hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Jeg gleder meg så 30.04.2013

Noen ganger er det bare helt deilig å slappe av, akkurat som nå. De andre er hjemme hos pappa igjen og dekoderen er vekk og da har jeg det bra. Ingen som lager irriterende bråk og ingen som plager meg på noen som helst måte. En ting jeg må huske på i dag er å lade opp kamerabatteriet, for jeg skal hjem til Jenny i morgen og da skal vi lage animasjonsdelen til musikkvideoen vår. Både hun og jeg har knaket oss frem til en genial og morsom idé. Jeg kan røpe som så at vi har tenkt å bruke lego til noe. Spennende, eller hva? Det tenker ihverfall jeg. Resten av denne lange tirsdagen skal jeg nyte med mine favoritt serier Carrie og Grey's Anatomy, og kanskje det blir en film eller to i kveld også. Tross alt, det er fri i morgen. 

Har jeg forresten fortalt dere at Moah kommer nedover til uka. Hun skal kun være her i tre dager, men det blir kjempe moro. Det er på grunn av One Direction konserten hun kommer, tro dere meg hun er vill etter de gutta. Jaja, jeg skal ikke si noe. Jeg har mine ting jeg er gal etter også. Gleder meg så mye til hun kommer, jeg har ikke sett hun siden påskeferien. ---Ragnfrid---

 • Dato: 30.04.2013
 • Tid: 19:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Tid for Tv-serier 30.04.2013

Etter jeg kom hjem fra skolen har jeg bare slappet av alt jeg kan. tok selvfølgelig og klikket meg inn på Tv2sumo som alltid og fant en kjempe spennende dansk krimserie som heter Dicte. Det er så spennende med krim, kunne sett på slike serier dag inn og dag ut jeg. Hehe! Hva kan jeg si, jeg er bare veldig fasinert over blod og gørr og gåter i grunn. Nå er det tid for Beverly Hills 90210. Digger den serien, og nå er den endelig på sumo, men jeg har ikke tenkt å plapre så mye videre om Tv-serier for det jeg helt sikker på at mange av dere har en egen interesse for. Nå som det snart er sommer har det kommet så mye spennende og nytt på sumo. Ha en fin dag da dere.

 

---Ragnfrid---

 

 • Dato: 30.04.2013
 • Tid: 17:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Dette kom i posten 30.04.2013

Før jeg gikk inn i huset i dag tok jeg meg en tur bort til postkassa for å se om det var kommet noe spennende til meg. Av en rar grunn var det det. Årboken hadde kommet. Siden alle de andre hadde fått den før meg løp jeg rett inn og begynte å lese gjennom alle kommentarene til de på trinnet. Kan ikke si jeg ble superfornøyd av å lese min kommentar, men etter forventingene ble det passe bra. Selv mener jeg at sitatet mitt er litt overdrevent, for jeg sier ikke det hele tiden. Men jeg nevner det ofte når jeg er litt nedfor. Bildet de valgte mener jeg ikke var det beste som ble tatt av meg, men det er ikke alle år man har bra bilder.

Det var litt moro å komme hjem fra en lang dag med engelsktentamen og finne ut at årboken lå i postkassa, men når vi først er inne på tentamen kan jeg like gjerne skrive litt om det også. Som jeg har skrevet nesten bestandig gikk det i og for seg helt greit, men jeg ble litt skuffet over meg selv som bare hadde klart og skrive to og en halv side tilsammen med kortsvarsoppgavene. Jaja, som jeg alltid sier "det er bedre med en kort og godt skrevet tekst enn det er med en lang og dårlig skrevet tekst".---Ragnfrid---

 • Dato: 30.04.2013
 • Tid: 15:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1

Det er ikke bare vekten 29.04.2013

 

Etter å ha studert disse to bildene en stund har jeg lagt merke til mer enn bare vekten min som har forandret seg. Jeg har egentlig ikke tenkt så mye på hvor mye jeg har forandret meg utenpå siden starten av 8.klasse, men her ser dere resultatet. Jeg må si jeg er meget imponert over meg selv som har klart med ren viljestyrke å gå ned i vekt og forandre livsstilen min. Selv om min psykiske helse har gjennomgått mye i trøstespisingen har ikke det lagt skjul på hvem jeg er som person. Merker jeg sitter å funderer på hvordan jeg ville sett ut dersom jeg ikke hadde tatt til meg fattningen.

-Har du forandret deg de siste tre årene?

