den gang. Jeg har alltid vært redd for å ta den på meg fordi jeg i ettertid har vært så stor, men i dag tok jeg den på meg av ren stolthet og sa til meg selv "jeg har ikke passet inn i størrelse 'S' siden jeg var 11år gammel". Det sier litt hvor stor jeg var på den tiden. Nå bare smiler jeg, for "M" har helt siden vært min faste størrelse. 

---Ragnfrid---

Venter desperat

 • 11.05.2013 - 14:24

Jeg vet det tar lang tid å planlegge noe med pappa, men så lang tid visste jeg ikke at man kunne bruke i en butikk. Da jeg og mamma ringte han for omtrent halvannen time siden sa han at han skulle ringe tilbake når han tenkte å ned mot byen, men han skulle først handle for farmor. Jeg begynner å kjenne meg rastløs og venter desperat på at pappa skal ringe slik at jeg kan komme meg ut og gjøre noe. Sitte hele dagen inne i dag også er ikke noe jeg har så veldig lyst til. 

Det gjør ikke noe om det ikke blir noe av det, men det er litt greit for meg å ha noe å gå ut i fra. Jeg har tross alt ting jeg ønsker å gjøre i dag jeg også, og i tillegg kjeder jeg meg. Det å vente på pappa er ikke det mest morsomme man kan gjøre, ihvertfall ikke når du ønsker å utnytte dagen til noe mer moro enn bare å være inne.

 

---Ragnfrid---

Kjøpe ny jakke

 • 11.05.2013 - 11:39

God morgen!

Det er lørdag og tiden er inne for å gjøre noe annet enn å sitte på rumpa inne foran pc-skjermen. Siden jeg trenger en ny jakke for sesongen spurte pappa meg i går om jeg kunne sette av litt tid i dag til å dra ned til byen. Det har jeg selvfølgelig tenkt på og skal ringe pappa så fort jeg er ferdig med å dusje og stelle meg. Å kjøpe en jakke tar ikke all verdens med tid så jeg tror i prinsippet det vil gå raskt unna. Jeg har dessuten gavetkortet på 100kr til G-sport jeg ennå ikke har brukt, så den kan jo legge ut noen kroner om vi skal kjøpe jakka der. Nå koser jeg meg på rommet mitt med litt ice tea og polarbrød. 

Mamma har vært veldig grei igjen, for hun har vært i nede på senteret og kjøpt noen sokker og litt sånt til meg. Hun er så snill :)

Sokker // 50kr fra H&M.           Boxer // fra en dagligvarebutikk, pris er jeg ikke sikker på.

 

---Ragnfrid---

Vær forsiktig med det du skriver

 • 10.05.2013 - 20:45

Fra nå av i følge de aller fleste burde jeg passe på hva jeg skriver og ikke skriver på bloggen. Jeg forsår at de er bekymret for framtiden min, men jeg står helt inne for det jeg har skrevet og om det tolkes på feil måte av dere er ikke mitt problem. Jeg vet jeg er et følelsesladd kaos og har i store mengder av mitt liv alltid vært det, men jeg vet hva konsekvensene vil bli. Dessuten mener jeg det er teit og barnslig om noen skal dømme meg etter hvordan jeg håndterer bloggen min. Av erfaring vet jeg at folk dømmer meg ved første øyekast og holder fast ved det, men veldig mange av de personene som gjør det viser seg med tiden å ta veldig feil av meg. Hvem jeg er på skolen og i et arbeidsliv er en stikk motsatt person av den jeg er på privaten som et familiemedlem. 

Jeg vet med meg selv at jeg må tåle den konstruktive kritikken jeg får, men jeg mener jeg har fått litt for mye til å la andre bestemme hvordan jeg skal være og hvem jeg skal være. Det finnes kanskje folk ute i verden som har det vondt inni seg og ikke tørr å snakke med noen om problemene, men hvis det hjelper meg å skrive det ned på en blogg, hvorfor skal alle være så negativt innstilt til det på mine vegne? Kan de ikke se at det faktisk har hjulpet meg veldig å skrive ting ned på bloggen? Det er jo gjennom bloggen jeg har funnet masse av min selvtillit, ikke minst vegen ut av den verste delen av depresjonen. Dere bør være stolte av meg og ikke komme med så mye kommentarer om hva jeg bør skrive og ikke bør skrive. ---Ragnfrid---

"Mitt kjedelige liv" episode 3

 • 10.05.2013 - 17:18

 

---Ragnfrid---

Strålende vær

 • 10.05.2013 - 11:01

God morgen!

