Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Dagens Outfit (i bilder)

 • 31.01.2013 - 20:05

Kvelden ble ikke like moro som forventet, men jeg tok meg til å ta bilder av dagens Outfit. Alt kommer fra H&M og kostet alt fra 100-300kr. 

-Hva har du gjorrt i kveld?
-Skal du noe moro i morgen? 


---Ragnfrid---

Det beste med torsdager

 • 31.01.2013 - 17:11

Skal jeg fortelle dere det beste med torsdager? Det er kun én dag igjen til helgen, og den siste dagen med lekser. Etter alt arbeid er gjort kan du slippe tankene fri på noe helt annet og kose deg sammen med venner, familie og de sosiale mediene. Takk Gud for den som fant opp internettet. Jeg vet jeg så vidt visste hva internett var for 9-10 år tilbake, men det har liksom blitt min faste følgesvenn. Og om du ikke er så opphengt i dagens nymoderne teknologi kan du gå å trene bort bekjymringene dine, jogge en tur eller arrangere en vennekveld. 

Alt for å sette tankene og konsentrasjonen over på noe helt annet. Jeg for eksempel koser meg med å se på morsomme Tv-serier. Som blandt annet "Heart of Dixie", "Grey's Anatonmy", "Privat Practice" og "Dag". Hva jeg ender opp med å gjøre senre utover kvelden har jeg ikke helt funnet ut av ennå, men blir sikker veldig moro.-Hva skal du gjøre i kveld?
-Hva gjør du på torsdager?

---Ragnfrid---

Lyver du?

 • 31.01.2013 - 15:12

Det er alltid en god følelse når man kommer hjem og vet du ikke har noen lekser igjen å gjøre. Så i dag kan jeg ta det helt med ro og bare nyte dagen videre. Men helt fri for skolearbeid er jeg nok ikke. Det er jo selvfølgelig matteprøve i morgen, så må nok øve litt også. Men jeg tror ikke det kommer mye nytte ut av det, for jeg har klart meg supert i timene den siste tiden og er trygg på temaet.

Det er en liten ting som går å irriterer meg om dagen, og det er at folk plutselig begynner å lyve. Spesielt da for sine foreldre, men er det egentlig lurt, eller i det hele tatt normalt? Om jeg noensinne har løyet for mine foreldre har det vært så langt tilbake at jeg ikke husker det. Jeg er nok for omtenksom til å klare å lyve. Jeg gjør alt jeg kan for å sette meg selv i et bra lys overfor andre, noe jeg tror er lurt om man ønsker å være et godt forbilde for de yngre. Sannheten kommer ut av munnen på meg uansett om det sårer eller ikke. Som jeg og mine venner bestandig sier "det er bedre med en sårede sannhet, enn en gledende løgn".

-Har du noen gang løyet for foreldrene dine?
-Har du noen gang løyet for noen?
-Hvorfor mener du det er / ikke er lurt å lyve?

 

---Ragnfrid---

Bringer bare mer glede i meg

 • 30.01.2013 - 17:35

Det har blitt mørkt ute og jeg sitter som alltid planta på stolen min, men i dag av alle dager hører jeg på musikk som får meg til å mimre tilbake til tiden jeg hadde så mange fine og gøyale opplevelser. Jeg sitter på gråten, så rart det. Minner som kommer tilbake gjennom å lytte til låtene du ikke kunne gå en dag uten den gangen. Skjønner ikke hvorfor jeg har lagt den type musikk på hylla. Det bringer bare mer glede i meg. Så vil nok fortsette med minringen. 

På grunn av dette tenkte jeg dere kunne få høre en av mine aller best likte låter av mitt favoritt band. Jeg har sikkert fortalt dere hvilket band det er tidligere, men for de som ikke har fått det med seg så er det Metro Station. Og enda bedre likte jeg de etter selveste Mason Musso followa meg på Twitter. Gud så starstruck jeg ble da. Men en liten glede kan fort være en stor glede. 

 

Denne låten smelter jeg av. Men bare for å ha nevt det er Metro Station et Electronica- / Rock- band. Så jeg liker også å høre på helt annen musikk enn kun den Miley Cyrus lager. Kan hende de aller fleste har fått et inntrykk av at jeg kun er opptatt av hennes musikk, men det er jeg da altså ikke.

-Likte dere låten?
-Hvorfor / hvorfor ikke?'

Kos dere mye videre i kveld, og ikke glemm å sette på Tv2 i kveld klokken 20:00, for da er der Idol.

---Ragnfrid--- 

Linkerunde

 • 30.01.2013 - 16:09

Da er tiden inne for å melde seg på for denne ukens linkerunde. Som alltid vil du få muligheten til å være linket på bloggen i en uke (7 dager). 

Alt du trenger å gjøre:

 • Skrive bloggnavnet ditt i kommentarfeltet
 • Skrive litt om hvorfor du ønsker å bli ukens blogg
 • Follow meg på Bloglovin (dette er frivillig, men kan være en fordel)

 


Lykke til <3

---Ragnfrid---

Slik som i dag

 • 30.01.2013 - 15:03

Det er så typisk meg å øve alt for mye for ingenting til naturfagsprøvene. Jeg innbiller meg alltid at prøven er mer krevende enn det den er. Slik som i dag. Tre oppgaver bestod prøven av. Den første gikk ut på å krysse av riktige svar, den andre var å se hvilke sannsynligheter det var for å få diverse øyenfarger. Den siste klikket jeg på. Jeg kunne det, jeg bare synes det var så vanskelig å skrive det godt formulert ned på papiret om Reduksjonsdelig og Vekstdeling. #DenFølelsen...

Men nå som alt skolestyr er over for i dag tenker jeg å slappe av det jeg kan, og da bruke energien min på å øve til matteprøven som er på fredag i morgen. Leksene er gjort, så tenker ikke mer på det. Én glad-nyhet er at noskprøven er utsatt til tirsdag. Fremdeles vil det bli helt klikk i prioriteringsplanen min. Vi har jo også RLE "prøve" vi må pugge til, og den er på onsdag. Hva er det lærere tenker med. Ofte tror jeg de bare gir oss drøssevis av prøver bare for å teste vårt eget temperament. 

Idol er i kveld, noe jeg skal se på. Har sett alt frem til nå og digger det. Så er det litt moro når eldre Idoldeltagere er dommere i år, ihverfall to av de. 

-Skal du noe spess i dag?
-Skal du se Idol du også?

"Må bare si jeg digger Minni Mus T-skjorten min, er en av mine "favs". Kjøpte den på H&M til en hundrings eller noe.

---Ragnfrid---


 

 

Planta i stolen.

 • 29.01.2013 - 19:40

Her sitter jeg. Planta på stolen og hører på musikk på Youtube. Snart begynner Hotel Cæsar, blir spennende. Men før jeg setter meg for å se på det skal jeg ta meg en lang og velfortjent dusj. Er ikke stort å finne på hjemme, så må bruke den tiden jeg har til overs på ting jeg digger å gjøre. Kommer til å bli en tidlig kveld i dag, er prøve i morgen så må spare på batteriet mitt. Ellers håper jeg dere koser dere masse videre i kveld. 

Håper på å blogges i morgen rett etter skolen. Heldigvis er eg tidlig hjemme fra skole, slutter 13:45. Blir deilig nå kjenner jeg.Natta! 

---Ragnfrid---

Hvorfor tenker alle automatisk på "sengelappen"?

 • 29.01.2013 - 17:40

På fredag når jeg fylte 16 var det eneste folk skrev på twitter: "Gratulerer med sengelappen". Hello! Selv om den sexuellelavalder i Norge er 16år vil ikke det si jeg bare tenker på sex. Faktisk irriterer det meg at andre drar det i den retningen. Selvom jeg kanskje er av den person som har en grisehumor med sexinvolverte temaer, er ikke jeg opptatt av sex. Det morer meg ikke. Det er rett og slett så 1960 å prate om sex i den grad. For å påpeke det er sex blitt ett oppskrytt tema. 

Dessuten kan "Gratulerer med sengelappen" være en kommentar som blir oppfattet som SEX-PRESS! I de aller fleste situasjoner er dette ubehagelig å snakke om. Jeg bryr meg ikke om det lenger, for jeg er oppvokst med slik prat rundt meg, men likevel. Er det så nødvendig å snakke om sex? Faktisk burde du ikke ha sex før du er klar over hva slags konsekvenser det kan by på. Ikke bare med tanke på graviditet og kjønnssykdommer, men på psykiske skader. For noen er sex et tabubelagt tema, og for andre ikke. Til og med nakenhet er blitt et tabu.

En venn sa en gang til meg på skype "Etter jeg har tatt sengelappen kan jeg igrunn dø når som helst". ARG! Det irriterer meg. Slik jeg ser det prøver folk å si at livet ikke har noen mening uten sex. Det finnes da mennesker som lever i sulibat. De har ALDRI sex, og likevel står stabilt på bakken. 

 Så til alle dere der ute. SLUTT Å BLANDE SEX MED 16 ÅRSDAGEN!!!!!!!!

 

---Ragnfrid---

Kan ikke kjøre videre uten påfyll vettu

 • 29.01.2013 - 16:23

Kom hjem for ikke så lenge siden, og jeg vil nok antagelig slite meg ut i dag. Mye lekser å gjøre, pluss øving til naturfagsprøven i morgen. Huff! Verden er ikke alltid like rettferdig føler jeg. Skal begynne på leksene straks, er bare nødt for å få i meg en energibombe. Kan ikke kjøre videre uten påfyll vettu. 

Ellers har jeg lidd meg gjennom dagen med en hakkespett i skallen på meg. Tror jeg snart burde sjekke hva som forårsaker mine konstante hodepiner. Aller værst sprenger det når jeg hoster. Om jeg må beskrive følelsen, ville jeg sakt det slik: "Du vet den følelsen av å skalle i en dør, og like etter ikke se veggen og treffer den også" (#DenFølelsen). Så når denne smerten sitter i hodet dag ut og dag inn er det ikke mye positivt å se frem til.

Men i dag er jeg så utrolig glad. Glad i dere. Jeg har ikke hatt så mange jevne lesere på lenge. TUSEN TAKK!! Jeg setter velig pris på at dere er så oppmuntrende for meg. 


Da blogges vi senere i dag. Blir sikkert en gang ut på kvelden, men kos deg så lenge.

---Ragnfrid---

Tar kvelden.

 • 28.01.2013 - 21:43

Etter å ha lest gjennom flere sider med pensum frem til prøven i morgen er jeg blitt sliten og veldig trøtt. Har på følelsen av at jeg kommer til å drømme om Amerikanske immigranter i hele natt. Og siden jeg har lest så mye burde det igrunn se lyst ut for meg i morgen. Om ikke, kommer jeg til å grave meg ned i jorda og bli der til alt er over. For dette halvåret skal jeg prøve å oppnå enda én høyere karakter i alle fag. Det er målet jeg har satt meg og skal komme til å klare.

Men nå skal tankene mine vris over på noe helt annet enn skolerelaterte temaer. Nå skal jeg legge meg godt under dyna og bare glane ut av viduet mens jeg tenker på alt annet enn skole. Må dere alle ha en fortryllende kveld videre og en god natt.Pluss en liten BONUS. Er ikke ofte jeg har med Dagens outfit, men i dag ble det dette antrekket. Husker ikke hvor alt jeg har av klær kommer fra så gidder ikke skrive marker og priser og slikt. Det får rosabloggere ta seg av.

---Ragnfrid---

Aldri nevnt på bloggen før.

 • 28.01.2013 - 18:10

Før dette leses må dere være obs på at dette innlegget kanskje er det lengste jeg noen sinne har skrevet, men jeg føler dette må deles med dere før eller siden i livet mitt. kanskje dere vil få et helt annen inntrykk av meg og kanskje dere vil forstå litt mer om hvorfor jeg er slik som jeg er. 


Hver dag i flere år har jeg brukt friminuttene på skolen til å henge ved døren. Flere ganger har folk på trinnet spurt om jeg vil henge med de eller være med opp på senteret. Hver gang svarer jeg "Nei". Det er på ingen måte for å være spydige mot de som faktisk ønsker min oppmerksomhet, men for meg er det ett skritt videre å gå her i livet. I fem år har dette vært en vanesak som tar tid å fjerne. Det blir som en evigvarende rutine. Jeg bruker også lang tid på å bli kjent med folk, noe som automatisk fører til en utrygghet i meg. Like mye som jeg ønsker å gå det lille steget videre her i livet, vet jeg med meg selv at dette ikke vil bli lett. 

For noen er dette en merkelig situasjon å sette seg inn i, men for de som ikke er av den super sosiale typen og kanskje har flyttet mye i tillegg, vet at dette er en kjent situasjon. Jeg husker godt mitt første år på Linderud. Deperesjonen satt fremdeles i meg, var fremdeles kledd i kjeldelige farger, gikk med mørk og tung sminke og jeg var mest av alt veldig sjenert. Etter hvert som 9.klasse kom gikk jeg inn for å legge bort den mørke depresive siden ved meg selv, og bare det i seg selv var en stor utfordring. Alt skal plutselig skje så fort. Karakterpress og hardtkrevende arbeid. På tre år har jeg tilsammen gått ned omtrent 20kg. 

Samtidig som mye forandret seg på skolefronten, var jeg flere ganger sommeren før 8.klasse nødt til a "face" opptil flere grusomme situasjoner. Etter en to uker lang ferie sammen med verdens mest støttende tante, kom jeg hjem til to motbydelige personer som hadde kommet for å sende oss i fosterhjem. Dette var også den dagen i hele mitt liv jeg følte livet hadde tatt sitt vendepunkt. Aldri før har jeg grått så mye. Jeg ble så negativt innstilt til alt. 

