hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Føler det er unødvendig 31.03.2013

God kveld!

Nå begynner jeg å kjenne at jeg kjeder meg veldig her. De minste skal mer eller mindre legge seg snart og jeg får som resultat av det ingenting å gjøre. Miriam har jo holdt meg gåen helt siden jeg kom hjem og når hun går til sengs vet jeg ikke riktig hva jeg skal finne på for å more meg. Hadde jeg vært hjemme hos tante ville jeg satt meg ned foran Tv-en og spilt Gitar Hero Metallica. Tror det er det eneste Wii spillet hun har jeg føler en interesse av å spille. Mamma eier ingen Nintendo Wii, så da blir det liksom ikke noe actionfyllt å finne på. Pappa har det da, men jeg føler det er unødvendig å reise nesten en halvtime med buss bae for å spille et spill. 

---Ragnfrid---

 • Dato: 31.03.2013
 • Tid: 20:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Det er tanken som teller 31.03.2013

Hei!

Det kjennes lenge siden jeg la ut siste innlegg, men jeg vet det ikke er det. Tok meg nettopp en dusj, for jeg var så lei av å gå rundt og lukte svette og våt hund. Det var deilig å vaske bort den siden ved ferien. Nå tenker jeg nok å se alle de episodene av seriene mine som jeg ikke fikk sett i ferien på grunn av at jeg ikke har hatt tilgang til internett. Må liksom gjøre noe for å få tiden til å gå også. Så er det fremdeles ingenting som skjer hjemme annet enn at Miriam og Diana klenger på meg. Pluss at timene hjemme går så treigt når jeg ikke kan være med verken tante, Melissa eller Moah lenger. 

Foressten fikk jeg den fineste bursdagspressangen av Moah. Jeg fikk den kanskje i seineste laget, men det er tanken som teller. Jeg fikk en "Jean Marc pour femme for women deo parfum og body sparay". Ikke det at merket sier stort for meg, men jeg synes den lukter godt og ser pen ut. 

---Ragnfrid---

 • Dato: 31.03.2013
 • Tid: 18:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Vinner av linkerunden uke 12 og 13 31.03.2013

(Kilde: http://iselinilsen.blogg.no/)

Den heldige vinneren av linkrunden for uke 12 og 13  ble Iselin Nilsen. Hun er en 15 år gammel jente fra Oppegård og interesserer seg for mote, gutter, sunn kosthold og venner. Bloggen hennes har et ganske stort og åpent design med lyse toner og bilder på rundt 900 - 1000px. Slik jeg har fått inntrykk av er hun en søt og trivelig jente. Det er verdt å stikke en tur innom bloggen hennes som du finner HER (link)

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et fint bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemargen min.

Om ikke du ble ukens blogg kan du alltids melde deg på neste linkerunde som publiserer onsdag om to uker. Bedre lykke neste gang. 

 

 • Dato: 31.03.2013
 • Tid: 17:13
 • Kategori: Linkerunde
 • Kommentarer: 0

Trøstepremie 31.03.2013

Siden det ikke ble noen vinner av ukens blogg i påskeferien, fordi jeg ikke blogget. Har jeg bestemt meg for at den vinneren jeg trekker kan få sin trøstepremie og få to ukkers linking på bloggen i stedet for en. Tror de aller fleste som meldte seg på fortjener det når jeg var så dum og ikke blogget. Så fort jeg har funnet ut hvem jeg vil skal vinne legger jeg det ut på bloggen og informerer mer rundt dette. Håper dere klarer å få lest alle blogginneggene jeg legger ut i dag. Jeg føler det er så mye jeg har på hjertet. Har jo ikke fått skrevet en dritt denne uken, men håper dere ikke har noen ting imot det. ---Ragnfrid---

 • Dato: 31.03.2013
 • Tid: 16:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Så slem jeg har vært 31.03.2013

Tenk at det nå er gått en hel uke siden sist jeg oppdaterte dere. Det er egentlig ganske lenge siden jeg har hatt en så lang "pause" på bloggen. Faktisk har jeg ikke vært borte fra bloggen så lenge siden Hvite busser turen vår i 9.klasse. Dessuten har det vært påskeferie for veldig mange og da regner jeg med at de aller fleste tok seg friheten til å nyte den. 

Nå er jeg hjemme i Oslo igjen. Kom hjem for knapt en halv time siden, men skal si det var litt deilig å få internett tilgang også. Tante hadde ikke akkurat internett 24 timer i døgnet, så ble utrolig lite blogging. Faktisk ingenting. Kort oppsummert var det ikke mye som skjedde der oppe, men jeg fikk ihvertfall vært med Melissa og Moah. Var så vidt jeg fikk hilse på Makafi her om dagen, men det er ikke alltid jeg kan være på Rjukan like lenge som de andre. 

