Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Nye sko og en kondom.

 • 29.03.2012 - 17:11

Som de fleste har lest tidligere, var jeg på konfirmasjonskurs i går og gårsdagens tema var "sex og kjærlighet" (foressten vant jeg dagens ord tingen). Men når vi var ferdig for dagen fikk vi en kondom hver som stod "Norgeskondomet" på, men på baksiden står det en adresse hvor du kan gå å få tak i gratiskondomer. Adressen ligger HER og du kan sikkert stikke innom hvis du føler for det.

Så i dag etter skolen traff jeg pappa nede i byen og jeg kjøpte meg et parr med nye sko. Ligner på Converse, men er ikke det. Ligner mer på en kopiutgave i turkis lignende farge, og jeg synes de var ganske kule og gode å gå på. Nå er det bare i dag igjen, så reiser jeg oppover til Rjukan igjen i morgen etter skolen en eller annen gang. Tror jeg tar 16:40 bussen fra Oslobussterminal. Så er jeg nødt til å lade mobilden før jeg glemmer det, og i tillegg er jeg nødt til å få pakket resten av det jeg skal ha med meg. Mamma har vært så snill å vasket omtrent alt jeg har hatt av skittentøy, så det er rent.


-Blogges da!

---Ragnfrid---

 

Pakke, pakke og atter pakke!

 • 27.03.2012 - 18:25

Sorry for at jeg blogger så seint for tiden, men det er fordi jeg sitter med leksene mine i tillegg til at jeg er på pcen å blogger. Og etter jeg er ferdig med å blogge og gjøre leksene skal jeg sakte men sikkert begynne å pakke bagen min. Fikk en ny en av pappa for en stund siden, så nå har jeg plass til alt jeg trenger og slippe å tenke på "hvor mye plass tar den da?" Så jeg skjylder pappa en kjempe stor TAKK!. Så er det konfirmasjonskurs i morgen (siste før påsken) skal bli moro, for diden hun vi har som konfirmasjonsleder var borte forje gang skal vi gjøre det vi ikke fikk gjørt den dagen. Så da er det min tur til å ha "dagens ord" og tema for kvelden blir "sex og kjærlighet" (mitt yndlings tema). De som kjenner meg vet hvorfor, er vanskelig å forklare når en ikke klarer å sette seg inn i mitt syn og mine tanker om ting. Jeg er en kompelisert person som en ikke helt forstår til tider, det er nok detfor de fleste sier at det jeg snakker om ikke gir noen mening.

Så har noen telling på hvor mange dager det er igjen til ferien for det har jeg! Det er bare 3 dager til. Blir moro det, eller hva? For de fleste ser vel fram til ferien nå, gjør de ikke det? Vel de som ikke gjør det er vel de som er så syke at alt bare føles teit. men har jeg fortalt dere om det rareste forslaget til innsamlig av penger til hvite-busser turen eller? Noen har kommet med et så dumt forlag som å selge doruller. "Hvem er det som kjøper det (bortsett fra i butikken)" det vet ikke jeg, men om det finnes noen er det noen som synes synd på oss, eller eldre damer som trenger noe mer enn vanlig. jeg gir opp snart. Tror det er et frivillig opp legg og hvis det er, er ikke jeg med på det. Men si i fra da om jeg skal lage en dorull konkuransse, det er sikkert mange som kjøper det hvis jeg legger ut et godt ord om det.

 

 

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Huff! Så mye lekser....

 • 26.03.2012 - 18:38

Huff! Så mye lekser, spesielt matte. Siden det er prøve til fredag prøver jeg å øve litt for my sånn at jeg er sikker på at jeg gjør det bra på prøven. Så må jeg øve til muntligen i morgen (engelsk). og i tillegg til det er det mange andre greier jeg må få ordnet med eller få unnagjort. På torsdag etter skolen skal jeg møte pappa nede  i byen, for å kjøpe ny sko siden de jeg har et utslitte og ser ikke ut. Sånn er det med meg, blir så glad i tingene man får og bruker det til det ikke egentlig er noe mer igjen av det. Ellers i dag skal jeg se på hotell Cæsar, dusje og legge meg. Føler jeg blir så trøtt hver gang vi skal stille klokken. Så skal jeg begynne å pakke til ferien i morgen, sånn at jeg vet jeg får med meg alt jeg trenger. Så må jeg lære meg noen nye grep på giteren: B og Bm! De er så vanskelige, jeg får så krampe i fingrene. Sikkert fordi jeg ikke er så vandt til at fingrene mine er 3-4cm vekk fre hverandre. Det er som de sier, det er et hærk å bli flink på et instrument.

Nå sitter jeg å spiser fisherman`s friend helt til det tyter ut av øra på meg. Jeg er så tett i halsen og nesa, det er så irriterende og plagsomt. og verre er det når du skal prøve å få opp det som må ut, det kjennes ut som du blir stukket av en når som går tværs gjennom halsen. Med andre ord, det føles ikke særlig godt.

IT`S SO BORING!!!!! BUT IT HAS TO BE DONE : (

---Ragnfrid---

Det er så typisk!

 • 25.03.2012 - 12:02

God morgen! Eller nå er det vel blitt så seint at jeg må si god formiddag? Samma det. Jeg har omtrent akkurat stått opp og er klar for en ny dag. Nå er det bare og glede seg til neste helg, for da begynner påsken. Blir sikkert koselig det, mange som drar på fjellet og nyte været mens de tar en skitur langs viddene.Det er i alle fall noe av det jeg kommer til å gjøre i ferien, ellers skal jeg reise opp til Rjukan igjen for å treffe alle jeg er så innmari glad i (venner og familie). Så nå får jeg bare håpe forkjølelsen går bort i løpet av uken, for hvis ikke er det ikke sikkert det blir noen koselige turer på vidda. Det er så typisk meg vet dere, å bli syk før hver ferie. Det må ha en dårlig innvirkning på meg, men så vil jeg ikke ligge i senga mi hele ferien heller.