Våknet opp til strålende vær og et tomt hus i dag, men det tar ikke jeg negativt. Faktisk synes jeg det er ganske deilig når jeg er alene, for da er det ingen som kan gå meg på nervene. Nå som det først er fint vær ute kan jeg benytte ihvertfall kvelden til å ta meg en joggetur. Stikker nok sikkert ut i løpet av dagen også, men jeg orker ikke ha noe tidspress på meg. Den siste uka har jeg fått tilbake sommerfølelsen igjen. Varmt vær hele uka og nesten ikke et tegn til regndråper. Gleder meg så veldig til sommern, det er så mye jeg skal gjøre. Internett er en selvfølge for meg siden jeg får mailer fra diverse videregående skoler, og da er det sikkert tid til blogging også. Om ikke vil jeg antagelig føle meg ensom. 

---Ragnfrid---

Verden i bobla

 • 09.05.2013 - 23:15

Det er seint og jeg har nettopp kommet ut av en verden hvor jeg er gjømt i min egen lille boble. Noen ganger det veldig fint i den bobla, for alt rundt virker mer ekte og skummelt. Verden er skummel. Ikke for de som har lært å kontrellere den, men for de som ikke lenger vet hvor veien fører hen. Å være i en egen boble er best når du ser på en film du liker ekstra godt, alle følelser du ikke visste du hadde kommer fram fra de mest skjulte steder. Du blir mer sårbar og lar de minste ting gå innover deg. Akkurat den delen liker ikke jeg. Å være sårbar. Den sterke vil jeg være, en som kan tåle alt uten å la det påvirke verken psyke eller følelser. 

Den svake og sårbare er jeg, men skallet som binder meg sammen er sterkt. Et steinansikt som skal vise alt og alle at alt er slik det ønsker å ha det, men virkeligheten er en helt annen. Det er min sårbarhet som gjør meg sprø. Å være følelsesløs er hva jeg i bland skulle vært. Kanskje min psyke ville hatt det bedre. Tenk om alt jeg har gått igjennom bare forsvant, og at alt jeg føler av sinne og smerte blir borte. Slik vil jeg ha det. Det er bare synt det ikke funker slik. 
---Ragnfrid---

Så koselig

 • 09.05.2013 - 19:32

Hei!

Da er det ikke så lenge siden jeg kom hjem fra farmor. Det var veldig koselig å se henne igjen, for det er blitt en stund siden sist. Vi tok med litt kake og noe å drikke på til henne, så ga vi henne en stor bukett med rosa roser. Likte de veldig godt, men jeg synes hun er blitt så tynnere i forhold til det hun var. Uansett så det ut som hun koste seg like mye som det vi andre gjorde. Må si det var litt uvant å se hun uten krøllene hennes, men forandring fryder vel. 

Resten av kvelden skal jeg benytte til å kose meg litt for meg selv, for det har jeg ikke hatt så mye tid til i dag. Tenker jeg skal se noen av seriene mine som jeg har gått glipp av mens jeg har vært borte i dag, men jeg skal ikke klage. Jeg har hatt en veldig koselig dag, og det vil jeg ha resten av dagen også.---Ragnfrid---

Gratulerer farmor

 • 09.05.2013 - 12:44

God morgen!

Det ble en ganske sein morgen i dag, våknet ikke før klokken var elleve. I dag er det farmor sin bursdag så jeg skal dit rundt to tre tiden i dag og det er jo koselig. Det er en stund siden sist jeg var hos henne, og dessuten vet jeg ikke hvor lang tid hun har igjen og da tenker jeg at det er respektløst å ikke komme. Morgenen min startet mykt i dag, fikk vafler på senga og tok alt helt med ro. Har fått dusja og stelt meg og da er jeg egentlig klar for å gå ned til farmor når som helst i grunn. Håper dere også har hatt en like myk morgen som det jeg har hatt. Kos dere masse i dag :)

---Ragnfrid---

Stemningsfullt

 • 08.05.2013 - 21:32

Hei!

