Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Mistet idéne mine

 • 28.02.2013 - 22:17

Helt siden vinterferien har leserne mine falt enormt fra hva jeg var oppi en god stund. Jeg lurer på hvorfor dette skjer. Det kan godt tenkes at jeg har vært sløv med bloggingen i ferien, eller at jeg begynner å miste idéne mine for hva jeg kan blogge om. Jeg har prøvd a si til meg selv at 20 lesere er minimum for å være glad hver dag, men en lang periode har det ligget mellom 40 og 50 lesere. Det at det svinger i statistikken er jeg klar over, men så drastisk over så kort tid klarer jeg ikke helt å få til å stemme. Selv hvor mange som kommer innom bloggen er jeg like glad for å skrive ut om det jeg har på hjernen min. 

Ikke glem at jeg er glad i dere alle sammen selv om det kan virke som om jeg klager på dere. 


(Er drit trøtt)

---Ragnfrid---

Føler du deg skuffet?

 • 28.02.2013 - 20:33

Hvem av dere leser horoskopet sitt jevnlig hver måned? Det nye Topp kom nemlig i min postkasse i dag og da jeg leste mitt fikk jeg en liten lyspære over hodet og tenkte for meg selv "Alt dette stemmer jo faktisk ikke".  Så jeg lurer på når dette tullet skal vise seg å være sant. Så jeg gikk ut i fra mitt eget stjernetegn.Vannmannen: 

"I ukene framover vil du ønske å tilbringe mest mulig tid hjemme med familien din. I disse tider føler du det som din plikt å dirigere familiemedlemmer sammen. For deg som er singel, er ikke dette tiden hvor du gidder å bry deg om å tenke på dating eller forelskelse. Er du i et forhold vil dere rette fokuset mot å sosialisere dere med andre, og ikke lenger være bare "dere to" slik som før. Forelskelsen har gått litt over, og det er ingen gutter som virker interessante lenger...
(kilde: Topp nr 4. 2013) 

"En suksess ligger rett foran deg, selv om du opererer i det skjulte. Det du har hatt av fred og ro i det siste ser ut til å ha virket."
(Kilde:
http://msnhoroskop.eksperthjelp.no/horoskop#11)

Jeg har lest mange type horoskoper og har kommet frem til at det kun er kjennetegnene for mitt stjernetegn som stemmer overens med hvem jeg er som person og hva jeg liker å gjøre. 

"Den typiske VANNMANN er spesiell, original og ikke lett å sette i en båsVannmannen er sosial, men fastholder sin rett til å være uavhengig og gjøre ting på sin måte. Vannmannen blir tiltrukket av alt som er annerledes, og er ofte forut for sin tid. Vannmannens oppfinnsomhet, intuisjon og skapende evner gjør dem lett til livets klovner og outsidere. Alle vannmannens venner beundrer enn vannmann for deres intelligens og styrke. Når man betrakter en Vannmann er det ofte ikke lett å avgjøre om de er underlige, vannvittige eller rett og slett geniale. Vannmannen er karakterisert som optimister med gå-på-mot, og tar ikke kritikk som noe personlig. Alle vannmenn har en sterk rettferdighetsfølelse."

Nøkkelord:

- Observerende
- reflekterende
- sosial 
- uavhengig
- eksentrisk
- distanserende
- logisk
- kunnskapssøkende.

(kilde: http://msnhoroskop.eksperthjelp.no/stjernetegn#11)

Jeg har funnet ut en ting. Jeg skal aldri i mitt liv stole på horoskopet igjen.

---Ragnfrid---

Trenger mer tid

 • 28.02.2013 - 18:13

Det er kun en dag igjen til samfunnsfagprøven og jeg tror jeg kommer til å dø på den prøva. Jeg trenger mer tid til å forberede meg, den teller gsnske mye for meg og disse fire ukene før påskeferien trenger jeg virkelig å stå på ordentlig hardt. Jeg har gått gjennom sidene vi skulle lese på, men jeg tror ikke det holder. I tillegg er jeg så ute av kjør. Bombe trøtt og kjempe sliten. Tror det kommer til å bli ganske deilig å få lagt seg i kveld. 

Nå er det farlig for meg å hvile. Om jeg lukker igjen øynene mine nå er jeg helt sikker på at jeg kommer til å bli liggende å sove frem til jeg våkner i morgen tidlig. Så det gjelder å holde seg våken for min del. Det er slitsomt, men jeg må klare det.
---Ragnfrid---

 

Tryvann - fint føre

 • 28.02.2013 - 16:35

Fy søren for et flott vær det er ute i dag. Perfekt føre i bakkene var det i dag også. Jag har faktisk ikke koset meg så mye i bakkene på mange år. Veldig synd vi ikke kunne være på Tryvann lenger, men det tat veldig lang tid å komme seg opp og ned. Egentlig skulle vi dra derfra klokken 13:00, men så var lærern så kul at vi fikk lov til å bli en time lenger. Satt pris på det azz. Så det tok til å komme seg nedover igjen. Tror jeg satt på T-banen tilsammen 20 stasjoner før jeg var hjemme. Det var kjedelig. Så blir man så veldig trøtt av å sitte stille etter å ha vært aktiv hele dagen.

Nå tenker jeg å ta meg en dusj slik at jeg slipper å vandre rundt i huset som en svettende gris. Så er det alltid deilig å få dusja etter en lang dag hvor du bare har kokt og svetta. Merker ikke så fælt at jeg er støl eller noe, men skudrene mine verker. Det er så veldig tungt å drasse med seg skibaggen pluss støvlene.

-Hva har du gjort i dag?

---Ragnfrid---

Three boys

 • 27.02.2013 - 20:43

Tree boys

There are three boys on my mind

One to choose,

and one to find,

One who stays in my heart all the time

 

There are three boys on my mind

One shall shine,

One will die,

One will allways end up mine.

 

There are three boys on my mind

One fantasy

One lagacy

One dream

There are three boys on my mind.

 

---Ragnfrid---

 
 

Alone forever

 • 27.02.2013 - 19:06

Noen ganger når jeg sitter helt alene som jeg gjør nå, tenker jeg på hvorfor jeg velger å ikke være med noen på fritiden. Jeg fokuserer mye på skolen hele døgnet og det er stort sett det som kommer i veien for alle mine åpne dører på fritiden. På prioriteringslista mi er skolen skrevet opp som prioritering nummer én, og venner på nummer to. Det er ikke alltid det er like morsomt å være alene, men jeg føler jeg må siden jeg bruker så vanvittig lang tid på lekser og andre ting knyttet opp mot skolen.

Mange mener jeg er rar og nesten gal fordi jeg prioriterer slik jeg gjør, men jeg har aldri før prioritert slik før jeg flyttet til Oslo. Jeg har ikke betevenner her, kun noen jeg henger med i ny og ne på skolen. Jeg prater med mange folk, men selv om jeg snart har gått tre år på Linderud burde jeg i prinsippe ha lært meg å kjenne noen. Det har jeg ikke. Hva folk liker å gjøre på fritiden har jeg fått med meg, men ikke hvem de egentlig er som personer. 

Så mens klokken tikker sitter jeg på "fengselsella" mi (mamma liker å kalle det det). Et trangt lite rom på 6 kvadratmeter. Hvordan holder jeg ut? Jeg aner ikke, man bare lever liksom. ---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 27.02.2013 - 18:13

 

Alt du trenger å gjøre:

 • Skrive litt om hvorfor du vil bli ukens blogg
 • Skrive bloggadressen din i kommentarfeltet
 • Follow meg på Bloglovin (må ikke, men kan være en fordel)

---Ragnfrid---

Har et problem

 • 27.02.2013 - 18:05

Akkurat nå føler jeg mer jævelig misslykka. Jeg finner ikke slalomhjelmen min, og jeg trenger den i morgen. Så jeg og mamma jobber på spreng med å finne denne hælvetes hjelmen. Jeg kan alltids låne søstern min sin, men jeg er ikke særlig fan av å låne ting av andre. Jeg håper på at hjelmen dukker opp iløpet av kvelden, for hvis ikke har jeg et digert problem i morgen. Alt jeg vil er å være med på morroa og ikke bare sitte i et hjørne og glane på livet. Det blir første gangen på mange år jeg står slalom (eller sladom som jeg kalte det når jeg var liten). Barn har alltid rare begreper om ting. ---Ragnfrid---

Må gjøre den om-igjen

 • 27.02.2013 - 14:58

Jeg merker fremdeles at jeg er litt sigen i kroppen og ikke helt har klart å komme meg ordentlig inn i min normale rutineform ennå. Det går utover humøtet mitt og gjør dagen vel så kjip egentlig, men sett bort i fra mine forferdelige humørsvingninger har det gått fint. Vi har fått mer informasjon om aktivitetsdagen i morgen og jeg skal møte opp på skolen 09:15 utenfor hallen, for jeg har valgt alpint. Langrenn, skøyter og de andre tingene på liste virket for meg veldig "døllt" og "out of my imagination", om dere fikk med dere sammenhengen i det. 

Det mest forferdelige med denne onsdagen er at norskleksa egentlig skulle skrives på Pc og leveres inn på fronter (dette stod ikke skrevet på lekseplanen), så jeg er nå nødt til å skrive det omigjen på Pc-en og levere det inn på fronter. Jeg gjorde den selvfølgelig i skriveboka mi. Det er så irriterende når ingen gir klare beskjeder. Ellers har jeg enda en lekse som må gjøres på Pc-en, nemlig engelsk fordypning leksa. Den er ikke så vanskelig, men krever bare mye jobb av hjerneceller.

-Hva har du gjort i dag?

---Ragnfrid---

Må holde meg våken!

 • 26.02.2013 - 19:02

Endelig kan jeg si jeg er ferdig med dagens lekser. Ikke så mye annet å tenke på i dag. Tenker å komme meg inn i dusjen og se om jeg klarer å vaske av meg trøttheten, for om ikke det skjer sovner jeg helt sikkert mens jeg står i dusjen (det har hendt før). De dagene det skjer har jeg stort sett gjort noe hele dagen og ikke fått tid til en pustepause. Jobber i ett strekk og kun fokuserer på en ting. Det er ikke morro. Sånn sett ser jeg frem jeg jeg blir voksen og får meg en godt betalt jobb. Da trenger jeg ikke tenke på prøver og annet vås. Da fokuserer jeg heller på det jeg synes er morsomt med jobben. 

Seinere i kveld går Hotel Cæasar, Grey's Anatomy og Privat Practice. Alle seriene skal jeg se så det er bare for meg å holde meg våken så lenge jeg klarer. Vedder nok på at det ikke bare er meg som er trøtt etter en brå start på uka. Gleder meg litt til helgen. Da kan jeg sove lenge og ikke tenke på annet enn det jeg må tenke på. Feire at vgs søkingen er unnagjort og krysse fingrene for at jeg kommer inn på den skolen jeg selv ønsker å komme inn på. Ville vært veldig kipt om jeg ikke kom inn der jeg vil.

-Hva har du gjort i dag?
-Noe morsomt kanskje?

 

---Ragnfrid---

Hangover

 • 26.02.2013 - 17:59

Jeg tror jeg er på nippet av å svime av rett foran mine egne lekser. Det er ikke lenge før jeg trenger masse koffein til å holde meg våken. Jeg har nettopp begynt på norskleksa og stuper snart ned i alt rabbel av bokstaver i skriveboka mi. Jeg har fyllt på med litt mat, men om det hjelper tviler jeg på så trøtt som jeg er. Tirsdager er stort sett de dagene jeg har mest lekser å gjøre så jeg burde igrunn ikke være så kaputt som jeg er nå. Jeg er jo vandt til dette, det er bare den teite vinderferien som har gitt meg "hangover". Om jeg kan kalle det det.
---Ragnfrid---

"Bøtte-trøtt"

 • 26.02.2013 - 16:38

Hvorfor må jeg alltid være verdens trøtteste person på de dagene jeg har mye jeg må gjøre? I dag har jeg soset rundt og vært bøtte-trøtt. Selvfølgelig har jeg mye lekser jeg må gjøre, og denne dumme samfunnsfagprøven jeg må øve til. Den er på fredag og vi har kun holdt på med tema tilsammen 6 timer. Spørr du meg rett fra levern vil jeg si det er jævelig lite til å forberede seg på. Sett bort i fra min trøtthet i dag har dagen gått relativt bra og jeg har klart meg gjennom skoledagen. 