Men i dag er det fint vær her i Oslo da, sola skinner og det er en skyfri himmel. Ingenting kan være bedre enn sol på denne tiden av året. Men det er ikke så varmt her da som mange skal ha det til å være. Jeg har jo sett noen som går ut i bare shorts og t-sjorte allerede nå (Bhrr! Fryser bare av å se på det). Men jeg tror jeg nesten må komme meg tilbake til leksene mine jeg før det blir alt for seint (at jeg glemmer det).

Har du blitt forkjølet?
Hva har du gjort i dag?

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Her er vinneren!

 • 24.03.2012 - 10:40


kilde: tinaadele.blogg.no

Tina er jenta bak bloggen Her! Hun skriver om alt fra hva hun har pa seg (outfits) til kule ting hun har opplevd. Hun har også en fast ting hun skriver om som hun kaller "Dagens drømmeantrekk" hvor hun legger ut bilde av de klærne hun ønsket hun kunne hatt på seg den dagen. Hun skriver om interessante ting og ser ut til å triver med hverdagen sin.

Vurdering av bloggen:

 • Header: Pen, men er også ganske kjedelig og se på i lengden (kan forbedres).
 • Design: Veldig pent og nøytralt, passer inn med resten av bloggen og er ikke for slitsom å se på.
 • Bilder: Hun legger ut bildene i stor nok størrelse til å kunne se hva hun har tatt bilde av, det er også en av de beste tingene jeg liker ved denne bloggen. Men burde prøve å få bildekvaliteten til å se bedre ut, og det fikses lett med bilderedigeringsprogrammer.
 • Helhet: I helhet er bloggen fin å se på, lett å lese og veldig morsom. Men jeg kan ikke se at hun legger ut videoblogger, som kanskje kunne vært med på å øke den morsome delen ved selve bloggen.

Terningkast:

 

---Ragnfrid---

I miss U!

 • 24.03.2012 - 09:48

Da jeg gikk i 6.klasse mistet jeg en veldig viktig person i livet mitt, mormor var en av de mest brysomme menneskene jeg har møtt. Hun var alltid der for meg, og var en person jeg kunne snakke med om hva som helst fordi hun alltid lyttet til hva andre hadde å si. Hvis hun hadde levd i dag hadde hun vært 63år gammel. Men det er jo da livet egentlig burde være halveis over. Nå vet jo jeg at hu slet med helsa den siste tiden, men i mine øyne var hun en veldig morsom gledespreder og sa nesten aldri nei til noe som helst. Mormor gikk bort 05.03.2009 og ble gravlagt en uke etterpå. Jeg husker denne datoen mer enn noen annen, mest fordi det egentlig aldri gikk opp for meg at hun var dø. Det er også litt av grunnen til at jeg begynnte å sminke meg svart og kle meg svart en periode, for alt virket bare svart. Selvom vennene mine støttet meg gjennom alt var det ikke godt nok til å legge alt bak meg. Jeg savner hun ennå og er fortsatt litt deprimert etter hva som skjedde, men det har jo blitt bedre med årene og det er fordi jeg fikk et bedre mot og en bedre viljestyrke etter hun gikk bort. Og hver gang jeg ikke har det så bra føles det ut som om hun sitter ved siden av meg og forteller meg hva jeg skal gjøre og hva jeg ikke burde gjøre ut av situasjonen.

Etter tre, snart fire år har jeg lært meg å ikke se negativt på alt lenger. Jeg har skjønt at for at man skal ha det bra må man først være fornøyd med hvem man er og de man har rundt seg. Være litt mer selvsikker på seg selv. Selv om jeg bor i en verden jeg ikke ville være i, er det greit. Jeg har begynt å respektere og akseptere livet rundt meg og sette mer pris på det jeg får og det jeg har.

I MISS YOU!

 Keep on resting in peace....U`re life was worht it.

-Blogges da!

---Ragnfrid---Neste gang SKAL det bli 1.plass.

 • 23.03.2012 - 18:38

Siden det er så mange på trinnet vårt, er vi delt opp i tre store gymgrupper. I dag hadde min gruppe turn og på slutten av gymtimen sa gymlærerene at vi skulle ha plankekonkuranse. Jeg må si jeg er litt stolt over meg selv, for til vanlig er ikke jeg av de som er så utholdene. Men i dag kom jeg på 2.plass av alle de jeg går i gruppe med (var den eneste jenta igjen). ikke for å skryte for mye ut av dette her men det at jeg klarte å ligge i planken i mer enn 1 og et halvt minutt (rekorden min) var bare rene gleden for meg. Når jeg kom hjem spiste jeg middag og tok en deilig og lang dusj. nå er jeg bare støl nå. Kjenner jeg ikke er så mye i aktivitet om dagen.

Så denne helgen blir det bare lekser, siden jeg har muntlig i engelsk på tirsdag og jeg har omtrent ikke funnet noen ting av det jeg skal si noe om. det er så slitsomt å måtte bruke tid på å finne stoff om det på nettet, siden det er et ganske stort tema jeg har fått utdelt. Kunne ikke jeg fått noe lettere?

Har dere hatt gym i dag?
Hva var det dere hadde da?

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Brille og Valdres teens!

