Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Bare noen få timer til.

 • 31.05.2012 - 21:26

Da er det bare noen timer til jeg sitter på skolebenken igjen og har samfunnsfagprøva, det blir gøy det. Så når skoledagen er ferdig i morgen er det rett hjem for meg å pakke til turen på lørdag og reise på kino 18:15 - 20:06. Tenkte det var Ålreit med en slappe av dag i morgen føør jeg drar. Vedder på at jeg kommer til å være ¨så stressa på lørdag, men jeg MÅ IKKE GLEMME passet, reiseforsikringen, helseforsikringen + pengene og lommeboka. Så må jeg selvfølgelig ha med mobilen og Ipoden min, hvis ikke kommer jeg til å få hjerteinfarkt av frykt for å kjede meg på bussturen. For når man egentlig ikke har så mye til felles med de i klassa er det ikke fullt så moro å snakke med dem heller. Men må dere ha en god natt/kveld da.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

BIEBER KONSERT :D

 • 31.05.2012 - 15:56

I går så skulka jeg de 2 siste timene av skolen, jeg gikk fra skolen klokka 12:00 fordi jeg skulle til OSLO får å møte Justin Bieber. Vi var framme sånn litt før klokka 15:00. Jeg og Moah løp inn i mengdeflokken uttafor operaen. Vi fikk knapt puste. hahah. 

Vi fant ut at vi måtte gå andre vei, og da sa politiet at INGEN kunne komme inn på opera taket lenger pga alt som har skjedd der. Så vi gikk mot en storskjerm hvor vi så scena. Men det var IKKE bra nok for meg så jeg dro rundt med Moah for å finne en ingang. Vi fant desverre ikke, vi tørte hvertfall ikke når vi så at 2 politimenner løp etter en gutt. Da fant vi plutselig Aline, som hadde sovet der den natten. Hu hadde vært der siden 11. 


moah har det trynet oga hun skulle være "sint" fordi vi ikke kom oss inn på operaen

Da klokka nærmet seg 16:00 sa det en mann i noen høytalere "Justin kommer på scena klokka 21:30 han skal fremføre 6 sanger. 4 nye og 2 gamle" Og da måtte jeg ringe mamma, som sa at vi ikke kunne bli da, sidem da kom vi så seint hjem, men at jeg kunne bli litt til i TILFELLE han skulle komme på tidligere alikevell. Da endte det opp med at vi bare sto der og ikke visste hva vi skulle gjøre, men så så vi at de folka slapp inn noen så da prøvde vi og, men da klikka politimannen helt og dro en belieber i klærne, haha! 

Vi gikk tilbake og da sa en gutt "VI DYTTER NED GJERDET" vi klarte det nesten, men da kom en vakt og tok han med håndjærn. Da politiet og vakene var opptatt ropte Moah "vi samarbeider" så da dytta ALLE ned gjerdet og LØP over, politiet løp etter oss, men vi var mange hundre folk. Moah kom seg helt inn, jeg kom meg nesten inn, men da hadde de satt opp flere gjerder, og Aline satt fast nedi der med mange andre, men hun klarte og komme seg opp likevel. Det endte opp med at flere kasta vann på vakten mens vi andre velta gjerdet og løp inn. Så kom vi HELT foran :)


Da ble jeg og Moah happppppy:

hehe, ser ikke så glad ut da, hahaha! xD

Da vi sto der, ble vi kjent med noen nye, som het Sara og Sadaf, men vi alle ble kasta vekk derfra fordi vi ikke var VIP. Så da havna vi hvor de andre var, litt langt bak. Men der ble vi kjent med enda flere folk, haha. Husker ikke hva alle het, men det var noen som het Anna, Maren, Marte og 3 til som jeg ikke husker navnet på. De var kjempe koselige :) 

Konserten starta rundt 21:00 tiden og vi fikk lov av mamma å bli. Her er bilder av konserten
Bildene av Justin tok jeg fra Facebook, fordi jeg kun tok video. 

Her er en video:

 

 

Q; Var du på konserten?

-Mizza;*

Hvite busser møte.

 • 30.05.2012 - 14:35

I dag blir det ingen Hotel Cæsar nei. Det er så synd sånne møter blir satt på dumme tider. Det er alltid mellom 18:00-20:00, og andre ganger lenger enn det også. Så nå hører jeg på musikk sammen med Miriam og mamma i stua. Og Sigrid er på Bieber kosnsert nede i byen, eller det vil si hun skal sitte sammen med noen venner og vente på konserten som begynner 16:00 i ettermiddag. At hun orker sier jeg. Men nå er det ikke bare henne da, dere har sikkeret lest nettavisene så er ikke så mye å snakke om i grunn.

Heldige meg da, som ikke har mer lekser igjen, så nå er det bare å fokusere 100% på samfunnsfagprøven på fredag. Så hva dere enn velger å gjøre, finn på noe fornuftig og ikke ødelegg dagen din med å "besøke" Bieber ned i byen. Hva om dere ikke får treffe han? Da vil dere innerst inne tenke at livene deres er ødelagte.

Glad jeg ikke er der ja, hadde garantert ikke fått plass på første rad heller.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Fortsatt ingen batterier!

 • 29.05.2012 - 16:53

Hun stakk! Bare sånn plutselig, uten å si hvor batteriene mine var en gang. Hvordan kan jeg stole på hun når jeg ser hun oppføre seg som en gæærn fjortis? Seriøst, ikke ene gang jeg ville blitt like gal. Jeg mener, jeg fan av chris Medina, møtte han. tok en klem av han. Men er det en ting jeg IKKE gjorde, så var det å bli helt hysterisk og gårte og alt det andre som mange gjør. Så nå håper jeg på å finne de og at de fremdeles er i god behold. Hvem vet, hun kan ha kastet de ut av vinduet til langt borti gokk. Jeg orker snart ikke mer av JUSTIN BIEBER snakk lenger jeg, det er nesten så jeg griner hver gang jeg hører så lite som et pip om han. For meg eksisterer han ikke, er bare en distrasjon for familien min.

