hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Ønsker du å bli månedens blogg? 01.05.2014 • Dato: 01.05.2014
 • Tid: 00:04
 • Kategori: Linkerunde
 • Kommentarer: 4

Game Of Thrones Exhibition 30.04.2014

Av alle utstillinger jeg har dratt på, må "Game Og Thrones Exhibition" være noe av det kuleste og mest "WOW" opplevende øyeblikket jeg har  fått lov til å vært med på. Jeg håper alle store fan av tv-serien fikk være med på denne ekstraordinære utstillingen de fem dagene det har holdt til i Norge. Det er første gangen i mitt liv hvor jeg har vært borti en utstilling for en så populær og verdenskjent tv-serie med gratis inngang. Etter å ha sett alt på innsiden, kan jeg forstå hvorfor det var begrenset for hvor mange mennesker som slapp inn. Det var rene opplevelsen for livet, og jeg håper virkelig på at noe lignende vil skje igjen.


Fra venstre: Ine, meg og Patryck

Avsløring:
Alt av kostymer og rekvistitter som blir brukt på settet av Game Of Thrones var der. Drageegg, Kroner, brosjer, smykker and you name it. Så stilig og så utrolig spennende, som sagt for de som har interesse for den slags. Det jeg likte best med denne utstillingen var 4D opplevelsen. De som kjenner til tv-serien vet at det er en høy isvegg som blit kalt "The Wall", og denne isveggen og området rundt den hadde de laget en 4D opplevelse av.

Det som skjedde var at du tok en heis opp isveggen og når heisen stoppet måtte du snu deg 180 grader slik at du kunne se hva som ventet på toppen av veggen. Jeg døde nesten. Selvfølgelig kunne ikke du styre hva som skulle skje, så jeg løp og stupet på andre siden av isveggen i tillegg til at jeg fikk ildkuler kastet på meg. Herre gud for en opplevelse. Jeg kunne gjerne gjort det igjen hadde det ikke vært for at synet ble veldig tåkete og merkelig.  Etter den kuleste og første 4D opplevelsen i mitt liv gjorde vi ikke så veldig mye mer. Sett bort i fra at vi fikk sitte på den berømte jerntronen, og se hvor mye som ble brukt av og hvor ekte de visuelle effektene er. De hadde faktisk en tv-skjerm der de viste hvordan landskapet egentlig så ut, og hvordan det så ut etter at alt av visuelle effekter ble lagt til. Jeg har aldri lært så mye om visuelle effekter, og jeg lærte mer her enn jeg gjorde da vi lærte om det på skolen. What is that? Alle burde ha dratt dit, for det var virkelig en opplevelse for livet. 

 • Dato: 30.04.2014
 • Tid: 22:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Profesjonelt arbeid 29.04.2014

Da er jeg endelig ferdig med designet av bokomslaget, og jeg må si jeg er veldig fornøyd med resultatet. Det er ikke helt likt det originale designet på boken, noe som var poenget. Jeg har en god magefølelse på at denne oppgaven resulterer i en god karakter, siden en av lærerne allerede har påpekt at det hele ser veldig profesjonelt ut. Det hadde jeg faktisk aldri sett for meg som en tilbakemelding, så det var veldig positivt. Det eneste som gjenstår før jeg kan levere oppgaven er å tegne en skisse av hvordan jeg tenkte meg fram til resultatet. Jeg har allerede oppfyllt alle kriteriene, så det er ikke egentlig noe mer jeg trenger å stresse med å få gjort.


Et "print screen" bilde av bokomslaget. 

Da det det vel egentlig bare for meg å finne fram mattebøkene mine og starte å øve til morgendagens mattetentamen. Ønsk meg lykke til da dere, så blogges vi i morgen!

