Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Jeg gleder meg så

 • 30.04.2013 - 19:36

Noen ganger er det bare helt deilig å slappe av, akkurat som nå. De andre er hjemme hos pappa igjen og dekoderen er vekk og da har jeg det bra. Ingen som lager irriterende bråk og ingen som plager meg på noen som helst måte. En ting jeg må huske på i dag er å lade opp kamerabatteriet, for jeg skal hjem til Jenny i morgen og da skal vi lage animasjonsdelen til musikkvideoen vår. Både hun og jeg har knaket oss frem til en genial og morsom idé. Jeg kan røpe som så at vi har tenkt å bruke lego til noe. Spennende, eller hva? Det tenker ihverfall jeg. Resten av denne lange tirsdagen skal jeg nyte med mine favoritt serier Carrie og Grey's Anatomy, og kanskje det blir en film eller to i kveld også. Tross alt, det er fri i morgen. 

Har jeg forresten fortalt dere at Moah kommer nedover til uka. Hun skal kun være her i tre dager, men det blir kjempe moro. Det er på grunn av One Direction konserten hun kommer, tro dere meg hun er vill etter de gutta. Jaja, jeg skal ikke si noe. Jeg har mine ting jeg er gal etter også. Gleder meg så mye til hun kommer, jeg har ikke sett hun siden påskeferien. ---Ragnfrid---

Tid for Tv-serier

 • 30.04.2013 - 17:22

Etter jeg kom hjem fra skolen har jeg bare slappet av alt jeg kan. tok selvfølgelig og klikket meg inn på Tv2sumo som alltid og fant en kjempe spennende dansk krimserie som heter Dicte. Det er så spennende med krim, kunne sett på slike serier dag inn og dag ut jeg. Hehe! Hva kan jeg si, jeg er bare veldig fasinert over blod og gørr og gåter i grunn. Nå er det tid for Beverly Hills 90210. Digger den serien, og nå er den endelig på sumo, men jeg har ikke tenkt å plapre så mye videre om Tv-serier for det jeg helt sikker på at mange av dere har en egen interesse for. Nå som det snart er sommer har det kommet så mye spennende og nytt på sumo. Ha en fin dag da dere.

 

---Ragnfrid---

 

Dette kom i posten

 • 30.04.2013 - 15:40

Før jeg gikk inn i huset i dag tok jeg meg en tur bort til postkassa for å se om det var kommet noe spennende til meg. Av en rar grunn var det det. Årboken hadde kommet. Siden alle de andre hadde fått den før meg løp jeg rett inn og begynte å lese gjennom alle kommentarene til de på trinnet. Kan ikke si jeg ble superfornøyd av å lese min kommentar, men etter forventingene ble det passe bra. Selv mener jeg at sitatet mitt er litt overdrevent, for jeg sier ikke det hele tiden. Men jeg nevner det ofte når jeg er litt nedfor. Bildet de valgte mener jeg ikke var det beste som ble tatt av meg, men det er ikke alle år man har bra bilder.

Det var litt moro å komme hjem fra en lang dag med engelsktentamen og finne ut at årboken lå i postkassa, men når vi først er inne på tentamen kan jeg like gjerne skrive litt om det også. Som jeg har skrevet nesten bestandig gikk det i og for seg helt greit, men jeg ble litt skuffet over meg selv som bare hadde klart og skrive to og en halv side tilsammen med kortsvarsoppgavene. Jaja, som jeg alltid sier "det er bedre med en kort og godt skrevet tekst enn det er med en lang og dårlig skrevet tekst".---Ragnfrid---

Det er ikke bare vekten

 • 29.04.2013 - 19:32

 

Etter å ha studert disse to bildene en stund har jeg lagt merke til mer enn bare vekten min som har forandret seg. Jeg har egentlig ikke tenkt så mye på hvor mye jeg har forandret meg utenpå siden starten av 8.klasse, men her ser dere resultatet. Jeg må si jeg er meget imponert over meg selv som har klart med ren viljestyrke å gå ned i vekt og forandre livsstilen min. Selv om min psykiske helse har gjennomgått mye i trøstespisingen har ikke det lagt skjul på hvem jeg er som person. Merker jeg sitter å funderer på hvordan jeg ville sett ut dersom jeg ikke hadde tatt til meg fattningen.

-Har du forandret deg de siste tre årene?

---Ragnfrid---

Ikke sats for stort

 • 29.04.2013 - 17:24

Dagen går sin gang og solen skinner etter en lang dag med regn og sur vind. Må innrømme det er hardt å oppnå det man ønsker. Det er så mye enklere å si man skal lese til en stor prøve enn det det faktisk er å gjøre det. Jeg er ingen lesehest og kommer sannsynligvis aldri til å bli det, men er det en ting jeg har lært er det at alle som går på skole må lese enten de vil eller ei. Det er ikke lenger du som bestemmer hva du ønsker, men voksne rundt deg. Kommer du fra den rette familien kan du få straff for å ikke oppnå toppkarakterne som kreves for å komme inn på den skolen du eller familien har planlagt. Noen ganger faller tanken i hodet på meg og jeg ender opp med å gruble på hvofor vi som et samfunn er så kresne på alt. 

Er det ikke ene, så er det det andre vi skal ha. Så kommer dagen du har alt, men hva skal du gjøre da? Du sitter kanskje igjen ulykkelig fordi du kun trodde status ble oppnådd ved hjelp av  dyre produkter, merkeklær og den beste utdanningen. Så klart er det å ha en god utdanning viktig, men jeg vet at de som sikter på noe stort ikke nødvendigvis er de smarteste av oss eller de med best karakterer. Så om du satser stort, ikke slit deg ut. Det gjør ingenting bedre. 

---Ragnfrid---

Fokus på tentamen

 • 29.04.2013 - 15:39

Endelig hjemme. Kan ikke klage over skoledagen i dag, men jeg synes den har vært litt kjedelig i sin helhet. Nå frem mot morgendagen er jeg nødt for å lese gjennom heftene og forhåpentligvis se alle filmer det finnes som er basert på tekstene. Jeg vet om tre inntil nå, så skal ikke se bort i fra at det blir film marraton i dag. Merker nå at det ikke er så mye spennende å skrive om i dag selv om jeg egentlig har så mye jeg vil dele med dere. Jeg bare føler jeg ikke er klar for å dele det akkurat nå, men om det blir verre får vi se hva jeg kommer til å gjøre. Det er heller ingen lekser denne uken, noe som er ganske deilig med tanke på tentamen. Det skal virkelig bli deilig å unnagjøre livets siste tentamen. For slik jeg har skjønt det er det bare eksamen på vgs. Kos dere masse videre i dag da.

 

---Ragnfrid---

 

Vil ikke synke tilbake

 • 28.04.2013 - 19:36

Etter gårsdagens episode har jeg virkelig prøvd alt for å ikke koke over, men det er mye enklere sagt enn gjort i min verden. Akkurat som i går stormet tårene ut på et tidspunkt, men istedet for å rasere andre med mine eksplosive tanker og meninger satt jeg meg heller ned for å snakke med mamma om ting. Faktisk skjønte hun meg veldig godt og syntes at forslaget mitt om å bo hos pappa i helgene ikke var så dumt. Selvfølgelig må jeg snakke med pappa om dette først, men det er jo ihverfall én mulighet. Jeg har aldri ønsket å bryte ned steinansiktet mitt, men noen ganger hjelper det å sprekke bobla mi fra hverandre. Jeg vet jeg trenger hjelp med det psykiske i meg, men jeg har aldri vært den personen som sier til seg selv "Ragnfrid, skjerp deg, du trenger hjelp!" 

Se på meg. Jeg trenger virkelig hjelp, men jeg er bare redd for at det skal ende opp like uhjelpsomt som de andre gangene noen har forsøkt å hjelpe meg. Er det en ting jeg ikke ønsker er det å gå tilbake til den gamle ulykkelige deprimerte, trøstespisende meg. Jeg vil bare ikke, og jeg skal ikke bli det mørke beistet igjen. Jeg har endelig klart å komme meg ut av den epoken, og jeg ønsker ikke synke tilbake igjen.---Ragnfrid---

Love and honor

 • 28.04.2013 - 16:30

Fy flate! Nå må jeg snart stoppe å se romantiske filmer. Jo flere jeg ser jo mer misslykka føler jeg meg. Jeg er 16år og er forelsket i denne supre gutten jeg har kjent i 10år av mitt liv, men likevel sitter jeg igjen med hjertesorg. Ofte lurer jeg på om han fremdeles tenker på meg slik han gjorde da vi var små. Som jeg savner den tiden. Med årene har jeg vel blitt litt for besatt av drømmene mine og fokusert litt for lite på det som egentlig gjør meg lykkelig her i livet. Kanskje den veien jeg har valgt ikke er den jeg burde ha valgt. Det er sikkert masse som skjer rundt meg av spennende ting som jeg aldri fikk med meg fordi jeg var egoistisk nok til å tro at jeg kunne gjøre meg selv lykkelig. 

(Hvis dere ikke har sett denne filmen er det noe dere bør vurdere, så den nettopp og den er drit bra.)

---Ragnfrid---

Det var ikke meningen

 • 28.04.2013 - 13:06

Etter en litt gretten og ikke fullt så morsom morgen har jeg sett litt film for å roe meg ned. Det funket. Jeg må innrømme at jeg blir veldig sint når jeg først blir sint, men det var ikke meningen å la all min negative innstilling gå utover dere. Alle har vi våre problemer og noen snakker og skriver ut om de mens andre velger å holde de litt for seg selv, men siden jeg ikke er så gretten og sint lenger skal jeg ikke skrive mer negative ting på bloggen på en stund. Om jeg ikke drar til pappa i dag  må jeg ihvertfall lese gjennom engelsk-tentamens forberedelseshefter. Det er en slitsom jobb for meg som ikke nyter å lese, men jeg ønsker å gjøre en god innsats på tentamen. Ingenting er bedre enn ditt aller beste, ikke sant?---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 17

 • 28.04.2013 - 09:54


(Kilde: http://www.nicoleaaa.blogg.no)

 

Nicolea Konton ble den heldige vinneren denne uken. Hun er ei kjempe søt jente med en varm personlighet fra Rjuan, så vi kjenner hverandre. Hun flyttet til kongsberg for en stund siden og har startet opp ny blogg siden da. På bloggen hennes kan du lese om alt fra klær, sminke, hverdag og mote og litt sånn forskjellig egentlig. Hun er en av de få menneskene jeg kjenner som vet å lage moro og sprell uansett hvor man er. Bloggen hennes er veldig lys og har store bilder og passe stor skrift i innleggene, så det er ikke noe problem å følge med på bloggen hennes. Nicolea sin blogg kan du finne HER (Link), eller ved å klikke på bildet i sidemenyen.

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et søtt bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen min.

Om du ikke ble den heldige vinneren er det alltids lov å komme tilbake å melde seg på neste linkerunde.

---Ragnfrid---

Dagen der på

 • 28.04.2013 - 09:32

Jeg er alltid positiv på se ting lysere dagen etterpå, men ingen ser ut til å ta innover seg det jeg sier. Siden det er lange og slitsomme uker på skolen for tiden blir jeg revet med av det og blir utmattet av det. Så helgen er den eneste tiden jeg kan benytte meg av til å sove lenger, men til og med dette får jeg teoretisk sett ikke lov til. Det er så jeg vurderer å flytte til pappa hver helg, bare for å unslippe bråk som flytter inn når søstrene mine kommer. Når de ikke er i hus er hverdagen så mye mer rolig, da er det behagelig å bo hjemme hos mamma. Så fort de er her snur alt oppned. Så fra nå og resten av dagen er jeg nødt til å sitte med earplugs i ørene mine for å ikke høre den musikken jeg irriterer meg greneløst over. Jeg har sagt at det er helt greit at hun hører på musikk, men tidlig om morgenen og seint om kvelden og i det hele tatt ut hele dagen går det an å ha volumet mye, mye lavere enn det hun har. 

Kanskje jeg skal dra til pappa i dag. Bruke dagen der hvor alt er totalt lydstille nesten hele dagen. Da er jeg ihvertfall helt sikker på at jeg får fred og ro i dag, for jeg har ikke krefter til å våkne opp gråte fordi det bobler over for meg. Jeg har ikke krefter til det lenger. Ikke nå ihverfall, for det er så mye på skolen som krever så mye energi. 
---Ragnfrid---

Sakte går verden under

 • 27.04.2013 - 20:37

Nå har tårene begynt å strømme på igjen. Jeg er så lei av å være i midten og føle at uansett hvilken vei jeg velger er alt feil. Om bare dere hadde visst hvor mye jeg sliter med. Noen ganger ønsker jeg at alle skal se søss akkurat som hun er på sitt verste, slik at folk ikke kan si jeg er gal bare fordi jeg virkelig går i flint hver gang hun blir sint. Jeg er så lei av livet noen ganger at det hadde ikke gjort meg en dritt om jeg fikk en dødsdom for noe. På film virker barneoppdragelse så lett fordi foreldrene disiplinerer de ved å slå eller true de med noe, i en slik søskenflokk som jeg har skulle det nesten vært påbudt. Ikke bare på 1800-tallet liksom. 

Det som jeg ikke klarer å forstå uansett hvordan ting skjærer seg er hvorfor ingen hører på det jeg sier. For meg virker det som om alle mine meninger ikke har noen verdens ting å si når alle rundt meg er sinte. Alt går liksom inn det ene øret og ut det andre. Gjøre en ting kan alle gjøre, men høre på hvordan jeg føler det oppi dette eller i det hele tatt høre på meg når jeg ber de om noe. Nei. Det gidder de ikke. Jeg misunner vennene mine så mye, for de har ikke slike familieproblemer som det jeg har. Søstrene deres er så snille, og utifra det de forteller er ikke søstrene deres særlig vrange heller. Hvorfor kan ikke jeg leve slik?  Det er når slike ting skjer jeg mest har lyst til å hjem dit jeg kommer fra og bare være med de menneskene som klarer å føle meg så mye bedre. Føle meg hel og verdiful igjen. For nå føler jeg mer bare som en konteiner stappet med dritt. 
---Ragnfrid---

Kapselen er i ferd med å eksplodere

 • 27.04.2013 - 17:51

Ble ingen tur til pappa i dag. Endte opp med å være med Miriam ute på forsiden av huset og leke med lego. Nå som jeg ikke gjør det lenger venter jeg på at hun som sitter i stua skal være så snill og dempe den jævela musikken hun har hatt på siden i dag morges. Jeg kjenner meg så sint, for hver gang jeg prøver å få kontakt med henne for å be hun dempe den, er det alltid den samme kommentaren jeg får tilbake. "Det er ikke høyt". Ærlig talt det er det, musikken er så høy at du skulle ha trodd det sto en russebil utenfor. Jeg aner ikke lenger hvor mange ganger til jeg klarer dette før jeg eksploderer. Hun vet det irriterer meg grenseløst, og likevel holder hun på. Hun ber om bråk, og ikke særlig lite bråk heller. 