---Ragnfrid---

 • Dato: 29.04.2013
 • Tid: 19:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Ikke sats for stort 29.04.2013

Dagen går sin gang og solen skinner etter en lang dag med regn og sur vind. Må innrømme det er hardt å oppnå det man ønsker. Det er så mye enklere å si man skal lese til en stor prøve enn det det faktisk er å gjøre det. Jeg er ingen lesehest og kommer sannsynligvis aldri til å bli det, men er det en ting jeg har lært er det at alle som går på skole må lese enten de vil eller ei. Det er ikke lenger du som bestemmer hva du ønsker, men voksne rundt deg. Kommer du fra den rette familien kan du få straff for å ikke oppnå toppkarakterne som kreves for å komme inn på den skolen du eller familien har planlagt. Noen ganger faller tanken i hodet på meg og jeg ender opp med å gruble på hvofor vi som et samfunn er så kresne på alt. 

Er det ikke ene, så er det det andre vi skal ha. Så kommer dagen du har alt, men hva skal du gjøre da? Du sitter kanskje igjen ulykkelig fordi du kun trodde status ble oppnådd ved hjelp av  dyre produkter, merkeklær og den beste utdanningen. Så klart er det å ha en god utdanning viktig, men jeg vet at de som sikter på noe stort ikke nødvendigvis er de smarteste av oss eller de med best karakterer. Så om du satser stort, ikke slit deg ut. Det gjør ingenting bedre. 

---Ragnfrid---

 • Dato: 29.04.2013
 • Tid: 17:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Fokus på tentamen 29.04.2013

Endelig hjemme. Kan ikke klage over skoledagen i dag, men jeg synes den har vært litt kjedelig i sin helhet. Nå frem mot morgendagen er jeg nødt for å lese gjennom heftene og forhåpentligvis se alle filmer det finnes som er basert på tekstene. Jeg vet om tre inntil nå, så skal ikke se bort i fra at det blir film marraton i dag. Merker nå at det ikke er så mye spennende å skrive om i dag selv om jeg egentlig har så mye jeg vil dele med dere. Jeg bare føler jeg ikke er klar for å dele det akkurat nå, men om det blir verre får vi se hva jeg kommer til å gjøre. Det er heller ingen lekser denne uken, noe som er ganske deilig med tanke på tentamen. Det skal virkelig bli deilig å unnagjøre livets siste tentamen. For slik jeg har skjønt det er det bare eksamen på vgs. Kos dere masse videre i dag da.

 

---Ragnfrid---

 

 • Dato: 29.04.2013
 • Tid: 15:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Vil ikke synke tilbake 28.04.2013

Etter gårsdagens episode har jeg virkelig prøvd alt for å ikke koke over, men det er mye enklere sagt enn gjort i min verden. Akkurat som i går stormet tårene ut på et tidspunkt, men istedet for å rasere andre med mine eksplosive tanker og meninger satt jeg meg heller ned for å snakke med mamma om ting. Faktisk skjønte hun meg veldig godt og syntes at forslaget mitt om å bo hos pappa i helgene ikke var så dumt. Selvfølgelig må jeg snakke med pappa om dette først, men det er jo ihverfall én mulighet. Jeg har aldri ønsket å bryte ned steinansiktet mitt, men noen ganger hjelper det å sprekke bobla mi fra hverandre. Jeg vet jeg trenger hjelp med det psykiske i meg, men jeg har aldri vært den personen som sier til seg selv "Ragnfrid, skjerp deg, du trenger hjelp!" 

Se på meg. Jeg trenger virkelig hjelp, men jeg er bare redd for at det skal ende opp like uhjelpsomt som de andre gangene noen har forsøkt å hjelpe meg. Er det en ting jeg ikke ønsker er det å gå tilbake til den gamle ulykkelige deprimerte, trøstespisende meg. Jeg vil bare ikke, og jeg skal ikke bli det mørke beistet igjen. Jeg har endelig klart å komme meg ut av den epoken, og jeg ønsker ikke synke tilbake igjen.---Ragnfrid---

 • Dato: 28.04.2013
 • Tid: 19:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5

Love and honor 28.04.2013

Fy flate! Nå må jeg snart stoppe å se romantiske filmer. Jo flere jeg ser jo mer misslykka føler jeg meg. Jeg er 16år og er forelsket i denne supre gutten jeg har kjent i 10år av mitt liv, men likevel sitter jeg igjen med hjertesorg. Ofte lurer jeg på om han fremdeles tenker på meg slik han gjorde da vi var små. Som jeg savner den tiden. Med årene har jeg vel blitt litt for besatt av drømmene mine og fokusert litt for lite på det som egentlig gjør meg lykkelig her i livet. Kanskje den veien jeg har valgt ikke er den jeg burde ha valgt. Det er sikkert masse som skjer rundt meg av spennende ting som jeg aldri fikk med meg fordi jeg var egoistisk nok til å tro at jeg kunne gjøre meg selv lykkelig. 

