Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Jubileum

 • 31.03.2014 - 13:49

Hei! 

I helgen har jeg vært verdens dårligste blogger, men denne dagen skal feires fordet. Denne dagen er nemlig veldig stor for meg, med tanke på at det er jubileumsdagen til bloggen. Bloggen er 4 år i dag og jeg gleder meg til mange flere år her på bloggen. Det er veldig rart å tenke på at affimizza er 4år i dag, for det føles som om det var i går bloggen ble laget, men gud så mange minner som ligger her. Alt står skrevet svart på hvitt. Mine glade dager og mine mindre glade dager. PS - Ikke glem å melde deg på til månedens blogg, fristen går ut i kveld. Den heldige vinneren kåres i morgen. Lykke til!   ------ <<LINK>>

Forsøk: Hudkrem

 • 28.03.2014 - 09:28

Jeg er ikke noe ekspert på hudkrem, men nå vet jeg i hvert fall hvordan jeg lager det selv. Naturfagslærerne våre er nemlig utrolig glad i å gjøre forsøk, og i går skulle vi prøve oss på å lage vår egen hudkrem. Jeg har aldri likt kremer uansett hva slags krem det er snakk om, og jeg skønner nok bedre hvorfor nå. For meg er ikke krem hva det en gang var lenger, nå er det bare et dårlig minne. Det var kanskje morsomt å gjennomføre oppgaven, men så mye fett har jeg aldri sett på en gang. Det var ikke store dosen vi lagde, men det eneste jeg kunne se var alt fettet. Fett har blitt et dårlig tegn for meg, for det minner meg stadig på hvor stor jeg var før. 

Dersom du ønsker oppskriften hudkremen - legg igjen en kommentar i kommentarfelter, så kommer oppskriften i neste innlegg. 

 

Meld deg på!

 • 23.03.2014 - 19:53

Tenk at en ny måned snart er over. Det minner meg om at det snart er på tide med en ny runde med Månedens Blogg, eller hva? Er du interessert i å få akkurat din blogg linket, vel, da burde du melde deg på før du glemmer muligheten. 
Ikke til å skryte av

 • 22.03.2014 - 10:55

God morgen!

Det er deilig å endelig kunne skrive det igjen på en lørdags morgen. Nå har det gått så mange uker uten noen ordentlig blogging fra min side, og jeg håper jeg kan få gjort noe med det. Det er litt vanskelig å si hvor mye jeg vil blogge den kommende tiden, men jeg skal i hvert fall forsøke å få til litt mer enn hva jeg har kunnet den siste måneden. Dagen min har så vidt begynt, og jeg har ikke så mange planer. Jeg må først komme meg i dusjen og få stelt meg for dagen, men etter det er jeg ikke sikker på hva dagen skal gå til. Selv om det endelig er internett hjemme hos mamma, er ikke hastigheten noe å skryte av. Så om ikke pappa har alt for mye å gjøre i dag, tror jeg nok at jeg tar meg en tur innom om jeg orker. 

Se hva Melissa sendte til meg på Twitter for noen dager siden. Meg og Makafi i 7.klasse. Det er en del år siden blitt. Litt morsk, men den gang var det typik meg. #MissTheGoodOldTimes

Grimm Time

 • 21.03.2014 - 21:08

Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere dette, men den siste tiden har jeg fått helt dilla på en serie jeg fant på Netflix. Jeg kom helt tilfeldig over den da jeg lette etter nye ting å se på etter alle favorittseriene mine hadde sesongavsluttning. Grimm heter den for de av dere som ikke har vært borti den før. Jeg vet ikke hva det er med meg og overnaturlige greier, men jeg får tydeligvis super dilla på slike ting. Akkurat som jeg gjorde med Harry Potter, Twilight, The Host og så videre. Siden jeg endelig har fått internett hjemme igjen, er det ufattelig deilig å kunne sette seg godt til rette i sengen og se på seriene sine. Nå ble dagene plutselig litt enklere. Jeg trenger ikke lenger tenke så mye på hvor mye tid jeg bruker på hva til en hver tid på internett når jeg er på skolen. #TørkerSvetteAvPannen #ForEnLettelse Det jeg egentlig prøver å si er at jeg endelig kan begynne å kose meg om kveldene igjen.

