hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Mistet idéne mine 28.02.2013

Helt siden vinterferien har leserne mine falt enormt fra hva jeg var oppi en god stund. Jeg lurer på hvorfor dette skjer. Det kan godt tenkes at jeg har vært sløv med bloggingen i ferien, eller at jeg begynner å miste idéne mine for hva jeg kan blogge om. Jeg har prøvd a si til meg selv at 20 lesere er minimum for å være glad hver dag, men en lang periode har det ligget mellom 40 og 50 lesere. Det at det svinger i statistikken er jeg klar over, men så drastisk over så kort tid klarer jeg ikke helt å få til å stemme. Selv hvor mange som kommer innom bloggen er jeg like glad for å skrive ut om det jeg har på hjernen min. 

Ikke glem at jeg er glad i dere alle sammen selv om det kan virke som om jeg klager på dere. 


(Er drit trøtt)

---Ragnfrid---

 • Dato: 28.02.2013
 • Tid: 22:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Føler du deg skuffet? 28.02.2013

Hvem av dere leser horoskopet sitt jevnlig hver måned? Det nye Topp kom nemlig i min postkasse i dag og da jeg leste mitt fikk jeg en liten lyspære over hodet og tenkte for meg selv "Alt dette stemmer jo faktisk ikke".  Så jeg lurer på når dette tullet skal vise seg å være sant. Så jeg gikk ut i fra mitt eget stjernetegn.Vannmannen: 

"I ukene framover vil du ønske å tilbringe mest mulig tid hjemme med familien din. I disse tider føler du det som din plikt å dirigere familiemedlemmer sammen. For deg som er singel, er ikke dette tiden hvor du gidder å bry deg om å tenke på dating eller forelskelse. Er du i et forhold vil dere rette fokuset mot å sosialisere dere med andre, og ikke lenger være bare "dere to" slik som før. Forelskelsen har gått litt over, og det er ingen gutter som virker interessante lenger...
(kilde: Topp nr 4. 2013) 

"En suksess ligger rett foran deg, selv om du opererer i det skjulte. Det du har hatt av fred og ro i det siste ser ut til å ha virket."
(Kilde:
http://msnhoroskop.eksperthjelp.no/horoskop#11)

Jeg har lest mange type horoskoper og har kommet frem til at det kun er kjennetegnene for mitt stjernetegn som stemmer overens med hvem jeg er som person og hva jeg liker å gjøre. 

"Den typiske VANNMANN er spesiell, original og ikke lett å sette i en båsVannmannen er sosial, men fastholder sin rett til å være uavhengig og gjøre ting på sin måte. Vannmannen blir tiltrukket av alt som er annerledes, og er ofte forut for sin tid. Vannmannens oppfinnsomhet, intuisjon og skapende evner gjør dem lett til livets klovner og outsidere. Alle vannmannens venner beundrer enn vannmann for deres intelligens og styrke. Når man betrakter en Vannmann er det ofte ikke lett å avgjøre om de er underlige, vannvittige eller rett og slett geniale. Vannmannen er karakterisert som optimister med gå-på-mot, og tar ikke kritikk som noe personlig. Alle vannmenn har en sterk rettferdighetsfølelse."

Nøkkelord:

- Observerende
- reflekterende
- sosial 
- uavhengig
- eksentrisk
- distanserende
- logisk
- kunnskapssøkende.

(kilde: http://msnhoroskop.eksperthjelp.no/stjernetegn#11)

Jeg har funnet ut en ting. Jeg skal aldri i mitt liv stole på horoskopet igjen.

---Ragnfrid---

 • Dato: 28.02.2013
 • Tid: 20:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Trenger mer tid 28.02.2013

Det er kun en dag igjen til samfunnsfagprøven og jeg tror jeg kommer til å dø på den prøva. Jeg trenger mer tid til å forberede meg, den teller gsnske mye for meg og disse fire ukene før påskeferien trenger jeg virkelig å stå på ordentlig hardt. Jeg har gått gjennom sidene vi skulle lese på, men jeg tror ikke det holder. I tillegg er jeg så ute av kjør. Bombe trøtt og kjempe sliten. Tror det kommer til å bli ganske deilig å få lagt seg i kveld. 

Nå er det farlig for meg å hvile. Om jeg lukker igjen øynene mine nå er jeg helt sikker på at jeg kommer til å bli liggende å sove frem til jeg våkner i morgen tidlig. Så det gjelder å holde seg våken for min del. Det er slitsomt, men jeg må klare det.
---Ragnfrid---

 

 • Dato: 28.02.2013
 • Tid: 18:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Tryvann - fint føre 28.02.2013

Fy søren for et flott vær det er ute i dag. Perfekt føre i bakkene var det i dag også. Jag har faktisk ikke koset meg så mye i bakkene på mange år. Veldig synd vi ikke kunne være på Tryvann lenger, men det tat veldig lang tid å komme seg opp og ned. Egentlig skulle vi dra derfra klokken 13:00, men så var lærern så kul at vi fikk lov til å bli en time lenger. Satt pris på det azz. Så det tok til å komme seg nedover igjen. Tror jeg satt på T-banen tilsammen 20 stasjoner før jeg var hjemme. Det var kjedelig. Så blir man så veldig trøtt av å sitte stille etter å ha vært aktiv hele dagen.