Denne sommeren kom også Miley Cyrus "Can't be tamed" album ut. Og jeg kan huske jeg ble helt oppslukt av låten "stay". Den eneste låten som fikk meg til å kjempe alt jeg kunne for å komme meg hjem dit jeg hørte til, hjem til de menneskene jeg var aller mest glad i. Refrenget var helt åpenbart:

"I love you more than I did before, and if today I don't see you face.
Nothin's changed, no one can take your place, it gets harder every day.
Say I love you more than I did before. And I'm sorry it's this way.
But i'm comin' home, I'll be comin' home, and if you ask me I will stay, I will say" 

Den aller siste setningen i refrenget satt fast. Jeg skulle hjem, det tok bare tid. Tre uker tok det før vi kom hjem igjen, jeg var så glad. De lengste og værste ukene i mitt liv var over. Jeg kunne være med vennene mine igjen og alle jeg var veldig sterkt knyttet til. Det var kun tre uker igjen til skolestart og jeg tenkte kun positivt.

Men det måtte jo skje. Vi skulle flytte, til Oslo. 

Her er jeg. Foran min pc og lengter etter livet. Følelsen av å være til. Finne på bøll sammen med kompiser. I stedet er jeg fastbundet til Oslo med unntak av ferier. Derfor har jeg en trang for å dra til Rjukan hver gang jeg har muligheten. Nå som jeg har bodd her i nesten tre år, har jeg lært mye. Blandt annet at alle rykter om at Oslo folk kun er sosser bare er vrøvel og vås. Jeg var nok mer negativ i starten enn jeg er nå. livet går sin gang uansett hvordan det ser ut til å bli. 

Håper dette har gitt dere ett innblikk i hvordan livet kan være for noen, og at dere kan sette mer pris på de dere har kjært hos dere.

---Ragnfrid---

Hjemme.

 • 28.01.2013 - 15:30

Jeg har endelig kommet hjem for dagen og koser meg med god lunch på rommet. Leksene står for sin tur og garanterer det blir mye engelsk på meg i dag. Det er engelsk skriveprøve med karakter i morgen og jeg trenger å lese meg opp til temaet. Dette er første ordentlige prøva i år, så må gjøre det jeg kan for en god karakter. Sett bort i fra det ser morgendagen helt grei ut. Det blir mer blogging senere ut på ettermiddagen rundt 17:30, er oftest da jeg begynner å bli ferdig med leksene.

-Hvordan har deres skoledag vært?

---Ragnfrid---

Svar på spørsmålsrunden.

 • 27.01.2013 - 21:20

 

---Ragnfrid---

Den hverdagslige pakken

 • 27.01.2013 - 15:45

Jeg er sliten, trøtt og venter på middag. Pleier ikke være av den typen som liker å komme seint hjem, så ser vel frem til at middagen skal komme på bordet snart. Når jeg kommer hjem er det helt sikkert bråk og etter forventingene kommer jeg hjem til et bombadert rom med hundrevis av ødelagte ting. Men kan ikke gjøre noe stor sak ut av det som er helt normalt i verden jeg lever i. Kun to år igjen til jeg er 18 og tiden frem til da føles sykt lang. gleden av å bli myndig og føle meg voksen kan ikke komme fort nok.

Det snør og er tåkete ute i dag, så blir nok et hælvetes vær å gå hjemover i, men jeg kom meg jo ned til pappa så det blir nok ingen stor sak å komme seg hjem til mamma igjen. Gleder meg til skolen i morgen. Skal egentlig bli deilig å innstille tankene på skolearbeid igjen. Blir mye pugging på naturfag, norsk, engelsk og matte. Det er prøve i alle fagene, så neste helg er jeg vel klistret fast i sengen og orker ikke stå opp.

Tenken er å være hjemme en gang før klokken er 18:00. Jeg har ikke energi til å komme hjem senere. Må legge meg tidlig og pakke sekken klar. Legge frem nye klær og gjøre den helt hverdagslige pakken med ting å gjøre.---Ragnfrid---

Typisk pappa azz

 • 27.01.2013 - 13:51

Nå er dagen begynt og de aller fleste er nok hos venner eller sitter bare å slapper av hjemme i sofaen med en varm kopp kakao. Jeg for eksempel sitter ufrivillig å ser på NM i langrenn på NRK. Det er velidg typisk pappa å se på det. Så tror det ikke blir alt for lenge til jeg finner meg en film å se på. Orker ikke kjede livet av meg med å se på Ski-idrett på Tv-en. 

Jeg vurderer å se enten Kung Fu Panda 2, The Women eller Unstoppable. Tre veldig morsomme filmen, men værdt å se. Jeg klarer ikke helt bestemme meg, for jeg synes i grunn alle tre er like kule. Hvilken film burde jeg se?---Ragnfrid---

Sovet godt?

 • 27.01.2013 - 11:48

God morgen kjære lesere.

Skal si det var utrolig deilig å vånke opp uten noe som helst bråk rundt meg. Tror jeg sov til halv ti, men det var godt. Nå kan jeg bare nyte resten av dagen uten bekymring for bråk. Jeg har sovet utrolig godt i natt og kunne gjerno sovet lengre. Frokosten i dag var kjempe god og jeg ble mer mett enn jeg har blitt på en god stund. Ble ganske seint i går, men føles ikke sånn i det hele tatt. Er helt opplagt og full av nye og brukbar energi.

Ideen er å være hos pappa frem til etter middag, og i dag skal vi ha noe kjempe godt jeg ikke helt husker navnet på. Men nok om meg denne søndagsmorgenen, hva skal dere gjøre i dag?


---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 4

 • 27.01.2013 - 00:17Den heldige vinneren av denne ukens linkerunde er: Anja Karoline. 

Hun er 16år, og til høsten reiser hun som utvekslingselev Frankrike. Ved siden av dette blogger hun om hva en og en annen rosablogger blogger om: mote, antrekk, innkjøp, foto, mat, inspirasjon og en hel del andre ting. Bloggen hennes kan du besøke HER (link).

NB! Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com jeg kan bruke i sidemargen.

-Var du den heldige vinneren?
-Om ikke du ble det kan du melde deg på neste ukes linkerunde som legges ut på Onsdag.

---Ragnfrid---

 

Ett bilde, tre redigeringer.

 • 26.01.2013 - 17:58-Hvilket bilde ble best?

---Ragnfrid---

Må roe meg ned.

 • 26.01.2013 - 17:54

Da har jeg kommet meg trygt og godt hjem til pappa. Fått lagt inn Antivirusen og skal snart spise middag. I dag blir det taco til middag, nam, nam. Tror kvelden hos pappa vil bli avslappende. Var i grunn litt godt å komme ned hit. Fred og ro i forhold til det er hjemme hos mamma. Ingen som maser, skriker, krangler eller bråker. Helt stille, bare musikk som står på. 

Tenker snart å sette på en film for å få tiden til å gå litt raskere frem mot middag, for jeg er drit sulten. Tror nok situasjonen hjemme tærte seg litt utovet energien min. Men nå som jeg er hos pappa klarer jeg helt sikkert å samle opp litt mer krefter. Man kjenner seg sliten etter å ha grått en god stund.

-Men nok om meg, hva har dere søte lesere gjort i dag?


---Ragnfrid---

Drar til pappa

 • 26.01.2013 - 15:01

Klokken nærmer seg tre og det er ikke lenge før jeg tenker å dra til pappa. Skal være hos han en gang nærmere 16:00, for han skulle levere V75'en sin. Fint at pappa har sine egene interesser. Blir deilig å slippe å tenke på nedtelling av 30 dager hver gang du legger inn et nytt virus abonnement. Pappa har ett han ikke har brukt som er omlag et halvt år igjen på. Jeg som er så mye på nett sier ikke nei til det. 

Vet ikke helt når jeg kommer hjem fra han, men jeg tar med pc-en og det blir sikkert litt blogging der borte også. Jeg håper kametabatteriet har fått samlet opp mer strøm til da, for det ligger til lading. 

Nå sitter jeg å stemmer gitaren og tenker å ta en lite tall med den. Blir så godt humør i meg når jeg kan kose meg sammen med gitaren min. Hender jeg kommer på noen ord som passer melodien og da blir det en sang ut av det også. Jeg sitter å finpusser på en jeg har skrevet og må si den låter bra. Blir sikkert ingen hitt, men rett i hjerte går den.

---Ragnfrid---
Minner om linkerunde

 • 26.01.2013 - 10:42

Ukens blogg vil bli kåret i morgen. For de som ennå ikke har meldt seg på kan dere melde dere på HER!  Som nevnt vil vinneren få muligheten til å være linket på bloggen i en uke (7 dager). Håper så mange som mulig melder seg på. Lykke til!

 

---Ragnfrid---

Søke sommerjobb.

 • 26.01.2013 - 10:36

God morgen søte lesere.

Dagen i dag ser lys ut. Skal legge inn nytt virusprogram hos pappa senere i dag og kanskje bli med mamma på senteret. Ble ingen kino i går, for jeg ble litt for sliten så jeg tror jeg ser filmen i dag istedenfor. Fikk også noe kjempefint fra Sigrid i går: Lip Balm with sheabutter Mango, Nail polish Active Blue og Nail polish Go Green. Har ikke prøvd ut noen av delene ennå, men fargene er kjempefine så klæsjer nok sikkert litt på fingrene i dag.

Ellers etter jeg kom hjem, var gårsdagen helt okey egentlig. Pizza med pappa og gjengen på Dolly Dimples og fine presanger. Kamerastativet falt helt i smak og brukes støtt og stadig nå. Det kule med det er at jeg kan velge hvor høy jeg vil ha det. AWZOME!

Mamma og jeg har planer om å søke på sommerjobber i dag. Vet ikke helt når, men hun har lovet å hjelpe meg med det. Nåde hun om hun ikke gidder. Grunnen for at jeg sånn helt ut av det blå velger å søke sommerjobber er for å spare opp penger til billappen og for å ha litt ekstra penger jeg kan bruke kun på meg og det jeg ønsker. Så er det litt greit å tenke på at man tjener egene penger og ikke er avhengig av mamma eller pappa hele tiden.

 
Jeg synes håret mitt er blitt så langt. Er ikke lenge før det når ned til rumpa. #HappyFace.

-Hva har du som planer for dagen?

---Ragnfrid---

Videoblogg...

 • 25.01.2013 - 22:23

---Ragnfrid--- 

Burde de ikke bare høre?

 • 25.01.2013 - 16:17

Når du ber folk om kun én ting, burde de ikke bare høre og ikke gjøre det du nettopp ba dem ikke gjøre? Som i dag for eksempel. Jeg ber folk om å la meg være i fred, slutte med alt det pisset om at dagen er min og alt skal bli så fint og man skal synge og det. Det beste for meg etter jeg kom hjem er at jeg er alene, og ingen plager meg med hverken ett ord eller kommentar. Fred kaller jeg det. Tiden på dagen du kan sitte å nye helt for deg selv.

Så kommer dere å tenker "det er jo bursdagen din du skal si takk og det må jo feires" IN MY ASS. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en fin og minnerik bursdag. Hva om jeg ikke ville bli født, hvorfor feire dagen da? Det er ingen verdens ting å feire. Som alle andre i denne verden er jeg bare én dag eldre enn i går, akkurat som alle andre dager i året. 

 

---Ragnfrid---

 

Liker han meg?

 • 24.01.2013 - 18:03

Hvis en person glimter deg i timene, men på en mystisk og forvirrende måte prøver å skjule det, vil det si at denne personen liker meg? Jeg vet ikke, men denne personen begynner å gå meg på nervene. Men la oss si denne personen liker meg, vil han da innrømme det face2face eller bare fortsette med disse "tegnene" sine? For meg er han en merkelig brikke i et puslespill. Du vet ikke helt hvor du skal plassere den og aner ikke om den egentlig er en brikke i puslespillet. Huff! Jeg liker ikke knekke koder. Jeg ønsker bare finne ut av hvor denne gåten fører hen. Hva om han liker meg. Hva skjer da? Jeg har lovet meg selv og ikke innblande meg med gutter frem til jeg er godt ferdig med videregående. 

Er det vanelig at dette bare er innbilninger, eller kan det rett og slett bare ha vært rene tilfeller? Jeg vil ikke fremstå som gal, men dette begynner snart å gjøre meg gal. Gal etter å finne ut hva som er hva. Er det én ting jeg ikke liker, så er det å ikke forstå. Være dum og ikke følge helt med. 

-Hva tenker dere?
-Liker han meg?
-Hva hvis ikke?
-Tror dere jeg bare innbiller meg alt?

 

HELP ME!

---Ragnfrid---

Deilig å være hjemme

 • 24.01.2013 - 14:47

Torsdag, den mest avslappende dagen i uka. Tidlig hjemme fra skolen og lite lekser å gjøre. Så deilig. Blir ikke noe skoleball på meg i dag, så jeg nøyer meg heller med en god film og chilinøttene mine. Frem til da har jeg tenkt å nyte dagen som den er. Når mamma kommer hjem er jeg nødt til å avtale tid vi kan bruke på å spise pizza i morgen, pappa skal jo også være med og da er det greit at han får vite når det er.

Tidligere har jeg nevnt at jeg skal på kino og se "Cloud Atlas" i morgen. Jeg gleder meg mye, for dette er en film jeg har gledet meg lenge over å se. Så fort jeg kommer hjem fra kinoen i morgen er det rett inn på rommet, skru på pc-en, inn på Tv2sumo og se Idol. Så mye spenndende som har begynt på tv igjen. Har vært en lang periode uten noe å more seg med.

Må dere kose dere mye i dag.

-Hva skal dere gjøre i dag?

---Ragnfrid---

Av hele mitt hjerte

 • 23.01.2013 - 19:26

Jeg er så glad. Ikke fordi jeg har hatt en fin dag eller at det har skjedd noe stort, men fordi jeg får så positive tilbakemeldiger fra dere. Jeg hadde aldri trodd at så mange ville gi meg så mye positivt i hverdagen. Før var det ofte kommentarer som: "du er stygg" eller "ikke tro du er bedre enn andre" som ble faskte kommentarer. Jeg er bare så utrolig glad for at det har snudd og tatt en annen retning. Hyggelige og støttende kommentarer er det jeg trenger og det jeg begynner å få fra de aller fleste av dere. Tusen takk!

Tror ikke dere helt forstår hvor mye jeg setter pris på dere. Jeg kjenner dere kanskje ikke, men jeg føler dere forstår mer av meg. Ofte da er det enklere å gjøre rede for hva jeg mener og hvordan jeg virkleig føler om ting. Jeg kan aldri få sakt det nok, men tusen takk for deres positive energi. Det betyr enormt mye at så mange legger merke til meg. ---Ragnfrid---

Spørsmålsrunde!

