Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Back again.

 • 30.04.2012 - 18:14

 Vet jeg ikke har blogget på en stund nå, men på lørdag var jeg på konsert og i går var jeg hos pappa og senere ut over kvelden var jeg på kino. Så har det blitt så seint når jeg kom hjem, så jeg orket ikke å blogge. Da vet dere i alle fall det. I dag har jeg vært på kafè sammen med mamma og pappa og pratet litt om diverse ting som har med konfirmasjonene å gjøre, men vi ble ikke så lenge som det jeg trodde vi kom til å være. Så gjorde jeg litt lekser når jeg kom hjem bare for å gjøre unna en del, sånn at jeg ikke trenger å tenke på det senere ut uka pga engelsk-tentamen på torsdag.

Nå er jeg litt her og litt der, for å hjelpe mamma med å ommøblere sånn at vi får inn den nye sofaen vår.


Hadde vært moro om vi fikk oss en sånn ja, men synd ikke mamma har sans for humor.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Zzzz! Feel tired..

 • 27.04.2012 - 19:02

I dag har jeg følt meg så trøtt, er nesten til å klikke av. Jeg vil ikke være trøtt, men er det alikevel. Så nå gjør jeg ikke stort, men i morgen klokken 18:00 (hvis jeg ikke husker feil) skal jeg på konsert til to fra trinnet som spiller i band sammen. Drit bra musikk egentlig, men litt i høyeste laget kan man si. Ja, ja det er jo "heavy" musikk det er snakk om, så er vel ikke så rart antar jeg. Gleder meg da, så heier jeg på de og håper de kommer på en bedre plass enn de gjorde de to ansre gangene jeg var på konsert med dem. "Wish U good luck".

Nå er det nok en langhelg og jeg har som vanlig ikke en dritt å gjøre bortsett fra konserten i morgen, men glad jeg har lekser jeg kan fordøye tiden med. Men apropo lekser, RLE-prøven var mye enklere enn det jeg så for meg at den skulle bli. i stede for å skrive om alle de tre religionene, kunne vi velge ut en av de og nevne diverse punkter og den andre oppgaven var å sammenligne religionene. Men det er den første prøven jeg har vært borti med bare to spørsmål.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Pugg, pugg, pugg!

 • 26.04.2012 - 17:58

I morgen er det RLE-prøve i hinduismen, budhismen og sikhismen, og jeg føler ikke jeg har fått nok ut av timene våre så nå sitter jeg og øver og pugger og ser igjennom viktige begreper. Huff! Noen ganger er det bare ikke moro i det hele tatt. Att på til er det utegym i morgen, sto bare at vi måtte ta med oss sko til å løpe i. Men om det blir like dårlig vær som det har vært i dag kommer jeg til å klikke, for hvis vi ikke kan være inne blir det ikke mye gymtøy det blir løping i tights, genser + jakke. Vet det er varmt, men siden jeg fortsatt har litt forkjølelse i meg er det lurt.

Det positive er at vi har fri fram til onsdag og at det er tentamen i engelsk neste uke (på torsdagen tror jeg det var).


-Blogges da!

---Ragnfrid---


Hva kan gi meg mer inspirasjon?

 • 25.04.2012 - 17:21

Når i det siste har jeg ikke hatt så mange gode ideer om hva jeg kan eller har kunnet blogge om. Så jeg lurer på om det eventuelt set er noe dere vil jeg skal skrive om, eller kanskje det er noe dere har lyst til å vite mer om som jeg kan skrive om på bloggen. Jeg har jo sett noen blogger som har skrevet om mais og om hvor den kommer fra. Men det viktigste nå er å få opp bloggehumøret mitt og finne ut av hva jeg kan blogge om, for jeg er helt blank nå om dagen. Tips meg eller legg igjen en kommentar om dere kommer på noe da. For det hadde jeg satt pris på.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

 

 

Trøtt og sliten..

 • 24.04.2012 - 20:19

Jeg har desverre ikke fått anledning til å blogge i dag, før nå. Jeg har nettopp sett på Holel Cæsar og nå synes jeg det blir mer og mer spennende og i tillegg dramatisk for hver episode. Det kom egentlig som et sjokk at det var Runa som hadde blodkreft (buhu!) men det kommer sikkert til å gå bra som det omtrent alltid gjør i den serien. Men nå orker jeg ikke sette meg så mye inn i forskjellige temaer om hva jeg kan skrive om, for jeg er i grunn nokså trøtt og sliten i dag. Gleder meg til jeg kan krype under den varme dyna mi og legge meg til å sove.

-Blogges da!'

---Ragnfrid---

Utviklinssamtale...boring!

 • 23.04.2012 - 18:04

Ja, da er jeg her igjen da. Og i dag er det utviklingssamtale, og jeg har ikke time før halv åtte i kveld. Litt dumt siden jeg ikke får sett Hotel Cæsar, jaja sånn er det. Man kan ikke alltid få viljen sin (men jeg får det alltid). Så nå om en drøy halvtime skal jeg og mamma dra oppover mot Linderud, siden det er der skolen min ligger der. Så kan ikke blogge så mye i dag, men hva synes dere om den sminkevideoen jeg la ut i går? Jeg fikk i alle fall en kommentar av noen som synes den var kul.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Photoshoot bildene av Øyvår!