-BLogges da!

---Ragnfrid---

Kunne ikke du bare vært et annet sted?

 • 29.05.2012 - 16:14

Jeg er så lei all BIEBER snakk om dagen. Søstern min f.eks, nekter å gi tilbake batteriene til kameraet mitt hvis hun ikke får låne det til å ta bildet av JUSTIN BIEBER på Gran i dag. UTPRESSING! Hva faen er greia med hele fyren? Han kommer i dag skal spille to konseter og reise om to dager igjen. HELLO! Hvorfor bli så GAL? Har ikke dere noe bedre å finne på eller? Om du hadde vært like berømt som han ville du likt om folk ble hysteriske, gråt og skrek deg midt oppi trynet når de ser deg. Det tror jeg neppe noen ville gjort. Og søss "få de jævla batteriene tilbake, jag sa NEI og du har bare nødt for å akrseptere svaret mitt uansett om det gjør at jeg ødelegger en tiendedel av livet ditt". Jeg er faktisk nødt til å ha de innen fredag, siden jeg reiser til Polen på lørdag.

-BLogges da!

---Ragnfrid---

Boredom!

 • 28.05.2012 - 17:19

Nok en gang aner jeg ikke hva jeg skal finne på. Men det er tydeligvis sunt å kjede seg, i følge de voksne i hvert fall. Nettopp spist middag sammen med familien, det smakte drit godt. Så nå venter jeg vel egentlig bare på at klokken skal bli halv åtte (kom vel ikke som noen bombe, men da er enda en ny episode av Hotel Cæsar). Men i mellom tiden håper jeg på å finne en bra film jeg kan se, for siden jeg har sett så utrolig mange i løpet av mitt liv er det vanskelig å finne noen du ikke har sett flere hundre ganger.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Tilbake blikk.

 • 28.05.2012 - 15:57

Siden jeg har vært inne på bloggen en god stund nå, tenkte jeg vi kunne ta et tilbakeblikk på ALLE headerne denne bloggen har hatt siden dag en. Jeg skal prøve så godt jeg kan med å sette de i kronisk rekkefølge.

1. 


2.3. 


4. 


5. 

6. 

7. 


8. 


9. 


10. 


11. 


12. 


13. 


14. 


15. 


16. 


17. 


18. 


19. 


20. 


21. 


22. 

 

Det er kanskje ikke så mange, men på to og et halvt år med blogging synes jeg det egentlig er mange nok. Så tar det sikkert en stund til det kommer enda en nye en. Hvem syes dere var best av de?

-blogges da!

---Ragnfrid---

Vil du lese historien min?

 • 28.05.2012 - 15:35

Jeg lager historier, fanfic.

www.jadefanfic.blogg.no

akkuratt nå vet jeg ikke helt hva som skal stå i neste innlegg. så den kommer garantert til å bli dårlig, men bare kommenter det du vil jeg skal skrive om :)

-Mizza;*

Sov søtt lille venn.

 • 28.05.2012 - 14:52

Jeg beundrer lillesøstern min så. I det ene øyeblikket er hun sint, så med ett faller hun sliten ned på sengen min å sover. Er lenge siden jeg har sett hun så sliten som dette, normalt sitter hun foran pc-en sin og spiller GoSupermodell som jeg ikke helt klarer å sette meg inn i. Selv om hun ikke kan se det på meg er jeg glad i henne, vil alltid være det også. Tnå! Hun er bare så søt der hun ligger under det rødrutete teppet vårt, hvem vet hva hun drømmer om akkurat nå. I all håp er det sikkert noe morsomt og godt noe, får i alle fall ikke håpe på at det er et mareritt.

Jeg kjeder meg og aner ikke helt hva jeg skal gjøre. Har sittet en stund med lekser nå, bare for å få de gjort. Så jeg har ingen fler lekser å tenke på denne uken. bortsett fra å øve til samfunnsfagprøven som vi skal ha til fredag. Gruer meg, men jeg må glede meg for hvis ikke ender jeg opp med en dårlig og skuffende karakter som jeg innser jeg ikke fortjener. Ikke så lenge jeg jobber så hardt med lekser og skolearbeid ellers. Andre verdenskrig er jo et stort og komlekst tema så blir sikkert vanskelig å sette seg inn i etter hvert som dagene går nå.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Slapp dag

 • 27.05.2012 - 17:23

I dag har jeg ikke gjort noe annet en å chille. Har besøk av søstra mi og Emira nå. Det er jo gøy, det er så sykt varmt ute. Jeg har spist is og vannmelon, smørt meg med solkrem og sola meg. Skikkelig sommerstemning! Det er så deilig at det bare er 23 dager igjen til sommerferien, pluss at nesten halvparten er jo helger og fri :) 

Skal ikke gjøre noe spesielt i sommerferien. Jeg skal hvertfall til Tyrkia, kanskje tusenfryd. Også skal jeg til Makafi hadde jeg planer om. Også håper jeg på å dra til Skien og Oslo i sommerferien også. Skal forresten også til Oslo på sånn lovatic treff, det blir gøy. Men vi får jo se hva som skjer når sommerferien faktisk er her. 


sorry for webcambilder, men mobilen er tom for strøm

Emira har bada idag da ! hun er så søt

Men nå skal jeg lage pizza, c ya <3

Q; Hva har dere gjort idag?
     Hva skal dere gjøre i sommerferien?

-Mizza;* 

En vond morgen + ESC info.

