Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Vinner av månedens blogg

 • 01.05.2014 - 15:32

De aller fleste som kommer fra hjemstedet mitt vil kjenne igjen Nicolea. Hun har vært frem og tilbake på mange forskjellige blogger, og hun har tidligere også vært linket her på bloggen, men da med sin forige blogg. Nicolea blogger om alt som interesserer henne. Sminke, mote og alt det der. Likevel vil jeg nok tro at hun elsker å lage videoblogger, for det er hva vi finner mest av. Slik jeg kjenner Nicolea er hun en drit kul og morsom jente alle faller for, og dette gir hun tydelig utrykk for gjennom bloggen sin også.

Når jeg vurderer hvilke blogger som skal linkes på bloggen ser jeg etter blogger med struktur or orden framfor alt. Dette mener jeg Nicolea mestrer på sin blogg. Det er store bilder med god kvalitet og det er masse interessant å lese om og en hver som leser bloggen vil skjeldent kjede seg. Jeg håper dere tar dere bry til å kikke innom bloggen til Nicolea, for den er verdt å lese.

Bloggen hennes finner du <<HER>>

 

Vinner er kåret - Ble det deg?

 • 01.04.2014 - 14:58
Da er det 1. April, hvilket vil si at en ny vinner er trukket til å ta over tittelen som Månedens blogg. Til nå har det stort sett bare vært rosabloggere og lignende blogger som har fått tittelen, men denne gangen ønsket jeg å gi det en liten vri. Selvfølgelig så jeg på de grunnleggende tingene som:

 • Ryddig design.
 • Stor oppløsning på bilder.
 • Jevnlig publisering av blogginnlegg.
 • Interessante innlegg.
 • Lesbare fonter.

 

Maren er 16 år, kommer fra Nes i Buskerud og blogger om sitt utvekslingsår i Kansas. Litt annerledes enn hva mesteparten av andre bloggere skriver om, men Månedens blogg er hun blitt. Gratulerer! 

NB - Alt du trenger å gjøre er å sende inn et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen. 

Bloggen til Maren kan du besøke <<HER>>

 

 

 

 

 

Bildekilde: http://marenikansas.blogg.no/

Meld deg på!

 • 23.03.2014 - 19:53

Tenk at en ny måned snart er over. Det minner meg om at det snart er på tide med en ny runde med Månedens Blogg, eller hva? Er du interessert i å få akkurat din blogg linket, vel, da burde du melde deg på før du glemmer muligheten. 
Linkerunde

 • 24.02.2014 - 13:42

Den tiden vi ikke har internett hjemme, skal jeg prøve mitt beste på å bruke fritiden vi har på skolen til å poste minst ett innlegg hver dag. Jeg kan ikke love veldig "fancy" innlegg som jeg vanligvis skriver, med bilder og greier, men jeg skal forsøke. Nå har jeg tatt ferien min, og det er virkelig ikke min feil at internettet ennå ikke er på plass hjemme. Jeg skal selvfølgelig skrike ut med en gang nettet er på plass. Frem til da får vi smøre oss selv med tålmodighet. Det er ingenting jeg får gjort med situasjonen uansett. Jeg håper de av dere som har hatt vinterferie har brukt ferien godt, og hatt det like morsomt som meg. Ville vært morsomt om du kunne dele litt av din ferie med meg også.


Siste sjanse!

 • 01.02.2014 - 15:29
Vil du bli linket?

 • 27.01.2014 - 06:51Vinner av månedens blogg

 • 01.01.2014 - 20:02


(Kilde:http://espero.blogg.no/)

Siden ferre og ferre melder seg på linkerundene mine, blir valget ofte enkelt når jeg er på jakt etter blogger å linke. Denne måneden ble valget like enkelt som sist, og jeg vil gratulere Astrid Alme med titelen som månedens blogg denne gangen. Det første jeg forelsket meg med ved bloggen til Astrid er de detaljerte og ekstremt bra redigerte bildene hennes. Så får hun et pluss på at bildene også har veldig bra kvalitet. Jeg liker også at bloggen er oversiktelig og ryddig på alle måter. Derimot får hun et minus for at du ikke får sendt venneforespørsel til hennes blogg. Dette burde du kanskje få fikset på til senere. 

På bloggen skriver Astrid blant annet om hverdagen med kronisk utmattelsessyndrom og interessen hun har for foto. Synes du at bloggen til astrid hørtes spennende ut? Klikke <HER> da vel!

NB! - Alt du trenger å gjøre nå er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen.

 
Vil du bli linket?

 • 25.12.2013 - 14:06Vinner av månedens blogg

 • 02.12.2013 - 08:08


Kilde: http://ebsk.blogg.no/

Den heldige vinneren av månedens blogg ble Eli-Birgithe som blogger om alt fra mote, klær, sminke, foto, trening og skole. Hun studerer medier og kommunikasjon, så vi har noe til felles. Bloggen til Eli-Birgithe er lys og har et ryddig og veluttenkt design. Hun bruker bilder med stor oppløsing og ser ut til å trives på bloggen sin. Blir dere fristet til å klikke dere videre til bloggen, kan du trykke <HER>

NB! - Det eneste du trenger å gjøre nå er å sende et bilde av deg selv til min e-mail adresse affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen.