Nå tenker jeg å ta meg en dusj slik at jeg slipper å vandre rundt i huset som en svettende gris. Så er det alltid deilig å få dusja etter en lang dag hvor du bare har kokt og svetta. Merker ikke så fælt at jeg er støl eller noe, men skudrene mine verker. Det er så veldig tungt å drasse med seg skibaggen pluss støvlene.

-Hva har du gjort i dag?

---Ragnfrid---

 • Dato: 28.02.2013
 • Tid: 16:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Three boys 27.02.2013

Tree boys

There are three boys on my mind

One to choose,

and one to find,

One who stays in my heart all the time

 

There are three boys on my mind

One shall shine,

One will die,

One will allways end up mine.

 

There are three boys on my mind

One fantasy

One lagacy

One dream

There are three boys on my mind.

 

---Ragnfrid---

 
 

 • Dato: 27.02.2013
 • Tid: 20:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Alone forever 27.02.2013

Noen ganger når jeg sitter helt alene som jeg gjør nå, tenker jeg på hvorfor jeg velger å ikke være med noen på fritiden. Jeg fokuserer mye på skolen hele døgnet og det er stort sett det som kommer i veien for alle mine åpne dører på fritiden. På prioriteringslista mi er skolen skrevet opp som prioritering nummer én, og venner på nummer to. Det er ikke alltid det er like morsomt å være alene, men jeg føler jeg må siden jeg bruker så vanvittig lang tid på lekser og andre ting knyttet opp mot skolen.

Mange mener jeg er rar og nesten gal fordi jeg prioriterer slik jeg gjør, men jeg har aldri før prioritert slik før jeg flyttet til Oslo. Jeg har ikke betevenner her, kun noen jeg henger med i ny og ne på skolen. Jeg prater med mange folk, men selv om jeg snart har gått tre år på Linderud burde jeg i prinsippe ha lært meg å kjenne noen. Det har jeg ikke. Hva folk liker å gjøre på fritiden har jeg fått med meg, men ikke hvem de egentlig er som personer. 

Så mens klokken tikker sitter jeg på "fengselsella" mi (mamma liker å kalle det det). Et trangt lite rom på 6 kvadratmeter. Hvordan holder jeg ut? Jeg aner ikke, man bare lever liksom. ---Ragnfrid---

 • Dato: 27.02.2013
 • Tid: 19:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Linkerunde 27.02.2013

 

Alt du trenger å gjøre:

 • Skrive litt om hvorfor du vil bli ukens blogg
 • Skrive bloggadressen din i kommentarfeltet
 • Follow meg på Bloglovin (må ikke, men kan være en fordel)

---Ragnfrid---

 • Dato: 27.02.2013
 • Tid: 18:13
 • Kategori: Linkerunde
 • Kommentarer: 3

Har et problem 27.02.2013

Akkurat nå føler jeg mer jævelig misslykka. Jeg finner ikke slalomhjelmen min, og jeg trenger den i morgen. Så jeg og mamma jobber på spreng med å finne denne hælvetes hjelmen. Jeg kan alltids låne søstern min sin, men jeg er ikke særlig fan av å låne ting av andre. Jeg håper på at hjelmen dukker opp iløpet av kvelden, for hvis ikke har jeg et digert problem i morgen. Alt jeg vil er å være med på morroa og ikke bare sitte i et hjørne og glane på livet. Det blir første gangen på mange år jeg står slalom (eller sladom som jeg kalte det når jeg var liten). Barn har alltid rare begreper om ting. ---Ragnfrid---

 • Dato: 27.02.2013
 • Tid: 18:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Må gjøre den om-igjen 27.02.2013

Jeg merker fremdeles at jeg er litt sigen i kroppen og ikke helt har klart å komme meg ordentlig inn i min normale rutineform ennå. Det går utover humøtet mitt og gjør dagen vel så kjip egentlig, men sett bort i fra mine forferdelige humørsvingninger har det gått fint. Vi har fått mer informasjon om aktivitetsdagen i morgen og jeg skal møte opp på skolen 09:15 utenfor hallen, for jeg har valgt alpint. Langrenn, skøyter og de andre tingene på liste virket for meg veldig "døllt" og "out of my imagination", om dere fikk med dere sammenhengen i det. 

Det mest forferdelige med denne onsdagen er at norskleksa egentlig skulle skrives på Pc og leveres inn på fronter (dette stod ikke skrevet på lekseplanen), så jeg er nå nødt til å skrive det omigjen på Pc-en og levere det inn på fronter. Jeg gjorde den selvfølgelig i skriveboka mi. Det er så irriterende når ingen gir klare beskjeder. Ellers har jeg enda en lekse som må gjøres på Pc-en, nemlig engelsk fordypning leksa. Den er ikke så vanskelig, men krever bare mye jobb av hjerneceller.

-Hva har du gjort i dag?