Nå har jeg drøssevis med lekser jeg må få gjort så jeg har intet annet valg enn å begynne med det samme jeg er fedig med å blogge. Kos dere mye videre i dag så blogges vi seinere ut på ettermiddagen / kveldningen.---Ragnfrid---

Gratulerer med dagen sexy

 • 25.02.2013 - 21:50

Det er rart å tenke på, men i dag fyller drømmemannen min 16år. Han bor bare halvtimen unna Oslo og er en måned yngre enn meg. Gratulerer med dagen sexy. Kunne bare drømt om at du følte det samme som jeg har gjort overfor deg i 10år av mitt liv. Jeg ønsker deg all lykke i livet og spesielt dette året, men ikke glem at du har fått sengelappen nå da. Kun en gøyal spøk sendt fra kompis til kompis. Du vil alltid være i mine tanker. Savner deg. Synd jeg ikke er hos deg i dag slik at jeg ikke får gitt deg en stor klem og gratulert deg med dagen. Krysser fingrene mine for at dette året vil ende med mange goder for din del.---Ragnfrid---

Funderer videre

 • 25.02.2013 - 20:22

Tiden i dag føler jeg har gått ganske seint, helt sikkert fordi jeg har gjort lekser og ikke sett så mye på klokken. Nå sitter jeg å funderer videre på låten min jeg driver å skriver på, men om den er så bra får dere vurdere når den er feridig. Noe jeg går ut i fra tar nok så lang tid. Om ikke lenge hopper jeg meg inn i dusjen og er klar for å legge dagens bekymringer i søppelbøtta. Håper dere som meg har hatt en strålende start på skolen etter ferien. 

PS: Hater denne kvelden - Jeg har fått hikke og jeg klarer ikke slutte. HJELP! ---Ragnfrid---

Nicki Minaj - "Va va voom"

 • 25.02.2013 - 18:59

Jeg har nok en gang som sikkert mange andre fått enda en ny sang på hjernen. Jeg kan ikke hele låten, men jeg går rundt å nynner på refrenget hele tiden.

 

---Ragnfrid---

Kveldens bruk av tid

 • 25.02.2013 - 17:58

Jeg er ikke så veldig langt unna fra å ha gjort alle leksene mine for i dag. Jeg har vært inne på iTunes å kjøpt meg ny musikk så det blir mye mer interessant å høre på musikk fremover. Utover kvelden skal jeg se Hotel Cæsar (it' a must) og ellers tenkte jeg å se om jeg ikke fikk tid til overs jeg kan bruke på å se en spennende eller morsomt film. Har faktisk ikke sett film siden tirsdag. Det er nesten en uke, og for meg er det drit lang tid mellom hver film jeg ser. Kos dere masse videre i kveld så blogges vi. 


---Ragnfrid---

Gru-gleder meg

 • 25.02.2013 - 15:45

Kom på skolen i dag med et digert smil om munnen med en smule trøtthet gjømt under øynene. Nå har vi endelig begynt med musikk igjen, noe som betyr at tiden er inne for å begynne å spekulere på musikkvideoen vi skal lage. Vi har fått frist frem til neste mandag å bestemme hvem vi vil jobbe i gruppe med eller om vi ønsker å jobbe på egenhånd. På sett og vis gru-gleder jeg meg, litt fordi jeg vet det krever en god og hard arbeidsinnsats pluss at det høres kjempe gøy ut. 

På vei hjem fra skolen i dag tok jeg meg en tur innom Meny for å kjøpe nytt gavekort til iTunes. Det er lenge siden sist jeg la inn ny musikk og føler jeg trenger litt forandringer i hverdagen siden det kun er noen månender igjen til sommerferien. Dette året har gått like fort som dusjen bruker på å spyle meg rein. Sånn føles det ihvertfall.

Nå skal jeg bare bruke tiden utover godt på å gjøre leksene mine slik at mest mulig er unnagjort for denne uka.

 

---Ragnfrid---

Bruker tiden godt

 • 24.02.2013 - 21:05

Denne vinterferien har stort sett gått til alt annet enn Tv og internett. Siden jeg ikke har prioritert Tv-seriene mine har jeg brukt tiden siden jeg kom hjem på å se det jeg har gått glipp av. Skal si ting begynner å bli veldig spennende. Det er som om ting plutselig får en positiv vending på seg likevel, og da koser ihvertfall jeg meg. Resten av kvelden skal jeg bruke på å ta meg en varm velfortjent dusj og se Heart Of Dixie. Pakke skolesekken trenger jeg ikke for det gjorde jeg nesten rett etter jeg pakket ut alt pikpakket mitt. Så jeg ønsker dere alle en god natts søvn. Jeg gleder meg virkelig til å våkne opp i morgen.---Ragnfrid---

Ny manikyr "Aqua Blue"

 • 24.02.2013 - 19:10

Nå har det gått en uke og den forje lakken jeg la på hendene har blitt slitt og er i ferd med å flasse av. Tenkte derfor å legge en ny lakk på som er å få tak i på Vero Moda som heter "Aqua Blue". Den er kjøpt for en stund tilbake da jeg var med søstern min på shoppingtur. Fargen lignet en smule på turquoise og er en sterk og gylden farge å bruke. Den tørker raskt og sitter lenge om du legger på riktig antall lag. 

---Ragnfrid---

 

Tilbake til normalen

 • 24.02.2013 - 17:41

Denne dagen har ikke helt vært min. Jeg merker dette er slutten på denne månedens menstruasjon, for jeg er så jævelig humørsyk. I dag er jeg tydeligvis fly forbanna på alt og alle uten noen spesiell grunn. Det er litt deilig å endelig være hjemme igjen. Komme hjem til en normal skolehverdag igjen etter en lang ferie. Skal bli deilig å få lekser jeg kan bryne hjernen min på igjen. Tro det eller ei, men sånn er jeg. 

Det er ikke så veldig lenge siden jeg kom inn døra, men som jeg lovte skulle "Vinner av ukens linkerunde uke 8" være det første innlegget å publisere når jeg kom hjem. Så i dag og fremover til påskeferien blir det mye blogging igjen. 5 - 6 innlegg per dag. Kanskje noen av dere synes det er litt for mye, men så mye har jeg virkelig på hjernen min. Jeg føler jeg har en slags plikt til å legge ut ett eller flere gode innlegg hver dag. ---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 8

 • 24.02.2013 - 17:12


Kilde: http://viildes.blogg.no/

Vinner av denne ukens linkerunde er Vilde. Hun er en 15år gammel jente fra Nesodden og ser ut til å akkurat ha startet opp bloggen sin. Ut i fra det hun har blogget om ser hun ut til å være en fersk rosablogger som er fasinert av blandt annet Justin Bieber. Alle nye bloggere trenger en varm velkommst. Bloggen hennes finner du HER (link), eller ved å klikke på bilde under ukens blogg i sidemargen.

NB! Alt du trenger å gjøre er å sende et søtt bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemagen.

Om du ikke vant denne ukens linkerunde kan du alltids melde deg på igjen til neste ukes linkerunde som legges ut på førstkommende onsdag.

Bedre lykke neste gang.

---Ragnfrid---

Oslo here I come

 • 24.02.2013 - 12:03

Hei! 

Skal si det er vanskelig å stole pa alt pappa sier. Først forteller han meg at han skal hente meg, så ringer mamma å sier at det kan hende pappa ikke kommer oppover likevel også ringer pappa og sier jeg han kan hente meg. Så siden jeg kan sitte på med pappa nedover til Oslo igjen vedder jeg på at det tar raskere tid å komme seg hjem. Jeg lover å legge ut vinner av ukens linkerunde når jeg kommer hjem, for det skjer så mye her nå at jeg ikke har tid til å sette meg ned å lese alle bloggene som har meldt seg på.

Jeg håper dere får en fin dag og finner på mye morsomt mens jeg sitter sammen med søstrene mine i pappas trange bil. 


(Planter inn et gammelt bilde jeg. Tror det er tatt for ca 4 år siden hos pappa på Rjukan)

---Ragnfrid---

Bloggproblemer

 • 23.02.2013 - 10:45

Hei! God morgen alle sammen. Det er ikke så veldig mye som står på dagens planliste, men frem til nå har vi koset oss med å spille Mario Cart og hørt Halvors usangbare stemme. 

Jeg skal hjemover i morgen, men har ikke helt kommet til en logisk plan. Det er helt sikkert at jeg er nødt til å ta bussen hjemover igjen siden pappa ikke kom oppover likevel. Så i verstefall må jeg låne 100kr av tante til bussen og at hun får igjen ved en seinere anledning. Jeg kjenner jeg bir så sint når ingen klarer å gi meg klare beskjeder, og særlig da når de sier en ting å gjøre det motsatte.

Regner med at det blir lite blogging både i dag og i morgen, har ikke like mye tid til å blogge her som jeg har hjemme. Men jeg skal selvfølgelig blogge det jeg kan. Håper dere får en en super dag videre. Enten om dere er på skolen eller har ferie.

PS: Ukens blogg legges ut etter at jeg har kommet hjem i morgen.


(Forfriskende bilde fra gårsdagen)

---Ragnfrid---

Dårlig samvittighet

 • 22.02.2013 - 18:18

Nå har jeg dårlig samvittighet. Jeg skal generelt blogge mye oftere enn jeg har gjort i dag. Skituren var ikke så veldig lang i dag, men når vi kom ned hadde vi så mye å rydde at vi prioriterte det i stedefor blogg og nettbruk. Nå har vi nok en gang begynt på et nytt pussespillm og dette er det værste vi har vært borti av de vi har lagt til nå. Jeg er er sliten i dag og skal si det var utrolig deilig å dusje i stad. 

Jeg føler det ikke er så mye å fortelle ut av denne dagen siden jeg ikke har gjort så mye spennende i dag. Så jeg tror jeg ender dette innlegget her så får vi se om jeg blogger mer seinere i kveld. Håper dere har klart å kose dere i dag.---Ragnfrid---

Skitur

 • 22.02.2013 - 11:08

Dette bir et veldig kort innlegg. Skal på skitur i dag så blir antagelig ikke noe bogging før jeg er hjemme igjen. Aner ikke hvor lang tid det kommer til å ta, men ønsket bare å legge inne et innlegg for å informere dere slik at dere ikke står som spørsmålstegn og lurer på hvorfor jeg ikke blogger.

---Ragnfrid---

Hvorfor jeg ikke burde spise "Junkfood"

 • 21.02.2013 - 22:31

Hver gang etter å ha spist "junkfood" får jeg mageproblemer og da i form av løs avføring. Jeg vet det ikke er verdens mest popuære ting å ta opp, men nå som det er så ille føler jeg at det er et tema som må ut av systemet mitt. I en lang periode nå har jeg spist mye proteiner og vitaminer og generelt sunn mat, men i dag hadde vi pizza og med ett var min problematiske løsmage tilbake. Det er aldri deilig, for magen kniper seg og jeg kjenner alt fyke gjennom tarmene mine som en rakett. Neste gang kan jeg like gjerne reservere et toalett beregnet kun til meg i så så mange timer, for slik situasjonen er nå flyr jeg inn og ut av dassen hele tiden. 

DET ER IRRITERENDE OG IKKE MINST PLAGSOMT!