 • 22.03.2012 - 18:45

Som alle andre har jeg også mine serier jeg bare er avhengig av å se på, og i dette tilfelle er det snakk om Brille (omtrent som nytt på nytt bare med temaer som omfavner det man har lært på skolen o.s.v) og Valdres teens som da er en serie som handler om fem ungdommer som går siste året på videregående skole. Begge seriene går på mandager, vet ikke helt når for jeg ser de på nrk.no/nett-tv.

-hvis jeg måtte velge en av serien jeg ikke ville gått foruten er nok Brile, siden jeg liker den slags form for humor. Og fordi jeg er veldig opptatt av å lære nye og komlekse ting. Så synes jeg egentlig Harald Eia er en av de morsomste komikerne jeg vet om. Men nå er jeg ganske glad i typisk Team-Antonsen humor...

 

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Ukens ord!

 • 21.03.2012 - 16:55

Da er det onsdag da, midt i uka og snart tid for konfirmasjonskurs igjen. Denne gangen er det min tur til å ha ukes ord, så nå må jeg bruke den siste tiden på å finne et vanskelig gresk lignende ord, som høres så rart ut at det sikkert ikke er noen som har hørt om det før. Jeg har funnet et ord da blandt veldig mange, men jeg er ikke sikker på om det kan være bra nok. "Hvorfor må dette være så vanskelig?" Men fram til nå har jeg sittet foran puten min å gjort RLE-leksene mine, og det tok jammen meg tid. Nå har vi om Hinduismen da, og det sier seg selv egentlig for hvor lang tid jeg brukte. Men det er så mye innenfor den religionen som man må huske på, det er så jeg til tider blir helt sprø.

Men nå burde dere være glade over at jeg faktisk har fått litt mer tid hvor jeg kan blogge stort sett hver dag igjen, men det kommer sikkert noneuker fremover hvor jeg ikke kan blogge så ofte og det mest på grunn av prøver og sånt. Det får man bare leve med. Så er det så synd jeg ikke får sett hotell cæsar i dag, for jeg har så lyst til å se hva som skjer med Runa og Tom og eventuelt hvor lenge igjen det er til Storm og Runa "teamer" opp hvis du skjønner hva jeg mener. Men det som kanskje er det mest spennende er å se om Eva klarer å bli værede sammen med Otto, eller om hun går tilbake til Jens August..........AAHH!!!!! Det blir bare mer spennende for hver dag det der azza. Bare så synd konfis greiene måtte være fra 18:00-20:00. Det er visst også noe man må leve med det også.-Blogges da!

---Ragnfrid---

Stress!

 • 20.03.2012 - 18:27

Merker at dagene fremover mot påske er skikkelig stress. Det er jo prøver og muntlig fremføringer, noen ganger litt i meste laget så man føler man ikke får tid til alt. Så denne uken er det muntlig fremføring i samfunnsfag og engelsk fordypning. Fordypningen er greit nok for det kan jeg utenatt allerede, men samfunnen der i mot er litt mer komplisert å sette seg inn i. Noen sier det er for langt, mens andre sier jeg må gjøre tingene jeg snakker om mer konkrete. Så jeg gleder meg nesten til påske bare for å følelsen av å slappe av igjen, siden jeg normalt sett ikke har tid til det annet enn når hotell cæsar går. Men heldigvis er det ikke lenge igjen til påskeferien heller da. Det er bare en og en halv uke igjen, tenk på det dere.

Har gjort ferdig leksene for i dag, det var deilig det. Så kan jeg sitte å sluntre den litt unna sammen med min gode venn Compaq. Eller med finere ord, in fine og vakre og geniale pc (som inni mellom er irriterende)-Blogges da!

---Ragnfrid---

Sorry!

 • 19.03.2012 - 19:19

Er det noe galt med meg eller? For noen ganger virker det som om alt jeg sier pg mener eller gjør plager andre. Okey! La oss si det gjør det da. Hva har jeg å si i forsvar annet enn "Jeg er meg selv og hvis ikke du takler det, kan du drite og dra et annet sted". Men poenget mitt her er at selvom alle skal ha mitt liv til å virke så kjedelig eller morsomt eller hva det nå enn dere tror så er det ikke nødvendigvis sånn. Det er jo for eksempel flere ganger hvor jeg opplever det rundt meg som et rent helvete, men jeg går ikke å sier til folk at "Herre gud nå sliter jeg med ditt og datt". Det er bare ikke sånn jeg er og når jeg først føler for å åpne munnen min å si meningen min til noen virker det som om det også er galt. Så da har jeg et lite spørsmål til alle dere der hjemme eller hvor dere sitter å ser på denne skjermen. "Hvor vil livet ende hvis man bare skal klage over sine egne liv og være sjalu over andres? For virkelig, jeg ser ikke noen grunn til dette. Kanskje dere bare synes at det jeg skriver om ikke har noen mening, men noen ganger gjør det faktisk det.

Nå orker jeg ikke å virke depresiv lengre så nå prater jeg heller om hva jeg har drivet med i dag. Vel, jeg er snart ferdig med leksene mine, går jo så klart mye i lekser her hjemme siden  jeg ikke har så mye annet å gjøre. I alle fall om jeg kan si det på den måten. Men så har jeg og resten av familen sittet å hatt en time lang samtaler om diverse saker vi må ordne på og visse regeler vi må forholde oss til. Hv kan jeg si om det a? "Det er bare sånt man gjør når man har problemer og att på till har en familie med komplikasjoner". Jeg er ganske så sikker på at mange der hjemme gjør de samme tingene bare på en helt annen måte. Men da gidder ikke jeg å slite ut dere med mine depresjoner mer-Blogges da!

---Ragnfrid---

Søndag!!!!!!!!!!!!!

