hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Dagens Outfit (i bilder) 31.01.2013

Kvelden ble ikke like moro som forventet, men jeg tok meg til å ta bilder av dagens Outfit. Alt kommer fra H&M og kostet alt fra 100-300kr. 

-Hva har du gjorrt i kveld?
-Skal du noe moro i morgen? 


---Ragnfrid---

 • Dato: 31.01.2013
 • Tid: 20:05
 • Kategori: Bilder
 • Kommentarer: 10

Det beste med torsdager 31.01.2013

Skal jeg fortelle dere det beste med torsdager? Det er kun én dag igjen til helgen, og den siste dagen med lekser. Etter alt arbeid er gjort kan du slippe tankene fri på noe helt annet og kose deg sammen med venner, familie og de sosiale mediene. Takk Gud for den som fant opp internettet. Jeg vet jeg så vidt visste hva internett var for 9-10 år tilbake, men det har liksom blitt min faste følgesvenn. Og om du ikke er så opphengt i dagens nymoderne teknologi kan du gå å trene bort bekjymringene dine, jogge en tur eller arrangere en vennekveld. 

Alt for å sette tankene og konsentrasjonen over på noe helt annet. Jeg for eksempel koser meg med å se på morsomme Tv-serier. Som blandt annet "Heart of Dixie", "Grey's Anatonmy", "Privat Practice" og "Dag". Hva jeg ender opp med å gjøre senre utover kvelden har jeg ikke helt funnet ut av ennå, men blir sikker veldig moro.-Hva skal du gjøre i kveld?
-Hva gjør du på torsdager?

---Ragnfrid---

 • Dato: 31.01.2013
 • Tid: 17:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Lyver du? 31.01.2013

Det er alltid en god følelse når man kommer hjem og vet du ikke har noen lekser igjen å gjøre. Så i dag kan jeg ta det helt med ro og bare nyte dagen videre. Men helt fri for skolearbeid er jeg nok ikke. Det er jo selvfølgelig matteprøve i morgen, så må nok øve litt også. Men jeg tror ikke det kommer mye nytte ut av det, for jeg har klart meg supert i timene den siste tiden og er trygg på temaet.

Det er en liten ting som går å irriterer meg om dagen, og det er at folk plutselig begynner å lyve. Spesielt da for sine foreldre, men er det egentlig lurt, eller i det hele tatt normalt? Om jeg noensinne har løyet for mine foreldre har det vært så langt tilbake at jeg ikke husker det. Jeg er nok for omtenksom til å klare å lyve. Jeg gjør alt jeg kan for å sette meg selv i et bra lys overfor andre, noe jeg tror er lurt om man ønsker å være et godt forbilde for de yngre. Sannheten kommer ut av munnen på meg uansett om det sårer eller ikke. Som jeg og mine venner bestandig sier "det er bedre med en sårede sannhet, enn en gledende løgn".

-Har du noen gang løyet for foreldrene dine?
-Har du noen gang løyet for noen?
-Hvorfor mener du det er / ikke er lurt å lyve?

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 31.01.2013
 • Tid: 15:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Bringer bare mer glede i meg 30.01.2013

Det har blitt mørkt ute og jeg sitter som alltid planta på stolen min, men i dag av alle dager hører jeg på musikk som får meg til å mimre tilbake til tiden jeg hadde så mange fine og gøyale opplevelser. Jeg sitter på gråten, så rart det. Minner som kommer tilbake gjennom å lytte til låtene du ikke kunne gå en dag uten den gangen. Skjønner ikke hvorfor jeg har lagt den type musikk på hylla. Det bringer bare mer glede i meg. Så vil nok fortsette med minringen. 

På grunn av dette tenkte jeg dere kunne få høre en av mine aller best likte låter av mitt favoritt band. Jeg har sikkert fortalt dere hvilket band det er tidligere, men for de som ikke har fått det med seg så er det Metro Station. Og enda bedre likte jeg de etter selveste Mason Musso followa meg på Twitter. Gud så starstruck jeg ble da. Men en liten glede kan fort være en stor glede. 