INTERNETT !

 • 21.03.2014 - 17:24

Dæven! Nå vet jeg ikke hva jeg føler. Foruten tiden med internett hos pappa og på skolen har jeg ikke hatt internett siden før vinterferien. Det er ikke permanent internett vi har fått hos mamma, men bare jeg kan få tilgang til noe nett er jeg mer enn gald nok. Faktisk så føler jeg meg mindre avhengig av intenett etter den lange tiden uten. Jeg vet nå at tiden også kan brukes på mye annet enn bare å sitte på internett. Lkevel er det herlig å endelig kjenne på følelsen av å ha internett tilgjenlig når man trenger deg igjen. 

YES, COULD NEVER BY ANY HAPPIER AT THIS MOMENT!


Trappe ned på bloggingen

 • 20.03.2014 - 08:58

Med tanke på hvor mye skolearbeid som ligger foran meg de neste ukene, tror jeg at jeg må trappe ned på bloggingen. Jeg klarer ikke samle opp nok energi til alt, og dette er det siste semesteret før sommeren og jeg ønsker virkelig å legge alle krefter jeg har over på skolearbeidet. Jeg trenger gode karakterer, og jeg har visse fag jeg virkelig må jobbe hardt med. Derav blir det sikkert mindre blogging nå framover, til jeg har mindre å gjøre. 

(Beklager innlegg uten bilde)

Mye å gjøre

 • 18.03.2014 - 07:42

Alle som går på skole vet det er ekstra mye å gjøre på slutten av skoleåret, og den pakka har vi fått levert på døra allerede denne uken. Vi har en 3-5 siders naturfagsrapport å skrive om vann og bærekraftig utvikling innen påskeferien. Vi har prøve i mediefag på onsdag om alt vi har hatt om de siste tre ukene, og att på til skal vi begynne med prøve muntlig eksamen allerede til fredag. Den samme fredagen som vi begynner med prøve muntlig eksamen, skal vi begynne med bokpresentasjonene i norken. Yey! Kjenner meg utrolig heldig nå. 

Jeg har ofte tenkt på dette og lurer vel fremdeles på det, men hvorfor skal alle skoleoppgaver som krever enormt med tid og hjeneceller komme mot slutten av skoeåret? Det er jo nettopp på denne tiden av året jeg så vidt har nok med konsentrasjon til å leve ut resten av semesteret. Kunne ikke alle eksamner og tentamner vært nærmere jul istedet? For min del ville det ha vært mye enklere, men er det en ting jeg ennå ikke har klart å kontrollere så er det skolesystemet. Vondt & Verre

 • 17.03.2014 - 13:44

Skoledagen er snart over og jeg skal overleve de siste timene med katastrofal hodepine. Når jeg tenker meg om har jeg gått rundt med en utrolig vond hodepine i hele dag. Jeg vet ikke hva det kommer av, men jeg må ha fått det etter å ha sittet i en rar stilling med nakken min. Jeg kan ikke akkurat se noen annen forklaring på det. Selv om jeg er kjent for å ha mye vondt i hodet over korte perioder, kommer ikke hodepinene av de minste ting.
Jeg kan få hodepine når jeg er omringet av mye høy lyd over lengre tid, eller ved lite inntak av drikke og mat. I dag har det egentlig vært omringet av generelt lite lyd, og jeg har drukket så mye at jeg har vært nær å tisse på meg. Jeg kan ikke si jeg har spist rent lite i dag heller. Så "God knows what the reason might be". 

Late dager

 • 16.03.2014 - 12:52

Jeg må ærlig innrømme at jeg har vært en dårlig blogger i det siste. Jeg kan desverre ikke gjøre så veldig mye med det siden mamma ennå ikke har tatt seg bryet med å skaffe oss internett. Det er helt sikkert sunt å ikke ha internett hjemme med tanke på at voksne alltid sier det er sunt å kjede seg, men nå nærmer deg seg slutten på skoleåret og vi får flere og flere skriveoppgaver. Hadde dette vært før fronter sin tid hadde man printet ut teksten sin for så å gi den direkte til læreren, men siden den tiden er over er man 100% avhengig av internett for å levere skoleoppgavene sine. 