 • 27.05.2012 - 10:42

Hallo, og god morgen alle sammen. Skulle ikke solet meg i går azz, jeg er bare så rød på ryggen + at det gjør så utrolig vondt. Det er som om noen har stappet spiker i rykken på meg i løpet av natta. Så var det noen som så på "Eurovision Song Contest" i går eller, for det gjorde jeg, og Sverige vant og om jeg ikke husker feil kom de gamle damene på 2.plass, men desverre for Norge kom vi på siste plass med bare 7 poeng. Bedre lykke neste gang.

Så i dag har pappa bursdag. han fyller 53år. Gratulerer med dagen pappa! Så kommer han hjem sammen med min fire år yngre søss senere i dag, så spørs om det ikke blir kaker og kos når de kommer hjem. Nok en gang er det fint vær med en skinnende sol (som steiker). Har ikke noen spessielle planer for dagen, så tror nok det blir en del filmtitting på meg ja.

For de som ikke fikk med seg esc i går kan høre vinneren HER! Med låta Euphoria.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Lang biltur + eurovision

 • 27.05.2012 - 00:39

Blogger fra mobilen så blir ikke så bra. Har nesten akkuratt kommet hjem fra Næroset som var nesten fem timer å kjøre de + fem timer tilbake så blir det ganske lenge. Var i konfirmasjonen til søskenbarnet mitt. Sorry er litt trøtt , så dette blir er veldig kort innlegg. Men her er noen bilder fra dagen (:


 

forresten fikk jeg en pakke fra posten i dag! ELSKER DEN!


Hva har du gjort idag?

-Mizza;*

Sol + kjøtt med flesk = SOLBRENT!

 • 26.05.2012 - 18:45

Etter en hel dag i solen så Songsvann, er jeg helt gjennombrent. Føler meg som en brent skinkesteik, og er helt rød på ryggen, på brystet, skuldrene og beina. AU! Hva dere enn gjør, ALDRI, jeg gjentar ALDRI glem å smøre dere med solkrem når dere er ute i solveggen midt på dagen så lenge som det jeg nettopp har gjort. Så jeg tok meg en kald dusj når jeg kom hjem og smurte meg godt inn med body loation fra Dove. Og deserten med det hele var å vaske håret mitt og la det flagre i vinden. På den måten holder jeg meg suverent kald (på en god måte).. Hva har dere gjort i dag?

 

-BLogges da!

---Ragnfrid---

Bade + chips og dipp + druer = Digg!

 • 26.05.2012 - 11:21

I dag er det nok en gang fint vær ut og jeg mamma og de to minste har tenkt oss ut for å bade og kose oss, hvor det blir har vi ikke helt bestemt oss for ennå, men koselig kommer det til å bli uansett. Så nå pakker vi vogna klar og henter det vi trenger, blir sikkert ikke så mye bading på meg men jeg kommer nok til å prøve siden det er grusomt lenge siden jeg badet ute. I hele fjor sommer badet jeg ikke ute i det hele tatt og noen mente det var rart, men sånn er jeg + at jeg er ikke så glad i å bade sammen med fiskene, det er bare ikke helt min greie for å si det sånn.

Senere i kveld blir det nok film, og hvilken jeg skal se finner jeg sikkert ut der og da. Er ikke av den typen som planlegger hvilke type filmer jeg skal se på forhånd, bare ser på den som ser mest interessant ut. Så hva skal dere gjøre for noe i dag da? Har dere kanskje tenkt dere ut å bade dere og?

-BLogges da!

---Ragnfrid---

Vårt nye sommer design.

 • 25.05.2012 - 15:56

jeg synes det ble litt kjedelig med en mørk og svart blogg, nå som det nærmer seg sommer, så derfor endret jeg like så gjerne på hele driten. Man må jo ha det lyst og koselig nå som sommern er på innmars, eller hva? Om det gjaldt facebook, ville du klikket på "Likes"? Vel samma det. Må dere ha en fin fin dag med mye moro og kose dere alle sammen.-Blogges da!

---Ragnfrid---

HOT, HOT, HOT!

 • 24.05.2012 - 17:20

Denne dagen har vært en av de varmeste dagene på veldig lenge, og jeg koker. På skolen i dag besøkte vi museumet på Akershus festning og gikk tilbake på skolen for å se Max Manus. Jeg har sett filmen før, men i og med at vi har om andre verdenskrig synes lærerne det var greit. Da vi var ferdig for dagen orket jeg nesten ikke tanken på å gå hjem i denne heten. Men var ganske deilig å komme hjem til reker, jordbær og is. Rene sommeren dette her, men heldigvis er det spådd en ren rommer fylt med sol noe som er bedre enn reinværet i fjor. Nå sitter jeg å leser på engelsken jeg skal ha høring i, i morgen + litt norsklekser jeg må få gjort, om ikke jeg gjør dem i helgen.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Beautiful day <3

 • 23.05.2012 - 16:07

Vært en så utrolig beautiful day idag, så langt hvertfall, det er 27+ i skyggen hjemme hos meg, og har allerede blitt litt brun.
Etterpå hadde jeg, Moah og Aline tenkt til å dra på tveito-parken, sole oss litt, ha vannkrig og spise is ! Føler som sommer allerede, selvom det bare er mai. Håper det fortsetter sånn hele sommeren! Skoledagn var bra, spesielt gymmen. Vi rodde kano over tveito tjernet, haha jeg og Aline datt uti hele tiden, haha.  

Nå venter jeg på mamma, pappa og søstra mi til å komme hjem, slik at Charlotte (søstra mi) kan ta bilder av meg, altså til outfit. 

Her er outfiten:


gikk ikke ann å rotere bildene.

topp - cubus
t-skjorte - cubus
kort-bukse - vet ikke
øredobber - moah sine (som om hun kommer til å få de tilbake)

der ringte Aline, så må stikke nå!
-Mizza;*  

Da var det endelig over.