 • Dato: 29.04.2014
 • Tid: 20:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8

Blanco er STYGT! 29.04.2014

Selv med en del fridager denne uken, er det fremdeles mye å gjøre i min verden. I kveld må jeg øve som en gris på mattetentamen som er i morgen allerede, og designet til bokomslaget må være ferdig innen mandag, samme dag som naturfagsamtalen. Heldigvis ble fristen for akkurat den oppgaven utsatt og det tenker jeg er ekstremt deilig med tanke på mattetentamen i morgen. Siden jeg ikke ordentlig fikk dra på Game Of Thrones Exhibition i helgen, har jeg og en annen Game Of Thrones fan fra klassen tenkt å dra ned i byen etter tentamen i morgen. Det er tross alt den siste dagen utstillingen vil være i Norge og da blir det enten i morgen eller aldri. 


Favoritt kulepennmerke

Senere i kveld må jeg ta meg en tur innom Bryn Senter, for jeg kan ikke møte opp på tentamen uten penn, og siden jeg ikke liker å bruke vanlige kulepenner må jeg dra dit for å finne noen man kan viske bort med. Av alle skrivesakene jeg har må viskelæret være min beste venn. Jeg hater virkelig å bruke blanco, for da sier perfeksjonisten i meg at konteksten ikke er pen nok. Dessuten synes jeg det er skikkelig stygt å bruke blanco. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan ha funnet opp noe så sølete. Det ser ærlig talt ut som hvit neglelakk du smører utover papir. 

 

 

 • Dato: 29.04.2014
 • Tid: 17:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Starten på en varm sommer 28.04.2014

Desverre ble det ingen oppdatering på bloggen i går. Mesteparten av det skyldes endringer i dagsplanen. Min ide for gårsdagen var nemlig å først dra ned til byen på Game Of Thrones Exhibition, for så å dra til pappa og blogge om det. Hehe! Det skjedde aldri. Jeg gikk deriomot ned til byen, og i teorien skulle jeg ha dratt på Game Of Thones Exhibition, men jeg hadde aldri sett for meg at det var så mange fans av tv-serien her i bitte lille Norge. Køen for å komme inn var altså så lang at jeg måtte ta en besluttning. Det var enten å stå hele dagen i kø, eller å dra til pappa. Da ble det pappa da. Så jeg ringte han og spurte hva han hadde av planer for dagen, og han, min søster og kjæresten hans var på vei til Sofienbergparken for å grille. 

Jeg ønsket ikke ta trikken det korte strekket bort til Sofienbergparken, så jeg gikk. Noe som tok meg omtrent 15-20 minutter. Istedet for å vente ute i en park på en varm sommerdag med en folkemengde på kanskje 400, gikk jeg til nærmeste kiosk, hvor pappa ofte spiller V75 når vi er hos farmor. Da jeg kom til kiosken var det ingen pappa å finne, så jeg ringte han, men han var så vidt kommet ut av døren. Å vente på pappa er ikke særlig morsomt, for man vet aldri hvor lang tid han vil bruke. Fem minutter ble til ti minutter, og ti minutter ble til tjue minutter. Det var kanskje på dette tidspunktet pappa kom. 

Siden parken allerede var proppet med mennesker, tok det tid å finne den perfekte plassen å rigge opp sakene våre. Det var jo sol og strålende vær, så vi lette selvfølgelig etter en plass uten skygge. Jeg måtte selvfølgelig kle meg litt vel varmt i forhold til været, så jeg svettet som en gris. Jeg skulle ha tatt på meg en shorts og ikke en lang tettsittende bukse. Går det ikke an å tenke liksom?
Det eneste jeg misunner søstrene mine er at de kan smile med tennene

Til tross for all ventingen og hetebølgen utendørs, ble det veldig koselig med grilling. Jeg hadde på forhånd gått helt ned til byen, og igjen gått helt til Sofienbergpaken, så sulten var jeg. Aller mest tørst i grunn. Å gå så langt og så mye på en varm sommerdag som i går, uten å ha med seg noe å drikke på, er ingen god ide. Det har jeg lært nå. Neste gang blir det kanskje riktige klær og drikke i sekken. 