 

---Ragnfrid---

Pusslespill - for et ork

 • 21.02.2013 - 21:39

Helt siden klokken fem har jeg og tante sittet å lagt pusslespill på 500 brikker. Jeg kjeder ræva'ta meg og ser frem til dette er over. Jeg er søvnig og trenger litt påfyll med energi, om det enten er en tur ut eller en kopp med kaffe driter jeg i så lenge det hoder meg våken. I natt er jeg 100% sikker på at jeg kommer til å drømme om alle disse pusslespillbrikkene. Det er slitsomt. Alle kjeder seg og jeg har sagt at vi kan legge det fra oss og gjøre resten en annen dag, men når tante først har begynt på ett skal hun gjøre det helt ferdig før hun legger det fra seg.

Jeg lengtet etter sosial kontakt på bloggen rundt åtte tiden, men da fikk jeg ikke lov til å sitte inne på nettet fordi tante mente det var teit å gi seg siden vi kun hadde himmelen igjen. Så jeg ble litt sur og la meg ned for å blunde litt. Ikke det at det hjalp stort, men det var nok til å samle litt mer energi. Om jeg ser flere pusslespillbrikker denne uken vil jeg mest sannsynelig dø innvendig. Ihvertfall få kramper i fingrene og øynene mine. 

---Ragnfrid---

Hvordan kommentere?

 • 21.02.2013 - 15:44

Den samme feilen har jeg også begått, men etter å ha lest Wa2Wo (link) sine utrolige gode bloggtips har jeg forstått at det ikke lønner seg å skrive slike kommentarer. De er kjedelige å få og jeg som mange andre svarer ikke på de om jeg får noen. 

Kommentarer som "Kommentere tilbake?" eller "hadde satt pris på en kommentar tilbake." er to type kommentarer jeg ikke bruker energien min på å svare. Veldig mange bloggere orker ikke disse type kommentarer fordi de ikke er interessante å lese og gir ingen glede. I mitt tilfelle får jeg et innblikk i at de kun har kommentert uten å egentlig ha lest innlegget mitt. Kun for å "reklamere" for sin egen blogg. 

La oss si du har hatt en dårlig dag og ønsker å skrive ut om frustrasjonene dine på bloggen. Så klart du ønsker kommentarer som skal være med på å bedre humøret ditt.

EKS PÅ INNLEGG:  "I dag skjedde det noe på skolen som fikk meg til å tenke negative tanker igjen. Det er lenge siden, men jeg klarte ikke holde meg i dag. Det sliter meg ut og jeg trenger noen som kan være der for meg og prøve å forstå meg, og ikke noen som klager og kjefter på meg for å være negativ.

FORBUDT Å KOMMENTERE: "HEI! fin blogg. Fint design. Har spørsmålsrunde på bloggen og hadde satt pris på en kommentar tilbake.

RIKTIG Å KOMMENTETRE: "Nei så utrolig kipt. Håper det er noen der ute som forstår deg da. Håper du får tankene over på noe mer positivt. Du er sterk.


 BU!

 

---Ragnfrid---

Pizzatime

 • 21.02.2013 - 12:48

Nå er snart alle her ferdig med å dusje, så jeg tenker det ikke er alt for lenge til vi tenker å rusle oppover mot Hyttebyen. Skal bli godt med pizza nå føler jeg. Er tross alt blitt en stund siden jeg spiste pizza. Så er det ikke verdens meste sunneste mat heler, men det smaker så godt. Farlig godt for den mengden med kalorier. 

Håper dere koser dere i dag dere også. Dere vet jeg er glad i dere :)

---Ragnfrid---

Hyttebyen - 14:00 = "verdens beste pizza"

 • 21.02.2013 - 11:54

Blir vel kanskje litt i sineste laget å ønske dere en god morgen antar jeg. Men jeg gjør det likevel jeg.

Når klokken er to ska jeg og tante stikke bort til Rjukan Hytteby for å spise pizza sammen med Halvor, mamma og de to minste. Tror det blir morro. Hva som skal skje videre i dag etter jeg er ferdig der vet jeg ikke helt, men jeg tror jeg kommer til å ta meg en tur innom Moah. Jeg sa til hu at jeg skulle stikke en tur oppom i løpet av uka, og da må jeg nesten holde det jeg har lovet. Hvis ikke blir det en forbanna Moah fremover. Det er det aller siste jeg ønsker ut av denne ferien. 

Har snart tenkt å hoppe meg inn i dusjen, orker ikke sitte hele dagen å lukte gammel svette (Æsj!). Så skal nok "klæsje" på litt ekstra parfyme i dag. Skunkdyr er det siste jeg ønsker å bi husket som. Ellers har jeg hatt en rolig og myk start på morgenen. Sett på "House" og "Ghost whisperer". To av mine favoritt serier når jeg er hos tante. Ser stort sett ikke på så veldig mye annet med mindre det går noen artige filmer om kvelden.

'

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 20.02.2013 - 20:17

 

 

Alt du trenger å gjøre:

 • legge igjen bloggadressen i kommentarfeltet.
 • Skrive litt om hvorfor du ønsker å vinne
 • Follow meg på Bloglovin (frivillig men kan være en fordel)

 

---Ragnfrid---

 

Sol på fjellsiden

 • 20.02.2013 - 18:44

Klokken nærmer seg sakte men sikkert sju og det er snart en halvannen time siden tante dro på trening, men jeg har gjort hva jeg skulle. Jeg så i tillegg på den nye episoden av Privat Practise. Jeg krysser fingrene for at det ikke tat alt for lang tid til tante er hjemme igjen, for jeg begynner å kjenne meg ordentlig sulten. Så hvis jeg ikke får noe mat snart blir jeg sur og grinete. Blir ikke film i kveld, men det er egentlig helt okey. Er ikke sunt med for mye Tv-titting heller selv om det er veldig fristende til tider. 

Det er mørkt ute nå, men tidligere i dag var sola fremme så vidt oppe på fjellsiden her. VI her oppe er ikke like heldige som byfolket. Her kommer solen kun frem om sommeren, men jeg synes det er en fin ting igrunn. Da har man på en måte noe å se fremover mot hele tiden. Sola er selvfølgelig på fjellet hele året, men nede i dalen er det litt koselig å tenke på at solen kun dukker opp rundt mars og frem til begynnelsen av september.

 

---Ragnfrid---

Tidsfordriv

 • 20.02.2013 - 17:03

Da var tante endelig kommet hjem igjen, men hun ble ikke lenge for hun måtte spurte ut døren for å komme seg av sted på trening. Det tiden hun er borte har jeg tenkt å se på gårsdagens episode av Grey's Anatomy. Fant ut det like gjerne var helt greit. Mathias (kompisen til tante) stikker ned til butikken nå for å handle inn middagen og sånnt. Hva det blir vet jeg ikke, for jeg kom ikke med noen spesielle ønsker heller. Middag er middag når du er sulten. Jeg håper på noe som er enkelt å fordøye slik at jeg ikke føler meg som en oppblåst ballong etterpå.

Jeg har ikke gjort så mye siden sist jeg var innom. Har lest litt rundt på noen andre blogger og kommentert litt rundt og vært en god leser for andre. Jeg prøver så godt jeg kan ihvertfall. Heldigvis slapp jeg å gå ut for å levere filmen, for Mathias tok den med seg på vei ut. Det var snilt av han :)


Sorry for alle wabcam bildene omdagen, men jeg har ikke orket å finne frem kameraet hver gang jeg skal ta bilder. Det er så dårlig lys her inne og da blir bildene like skurrete som de gjør på webcam uansett.

Kos dere videre i dag :)

---Ragnfrid---

 

Hektisk dag

 • 20.02.2013 - 15:54

Jeg er hjemme igjen. Er faktisk ganske fornøyd med meg selv i dag. Har gått fra tante og opp til flekkebyen (tilsvarer omtrent 3-4 km) og gikk tilbake samme strekningen. Så beina mine er veldig tunge og trenger en liten pust i bakken før jeg går ned til Shell for å levere filmen. Det er ikke lange turen, men i dag er det drit kaldt ute og da føles det mye lenger. 

Tante har ikke kommet hjem ennå så regner nok med at hun sitter på bussen på vei opp til Rjukan igjen, for hun har trenging klokken fem om jeg ikke husker helt feil. Jeg får nok sette på en film eller noe for å få tiden til å gå. Kanskje sette på tv og se om det finnes noe spennende der. Ellers kan jeg se Grey's Anatomy på Tv2sumo siden jeg ikke så den i går.

Sånn ellers i dag har jeg kost meg sammen med mamma og de to minste. Har fått i oss litt sjokolade og chips. Sett bort i fra det har jeg ikke stort annet å oppdatere dere på.


---Ragnfrid---

Mye jeg vil gjøre

 • 20.02.2013 - 10:23

God morgen kjære lesere.

Vi har kommet til onsdagen i vinterferien og da er halve ferien over. Jeg har ennå mye jeg vil gjre før jeg reiser hjem til Oslo igjen. Skal møte mamma på byen i dag når jeg er ferdig med å dusje og stelle meg for morgenen. Tante har dratt til Notodden for hun hadde visst en legetime der nede, og da har ikke jeg tenkt å sitte inne og kjede meg hele dagen. Jeg har lovet hun å ta Aurora ut en tur, og gjør nok unna det før jeg reiser oppover og møter mamma.

Kvelden blir sikkert like kjedelig som gårsdagen, for onsdager er også en dag tante reiser ut på trening. Men tro dere meg jeg kommer nok til å ta meg en kveldstur. Det blir helt sikkert ikke så mye blogging den tiden jeg er på Rjukan, men det håper jeg dere forstår.

Må dere ha en fin dag i dag.

---Ragnfrid---

Hater å vente

 • 19.02.2013 - 20:33

Om ikke lenge er klokken halv ni og tante her ikke dukket opp ennå. Jeg begynner å bli veldig sulten og ser veldig fremover mot middagen. Mens jeg venter på tante sitter jeg på Skype og prater med Melissa. Noe må jeg jo gjøre for å få tiden til å gå raskere. Ulempen med at tante er sint ute på dager hun har trening er at jeg blir sittende alene i leiligheten og kjede ræva av meg. Noe jeg ikke liker. Skulle heller vært ute og gjort noe, men Moah bor liksom litt langt unna på denne tiden av døynet. Pluss at hun er sjeldent ute når det begynner å bli kveld.

---Ragnfrid---
 

Hvorfor må noen bestandig dø?

 • 19.02.2013 - 19:47

Snart begynner jeg å lure på hvorfor jeg fremdeles ser på Hotel Cæsar. Den siste sesongen er jeg helt sikker på at minst fire personer er døde, og slik jeg husker det begynte jeg å se på Hotel Cæsar fordi det var spennende og ikke fordi et dusin mennesker skulle dø. Det er ikke bare Hotel Cæsar dette skjer. Overalt på alle mulige Tv-serier jeg ser på. Gray's Anatomy og Privat Practice er også Tv-serier jeg ser på hvor folk hele tiden dør. Da snakker jeg hovedsakelig om hovedrollene. Det er så kjedelig når serien velger å gå den motsatte veien enn det du har sett for deg skulle skje.

Jeg kan like gjerne snart slutte å se på Tv. Det gir meg snart ingen gleder lenger. Kun sorg og depresjoner. I prinsippet burde alle Tv-serier vært laget for å more deg og ikke for å begynne å gråte og tenke "hvorfor?". Som er en regelmessig situasjon i mitt nærvære. Jeg går fra glad til trist på under ett år. Hva skjedde? Disse manusforfatterene burde skrive om på ting i en litt mer positiv rettning. For meg har film og Tv vært en idyll fra hvordan mitt liv og min hverdag egentlig er, men nå. Nå skal det jo være helt annerledes. Huff!---Ragnfrid---

Alltid noe å gjøre

 • 19.02.2013 - 19:04

Kokken er snart 19:00 og jeg har fått gjort mye mer i dag enn jeg har gjort på seks uker i Oslo. Det sier litt hvor mye jeg faktisk gjør når jeg er hjemme. På Rjukan kjenner jeg alle rent teoretisk, ikke langt unna. Stort sett vet alle hvem hverandre er og du kan si hei til alle og få et fint og smilende hei tilbake også. Det er ikke langt å gå til venner og det er derfor mye mer morsomt å gå ut. Her oppe er jeg veldig mye ute og gjør noe hele tiden. Jeg føler ikke at jeg er så avhengig av internett eller Tv når jeg er her, og jeg har drøssevis av ting å finne på. 