 

---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 27.04.2013 - 14:35

Jeg synes det er så typisk at alt skal snu på hodet hver helg. Jeg våknet til sol og blå himmel og nå regner det. Jeg hadde egentlig tenkt meg en tur til pappa i dag, men siden han vet om Norton fristen var det ikke noe hastverk med det. Det kan hende jeg stikker til han selv om, men jeg får se an dagen først. Hjemme skjer det ikke mye, men jeg har laget ferdig introen til "Mitt kjedelige liv" serien som pågår på bloggen. Jeg ble veldig fornøyd med den så jeg håper dere blir det samme. Nå skal jeg ta meg litt å spise, for jeg har ikke spist siden jeg sto opp. Kos dere videre med dagen.

PS: Jeg minner også om linkerunden. Den finner du HER (link). Vinner trekkes i morgen. Det er ikke lov til å melde seg på i dette innlegget. 

 

---Ragnfrid---

Her er det noe muffens

 • 27.04.2013 - 12:21

Først legger jeg merke til at to av mine splitter nye sokkepar er borte. Jeg har ikke brukt de for jeg tenkte å vente til sommeren når sesongen for helsokker begynner. I tillegg til dette fikk jeg en mail i dag tidlig fra tv2sumo om nytt passord, men jeg sverger på at jeg ikke har forandret passord, eller klikket på "har du glemt passordet" knappen. Jeg er forvirret. Hvem er det som ønsker å bølle meg meg nå? Jeg er ikke i humør til det og nåde den som gjør dette. Når jeg irritert og gretten da blir ikke hevnen særlig pen heller. Jeg har en misstanke om at dette kan være en av mine søsken, men om jeg legger skylden på de uten besvis blir de forbanna på meg og sladrer til  mamma eller pappa. Kan ikke folk bare la meg være i fred, jeg orker ikke dette oppstyret lenger. ARG!!
---Ragnfrid---

Plan for dagen

 • 27.04.2013 - 10:00

God morgen!

Dagen begynner tidlig i dag for meg å være, men slik er det for alle tror jeg. Vet ikke riktig hva jeg skal benytte dagen til ennå, men jeg bør komme meg ned til pappa i løpet av dagen slik at jeg får informert han om at Norton abonementet ikke har mange dagene igjen. Som jeg håpet på i går ble det faktisk finere vært ute i dag. Det er deilig, for da kan jeg jogge meg en tur til kvelden. Mesteparten av helgen har jeg vurdert å bruke på å lese gjennom alle disse heftene som engelsk-tentamen skal være basert på, for det er litt dumt om jeg kommer uforberedt til 10.klasses siste tentamen. Det har jeg ikke hjerte til. Dette året skal jeg satse 130% på alt jeg klarer, enn 110% som jeg gjør på alt annet. 

Ellers er det lite som skjer hjemme. Mamma er nede på senteret og skal handle inn litt mat og Øyvår sitter i sofaen på stua og hører på musikk fra MTV tror jeg. Bortsett fra det er det mer eller mindre helt dødt her hjemme. Fremdeles mener jeg at Tv-en kan ha litt lavere volum, for jeg kan kjenne bassen fra musikken ute på stua i setet på stolen min. 


(Fant disse snøklokkene i hagen. Nå får jeg ihverfall lengsel etter sommeren.)

---Ragnfrid---

 

"Mitt kjedelige liv" episode 2

 • 26.04.2013 - 22:12

 

---Ragnfrid---

Trenger litt hjelp jeg

 • 26.04.2013 - 17:33

Sitter her og tenker på hva jeg skal gjøre på "Mitt kjedelige liv" episode nummer 2. Det er jo fredag i dag, og da er det på tide å fikse sammen noe som kan overraske dere. Siden jeg har så dårlig fantasi tror jeg dere er nødt for å hjelpe meg med dette. Jeg kan alltids vise dere litt rundt i nabolaget mitt, og litt sånn forbi. Tror ikke jeg klarer å finne på så kjempe mye mer artig enn det. Dessuten er det kjølig ute siden det har regnet litt i dag, og da er det ikke så gøy å være ute. Håper at det blir finere vær i morgen. Det kan hende jeg må ta meg en tur innom pappa i morgen også, for det er kun 23 dager igjen på Norton abonementet og da er det lurt å si i fra slik at jeg kan fornye antivirusen min. Det er litt kipt om jeg ikke får blogget etter de 23 dagene er gårr liksom. ---Ragnfrid---

Dette et mitt territorium og ikke ditt

 • 26.04.2013 - 15:11

Nå er jeg drit lei av at folk skal buse inn på rommet mitt når jeg er borte. Nok en gang denne uken kom jeg hjem til en åpen soveromsdør, og hva ser jeg? Øyvår har selvfølgelig brukt sengen min mens jeg var på solen og hadde tentamen. Nei så koselig. Det er ikke det. Jeg liker å komme hjem til ting som er som de var da jeg forlot rommet på morgenen, men slik ser det ut til at aldr vil skje før Sigrid og Øyår er hjemme hos pappa igjen. Greit nok at hun ønsker å være for seg selv et sted, men akkurat mitt rom. Hvorfor? Dere kjenner jo meg, så jeg gikk til Øyvår som satt på stua når jeg kom hjem og spurte hvorfor i hælvete hun var på mitt rom uten å ha fått lov. Så kommer det. Det teite dumme svaret jeg ventet på "det er ikke ditt rom, det er alle sitt, for mamma eier det". ARG!! 

Det eneste jeg forventer av dem er at de hører på det jeg må gjenta tusen millioner ganger i året. Akkurat nå skulle jeg ønske jeg hadde hatt søsken som respekterte meg litt mer enn det de faktisk gjør. Jeg er drit lei av at de tror de eier alt som finnes her og kan komme og ta som de ønsker. Det er en ting jeg vil de skal lære og det er at mitt rom er mitt territorium og at hvor som helst ellers er fritt beite for de. Det jeg kommer til å legge inn i en parentese beskriver min frustrasjon akkurat nå (#€%&/£$). Det beskriver det meste vil jeg tro.
---Ragnfrid---

I'm a survivor!

 • 25.04.2013 - 19:35

Ofte spør jeg meg selv om hvorfor jeg ofrer så mye for det jeg brenner for. Jeg vet at det vil gå utover tiden min som ungdom, men senere i livet tror jeg det vil komme mange goder ut av alt det jeg takket nei til på langsikt. Ulikt alle andre har jeg takket nei til så mye som egentlig kunne vært med på å skape uforglemmelige minner i livet mitt, men jeg har innstilt meg på å nå målet mitt uansett hva som måtte komme i vegen. Jeg har droppet skoleball, jeg har droppet bursdagsfester, jeg har i prinsippet droppet alt som har med min sosiale krets å gjøre. 

Flere håner meg for det og veldig få respekterer det. Det er som å leve i et samfunn der alt går mot deg og hvor alt du oppnår og gjør går utover intrykket andre får av deg. Gjennom alle årene jeg har gått på skole har jeg blitt sett ned på av flere mennesker enn de som ser opp til meg og det jeg står for. Der jeg kommer fra er det veldig få som tørr å stå for hver bidige ting de har gjort. Alle dømmer ut ifra hvordan ting ser ut på forsiden av boken og ikke etter innholdet. De velger å se ned på deg fordi du kommer fra feil familie, eller fordi du ikke deler de samme meningene som de. 

Hverdagen jeg lever i strider så mye imot meg at jeg gjør alt for å vise motsatt av hva som blir forventet av meg. Folk forventer at jeg ikke skal bli noe, at jeg ikke vil komme høyt oppe på rampen. Jeg kjemper for mine drømmer nettopp for å vise at de tok feil og at jeg hadde rett. For å vise at jeg er sterk nok til å klare hva som helst bare jeg bestemmer meg for det. Jeg vil ikke lenger være den merkelige jenta alle ser ned på. Jeg vil kjempe meg oppover å skinne i sola for en gangs skyld jeg også, for jeg vet jeg fortjener bedre enn å bli rakket ned på av andre.

---Ragnfrid---

Fint vær må utnyttes

 • 25.04.2013 - 17:38

Denne uken har bare gått til sløve ting fra min side. Med tanke på tentamen og alt dette styret har jeg ikke utnyttet tiden til aktivitet. For det meste har jeg bare sittet på rommet og vært sliten og trøtt. Det har ikke vært lekser denne uken, noe som automatisk gjør meg mer sliten. Hjernen min er vant til å jobbe bein hardt for karakterene, og nå som det ikke har vært lekser føler jeg meg med ett mer sløv og søvnig enn ellers. Det skal mye til før jeg blir ordentlig sliten til vanlig, men denne uken har jeg vært helt ubeskrivelig sliten. For å utnytte resten av det fine været i dag har jeg faktisk tenkt å ta meg en joggetur rundt kvartalene her. Selv om jeg ikke er så glad i å slite meg ut er det alltid deilig å føle man har gjort noe aktivt istedet for å kun sitte inne og ikke gjøre noe. 

---Ragnfird---

Den følelsen

 • 25.04.2013 - 14:46

Har dere noen gang hatt den følelsen av å tenke at alt går til hælvete, men etterhvert som du utfører hvert steg går det i helt andre retning? Slik var følelsen min på tentamen i dag. Jeg tenker alltid at dette kommer til å gå dårlig, mest fordi jeg ikke er så god på saksjangere. Så når klokken var blitt 11:30 og jeg var over halvveis ferdig med tentamen fikk jeg plutselig en form for gledesrus. Ikke vet jeg hva det kom av, men jeg fikk bare så lyst til å fullføre tentamen med masse positivitet og med et stort fornøyd smil om munnen. Det tror jeg virkelig at jeg klarte i dag. Kanskje jeg ikke ser så mørkt på saksjangere lenger. Motet i meg kom tilbake igjen. Jeg gikk nok så tidlig, for jeg var redd for at hvis jeg ville jeg påføre urelevante argumenter i teksten den siste tiden vi kunne sitte ut. 

Nå som jeg er hjemme igjen tenker jeg ikke mer på struktur og orden lenger. Det er da det er deilig å vite du har en blogg å komme hjem til, hvor det ikke er så farlig om du ikke følger reglene. Det eneste jeg trenger å passe på her på bloggen er å sette stor bokstav på riktig sted, skrive alt riktig og ikke være sløv med tegnsettingen. Om det er bra eller ikke det jeg skriver er helt opp til dere, og jeg kan være like fornøyd uansett. Ingen lærere som skal få lov til å sette en karakter på bloggen min. 


(Måtte ha på meg lykkekjedet mitt)

 

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 24.04.2013 - 21:34Jeg har mistet fantasien

 • 24.04.2013 - 19:48

Hva skal jeg gjøre på denne tragiske kvelden før tentamen? Det er akkurat som om jeg ikke har interesse av å gjøre noen ting i dag. Jeg er lat, har enda ikke fått lest gjennom hele tekstheftet og venter sakte men sikkrert på å få legge meg. Det er ofte slik jeg er de gangene jeg kjeder meg. Lurer veldig på hvordan det vil gå med meg på tentamen når jeg har mistet fantasien til å finne på noe. Saklitterere tekster er ikke akkrat det man trenger fanasi til, men jeg burde pugge en del regler om struktur og slikt. Hater å komme uforberedt. Siden det er bokmål vi skriver i morgen er det garantert den tentamen av norsktentamene jeg vil få lavest karakter i. Jeg bare suger i å skrive saktekster. Skjønnlitterert er så mye bedre, men det har vi fått på nynorsken. Kan ikke si jeg er særlig flink i det heller. Jaja, blir vel engelsk og matte jeg satser høyest på i år.---Ragnfrid---

Fordommer

 • 24.04.2013 - 18:25

Landet der ute finnes ei

kun i ditt hodet eksisterer jeg

Alt var forlatt av villmarkens myr

under havets flammende fyr

 

Landet som ei er

råder over sønnens trær

ingen vet hvor i verden

selv må du finne ut dette på ferden

 

Hvert et barn som kommer dit

forsynes med hver en bit

hvem som brang hit den mat 

bar på fat uten hat

 

Traumer kommer med den vind

forsvinn, forsvinn!

hva den nag pregers av

deles med trærenes fallende lav

 

---Ragnfrid---

 

Det er lov å spørre først

 • 24.04.2013 - 16:42

Det jeg hatet mest med å ha søsken er at de en gang i blandt kommer inn på rommet ditt når du ikke er der og tar noe uten å spørre. I dag for eksempel gikk jeg rett inn på rommet etter jeg kom inn døra hjemme. Hva er det jeg ser? Det er en mindre film i hylla enn det som normalt er å finne i mine hyller. Når mine ting er borte får jeg ofte litt panikk. Jeg skal jo aller helst ha kontroll på alt og da spesielt filmene mine. De skal behandles med like stor respekt som ett flere millioner år gammelt fossil på museum blir. Jeg så selfølgelig med første øyekast hviken film som var blitt borte: Tron leagacy. 

Ofte opplever jeg at søstrene mine tror jeg er mer dum enn det jeg er. Som om jeg ikke skulle vite de hadde vært her inne. Det er helt åpenbart at noen har vært her inne når ting mangler eller ikke ligger på den plassen det ligger til vanlig. Noen ganger skulle jeg ønske de eide litt mer folkeskikk og oppdragelse til å kunne vite forskjell på mitt og ditt. Stort sett når de tar filmer fraa hylla mi sier de ofte etterpå "Ja, men. Disse filmene har du fått av pappa og da betyr det at de er på deling og ikke bare dine"... Hva har det med saken å gjøre liksom? Jeg fikk de, og da er de mine. Ellers ville jeg satt de i hylla vi har på stua sammen med alle de andre filmene vi har fått av pappa. 