Det ble uheldigvis ikke noe blogginnlegg i går, men så skjedde det ikke så veldig mye rart i går heller. Jeg tok meg en tur på senteret for å kjøpe inn nye skoleting. Ut på kvelden kjedet jeg meg og tok meg en tur ut med kameraet. Fikk plutselig bare lyst til å ta bilder. 

#Skole #LiteBlogging #LiteLiv #Internett

Need summer now

 • 14.03.2014 - 07:39

Nok en gang har vi kommet til ukens ende, i hvert fall enden på skoleuken. Det skal bli deilig med helg etter en uke med lange skoledager og mye prøver. Hjernen min trenger å nyte det fine solværet vi har fått, og det er ikke så enkelt å få til når du er betinget til å sitte inne foran skolepulten hver dag. Jeg slutter tidligere i dag, hvilket er ganske deilig i seg selv, men som samtidig er veldig trist. Det betyr at jeg mister en del tid som jeg kunne ha brukt på internett. 

God helg!
Gode & Dårlige nyheter

 • 13.03.2014 - 08:45

Denne tordagen vil bli en pinlig dag for meg på skolen. Sigrid er nemlig på besøkningsdag her i forbindelse med hva de ønsker å søke når de går over på videregående. Dette kjenner jeg skal bli ekstra morsomt for min del. Forhåpentligvis vil hun ikke komme å plage meg i dag, for hun har vel garantert sitt eget opplegg å følge etter. Likevel har je mistanke om at hun vil støte på noen av klassekameratene mine og fotelle ting folk egentlig ikke behøver å vite. 

En glad nyhet har jeg også i dag, kanskje ikke positiv for dere som for meg. I morgen slutter jeg så tidlig som 11:40 på grunn av at lærerne skal på noe planleggingsgreier, og vi mister derfor matte og norsktimene våre. Litt synd, for da kan jeg ikke sitte like mye på internett som jeg ville håpet på. #KeySmash

 

Sleepy & Tired

 • 12.03.2014 - 07:52

Selv hvor deilig det er å ha funnet seg en gå-vei til skolen, vurderer jeg snart å ta T-banen igjen. Når jeg kommer hjem etter å ha gått, er jeg tappet for all energi. Jeg orker så vidt å gjøre leksene mine, men da jeg tok T-banen var jeg sliten, men jeg hadde i hvert fall nok energi til å gjøre de tingene jeg ikke har energi til å gjøre nå. Så har solen kommet tilbake, noe som gjør at jeg blir mer trøtt på skolen fordi vi ikke får være like mye ute som jeg ellers ville ha gjort på en solskinsdag. 


Er det ikke slik for alle da? Jeg mener at man blir mer sliten på skolen jo nærmere man kommer sommeren. Slik har i hvert fall jeg det. Jeg kan være helt "opplagt" i august og helt utslitt når det nærmer seg mai, juni og juli. Sommermånedene altså. 

Nå har jeg vel klaget nok over livet mitt i dagens innlegg. Det er ikke akkurat det negative jeg ønsker å fokusere på her på bloggen, selv om det kanskje er det jeg har en tendens til å skrive mest om. Så kom jeg nettopp på at jeg faktisk har mer å klage på i dag, men ikke til dere. Denne gangen er det lærerne jeg må klage til, for de har ennå ikke lagt ut sendingen vår. #KeySmach #DoYourJob 

kjøligere luft

 • 11.03.2014 - 07:51

Jeg liker tirsdager, for det er første dagen i uken med mediefag og som regel er det alltid noe nytt vi blir satt i gang med. Denne uken er deg grafisk design for C-klassen, noe jeg ikke synes er fullt så morsomt som andre ting vi jobber med, men denne gangen kan bli morsom da vi skal lage reklame. Det er litt synd at vi får en samlet karakter for arbeidet i tv-studio, på grafisk design og  på reklame. Uansett tror jeg nok ikke jeg skal være så bekymret, for jeg har gjort mitt beste i alt vi har hatt til nå.


