Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Føler det er unødvendig

 • 31.03.2013 - 20:54

God kveld!

Nå begynner jeg å kjenne at jeg kjeder meg veldig her. De minste skal mer eller mindre legge seg snart og jeg får som resultat av det ingenting å gjøre. Miriam har jo holdt meg gåen helt siden jeg kom hjem og når hun går til sengs vet jeg ikke riktig hva jeg skal finne på for å more meg. Hadde jeg vært hjemme hos tante ville jeg satt meg ned foran Tv-en og spilt Gitar Hero Metallica. Tror det er det eneste Wii spillet hun har jeg føler en interesse av å spille. Mamma eier ingen Nintendo Wii, så da blir det liksom ikke noe actionfyllt å finne på. Pappa har det da, men jeg føler det er unødvendig å reise nesten en halvtime med buss bae for å spille et spill. 

---Ragnfrid---

Det er tanken som teller

 • 31.03.2013 - 18:16

Hei!

Det kjennes lenge siden jeg la ut siste innlegg, men jeg vet det ikke er det. Tok meg nettopp en dusj, for jeg var så lei av å gå rundt og lukte svette og våt hund. Det var deilig å vaske bort den siden ved ferien. Nå tenker jeg nok å se alle de episodene av seriene mine som jeg ikke fikk sett i ferien på grunn av at jeg ikke har hatt tilgang til internett. Må liksom gjøre noe for å få tiden til å gå også. Så er det fremdeles ingenting som skjer hjemme annet enn at Miriam og Diana klenger på meg. Pluss at timene hjemme går så treigt når jeg ikke kan være med verken tante, Melissa eller Moah lenger. 

Foressten fikk jeg den fineste bursdagspressangen av Moah. Jeg fikk den kanskje i seineste laget, men det er tanken som teller. Jeg fikk en "Jean Marc pour femme for women deo parfum og body sparay". Ikke det at merket sier stort for meg, men jeg synes den lukter godt og ser pen ut. 

---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 12 og 13

 • 31.03.2013 - 17:13

(Kilde: http://iselinilsen.blogg.no/)

Den heldige vinneren av linkrunden for uke 12 og 13  ble Iselin Nilsen. Hun er en 15 år gammel jente fra Oppegård og interesserer seg for mote, gutter, sunn kosthold og venner. Bloggen hennes har et ganske stort og åpent design med lyse toner og bilder på rundt 900 - 1000px. Slik jeg har fått inntrykk av er hun en søt og trivelig jente. Det er verdt å stikke en tur innom bloggen hennes som du finner HER (link)

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et fint bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemargen min.

Om ikke du ble ukens blogg kan du alltids melde deg på neste linkerunde som publiserer onsdag om to uker. Bedre lykke neste gang. 

 

Trøstepremie

 • 31.03.2013 - 16:18

Siden det ikke ble noen vinner av ukens blogg i påskeferien, fordi jeg ikke blogget. Har jeg bestemt meg for at den vinneren jeg trekker kan få sin trøstepremie og få to ukkers linking på bloggen i stedet for en. Tror de aller fleste som meldte seg på fortjener det når jeg var så dum og ikke blogget. Så fort jeg har funnet ut hvem jeg vil skal vinne legger jeg det ut på bloggen og informerer mer rundt dette. Håper dere klarer å få lest alle blogginneggene jeg legger ut i dag. Jeg føler det er så mye jeg har på hjertet. Har jo ikke fått skrevet en dritt denne uken, men håper dere ikke har noen ting imot det. ---Ragnfrid---

Så slem jeg har vært

 • 31.03.2013 - 16:09

Tenk at det nå er gått en hel uke siden sist jeg oppdaterte dere. Det er egentlig ganske lenge siden jeg har hatt en så lang "pause" på bloggen. Faktisk har jeg ikke vært borte fra bloggen så lenge siden Hvite busser turen vår i 9.klasse. Dessuten har det vært påskeferie for veldig mange og da regner jeg med at de aller fleste tok seg friheten til å nyte den. 

Nå er jeg hjemme i Oslo igjen. Kom hjem for knapt en halv time siden, men skal si det var litt deilig å få internett tilgang også. Tante hadde ikke akkurat internett 24 timer i døgnet, så ble utrolig lite blogging. Faktisk ingenting. Kort oppsummert var det ikke mye som skjedde der oppe, men jeg fikk ihvertfall vært med Melissa og Moah. Var så vidt jeg fikk hilse på Makafi her om dagen, men det er ikke alltid jeg kan være på Rjukan like lenge som de andre. 

Bare for å ha nevnt dette også: Bloggen fyller tre år i dag :)---Ragnfrid---

Så tok det kanskje ikke så kortere tid likevel

 • 23.03.2013 - 17:07

Okey så tok det kanskje ikke så mye kortere tid å komme seg oppover enn jeg gikk ut i fra. Jeg er kommet frem nå da og det kjennes ganske godt. Ikke noe mer sitte i bilen og kjede meg stunder, for jeg kjeder meg ofte når jeg sitter lenge i bil. Tre timer er ikke akkurat så veldig lenge, men det er lenge når det ikke er en dritt å gjøre. Når jeg kom ble jeg faktisk ganske glad, for tante sa nemlig ja til å hjelpe meg å skrive en helt ny låt. For det er faktisk ganske vanskelig når du ikke klarer å få inspirasjon fra noe. Akkurat nå er jeg alene i tante sin leilighet, for hun er nede i butikken sammen med Jonne og handler inn middag og litt kveldskos. Vet ikke hva vi skal ha til middag, så blir spennende å se hva hun velger ut. Jeg gjetter på at det blir Wock, for det har vi hver gang jeg kommer oppover av en veldig rar tilfeldighet. 

Siden jeg er på Rjukan frem til søndag går jeg ut i fra at det blir mindre blogging enn til vanlig, men minst ett innlegg skal jeg klare å skrive per dag. Så regner jeg jo med at flere av dere også skal på ferie, så da er det kanskje litt befriende og ikke tenke stort på bloggen, men om dere tar en tur innom en gang imellom blir jeg glad da. 

Håper dere kommer til å kose dere like mye i påsken som det jeg kommer til å gjøre :)

---Ragnfrid---

Kommer til å savne dere

 • 23.03.2013 - 11:56

Det eneste jeg ikke liker med å reise oppover til Rjukan er alle de timene jeg ikke kan sitte og svare kommentarene deres, eller å oppdatere med noe nytt. Heldigvis tar det kortere tid med bil enn buss så det blir ikke alt for mange timer til vi blogges igjen. Dere har vært så utrolig snille meg det siste året som er gått og det setter jeg veldig stor pris på. Det at det finnes mennesker der ute i den store verden som kan finne meg nok så interessant er en positiv tanke for meg å bare. 

Da jeg startet opp bloggen i 2010 sammen med Melissa fikk vi sjeldent kommentarer og når vi først fikk noen var de som regel negative og trakaserende. Etter snart tre år med blogging har det forandret seg til det totalt motsatte, og for meg som slet på mitt værste med deprisjonen den gang, har forandringene fått meg til å føle meg ganske bedre som person. Tusen takk til alle dere som leser bloggen min. Jeg vet jeg ikke er så flink til å gi andre komplimenter, men jeg må bare si hvor fantastiske dere er og har vært. 

"Allways in my heart you will be"---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 23.03.2013 - 10:03

Da er jeg her igjen for å minne dere om linkerunden som pågår. Du kan melde deg på HER (link). Vinner kåres i morgen og det er ikke lov til å melde seg på i dette innlegget. 

---Ragnfrid---

"Smisk, smisk" (er så glad i deg)

 • 23.03.2013 - 09:25

God morgen søte lesere!

Jeg våknet veldig tidlig i dag til å være meg, men det er fint å vite at jeg ikke våknet av bråk men at jeg faktisk måtte veldig på do. Faktisk våknet jeg til en herlig frokost: omelett. Så ble det ingen te i dag, men cola var ikke så aller værst det heller. Det er fremdeles noen timer til jeg skal dra og i mellomtiden er jeg nødt til å pakke (hihi), dusje og stelle meg og hele den pakke som følger med. Mamma er nødt til å pakke skiene mine og det utstyret jeg trenger for å gå på ski. 

Utifra det jeg har skjønt skal pappa en tur innom i dag for å gi meg feriepenger (er så glad i deg pappa "smisk, smisk"). Han er jo snill som gjør det og da, jeg har ikke bedt om noe så da er alltid litt ekstra stas å få noe. Jeg er som sagt nesten helt blakk selv og da kan det være litt motiverende å få noe jeg kan ha i lommeboken min. Ikke det at jeg tror jeg kommer til å bruke så mye, skal jo spare til Miley Cyrus' nye album. Får helt noya bare ved tanken på at hun faktisk lanserer et nytt album etter 2år, faktisk tror jeg det har gått snart 3år. ---Ragnfird---

Reiser i morgen

 • 22.03.2013 - 20:25

Skal si diden flyr. Det er ikke mange timene til lørdag, og det føles nok så deilig etter harde og stressende uker med prøver og annet skolearbeid. Jeg reiser oppover i morgen da, til Rjukan. Jeg har ennå ikke pakket noe da (hihi). Tar det nok helt sikkert i morgen når jeg er ferdig med å sove og fullt opplagt. pluss at jeg helt sikker får hjelp av mamma slik at jeg ikke tar med meg unødvendige ting med oppover. Det liker jeg ikke. Da tenker jeg ofte på at den ledige plassen jeg ville hatt kunne utnyttes til ting jeg f.eks kjøpte, eller fikk. Så tar jo skittent tøy mye plass også. Er ikke bestandig jeg orker å brette det sammen og legge det i en egen bunke. Siden jeg ikke trenger å ta bussen i morgen blir jeg hentet en gang rundt 12:30 ich. Det som kanskje kan være en fordel da er at det tar kortere tid å komme seg frem. For meg er det ihvertfall en fordel, for da kan jeg ha litt mer tid til å være med venner. Foressten tror jeg ikke at jeg har fortalt Melissa og Moah at jeg kommer oppover, men det er moro. Da kan det liksom bli en overraskelse om jeg kommer å dinger på døre deres. I såfall vet jeg hvordan Moah ville reagert. Hun ville stått stum og sett på meg som jeg var et spøkelse helt til hun hadde innsett det var meg, så ville hun omfavnet hele meg som Miriam ofte gjør og gitt meg den mest vonde og mosende klemmen noen noen gang har gitt meg. Men som jeg sier "Moah er Moah, og jeg vil alltid være like glad i henne. Uansett hvor mosende disse klemmene hennes kan være"

---Ragnfrid---

Det er sabla vondt å bevege på meg

 • 22.03.2013 - 19:10

Alt med ferie er bra, men ikke den delen hvor jeg ikke klarer å finne på noe. De siste timene har jeg vært på stua sammen med mamma og de to små, spist pizza og hatt det relativt moro. Fant ut av av jeg ikke kunne være på stua for lenge, for jeg ble så trøtt at ville jeg vært på sofaen mer nå ville jeg ha sovnet på øyeblikket. Det er fremdeles vondt i alle muskler, og det gjør ikke ting så lett akkurat i kveld. Spesielt ikke de gangene jeg er nødt for å gjøre noe, som å gå på do, lage meg mat, hente drikke o.s.v. Hele kroppen kjennes stiv og det er sabla vondt å røre på hver bidige muskel.Siden vi har om "Et dukkehjem" av Henrik ibsen i norsken på skolen, fant jeg like gjerne ut av at jeg kan se hele filmatiseringen av stykket som ligger ute på youtube. Det er mye som ligger der som ikke jeg ante fantes på nett. Føler litt at det du helst ønsker å se til hverdags ligger ikke ute på youtube, men det du minst interesserer deg for derimot. Det ligger der. Ulempen med det som ligger på youtube er at bildet blir ganske kornete. kan sikkert ikke klage, stykket er tross alt spilt inn i 1973. Faktisk når jeg tenker etter er det 40 år siden, for mamma var født i 1973 og hun blir 40.