---Ragnfrid---

Nye statistikkoppføringer

 • 24.04.2013 - 15:01

Wow! Skal si jeg blir mer og mer imponert av hvordan blogg.no oprettholder innstillingene deres. Jeg kom hjem for ikke så alt for lenge siden, og vips! Der er det en gul linje på statistikken. Hæ? tenkte jeg, så jeg måtte selvfølgelig gå inn på statistikken for å se om jeg så syner eller om det var noe galt med pc-en min. Det var ikke det. Så nå har blogg kommet med tre typer statistikkoppføfinger. Sidevisninger, lesere og norske lesere. Så mye stiligere alt er blitt på dette siste året. Jeg sitter snart og måper stille for meg selv.

Tror det er på tide å inkludere noe annet enn bare statistikksnakk på bloggen. Jeg og Jenny har endelig fått oss tid på lydstudioet. Det ble 15.mail klokken 18:30. Først tenkte jeg at dette var supert, for da fikk vi ihvertfall en tid. Så etterpå tenkte jeg "men det er jo på en skoledag". Det skal helt sikkert gå, ringer bare pappa noen dager i forvegen og sier at jeg må dra til han etter skolen istedet for hjem til mamma. Alt er klart og det er ikke så veldig mye mer vi trenger å tenke på rundt musikkvideoprosjektet. Alt som mangler er å lage animasjonsdelen vi må ha med. 

 

---Ragnfrid---

Ventetiden

 • 23.04.2013 - 22:38

Nettopp ferdig med serie nummer en i dag, og er nødt til å vente 15min før jeg an se Carrie. Det er så kjedelig å vente, og spesielt når du er rastløs og egentlig ikke har serlig lyst til å vente på noe som helst. Jeg er fremdeles litt trøtt og sånnt fra tidligere i dag, men ofte er det på slike dager jeg sover godt. Når jeg våkner opp i morgen er jeg redd jeg vil få den følelsen av å ha glemt noe igjen. Slik er det når vi ikke har lekser. Jeg er så vandt til å ha noe å styre med når jeg kommer hjem fra skolen, så det at det ikke er lekser denne uka gjør meg rastløs. Når jeg ikke får brukt den rastløsheten på noe ender det opp som utmattelse i form av å være trøtt og sliten.

Nok om meg om mine ting. Hva er det dere sumler med i dag, er det noen av dere som også har tentamen og eksamen for tiden? Vet at veldig mange Oslo-skoler har det. Uansett. Kos dere kjempe masse resten av denne herlige kvelden. Om jeg ikke kommer innom mer i dag ønsker jeg dere alle en god natt!---Ragnfrid---

Tar livet helt med ro

 • 23.04.2013 - 20:53

Det er ikke så mye som skjer hjemme nå. Jeg venter egentlig bare på at tiden skal gå mye raskere enn det den gjør. Siden det er tirsdag er vi kommet til den dagen i uka hvor jeg ser på Grey's Anatomy og Carrie. Det er ikke verdens mest spennende tv-serier, men jeg har klart å finne en interesse i de. Jeg har så klart flere ting jeg ser i løpet av uka, men ikke som jeg vil karakterisere som like moro. Det er så mye mer spennende å se på dette enn på Hotel Cæsar. Det er så lenge siden jeg har sett på det. I tillegg har jeg ikke tid eller motivasjon til å se på den lengere, så jeg kuttet det ut.  

Nå skal jeg bare kose meg resten av dagen og ta livet helt med ro, men hva skal dere utnytte denne herlige kvelden til?---Ragnfrid---

søvngjengeren

 • 23.04.2013 - 18:26

I dag føler jeg meg bare som den gamle gode slappfisken av meg. Har absolutt ikke gjort en dritt siden jeg kom hjem. Har ikke lekser, så det er heller ingenting som er interessant for meg å gjøre. Jeg føler meg veldig trøtt og sliten så jeg antar det blir en liten lur på senga, for jeg føler meg som en fyllik snudd på hodet. Jeg er sikker på at legger jeg meg nedpå nå tar det under fem minutter og så sover jeg. Men bare for å prøve å holde meg selv lenger våken skal jeg dunke meg selv inn i dusjen. Ofte pleier det å vekke meg opp. Litt kjølig og våt i håret samdidig som du er avkjølt ellers er helt digg når jeg er like trøtt som det jeg er nå.

-Hva har dere gjort i dag?---Ragnfrid---

Tekstheftene

 • 23.04.2013 - 16:36

Hello skjønne dere!

Da er jeg hjemme fra skolen. Endelig. Heldig for meg som ikke har noen lekser annet enn å øve til tentamen. Jeg dør nesten. Hvert år får vi ett eller flere teksthefter som tentamen skal være basert på, men jeg må klage ordentlig ille denne gangen. Sist var det noen lunde forstående tekster, men ikke denne gangen min venn. I rullerende fag i dag skulle vi sitte og lese gjennom disse tekstene, vanligvis ville jeg lest mye raskere og fått med meg mye mer. Denne gangen brukte jeg kanskje en og en halv time på å lese gjennom 12 A4 sider. Dette skyldtes tre ting: tekstenstørrelsen var mindre enn skriftstørrelsen i en roman, de var skrevet på et veldig kjedelig og treigt språk og det var vanskellig å forstå hva tekstene handlet om på grunn av bakgrunnsstøy. 

Føler jeg bare er proppet med aggresjoner rundt engelsktentamen som bare må ut i en eller annen form for raseri. Derfor valgte jeg å skirve det ned, for da er det større sjans for å få sympati fra de som har vært borti det samme. Så er ikke mamma en så flink søppelbøtte til mine problemer og aggresjoner. Kan vel ha noe med at mamma ikke har så godt forståelsesperspektiv fra en elevs side. Hun er jo en lærer så det sier sitt.---Ragnfrid---

Klaus på kanten

 • 22.04.2013 - 21:04

Jeg fant visst ut av at jeg har blogget veldig lite i dag i forhold til hva jeg vanligvis pleier. Så klart har alle dager de er ekstra slitne og trenger litt mer hvile enn ellers, som meg i dag for eksempel. Kan ikke si det har skjedd stort, men jeg har fått gjort det jeg har mått gjøre. For å døyve unna noen minutter før jeg legger jeg ser jeg på "Klaus på kanten". Det er en ny serie jeg har begynt å se som går på Tv2. Det er litt moro å se nye ting innimellom også, og ikke bare holde seg til det du alltid har sett siden du kan huske.

Jeg vet ikke hvor lenge jeg blir værende oppe i kveld, men om jeg ikke kommer innom flere ganger ønsker jeg dere alle en riktig god natt. Håper dere får en like fin dag i morgen også.

---Ragnfrid---

Steinansikt

 • 22.04.2013 - 19:05

Etter noen få timer hjemme har jeg endelig fått hodet mitt tilbake til normalen etter å ha ventet på paracett fra mamma som en desperat drit unge. Hva kan jeg si? Når jeg først har vondt da er det så vondt at jeg har lyst til å brase ut i tårer og klage på alt rundt meg, men siden jeg har det mest brutale steinansiktet i vår familie holder jeg maska så lenge det strekker. Det er ikke moro å være den ene i familien som må holde motet oppe for å tilfredstille andres forventninger. Den siden ved livet mitt er jeg drit lei av. Den siden av meg som forteller at jeg skal ta alt inn med humøret i behold. Hvorfor kan ikke jeg være som folk flest? Når de vil skjenne en person ut så gjør de det, men det er ikke slik jeg fungerer. Her i gården skal du nemlig ta alt inn med strak arm og behandle de rundt deg som om ingenting var hendt. 

Nok om negativitet. Bortsett fra å ha kurert min hodepine har jeg falt om på senga og sovet en stund. Jeg har rukket å spise middag, dusje og skifte på sengen. Det har blitt en stund siden så det var på tide det skjedde det også. Det er ikke så mange detaljer å dele med dere nå, siden det ikke har hendt all verdens med ting siden jeg blogget tidligere i dag. Men hva har dere gjort i dag?

---Ragnfird---

Du kunne ha gjort det selv

 • 22.04.2013 - 15:43

Hei!

Livet er herlig hæ? Ikke i dag. Spesielt ikke etter at jeg kom hjem. Sigrid og Øyvår var her og de hadde fått beskjed av mamma om å fortelle meg at jeg måtte hente de to minste i barnehagen. Det er bare ett lite problem. Jeg vet ikke hvor barnehagen ligger og heller hvike avdeligner de er plassert i. Hvorfor meg liksom, og ikke Amin for eksempel. Mamma kommer hjem rundt fem og rekker ikke innom barnehagen før den stenger og da er det bare jeg som blir sittende igjen som en reservehjelp. Jeg er så lei det. Jeg har faktisk mine egne ting å tenke på, som leksene mine. Det er ikke drit mye, men jeg liker å få det gjort, så hvorfor må jeg kutte ned på leksetiden min bare fordi mamma forteller meg at jeg skal hente Miriam og Diana? Foreldre assa!

Utenom dette har dagen vært veldig bra. Dagen har i og for seg vært rolig, men jeg har hatt vondt i hode hele dagen og det gjør ikke bedre av at søstrene mine sitter i stua og driver med disse høye lydene deres. Etter skolen tenkte jeg at det endelig skulle bli godt å komme seg hjem, men det var ikke det. Nå gleder jeg meg kun til å legge meg. Forhåpentligvis er det ro i hus til den tid. 

 

---Ragnfrid---

Da var det gjort

 • 21.04.2013 - 20:29

Dette har vært en lang dag. Mest fordi jeg ikke har gjort så mye av det jeg har hatt lyst til å gjøre. I dag tenkte jeg at jeg skulle være snill med meg selv, og heller gjøre det som måtte gjøres. Bortsett fra å rydde under sengen. Teksten og instrumentalen til låten vår er endelig sendt til Jenny. Endelig en mindre ting å tenke på for min del. Jeg igjen håper bare på at hun har fått bestilt den timen hos lydstudioet som hun lovet  å gjøre på fredag. Hvis ikke blir jeg antagelig en smule sint på hun i morgen, men Jenny er kul så jeg jeg stoler på henne. 

Resten av kvelden skal jeg bruke på å pakke sekken og gjøre meg klar for enda en lang og hektisk skoleuke. Tror alt kommer til å ende bra, men hvor sliten jeg blir får jeg se når den tid kommer. Så hva slags ting er det skjønne dere har drevet på med i dag da?

 

---Ragnfrid---

Å gjøre noe annet enn det du sier

 • 21.04.2013 - 16:47

Skal jeg fortelle dere et av mine største problemer?... Det har seg nemlig det at jeg ikke er så god på gjøre ting jeg burde gjøre framfor det jeg vil gjøre. La oss se på det sånn. For eksempel fortalte jeg dere i går at jeg skulle rydde under sengen min, vet dere hva? Jeg kom aldri dit jeg. Så var dagens idé og prøve å få sendt denne sangen til Jenny, men har jeg gjort det? Nei... Dette er meg. Ekstremt flink til å fortelle andre at jeg skal gjøre noe, men gjør det ikke. Dette kommer så klart med unntak. Lekser eller andre ting som omhandler skole gjør jeg uansett, det ligger som et rituale i mitt livssyn. Noen tror på Gud for å finne veien til rikdom, jeg tror på lekser for å finne veien til rikdom. 

I følge lærere og voksne ellers jeg støter på beskriver de som som en høfflig pliktoppfyllende, men kravstor og sta jente. Så ser vi nærmere på dette. Høfflig - Eh..nei! Det vil si jeg er det når jeg må være det, ellers er jeg frekk som kjerringer flest. Pliktoppfyllende - Hm? Når det kommer til skolegang og den pakka der, så ja. Ellers liker jeg ikke bry meg stort om det der. Kravstor - Jeg vet det å bli sint og forbanna når jeg ikke får det slik jeg ønsker, men nei ser absolutt ikke på meg selv som kravstor. Sta - Ja! Som jeg alltid sier til meg selv "du kommer ikke langt her i livet uten en stor bøtte stahet og en kopp med egoisme. Vil man oppnå noe ligger det i kontrakten å være sta.Så jeg kan si med STORE BOKSTAVER at jeg er ikke den personen alle skal ha meg til å være sett ut i fra førsteinntrykket. Jeg som person er kanskje den mest merkelige noen har vært borti. Jeg har mine enge meninger, har lett for å oppføre meg som en gris til tider. Da er det ofte snakk om luft som kommer ut både her og der, og vet dere hva? Jeg driter i hva folk tenker og mener om meg. Hvorfor skal jeg stoppe å være meg selv og gjøre de tingene jeg liker? Hvis alle disse sidene ved deg selv er de som får deg lykkelig ser jeg ingenting i å kutte det ut. 

---Ragnfrid---

Hjemme alene

 • 21.04.2013 - 13:08

Da er det søndag. Er alene hjemme. Mamma har tatt med seg de to minste og Øyvår ned til Frognerparken for å møte noen lekekamerater av Miriam. Så da er det rolig og stille i huset. Nå kan jeg endelig ta dagen med ro og gjøre det jeg trenger å gjøre uten noen som distraherer meg. Faktisk var det deilig å våkne opp i dag morges, ikke så mye bråk og heller ikke så mange lyder å overhøre. Sovet godt har jeg også gjort. Endelig sier jeg. Som regel er det bare på skoledager jeg sover godt, men selv om jeg vet jeg må opp vil jeg det ikke. 

I morgen er det på'n igjen med ny skoleuke. Da er det tid for bokmål- og nynorsktentamen. Nå skal jeg gjøre mitt aller beste for å få høyere enn 3+ i nynorsk. Hva skal jeg si i mitt forsvar? Nynorsk er den siden av det norske språk jeg ikke bruker til daglig og da er det nesten umulig og ha en nynorsk stemme i hodet som forteller deg når den og den verbformen eller bøyningen av ett ord er riktig eller galt. Så kommer det så klart helt an på hva slags type sjanger jeg skal skrive i. 

---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 16

 • 21.04.2013 - 11:39

,m.(Kilde:http://bbs95.wordpress.com/)                                                                                                                                                    

Den heldige vinneren av denne ukens linkerunde ble Benedikte. Hun har tidligere vært ukens blogg her, men da blogget hun på benediktebs95.blogg.no. Etter hun slettet kontoen der, gikk hun tilbake til wordpress, der hun blogger i dag. Hun skriver fremdeles om vegen ut av depresjon og sosial angst, men mer i positive retninger. Siden sist gang har hun forandret seg til et mer positivt og energisk menneske. Benedikte er også en stor insperasjon for meg og det sier litt når jeg leset absolutt alle innleggene hennes. Dette er en blogg verdt å lese nok en gang. Bloggen hennes finner dere HER (link) eller ved å klikke på bildet i sidemenyen.