Det er kveld og jeg har lagt meg godt tilrette under dyna og nyter varmen samtidig som jeg ser på Amazing Race Norge. Tenker å lage meg noe å drikke på om ikke alt for lenge, for tørsten har alt begynt å sette seg i halsen. Hvis jeg blir for tørr i halsen kommer hostekula og det er ikke det beste for meg som ofte hoster så jeg brekker meg. Ute regner det fremdeles så det kommer ganske frisk luft inn på rommet mitt gjennom de utette verandadørene. Jeg må si jeg liker det bedre enn å la dørene stå åpne natten ut. Det gjorde de når Moah var her og jeg som er en frysepinne frøys som bare det, men jeg liker ikke klage så jeg sov nettene ut med åpen dør. 

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 08.05.2013 - 20:00Lite søvn

 • 08.05.2013 - 18:04

Hallo!

Det er langhelg, og det er deilig. Vet ihvertfall at jeg skal bruke mesteparten av tiden på å sove så lenge jeg kan. I dag merker jeg spesielt at jeg har blitt utmattet disse tre dagene. Moah fikk panikk i byen da hun var på vei hitover etter konserten i går, og ringte meg rundt midnatt og spurte om jeg kunne hente henne. Det endte med at jeg måtte det, og da kom vi ikke hit igjen før klokken var nærmere ett. Selv om det ble ganske seint føler jeg at jeg klarte å bruke den lille energien min på en bra måte i dag. Jeg fikk bare fire og en halv times søvn i natt, og det preger på sine konsekvenser. Naturfagsprøven og sånt gikk over alle forventninger sett ut i fra at jeg hadde fått lite søvn. 

---Ragnfrid---

Gledesdreper

 • 08.05.2013 - 15:08

Hvorfor måtte min fine dag ende opp i katastrofe så fort jeg kom hjem. Tydeligvis kan jeg ikke lenger ha noe som et mitt eget, for det er alltid noen her hjemme som tror de bare kan forskyne seg av mine saker. Dette er jeg så lei av. Jeg hadde virkelig en fin og avslappende dag i dag til tross for de få timene med søvn jeg fikk. Så fort jeg kommer inn døra hjemme er det alltid noe eller noen som vet å provosere meg og bare gjør ting verre for meg. Aldri har jeg sagt at søstrene mine kan gå og ta pc-en min uten å spørre, og jeg sier stort sett alltid nei til de. Dette skjedde jo i dag da, og jeg merker at jeg bare blir dyttet nedover i gropa igjen.

Nå som jeg nettopp har begynt å se lyset i tunnelen  ønsker jeg ikke gå tilbake og starte reisen på nytt. Verken har jeg energi eller overlevende hjerneceller igjen til det. Jeg har fått helt bokstavelig talt nok av hvordan jeg blir behandlet og hvordan folk overhører alt jeg sier. Alt jeg ønsker er å blir verdsatt av alle rundt meg og at de faktisk skal ta til seg og høre på det jeg sier. Er det så jævla vanskelig å forstå?---Ragnfrid---

Bare en bløff

 • 07.05.2013 - 19:26

Jeg vet jeg har en veldig lang og krevende tid på skolefronten framover, men noen ganger klarer jeg ikke finne nok engergi til å gjennomføre alt slik jeg ønsker. Mitt mål er å prestere best mulig den siste tiden før ferien og bruke min siste energi på det jeg kan før jeg går i dvale for sommeren. Etter jeg snakket med Moah i går har jeg tenkt en del og har kommet til besluttninger som kan skape forandringer på bloggen i forhold til hva jeg kommer til å skrive her og ikke. Jeg vet at mye av det jeg har skrevet har engasjert andre i en positiv rettning med tanke på mot, men til syvende og sist kommer alt tilbake på meg i form av missforståelser og konsekvenser. 