 • 22.04.2012 - 15:44

-Blogges da!

---Ragnfrid---
<<<Øyvår>>>
Ny header!

 • 22.04.2012 - 15:37

WHAT DO YOU THINK? 

Sminke, eller uten sminke?

 • 22.04.2012 - 11:47

Til vanlig går jeg ikke med sminke, men jeg trenger deres mening om hvordan jeg burde se ut på header bildene jeg skal ta i dag. Jeg hadde sminke på meg når jeg lagde den jeg har nå, men burde jeg prøve noe nytt eller sminke meg i samme stil som det jeg har på headeren nå? Klarer ikke helt bestemme meg skjønner dere, og jeg vil jo ikke at dere skal være ufornøyde med den. Men det son kanskje er væst er hvordan jeg skal ha håret mitt. Burde jeg flette det eller ha det rett og litt kjedelig (normale meg)? Det er håpløst å bestemme seg.

Plis legg igjen en kommentar på det.

-Blogges da!

---Ragnfrid...

Foran skjermen igjen.

 • 21.04.2012 - 20:21

Da har jeg kommet hjem fra en morsom dag sammen med pappa, og jeg fikk byttet skoene mine faktisk til helt nye. Så nå kommer jeg til å sitte her igjen, forasn skjermen. Normalt for meg det, men så i morgen kommer jeg til å sitte i timevis sammen med mine kjære venner (skolebøkene) siden jeg må gå opp i noen fag før jeg er ordentlig fornøyd med karakterene mine. Men sånn er det når man har satt seg et så stort mål som det jeg har gjort. Noe må man jo ofre for fremtiden sin.

Så kom den stunden hvor jeg ikke aner hva jeg skal gjøre igjen, så om dere har noen tips gjærne kom med de.

-Blogges da!

---Ragnfrid---Hva begynner på L og slutter på ØRDAG?

 • 21.04.2012 - 11:44

DEt er lørdag i dag og jeg har tenkt å ned til pappa for å sende sykkelen  min på repp + at jeg må til OsloCity for å se om jeg får byttet skoene min, siden de søyk i sømmen etter noen dagers bruk. Så tenker jeg nok at jeg kommer til å låne en del nye filmer av pappa (filmbiblioteket mitt). Resten av kvelden og sånt har jeg ikke helt fått planlakt, så det som skjer det skjer. I morgen blir det photoshoot bilder, som jeg kommer til å lage en ny header med. Resultatet legger jeg ut i morgen (bedt Øyvår om å være fotografen min, så vi får nå se hvor gode bildene blir). Blir nok lite blogging i dag, så kos dere videre.-Blogges da!

---Ragnfrid---

 

Fredags kos!

 • 20.04.2012 - 16:34

Da er det nok en skole uke som er unnagjort og nå kommer helgen i frammars. Nettop dusja (det var deilig) siden vi hadde gym i siste time, men nå har jeg tenkt å lese videre i Topp-bladet som jeg fikk i går. Men i morgen kommer søskenbarnet mitt på besøk til pappa (eldste dattera til onkel), har ikke sett hun på kjempe lenge så tror det blir fint å se hun igjen. Ellers i dag har vi feiret på skolen at vi vant "gullsekken" prisen og at vi i tillegg til det vant 100.000 kroner til skolen vår. Noen mener at Linderud var Norges beste skole etter det, men det har jeg delte meninger om.

Men jeg har veldig mange plakater jeg etter hvert kommer til å gi bort eller konkurere bort til de som måtte ønske det. Da vil det være plakater med alt fra: One Direction, Taylor Lautner, Rihanna, Ashley Tisdale osv. Bare så dere vet det. Så de som eventuelt ønsker plakater av disse kjendisene kan legge til en komentar som et hint om at de vil ha.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Gratis kinobiletter...,.

 • 19.04.2012 - 17:28

Siden jeg abonnerer på Topp, får jeg det i posten hver måned. Denne gangen lyste det opp i øynene på meg når jeg fikk øye på "Bli med på eksklusiv førpremiere" overskriften. -Wow! Kan vi virkelig vinne to gratis førpremiere biletter til LOL? Det er jo drit kult. Det var i alle fall det jeg tenkte. Så stod det at hver melding kostet 1kr, og da tok det ikke lang tid før jeg tok fram mobilen og meldte meg på. I tilleg meldte jeg meg på konkuranssen hvor du kunne vinne: "En trippelboks med de tre første Twilight-Filmene, en Breaking Dawn-delux boks, en Twilight-hårkam og en Twilight-kopp." Wee! Blir nesten overlykkelig når jeg ser sånne konkuranser jeg. Men nå vet jeg at jeg sansyneligvis ikke kommer til å få noen av delene, men hadde vært morsomt da. Eller hva?