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et fint bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen.

Om du ikke vant denne ukens linkerunde er det fullt mulig å melde seg på igjen neste gang. 

---Ragnfrid---

En kjærlighetshistorie

 • 20.04.2013 - 21:27

For en film, skal si tårer rant hos meg ihvertfall. Kjærlighetshistorier som ender sørgelig er nesten identisk med mitt eget kjærlighetsliv. Du elsker en, han elsker kanskje deg. Likevel er det sjebnen som holder dere fra hverandre. Omgivelsene rundt ser hånlig på dere kun fordi deres kjærlighet til hverandre ikke er slik de ser på samfunnet. Om jeg skulle beskrevet utseende til den personen jeg elsker ville jeg beskreven han med de vakreste ord. Det jeg falt for mest var de blanke lysebrune øynene hans og det glansfulle mørkeblonde håret. Den gang da jeg falt for han var vi små barn, fem år faktisk. Jeg vet ikke om han fremdels har følelser for meg, men mine er så sterke at døden ville jeg ha gått i om det var så om å gjøre. 

Wow! Dette ble litt fisefint skrevet merker jeg, men ofte føler jeg at historien og følelsene kommer tydligere frem og man skrever det slik. Eller kanskje det bare er det faktum at jeg har blitt så revet med i filmen at jeg har begynt å snakke gammelnorsk. Om dere ikke har sett filmen er det en anbefaling fra mitt synspunkt. Fortapt kjærlighet, hva er vel bedre å se på enn det?

 

---Ragnfrid---

Nå er jeg stolt!

 • 20.04.2013 - 16:53

Jeg må skryte litt av meg selv i dag. Jeg har nemlig vært så flink å finne instrumental versonen av låten jeg og Jenny har skrevet tekst til for musikkprosjektet. Hun har bestilt time på lydstudioet da hun var på trening for litt siden. Jeg har allerede teksten vår klistret på hjernen og synes den er så bra at det like gjerne kunne blitt en stor hitt den også. Jeg har snakket med Jenny og det kan hende vi legger ut musikkvideoen på youtube når den er ferdig. gleder meg som et lite barn jeg. Selv om det er mye annet som skjer på skolen om dagen ser jeg på musikkdelen som en avsporing og slappe av timer. Så jeg tror dette kommer til å bli knall  bra! 

---Ragnfird---

Lite fornuftig

 • 20.04.2013 - 14:19

Det er ikke så mye som skjer her hjemme akkurat, men har vært på rommet mitt en god stund og hørt må masse musikk. Jeg og mamma har ennå ikke fått rydda under sengen, men det skal vi få gjort før jeg drar på kino. Faktisk er jeg ennå ikke sikker på om jeg får penger av mamma til det eller om jeg må bruke mine egne. Liker ikke å bruke mine egne penger, men så sjeldent jeg bruker penger tror jeg ikke det skader noe. 

Dagen så langt føler jeg har gått veldig tregt. Har ikke gjort noen ting annet enn å stelle meg og hele den pakka der. Det er fint vær ute da, så må vel prøve å utnytte det også i dag. Jeg vet ikke helt om jeg klarer en joggetur i kveld, for jeg er fremdeles gåen i beina. Det gir seg liksom ikke. Det er vel det man kaller en konsekvens av å presse seg helt ut i styrketimen i gymtimen. Jeg overlever så det er ikke så ille. ---Ragnfrid---

Humøret er lik null

 • 20.04.2013 - 10:50

God morgen!

Denne lørdagen har heller ikke startet så bra. Jeg er sur og det kommer for det meste av at mine søsken ikke gidder å høre på meg når jeg ber de om å dempe lyden på mobilen og Tv-en. Som de aller fleste sikkert også gjør, liker jeg å sove lenge når jeg først får sjansen til det. Da hater jeg at andre må irritere om morgenen med høye lyder overalt i huset. Jeg ba aldri om å høre på musikk når jeg prøver å sove og det at søsnene mine aldri demper lyden mer enn to hakk irrriterer meg grenseløst. Lørdagen skal liksom være den ene dagen i uka man kan slappe av etter en lang og slitsom skoleuke, og ikke våkne opp til mer bråk enn det det er i en K&H time. 

Siden jeg er selvstendig, skal jeg prøve med alle krefter jeg har til å roe meg ned og kose meg det som går an resten av dagen. Jeg har planer om å få ryddet ordentlig opp under sengen min, og mamma har tilbudt å hjelpe. Det ser virkelig ikke ut under der, og jeg liker ikke bo i en grisebinge slik jeg gjorde "back in the old days". Så det skal bli deilig. Den filmen jeg ønsker å se på kino går klokken fem på Coloseum og jeg ikke husker helt feil, kan alltids stikke innom oslokino.no for å dobbeltsjekke men jeg tror jeg husker riktig. '

 

---Ragnfrid---

"Mitt kjedelige liv" episode 1

 • 19.04.2013 - 23:38

---Ragnfrid---

Irriterende høyt volum

 • 19.04.2013 - 20:46

For en uforventa rolig kveld. Jeg kan egentlig ikke klage, men er det noe jeg føler jeg må poengtere er det lydnivået på Tv-en. Det er så typisk Øyvår å ha volumet høyt. Enda vi spør hun pent om å dempe det gjør hun det ikke. I hennes ører er nemlig ikke lyden høy, men helt vanlig. Vel... Forklar meg hvorfor i alle dager jeg kan høre Tv-en fra rommet mitt! Det er helt i orden at du ser på Tv, men det er også lov å ta hensyn til de andre som bor her også vet du. Det er ikke bare du som lever her. Dessuten er det ganske irriterende å sitte på rommet og måtte høre på lyder du ikke ønsker. Søsken assa.

Jeg vet ikke hva mer jeg kan si om meg selv nå, så dere er nesten nødt til å muntre meg opp med noen morsome eventer fra deres dag. Kanskje det vil få meg til å glemme at volumet på Tv-en distraherer min sjelero. Det er nå jeg skulle hatt høreapparat, for da kunne jeg bestemt selv når jeg ville høre lyder og ikke. 
---Ragnfrid---

Tilbake i drømmeverden

 • 19.04.2013 - 18:38

Så er jeg tilbake i drømmeverden min. Lytter til låter jeg ikke har hørt på årevis og mimret tilbake til den gang jeg hørte på denne musikken. Det er godt å tenke tilbake på det som er forbi noen ganger, men siden jeg er en veldig følsom person med mange tunge opplevelser må jeg ikke bli for revet med. Det er ofte bedre å mimre tilbake de periodene det skjer mye på skolefronten, det hjelper meg å fokusere bedre og være mer aktiv på skolen. Musikk for meg er tankenes pedagog. Du lyttet til teksten, tar det til deg og minner deg selv på det når samme situasjon rammer deg. Om jeg skulle fortalt hvor mange ganger i liver jeg har fått råd av musikken jeg hører på, ville jeg beskrevet det med ett ord: uendelig. 

Dette er en av låtene jeg ofte nynner på når jeg tenker tilbake på gode minner som står meg nær. Den gangen hadde den en annen betydning for meg, men nå som jeg kan bedre engelsk vet jeg hva den faktisk handler om.

 

 

-Har dere noen låter dere hører på når dere sitter å mimrer tilbake?
-Hvilke sanger?
-Noen visse artister kanskje?

 

---Ragnfrid---

Tid for kos og moro

 • 19.04.2013 - 16:12

Det er fredag. Vet alle hva det betyr? Det er endelig helg og tiden for kos og moro er kommet. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre denne helgen, men jeg tenkte meg en tur på kino. Det er noen filmer jeg kunne tenkt meg å se som virker så spektakulære og spennende. De aller fleste er basert på bøker som er blitt skrevet for en tid tilbake. Jeg vet jeg burde være mer aktiv i helgen, men beina mine verker av stølhet etter gymtimen i går. Det gjør virkelig så vondt i lårmusklene mine at det er vondt å gå i trapper, enda verre å gå ned trapper eller nedoverbakker generelt. Det er vondt å sitte, vondt å reise seg opp. Vel..Dere tar poenget. De andre musklene som var i bruk i går gjør også vondt, men ikke fullt så. 

Snart middag. Blir Ticamasala (dere skjønner hva jeg mener) om jeg husker riktig. Jeg har ventet med å spise etter skolen til middagen er ferdig. Mamma sa middagen ville bli ferdig omtrent tre kvarter etter den tiden jeg kom hjem. Det rumler i magen nå, så det skal bli godt med noe å sette tennene i.
---Ragnfrid---

Natta kjære dere

 • 18.04.2013 - 22:17

Trøtt. Er ikke ferdig med ting jeg burde ha vært for lenge siden, men det hindrer meg ikke fra det som er førsteprioritet i mitt liv: skole og lekser. Så klart jeg er sliten. Til og med utslitt, men jeg har ikke mot nok til å droppe alt det jeg har jobbet så hardt med for å nå. Det er seint på kvelden og jeg vet med meg selv at jeg burde ha vært i seng for noen timer siden, men siden jeg er 130% fokusert på å gjøre en god innsats på skolen de siste to månedene skal ikke få timer med søvn hindre meg fra dette.

God natt kjære lesere! Dere vet jeg elsker dere <3 

 

---Ragnfrid---

Ikke lang tid igjen

 • 18.04.2013 - 19:51

Det skal bli veldig deilig med helg nå. Jeg er sliten og har vært det stort sett hele uka. Jeg er obs på at det vil bli mange slitsomme uker frem mot sommeren siden det er proppa med tentamner disse to ukene og i tillegg er det ikke lenge til eksamen. Jeg er vel aldri klar for eksamen, men det er fra og med i år en del av skolelivet. Det blir litt spennende å se hva jeg kommer opp i, men jeg ønsker aller mest å komme opp i naturfag, men matte er helt okey det også. Det er to fag som er enkle å få en god karakter på, og jeg hater virkelig å måtte slite ræva av meg for å få en god karakter. 

Nok om skole. Er det kanskje høydepunkt med denne uken dere ønsker å snakke om? Fortell da vel!

 

---Ragnfrid---

Kom i posten

 • 18.04.2013 - 17:37

Etter en hard økt i gymtimen er det bestandig godt med en dusj etterpå. Jeg kom nettopp ut av den. Middagen i dag var helt herlig og det kunne ikke smakt bedre med noe annet akkurat i dag. Da jeg var ferdig med å dusje i stad la jeg merke til at mamma eller Amin hadde lagt det nye Topp i stolen min. Det kom helt sikkert i posten i dag. Det er mye interessant som er skrevet og det følger med tre plakater som alltid. Det hender det følger med blader fra EF (Education First) språkreiser, og det gjorde det denne gangen. Jeg leser de aldri så jeg legger de stort sett bare i en bunke om jeg trenger de til en seinere anledning. 

Er ferdig med leksene mine, så jeg kan nå slappe av frem til i morgen tidlig. 


(Jeg visste faktisk ikke at Demi Lovato hadde nese piercing)

 

---Ragnfrid---

Skjelven og svett

 • 18.04.2013 - 15:13

Hei!

Da var jeg hjemme igjen da. Er helt kake etter gymtimen i dag. Har ikke sjelvet så mye etter gymtimen på lenge. Vi hadde nemlig basistrening i dag og jeg som ikke er aktiv på den måten til daglig kjente det faktisk ganske godt i alle kroppsdeler. Beina mine vingler når jeg går, armene mine skjelver så mye at det nesten er problematisk å skrive pent med blyant og hele meg egentlig kjennes ut som en stor sekk med kampesteiner i. Det er nesten så jeg ser fram til at vi har dans i neste gymtime. 

Nå er det tilbake til lekseverden, må få skrevet manus til fremføringen min i engelsk fordypning og gjøre ferdig norskleksa mi. Alt annet er unnagjort og det er en deilig tanke å ha. Ikke noe mer stress enn nødvendig i dag. Det som er ekstra godt å ha i bakhodet er at når du er ferdig på skolen i morgen er det helg. Skal si denne uken har gått veldig fort om jeg skal være helt ærlig, men før jeg gjør noen ting nå skal jeg komme meg inn i dusjen og vaske bort denne svetten som dreper meg. ---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 17.04.2013 - 21:55Skal prøve å sove

 • 17.04.2013 - 21:53

Sitter alene på rommet igjen. Er nettop ferdig med å se nok en film denne uka og nå hører jeg på litt musikk før jeg kommer meg selv inn i dusjen. Denne dagen har vært lang og jeg er veldig sliten. Håper jeg ikke våkner når Sigrid kommer hjem i natt, hater virkelig å bli vekket midt på natten. Ofte får jeg ikke sove igjen når sånnt skjer, men i natt skal jeg prøve mitt aller beste. Så håper jeg dere alle får en god natt og at de som har, har koset seg ordentlig på konsert. God natt søte dere!---Ragnfrid---

Tårer av glede

 • 17.04.2013 - 19:32

Som jeg allerede har skrevet på Twitter så fikk Øyvår billett til morgendagens Justin Biber konsert av Sigrid, og det eneste jeg hørte var tårer og fullt med skrik ute på trappa. Faktisk har jeg aldri før sett i mitt liv at Øyvår har vært så glad. Hun har aldri før reagert så lykkelig over noe, og selv om jeg ikke liker Jusin Biber selv er jeg overlykkelig på hennes vegne. Alt hun har gått rundt og sagt siden er "Tenk at jeg skal se han! Tenk om jeg blir one less lonley girl!". Jeg skal ikke klage nå, for hun er endelig blitt så utmattet i dag at hun så vidt orker noen ting annet enn å felle tårer for sin glede. Tenk om hun kunne vært så glad hver dag, da tror jeg familien min ville vært et mirakel unna det vi er i dag.


(det som står på puten var nok ment for Justin Biber)


(Her står hun BOKSTAVELIG TALT og feller sine gledestårer)


(Og til slutt ga hun meg et gedigent hyl, men hun er søt da)

 

---Ragnfrid---

Hjertet

 • 17.04.2013 - 17:22

-HJERTET-


Jeg sitter her alene 

helt for meg selv,

i et land så stort

dekt av masse fjell.

 

Mose langs stien 

på bildet av en bok,

knyttet til vår sjel

hektet på en krok.

