hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Bare noen få timer til. 31.05.2012

Da er det bare noen timer til jeg sitter på skolebenken igjen og har samfunnsfagprøva, det blir gøy det. Så når skoledagen er ferdig i morgen er det rett hjem for meg å pakke til turen på lørdag og reise på kino 18:15 - 20:06. Tenkte det var Ålreit med en slappe av dag i morgen føør jeg drar. Vedder på at jeg kommer til å være ¨så stressa på lørdag, men jeg MÅ IKKE GLEMME passet, reiseforsikringen, helseforsikringen + pengene og lommeboka. Så må jeg selvfølgelig ha med mobilen og Ipoden min, hvis ikke kommer jeg til å få hjerteinfarkt av frykt for å kjede meg på bussturen. For når man egentlig ikke har så mye til felles med de i klassa er det ikke fullt så moro å snakke med dem heller. Men må dere ha en god natt/kveld da.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 31.05.2012
 • Tid: 21:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

BIEBER KONSERT :D 31.05.2012

I går så skulka jeg de 2 siste timene av skolen, jeg gikk fra skolen klokka 12:00 fordi jeg skulle til OSLO får å møte Justin Bieber. Vi var framme sånn litt før klokka 15:00. Jeg og Moah løp inn i mengdeflokken uttafor operaen. Vi fikk knapt puste. hahah. 

Vi fant ut at vi måtte gå andre vei, og da sa politiet at INGEN kunne komme inn på opera taket lenger pga alt som har skjedd der. Så vi gikk mot en storskjerm hvor vi så scena. Men det var IKKE bra nok for meg så jeg dro rundt med Moah for å finne en ingang. Vi fant desverre ikke, vi tørte hvertfall ikke når vi så at 2 politimenner løp etter en gutt. Da fant vi plutselig Aline, som hadde sovet der den natten. Hu hadde vært der siden 11. 


moah har det trynet oga hun skulle være "sint" fordi vi ikke kom oss inn på operaen

Da klokka nærmet seg 16:00 sa det en mann i noen høytalere "Justin kommer på scena klokka 21:30 han skal fremføre 6 sanger. 4 nye og 2 gamle" Og da måtte jeg ringe mamma, som sa at vi ikke kunne bli da, sidem da kom vi så seint hjem, men at jeg kunne bli litt til i TILFELLE han skulle komme på tidligere alikevell. Da endte det opp med at vi bare sto der og ikke visste hva vi skulle gjøre, men så så vi at de folka slapp inn noen så da prøvde vi og, men da klikka politimannen helt og dro en belieber i klærne, haha! 

Vi gikk tilbake og da sa en gutt "VI DYTTER NED GJERDET" vi klarte det nesten, men da kom en vakt og tok han med håndjærn. Da politiet og vakene var opptatt ropte Moah "vi samarbeider" så da dytta ALLE ned gjerdet og LØP over, politiet løp etter oss, men vi var mange hundre folk. Moah kom seg helt inn, jeg kom meg nesten inn, men da hadde de satt opp flere gjerder, og Aline satt fast nedi der med mange andre, men hun klarte og komme seg opp likevel. Det endte opp med at flere kasta vann på vakten mens vi andre velta gjerdet og løp inn. Så kom vi HELT foran :)


Da ble jeg og Moah happppppy:

hehe, ser ikke så glad ut da, hahaha! xD

Da vi sto der, ble vi kjent med noen nye, som het Sara og Sadaf, men vi alle ble kasta vekk derfra fordi vi ikke var VIP. Så da havna vi hvor de andre var, litt langt bak. Men der ble vi kjent med enda flere folk, haha. Husker ikke hva alle het, men det var noen som het Anna, Maren, Marte og 3 til som jeg ikke husker navnet på. De var kjempe koselige :) 

Konserten starta rundt 21:00 tiden og vi fikk lov av mamma å bli. Her er bilder av konserten
Bildene av Justin tok jeg fra Facebook, fordi jeg kun tok video. 