 • 22.05.2012 - 19:01

Jeg er lei for at jeg ikke har blogget siden fredag(?) men det har vært så mye styr med den konfirmasjonen min og bursdagen til mamma (som var i går). Og dag kan jeg vel så og si blogge resten av uka men ikke på torsdag, for da må jeg øve til engelsken på fredag. Men da er det ikke en gang to uker til jeg skal til Polen heller, bare en og en halv uke til. Tiden går fort den gitt, men jeg har planer om å ta med meg kameraet mitt da sånn at jeg får tatt bilder jeg kan legge inn på bloggen når jeg kommer hjem.

Ferdig med leksene og venter på at klokken skal bli halv åtte (kom ikke som no bombe det nei) for da er det atter en gang tid for en ny spenningsfull episode av Hotel Cæsar. Går ikke en dag uten at jeg ser på det, blir som leksene mine. Jeg klarer meg ikke en dag uten dem. da snakkes vi senere da får vi håpe

-Blogges da!

---Ragnfrid---

lite liv?

 • 20.05.2012 - 19:11

jeg og ragnfrid hadde mye liv for et par år siden XD
se her:

 

 

haha noen ganger er det godt vi ikke lever i den verden fremdeles :P

-Mizza;*

Grattulerer med dagen, alle sammen! :)

 • 17.05.2012 - 23:24

Grattulerer med dagen, alle sammen :) Nå har jeg akkuratt kommet inn fra å vært ute i hele dag, jeg er sykt kald.
Det har egentlig vært en morsom dag, men også veldig kald.
Jeg fikk meg tattovering idag, det står "Jaden" på den, ta en titt:

Ellers har jeg bare tatt bilder, sett på togene og bare gått rundt, løpt fra noen gale folk osv..
Men hvis dere ikke har noe imot det så er det noen bilder her:Og i gåt kveld så var det Live chat med Demi Lovato, det var sånn at hun jenta (jeg ikke husker navnet på) stilte spørsmål som VI hadde stilt inn også svarte Demi, mitt spørsmål kom ikke opp da :(
se så søt hu er. hvis jeg var gutt ville jeg vært dønn forelska xD

 

Hvordan var din 17 mai? 

-Mizza;*

 

 

Musikk jeg hører på

 • 17.05.2012 - 00:14

Her er noen sanger jeg hører på nå for tiden:

 


1. Demi Lovato - Unbroken2. Demi Lovato - Fix a heart3. Jennifer Lopez feat. Pitbull - Dance Again4. Jaden Smith - Give it to em'

Også har jeg en sang jeg syns er litt søt, den er ganske gammel, men syns hu var så søt så må bare legge den ut :)

 


Willow Smith - Do it Like Me (Rockstar)

 

hva syns du om sangene?
-Mizza;* 

Ikke lenge til

 • 16.05.2012 - 23:41

Herregud det er bare 1 time til LIVE chatten til DEMI starter!! Kan ikke vente !!
Føler at jeg bare måtte skrive det her for å få det ut. Jeg skal prøve å døgne i natt så kan jeg heller bare ta en burn i morra for å holde meg våken. TENK idag kan det hende at DEMI ser hva JEG skriver! Jeg dør bare av tanken !!


HAPPY ME :D (gammelt bilde, ja uten sminke)

Har du lyst til å være med så klikk her
 

Elsker veggen min <3

 • 16.05.2012 - 19:25

Nå er jeg så sykt trøtt at det går ikke ann. Denne uka har vi hatt jobbuke og jeg har jobbet på elkjøp. Jeg var heldigvis ferdig litt tidligere idag og da fant jeg på noe jeg kunne gjøre mens jeg kjeda meg. Jeg tok ned alle plakatene og hang de opp igjen andre steder. Nå ser rommet mitt helt annerledes ut, haha. Jeg har ikke så mye å skrive om, men etter Hotel Cæsar så skal jeg gå å sove helt sikkert, slik at jeg kan være våken i natt når jeg kan få¨muligheten til å få svar av Demi Lovato som skal ha live chat! Gleeeeder meeeg : D 

Her er hvertfall favoritt veggen min så langt <3

Den ser ikke prikk lik ut som i bilde, siden jeg endra litt på den. 

Så jeg ble akkuratt ferdig med å rydde rommet så har vel holdt på i en stund kan man si. Nå skal jeg se på hotel cæsar.

Hva har du gjort idag?
-Mizza;* 

Så sleipe : (

 • 15.05.2012 - 18:22

Jeg blir bare så irritert. Som jeg nevnte sist så skal jeg reise til Polen den tredje lørdagen fra nå og nå i dag sa samfunnsfag lærern vår at vi skulle ha prøve om andre verdenskrig fredagen før vi drar. HALLO! Den synes jeg er litt slem, for da har vi allerede nok med å huske på å pakke med oss alt vi trenger for turen. Jeg er bare så lei alle verdenskrigene, skulle ikke vært prøve i det en gang, for lærerne plaseres de bare på helt feil dag og tidspungt. Det betyr at jeg faktisk er nødt for å lese til prøven fra og med nå + på konfirmasjonen min. Ja, jeg sa det, på konfirmasjonen min. Jeg er kanskje rar, men dum er jeg ikke.

-Men Melissa, jeg er veldig glad for at du la ut noen innlegg om livet ditt UTEN MEG! Jeg vil hjem..BuHu! Jeg savner deg så, ikke minst Moah og resten av folka (ennå jeg ikke liker de andre spesielt). Men en dag, da kommer jeg etter deg enten du vil eller ikke "SÅNN ER DET!"...Jeg savner oss, kunne ikke vi vært søsken? Da ville jeg hatt et morsomt liv da. (Sukk!)