 

 

Ble du ukens blogg?

 • 29.10.2013 - 17:48


(Kilde: http://remimiguez.blogg.no/)

Vinner av ukens linkerunde ble den kjekke guttebloggeren Remi Miguez (18). På bloggen til Remi får vi innblikk i hans hverdag og den spektakulære fritide. Det som ga størst inntrykk på meg med bloggen var ærligheten og åpenheten Remi legger i innleggene sine. Bloggen er veldig behagelig å lese, for designet er lyst og inneholder bilder med stor oppløsning. Dette er noe alle lesere liker, og selvfølgelig et "must". 

Bloggen til Remi kan du besøke <HER>

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen min. 

 
Meld deg på!

 • 28.10.2013 - 18:05Vinner av linkerunde uke 41

 • 07.10.2013 - 19:36


(kilde: http://madeleined98.blogg.no/)

Denne ukens heldige vinner av linkerunden ble Madeleine (15) fra Asker. Hun har blogget siden august og gjennom bloggen oppdager vi interessen for mote og foto. Hun skriver også om sin hverdag, noe som gir en fin variasjon i bloggen. Valg av design har kommet i gode hender, det er lyst, ryddig og svert behagelig å se på. Madeleine er også flittig med bruk av stor oppløsning på bilder, og man kan lett se hun legger arbeid i å få bloggen seendes best ut. 

Besøk bloggen til Madeleine ved å klikke <HER>

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av eg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen.

Dersom din blogg ikke vant denne ukens linkerunde, kan du alltids melde deg på neste gang.

---Ragnfrid---

Vil du bli linket?

 • 05.10.2013 - 22:00Vinner av linkerunde uke 38

 • 22.09.2013 - 12:50


(Kilde:http://photoandeditor.blogg.no/)

Ukens heldige vinner av linkerunden ble Tonje (20) fra Drammen. Bloggen hennes byr på masse foto, noe som sier meg at det er dette hun brenner for. Bloggen har et veldig ryddig og gjennomtenkt design, noe som gjør at det ikke er for slitsomt å se på. Bruk av bilder med stor oppløsning synes jeg hun får til veldig bra. Det jeg kan sammenligne litt med min egen blogg er bruken av samme designer. Soulmates liksom! Bloggen kan du besøke <HER>

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen min. 

 

---Ragnfrid---

VIl du bli linket?

 • 21.09.2013 - 20:56

Er ikke meningen å plage dere, men jeg vil bare minne dere på linkerunden som er pågående på bloggen. Vinner trekkes i morgen. Så om du ennå ikke har meldt deg på, men likevel har litt lyst. MELD DEG PÅ! 

Du kan melde deg på ved å klikke <HER---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 17.09.2013 - 23:09Vinner av linkerunde uke 37

 • 15.09.2013 - 19:02

(kilde:http://gastricsleeveoperasjon.blogg.no/)

Ida Kristine Eikenes ble ukens heldige vinner av linkerunden. Bloggen har et ryddig og lyst design med mange av de samme kvalitetene som hvilken som helst annen blogger, men det som dro meg inn i bloggen var historien hennes. Det å skrive om livet sitt er en ting, men å skrive om en overgang fra 126kg til 63kg er helt utrolig. Selv jeg vet hvor mye selvtillitt det kreves, og jeg synes hun er kjempe modig. Kanskje det er derfor jeg fant en så stor interesse i bloggen hennes. Bloggen kan du besøke <HER>...

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen min.

Om du ikke ble ukens heldige vinner kan du alltids melde deg på neste gang.

---Ragnfrid---

Linerunde

 • 06.09.2013 - 21:15
Vinner av linkerunden uke 35

 • 01.09.2013 - 13:23


(Kilde; http://sunnivaelvevold95.blogg.no/)

Ukens heldige vinner av linkerunden ble Sunniva (18) fra Bardufoss. Sist gang jeg var innom bloggen hennes, som nå er blitt en god stund siden, var bloggen helt annerledes. Fra mitt syn da, lignet bloggens utseende på noe en nybegynner ville ha satt sammen. Nå har hun nytt design, ny header og alt er oppgradert til et høyere nivå. Dette mener jeg er liker. En blogger som viser leserne sine at hun bryr seg om bloggen. 

Dere kan besøke bloggen til Sunniva ved å klikke <HER

NB! - Alt du trenger å gjøre er åsende et bilde av deg til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen.

---Ragnfrid---

Vil du bli linket?

 • 31.08.2013 - 17:30

Nå må dere ikke glemme at vinner av linkerunden kåres i morgen. Så om dere ønsker bloggen deres linket en hel uke. Meld dere på! Hva har dere å tape på det? Lykke til alle sammen! For å melde dere på kan dere klikke <HER>.. 