Her er en video:

 

 

Q; Var du på konserten?

-Mizza;*

 • Dato: 31.05.2012
 • Tid: 15:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Hvite busser møte. 30.05.2012

I dag blir det ingen Hotel Cæsar nei. Det er så synd sånne møter blir satt på dumme tider. Det er alltid mellom 18:00-20:00, og andre ganger lenger enn det også. Så nå hører jeg på musikk sammen med Miriam og mamma i stua. Og Sigrid er på Bieber kosnsert nede i byen, eller det vil si hun skal sitte sammen med noen venner og vente på konserten som begynner 16:00 i ettermiddag. At hun orker sier jeg. Men nå er det ikke bare henne da, dere har sikkeret lest nettavisene så er ikke så mye å snakke om i grunn.

Heldige meg da, som ikke har mer lekser igjen, så nå er det bare å fokusere 100% på samfunnsfagprøven på fredag. Så hva dere enn velger å gjøre, finn på noe fornuftig og ikke ødelegg dagen din med å "besøke" Bieber ned i byen. Hva om dere ikke får treffe han? Da vil dere innerst inne tenke at livene deres er ødelagte.

Glad jeg ikke er der ja, hadde garantert ikke fått plass på første rad heller.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 30.05.2012
 • Tid: 14:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Fortsatt ingen batterier! 29.05.2012

Hun stakk! Bare sånn plutselig, uten å si hvor batteriene mine var en gang. Hvordan kan jeg stole på hun når jeg ser hun oppføre seg som en gæærn fjortis? Seriøst, ikke ene gang jeg ville blitt like gal. Jeg mener, jeg fan av chris Medina, møtte han. tok en klem av han. Men er det en ting jeg IKKE gjorde, så var det å bli helt hysterisk og gårte og alt det andre som mange gjør. Så nå håper jeg på å finne de og at de fremdeles er i god behold. Hvem vet, hun kan ha kastet de ut av vinduet til langt borti gokk. Jeg orker snart ikke mer av JUSTIN BIEBER snakk lenger jeg, det er nesten så jeg griner hver gang jeg hører så lite som et pip om han. For meg eksisterer han ikke, er bare en distrasjon for familien min.

-BLogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 29.05.2012
 • Tid: 16:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Kunne ikke du bare vært et annet sted? 29.05.2012

Jeg er så lei all BIEBER snakk om dagen. Søstern min f.eks, nekter å gi tilbake batteriene til kameraet mitt hvis hun ikke får låne det til å ta bildet av JUSTIN BIEBER på Gran i dag. UTPRESSING! Hva faen er greia med hele fyren? Han kommer i dag skal spille to konseter og reise om to dager igjen. HELLO! Hvorfor bli så GAL? Har ikke dere noe bedre å finne på eller? Om du hadde vært like berømt som han ville du likt om folk ble hysteriske, gråt og skrek deg midt oppi trynet når de ser deg. Det tror jeg neppe noen ville gjort. Og søss "få de jævla batteriene tilbake, jag sa NEI og du har bare nødt for å akrseptere svaret mitt uansett om det gjør at jeg ødelegger en tiendedel av livet ditt". Jeg er faktisk nødt til å ha de innen fredag, siden jeg reiser til Polen på lørdag.

-BLogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 29.05.2012
 • Tid: 16:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Boredom! 28.05.2012

Nok en gang aner jeg ikke hva jeg skal finne på. Men det er tydeligvis sunt å kjede seg, i følge de voksne i hvert fall. Nettopp spist middag sammen med familien, det smakte drit godt. Så nå venter jeg vel egentlig bare på at klokken skal bli halv åtte (kom vel ikke som noen bombe, men da er enda en ny episode av Hotel Cæsar). Men i mellom tiden håper jeg på å finne en bra film jeg kan se, for siden jeg har sett så utrolig mange i løpet av mitt liv er det vanskelig å finne noen du ikke har sett flere hundre ganger.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 28.05.2012
 • Tid: 17:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Tilbake blikk. 28.05.2012

Siden jeg har vært inne på bloggen en god stund nå, tenkte jeg vi kunne ta et tilbakeblikk på ALLE headerne denne bloggen har hatt siden dag en. Jeg skal prøve så godt jeg kan med å sette de i kronisk rekkefølge.