 • 23.01.2013 - 17:48

Det er en stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde, så drar en nå.

Du kan spørre om Hva som helst men helst relevante ting. Ikke la det være barnslige barneskole spørsmål. 

Alt vil bli svart på en Videoblogg.

---Ragnfrid---

Uklare beskjeder.

 • 23.01.2013 - 15:18

Hallo alle mine kjære lesere. 

Dagen i dag har vært lysere enn i går. Stemmen er tilbake, men ikke helt på plass. Formen er bedre og jeg begynner å føle meg fin igjen. Har fått noen små sjokk i dag. VI har naturfagsprøve neste onsdag og muntlig RLE "prøve" om to uker. Det litt dårlige med dette er at lærerne ikke har gitt oss spesifike beskjeder om hva som skal skje når og eventuelt om det blir noe av. Blir så irritert når ingen gir korrekte og konkrete beskjeder. 

Jeg gruer meg litt til de kommende norsktimene, for vi får tilbake nynorsk-tentamen. Jeg vet jeg dreit meg ut, for det var det eneste jeg fikk lavest karakter i på kortet. Kan ikke være like heldig hver gang, men jeg får (MÅ) ha bedre lykke neste gang. Ellers er jeg fornøyd med resten av karakterene mine. 

Det er onsdag i dag, det betyr enda en ny auditionrunde på Idol (20:00). Kan ikke få mer moro enn man lager selv. HAHA! Bare elsker å se de som driter seg ut. Appropos (skrives sånn, eller?) å drite seg ut. Her om dagen hadde jeg min dagelige runde inne på YouTube, jeg søker selvfølgelig på "Awkward X-factor auditiones" og får rett og slett fnatt. Jeg klikker meg rett inn på en av de videoene med "The best weird looking man ever". Han så ut som en hamster, hoppet til side og side i utakt til musikken og sang så det skreik i ørene mine. Det var på nippet til før jeg trodde jeg skulle dø en stund. LOL! Den sitter fremdeles like godt inne. -Noen som bare må se Idol i kveld?

---Ragnfrid---

Snakke med noen...

 • 22.01.2013 - 19:09

Har dere noen gang hatt den følelsen av å måtte snakke med noen om noe, men du kan ikke for du vet noen andre vil bli såret? En slik situasjon er jeg i nå. Jeg vet det går ann å være glad i mer enn én person om gangen, men jeg vil ikke ende noe jeg vet vil vare evig. Samtidig føler jeg en viss trang etter å fortelle denne andre personen hvor godt jeg liker h*n. Alle tegnene om at denne personen liker meg tilbake ligger rett foran øynene på meg. Øyenkontakt i timene, litt blikking i gangene (men på positiv måte), litt flørtete blitt fra h*ns side. 

Mest vodt er det å ikke kunne si hva du mener eller føler om hele situasjonen. Det siste jeg ønsker er å såre noen. Det er litt rart, det å ikke snakke med noen om dette. Flere på trinnet søker bloggen min jevnlig og er kanskje litt nysgjerrige på hvem og hva jeg er som person, men om de hadde visst begge sider av situasjonen ville alt vært mye enklere. Jeg ville ikke trengt å holde noe sjult for noen lenger og jeg hadde ikke mått holde munnen igjen hver gang en person spurte meg.Ord er så store når de kommer fra den riktige personen. Alt som er positivt blir negativ og det som var negativt blir værre. Om verden bare kunne høre de tankene jeg har, og se alt jeg har mått gått igjennom. Jeg ville vært et mer lykkelig menneske den dagen jeg har lov til å skrive om at og alle forsto. Ingen mer hemmeligheter, ingen mer løyner. Bare glede.

---Ragnfrid---

Linkerunde.

 • 22.01.2013 - 18:41

Da er det klart for å melde seg på til neste ukes "Ukens blogg". Om du var uheldig og ikke vant sist kan du ha få en ny mulighet denne uken. Som sist vil vinner bli kåret på søndag og få muligheten til å være linket på bloggen en hel uke (7 dager). 

Alt du trenger å gjøre:

 • Skrive bloggadressen din i kommentarfeltet
 • Skrive litt om hvorfor du bør vinne
 • Followe meg på Bloglovin (frivillig, men en fordel)

Lykke til :)

 

LINKERUNDE!

 

---Ragnfrid---

 


Helt Krise

 • 22.01.2013 - 17:12

Alle dere som har fulgt med på bloggen en god stund, vet at jeg får helt panikk og alt blir krise om jeg mister noe eller glemmer igjen noe viktig som har med skolen og gjøre. Gjett hva? Selvfølgelig har jeg glemt å ta med meg Kontekst Basis hjem, så vet jeg at den mamma har er sporløst forsvunnet. Jeg fikk panikk, men så har jeg heldigvis Sigrid da. Det er rart med hun assa, men hun har den egenskapen med å ha alt jeg ikke har, så jeg fikk låne hennes. Dagen ble nok en gang reddet av Sigrid. LOVE YOU FOR THAT.

Skoledagen i dag var nesten like rar som i går, bortsett fra at det ikke var noe mer stemme igjen i meg og jeg var nødt til å hviske eller holde kjeft i hele dag. Slike dager er ikke gode.

Nå sitter jeg å gjør det jeg har igjen av lekser som må gjøres. Blir deilig når alt er unnagjort. I morgen er det onsdag, og det betyr at vi er halvveis i uka og at det kun er to dager igjen til helgen. Gleder meg som en unge. ---Ragnfrid---

Den store, ikke fullt så morsomme dagen

 • 21.01.2013 - 19:54

Jeg vet det er en stund til fredag, men jeg føler jeg alt nå er nødt til å snakke om den store dagen. Etter skolen skal jeg ned til byen for å spise pizza sammen med familien og om jeg er heldig er det ledige plasser igjen på "Cloud Atlas" slik at jeg kan gå på kino etterpå. Pappa og søstrene mine vet jeg ønsket å være med, men får se om det i det hele tatt er ledig den dagen (premieredagen). Ellers den dagen vet jeg ikke helt hva jeg har som planer.

-Har noen av dere tenkt å se den?

---Ragnfrid---

Hvilket av de?

 • 21.01.2013 - 18:52

Det er tatt bilde av akkurat den samme blomsten på alle tre bildene, hvilket bilde ble best?
---Ragnfrid---

Jeg er stum

 • 21.01.2013 - 17:09

Før jeg la meg i går kveld visste jeg at stemmen min var nokså rusten, men jeg hadde ingen anelse om at den skulle bli verre over natten. Jeg kom på skolen, alle bare: "HAHA!" så fort jeg åpnet munnen min. At folk ler når noe er morsomt er helt okey, men de lo ikke fordi det var morsomt. De lo fordi stemmen min var grusomt hes og mumlete. Har de aldri opplevd å være hes før? Virket slik i dag. 

Dagens mest ukoselige stund, var når vi hadde engelsk og jeg ble trukket opp for å ha mitt improvisasjonskuespill. Det eneste jeg hørte da jeg åpnet munnen (nok en gang) var "HAHA!". Jeg høres kanskje morsom ut, men jeg prøvde alt jeg kunne med min hese stemme. Noen er jo til og med så redd for basillene mine at de ikke vil være i nærheten av meg og sier ting som "Du er syk Ragnfrid, hold deg unna meg". 

Om stemmen min skal få tid til å helbrede seg litt fram til i morgen, skal jeg prøve alt jeg kan for å ikke prate. Heller prøve å hviske om jeg trenger å åpne munnen.---Ragnfrid---

Én mindre ting å bekymre seg for.

 • 20.01.2013 - 19:55

Nettopp kommet hjem fra pappa, har fått printet ut bildene og fått lånt med meg tre nye filmer hjem. Bildene ble kjempe fine, faktisk ikke så ille med svart-hvitt som jeg skulle trodd. Nå tenker jeg bare å ta meg en dusj, roe meg ned for kvelden og legge meg godt til rette under dyna. Selvfølgelig skal jeg se en av filmene jeg har lånt med meg. 

Kos dere resten av kvelden dere også. Håper dere har hatt en strålende helg.

---Ragnfrid---

For en opplevelse

 • 20.01.2013 - 15:55

Det er kanskje et tilfelle at Miley Cyrus velger roller i romantiske filmer, men denne filmen var til å dåne av. Denne gangen kunne du få se en litt mer røff og actionfyllt side av Miley som skuespiller. Garantert et "MUST HAVE" når den kommer ut på DVD. Det skal bli ordentlig spennende å se hvilke filmsjangere hun velger roller i, i nærmeste fremtid. Skulle filmen fått et terningkast her og nå, ville jeg gått for en blank 6'er.

Nok om det. Tenker å ringe pappa snart, vil ikke det skal bli alt for seint før jeg stikker innom han. Jeg skal jo tross alt opp tidlig i morgen. Dagen så langt har vært avslappende, så kan ikke klage. Til dere som kanskje har fått tid til å se den, hva synes dere om den? 

Nå skal jeg tusle ut på kjøkkenet og finne meg noe godt å spise.

---Ragnfrid---

SO UNDERCOVER

 • 20.01.2013 - 12:21

Til alle dere Miley Cyrus fans der ute. Jeg har gleden av å få representere So Undercover på Youtube. Miley Cyrus selv har lagt denne ut på sin egen youtube channel i full HD. For deg som ikke orker å vente til den er på kino kan dere se den her på bloggen min.  Gjerne løs den opp i full skjerm. Gled dere.

 

 

---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden

 • 20.01.2013 - 11:32

Vinneren av denne ukens linkerunde ble Cupeeecake (link). Hun er en livsglad jente som blogger om det orginale. Hun gir deg også mange fine tips om f.eks hvordan du kan få større lepper og slike ting. Hun er ikke en typisk rosablogger og er verdt å besøke. "Alt du trenger å gjøre er å sende bildet du ønsker å ha i sidemargen til affi_raggi@hotmail.com

Om du ikke vant linkerunden denne gangen, kan du melde deg på for neste ukes i dette innlegget. Bedre lykke neste gang.

Alt du trenger å gjøre:

 • Skrive bloggadressen din i kommentarfeltet.
 • Followe meg på bloglovin (valgfritt, men en fordel).
 • Skrive litt om hvorfor du bør vinne.

Vinneren vil få muligheten til å være linket på bloggen i en uke (7 dager).

 

---Ragnfrid---

Ikke nå igjen

 • 19.01.2013 - 19:42

Hvor mange ganger i løpet av ett år er jeg nødt til å bli forkjølet? Typisk meg er å bli syk akkurat i det jeg har blitt frisk. Siden dette pågår hver vinter begynner jeg å kjenne meg svært irritert og lei av dette. Være konstant forkjølet hele vinteren gjennom er ikke morsomt. Mest tror jeg det kan komme av de varierende temperaturene. Inne er det varmt, ute er det kaldt og andre dager mer enn andre. Når man da er nødt til å gå til og fra skolen i slikt varierende temperaturforhold, er det ikke rart til at en blir forkjølet. Til og meg mine minste søsken har fått forkjølelsen i kroppen. 

Jeg vet noen har lettere for å bli mer syk enn andre, men hvorfor akkurat meg? Det finnes vel andre her i verden som kanskje ville hatt en forkjølelse bare for å slippe unna skolen. Så hvorfor måtte akkurat jeg som elsker skolen bli smittet / berørt av denne fæle og grusomme forkjølelsen? Ikke en person i verden med de samme ambisjonene for skolen som meg ville ønsket å bli syk på et slikt tidspunkt. 

---Ragnfrid---

Hva synes dere?

 • 19.01.2013 - 15:58

Nå har jeg sittet å grublet en stund over hvordan bildene skal se ut. Jeg er fornøyd. Tenkte bildene ville gi et bedre perspektiv dersom de var Svart-Hvitt. Hva synes dere?

Portrettbilde


Interessen min


Maten min
Hjemmet mittNaturen

 • 19.01.2013 - 14:44

Det er ikke så lenge siden jeg la ut et innlegg der jeg lurte på hva dere lesere ønsket jeg skulle blogge om. En spurte om jeg kanskje kunne legge ut naturbilder. Så i dag har jeg vært ute og tatt veldig mange naturbilder. Jeg har tatt utrolig mange, men det er kun de beste bildene jeg legger ut. Det er ikke verdens mest kreative bilder, men ikke så aller verst heller. Det er litt varierende hvordan jeg bruker fokuset, men jeg lærer kameraet å kjenne så lenge jeg bruker det ofte nok.

-Hva synes dere om bildene?

---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 19.01.2013 - 11:27

Det er fremdeles muligheter for å melde seg på linke runden, jeg trekker vinner i morgen. Det er kun lov til å melde seg på i DETTE (link) innlegget. Må den beste bloggen vinne.

 

 

---Ragnfrid---

Til senteret

 • 19.01.2013 - 11:02

God morgen nydelige lesere!

Jeg har ikke all verdens av planer for dagen, men skal snart bli med mamma bort på senteret for å ta en kopp med kaffe og snakke litt. Er ikke ofte jeg og mamma får tid for oss selv, så det er alltid koselig å være med mamma ut. Etter det er jeg ikke helt sikker på hva som vil skje, men bildene til prosjektet er jeg nødt til å ta i dag hvis jeg skal printe de ut hos pappa i morgen. Det har allerede poppa noen kjempefine ideer i hodet mitt, så tror det kommer til å bli akkurat slik jeg så det for meg.

Det passer kjempefint at jeg blir med mamma ut etterpå, for jeg trenger å kjøpe nytt blekk til pennene mine. Så trenger jeg igrunn å kjøpe meg noen nye og varme sokker. Mer penger enn det orker jeg ikke bruke før jeg skal på kino neste uke. Om det blir fredag eller lørdag er jeg ikke helt sikker på ennå, men filmen har premieredag på fredag. Stort sett er det stappa fullt på de dagene, så tenker jeg drøyer det til lørdag.