I Oslo kjenner jeg kun de jeg går i klasse med og jeg synes ikke de er den typen folk jeg liker å henge rundt med i flere timer. Pluss at når jeg er i Oslo har jeg konstant hjemmelengsel og gjemmer meg vel mer bevisst i min egen boble. Så liker jeg ikke nye steder, heller ikke så godt nye mennesker. Trives mye bedre med det jeg føler meg trygg og tilpasset rundt. 


---Ragnfrid---

Familiekos og en thriller

 • 19.02.2013 - 18:44

Jeg vet det er dårlig med oppdateringer når jeg er på Rjukan, men det er vel fordi jeg ikke egentlig har noe liv i Oslo.

Jeg har nettopp kommet meg hjem fra en herlig dag sammen med familen. Miriam har storkoset seg og vi alle har hatt en morsom stund sammen. Vi tok oss en tur innom Robertos, som er Rjukans Kebab / hamburger shappe og spiste litt. De minste var så slitene etter den lange bussturen så de fortjente en "godbit".

Jeg og tante har nok en gang leid oss en film. Denne gangen en Thriller for det dobbeltsjekka vi for å være 100% sikker på at vi valgte riktig sjanger denne gangen. Filmen heter "Hypnotisøren" og er en svenskprodusert thriller av Lasse Hallstrøm. Gleder meg veldig til å se den, men det blir ikke før tante er ferdig på trening.-Hva har du gjort i dag?


---Ragnfrid---


By møte.

 • 19.02.2013 - 13:26

Det er ikke så mye som skjer i dag. Mamma har satt seg på bussen og jeg og tante skal møte hun på byen rundt 16:00 i dag. Gleder meg veldig. Er ikke sikker ennå men jeg tror vi tar en tur innom Scordal (bakeriet). Det er så mye godt på menyen der, og en svipptur innom føler jeg kunne vært litt godt nå. Hva jeg og tante skal fordrive tiden med frem til det vet jeg ikke, men jeg er nødt til å stikke innom Shell og levere filmen før klokken er seks i kveld. Jeg håper alle der hjemme kommer til å ha en like koselig dag som det jeg vil få. 

---Ragnfrid---

Brå morgen

 • 19.02.2013 - 11:43

God morgen alle skjønne dere.

Jeg våknet opp ganske brått i dag igrunn. Tante gikk ut med Aurora og det lagde jo lyd, men mest av alt måtte jeg så innmari på do. Akkurat nå sitter jeg og tante å ser på 7th heaven. Ikke det at jeg liker å se på det, men alt for verdens beste tante. 

Mamma kommer oppover seinere i dag, akkurat når har jeg ikke helt fått med meg. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å rekke en tur innom Moah i dag også, for hun blir ofte drit forbanna om hun har funnet ut av at jeg er her og jeg ikke stakk innom henne. Så nå har jeg tenkt å være en kjempe kul bestevenn.

Filmen i går var ganske skuffende, for jeg og tante hadde tydeligvis oversett at det var en skrekk / komedie og ikke det vi gikk ut i fra at det var (en grøsser). Sånn ellers bedømt etter en komedie var den morsom.---Ragnfrid---

Filmkveld

 • 18.02.2013 - 19:04

Oppdatering:

Nå sitter jeg her i stua sammen med verdens beste tante og er i ferd med å sette på en skikkelig grøsser "Supernatural Activity". Den varer i ca 1t og 30min og ser virkelig hårreisende ut. Det er kun sammen med tante jeg klarer å se grøssere. Så er det alltid morro å kose seg sammen med favoritt tanta si da. Tror ikke det blir så mye blogging i løpet av kvelden, for jeg tenker vel i grunn å bare kose meg så godt jeg kan resten av kvelden. Ikke glem å kose dere, dere også.

---Ragnfrid---

Godt å være hjemme

 • 18.02.2013 - 16:30

Hello alle søte dere.

Jeg er endelig hjemme hos tante, kom nettopp inn døren og har sett ordentlig frem til å sitte med internett igjen. Jeg håper dere ikke har kjedet dere alt for mye den tiden jeg har vært borte. Vi er i ferd med å lage middag nå og om ikke lenge må jeg ned på Meny å kjøpe litt dasspapir. Det er så typisk tante å ikke ha det i hus når jeg kommer, men det er såppass mildt ute nå at en svipptur opp og ned til butikken gjør ingenting.

Da blogges vi veldig snart :)---Ragnfrid---

Mange timer til

 • 18.02.2013 - 09:17

Hei søte dere.

Ville bare stikke innom for å ønske dere alle en riktig god morgen. Det er mandag og ingen skole på meg, men siden bussen min går 12:40 har jeg kanskje ingen sjangs til å blogge under bussturen med mindre det er tilgang til tråløst nett. Regner med å være på Rjukan rundt 16:00 i dag så i værstefall er dere nødt til å vente så lenge for at jeg skal ha tilgang til å legge ut et nytt innlegg. Jeg håper alle og en hver kommer til å ha en super dag når jeg sitter på bussen og kjeder livet av meg. Men nå er jeg nødt for å pakke det siste jeg skal ha med så blogges vi så fort jeg får muligheten eller tilgang til det. Kjempe glad i dere :)

---Ragnfrid---

Natta herlige dere.

 • 17.02.2013 - 21:13

Etter en lang og slitsom kveld skal jeg hive meg inn i en velfortjent dusj. Tror jeg skal legge meg like etterpå. Blir et kort innlegg dette har, men ville bare ønske dere alle en God Natt. 

PS: Tusen takk for at det finnes noen som faktisk orker å lese om mine hverdagsproblemer. Hva skulle jeg gjort uten dere herlige mennesker? Kan aldri få sagt det nok, men Tusen Takk for at dere er der for meg når jeg trenger dere sånn mest.

---Ragnfrid---

Var litt rask på avtrekker'n

 • 17.02.2013 - 19:24

Okey, så var jeg kanskje litt sint i stad! Jeg bare blir så utrolig lei av ubesluttsomme konklusjoner. I tilllegg skal jo søstern min klikke fordi hun ikke fikk låne "LOL". Jeg mener, hvem gjør det? Jeg hadde aldri lovt hun noen ting, men hun har jo alle disse forskrudde meningene sine om alt og alle. Jeg blir møkk lei og får nok. Det bobler over for meg når hun reagerer på den måten. Det er siste gang i historien hun får låne en film av meg og det kan dere være så god å sitere med en gang. Når alle skal ha vilja si og snu huset på hode om de ikke får den blir jeg sint. Ikke nok med det, men søstrene mine må skjerpe seg med den banningen sin. Nå har Miriam også begynt å banne. Faen var det siste ordet jeg hørte fra henne. 

Om det dukker opp en ny djevel i dette hus kan jeg like gjerne si "HA DET BRA" til alt som finnes. Nærmene sakt - flytte ut. Jeg klarer bare ikke mer, jeg er sliten. Mentalt sliten. 

---Ragnfrid---

Jeg blir hjemme

 • 17.02.2013 - 16:42

Noen ganger så skjønner jeg ikke hvorfor man ikke bare kan si vi har dårlig råd i stede for å si jeg kan dra. Jeg er 16år og går ikke på barnepriser lenger, og jeg gjør ikke ting jeg ikke har gjort før og heller gjør jeg ikke ting som ikke følger reglene. Jeg trenger skolebevis for å få rabatter, men det har jeg ikke. Så da blir alle sure. Alt ender med at jeg bare blir sittende hjemme, for jeg orker ikke bruke penger vi ikke har på vås. En Rjukantur er kun for å aktivisere meg selv og for at jeg ikke skal være forkastelig ovenfor de andre, men jeg dør ikke om jeg ikke drar. Jeg kommer bare til å kjede livet av meg. Men jeg har bestemt meg og jeg gidder ikke lage noen diskusjon ut av det. Jeg blir hjemme, pongtum. ---Ragnfrid---

Pakketid

 • 17.02.2013 - 15:42

Hei!

Er ikke mye som skjer her hjemme. Har begynt å finne fram det jeg vil ha med meg, men må støvsuge baggen først. Den har ligget å støvet under senga så må liksom bare. For at tiden skal gå litt raskrer har jeg satt på musikk fra "Drømmeland" spille-liten min på youtube. Ellers snakker jeg med Melissa på Skype. Det er bestandig morsomt, for da har jeg noen å snakke med.

---Ragnfrid---

Outfit #17022013

 • 17.02.2013 - 12:14

Akkurat som igår har jeg vært ute og tatt bilder. I dag bruker jeg en genser jeg ikke har brukt på veldig lenge, og det merker jeg veldig, for den virker så veldig posete på meg. Jeg har jo ikke brukt den siden 9.klasse og da veide jeg noen kilo mer. Men den er veldig behagelig å ha på seg. Den er i størrelse 40 og det sier litt. Så burde snart kjøpe overdeler i størrelse 38. 

Fotograf: Øyvår Lind-Jenssen (søss)

 

---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 7

 • 17.02.2013 - 10:55


(kilde) julieviktoriaa.blogg.no 

Vinneren av linkerunden uke 7 ble Julie Viktoria - En jente på 15år som blogger som alt fra mote, kosmetikk, inspirasjoner og det som faller inn. Hun er en søt rosablogger som ser ut til å legge mye vekt på å få bloggen gå rundt så bra som mulig. Hun har et lyst og fint design på bloggen som gjør at det ikke er slitsomt å lese det hun skriver og hun er veldig ryddig av seg og bruker store bilder med bra kvalitet. Det er verdt å ta en tur innom bloggen. Bloggen finner du HER (link). 

NB! Alt du trenger å gjøre er å sende et søtt bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemargen.

Om du ikke vant denne ukens linkerunde kan du melde deg på for neste ukes linkerunde på onsdag. Bedre lykke neste gang. 

---Ragnfrid---

Lekeland - Ender vel med at jeg kjeder meg

 • 17.02.2013 - 10:02

God morgen.

Startet dagen med en varm kopp med Earl Grey Tea. Som forøvrig er favoritten min. Drikker stort sett ikke noen annen te med mindre det er tomt for akkurat den typen. Har vi kaffe i hus når teen er tom tar jeg ofte det istedenfor. Det er ikke mye planer for dagen, men mamma har spurt om jeg vil være bort på et slags lekeland for å aktivisere de to små i dag. Jeg sa jeg skulle tenke på det, men jeg har jo tross alt ikke vært på et slikt sted siden den gang pappa dro oss med til Lekeland på Hamar. Det vil nok være morro for de minste å dra, men er ikke sikker på om jeg skal dit. Ender vel bare opp med å kjede meg.

Det snør mye i dag, men det faller ikke like store mengder med snø nå som det gjorde da jeg våknet i dag. Det ser skikkelig kaldt ut, og frister ikke å gå ut i det hele tatt. Noe er jeg nødt til å finne på i dag, ellers kommer jeg til å dø av rastløsheten min. Jeg burde sette igang med å pakke sakene mine også hvis jeg skal av gårde i morgen. Så har en hel drøss med ting å gjøre i dag.

---Ragnfird---

God Natt - søte dere

 • 16.02.2013 - 23:00

Hello søte dere. 

Dette har vært en lang dag. Kun vært inne og ikke hatt noe å gjøre. Selv om dette har vært en kjedelig dag kommer det alltids en ny dag i morgen. Helgene er alltid de dagene jeg synes er værst, for jeg klarer stort sett aldri å finne på noen verdens ting. Så ser frem til mandag. Komme seg oppover til Rjukan skal bli deilig nå kjenner jeg. Møte venner og ha det morro igjen. Å være i Oslo blir liksom litt kjedelig og ensomt i lengden. Gleder meg utrolig mye til å treffe vennene mine igjen. Jeg savner de av hele mitt hjerte hver dag som går. Spesielt de dagene jeg sitter helt alene. Det er ikke så mange år siden jeg og Melissa bodde oppå hverandre hver dag. Jeg savner virkelig den tiden, men man kan ikke bestandig leve i fortiden selv om det ofte er dit hjertet ditt vil dra. God natt alle søte dere.---Ragnfrid---

Kjenne på livet uten forstyrrelser

 • 16.02.2013 - 19:11

God kveld alle dere vidunderlige lesere. 