 • 18.03.2012 - 13:00

I dag har jeg ikke gjort så mye. Men jeg har tatt en del bilder da som jeg har tekt å legge ut. Senere i dag skal jeg til pappa har jeg tenkt, blir nok ikke alt for lenge til jeg ringer han om jeg drar. Men hvis jeg får lov å komme bortom en tur skal jeg gjøre som jeg vanligvis gjør når jeg er hos han, kom vel ikke som en bombe men jeg skal låne noen filmer. Han har alltid noen jeg ikke har sett. Men jeg fant ut en kul ting med pcen min og det er at det kan se blueray-filmer eller hvordan det skrives. Så da kan jeg låne sånne type filmer av han også. Lagt inn en ny cd på iPoden min husker ikke helt hva den het, vet bare at "badekaret til Pelle" er på den og mange andre morsome låter. Så tok jeg ut flettene jeg hadde på meg i går og nå er håret kjempe krøllete (mer enn jeg vaneligvis får).

Har også øvd litt mer på gitaren min, sånn at alt jeg har lært ikke blir bortkastet. Men det er jo moro da og bare sitte for seg selv på rommet og spille en trall på den. Men tror ikke jeg kommer til å blogge før i morgen eller noe (blir nok seint) har så mye lekser i morgen, må gjøre de aller fleste for hele uken, hvis ikke rekker jeg ikke gjøre de ferdige på grunn an at konfirmasjonskurset kræsjer midt i uka.
-Blogges da!

---Ragnfrid---

Litt av hvert egentlig!

 • 17.03.2012 - 17:29

Da er det nok en gang blitt lørdag, og jeg har vært med mamma og Sigrid på bytte-dag i Manglerud kirke. Ikke morsomt må jeg si, men bedre enn å være hjemme å kjede seg. Så har jeg spist pizza til middag i dag. Nam, nam! Så Senere i kveld har jeg, mamma, Sigrid og kanskje stefaren min tenkt å se på en film, det blir kos. ellers ut over dagen tror jeg at jeg kommer til å rydde og vaske rommet mitt. Kanskje til og med spille litt gitar for meg selv. Så har det seg sånn at jeg ikke har fått penger til å kjøpe den filmen ennå heller så da er helgen min spolert (føles sånn nå i hvert fall). klokken er bare snart halv fem og det er fremdeles mye som skal unna gjøres i dag, så jeg er nok nødt til å se å få rumpa mi i gir (HiHi! Meg i ett nøtteskall).

"Med futt i rumpa har jeg altid prumpa" Verdens beste sitat fra minneboken min....Så god humor er det bare en jeg kjenner som har. Apropo minnebok, jeg må snart få fylt den ut. fikk den for kanskje 4år siden å har ikke brukt mer enn minst 12 sider i den. Men det er like moro å lese den hver gang jeg finner den fram (serlig når man skriver så rart som indre). Så har jeg en vennebok også, men det er liksom ikke så mange på min alder som driver med den slags lenger. Og hvis det er, må det være veldig få.

Kanskje jeg skal sette på en av de filmene jeg har fått av pappa for en stund siden, som jeg ikke har tenkt på å se en gang. Så er det like så gjerne unna gjort det også, men før jeg ser den må jeg for all del gjøre det som må gjøres som første prioritering. Lei for at det blit mye som ikke har noenting med hverandre å gjøre nå, men jeg føler det er så mye jeg må få sakt i dag. Om ikke jeg hadde fått skrevet det ned tror jeg enten mamma eller søstrene mine hadde fått høre på dette, og for noen (ikke alle) så er det veldig irriterende å høre ting fra en som ikke klarer å slutte å prate når en først har begynt. Men da har ikke jeg tankt å plage dere mer i dag, så her kommer bildene. =)

Diana Alvilde! Min 4.lillesøster =2uker gammel.

-Blogges da!

---Ragnfrid---
Hun fant den!!

 • 16.03.2012 - 17:16

Ikke det at jeg pleier å være så glad over noe søstrene mine gjør, men i dag var jeg det. For Sigrid var så kjempe snill at hun klarte å finne kamerakabelen min. Noe som må være bra for hun med det, er at jeg slipper å rope og lete etter henne hver gang jeg skal legge inn bildene mine på pcen. Så fra og med nå skal jeg sjærpe meg veldig når det kommer til å legge ut nye bilder. Fikk tilbake matteprøven i dag. 5- er vel ikke så fælt? Jeg vet nå ikke, men det var et vanskelig tema da. Men hadde det veldig moro på skolen i dag siden vi hadde turn i gymen. Så var det litt ekstra morsomt å høre at engelsk fordypning læreren min syntes at "fairytale" fortellingen min var så bra at jeg fikk "Har du skrevet dette selv?" og "Du har god fantasi" som komentarer på 1.utkastet. Så er det bare den muntlige delen av den som gjenstår neste uke.

Er det noen som har noe viktig de må få med seg i morgen? Det har i alle fall jeg. Som dere alle sikkert har lært om eller hørt om på skolen så feirer Irene (de som bor i Irland) St. Patrick`s Day hvert år den 17.mars (i morgen) så fikke jeg vite på skolen at hvis man ville vite litt mer om hvordan denne feiringen pågår burde vi se paraden som går i Oslo. Men jeg har ennå ikke funnet helt ut når og hvor det er hen.  -Blogges da!

---Ragnfrid---

AU, AU!!