1. 


2.3. 


4. 


5. 

6. 

7. 


8. 


9. 


10. 


11. 


12. 


13. 


14. 


15. 


16. 


17. 


18. 


19. 


20. 


21. 


22. 

 

Det er kanskje ikke så mange, men på to og et halvt år med blogging synes jeg det egentlig er mange nok. Så tar det sikkert en stund til det kommer enda en nye en. Hvem syes dere var best av de?

-blogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 28.05.2012
 • Tid: 15:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Vil du lese historien min? 28.05.2012

Jeg lager historier, fanfic.

www.jadefanfic.blogg.no

akkuratt nå vet jeg ikke helt hva som skal stå i neste innlegg. så den kommer garantert til å bli dårlig, men bare kommenter det du vil jeg skal skrive om :)

-Mizza;*

 • Dato: 28.05.2012
 • Tid: 15:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Sov søtt lille venn. 28.05.2012

Jeg beundrer lillesøstern min så. I det ene øyeblikket er hun sint, så med ett faller hun sliten ned på sengen min å sover. Er lenge siden jeg har sett hun så sliten som dette, normalt sitter hun foran pc-en sin og spiller GoSupermodell som jeg ikke helt klarer å sette meg inn i. Selv om hun ikke kan se det på meg er jeg glad i henne, vil alltid være det også. Tnå! Hun er bare så søt der hun ligger under det rødrutete teppet vårt, hvem vet hva hun drømmer om akkurat nå. I all håp er det sikkert noe morsomt og godt noe, får i alle fall ikke håpe på at det er et mareritt.

Jeg kjeder meg og aner ikke helt hva jeg skal gjøre. Har sittet en stund med lekser nå, bare for å få de gjort. Så jeg har ingen fler lekser å tenke på denne uken. bortsett fra å øve til samfunnsfagprøven som vi skal ha til fredag. Gruer meg, men jeg må glede meg for hvis ikke ender jeg opp med en dårlig og skuffende karakter som jeg innser jeg ikke fortjener. Ikke så lenge jeg jobber så hardt med lekser og skolearbeid ellers. Andre verdenskrig er jo et stort og komlekst tema så blir sikkert vanskelig å sette seg inn i etter hvert som dagene går nå.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 28.05.2012
 • Tid: 14:52
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Slapp dag 27.05.2012

I dag har jeg ikke gjort noe annet en å chille. Har besøk av søstra mi og Emira nå. Det er jo gøy, det er så sykt varmt ute. Jeg har spist is og vannmelon, smørt meg med solkrem og sola meg. Skikkelig sommerstemning! Det er så deilig at det bare er 23 dager igjen til sommerferien, pluss at nesten halvparten er jo helger og fri :) 

Skal ikke gjøre noe spesielt i sommerferien. Jeg skal hvertfall til Tyrkia, kanskje tusenfryd. Også skal jeg til Makafi hadde jeg planer om. Også håper jeg på å dra til Skien og Oslo i sommerferien også. Skal forresten også til Oslo på sånn lovatic treff, det blir gøy. Men vi får jo se hva som skjer når sommerferien faktisk er her. 


sorry for webcambilder, men mobilen er tom for strøm

Emira har bada idag da ! hun er så søt

Men nå skal jeg lage pizza, c ya <3

Q; Hva har dere gjort idag?
     Hva skal dere gjøre i sommerferien?