Min mening har aldri vært å skrive om andre på en nedverdigende måte, men å skrive om hva jeg sliter psykisk med og det jeg er møkk lei av. Selv mine nærmeste vet med seg selv at jeg er den som hele tiden biter leppa sammen og sperrer alle følelser inne, helt til dagen jeg bare eksploderer. Så til alle dere som har fått et feil inntrykk av meg, jeg er kun et følelseladd kaos som ikke takler motstand. Hele meg er en bløff. Alt jeg sier er ting jeg har lært av andre og som jeg gjømmer meg bak for å framstå som en mye sterkere person enn det jeg egentlig er. 

 

 

---Ragnfrid---

Kos deg min kjære venn

 • 07.05.2013 - 16:54

Hei! 

Nettopp kommet hjem fra skolen og jeg er dønn sliten, men for å toppe det hele må jeg selvfølgelig ha lekser å gjøre til i morgen. Det er naturfagsprøve jeg må lese til og i tillegg en begrepsprøve i RLE. Denne dagen er jeg hjemme uten noen til stedet bortsett fra mamma og de minste, for Moah er garantert nede på arenaen sammen med mange andre directioners. Jeg må si jeg veldig imponert over henne som faktisk har laget sin egen T-skjorte for anledningen. Om jeg ikke husker feil så fortalte hun meg i går at hun brukte bortimot tre uker på å ferdiggjøre den. Dette trenger en stor applaus! 

Jeg tenkte tidligere i dag at det ble ekstremt lite blogging i går i forhold til hva jeg normalt gjør, men jeg og Moah ble desverre sittende i vår dype konvensjon som tok sin tid. Tror faktisk ikke vi la oss før klokken var nærmere halv tolv eller noe sånt. 


For de som lurer så står det navn på diverse directioners på skjorta, og fler vil det antagelig bli før konserten i dag. Kos deg masse med gutta dine Moah :)


Mens Moah skal kose seg på konsert i kveld stresser jeg med å få pugga alt jeg skal til prøvene i morgen. 

 

---Ragnfird---

Hektisk periode

 • 06.05.2013 - 16:02

Hei!

Det er mandag og starten på en ny og hard skoleuke for meg. Det er så mange prøvesituasjoner disse tre dagene det er skole før vi har fri nok en gang. Det er rollespill i samfunnsfag, naturfagsprøve og noe form for begrepsprøve i RLE. Selvfølgelig måtte dette foregå denne uka. Neste onsdag for eksempel får vi vite hva vi skal ha i skriftelig eksamen, og blir jeg trukket opp i matte har jeg eksamen allerede på tirsdag om to uker. Huff! For en stressende og kaotisk perisode det vil bli nå fram mot sommeren. 

Heldigvis kommer Moah i dag, og forhåpentligvis klarer jeg å få hodet inn på andre tanker enn bare skolen den lille tiden hun er hos oss. Det er alltid kos å ha bestevenner på besøk, og da særlig når de bor tre timer med kjøring vekk fra deg. Selv om tre timer ikke er så lenge, føles de timene som år unna deg. Håper Moah kommer på tiden hun fortalte meg, ellers får jeg katastrofalt lite tid til leksene mine. Så om det blir problemer der i dag vil det antageligvis ikke bli så masse blogging i dag. Kos dere masse da dere :)

---Ragnfrid---

Sjokkerende stille

 • 05.05.2013 - 20:39

Forbausende nok kom jeg hjem til hva jeg vil kalle fred i dette hus. Jeg hadde forventet meg det normale jeg. Som at det var fullt med raseri med en gang jeg var kommet inn døren og at noen hadde vært inne på rommet mitt. Sannelig nok tok jeg feil denne gangen. Håper bare på at det vil holde seg like rolig ut kvelden, for jeg orker ikke å bli trigget opp igjen. Resten av kvelden har jeg tenkt å bruke på å pakke skolesekken klar for en ny og forhåpentligvis spennende skoleuke, og selvfølgelig benytte meg litt tid til å se noen serier på sumo. Mer er det vel ikke å fortelle om fra denne dagen, men jeg vil gjerne høre om hva dere har gjort i dag.


Hører jeg feil eller er det like stille som det høres ut som?

 

---Ragnfrid---

Trøtt i beina

 • 05.05.2013 - 18:23

Hei!