 ---Ragnfrid---

Påskeferien - Endelig her!

 • 22.03.2013 - 16:00

Hei, og ikke minst "god påskeferie"!

Vi har i hele fire uker sittet og ventet på denne dagen, og nå er den her. Dagen vi kan begynne å kose oss, ha skolefri ca halvannen uke. Kjenner det skal bli godt å ikke tenke så mye, kun kose meg og ha det bra. Men musikkprosjektet må gjøres noe med for at vi skal rekke å bli ferdig med ting i tide. For øyeblikket skal jeg  klare å skyve den tanken vekk og kose meg med en film eller lignende. Jeg må også tenke på å pakke det jeg skal ha med oppover til Rjukan i ferien, og jeg tar nok med litt mer enn hva jeg trenger som vanlig.

Etter jeg kom hjem har jeg laget meg en saftig lunch og er i ferd med å finne ut hva jeg skal fordra tiden utover ettermiddagen med. Mamma er ikke kommet hjem enda, så jeg får finne på noe jeg kan gjøre for meg selv fram til hun er hjemme. Går nok ut i fra at hun henter Miriam og Diana i barnehagen på vei hjem, og da går det ofte litt ekstra tid. Fy faen! Jeg er så støl etter gymtimen i går at jeg har gått rundt med muskelsmerter mellom skulderbladene, bak lår og foran på leggene, magen og spesielt rundt hoftepartiet. Som jeg sa på skolen "hadde jeg vært hjemme nå hadde jeg bannet til tusen og klaget over hvor vondt dette faktisk er". For det er virkelig vondt. Så sier veldig mange at det beste du kan gjøre når du er støl er å være mest mulig i bevegelse. Det hjelper ikke meg noen ting, for jeg har ikke noe å gjøre og blir derav bare sittende på rumpa. 

-Hva har du gjort i dag?
-Har du noen spesielle planer for ferien?

 ---Ragnfrid---

Hardt arbeid fører til et godt resultat

 • 21.03.2013 - 21:51

Det er veldig fint å vite at det ikke er noe mer å fordype meg i når det kommer til samfunnsfagen. Jeg har tilføyet mer konkret forklaring på de fleste punktene, bare for å ha sikret meg selv en lettere forståelse av det jeg skal snakke om og tilrettelegge for læreren min. Får ikke jeg en god karakter på dette, nei da vet ikke jeg hva jeg skal gjøre for å prestere bedre. Jeg har mine gode egenskaper i godt behold og kommer garantert til å bruke smykket jeg fikk 6'er på i morgen. Helt siden jeg har begynt å bruke det på alle mulige prøvesituasjoner vi har hatt, har ting gått bedre for meg. Karaktermessig og tankemessig. Jeg kan nesten påstå det er blitt min lykkeamulett. Tydeligvis har jeg klart å glemme min egentlige lykkeamulett hos tante i høstferien og har ennå ikke klart å lete den frem igjen. Vi har forsøkt å finne den, men den som min gamle samfunnsfag skrivebok finner ingen vei tilbake til meg. Jeg har på følelsen av at de aller fleste ting som er viktig for meg forsvinner helt uten grunn. Jaja, enten er det ulykke eller uflakt. Ett av to liksom.

Må dere ha en viidunderlig kveld videre skjønne dere <3

 

For mye å gjøre på kort tid

 • 21.03.2013 - 19:33

Sitter å grubler på hva pokkern denne musikkvideoteksten skal handle om, eller det vil si jeg vet hva den skal handle om, men å få dette ned i skrevne ord er hardere. Vi har kommet frem til en genial handling vil jeg si, mest fordi det er et litt tabubelagt tema vi skal ta opp. For å strømme på med nok inspirasjon roter jeg meg gjennom litt eldre musikk fra de fleste superkjente kjendiser (ikke nye artister som Justin Bieber). Mye bra musikk fra blandt annet: Ne-Yo, Justin Timberlake, Madonna og Kany West.Føler jeg har litt for mye å gjøre på et veldig kort tidsrom. Det er snakk om alt fra Norsk, Engelsk og Mattetentamen pluss Eksamen som ikke er langt rundt hjørnet. Musikkvideoen skal også være ferdig og levert en gang i løpet av mai / juni. Så er det jo alle disse småprøvene frem mot sommeren. Æsj assa! Dette hater jeg. Prøver meg her og prøver meg der. Huff! Hvordan skal jeg komme meg gjennom denne siste perioden av 10.klasse? Mister snart tålmodigheten min. Jeg ønsker å fullføre med karakterer jeg selv er fornøyd med. Blir det for ille gir jeg opp alt som heter fremtid, i værstefall tar jeg 10.klasse omigjen. For det går vel an det også? (De gjør det hele tiden på TV og Film).

 ---Ragnfrid---

Ble lenger enn jeg så for meg

 • 21.03.2013 - 17:48

Hei!

Skoledagen i dag ble lenger enn jeg så for meg. Vi var to timer på overtid siden min gruppe var nødt til å jobbe med siste finpuss på fremføringen vår. Er det en ting jeg bare må nå er det å få en best mulig karakter på dette, om ikke synker jeg ned en karakter, og det ønsker jeg ikke. Etter å ha sittet  på skolen til nærmere 15:45 tok jeg banen hjemover og møtte mamma på senteret. Kom hjem for ikke så mange minuttene siden. 

Nå har jeg endelig fått meg en ny ringperm så jeg kan begynne på min tredje perm til Topp-bladene mine. Har fremdeles ikke fått noen 2012 blader inn i permen ennå, så får se om jeg nesten behøver en ny etter denne også. Tror jeg må ta med i betraktningene mine at jeg er nødt til det. Etter det er gjort tenker jeg mest og få øvd på å fremføre mitt for mamma og få ledende tilbakemeldinger av henne, men i alle muntlige aktiviteter skårer jeg veldig høyt så vet på en måte fra før av at jeg ligger på 5'ern. ---Ragnfrid---

Takk for all varmen dere har gitt meg

 • 20.03.2013 - 22:35

Kvelden er snart på vei til sine ende og jeg har ennå ikke fått gjort de viktigste tingene. Dusje, stelle meg og legge meg under min varme dyne. Faktisk har jeg sittet på rommet i snart 2timer sammen med mamma og pugget på diverse formler og begreper til naturfagsprøven i morgen. Det fine med at det er torsdag i morgen er at vi har morsomme greier i gymtimen. Så er det litt deilig å ha fått gjort unna den fjerde prøven på to uker, men samfunnsfagen er likevel den viktigste for meg innmed jeg fikk så lav skår på den siste skriftelige prøven vår. Ber dere alle om å krysse alle fingre dere har slik at jeg kan prestere best mulig i morgen og på fredag :)

Dere er så herlige alle sammen. Dere har hjulpet meg gjennom harde tider av livet mitt og noen har til og med blitt så revet med og engasjert. Jeg setter stor pris på at dere alle sammen har gitt meg så mye positivt det siste året som har gått. Hva skulle jeg gjort uten så snille og støttende lesere som dere? Takk for at dere er der for meg.---Ragnfrid---

Foretrekker du skjegg eller mensen?

 • 20.03.2013 - 19:53

Jeg vet alle kvinner menstruerer etter en viss tid ut i puberteten og frem til overgangsalderen, men om dere tenker dere godt om hva ville du egentlig ønsket å ha, mensen eller skjegg? Hår som er plantet midt i ansiktet er mye enklere å fjerne når det lager ubehag enn det gjør å fjerne mensenuka di. I julen for eksempel (av alle tider) hadde jeg om pappa en ganske så morsom samtale om dette tema. Det begynte med at jeg lå paddeflat på sofaen og var grinete som en gammel kjerring, pappa måtte selvfølgelig spørre hvorfor jeg var så sur. Hello, som om ikke det var mer enn nok åpenbart fra før! Så jeg sa "mensen vettu" og vi spekulerte rundt dette helt til jeg sa "om jeg kunne velge mellom å ha skjegg og mensen, ville jeg valgt skjegg". Han lo selvfølgelig. Men tingen er den at menn påstår alt for mye om våre mensenproblemer. Vi klager for mye, har for mange ukontrolerte humørsvigninger. Kan vi noe for det? NEI! Vi er skapt slik og sånn er virkeligheten. Hvis dere menn ikke kan tåle det er jeg redd dere lever på feil planet og galaksesystem.

 

Jeg er helt sikker på at dere menn ikke ønsker å ha skjegg heller, for jeg vet at dere helt innerst inne, en eller annen plass har tenkt eller fremdeles tenker litt på hvordan det faktisk er å ha mensen og hvordan det kan føles for veldig mange. Noen må til og med bruke smertestillende for å dempe de utrolig plagsomme krampetrekningene. Personelig mener jeg at alle menn burde straffes med å minst én gang i sitt liv føle på hva mensen virkelig er for noe. 

---Ragnfrid---

 

Linkerunde

 • 20.03.2013 - 18:44

Alt du trenger å gjøre:

 • Skrive bloggadressen din i kommentarfeltet
 • Begrunne hvorfor du ønsker å bli ukens blogg
 • Follow meg på Bloglovin (må ikke, men er en fordel)

 

---Ragnfrid---

Tar til seg de minste negative ord

 • 20.03.2013 - 18:32

Ulempen med å få skryt og ros konstant på skolen gjør at en tar til seg de minste negative ord så sterkt til seg at man mister håpet om en forbedring. Jeg ble fortalt at jeg er en 5'er kandidat i både RLE og samfunnsfag, men at jeg trenger å jobbe mer mer drøfteoppgaver. Kunne ha en bredere forståelse rundt tema. For meg er den rosen ingenting når jeg ender opp med å få 3+ på samfunnsfagprøven vi hadde for omtrent to uker siden. En så lav karakter gir meg sure miner og jeg klarer ikke se noe positiv med det. En lav karakter er en dårlig karakter uansett hvordan lærerne forteller meg jeg ligger an. Så jeg er fullt nødt til å satse 100% på samfunnsfagfremføringen til fredag. Jeg må være ærlig og si jeg ikke var lang fra å stupe i gråt når jeg fikk den karakteren, men jeg gråter ikke foran lærerne mine. For meg sier det bare at jeg ikke er særiøs nok. 

Den siste tiden på ungdomskolen kommer til å bli tøff, men jeg vet med meg selv at ønsker jeg å oppnå noe klarer jeg det, uansett hvor mange hidringer som møter meg på veien. Heldigvis er jeg så glad for å ha mamma som en støttespiller gjennom skolegangen min. Ville det ikke vært for henne hadde jeg vært på et helt annet kompetansenivå enn der jeg er per i dag. Selv om jeg er en super effektiv elev har jeg også mine ting å slite med, men disse tingene jeg sliter med skal minke innen jeg er ferdig med grunnskolen.