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Jaden har kommet ut med ny sang!!

 • 15.05.2012 - 17:25

I går så la Jaden ut en ny sang han hadde skrevet, den heter "Give It To Em" han la ut videoen også :D

For ca 1 mnd siden så la Jaden ut en annen sang som het "Flame" men vet ikke om videoen kommer ut. 

Og her er Flame

 

Jeg syns begge er så utrolig fine :) 

Hva syns du om de? 

-Mizza;*

Hva jeg har gjort de siste måndene DEL 2

 • 15.05.2012 - 17:11

Jeg og Moah har vært i Drammen sammen, der var det mange søte gutter :)


Det var også gøy da jeg, Moah og Aline var i Skien:Da vi kom hjem fra Skien, hadde Ragnfrid og Makafi kommet, og alle var samlet igjen :)


Jeg har også hatt konfirmasjon, men tok ikke så mange bilder:Jeg skal ta bilder hos fotografen neste uke regner jeg med.. Da legger jeg de nok ut ;)

Vi har også tatt diverse bilder rundt om kring:

Hva syns du om bildene?

-Mizza;*

Hva jeg har gjort de siste måndene

 • 15.05.2012 - 16:50

Siden jeg slutta i en periode, så tenkte jeg at jeg skulle si litt om hva jeg har gjort de siste måndene uten bloggen. 

I mars var jeg på nattbowling i Kongsberg. Fra klokka 18:45 til 04:00. Det var veldig gøy. Her er noen av bildene:


hvem eier? ;D


I helgen var jeg og overnatta hos Moah, vi var på tivoli og ble veldig hypre, hehe.. Her er noen bilder av det:søte?


og tivoliet:

Jeg lager et til innlegg nå, hvis ikke blir dette et altfor langt innlegg :P

Hva syns du?

-Mizza;*


 


 

Stay Strong

 • 14.05.2012 - 22:25

Hei det er melissa her :) hehe, lenge siden sist? kjeda meg litt så tenkte jeg skulle blogge litt :D

Nå for tiden har jeg blitt veldig stor fan av Demi Lovato etter at jeg så dokumentaren Stay Strong som du kan se på her . Dokumentaren handler om Demi's liv, hvordan livet hennes var og ossen det er nå. Demi forteller om hvordan det var å være selvskader og ha spiseforstyrrelser. Jeg syns Demi er en utrolig sterk jente med sine egne meninger. For ikke så lenge siden så la hun ut sangen "give your heart a break" som jeg har forelsket meg i. Etter det har jeg bare blitt mer og mer fan av denne søte jenta. :)

 
Demi har altså tattovert Stay Strong på hendene sine, slik at hun kan lese det hver dag hvis hun smiker seg eller tar på seg skoene, så ser hun alltid "stay strong" og det får henne til å føle seg bedre :) Det er derfor Demi er min inspirasjon, hun er så sterk, pen og så utrolig talentful. Jeg har selv vært en Lovatic i 4 år, men siden februar har jeg vært helt hekta, haha! 

Demi har også skrevet sangen "For the love of a daugther" som handler om faren hennes. Han slo henne og moren hennes, han drakk veldig mye og hun synger om det. Han tok også pengene Demi tjente da hun var med i barney. Hvis du vil høre den så klikk her

 Her er sangen hennes Give your heart a break :) kos deg!

Og til dere som tror dette bare er mixa og at hun egentlig ikke synger så bra, hør her!
   

Hva syns du om Demi?
Hva syns du om at jeg begynner å få blogglyst?

-Mizza;* 

Litt av hvert + bilder.

 • 14.05.2012 - 20:41

Siden jeg ikke fikk blogges så serlig i helgen kan dere like så gjærne få se bildene nå. Men i dag har jeg ikke gjort så mye fordi jeg er ganske trøtt om dagen. Skal jeg fortelle dere noe drit kult eller? Jo! Vi sier det vi. "Det er tre uker til jeg skal på hvitebusser tur til Polen!"

Har jeg foressten fortalt dere hva som skjedde på konserten på lørdag? Jeg husker ikke, så jeg sier det likvel jeg. Vel, jeg fikk en morsom meliding av Melissa når Caspers Lane var på scenen så jeg lo selvfølgelig av den, men så begynte alle å stirre på meg og jeg bare "WHAT?"  og tenkte "lo jeg så høyt?" og etter på kom vokalisten bort å begynnte å synge til meg. Uh! KREEPY! Litt kleit jeg hadde det i etterkant ja. Men var morsomt da. Jeg måtte være hjemme klokken 23:00 (mamma sin feil) så jeg fikk ikke med meg resultatene av hvem som vant. Så jeg spurte han ene fra trinnet som spiller i bandet til han i klassa mi og han sa "bandet til han som sang til deg var de som vant" og jeg bare "TUSEN TAKK FOR AT DU MÅTTE NEVNE DET DA!"......

Så opplevde dere noe kleint i helgen eller?-Blogges da!

---Ragnfrid---

Stress!

 • 12.05.2012 - 15:57

Jeg skal på konsert på Stoppestedet fritidsklubb etter på (hvis det var det jeg hørte i telefonen i stad), og jeg har et lite problem. Jeg aner ikke hvordan jeg kommer meg dit, så jeg spurte en av gutta i stad hvordan jeg kommer meg dit. Da fikk jeg beskjed om at jeg kunne enten ta buss 23 eller buss 32, men enkleste for meg blir nok buss 23. Men snakkes senere i kveld eller no, hvis jeg orker.

-BLogges da!

---Ragnfrid---

Kino!!!!!

 • 11.05.2012 - 16:04

I dag blir det ikke så mye blogging som ellers, fordi jeg skal på kino i dag. Jeg bestemte meg for å gå på coloseum i steden for Eldorado. Så hva skal dere gjøre i dag da? Jeg har så vidt tid til å spise middag før jeg skal ut igjen, så jeg er nesten nødt til å få fart i ræva mi.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Hipp hurra jeg er så glad!