NB! - Det er ikke lov å melde seg på i dette innlegget.---Ragnfrid---

Linerunde

 • 28.08.2013 - 17:13Vinner av linkerunden uke 34

 • 25.08.2013 - 12:36


(Kilde: http://iselinrenee.blogg.no/)

Ukens heldige vinner av linkerunden ble Iselin Renee 23 år fra Drammen. På bloggen hennes får vi se hennes interesse for foto. Det går veldig mye i planter, dyr og mennesker. Det beste med denne bloggen er det stilige og ryddige designet med bruk av bilder med stor oppløsing. For meg var dette en veldig interessant blogg å lese, og jeg håper den vil falle i smak hos dere også. BLoggen hennes kan du besøke HER (link).

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen.

 

---Ragnfrid--- 

Linkerunde

 • 21.08.2013 - 13:10

Siden skolen er på'n igjen, er det vel også på tide å begynne med linkerundene igjen. Meld dere på! Vinner av linkerunden

 • 15.07.2013 - 20:05

(Kilde:http://memoria.blogg.no/)

Carina 23 år fra Berum ble den heldige vinneren, og har nå vunnet linking helt fram til skolestart. Gratulerer så mye! På bloggen til Carina får vi møte hennes interesse for mote, sminke og foto. Bloggen har et enestående design som er behagelig å se på. Hun gjør en bra ting ved å ha stor oppløsning på bilder og en lesbar skrift. Det at bloggen hennes er veldig ryddig gjør at det automatisk er interessant å lese det hun skriver om. Bloggen til Carina kan finner du HER (link).'

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemargen.

 

---Ragnfrid---

 

Vil du bli linket?

 • 13.07.2013 - 18:57

Denne sommeren regner jeg med at det blir mindre bloggging. Mest fordi jeg ikke tenker stort på den når jeg koser meg så mye som jeg gjør. Likevel ønsker jeg ikke fjerne linkerunden jeg har pågående lenger ned på siden. Jeg tenker det er bedre å ha sommerens blogg fram mot skolestart 19. august. Om dere er interesserte kan dere melde dere på HER (link). Jeg tenker nok jeg trekker vinneren i morgen eller på mandag. 

 

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 03.07.2013 - 21:13Vinner av linkerunden uke 26

 • 30.06.2013 - 11:39

(Kilde: http://tattavkvinnene.blogg.no/)

Denne ukens heldige vinnere ble Sara og Marthe. De er to jenter på 19 og 20 år som studerer i Oslo og deler en blogg sammen. På bloggen får vi innblikk i deres hverdag, interesser og hvem de er. Bloggen har et fint og ryddig design med kvalitet og bilder med stor oppløsning. Bloggen til disse nydelige jentene finner du HER (link) eller ved å klikke deg dit gjennom sidemenyen. 

NB! - Alt dere trenger å gjøre er å sende et bilde av dere selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen. 

Om du ikke ble ukens heldige vinner kan du alltids komme tilbake og melde deg på neste gang. 

---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 29.06.2013 - 23:01

Jeg stikker bare innom for å minne dere på linkerunden som pågår. Skynd dere og meld dere på, vinner trekkes i morgen. Linkerunden kan du finne HER (link) og det er ikke lov å melde seg på i dette innlegget. Ønsker dere alle masse lykke til og håper dere storkoser dere resten av kvelden / natta.---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 26.06.2013 - 20:53Vinner av linkerunden uke 25

 • 23.06.2013 - 13:47

(kilde: http://emiliener.blogg.no/)

Emilie - Therese ble denne ukens heldige vinner. Hun har tidligere vært ukens blogg, men siden den gang har hun startet en ny blogg. Denne nye bloggen fortjener like mye oppmerksomhet som hennes gamle. På bloggen får vi innblikk i hennes hverdag, klesstil og interesser. Bloggen har et lyst og ryddig design og det er enkelt å lese hva som står i innleggene. Om du ble nysgjerrig kan du besøke bloggen hennes HER (link), eller ved å klikke deg dit gjennom sidemenyen. 

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen. 

Om du ikke ble ukens heldige vinner er det alltids lov å melde seg på igjen  neste gang. 

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 19.06.2013 - 20:57Vinner av linkerunden uke 24

 • 16.06.2013 - 13:54

(Kilde: http://aep.blogg.no/)

Anette 15 år fra Sarpsborg ble denne ukens heldige vinner. Hun interesserer seg for foto og webdesign, noe vi lett kan se gjennom bloggen hennes. Bloggen har et gannske lyst design og passelige store bilder. Det er ganske enkelt å lese det som står der og veldig enkelt å følge med. Om du ble nysgjerrig finner du bloggen hennes HER (link), eller så kan du klikke deg dit gjennom sidemenyen. 

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv ttil affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen min. 