 • Dato: 28.04.2014
 • Tid: 18:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Outfit #26042014 26.04.2014T-shirt // H&M 
shorts // Stormberg
Sports bra // Pierre Robert 

 • Dato: 26.04.2014
 • Tid: 19:19
 • Kategori: Outfit
 • Kommentarer: 0

Når det uforventede skjer 25.04.2014

Helt siden det ble annonsert at Miley Cyrus skulle holde konsert i Norge på Telenor Arena, har jeg vært forberedt på å ikke dra på grunn av generelt lite penger i lommeboken. Jeg er en stor fan og har vært helt siden Hannah Montana ble lansert på Disney Channel i 2006. Så har det ene ledet til det andre, og nå sitter jeg her med hennes fire lanserte albumer, ti med Hannah Montana albumene. Fimene hun har hatt roller i har jeg også i hyllen min. Så skjer det uforventede. Det er i dag en måned og tre dager til Miley Cyrus kommer til Norge og hva skjer? Melissa sender meg en melding på Twitter der hun spør om jeg fremdeles ikke har tenkt meg på Bangerz Tour konserten den 28. mai. Jeg sier jeg fremdeles ikke har penger og at det er dyrt, for det kan man ikke nekte for. Så sier hun at hun ikke kan dra på konserten likevel og spør om jeg er interessert i å kjøpe billetten hun ikke får brukt. Selv hvor stor fan jeg er, spurte jeg om jeg kunne få tid til å tenke på det. Så jeg nevnte saken for mamma, og hun spurte meg hvor mye Melissa ville ha for billetten. Jeg har endelig spart opp en del penger igjen og fortalte mamma at jeg hadde råd til det. Mamma støtter meg som alltid og sier at dersom jeg absolutt vil dette, så burde jeg gå for det. Kort tid etterpå går jeg inn på Twitter igjen og takker ja med et stort smil til Melissa. 

Etter å ha spurt om hvordan vi skal gjøre det med betaling og sending av billett, ombestemte hun seg plutselig. 

"Vet du hva? Du er bestevennen min. Du trenger ikke betale
for den ;) Det er en gave fra meg til deg. Hva er adressen din?"Oh My God! Bare gir hun den til meg sånn uten videre, uten å ønske noe i gjengjeld? Wow! Melissa er virkelig verdens beste venn. Faktisk den beste venn en person kan få. På dette tidspunktet er jeg målløs og er tom for ord. Jeg fortalte hun etterpå at dersom jeg hadde vært hos henne nå, hadde jeg hoppet på henne som en galing og most henne med min gedigende klem. Ah! Det er så deilig å vite at man har et så utrolig flott menneske til beste venn. Jeg skylder Melissa virkelig big time for dette. 

My dream soon comes true, at last :) 

- Skal du på Bangerz konserten den 28. mai?

 • Dato: 25.04.2014
 • Tid: 20:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10

Det er media sin skyld 25.04.2014

Veldig mange mennesker er opptatt av sin egen livsstil, og det er jeg også. Jeg er ikke som flere venner jeg har som trener hver uke hele året, men jeg trener jeg også. Når jeg trener skjer det gjerne om sommeren, ikke vet jeg helt hvorfor, men jeg trives kun under varme pledd om vinteren. Så når sommeren kommer tar jeg gjerne fram sykkelen og bruker den en del, for jeg synes det høres så utrolig kjedelig ut å dra på en spinningtime og "sykle" mens du stirrer i veggen. Jeg bruker også å jogge ganske mye om sommeren, for jeg elsker å være ute. Mamma forstår ikke hvordan jeg holde ut på de varmeste dagene, men så er det mange ting jeg ikke forstår at hun holder ut med heller. Når jeg trener fokuserer jeg ikke så mye på hvor flat jeg ønsker å få magen min, eller hvor mange kalorier jeg forbrenner. Det eneste jeg tenker på er å holde meg sunn og spise riktig. Jeg har aldri vært en fysisk sterk person, og har aldri klart å bygge opp muskler på overkroppen, uansett hvor mye jeg har prøvd. Så jeg kan vel si jeg har gitt opp på mange måter. Derfor er jeg drit sterk i beina mine og egentlig ikke så veldig mye mer enn det. 