(Just because I get a summer-ish feeling)

Ute skinner solen, men det er nok litt kjøligere i dag enn det var i går. Det er egentlig helt greit for min del, for siden jeg er i DEN uken, som jeg er i hver måned hele året, synes jeg av en eller annen rar grunn at det er deilig å være ute i litt kjøligere luft. Men en hver kvinne har sine behov, er det ikke det man pleier å si?

 

Ny vei til skolen

 • 10.03.2014 - 07:45

God morgen kjære lesere! I dag er det mandag, kanskje ikke fullt så morsomt for meg som nesten ikke har fått sove i helgen. Likevel går tiden, noe man bare må forholde seg til. På tidsskjemaet i dag står det blant annet oppført en matteprøve og litt filming til engelsken. Nå er det heldigvis fint vær, noe det ikke var på torsdag forige uke. Jeg skal i hvert fall krysse fingrene mine på at finværet holder seg slik det er nå ut uken. Ingenting hadde vært bedre akkurat nå.

I går ble det ikke noe blogging, hvilket skyldtes at jeg ikke orket å hjem til pappa for å stjele nettet hans. Jeg valgte istedet å lese videre i boken vi skal lese ferdig innen neste fredag. Jeg er ikke kjent for å være noen leseløve, og nettopp derfor måtte jeg bare bestemme meg for å lese videre i boken. I går fant jeg meg ogaå en ny vei til skolen. Jeg har nemlig funnet ut av at det tar meg halvparten av tiden å gå til skolen, enn det det gjør å gå til T-banen for så å ta T-banen for så igjen å gå fra T-banen og til skolen. Yey me!

Women's day

 • 08.03.2014 - 16:56

Det er en ny dag med nye muligheter, og spesielt for oss kvinner. I dag er det nemlig 8.mars, og for de av dere som ikke vet det allerede, vil det si at det er den internasjonale kvinnedagen i dag. Gratulerer med dagen! Jeg kan nok tenke meg at menn ofte blir sjalu, da de faktisk ikke har en egen "mannedag". Haha! De av dere menn som faktisk er fedre, får ta til takke med farsdagen. Bedre kan vi desverre ikke få til. 

Hvert år på den internasjonale kvinnedagen vet jeg det er en fast tradisjon flere steder i landet, der man har muligheter for å gå i tog og vise sin stolthet som kvinne. Jeg er kvinne selv, eller nesten i hvert fall, men går desverre ikke i tog selv. Enkelte ganger kunne jeg ønske at slike arrangementer kunne tatt hensyn til de av oss som faktisk liker å sove noen timer ekstra om morgenen. Utrolig nok var det veldig mange i byen i dag. På Karl Johans gate var det så tett med mennesker at det nesten var umulig å komme seg fram noen steder. Til tross for det synes jeg det har vært ganske deilig å være ute i dag. På første gang på lenge har det vært sol og forholdsvis fint vær. Jeg har på følelsen av at det kommer regn til kvelden, men så lenge det ikke ødelegger resten av dagen er det helt greit for meg. 

PS: Programmet vi filmet i går, ligger fremdeles ikke ute på skolens nettsider, men det ble lovet at sendingen skulle ligge på nett innen mandag eller tirsdag. Gleder meg veldig til å legge det ut på bloggen. 
 

Show Time!

 • 07.03.2014 - 07:51

Da har fredagen kommet og vi er bare noen timer unna Live-showet vårt. Vi er ikke helt sikre på når vi er på luften ennå, men en gang mellom 08:30 og 11:40 blir det i hvert fall. Det er da vi har medietimer, og etter denne fredagen er over er tiden vår i Tv-studio også over. Jeg vil savne det, for jeg har hatt det så utrolig morsomt disse fire dagene vi har fått sjansen til å bruke tv-studio. Jeg regner nok med å få lagt ut hele programmet i lunchen, hvis det ligger i arkivet innen da. Uansett skal jeg få lagt sendingen ut på bloggen før eller siden. Koste hva det koste vil. Håper det ikke bare er meg som gleder seg til skoledagen i dag. Det er tross alt fredag, hvilket også vil si at det er helg så fort vi kan få lov til å forlate skolens fire vegger. 