 

Denne låten smelter jeg av. Men bare for å ha nevt det er Metro Station et Electronica- / Rock- band. Så jeg liker også å høre på helt annen musikk enn kun den Miley Cyrus lager. Kan hende de aller fleste har fått et inntrykk av at jeg kun er opptatt av hennes musikk, men det er jeg da altså ikke.

-Likte dere låten?
-Hvorfor / hvorfor ikke?'

Kos dere mye videre i kveld, og ikke glemm å sette på Tv2 i kveld klokken 20:00, for da er der Idol.

---Ragnfrid--- 

 • Dato: 30.01.2013
 • Tid: 17:35
 • Kategori: Musikk
 • Kommentarer: 4

Linkerunde 30.01.2013

Da er tiden inne for å melde seg på for denne ukens linkerunde. Som alltid vil du få muligheten til å være linket på bloggen i en uke (7 dager). 

Alt du trenger å gjøre:

 • Skrive bloggnavnet ditt i kommentarfeltet
 • Skrive litt om hvorfor du ønsker å bli ukens blogg
 • Follow meg på Bloglovin (dette er frivillig, men kan være en fordel)

 


Lykke til <3

---Ragnfrid---

 • Dato: 30.01.2013
 • Tid: 16:09
 • Kategori: Linkerunde
 • Kommentarer: 17

Slik som i dag 30.01.2013

Det er så typisk meg å øve alt for mye for ingenting til naturfagsprøvene. Jeg innbiller meg alltid at prøven er mer krevende enn det den er. Slik som i dag. Tre oppgaver bestod prøven av. Den første gikk ut på å krysse av riktige svar, den andre var å se hvilke sannsynligheter det var for å få diverse øyenfarger. Den siste klikket jeg på. Jeg kunne det, jeg bare synes det var så vanskelig å skrive det godt formulert ned på papiret om Reduksjonsdelig og Vekstdeling. #DenFølelsen...

Men nå som alt skolestyr er over for i dag tenker jeg å slappe av det jeg kan, og da bruke energien min på å øve til matteprøven som er på fredag i morgen. Leksene er gjort, så tenker ikke mer på det. Én glad-nyhet er at noskprøven er utsatt til tirsdag. Fremdeles vil det bli helt klikk i prioriteringsplanen min. Vi har jo også RLE "prøve" vi må pugge til, og den er på onsdag. Hva er det lærere tenker med. Ofte tror jeg de bare gir oss drøssevis av prøver bare for å teste vårt eget temperament. 

Idol er i kveld, noe jeg skal se på. Har sett alt frem til nå og digger det. Så er det litt moro når eldre Idoldeltagere er dommere i år, ihverfall to av de. 

-Skal du noe spess i dag?
-Skal du se Idol du også?

"Må bare si jeg digger Minni Mus T-skjorten min, er en av mine "favs". Kjøpte den på H&M til en hundrings eller noe.

---Ragnfrid---


 

 

 • Dato: 30.01.2013
 • Tid: 15:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Planta i stolen. 29.01.2013

Her sitter jeg. Planta på stolen og hører på musikk på Youtube. Snart begynner Hotel Cæsar, blir spennende. Men før jeg setter meg for å se på det skal jeg ta meg en lang og velfortjent dusj. Er ikke stort å finne på hjemme, så må bruke den tiden jeg har til overs på ting jeg digger å gjøre. Kommer til å bli en tidlig kveld i dag, er prøve i morgen så må spare på batteriet mitt. Ellers håper jeg dere koser dere masse videre i kveld. 

Håper på å blogges i morgen rett etter skolen. Heldigvis er eg tidlig hjemme fra skole, slutter 13:45. Blir deilig nå kjenner jeg.Natta! 