Det er mye snakk om kropp og sinn på bloggen for tiden, og det er rett og slett fordi sommeren snart er her og at media skriver mye om nettopp dette. Hvordan ha et sunt forhold til trening, hvordan spise sunt og riktig, hvordan gå ned i vekt og hvordan få et bedre ytre. Dette er ikke en gang en brøkdel av hva det er å finne svar på der ute. Vi har så mange spørsmål vi ønsker svar på, og veldig mange av disse spørsmålene omhandler vårt eget utseende og kropp. Er jeg pen nok, er magen min flat nok, er huden min glatt nok? osv. Av erfaring vet jeg at du lett kan bli depresiv og misfornøyd med deg selv når du går rundt og lurer på så mye ved deg selv. Alle kjenner til media. De skriver om alt. Sex, hud, vekt, trening, kosthold, livsstil, sminke, utseende og masse masse mer. Jeg som går på medier og kommunikasjon vet at de skriver om slike temaer bare for å selge produkter og tjene penger, men er det virkelig nødvendig å få oss til å føle oss mindre og mer usynlig enn det vi er? Jeg tenker at det er media sin skyld at det finnes mennesker med spiseforstyrrelser og at det er så mange mennesker som er blitt kroppsfikserte. Jeg tror at dersom media stoppet å skrive om de mest personlige temaene, at verden ville vært et bedre sted med mindre press rundt seg. Kanskje vi da en gang i framtiden kunne sett på oss selv litt annerledes. 

 • Dato: 25.04.2014
 • Tid: 17:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Hva er å ha et godt selvbilde? 24.04.2014

I barndommen har jeg mått støte på mange utfordringer i form av nedturer. Jeg har fått drittkasting etter meg, blitt såkalt mobbet og slitt med mye depresjoner, men likevel har jeg klart å holde selvbildet på topp. Etter så mange år med drittkasting og mobbing har dette blitt en del av hverdagen slik jeg ser den. Å få kommentarer som at jeg er, ser og kler meg merkelig, ville før gått veldig inn på meg. Særlig den tiden jeg slet med mye depresjoner, men i dag ser jeg helt annerledes på det. Får jeg de samme kommentarene slengt til meg i dag, vil jeg merkelig nok smile, takke og ta det til meg som et kompliment. I dag har ikke jeg noe problemer med å verken innrømme overfor andre, eller meg selv at jeg er suveren på alle måter. Om for eksempel søsteren min har en venn på besøk og de står på badet og sminker seg til en fest de skal på senere på kvelden, og søsteren min plutselig spør meg om hun ser pen ut, vil jeg alltid svare henne med å si at du ville vært pen uten sminke også. Så sier hun for eksempel "du er stygg". Da kan jeg finne på å si alt fra at jeg vet jeg er skikkelig digg og at jeg er verdens mest sexy og deilige kvinne. Da ser hun gjerne på meg med et stygt blikk, men fremdeles står jeg der og virker så selvsikker og så stolt over at jeg kan mene slike ting og meg selv og stå ved det. 

Jeg pleier selvfølgelig ikke å rope dette ut og framstå som en selvopptt egoist, for ett sted går grensen. Det totale bildet viser at flere mennesker trenger å danne et bedre selvbilde og få bedre selvtillitt, men jeg tenker. Er det slik at dersom du har for mange positive ting å si om deg selv, at du er egoistisk? Er ikke det å føle seg bra med den man er og ha et godt selvbilde en bra ting? Hver dag leser vi artikler eller får høre om mennesker som ikke klarer å se seg selv i speilet fordi de selv mener de er for stygge eller for feite. Noen av oss er kanskje disse menneskene selv, eller kjenner noen som har slike tanker som seg selv. Det er synd å lese, det er synd å høre om og jeg føler meg rett og slett hjelpesløs og deprimert bare av å vite at det finnes mennesker der ute som ikke klarer å sette pris på seg selv. Er det ikke da bedre å heller være noe egoistisk og heller tenke og mene positivt om seg selv?