 • 15.03.2012 - 20:24

-Hva i H****** er det for noe? Det ser ut som, nei det kan vel ikke være...Jo er det ikke det a? Var det første jeg tenkte når jeg så den. Ikke si jeg kommer til å få det samme som tante, for da blir jeg lei meg da. Håper i alle fall ikke at det er et resultat av det verste noen kan få, jeg tror ikke det er arvelig belagt i familien heller. Burde jeg bli redd, eller burde jeg prøve å passe inn som normalt? Noe galt må det være, for det var ikke der i går (heller ikke i dag tidlig som jeg kan huske). Hjelp! Hvis det ikke hadde vært for at mamma sa jeg skulle hoolde et godt øye ved det, ville jeg dødd av utmattelse fordi jeg får nervesammenbrudd.

AU, AU! F*** ta den J***** kulen under armen......MAMMA! HVA ER GALT MED MEG????? Jeg vil ha et svar NÅ!

---Ragnfrid---

Ikke mye her nei..

 • 15.03.2012 - 15:58

Nå er det ikke så mye som har skjedd i dag, men jeg har i alle fall gjort unna engelsk skrive prøven i dag da. Føler det gikk helt greit i grunn. Ikke noe som verken var lett eller vanskelig. Senere i dag er det gitarkurs. Blir moro å se hvor mye jeg egentlig har dratt nytte ut av den nye låta vi holder på med "cocain" ikke spørr hvem det er som har skrevet den, eller hvem som syner den for det har jeg rett og slett ikke noen ide om. Kan ikke si jeg er av den typen som memorerer alt jeg hører og ser. Men etter det som normalt er halv sju skal jeg hjem og se på Hotell Cæsar som er et "must" liksom. Lenger enn det har jeg ikke tenkt, men jeg kommer antageligvis til å være på skype fram til jeg vil legge meg for kvelden, eller hvis je kjeder med og vil sette på en film eller noe innen for den rekkevidden.

vet dere hva eller? Skal jeg si hva jeg fikk i posten i går?
-Siden jeg abonnerer på Topp, så får man ofte en gave med i posten første gangen du abonnerer. Endelig (venta i snart to måneder) fikk jeg den "Paris Hilton Tease" parfymen. Ikke det at jeg synes den lukter så godt, men den er grei nok.
Da snakkes vi sikkert i morgen eller noe hvis ikke det kommer et nytt innlegg senere i kveld. Jeg vet at det ikke er så mange innom her i ukedagene, i alle fall ikke så mange som det var før så jeg lurer på hvor de ble av (kanskje de ble kjempe redde for meg) hvem vet?

-Blogges da!'

---Ragnfrid---
Tilbake på skolebenken!

 • 14.03.2012 - 15:47

I dag går dagen mest som normalt, tilbake på skolebenken og lekser. Men det er konfirmasjonskurs i dag da fra 18:00-20:00. Det pleier ikke egentlig å være så mye moro som skjer der, bare den delen hvor vi skal gjette på et ord og den som gjetter riktig får sjokolade. Hvis jeg ikke husker helt feil fra forje gang ver temaet for denne gangen "Nord og Sør" ikke at jeg har så mye peiling på hva det kan være, men vi får nå se. Nå sitter jeg å gjør ferdig samfunnsfagleksa, for det er den eneste leksa jeg ikke har gjort ferdig for denne uken. Så er det den forbaskade norsk-plakat greia som skal være ferdig, men jeg har bare å lime den sammen som gjenstår. Mamma kommer snart hjem og da blir det fett middag azza (grønnsaksuppe og greier) den er ofte så god at jeg spiser meg alt for mett. Jo! Så er det jo sånn at jeg har bestemt meg for at jeg rett og slett ha den nye Twilight saga Breaking dawn part 1 filmen til helgen. Så jeg må komme på en genial plan som kan smiske meg litt til minst 200kr. Men det får jeg vist alltid til (bare tar litt tid).

Twilight Breaking Dawn Part 1 USA Blu-ray.jpg

Er det andre som bare MÅ ha den også eller?

---Ragnfrid---

We`re going to miss U very much!

 • 13.03.2012 - 19:22

Alle er samlet her i dag for å si farvel til vær kjære 50øring. Den har vært med oss i gode og onde dager, sikkert mange plagsome også. Vi har i mange år hatt deg som en god og artig venn, men synd den tiden er over for nå. Hvor enn du er på vei nå, blir du sikkert smeltet om til noe mer verdifult enn den verdien du berte på. ingen annen myntenhet enn deg vil fylle hjertet mitt med en så stor glede som det du gjorde.

-Jeg husker jo f.eks den gangen det ble så mange av deg at jeg ikke fikk plass til dere i lommeboken min.

Det var gode tider det! Farvell igjen min venn "vi ses snart igjen" (ny utløpsdato satt 1.mai) men alikevel da folkens.....   :*(---Ragnfrid---

MK besøk i dag.

 • 13.03.2012 - 19:11


Som jeg nevnte tidligere på bloggen sa jeg at jeg skulle besøke den medie og komunikasjon videregående skolen som ligger på Helsfyr. Viste seg å bli så mye morsomere enn det jeg trodde i begynnelsen. Det vi gjorde i dag var å lære hvordan man bruker "photo shop" som i dette tilfelle er et program de bruker veldig mye. I tillegg til dette lærte vi on hvordan et tv-program er satt sammen og om forskellige kamerafunksjoner. Det er mer morsomt når man gjør alt dette på egen hånd. Så de som ikke har vert der burde ta seg en tur en gang i livet sitt. Det beste med den skolen er at uansett hvilke linjer innenfor medier og komunikasjon du velger får du en personelig mac av skolen. Men andre ting vi gjorde var å ta bilder, så det kommer en del bilder i dag forhåpentligvis. Ellers i dag har jeg ikke akkurat rukket å gjøre så mye annet enn leksene mine.
Var egentlig ikke så mye mer enn det vi opplevde av naturen, men det var fint vær da. Sol og greier. Noen ganger føltes det som om det allerede var blitt sommer. Mange av bildene ble sikkert dårlige, men sånn blir det. Er ikke alle bilder som blir like fine som andre.