Fin fredag!

On a rainy day

 • 06.03.2014 - 08:51

Jeg gruer meg til hver regnværsdag, spesielt hvis jeg vet vi må gjøre ferdig oppgaver som krever at vi er utendørs. Siden det ikke er så mange engelsktimer igjen å bruke på å lage filmen vår, bestemte vi oss innad i gruppa for å få unnagjort mesteparten av filmingen i dag. Desverre kom regnværet, og siden kameraene på skolen koster rundt 30 000 kroner, er det ingen som ønsker å se noe utstyr bli ødelagt på noen som helst måte. Ikke en gang av regnvær. Det er egentlig ganske kjipt, men ingen kan bestemme over Moder Jord. Regnvær er morsomt når man er liten, men når man blir eldre kan regnvær skape problemer. Akkurat som dette tilfellet i dag. Det eneste vi kan gjøre nå er å spørre engelsklæreren vår hva som er lurt å bruke tiden på, siden det ikke ser ut som om det bli stort med filming i dag.

 

Den fødte programleder

 • 05.03.2014 - 10:19

Jo lenger jeg sitter inne i tv-studioet, desto mer føler jeg meg som en ordentlig programleder. Noen ganger sitter jeg faktisk og føler meg som den fødte programleder. Så morsomt føler jeg at det er. Det er ikke rart at dette er min store drøm, for jeg trives med det og synes det er "beyond words" å endelig få sjansen til å teste ut mitt eneste og store drømmeyrke. Tenk dere meg som framtidens kanskje nye Lindmo, eller Skavlan. Kanskje også Else. Who knows. Morsomt er det i hvert fall.Tv-studio

 • 05.03.2014 - 07:52

Denne uken byr bare på morsomme medietimer for min del. Vi skal lage tv-sending som skal sendes live på fredag på skolens tv nettsider, og jeg skal være programleder. Jeg gleder meg som et lite barn jeg, men det er ikke bare meg alene som skal være programleder. Dette er noe jeg drømmer om å bli og av alle de som ønsket å være programleder, ble jeg stemt fram som en av de to hovedprogramlederne. Det krever mye arbeid for å lage en tv-sending, så alle jobber på spreng. Vi programledere er allerede ferdig med å skrive et utkast til manus, men som alt annet må det godkjennes av læreren vår før vi går videre. 


Bildet er hentet fra skolens tv nettside - f21.tv

Siden vi har hele dagen med mediefag tok jeg med meg kameraet mitt. Noen bilder må jeg klare å fa av meg selv i "action", men så fort jeg har kommet meg hjem i dag vil nok hele kvelden gå til å øve og lese mer til morgendagens naturfagsprøve. 

PS: Siden mange av dere er på skolen under livesendingen på fredag, tenker jeg å legge sendingen ut på bloggen. Alt blir lagt ut på YouTube, og vil derav være enkelt å finne. 

Helt dilla på - Narnia!

 • 04.03.2014 - 07:53

Jeg vet jeg ikke er verdens beste på å blogge for tiden, men tro meg, jeg er minst like irritert over situasjonen som dere er. Likevel er det ikke i dag jeg velger å tenke på det negative. I det siste har jeg fått utrolig dilla på Narnia igjen. Jeg har to av filmene hjemme og uansett hvor mange ganger jeg har sett de, har jeg plutselig fått helt dilla igjen. Sist gang jeg hadde dilla på enkelte filmer var det Twilight Sagaen, og før det Harry Potter. Men nå, uten og egentlig ha noen grunn til det, har jeg begynt på Narnia filmene. På en eller annen måte i nærmeste framtid må jeg få tak i den første filmen: The Chronicles of Narnia the Lion the Witch and the Wardrobe. 