---Ragnfrid---

Skoleinnlegg

 • 20.03.2013 - 14:52

Hei på dere søte lesere!

Nå sitter jeg på skolen sammen med min arbeidpartner Aus. Vi har vært på datarommet i nesten halvannen time og jeg tenker meg en tur opp på Mc.Donalds etter jeg er ferdig med dette. Kommer ikke hjem før klokken er nærmere 18:00 eller mer, mest på grunn av de dumme fagsamtalene jeg har fra 17:00 i dag. Jeg rekker ikke gå hjemom før jeg må tilbake igjen så jeg tenker jeg bare holder meg i nærområdet rundt Linderud.

Ellers i dag har jeg hatt en strålende dag, føler jeg har lært meg mye nyttig til naturfagsprøven i morgen og litt mer forståelse rundt det jeg har om i samfunnsfag. Det er faktisk veldig deilig og tenke på at denne uken snart er over og at det er en påskeferie som venter rett rundt hjørnet.

---Ragnfrid---

The blind side

 • 19.03.2013 - 20:00

Wow! Livet er hardt hæ? Nettopp sett en film basert på en sann historie om en gutt som ikke hadde noen plass å være. Hadde ikke noe hjem å gå til, hans biologiske mor drev på med dop og ut av det blå oppdaget en fotballtrener hans talent og ønsket å gi denne gutten en mulighet i fremtiden. En yngre gutt på skolen kommer nærmere han og til slutt ender han opp som en av deres familiemedlem og får stipend til en ganske så bra skole. Tenk det. Vandre halve livet sitt uten toen på seg selv, og sånn helt ut av det blå få en varm velkomst hos en kjær familie som hjelper deg til å oppnå alt du egentlig hadde drømt om. Begynner å gråte hver gang jeg ser slike filmer. Filmer basert på en sann historie. Det får deg liksom til å tenke, tenke på hvor mye urettferdigheter det finnes der ute i den store verden.Er jeg heldig er mamma våken og kan hjelpe meg med samfunnsfagen. Hun sa jeg skulle vekke henne om hun sovnet mens hun la Miriam, og dessuten er jeg nesten nødt til å ha det meste av det jeg skal si ferdig til i morgen. Men jeg klarer meg alltid i slike situasjoner, på en ganske så merksnodig måte. Meg i et nøtteskal om jeg får si så. Jeg tar nok å drøyer tiden utover kvelden til lekser, siden det er en god stund til Grey's Anatomy og sånnt begynner. 

Må dere ha en strålende kveld videre søte dere !

---Ragnfrid---

Prøver å ta det med ro

 • 19.03.2013 - 16:50

Det er deilig å være hjemme igjen. Synke seg litt tilbake i roen og sette seg godt til rette i stolen min. Har laget meg en herlig lunch, og klarer ikke se på den lenger. To brødskiver: banan og leverpostei med paprika. Pluss en kopp med te for å holde på varmen og få følelsen av at jeg koser meg. Det er ikke mye lekser jeg må gjøre, og det er litt digg nå. Desverre er ikke gruppa mi helt fonøyd med presentasjonen vår så vi er nødt til å sitte igjen etter skolen i morgen for å gjøre siste pustet på den. 

Jeg vet ikke hva som er glat for tiden, men jeg fryser hele tiden. På morgenen, på skolen, ute, inne, hjemme og til og med på rommet mitt hvor ovnen står på 20 - 22*C. I teorien burde jeg vært varm som en padde. Kanskje blodomløpet mitt er dårligere og at jeg trenger mer aktivitet i hverdagen min. En ting vet jeg. Når jeg var på mitt største frøys jeg hundre ganger så mye, for da var temperaturen inne på rommet mitt nesten 28*C og jeg var fremdeles ikke varm. Per i dag er jeg glad det var fortiden min.

---Ragnfrid---

Trenger mer hjelp enn jeg gir inntrykk for

 • 18.03.2013 - 20:00

Jeg sliter så mye. Tror den belastende energien jeg fikk på skolen i dag har gjømt jeg og vil ikke frem igjen. Det er så vanslig å finne ut av hva jeg skal ha med i presentasjonen, jeg er gangske sliten og trenger litt mer hjelp av mine partnere enn jeg kanskje har gitt inntrykk for. Mamma er helt sikker opptatt med å legge de to minste så jeg orker ikke kludre meg med det. Venter heller til jeg har litt mer tid sammen med henne, noe jeg også kommer til å ha mye av denne uka siden Sigrid og Øyvår skal være hos pappa denne uka. Før jeg tenker den minste tanke til behøver jeg en beroligende dusj. Ja en dusj. Ikke noe er mer beroligende enn det, for meg. 

- Jeg har klippet neglene mine. Orket ikke ha de så lange lenger. Begynnte å bli nok, og de irriterte meg noe inne granskæven. Ikke minst var det kjempe vanskelig å skrive å Pc-en. Så jeg har bestemt meg for å ikke ha så lenge negler på en god stund. Det var på en måte en fordel også, for da kan jeg begynne å sille på gitaren min igjen uten å få problemer med de forskjellige grepene. Lange negler æ'kke kult blandt gitarister (hihi)

---Ragnfrid---

Problemstillinger

 • 18.03.2013 - 18:46

Det er ikke enkelt å komme på noe nytt og spennende til musikken. Låta burde være skrevet ferdig før vi starter å tenke på noe annet, og jeg og Jenny tenker å bokke tid på Bjerke lydstudio. Nå er jeg egentlig glad for at det er gratis innspilling der oppe, men vi har sett for oss handlingen til låta og sliter litt med å få dette ned i skrevene ord til en passende melodi. Om vi har store problemer med å finne en egen melodi er vi ute etter noe som høres både trist og glad ut på forskjellige måter gjennom låta. Om dere har noen tips til melodivalg please link det i kommentarfeltet. 

Ved siden av dette musikkprosjektet prøver jeg å spekulere litt på hva jeg skal ha med av fakta på denne samfunnsfagpresentasjonen vi skal ha til fredag. Det er litt vanskelig når jeg ikke helt vet hva jeg er på jakt etter. Jeg har fått et kriterie jeg skal jobbe med og vet hva det går ut på, men å finne de riktige faktaene er den litt mer krevende delen som er enormt kjedelig og tar grusomt med tid.---Ragnfrid---

Beste starten på uka

 • 18.03.2013 - 16:16

Jeg har svettet, jeg har skreket, jeg har nesten grått. Mest av alt har jeg vært veldig varm og sett ut som en opphetet tomat. Vel hvor var jeg? Jo, eh - jeg har fullført denne mandagen med et gigantisk smil om munnen. Så klart kommer ikke gledene mine ut av ingenting, for du skjønner det. Jeg fikk nemlig en 6'er på matteprøva mi. Jeg var også den eneste i min mattegruppe med 6'er også. Jeg liker ikke virke veldig frampå og skryte uhorvelig mye av meg selv, men akkurat nå følte jeg for å gjøre nettopp det.

Dagen ellers i dag har gått helt fra forventningene, musikktimen gikk bedre enn jeg noen sinne hadde sett for meg, og jeg og Jenny har så mange geniale idéer for musikkvideoen vår og for sangen vi skal skrive. Jeg skal ikke røpe noe angående prosjektet det ennå, men heller når det er noe ordentlig genialt å fortelle om. Akkurat nå sitter pappa på senga mi og stemmer / leker seg med gitaren min. Faktisk er det helt greit at han gjør det, så får jeg en bedre klang i den. Desverre på "Mr.J" (som jeg liker å kalle gitaren min) inn på verkstedet til de "syke gitarene". Halsen på den har blitt litt skeiv, og trengs å rettes opp i for at strengene skal ligge ordentlig og pent på plass. Er så lei sure toner fra den kassa nå. 

---Ragnfrid---

 

Hodepine delux

 • 17.03.2013 - 17:37

Noen ganger det helt greit å dra bort til pappa, for der er det så avslappende og stille. Ikke denne gangen. Vi så Kon tiki og pappa liker ordentlig lydeffekter så det var full fyr med lyd på stua. Det var så klart moro så lenge filmen pågikk, men jeg fikk jo hodepine av det etter filmen var ferdig. Nå som jeg er hjemme tok jeg i meg to paracett, håper det virker relativt raskt hvis ikke svimer jeg av. Det er mildt ute i dag, faktisk så mildt at jeg for første gang i år lot verandadøra stå oppe. Så rommet mitt lukter friskt og godt samtidig som det er en gangske behagelig romtemperatur her. 

Jeg fikk lånt med meg to filmer av pappa denne gangen, og jeg fant den filmen jeg lette etter. Så det ble invictus og Big Miracle. Begge ser ut til å være ganske så bra filmer sett fra handlingens side. Gleder meg til å sette på en av de etterpå.


---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 11

 • 17.03.2013 - 11:04


(Kilde: http://chf2000.blogg.no/)

Vinner av denne ukens linkerunde ble Celina. Hun er en 12 år gammel jente fra Bergen som er interessert i fotball og er en Brann supporter. Hun beskriver seg selv som en veldig positiv jente og dyreelsker, og blogger om det som faller inn. Bloggen hennes har et lyst og behagelig design med store og detaljerte bilder. Om det er en blogg verdt å stikke innomm denne uken er det Celinas. Bloggen hennes er å få tak i HER (link) eller ved å klikke deg inn på bildet i sidemargen.

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende ett søtt bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemargen min.

Om du ikke vant denne uken er det alltid lov å melde seg på for neste ukes linkerunde som publiseres førstkommende onsdag. Bedre lykke neste gang. 

---Ragnfrid---

 

Blir med til pappa i dag

 • 17.03.2013 - 10:40

God morgen søte dere!

Kan ikke klage på en dårlig natts søvn i dag, for jeg har ikke sovet så godt på lenge. Kanskje det er det det kommer av, det at jeg gjør noe hele tiden. Bli så sliten at du bare har lyst til å sove når du først har lagt deg til å hvile. Det er ikke så mye jeg skal gjøre i dag, men jeg har tenkt å følge med Øyvår ned til pappa så kanskje jeg kan låne med meg noen nye filmer med i slengen. Vi tenker nok å dra bortover rundt 12 - 13 tiden. Liker ikke at det blir for seint når jeg skal ut og gjøre noe, spesielt ikke på dager det er skole dagen etter. 

Jeg håper og krysser fingrene for at pappa har den filmen som heter invictus for jeg har hatt lyst til å se den helt siden jeg så traileren på den i engelsktimen. Jeg vet å huske at pappa skal ha hatt den i hylla hans en tid tilbake, men om han fremdeles har den er et evig spørsmål. Han har så mange at det er vanskelig å vite hva det er han ikke har. 

---Ragnfrid---

Party Party!!

 • 16.03.2013 - 22:01

Hei alle nydelige dere!