Bare for å ha nevnt dette også: Bloggen fyller tre år i dag :)---Ragnfrid---

 • Dato: 31.03.2013
 • Tid: 16:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Så tok det kanskje ikke så kortere tid likevel 23.03.2013

Okey så tok det kanskje ikke så mye kortere tid å komme seg oppover enn jeg gikk ut i fra. Jeg er kommet frem nå da og det kjennes ganske godt. Ikke noe mer sitte i bilen og kjede meg stunder, for jeg kjeder meg ofte når jeg sitter lenge i bil. Tre timer er ikke akkurat så veldig lenge, men det er lenge når det ikke er en dritt å gjøre. Når jeg kom ble jeg faktisk ganske glad, for tante sa nemlig ja til å hjelpe meg å skrive en helt ny låt. For det er faktisk ganske vanskelig når du ikke klarer å få inspirasjon fra noe. Akkurat nå er jeg alene i tante sin leilighet, for hun er nede i butikken sammen med Jonne og handler inn middag og litt kveldskos. Vet ikke hva vi skal ha til middag, så blir spennende å se hva hun velger ut. Jeg gjetter på at det blir Wock, for det har vi hver gang jeg kommer oppover av en veldig rar tilfeldighet. 

Siden jeg er på Rjukan frem til søndag går jeg ut i fra at det blir mindre blogging enn til vanlig, men minst ett innlegg skal jeg klare å skrive per dag. Så regner jeg jo med at flere av dere også skal på ferie, så da er det kanskje litt befriende og ikke tenke stort på bloggen, men om dere tar en tur innom en gang imellom blir jeg glad da. 

Håper dere kommer til å kose dere like mye i påsken som det jeg kommer til å gjøre :)

---Ragnfrid---

 • Dato: 23.03.2013
 • Tid: 17:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Kommer til å savne dere 23.03.2013

Det eneste jeg ikke liker med å reise oppover til Rjukan er alle de timene jeg ikke kan sitte og svare kommentarene deres, eller å oppdatere med noe nytt. Heldigvis tar det kortere tid med bil enn buss så det blir ikke alt for mange timer til vi blogges igjen. Dere har vært så utrolig snille meg det siste året som er gått og det setter jeg veldig stor pris på. Det at det finnes mennesker der ute i den store verden som kan finne meg nok så interessant er en positiv tanke for meg å bare. 

Da jeg startet opp bloggen i 2010 sammen med Melissa fikk vi sjeldent kommentarer og når vi først fikk noen var de som regel negative og trakaserende. Etter snart tre år med blogging har det forandret seg til det totalt motsatte, og for meg som slet på mitt værste med deprisjonen den gang, har forandringene fått meg til å føle meg ganske bedre som person. Tusen takk til alle dere som leser bloggen min. Jeg vet jeg ikke er så flink til å gi andre komplimenter, men jeg må bare si hvor fantastiske dere er og har vært. 

"Allways in my heart you will be"---Ragnfrid---

 • Dato: 23.03.2013
 • Tid: 11:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Minner om linkerunde 23.03.2013

Da er jeg her igjen for å minne dere om linkerunden som pågår. Du kan melde deg på HER (link). Vinner kåres i morgen og det er ikke lov til å melde seg på i dette innlegget. 

---Ragnfrid---

 • Dato: 23.03.2013
 • Tid: 10:03
 • Kategori: Linkerunde
 • Kommentarer: 0

"Smisk, smisk" (er så glad i deg) 23.03.2013

God morgen søte lesere!

Jeg våknet veldig tidlig i dag til å være meg, men det er fint å vite at jeg ikke våknet av bråk men at jeg faktisk måtte veldig på do. Faktisk våknet jeg til en herlig frokost: omelett. Så ble det ingen te i dag, men cola var ikke så aller værst det heller. Det er fremdeles noen timer til jeg skal dra og i mellomtiden er jeg nødt til å pakke (hihi), dusje og stelle meg og hele den pakke som følger med. Mamma er nødt til å pakke skiene mine og det utstyret jeg trenger for å gå på ski. 