For en utrolig fin dag det var å bruke på å gå den turen ned til Frognerparken. Det gikk selvfølgelig flere timer enn hva jeg hadde i forventningene mine, men totalt sett har jeg hatt en kjempe fin og avslappende dag. Jeg har trolig nok ikke stresset med noen ting i dag og det har faktisk vært ganske deilig. Kanskje jeg klarer å få mer energi denne skoleuken enn andre uker. Det har vært veldig deilig å være hos pappa i helgen, føler jeg trengte det litt. Gleder meg selvfølgelig å komme hjem til mamma igjen også med tanke på at det er skoleuke. Jeg blir hos pappa frem til jeg har spist middag i dag. Alt jeg har hatt med er allerede pakket utenom Pc-en og kameraet mitt, men det tar ikke lange tiden så jeg venter med der til like før jeg drar. Hvordan har dagen deres vært?

---Ragnfrid---

Avslappende morgen

 • 05.05.2013 - 11:25

Det er søndag og siste dagen i uka før nok en mandag står for sin tur. Våknet på samme tid som i går trolig nok og jeg føler meg ikke det spor trøtt. I løpet av dagen skal jeg være med pappa ned til Frognerparken og gå litt. Tenker det blir deilig nå som jeg ikke har vært ute siden fredag. Akkurat nå sitter jeg og pappa i sofaen på stua og ser på Wipe Out, ikke det at jeg ser noe som helst poeng i det programet men tydeligvis finnes det mennesker her i verden som gjør det. Hva gjør man vel ikke for å vinne penger på Tv nå til dags? ---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 18

 • 05.05.2013 - 09:58

(Kilde:http://mtv.blogg.no/)

Den heldige vinneren av denne ukens linkerunde ble Marte fra Andebu. Hun er en 14 år gammel jente som blogger om alt for det meste, men hun blogger ikke bare for å blogge. Dette ser jeg at hun har en interesse for. Design og header er lyst og versiktelig slik de aller fleste av oss ser etter på en blogg. Om dere ennå ikke har lest denne bloggen burde dere vurdere det før dere klikker dere videre. Bloggen hennes er å finne HER (link) eller ved å klikke på bildet i sidemargen.

NB - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen min.

Om du ikke ble ukens heldige vinner er det alltid muligheter for å melde seg på neste linkerunde.

---Ragnfrid---

 

 

Lørdagskos

 • 04.05.2013 - 19:49

Det er starten på en herlig og rolig lørdagskveld, og jeg sitter planta ned i sofaen på stua og ser på nyheter. Jeg vet ikke helt hva annet det er å se etter det, men vi startet på en film før middag som vi helt sikkert kommer til å se ferdig i løpet av kvelden. Mona Lisa Smile - kanskje noen av dere har sett den? Jeg mener ihverfall at den er bra ut i fra hvor lang ut i den jeg har kommet. Det er garantert en film jeg kan se flere ganger. Siden jeg har lyst til å kose meg resten av kvelden tenker jeg nok at dette blir dagens siste innlegg, men fortell litt om hva dere har gjort denne lørdagen da. Er så koselig å høre noe om deres dager også.---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 04.05.2013 - 16:48

Da er det på tide å minne dere om linkerunden som pågår. Vinner trekkes i morgen og jeg håper så mange som mulig melder seg på. Det er ikke lov å melde seg på i dette innlegget, men dere finner linkerunden HER (link).---Ragnfrid---

Bare avslappende

 • 04.05.2013 - 14:28

Til å være en regnfull lørdag er det veldig deilig og stille her. Dagen i dag har vært veldig avslappende for meg, faktisk har jeg ikke hatt det så behagelig rundt meg på veldig lenge. Har nettopp slappet av med en film og kun tatt dagen med ro. Selv om det er en del timer siden jeg sto opp føles det som om det bare var en time siden. Hva jeg skal gjøre resten av denne stille lørdagen vet jeg ikke, men noe moro blir det vel ut av denne dagen. Begynner å kjenne meg litt sulten igjen, så er nok ikke lenge før jeg tar meg noe å spise igjen. Kanskje en banan eller noe. Hva gjør forresten dere i dag?

---Ragnfrid---

God morgen

 • 04.05.2013 - 10:56

God morgen!