 • 10.05.2012 - 17:20

Dette er første dagen på veldig lenge jeg ikke har kommet hjem trøtt og sliten fra skolen, litt fordi jeg ikke har lekser til i morgen + at jeg fikk tilbake RLE-prøva med en god karakter. Hjalp litt på humøret mitt det ja. Så var omtrent over 50% av 9.trinn på tinestafetten i dag, så det var ganske rolig og avslappende på skolen i dag. Men mindre ord: fredfullt og ikke noe bråk (bortsett fra i mattetimen, men det er fordi noen ikke klarer å slutte med syngingen sin). Ellers i dag har jeg ikke gjort stort. Bare chillan ut rett og slett.

Så fikk jeg det nye Topp i dag hvor jeg fikk med en ny plakat av Miley Cyrus, jaja. Dere har rett, den skal opp på veggen min sammen med de andre plakatene av hun. Men er det noen som skal se Dark Shadows på kino i morgen eller? For det skal jeg, hvis det ikke er solgt ut da (ville vært kipt).


Er ikke så fint vært her i Oslo om dagen, skulle vært varmere. Får håpe det, for jeg skal løpe 1000m`ern i skogen i morgen.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Trøtt som fy.

 • 09.05.2012 - 20:23

i dag har ikke jeg hatt det så moro med meg selv, jeg har vært så trøtt etter jeg kom hjem fra skolen (mattetentamen). Så var jo samfunnsfaglekså bare såå lang at jeg nesten sovnet på pulten min rundt seks halv sju. Så jeg har ikke orket å blogge før nå, eller for å være ærlig blogger jeg for å gjøre dere førnøyde siden jeg er drit trøtt og aner ikke hva jeg skal blogge om. Men jeg er sikker på at jeg er mer utvilt til i morgen for nå er det tid for å komme seg til sengs, føler jeg trenger det etter alle disse tentamene denne uka og sist uke. De har virkelig tært innpå meg, jeg trenger å ta igjen søvn som jeg ikke har fått tidligere.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Weho! Dette blir gøy.

 • 08.05.2012 - 18:08

Ja. Det er tentamen i matte i morgen da. Og jeg øver mye, for jeg vil bli flink + at jeg ha bedre en 4 på matten hvis ikke kommer jeg til å rives i tusen biter innen i fra og ut. Men jeg fikk tilbake naturfagsprøven i dag, og jeg fikk 5 på den. Jeg føler jeg blir så smart av å sitte på rumpa mi å lese om skoleting. Noe må man gjøre for å bli et geni, ikke sant? Men jeg har laget en liste over ting jeg kan og ikke kan om diverse ting vi får på tentamen.

Kan / kan ikke listen min (på den jeg har foran meg har jeg gulet ut det jeg kan da):

DEL 1..

Tall og algebra:   

 • Addisjon, subtraksjon, multiplikasjon og divisjon, hoderegning og overslagsregning.
 • Den lille multiplikasjonstabellen... (tror det er snakk om gangetabellen, men aner ikke helt).
 • Finne kvadratrot av enkle tall.
 • Grunnleggende brøkregning for alle regneartene.
 • Prosentregning, regning med desimaltall, hele tall, tall på standardform, primtall og potenser.
 • Gjør om fra brlk til desimaltall til prosent.
 • Algebra og parantesregning, tallregning.
 • Formelregning, formelmanipulering.
 • Oppstilte likninger med en ukjent.                                                                 

Geometri:

 • Grunnleggende konstruksjon med passer og linjal.              

Funksjoner:

 • Finne funksjonsuttrykk til grafer.
 • Tegne grafer ut i fra gitte funksjonsuttrykk.

Måling:

 • Grunnleggende måleenheter.
 • Kunne gjøre om mellom ulike måleenheter.
 • Målestokk (forstørring, forminskning og finne målestokken.)
 • Omkrets og arealberegninger av ulike geometriske figurer.
 • Regne ut volum av sylinder og prisme.
 • Regne ut overflateareal av sylinder og prisme.

Statistikk, sannsynlighet og kombinatorikk:

 • Kunne beregne median, typetall, gjennomsnitt og variasjonsbredde for enkle tall.
 • Kunne framstille og lese av diagrammer som stolpe- , sektor- og linjediagram og tabeller.
 • Kunne utføre enkle sannsynlighets- og kombinatorikkoppgaver.

DEL 2..

 • Tolke og løse problemstillinger.
 • Vurdere om svar er rimelige.
 • Forklare framgangsmåter og begrunne svar.
 • Besvare tekstspørsmål med tekstsvar.
 • Skriver oversiktelig og er nøyaktig med utregninger, benevninger, tabeller og grafiske framstillinger.
 • Se sammenhenger i faget, er kreativ og kan anvende fagkunnskap i nye situasjoner.
 • Vise regneferdigheter og matematisk forståelse.
 • Bruke hensiktsmessinge hjelpemidler.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Tentamen nr2 unnagjort.

 • 07.05.2012 - 15:55

Normalt hat jeg skrivesperre på tentamen og aner ikke hva jeg skal skrive om, men i dag var det som om alt bare poppet ut av hode på meg. Vi fikk ikke lov å gå hjem før ett, men jeg var jo ferdig med å skrive tentamen min bare to timer etter vi begynte. Så jeg gikk igjennom or rettet  oppi feil og sånt minst tjuefem ganger, og jeg skrev tilsammen seks sider som var max antall sider vi fikk lov å skrive.