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Vil DU bli bloggen jeg reklamerer om?

 • 12.03.2012 - 19:27

Siden jeg sitter her å kjeder meg, leser jeg like så gjerne noen andre blogger enn tidligere innlegg fra denne bloggen. Så kom jeg på at anndre pleier å ha "dagens, eller ukens" blogg som de reklamerer om på bloggen sin. Men greia med min tankegang er at jeg leser bloggen din, anmelder den (vurderer den) og gir den terningkast og til slutt hvis jeg synes den er ganske bra vil jeg antageligvis begynne å følge bloggen din. Så, hvem er med?

---Ragnfrid---

Media og komunikasjon!

 • 12.03.2012 - 18:50

Hei på dere! Nå er jeg ganske stressa siden jeg og noen andre fra trinnet skal på videregående besøk i morgen til en media og komunikasjon skole som ligger på Helsfyr også kjent son F21 bygget (fyrstikkaleen 21). Det som er greia da er at jeg ikke helt vet hvor dette bygget ligget hen og hvordan man kommer seg dit. Det eneste jeg vet er at vi må krysse en diger motorvei, og at det begynner klokken 10 der borte i morgen. Tror det blit veldig fett da. Så skal jeg ta med kameraet siden det sto som bør ta med på den lappen vi fikk av en av rådgiveren på skolen. Tror det blir en avslappende dag i morgen faktisk, siden vi slutter 14:00. Blir digg siden vi vanligvis slutter 3 på tirsdager. Men nå er det tilbake til leksene og skypinga. Kjeder meg så fælt jeg vet dere, men sånn er det når man velger skole og lekser foran alt annet. See ya later!Sorry for dårlige cam-bilder, men batteriene til kameraet mitt ligger til ladning.


-Blogges da!'

---Ragnfrid---

Zup folkens?

 • 11.03.2012 - 19:27

God ettermiddag alle sammen! I dag har jeg vært med søss ned til pappa og hatt det drit fett lizzom. Så på Amors baller om dere vet hva jeg snakker om. var ikke min type fim men sånn er det jo for alle en gang i blandt. Nå har jeg kommet hjem igjen og sitter å chatter med folk på skype (endelig fungerer det igjen). Ellers tror jeg at jeg snart skal ta meg en lang og varm dusj (ser fram til det) og etter jeg har dusjet skal jeg nok pakke sekken klar til imorgen og se på It`s complicated. Lenger enn det har jeg ikke tenkt ennå. Men håper vi blogges i morgen, er ikke sikkert jeg rekker innmed vi får ny periodeplan og det er en del lekser som må gjøres.


 

---Ragnfrid---

Endelig hjemme!

 • 10.03.2012 - 20:32

Den bursdagen føltes som varte i hundre år, men var ganske morsomt da. Møtte folk jeg ikke har sett på år og dager. Ble også litt for mye kakespising på meg i dag azza, orket nesten ikke middagen når jeg kom hjem. Selv om vi hadde det beste jeg vet til middag. så nå ser jeg fram til senere i kveld hvor jeg kan gå å legge meg. Orker ikke legge meg nå, for da vokner jeg så tidlig i morgen og det vil jeg ikke, iker å sove lenge jeg vet dere. Noen ganger til langt ut på dagen, men det blit det ikke så mye av nå om dagen siden det er skole og sånt. kom hjem omtrent 5-10 over 7 i kveld, men for et ork. Da blogges vi sikkert i morgen da dere, for jeg orker ikke blogge mere i dag.

 Gammelt bilde av meg (3år siden)

---Ragnfrid---

Kony 2012

 • 10.03.2012 - 18:49

Hei, siden Ragnfrid ikke blogger om dette så fikk jeg abre litt lyst til å stikke innom å dele denne videoen med dere.

 

Jeg vil veldig gjerne at dere ser på vidoen, den varer i 30 minutter, med det er verdt det! Den handler om Joseph Kony og hva han gjør med barn. Du vil sikkert tro at det er feil video ellerno jeg har publisert, men det er faktisk sånn den starter, bare så dere vet det :)

-Melissa ;*

Bildedryss!

 • 10.03.2012 - 14:36

Fant ut at jeg kunne legge ut noen bilder jeg, siden jeg kjeder meg så og venter på at pappa skal komme å hente meg.Hva synes du om de?

---Ragnfrid---

Bursdag i dag!

 • 10.03.2012 - 12:12

I dag når klokken nermer seg tre kommer pappa og henter meg og søsknene mine, for da skal vi i bursdag til søskenbarna våre. Blir digg! Så er ikke helt sikker på når jeg kommer hjem i dag, men blir nok sikkert blogging senere utover kveldninga også. så har jeg rydda og vasket rommet mitt i dag, så det ser veldig fint og ryddig ut for helgen, eller kanskje hele uka for alt jeg vet. Men nå sitter jeg på skype og øver litt på gitaren min ved siden av det. Så håper jeg vi snakkes senere i dag og at det ikke blit like seint som det ble i går. Så for alle dere der hjemme som gleder seg til påskeferien er det bare tre uker til =) Da blir det vel sikkert mye alpint og langrenn på de aller fleste av oss regner jeg med. Så må dere ha en fin lørdag videre.

-Blogges da dere!

---Ragnfrid---

Bunadmål!!