Nettopp kommet hjem fra en super fest. Har hatt det drit moro i dag og skønner ikke helt hvorfor jeg har slutta med dette. Det var ikke all verdens med folk der, men de som var der var blandt annet: Rawa, Noalla (of course), Riya, Samia, Hajar, Ifra og Jehona. Yey! Vi hadde det så kult. Alt vi gjorde var å danse og snakke litt mer ut om hverandre. Så sammenlagt har denne kvelden vært tipp topp. Det er veldig lenge siden jeg har vært ute og hatt det gøy på denne måten, for stort sett når jeg har vært i andre selskaper har det vært film og skravling, og for meg blir det litt som å være på skolen igjen. Men som nevnt "Dette var rått!" WoooHooo! Jeg gikk hjem klokka 21:00, så kan si jeg har hatt det kjempe moro. "Gratulerer med dagen  som var Noalla!"---Ragnfrid---

 

Fiffer meg opp for kveldens anledning

 • 16.03.2013 - 12:40

Da er jeg ferdig med å sminke meg for kveldens anledning. Tenker å reise bortover rundt tre tiden slik at jeg er der på tiden. Jeg vet ikke helt hva jeg skal fordra tiden med frem til da, er ingen filmer jeg kan se og heller ingenting å gjøre hjemme egentlig. Skal jo på senteret å kjøpe gave da så kan sikkert reise ned dit nok så snart. 

Det har snødd mye i natt så det er tid for å finne frem vinterskoene mine igjen. Jeg ryddet de tross alt bort siden snøen smeltet så fælt de siste ukene som var. Men det er helt i orden igrunnm for da blir det mye snø i ferien. Slik jeg husker det var det omtrent ingen verdens snø nesten på fjellet i påsken i fjor. Tante tar meg vel helt sikkert med på fjellstur, blir nok langrenn, hun er jo så veldig glad i det. Hva gjør man vel ikke for en kul tante som det jeg har?

- Hva skal du gjøre i dag da?

---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 16.03.2013 - 11:00

Da vil jeg nok en gang minne dere på ukens linkerunde. Du kan melde deg på HER (link). Det er ikke lov til å melde seg på i dette innlegget, men som nevnt er det ingen som har meldt seg på ennå. Vi får se om det blir nok en uke uten ukens blogg.

---Ragnfrid---

Morgenfugl

 • 16.03.2013 - 09:02

Hei, og god morgen søte lesere!

Vet ikke helt hva som gikk av meg i går, men jeg var tydeligvis så sliten at jeg sovnet rundt 21:00 i går kveld. Først var det en som ringte meg, og vi pratet ganske lenge sammen og sånn plutselig ble jeg helt trøtt. Litt som den følelsen jeg fikk sist fredag når jeg var så super trøtt. Men nå er det en ny dag med mye moro som står på dagens planliste. Utrolig nok våknet jeg 07:12 i dag. Ikke vet jeg hvordan jeg klarte det, men jeg sovnet nok såppass tidlig i går kveld at det kom som en selvfølge at jeg skulle våkne tidlig. Jeg har til og med rukket å vaske håret mitt :)

Noalla skal ha bursdagselskapet sitt i dag, hun sa det var i orden om jeg kom uten noen pressang men siden hun er så snill meg meg ellers så tenker jeg at hun fortjener en liten ting av meg. Hva det blir ennå vet jeg ikke, kommer til å stikke ned på senteret etterpå for å se om det finnes noe interessant der nede. Må vi alle sammen samle oss i en stor ring og gi henne en stor bursdagsklem hver. 

-Hva skal du gjøre i dag?

---Ragnfird---

 

 

Kreativ med lego

 • 15.03.2013 - 18:57

De siste timene har jeg brukt sammen med Miriam og Diana, de trenger storesøstern sin noen ganger de også ser dere. Så vi har aittet en del på gulvet og vært litt kreative med den nye legoen vår. Bygget fantasifulle hus med flere forskjellige farger, nesten som virkelighetens Villavillekulla. Det er ikke verdens enkleste jobb å være storesøster til så små, for de krever oppmerksomhet nesten 24 timer i døgnet. Pluss at sånne som meg som kanskje ikke har verdens beste kondisjon sliter med å henge på leken deres og blir sliten og utmattet. Jeg er så "gammel" blitt at jeg ikke helt husker hvordan det var å være storesøster til små unger. Det er så veldig lenge siden Sigrid og Øyvår var små, så det at jeg passer på de to minste i ny og ne det er en påkjenning.

---Ragnfrid---


Min unnskyldning til dere

 • 15.03.2013 - 16:21

Jeg lurer på hvorfor alle sier matteprøvene er så vanskelige, men jeg synes alltid de er så mye enklere enn det de andre gir inntrykk av at den er. Jeg er lei for av spørsmålsrunden kom seinere ut på bloggen enn forventer, men satt i flere timer på at den skulle lastes opp. Da jeg la den inn på pc-en satt jeg å redigerte på den, men når jeg skulle lagre denne versjonen tok det over tre timer å lagre den. Så la jeg den ut til opplasting på youtube og jeg hadde klart å sovne med pc-en ved siden av meg, og når jeg våknet da hadde den lastet seg ferdig. Jeg vet veldig godt at dette ikke er en unnskyldning, men jeg kan ikke bruke kortere tid enn den gjør selv på å lastes opp. 

Omver til noe mer mosomt. I morgen har jeg blitt bedt i Nallas bursdagselskap (hun er en av mine faste lesere), hun fyllte egentlig 16 i dag men velger å lage litt stas ut av det i morgen. Så jeg tenker at jeg like gjerne kan gå, har jo ellers ikke en dritt å gjøre her hjemme. Så er det alltid moro når noen ønsker å dra deg med noe artig. Er ikke mange som har bedt meg på sine bursdagsfeiringer, så tenker dette blir fullt med sprell og morsomheter. 

(PS: Jeg må så støvsuge rommet mitt! Det ser ikke ut her :@)---Ragnfrid---

Svar på spørsmålsrunden #4

 • 15.03.2013 - 15:45

Jeg vet jeg sa den skulle ut på bloggen i går, men den ble faktisk ikke ferdig behandlet før jeg våknet i dag tidlig. Den har tydeligvis så stort minne at det tok over natten for å laste den opp, men her er den og så håper jeg dere blir førnøyde med mine svar.

---Ragnfrid---

Så lang tid dette skulle ta!

 • 14.03.2013 - 20:36

Jeg er veldig lei for at dette tar så lang tid, men kameraet, Pc-en og youtube ser ut til å være jævla treige i dag. Men så fort videoen er inne på youtube legger jeg den ut. Jeg vet dere sikkert er ganske så slitene etter en lang dag og sånnt, men jeg kan desverre ikke spå hvor lang tid ting vil ta. Tusen takk for mange utrolig fine og kreative spørsmål, jeg satt og lo opptil flere ganger da jeg leste gjennom de første gangen jeg fikk de stormende inn på bloggen. Som sagt er jeg veldig lei for at dette tar så sykt lang, kjenner jeg blir sprø selv. Håper dere har fått koset dere skikkelig i dag. Jeg har i tillegg en drøss med ting jeg må gjøre før jeg legger meg i kveld.---Ragnfrid---

Gasoline - new music by Miley Cyrus

 • 14.03.2013 - 19:25

Siden det tar så utrolig lang til å laste opp videoen på youtube tenkte jeg vi kunne glede oss med å høre miley Cyrus' nye låt "Gasoline" 

-Hadde vært morro å høre hva dere tenker om hennes nye musikk.

 

 

---Ragnfrid---

Dødt batteri

 • 14.03.2013 - 16:44

Hei! 

Kom hjem for ikke så lenge siden. Egentlig hadde jeg tenkt å svare på spørsmålsrunden nå, men batteriet på kameraet gikk tomt så nå er jeg nødt til å vente helt til den er ferdig oppladet. Dagen så langt har vært helt okey, ikke noe spesielt stress på skolen bortsett fra gymmen. Jeg var 100% sikker på at vi hadde turn i dag, men så plutselig hadde vi ski. Ikke stort jeg får gjort med det nå, men sånn er det å gå på skole. Mens batteriet lader kommer jeg til å sitte med matte og pugge på siverse formler til mange forskjellige figurer. Om jeg får tid til overs i dag tenker jeg å starte med neste ukes lekser. Tenk dere, det er fredag i morgen. Siste dag på skolen før helgen og da er det kun en uke igjen til påskeferien. Weehoo! Alle gleder seg vel til den?

---Ragnfrid---

Returnerer til sengen

 • 13.03.2013 - 21:18

Denne dagen har gått fort, men den har vært svært avslappende. Siden jeg ikke har noe mer lekser å tenke på denne uka har jeg tatt det med ro helt siden jeg kom hjem, men nå er jeg så sliten at jeg egentlig tenker å legge meg. Håper alle dere akkurat som meg, har hatt en vidunderlig dag. Enten det har vært sammen med familie venner eller bare alene. Må dere ha en fin kveld videre skjønne dere, vi blogges i morgen :)

---Ragnfrid---

Jeg tenker jeg tar det i morgen

 • 13.03.2013 - 18:56

Jeg tenker jeg svarer på spørsmålsrunden i morgen, så om dere føler dere ikke har spurt meg om mye nok er det bare å komme med flere spøsmål. Jeg blir alltid glad når dere spør om nye ting som ikke er blitt spurt om før. Akkurat som sist kommer jeg til å svare med en videoblogg, jeg skal sørge for at den ordnes rett etter jeg har kommet ut av dusjen i morgen etter skolen. Synes ikke det er så moro å gå rundt med svette klær etter gymmen.

Nå for tiden er jeg så glad. Det er så mange av dere som er så støttende og det setter jeg virkelig pris på. Jeg begynnte bloggen sammen med Melissa og vi fikk stort sett negative kommentarer, men jeg er så glad for at all den negativiteten endte med noe godt og positivt. Ingen blir mer glad enn når de får positive kommentarer på bloggen sin. Jeg håper dere innerst inne skjønner hvor mye dere betyr for meg i min hverdag. Dere pluss skolen er liksom det eneste jeg har av positivitet igjen, så jeg håper dette kan fortsette så langt ut i fremtiden jeg ønsker å blogge.

---Ragnfrid---

Old times

 • 13.03.2013 - 16:59

De to dagene søss har vært borte nå har vært så behagelige. Ingen krangling, ingen kjefting og ingen uenigheter som fører til krig. Som i går har Sigrid vært en del inne på rommet mitt sammen med meg og vi har søkt på de rareste nettsidene det går ann å finne. De fleste nettstedene ble vi tipset om av en kompis av Sigrid. Ellers har jeg brukt tiden til å begynne omigjen på Hannah Montana Forever sesongen. Det er så lenge siden jeg har sett Hannah Montana at det i og for seg bare var deilig å gjøre noe "gammelt". Jeg ser ikke mye på Tv til vanlig, så må nesten ha mine egene stunder foran den boksen også.

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 13.03.2013 - 15:47

 

Alt du trenger å gjøre:

 • Skrive bloggadressen din i kommentarfeltet
 • Begrunne hvorfor du ønsker å bli ukens blogg
 • Follow meg på Bloglovin (må ikke, men er en fordel)

 

---Ragnfrid---

 

forskjellsbehandling

 • 13.03.2013 - 15:02

Jøss! Skal si dere er flike til å komme med mange interessante spørsmål. Noen er kanskje litt i groveste laget, men jeg synes dere er kreative jeg. Det er ikke mye jeg har å gjøre i dag, ikke lekser og egentlig kan jeg utnytte dagen til mye morro. Det står på planen at norskleksa er å repetere novellesjangeren, men jeg kan det utenat fra før. Tror vi har gått gjennom de reglene så mange ganger nå at de sitter som klistra i hjernen min. Når mamma kommer hjem fra jobb i dag blir det taco og kosekveld. 