Nå er jeg hjemme, gjort leksene for i dag og har nettopp spist opp tre pølser. det er fint vær ute i dag, så blir nok sikkert sol og fint vær i morgen også. Det som er ulempen nå er at jeg ikke er så rask på tastaturet her som jeg var på skolen, for da gikk ting dobbelt så raskt. Men jeg er bare glad jeg orker å blogge i dag. Blir liksom så sliten av å sitte foran en pc-skjærm i fem-seks timer.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Algebra og likninger, ja!

 • 06.05.2012 - 19:48

Etter å ha sittet og jobbet med algebra og de greiene der, begynner jeg å virkelig forstå hva som er meningen med det. Som jeg sier "du lærer bedre av dine feil enn andres feil." Men jeg har vært ganske flink i dag da, for jeg har ryddet og støvsuget rommet + skiftet på senga i dag også. Så jeg har ikke bare sitti på rumpa å gjort det jeg skulle, men også det jeg måtte får unnagjort. Så kan jeg øve mer i morgen siden mattetentamen er på onsdag.

I morgen er det norsktentamen og jeg skal sitte like mange timer foran et word-document som jeg gjorde på fredag da jeg hadde engelsktentamen. Vi får håpe den går lige bra som engelsken da, sånn at jeg ikke ender opp med dårlige karakterer i norsk. Men jeg ligger jo på rundt 5 i snitt totalt, så jeg er ikke så dum som det ser ut til at jeg er.

prøver å være blid her ja, siden det er så kjedelig! jaja, et falskt smil er bedre en et surt fjes.-Blogges da!

---Ragnfrid---

Everything in ONE day!

 • 06.05.2012 - 15:11

I dag er det ikke så mye å snakke om i grunn, har ikke skjedd så mye. Sitter på senga og jobber med algebra og likninger, gud som det er kjedelig, men jeg må siden jeg vil skåre bra på mattetentamen. Spist opp en hel pose chilinøtter i dag, og drukket minst en helt flaske cola. Vet det ikk er sunt, men det er drit godt noen ganger.

Senere i dag tror jeg at jeg skal bytte ut plakatene mine med noen nye Miley Cyrus plakater. Få opp de digre store liksom, de som tar en helt dør og kanskje litt mer enn det også. Noe annet enn å øve må jeg gjøre i dag, hvis ikke klikker deg for meg. og hvis ikke vil jeg antageligvis ligge og drømme om algebra i natt.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Det er det værste!

 • 05.05.2012 - 22:42

Jeg vet porno blir mer og mer populert med åra, men at de har begynt å lage porno for blinde. Jeg tørr ikke si mer. Er det ikke ille nok som det er a? Jeg synes nesten synd på alle oss som kanse som allerede ser på porno, men det er jo nesten værre for de som prøver å lage porno for de blinde. Hva blir det neste, porno på radio? Huff! For en rar og merkelig verden vi lever i. Skjønner ikke hvorfor dette er så stort som det har blitt heller. Spørr du meg er greia med porno et stort prøblem for medfolkene som faktisk ser på porno. Det fungerer jo som alt annet "man blir avhengig av det" er ikke tilfelle heller, leste det på nette.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Boring!

 • 05.05.2012 - 17:20

Denne lørdagen må være den mest kjedeligste lørdagen på veldig lenge. Har sett to filmer alt i dag, og er i gang med min tredje. Sier litt hvor mye det er å gjøre. Så har været vært så rart i dag, så det frister liksom ikke å gå ut heller. Jeg voknet jo til snø, så sier sitt.

Så i morgen blir det øve til mattetentamen dag. Da blir verden min stående av algebra og likninger, siden det er det jeg sliter mest med. Så jeg fikk en oversiktsliste av mattelæreren min på fredag hvor det stod hva slags tema vi vil få på del 1 og del 2. er bare så synd man ikke kan bruke hjelpemidler på del 1, hvis ikke tror jeg det hadde gått ganske mye lettere for meg. Jeg liker å ha kontroll på ting, og når jeg ikke har det da går det rundt for meg.

Så hva gjør dere i dag da?

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Vinneren av Blogg vs BLogg.

 • 05.05.2012 - 11:43

Stikk innom bloggen hennes HER
Bloggen er ganske kul, så det er verdt å stikke innom å ta seg en titt.

Tidsmaskin...

 • 04.05.2012 - 20:56

Noen ganger kunne jeg ønske det fantes tidsmaskiner, mest fordi jeg vil bli eldre fortere enn det som er virkeligheten. Det er så mange ting man kan gjøre som voksen man ikke kan gjøre på min alder. Jeg hater det så grusomt inn i mellom. Det er så mange dager til jeg er 16 og enda lenger tid tar det før jeg er 18. Huff! For et liv, men så sier jo alle voksne de skulle ønske de var små barn igjen. Hva er greia egentlig? Har ikke helt skjønt den jeg.

Man ser det jo på filmer også, at voksenlivet er kult, mener jeg. Bortsett fra at man må jobbe for å få penger og at man må betale regninger på flere hundre og noen ganger tusner av kroner. Men jo, jeg ønsker jeg var eldre. Det er bare så kjedelig å være liten og føle man ikke kan gjøre noe moro fodi man ikke får lov ennå på grunn av en dum rød stor lovbok, med navn "Norges lover". Hva slags tittel er det på en bok egentlig? ville vært mer morsomt om den het "Reglene alle MÅ følge (hvis ikke kommer du i cella)"

Hva mer kan jeg si? Jeg kjeder meg, jeg vil ut, gjøre noe, ha det moro med litt alkohol eller no. Men siden jeg er smart og følger regler skal jeg ikke gjøre det. Fordi jeg er smart!!! Hva er det jeg sier? Jeg er bare helt uttafor om dagen. Og en ting, Gutter, aldri ønsk å bli en jente. Tro meg innerst inne vil du ikke. For man går rundt å depper og klager over mensenperioden vår. Apropo mensen, e`kke rart jeg er humørsyk om dagen.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Jeg vant, jeg falt.