Ellers må dere stor kose dere denne utrolig fine lørdagsmorgenen, så blogges vi senere utover dagen :)

 

---Ragnfrid--

Det burde vært omvendt

 • 18.01.2013 - 16:37

Selv om jeg skriver på bokmål på bloggen hver dag, vil jeg påstå at norsk er det aller verste å skrive. Om jeg tar utgangspunkt i tentamene mine gjennom ungdomskolen har jeg fått høyere karakter på de tekstene jeg selv ikke likte, men de jeg ble engasjert i og siklet over fikk en dårligere karakter. Kanskje dette bare er ren tilfeldighet, eller at det er slik lærere tenker når de skal rette en tekst. Personlig blir jeg nok så oppgitt når slike tilfeller skjer. 

Det jeg synes er ganske rart er at jeg får en høyere karakter i engelsk skriftelig enn norsk. Det burde igrunn vært omvendt. Vi fikk tilbake norsktentamen vår i dag, og jeg ble litt skuffet over karakteren. Magefølelsen ga et inntrykk av at det ble en bra tekst, men hvorfor må alltid magefølelsen min ta feil? Jeg burde være bedre i norsk bokmål enn det her. Jeg vet jeg selv har forbedret skriftspråket mitt enormt bare på tre år. Det synes delv på bloggen. Så karakteren var ganske skuffende. 

Etter jeg kom hjem har jeg ikke rukket å gjøre så mye, for det er  faktisk ikke så lenge siden jeg kom inn døren. Planene for dagen er å se resten av filmen jeg begynte på igår, se Idol og så vidt begynne å lage en disposisjon over hvordan jeg ønsker bildene til K&H prosjektet skal bli seendes ut. 

-Er det flere enn meg som har tenkt å se Idol i kveld (20:00).

---Ragnfrid---

Skal du ikke gå?

 • 17.01.2013 - 17:45

Denne uken har jeg gått så lei av når folk spør meg om jeg har tenkt meg på skoleballet. Aner faktisk ikke hvor mange ganger de samme personene har fått akkurat det samme svaret "NEI!". 

 • Grunn nr 1 - Det er skole dagen etter (spiller ingen rolle om vi starter litt senere).
 • Grunn nr 2 - Jeg liker ikke "feste" med voksne / lærere tilstede.
 • Grunn nr 3 - Ballet varer fra 18:30 til 23:30 (5 timer). Jeg bruker en time hjem, og jeg orker ikke være hjemme 00:30.
 • Grunn nr 4- Jeg har langt viktigere ting å gjøre.

                                  So Sweet Boutique Flower Girl Dresses Communion Dresses Prom

 

Selvom jeg har gjentatt disse begrunnelsene opptil flere ganger, er det akkurat som om ingen egentlig hører hva jeg sier og må dobbeltsjekke svaret for å godta det. De som absolutt ønsker å dra gjør det, men det er deres valg og ikke mitt. Dessuten krever det mye energi å være på et ball, og jeg har knapt nok noe til overs når jeg kommer hjem fra skolen. I tillegg er 5 timers bruk av sminke bare bortkastet. 

 

---Ragnfrid---

Slik jeg ser dagen

 • 17.01.2013 - 15:13

Veldig nervepirrende å fremføre i dag. Ikke fordi jeg grudde meg eller noe, men fordi jeg var redd for å bli litt for engasjert og snakke for mye. Magefølelsen sier det gikk bra, så da var det vel bra. Jeg er ferdig med alt som krever min oppmerksomhet på lekseplanen denne uken, så kan i grunn bare ta det helt med ro. For øyeblikket skjer det lite, mamma har ikke komment hjem ennå og de andre har jeg ikke hørt noe fra. Er alene hjemme, og det er digg. Da er det rolig for en gang skyld.

Senere i dag blir det sikkert noe film titting. For tiden ser jeg hele X-Men serien, så blir mye action og spenning. Av alle filmer i verden er det den filmserien jeg ikke har fått sett ennå. 

Har fremdeles ikke tatt noen bilder til det K&H prosjektet vårt, så må raske opp farten med det. Tenker jeg er nødt til å kopiere det ut hos pappa siden mamma har glemt å kjøpe nye blekkpatroner. Pappa har også sånt ordentlig bildepapir, så tror bildene vil bli kjempe fine når de er ferdige. Håper jeg. Bildene skal tas med på skolen til mandagen, så er nødt til å få de ferdige.---Ragnfrid---

Når det du minst forventer skjer.

 • 16.01.2013 - 17:50

Det er kun én dag siden karakterene på K&H smykke prosjektet vårt ble publisert på fronter. Tror aldi før jeg har vært stum etter å ha sett karakteren med kommentaren. Jeg satt og måpte en god stund før det gikk innover meg hva jeg hadde klart å oppnå. Aldri før har jeg jublet som nå. Jeg sjelver ennå, og bare det sier sitt.

 

Smykke støpt i tinn 6 Smykket viser en stjerneform som også kan tolkes som et krystall. Foremn
er flott definert med fil og pussepapir. Smykket er virkelig blitt
flott!

 

Jeg fikk det til!

Jeg tror jeg så mer eller mindre ut som "Skriket" (Edvard Munch). 

---Ragnfrid---

Det som irriterer meg mest...

 • 16.01.2013 - 15:24

Fin start på dagen, RLE-prøve. Denne gangen visste ingen om vi fikk prøve eller ei, men der imot at det ville bli en for for vurdering. Selv om jeg ikke kom forberedt til prøven synes jeg at jeg klarte meg greit. Det aller meste dreide seg om det vi hadde hatt i lekse. Senere ut over dagen begynte jeg å stresse veldig, for jeg ble minnet på at det er muntlig framføring i norsk i morgen. Dum som jeg er, har jeg glemt å jobbe med det, så jeg er nødt for å jobbe på spreng i dag. Det er ikke verdens vanskeligste oppgave så jeg burde klare meg fint. 

Det som jeg irriterer meg over er at jeg ikke klarer å finne tilbake til den siden i "Ved daggry (braking dawn)" hvor Jacob avslaører overfor Charlie at han er varulv. For akkurat det avsnittet ønsket jeg å nevne, siden det er en av kravene våre. Huff! Så har jeg på en måte glemt Når handlingen foregår. Jeg kan ikke huske det ble nevt noe årstall på da Bella flyttet til Forks. Ellers er oppgaven konkret nok og enkel å utføre. Om noen av dere Twilight fans der ute tilfeldigvis vet noe om noe av disse to tingene, ville det vært til svær hjelp. 

Kun dette er oppført på lekseplanen som lekser til i morgen, så har på en måte ikke noe valg. Er også nevnt at dette teller i forholt fil hva vi får som karakter på karakterkortet. Da sier det seg selv at du nesten er nødt til å jobbe hardt med det.

 

---Ragnfrid---

Ulykkesfugl

 • 15.01.2013 - 21:42

Uheldig som jeg er, klarer jeg selvfølgelig å snyte meg litt i hardeste laget slik at det bare tyter ut neseblod. For meg er dette en veldig sjelden opplevelse, så jeg blir ofte veldig sjokkert når det renner rødt ut av nesa på meg. Det som nesten var det aller værste var at dette skjedde mens jeg sto i dusjen, og fikk det til å se ut som det var litt mer dramatisk enn det det virkelig var. Nå som det har stoppet å blø, føles nesa mi veldig åpen. Mer enn normalt vil jeg si. En velidg rar følelse, men klarer å leve meg gjennom det. 

"Hva er det ikke jeg klarer". Jeg er og forblir en ulykkesfugl. Snubler oppover trapper. Ofte nedover også, blør neseblog i dusjen, roter bort ting som er kjempeviktig for meg, snubler over fotballen. Trenger jeg nevne mer? Hva er det jeg kan gjøre for å unngå alle disse hverdagslige "ulykkene" mine? Kanskje det rett og slett bare er slik jeg er skapt til å være. I såfall er dette en av de dårlige egenskapene jeg har fått overført via DNA'et mitt. 

 

 

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 15.01.2013 - 19:46

Jeg har nå lest mange fine blogger gjennom de tre årene jeg har vært blogger selv, og flere driver med linkerunder. Så hvorfor ikke meg også. Vinneren vil bli linket på bloggen i sidemargen. Vinneren vil også få muligheten til å  være linket i én uke (7 dager).

Alt du trenger å gjøre:

 • Skrive bloggnavnet ditt i kommentarfeltet.
 • Begrunne litt om hvorfor akkurat DU mener du bør vinne.

 

Vinner blir trukket på førstkommende søndag. 

---Ragnfrid---

 

 

 

Naturtalent.

 • 15.01.2013 - 18:44

Et naturtalent sies å komme gjennom morsmelken (delvis). Jeg kan ikke si jeg har fått noe naturtalent, kanskje jeg bare ikke har funnet det ennå. Flere ganger får jeg misunnelse overfor de som sies å kan ha et naturtalent i å kun få 6'ere på skolen. Hvem blir ikke det? Jeg kan også føle for å bli sint. Det er ofte da jeg ønsker å ha et naturtalent i ett eller annet mer betydningsfullt. 

Nå om dagen går det en rundt på skolen og klarer ikke slutte å snakke om 6'ern han fikk på Prøve Muntlig Eksamen. Hørt fra flere at de har gått lei av at han skryter om dette på alle sosiale medier også. Tenk dere det. Du får litt lyst til å banne da. 

Om jeg skulle tenkt ut hva jeg tror jeg har som naturtalent ville det blitt noe sånt som "Mitt naturtalent er å være skolens mest høflige og mest pliktoppfyllende mønsterelev". Så tenker jeg: hvem skryter sånn om seg selv høyt? De aller fleste ville nok unngå det for ikke å bli sett på som ekstrem egoist. Som meg for eksempel. Det jeg er nødt til å gjøre nå, er å prestere best mulig på norskfremføringen på torsdag slik at jeg også kan jobbe meg frem til en 6'er. Det er mye arbeid, men siste fremføringen som teller på kortet er verdt å legge hardt arbeid i.

 

---Ragnfrid---

Bloglovin

 • 14.01.2013 - 18:30

Kjære lesere der ute, da har jeg fått meg Bloglogvin. Ønsket bare å informere dere om dette slik at dere eventuelt kan followe meg om dere ønsker det. Jeg har lagt til en FOLLOW - knapp i Widgeten min. Eller dere kan klikke dere inn på denne linken =  Follow my blog with Bloglovin 

 

---Ragnfrid---

LykkeRus

 • 14.01.2013 - 18:00

Jeg har lenge vært spent på resultatet av matte-tentamen, og i dag fikk vi den planta rett ned på pulten vår. Må si jeg var kjempe fornøyd med karakteren min. Jeg følte meg litt kry også, siden jeg var den eneste i min gruppe med høyest plasert karakter poengmessig. Det var noen oppgaver vi gikk igjennom på tavla etter på, men meste lykkerus fikk jeg når mattelæreren skrev av mine svar ordrett på tavla fordi han mente de var forklart på en bra og oversiktelig måte. Hehe! Meg i et nøtteskall. 

Vi fikk også en ny oppgave i K&H i dag. "Se meg" tror jeg oppgaven het, men den går ut på å ta fire bilder: "Portrettbilde" , "Interessen min" , "Maten min" og "Hjemmet mitt". Bildene skal være liggende og på størrelse med et A5 - ark (vanlig foto størrelse). Sett fra mine øyne tenkte jeg med en gang at dette ville bli en morsom og spennende oppgave. Jeg hadde bare aldri sett for meg at du ikke kunne bruke eldre bilder, men at du måtte ta nye og ferske bilder. For meg blir dette en kjempe stor utrofdring. Jeg eier ikke fantasi, og jeg klarer ihvertfall ikke finne på noe drit kult på én ukes tidsfrist. 

Ny uke og ny lekseplan, eller det vil si: den første lekseplanen siden før juleferien. Kjenner det skal bli litt deilig å ha noe å bryne hjernen sin på igjen. 


---Ragnfrid---

Hver så snill!

 • 13.01.2013 - 20:10


 

 

---Ragnfrid---

Skjønne lille deg.

 • 13.01.2013 - 18:13

Det er ikke et tegn til å gjøre noe morsomt, så jeg har benyttet dagen til å leke sammen med Miriam. Vi har tatt oss en tur innom YouTube og blandt annet sett på Fantorangen, Drømmehagen og Kaptein Sabeltann. Ikke hva jeg aller mest ville valgt å se på, men så lenge Miriam holdt humøret oppe er jeg fornøyd. Nå vimser hun rundt på sommet mitt med gåbilen sin og er på vent hos bleieskiftarbeideren (mamma). Mer lukt fra skittene bæsjebleier orker jeg snart ikke. 

Jeg kan ikke klage heller. Miriam er tross alt en herlig person å henge sammen med, selvom det kan bli litt for mye lek og herjing. Det jeg er nødt til å få unnagjort nå er å pakke sekken klar til i morgen. Det er jo ikke alt for lenge til kvelden, for noen har den sikkert begynt. Er ikke rart jeg går ned i vekt om dagen, det er så mye barnepass og tro dere meg det er og forblir slitsomt i lengden.

 -Hva har du gjort i dag?

---Ragnfrid---

Avhengighet.

 • 13.01.2013 - 13:23

Problemet med å like film så godt som jeg gjør er at du blir så engasjert i selve fenomenet at du ikke klarer å snakke om noe annet. Opptil flere ganger har jeg vært så engasjert at jeg tror jeg lever i en slik virkelighet. Særlig når det kommer til ekstremt kule fantasy filmer. Når jeg sover er det akkurat som om jeg drømmer meg inn i en slik verden og at jeg er en av superheltene. Det er litt skummelt også, for jeg blir så sint når folk prøver å føre en dialog med meg.

Noen filmer blir jeg mer dratt inn i enn andre, derfor er det litt viktig for meg å kutte ned på tiden jeg bruker til å se på film. Jeg ønsker ikke å ende opp på psykiatrisk fordi flertallet mener jeg har blitt gal og hypnotisert av film fenomenet. Det er ikke langt unna der jeg er, men jeg prater selvfølgelig ikke om filmer 24 / 7. Jeg kan kommunisere om andre type ting også. Når jeg er med venner er det kanskje ikke like kult for de å snakke om film, så da går det ofte i mer sladder og fjas. 

