hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Nye sko og en kondom. 29.03.2012

Som de fleste har lest tidligere, var jeg på konfirmasjonskurs i går og gårsdagens tema var "sex og kjærlighet" (foressten vant jeg dagens ord tingen). Men når vi var ferdig for dagen fikk vi en kondom hver som stod "Norgeskondomet" på, men på baksiden står det en adresse hvor du kan gå å få tak i gratiskondomer. Adressen ligger HER og du kan sikkert stikke innom hvis du føler for det.

Så i dag etter skolen traff jeg pappa nede i byen og jeg kjøpte meg et parr med nye sko. Ligner på Converse, men er ikke det. Ligner mer på en kopiutgave i turkis lignende farge, og jeg synes de var ganske kule og gode å gå på. Nå er det bare i dag igjen, så reiser jeg oppover til Rjukan igjen i morgen etter skolen en eller annen gang. Tror jeg tar 16:40 bussen fra Oslobussterminal. Så er jeg nødt til å lade mobilden før jeg glemmer det, og i tillegg er jeg nødt til å få pakket resten av det jeg skal ha med meg. Mamma har vært så snill å vasket omtrent alt jeg har hatt av skittentøy, så det er rent.


-Blogges da!

---Ragnfrid---

 

 • Dato: 29.03.2012
 • Tid: 17:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Twilight saga Breaking Dawn part 2 Teaser Trailer! 27.03.2012

 • Dato: 27.03.2012
 • Tid: 18:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Pakke, pakke og atter pakke! 27.03.2012

Sorry for at jeg blogger så seint for tiden, men det er fordi jeg sitter med leksene mine i tillegg til at jeg er på pcen å blogger. Og etter jeg er ferdig med å blogge og gjøre leksene skal jeg sakte men sikkert begynne å pakke bagen min. Fikk en ny en av pappa for en stund siden, så nå har jeg plass til alt jeg trenger og slippe å tenke på "hvor mye plass tar den da?" Så jeg skjylder pappa en kjempe stor TAKK!. Så er det konfirmasjonskurs i morgen (siste før påsken) skal bli moro, for diden hun vi har som konfirmasjonsleder var borte forje gang skal vi gjøre det vi ikke fikk gjørt den dagen. Så da er det min tur til å ha "dagens ord" og tema for kvelden blir "sex og kjærlighet" (mitt yndlings tema). De som kjenner meg vet hvorfor, er vanskelig å forklare når en ikke klarer å sette seg inn i mitt syn og mine tanker om ting. Jeg er en kompelisert person som en ikke helt forstår til tider, det er nok detfor de fleste sier at det jeg snakker om ikke gir noen mening.

Så har noen telling på hvor mange dager det er igjen til ferien for det har jeg! Det er bare 3 dager til. Blir moro det, eller hva? For de fleste ser vel fram til ferien nå, gjør de ikke det? Vel de som ikke gjør det er vel de som er så syke at alt bare føles teit. men har jeg fortalt dere om det rareste forslaget til innsamlig av penger til hvite-busser turen eller? Noen har kommet med et så dumt forlag som å selge doruller. "Hvem er det som kjøper det (bortsett fra i butikken)" det vet ikke jeg, men om det finnes noen er det noen som synes synd på oss, eller eldre damer som trenger noe mer enn vanlig. jeg gir opp snart. Tror det er et frivillig opp legg og hvis det er, er ikke jeg med på det. Men si i fra da om jeg skal lage en dorull konkuransse, det er sikkert mange som kjøper det hvis jeg legger ut et godt ord om det.

 

 

-Blogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 27.03.2012
 • Tid: 18:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Huff! Så mye lekser.... 26.03.2012

Huff! Så mye lekser, spesielt matte. Siden det er prøve til fredag prøver jeg å øve litt for my sånn at jeg er sikker på at jeg gjør det bra på prøven. Så må jeg øve til muntligen i morgen (engelsk). og i tillegg til det er det mange andre greier jeg må få ordnet med eller få unnagjort. På torsdag etter skolen skal jeg møte pappa nede  i byen, for å kjøpe ny sko siden de jeg har et utslitte og ser ikke ut. Sånn er det med meg, blir så glad i tingene man får og bruker det til det ikke egentlig er noe mer igjen av det. Ellers i dag skal jeg se på hotell Cæsar, dusje og legge meg. Føler jeg blir så trøtt hver gang vi skal stille klokken. Så skal jeg begynne å pakke til ferien i morgen, sånn at jeg vet jeg får med meg alt jeg trenger. Så må jeg lære meg noen nye grep på giteren: B og Bm! De er så vanskelige, jeg får så krampe i fingrene. Sikkert fordi jeg ikke er så vandt til at fingrene mine er 3-4cm vekk fre hverandre. Det er som de sier, det er et hærk å bli flink på et instrument.