Utifra det jeg har skjønt skal pappa en tur innom i dag for å gi meg feriepenger (er så glad i deg pappa "smisk, smisk"). Han er jo snill som gjør det og da, jeg har ikke bedt om noe så da er alltid litt ekstra stas å få noe. Jeg er som sagt nesten helt blakk selv og da kan det være litt motiverende å få noe jeg kan ha i lommeboken min. Ikke det at jeg tror jeg kommer til å bruke så mye, skal jo spare til Miley Cyrus' nye album. Får helt noya bare ved tanken på at hun faktisk lanserer et nytt album etter 2år, faktisk tror jeg det har gått snart 3år. ---Ragnfird---

 • Dato: 23.03.2013
 • Tid: 09:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Reiser i morgen 22.03.2013

Skal si diden flyr. Det er ikke mange timene til lørdag, og det føles nok så deilig etter harde og stressende uker med prøver og annet skolearbeid. Jeg reiser oppover i morgen da, til Rjukan. Jeg har ennå ikke pakket noe da (hihi). Tar det nok helt sikkert i morgen når jeg er ferdig med å sove og fullt opplagt. pluss at jeg helt sikker får hjelp av mamma slik at jeg ikke tar med meg unødvendige ting med oppover. Det liker jeg ikke. Da tenker jeg ofte på at den ledige plassen jeg ville hatt kunne utnyttes til ting jeg f.eks kjøpte, eller fikk. Så tar jo skittent tøy mye plass også. Er ikke bestandig jeg orker å brette det sammen og legge det i en egen bunke. Siden jeg ikke trenger å ta bussen i morgen blir jeg hentet en gang rundt 12:30 ich. Det som kanskje kan være en fordel da er at det tar kortere tid å komme seg frem. For meg er det ihvertfall en fordel, for da kan jeg ha litt mer tid til å være med venner. Foressten tror jeg ikke at jeg har fortalt Melissa og Moah at jeg kommer oppover, men det er moro. Da kan det liksom bli en overraskelse om jeg kommer å dinger på døre deres. I såfall vet jeg hvordan Moah ville reagert. Hun ville stått stum og sett på meg som jeg var et spøkelse helt til hun hadde innsett det var meg, så ville hun omfavnet hele meg som Miriam ofte gjør og gitt meg den mest vonde og mosende klemmen noen noen gang har gitt meg. Men som jeg sier "Moah er Moah, og jeg vil alltid være like glad i henne. Uansett hvor mosende disse klemmene hennes kan være"

---Ragnfrid---

 • Dato: 22.03.2013
 • Tid: 20:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Det er sabla vondt å bevege på meg 22.03.2013

Alt med ferie er bra, men ikke den delen hvor jeg ikke klarer å finne på noe. De siste timene har jeg vært på stua sammen med mamma og de to små, spist pizza og hatt det relativt moro. Fant ut av av jeg ikke kunne være på stua for lenge, for jeg ble så trøtt at ville jeg vært på sofaen mer nå ville jeg ha sovnet på øyeblikket. Det er fremdeles vondt i alle muskler, og det gjør ikke ting så lett akkurat i kveld. Spesielt ikke de gangene jeg er nødt for å gjøre noe, som å gå på do, lage meg mat, hente drikke o.s.v. Hele kroppen kjennes stiv og det er sabla vondt å røre på hver bidige muskel.Siden vi har om "Et dukkehjem" av Henrik ibsen i norsken på skolen, fant jeg like gjerne ut av at jeg kan se hele filmatiseringen av stykket som ligger ute på youtube. Det er mye som ligger der som ikke jeg ante fantes på nett. Føler litt at det du helst ønsker å se til hverdags ligger ikke ute på youtube, men det du minst interesserer deg for derimot. Det ligger der. Ulempen med det som ligger på youtube er at bildet blir ganske kornete. kan sikkert ikke klage, stykket er tross alt spilt inn i 1973. Faktisk når jeg tenker etter er det 40 år siden, for mamma var født i 1973 og hun blir 40.

 ---Ragnfrid---

 • Dato: 22.03.2013
 • Tid: 19:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Påskeferien - Endelig her! 22.03.2013

Hei, og ikke minst "god påskeferie"!

Vi har i hele fire uker sittet og ventet på denne dagen, og nå er den her. Dagen vi kan begynne å kose oss, ha skolefri ca halvannen uke. Kjenner det skal bli godt å ikke tenke så mye, kun kose meg og ha det bra. Men musikkprosjektet må gjøres noe med for at vi skal rekke å bli ferdig med ting i tide. For øyeblikket skal jeg  klare å skyve den tanken vekk og kose meg med en film eller lignende. Jeg må også tenke på å pakke det jeg skal ha med oppover til Rjukan i ferien, og jeg tar nok med litt mer enn hva jeg trenger som vanlig.

Etter jeg kom hjem har jeg laget meg en saftig lunch og er i ferd med å finne ut hva jeg skal fordra tiden utover ettermiddagen med. Mamma er ikke kommet hjem enda, så jeg får finne på noe jeg kan gjøre for meg selv fram til hun er hjemme. Går nok ut i fra at hun henter Miriam og Diana i barnehagen på vei hjem, og da går det ofte litt ekstra tid. Fy faen! Jeg er så støl etter gymtimen i går at jeg har gått rundt med muskelsmerter mellom skulderbladene, bak lår og foran på leggene, magen og spesielt rundt hoftepartiet. Som jeg sa på skolen "hadde jeg vært hjemme nå hadde jeg bannet til tusen og klaget over hvor vondt dette faktisk er". For det er virkelig vondt. Så sier veldig mange at det beste du kan gjøre når du er støl er å være mest mulig i bevegelse. Det hjelper ikke meg noen ting, for jeg har ikke noe å gjøre og blir derav bare sittende på rumpa. 