Det er så deilig å vite jeg har en uke å slappe av på uten å høre en eneste vekkerklokke. Kunne sove til du er opplagt og våkner av deg selv. Føle at du lever uten noen som forstyrrer freden i sitt eget sinn. Dette er hva jeg skal prøve å få til i løpet av vinterferien min. Kjenne på livet uten forstyrrelser. Være litt lat og vite at du har en unnskyldning for det. 

Jeg reiser oppover til Rjukan på Mandag. Om det blir på bussen sammen med mamma, eller i bilen sammen med pappa har jeg ikke helt fått oversikten over ennå, men jeg finner en løsning til slutt. Som jeg alltid gjør. Resten av kvelden skal jeg prøve å finne en film jeg kan se på. Problemet er bare at jeg har sett så mye film at jeg ikke helt vet hvor jeg skal lete når jeg ønsker å se en. Spesielt filmer jeg ikke har sett tidligere. 

Om dere har forslag til hva jeg kan se, setter jeg pris på det. Ellers må dere kose dere videre i kveld :)


---Ragnfrid---

Ny manikyr "Go Green"

 • 16.02.2013 - 17:35

Siden det tar litt tid å lade opp batteriet til kameraet tenkte jeg like gjerne jeg kunne bruke ventetiden på noe fornuftig. Jeg begynte å bli litt lei av den mørkeblå neglelakken min, så jeg fjernet den og er i gang med å legge på en lysere og mer passende lakk til kommende uke. Det er veldig sjeldent jeg legger neglelakk på fingrene mine, men nå gjør jeg det prinsippielt for å ikke begynne å bite negler igjen. Det er konsekvensen av å være neglbiter. Du blir fristet av lange negler, men for å ikke bite de legger jeg på farge slik at de virker mindre fristende. 

Neglelakken jeg bruker er kjøpt på H&M og heter Go Green. Den virker mer som en mellomtoning av lys-blå og lys-grønn. Trenger ikke vente så lenge, for den tørker relativt raskt og inneholder små doser med glitter. 

---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 16.02.2013 - 14:51

Vinner av linkerunden kåres i morgen. Så om du ønsker å være med kan du melde deg på HER (link) Lykke til alle sammen. Kos dere mye i dag.

---Ragnfrid---

Outfit #16022013

 • 16.02.2013 - 13:55

Da har jeg vært ute og tatt bilder. Bildene ble i grunn veldig bra, og jeg er svært fornøyd med de. Fikk hjelp av Øyvår til å ta bildene, skal si hun begynner å få teken på å ta fine bilder. Tusen takk for hjelpen. Jeg synes fremdeles jeg kommer litt for mye i høyre del av bilde, men øveldse gjør mester. Så for at det ikke skal bli forvirrende redigerer jeg de på Picasa 3. Digger det redigeringsprogrammet.
---Ragnfrid---

Sein morgen

 • 16.02.2013 - 12:42

God morgen søte dere.

Jeg er så lei for at jeg blogger seint i dag, men jeg var så trøtt i går at jeg ikke våknet før klokken var 11:18. Det er kjempe lenge siden jeg har sovet så lenge, men jeg trengte det vel. Siden jeg sto opp så seint har jeg ikke fått gjort stort mye, men jeg har klart å sminke meg stilig i dag da. Jeg må innrømme jeg begynner å få til å sminke meg stilig. Før har det vært vanskelig, for jeg klussa så mye med hvor på øyelokket øyeskyggen skulle legges. 

Nå skal jeg ikke bable så mye mer om sminke egentlig. Jeg skal nå ta meg en kopp med te og tenkte deretter å gå ut å ta noen bilder av dagens outfit. Den er ikke så annerledes fra den jeg hadde sist helg, men nå har jeg litt mer variasjon i fargene. Håper dere har hatt en fin morgen og må dere kose dere masse i dag.

---Ragnfrid---

LIVSFARLIG!

 • 15.02.2013 - 20:53

Det er tre ting jeg ikke kan ha i hus på hverdager, eller i perioder jeg er deprimert. Det er ofte da jeg har lettere for å trøstespise. 

 • Sjokolade
 • Nøtter
 • Melk

Jeg vet dette er veldig normale ting å kaste i seg, men dette er tre ting jeg har veldig lett for å overdrive med når jeg først har begynt på det. Melk - er nesten dødelig for meg. Det er så hælvetes godt og jeg legger bare på meg av det. Derfor har jeg kuttet ned på melken. Er faktisk ganske stolt av meg selv, for det har gått flere uker uten at jeg hat tatt så lite som en slurk. Nøtter -  er mitt vanelige lørdagsgodt, men spiser jeg for mye av det blir jeg hekta og blir grinete om jeg ikke får noen ting. Sjokolade - er verdens beste oppfinnelse. Jeg tvinger meg selv til å ikke spise noe av det når folk spør om jeg vil ha, men noen ganger svikter min egen selvdisiplin. 

Faren med disse produktene er at de  enten får meg feitere og i dårligere humør. Så jeg advarer dere. Aldri ha disse tingene i hus hvis jeg er der samtidig. DET ER FARLIG GODT!

 

---Ragnfrid---

Ønsker du flere lesere?

 • 15.02.2013 - 18:59

Om du ønsker flere lesere, så meld deg på ukens linkerunde. Den finner du HER (link). Kanskje du blir vinneren. 

---Ragnfrid---

Aktivisering

 • 15.02.2013 - 18:25

I dag merker jeg at jeg kjeder meg veldig mye. Idol er i kveld, men det er to timer til og de timene er alltid lange. Det har ikke skjedd så mye siden sist jeg blogget, for jeg er trøtt og sliten i dag og har vært det helt siden morgenen. Jeg prøver det jeg kan å aktivisere Miriam og Diana, for de blir så grinete om de ikke gjør noe hele tiden. Så jeg svetter bare ved å herje rundt med de. Nå skal jeg ta meg en velfortjent dusj og slappe av det jeg kan resten av dagen. ---Ragnfrid---

Tørre hender

 • 15.02.2013 - 16:55

Konsekvensen av vinteren er tørre hender. Mine blir ofte like tørre som sandpapir om jeg ikke smører de ofte nok. En kremtube her og en kremtube der. Ofte må man på lang utkikk etter de riktige produktene, men jeg klarer ikke prøve mange nok til å finne den beste for min knusk tørre hud. Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg smører hendene mine til dagen. Å smøre hendene sine er aldri morsomt. Det tar tid for kremen å tørke inn, og for meg som er utålmodig er dette en dårlig side ved alle kremer. Når jeg først går å kjøper meg kremer velger jeg ofte de fra Nivea. Det er den type kremen som tørker raskere inn en andre jeg har prøvd. Den jeg bruker nå heter Nivea Soft Caring body lotion for dry skin. Selv om det er en body lotion fungerer det ganske bra på hender også. Det er verdt et forsøk.

-Har du prøvd denne kremen før?
-Hva synes du om kremen?

---Ragnfrid---
 

 

Trøtt og lengter etter sommeren.

 • 15.02.2013 - 15:28

Jeg sov kjempe godt i natt, våknet klokken 06:00 og har vært drit trøtt siden. Det er som om alle nettene jeg sover godt må jeg opp tidlig og de jeg sover dårlig på kan jeg ligge så lenge jeg vil. Så det er veldig deilig å få en ukes fri fra skolen. Kjenner jeg mes selv godt, legger jeg meg seint i kveld og tvinger meg selv til å være lenger våken enn det som er sunt for meg. Noen dager er man bare mer trøtt en andre. Som det er for meg i dag. 

Jeg har kommet frem til hvilken film jeg setter på "Sucker Punsh". Den er ganske bra i følge traileren, men spørs om den er så spennende som vi får intrykk av. Den kom ut i 2011, så den er ikke så veldig gammel. 

Kjenner jeg savner sommeren. Fuglene har allerede begynt å synge, og da får jeg litt sommerstemning. Våren kommer jo alltid først, men akkurat nå kunne det vært litt deilig å bare hoppet rett over til sommeren. 

---Ragnfrid---

Vinterferie

 • 15.02.2013 - 14:24

Vinerferien har endelig begynt, og jeg skal kose meg masse. En uke hvor vekkerklokken ikke er i fokus på morgenen, men heller en varm kopp med velsmakende te. Jeg drar ikke like tidlig til Rjukan som håpet, grunnet at tante er i Nissedal frem til søandag. Så reiser oppover sammen med pappa likevel, men så lenge jeg kommer meg oppover i ferien er jeg strålende fornøyd. 

Hva dagen videre byr på vet jeg ikke, men nå tenker jeg å sette på en spennende og hårreisende film. Kanskje en grøsser. Appropos film. Den vi så på skolen i dag er en av de mest kjedelige filmene jeg har sett på år. Den ga mer mening i forhold til tema vi har i samfunnsfag, men den var verken spennende eller interessant. Så jeg skal aldri i mitt liv se den igjen. Ulempen var at den var på arabisk, så jeg skjønte ikke et kvek av hva de sa og måtte lese teksten. Jeg som ser så mye engelske filmer til vanlig har kuttet ut tekstingen totalt, og da ble det nesten forvirrendes å lese tekstingen på filmen. 

---Ragnfrid---

Med tårer i øynene.

 • 14.02.2013 - 20:34

Med tårer i mine øyne sitter jeg her. Alene. Helt for meg selv. Jeg har mine sammenbrudd jeg også, de er bare ikke så godt synelige. Jeg er ikke av den personen som gråter for å føle meg bedre etter å ha hatt det vondt. Jeg gråter fordi jeg ikke orker mer. Jeg er lei av all smerte, men aller mest de psykiske smertene. De du får når alt gjør vondt. Det trenger ikke være en grunn til at du gråter. Tårene triller fordi du tenker for mye. Det er for mye vondt oppi tankene dine. Vonde minner, hjerteknusende hendelser, sårende ord. Ved siden av dette har jeg flere andre ting jeg må tenke på. Fremtiden, fortiden og nåtiden. Flere store tråder knyttet i en og samme bunt. Alt blir kaos, forvirrelser, frustrasjoner, sinne. Det er pinelig, men jeg må bare leve med det. Det som får disse stundene til å være slitsomme er at det drar med seg dårlig humør. Min slitsomme del av livet.

---Ragnfrid---

True love

 • 14.02.2013 - 18:14

Your first love isn't always the first person you kiss, or the first person you date. Your first love is the person you will always compare everyone to. The persen that you never will truly get over, even when you have convinced yourself you have moved on. 

---Ragnfrid---

Tragedien ivaretas

 • 14.02.2013 - 17:23

Som alle helt sikkert har fått med seg er det Valentines day, og som alle andre år har jeg ingen date. Har blitt en tragedie og forblir sikkert en også. Jeg vet ikke hva som venter neste år, men skal innrømme det er litt kjedelig å sitte for seg selv på en dag man burde gå ut og more seg sammen med en annen. Det resulterer vel i at jeg setter på en film og koser meg med litt snacks. Jeh har kun en ting å si til dere gutter "shame on you!"

 

---Ragnfrid---

A new song

 • 14.02.2013 - 16:37

Noen ganger når jeg ikke har noe spesielt  å finne på setter jeg meg ofte ned med gitaren og prøver å mikse sammen en ålreit låt. Sånn som nå. Jeg elsker gitaren min og kunne ikke byttet den mot noe i verden. Den har hjulpet meg gjennom tøffe tider, så den er ikke verdt å gi bort. Det er aldri enkelt å skrive en låt. Det enkleste er nesten å finne melodien. Jeg er født og oppvokst i en familie som er musikalske og stort sett alle spiller hver sitt instrument, eller flere. Så man kan si det på en måte var opplagt at jeg også begynnte å spille et instrument. 