Nå sitter jeg å spiser fisherman`s friend helt til det tyter ut av øra på meg. Jeg er så tett i halsen og nesa, det er så irriterende og plagsomt. og verre er det når du skal prøve å få opp det som må ut, det kjennes ut som du blir stukket av en når som går tværs gjennom halsen. Med andre ord, det føles ikke særlig godt.

IT`S SO BORING!!!!! BUT IT HAS TO BE DONE : (

---Ragnfrid---

 • Dato: 26.03.2012
 • Tid: 18:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Det er så typisk! 25.03.2012

God morgen! Eller nå er det vel blitt så seint at jeg må si god formiddag? Samma det. Jeg har omtrent akkurat stått opp og er klar for en ny dag. Nå er det bare og glede seg til neste helg, for da begynner påsken. Blir sikkert koselig det, mange som drar på fjellet og nyte været mens de tar en skitur langs viddene.Det er i alle fall noe av det jeg kommer til å gjøre i ferien, ellers skal jeg reise opp til Rjukan igjen for å treffe alle jeg er så innmari glad i (venner og familie). Så nå får jeg bare håpe forkjølelsen går bort i løpet av uken, for hvis ikke er det ikke sikkert det blir noen koselige turer på vidda. Det er så typisk meg vet dere, å bli syk før hver ferie. Det må ha en dårlig innvirkning på meg, men så vil jeg ikke ligge i senga mi hele ferien heller.

Men i dag er det fint vær her i Oslo da, sola skinner og det er en skyfri himmel. Ingenting kan være bedre enn sol på denne tiden av året. Men det er ikke så varmt her da som mange skal ha det til å være. Jeg har jo sett noen som går ut i bare shorts og t-sjorte allerede nå (Bhrr! Fryser bare av å se på det). Men jeg tror jeg nesten må komme meg tilbake til leksene mine jeg før det blir alt for seint (at jeg glemmer det).

Har du blitt forkjølet?
Hva har du gjort i dag?

-Blogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 25.03.2012
 • Tid: 12:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Her er vinneren! 24.03.2012


kilde: tinaadele.blogg.no

Tina er jenta bak bloggen Her! Hun skriver om alt fra hva hun har pa seg (outfits) til kule ting hun har opplevd. Hun har også en fast ting hun skriver om som hun kaller "Dagens drømmeantrekk" hvor hun legger ut bilde av de klærne hun ønsket hun kunne hatt på seg den dagen. Hun skriver om interessante ting og ser ut til å triver med hverdagen sin.

Vurdering av bloggen:

 • Header: Pen, men er også ganske kjedelig og se på i lengden (kan forbedres).
 • Design: Veldig pent og nøytralt, passer inn med resten av bloggen og er ikke for slitsom å se på.
 • Bilder: Hun legger ut bildene i stor nok størrelse til å kunne se hva hun har tatt bilde av, det er også en av de beste tingene jeg liker ved denne bloggen. Men burde prøve å få bildekvaliteten til å se bedre ut, og det fikses lett med bilderedigeringsprogrammer.
 • Helhet: I helhet er bloggen fin å se på, lett å lese og veldig morsom. Men jeg kan ikke se at hun legger ut videoblogger, som kanskje kunne vært med på å øke den morsome delen ved selve bloggen.

Terningkast:

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 24.03.2012
 • Tid: 10:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

I miss U! 24.03.2012

Da jeg gikk i 6.klasse mistet jeg en veldig viktig person i livet mitt, mormor var en av de mest brysomme menneskene jeg har møtt. Hun var alltid der for meg, og var en person jeg kunne snakke med om hva som helst fordi hun alltid lyttet til hva andre hadde å si. Hvis hun hadde levd i dag hadde hun vært 63år gammel. Men det er jo da livet egentlig burde være halveis over. Nå vet jo jeg at hu slet med helsa den siste tiden, men i mine øyne var hun en veldig morsom gledespreder og sa nesten aldri nei til noe som helst. Mormor gikk bort 05.03.2009 og ble gravlagt en uke etterpå. Jeg husker denne datoen mer enn noen annen, mest fordi det egentlig aldri gikk opp for meg at hun var dø. Det er også litt av grunnen til at jeg begynnte å sminke meg svart og kle meg svart en periode, for alt virket bare svart. Selvom vennene mine støttet meg gjennom alt var det ikke godt nok til å legge alt bak meg. Jeg savner hun ennå og er fortsatt litt deprimert etter hva som skjedde, men det har jo blitt bedre med årene og det er fordi jeg fikk et bedre mot og en bedre viljestyrke etter hun gikk bort. Og hver gang jeg ikke har det så bra føles det ut som om hun sitter ved siden av meg og forteller meg hva jeg skal gjøre og hva jeg ikke burde gjøre ut av situasjonen.