-Mizza;* 

 • Dato: 27.05.2012
 • Tid: 17:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

En vond morgen + ESC info. 27.05.2012

Hallo, og god morgen alle sammen. Skulle ikke solet meg i går azz, jeg er bare så rød på ryggen + at det gjør så utrolig vondt. Det er som om noen har stappet spiker i rykken på meg i løpet av natta. Så var det noen som så på "Eurovision Song Contest" i går eller, for det gjorde jeg, og Sverige vant og om jeg ikke husker feil kom de gamle damene på 2.plass, men desverre for Norge kom vi på siste plass med bare 7 poeng. Bedre lykke neste gang.

Så i dag har pappa bursdag. han fyller 53år. Gratulerer med dagen pappa! Så kommer han hjem sammen med min fire år yngre søss senere i dag, så spørs om det ikke blir kaker og kos når de kommer hjem. Nok en gang er det fint vær med en skinnende sol (som steiker). Har ikke noen spessielle planer for dagen, så tror nok det blir en del filmtitting på meg ja.

For de som ikke fikk med seg esc i går kan høre vinneren HER! Med låta Euphoria.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 27.05.2012
 • Tid: 10:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Lang biltur + eurovision 27.05.2012

Blogger fra mobilen så blir ikke så bra. Har nesten akkuratt kommet hjem fra Næroset som var nesten fem timer å kjøre de + fem timer tilbake så blir det ganske lenge. Var i konfirmasjonen til søskenbarnet mitt. Sorry er litt trøtt , så dette blir er veldig kort innlegg. Men her er noen bilder fra dagen (:


 

forresten fikk jeg en pakke fra posten i dag! ELSKER DEN!


Hva har du gjort idag?

-Mizza;*

 • Dato: 27.05.2012
 • Tid: 00:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Sol + kjøtt med flesk = SOLBRENT! 26.05.2012

Etter en hel dag i solen så Songsvann, er jeg helt gjennombrent. Føler meg som en brent skinkesteik, og er helt rød på ryggen, på brystet, skuldrene og beina. AU! Hva dere enn gjør, ALDRI, jeg gjentar ALDRI glem å smøre dere med solkrem når dere er ute i solveggen midt på dagen så lenge som det jeg nettopp har gjort. Så jeg tok meg en kald dusj når jeg kom hjem og smurte meg godt inn med body loation fra Dove. Og deserten med det hele var å vaske håret mitt og la det flagre i vinden. På den måten holder jeg meg suverent kald (på en god måte).. Hva har dere gjort i dag?

 

-BLogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 26.05.2012
 • Tid: 18:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Bade + chips og dipp + druer = Digg! 26.05.2012

I dag er det nok en gang fint vær ut og jeg mamma og de to minste har tenkt oss ut for å bade og kose oss, hvor det blir har vi ikke helt bestemt oss for ennå, men koselig kommer det til å bli uansett. Så nå pakker vi vogna klar og henter det vi trenger, blir sikkert ikke så mye bading på meg men jeg kommer nok til å prøve siden det er grusomt lenge siden jeg badet ute. I hele fjor sommer badet jeg ikke ute i det hele tatt og noen mente det var rart, men sånn er jeg + at jeg er ikke så glad i å bade sammen med fiskene, det er bare ikke helt min greie for å si det sånn.

Senere i kveld blir det nok film, og hvilken jeg skal se finner jeg sikkert ut der og da. Er ikke av den typen som planlegger hvilke type filmer jeg skal se på forhånd, bare ser på den som ser mest interessant ut. Så hva skal dere gjøre for noe i dag da? Har dere kanskje tenkt dere ut å bade dere og?

-BLogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 26.05.2012
 • Tid: 11:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Vårt nye sommer design. 25.05.2012

jeg synes det ble litt kjedelig med en mørk og svart blogg, nå som det nærmer seg sommer, så derfor endret jeg like så gjerne på hele driten. Man må jo ha det lyst og koselig nå som sommern er på innmars, eller hva? Om det gjaldt facebook, ville du klikket på "Likes"? Vel samma det. Må dere ha en fin fin dag med mye moro og kose dere alle sammen.-Blogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 25.05.2012
 • Tid: 15:56
 • Kategori: Header(e)
 • Kommentarer: 0

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no