---Ragnfrid---

 • Dato: 29.01.2013
 • Tid: 19:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Hvorfor tenker alle automatisk på "sengelappen"? 29.01.2013

På fredag når jeg fylte 16 var det eneste folk skrev på twitter: "Gratulerer med sengelappen". Hello! Selv om den sexuellelavalder i Norge er 16år vil ikke det si jeg bare tenker på sex. Faktisk irriterer det meg at andre drar det i den retningen. Selvom jeg kanskje er av den person som har en grisehumor med sexinvolverte temaer, er ikke jeg opptatt av sex. Det morer meg ikke. Det er rett og slett så 1960 å prate om sex i den grad. For å påpeke det er sex blitt ett oppskrytt tema. 

Dessuten kan "Gratulerer med sengelappen" være en kommentar som blir oppfattet som SEX-PRESS! I de aller fleste situasjoner er dette ubehagelig å snakke om. Jeg bryr meg ikke om det lenger, for jeg er oppvokst med slik prat rundt meg, men likevel. Er det så nødvendig å snakke om sex? Faktisk burde du ikke ha sex før du er klar over hva slags konsekvenser det kan by på. Ikke bare med tanke på graviditet og kjønnssykdommer, men på psykiske skader. For noen er sex et tabubelagt tema, og for andre ikke. Til og med nakenhet er blitt et tabu.

En venn sa en gang til meg på skype "Etter jeg har tatt sengelappen kan jeg igrunn dø når som helst". ARG! Det irriterer meg. Slik jeg ser det prøver folk å si at livet ikke har noen mening uten sex. Det finnes da mennesker som lever i sulibat. De har ALDRI sex, og likevel står stabilt på bakken. 

 Så til alle dere der ute. SLUTT Å BLANDE SEX MED 16 ÅRSDAGEN!!!!!!!!

 

---Ragnfrid---

 • Dato: 29.01.2013
 • Tid: 17:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Kan ikke kjøre videre uten påfyll vettu 29.01.2013

Kom hjem for ikke så lenge siden, og jeg vil nok antagelig slite meg ut i dag. Mye lekser å gjøre, pluss øving til naturfagsprøven i morgen. Huff! Verden er ikke alltid like rettferdig føler jeg. Skal begynne på leksene straks, er bare nødt for å få i meg en energibombe. Kan ikke kjøre videre uten påfyll vettu. 

Ellers har jeg lidd meg gjennom dagen med en hakkespett i skallen på meg. Tror jeg snart burde sjekke hva som forårsaker mine konstante hodepiner. Aller værst sprenger det når jeg hoster. Om jeg må beskrive følelsen, ville jeg sakt det slik: "Du vet den følelsen av å skalle i en dør, og like etter ikke se veggen og treffer den også" (#DenFølelsen). Så når denne smerten sitter i hodet dag ut og dag inn er det ikke mye positivt å se frem til.

Men i dag er jeg så utrolig glad. Glad i dere. Jeg har ikke hatt så mange jevne lesere på lenge. TUSEN TAKK!! Jeg setter velig pris på at dere er så oppmuntrende for meg. 


Da blogges vi senere i dag. Blir sikkert en gang ut på kvelden, men kos deg så lenge.

---Ragnfrid---

 • Dato: 29.01.2013
 • Tid: 16:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Tar kvelden. 28.01.2013

Etter å ha lest gjennom flere sider med pensum frem til prøven i morgen er jeg blitt sliten og veldig trøtt. Har på følelsen av at jeg kommer til å drømme om Amerikanske immigranter i hele natt. Og siden jeg har lest så mye burde det igrunn se lyst ut for meg i morgen. Om ikke, kommer jeg til å grave meg ned i jorda og bli der til alt er over. For dette halvåret skal jeg prøve å oppnå enda én høyere karakter i alle fag. Det er målet jeg har satt meg og skal komme til å klare.