 • Dato: 24.04.2014
 • Tid: 18:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Et klesplagg du skal bære med stolthet 23.04.2014

I elleve år, eller faktisk så lenge jeg kan huske, har jeg latt håret gro uten å tillate meg selv å gjøre noe nytt med det. Lysten på langt hår startet vel på den tiden da tante bestemte seg for å klippe av sitt utrolig lange og silkeglatte blonde hår. Jeg husker hvor sjokkert jeg var. Hun hadde lengre hår enn det jeg har nå, og plutselig bare bestemte hun seg for å klippe det skulderkort. De fleste jenter tar på seg sminke for å føle seg bedre og mer selvsikkre, men den funksjonen sminken har på dè har håret mitt på meg. Det er flere jeg kjenner som har gjort det samme som tante gjorde, kanskje fordi det lange håret kun var en del av fjortisprioden deres. Men for meg er ikke hårfrisyrer en del av livets perioder, for meg er hår et "klesplagg" du skal bære hver dag med stolthet.Når jeg ser meg selv i speilet ser jeg en jente med ambisjoner som ønsker å gjøre noe nytt med seg selv, men som ikke tørr. Jeg ser i speilet, ser på det lange håret og prøver å forestille meg hvordan jeg ville sett ut og følt meg med et nytt hår. Et nytt ytre meg. Selvfølgelig er alle småpikers drømm å få like langt hår som de store kule jentene på ungdomskolen, men jeg går på videregående. Er det ikke da tiden har kommet for å forsøke å feile og lære av det? Jeg liker mitt lange hår, men når jeg tenker over hvor mye tid det går til å såpe det inn, vaske det, tørke det, gre det, og i det hele tatt stelle det. Jeg må innrømme jeg får litt lyst til å klippe mye av det bort da.

Å ha langt hår er fint for de som liker det, men sett uten i fra må det være lite økonomisk. Av alle i familien er jeg den som spiser opp alle flaskene med shampo og balsam, for ikke og snakke om alle hårkurene og håroljene mamma kjøper inn. Jeg ser for meg at budsjettet for hårprodukter vil synke betrakelig dersom jeg klipper håret kortere, men hva om jeg ikke vil trives med kort hår, hva skal jeg gjøre da?

 • Dato: 23.04.2014
 • Tid: 18:28
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10

Kan ikke lærere også tenke slik? 22.04.2014

Det er slutt på ferie, slutt på moroa og slutt på dager med sløve morgener. Nå har skoledagene begynt for fullt igjen og det er enda åtte krevende uker til sommerferien. Neste uke er det mattetentamen, og snart er det tid for samtaler med naturfagslæreren angående oppgaven vår om Bærekraftig utvikling og energi. Så har lærerne også bestemt seg for at vi om ikke lang tid skal ha en ny kartleggingsprøve i lesing. Gjett om jeg gleder meg?... Ikke i det hele tatt. Jeg er ingen bokorm og kommer sannsynligvis aldri til å bli en, men må man lese så må man lese. "You allways do what the teacher says anyway". I hvert fall i mitt tilfelle. 

Nå sitter jeg hjemme, plantet på min seng. Er i ferd med å plukke opp mattebøkene fra sekken og sette i gang med ukens lekser. Tydeligvis slipper man ikke så lett unna lekser på videregående heller, men hvorfor ha mer lekser det fineste halvåret på skolen? Kan ikke alle de tunge og langtidskrevende leksene leveres ut det første semesteret istedet? Da sitter vi tross alt mest på rumpa og gjør ingenting likevel. Det er nå, når det er sol og fint vær at vi ønsker å kaste fra oss lekser og nyte det fine været. Selv merker jeg at lysten for å gjøre lekser er mindre når solen skinner enn når det bare er nedbør. Kan ikke lærere også tenke slik?

 • Dato: 22.04.2014
 • Tid: 17:52
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Nå husker jeg hvorfor 21.04.2014

For en deilig dag. Solen skinner, og jeg har nettopp brukt de siste timene på tredje episode av Game Of Thrones og Veronica Mars the movie. Jeg kan ikke noe annet enn å strekke armene i været, se opp i taket og rope "Yes". Ikke bare har den karakteren jeg ønsket mest at skulle dø i Game Of Thrones dødd, men en reunion med barndommens beste tv-serie er overstått. For en film! Nå husker jeg hvorfor jeg en periode var skikkelig forelsket i Jason Dohring. Oh hy gosh! Noen ganger skulle man bare ønske man var en karakter i en film, og spesielt i slike filmer jeg ser så mye på, for der får alltid hovedpersonen drømmeprinsen sin til slutt. Jeg gleder meg til filmen kommer ut på DVD. 