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Kunne ikke blitt lettere...

 • 19.04.2012 - 15:33

Som nevnt tidligere skulle jeg ha naturfagsprøve i dag, og det var ikke så vanskelig som det jeg skulle ha det til å være. Alt jeg hadde pugget på og lest til var det som kom med, i motsetning til andre prøver vi har. Men var digg at vi fikk slutte litt tidligere enn vanlig da. Vi fikk gå en halvtime før vi egentlig skulle hjem. Så møtte jeg mamma på Manglerudsenteret og kjøpte meg et sett med nye linjal og diverse, og kjøpte meg en ny pakke med Fisherman`s friend. Så er jeg nødt til å gjøre ferdig norskleksa mi jeg begynte så vidt på, på mandag.

I morgen tror jeg ikke det blir noe blogging før seint på kvelden, siden jeg skal til Ski med pappa å prøve bunaden siden den er ferdig sydd. Litt lurt å ha en som passer akkurat og ikke er for vì eller for trang. Så skal jeg kjøpe meg nye gymsko i morgen.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Siste dagen i dag..

 • 18.04.2012 - 17:08

Jeg er så glad for at dette er den siste onsdagen med konfirmasjonskurs. Men denne gangen må jeg være sikker på at jeg får med med den konvolutten med bilettene inn til rådhuset, for glemmer jeg den kommer jeg meg ikke inn og kan heller ikke konfirmere meg. Heldigvis trenger jeg ikke tenke på å komme meg av gårde før om en en drøy halv time, førti minutter. Er endelig ferdig med RLE-leksa mi, så da er det bare å øve til prøven i morgen (weho!) Så nå skal jeg pakke sekken klar til i morgen og ordne bagen til jeg skal komme meg at gårde til konfirmasjonskurset.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Ikke mye igjen....

 • 17.04.2012 - 20:39

I dag har jeg sittet med leksene mine helt siden jeg kom hjem fra skolen og ennå er jeg ikke ferdig. Samfunnsfagen tok ekstra lang tid i og med at vi har om 2.verdenskrig og at det tar så lang tid å sette seg inn i det når mesteparten av det er ting du ikke har vært borti en gang. Så er jeg ferdig med engelsken, og godt er det. Nå har jeg igjen RLE-leksa, men den gjør jeg alltid etter skolen på onsdager. Norsken er vel egentlig den vanskligste denne uken (skal skrive dikt om deg selv) men det som er vrient der er å finne ut hva du skal skrive om deg selv. Ellers sitter jeg å prøver å unnagjøre litt av norskleksa, er nok greit i og med at den er vanskelig. Når det kommer til det å skrive om meg selv sliter jeg med, for jeg vet aldri hva jeg finner på, eller hva som passer inn.

På torddag er det naturfagsprøve i kapittel 8 og 9 i Eureka (graviditet og prevensjon). Tror det kommer til å gå drit bra, må bare øve på diverse begreper og ordforklaringer jeg ikke helt har fått inn i skolten min ennå. Men ha en god kveld videre da dere.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Gratis vannflaske....

 • 16.04.2012 - 18:50

På skolen i basistimen i dag fikk vi gratis vannflasker av "H2OSLO". De er blå og ser ganske ut som en normal drikkeflaske med tut på. Det er sikkert noen som har sånne flasker fra før av, men det er ikke så viktig å vite. Finn en flaske fra Intersport en gan også som jeg fikk på turnstevnet 2010, men den har jeg klart å miste. Men ellers i dag har jeg gjort leksene mine (som vanlig) og vært nede på Brynsenter og kjøpt meg iTunes gavekort 150,- Lenger har jeg ikke egentlig kommet i dag, men jeg skal se på Hotel Cæsar etter på da. Er så spennende for tiden (blir mer og mer spennende for hver gang spørr du meg).

-Blogges da!

---Ragnfrid---

En pause før "Historien slutter"

 • 15.04.2012 - 16:46

Helt siden i dag morges har jeg sittet foren pcen min å sett på de to første filmene av Ringenes Herre. Nå er jeg ferdig med å se den andre filmen i triologien og tar meg en god pause før jeg ser neste film som varer i 192min (da regnes det alltid med rulleteksten). Jeg merker jeg er stiv i hele meg og føler for å riste litt løs på kroppen, derfor tror jeg at jeg tar meg en joggetur eller noe for å få blodet til å pumpes rundt i kroppen min igjen. Så får vi se hva som skjer etter jeg har sett den siste filmen i triologien.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Eventyret fortsetter....

 • 15.04.2012 - 13:34

Som nevnt i sist innlegg sa jeg at jeg skulle sen den første av Ringenes Herre filmene, og nå har jeg sett den ferdig. Så jeg tenkte jeg kunne begynne på den andre. Siden jeg ikke har sett filmene før er det ekstra spennende for meg, siden jeg blir så fort revet med når jeg ser på film. Men før det blir for seint skal jeg sette på den neste filmen i rekken.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Bildene + dagen i går.