(Hvis dere ikke har sett denne filmen er det noe dere bør vurdere, så den nettopp og den er drit bra.)

---Ragnfrid---

Det var ikke meningen 28.04.2013

Etter en litt gretten og ikke fullt så morsom morgen har jeg sett litt film for å roe meg ned. Det funket. Jeg må innrømme at jeg blir veldig sint når jeg først blir sint, men det var ikke meningen å la all min negative innstilling gå utover dere. Alle har vi våre problemer og noen snakker og skriver ut om de mens andre velger å holde de litt for seg selv, men siden jeg ikke er så gretten og sint lenger skal jeg ikke skrive mer negative ting på bloggen på en stund. Om jeg ikke drar til pappa i dag  må jeg ihvertfall lese gjennom engelsk-tentamens forberedelseshefter. Det er en slitsom jobb for meg som ikke nyter å lese, men jeg ønsker å gjøre en god innsats på tentamen. Ingenting er bedre enn ditt aller beste, ikke sant?---Ragnfrid---

 • Dato: 28.04.2013
 • Tid: 13:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Vinner av linkerunden uke 17 28.04.2013


(Kilde: http://www.nicoleaaa.blogg.no)

 

Nicolea Konton ble den heldige vinneren denne uken. Hun er ei kjempe søt jente med en varm personlighet fra Rjuan, så vi kjenner hverandre. Hun flyttet til kongsberg for en stund siden og har startet opp ny blogg siden da. På bloggen hennes kan du lese om alt fra klær, sminke, hverdag og mote og litt sånn forskjellig egentlig. Hun er en av de få menneskene jeg kjenner som vet å lage moro og sprell uansett hvor man er. Bloggen hennes er veldig lys og har store bilder og passe stor skrift i innleggene, så det er ikke noe problem å følge med på bloggen hennes. Nicolea sin blogg kan du finne HER (Link), eller ved å klikke på bildet i sidemenyen.

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et søtt bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen min.

Om du ikke ble den heldige vinneren er det alltids lov å komme tilbake å melde seg på neste linkerunde.

---Ragnfrid---

 • Dato: 28.04.2013
 • Tid: 09:54
 • Kategori: Linkerunde
 • Kommentarer: 4

Dagen der på 28.04.2013

Jeg er alltid positiv på se ting lysere dagen etterpå, men ingen ser ut til å ta innover seg det jeg sier. Siden det er lange og slitsomme uker på skolen for tiden blir jeg revet med av det og blir utmattet av det. Så helgen er den eneste tiden jeg kan benytte meg av til å sove lenger, men til og med dette får jeg teoretisk sett ikke lov til. Det er så jeg vurderer å flytte til pappa hver helg, bare for å unslippe bråk som flytter inn når søstrene mine kommer. Når de ikke er i hus er hverdagen så mye mer rolig, da er det behagelig å bo hjemme hos mamma. Så fort de er her snur alt oppned. Så fra nå og resten av dagen er jeg nødt til å sitte med earplugs i ørene mine for å ikke høre den musikken jeg irriterer meg greneløst over. Jeg har sagt at det er helt greit at hun hører på musikk, men tidlig om morgenen og seint om kvelden og i det hele tatt ut hele dagen går det an å ha volumet mye, mye lavere enn det hun har. 

Kanskje jeg skal dra til pappa i dag. Bruke dagen der hvor alt er totalt lydstille nesten hele dagen. Da er jeg ihvertfall helt sikker på at jeg får fred og ro i dag, for jeg har ikke krefter til å våkne opp gråte fordi det bobler over for meg. Jeg har ikke krefter til det lenger. Ikke nå ihverfall, for det er så mye på skolen som krever så mye energi. 
---Ragnfrid---

 • Dato: 28.04.2013
 • Tid: 09:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Sakte går verden under 27.04.2013

Nå har tårene begynt å strømme på igjen. Jeg er så lei av å være i midten og føle at uansett hvilken vei jeg velger er alt feil. Om bare dere hadde visst hvor mye jeg sliter med. Noen ganger ønsker jeg at alle skal se søss akkurat som hun er på sitt verste, slik at folk ikke kan si jeg er gal bare fordi jeg virkelig går i flint hver gang hun blir sint. Jeg er så lei av livet noen ganger at det hadde ikke gjort meg en dritt om jeg fikk en dødsdom for noe. På film virker barneoppdragelse så lett fordi foreldrene disiplinerer de ved å slå eller true de med noe, i en slik søskenflokk som jeg har skulle det nesten vært påbudt. Ikke bare på 1800-tallet liksom. 