Det er flere som har spurt meg om jeg skal på jentekvelden i morgen, men jeg har alt bestemt meg og sa nei. Det jeg synes er mest urettferdig er at gutta får lov til å spille Fifa og COD og slikt, men vi jenter skal liksom sitte på rumpa, skaravle og glane på musikkvideoer. Hvor stor forskjell tror lærere det er mellom gutter og jenter?Om det hadde vært opp til meg ville jeg gått for guttekvelden, de har så mye mer morsomt å gjøre. Pluss at jeg er ikke så jentete av person, og jeg har vokst opp sammen med broren min som gjorde at jeg automatisk fikk interesse fot Tv-spill.Ikke det at jeg dømmer kvinner for å være utenforstående eller noe, men jeg har bare fått et intrykk av at kvinner i teorien kun har interesse for sminke, klær, sko, hår, sladder og skravling. Jeg står som et sprøsmålstegn.

 

---Ragnfrid---

 

Spørsmålsrunde! #4

 • 12.03.2013 - 19:56 Spørsmålsrunde! 

-Spør om hva du vil
-Ingen grenser
-Kun spørsmål


---Ragnfrid---

Tenke selv

 • 12.03.2013 - 19:01

Er det en ting jeg aldri klarer å gjøre riktig er det å vite hva jeg gjør. Ikke det at jeg ikke vet hva jeg gjør rent praktisk sett, men når det kommer til prøvesituasjoner. Jeg dør hver gang. Nå sitter jeg og øver til Rle'en ikke sant, men jeg klarer ikke forstå noen ting. En ting er å lære det og kunne det, men jeg bare forstår ikke. Spesielt ikke i Rle. Det er to fag jeg hater som værst og det er Rle og Samfunnsfag. Det er og forblir de to fagene du må bruke dine hjerneceller aller mest. Jeg liker ikke fag der du må sette din egen forståelse og tenkemåte inn i helhetsbildet. Derfor foretrekker jeg Matte og Naturfag for eksempel, for det er to fag basert på regler og ferdig gjennomtenkte måter. Det eneste du trenger er å pugge dem akkurat som jeg ville gjort med alt annet. ---Ragnfrid---

Har jeg flaks eller?

 • 12.03.2013 - 18:08

Noen ganger tror jeg det ligger i mitt blod å ha flaks. Da jeg gikk til skolen i dag hadde jeg så flaks at jeg fant en hundrings på bakken rett foran øynene på meg. Litt rart at ingen andre enn meg tok den opp, den lå tross alt planta midt i skolegården. Når jeg tenker over det er det kanskje ikke så rart, klokken var jo 07:15 da jeg kom tilk skolen, men hvis ingen fant den dagen før begynner jeg å lure på hvem som faktisk klarte å gå forbi den.

- Siden jeg kun har norsken igjen å gjøre denne uka venter jeg med den. Har en RLE-prøve i morgen jeg må øve til så blir mye tid jeg setter av til den. Er jeg heldig er Sigrid så snill at hun hjelper meg med å pugge det jeg må pugge. 

---Ragnfrid---

Jeg orker ikke mer

 • 12.03.2013 - 16:57

Selv om ting er ganske hektisk hjemme om dagen, klarer jeg fint å takle skolen ved siden av. Gårsdagen var litt av en brutal dag, men eksta ut mot kvelden. Søss fikk ikke lov til å se Paradise Hotel, og skulle da "straffe" mamma med å klippe i stykker trekket på sofaen, gardinene og til og med kastet brokkoli, mel og halve middagen vår på gulvet. Ikke minst kalte hun mamma hore opptil flere ganger. Noen ganger ønsker jeg hun var en person som tok seg en løpetur hver gang hun ble sint i stedet for å rasere hele huset og drive oss andre til vanvidd. Jeg vet jeg ikke burde være forbanna på henne og få lyst til å kverke med henne, men jeg har levd med hun slik så lenge jeg kan huske. 

Det som ofte føles værst er at hun er fysisk sterkere enn meg, så om det skulle komme en dag hvor hun plutselig er sint på meg har ikke jeg en sjans til å forsvare meg. Det er nesten litt flaut å si det, men det er sant. Og jeg orker ikke føle meg redd for henne lenger, for det er det jeg blir og er. Jeg orker ikke mer av hennes kaotiske verden hvor alt styres av henne.

---Ragnfrid---

 

Pausetid

 • 11.03.2013 - 20:30

Blir nok en sein kveld i dag. Er ennå ikke ferdig med alle leksne jeg ønsker å ha gjort innen all øving til diverse prøver. Jeg tenker jeg vil ha gjort det meste av lekser til da, orker liksom ikke å stresse med leksene ved siden av å øve. Jeg tok meg en kort joggetur i stad, ble faktisk sliten denne gangen. Satset ekstra hardt mot siste innspurt ved bommen vår. Tenker å ta en pause fra leksene med å komme meg inn i dusjen. Vaske bort den illeluktende svetten fra jobbeturen og finne en god stilling etterpå slik at jeg yter mitt beste når jeg gjør resten av mine lekser. 

Jeg er egentlig s sliten at jeg kan legge meg til å sove når som helst, men jeg vet hvor mye jeg må gjøre unna. Derfor trenger jeg å tvinge meg selv våken litt lenger. Jeg er ikke like kaputt som jeg var på fredag da jeg kom hjem fra UKM, men det er neimen ikke så langt derifra heller. 
---Ragnfrid---

 

Fysisk aktivitet

 • 11.03.2013 - 18:15

Det er slitsomt de ukene jeg har mye lekser å gjøre. I dag har jeg gjort ferdig engelsken og samfunnsfagen. Jeg tenker å gjøre naturfagen etterpå slik at jeg kun har norsken igjen, men før jeg gjør det skal jeg ut og ta meg en god joggetur. Jeg driter i om den blir kort, men så lenge jeg føler jeg har gjort noe mer fornuftig enn å sitte på rumpa mi i dag er jeg fornøyd. Det blir stort sett ikke noe fysisk aktivitet på hjemmefronten i ukedagene, for da pleier jeg ofte å gjømme meg bak leksene mine og ha det som en unnskuldning for ikke å gå ut. Men faktum er at jeg har lite lekser, men jeg velger å sette meg ordentlig inn i det slik at jeg kan delta mer aktivt i timene. 

Nå skal jeg ut å bevege på meg, så blogges vi seinere i kveld.---Ragnfrid---

Skal det være, så skal det være

 • 11.03.2013 - 15:33

Mamma har alltid et fast sitat "har man ikke noe å gjøre, får man noe å gjøre". I dag føler jeg at jeg kan si det til alt. Prøvesituasjonene på skolen de neste to ukene. Wow! 5 prøver faktisk, det er ikke enkelt, men tror ikke noen ba lærerne om ekle uker heller. 

Uke 11:

 • Onsdag - RLEprøve
 • Torsdag - Norsk skriving med karakter
 • Fredag - Matteprøve

 

Uke 12:

 • Onsdag - Samfunnsfag fremføring
 • Torsdag - Naturfagsprøve
 • Fredag - Fortsettelse av samfunnsfag fremføringeneSå jeg går ut ifra at de to kommende ukene vil bli hektiske og proppet med arbeidstimer. Mye av fritiden min vil gå til å forberede meg best mulig til prøvene. Den jeg må fokusere mest på denne uka er RLE'en. Religionskritikk er ikke akkurat det enkleste tema å sette seg inn i, men interessant er det selvfølgelig. 

Skoledagen denne mandagen har vært helt avslappende og ikke noe spesielt å vri bekymringene på. Musikktimen i dag var kjempe morsom, jeg føler jeg fikk brukt mye av det adrenalinet jeg fikk etter storefri i dag på en god måte. Musikktimene er alltid noe jeg tat veldlig særiøst. Jeg kan le og ha det moro, men jeg tar det særiøst. Nå har jeg mye å gjøre på leksefronten, så burde vel få rumpa mi i gir å begynne på det jeg har disse to ukene som kommer.

---Ragnfrid---

Den volumdempende fjernkontrollen

 • 10.03.2013 - 21:12

Da er jeg kommet hjem igjen. Litt av et selskap skal jeg si. Veldig skravlete og veldig høy bruk av stemme. Hvis det fantes en lignende fjernkontrol som i filmen "klick" hadde jeg brukt den til å dempe volumet på alt når jeg ikke ønsket bråk. Den finnes selvølgelig ikke så da må man tilverks med andre type metoder, men de har jeg ikke helt klart å finne ut av ennå. Til vanlig når det er bråk hjemme setter jeg bare i "earplugsa" mine, for det stenger ute en del lyd jeg ikke ønsker skal komme inn i mine trommehinner. Nei, nå skal jeg ta meg en dusj, pakke sekken og legge meg. Trenger en god natts søvn i dag. Skole i morgen vettu.

---Ragnfrid---

Sommerfugler i magen

 • 10.03.2013 - 14:12

Nå blir det snart vafler. Må rett og slett ha noe i magen før pappa kommer, for jeg er kjempe sulten. Har faktisk ikke spist siden jeg sto opp i dag, og det begynner å bli noen timer siden. Jeg sto opp rundt 09:00 så begynner å bli noen timer ja. Akkurat nå hører jeg på den nye demo låta til Miley Cyrus "Surrender your love". Gleder meg veldig til det nye albumet hennes lanseres. Hun har allerede nevnt på Twitter at hun er ferdig med å spille den inn, og at den er å få se i butikkene i løpet av mars og tidlig april. Så kjenner det er proppet opp med sommerfugler i magen. Det er blitt to, snart tre år siden hun lanserte sitt forje album "Can't be tamed". 

---Ragnfrid---

Tidsfordriv

 • 10.03.2013 - 13:16

Hvor mye jeg prøver å fordra tiden med noe funker det ikke, tiden virker bare mer treig for hver ting jeg setter meg til å gjøre. Det er fremdeles en god stund til pappa kommer og henter oss, men hva jeg skal gjøre frem til da aner jeg ikke. Jeg har sett noen episoder av Kollektivet, for jeg har ikke lagt merke til at det er kommet nye episoder. Så nå er det enda et program jeg kan begynne å se igjen, og det er jo moro for meg da. 

- Vinner av ukens blogg blir utsatt til i morgen. Jeg har bestemt meg for hvilken blogg som vant linkerunden, men hun spurte om hun ikke kunne vente til i morgren med å sende bildene og slikt. Jeg gidder ikke være den kipe personen som sier "nei det går ikke" så jeg sa det var helt i orden. 

---Ragnfrid---

Vanskeligheter (help me)

 • 10.03.2013 - 10:30

God morgen søte lesere!