- Kjøp filmen på CDON.COM i dag for bare 149,- 

Med tanke på hvor utrolig fint vær det er ute, tenker jeg at det skal bli veldig deilig å komme seg ut etterpå. Ut i det jeg vil innbille meg er 15-20*C. Jeg gjentar kanskje meg selv nå, men fy fader for en deilig dag. Hashtags: #VeronicaMars #GameOfThrones #GOT #Sol #InMood #DVD 

 • Dato: 21.04.2014
 • Tid: 17:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Fridager 21.04.2014

Å våkne opp tidlig på dager jeg vet jeg har fri er ikke akkurat min sterkeste side, men jeg er uansett glad for at jeg klarte å stå opp relativt tidlig likevel. Det er siste feriedag før skolen begynner og da er det ikke mer ferie før sommerferien, men det er likevel litt deilig å tenke på at vi har enkelte fridager fra skolen før den tid. Som for eksempel 1. mai, Kristi Himmelfarsdag og 2. pinsedag. Siden 1.mai er på en torsdag i år, vil jeg nok gå ut i fra at de fleste skoler får fri på grunn av planleggingsdag fredagen etter. Så om jeg tipper riktig blir det langhelg neste helg.

Etter denne ferien er over har jeg så mye som venter på meg på skolefronten. Det er mattetentamen, muntlig høringer i naturfag og mer vil nok følge på. Det er snart tid for diverse eksamener også, og jeg ber på mine knær om å ikke komme opp i noe som helst, men om jeg gjør ønsker jeg å komme opp i matte. I'm just feeling it this year.  

 • Dato: 21.04.2014
 • Tid: 10:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Mord og mysterier 20.04.2014

Da er kvelden endelig her og jeg begynner å føle meg hundre ganger bedre enn hva jeg gjorde da jeg kom hjem. Kort nevnte jeg i forige innlegg hvor glad jeg var for å komme hjem til Oslo , og det står jeg for. Ja, det er mer morsomt å være hos tante, men det er også utrolig deilig å komme hjem til normale rutiner. På tirsdag begynner skolen igjen og jeg skal av den grunn våkne tidlig i morgen også, for å ikke få kjempe problemer med å våkne tidlig på tirsdag. Er det noe jeg ikke ønsker så er det å forsove meg første dagen etter en ferie, eller forsove meg i det hele tatt for den slags skyld. 

Kvelden i dag vil nok by på det siste som er å finne av mord og mysterier. Påskekrimmene for i år er snart ved sin ende, og det er påskeferien også. Synd men sant. Derfor skal jeg bruke morgendagen til å slappe av alt jeg kan, og spare opp krefter til den lille tiden som er igjen av skoleåret. 

 • Dato: 20.04.2014
 • Tid: 18:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Reisesyk 20.04.2014

Dette må være den lengste søndagen jeg har opplevd på lang tid. Jeg ble vekket klokken atte i morges, og etter jeg fikk på meg klær pakket jeg sakene mine. Da det var unnagjort tok jeg meg litt frokost, men dessverre for meg glemte jeg å ta meg drikke i tillegg, noe som førte til at jeg ble bilsyk på vei bort til togstasjonen og igjen har gjort at jeg har følt meg alt annet enn bra resten av dagen. Jeg har hatt vondt i hodet, vært uggen i magen, har mått veldig mye på do. You name it. Dette er tydeligvis ikke dagen min, for så reisesyk som jeg har blitt i dag har jeg aldri vært før.

Nå er jeg hjemme i Oslo igjen, og heldigvis for det. Jeg har sakte men sikkert begynt å føle meg noen lunde bedre enn tidligere i dag, men det roer seg vel nok ikke helt ned før etter en god natts søvn. Det er litt synd å tenke på at det kun er en dag igjen av påskeferien før vi må tilbake på jobb og på skolepulten, men er det noe jeg har lært så er det at liktene kaller uansett hvor man er hen i verden. 

 • Dato: 20.04.2014
 • Tid: 15:59
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no