Etter tre, snart fire år har jeg lært meg å ikke se negativt på alt lenger. Jeg har skjønt at for at man skal ha det bra må man først være fornøyd med hvem man er og de man har rundt seg. Være litt mer selvsikker på seg selv. Selv om jeg bor i en verden jeg ikke ville være i, er det greit. Jeg har begynt å respektere og akseptere livet rundt meg og sette mer pris på det jeg får og det jeg har.

I MISS YOU!

 Keep on resting in peace....U`re life was worht it.

-Blogges da!

---Ragnfrid--- • Dato: 24.03.2012
 • Tid: 09:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Neste gang SKAL det bli 1.plass. 23.03.2012

Siden det er så mange på trinnet vårt, er vi delt opp i tre store gymgrupper. I dag hadde min gruppe turn og på slutten av gymtimen sa gymlærerene at vi skulle ha plankekonkuranse. Jeg må si jeg er litt stolt over meg selv, for til vanlig er ikke jeg av de som er så utholdene. Men i dag kom jeg på 2.plass av alle de jeg går i gruppe med (var den eneste jenta igjen). ikke for å skryte for mye ut av dette her men det at jeg klarte å ligge i planken i mer enn 1 og et halvt minutt (rekorden min) var bare rene gleden for meg. Når jeg kom hjem spiste jeg middag og tok en deilig og lang dusj. nå er jeg bare støl nå. Kjenner jeg ikke er så mye i aktivitet om dagen.

Så denne helgen blir det bare lekser, siden jeg har muntlig i engelsk på tirsdag og jeg har omtrent ikke funnet noen ting av det jeg skal si noe om. det er så slitsomt å måtte bruke tid på å finne stoff om det på nettet, siden det er et ganske stort tema jeg har fått utdelt. Kunne ikke jeg fått noe lettere?

Har dere hatt gym i dag?
Hva var det dere hadde da?

-Blogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 23.03.2012
 • Tid: 18:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Brille og Valdres teens! 22.03.2012

Som alle andre har jeg også mine serier jeg bare er avhengig av å se på, og i dette tilfelle er det snakk om Brille (omtrent som nytt på nytt bare med temaer som omfavner det man har lært på skolen o.s.v) og Valdres teens som da er en serie som handler om fem ungdommer som går siste året på videregående skole. Begge seriene går på mandager, vet ikke helt når for jeg ser de på nrk.no/nett-tv.

-hvis jeg måtte velge en av serien jeg ikke ville gått foruten er nok Brile, siden jeg liker den slags form for humor. Og fordi jeg er veldig opptatt av å lære nye og komlekse ting. Så synes jeg egentlig Harald Eia er en av de morsomste komikerne jeg vet om. Men nå er jeg ganske glad i typisk Team-Antonsen humor...

 

-Blogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 22.03.2012
 • Tid: 18:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Ukens ord! 21.03.2012

Da er det onsdag da, midt i uka og snart tid for konfirmasjonskurs igjen. Denne gangen er det min tur til å ha ukes ord, så nå må jeg bruke den siste tiden på å finne et vanskelig gresk lignende ord, som høres så rart ut at det sikkert ikke er noen som har hørt om det før. Jeg har funnet et ord da blandt veldig mange, men jeg er ikke sikker på om det kan være bra nok. "Hvorfor må dette være så vanskelig?" Men fram til nå har jeg sittet foran puten min å gjort RLE-leksene mine, og det tok jammen meg tid. Nå har vi om Hinduismen da, og det sier seg selv egentlig for hvor lang tid jeg brukte. Men det er så mye innenfor den religionen som man må huske på, det er så jeg til tider blir helt sprø.