Dagen i dag byr seg ikke på veldig mye annet enn bursdagselskapet til Mariel. Drar rundt 15:00 tiden så blir hjemme en stund til. I mellomtiden tenker jeg å se den siste filmen jeg har lånt av pappa Skyline, jeg har lenge hatt lyst til å se den, men fant den ikke i hylla til pappa før jeg var der på fredag. Skal prøve så godt jeg kan å motstå søtsakene jeg blir utdelt, for jeg har ikke godt av det. Jeg blir så oppblåst og kvalt egentlig. Men har hun kaffe sier jeg ikke nei-takk til det ihvertfall.

- Skal si det er grusomt vanskelig å finne ut hvem som skal bli ukens blogg denne uka, det er ingen av bloggere som har postet ut bilder av seg selv og da er det litt vanskelig for dere å vite hvem som står bak hver og en blogg. Så dere er virkelig nødt til å hjelpe meg med dette siden det skal ut på bloggen i dag.

---Ragnfrid---

Ett bilde, tre redigeringer #3

 • 09.03.2013 - 20:20

Ja, da var det kveld nok en gang da. Lørdagen har kun nesten fire timer igjen og så er vi plutselig overført til søndagen. Siste dagen før nok en skoleuke fyllt med prøver. Nå skjer det ikke stort hjemme hos meg, men jeg har brukt tiden i dag til se to filmer. Den tredje settes snart på, så klarer unna 2t og 17min igjen akkurat som de to andre filmene. Den fjerde og siste fillmen jeg har lånt fra pappa ser jeg i morgen når jeg venter på at han skal hente meg og søstrene mine. Må klare å motstå fristelsene i morgen, har ikke særlig godt av noe mer enn sjokoladeplaten jeg kjøpte i dag. 

Frem til i morgen må dere ha en strålende kveld videre. 

Ett bilde tre redigeringer:---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 09.03.2013 - 18:08

Da er det snart tid for kåring av ukens blogg, men ingen påmeldte fram til nå. Alle har en god sjanse engentlig så stå på. Dere finner linkerunder HER (link)

---Ragnfrid---

En film jeg ikke har sett på år

 • 09.03.2013 - 15:19

Ettermiddagen er på vei mot sin slutt og jeg var så klar over at dette ville bli nok en kjedelig helg. Når det er så seint føler jeg det ikke er noe hensikt i å gå ut å finne på noe. Halve dagen er borte og kun noen usle timer til det er kveld. Jeg har planer om å få sett Skyfall til kvelden, men om jeg er opplagt nok til å kunne se den får tiden vise. Akkurat nå skal jeg sette på en film jeg ikke har sett på år, nemlig pirates of the Caribbean: the curse of the black pearl. Det tok meg lang tid å tenke gjennom om jeg skulle tillate meg selv å se den, men det er så lenge siden jeg så den at jeg kun husker handlingen og ikke hva som egentlig skjedde.
---Ragnfrid---

Spam kommentarer

 • 09.03.2013 - 14:08

Den siste uken har jeg mottat en del spam kommentarer fra ikke-bloggere hvor de opp nevner en URL som linker deg direkte til en side hvor du skal melde deg på for ett eller annet. Kommentarene inneholder en positiv tilbakemeldig om din blogg og etterpå en annonse / reklame om en viss konkurranse. URL-en linker til samme nettside hver gang jeg får en slik kommentar, men det er nevnt med forskjellige navn og konkurranser for hver gang. Dette begynner å bli veldig irriterende og ikke minst plagsomt for meg som er nødt til å rapportere hver eneste kommentar til blogg.no. 

-Er det fler enn meg som sliter med akkurat dette?
-I såfall hva skal vi gjøre med dette?

 

---Ragnfrid---

Noen å være sosial sammen med

 • 09.03.2013 - 13:09

Tiden går sakte idag. Det føles som det har gått flere timer siden jeg sto opp og det er faktisk bare snakk om ca 5 timer. Det er ikke mange timene, men siden jeg kjeder meg går tiden ekstra sakte. Jeg prøver å fordra tiden min på Skype, men er ikke stort med liv der. Jeg har virkelig lyst til å finne på noe å gjøre i dag, men det er ikke akkurat mange jeg har så god kontakt med i Oslo. Så da er det litt vanskelig å finne noen å gjøre noe sammen med. Som person er jeg ikke super sosial så jeg trekker meg gjerne litt unna om jeg synes det blir litt for mye, og når jeg først vil prøve å være mer sosial klarer jeg ikke å finne noen å være sosial sammen med.---Ragnfrid---

Det var så vidt jeg klarte å holde meg oppreist

 • 09.03.2013 - 09:48

God lørdags morgen alle nydelige dere!

Det ble ikke mye film på meg igår når jeg kom hjem likevel. For å si det ble jeg så trøtt etter jeg dusja at jeg sovnet på øyeblikket. Det var så vidt jeg klarte å holde meg oppreist der jeg sto, men nå er jeg våken og det er helg. Ikke noe skole å tenke på og heller ikke noe noe stress. Det var så deilig å sove i natt, jeg sov som en stein. Jeg er ikke sikker på hva denne dagen byr seg ut på, men jeg skal på kino med søss om vi får tid til overs. 

I morgen har Mariell bursdag og da skal vi ta en tur innom henne og de to små kule søkenbarna mine. De er så herlige mennesker. Vedder på at det blir mye kalorier på meg i morgen, men "shit au" det forbrennes bort med en lang og effektiv kveldstur. Slik jeg har skjønt det på pappa reiser vi bort dit rundt 14:00 - 15:00 tiden i morgen, men det blir moro det.---Ragnfrid---

Ble ikke slik jeg forestilte meg

 • 08.03.2013 - 21:46

Endelig kommet hjem igjen. Årets kulturmønstring var ikke akkurat hvordan jeg hadde forestilt meg, men de fra klassen var drit bra da. De driver med riverdance / irsk dans og det er så rått å se på. Jeg fikk ikke tatt like mange bilder som det jeg ønsker, men jeg ble bare så revet med i all dansingen deres. Den verste delen med denne kvelden var å gå hele veien opp dit og hjem igjen. Så nå er beina mine så vonde at jeg mest har lyst til å vri de av meg. 

Så sett ut ifra helheten i dag har jeg hatt en veldig morsom kveld sammen med noen herlige personer. Jeg er så glad for at dere er så snille med meg, og det setter jeg stor pris på. Siden jeg ikke har spist siden før jeg dro føler jeg mer kjempe sulten siden jeg har brukt opp halve energien min på å gå frem og tilbake. Nå skal jeg over til filmverdenen, så blogges vi i morgen. ---Ragnfrid---

Hektisk dag = stresset meg

 • 08.03.2013 - 16:47

Da er jeg endelig kommet hjem fra pappa etter å ha stikket innom han å lånt filmer etter skolen. Mer hektisk vil denne dagen bli, jeg skal nemlig være med noen av jentene fra klassa opp til Bjerke ungdomskludd (I think) for å se på årets UKM der. Det begynner 19:00 så blir stress frem til da. Jeg bruker omtrent 45min på å komme meg opp dit på maksimal tid, og regner med å dra ut igjen så fort jeg er ferdig med å spise middag. Det er lenge siden jeg dro ut og gjorde noe med noen, så blir spennende å se hvordan det går. 

I går hadde jeg en så utrolig morsom dag. Når jeg kom hjem snakket jeg med en fra klassen på Skype, skal si jeg setter pris på han assa. Slike mennesker burde det finner flere av. Love you buddy. Så nå skal jeg fiffe meg litt opp til kveldens anledning og stresse meg videre gjennom denne hektiske dagen. 


---Ragnfrid---

Ikke mer skolearbeid med det første

 • 07.03.2013 - 19:01

Da var endelig den engelsk leksa også unnagjort, så da er det ikke noe mer skolearbeid å tenke på med det første. Vi fikk vite i dag at det er matteprøve neste fredag, noe som for meg er helt okey. Jeg sliter ikke med noe i matte lenger og trenger ikke grue meg til enhver prøve som vil stå for dør. Det kan komme som en stor fordel på vgs, for jeg har jobbet meg gjennom et halvt år med vg T1 matte, og det er faktisk litt frustrerende. Tror det vil bli enklere når jeg begyunner på videregående for da vil jeg holde på den slags matte konstant og ikke en dag i uken når du er kjempesliten. 

I morgen er det fredag, litt kipt igrunn. Jeg liker å være på skolen og blir mer rastløs når jeg ikke har noe lekser å gjøre. Det er heller ignen som spør meg om jeg vil gjøre noe i helgene med de så antar jegmå vende meg til å konstant bli sittende hjemme og ikke gjøre en dritt. Det er kjedelig, men sånn er vel livet da ser dere.

---Ragnfrid---

Det tar aldri slutt dette her

 • 07.03.2013 - 17:03

Alle leksene er gjort, det eneste som mangler er å ta opp engelsk leksa og sende den på E-mail til lærern min. Det er ikke like enkelt som det det høres ut som. Jeg har allerede prøvd å ta det opp 10 ganger, men er fremdeles ikke fonøyd. På en måte er det en positiv ting også, for om jeg skulle presentert dette foran klassen ville jeg kun hatt én sjanse. Så jeg har mye større mulighet for å gjøre dette til en bra karakter. Om jeg skulle få sagt min del i dette ville jeg ha foretrukket denne metoden istedefor å fremføre det i timen. Det er enklere, mer praktisk og du kan lese rett fra manus uten å tenke på øyekontakt og pugging av tema. 

Etter jeg har sendt inn leksa tenker jeg å ta det med ro resten av kvelden. Kanksje skrive litt videre på låta mi, den er tross alt snart ferdig. Når jeg har skrevet den ferdig har jeg hatt en tanke i bakhodet med å legge den ut på bloggen. Det blir morro, men nå skal jeg kose meg videre med mammas hjemmelaget vafler.---Ragnfrid---

Det kom helt feil ut

 • 07.03.2013 - 15:06

Selv om jeg ikke er så glad i gym sånn generelt, må jeg si jeg nesten døde i dag. Vi har en utrolig morsom fyr på gymgruppa vår, og siden vi hadde innebandy i dag ble det mye å lage morsomme spøker ut av. Når vårt lag satt på benken kødda vi så mye, særlig han. "Nå må dere bruke køllene deres da!" , det som fikk dette til å høres 100 ganger morsommere ut var at han tok på seg to grønne vester. En han brukte som G-streng og en han brukte som BH. Blandingen av disse to pluss hans feminine dame spill ble så morro. Jeg fikk så latterkrampe at jeg rett og slett nesten tissa på meg. Mer morsomt var det når lærern min ropte ut "Hvem er det som tar på kølla til ***?" -Jeg døde. Jeg har jo så pervers humor så det kom helt feil ut etter min tankegang.

Så skoledagen i dag har egentlig vært super. Rolige og avslappende timer og masse morro.

---Ragnfrid---

 

Linkerunde

 • 06.03.2013 - 19:49

Alt du trenger å gjøre:

 • Skrive bloggadressen din i kommentarfeltet
 • Begrunne hvorfor du ønsker å bli ukens blogg
 • Follow meg på Bloglovin (må ikke, men er en fordel)

 

---Ragnfrid--

Blanede følelser

 • 06.03.2013 - 17:33

Jeg er lei for at jeg blogger seint i dag, men det var familimøte med BUP og barnevernet. Føler jeg klarte å lette litt på mine egene tanker. Jeg føler ikke møtene gir stor nytte i hverdagslige ting, men nå har vi kommet fram til fire hovedregler vi alle mø følge enten vi er hos mamma eller pappa. Det jeg reagerte aller mest på var at nettet skrus av 22:00 på søndag til torsdag og  23:00 fra fredag til søndag. Det vil i prisippet si at jeg kommer til å kjede livet av meg, og jeg må kutte ut flere av Tv-seriene mine. Ikke minst går dette utover tiden jeg bruker på å blogge. Men om dette skal være med på å gjøre denne familien til en familie igjen er det verdt et forsøk. 