Om du ikke ble ukens heldige vinner kan du alltids komme tilbake og melde deg på neste gang. 

---Ragnfrid---


Linkerunde

 • 13.06.2013 - 16:46Vinner av linkerunden uke 23

 • 09.06.2013 - 11:56


(Kilde: http://marty95.blogg.no/)

Martine (18år) fra Tvedestrand ble den heldige vinneren av ukens linkerunde. Første inntrykket av bloggen hennes var drit bra og jeg fikk lyst til å myse gjennom hele bloggen (som jeg også gjorde). Designet er veldig lyst og åpent og bildene ser ut til å være på en størrelse mellom 750px - 800px. Jeg fikk et inntrykk av at hun interesserer seg for mote og venner. Det var litt vanskelig å finne ut de små faktaene om henne siden hun mangler sidemeny på designet. Totalt sett er denne bloggen verdt å ta en tur innom. Bloggen finner du HER (link). Du kan også finne bloggen gjennom sidemenyen.

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen.

Om du ikke ble ukens heldige vinner kan du alltids melde deg på igjen neste linkerunde. Bedre lykke neste gang. 

---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 08.06.2013 - 16:13

Siden det er lørdag vil jeg minne dere om linkerunden som pågår på bloggen. Vinner trekkes i morgen og om du ikke har fått meldt deg på enda klikker du deg inn HER (link). Det er ikke lov å melde seg på i dette innlegget. Lykke til kjære dere :) 

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 05.06.2013 - 21:54Vinner av linkerunden uke 22

 • 02.06.2013 - 12:45

(Kilde: http://rikkesnuppa.blogg.no/)

Den heldige vinneren av denne ukens linkerunde ble Rikke Bjerke. Hun er ei jente som er to år eldre enn meg og kommer  fra Rjukan. Nå er hun bosatt i Hovin og bor på landet sammen med kjæresten sin Jan Olav og alle hestene sine. På bloggen skriver hun for det meste om hverdagen sin og hvordan hun opplever den. Hun skrev på linkerunden at hun ønsker mindre fordommer mot seg og at dette var hovedsakelig derfor hun ville vinne. Jeg har kjent Rikke i 10 år og vet hva hun sliter med og hva for en gøyal person hun er. Bloggen har et veldig åpent og oversiktelig design med masse variasjon av bilder og tekst. Bloggen kan du finne HER (link), eller ved  å klikke deg videre gjennom sidemenyen.

NB! - Alt du renger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen.

Om du ikke ble ukens heldige vinner kan du komme tilbake og melde deg på neste gang. 

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 29.05.2013 - 19:40Vinner av linkerunden uke 21

 • 26.05.2013 - 11:20

16 mars 2013_8 copy copy

(Kilde: http://www.ulrickealette.com/)

Ulricke Alette Mathisen er den heldige vinneren av denne ukens linkerunde. Hun er 22 år og kommer fra Bergen og på bloggen hennes får vi innblikk i hennes reiser, opplevelser og alt som faller inn. Hun skriver også om kjerlighet, tanker og livet. Selvfølgelig er hun også glad i mote, som veldig mange bloggere er. Hun har et veldig morsomt og stilig design med lyse-rosa nøyanser og bloggen er veldig enkel å lese. Du kan besøke bloggen hennes HER (Link), eller ved å klikke deg inn via sidemenyen. 

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen min.

Om du ikke ble ukens heldige vinner kan du alltids melde deg på neste linkerunde. 

---Ragnfrid---


 

Linkerunde

 • 23.05.2013 - 21:11Vinner av linkerunden uke 20

 • 19.05.2013 - 13:30

Den heldige vinneren av denne ukens linkerunde ble Line. Hun er 19år og kommer fra Brønnøy, og på bloggen kan vi følge henne gjennom hennes hverdag. Hun har ennå ikke fått opp header og profil, men jeg antar hun har en interesse for foto siden bildene hun legger ut set ut til å bli lagt mye arbeid i. Hun nevnte på linkerunden at hun har startet en ny blogg og ønsker gjerne å få tilbbake sine gamle lesere, om ikke nye også. Bloggen har et ganske åpent og lyst design med lettleste tekster og god kvalitet på bilder. Bloggen hennes kan du besøke HER (link), eller ved å klikke deg inn i sidemenyen. Har desverre ikke noe bilde av henne, for hun har høyreklikksforbud på bloggen hennes. 

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen.

Om du ikke ble ukens heldige vinner kan du alltids komme tilbake neste linkerunde og melde deg på.

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 16.05.2013 - 21:07Vinner av linkerunden uke 19

 • 12.05.2013 - 11:00


(Kilde: http://sarakirkeby.blogg.no/)

Den heldige vinneren av denne ukens linkerunde ble Sara fra Oslo. Hun er 17 år gammel og interesserer seg for fotografi og mote. I stor grad er det også dette vi får se gjennom bloggen og det er veldig moro å lese om dette. Bloggen har et lyst og åpent design med gjevnlige oppdateringer. Hun startet bloggen sin i mars, så hun har ikke blogget særlig lenge. Bloggen hennes kan du besøke HER (link) eller ved å klikke deg inn via sidemenyen.