Det er lørdag og her i Oslo regner det som om vi skulle ha bodd i en regnskog, så man kan si det ikke er fristende å benytte hele dagen utendørs. Jeg har sovet veldig godt i natt og for en gangs skyld var det veldig deilig å våkne til den samme roen som jeg la meg i. Klokken var vel rundt halv ti da pappa kom inn døra og vekket meg. Nå sitter jeg i stua og har lest noen sider i boken min med litt rockabilly-musikk i bakgrunnen. Frokosten er på vei og i dag blir det speilegg og noe annet tilbehør, men godt høres det ut. Passer egentlig greit at det snart er frokost, for jeg er kjempe sulten.


Fremdeles litt trøtt i trynet.

 

---Ragnfrid---

Det blir taco

 • 03.05.2013 - 20:15

Hei dere!

Kommet meg hjem til pappa nå, litt deilig egentlig. Føler jeg klarer å beherske meg mer her, for det er ingenting som provoserer eller irriterer liv-skiten ut av meg. Nå skal jeg bare kose meg resten av dagen og nyte et rolig måltid rundt bordet. Det blir taco i dag og det skal smake godt, for det er tross alt en god stund siden sist jeg spiste det. Om det blir noen nye episode av "Mitt kjedelige liv" i dag kommer den antageligvis seinere ut mot kvelden, for jeg har ikke vært i humør eller hatt tid til å filme noe som helst. Vi har alle våre opp- og nedturer, ikke sant? Hva har dere gjort for noe i dag, skal dere noe moro i helgen?


---Ragnfrid---

Da drar jeg

 • 03.05.2013 - 17:30

Da har jeg godsnakket med pappa og jeg får som vanlig lov å overnatte hos han. Var litt deilig å få høre det, for nå er jeg så lei av å omgåes alt som skaper mer problemer for meg psykisk. Planen er å holde ut til jeg er myndig og kan flytte for meg selv, men det får tiden vise. Jeg har tenkt til å pakke kofferten nå snart og komme meg ut så fort jeg klarer. Merkelig nok gikk jeg nesten gråtende på vei hjem fra T-bane stasjonen i dag, ikke fordi jeg var redd for å komme hjem men fordi jeg grublet på hvor mye bedre jeg hadde det med meg selv før jeg kom hit. Hver gang det ble ille før kunne jeg alltid stikke til venner, men her er det ikke en eneste person å gå til som virkelig har sett og vet hvordan det er å være meg psykisk. ---Ragnfrid---

Prøve å godsnakke med pappa

 • 03.05.2013 - 15:47

Hei!

Endelig fredag og endelig helg. Ser for meg at helgen vil bli like jævlig som sist innmed at søstrene mine kommer tilbake. Jeg skal prøve å godsnakke med pappa for å se om jeg kan være hos han i helgen for å unngå konflikter som sist og ikke minst for min egen skyld. Jeg klarer bare ikke leve mer i denne kaotiske tilstanden sammen med søstrene mine. Det går så innover psyken min at jeg snart faller sammen av utmattelse. Nok om det for nå. 

Dagen så lang har vært relativt avslappende. Har ikke vært så mye stressende på skolen, men vi har fått en ganske stor lekse i samfunnsfag som vi må sette oss inn i og den er litt komplisert. Jeg får det nok til, men lett vil det ikke være. Dessuten trenger jeg å få høy måloppnåelse på denne for å vippe opp til den karakteren jeg ønsker mest å få på kortet når jeg går ut av 10.klasse. ---Ragnfrid---

Endelig ferdig

 • 02.05.2013 - 19:40

God kveld!

Endelig! Da er jeg helt ferdig med å redigere animasjonen. Fy søren som jeg har kjedet meg, men gud så deilig det var å bli ferdig med det. Nå trenger jeg ikke tenke mer på det. Resten av tiden frem til innspillingen kan jeg bare ta det helt med ro og tenke på det andre rundt som må være med i mappen vår. For det er faktisk en del papirarbeid ved siden av denne musikkvideoen som må være i havn før innleveringen den 3.juni. Jeg vet det ikke er lenge til, men jeg har av den erfaring at jeg klarer absolutt alt til tide. Gjerne før. 