 • 09.03.2012 - 20:12

Hei alle sammen! Sorry for at jeg ikke blogger før nå, men jeg har vært med pappa til Ski i dag og tatt mål til bunaden og diverse andre ting. Tok sin tid, siden vi var på McDonald`s og platekompaniet på vei hjemover. Nå er jeg her da så dere får være fornøyde med det. Har ikke egentlig skjedd så mye ellers enn det i dag bortsett fra at vi tok toget bort til Ski da, men det er ikke akkurat noe å skryte av. Summen på bunaden kom på omtrent 42 000kr om jeg ikke husker helt feil, men nå er det jo bare konfirmasjon en gang i livet da, så det er verdt det. Så tenkte jeg bare si at for dere som er Twilight fan så kommer Breaking Dawn part 1 på dvd den 13 mars (just as u know). Kom hjem nettopp for kanskje en drøy halvtime siden, så har jeg fått ny bag, pc-spill og dvd av pappa i dag <3. Så nå er jeg hjemme å bare chillern lizzom. Så håper jeg dere har hatt en fin dag i dag dere også.

Bilde av TinnBunaden.     -Blogges da!

---Ragnfrid---

Siste time avspasert i dag..!

 • 08.03.2012 - 14:53

Ikke egentlig så my som har skjedd i dag annet enn normalt, men den matteprøven var ikke så vanskelig som det det skulle bli ut i fra hva mattelærerene hadde sakt til oss på forhånd. Så når jeg fikk prøven foran meg trodde jeg at jeg skulle dø av latterkrampe, men siden det var prøve så måtte vi holde kjeft ikke sant. Men vi var litt heldige i dag da siden vi fikk siste timen avspasert. HiHi! Litt forje torsdag sin feil, siden vi hadde en fortellerforestilingkvelden. Men var jo en fordel for meg da, så rekker jeg å øve før jeg skal på gitarkurs. Har tenkt å dra bort sånn borti halv fem tiden i ettermiddag, siden det begynner halv seks. Så denne gangen er det " wanderwall " av Oasis vi spiller om jeg ikke tar helt feil. Men da må jeg gå tilbake til øvinga jeg da dere, så snx vi senere.

-Blogges da!

---Ragnfrid---Ukens musikkvideo!

 • 07.03.2012 - 17:19

Kunne ikke blitt lettere enn dette her azza.!

 • 07.03.2012 - 15:58

Som dere alle sikert vet fra før av så snakket jeg om at jeg skulle ha naturfagsprøve (pubertet, sex og samliv) i dag, og det kunne rett og slett ikke ble noe enklere synes jeg. Om jeg får en 6er på denne prøven ler jeg, mest fordi alle de andre i klassen min sier jeg er så god i det fra før av. Okey! Jeg synes det er et interessant tema og et veldig morsomt et, men det trenger ikke bety man kan alt innenfor det fagfeltet. Men i tillegg til prøven i dag så har vi hatt K&H hvor vi denne gangen skal lage en leke ut av tre som har en bevegelig del, eller noe som gjør at den ruller. Tror jeg blir vanskelig, men jeg har allerede kommet opp med to idèer: En iPod med vinger og en cd-plate med tauarmer og taubein med sko og hender. Jeg har litt lyst for å gå for den føste, men så er det jo sånn at vi har fått en viss grense for hvilken aldersgruppe vi skal lage leker for og hvis jeg ikke husker helt feil skulle det være mellom 3-6års alderen. Men, men jeg finner nok på noe, for så god fantasi har jeg faktisk.

Så er det nok en prøve i morgen, matteprøven. Heldigvis er den etter friminuttet så jeg har nok av tid til å øve til den. Men det er jo et ganske så lett det vi driver med nå at jeg tror jeg vil klare meg bra på prøven. Det eneste jeg trenger å øve litt mer på er hvordan man lager sektordiagrammer (kakediagram). Jeg er glad for at det ikke er algebra og likninger vi har nå, for det er jeg så dårlig i. Ikke det at det er vanskelig når man jobber med det i timen, men når jeg får det på en prøve får jeg bare hjerneteppe og glemmer nesten alle retorikkene. Så statestikk og sansynligheter er mye mye bedre enn det, så er glad for at vi er på det kapittelet nå, og at det er det vi skal ha prøve i.


-Blogges da!

---Ragnfrid---

Tirsdag...! Dagnen som alltid kommer uforventet.

 • 06.03.2012 - 18:04

Da er det bare en dag igjen til prøven da, i naturfag altså. Men jeg er nødt til å gjøre ferdig den dumme engelsk fordypning eventyr oppgaven, ganske kjedelig å finne på sånne eventyr azza. Så fikk jeg vite vi skulle begynne på en lang og ganske så kjedelig presentasjon i samfunnsfag. Orker snart ikke mer av dette skole styret jeg, men ikke ta tanken på alvor Ragnfrid for det er bare et og et halvt år igjen på ungdomskolen, så er det videregående. Så denne uken og neste begynner vi med videregåendebesøk er det noen av dere som skal det også? Høres morsomt ut, men er nå ikke sikker på om jeg klarer å finne meg i at vi ikke skal på skolen den dagen. Nesten glad for at vi ikke får ugyldig fraver for den dagen da!

Kom hjem til vafler i dag, deilig det azz. Tror jeg åt sju stykker eller noe. Er ferdig med ukas lekser da untatt engelsk fordypningen og samfunnsfagen, men det er jo bare "piece of cake"  som man sier på engelsk. Har ikke så mye mer å bable om i dag, så da bare går jeg tilbake til min hverdagslige hverdag.,..

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Skjer a folkens?