 

Jakken trekkes av 

da du går ut i kveld,

ingenting er bedre 

enn vår og mye held.

 

livets ledende tråd

må føre deg hen,

ingen skal fortelle

men bare høre den.

 

---Ragnfrid---

Viser gleden vår gjennom tårer og skrik.

 • 17.04.2013 - 15:02

Vi er kommet til dag to av Justin Biber sitt opphold i Norge. De aller fleste av oss er veldig glad for dette og viser gleden vår gjennom tårer og skrik på Telenor Arena. Blandt disse personene på Telenor Arena sitter Sigrid sammen med mange venniner akkurat nå. Jeg missunner henne ingenting, for jeg er faktisk glad på mine egne vegne at jeg ikke ser noe livsgnist gjennom en artist eller annen person, men heller gjennom meg selv. Det jeg mener er veldig negativt om oppholdet til Justin denne gangen, er at skriveoppgavene våre på skolen stort sett begynner å handle om Justin Bieber. Tenker aldri lærere på oss som ikke ser noe verdifullt med denne gutten? 

Lå det gå. Jeg har mye annet å fortelle dere om. Dere husker tidligere da jeg nevnte at norsklæreren min er litt treig i prioriteringene sine? Vel. Denne uken stod det nok en gang at vi skulle få noe utdelt i basistimen vår på mandag og gjøre dette i lekse til onsdag, men gjett hva? Jepp! Hun eller noen andre lærere ga aldri oss dette heftet vi liksom skulle få. Som sist gang ga hun oss dette idag. Denne gangen var unnskyldningen annerledes. Denne gangen fikk vi det seinere med tanke på at de aller fleste på trinnet var opptatt med å møte opp på Justin Bieber konsertene. Så spør jeg meg selv "hvor i Norges lover står det at man kan droppe lekser når en verdensberømt kjendis kommer på besøk?". 

Jeg er knust. Har virkelig ikke ord for mine følelser i dag. På mange områder er jeg glad på belieberne sine vegne, men om jeg skal få lov å være egoistisk kun denne gangen gråter jeg i sinne. Alt jeg ønsker er en skikkelig utdannig, ikke lærere som utsetter eller avlyser lekser som kan gi deg hjelp på eksamen og tentamen. 
---Ragnfrid---

Kos dere på konsert!

 • 16.04.2013 - 20:59

Hei!

Ville bare forsikre dere om at jeg fremdeles er her, er ikke død azza (ihverfall ikke ennå). Denne kvelden har overraskede nok vært mer rolig enn jeg så for meg tidligere i dag. Vedder på at en fjerdedel av Norges befolkning er på Justin Biber konsert i kveld, skal ikke være frekk, og vil derfor spørre dere hvordan det har vært for dere. Noen har vel sikkert hatt det helt fett, og det er jo bra. Nå sitter jeg faktisk her og hører på en remix av X-en til Justin, nemlig Selena Gomez. Jaja, verden, hva skal man si om den? 

Ikke lenge før jeg tenker å stelle meg for kvelden. Håret trenger en vask igjen, men det må jeg regne med når jeg har langt hår. Langt og lagt, poenget er at det er lengde på det. Det skjønte dere uansett så jeg er ikke helt sikker på hvorfor jeg skrev det. Meg i et nøtteskal antar jeg. Ønsker dere alle en super kveld videre, må alle lesker dere ikke har gjort bli ferdig før dere legger dere for kvelden. God natt skjønne dere. Dere aner ikke hvor glad jeg er i dere azza. 

 ---Ragnfrid---

Bieber rabalder

 • 16.04.2013 - 19:01

Jeg har på følelsen av at dette vil bli en kaotisk dag. Sigrid er ute, vet ikke hvor men antar hun er nede i byen og er "paparazzi" rundt om for å smiske til seg informasjon om Bieber fyren. Hun skal trolig nok overnatte her i dag også, så om hun har vært nede i byen blir det hektisk når hun kommer hjem. Er det en ting jeg har bestemt meg for å ikke lage noen dialoger om denne uken så er det Jusin Bibers opphold i Oslo. Ser nesten frem til at dette er over allerede jeg. Håper det blir veldig lenge til noe sånnt skjer igjen. 

Etter å ha sittet med lekser en stund kjenner jeg med veldig trøtt og sliten. Jeg har sitter og konsentrert meg over mye i dag og det ble litt i meste laget merker jeg. Det er ikke normalt for meg å sitte så intens med oppgaver hele skoledagen. Så det merkes at det er en gos stund siden sist jeg hadde en heldagsprøve.---Ragnfrid---

Kaoset begynner

 • 16.04.2013 - 16:02

Før jeg nevner noe om det overskriften sier tenkte jeg bare å fortelle dere at mattetentamen faktisk gikk helt  fint. Det var tilsammen bare tre oppgaver jeg ikke gjorde, men det var enten fordi jeg ikke rakk de eller fordi jeg ikke hadde fler hjerneceller til å skjønne oppgaven. Sammenlagt alt i alt tipper jeg på en karakter mellom 5- og 5. Da blir jeg kjempeglad om jeg får det. 

Så var det over til poenget med denne overskriften da. Dere skjønner det at Justin Bieber er i hovedstaden fra i dag til og med torsdag, ikke det at jeg er så interessert i å vite hva disse tre dagene byr seg på men noe morsomt måtte det jo komme av dette for meg også. Søstern min Sigrid er kjent for å være en trofast norsk belieber og er utrolig stolt av det. Jeg er ikke helt sikker på når dette skjedde, men tror det var i går. Anne Kat Hærland var også i byen i går for å prøve å få disse starsrucke fansa til å gjøre hva som helst for biletter til Justin Biber konsertene. Selvfølgelig er søstern min involvert i dette her, og oppgaven er som følgende: Ta av all sminke, gå kledd som en sterkt troende muslim (det vil si: Niqab, lagt skjørt / kjole og alt som følger med) og si troende ord som "inshallah" og diverse andre ting.

Selv jeg mener dette er veldig respektløst overfor ordentlig troende muslimer, men hva gjør vel ikke verden i dag for å skaffe seg ingang til verdens mest populære tenåringsartist? Jeg har helt fra dag én ikke sett noe stort i Justin Biber, men når ting blir så utspekulert kan jeg ikke annet enn å sitte her og le av alle ulumskheter som foregår. Tenk at jeg som missliker han som pesten fikk en god latter ut av dette, det skal jeg fortelle dere var en god følelse. 

For de som ble nysgjerrig og fikk lyst til å se dette Hærland sjowet går det på TV-N rundt 20:30 eller 21:30. Dere kan alltids skjekke ut dette selv også.


 

---Ragnfrid---

Hallo, trenger litt hjelp jeg...eh...

 • 15.04.2013 - 19:55

Hello!

Det er kveld, nok en gang. Ikke akkurat noen bombe det, men jeg vet ikke helv hva jeg skal gjøre med denne låta til musikkvideoen. Det er så mange bra playbacks der ute på youtube som jeg brenner for å skrive en ny tekst til, men jeg sitter foreløbig fast på denne ene låta jeg og Jenny har blitt enige om. Selv om det også er en bra, men omtrent ni år gammel låt tenker jeg at det blir litt kjedelig i lengden dersom vi ikke vrir om låten littegrann. Så er ikke fristen særlig drøy heller og teksten må godkjennes av musikklærerene våre før vi spiller den inn. Da har vi på en måte et stort problem. Jeg vet jeg kan klare å lage to tekster på en gang til to forkjellige låter slik at jeg kan vise det til Jenny og høre hva hun mener, men fremdeles vil dette bli krevende for meg og oss som en gruppe. Jeg har magefølelsen på vår side og vet dette kommer til å ende med ett godt bearbeidet resultat.

---Ragnfrid---

New in skoleutstyr

 • 15.04.2013 - 17:26

Da her jeg nettopp kommet hjem igjen fra en kort svipptur nedom senteret og kjøpt det jeg trengte for mattetentamen i morgen. Jeg har ikke er lekser igjen for i dag annet enn å øve alt jeg kan til i morgen. Senere i dag skal jeg skrive videre på teksten til musikkvideoen, den trenger bare litt finpussing før den er helt ferdig. Ønsker liksom ikke en sang uten sammenheng i, for det ville vært helt teit. Prøver å finne en serie eller film jeg kan slppe av til så magemusklene mine roer seg ned. Jeg har så vondt at jeg heller ville ønsket meg en dose testosteron og bare vært lykkelig med å ha skjegg, men det er mine mening.

---Ragnfrid---

Lus og mensen skandale

 • 15.04.2013 - 15:46

Er ikke jeg bare så heldig? Da jeg kom på skolen i dag morges fant jeg plutselig ut av at jeg hadde mensen, problemet etter det var å finne en tampong. Jeg vet jeg hadde ryddet ut av sekken for noen dager siden så jeg var ikke helt sikker på om jeg hadde noe i sekken, så jeg fikk panikk og tømte hele sekken på hodet for å lete etter en liten tampong. Heldigvis hadde jeg èn tampong liggendes i sekken, men dette var ikke nok frem til jeg kokm hjem. Siden første dagen min ofte er veldig intens, satt jeg i engelsktimen og pustet og peset som en fødende kvinne. Ja, så ille var det. Så i storefri måtte jeg inn til helsesøster for å spørre om tamponger, takk gud for at hun alltd har sånnt liggende på lager. 

På slutten av skoledagen etter musikktimen fikk vi et skriv med hjem hvor det var informert om blandt annet at det var lus på ungdomstrinner. Alle stirret  på læreren og begynte å klø seg i hodet, alt jeg tenkte på var "jeg vil ikke ha lus, jeg vil ikke ha lus". jeg har hatt lus en gang tidligere i mitt liv og da gikk jeg i 4.klasse. Ikke tale om at jeg skal bli smittet av den pesten igjen. Så for å være på den sikre siden har jeg funnet frem lusekammen min og startet og gre gjennom det lange, glatte pene håret mitt (ikke et pent syn).

Så dagen kort oppsummert: Mensen SUGER og lus SUGER RÆVA! 
(Det stod på lappen at risikoen for å få lus minsker om du setter håret opp i strikk - Se på denne flinke jenta her a!)

---Ragnfrid---

Hvor mye bedre

 • 14.04.2013 - 21:42

Nå har visst klokken blitt så mye at det er på tide å pakke sekken for i morgen, ta seg en dusj og komme seg under dyna å se Heart of Dixie. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje denne episoden, men jeg er helt sikker på at det vil være noe spennende. Faktisk har jeg vært så en filmidiot i dag at jeg har rukket å se hele tre filmer. Tre romanser på en dag, hvor mye bedre kunne dagen ha vært? Vel. Jeg skal ikke sitter her og skrive bort resten av kvelden min, så ha en fortsatt god kveld og god natt! Er glad i dere vettu...---Ragnfrid---

En film etter min smak

 • 14.04.2013 - 17:39

Vel. Nå har jeg ihverfall ikke lyst til å gå ut. Jeg er helt sikker på at det plasker så mye regn ute at der gror vanndammer på plenen. Har nettopp sett enda en film, denne gangen en film mer etter min smak. The oranges. En film som handler om to nære familer som bor over gaten for hverandre, og en dag datteren til den ene familien flytter hjem etter frem år forelsker hun seg i faren til venninden som bor rett over gaten. Så boller det seg kjempe mye drama rundt dette. Jeg bare elsker slike filmer, det gir meg mye mer livsgnist. Wow! Jeg er utkjørt. 

Kvelden intrer snart og jeg har ikke så mye jeg skulle ha gjort før skolen i morgen. Pakke sekken og det vanlige er selvsakt en selvfølge, men hva mer enn det har jeg ikke helt funnet ut av enda. Hva er det jeg egentlig skal vite? Fremtiden ligger bare noen timer foran oss, til og med hvert sekund som går er fremdtiden og jeg vet ikke en gang hva jeg kommer til å gjøre på de timene og sekundene. Vi får se, men jeg vil nok tro alt ender med en bra og stressfri dag.

 

---Ragnfrid---

Benytte tiden godt

 • 14.04.2013 - 15:15

Søndager er dagene du ønsker skulle gått litt treigere enn alle de andre. Det er stort sett da du ønsker å ligge litt ekstra i sengen om morgenen og kose deg ut dagen. Jeg synes at dagen i dag har gått fortere enn noen annen dag denne uken. Det er fremdeles ikke fristende å gå ut, for det er fortsatt et kaldt, grått og kjedelig vær ute. Derfor har jeg benyttet tiden til å se en film jeg ikke har sett før. Tenk at jeg fant en film jeg ikke har sett før. Den heter "The Killers". Er sikkert en del som har sett den, men det har jeg da ikke gjort før i dag. Halve dagen er gått og kjenner meg ganske sulten igjen, er en god stund siden jeg spiste og da er det nok på tide med noe påfyll i magen.

Jeg er usikker på hva jeg skal gjøre resten av dagen, men det blir vel bare til å finne en ny film å se på eller gå seg en tur ute selv om det er så kaldt. Til nød kan jeg åpne verandadøra på rommet og la det trekke litt frisk luft inn på rommet, men jeg er redd for at jeg blir nødt til å varme opp romet til tusen etterpå. Jeg har veldig lett for å fryse, men nå i dag har jeg trolig nok holdt meg relativt varm. 

---Ragnfrid---

Følelsen av regn

 • 14.04.2013 - 12:25

Våknet rundt halv tolv i dag, skal si det var deilig. Verken Tv eller noe annet vekket meg i dag. Faktisk så våknet jeg akkurat i det jeg tenkte "nå har jeg sikkert sovet ut hele dagen", men det hadde jeg ikke. Så langt jeg rekker skal jeg ta denne dagen helt med ro og ikke prøve å havne oppi noen stressende situasjoner. Orker ikke være sliten i dag. Det frister ikke stort å gå ut heller, det ligger liksom en følelse av regn i lufta og det er surt ute. Når jeg tenker godt etter ser det veldig grått og kjedelig ute i kontrast av hva det har gjort de siste dagene. Er det en ting jeg aldri vil klare er det å forandre været ved hjelp av tanker og følelser. 

Siden jeg helt har glemt å kjøpe inn utstyr til mattetentamen har jeg avtalt med mamma at vi møtes på senteret etter hun er ferdig på jobb i morgen slik at jeg får det jeg trenger. Er litt kipt å komme på tentamen uten penn og passerbly. Er det en person som elsker å ha alle kortene på bordet før man gjør noe er det meg. De dagene jeg ikke har alt jeg trenger vris jeg om halsen og tenker så negativt om meg selv resten av dagen. Glømskheten min er noe jeg hater, men den dukker bare opp en sjelden gang. 