Jeg er avhengig av film, og må kutte ned på det. Det er litt som å være avhengig av å røyke, bare sett fra en litt annen synsvinkel. Når man er avhengig av noe, er det fordi du brenner for det du er avhengig av. -Har du noe du er avhengig av?'

---Ragnfrid---

Surt og kaldt.

 • 13.01.2013 - 11:59

Nok en søndag, og nok en dag med nye muligheter. Det er ikke så lenge siden jeg sto opp, tror det er rundt 2 timer siden. Det ble ingen film sammen med mamma i går, så jeg så på den alene istede for. Jeg er ikke den personen som liker å vente på andre, spesielt ikke når det blir så seint. Klokken ble vel nærmere rundt 00:30 før jeg gikk å la meg, for det var rundt de tider filmen ble ferdig. I dag tenker jeg å se filmens oppfølger.

Det er kaldt ute i dag og jeg fryser. Noen steder i Oslo er det mellom 14 og 16 minusgrader, så frister ikke gå ut i kulden i dag. Solen står midt på himmelen, men kan ikke si den gjør så mye forskjell på temperaturen. Det er lite snø ute, for det er alt for kaldt til at det kan snø. Solen hjelper vel til slik at snøen smelter, men kulden fryser det til is. Kjenner jeg gruer meg til å gå ut i morgen tidlig, for det er oftest på morgenkvisten det er kaldest. pluss at bakken oppover fra huset mitt blir så glatt. 

Slik jeg ser det fra vinduet er det frost på trær og frost i bakken. Det er nesten så jeg kan se det diser kulde i luften. På slike kalde dager blir det automatisk kjøligere innendørs og kulden merkes mye mer enn på litt varmere dager. Jeg der imot er smart og har det varmt på rommet hele vinteren igjennom. Mamma liker ikke det, for hun klager så på at jeg bruker for mye strøm og at dette vil gjøre at strømregningen øker. Mødre ass.

-Hvor kaldt er der der du bor?

-Noen som har sett på film i helgen?

 

---Ragnfrid---

Mellomtiden.

 • 12.01.2013 - 21:44

Kvelden har inntruffet sine senere tider, og jeg har ikke fått sett noen film ennå. Skjønner det godt, mamma har plenti av ting hun må ha unnagjort før hun kan sette seg ordentlig ned for kvelden. Miriam er ikke verdens letteste unge å legge, så derfor stjeler det mye av tiden. 

Jeg har ennå mye jeg ønsker å gjøre før jeg legger meg, men jeg begynner å kjenne jeg er små trøtt. For meg ville det automatisk vært leggetid på en skoledag så sent, men det er helg og ikke mange ønsker å legge seg tidlig i helgen. Jeg er mett, så jeg tror ikke jeg får i meg annet enn litt brus i ny og ne. 

Den siste tiden nå har jeg stort sett vært innom YouTube og sett på mye rare videoer fra tidligere auditioner på X-Faktor, Idol og America's got talent. Opptil flere ganger har jeg ledd så fælt at jeg har mått gå på do flere ganger. Mer moro enn man lager selv får man ikke. 

---Ragnfrid---

Film og kos.

 • 12.01.2013 - 19:37

Jeg har endelig funnet en film å se i kveld.  "X-Men First Class" er filmen jeg skal kose meg med sammen med mamma, det blir digg. Når vi skal se denne vet jeg ikke, men må bli en gang ettet Miriam har lagt seg. Det er bestandig koselig å ha en filmkveld sammen med mamma, for vi bruker så lite tid på hverandre i ukedagene når jeg stort sett sitter med leksene mine. 

Foreløpig sitter jeg på rommet mitt og hiver i meg nøtter og Julebrus (hadde noen flasker igjen). Føler meg i tipp topp form og gleder meg til filmen. Ulempen med å se en film seint i mørket er at jeg ofte har lett for å bli trøtt, men et lys eller to må stå på. Sigrid og Øyvår lager Brownie og jeg håper på et stykke. De er ikke alltid like gavmilde, så hender jeg må mase for å få noe. 

Mamma har kjøpt Vørterøl til meg i dag, noe jeg synes er kjempe godt og liker å ha som kosedrikke på lørdager. Ikke alltid jeg får det, men når jeg gjør blir jeg så utrolig glad at jeg hopper i taket. Okey, kanskje ikke fullt så glad men glad blir jeg. 

 

 

---Ragnfrid---

Gratulerer med dagen små'n

 • 12.01.2013 - 17:01

Det nærmer seg middag for meg og dagens rett er koteletter med sopp og løk pluss alt av grønnsaker som hører med. Har ennå ikke funnet den perfekte film å se i kveld, så merker jeg må finne en snart. Jeg har hatt en utrolig avslappende og fin lørdag så langt og føler jeg kan starte en ny uke uten problemer. 

I dag har fetteren min Halvor bursdag "gratulerer med dagen små'n". Han fyller 11, om jeg ikke husker feil. Tror nok helt sikkert han har hatt en morsom dag, håper jeg. Utrolig trist  jeg ikke kan være på Rjukan og feire den med han, for det gjør jeg stort sett hvert år. Synes ikke det er lenge siden han var liten, for jeg var bare rundt 5år da han ble til. Og jeg kan fremdeles huske min aller første dag i 1.klasse. Må innrømme jeg har en utrolig god kapasitet til å memorisere gamle minner. 

Håper du får en døds kul dag.

---Ragnfrid---
 

 

Blogglisten

 • 12.01.2013 - 14:59

Endelig tid for litt oppdatering. For omtrent 15 minutter siden registrerte jeg bloggen min hos Blogglisten (link). Jeg har fått med meg tidligere at det er flere bloggere som er registrerte og tenkte det ville vært morsomt om jeg gjorde det samme. Poenget med det hele er å øke sjansen for å få flere lesere, men jeg føler man liksom må teste det ut for å vise om faktaene tar riktig eller feil. 

 

 

---Ragnfrid---

Lekt med kameraet.

 • 12.01.2013 - 13:24

Det er lørdag, og da er en nødt til å finne på mye sprell for å få noe morsomt ut av dagen. Jeg har begynt å sette meg ordentlig inn i kameraets innstilinger og har tatt mye bilder. Mange av de ble utrolig stilige og andre ikke fullt så mye. Nå som jeg vet litt mer om hvordan det fungerer er det mer gøy å lekse seg med det. Det blir helt sikkert mye bilder fremover. 

Siden det er helg har jeg tatt på meg kose klærne mine og trasker rundt i de. Jeg er veldig glad i å slappe av foran en film og det kommer jeg garantert til å gjøre i dag også. Mamma har kjøpt en pose Chilinøtter til meg så gomler nok i meg de samtidig. Begynner å bli nok så sulten igjen, så er nok tid for en liten matbit. 

Ønsker dere en utrolig fin lørdag og håper dere koser dere masse i dag.
 

---Ragnfrid---

Blogger jeg må lese hver dag.

 • 12.01.2013 - 11:50

benediktebs95.blogg.no

 

 wa2wo.blogg.no

 

isabellebeatrice.blogg.no

 rrenate.blogg.no

 

Har du noen blogger du MÅ lese hver dag, eller har du kanskje ikke fast blogger du leser? Dette er ihverfall de jeg bare MÅ lese hver dag. Noe må man jo rette nysgjerrigheten min mot. 

Håper dette ga dere et innblikk i hva slags type blogger jeg liker å lese. 

---Ragnfrid---

Good Morning.

 • 12.01.2013 - 11:13

God morgen livsglade lesere. I dag har jeg tenkt å starte dagen med en herlig dusj etterfulgt av en varm kopp med favoritt teen min (Earl Gray). Jeg har sovet utrolig godt i natt og voknet så klart av en sprengfull blære. Det er ikke mange planer jeg har for dagen, men noe kommer jeg til å finne på. 

Det har også vært kjempe morsomt å blogge den siste tiden, for jeg har fått så mange positive og humørspredene kommentarer på bloggen. Jeg setter veldig pris på at så mange har tatt seg til bry om å gjøre dagen litt lysere for meg. Det er også kjempe fint at så mange har lest bloggen min de siste par ukene, og jeg er utrolig imponert over meg selv som har noe å blogge om hver dag. Ikke bestandig alle har det.

Jeg ble litt skuffet da jeg så IDOL i går, for jeg hadde så gledet meg til audition rundene. Så viste det seg bare å være åpningen (LOL). Slik kan det gå altså, men slik jeg forsto det i går begynner ikke audition rundene før på onsdag. Det er jo fint å vite. Jeg har ikke helt klart å se for meg hvordan årets sesong vil bli, men det er alltids noe morsomt de har på lager. Men Norge sin versjon av IDOL er ikke den jeg liker best, for deltagerene der er ikke fullt så sure i stemmen og har ikke like morsom stemme som HAN (link) . HAHA! Ler like mye hver gang. Det er da man tenker: "hvorfor kan ikke Norges auditioner være minst like morsomme?

Nok om IDOL. Hva har dere tenkt å gjøre i dag? 

---Ragnfrid---

Jeg er så glad i deg.

 • 11.01.2013 - 23:02

For ikke så mange år tilbake fikk jeg tante til å skrive i minneboken min, jeg var like over grensa fra å knekke sammen av latter da jeg leste det.

"Sammen for alltid, vi to skal vandre. Selv om tante blir gammel og grå så håper jeg at du vil forstå: at rulator og gyngestol ikke er noe for meg, for jeg vil heller danse med deg. Med futt i rumpa har jeg alltid prompa :) Kjempe glad i deg jenta mi"

Dette er veldig typisk meg og tante - humor, men det er dette jeg kan sitte å lese gang på gang og le like godt av det hver gang. Jeg har kanskje en særegen humor, men de aller fleste har det (tror jeg). 

Vet du hva tante? Jeg er utrolig glad i deg også. 

---Ragnfrid---

Jeg er...

 • 11.01.2013 - 21:39

Jeg er trøtt, men får ikke sove. Jeg er sliten, men klarer ikke å ligge i ro. Jeg vil igge i sengen og krølle meg under dyna, men orker ikke gå de få skrittene bort. Hode henger og jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Det jeg vet er at jeg ikke orker noen verdens ting. Har nettopp drukket ett helt krus med deilig og varm te. Jeg føler meg oppblåst, helt sikkert fordi jeg har gått rundt med noe i munnen helt fra jeg kom hjem. Jeg ønsker ikke gå tilbake til trøstespisingen min og legge på meg kilo på kilo. Jeg ønsker en sunn og frisk kropp, kanskje med en litt mer strammere og slankere figur. Mer tror jeg ikke jeg kan se for meg.

Det begynner å bli seint og jeg har ikke gjort så mye annet enn å følge med på åpningen av IDOL 2013 og rulle meg under pleddet mitt. Litt fredagskos føler jeg at jeg må ha. Kjips har jeg stappet i meg en del av og trenger ikke mer av det de neste dagene. 

Forresten har mitt digre problem fått en løsning. Jeg har fått en ny skrivebok i samfunnsfag. Ikke det jeg helst foretrakk, men det er en fin løsning når jeg ikke klarer å finne den andre. Jeg føler meg litt bedre nå og ser fram til neste samfunnsfagtime med alle bøker på plass. Vi har nå begynt med historie, må si det er en fin variasjon fra all geografien vi har hatt. Men det er ikke tid for å fokusere på skolen nå, for det er helg og jeg må rett og slett bare lære meg til ikke å lage nye diskusjoner rundt skole temaet (beklager det).


 

---Ragnfrid---

En rød, en hvit og en svart.

 • 11.01.2013 - 19:01

Det finnes tre roser. En rød, en hvit og en svart. Den røde symboliserer kjærligheten, den hvite symboliserer freden og den svarte symboliserer sorgfulle dager. Av disse tre kan du kun velge én. En du vil ta vare på og som skal bringe gleder til alle rundt deg også. Hvilken rose ville du valgt?

Alternativ 1: Den røde rosen.

Alternativ 2: Den hvite rosen.

Alternativ 3: Den svarte rosen.

 

 

---Ragnfrid---

Merker det på kroppen.

 • 11.01.2013 - 18:27

Dagen så langt har vært slitsom. Merker på kroppen at jeg har tatt meg skikkelig ut de siste tre dagene. Det er snart ikke mer krefter igjen og jeg begynner å kjenne en trang for noen dager jeg kan slappe av på. Det er kun to uker til jeg får "horelappen" som en i klasse mi liker å kalle det. Tror ikke den store B-dagen min blir årets eller livets beste, men pappa har bedt meg med ut på pizza og så er det kino etterpå. 

I dag har jeg tilbrakt dagen som barnevakt etter jeg kom hjem, for mamma måtte hente en ny vogn hun har kjøpt. I og for seg ganske grei, men så var hun så snill i dag. Hun kjøpte nemlit et sett med nye øredobber til meg, utrolig stilige. Alle er en slags type nagle, men jeg har mest sans for de svarte. Litt fordi de stikker rett ut og det er litt sånn typisk stil jeg har og har hatt. Jeg er ikke fullt så svart kledd som jeg var før, men har gått over til farger og mer varierende plagg, men fremdeles følger litt av min gamle stil meg på veien. 

Nå gjør jeg ikke stort. Er stup trøtt og gleder meg til jeg skal legge meg, men har satt meg som mål å være oppe til Idol er ferdig. Synes det er litt morsomt å se hvor mange som driter seg ut på audition. Alltd det jeg vil kategorisere som høydepunktene, for det er nettopp det jeg får en lengst og god latter av.


-Skal dere se Idol i kveld?

---Ragnfrid---

Den normale tiden..

 • 10.01.2013 - 20:32

Jeg er lettet over at de helt normale skoledagene vil fortsette fremover nå. Jeg har hørt rykter om en RLE - prøve til neste uke, men hvor kompleks den eventuelt blir vet jeg ikke. Jeg frykter tonnevis med prøver fremover, og det mest fordi jeg føler jeg ikke har nok energi å fordele utover de neste ukene. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å sove mest mulig fremover, men om det fungerer får tiden vise. 