 • 15.04.2012 - 09:48

Sorry for at jeg ikke blogget i går som jeg hadde lovet, men jeg var hos pappa å ryddet i kjelleren hans også ble det litt lenger enn ventet. Jeg kom hjem rundt halv ti i går kveld og orket ikke blogge rett og slett. Men jeg har fått overført bildene fra mobilen og over til pcen så bildene kommer i dette innlegget. Hva mer kan man si? Jeg vet i alle fall at etter jeg har blogget ferdig for i dag skal jeg sette på Ringenes Herre - Ringenes brorskap.

 Chris Medina og Øyvår.

 Chris Medina og Meg. Vet det er et dårlig bilde, men det var Øyvår som tok det.

-Blogges da!

---Ragnfrid---Klem av Chris Medina + Kvelden er din.

 • 13.04.2012 - 21:35

Som nevnt tidligere skulle jeg på "Kvelden er din" i dag, og det var så morsomt. Hovedgjesten var Chris Medina, og når innspillingene var ferdig gikk jeg og Øyvår bort til han og tok bilder sammen med han og så ga han oss til og med en klem. Så fikk vi autografen hans. Hva som skjedde i resten av programmet kan jeg desverre ikke fortelle dere for det kan dere se på tv2 i morgen klokken 20:00. Jeg er ikke av den typen som bryter "copyright" regelen (alt innen kunst, bilder, tv-programmer o.s.v.) Men orker ikke blogge så mye i kveld for jeg er ganske sliten og trøtt, men bildene av meg og Chris medina kommer i første innelgg i morgen. Må dere ha en fin kveld videre da dere.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Blir DU den heldige?.......

 • 12.04.2012 - 22:33

De som klarer å legge merke til hva nytt jeg har gjørt med bloggen får følgende:

 • Vurdering av bloggen sin + terningkast.
 • Bestemme hva "Temaet" til neste vlogg skal være.
 • Komme med et "Tema" for nete innlegg.
 • Bestemme hva jeg skal ta bilde av, neste gang jeg tar et bilde.
 • Stille meg så vanskelige spørsmål at jeg antagleig ikke vil kunne svare på det.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Studiedag er noe ordentlig drit.

 • 12.04.2012 - 20:47

I dag var det nok en gang studiedag, og i går fikk vi utdelt et hefte med diverse oppgaver vi skulle gjøre ferdig til i morgen (de som ikke gjør det ferdig til skolen i morgen, må sitte igjen etter skolen er ferdig med å gjøre det ferdig). Fagene vi skulle arbeide med var: Samfunnsfag, RLE (leksa som sto på ukeplanen), Norsk og matte. Matten var lett til en viss grad, men de vanelige leksene i Norsk som sto på ukeplanen var vanskelige. Særlig når man ikke helt forstår hva man leser om (ofte sånn med meg i norsk), men til vanelig er jeg ferdig med skolearbeidet når klokken er rundt 18:00 og i dag ble det lekser fram til 19:25. Det er nesten en og en halv times forskjell det.

Nå er jeg bare glad for at jeg er ferdig med alt så i morgen er det rett hjem etter siste time, så dusje + pynte meg (normalt penkledd) og komme meg av gårde til Nydalen for og være publikum på "Kvelden er din" som jeg har hørt rykter om går på tv2, men jeg vet ærlig talt ikke selv for jeg har aldri sett på det selv. Vi skal være der klokken halv seks og så sto det på den E-posten mamma fikk at det holder på i 3 timer fra og med da vi må være der.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Visste du at......

 • 11.04.2012 - 20:36

Visste du at jeg har Bloggurat? Det er kjempe kult. Der kan du få en sånn greie på siden som viser hvor mange lesere du har og hvor mange forskjellige steder leserene kommer fra. E`kke det kult, vet ikke jeg! Skaff deg det du også.

---Ragnfrid---

Blogg vs Blogg!

 • 11.04.2012 - 16:49


Blogges hennes kan du besøke HER!

                                                                      

Bloggen deres kan du besøke HER!


ALT ER OPP TIL DEG!

Ulykkesdag...

 • 11.04.2012 - 16:20

Denne dagen har i og for seg gått bra bortsett fra i kunst & håndtverken, for da klarte jeg først å pusse på leken jeg lager så hardt at jeg fikk fingeren min i klem (føltes som om jeg fikk en hammer smelt inn i hjernen) og en stund etter det når jeg skulle bytte ut pussepapiret kom jeg til å skjære meg på det. Så nå verker fingeren også svir det i henda. Heldige meg eller? For det føles ikke sånn.

Men jeg er ferdig med RLE-leksa mi for i dag, som gjør at jeg har èn mindre ting å gjøre på studiedagen i morgen. Da har jeg bare norsk- og matteleksa igjen + arbeidsheftet å gjøre ferdig til fredag. Mest sansynelig tror jeg det skal gå så det suser, for jeg synes ikke noe av det var spesielt vanskelig. Så om 1t og 45min er det klart for å komme seg på konfirmasjonskurset igjen (hater at det varer i to timer) ganske synd for da får jeg ikke sett dagens episode av Hotel Cæsar.