Men nå skal tankene mine vris over på noe helt annet enn skolerelaterte temaer. Nå skal jeg legge meg godt under dyna og bare glane ut av viduet mens jeg tenker på alt annet enn skole. Må dere alle ha en fortryllende kveld videre og en god natt.Pluss en liten BONUS. Er ikke ofte jeg har med Dagens outfit, men i dag ble det dette antrekket. Husker ikke hvor alt jeg har av klær kommer fra så gidder ikke skrive marker og priser og slikt. Det får rosabloggere ta seg av.

---Ragnfrid---

 • Dato: 28.01.2013
 • Tid: 21:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Aldri nevnt på bloggen før. 28.01.2013

Før dette leses må dere være obs på at dette innlegget kanskje er det lengste jeg noen sinne har skrevet, men jeg føler dette må deles med dere før eller siden i livet mitt. kanskje dere vil få et helt annen inntrykk av meg og kanskje dere vil forstå litt mer om hvorfor jeg er slik som jeg er. 


Hver dag i flere år har jeg brukt friminuttene på skolen til å henge ved døren. Flere ganger har folk på trinnet spurt om jeg vil henge med de eller være med opp på senteret. Hver gang svarer jeg "Nei". Det er på ingen måte for å være spydige mot de som faktisk ønsker min oppmerksomhet, men for meg er det ett skritt videre å gå her i livet. I fem år har dette vært en vanesak som tar tid å fjerne. Det blir som en evigvarende rutine. Jeg bruker også lang tid på å bli kjent med folk, noe som automatisk fører til en utrygghet i meg. Like mye som jeg ønsker å gå det lille steget videre her i livet, vet jeg med meg selv at dette ikke vil bli lett. 

For noen er dette en merkelig situasjon å sette seg inn i, men for de som ikke er av den super sosiale typen og kanskje har flyttet mye i tillegg, vet at dette er en kjent situasjon. Jeg husker godt mitt første år på Linderud. Deperesjonen satt fremdeles i meg, var fremdeles kledd i kjeldelige farger, gikk med mørk og tung sminke og jeg var mest av alt veldig sjenert. Etter hvert som 9.klasse kom gikk jeg inn for å legge bort den mørke depresive siden ved meg selv, og bare det i seg selv var en stor utfordring. Alt skal plutselig skje så fort. Karakterpress og hardtkrevende arbeid. På tre år har jeg tilsammen gått ned omtrent 20kg. 

Samtidig som mye forandret seg på skolefronten, var jeg flere ganger sommeren før 8.klasse nødt til a "face" opptil flere grusomme situasjoner. Etter en to uker lang ferie sammen med verdens mest støttende tante, kom jeg hjem til to motbydelige personer som hadde kommet for å sende oss i fosterhjem. Dette var også den dagen i hele mitt liv jeg følte livet hadde tatt sitt vendepunkt. Aldri før har jeg grått så mye. Jeg ble så negativt innstilt til alt. 

Denne sommeren kom også Miley Cyrus "Can't be tamed" album ut. Og jeg kan huske jeg ble helt oppslukt av låten "stay". Den eneste låten som fikk meg til å kjempe alt jeg kunne for å komme meg hjem dit jeg hørte til, hjem til de menneskene jeg var aller mest glad i. Refrenget var helt åpenbart:

"I love you more than I did before, and if today I don't see you face.
Nothin's changed, no one can take your place, it gets harder every day.
Say I love you more than I did before. And I'm sorry it's this way.
But i'm comin' home, I'll be comin' home, and if you ask me I will stay, I will say" 

Den aller siste setningen i refrenget satt fast. Jeg skulle hjem, det tok bare tid. Tre uker tok det før vi kom hjem igjen, jeg var så glad. De lengste og værste ukene i mitt liv var over. Jeg kunne være med vennene mine igjen og alle jeg var veldig sterkt knyttet til. Det var kun tre uker igjen til skolestart og jeg tenkte kun positivt.

Men det måtte jo skje. Vi skulle flytte, til Oslo. 