Det er ikke alt for lenge til helgen er her (nok en gang). Kjenner det skal bli kjempe deilig. Finne roen og nyte tiden jeg ikke disponerer til skolearbeid. Jeg trenger å sjerpe meg, for jeg føler jeg har vært nok så sløv sett i lys av mine mål og forventninger. Dette er jeg nødt til å ta tak i og jobbe med. Jeg kjenner meg frustrert fremdeles over at den (unnskyld uttrykket) "Hælvetes" samfunnsfag skriveboken min ikke dukker opp noen steder. Jeg kan ikke telle lenger hvor mange ganger jeg hat lett og lett rundt om i hele huset etter denne boken. Jeg vet noen mener det bare er et stykke papir, men for meg er dette nesten sammenlignet med en personlig dagbok. Mye praktisk informasjon om eventuelle ting jeg kan komme opp i på eksamen står notert i boken, og er nesten litt for verdifullt til å bli borte.

Jeg har opphengt meg i dette relativt store problemet siden dag én. Det er vanskelig å legge dette på hylla, og jeg frykter det aller værste (anmerkning). Jeg har informert læreren min om problemet, og har ikke fått noen anmerkning ennå. Er glad for det og takker han. Men om han husker dette etter nesten to måneder er tanken som slår meg ned. ---Ragnfrid---

Ikke fornøyd, ikke skuffet

 • 10.01.2013 - 11:01

Jeg har klart å komme meg igjennom det, men er verken fornøyd eller skyffet. Jeg var klar over mine feiltagelser og tenker mye på det. Bruk av ett begrep jeg ikke klarte å definere var bare hoved delen av hva jeg ple satt ned på. "Modernistisk" er tydeligvis et veldig vanskelig begrep å forklare i en illebefinnende situasjon. Mye positivt var det, og det jeg fikk av ros var mer enn hva jeg fikk av kritikk. Jeg kan leve med det, men forbedringspotensiale har jeg, som alle andre. De hadde nok rett da de mente jeg fikk bedre karaktere over lengre tid. Jeg begynner snart å tro på det. Fremdeles sitter jeg her og funderer på hva jeg gjorde feil når jeg var så fornøyd med hva jeg kom fram til. 

Alt av tips og råd jeg har fått, vil jeg ta med meg videre. Ikke for å vise sympati med kritikken, men for å forstå hvordan en lærers synsvinkel fungerer. Mamma er jo lærer, og sånn sett burde jeg vite når jeg gjør ting bra og de gangene jeg ikke gjør det fullt så bra. Denne gangen var det langt i fra slik. De er noen harde koder å knekke. Lærerne. Jeg finner likevel stahet og agresjon i meg og klarer å holde meg oppe i humør. Ingen vil bli satt i et dårlig lys og sett på som en ekstrem egoist. 

Jeg er nå hjemme igjen og har en lettet følelse i kroppen. Det er over. For nå ihvertfall. Ikke fler eksamner før i mai. Det er kun 7 dager til vi får karakterkortet, og jeg nekter å få et dårligere snitt enn jeg gikk ut med i 9.klasse (4,8). Bare et desimaltall høyere ville vært mer enn godt nok. Jeg trenger å se selv at jeg blir bedre. Det er slik jeg vil ha det. 

Endelig kan jeg legge alt på hylla.


 

---Ragnfrid---

Kontroll, har jeg det?

 • 09.01.2013 - 16:21

Jeg kan ikke sitte her og innrømme for dere at jeg er fornøyd og at jeg har stålkontroll. For det har jeg ikke. Mette mener det stikk motsatte (liker henne, alltid en støttende lærer). Jeg har i følge henne mer kontroll enn hva jeg forteller meg selv, og flere lærere mener jeg har kommet fram til en ryddig, gjennomtenkt og rykende fin Power Point. Men dette er hva jeg vil si er obligatorisk for en lærer å fortelle eleven. Hva jeg føler er mer viktig enn hvordan de ser på det. Om det var de som skulle fremført dette ville de kanskje vært minst like stresset som meg.

Fremdeles jobber jeg det hardeste jeg kan for å få dette til på en bra måte. Kun mitt beste er godt nok. Problemet mitt er ikke at jeg føler jeg er dårlig eller ikke er god nok, for det vet jeg at jeg er. Jeg ønsker bare å være best. Selv om ikke alle kan være det, er det nettopp det jeg ønsker. Eller hva jeg vil oppnå med meg selv.

Så jeg fikk beskjed om at jeg måtte analysere et nytt dikt som jeg kunne sammenligne med det jeg valgte i går. Jeg valgte noe enkelt og ikke alt for komplekst, begynner å føle jeg har bedre kontroll enn jeg hadde i går, men helt slik jeg ønsker har jeg ikke helt klart å nå ennå. Det tar selvfølgelig tid, men alt gjør det. Å være nærvøs er en sjelden følelse for meg å ha, og det er derfor ubehagelig for meg å tenke på at jeg faktisk nå er nærvøs. Førsteman på løypa er jeg også. Føst på skolen. Først i timen. Først i alt. Veldig provoserende. Begrunnelsen for å være først var at jeg er så morgenfugl. Det forklarer ingenting. Komme tidlig på skolen er en ting, men å kalle meg selv for en morgenfugl kan jeg ikke. 

I dag trenger jeg mye positiv energi fra andre enn meg selv, så alt jeg ber dere om er å ønske meg lykke til. Det trenger jeg.


---Ragnfrid---

Visste du at...

 • 08.01.2013 - 21:49

Visste du at...

 • Jeg aldri har fått andmerkninger?
 • Jeg har fem søsken?
 • Jeg HATER å lese bøker?
 • Mine fremtidsplaner inneholder store ambisjoner?
 • Jeg glemte gymtøy med vilje på barneskolen for å unnslippe timen?
 • Jeg har slått til minst seks gutter?
 • Jeg har gått på turn i fem år?
 • Jeg bare har vært sammen med tre stykker gjennom 10år? (pinlig)
 • Jeg lengter etter barndommen?
 • Jeg synes synd på de som ikke klarer å passe på seg selv og sine ting på skolen?
 • Jeg ser på homofili like naturlig som hetrofili?
 • Jeg har mentale problemer?
 • Jeg før var synelig EMO? (ærlig, gikk bare i svart. Svart, svart, svart).
 • Jeg har brukt min barbente fot som brems i barnehagen ned en lang bakke? (har arr ennå, brukte slike barnehage tråsykler. Gud som jeg var dum. Unger ass).
 • Jeg har blitt påkjørt av faren til en av mine nåværende bestevenner? (da jeg ble påkjørt kjente jeg henne knapt. Fint minne).

 

Om dere ønsker å vite mer er det bare å tipse meg om å gjøre dette flere ganger. Kanskje det skal bli en fast greie på bloggen. ---Ragnfrid---

Hvorfor får vi kviser?

 • 08.01.2013 - 19:15

"Årsaken til kviser er hovedsaklig hormonell, skyldes i all hovedsak mannlige kjønnshormoner. Mange blir mest plaget med kviser i tenårene når hormonproduksjonen er høy. Hvor følsom man er for disse hormonene er individuelt, og noen får mye kviser, mens andre får lite." (Kilde).

-Hvorfor får vi kviser?

Svaret: For noen hundre tusen år siden mistet vi mennesker pelsen, men talgkjertlene våre er fortsatt lagd for å smøre pels. Ikke minst den pelsen som kommer i kjønnsmoden alder, som er tjukkere. Når det ikke er pels å smøre, tetter talgen igjen porene, det blir betennelse, vi får kviser. 

(Dette var den evolusjonære forklringen på gåten, sett fra et naturfagsperspektiv).

 

Håper dette ga et godt nok svar på hvorfor du faktisk får kviser. 

---Ragnfrid---

WFT og FTW

 • 08.01.2013 - 18:45

Jeg har lenge gått rundt å lurt på en ting. Det er simpli fordi jeg lurer på hva dette står for og betyr. Jeg ser det flere steder som på Twitter, andre blogger og ikke minst på TV. Jeg vet hva WFT står for og betyr, men når det dukker opp som WFT  eller FTW og to eller flere av bokstavene bytter plass, klarer jeg ikke helt følge med og aner ikke hva det skal stå for. Jeg er jo ikke av den hippe typen til vanlig og er derav ikke så opptatt av slike ord og uttrykk, men likevel er jeg nysgjerrig på hva WFT og FTW betyr.

Kunne noen der ute som vet dette fortelle meg det?

---Ragnfrid---

 

Utmattelsen.

 • 08.01.2013 - 16:43

Det har nå gått en del timer siden sist jeg satt meg ordentlig ned for å slappe av. Nå føler jeg det er på tide med en slik pause. Hardt arbeid krever mye konsentrasjon og enegi, men når alt så og si er tappet ut av kroppen er det ikke noe poeng i å anstrenge seg selv til det ytterste. Jeg skal arbeide med dette i morgen også, og trenger å ta igjen litt søvn. Helgen gikk til mye barnepass og jeg har ikke rukket å bli like uthvilt som jeg burde. En stor utfordring sitter foran meg i morgen og det som før var 48 timer med arbeidstid er nå blitt minket. 48 timer er for meg veldig liten tid å forholde seg til, når over ti av de går til nattens hellige søvn. Det jeg sitter igjen med er kanskje noen og 30 timer til arbeide. 

I "nuet" er jeg svært utmattet og sliten. Jeg har helt sikkert lavt blodsukker og føler meg slapp. Det er blitt en stund siden sist jeg følte meg slik og behøver noe godt og bite tennene mine i. Jeg er skeptisk til å se en film nå, for kjenner jeg meg selv rett vil jeg bli oppslukt av handlingen og mer og mer glemme det som er viktig for meg denne uken. Muntlig prøve eksamen er aldri så moro som lærere skal ha det til å være. 'blir det enda verre på den faktiske eksamen vil jeg knekke sammen i form av angst. 

(fem år gammelt bilde. konklusjon = har ikke forandret meg stort.)

---Ragnfrid---

Frustrert og forbannet - Hvordan holde ut?

 • 08.01.2013 - 13:40

Nå har jeg vært hjemme en stund, og bare vært skuffet over det jeg ble trukket opp i. Det er ikke verdens mest vanskelige oppgave jeg har fått, men jeg har problemer med å sette meg oredentlig dypt inn i stoffet mitt. Oppgaven består av to deler, og det er Del 1 jeg sliter litt med. Var vel derfor jeg tok utgangpunktet i den og begynte med den først. Jeg har altså 15min på å fremføre oppgaven jeg er blitt tildelt, men grus ligger jeg allerede i. 

Dette er da hva jeg er i ferd med å sette meg inn i og har alt fått meg en fin disposisjon av Del 1 av oppgaven. Jeg har fått hjelp fra mamma og det vil antageligvis ikke bli den siste gangen jeg trenger hennes hjerneceller til gode. Med god hjelp har jeg klart å skrive en A4 side med notater av det jeg er nødt for å ha med i presentasjonen. Det er en god del i mine øyne, men ikke like mye når man ser ord for ord. Diktet jeg har valgt å analysere er "Det er ingen hverdag mer" av Gunvor Hoffmo. Jeg har ikke mye kjenskaper til det fra tidligere, men jeg har hørt det i forbindelse med Hvite Busser turen vår i fjor. 

Skriften min er ikke alltid like enkel å tyde, men hva jeg har kommet fram til er jeg fornøyd med. Jeg er en nybegynner når det kommer til diktanalyse, og begynner å få litt dreisen på det. 

Fremdeles sitter jeg i sjokk over hva jeg ble trukket opp i, og innrømmer jeg gråt litt da jeg fikk høre det. Da jeg hørte mitt navn på listen under Norsk-faget ble jeg stum og turte ikke si mye imot. Sint som jeg er gjør jeg alt for å holde hode kalt og ikke miste fattningen min. Men "Mental breakdown" må jeg si jeg var på stupet av å gjennomgå forleden. 

Jeg gjør mitt beste for en god karakter, og bedre får jeg ikke gjort det. Har time med veilederen min i morgen klokken 09:00 og har som plan å legge fram disposisjonen min, og snakke litt om hva jeg har tenkt og hvorfor jeg har tenkt slik. Før den tid vil jeg nok utnytte tiden til  å jobbe alt jeg kan med oppgaven min.-Er det noen som har forslag til hvordan jeg kan holde ut?

---Ragnfrid---

Melodi i mine ører.

 • 07.01.2013 - 21:03

På alle fredager de siste årene har jeg fulgt med på Kollektivet på Tv2. Men det som er en negativ side med det er at de lager for mange fengende låter, så jeg har gått å nynnet på "I can't get erection from the election" som ble vist på Tv i sessong 1 på premiere sendingen. Det som er plagsomt er at melodien sitter som hår fast på hodet. Jeg er blitt avhengig av å høre på den hver dag og blir litt deppa om jeg ikke setter den på. Snart begynner jeg å lure på om de ikke bare kan legge ut låtene på iTunes eller lignende. Her er Videoen - så får vi se om dere blir like opphengt av låten som jeg er blitt. 

 

Jeg er garantert sikker på at dere også, om ikke bare en smule syntes denne låten var litt fengende. 

---Ragnfrid---

MinID.

 • 07.01.2013 - 19:37

For omtrent to timer siden fikk jeg en konfirlutt i posten (of course med mitt eget navn på (LOL)). Jeg vet flere av mine medelever på trinnet også har mottat slike brev, og jeg ble litt spent på å få lese hva det sto i brevet. "MinID" var det aller første jeg lot øynene mine falle blikket på, men da tenkte jeg det ikke var mye mer med dette brevet som var så svært interresant. Jeg visste jo at dette har blitt tatt opp i flere timer hvor rådgiveren har fortalt oss om disse brevene. Så tanken om at det hadde noe med registrering til Videregående greier slo med ned som et lyn i hodet. 

Det står ikke så mye i brevet jeg ikke allerede er blitt informert om. For dere som ble litt ivrige her kan jeg si som så at det ikke er stort mer enn pinkoder til et innloggingsystem på vigo.no (en nettside der du registrerer deg til MinID som da er min personlige innlogging til offentlige tjenester på internettet). Mer interresant blir det altså ikke. Det er sikkert mange av dere der ute som allerede har vært borti noe lignende og vet hva dette dreier seg om. Eller så har du kanskje ikke kommet til den fasen av livet ditt ennå.