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen.

Om du ikke ble ukens heldige vinner kan du alltids melde deg på neste linkerunde :)

---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 11.05.2013 - 22:54

Da vil jeg bare minne dere om linkerunden som pågår på bloggen, vinner trekkes i morgen og dere kan melde dere på HER (link). Det er ikke lov å melde seg på i dette innlegget. Lykke til!

 

---Ragnfrid---

 

Linkerunde

 • 08.05.2013 - 20:00Vinner av linkerunden uke 18

 • 05.05.2013 - 09:58

(Kilde:http://mtv.blogg.no/)

Den heldige vinneren av denne ukens linkerunde ble Marte fra Andebu. Hun er en 14 år gammel jente som blogger om alt for det meste, men hun blogger ikke bare for å blogge. Dette ser jeg at hun har en interesse for. Design og header er lyst og versiktelig slik de aller fleste av oss ser etter på en blogg. Om dere ennå ikke har lest denne bloggen burde dere vurdere det før dere klikker dere videre. Bloggen hennes er å finne HER (link) eller ved å klikke på bildet i sidemargen.

NB - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen min.

Om du ikke ble ukens heldige vinner er det alltid muligheter for å melde seg på neste linkerunde.

---Ragnfrid---

 

 

Minner om linkerunde

 • 04.05.2013 - 16:48

Da er det på tide å minne dere om linkerunden som pågår. Vinner trekkes i morgen og jeg håper så mange som mulig melder seg på. Det er ikke lov å melde seg på i dette innlegget, men dere finner linkerunden HER (link).---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 01.05.2013 - 20:47Vinner av linkerunden uke 17

 • 28.04.2013 - 09:54


(Kilde: http://www.nicoleaaa.blogg.no)

 

Nicolea Konton ble den heldige vinneren denne uken. Hun er ei kjempe søt jente med en varm personlighet fra Rjuan, så vi kjenner hverandre. Hun flyttet til kongsberg for en stund siden og har startet opp ny blogg siden da. På bloggen hennes kan du lese om alt fra klær, sminke, hverdag og mote og litt sånn forskjellig egentlig. Hun er en av de få menneskene jeg kjenner som vet å lage moro og sprell uansett hvor man er. Bloggen hennes er veldig lys og har store bilder og passe stor skrift i innleggene, så det er ikke noe problem å følge med på bloggen hennes. Nicolea sin blogg kan du finne HER (Link), eller ved å klikke på bildet i sidemenyen.

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et søtt bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen min.

Om du ikke ble den heldige vinneren er det alltids lov å komme tilbake å melde seg på neste linkerunde.

---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 27.04.2013 - 14:35

Jeg synes det er så typisk at alt skal snu på hodet hver helg. Jeg våknet til sol og blå himmel og nå regner det. Jeg hadde egentlig tenkt meg en tur til pappa i dag, men siden han vet om Norton fristen var det ikke noe hastverk med det. Det kan hende jeg stikker til han selv om, men jeg får se an dagen først. Hjemme skjer det ikke mye, men jeg har laget ferdig introen til "Mitt kjedelige liv" serien som pågår på bloggen. Jeg ble veldig fornøyd med den så jeg håper dere blir det samme. Nå skal jeg ta meg litt å spise, for jeg har ikke spist siden jeg sto opp. Kos dere videre med dagen.

PS: Jeg minner også om linkerunden. Den finner du HER (link). Vinner trekkes i morgen. Det er ikke lov til å melde seg på i dette innlegget. 

 

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 24.04.2013 - 21:34Vinner av linkerunden uke 16

 • 21.04.2013 - 11:39

,m.(Kilde:http://bbs95.wordpress.com/)                                                                                                                                                    

Den heldige vinneren av denne ukens linkerunde ble Benedikte. Hun har tidligere vært ukens blogg her, men da blogget hun på benediktebs95.blogg.no. Etter hun slettet kontoen der, gikk hun tilbake til wordpress, der hun blogger i dag. Hun skriver fremdeles om vegen ut av depresjon og sosial angst, men mer i positive retninger. Siden sist gang har hun forandret seg til et mer positivt og energisk menneske. Benedikte er også en stor insperasjon for meg og det sier litt når jeg leset absolutt alle innleggene hennes. Dette er en blogg verdt å lese nok en gang. Bloggen hennes finner dere HER (link) eller ved å klikke på bildet i sidemenyen.

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et fint bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen.

Om du ikke vant denne ukens linkerunde er det fullt mulig å melde seg på igjen neste gang. 