Da skal jeg gå å spise middagen min, så da blogges vi sikkert senere utover kvelden hvis jeg orker.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Bli ferdig da!

 • 10.04.2012 - 18:16

Hei og god ettermiddag alle sammen! Nå sitter jeg foran pcen min og har nettopp gjort ferdig dagens lekser, men har selvfølgelig en del igjen før jeg er ferdig med alle leksene for dennne uken. Jeg vurderer littegrann på om jeg skal klippe neilene mine igjen, for nå har de vokst seg så utrolig lange. De har ikke vært så lange på ukevis. Så vet jeg at om jeg klipper de ned er det ikke like lett å vaske hodebunnen ren når jeg vasker håret.

Men nå er det ikke lenge til klokken er halv åtte og jeg håper at det nye dusjkabinettet blir ferdig montert til åtte for det er da jeg vanligvis dusjer. Hvis det ikke er ferdig innen det kommer jeg til å klikke for jeg vil ikke lukte som en pakke med rotne egg på skolen i morgen. Og de som detter det opp har holdt på siden tolv i dag morges (og det er lenge siden). Men jeg har ikke så mye mer å si nå, så det blir vel sikkert mer blogging senere i kveld.

 Jeg er kjempe trøtt i dag.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Kjeder meg, og venter på kvelden.

 • 09.04.2012 - 20:27

Da er klokken nesten halv ni og jeg kjeder meg. Det er skole i morgen og jeg har vært så flink at jeg pakket sekken min klar i stad. Er ikke egentlig mye som skjer her annet enn at jeg hører på musikk og prøver å finne en film jeg kan se før jeg legger meg. Sorry for at jeg ikke har lagt ut noen bilder fra ferien min sammen med vennene mine, men bateriene til kameraet gikk tom for strøm. Men det blir nok noen bilder denne uken regner jeg med siden jeg ikke gjør annet enn å gjøre lekser på fritiden + å se på Hotell Cæsar da, men det tels vel ikke, eller gjør det? Samma det, men da snakkes vi vel i morgen vil jeg tro. Ha en god natt da dere og kos dere videre i kveld.

 Miss us!

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Endelig kommet hjem...

 • 09.04.2012 - 17:01

Det har vært en kjedelig og lang vei hjem igjen fra Rjukan og det merkes. Jeg er helt ferdig etter hjemreisen, og jeg er trøtt. Rett og slett helt utmattet, men det var deilig å komme hjem til pannekaker da. Det er så lenge mellom hver gang vi har det så det er kjempe godt hver gang. Men kom hjem for nesten en time siden, og det var godt det bortsett fra det stygge været da. Det reiner og reiner og i stad tror jeg det snødde. Håper det ikke blir snø til 17.mai da for da nekter jeg plent å gå ut. Men da er ferien over da dere, for i mogen er det skole og jeg gleder meg, men samtidig var det trist å reise hjem til Oslo igjen da. Blir ikke noe mer blogging før senere i kveld eller etter skolen i morgen hvis jeg får tid (aner ikke hvor mye lekser jeg får).

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Ferdig med å rydde!!!

 • 08.04.2012 - 14:35

Da har jeg ryddet og vasket ferdig leiligheten til tante, tok ikke så lang tid heller. Men nå fant jeg ut at Melissa er hos Moah (som bor 5min å gå unna byen) og det er langt å gå, serlig når man går alene. Men siden det er min siste dag her oppe så får jeg vel ofre litt synes jeg. Jeg har dobbeltsjekket bussrutene så jeg tar den som går ti på halv told i morgen. Jeg mener det er mer lurt å være på den sikre siden enn på den usikre fordi man glemmer å sjekke tidene ut. Men jeg vedder på at Miriam vil bli glad når jeg kommer hjem i morgen da. Hun har jo ikke sett meg siden forje Fredag, og det var ikke lenge heller for da pakket jeg siste rest og dro (gjorde dette etter skolen). Men nå ønsker jeg meg mer komentarer for jeg vet det er veldig mange som har vært innom bloggen i dag og jeg vil jo gjerne se hvor mange lesere jeg egentlig har og hvor mange som faktisk liker å ta en titt innom inne i mellom. Men jeg tvinger jo ingen for det er ikke jeg så god på å gjøre.

Var det noen som fant ut hvor "I got you" kom fra? I påskekrimmen azza. For det ser ikke sånn ut, men det er i alle fall dere som må være detektivene å se hva jeg mente med det og eventuelt hvor det kommer fra. Kan det ha vært Frøken Aune som skrev det, eller var det Fru Olsen, eller kan det ha vært Mathias. Kanskje kokken gjorde det til og med. Hm! nå kan dere lure, men dere er nødt til å komme med et svar for den som klarer å komme seg frem til svaret "kan kanskje vinne en fin premie"..........Men hva det blir, det er en hemmelighet.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Kommer til å savne dere.