Her er jeg. Foran min pc og lengter etter livet. Følelsen av å være til. Finne på bøll sammen med kompiser. I stedet er jeg fastbundet til Oslo med unntak av ferier. Derfor har jeg en trang for å dra til Rjukan hver gang jeg har muligheten. Nå som jeg har bodd her i nesten tre år, har jeg lært mye. Blandt annet at alle rykter om at Oslo folk kun er sosser bare er vrøvel og vås. Jeg var nok mer negativ i starten enn jeg er nå. livet går sin gang uansett hvordan det ser ut til å bli. 

Håper dette har gitt dere ett innblikk i hvordan livet kan være for noen, og at dere kan sette mer pris på de dere har kjært hos dere.

---Ragnfrid---

 • Dato: 28.01.2013
 • Tid: 18:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Hjemme. 28.01.2013

Jeg har endelig kommet hjem for dagen og koser meg med god lunch på rommet. Leksene står for sin tur og garanterer det blir mye engelsk på meg i dag. Det er engelsk skriveprøve med karakter i morgen og jeg trenger å lese meg opp til temaet. Dette er første ordentlige prøva i år, så må gjøre det jeg kan for en god karakter. Sett bort i fra det ser morgendagen helt grei ut. Det blir mer blogging senere ut på ettermiddagen rundt 17:30, er oftest da jeg begynner å bli ferdig med leksene.

-Hvordan har deres skoledag vært?

---Ragnfrid---

 • Dato: 28.01.2013
 • Tid: 15:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Svar på spørsmålsrunden. 27.01.2013

 

---Ragnfrid---

Den hverdagslige pakken 27.01.2013

Jeg er sliten, trøtt og venter på middag. Pleier ikke være av den typen som liker å komme seint hjem, så ser vel frem til at middagen skal komme på bordet snart. Når jeg kommer hjem er det helt sikkert bråk og etter forventingene kommer jeg hjem til et bombadert rom med hundrevis av ødelagte ting. Men kan ikke gjøre noe stor sak ut av det som er helt normalt i verden jeg lever i. Kun to år igjen til jeg er 18 og tiden frem til da føles sykt lang. gleden av å bli myndig og føle meg voksen kan ikke komme fort nok.

Det snør og er tåkete ute i dag, så blir nok et hælvetes vær å gå hjemover i, men jeg kom meg jo ned til pappa så det blir nok ingen stor sak å komme seg hjem til mamma igjen. Gleder meg til skolen i morgen. Skal egentlig bli deilig å innstille tankene på skolearbeid igjen. Blir mye pugging på naturfag, norsk, engelsk og matte. Det er prøve i alle fagene, så neste helg er jeg vel klistret fast i sengen og orker ikke stå opp.

Tenken er å være hjemme en gang før klokken er 18:00. Jeg har ikke energi til å komme hjem senere. Må legge meg tidlig og pakke sekken klar. Legge frem nye klær og gjøre den helt hverdagslige pakken med ting å gjøre.---Ragnfrid---

 • Dato: 27.01.2013
 • Tid: 15:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Typisk pappa azz 27.01.2013

Nå er dagen begynt og de aller fleste er nok hos venner eller sitter bare å slapper av hjemme i sofaen med en varm kopp kakao. Jeg for eksempel sitter ufrivillig å ser på NM i langrenn på NRK. Det er velidg typisk pappa å se på det. Så tror det ikke blir alt for lenge til jeg finner meg en film å se på. Orker ikke kjede livet av meg med å se på Ski-idrett på Tv-en. 

Jeg vurderer å se enten Kung Fu Panda 2, The Women eller Unstoppable. Tre veldig morsomme filmen, men værdt å se. Jeg klarer ikke helt bestemme meg, for jeg synes i grunn alle tre er like kule. Hvilken film burde jeg se?---Ragnfrid---

 • Dato: 27.01.2013
 • Tid: 13:51
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no