Men nå burde dere være glade over at jeg faktisk har fått litt mer tid hvor jeg kan blogge stort sett hver dag igjen, men det kommer sikkert noneuker fremover hvor jeg ikke kan blogge så ofte og det mest på grunn av prøver og sånt. Det får man bare leve med. Så er det så synd jeg ikke får sett hotell cæsar i dag, for jeg har så lyst til å se hva som skjer med Runa og Tom og eventuelt hvor lenge igjen det er til Storm og Runa "teamer" opp hvis du skjønner hva jeg mener. Men det som kanskje er det mest spennende er å se om Eva klarer å bli værede sammen med Otto, eller om hun går tilbake til Jens August..........AAHH!!!!! Det blir bare mer spennende for hver dag det der azza. Bare så synd konfis greiene måtte være fra 18:00-20:00. Det er visst også noe man må leve med det også.-Blogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 21.03.2012
 • Tid: 16:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Stress! 20.03.2012

Merker at dagene fremover mot påske er skikkelig stress. Det er jo prøver og muntlig fremføringer, noen ganger litt i meste laget så man føler man ikke får tid til alt. Så denne uken er det muntlig fremføring i samfunnsfag og engelsk fordypning. Fordypningen er greit nok for det kan jeg utenatt allerede, men samfunnen der i mot er litt mer komplisert å sette seg inn i. Noen sier det er for langt, mens andre sier jeg må gjøre tingene jeg snakker om mer konkrete. Så jeg gleder meg nesten til påske bare for å følelsen av å slappe av igjen, siden jeg normalt sett ikke har tid til det annet enn når hotell cæsar går. Men heldigvis er det ikke lenge igjen til påskeferien heller da. Det er bare en og en halv uke igjen, tenk på det dere.

Har gjort ferdig leksene for i dag, det var deilig det. Så kan jeg sitte å sluntre den litt unna sammen med min gode venn Compaq. Eller med finere ord, in fine og vakre og geniale pc (som inni mellom er irriterende)-Blogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 20.03.2012
 • Tid: 18:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5

Sorry! 19.03.2012

Er det noe galt med meg eller? For noen ganger virker det som om alt jeg sier pg mener eller gjør plager andre. Okey! La oss si det gjør det da. Hva har jeg å si i forsvar annet enn "Jeg er meg selv og hvis ikke du takler det, kan du drite og dra et annet sted". Men poenget mitt her er at selvom alle skal ha mitt liv til å virke så kjedelig eller morsomt eller hva det nå enn dere tror så er det ikke nødvendigvis sånn. Det er jo for eksempel flere ganger hvor jeg opplever det rundt meg som et rent helvete, men jeg går ikke å sier til folk at "Herre gud nå sliter jeg med ditt og datt". Det er bare ikke sånn jeg er og når jeg først føler for å åpne munnen min å si meningen min til noen virker det som om det også er galt. Så da har jeg et lite spørsmål til alle dere der hjemme eller hvor dere sitter å ser på denne skjermen. "Hvor vil livet ende hvis man bare skal klage over sine egne liv og være sjalu over andres? For virkelig, jeg ser ikke noen grunn til dette. Kanskje dere bare synes at det jeg skriver om ikke har noen mening, men noen ganger gjør det faktisk det.

Nå orker jeg ikke å virke depresiv lengre så nå prater jeg heller om hva jeg har drivet med i dag. Vel, jeg er snart ferdig med leksene mine, går jo så klart mye i lekser her hjemme siden  jeg ikke har så mye annet å gjøre. I alle fall om jeg kan si det på den måten. Men så har jeg og resten av familen sittet å hatt en time lang samtaler om diverse saker vi må ordne på og visse regeler vi må forholde oss til. Hv kan jeg si om det a? "Det er bare sånt man gjør når man har problemer og att på till har en familie med komplikasjoner". Jeg er ganske så sikker på at mange der hjemme gjør de samme tingene bare på en helt annen måte. Men da gidder ikke jeg å slite ut dere med mine depresjoner mer-Blogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 19.03.2012
 • Tid: 19:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Søndag!!!!!!!!!!!!! 18.03.2012

I dag har jeg ikke gjort så mye. Men jeg har tatt en del bilder da som jeg har tekt å legge ut. Senere i dag skal jeg til pappa har jeg tenkt, blir nok ikke alt for lenge til jeg ringer han om jeg drar. Men hvis jeg får lov å komme bortom en tur skal jeg gjøre som jeg vanligvis gjør når jeg er hos han, kom vel ikke som en bombe men jeg skal låne noen filmer. Han har alltid noen jeg ikke har sett. Men jeg fant ut en kul ting med pcen min og det er at det kan se blueray-filmer eller hvordan det skrives. Så da kan jeg låne sånne type filmer av han også. Lagt inn en ny cd på iPoden min husker ikke helt hva den het, vet bare at "badekaret til Pelle" er på den og mange andre morsome låter. Så tok jeg ut flettene jeg hadde på meg i går og nå er håret kjempe krøllete (mer enn jeg vaneligvis får).