 • 08.04.2012 - 12:34

Filmen vi så i går var kjempe spennende. Siden alle likte krim passet det godt med en super spesial av  Varg Veum. Og i kveld skal vi se Engler og demoner som går på tv3 klokken 21:00. Men i dag er det min siste dag her oppe på Rjukan. Jeg reiser i morgen, så jeg har tenkt å være med Melissa i dag hvis hun er hjemme og hvis hun i det hele tatt orker å ut. Men det får hun bare orke, for nå har tante tatt seg en tur ut for å ta bilder og kose seg. Så da sitter jeg alene hjemme i leiligheten til tante og venter på at det skal skje noe. Men skal det skje noe er jeg pinade nødt til å få ræva mi i gir.

Siden jeg vet at Melissa bruker lang tid på å våkne, stelle seg og sånne ting velger jeg å bruke tiden på å vaske og gjøre rein leiligheten til tante. Så vedder jeg på at jeg blir ferdig innen Melissa er ferdig med å stelle seg. Jo! Så må jeg huske på å levere tilbake filmen på Shell før klokken 18:00 i dag. Skulle ønske det var en annen løsning på dette her, for jeg vil mer enn hjerne være her på Rjukan sammen med vennene mine og familien min (i alle fall resten av dem).

Jo! Så kom jeg til å tenke at det nye bloggsystemer er ikke så ille som det jeg trodde det ville bli. Jeg bare trengte litt tid på å sette meg inn i det, men sånn er det vel med alt, eller hva? Så siden jeg ikke er av den typen som liker å komme hjem så seint om kvelden tar jeg den bussen som går ti på halv tolv eller noe tror jeg. Men kommer nok til å savne alle sammen så forferdelig mye.

 Meg for veldig lenge siden....

-Blogges da!

Men hva synes dere om påskekrimmen i går da?

---Ragnfrid---Påskekrim!!!!

 • 07.04.2012 - 18:37

Det var en solfylt påskeaften byen var full av mennesker. Etter at Mathias kom ut fra den lokale puben hørtes en stor eksplosjon fra drosjeplassen ved gamle Robertos. Folk var forskrekket og fikk panikk. Mathias satt å grublet på sine tanker, mens han så seg rundt i det virvare av mennesker som hadde strømmet til. Langt i det fjerne hørtes et dame skrik. "Hva kan dette være?" spurte han seg selv. Han løp oppover Sam Eydesgate fram til han kom til åstedet. Damen han hadde hørt skrike i ste var Fru Olsen som hadde vært enke siden 2008, da hennes mann døde i en båtulykke. Og eksplosjonen han hørte kom fra doene på undersiden av bygningen. Han gikk ned for å se, da han kom inn så han et lik på gulvet. Personen som lå død på gulvet hadde på seg hverdagslig treningstøy, han var skutt i hodet og kulen hadde gått igjennom venstre frontallapp og ut igjennom høyre øre. Eksplosjonen gjorde at det var vanskelig å se om han hadde fler skader.

Han så seg rundt, han fant stortsett ikke annet enn ødelagte toaletter og herpa vasker. En dorull var plasert i likets hånd hvor det var skrevet tre ord "I got you". Mathias prøvde å finne ut hva dette kunne stå for og hva det skulle bety. Mathias løp opp til poletiet som sto å trøstet Fru Olsen. Han spurte om han fikk lov til å snakke litt med Fru Olsen. "Siden du var på åstedet da eksplosjonen avtok, så du noe som virket mistenksomt?" Dette var da et obligatorisk spørsmål. "Ikke mer enn normalt vil jeg si. Det er jo en fin påskeaften og det er mange ute i den friske solen og det er ikke så enkelt å hode styr på alle sammen." svarte Fru Olsen som om hun aldri hadde sett finere vær i sitt liv. Mathias tenkte seg skeptisk om "Hvis jeg hadde opplevd et slik brak rett foran øynene på meg, ville jeg vært like pågående etterpå?"

Senere utover dagen da det nermet seg kveldningen, ble Mathias bedt på middag sammen med Frøken Aune på det lokale hotellet. Siden Frøken Aune var en av de mest siviliserte og velopdragne kvinnene her i byen så Mathias ikke noe galt i å gå på middag sammen med denne vidunderlige vakre kvinnen. Da de satt seg ned vet det reserverte bodet de hadde bestilt som vanligvis var med utsikt ut mot gaten og hadde bestilt seg mat som i dag var en saftig skalldyrstalerken, kom Mathias til å få øye på Fru Olsen. Siden han var så nysgjerrig på hva Fru Olsen snakket med kokken om glemte han helt å lytte etter hva Frøken Aune hadde å si. I stede for å gjøre stemningen dårlig unskyldte han seg og gikk i retning mot toalettene. Da han gikk inn på herretoalettet hørte han en trampelyd fra toalettet ved siden av, han gikk for å se hva det var, men før han rakk å se hørtes et skudd og et brak i utgangsdøren. Da Mathias løp etter for å se hva det var, var Frøken Aune borte. Mathias så en skygge i det fjerne og fulgte etter den, men han kom ikke langt før den var ute av synet hans igjen. Skyggen så ut til å være en kvinnes, men denne kvinnen måtte være veldig rark til beins.