 • 04.05.2012 - 15:37

Jeg er så sliten at jeg faktisk kjenner blodsmaken i munnen + at jeg kjenner at tennene mine har følelser. Hvorfor måtte jeg dra på i dag når vi måtte løpe 200m i gymmen? Hadde jeg vært smart kunne jeg latt være, men jeg liker å få en god vurdering i gym. Så helt siden gymlæreren min sa jeg "jeg mener 3ern du har i gym er en urettferdig karakter, for med deg som gøtser på med alt burde man vurdert etter innsats i gym. Jeg vet det er nye regler, men jeg ville gitt deg en høyere karakter" Jeg føler jeg blir så glad når alle lærere skryter over hvor flink og ryddig og ordentlig jeg er på skolen (jeg er ikke sånn hjemme azza, blitt en skolemani).

Men jeg var litt stolt i dag da, for når vi løp 200m`ern i gymmen ble vi delt opp i grupper og den gruppen jeg løp med, vant jeg. WOW! Det hadde jeg aldri trodd. Jeg som er så lat og orker stort sett ingenting, er rene miraklet for noen (spessielt meg). Ulempen med gymmen i dag var dårlig vær, og vi måtte være ute i regnet + at jeg frøys så mye at jeg nesten kunne høre knoklene i fingrene mine knirke. AU! Ja, var det også. Jeg døde når jeg kom til målstreken (føltes sånn ut innvendig).

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Tentamen for denne uken unnagjort

 • 03.05.2012 - 18:27

Jeg er bare så trøtt. skal si det er slitsomt å ha tentamen gitt. Så blir man så firkantet i øynene av det, særlig når man har glodd på et word dokument på en pc i nesten seks timer i strekk. Jeg er jo ganske smart og da som ikke gidder å gå ut under luftepausene, på den måten får jeg mer tid til tentamensoppgaven min og slipper å tenke på tiden som flyr. Nesten helt utrolig at jeg orker å blogge i dag. Jeg satt ned lysstyrken på skjermen da, for å ikke bli helt kokko.

Tentamen i dag besto av tre korte og en lang oppgave. På den siste oppgaven valgte jeg å skrive en spøkelse-/grøsserhistorie. jeg kalte den "The ghost hour", tok meg lang tid å komme på en passende tittel til historien. Så gleder meg til vi får de tilbake. Skrev fem sider. tror det holdt, siden de sa det er bedre å ha lite feil og få sider enn mange feil med mange rotete sider.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

My heart beats for love!

 • 02.05.2012 - 17:40

Når jeg kom på skolen i dag ble jeg overassket over hvor mye en person kan gjøre for å vinne kjærligheten sin. For det er en på skolen som elsker en annen på skolen, og hun ene hadde tydeligvis gjort noe dumt (sa seg selv siden det sto "tilgi meg" over alt) og på sin egen måte hadde denne personen sagt unnskyld med å henge opp minst 100 plakater (om jeg ikke hørte feil da hun sa det) opp over veggene inne og ute på hele skolen og skrevet noe fint om vedkommende (den hun elsket) på asfalten ute i skolegården, og da jeg kom inn i klasserommet sto det til og med noe på tavla.

Om jeg ikke husker feil fortalte hun meg at hun hadde sittet oppe hele natten å laget disse plakatene. Men tenkt dere det da, det må være det fineste og mest romantiske noen noensinne har gjort for en de elsker. Først begynte jeg å le av det hele, men så skjønte jeg hvor mye kjærligheten kan bety for noen. Så i engelsk timen hadde engelsklæreren min tatt ned alle plakatene denne personen hadde hengt opp og kastet de i en bunke på gulvet ved tavla, så fikk jeg øye på en hvor det sto "Jeg vet jeg kommer til å få store problemer for dette, men du er best". jeg gråt nesten.

Personer som tørr å gjøre sånne ting har jeg så innmari stor respekt for, det dumme er jo at lærerene ikke helt forstår hvorfor man gjør det. Det eneste de tenker er "nei, dette kan vi ikke ha noe av", men jeg har bare en ting å si til dere lærere det ute "har ikke dere følt at dere angrer på noe dere burde ha gjort noe med?" For det skal jeg si dere, jeg vet at dere har hatt eller har den samme følelsen. Til og med jeg angrer på ting jeg burde ha gjort noe med. Når jeg ser sånt som jeg så i dag, ser jeg hvor mye èn ting kan bety for så mange.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Fight for your rights!

 • 01.05.2012 - 19:01

I dag er det 1.mai, eller som man også kaller den "arbeidernes dag." Jeg og mamma dro ned til byen bort i mot elleve halv tolv i dag og det var sjokka fullt på Youngstorget (der hvor toget starter, og 1.mai-talene blir holdt). Jeg tror det er det lengste 1.mai toget jeg har sett noen sinne, for der jeg kommer fra er det ikke like mange beboere som i Oslo. Så senere ut over dagen etter å ha stått og sett på toget i ca en time møtte vi på pappa og sosa litt rundt for å se på livet.

Sola har vært flink i dag, holdt på varmen og gjort meg helt gjennomsvett. Så det har vært en fin dag å være ute på. Men søstrene mine (de eldre lillesøstrene mine) de har kost seg på Tusenfryd i dag, skjønner ikke helt hvorfor de gadd å ut dit, men det får så være. I dag er det bare nitten dager til konfirmasjonen min og tjue dager til mamma blir 39 og tjueseks dager til pappa fyller 53. Tenk så fort tiden flyr! Allerede neste måned fyller Øyvår 11år, weho!

Jo! Så må vi alle ta et fint og strålende farvel til 50øringen vår. X(

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no