Har også øvd litt mer på gitaren min, sånn at alt jeg har lært ikke blir bortkastet. Men det er jo moro da og bare sitte for seg selv på rommet og spille en trall på den. Men tror ikke jeg kommer til å blogge før i morgen eller noe (blir nok seint) har så mye lekser i morgen, må gjøre de aller fleste for hele uken, hvis ikke rekker jeg ikke gjøre de ferdige på grunn an at konfirmasjonskurset kræsjer midt i uka.
-Blogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 18.03.2012
 • Tid: 13:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 18

Litt av hvert egentlig! 17.03.2012

Da er det nok en gang blitt lørdag, og jeg har vært med mamma og Sigrid på bytte-dag i Manglerud kirke. Ikke morsomt må jeg si, men bedre enn å være hjemme å kjede seg. Så har jeg spist pizza til middag i dag. Nam, nam! Så Senere i kveld har jeg, mamma, Sigrid og kanskje stefaren min tenkt å se på en film, det blir kos. ellers ut over dagen tror jeg at jeg kommer til å rydde og vaske rommet mitt. Kanskje til og med spille litt gitar for meg selv. Så har det seg sånn at jeg ikke har fått penger til å kjøpe den filmen ennå heller så da er helgen min spolert (føles sånn nå i hvert fall). klokken er bare snart halv fem og det er fremdeles mye som skal unna gjøres i dag, så jeg er nok nødt til å se å få rumpa mi i gir (HiHi! Meg i ett nøtteskall).

"Med futt i rumpa har jeg altid prumpa" Verdens beste sitat fra minneboken min....Så god humor er det bare en jeg kjenner som har. Apropo minnebok, jeg må snart få fylt den ut. fikk den for kanskje 4år siden å har ikke brukt mer enn minst 12 sider i den. Men det er like moro å lese den hver gang jeg finner den fram (serlig når man skriver så rart som indre). Så har jeg en vennebok også, men det er liksom ikke så mange på min alder som driver med den slags lenger. Og hvis det er, må det være veldig få.

Kanskje jeg skal sette på en av de filmene jeg har fått av pappa for en stund siden, som jeg ikke har tenkt på å se en gang. Så er det like så gjerne unna gjort det også, men før jeg ser den må jeg for all del gjøre det som må gjøres som første prioritering. Lei for at det blit mye som ikke har noenting med hverandre å gjøre nå, men jeg føler det er så mye jeg må få sakt i dag. Om ikke jeg hadde fått skrevet det ned tror jeg enten mamma eller søstrene mine hadde fått høre på dette, og for noen (ikke alle) så er det veldig irriterende å høre ting fra en som ikke klarer å slutte å prate når en først har begynt. Men da har ikke jeg tankt å plage dere mer i dag, så her kommer bildene. =)

Diana Alvilde! Min 4.lillesøster =2uker gammel.

-Blogges da!

---Ragnfrid---
 • Dato: 17.03.2012
 • Tid: 17:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Hun fant den!! 16.03.2012

Ikke det at jeg pleier å være så glad over noe søstrene mine gjør, men i dag var jeg det. For Sigrid var så kjempe snill at hun klarte å finne kamerakabelen min. Noe som må være bra for hun med det, er at jeg slipper å rope og lete etter henne hver gang jeg skal legge inn bildene mine på pcen. Så fra og med nå skal jeg sjærpe meg veldig når det kommer til å legge ut nye bilder. Fikk tilbake matteprøven i dag. 5- er vel ikke så fælt? Jeg vet nå ikke, men det var et vanskelig tema da. Men hadde det veldig moro på skolen i dag siden vi hadde turn i gymen. Så var det litt ekstra morsomt å høre at engelsk fordypning læreren min syntes at "fairytale" fortellingen min var så bra at jeg fikk "Har du skrevet dette selv?" og "Du har god fantasi" som komentarer på 1.utkastet. Så er det bare den muntlige delen av den som gjenstår neste uke.

Er det noen som har noe viktig de må få med seg i morgen? Det har i alle fall jeg. Som dere alle sikkert har lært om eller hørt om på skolen så feirer Irene (de som bor i Irland) St. Patrick`s Day hvert år den 17.mars (i morgen) så fikke jeg vite på skolen at hvis man ville vite litt mer om hvordan denne feiringen pågår burde vi se paraden som går i Oslo. Men jeg har ennå ikke funnet helt ut når og hvor det er hen.  -Blogges da!

---Ragnfrid---

 • Dato: 16.03.2012
 • Tid: 17:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no