-Hva har du gjort i dag?
-Har du noen spesielle planer for ferien?

 ---Ragnfrid---

 • Dato: 22.03.2013
 • Tid: 16:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Hardt arbeid fører til et godt resultat 21.03.2013

Det er veldig fint å vite at det ikke er noe mer å fordype meg i når det kommer til samfunnsfagen. Jeg har tilføyet mer konkret forklaring på de fleste punktene, bare for å ha sikret meg selv en lettere forståelse av det jeg skal snakke om og tilrettelegge for læreren min. Får ikke jeg en god karakter på dette, nei da vet ikke jeg hva jeg skal gjøre for å prestere bedre. Jeg har mine gode egenskaper i godt behold og kommer garantert til å bruke smykket jeg fikk 6'er på i morgen. Helt siden jeg har begynt å bruke det på alle mulige prøvesituasjoner vi har hatt, har ting gått bedre for meg. Karaktermessig og tankemessig. Jeg kan nesten påstå det er blitt min lykkeamulett. Tydeligvis har jeg klart å glemme min egentlige lykkeamulett hos tante i høstferien og har ennå ikke klart å lete den frem igjen. Vi har forsøkt å finne den, men den som min gamle samfunnsfag skrivebok finner ingen vei tilbake til meg. Jeg har på følelsen av at de aller fleste ting som er viktig for meg forsvinner helt uten grunn. Jaja, enten er det ulykke eller uflakt. Ett av to liksom.

Må dere ha en viidunderlig kveld videre skjønne dere <3

 

 • Dato: 21.03.2013
 • Tid: 21:51
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

For mye å gjøre på kort tid 21.03.2013

Sitter å grubler på hva pokkern denne musikkvideoteksten skal handle om, eller det vil si jeg vet hva den skal handle om, men å få dette ned i skrevne ord er hardere. Vi har kommet frem til en genial handling vil jeg si, mest fordi det er et litt tabubelagt tema vi skal ta opp. For å strømme på med nok inspirasjon roter jeg meg gjennom litt eldre musikk fra de fleste superkjente kjendiser (ikke nye artister som Justin Bieber). Mye bra musikk fra blandt annet: Ne-Yo, Justin Timberlake, Madonna og Kany West.Føler jeg har litt for mye å gjøre på et veldig kort tidsrom. Det er snakk om alt fra Norsk, Engelsk og Mattetentamen pluss Eksamen som ikke er langt rundt hjørnet. Musikkvideoen skal også være ferdig og levert en gang i løpet av mai / juni. Så er det jo alle disse småprøvene frem mot sommeren. Æsj assa! Dette hater jeg. Prøver meg her og prøver meg der. Huff! Hvordan skal jeg komme meg gjennom denne siste perioden av 10.klasse? Mister snart tålmodigheten min. Jeg ønsker å fullføre med karakterer jeg selv er fornøyd med. Blir det for ille gir jeg opp alt som heter fremtid, i værstefall tar jeg 10.klasse omigjen. For det går vel an det også? (De gjør det hele tiden på TV og Film).

 ---Ragnfrid---

 • Dato: 21.03.2013
 • Tid: 19:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Ble lenger enn jeg så for meg 21.03.2013

Hei!

Skoledagen i dag ble lenger enn jeg så for meg. Vi var to timer på overtid siden min gruppe var nødt til å jobbe med siste finpuss på fremføringen vår. Er det en ting jeg bare må nå er det å få en best mulig karakter på dette, om ikke synker jeg ned en karakter, og det ønsker jeg ikke. Etter å ha sittet  på skolen til nærmere 15:45 tok jeg banen hjemover og møtte mamma på senteret. Kom hjem for ikke så mange minuttene siden. 

Nå har jeg endelig fått meg en ny ringperm så jeg kan begynne på min tredje perm til Topp-bladene mine. Har fremdeles ikke fått noen 2012 blader inn i permen ennå, så får se om jeg nesten behøver en ny etter denne også. Tror jeg må ta med i betraktningene mine at jeg er nødt til det. Etter det er gjort tenker jeg mest og få øvd på å fremføre mitt for mamma og få ledende tilbakemeldinger av henne, men i alle muntlige aktiviteter skårer jeg veldig høyt så vet på en måte fra før av at jeg ligger på 5'ern. ---Ragnfrid---

 • Dato: 21.03.2013
 • Tid: 17:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no