Har klipt bort delen med passordene (sånn er det bare). Det er så kjedelig som det høres ut som. Hva var det jeg ble så begeistret over? Vel! 

-Har du fått et slikt brev i posten i år?

---Ragnfrid---

Prøve muntlig.

 • 07.01.2013 - 15:39

Endelig kommet hjem fra skolen og sitter å gruer meg til i morgen. Ikke for å gå på skolen, men for å få vite hva jeg har kommet opp i, i prøve muntlig. jeg håper på Naturfag, men læreres tanker kan ikke spås. Matte hadde vært en fin ting det og, for da vet jeg på en måte hva jeg kan vise meg bedre i. Hadde gym vært et alternativ som teori, ville jeg hatt det som ønske. Litt for å øke karakteren 3 til ett eller annet høyere, men slik er det ikke. 

Om jeg får noe vanskelig og mer dypt fag som RLE eller Samfunnsfag, vil jeg antagelig ende opp med å løpe gråtende hjem og hyperventilere. Jeg er ikke glad i fag som krever så mye energi og hjeneceller. Derfor passer fag jeg mestrer bedre til meg. Da blir jeg ikke stresset og jeg har full kontroll. De gangene det ikke er slik, ender ting ofte galt og jeg stiller meg selv i et dårlig lys når det kommer til å beherske alle fagområder. Alle vil prestere bra, men jeg er av den som ønsker å prestere bedre enn resten. Så en dårlig karakter (1-4) vil gå mer negativt inn på meg, og jeg ender opp i skuffelse over hva lærerne mener er en god innsats fra min side. 

Den neagative siden min når det kommer til slike situasjoner, er at jeg gir opp ganske lett når jeg får et emne jeg vet med meg selv jeg ikke mestrer godt. Det er som å kjøre uten sikkerhets beltet. Risikabelt og krevende. Jeg liker det ikke, for det gjør meg ukomfortabel med det jeg skal sette meg inn i . Jeg krysser fingrene mine tusen ganger for å bli trekt opp i Naturfag.

Ser frem til alt er over på Torsdag, for slik jeg ser det nå har jeg allerede gitt opp. Ønsk meg lykke til da dere :)

-Har dere noe viktige prøver om dagen?

---Ragnfrid---

Alt som normalt.

 • 06.01.2013 - 18:23

Da er endelig alle unger ut av hus som ikke bor her til vanlig. Det føles i grunn ganske godt, for da er det mer ro enn under besøket. Nå tenker jeg å roe meg ned med å fortsette på filmen jeg satte på tidligere i dag. Føler jeg aldri blir ferdig med en film når jeg setter den på om dagen. Er nok konsekvensen av å hele tiden ha noen som vimser rundt deg. Føler vel egentlig for å ta meg en dusj også, for når man er i lag med mange unger på en gang kan det som oftest bli veldig mye kliss og gris over alt på hele deg. Men jeg følte jeg fikk bli mer kjent med Miriam sine venner i dag da, og det er en positiv ting om jeg senere en gang ønsker å sitte barnevakt for noen av de. 

---Ragnfrid---

Bare en halv time igjen.

 • 06.01.2013 - 14:40

Det er kun en halv time igjen til bursdagsfesten begynner, om Miriam er allerede i sitt vrange modus. Det vil si hun er helt umulig og ha med å gjøre. Innrømmer jeg aldri har sett noen så bråsint før sitt egen bursdags selskap. Det er vel trassalderen det antar jeg. 

Jeg er ikke halvveis ute i filmen en gang, og jeg orker ikke se resten før det er blitt litt mer roligere rundt meg. Det er nesten så jeg ser frem til morgendagen allerede. Ukedagene er oftest de jeg trives best med, for da er det normalt ikke like mye støy som i helgene. 

Det vi har på menyen i dag er vafler og ordentlig hjemmelaget sjokoladekake à la Miriam og Øyvår. Jeg har kjuvsmakt på den og den er faktisk kjempe god. Vaflene er også velsmakende og det skal bli deilig når jeg kan sette tennene mine i dem. Ikke alle sammen, for gjestene er også nødt til å få noe av det. 

Det er ikke lenge før kvelden kommer og da er tiden inne for å rydde vekk og pakke ned alt julepynt som er å se rundt om i huset. Det blir deilig, for jeg har ikke følt så mye julestemning denne julen, men får se om det kan bli forbedring til neste årets jul. 

 

---Ragnfrid---

The Dark Night.

 • 06.01.2013 - 13:05

Gårdagens film var Batman Begins, så hvorfor ikke like gjerne se oppfølgeren i dag. Så i dag er "Batman: The Dark Knight" som står for sin tur. Har så klart sett den før, men jeg er ikke 100% med i handlingen. Når den kom ut på DVD var ikke jeg så tøff og syntes at "The Joker og den oppbrente typen til Bruce's store kjærlighet (hva hun nå enn heter)"  Så nå er jeg blitt tøffere og er i ferd med å sette meg ordentlig inn i konseptet. Jeg håper for meg selv at det skal gå like bra som jeg har satt som en forventning. Jeg kan ikke tro jeg blir helt fasinert av filmen, men har man først begynt på en filmserie synes jeg på en måte man må se resten også.

 

---Ragnfrid---

Søndags stress.

 • 06.01.2013 - 12:35

Det er blitt søndag, og bursdagsfeiringen til Miriam står i anmarsj. Det fine med det er at man kan tenke det endelig er over for i år når vi våkner i morgen. Samtidig er de 13 dag jul i dag, som vil si tiden all julepynt og tiing man forbinder med jul skal legger bort for i år. Dette er tradisjon hvert år. Mamma har bedt meg om å hjelpe til med å pakke ned treet vårt senere i kveld etter bursdagen, så blir en del ting å pakke ned. Koselig er det uansett da.

Nå er ikke livet så fullt av sykdom for meg lenger. Nesen min er endelig åpnet og jeg er ikke avhengig av nesesprayen lenger. Jeg har konstant mått hatt den i over en uke, men nå sov jeg uten å bruke det og nesen er fri for tette ting. Noe som for meg er gangske deilig å innstille seg på, for da vet jeg at jeg er mer eller mindre frisk igjen. Så det hjalp å proppe meg Cosylan, nesespray og halspastiller. Jeg har gått ned noen kilo i jul, men ser på det som en positiv ting. Jeg fikk litt sjokk når jeg følte nesen min hadde vokst, men den virket bare større fordi jeg ikke hadde så mye fett i trynet lenger. Men jeg er "happy" jeg. Bedre tror jeg ikke jeg ikke jeg har følt meg på dagesvis.

-Hva har dere som planer for dagen?

---Ragnfrid---

Noe du brenner for og ønsker å ta opp?

 • 06.01.2013 - 00:02

Her på bloggen min skjer det ikke alle verdens ting. Ofte sitter jeg og grubler på hva nettopp dere der hjemme ønsker jeg skal blogge om. Jeg er ikke den typiske rosabloggeren som blogger om mote, sminke og den slags. Derfor ønsker jeg at dere skal komme med innspill til hva dere ønsker å lese om på bloggen. Kanskje dere ønsker jeg skal lage et debattinnlegg om ting som er viktig blandt mediene om dagen. Men som de aller fleste klarer ikke jeg gjette meg til deres forventninger dere krever av meg og hva slags ønsker dere har.

- Tips meg gjerne i kommentarfeltet. Må dere kose dere videre i natt.

---Ragnfrid---

Hvor stor fan er jeg?

 • 05.01.2013 - 21:31

For ikke alt for lenge siden fikk jeg et spørsmål fra en leser om jeg ikke kunne ta bilde av ALT jeg eier og har av Miley Cyrus ting. Så jeg tenkte jeg kunne gjøre det, siden jeg ikke kom på noe annet å blogge om. Må innrømme det er litt moro når noen spørr meg om ting jeg kan blogge om. Vel her kommer sjokket.

La oss først starte med filmene. Det er ikke mange, men det blir garantert fler i fremtiden.

For de som vet hva jeg snakker om kan de se jeg har to av samme album "Breakout" Dette er rent fordi det ene har to bonuslåter det andre ikke har. Så enkelt er det. Ellers er dette alle platene hun har kommet med så lenge jeg har levd. Jeg har ikke giddi å kjøpe samleplatene hennes, for jeg har lest bak på alle og de innhelder bare låter som er spredd rundt på alle disse platene.Det dere har sett når dere har rulla dere ned over siden er det jeg har av plakater. Det er ikke tonnevis, men mye nok. Har hatt mer tidligere, men det er blitt revet i stykker av folk jeg liker å kalle små krapyler. Noe er blitt kastet pga grusom slitsjebruk.

Det siste jeg har å vise er min tre kjære bøker, to basert på tv-seriene og den tredje er så klart basert på filmen. Det er ikke store greiene jeg har. Kanskje det er noen av dere der ute som har mye mer enn meg, men sånn fungerer livet. Som yngre ville jeg ha blitt sjalu på de som hadde noe, men jeg har vokst det fra meg.

-Var dette informasjon nok? Eller ønsket dere kanskje mer?

---Ragnfrid---

Kunne ikke satt opp lyden litt mer da?

 • 05.01.2013 - 19:14

Jeg blir totalt lei. Lyd her og lyd der. Er det ingen i dette hus som snart er dønn lei bråk. Uønskede lyder fra Tv og andre elektroniske apparater er mer irriterende enn andre slags lyder. Tydeligvis ikke for visse andre her i hus. Jeg har gått tom for fingre å telle antall ganger jeg har bedt noen om å senke volumet, men ingenting ser ut til å fungere. I dette sekund kan jeg kjenne bassen som kommer hylende fra vår egen stue. De små har gått til sengs og mamma legger Miriam som våknet av dette uutholdelige bråket. Det er bare èn som liker å føle seg som Boss i vårt hus. Det er ikke mamma, hun får tydeligvis ikke lov, ennå det er det hun som burde ha vært det. Dette er bare rene tilfeligheter som oppstår i helgene, for det er kun da hun er her. 

Bråkete, rotete og uvillig til å gi fra seg sin egen makt. Jeg merker en viss fred når hun er borte på hverdagene. At folk klarer sove her er et spørsmål i seg selv. For jeg må vente til langt over midnatt før jeg kan få ro nok. Jeg orker ikke hisse meg opp, for det gjør bare vondt verre. Så om jeg gjør noe nå, spekker boblen hennes og jeg vil ende opp med den brutale straffen hun synes jeg fortjener. Jeg trenger kun si det minste ord og hun er helt oppslukt i sin egen ondskap. Ofte spør jeg meg selv hvordan jeg har holdt ut alle disse årene. Det skal jeg si dere. Gleden du føler når du kan flytte for deg selv og er voksen nok til å si og gjøre hva du vil uten at noen kan si imot.

Livet er hardt nok som det er hjemme hos meg. Søsken fører til krangel og en krangel fører til krig. Det er slik jeg ser det og det er slik jeg alltid har sett det. Bråk er jeg grodd sammen med og bråk er nok det jeg skal dø med. Min værste fiende står meg rett i øynene hver helg. Min egene søster. Hva mer er det med et liv man ikke skal kunne forstå? 

---Ragnfrid---

Fremtiden min venn

 • 05.01.2013 - 18:39

Vet ikke helt hva jeg driver med. Alt som faller på plass er brikke for brikke. Fremtiden min venn, er tiden ingen vet når kommer. Det er aldri i dag, aldri i morgen. Men dagen du våkner opp å vet du har forandret livet til noe uventet. Kanskje ikke helt som Superman gjorde. Kanskje ikke slik som Batman fikk det til. Heller noe realistisk som du vet kan forandre en hel nasjon. Livet er fullt av overraskelser, men hva om du er nettopp det vi trenger for å overleve i fremtiden. Tenk deg om. Hva er det du egentlig ønsker å bli? En superhelt? En legendarisk etterforsker? Eller bare en helt anminelig person som lever livet dag for dag. Finn ut hva og hvor du egentlig vil med livet ditt. Du lever en gang. Ikke kast det bort. Det er for kostbart.

 

 

 

---Ragnfrid---

Hvor er det blitt av dere?

 • 05.01.2013 - 15:21

Nå i dag er det som om ingen ønsker å lese noe av det jeg oppdaterer om. Verken en eller to lesere stiger på statistikken og jeg føler det er ganske trist. Er det jeg som har mistet det, eller er det dere der ute som er lei av det jeg skriver om. Jeg prver jo alt jeg kan for å oppdatere bloggen ofte nok, men det er ikke alltid like mye engasjement blandt dere der ute. I går var det veldig mange innpå her, men i dag er det akkurat som om resten av verden bortsett fra meg som har langt viktigere ting å forholde seg til. 

Jeg skal ikke sitte her og klage, men noen fler lesere ville vært morsomt. 

Dagen så langt har gått i å høre på P3. Radiokanalen som for øyeblikket er blitt min faste følgesvenn, men det er koselig da. ---Ragnfrid---

Lørdagen

 • 05.01.2013 - 14:20

Det er ikke veldig mye som skjer her i huset i dag. Miriam er 2 år i dag og stor koser seg sammen med resten av familien. Jeg har ennå ikke klart å finne samfunnsfag skriveboken min, og det frustrerer meg velig. Den har vært sporløst forsvunnet i snart fem uker og jeg kjenner meg sint. Jeg har orden på alt jeg har, men den skriveboken er irriterende å ikke finne. Jeg finner ofte ting etter jeg har mistet de, men denne skriveboken vil tydeligvis ikke bli gjenfunnet. Den må bli funnet, om ikke er jeg nødt til å be om en nye skrivebok. Det er kipt, for det er mye informasjon som står i den som kunne vært viktig i en eksamens-situasjon. 
Jeg har en liten Feeling om hvor den kan ha gjømt seg, men jeg er redd jeg må snu hele rommet på hodet for at den skal komme til syne. Det er ikke det mest morsome jeg har i tankene mine. Må det gjøres, da må det gjøres. Alt for skolen og null anmerkninger. Jeg har klart meg hittil uten noen, men jeg kan ikke spå fremtiden.