(litt trøtt i trynet enda)

---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 15

 • 14.04.2013 - 12:02


(kilde: http://cesiliegm.blogg.no/)

Vinneren av linkerunden uke 15 er Cesilie Grananne Matberg fra Verdal. Hun er 17 år gammel og blogger om det meste fra outfit, fashion, trening og sko samlingen sin. Bloggen hennes består av et ganske enkelt og lyst design med store bilder og lesbar skrift. Hun har blogges siden september 2009 og ser ut til å ikke bare blogge for å blogge, men like det. Dette er en blogg det deffinitivt er verdt å besøke. Bloggen hennes kan du finne HER (link), eller ved å klikke på bildet i sidemenyen.

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen min.

Om du skulle være så uheldig å ikke vinne denne ukens linkerunde kan du alltids melde deg på igjen neste uke.

---Ragnfrid---

Still don't know what to do

 • 13.04.2013 - 18:40

Kvelden begynner føler jeg, for det blir bare mer og mer kjedelig for hvert minutt som går. Jeg har begynt på en film for noen timer siden som jeg har mått pause i hytt og pine fordi jeg har fått så ekstremt mye besøk på rommet av Miriam og Diana i dag. Det er koselig. Øyvår har vært innom for å låne ting av meg og satt her en god stund da Miriam ønsket å tegne seg selv, noe som ikke går så bra og da spør hun bestandig om jeg kan gjøre det for henne slik at hun kan fargelegge det etterpå. 

Jeg har ennå ikke tatt noe besluttning på tilbudet mitt enda, men jeg vurderer å avslå det siden jeg er såppass fornøyd med blogg.no fra før av og det er det eneste bloggsamfunnet jeg alltid har vært knyttet opp mot og lært meg å kjenne. Jeg tok meg en rask glimt innom bloggbyen.com og første inntrykket var så dårlig. Bare forsidens helhet var mer rotete enn blogg.no sin, og det gjorde meg bare mer forvirra enn deg jeg allerede er. vi får se hva det ender i, men jeg har mine sterke tvil om dette.---Ragnfrid---

Hjelp meg! Hva skal jeg gjøre?

 • 13.04.2013 - 15:28

Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, men jeg vet at dette i bunn og grunn må være et ekstremt bra tilbud for meg som blogger. Jeg har lest gjennom mailen og fått inntrykk av at det er no bra bak dette tilbudet, men fremdeles ønsker jeg ikke ta en ordentlig besluttning før jeg har alle kortene på bordet og vet hva alt de skrev om er. Hva er egentlig et domene? Og hva mener de med alt dette. Jeg er kanskje ny i bloggverdenen enn veldig mange andre bloggere er. Jeg har bare blogget i tre år og er 16, hadde jeg vært eldre ville jeg nok visst hva mye mer av dette innbar. Det gjør jeg ikke. 

MAILEN: 

Hei var inne og så på bloggen din.
Jeg synes du har en veldig kul blogg med godt innhold. Stå på!
Jeg driver og en bloggportal og lurte på om du ville flytte inn på http://bloggbyen.com
Din blogg er akkurat det vi trenger for å få en balansert portal. 
Alle dine innlegg blir med videre :) Jeg hjelper deg selvfølgelig å flytte alle ting.
Det vil ikke være noe mas og arbeid for deg å flytte. Det tar heller ikke lang tid.
Det er mulig å importere fra blogg.nowordpress.comblogspot.notumbler.com og mange flere!
Alle blogginnlegg du skriver vil få lenke fra forsiden. Dette gir deg trafikk til bloggen din:) 
Det gjør og kommentarer som skrives på din nettside. Dette er selvfølgelig valgfritt.
Du kan og velge mellom rundt 60 forskjellige design.
Legge opp egen header og endre farger og lignende. Og også endre på CSS koden på siden.
Det er og en mulighet for å få eget domene der og alle poster blir http://dittdomene.com/bloggpost/ da slipper du bloggbyen.com domene. 
Jeg ser at du har en del lesere og hvis du sender over noe statistikk så kan jeg gi deg gratis domene. Ja du leste riktig. Vi verdsetter alle våre medlemmer. Det er enkelt å bruke systemet vårt da det bygger på verdensledende bloggsystemer. 
Det er enkelt å dele innleggene til facebook, twitter og mange flere. Vi verdsetter våre medlemmer og har support på mail og chat hvis du skulle ønske det. 
Er det noe du lurer på? Ta gjerne kontakt. Jeg hjelper deg selvfølgelig igang med flytting og hjelp hvis du trenger det.
-- 
mvh
Patrick Leisegang
-----------------------------


Jeg trenger virkelig deres hjelp til dette her, hva er det de mener og hva burde jeg gjøre med dette. Skal jeg utnytte tilbudet å ta sjansen eller burde jeg avslå det. jeg sitter helt fast her jeg står.
-Har dere tidligere vært borti slike tilbud?

Minner om linkerunde

 • 13.04.2013 - 14:10

Da er tiden inne for å minne dere om linkerunden som pågår. Fristen er i dag siden vinner trekkes i morgen. Så om dere ønsker en sjanse er det bare å forte seg med å melde seg på. Linkerunden finner du HER (link). Det er ikke lov å melde seg på i  dette innlegget. Må dere ha en god dag videre søste dere.

 

---Ragnfrid---

New in socks and panties

 • 13.04.2013 - 11:45

Er ikke mamma bare den snilleste. På morgenen i dag etter hun kom hjem fra butikken kom hun inn på rommet med en pakke med nye sokker og en ny truse. Hun vet alltid hva jeg trenger. Nå om dagen trenger jeg vel kanskje mer nye truser enn jeg gjør av sokker, siden mesteparten av de jeg har er utvasket og ubehagelige å ha på seg. Ser veldig fram til å kaste noe av det utslitte gamle og putte dette nye inn i hylla. Alle fortjener å fornye klesskapet sitt en sjelden gang. Gleder meg til å bruke de, men blir sikkert ikke før det er varmere temperatur i lufta ute. Er frystepinne til tusen, og orker ikke utsette meg selv for frysetokter. Dette var en snill tanke mamma. Takk! <3---Ragnfrid---

De er her kun for å lage bråk

 • 13.04.2013 - 11:07

Hei kjære lesere!

Denne lørdagen vil jeg presisere ikke var en god morgen. Bråk her og bråk der. Det har faktisk ikke vært så bråkete her på mange uker, men alt dette kom tilbake da Sigrid og Øyvår skulle sove her i natt. Ellers disse ukene når de har vært hos pappa har jeg våknet av meg selv, men nå våknet jeg til et ubeskrivelig høyt volum på Tv-en og høyrøsta søsken. Hvordan skal man klare å få en god morgen oppi alt dette? Dette er den første lørdagsmorgenen på mange uker jeg har lukket meg selv inne på rommet igjen, for det er ikke koselig for meg å være med de andre når alt jeg opplever rundt er bråk. 

Så da er det frokost, lunsh og middag inne på rommet i dag. Ingen andre steder. Jeg klarer ikke tolerere bråk, jeg er alergisk mot det. Dårlig humør får jeg av det og. Nå angere jeg litt på at jeg sa jeg savnet søsknene mine, de kommer kun for å lage bråk og dårlige stemninger. Ikke noe annet. Jeg spurte for eksempel Øyvår når jeg våknet om hun kunne dempe volumet på Tv-en, men alt jeg fikk som respons var "det er ikke høyt". Huff! jeg føler meg så ikke verdsatt av mine søsken på noen områder. Det er når jeg omgår de jeg føler meg oversett og usynlig. Det jeg sier går inn det ene øret og ut det andre på de, og jeg er dritt lei det. ---Ragnfrid---

Helt for deg selv

 • 12.04.2013 - 22:30

Fredagskvelden er alltid lang. Du vet ikke hva du skal gjøre, eller hvor du vil være. Det ender med at bu bare sitter der. På rommet ditt. Helt for deg selv. That's it! Hva mer kan man forvente av seg selv når klokka går treigere en tidsuret i ditt eget hodet? Har prøvd å finne på noe, men alt jeg kommer på resulterer med å sette på en film. Problemet er bare at jeg sliter med å finne filmer jeg ikke har sett. Det er opptil flere dusin med filmer jeg ser i løpet av ett år, så prøv å tenk dere hvor mange filmer det har blitt i løpet av min eksistense. Jeg har mistet tellingen selv. Pappa er vel egentlig den eneste som kan korigere dere i riktig retning på det spørsmålet, siden det er han jeg låner filmer av. 

Om jeg da skulle havne med en film i kveld, hvilken skulle det ha vært? Jeg har null ideer. Det finnes ingen titler eller sjangere jeg kan komme på jeg ikke har fått sett som er å finne på DVD. Det går i berg og dalbaner oppi hodet mitt, det ene øyeblikket vet jeg hva jeg vil se på og i det andre øyeblikket finner jeg ut av at filmen var kjedelig og må på jakt etter en ny en. Så man kan trygt si jeg er håpløs på dette. Jeg er virkelig ikke så flink til å grave ut filmer i hytt og pine for å finne den rette match for meg. Jeg har mine sjangere: action, comedy og romance. Det går mest i romance, men det er kun fordi jeg ser idyllen av mitt eget liv. Så mye tabu og så mye "flaut".---Ragnfrid---

Den største flausen

 • 12.04.2013 - 20:52

Nå skal jeg ta dere langt tilbake i fortiden min, en stund jeg ble mer flau enn jeg noen gang er blitt i mitt liv. Jeg var 11, og fyllte snart 12 år. Det var veldig mørkt ute og seint var det også. På denne tiden bodde jeg en liten periode i Notodden da mamma var gift med en helt annen mann enn han som er stefaren min nå. Jeg hadde noen klassekamerater som likte å være nede på lekeplassen og spille fotball, og den lå omtrent to minutters gåtid unna der jeg bodde. Den kvelden jeg var der var nesten alle fotballgutta fra klassen der og vi hadde det egentlig ganske morsomt ut i fra det jeg husker. Så hadde vi en liten pause i bakken siden vi ble så slitne, og jeg hadde på meg en svart stretch bukse som var veldig posete og løs på med. Savner den buksa, den var så behagelig å bruke. 

Midt under pausen måtte Tommy hjem for å hente noe eller noe sånnt. Det jeg ikke var forberedt på eller hadde noen aning om skjedde da han var på vei ned til lekeplassen igjen. Jeg og reten av gutta stod samlet i en ring og pratet om masse rart jeg ikke kan huske den dag i dag, men så kunne jeg se at noen av gutta så bak meg og begynte å fnise. Jeg tenkte som alltid at gutter var teite og at det er slik de oppførte seg. Så kom Tommy bak meg og uten noen som helst forvarsel dro han ned buksen min. Jeg fikk helt panikk og stod kanskje i ti sekunder å lot dem se den hvite trusa mi før jeg tok til meg fatningen igjen og dro opp buksa igjen. Heldigvis for meg var ikke disse gutta sånne personer som måtte si det til alle i klassen dagen etterpå eller alle på hele skolen for den slags skyld også. Til og med den dag i dag klarer jeg ikke glømme denne stunden. Den var så spesiel på mange måter.

 

---Ragnfrid---

Søskentid

 • 12.04.2013 - 19:19

Så koselig det er å være med mine minste søsken, jeg føler de er dem som sympatiserer mest med meg og skjønner meg. Tatt i betraktning av at de er 1 og 2 år, synes jeg det er ekstremt bra. Det er ikke alle på den aldreren som ser ut til å forstå hva man mener bestandig. Har fått tatt mange fine bilder og tenkte å dele noen av de med dere. Miriam og Diana er så søte å ta bilder av at mesteparten av bildene blir helt supre. Mamma pleier å si at hun misunner meg evnen til å ta fine bilder. Hva kan man si? Det ligger vel i blodet mitt da ser du. 

Vet ikke helt hva jeg skal finne på seinre utover kvelden, men jeg må få vasket meg. Jeg ser ut som en gris etter å lekt med de to minste. Jeg har pizzasaus over hele genseren og for alt Gud veit har jeg det helt sikkert i håret også. Denne gangen jeg dusjer skal jeg prøve ut den nye håroljen vi har kjøpt. Det står at den er for all slags hår og skal hjelpe til å få håret til å føles lettere og mindre slitt ut. Det vil jeg tror passer midt i blinken for mitt type hår.

---Ragnfrid---

Det bobler over

 • 12.04.2013 - 17:02

Hei skjønne dere!

Skal si det tok sin tid å komme seg hjem fra skolen i dag. Først måtte jeg hjelpe en eldre kvinne med å komme seg på riktig T-bane, for hun skulle opp til Økern, så når jeg endelig kom meg på banen hjemover ringte mamma "du kan vel ikke møte meg på senteret med pappa og hjelpe pappa hjem ed varene, for jeg er nødt til å hente de minste i barnehagen". Så da gikk turen til senteret da, og mamma og pappa brukte så jævelig lang tid inne på Rimi at jeg nesten fikk helt noya.

Etter nesten 20 minutters ventetid kom de til meg med nesten seks poser proppa opp med mat og diverse drikkevarer. Så måtte vi lete etter en 10'er, for vi trengte tydelighvis en vogn som kunne frakte varene frem til bilen. Så vimset vi oss vei bort til parkeringsplassen for å lempe over posene i bagasjerommet på den blå mercedesen til pappa. På vei hjemover til huset måtte vi lempe av mamma i barnehagen også kunne jeg og pappa tenke oss vei til huset. 

Når alt var på plass i kjøleskapet og fryser måtte selvfølgelig kjøkkenet ryddes, for det så ut som en dass etter at mine søsken hadde vært der (kom ikke som noen bombe), men noen ganger blir jeg bare så irritert over de. Rote kan de, men rydde det opp igjen kan de ikke. Hva skal man med barn når de aldri hører på det andre har å si om deres negative sider. Jeg føler jeg bare har lyst til å koke over å kjefte på de. De gangene jeg gjør det sier ofte søss "hold kjeft du er ikke morra mi". Hva er det jeg skal si da? Når mamma ikke er hjemme er det vel rent åpenbart at eldstean bestemmer. Det eneste jeg forlanger av mine søsken er å høre på mamma og ikke minst der de blir fortalt. Men søstrene mine er verre å overtale enn som så. De har rett og slett null respekt for meg, og det hater jeg. ---Ragnfrid---

Inspiration #2

 • 11.04.2013 - 22:13

---Ragnfrid---

Heldigvis for meg

 • 11.04.2013 - 20:33

Hei dere!