-Spiller dere noe instrumenter?
-Liker du å skrive dine egene låter?

---Ragnfrid--- 

Han holder noe skjult

 • 14.02.2013 - 15:13

Hei, og god valentine's day.

Jeg har egentlig ikke gjort så mye i dag, men gymtimen i dag kommer jeg til å huske lenge. Jeg kan nå sitere at jeg er verdens værste volleyball spiller. Selv om jeg ikke traff ballen så ofte som jeg hadde håpet på valgte jeg heller å le av det. Jeg lo så jeg fikk kramper magen og enda fler lo med meg. Sånn blir stemninga når jeg er dårlig, men morro var det. 

Så har jeg fått litt mer peil på hvem min hemmelige beundrer ikke er. Jeg trodde jeg hadde en viss peiling på hvem det sto mellom, men i dag sverget en av de på at han aldri ville ha funnet på noe sånnt. Han sa at det antagelig var noen som hadde kødda med meg. Det er jo fint å vite, men samtidig føler jeg han holder noe skjult. Vi hadde jo en morsom samtale i mattetimen i dag.

Henne: Det er Valentinsdag i dag folkens. 
Han: Er det?
Jeg: Ja! alle vet at det er det hvert år den 14. februar.
Han: Ja, men kanskje du får en lapp i skapet ditt.

Når jeg tenker tilbake på denne samtalen føler jeg at på en måte røpet seg selv, men om han nekter på det skal ikke jeg krangle med han om det. Gutter er gutter. Bortsett fra den episoden har det ikke hendt så mye mer spennende og interessant i dag.---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 13.02.2013 - 20:47

 

Alt du trenger å gjøre:

 • legge igjen bloggadressen i kommentarfeltet.
 • Skrive litt om hvorfor du ønsker å vinne
 • Follow meg på Bloglovin (frivillig men kan være en fordel)

 

---Ragnfrid---

Brun og Blid

 • 13.02.2013 - 20:43

Da er jeg hjemme fra Brun og Blid. Skal si det var drit varmt der inne. Første og siste gangen i mitt liv jeg drar til et sånnt sted. Jeg tror jeg ikke var langt unna av å besvime av varmen. Men jeg fikk tatt en god del fine bilder da, skal si det er perfekt lys til å ta bilder på slike steder. Nå skal jeg skynde meg inn på Tv2sumo og se Idol, for det går i dag. Kos dere masse videre i dag sjønne lesere.

---Ragnfrid---

Sol(arium)

 • 13.02.2013 - 17:20

Halla! Nå er jeg her igjen. 

Skal snart være med søss opp til Kalsrud å ta litt sol. Ikke meg da så klart, men henne. Driver ikke med sånnt jeg. Kommer til å ta bilder, så det er bare å følge med videre på bloggen i kveld. Frem til da ønsker jeg dere alle sammen en fin og herlig dag videre. Kos og Klemz

---Ragnfrid---

Sure toner

 • 13.02.2013 - 15:13

Helle folkens. 

Jeg er hjemme nå og kom hjem fra en knall fin Linderudfestidal. Må kanskje si at dette er den mest skuffende festidalen jeg har sett på. Sånn er det, man kan ikke være like heldig hver gang. Jeg skal ikke påpeke individer på bloggen, men det var opp til flere som sang så surt at trommehinnene mine dirra (bokstavelig talt). Jeg kunne retten og sletten høre forskjell på de som hadde lagt masse arbeid i å få til låta, og de som ikke hadde øvd fullt så mye. Jeg skal ikke si jeg er noe ekspert på musikk, men sure toner hos andre har jeg mye enklere for å høre enn når jeg selv synger. Hvem vet kanskje jeg burde bli den nye X-Factor dommeren. 

Nå som jeg har kommet meg hjem skal jeg nok bare ta den helt ut og slappe av. Finne fram noe å bryne hjernen min på og litt ymse. 

Håper dere også har hatt en super skoledag.

---Ragnfrid---

Sende inn en hilsen?

 • 12.02.2013 - 20:19

Her sitter jeg og venter på at tiden skal komme seg raskere av gårde. Det føles som om tiden frem mot Gray's Anatomy er så lang, selv om det kun er 1t og 40min (+, -).  Jeg er ikke spesielt trøtt og orker ikke ligge og glane opp i taket i mange timer før jeg klarer å sovne. Jeg får vel bare pusse tennene og stelle meg for kvelden. Må forresten pakke sekken klar til i mogen også. Ender helt sikkert opp med å se en film i mellomtiden for å ikke kjede meg sånn alt for mye. 

Jeg har tenkt litt. For jeg var innom bloggen til Renate Krokstad (link) å leste for ikke alt for lang tid tilbake om noe som fikk meg innspirert til å gjøre noe av det samme. Det dreier seg om at dere sender inn hilsner til venner, familie og kjærester osv til meg på mail eller på en kommentar, og jeg skal da lese dette opp og lager en videoblogg ut av det. Høres dette ut som noe dere kan være interessert i? Om dere er hadde det vært fint med tilbakemeldinger. 

Må dere ha en strålende kveld videre nydelige dere.
---Ragnfrid---

Yes! Neste level.

 • 12.02.2013 - 19:14

Fy flate så lang tid det tok. For ikke så lenge siden begynte jeg på et nytt pc-spill "Mount & Blade with fire and sword", og jeg har slitt så lenge med å komme meg til nest siste level. Jeg er så glad for at det utfordrende levelet er over. Nå kan jeg enelig se forover i spillet og ikke klikke over å ikke ha klart levelet og må gjøre på nytt gang på gang. Men jeg antar det er noen spill du bare må gjøre fler ganger før du finner en god og fin løsning. 

For de som ikke vet det er jeg også veldig nerdete når det kommer til TV / PC / PS2 - spill. Jeg har sikkert ikke nevnt det bloggen før heller, men da er det enda en ny ting dere vet om meg. Jeg har tre favoritter "Need for Speed Most Wanted" , "Mount & Blade" og "World of Warcraft mists of pandaria". En type idiot måtte jo jeg være også. 

---Ragnfrid---

Faen ta psyco-møtene

 • 12.02.2013 - 17:59

Fy faen! Jeg hater de psyco møtene. Jeg NEKTER å ta meg fri en time for å være med på det. Enten får de ta seg tid når jeg har tid eller så er det ikke fullt så viktig. Det er kjempe viktig for meg å ikke få fravær i år, verken gyldig eller ugyldig. Jeg nekter plent. Mitt vitnemål skal være fri for anmerkninger og fravær når jeg går ut av 10.klasse. Selvfølgelig måtte dette møte være på en tirsdag. Vettu hva, hvis de trenger meg kan de like gjerne ringe meg på mobilen når jeg er ferdig med lekser. Drit og dra til dem azza.

Jeg kjenner jeg blir så forbanna. Det er som alle ikke kan forstå at dette er viktig for meg. Gud, så enklere det hadde vært om litt fler enn mine nærmeste venner forsto meg og respekterte meg og mine besluttninger. Mennesker som går mot min vilje, jeg bare hater det. Særlig når det kommer til noe så viktig som skolen. For meg er skole alt jeg har ved siden av venner. Jeg skal ikke la noen tomskaller få lov til å ødelegge dette året for meg eller hindre meg fra min rett på undervisning. ARG!
---Ragnfrid---

Min 12. bok

 • 12.02.2013 - 17:14

Hello alle nydelige dere. 

Jeg har nå kommet meg ut av dusjen. Skal si det var deilig å ta seg en dusj. Har ikke så mye å gjøre i dag og jeg er litt rastløs etter å gjøre noe. Jeg vurderer å lese videre i boka jeg leser i, for jeg har ikke mange sider igjen. Pluss at det blir litt deilig å bli ferdig med en bok på nesten 600 sider. Tror ikke jeg har lest en så tjukk bok siden jeg leste "Breaking Dawn." Men det skal nok bli deilig å unnagjøre min 12. bok i livet. Ja du leste riktig. Min 12. bok. Jeg er ingen leseløve og tror sjansjen for at jeg blir det er mikroskopisk liten. Det er greit å lese en bok i ny og ne, men ikke oftere enn det. 

Stefaren min har bursdag i dag, så blir sikkert noe feiring med kaker og kos når mamma kommer hjem. Miriam er jo så glad i bursdager. Hun var til og med så snill at hun ønsket at han skulle ha på seg krone og ta med seg kake på jobben. Hun er søt da. 

kos dere masse i dag.

---Ragnfrid---

Varm og god

 • 12.02.2013 - 15:22

Siden jeg kom hjem har jeg fått i meg varmen og faktisk brukt tiden til å se på film. Når resten av familien kommer hjem er jeg ikke sikker på, men nå er det best mamma kommer seg hjemover for jeg begynner å bli ganske sulten. 

"Æsj!" Jeg lukter røyk. Hvorfor må bålrøyken sitte så godt i klærene. Vedder på at hele boblejakka mi lukter bål, og jeg som hater den lukten. Den er fin når man er ute i skogen, men etter det foretrekker jeg en røykfri sone. Spesielt i klærene mine. Frem til noen andre kommer hjem tar jeg tid til å ta en lang og varm dusj. Føle seg rein og fri for røyk. 

Jeg har ennå ikke helt klart å peke ut hvem som er min hemmelige beundrer, men jeg og de jeg har fortalt det til har våre misstanker om hvem han er. Jeg kan på en måte si vi har "fersket" han. Skal si det er litt morro å leke detektiv og prøve å finne fler spor som tyder på hvem det er. Ja, ja. Jeg skal ikke plage noen da, men noen vil nok bli holdt et lite øye ved de neste dagene for nysgjerrighetens skyld.


Så skal jeg hilse dere  så mye fra Rawa, en av mine faste lesere fra klassen. Digger deg azza snuppa. Kos deg videre i dag.

Jeg er så glad i leserne mine. Dere gjør meg hel i hverdagen :)

---Ragnfrid---

Hadde kledd meg bedre om jeg visste jeg skulle stå stille

 • 12.02.2013 - 13:23

Poenget med denne dagen var at flest mulig kunne yte dagen med å gå på ski, men siden over halvparten ikke hadde med seg ski endte vi opp med en grusom dag på hestejordene. Ingen fortalte oss at aking var et alternativ for de som ikke hadde ski, og derav tok jeg heller ikke med meg boblebuksa mi. Aking er ikke noe jeg synes er så særlig gøyalt, så jeg lot være å ake. Vi var ikke så lenge på skolen i dag, men de få timene vi var ute var helt grusomme. Jeg hadde jo kledd meg etter innstillingen av å gå hele dagen, så jeg ville nok tatt på meg mer klær dersom jeg visste jeg bare skulle stå stille hele dagen. 

Jeg er iskald fremdeles og tærene mine har nesten ikke følelser i seg, og jeg må nesten sitte klint inntil ovnen for å varme de opp. I og for seg var det helt okey å komme oss hjemover tidlig. Noen ganger føles det bedre og være hjemme en å ha utedag på skolen i så kaldt vær. Jeg fikk ikke tatt like mye bilder som det jeg hadde ønsket, men det var litt fordi jeg frøys noe inni H på hendene mine. 

Nå skal jeg bare varme meg en herlig god kopp med varm te, og legge meg under ett pledd og kun bruke tiden på å slappe av det jeg kan. 

Jeg ser frem til sommern, har blitt så lei av det kalde været.

---Ragnfrid---

Bilde - My eye

 • 11.02.2013 - 19:18Ettertanker

 • 11.02.2013 - 18:53

Det er tre dager igjen til Valentines day, og jeg har ennå ikke blitt noens "valentine" (en fast tragedie). Dette begynner jeg å kjenne meg lei av, og noen er nødt til å gå drastisk tilverks. Ingen som er så lojal og godhjertet som meg fortjener å være forlatt på en slik dag. Jeg skal ikke påpeke jeg er verdens beste person oppi alt dette, men jeg kan helt fint duge til noe. Siden jeg aldri har blitt bedt ut før, tar jeg det som en selvfølge at knappen hvor det står skrevet "attraktiv" i hjernen min er blitt skrudd helt av. Kanskje det er dette som gjør meg til en kjedelig og irriterende person for mange. 