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 17.04.2013 - 21:55Vinner av linkerunden uke 15

 • 14.04.2013 - 12:02


(kilde: http://cesiliegm.blogg.no/)

Vinneren av linkerunden uke 15 er Cesilie Grananne Matberg fra Verdal. Hun er 17 år gammel og blogger om det meste fra outfit, fashion, trening og sko samlingen sin. Bloggen hennes består av et ganske enkelt og lyst design med store bilder og lesbar skrift. Hun har blogges siden september 2009 og ser ut til å ikke bare blogge for å blogge, men like det. Dette er en blogg det deffinitivt er verdt å besøke. Bloggen hennes kan du finne HER (link), eller ved å klikke på bildet i sidemenyen.

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemenyen min.

Om du skulle være så uheldig å ikke vinne denne ukens linkerunde kan du alltids melde deg på igjen neste uke.

---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 13.04.2013 - 14:10

Da er tiden inne for å minne dere om linkerunden som pågår. Fristen er i dag siden vinner trekkes i morgen. Så om dere ønsker en sjanse er det bare å forte seg med å melde seg på. Linkerunden finner du HER (link). Det er ikke lov å melde seg på i  dette innlegget. Må dere ha en god dag videre søste dere.

 

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 10.04.2013 - 15:36

Vinner av linkerunden uke 12 og 13

 • 31.03.2013 - 17:13

(Kilde: http://iselinilsen.blogg.no/)

Den heldige vinneren av linkrunden for uke 12 og 13  ble Iselin Nilsen. Hun er en 15 år gammel jente fra Oppegård og interesserer seg for mote, gutter, sunn kosthold og venner. Bloggen hennes har et ganske stort og åpent design med lyse toner og bilder på rundt 900 - 1000px. Slik jeg har fått inntrykk av er hun en søt og trivelig jente. Det er verdt å stikke en tur innom bloggen hennes som du finner HER (link)

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et fint bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemargen min.

Om ikke du ble ukens blogg kan du alltids melde deg på neste linkerunde som publiserer onsdag om to uker. Bedre lykke neste gang. 

 

Minner om linkerunde

 • 23.03.2013 - 10:03

Da er jeg her igjen for å minne dere om linkerunden som pågår. Du kan melde deg på HER (link). Vinner kåres i morgen og det er ikke lov til å melde seg på i dette innlegget. 

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 20.03.2013 - 18:44

Alt du trenger å gjøre:

 • Skrive bloggadressen din i kommentarfeltet
 • Begrunne hvorfor du ønsker å bli ukens blogg
 • Follow meg på Bloglovin (må ikke, men er en fordel)

 

---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 11

 • 17.03.2013 - 11:04


(Kilde: http://chf2000.blogg.no/)

Vinner av denne ukens linkerunde ble Celina. Hun er en 12 år gammel jente fra Bergen som er interessert i fotball og er en Brann supporter. Hun beskriver seg selv som en veldig positiv jente og dyreelsker, og blogger om det som faller inn. Bloggen hennes har et lyst og behagelig design med store og detaljerte bilder. Om det er en blogg verdt å stikke innomm denne uken er det Celinas. Bloggen hennes er å få tak i HER (link) eller ved å klikke deg inn på bildet i sidemargen.

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende ett søtt bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemargen min.

Om du ikke vant denne uken er det alltid lov å melde seg på for neste ukes linkerunde som publiseres førstkommende onsdag. Bedre lykke neste gang. 

---Ragnfrid---

 

Minner om linkerunde

 • 16.03.2013 - 11:00

Da vil jeg nok en gang minne dere på ukens linkerunde. Du kan melde deg på HER (link). Det er ikke lov til å melde seg på i dette innlegget, men som nevnt er det ingen som har meldt seg på ennå. Vi får se om det blir nok en uke uten ukens blogg.

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 13.03.2013 - 15:47

 

Alt du trenger å gjøre:

 • Skrive bloggadressen din i kommentarfeltet
 • Begrunne hvorfor du ønsker å bli ukens blogg
 • Follow meg på Bloglovin (må ikke, men er en fordel)

 

---Ragnfrid---

 

Minner om linkerunde

 • 09.03.2013 - 18:08

Da er det snart tid for kåring av ukens blogg, men ingen påmeldte fram til nå. Alle har en god sjanse engentlig så stå på. Dere finner linkerunder HER (link)

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 06.03.2013 - 19:49

Alt du trenger å gjøre:

 • Skrive bloggadressen din i kommentarfeltet
 • Begrunne hvorfor du ønsker å bli ukens blogg
 • Follow meg på Bloglovin (må ikke, men er en fordel)

 

---Ragnfrid--

Vinner av linkerunden uke 9

 • 03.03.2013 - 10:10


(Kilde: http://xdovlandx.blogg.no/)

Oda Merete Dovland ble den heldige vinneren av denne ukens linkerunde. Hun er en 15år gammel jente fra Evje, og blogger om sin hverdag, mote og diverse andre ting som dukker opp. Hun driver med photoshoots og har "verdens beste kjæreste" som hun selv nevner. Bloggen hennes har vært registrert i snart fem måneder, og på den korte tiden må jeg si jeg er svært imponert over hvordan hun takler bloggen sin. Bloggen hennes kan du finne HER (link), eller ved å klikke deg inn på bilde i sidemargen.