I går kveld fikk jeg endelig kosekveld sammen med mamma igjen, og selv hvor gammel jeg er synes jeg det er like koselig hver gang. Jeg og mamma har nemlig en felles interesse når det kommer til krim, og vi har fått  skikkelig sans for den nye norske krimserien på TV2 - Det Tredje Øyet. Er det en ting jeg føler Norge er best på, er det å lage krim. Det er helt annerledes bygd opp enn for eksempel CSI tv-seriene. Jeg venter i spenning på neste episode som kommer neste mandag 21:40.

 

Familiekveld

 • 03.03.2014 - 07:52

Selv om det ble sent i går kveld, hadde jeg det veldig koselig. Som nevnt i forige innlegg ble det fastelavensboller i tillegg til en fiskemiddag og filmkveld. Vi så The Smurfs 2. Ikke akkurat mitt valg av film, men det var i hvert fall en film ingen var så veldig negativ til heller. Som sagt ble det sent i går, og jeg var ikke hjemme før klokken var nærmere halv ti. Det eneste som slo meg inn da var å pakke sekk og gymtøy klart til i dag. Etter det gikk jeg vel egentlig og la meg.Nå har en ny uke startet og for min del er det bare å begynne med å lese til naturfagsprøven. Likevel er det ikke det som skal prioriteres først i dag, for jeg og resten av gruppen min i engelsk må finne fram kamerautstyr, slik at vi kan gå ut og filme det vi skal ha levert inn innen neste uke. 

Fastelavenskos

 • 02.03.2014 - 13:48

Fastelaven er en høytid jeg egneltig ikke har noe spesielt forhold til. Jeg feirer den, men jeg vet egentlig ikke hvorfor vi feirer den. I år er jeg hos pappa, og det blir fastelavensboller og mye annet godt. Hos pappa er det alltid koselig å være. Det er varmt og godt, og utrolig stille. Med andre ord er det en avslappende atmosfære hjemme hos pappa. Jeg blir ikke irritert og føler ingen trang til å være sint på noe eller noen, hvilket jeg synes er deilig en gang i blant. I dag er det utrolig deilig å være hos pappa, for det er internett her. Noe dere har fått med dere at jeg ikke har hjemme, og det er noe jeg virkelig savner å ha tilgang på. I morgen er det atter en ny skoleuke, og jeg må lese alt jeg kan til naturfagsprøven vi skal ha på torsdag. Økosystem er ikke mitt sterkeste emne i naturfag, og for meg som hater karakterer lavere enn 5- er det nesten pålagt å lese og øve mye. Hadde det ikke vært for at matteprøven blir utsatt til mandag neste uke, skulle vi hatt matteprøve denne uken også. Jeg merker at skoleåret er mot sin ende, for det er så mange prøve i vente. 

 

Birthday girl

 • 01.03.2014 - 13:20

Det er helg og det er starten på en ny måned. Diana fyller 2 år i dag og livet er bare koselig denne lørdagen. Jeg vet jeg har sagt at vinneren av linkerunden blir trukket i dag, men siden jeg ikke har stort med tilgang på nett i dag, tenker jeg å ta det i morgen. Jeg er blitt bedt på boller og annet kos hos pappa, og tenker det ville vært koselig å dra dit. Det er tross alt fastelaven i morgen. Til forskjell fra mamma, har faktisk pappa internett. Noe jeg tenker å benytte meg av. Resten av dagen skal jeg bruke på å hente posten der vi bodde før. Ingen har hentet posten siden vi flyttet og det tar litt tid for posten å ordne med disse flytteskjemaene. Jeg føler fremdeles at jeg trenger litt morsjon etter den ene uken jeg var hos Moah. Jeg lover dere, jeg har fremdeles mareritt om ris. Heldigvis forstår mamma meg og har ikke laget en eneste middag med ris siden jeg kom hjem.Nå sitter jeg alene på W.B Samson cafè på Manglerud senter og benytter meg av det nettverket de har der. Det er utrolig treigt, men for meg som har gått omtrent to uker uten nett hjemme, er det bedre enn ingenting. Jeg må uansett få blogget på en eller annen måte. Det jeg savner med å ikke ha nett hjemme, er muligheten til å gjøre leksene mine. 90% av de leksene vi får skal leveres på fronter, og uten nett må jeg gjøre leksene på skolen istedet for hjemme. 

 

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no