Så har vi jo denne "hemmelige beundrern" min da. Om vi kan kalle han det. Hvis ikke han mener det som er skrevet ned på det hvite ark, aner jeg ikke hvor min plass står i dette samfunn lenger. I følge tantes teori "Alle gutter som plager deg, de liker deg de ser du. Ikke tvil en dag på det azza" skal alle gutter like meg. Så hvorfor har ingen baller nok til å be meg med ut? Jeg er ikke skummel, og jeg dreper ingen. Men jeg har mine anelser. Jeg spiser jo ikke på skolen, og de fleste reagerer på det. Hvorfor gjør de det? Nå vet jeg det. Kanskje de rett og slett tror jeg er en vampyr, men er for redd til å si det høyt. (Skuik). ---Ragnfrid---

Ett bilde, tre redigeringer #2

 • 11.02.2013 - 17:30-Hvilket bilde ble best?

---Ragnfrid---

Konsentrasjonsmodus

 • 11.02.2013 - 16:50

Det værste med å ikke ha lekser denne uken er at jeg ikke helt klarer å erstatte tiden jeg bruker på leksene med noe annet. Lekser for meg har i mange år vært en selvfølge å gjøre etter jeg kommer hjem, men nå som vi ikke har lekser er jeg ikke sikkert på hva annet jeg kan gjøre for å utnytte tiden. Jeg fryser og har ikke velig lyst til å gå ut. Jeg har surfet meg gjennom alle nettsidene jeg vanligvis er innom. Så nå burde jeg igrunn finne på noe som setter hjernen min i konsentrasjonsmodus. Er det en ting jeg ikke liker er det å være lat og ikke bruke hjernen for det den er verdt. Det er ikke noe poeng i å sitte å blogge hele dagen, for til slutt vil jeg ende opp med å ikke ha noe å blogge om heller. 

Jeg er fullstendig klar over at jeg helt sikkert bare babler nå, men der ser dere resultatet. Jeg holder ikke ut om jeg ikke har noe å bryne hjernen min på. Lese bøker har heller aldri vært min sterkeste side, men nå er det nesten så jeg triller rundt og finner frem boken min. For når det kommer til meg, er jeg sjelden å finne bak en bok fullt med sorte ord på hvitt papir. 
---Ragnfrid---

En hemmelig beundrer

 • 11.02.2013 - 15:37

Det har aldri før hendt meg på denne måten, men før eller siden måtte jo dette skje uansett. For meg er dette en helt vanelig oppførsel å se på barneskolen mellom 1. og 4. klasse. Men en 10.klassing? Virker litt snodig om du spørr meg.

Vel over til saken. Da siste time var over og vi kunne dra hjem for dagen lå det en lapp i garderobeskapet mitt med navnet mitt på. Først gikk jeg ut i fra at dette bare var ren og skjære faenskap fra vedkommenes side, men det typiske med oss jenter generelt, er at vi ikke tar gutta på alvor når de først er seriøse. Så jeg la lappen i lomma på jakka og gikk ned til T-banen. Først da lot jeg meg selv lese hva som var skrevet på den. Jeg begynte snarere å le, men hvem som helst ville ikke gjort dette mot meg. De vet jo at jeg er ikke serlig inn for barnslige og idiotiske ting. "Unnskyld for at jeg var frekk i timen. Håper jeg greier å skjerpe meg og spørre deg ut" 

Når jeg da hadde lest lappen grundig la jeg merke til hjerte som var tegnet under teksten. Jeg har jo en viss peiling på hvem som kan ha skrevet denne lappen, for det var kun to stykker for var "frekk" mot meg i timen. I denne sammenhengen er frekk å kaste klementinbåter i hodet på deg. Så jeg vet hvilke to det står imellom, men hvem av de to som har skrevet lappen har jeg ikke noen anelse om. 

Jeg vet ikke selv hva jeg skal tro på ennå, men om det er sant vil jeg heller høre dette Face2Face enn Patch2Patch. Så "hemmelelig beundrer" - show your face!

-Burde jeg tro på dette?
-Tror dere han bare kødder med meg?
-Er han seriøs? 
---Ragnfrid---

FØR vs NÅ

 • 10.02.2013 - 20:39Svar på spørsmålsrunden

 • 10.02.2013 - 17:49

Hva heter gutten du liker, og går han på skolen din? Gutten jeg liker heter Joakim, men han går ikke på skolen min. Han gikk i parallellklassen min på Rjukan. 

Har du mange venner på skolen? Noen spesielle? På skolen jeg går på kan jeg si alle er venner med alle selv om vi ikke kjenner hverandre så godt, men har ingen jeg vil påpeke som mer spesiel enn andre. 

Trives du mer i Oslo generelt nå, enn det du gjorde før? Når jeg kom til Oslo var jeg veldig negativt innstillt til alt, men etter å ha bodd her i snart tre år vil jeg si jeg trives bedre enn da jeg kom hit. Men jeg kan ikke si at Oslo er den beste plassen på jord. 

Hva vil du bli i fremtiden? Jeg har alltid ønsket å dukke opp på Tv-skjermen som voksen, og det ønsker jeg fremdeles. Derfor skal jeg utdanne meg som Tv-journalist og har derav valgt Medier og Kommunikasjon som førstevalg til videregående.

Kunne du blitt sammen med noen på skolen din? Jeg har jo noen gutter jeg har et lite øye til, men jeg vil ikke si det er følelser i grad av å være forelset, men kanskje. Jeg vet ikke. Tiden får nesten vise det.

Hva hater du mest av alt? Det er veldig mye her i verden jeg missliker mer enn andre ting, men om jeg bare er nødt til å nevne kun en ting: Folk som spørr meg om de samme tingene gang på gang og aldri klarer å huske hva jeg svarte.

Går det bra med deg? Så søtt av deg å spørre om det. Jo det går veldig fint med meg, spesielt nå om dagen. Ingenting gleder meg mer enn positive kommentarer og herlige lesere.

 

Liker du julebrus? Snakker du om den røde brusen med den alt for sukkrete smaken de selger i butikken til jul? Nei! Svenskenes Julemust derimot er bedre. Ligner litt på colaen også, men smaker hundre ganger bedre. 

Nevn 5 personer som betyr mye i livet ditt. Tante, Melissa, Makafi, Moah og Mamma.

Hva hadde du gjort om en av de nærmeste vennene dine drev med selvskading? Jeg ville ihverfall ikke sagt de var gale og må kutte ut med det. Jeg ville heller prøvd å finne ut av hvorfor de drev med det og om jeg kunne bidratt til å gjøre ting bedre i hverdagnen deres.

Favoritt godteri? Er ikke så spesielt glad i godteri, men tells chilinøtter?

Har du et godt forhold til familien din? og stefar hvis du har? Jeg har alltid hatt et sterkt bånd til mine foreldre, og de betyr velidg mye for meg, men stefaren min har jeg aldri tenkt på som en del av min egen famile. Jeg har ikke noe imot han, jeg bare liker ikke forandringer i livet mitt. 

 

 

 

 

---Ragnfrid---

 

Kunne ikke blitt bedre akkurat nå

 • 10.02.2013 - 16:07

For en fredfull dag dette er. Jeg koser meg med å se på film "Cirque Du Freak: The Vampires Assistant" og livet kan ikke blitt bedre akkurat nå. Klokken har nettopp passert fire og timene frem mot skolen i morgen er få. Siden det er skole i morgen regner jeg med at det blir sein blogging igjen, men kanskje ikke like seint som når jeg har lekser. Jeg prøver mitt beste å blogge ofte nok, men innmed jeg går på skolen er ikke det bestandig like lett. Så jeg tror dere kan regne med at jeg seinest legger ut et innlegg rundt 16:00-16:30 i ukedagene. 

Dere må love meg å kose dere masse videre i dag, for helgen er ikke over helt ennå. ---Ragnfrid---

De positive tingene

 • 10.02.2013 - 14:44

Denne søndagen har vært så avslappende, og det er en fordel for meg som sliter med å spare på energien i ukedagene. Selvom jeg går ut i fra at det ikke blir noe stort problem denne uken. Vi har jo ikke lekser og det kan hjelpe litt. Så er det jo bare en skoleuke igjen til vinterferien. Jeg gleder meg som et lite barn, for jeg skal nemlig oppover til Rjukan igjen. Det blir koselig. 

Det blir ingen Sydentur på meg denne ferien, men det er i og for seg helt okey. Må si jeg trives bedre i Norge, også er jeg i tillegg ikke så glad i reise så mye. Frem og tilbake fra Rjukan holder liksom, men det skal ikke hindre meg i fra å ha det morro i ferien. 


---Ragnfrid---

Første gangen på 5år.

 • 10.02.2013 - 13:32

Etter å ha stått opp tidlig i dag har jeg rukket å lese gjennom det nye Topp som kom i posten i går, men som jeg ikke fikk før i dag morges. Har fått tid til å rydde rommet og lese denne månedens horoskop. Ikke det at jeg tror på horoskopet, men det hender jeg kjenner meg veldig igjen i hva som er skrevet. Jeg har også blitt veldig glad i dag, for det er aller første gang på 5 år jeg har klart å komme meg i en vekt under 60kg. For de som lurer veier jeg nå 58,5kg. Weehoo! Føler jeg blir så glad når det skjer så mye positivt om dagen. 

Men det at jeg gikk ned i vekt var bonusen denne uken. Tro det eller ei, men jeg har gått ned omlag 20kg siden 7.klasse da jeg den gang veide 75kg. Litt skummelt å tenke på at jeg faktisk var så stor. Sett bort i fra den delen er jeg så fornøyd med alle dere lesere som kommenterer positivt på bloggen, noe jeg setter stor pris på. Det er ikke så mange år siden jeg bare fikk negative kommentarer. Så TUSEN TAKK! <3---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 6

 • 10.02.2013 - 10:51

(Kilde) helgakristianseen.blogg.no

Helga Strandå Kristiansen er bloggern bak helgakristianseen.blogg.no (link). 

Hun er 15år og kommer fra stjernebyen Bodø, på bloggen møter vi hennes store interesse for mote og klær. Helga beskriver også seg selv som en glad og positiv jente. Bleggen er veldig oversiktelig og interessant. Designet er også lyst og gjør at det ikke blir slitsomt å lese den. 

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende inn et søtt bilde av deg selv jeg kan bruke i sidemargen til affi_raggi@hotmail.com

Om du ikke ble vinner av denne ukens linkerunde, publiseres det en ny linkerunde til onsdag. Håper mange fler melder seg på da. Bedre lykke neste gang. Husk å ikke henge med hodet, alle får en ny sjanse neste gang. 

---Ragnfrid---

Første dag i 1.klasse

 • 09.02.2013 - 20:30"Endelig så står vi her, med skolesekk og fine klær. Ja ventetiden den har vært fryktelig lang. Lærern vår hun smiler blindt og ønsker oss velkommen hit, til skolen for første gang. Første dag i 1.klasse det er vi som står her nå, vi skal lære oss masse. Vi sier klar og ferdig gå" (sorry måtte bare åpne dette innlegget med en godt memorert sang)

Som den tiden har fløyet av gårde. Av alle mennesker på jord kan jeg huske min aller første dag på skolen. Jeg var mye mer blond enn nå (på håret azza) og hadde pannlugg. Var veldig sjenert av meg, og husker at jeg ble så irritert på at lærerne hadde skrevet navnet mitt feil på navnelappen. Dette var også dagen jeg møtte gutten som viste seg å skulle være oppi tankene mine 365 dager i året i 10år. LOL! Jeg husker klasserommet, for vi fikk det samme da vi begynte i 6.klasse. Og vi fikk en diger basketball lignende sprettball på størrelse med en baseball. Jeg husker det aller første jeg sa til noen "Fuck U" (jeg viste jo selvfølgelig fingeren min). Tro det eller ei, men fine ord klarte ikke komme ut av munnen min på den tiden. Jeg lærte jo året før å si "PIKK". 5 åringer azz. 