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende ett søtt bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemargen min.

Om du ikke vant denne ukens linkerunde kan du alltids melde deg på neste ukes linkerunde som blir publisert på onsdag. 

---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 02.03.2013 - 14:26

Hei søte lesere!

I morgen trekker jeg vinner av denne ukens linkerunde. De som ikke har meldt seg på ennå kan få sjansen til å melde seg på HER (link). Lykke til alle sammen. Må dere kose dere kjempe mye idag. 
---Ragnfrid---

 

Linkerunde

 • 27.02.2013 - 18:13

 

Alt du trenger å gjøre:

 • Skrive litt om hvorfor du vil bli ukens blogg
 • Skrive bloggadressen din i kommentarfeltet
 • Follow meg på Bloglovin (må ikke, men kan være en fordel)

---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 8

 • 24.02.2013 - 17:12


Kilde: http://viildes.blogg.no/

Vinner av denne ukens linkerunde er Vilde. Hun er en 15år gammel jente fra Nesodden og ser ut til å akkurat ha startet opp bloggen sin. Ut i fra det hun har blogget om ser hun ut til å være en fersk rosablogger som er fasinert av blandt annet Justin Bieber. Alle nye bloggere trenger en varm velkommst. Bloggen hennes finner du HER (link), eller ved å klikke på bilde under ukens blogg i sidemargen.

NB! Alt du trenger å gjøre er å sende et søtt bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemagen.

Om du ikke vant denne ukens linkerunde kan du alltids melde deg på igjen til neste ukes linkerunde som legges ut på førstkommende onsdag.

Bedre lykke neste gang.

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 20.02.2013 - 20:17

 

 

Alt du trenger å gjøre:

 • legge igjen bloggadressen i kommentarfeltet.
 • Skrive litt om hvorfor du ønsker å vinne
 • Follow meg på Bloglovin (frivillig men kan være en fordel)

 

---Ragnfrid---

 

Vinner av linkerunden uke 7

 • 17.02.2013 - 10:55


(kilde) julieviktoriaa.blogg.no 

Vinneren av linkerunden uke 7 ble Julie Viktoria - En jente på 15år som blogger som alt fra mote, kosmetikk, inspirasjoner og det som faller inn. Hun er en søt rosablogger som ser ut til å legge mye vekt på å få bloggen gå rundt så bra som mulig. Hun har et lyst og fint design på bloggen som gjør at det ikke er slitsomt å lese det hun skriver og hun er veldig ryddig av seg og bruker store bilder med bra kvalitet. Det er verdt å ta en tur innom bloggen. Bloggen finner du HER (link). 

NB! Alt du trenger å gjøre er å sende et søtt bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som jeg kan bruke i sidemargen.

Om du ikke vant denne ukens linkerunde kan du melde deg på for neste ukes linkerunde på onsdag. Bedre lykke neste gang. 

---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 16.02.2013 - 14:51

Vinner av linkerunden kåres i morgen. Så om du ønsker å være med kan du melde deg på HER (link) Lykke til alle sammen. Kos dere mye i dag.

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 13.02.2013 - 20:47

 

Alt du trenger å gjøre:

 • legge igjen bloggadressen i kommentarfeltet.
 • Skrive litt om hvorfor du ønsker å vinne
 • Follow meg på Bloglovin (frivillig men kan være en fordel)

 

---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 6

 • 10.02.2013 - 10:51

(Kilde) helgakristianseen.blogg.no

Helga Strandå Kristiansen er bloggern bak helgakristianseen.blogg.no (link). 

Hun er 15år og kommer fra stjernebyen Bodø, på bloggen møter vi hennes store interesse for mote og klær. Helga beskriver også seg selv som en glad og positiv jente. Bleggen er veldig oversiktelig og interessant. Designet er også lyst og gjør at det ikke blir slitsomt å lese den. 

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende inn et søtt bilde av deg selv jeg kan bruke i sidemargen til affi_raggi@hotmail.com

Om du ikke ble vinner av denne ukens linkerunde, publiseres det en ny linkerunde til onsdag. Håper mange fler melder seg på da. Bedre lykke neste gang. Husk å ikke henge med hodet, alle får en ny sjanse neste gang. 

---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 09.02.2013 - 12:27

Da vil jeg bare minne dere om ukens linkerunde som dere finner HER (link). Om du ikke vant sist kan du alltids få en ny mulighet denne uken. Er ikke så mange som har meldt meg på til nå, men håper så mange som mulig gjør det. Det øker tross alt sjanser for å få flere lesere og det er positivt.

Meld dere på folkens! Lykke til : )---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 06.02.2013 - 17:17Alt du trenger å gjøre:

 • Kommentere "Jeg er med"  og bloggadressen din i kommetarfeltet.
 • Follow meg på Bloglovin (frivillig, men kan være en fordel).
 • Skrive litt om hvorfor du ønsker å bli ukens blogg.