Når Mathias kom tilbake til hotellet for å betale regningen for maten fikk han øye på Fru Olsen igjen, hun smilte lurt til han. mathias syntes hun virket vel så mistenksom til å kunne være skyldig. Men nå synes han at Frøken Aune kunne være nesten like mistenksom.

Dagen etter ringte han Frøken Aune for å spørre om hvorfor hun forsvant så plutselig, men han fikk ingen svar. Kunne det ha hendt henne noe? Hm! Det måtte da finnes en logisk forklaring på det. Så når han hadde våknet oredntlig og spist frokost gikk han ut på åstedet igjen, og denne gangen for å lete etter spor som kunne forkalre mer om hva som kunne ha skjedd. Når han kom fram så han noe han overså sist gang han var der. Han så nemlig en flekk med blod på veggen inne på den ene doen, noe som ville si at liket ble slått nedd før det hadde blitt skutt. Liket var allerede blitt fjernet av poletiet dagen før så det var lettere å komme over det han ikke så sist. Han gikk bort til speilet som var halvknust av smellet fra eksplosjonen, der så han noe rart i speilbilde. Det var ikke bare han som var der, det var. Nei, kunne det være. Han snudde seg, Fru Olsen!¨sa han med et digert brøl. Fru Olsen siktet på han med en pistol. Det var da alt gikk opp for Mathias.

Løsning:  Før eksplosjonen hadde Fru olsen og mannen som nå var myrdet kranglet sammen om hvorfor han voldtok Fru Olsen. Fru Olsen var nå gravid med hans barn og slo han i hjel fordi hun var forbannet på han. Etter å ha banket han opp tok hun fram en pistol hun hadde fått tak i noen dager før av kokken på det lokale hotellet og skøyt mot voldtektsmannen. Grunnen til at Fru Olsen skrek etter eksplosjonen var på grunn av at Føken Aune hadde kveldt hun. Mannen som ble myrdet var nemlig den forlovede til Frøken Aune, ikke rart at hun reagerte. Når Mathias spiste middag sammen med Frøken Aune på hotellet samtidig som Fru Olsen var der skulle Fru Olsen levere tilbake pistolen hun hadde lånt av kokken noen dager i forveien. Skuddet Mathias hørte på hotellet etter han var på do var Frøken Aune som hadde rappet pistolen ut av hendene på Fru Olsen. Frøken Aune ville hevne seg på det Fru Olsen hadde gjort mot  hennes forlovede. Hun bommet, og det var derfor han så skyggen som løp ut døren og det forklarte hvorfor det lignet en kvinne. Men det var også en logisk nok grunn til at ikke Frøken Aune svarte når Mathias ringte hun. Det ga jo enda mer mening når det var Fru Olsen som sto å siktet på han med pistol, for hun ville ikke at noen skulle finne ut av hva det var som hadde skjedd. Men hvor "I got you" kom fra det er opp til dere å finne ut.

---Ragnfrid---

på fjellet med tante!

 • 07.04.2012 - 15:02

Da sitter jeg hjemme i SingSing etter en fin og deilig tur på fjellet. Vi reiste vel bort i ti tiden i dag morges, og kom hjem nesten halv to. Vi spiste pølser og drakk  brus, men det var ganske kaldt der oppe da. Så kom vi hjem igjen da og tekte vi kunne ha en fin filmkveld sendere i dag, siden det er påskeaften ogsånt. For noe må man jo gjøre for å få det mer morsomere. har ikke helt bestemt oss for hvilken film det blir ennå, men morsom skal den være for hvis ikke er det ikke noe pøeng i å se en film.

Men nå er jeg så innmari lei. Det nye bloggsystemet får meg til å klikke, det er så innviklet at jeg nesten ikke forstår hva jeg klikker på og hva jeg gjør her inne lenger. Men det er jo større plass til å skrive her da, så får vi håpe det vil se sånn ut på bloggen også.  Sånn som hvis det hadde vært det gamle systemet ennå, ville det sett ut som om jeg hadde skrevet ganske mye allerede, men det har jeg ikke (ser ikke sånn ut i alle fall). Men får vel se om jeg orker å blogge mer i dag og om jeg gjør blir det i så fall kjempe seint eller noe sånt.

-Blogges da!

---Ragnfrid---
Jøss, det var interessant!

 • 04.04.2012 - 23:38

Vet dette er et ganske seint innlegg, men jeg bare følte for å skrive om det interessante temaet jeg nettopp har snakket om med en venn her.  Jeg personelig er jo ganske så glad i å snakke om teorier innenfor kategorier som: "hvorfor det?", "hvorfor skal det være akkurat sånn?" og "hva skjer etter døden?". Men i dag snakket jeg faktisk tilfeldigvis om "hva skjer etter døden" teorier. Så det morsomste var at teorien gikkut på at etter man er død blir sjelen vår ført til en ny "fase" hvor vi da får beskjed om hva vi skal gjøre i vårt neste liv. Og etter vi da har fått beskjed om denne saken/tingen kommer vi ned på joden igjen som det motsatte kjønn av det du var. Noe som vil forklare litt om hvorfor det finnes homosexuelle mennesker. Så snakket vi om noe annet oså som inneberte at i år 3000 vil jorden sprenge og 16 personer (sjeler) vil bli bedt om å skape verden på ny. Da er det snakk om at mennesket har mistet all sin viten om hva datateknologi, strøm osv.