Akkurat nå gjør jeg leksene mine, for jeg fikk plutselig mer energi etter jeg fikk ferdig animasjonen. Var som en byrde var båret av skulderen. Ubeskrivelig følelse. Siden jeg ikke fikk sett hele Amazing Race i går har jeg tenkt å se resten av episoden etter leksene mine er gjort. Ellers aner jeg ikke hva jeg skal fordrive tiden med. Kos dere masse da dere :) 
---Ragnfrid---

Trenger en ny

 • 02.05.2013 - 17:23

Fremdeles ikke så mye som skjer hjemme, men jeg har begynt å redigere denne animasjonsvideoen da og det tar sin tid innmed det er omtrent 500 bilder som er med på videoen. Merker jeg begynner å bli ganske trøtt og sliten så det er snart på tide å gjøre norskleksa mi. Ikke det at den er veldig lang, men det er liksom fint å få det unnagjort. Nesten så jeg gleder meg til helgen allerede, for man blir liksom så utslitt de siste ukene før sommeren. Akkurat det kan ikke jeg endre på, men med andre ting kan jeg. Som mobilen min for eksempel. Jeg må ha meg en ny en fordi at den høytaleren du hører andre sine stemmer gjennom er ødelagt av en eller annen grunn, og nå kan jeg verken bli ringt til eller ringe andre selv. ---Ragnfrid---

Fikk tid til å spørre...

 • 02.05.2013 - 14:53

Hei!

Denne torsdagen har vært helt super om jeg får si så. Dagen har vært mer avslappende enn en helt vanlig torsdag ellers. Vi fikk tilbake mattetentamen og jeg fikk til og med tid til å spørre læreren min om Moah kunne få lot til å være på skolen vår til tirsdag. Han sa det var helt greit for han, men likevel må han ta det opp på møte de skulle ha i dag. Gleder meg til konklusjonen deres i morgen. Tror Moah også gleder seg, for ville veldig gjerne da jeg fåreslo det for henne. Ihvertfall gleder jeg meg. Skal bli så moro å ha Moah på besøk også og ikke bare Melissa. Selv om Melissa var her bortimot en uke sommerferien for to år siden.

Nå skal jeg gjøre leksene mine som vi fikk i dag. Den står oppført på fronter så jeg må inne dit i løpet av dagen, så den tiden jeg får til overs i dag skal jeg bruke på å redigere sammen denne animasjonsvideoen til meg og Jenny. ---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 01.05.2013 - 20:47Da er jobben gjort

 • 01.05.2013 - 19:56

Hei!

Vet det har vært lite blogging i dag, men jeg kom desverre ikke hjem før nå. Jeg og Jenny har hatt det kjempe moro med å lage denne animasjonsdelen til dusikkvideoen og da er kun jobben med å sette det sammen som står igjen. om dere vil vite hvor mange bilder det ble tilsammen så kan jeg si som så at det ble 487 bilder sånn cirka. Tok en del andre bilder også, så kan helt sikkert legge ut noen. Vet ikke helt hva jeg skal bruke resten av kvelden på, men jeg har ihvertfall noen serier jeg har tenkt å se før jeg legger meg. Kanskje jeg begynner med å sette sammen bildene til en videosnutt på mellom 10 og 15 sekunder, siden det er kravet. Gleder meg veldig til å se resultatet. Hva har dere forresten gjort i dag den tiden jeg var vekk? ---Ragnfrid---

Jobb, jobb, jobb

 • 01.05.2013 - 12:15

Hallo!

Det er onsdag 1.mai og arbeidernes dag, som betyr at vi har fri i dag. Egentlig er det ganske fint, for jeg og Jenny skal jobbe med animasjonsdelen til musikkvideoen i dag. Før det trenger jeg en dusj og må stelle meg. Så langt har morgenen vært okey. Mamma gikk jo ut ganske tidlig og da var Miriam på gråten, så hun løp inn på mitt rom og la seg ved siden av meg frem til hun roet seg ned. Koselig det da, men jeg hadde virkelig sett for meg en litt lenger stund under dyna. 

Siden jeg skal til jenny i dag rundt to tiden aner jeg ikke når på dagen jeg får blogget igjen, men frem til da får dere kose dere masse med fridagen og gjøre noe fornuftig. Håper ikke det tar for lang tid i dag, for jeg er ikke så glad i å komme veldig seint hjem.

---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no