 • 05.03.2012 - 18:56

Halla! Skjer a folkens? Her er det i alle fall ikke så innmai mye som skjer for øyeblikket, men vi hadde kokkekamp prøve i mat og helsen i dag da. Ikke at det var noe veldig morsomt i det, men jeg er nok sikker på at jeg får en relativ god karakter, jeg blir glad nok om jeg får en 4+ for jeg er ikke spessielt god i praktisk arbeid som omfavner det å bruke hendene mine eller samarbeid.. Har faktisk tenkt å se hva jeg fikk etter jeg har blogget ferdig for i dag, men først må jeg skrive litt mer på engelsk leksa mi og øve en god del mer på naturfagsprøven vi har om to dager. Må få en bra karakter, så jeg lerser så øynene mine føles innskrumpa ut, men men. 

jeg fant ut noe veldig morsomt i går, nemlig at den iPoden jeg har nå er omtrent 1/4 breiere enn og at den er dobbelt så tykk og ca en cm lengere enn den gamle orange jeg hadde. Artig når man tenker over det egentlig. Men nå er det jo ikke alle som mynes det da.

 Bare se forskjellen på de, det er nesten til å le av. Nesten glad for at jeg kjøpte den store nye...

-Blogges da!

---Ragnfrid---Hadde visst glemt det jeg....HiHi!

 • 04.03.2012 - 17:24

Beklageligvis husket jeg ikke på å blogge i går, så derfor tror jeg det er i orden om jeg bare slenger inn noen bilder fra gårsdagen sammen med Øyvår på byen. Vet det bare er en dag siden jeg kjøpte den, men jeg har liksom blitt så kjempeglad i den allerede. Så ble det jo den fargen jeg håpet på at skulle bli, nemlig sort. Drigger den azza. Men bortsett fra å kjøpe iPoden i går hadde jeg og Øyvår det kjempekoselig sammen, vi få på film sammen, spiste skolebrød sammen og mye andre ting sammen. Hun var så snill og grei i går. Så kjøpte jeg meg et sånt gavekort til iTunes store på 250kr sånn at jeg fikk fylt opp iPoden min med mye kul musikk og noen filmer. Vi dro ganske tidlig ned til byen, så vi var nok hjemme igjen omtrent rundt 12:30 eller noe sånt tror jeg.-Blogges da!

---Ragnfrid---NY IPOD!

 • 02.03.2012 - 19:09

Sorry for at det har blitt så sient i dag og jeg vet det ikke er en unskyldning, men jeg fant ut av at bateriene til kameraet var tomme for strøm så jeg måtte vente til de var ferdig ladet. Men I dag har jeg øvet (på morningen i dag) til musikkprøven vi hadde i dagmorges, noe jeg synes gikk kjempe greit egentlig, var ikke så vanskelig som det jeg så for meg den skulle bli. Så jeg håper på å få en god karakter, hvis ikke vil jeg komme til å grine og det mest fordi jeg vanlighvis ligger rundt 5er i musikk og jeg vil ikke få noen dårligere karakter enn det. Så hadde vi så klart volleyball i gymmen i dag, så klart måtte det være det, nok en gang noe jeg suger i og nok en gang noe jeg vil få dårlig vurdering i. "That`s just the way it is" som man sier på engelsk. Men nå har ikke jeg tenkt til å syte og irritere dere med mine personelige meninger lengre.

I morgen blir det bytur, mest på grunn av at jeg skal kjøpe meg en ny IPOD som jeg faktisk har klart å spare opp til. Noe jeg ikke hadde fått til hvis ikke pappa hadde gitt med 1000kr i feriepenger i vinterferien. Du vet jeg er glad i deg pappa, ikke sant?  Men jeg har tenkt å kjøpe meg en større og finere enn den jeg har fra før av, så er det jo sånn at jeg trenger jo ikke to IPODER, så jeg tenkte å gi den bort til søstern min......( Det ser ikke sånn ut, men jeg er faktisk brysom ovenfor andre enn meg selv også).Dagens pysj-outfit....

-Blogges da!

---Ragnfrid---Da er den innmari dumme dagen kommet da dere!

 • 01.03.2012 - 14:55

Fy azza! Nå er det ikke en gang 3 timer til jeg skal på skolen igjen, men jeg tror det skal gå bra i kvled jeg, selv om jeg må vente i to timer før jeg en gang har lov til å åpne kjeften min. Som jeg har fått høre er det jeg skal fortelle om et gangske interessangt tema og det er mange som har sagt jeg er flink til å fortelle ting videre til andre. Så er det jo en del som ønsker seg minst 10% av selvtilliten min, sånn at de ikke får seneskrekk. For det vet jeg er en del som kommer til å få i kveld, men sånn er det jo for nesten alle minst en eller flere ganger i livene våre.

Nå holder jeg på med  kopiere ut alle de vedleggene musikklæreren væres har lagt ut på fronter, sånn at jeg får øvd nok i kveld til prøven vi har i morgen. musikkprøver noe drit må jeg innrømme, men jeg er nå så flink at jeg ligger på rundt 5ere i musikk, men da går det mer utover den praktiske delen av det, så til dere som ikke har begynt på ungdomskolen ennå "GLED DERE TIL MUSIKKTIMENE!!!!" Men over til noe annet. Det er ikke bare musikkprøven vi har som bekymrer meg, men også alle de prøvene jeg har neste uke som: Naturfags- og matteprøven. Så jeg er nødt til å øve en god del i helgen om jeg får tid, har i alle fall bestemt meg for å kjøpe en ny IPOD som jeg faktisk har ønsket meg veldig mye nå.

Men ønsk meg lykke til i kveld da dere, så blogges vi i mogen etter skoletid eller noe innen den duren. har ikke egentlig gjort så mye på skolen i dag annet enn å øve og øve og øve, gjerne så mye at det begynte å bli kjedelig å sitte å prate, selv om det ikke er normalt i mitt tilfelle.

-Blogges da!

Hilsen søre lille ---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no