Endelig hjemme igjen. Skal si det tok sin tid, og ikke bare med snakk om power pointen. På vei hjemover traff jeg Thea (Øyvårs bestevenn) og vi ble vel stående i omtrent en kvarters tid å snakke om hvor teit skolehverdagen vår er. Det var litt morsomt må jeg innrømme, men jeg så jo helst frem til å komme hjem. Heldighvis for meg nå, hjalp det å unnagjøre engelsk fordypning leksa. Jeg føler meg plutselig mye mer våken og har igjen nok energi til å fullføre norskleksa uten problemer. Jeg få bare krysse fingrene mine for at vi ikke begynner med fremføringene i morgen, for mitt notatark er ikke skrevet ennå.

Når jeg kom inn døra istad var det ingen hjemme utenom Amin og for meg er dette veldig rart. Mamma pleier stort sett ikke være ute på denne tiden av døgnet. Det kan så klart hende at hun triller de to minste for at de skal kunne sove bedre etterpå, men likevel. Det er bare veldig uvanelig. Jeg håper virkelig hun kommer hjem før jeg legger meg, hvis ikke vil jeg nok endre opp med hundre bekymringer og angsanfall. Jeg kan få det også, men da skal det ha hendt noe fryktelig uvanlig over lang tid på døgnet.
---Ragnfird---

Hos pappa i all hast

 • 11.04.2013 - 18:17

Hei alle sammen!

Måtte stikke ned til pappa i all hast jeg. Mamma sin power point var utløpt, så da var den sjansen vekk. Nå må jeg sitte hos pappa frem til jeg har gjort ferdig hele power pointen og det kan ta sin tid det. Jeg håper at jeg ikke blir sittende hele kvelden med dette her, for jeg må tross alt ta banen hjem igjen. Ønsker ikke komme for seint hjem og ikke orke noen ting etterpå. Har fremdeles noen par avsnitt jeg må skrive på for å gjøre norskleksa totalt ferdig, men så sliten som det jeg er nå vurderer jeg å gjøre den mens jeg sitter og venter på skolen i morgen tidlig. Vi har jo ikke norsk før etter lillefri så jeg har litt tid på meg for å gjøre den ferdig.

Jeg er lei for at jeg ikke har oppdatert dere før nå, men jeg har hatt så mye annet å gjøre. Det ble også mye kluss med dette power point styret at jeg kom til å få stressanfall og det endte med tårer og hele pakka det. Dette er ikke hyggelig for meg, men sånn er nå en gang livet og det er en ak jeg bare er nødt til å leve med for resten av mitt liv.

 

---Ragnfrid---

En herlig dag

 • 11.04.2013 - 14:55

For en herlig dag, eller hva? Jeg har ihvertfall kost meg veldig i dag. Skoledagen har vel og si bare vært rolig, og i tillegg kan jeg si jeg har gjort noe når svetten rant som dråper i gymtimen. Nå som jeg er hjemme igjen er det vel tilbake til den stressende leksebunken. Siden jeg er mer eller mindre ferdig med denne ukens lekser skader det ikke å begynne på de for neste uke, da vet jeg på en måte at jeg har skaffet meg noen ettermiddager fri neste uke. Mamma kom ganske seint hjem i går og jeg fikk derfor ikke gjort den leksa jeg ønsket, og må gjøre den i dag. Sånn er livet. Skal det være, så skal det være. Det går likevel videre fordet.

Etter lekser er gjort og hele den pakka tenker jeg bare å ta dagen med ro så lenge jeg kan. Blir nok ikke lenge før jeg tar meg en dusj, for jeg kom rett hjem fra gymtimen. Når jeg har vært gjennomsvett og ikke dusjer rett etterpå blir jeg helt frossen og stivner fordi jeg synes det er så kaldt. Livet mitt, det må være noe negativt med det også. Jeg er ikke den eneste som sliter med problemer og bagateller. ---Ragnfrid---

Å føle seg usynlig

 • 10.04.2013 - 19:14

Føler dere noen ganger at du er usynlig for alt annet rundt deg? Det gjør jeg veldig ofte. Noen ganger føles det litt som om folk overser meg kun for å understreke at jeg er merkelig og ikke ønsker å være i mitt nærvær. Dette skjer så klart mindre av her i Oslo, men der jeg kommer fra, på Rjukan for eksempel er folk generelt veldig flinke til å holde deg utenfor om du er annerledes enn de. Derfor ble jeg ofte hengene igjen som en ukul person med ekstremt rare venner. Selv om jeg ikke lar dette påvirke mitt liv og min tankemåte, går det litt over tankene mine. Jeg vet med meg selv at jeg er god nok og at jeg er verdt hver krone, men tanken om hvorfor folk mener jeg er så merkelig dukker stadig opp i hodet. Å være usynlig har vært en del av livet mitt i veldig mange år, og det er veldig vanskelig for andre å forstå hvordan det påvirker meg når jeg ikke liker å snakke om følelsene mine eller vise dem. 

På Rjukan var det stort sett bare denne ene gjengen som overså meg, men når jeg først fikk opperksomheten deres fikk jeg ord som; du er teit, du er stygg, hvorfor går du i de samme klærene hver dag, hvorfor lukter du så rart, gå og heng deg eller fittetrynet slengt rett opp i ansiktet mitt. For mange kan dette sikkert tolkes som mobbing, men for Rjukan folk er ikke dette hva man kaller mobbing. Det er en del av hverdagen og har vært det så lenge jeg har bodd der. Det aller verste med å være usynelig er forskjellsbehandlingen du får. Dette skjer bare med meg og mine nærmeste venner. Vi får allid konsekvensene i våre hender selv om de burde vært i synderens hånd. Å være usynlig er hardt, uholdbart og slemt. Ingen ønsker å føle seg oversett, som om du ikke finnes, som om menneskeheten ser gjennom deg hver gang du prøver å utrykke en form for sinne eller stille spørsmål til hvorfor dette skjedde og hvorfor det er sånn. Det er når andre mennesker får deg til å føle deg usynlig du ister selvtilliten og motivasjonen til å være sosial. Hadde det ikke vært for mine fantastiske venner ville nok jeg også spurt meg selv om jeg burde være ute blandt andre når jeg er så nyttesløs. Å være en person som får andre til å føle deg usynlig og oversett er slem, det er bare noe man ikke bør gjøre om man ønsker ekte venner. Den personen kan bli sett på som en mobber og en ynkelig livsødelegger. Selv om jeg føler et sinne for slike mennesker synes jeg også synd på de. Hva var det som skjedde med livene deres som gjorde at de fikk en trang til å ødelegge andre sitt?

 

---Ragnfrid---

Energimangel

 • 10.04.2013 - 16:53

Jeg er trøtt og det hjalp kanskje ikke like mye med en kort skoledag som det jeg gikk ut i fra i går. Tenker å avkjøle meg litt med en dusj om ikke lenge, ofte hjelper det meg fra å sovne midt på dagen. Mamma har ikke kommet hjem enda så jeg får ikke gjort engelsk fordypning leksa mi. Trenger power point til det og det har ikke jeg på pc-en min (så typisk å ikke ha det). Hadde det ikke vært for at jeg vet jeg har lekser igjen ville jeg ha sovet en halvtimes tid, men det kan jeg ikke. Er så redd for å ikke våkne før i morgen tidlig. Jeg kom hjem rundt klokken to så man kan si jeg har ventet en del timer alt. Kommer ikke mamma hjem får jeg et stort problem. Jeg må gjøre leksene i morgen, og det har jeg ikke så lyst til. 

Hvis jeg er nødt til å vente mer nå går jeg ut på kjøkkenet å lager meg en stor kopp med varm te, bare for å ha noe å gjøre. Jeg begynner å kjenne litt hodepine også, og håper at vi fremdeles har igjen noen Paracett eller Ibux. For har vi ikke det, ender jeg uansett opp med å sove for jeg trenger noe beroligende til det hodet mitt. Jeg ender opp sprø om jeg ikke gjør det, og jeg har ikke ork til å bli sprø nå. Jeg er alt for sliten til det.---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 10.04.2013 - 15:36

Hvorfor jeg hater norsklæreren min

 • 10.04.2013 - 14:40

Hver dag, hver uke, hver måned eller hvert år er det noe som mangler. Det kan vere forseintkomming til sin egen time på grunn av at kopimaskinen er klikk eller kun fordi hun vil ha kaffe. Selv om dette bare er små bagateller er det kun en speiell ting jeg hater ved henne. Vi får nesten aldri tilbake prøvene våre. Selv om det er et halvt år siden vi hadde nynorsktentamen, har vi ennå ikke fått den tilbake. Flere ganger når vi har spurt hun om når vi får den tilbake, lover hun alltid å ta den med til neste time eller neste uke. Det er så frustrerendes, særlig når dette skal gå ut over leksene. Denne uken for eksempel var norskleksen til onsdag og skrive nynorsk skriveprøven vi hadde i forige uke på nytt etter den var rettet og gitt tilbake til oss på mandag. Problemet er bare det at vi fikk ikke noen nynorsk teskt tilbake på mandag, nei, nei. Der imot fikk vi den tilbake i dag.

Hun er ikke akkurat den eneste læreren på skolen som er for sein med tilbakelevering av diverse prøver, for musikkprøven vi hadde i 9.klasse er heller ikke levert tilbake enda. Jeg kjenner jeg blir så frustrert av dette. Er helt sikkert veldig mange som ikke ville brydd seg, men jeg går og irriterer meg over dette dagelig. Det går så langt innover nervene mine at jeg snart har lyst til å kjefte ned lærerene og gi dem en ordentlig karamel på trynet. Hva er det med dagens lærere? For jeg skjønner det ikke.

 

---Ragnfrid---

Mye krøll oppi en manns hode

 • 09.04.2013 - 21:22

Hei på dere!

Det er godt ut på kvelden, sekken er pakket, leksene er gjort og det gjenstår kun å holde seg våken gjennom Tv-seriene mine. Dusje har jeg allerede gjort, så ingen hast der. Tenker å lage meg noe kveldsmat og kose meg med en kopp te mens jeg ser på Amazing Race Norge i mellomtiden. Begynner å få litt sans for det programmet jeg, synes to av de gutta er så hysterisk artige å se på. Tenk at en sånn konkuranse kan skape så mye krøll oppi en manns hode. Godt det ikke er meg, jeg hadde bokstavelig talt flydd i flint som den dårlige taperen jeg er. Konkurranser og meg er ikke bare barnemat skjønner dere. 

Ser egentlig litt frem til i morgen. Det er den korteste skoledagen vi har i løpet av uken og det kjennes litt deilig å ha i tankene nå som denne dagen har vært kjempe slitsom og energikrevende. Skal bli godt å få gjort noe annet enn bare å sitte foran en skjærm med mange oppgaver å gjøre. Sette seg godt ned på stolen i klasserommet og ta det litt med ro i morgen vil garantert falle i smak for meg nå merker jeg. Bruke hjernen på noe annet enn matte og engelsk. Litt variasjon må jeg ha, hvis ikke flipper jeg ut. 


 

---Ragnfrid---

Noe vi "nerder" må leve med

 • 09.04.2013 - 19:16

Hallo skjønne dere!

Dagen er snart over og jeg sitter igjen med to lekser å gjøre for denne uka, men så rask som jeg er tror jeg det er unnagjort innen i morgen ettermiddag. Nå er jeg sliten og trøtt etter en lang og hard tirsdag. Blir nok helt klart en tidlig kveld på meg i dag, ingen tvil om det nei. Kankje jeg til og med blir så trøtt at jeg er nødt til å drøye med å se Grey's Anatomy og Carrie til i morgen. For min egen del håper jeg å være våken så lenge at jeg rekker å se det ferdig, men jeg får se hvordan formen ser an seinere i kveld. Det er jo ganske tidlig enda, så har fremdeles tid til å gjøre en del ting. Akkurat nå frister det å dusje, bare for å se om det hjelper på noen måte. 

På fredag må jeg gjøre meg klar for en liten handlerunde inne på bokhandelen. Jeg trenger en del nytt utstyr til mattetentamen, og jeg kan ikke dukke opp uten det utstyret man tenger. Har aldri skjedd meg før og derfor ønsker jeg bare ikke at det skal skje heller. Når jeg først glømmer ting skal alle minne meg på det, gni det inn og le av det. Jeg forventer litt kritikk for å være pliktoppfyllende og ordensorientert på skolen, men slike reaksjoner hadde jeg vel aldri ventet meg. Antar dette er noe vi "nerder" må leve med. Tror det er en del av livet som smart på skolen. 


Så hva tenker du, sminke eller ikke sminke?

---Ragnfrid---

"Sminketabbene som gjør deg eldre"

 • 09.04.2013 - 18:25

Da jeg logget meg inn på blogg i stad fikk jeg øye å denne merkelige overskrivten "sminketabbene som gjør deg eldre". Jeg leste gjennom artikkelen og fant ut av at jeg av alle personer sminker meg feil. Jeg fant minst tre punkter som er helt typisk meg i mine sminkesituasjoner:

3. Ikke legg for mye mascara på de underste vippen eller eyeliner bare under øyet
For å åpne øynene mer bør du trekke fokuset oppover. Altså ha mest mascara på de øverste vippene, og ikke på de underste. Om du ønsker å ha liner nede, må du også ha liner oppe.En annen grunn til å ikke legge mascara under øyet er fordi det er lett å bomme når man legger mascara på de underste vippene, og dette vil gjøre at du generelt blir mørkere under øyet. Man kan bruke maskara på de nederste vippene, men ikke overdriv med mengden og vær forsiktig når du påfører.

-For å si det helt klart så alle skjønner det, liker jeg å overdrive litt på undervippene. Føler meg med ett bare hundre ganger kulere. Pluss at jeg liker fylldige vipper, hva er glat med det liksom?4. Ikke bruk svart, tykk eyeliner rundt hele øyet

Dette rammer øynene inn på en svært hard måte, og er ikke gunstig for deg som ønsker å se yngre ut. Dette gjør deg strengere og dermed også eldre. Bruk heller en grå eller en brun eyeliner. Eventuelt marineblå, mørkelilla og lignende.