Jeg husker jeg hadde en rosa sekk med hest på, men vi hadde igrunn ikke trengt å kjøpe den. Vi visste jo ikke vi fikk gratis skolesekker. Den jeg fikk var blå med sykt mye refleks. Ikke skjønner jeg hvorfor, det så jo helt teit ut. Voksne og sikkerhet, hva er det for noe liksom? Tenker tilbake og holder nesten på å gråte. Så fort som den tiden har gått, og nå er det ikke lenge til vgs. 

PS: Burde jeg vurdere pannlugg igjen eller?

---Ragnfrid---

 

The Mysterious Island

 • 09.02.2013 - 18:51

Jeg har endelig klart å finne på noe, men det måtte jo være å sette på en film. Denne gangen ble det Journey 2: The Mysterious Island. Jeg har ikke sett den før og syntes derfor det var på tide. Jeg har lenge ventet på at en link med god kvalitet skulle dukke opp på filmsiden min, og det har det gjort. Mye mer skjer ikke. 

Har kun vært ute en gang i løpet av dagen, og da tok jeg med meg mine minste søsken ut på hvert sitt akebrett. Vi var nok ute rundt en time vil jeg tro. Hva som skjer i morgen får nesten tiden vise. Men akkurat nå har jeg tenkt å kose meg videre med filmen. 

Ikke glem at dere også må kose dere masse i kveld. Kanskje noen skal se MGP finalen. Hva vet jeg.

 

---Ragnfrid---

Du bestemmer

 • 09.02.2013 - 16:40

Jeg må snart finne på noe å gjøre, men hvis jeg skulle ha laget en skikkelig bra videoblogg hva skulle den handlet om. Hva ville du ha gjort? Jeg tenker dere kan få muligheten til å bestemme hva jeg skal gjøre på min neste videoblogg. Om det er å synge eller danse eller filme noe morsomt. Alt er opp til dere. 

---Ragnfrid---

Spørsmålsrunde!

 • 09.02.2013 - 15:30

 Spørsmålsrunde! 

-Spør om hva du vil
-Ingen grenser
-Kun spørsmål


---Ranfrid---

Anbefaling av filmer

 • 09.02.2013 - 15:07

                            

Life as we know it - en familie komedie                              Letters to Juliet - er en romanse film som
som passer for alle. Filmen handler om                             handler om Sophie. Hun er på ferie sammen 
Holly som nettopp har mistet sine beste                            med sin forlovede til Italia hvor hun finner et
venner i en tragisk ulykke. De har en sønn                        brev i en murvegg som er skrevet til en viss
de ønsker hun og Eric skal ta hånd om.                             Juliet. Hun blir nysgjerrig og gjør alt hun kan 
Holly og Eric kommer fra to vidt forskjellige                       for å finne denne kvinnen. Når hun gjør, får
planeter og har problemer med å sam -                            hun følelser for hennes sønn uten at hun 
arbeide, men gjennom filmen får de et                              egentlig forstår det selv. Sammen med Juliet
helt annet innblikk i hverandres liv og                                 og hennes sønn finner de "Romeo". Rundt 
utvikler føleleser for hverandre.                                            dette bygger det på mer følelser.

 

                          

Charlie St.Cloud - en drama film som                               Sweet home Alabama - en romanse film
handler om Charlie. Han og lillebroren                             som handler om Melanie som nettop har
Sam ble satt ut for en bilulykke, hvor Sam                        blitt forlovet med verdesberømte Anrew. 
døde. Charlie's savn for broren er stor                              Hun er nå nødt til å komme seg fort hjem 
og han låser seg inne i sitt eget univers                           til Alabama for å skille seg med sin mann 
hvor Sam fremdeles er i live. På vei ut                              Jake, som hun ikke har sett på flere år. 
av sorgen får han følelser for en tidligere                         Etter at Andrew finner ut av at Melanie er 
klassekamerat Tess. Hun og Charlie deler                     gift, blir det mye bråk og komplikasjoner
en interessen for seiling. Gjennom dette                         Melanie blir plutselig usikker på hvilken av
binder de sterkere bånd til hverandre.                              de to hun egentlig hører hjemme hos.


Håper dere ble inspirert av mine forklaringer av filmene. Jeg er like forelsket i alle fire. Som dere sikkert har lagt merke til ser jeg veldig mye på romanse filmer, og det er rett og slett fordi det er en idyllisk verden for meg. Noen ganger skulle jeg liksom hatt et slikt liv selv.

---Ragnfrid---

 

Minner om linkerunde

 • 09.02.2013 - 12:27

Da vil jeg bare minne dere om ukens linkerunde som dere finner HER (link). Om du ikke vant sist kan du alltids få en ny mulighet denne uken. Er ikke så mange som har meldt meg på til nå, men håper så mange som mulig gjør det. Det øker tross alt sjanser for å få flere lesere og det er positivt.

Meld dere på folkens! Lykke til : )---Ragnfrid---

Selvskading

 • 09.02.2013 - 10:32

God lørdagsmorgen alle nydelige lesere.

Skal si det det var litt av en utfordring å stå opp til i dag. Kverulanten av en søster er så opptatt av å ha alt riktig og kan alt. Jeg, som da vet litt mer og forstår en hel masse mer, har mer kunnskaper om temaet. Hun hadde da fått det for seg at det ikke er noe som heter selvskading, og heller ikke at man er en selvskader. Der imot blir man det. Så kommer jeg med mine argumenter. "Du kan godt si en person er selvskader, men vedkommende driver med selvskading". Mitt svar er alltid feil uansett når vi to snakker sammen, og igjen kom hun med sine påstander om at dette er umulig for man kan ikke være en selvskader eller drive med selvskading. 

Noen ganger må jeg le når hun er sånn, men i slike tilfeller når jeg vet jeg har riktig blir jeg ordentlig irritert og nesten sint. Så klart vil en som meg som har lest, opplevd, og erfart slike ting ha en mer forståelsesbakgrunn til slike temaer. Kjenner jeg blir så frustrert når noen påpeker noens "feil" når en selv tar feil. ARG! 

Jeg har to faste blogger jeg leser hver dag, hvor bloggerne bak snakker ut om sine selvskading, angst og depresjonsproblemer. Så klart vil jeg påpeke meg selv som mer forstående rundt disse temaene. Det sier seg selv på en måte. Men noen er vel bare slik som henne, elsker å tro hun vet og kan alt. I motsetning til meg som tørr å innrømme mine egne feiltakelser.

Kanske dette ble en litt voldsom start på dagen, men gud så deilig det var å få det ut av skolten min. 

Kos dere så mye dere kan i dag. Dere vet jeg er utrolig glad i dere alle sammen. Hvor ville jeg vært uten mine herlige og faste lesere?
---Ragnfrid---

De fine stundene i livet.

 • 08.02.2013 - 21:51

For fire år siden hadde hele trinnet planlagt å reise på overnattingstur ett eller annet sted ute på vidda. Så klart ønsket ikke jeg å dra, og fortalte heller ikke pappa om turen (som jeg den gang bodde hos). Planen var å være borte fra onsdag til torsdag, men det nektet jeg. Fredagen skulle vi få fri. Med vilje "forsov" jeg meg den onsdagen og kom på skolen da alle hadde reist. Heldigvis var det noen få som ble igjen på grunn av diverse årsaker. Fredagen måtte selvfølgelig vi være på skolen, siden vi ikke dro med resten på tur. 

Den fredagen var det kun tre fra trinnet som var på skolen. Meg og to kompiser. Vi hadde ikke så mye kontakt ellers, men dette var ett untak. Når alle andre var rundt oss til vanlig hadde vi ikke behov for å snakke med hverandre, for alle var så opptatt av hvordan andre tenkte om deg. Denne gangen var det bare oss tre. 

SFO skulle ha ostesmørbrød til lunch, så vi fikk i oppgave av en av lærerene å gå ned på Meny å kjøpe 10pk med Norvegia ost og 12pk med Gilde salami. Så klart gadd ikke disse gutta å bære posene med alt dette tunge ca 500m bort i gata, og da måtte jeg bære de da. Da vi kom tilbake til skolen fikk vi hjelpe til å lage smørbrødene, noe jeg synes var veldig koselig. Under stekingen tok vi oss en tur på lekerommet på SFO og satt å bygga kaplatårn. Sånn en perfeksjonist som jeg er måtte jo mitt være blankende perfekt, men gutta. De skulle jo brase rundt med disse gule og røde plastikk-lekeflyene deres og krasje det inn i mitt tårn. 

Da vi fikk nok av kapla satt vi oss ned for å gjøre noe litt mer sosoalt og rolig. Vi perla. Jeg kan ikke huske helt hva gutta perla, men jeg lagde min orginale "baby stjerne". Mens vi satt å perla kunne vi prate om hva som helt og ikke være så bekymra for hva alle andre kom til å mene. Vi var kun tre stykker og jeg koste meg. Omtrent 5år var det siden sist jeg kunne prate med disse utrolig søte gutta uten å få noen frekke eller spydige kommentarer tilbake. Det føltes godt å kunne kjenne på gleden igjen. Snakke med den du ville uten en eneste baktanke om hva andre rundt syntes.

Jeg husker dagen som om det skulle ha vært i går, selvom det er fire år siden. Men det er alltid godt å ta vare på de fine stundene en har hatt i livet.---Ragnfrid---

Min spilleliste

 • 08.02.2013 - 19:38

Flere på skolen spør ofte om hva slags musikk jeg hører på når jeg står for meg selv og lever i min egen verden. Så vet jeg i tillegg at flere fra samme trinn som meg leser bloggen, og da kan jeg like gjerne lage en liste over mine Topp 10 tracks på iPoden.

Topp 10:

 1. Miley Cyrus - Stay
 2. The Pretty Reckless - Make me wanna die
 3. Metro Station - Shake it
 4. Rock Mafia - Big Bang
 5. Avril Lavigne - Happy ending
 6. Jay-Z & Kanye West - Why I love you
 7. Paramore - Ignorence
 8. La Roux - Bulletproof
 9. 3OH!3 - Don't trust me
 10. Ashland High - Jealous lover 

Jeg hører selvfølgelig på mye mer enn dette, men disse låtene er garantert de jeg hører mest på. Litt fordi det bringer tilbake mange gode minner. Hvordan ville livet vært dersom det ikke eksisterte musikk? Hva jeg tror: "Døden nær". Om det er mer musikk dere ønsker jeg skal legge ut en liste over er det bare hinte litt i kommentarfelter.

---Ragnfrid---

Hva skal man gjøre?

 • 08.02.2013 - 18:23

For å være helt ærlig aner jeg ikke helt hva jeg skal blogge om. Er helt tom for tanker i dag. Jeg sitter med opptil flere ideer på hva jeg kan gjøre, men i praksis blir det vel aldri like bra som jeg forestiller meg. Min faste plass etter jeg har kommet hjem om dagen er på stolen rett foran Pc-en min. Der jeg stort sett har sittet frem til nå. Som sakt, fredager er ikke den dagen det er all verdens ting å gjøre noe på. Siden det ikke er lekser neste uke har jeg heller ingenting å bryne hjernen min på. 

Det er fremdeles en god stund til Idol begynner og jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg frem til da. Det finnes alltid en film å se på, men jeg er ikke i humør til å se en film. Faktisk er jeg ganske sliten og støl i hoftepartiet etter å ha gått på skøyter i går. 

Om dere har noen som helst forventinger av meg som blogger, hadde jeg satt pris på om noen av dere hadde orket  å gi meg en dytt i rumpa å komme med forslag til neste innlegg. Ville satt all verdens pris på det.

---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no