Tante kommer ikke likevel, for hun skulle bli intervjuet av RA (likalavisa til Rjukan) og TA (Telemark arbeiderblad). Så da blir det heller ikke noe kino til helgen eller noe morsomt å finne på. Nok en helg jeg kommer til å kjede livet av meg. Ikke internett de tidene jeg bruker internett mest og heller ignen tilgang til å se filmer jeg ikke har sett før. Som en i klassa alltid sier "hashtag #Life".---Ragnfrid---

Do something about it!

 • 05.03.2013 - 20:46

Blir en sein kved i dag. Nye episoder av Grey's Anatomy og Privat Practise kommer på Tv-en. I grunn mener jeg det er dumt at disse seriene må gå så seint om kvelden. Jeg ville tross alt lagt meg tidligere dersom episodene ikke gikk så seint som de faktisk gjør. TV2 - "Do something about it!" Nå tar jeg meg en tur i dusjen, forhåpentligvis er vannet fremdeles varmt og jeg kan slappe av resten av kvelden. Lekser er gjort og alle bekymringer for dagen i dag er slettet fra hjernen min. Nå er det kun morgendagen som står i hodet på meg, og da blir det mye stress. Tante kommer, jeg må gjøre resten av leksene mine og jeg må spille inn denne fordømte engelskleksa før fredag klokken 00:00 (da er fristen).

---Ragnfrid---

change for life

 • 05.03.2013 - 20:24

Da er de gamle plakatene nede av veggen og de nye er satt på. Det er veldig uvandt med de nye, men det klarer jeg helt sikkrt å tilpasse med tiden. Siden de nye plakatene har så varierte farger, virker rommet mitt plutselig mer åpent og stort. Må si jeg har hengt opp en del plakater av sexy mannfolk azz. Jeg har en greie for litt eldre menn. De er ikke så gamle, men såppass unge at de er til å sikle av. Nok om menn.

-Hvordan synes du det ble?---Ragnfrid---

Forandring fryder?

 • 05.03.2013 - 19:01

Det er rart, men noen ganger må man forandre på ting for å komme seg videre her i livet. Helt siden jeg ble ferdig med leksene mine har jeg tatt ned alle plakatene mine, og skal erstatte de med helt nye som aldri er blitt brukt før. Jeg tenker jeg trenger mer variasjon enn kun Miley Cyrus på veggene mine. Jeg har brukt de så mange ganger at de er blirr slitte og ser nesten stygge ut. Nå blir det forandringer og flere forskjellige artister og skuespillere skal opp på veggene mine. Må innrømme det virket tomt da alt var nede fra veggene mine. Farvel til gammelt og Hello til nytt.---Ragnfrid---

Ordentlig nedtur

 • 05.03.2013 - 16:43

Skoledagen i dag har gått litt opp og ned egentlig. Vil ikke si jeg har vært sur eller at noen har forårsaket min nedtur idag, men i dag er det akkurat 4år siden mormor døde. Jeg husker det som om det skulle ha vært i går, for det var hovedsakelig på grunn av hennes død jeg ble deprimert og begynte å trøstespise. Jeg har klart å kutte ut trøstespisinga nå, men depresjonen henger etter som en fastbundet lenke. Jeg lar ikke denne datoen gå like mye inn på meg nå som jeg gjorde for to år tilbake. De to første årene var værst. Jeg måtte vende meg til at hun ikke var her lengre, at en jeg satt så mye pris på i livet var blitt borte for godt. 

Det er så klart hardt å tenke tilbake, men sånn er livet. Jeg ønsket ikke å bli deprimert, for det er noe ingen burde gå gjennom. Jeg forandret hele meg bare på noen få måneder. Gikk fra fargefull til kjedelig og grå, var mer sint på alle rundt meg, tenkte negativt om alt. Med årene har jeg fått mer forståelse for virkeligheten og sakte men sikkert kjempet meg tilbake til den gamle meg. Det har virkelig vært en lang og stor påkjenning i livet mitt, men jeg takler det så godt jeg kan. Så får vi se om depresjonen henger etter meg i fremtiden også.

---Ragnfrid---


Høylytt og irriterende

 • 04.03.2013 - 21:33

Det irriterer meg at Sigrid stort sett har overnattingsbesøk, ikke fordi jeg ikke liker vennene hennes, men fordi det blir så jævelig høylytt på rommet hennes om kvelden. Høy musikk, mye skravling blandet med masse fnising. Jeg blir så lei. Det er mest irriterende når jeg prøver å sove og hun skarvler som en gammel kjerring. Jeg har ikke helt klart  få med seg om hun har overnattingsbesøk i dag eller ikke, men jeg er 100% sikker på at hun har det, for det er veldig skravlete på rommet hennes. 

Jeg er trøtt, men klarer ikke helt finne en god liggestilling i senga mi. Spesielt ikke når jeg må ligge å høre på alt det uinteressante Sigrid har å si til hvem den nå enn er. Siden jeg har bestemt meg for å sove tenker jeg at dette blir kveldens siste innlegg. Må dere sove kjempegodt alle vakre dere.

---Ragnfrid---

Lever du i fortiden?

 • 04.03.2013 - 19:15

Ofte hører jeg fra folk at det er dumt å leve i fortiden, men når jeg tenker godt etter er det ikke så ille likevel. Musikken jeg hører på konstant er fortiden. Minner, tanker og følelser som rammer den tiden skjer i nuet på en merkelig måte. Kun oppi hodet da, men om dette er en måte du klarer å takle livet på. Hvorfor ikke? Enhver låt jeg hører på har sin historikk i mitt liv. Låten trenger ikke lage noen mening tekstmessig, men er bare koblet til et memorert øyeblikk i mitt liv. Positivt som negativt. Hvorfor hører jeg på gamle låter som har "gått ut på dato / moten"? Nettopp fordi jeg trives med det som har vært, alt nytt er uvitende, skremmende og på noen områder distraherende. Fremtiden er så stor, full av forventninger, mål og drømmer. Hvorfor bekymre seg om dette når du kan "leve" på den tiden du ikke hadde noe å "tenke på"? 

-Leber du i fortiden?
-Hva er fortiden for deg?
-Har du en måte å leve i fortiden på?
-Hva gjør du for å huske minnene dine?


---Ragnfrid---

 

Ettervirkningene av for lite energi

 • 04.03.2013 - 18:28

Klokken nærmer seg halv sju og jeg er kjempe sliten. Helgen har visst ikke klart å proppe i meg nok overskudd av energi til denne skoleuka. Nå trenger jeg vel bare å legge meg tidlig og våkne opp til en lang og hard skoledag i morgen. Jeg er ferdig med dagens lekser, og siden engelskleksa har frist til fredag kan jeg vente litt med den, akkurat nå som jeg er så hinsides trøtt. Det er nesten grusomt å være så trøtt, man klarer så vidt å holde seg våken og blir sliten veldig fort. 

Det er litt synd de minste bader nå, hviss ikke hadde jeg hoppet inn i dusjen nå. Lagt meg godt tilrette i senga og slappet av resten av kvelden. Det blir helt sikkert en tidlig kveld på meg i dag, for jeg klarer snart ikke holde øynene mine åpne lenger. ZZzz! 

---Ragnfrid---

Ubesluttsomhet og nye metoder

 • 04.03.2013 - 15:51

Nok en gang har jeg vært vitne til ubesluttsomme lærere. Rent prinsippielt skulle vi ha musikk denne uka som vi hadde sist, men rent ut av det blå fikk vi beskjed om at vi skulle ha K&H en siste gang før musikken. Jeg mener. Hvorfor kan de ikke bestemme seg på forhånd slik at det kan stå oppført på timeplanen hvor du skal være til alle tider? Jeg er drit lei av å ikke få klare beskjeder lengre. På barneskolen kan jeg aldri huske det var slik. Da var liksom ting bare så rolig og avslappende i forhold til hvordan skolesituasjonen er per i dag. 

Vi har fått en litt vrien engelsklekse denne uka, og jeg må retten og sletten sette i gang så fort jeg har tid. Vi skal nemlig skrive en tale som omhandler situasjonen i Sør-Afrika gjennom tidene, men denne gangen skal vi ta det opp og levere det til læreren som en mp3-fil. Må innrømme jeg liker metoden vi skal bruke, for jeg er blitt så lei av den gamle fremføringsmetoden. Så er det alltid morro å prøve nye ting.---Ragnfrid---

Kveldsturen

 • 03.03.2013 - 19:41

Det var deilig å ta seg en tur ut. Lufte ut tanker og frustrasjoner jeg ikke burde ha hatt. Skal si det er veldig varmt ute, litt sånn sommerfølelse. Jeg tok bilder. Ikke så alt for mange, men jeg fikk et ordetlig fint et av solnedgangen. Liker sånne bilder. Ellers er det mye busk og kratt jeg har tatt bilder av.
---Ragnfrid---


Leve litt utenfor "cella"

 • 03.03.2013 - 16:46

Søndagen viser seg å være nok en dag fyllt med kjedsomhet og problemer. Etter middag tenker jeg å ta den turen ut og leve litt utenfor "cella" mi. Sola skinner fremdeles og været ser ikke ut til å ha forandret seg fra morgenen i dag. Tror jeg tar meg en joggetur rundt Østensjøvannet, pleier å være så fint å traske rundt der når det er fint  vær ute. Pluss at det er veldig mye fin natur å ta bilder av. Akkurat nå venter jeg egentlig bare på at middagen skal bli ferdig så jeg kan kan komme meg ut i det fine været.---Ragnfrid---

Vårklang i luften

 • 03.03.2013 - 12:06

I dag har jeg tenkt å ta meg en tur ut i løpet av dagen, ta med kameraet og se om det finnes noe fint å ta bilder av. Det er tross alt fint vær ute. Snøen er mer eller mindre smeltet bort fra nabolaget vårt og det minner meg mer og mer om en frisk og fargefull vår. Fuglene har sunget sine vakre melodier i snart en uke her på Manglerud, og det er deilig å tenke på at det ikke er så lenge igjen til sommeren. Det er mindre kaldt ute om dagen og det er mer fristede å gå ut og gjøre noe aktivt. Sitte stille foran en PC hjemme er ikke like morro lenger som det der var på de kaldeste vinterdagene. Det har igrunn smeltet så mye snø at jeg snart vurderer å pakke bort vinterskoene mine for i år. 

-Har det smeltet mye snø der du bor?
-Hva skal du gjøre i dag?