Det som jeg ikke klarer å forstå uansett hvordan ting skjærer seg er hvorfor ingen hører på det jeg sier. For meg virker det som om alle mine meninger ikke har noen verdens ting å si når alle rundt meg er sinte. Alt går liksom inn det ene øret og ut det andre. Gjøre en ting kan alle gjøre, men høre på hvordan jeg føler det oppi dette eller i det hele tatt høre på meg når jeg ber de om noe. Nei. Det gidder de ikke. Jeg misunner vennene mine så mye, for de har ikke slike familieproblemer som det jeg har. Søstrene deres er så snille, og utifra det de forteller er ikke søstrene deres særlig vrange heller. Hvorfor kan ikke jeg leve slik?  Det er når slike ting skjer jeg mest har lyst til å hjem dit jeg kommer fra og bare være med de menneskene som klarer å føle meg så mye bedre. Føle meg hel og verdiful igjen. For nå føler jeg mer bare som en konteiner stappet med dritt. 
---Ragnfrid---

 • Dato: 27.04.2013
 • Tid: 20:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10

Kapselen er i ferd med å eksplodere 27.04.2013

Ble ingen tur til pappa i dag. Endte opp med å være med Miriam ute på forsiden av huset og leke med lego. Nå som jeg ikke gjør det lenger venter jeg på at hun som sitter i stua skal være så snill og dempe den jævela musikken hun har hatt på siden i dag morges. Jeg kjenner meg så sint, for hver gang jeg prøver å få kontakt med henne for å be hun dempe den, er det alltid den samme kommentaren jeg får tilbake. "Det er ikke høyt". Ærlig talt det er det, musikken er så høy at du skulle ha trodd det sto en russebil utenfor. Jeg aner ikke lenger hvor mange ganger til jeg klarer dette før jeg eksploderer. Hun vet det irriterer meg grenseløst, og likevel holder hun på. Hun ber om bråk, og ikke særlig lite bråk heller. 

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 27.04.2013
 • Tid: 17:51
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Minner om linkerunde 27.04.2013

Jeg synes det er så typisk at alt skal snu på hodet hver helg. Jeg våknet til sol og blå himmel og nå regner det. Jeg hadde egentlig tenkt meg en tur til pappa i dag, men siden han vet om Norton fristen var det ikke noe hastverk med det. Det kan hende jeg stikker til han selv om, men jeg får se an dagen først. Hjemme skjer det ikke mye, men jeg har laget ferdig introen til "Mitt kjedelige liv" serien som pågår på bloggen. Jeg ble veldig fornøyd med den så jeg håper dere blir det samme. Nå skal jeg ta meg litt å spise, for jeg har ikke spist siden jeg sto opp. Kos dere videre med dagen.

PS: Jeg minner også om linkerunden. Den finner du HER (link). Vinner trekkes i morgen. Det er ikke lov til å melde seg på i dette innlegget. 

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 27.04.2013
 • Tid: 14:35
 • Kategori: Linkerunde
 • Kommentarer: 3

Her er det noe muffens 27.04.2013

Først legger jeg merke til at to av mine splitter nye sokkepar er borte. Jeg har ikke brukt de for jeg tenkte å vente til sommeren når sesongen for helsokker begynner. I tillegg til dette fikk jeg en mail i dag tidlig fra tv2sumo om nytt passord, men jeg sverger på at jeg ikke har forandret passord, eller klikket på "har du glemt passordet" knappen. Jeg er forvirret. Hvem er det som ønsker å bølle meg meg nå? Jeg er ikke i humør til det og nåde den som gjør dette. Når jeg irritert og gretten da blir ikke hevnen særlig pen heller. Jeg har en misstanke om at dette kan være en av mine søsken, men om jeg legger skylden på de uten besvis blir de forbanna på meg og sladrer til  mamma eller pappa. Kan ikke folk bare la meg være i fred, jeg orker ikke dette oppstyret lenger. ARG!!
---Ragnfrid---

 • Dato: 27.04.2013
 • Tid: 12:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no