-Nok en gang må jeg si at jeg bare elsker mørk og hard sminke, men det kommer litt med fra min tidligere emo tid. Uansett, hva er galt med mørke linjer rundt øynene. Jeg bruker selvfølgelig ikke for mye, da ville jeg sett ut som en klovn som nettopp hoppet i ett malingspann. Jeg er ikke en klovn og er heller ikke så dum.

6. Ikke bruk sort mascara, bruk brun
Av samme grunn som at du ikke skal legge tykk, sort eyeliner.

-Hello! Hva er galt med sort mascara? Hvis det var det, hvofor produsere den da. It makes no sence. Svart er en av mine favorittfarger, og jeg tror jeg holder meg til den svarte mascaraen i framtiden også. 

 

---Ragnfrid---

Er ikke Nemo spilt inn der?

 • 09.04.2013 - 16:51

Litt av en skoledag. Dagen begynner stille og rolig med tilsammen to og en halv time på Pc. Dette var fordelt i alt fra Exel, Geogebra og fortsettelse av skrivetimen i engelsk. Jeg kan nå si hvorfor eldre mennesker sier man blir "firkantet" i øynene av å se på for mye skjærmer, for det er litt slik jeg følte det i dag. Pupillene mine er digre og har vært det mer eller mindre siden engelsktimen i dag. Etter en halv dag med tragiske og nok så kjedelig fag kunne vi lufte hodet vårt i friminuttet før det gjenstod enda en time foran en skjærm. Engelsk fordypning. Må nesten si jeg var døden nær.

Det mest hysteriske med denne timen var det spørsmålet jeg fikk av en kalssekamerat. Vi hadde selvfølgelig om samme land, og lurte litt på noe rundt dette her med "The Great Barrier Reef". Hun søkte dette på google og fant mange fantastiske bilder. Så kommer det. Spørsmålet jeg aldri kommer til å glømme. "Ble ikke Nemo spilt inn her?". ...Eh...? (hvor fjern er du i dag?). Jeg svarte selvølgelig på en pen og forstålig måte så reflektert jeg er; "Du vet at Nemo er en animasjonsfilm, det vil si at den er laget ved hjelp av data og ikke filmet under klodens store hav." HAHA! Jeg dør enda. Nå er det tilbake til den travle leksebunken min.


---Ragnfrid---

Hashtag - Livet ?

 • 08.04.2013 - 20:55

Da var det kveld igjen da. Veldig stille å kjedelig merker jeg. Ekstra stille har det vært disse ukene hvor Sigrid og Øyvår har vært hos pappa. Begynner å kjenne at jeg savner å ha de her kun for lydenes skyld, men for all del det har vært  nærmest et privilegium for meg at de to har vært hos pappa den siste tiden. Kan endelig si det er fred og ro rundt meg til de tider på døgnet jeg trenger det sånn aller mest. De to minste lager ikke "bråk" i den grad de andre gjør, men merker STOR foskjell fra de dagene de er hjemme. Det er nesten sånn at du kan sovne på blunket, så stille er det her. Om jeg velger å sitte helt i ro uten og trykke på så mye som en tastaturknapp hører jeg ingengenting annet enn vifta på Pc-en. 

Klokka nærmer seg snart ni og det er på tide og pakke sekken for morgendagens skoledag. Det blir en lang og slitsom dag i morgen, er ikke ferdig før 15:15. Merkes på kroppen i lange baner når jeg kommer hjem hver tirsdag, men selv om vi bare slutter en halvtime tidligere på fredagene er det tirsdagen som føles lengst ut. Har vel helt sikkert med at vi begynner seinere også. Jaja. Som Victoria i klassa mi ville sagt "Hashtag (#) livet, Ragnfrid"... ---Ragnfrid---

Motivasjonsnivå

 • 08.04.2013 - 18:46

Ferdig med lekser, ferdig med bekymringer. Ser frem til å ta resten av dagen helt med ro, blir ikke mye tid foran Tv-en i dag men håper jeg kan bruke en del tid på bloggen. Rydde enda litt bedre opp i designet og forandre på ting som kanskje ser litt uklart ut. Fargen på overskrifter ble forandret fra sin orginale farge som nevnt tidligere fordi noen sa det var uklart å få med seg det som stod, men jeg blir bare glad når lesere kommer med tilbakemeldigner når de mener det er noe ved designet som kan endres en smule på. 

Dere har sikkert lagt merke til at det ikke har gått så kort tid mellom innleggene i dag, men det forklarer sitt når det er start på en ny uke og fullt med lekser på skjemaet. Er helt sikkert ikke den eneste med mye skolearbeid å gjøre nå om dagen. De aller fleste ungdomskole elever har vel hatt eller skal ha tentamen om ikke lenge. Jeg skal ha mattetentamen tirsdag neste uke, men vet ikke helt om jeg skal juble eller gråte. Jeg bør få en bedre karakter nå enn før jul. Har tross alt ikke fått noe annet enn alt fra 5- til 6 i matte etter jul, så det må gå bra for meg. Det er det jeg håper på.


Dette var min første reaksjon på at vi hadde mattetentamen neste uke


Dette er min reaksjon når det går opp for meg at det er mattetenatamen neste uke. Ehh...?


Dette er hvor godt motivert jeg er til dette og hvor god innstilling jeg har. 

 

---Ragnfrid---

 

Atter en gang

 • 08.04.2013 - 15:47

Det er mandag, noe som betyr lekser og atter en gang fem dager i uken hvor du må stå opp tidlig og holde ut dagen. På skolen i dag var den skriveprøve i engelsk om Sør-Afrika, denne er delt i to deler og resten skal gjøres i morgen. Siden vi la det ut på fronter tenker jeg å gå gjennom det jeg skrev slik at jeg vet hva jeg skal rette opp i og det jeg kan la forbli slik det er til i morgen. Denne mandagen har også vært litt trist siden det var nest siste time i musikk "for the rest og my life". Heldigvis er musikkvideoen også en del av K&H siden den skal innhelde 20-30 sekunder med animasjon. Det er vel det hele med denne tragiske mandagen.

Siden vi fikk ny lekseplan i dag har jeg plenty med ting å gjøre (wee!). Skal ikke si noe på at jeg ikke har en dritt i gjøre ut denne uka ihverfall. Foressten, tusen takk for utrolig mange positive tilbakemeldinger om design og ny header. Betyr mye når andre kommer med innspill til hva som kan gjøre bloggen bedre. I går var jeg inne på dette med overskrivter til alt mulig på bloggen og endret fargen til en litt mørkere, håper denne er lesbar om ikke kan jeg alltids få den enda litt mørkere. 


(Visste dere at jeg noen ganger gjømmer meg bak leksene mine for å føle meg bedre?)

---Ragnfrid---

Inspiration #1

 • 07.04.2013 - 18:48

---Ragnfrid---

Best in shape

 • 07.04.2013 - 17:12

Sola skinner og himmelen er delvis blå. Bare for å utnytte det fine været blir det joggetur på meg i dag også. Ser ingen grunn til ikke å ikke være ute når det er så varmt og deilig vær. Har nettopp spist middag, og venter til maten har synket litt før jeg beveger meg ut. Ofte får jeg lettere hold når jeg har spist noe kort tid i forveien av noe form for rask bevegelse og trening. Etter det blir det å ta seg en varm og avslappende dusj og sette seg godt til rette foran Pc-en og vente på at Heart of Dixie begynner. Troligvis er det tirsdagen jeg finner mest spennende når det kommer til Tv programmer, men vi har alle hver vår smak. 

---Ragnfrid---

Pom Poms

 • 07.04.2013 - 15:15

 

---Ragnfrid---

Noen som er god på Photoshop?

 • 07.04.2013 - 14:45

Som nevnt i siste innlegg venter jeg på en mer fancy header jeg kan bruke i stedet for denne midlertidige headern. Om det er noen av dere som ønsker å bidra med en header kan dere klikke dere inn HIT (link) for å finne bilder og beskrivelse av hvordan jeg vil ha headern. Dere kan enten sende den til meg via E-post (adressen står under profilen min) eller om dere er registrerte på Headerpleace laste den opp i ønsket mitt. Det ville kommet til stor hjelp for min del. Som sist jeg øsnket en ny finnes det garantert en blandt alle mine lesere som har dette som hobby. 

Takk på forhånd.

 

---Ragnfrid---

Kan endelig slappe av

 • 07.04.2013 - 12:07

Hallo!

Skal si det tok sin tid å finne ut alt sammen med det nye designet. Jeg har prøvd å gjøre designet mer ryddig på noen områder og jeg må si jeg er svært fornøyd med oppsettet. Det gamle designet begynte liksom å bli så kjedelig siden jeg har hatt det i utrolig lang tid nå. Siden jeg har brukt hele morgen og formiddagen på å shine opp bloggen har jeg ennå ikke rukket å stelle meg. Det neste jeg kommer til å gjøre nå er å hoppe meg inn i dusjen og få på meg noe annet en pysjen min. Vi får uansett besøk i dag og da er det litt greit å ha på seg klær og se noen lunde grei ut.  Det kommer flere oppdateringer i løpet av dagen så håper jeg an hele min sjel at dere virkelig liker dette nye stilige designet. Det gjør ihvertfall jeg. 
---Ragnfird---

Alt er på plass

 • 07.04.2013 - 10:40

Hei!

Som dere kan se er design og alt på plass, venter fremdeles på en litt mer fancy header og derfor plasserte jeg denne jeg har nå midlertidig. Det er ikke mye som skjer i dag annet enn at jeg må skrive videre på denne låta til musikkprosjektet. Jeg vånket ikke så alt for sint i dag, men jeg knota litt med oppføringen av det nye designet så det tok litt tid før jeg kunne skive dette innlegget. Slik er det vel når man lover leserne sine nytt design. Håper det falt like mye i smak for dere som det gjorde for meg. Hadde vært veldig glad for tilbakemeldinger fra dere lesere, for å se om det er mer dere ønsker nytt inne på bloggen. Kos dere kjempe mye denne søndags formiddagen. 

You know I love you!


(Bildet er tatt hos pappa i går. Jeg er så glad for at jeg nå kan begynne å legge ut bilder i 750px istedet for 600px. Det merkes skikkelig på kvalitet en.

 

---Ragnfrid---

Andre uventede ting i løpet av én uke!

 • 06.04.2013 - 20:28

Hei!

Da var jeg hjemme fra pappa igjen, uheldigvis orket ikke Sigrid å ta bildene så jeg måtte nøye meg med selvutløseren. Det gikk fint, og det meste av bildene ble bra. Nå skal jeg egentlig bare holde på med å redigere bloggen, så om det blir litt klikk på bloggen frem til designet er ordentlig på plass skyldes det kun at jeg redigerer ting og ordner alt. Håper det nye designet som kommer vil komme til stor glede for dere lesere. Ingenting ville vært bedre enn det.

Skulle ikke tru dette var en av mine mest pinlige dager, men det var det altså. Pappa bor i 5.etasje i bolig bygget, og gjett hvem som stod og banket, rykket og dingte på en dør i 6.etasje? Jepp, du gjettet rett, for det var nemlig meg. Jeg fikk helt panikk når en skjeggete mann rundt 60årene lukket opp dåren og spurte hva det var for noe. Det eneste jeg kunne si i mitt forsvar var "Ehh! Unskyld, var visst feil etasje".. Hva er i veien med meg nå om dagen? Det er andre ting som skjer uventet helt ut av det blå i løpet av én uke, hva blir det neste liksom?

---Ragnfrid---

Gjøre alt klar til bruk

 • 06.04.2013 - 14:28

Hei!

Dagen er planlagt og jeg drar til pappa rundt 15:00 -tiden og tenker å ta bildene da. Hvis ikke Sigrid har gått ut får jeg hjelp av henne. Ideen er å ta bildene på takterassen på blokka der pappa har leilighet. Utsikten derfra er sånn passe god, og vi får en oversikt over nesten hele Oslo by. Outfit og sminke er lagt og ferdig, så det gjenstår bare å gjøre alt som har med kamera, stativ og redigeringsprugrammer klart til bruk. Jeg gleder meg til alt dette blir ferdig, og jeg er 100% sikker på at dette vil bli ordentlig bra.---Ragnfrid---

Forberedingsdagen

 • 06.04.2013 - 11:06

Well Well!

I dag er den store forberedingsdagen til bloggens exstreme makeover. Denne lørdagen skal nemlig gå til å shoote en hel haug med bilder til ny header, og i følge magefølelsen min skal dette gå så det klinker. Jeg har til og med funnet det perfektet design for denne gang, kan røpe som så at det er rosa, og jeg liker ikke en gang rosa. Men denne gangen falt jeg så pladask for dette designet at fargen ikke betydde en dritt for meg. Det kryr av sommerfugler i hele meg, fra topp og til tå. Som alle de faste leserne mine sikkert har fått med seg så er det over et halvt år siden denne bloggen byttet design. For at jeg kan shoote de bildene jeg ønsker skal jeg ta en tur til pappa i løpet av dagen hvor Sigrid, kanskje Øyvår også skal hjelpe meg med å ta bilder. De begynner å bli så flinke til det begge to at det bare er moro å ha de med. Så er det litt greit, for da kan jeg få levert filmen jeg lånte av pappa tilbake. Før jeg skal gjøre noe som helst i dag, må rommet mitt ryddes, vaskes og støvsuges. Selvfølgelig er jeg nødt til å finne et antrekk som står i ett med omgivelsene jeg skal ta bildene i. Om det er noen fler spørsmål rundt dette med header og design er det bare å gi lyd fra seg i kommentarfeltet.

---Ragnfrid---

Fortapt kjærlighet

 • 05.04.2013 - 22:45

Hei og hoy!

Ikke mye som skjer i kveld, sitter å koser meg med en film (Runaway Bride). Er faktisk bare andre gang jeg ser den i mitt liv, men jeg falt så for den første gangen at det fint kan bli en av de jeg ser mye av. Dens sjanger er romannse, noe jeg liker veldig og ser mye av. Mest fordi det er som en idyllisk verden fra min egen. I mitt liv er det kun fortapt kjærlighet fom trer frem, og det er kun fordi den jeg vil ha ikke føler det samme overfor meg (snufs). Jaja, jeg kan ikke la alle sorger gå så inn på meg. Livet går videre og må leves selv om mitt kjærlighetsliv ikke er slik jeg drømmer om at det skal være. Håper dere koser dere mye der hjemme også. ---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no