---Ragnfrid---

 

En ordentlig 3D opplevelse

 • 03.03.2013 - 10:39

Vi er kommet til siste dag i helgen, som vil si det er fullt på med skole i morgen. Gleder meg veldig mye til onsdag, for da kommer tante nedover og skal bli her til søndagen om jeg ikke husker så veldig feil. Vi har planer om å se en 3D film på kino om vi får sjansen til det, og jeg har allerede tenkt ut hvilken film vi kan se. Jeg vet tante er ganske så glad i dyr og fine naturopplevelser, og har hatt "Historien om Pi" litt i bakhode. Jeg har ikke fått sett den ennå, men mange sier at filmopplevelsen minner om den de fikk da de så "Avatar". Siden "Avatar" var en film jeg levde meg godt inn i, tenker jeg som så at "Hisotrien om Pi" kan være ett fint valg å gå for.---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 9

 • 03.03.2013 - 10:10


(Kilde: http://xdovlandx.blogg.no/)

Oda Merete Dovland ble den heldige vinneren av denne ukens linkerunde. Hun er en 15år gammel jente fra Evje, og blogger om sin hverdag, mote og diverse andre ting som dukker opp. Hun driver med photoshoots og har "verdens beste kjæreste" som hun selv nevner. Bloggen hennes har vært registrert i snart fem måneder, og på den korte tiden må jeg si jeg er svært imponert over hvordan hun takler bloggen sin. Bloggen hennes kan du finne HER (link), eller ved å klikke deg inn på bilde i sidemargen.

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende ett søtt bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemargen min.

Om du ikke vant denne ukens linkerunde kan du alltids melde deg på neste ukes linkerunde som blir publisert på onsdag. 

---Ragnfrid---

Fitness forever

 • 02.03.2013 - 19:45

Jeg må si jeg har vært ganske så flink i kveld. Tok meg nemlig en lang joggetur, og det føltes jammen deilig. Nå skal jeg hoppe meg inn i dusjen og kose meg, så kanskje jeg setter på en film etterpå. Det er en stund siden sist jeg tok meg en ordentlig lang joggetur så skal si det var veldig deilig å begynne på'n igjen. Det har vært så mye snø ute ellers denne vintern så nå som det er så bart ute, så jeg ingen grunn til ikke å ta meg en joggetur. Jeg må jo ogsså holde meg sunn på en eller annen måte også.---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 02.03.2013 - 14:26

Hei søte lesere!

I morgen trekker jeg vinner av denne ukens linkerunde. De som ikke har meldt seg på ennå kan få sjansen til å melde seg på HER (link). Lykke til alle sammen. Må dere kose dere kjempe mye idag. 
---Ragnfrid---

 

Noen som bare må se denne?

 • 02.03.2013 - 14:15

Jeg har ventet så utrolig lenge på denne filmen. Jeg har ikke lest boken ennå, men mange sier den er drit bra. Så er det samme forfatter bak denne som Twilight sagaen. Wee! Jeg gleder meg som et lite barn til denne kommer på kino. JEG BARE MÅ SE DEN! Noen andre som også skal det eller?

---Ragnfrid---

Kan ikke være for sosial

 • 02.03.2013 - 13:55

Flere av dere sitter sikkert ett eller annet sted og har det kjempe morsomt. Det har ikke jeg. Lørdager er stort sett ikke mine lykkedager, men heller de dagene jeg går rundt å klager fordi jeg ikke har klart å finne på noe. Ingen ringer meg, eller tekster meg. Livet er liksom bare kjedelig på lørdager. Jeg burde igrunn vært ute og hatt det kjempe morro sammen med andre folk, men jeg kjenner ingen i nabolaget. Den nærmeste personen jeg kan kalle en såkalt "venn" er Abdullah fra klassen min på barneskolen som flyttet like ned i bakken her for omtrent ett eller to år siden. Det er så klart bedre enn å ikke være med noen, men jeg klarer ikke more meg når jeg er sammen med han. Så jeg velger ofte å være alene. problemet da er at jeg ikke har nok fantasi til å finne på noe selv.

Jeg sliter med å finne på noe, og jeg sliter hvis jeg er for sosial. Det høres sikkert helt på trynet ut, men jeg kan ikke være for sosial. Da blir jeg sliten og trenger så så lang alenetid for å komme tilbake til meg selv igjen. Sånn er jeg og har vært så lenge min hukommelse kan huske. Denne "blir sliten av å være for sosial" greia mi er foskjellig for hver person jeg omgåes. Bestevenner kan jeg være med dag inn og dag ut uten og føle at jeg blir så enormt sliten, men er jeg med mennesker jeg ikke klarer å more meg sammen med blir jeg så sliten at jeg like gjerne kan ligge i sengen og se opp i taket resten av dagen.

-Hva gjør du når du kjeder deg?
-Har du noen tips?

---Ragnfrid--- 

Outfit #02032013

 • 02.03.2013 - 13:18---Ragnfrid---

Fin start på dagen

 • 02.03.2013 - 11:38

Da er det lørdag og det er masse å finne på i dag. Aner ikke hva jeg skal gjøre i dag, men sitte på rumpa i hele dag vil jeg ikke. Kanskje jeg kommer til å ta meg en tur i nærområdet, ta med kameraet og bare nyte det fine været som er. I dag er det nesten like fint som det var på Tryvann på torsdag. Sol og nesten vindstille. Så deilig. Jeg fikk desverre ikke sett noen film igår likevel, for før jeg visste ord av det var jeg så trøtt at jeg tror jeg sovna rundt 22:00. Antar man noen ganger er trøttere enn andre dager. 

Akkurat nå sitter jeg og Miriam og koser oss med å lese Ole Brum og blåsbortdagen. Miriam har fått helt dilla på Ole Brum, og jeg må si jeg har fått litt sansen for han igjen og også. Det er ikke alle siden i boka hun vil lese så hun blar og jeg leser, men det er er koselig da. ---Ragnfrid---

Demon i mitt hus

 • 01.03.2013 - 20:32

En lang periode har det gått så bra, men nei da. Måtte selvfølgelig begynne nå igjen. Jeg hater når hun er sånn. Sint, spydig og sdjevelsk. Hadde jeg vært en ekspert ville jeg pekt henne ut som familiens demon. Man skulle jo nesten trodd det. Når jeg edelig begynner å få følelsen av at noe bra er i ferd med å intre henne tar det kun noen dager, kanskje timer så er hun den gamle demonen jeg alltid har kjent. Jeg er så glad for at vi snart skal ha enda et familiemøte. Da kommer det, for jeg har beviser jeg. Så nå kan ikke en gang pappa si imot. "Hun gjør ikke noe galt, dere er skyld i dette dere også". Jeg er så lei av dette livet. Kun defor hater jeg fridager. Skoledager har alltid vært best, for da kommer jeg langt bort fra demonen og kan omgåes med folk som er litt mer normale oppi topplokket enn det hun er. Hvorfor sier jeg til meg selv hele tiden at jeg kommer meg gjennom de harde tidene? De er grufulle. Det er kun disse dagen jeg vil reise så langt bort som overhode mulig, ikke si noenting til noen og bare komme meg vekk fra all galskapen. Det skader meg. Det rabler for meg. Flere ganger har jeg blitt så sint på henne at jeg har vært så kort fra å knerte henne med den skarpeste kniven vi har i hus. Jeg er glad i henne, jeg bare HATER hennes egoisme og psyketortur. 

Flere ganger har jeg gått rundt i ring og sagt at jeg ikke orker mer. Jeg kommer til et tidspunk der alt jeg vil er å bli borte. Borte fra alt det vonde. Ende livet og se hva som venter på den andre siden av fjellet. Det jeg hater aller mest med henne er at hun blir så rasende at de minste blir redd for henne og prøver alt for å unngå hun, men hun gjør alt for å kose og klemme på de. "kan hun ikke bare se vi ikke vil ha noen ting med deg å gjøre?" Hvorfor ser du ikke det vi andre ser? 

---Ragnfrid---

 

 

Time for sweets

 • 01.03.2013 - 18:46

Det begynner å bli kveld og jeg skal snart kose meg med en film og noen muffens. Blir herlig å sette tenna fast i noe søtt igjen. Det er så lenge siden jeg har spist muffens, og det er bare så utrolig godt. Ulempen er at de er laget av sjokolade og da får jeg sjokoladekick. Det er forferdelig å ha det. Jeg føler meg bare hyper og helt ute av styr. Er ikke helt klart for meg hvilken film jeg skal se ennå, men en veldig bra film blir det. Jeg tenker på en thriller aktig komedie, men får se hva det blir.

---Ragnfrid---

Ny manikyr "Active Blue"

 • 01.03.2013 - 17:54

Nok en gang tid for å legge ny lakk på neglene mine. Den siste jeg hadde flasser opp veldig raskt, så blir nok en stund til jeg velger å bruke den igjen. Det er ikke ofte jeg bruker neglelakk, men når jeg føler det er like før jeg vil bite de igjen strør jeg på med litt guffe på neglene. Da er de ikke fullt så fristende heller. Den jeg har valgt nå heter "Active Blue" og er kjlpt på H&M. Til hvor mye vet jeg ikke, for jeg fikk den i gave av søstern min og en av venninnene hennes. Fargen er veldig kul og jeg liker den veldig godt. Selv om den inneholder glitter synes det ikke fullt så mye når lakken er lagt på neglene dine. Den tørker raskt og du trenger ikke mange lag for å få frem den sterke fergen den har.

---Ragnfrid---

Mye på en gang

 • 01.03.2013 - 16:52

1.mars er tydeligvis en dag mye skal markeres. Jeg kom meg fint gjennom prøva mi i dag og det er Diana sin 1års dag. I tillegg hører jeg rykter om at denne datoen også er Justin Bieber sin bursdag. Så det er mye som helt sikkert skal feires i dag. Siden jeg ikke bryr meg om Justin Bieber ønsker jeg heller å gjøre en morsom dag ut av dette for Diana. Hun har storkoset seg i barnehagen med kaker og pakker, så hun er kjempefonøyd. Jeg går ut i fra at det blir en form for feiring i helgen. Det fine med i dag er at det er helg og vi kan senke skuldrene litt og slappe av igjen. Men 1.mars er ikke bare en lykkesdag, for det er også søknadsfristen til videregåendeskoler. Jeg er ihvertfall glad jeg er ferdig med alt som har med videregående søking å gjøre. 

---Ragnfrid---

Skolegården - et grusomt sted

 • 01.03.2013 - 16:21

For meg er skolegården det mest grusomme stedet på planeten. Det er der alt skjer. Både på godt og vondt. Ensomheten er ofte mitt tilfelle. Jeg føler meg ikke ensom fordi ingen er med meg, men fordi jeg føler en slags tomhet i hverdagen min. Det er noe som mangler, og den følelsen får jeg når jeg står ute i skolegården. Jeg bruker friminuttene på å være mest mulig alene, men noen ganger ender jeg opp med å prate med noen. Jeg prater mer og oftere med folk nå enn tidligere, og det er det mange som legger merke til. 

De tre kvarterene vi har fri føles noen ganger som hundre år. Minuttene er langsomme og jeg lengter etter å komme meg inn på skolepulten igjen. Jeg går ikke på skolen for å føle et tomrom i tilværelsen min, jeg går der for å lære, for å oppdage det jeg ennå ikke vet noe om og for å erfare ting.

Skolegården er det steder du hører alle ryktene fra, der du ofte blir mobba uten at lærerne legger så stort merke til det. Stedet alle mobbeoffere gjør alt for å komme seg vekk fra. Hvorfor finnes skolegården?---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no