---Ragnfrid---

 • Dato: 27.02.2013
 • Tid: 14:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Må holde meg våken! 26.02.2013

Endelig kan jeg si jeg er ferdig med dagens lekser. Ikke så mye annet å tenke på i dag. Tenker å komme meg inn i dusjen og se om jeg klarer å vaske av meg trøttheten, for om ikke det skjer sovner jeg helt sikkert mens jeg står i dusjen (det har hendt før). De dagene det skjer har jeg stort sett gjort noe hele dagen og ikke fått tid til en pustepause. Jobber i ett strekk og kun fokuserer på en ting. Det er ikke morro. Sånn sett ser jeg frem jeg jeg blir voksen og får meg en godt betalt jobb. Da trenger jeg ikke tenke på prøver og annet vås. Da fokuserer jeg heller på det jeg synes er morsomt med jobben. 

Seinere i kveld går Hotel Cæasar, Grey's Anatomy og Privat Practice. Alle seriene skal jeg se så det er bare for meg å holde meg våken så lenge jeg klarer. Vedder nok på at det ikke bare er meg som er trøtt etter en brå start på uka. Gleder meg litt til helgen. Da kan jeg sove lenge og ikke tenke på annet enn det jeg må tenke på. Feire at vgs søkingen er unnagjort og krysse fingrene for at jeg kommer inn på den skolen jeg selv ønsker å komme inn på. Ville vært veldig kipt om jeg ikke kom inn der jeg vil.

-Hva har du gjort i dag?
-Noe morsomt kanskje?

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 26.02.2013
 • Tid: 19:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Hangover 26.02.2013

Jeg tror jeg er på nippet av å svime av rett foran mine egne lekser. Det er ikke lenge før jeg trenger masse koffein til å holde meg våken. Jeg har nettopp begynt på norskleksa og stuper snart ned i alt rabbel av bokstaver i skriveboka mi. Jeg har fyllt på med litt mat, men om det hjelper tviler jeg på så trøtt som jeg er. Tirsdager er stort sett de dagene jeg har mest lekser å gjøre så jeg burde igrunn ikke være så kaputt som jeg er nå. Jeg er jo vandt til dette, det er bare den teite vinderferien som har gitt meg "hangover". Om jeg kan kalle det det.
---Ragnfrid---

 • Dato: 26.02.2013
 • Tid: 17:59
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

"Bøtte-trøtt" 26.02.2013

Hvorfor må jeg alltid være verdens trøtteste person på de dagene jeg har mye jeg må gjøre? I dag har jeg soset rundt og vært bøtte-trøtt. Selvfølgelig har jeg mye lekser jeg må gjøre, og denne dumme samfunnsfagprøven jeg må øve til. Den er på fredag og vi har kun holdt på med tema tilsammen 6 timer. Spørr du meg rett fra levern vil jeg si det er jævelig lite til å forberede seg på. Sett bort i fra min trøtthet i dag har dagen gått relativt bra og jeg har klart meg gjennom skoledagen. 

Nå har jeg drøssevis med lekser jeg må få gjort så jeg har intet annet valg enn å begynne med det samme jeg er fedig med å blogge. Kos dere mye videre i dag så blogges vi seinere ut på ettermiddagen / kveldningen.---Ragnfrid---

 • Dato: 26.02.2013
 • Tid: 16:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Gratulerer med dagen sexy 25.02.2013

Det er rart å tenke på, men i dag fyller drømmemannen min 16år. Han bor bare halvtimen unna Oslo og er en måned yngre enn meg. Gratulerer med dagen sexy. Kunne bare drømt om at du følte det samme som jeg har gjort overfor deg i 10år av mitt liv. Jeg ønsker deg all lykke i livet og spesielt dette året, men ikke glem at du har fått sengelappen nå da. Kun en gøyal spøk sendt fra kompis til kompis. Du vil alltid være i mine tanker. Savner deg. Synd jeg ikke er hos deg i dag slik at jeg ikke får gitt deg en stor klem og gratulert deg med dagen. Krysser fingrene mine for at dette året vil ende med mange goder for din del.---Ragnfrid---

 • Dato: 25.02.2013
 • Tid: 21:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Funderer videre 25.02.2013

Tiden i dag føler jeg har gått ganske seint, helt sikkert fordi jeg har gjort lekser og ikke sett så mye på klokken. Nå sitter jeg å funderer videre på låten min jeg driver å skriver på, men om den er så bra får dere vurdere når den er feridig. Noe jeg går ut i fra tar nok så lang tid. Om ikke lenge hopper jeg meg inn i dusjen og er klar for å legge dagens bekymringer i søppelbøtta. Håper dere som meg har hatt en strålende start på skolen etter ferien. 

PS: Hater denne kvelden - Jeg har fått hikke og jeg klarer ikke slutte. HJELP! ---Ragnfrid---

 • Dato: 25.02.2013
 • Tid: 20:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Nicki Minaj - "Va va voom" 25.02.2013

Jeg har nok en gang som sikkert mange andre fått enda en ny sang på hjernen. Jeg kan ikke hele låten, men jeg går rundt å nynner på refrenget hele tiden.

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 25.02.2013
 • Tid: 18:59
 • Kategori: Musikk
 • Kommentarer: 0

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no