Ute er det fint vær og er mildere enn det har vært på en god stund. Tror jeg er nødt til å roe ned sjela mi med et glass med iskald cola og kose meg med en spennende film. Tenker å se "Batman Begins". Jeg har sett den før, men det er så mange år siden at jeg ikke helt kan huske hva den dreide seg om. De nyeste har jeg liksom sett så mye at jeg vet hva som er tingen med Batman.

Håper dere koser dere like mye som meg, og må dere kose dere mye mer ut over dagen.

---Ragnfrid---

Hvor mye har jeg egentlig?

 • 05.01.2013 - 14:04

Det er sikkert mange av dere der hjemme som lurer på hvor mange filmer jeg egentlig har, siden jeg snakker så mye om filmer jeg har sett. Det skal være sant og visst at jeg har sett alle filmene jeg har og tonnevis av flere filmer også. Det er nesten umulig for meg å telle på hendene hvor mange filmer jeg har sett gjennom mitt snart 16 år lange liv. Mange er det og fler vil det bli. Jeg tok så klart bilder av alle filmer jeg har, slik at dere kan SE hvor mye jeg faktisk har. Om dere har sett noen og anbefaler de til andre er det bare og tipse om det i kommentarfeltet.

Filmene mine:


Det kommer nok ikke som noe sjokk at jeg har så mye filmatiserte ting hvor Miley Cyrus har en hovedrolle.

Twilight Sagaen - kan ikke gås glipp av.

Personelig er jeg velidg glad i Zac Efron sine filmer, mest fordi han har en muskuløs kropp jeg smelter totalt over. Han er og forblir sexy.

Jeg liker å kjøpe filmer med kjente skuespillere og Reese Witherspoon er blandt de skuespillerne jeg har en del sans for.

Jeg er veldig glad i fantasy filmer. Det går mye i gammel myttelogi (skrives det sånn?) .

Johnny Depp er en skuespiller jeg har smeltet for og har falt ekstremt for filmene hans. Jeg har sett fler enn jeg har, men jeg har ikke råd til alt.

Som dere kanskje har fått med dere er jeg utrolig glad i film romanser og kjøper mer av det enn andre type sjangere. Jeg kan se action også, men det er ikke den sjangeren jeg går mest for.

Mer romanse blir det. Men jeg har også sans for komedier. Det er ikke hva jeg ser hele tiden, men oftest når jeg trenger noe å le av.

Filmer du må bruke hjernen for å helt skjønne poenget er jeg utrolig glad i. Filmer som kan virke veldig rare og uforståelige.

Filmer basert på virkelige hendelser og konsertfilmer er også noe jeg kan kose meg med. Ikke for mye av det da.

Eldre filmer, dokumentarer og katastrofe filmer kan fordøyes. Ikke det  første jeg ville valgt, men det man får av pappa sier du ikke nei til.

Jeg prøver ofte å unngå norske filmer, men jeg har satt min elsk på Bare Bea og Mannen Som Elsket Yngve.

Fler filmer har jeg ikke, men pc-spill eier jeg. Dette er de jeg spiller mest når jeg kjeder meg. Pluss Sims3, men det er ikke mitt (Buhu!).

 

-Nå ønsker jeg å vite hva dere tenker egentlig. Har dere like mye film i hylla, eller kanskje mer? Synes dere dette er mye eller lite?

---Ragnfrid---

 

 

Bare være.

 • 04.01.2013 - 20:56

Ingen tanker. Ingen idè. Ingen fantasi. Ikke en dritt å gjøre. Den kjedelige følelsen bobler opp i meg. Vet den kan fjernes, men er ikke bestendig like enkelt som det skal ha seg til å være. Veggen er det jeg har stirret mest på den siste halvtimen og finnes ingen verdens ting å twitre om eller snakke om. Folk ringer. Jeg svarer ikke. Jeg orker ikke. Jeg vil ikke snakke. Sitte stille og ikke gjøre noen ting er det jeg føler meg best på i dette tidsrom. Sitter momentalt stille uten å tenke. Uten og føle meg levende. Bare være. 

Rommet er stille. Hører ikke en lyd. Skyldes nok mine tette ører, men stillheten er kjedelig når du ikke øønsker den. Normalt ville jeg ha lengtet etter ro, men nå som jeg har fått det, går tiden sakte og jeg venter på å legge meg. Dusje burde jeg også ha gjort, men føler meg for matt til engang å stå opp og gå ut av sengen. Weho! Livet er herlig. For de som velger å tenke sånn. 

---Ragnfrid---

LOL That's me...

 • 04.01.2013 - 19:54

 

---Ragnfrid---

Følelsen av å være trøtt.

 • 04.01.2013 - 19:35

Jeg er trøtt, men klokken er ikke blitt åtte engang. Føler meg utmattet og ferdig. Den energien jeg skulle lade opp i ferien ble heller sugd ut og brukt til å forebygge forkjølelsen min. Denne helgen er jeg nødt til å gjøre to ting: Finne min samfunnsfag skrivebok og prøve å samle opp den energien jeg klarer frem til neste skoleuke. Det blir ikke lett, men jeg føler jeg bare må. 

Se på tv eller film er det jeg ønsker minst nå, for det er ikke en liten bolt av energi igjen i kroppen min. Det er vondt å tenke på. Til vanlig er jeg mer energisk enn jeg har vært denne siste tiden, og det merkes på både kropp og sjel. Jeg har lagt merke til at jeg kan ha skrevet vel mye om min fysiske velstand, men for meg har det hjulpet å skrive ut om det. Det er ikke mange som eller ville ha sittet å lyttet til hva slags helseproblemer jeg har. I grunn kan jeg skjønne det, men å høre på andre èn gang i blandt skader ikke (mener jeg). Selv om  jeg har følt meg nok så slapp og utslitt i ferien og de siste dagene, er det ikke grunn for meg å klage som en bombsende bjørn. Erlig. Jeg har prøvd så godt jeg har klart, men gymtimen må jeg si jeg klagde som bare det. Løpe og ha styketrening mens man har en forkjølelse som sitter å tæler på kroppen er veken godt eller vondt. Det er ubeskrivelig tungt for pust og hodet. Jeg slet så med å puste, noe som førte til en lettere hodepine og jeg drakk nok vann, så tror ikke det kan ha noe med for lite væskeinntak. 

-Har dere noen idè om hva du kan gjøre når du er trøtt og ikke har nok fantasi til å finne på noe?

---Ragnfrid---

Kvelden

 • 04.01.2013 - 16:38

Klokken nærmer seg raskt fem og det er ikke lenge før kvelden sitter i annmarsj. Det er få planer for kvelden, så blir ikke utrolig mye jeg kommer til å gjøre. Snart er det middag, og dagens rett er spagetti med kjøttsaus. Nam, nam.  Miriam har bursdag i morgen og fyller 2år (skal si tiden går fort). Heller er det ikke lenge før søknadsfrist på vgs er. 1.mars er den. Har ennå ikke fått noe brev i posten heller. Noe som er viktig for vgs søknaden. Jeg krysser fingrene på at det ikke er lenge til det havnet ett i posten. 

Mer er det ikke å si akkurat nå.

-Hva skal dere gjøre i kveld?

Miriam er så snill at hun deler ostepopen sin med meg (jeg liker det ikke, men er så moro å se hun le seg halvt i hjel).Er ikke jeg bare så pen med Miriam sin bursdagskrone? jeg misunner hun å være liten, særlig det å gå med "My little ponny" dekorasjoner på kronen sin. Hehe. Man er bare ong en gang i livet.

---Ragnfrid---

Snøen smelter?

 • 04.01.2013 - 12:25

Været ute er svært rart om dagene. Først kan det snø opptil flere centimeter, men den andre dagen kan det regne så mye at snøen smelter og blir til glatt is. Vinter er ikke den fineste tiden i året, og jeg er blandt de som avskyr den. Det er moro å stå slalom, men ikke annet. Kulden og enda mer kulde er blandt de tingene jeg liker minst med vinteren. Hadde det bare vært noen få grader varmere ville jeg vært mer tilfreds hver gang jeg var utenfor døren. 

Det er den tiden av året hvor jeg sitter mest innendørs, fordi jeg ikke kan fordra det iskalde været. Når jeg var liten var vinteren det aller beste med å leve, men når jeg ble større var det ikke slik lenger. Nå sitter jeg inne, drikker te og holder meg mest mulig under dyna når jeg kan. Vinteren er ofte det som gjør dagene grå og deprimerende for meg, for som oftest er det ingenting å gjøre verken innenfor eller utenfor utgangsdøren. 

"Her kommer vintern, her kommer den kalde fine tida" (Jokke og Valentinerne) in my ass. Den meningen om denne tiden av året er hva som ikke passer seg inn mellom mine ørekanaler. Greit nok vi har forskjellige meninger, men står for mitt. 

(Kilde: Google)

Om man tar ett godt blikk på dette bilde, tenker hodet mitt "Wow! Så fint det er der. Dit vil jeg gå å hoppe i snøen, rulle meg rundt og bare ha det moro." I virkeligheten er vintern stygg, sølete og ukoselig. I byen finnes det ingen steder hvor vinteren ser ut som et paradis. Få steder har jeg vært i mitt liv hvor den tanken slår ned i hodet på meg. 

(Kilde: Google).

Om man tar ett blikk på dette bildet, vil man oppdage det som er å finne i byer. Søle, gris og slafs. Ikke rart byfolk har så dårlig innstilling til vintern. Som i mitt tilfelle. Si meg èn ting som er povitivt med en vinter i byen? For jeg kan ikke se noen.

---Ragnfrid---

Tidlig hjemme fra skolen.

 • 04.01.2013 - 11:26

En tidlig dag hjemme fra skolen. Er ikke så lenge siden jeg kom hjem, men det føles lenge nok. Jeg er fremdeles sliten, og det sitter mer i kroppen når man er forkjølet. Det er ikke godt og jeg kan føle kroppen min ikke yter 100% som før jeg ble syk. Jeg har ikke tegn til feber lenger, så antar den værste perioden av "sykdommen" er over. Men nå om dagen er det så utrolig mye snakk om den svineinfluensaen blandt media igjen, så må innrømme det svirrer litt tanker i hodet på meg om hva jeg kan være smittebærende for.

Forkjølelse er noe jeg har mer eller mindre konstant hele året, men denne gangen har jeg følt på kroppen at det er verre enn til vanlig. Det er sikkert ingenting å være totalt redd for, men tanken har slått meg på ett vis. Men jeg føler meg mye bedre enn jeg gjorde i ferien og er allerede litt bedre enn jeg var i går. Det kan jo tolkes som en bra ting. Jeg håper så mye på at jeg ikke blir sittende med denne plagsomme forkjølelsen i flere uker fremover. Det har hendt før, men det er noe man ikke ønsker.

(Må si jeg er fornøyd med kameraet mitt, det lager så utrolig mye bedre kvalitet på bildene enn det forje jeg hadde).

 

Siden jeg er tidlig hjemme fra skolen, er det ikke mye å gjøre. Det som til vanelig er en hel skoledag på seks timer ble i dag ti korte minutter med samtale om en tekst jeg har lest til lekse. Det er kjedelig når man ikke helt kan finne ut hva du vil gjøre, og det særlig når man bor på en plass som meg. Nesten en time unna dine nærmeste klassekamerater. 

 

---Ragnfrid---

Sesongstart.

 • 03.01.2013 - 22:43

Jeg er så glad. Nå kan jeg endelig fokurere på hverdagen fullt ut. Mandag blir første episode publisert på TV igjen. Hotel Sæsar har sessongstart til mandag, og ærlig må jeg si jeg gleder meg som en liten unge. Det er tross alt min favoritt tv-serie som har pågått siden 1998. Det er 15 år siden det. Jeg ble født året før og var bare ett år da det tok over Tv på tv2. Det er nesten utenkelig at mange nesten av blitt totalt avhengige av serien. Selv klarer jeg ikke forestille meg en hverdag uten. Jeg er litt heldig da som kunne se episoden på Sumo i dag.

 

---Ragnfrid---

Lese dager...

 • 03.01.2013 - 21:38

Vet jeg er sient ute med bloggingen i dag, men skolearbeid kommer først på prioriteringslista uansett hvor lang tid det må ta. Så jeg har sittet en god stund nå å lest på det jeg skal snakke om i morgern når det er høring i Engelsk fordypning. Jeg er ikke den som husker alt utenatt første forsøk, så jeg er nødt for å lese gjennom det en gang til før jeg legger meg godt tilrette under dyna for natten. Ikke nok med det, men lærerne måtte jo sette prøve muntelig neste uke, så blir plenti av lese dager da også. Ofte lurer jeg på hvor mye jeg  lese før jeg dør. Det er ikke den første tanken som slår inn i hodet på meg hver gang jeg kjeder meg.


(Ren informasjon: Jeg er kjempe trøtt og utslitt i dag, så er ikke verdens meste "Happy" jente i dag. Men prøver og ikke la det gå ut over resten av verden).

Heldigvis har jeg ikke oppmøte før halv ti i morgen tidlig. Blir litt godt for kropp og helse å sove litt lenger i morgen. Om det bare er en halv time spiller ingen rolle, for hvert minutt er super deilig. Det er ikke lenge til det er helg, og da er det tid for å ligge lenge i senga om morgnen. 

Jeg fikk det nye Topp i posten i dag. Er ikke så mye jeg kan si om det ennå, for jeg har ikke rukket å lese annet enn horoskopet mitt (er litt moro å lese det). ---Ragnfrid---

Godt nyttår.

 • 02.01.2013 - 19:34

Det er ikke lenge før jeg tenker kvelden, men før det ville jeg stikke innom å ønske dere et riktig godt nyttår. Jeg har ikke fått anledning til å si det tidligere og ville få det frem nå. Jeg klikker fremdeles litt på nettet, men det er bare slike dager en har. I morgen er det tid for å begynne med gym igjen og jeg skal yte mitt beste frem til semesteret er omme. Vi har ikke fått tilbake karakterkortene våre ennå, så jeg gleder meg til å få mitt. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til å bli positivt overrasket når jeg får det. Nå skal ikke jeg begynne å bable mer om skole ting, for jeg er helt sikker på at det er flere av dere der ute som er møkk lei det. 

Men som nevnt, vil jeg bare ønske dere et godt nyttår.

---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no