 

---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 5

 • 03.02.2013 - 11:16

Vinner av denne ukens linkerunde ble Benedikte. Hun er en søt jente på 17 som blogger om hennes liv som presges av depresjoner og angst. Hun skriver også mye om hvordan det går ann å se lyset i en mørklagt tunell og stråler asv glede nå om dagen. Hun er ikke hva jeg vil definere som en rosablogger, men heller en som bruker bloggen som et sted å blåse ut problemer og meninger. Bloggen hennes kan du besøke HER (link)

NB! - Alt du trenger å gjøre er å sende et fint lite bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com som kan brukes i sidemargen.

Om du ikke vant ukens linkerunde kan du forsøke på nytt i neste ukes linkerunde som legges ut på onsdag. Bedre lykke neste gang.

---Ragnfrid---

Minner om linkerunde

 • 02.02.2013 - 13:50

Vil bare minne dere om ukens linkerunde som du finner HER. Meld dere på og vinner trekkes i morgen. Lykke til søte lesre !! ---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 30.01.2013 - 16:09

Da er tiden inne for å melde seg på for denne ukens linkerunde. Som alltid vil du få muligheten til å være linket på bloggen i en uke (7 dager). 

Alt du trenger å gjøre:

 • Skrive bloggnavnet ditt i kommentarfeltet
 • Skrive litt om hvorfor du ønsker å bli ukens blogg
 • Follow meg på Bloglovin (dette er frivillig, men kan være en fordel)

 


Lykke til <3

---Ragnfrid---

Vinner av linkerunden uke 4

 • 27.01.2013 - 00:17Den heldige vinneren av denne ukens linkerunde er: Anja Karoline. 

Hun er 16år, og til høsten reiser hun som utvekslingselev Frankrike. Ved siden av dette blogger hun om hva en og en annen rosablogger blogger om: mote, antrekk, innkjøp, foto, mat, inspirasjon og en hel del andre ting. Bloggen hennes kan du besøke HER (link).

NB! Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv til affi_raggi@hotmail.com jeg kan bruke i sidemargen.

-Var du den heldige vinneren?
-Om ikke du ble det kan du melde deg på neste ukes linkerunde som legges ut på Onsdag.

---Ragnfrid---

 

Minner om linkerunde

 • 26.01.2013 - 10:42

Ukens blogg vil bli kåret i morgen. For de som ennå ikke har meldt seg på kan dere melde dere på HER!  Som nevnt vil vinneren få muligheten til å være linket på bloggen i en uke (7 dager). Håper så mange som mulig melder seg på. Lykke til!

 

---Ragnfrid---

Linkerunde.

 • 22.01.2013 - 18:41

Da er det klart for å melde seg på til neste ukes "Ukens blogg". Om du var uheldig og ikke vant sist kan du ha få en ny mulighet denne uken. Som sist vil vinner bli kåret på søndag og få muligheten til å være linket på bloggen en hel uke (7 dager). 

Alt du trenger å gjøre:

 • Skrive bloggadressen din i kommentarfeltet
 • Skrive litt om hvorfor du bør vinne
 • Followe meg på Bloglovin (frivillig, men en fordel)

Lykke til :)

 

LINKERUNDE!

 

---Ragnfrid---

 


Vinner av linkerunden

 • 20.01.2013 - 11:32

Vinneren av denne ukens linkerunde ble Cupeeecake (link). Hun er en livsglad jente som blogger om det orginale. Hun gir deg også mange fine tips om f.eks hvordan du kan få større lepper og slike ting. Hun er ikke en typisk rosablogger og er verdt å besøke. "Alt du trenger å gjøre er å sende bildet du ønsker å ha i sidemargen til affi_raggi@hotmail.com

Om du ikke vant linkerunden denne gangen, kan du melde deg på for neste ukes i dette innlegget. Bedre lykke neste gang.

Alt du trenger å gjøre:

 • Skrive bloggadressen din i kommentarfeltet.
 • Followe meg på bloglovin (valgfritt, men en fordel).
 • Skrive litt om hvorfor du bør vinne.

Vinneren vil få muligheten til å være linket på bloggen i en uke (7 dager).

 

---Ragnfrid---

Linkerunde

 • 15.01.2013 - 19:46

Jeg har nå lest mange fine blogger gjennom de tre årene jeg har vært blogger selv, og flere driver med linkerunder. Så hvorfor ikke meg også. Vinneren vil bli linket på bloggen i sidemargen. Vinneren vil også få muligheten til å  være linket i én uke (7 dager).

Alt du trenger å gjøre:

 • Skrive bloggnavnet ditt i kommentarfeltet.
 • Begrunne litt om hvorfor akkurat DU mener du bør vinne.

 

Vinner blir trukket på førstkommende søndag. 

---Ragnfrid---

 

 

 

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no