Men som sakt dette er bare teorier, men ganske interessante. Er så typisk meg å klistre meg fast i sånn type stoff. Er ikke rart at mange sier jeg er smart. Men nå skal ikke jeg plage dere mer, for det var sikkert ikke noe moro for dere å lese dette her. hvis dere skal legge dere snart så Natta!

 

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Da var det gjort, eller i alle fall nesten..

 • 04.04.2012 - 15:58

Dagen i dag har stort sett gått til å lage konfirmasjonsinnbydelsene, men jeg fikk ikke printet dem ut da siden det ble noe surr med datoen. Det står en ting på nettsiden og en annen på e-mailen jeg fikk før konfirmasjonskurset begynte. Så jeg spurte konfirmasjonslederen min, men hun sa jeg ikke kunne få noe svar før nermere kvelden. Men, men. Det måtte jo skje en gang det også. Så nå har jeg kommet ned fra byen igjen og sitter sammen med tante å ser på Emil i Lønneberjet eller hvordan det skrives igjen.

Så planene for i morgen er å gå opp på byen å få printet ut de innbydelsene, og så får jeg vel se hva resten av dagen byr på. Vet i alle fall at jeg skal være med Melissa i morgen for hun sa hun skulle være med Moah til drammen i dag. Men nå har jeg tenkt å se på istid på tv2 + at det er sdå lenge siden jeg har sett den.

Må dere ha en fin dag videre da..!
-Blogges da!'


Gammelt bilde av meg og Miriam <3

---Ragnfrid---

Rjukan reunion!

 • 03.04.2012 - 21:32

Dagen i dag har vært kjempe morsom. jeg traff Makafi igjen, som jeg ikke har sett siden 8.klasse. Så var jeg sammen med Moah, Melissa og Alin(e) også. Vi gikk frem og tilbake på byen og kjøpte oss en lion-is hver. Nam, det smakte godt. Så gikk vi til Moah og pratet en del om ting vi har hatt behov for å prate om. Eller hva jeg vil si er normalt at vi gjør når vi henger sammen. Men ellers i dag har jeg spist middag, vi (jeg og tante) hadde kylling og hvitløksbaguetter og denne ganger var det jeg som laget middagen. Til desert hadde vi potetgull + dipp. Og så var det jo så bra "tima" at CSI:Miami gikk på samme tidspunkt.

Så i sta gikk tante tom for brus, så jeg var nødt til å gå ned på shell å kjøpe en ny flaske med Pepsi MAX! Fikk en liten kveldstur. Det er så fint og deilig vær ute, akkurat passe kaldt til å føle den friske luften i lungene dine.

Gammelt bilde av oss i Oslo......

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Jobbsøknad + annet.

 • 03.04.2012 - 11:51

God morgen alle sammen! Da har jeg nettopp sendt inn jobbsøknaden til miniøya festivalen og sitter i sofaen sammen med tante og gjengen å ser på Pippi Langstrømpe (vet ikke hvilken av de). Jeg skal sikkert stikke ut med Melissa i dag, og videre oppovet til Moah og Makafi. Men før jeg tenkter på det er jeg nødt til å ta meg en god og varm dusj. Så i løpet av uken er jeg nødt til å lage konfirmasjonsinnbydelsene hos og sammen med den kjempe kule tanta mi (som jeg er kjempe glad i). Er ikke så mye mer å si egentlig annet enn at jeg sikkert kommer til å blogge mer senere i kveld om jeg får tid. Det er jo så mye jeg gjør her oppe, så det er ikke alltid jeg husker å blogge.

Bare for å si det så kan dere kontakte meg på twitter også "AffiRaggi". Men dere trenger jo ikke å følge meg hvis dere ikke har lyst.


Meg og tante på svenskebåten på søndag.

 

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Back to Rjukan!

 • 02.04.2012 - 15:09

Hei alle sammen! Da har jeg endelig kommet tilbake til Rjukan. Er hos Melissa nå, vi har sitti på chatroulette og bare prata. :P Etterpå skal vi sikkert ut med Moah og Makafi siden Makafi også kommer til Rjukan idag! Det blir kos ;* det er sol ute, egentlig ganske kaldt selvom det ikke ser sånn ut, det blir sikkert litt blogging i ferien, for jeg har tenkt til å kose meg med venner som jeg ikke har sett på veldig lenge.. Blir sikkert en del bilder på slutten av uka. PS: Melissa hilser og sier HEI!-Blogges da!

---affimizza---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no