hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Ny kjæreste? 15.11.2014

Helt siden The Last Song kom på kino i 2010, har Miley Cyrus fans verden rundt krysset fingrene for at hun og Liam Hemswoth holdt sammen. For ingen kan vel nekte for at de ikke var et søtt par. Dessverre brøt de forlovelsen for litt over ett år tilbake, men Miley er ikke knust, ikke ennå. Ferske rykter forteller at Miley Cyrus skal ha funnet seg en ny flamme, og at forholdet er offisielt. Kyssebildene fosser inn på Twitter, og det nye paret skal visst ha fått seg sitt eget klengenavn (Paltey). 

Usmagazine røper at Mileys nye flamme er Patrick Schwarzenegger, sønn av selveste Arnold Schwarzenegger. Som sin far er Patrick også skuespiller, men er utdannet entreprenør og jobber som modell på si. Mon tro hva slags modell han er. Ville vært litt av et sammentreff dersom han var undertøysmodell, slik Justin Gaston er. Ville vært morsomt om Miley falt for en slik type igjen...Har dere foressten fått med dere at Miley fronter en ny reklamekampanje for Golden Lady. Skjekk ut reklamen! - Se video under.  

  • Dato: 15.11.2014
  • Tid: 20:22
  • Kategori: Kjendisnytt
  • Kommentarer: 0

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no