Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

Calm is the best way

 • 07.02.2015 - 15:51

iPhone er ikke akkurat kjent for å være den billigste telefonen på markedet, og derfor er det kanskje veldig smart å ta ordentlig godt vare på den, selv om den er forsikret. Jeg ønsker ikke å våkne opp i morgen og tenke: dette var virkelig å sløse bort pengene mine, fordi jeg mistet den i gulvet og den ble knust eller fikk en skikkelig bulk. Av den grunn har jeg innvistert i litt tilbehør til telefonen min. Et flokende nytt iPhone-deksel fra Glitter og en pakke med beskyttelsesplastikk til skjermen fra Telenor. Egentlig ikke så dyre greiene når jeg tenker meg om, men skal man først ha en fancy mobiltelefon, koster det litt å bevare den fancy også. Gotta break some personal rules

 • 01.02.2015 - 16:16

I mange år har jeg vært fastlåst på at jeg ikke skal være like firkantet som resten av folket. Skulle aldri få meg Facebook, og i hvert fall aldri få meg iPhone. Likevel har jeg i løpet av 2015 skaffet meg begge deler. Dere leste riktig. Derfor er det kanskje ikke så vanskelig å gjette at det var iPhone 5S som ble kjøpt i går. Haha! apropos det å kjøpe seg nye telefon. Sigrid var meg meg i går, og i følge henne skal han som solgte meg telefonen ha flørtet med meg. Ikke skjønner jeg hvor hun har det fra, men hun mente det på grunnlag av at han solgte meg telefonen for 200Kr mindre enn originalprisen. Jeg fikk også abonnementet mitt noen kroner billigere, og jeg kunne til og med få beskyttelsesglass til telefonen for 150Kr, noe Sigrid sa hadde en originalpris på rundt 600Kr. Helt til sist tilbød han meg å legge over kontaktene mine gratis, noe han sa egentlig ville kostet meg et sted mellom 150-200Kr. Så lo han litt og sa "veit hvordan det er å være student". Desverre for han takket jeg pent nei og sa jeg kunne legge over kontaktene mine manuelt i stedet, selv om han sa "hvis du kommer tilbake på mandag rundt 17:00, kan jeg gjøre det for deg da, for da er jeg her".. Til mitt eget forsvar: trodde helt særiøst han mente at han skulle beholde telefonen min fram til mandag, så skulle jeg hente den da. Men jeg skulle jo ha telefonen min med en gang, for jeg ville ikke forlate den i Telenor-sjappa. 


Bilde: albiss.blogg.no

 

Typisk min flaks

 • 03.01.2015 - 20:44

Vanligvis klarer jeg å ta ordentlig vare på tingene mine, men de to siste skoleårene har jeg klart å ødelegge to par headsett. Helt åpenbart er headsett en av de få tingne jeg ikke klarer å ta ordentlig vare på. Det første jeg fikk ble ødelagt med et uhell i sommer da jeg var på Rjukan. Det andre ble ødelagt en av de første dagene i ferien da Mac'en falt ned på gulvet og landet på Jackpluggen. Nå har jeg kjøpt mitt tredje, og dette headsettet håper jeg virkelig at jeg klarer å holde ved like og helt til jeg er ferdig med videregående, for Koss headsett er ikke akkurat det billigste headsettet du kan få tak i. Men siden jeg har lyd som fordypningsfag, er det veldig nødvendlig med et ordentlig bra headsett med god lyd i. Hvis ikke er poenget litt borte. #TypiskMinFlaks
Sparkle a little

 • 27.12.2014 - 15:04

Etter nesten en hel uke innendørs, har jeg brukt dagen på å lufte hodet mitt. Puste inn ny og frisk luft og kjenne på vinterkulden som endelig har bestemt seg for å komme hit til Oslo også. Siden jeg ikke har funnet min gamle lue etter flyttingen i sommer, har jeg vært fornuftig og kjøpt meg en ny. En lue dagens fjortiser kanskje ville sagt var skikkelig "swag", men det var Miriam som valgte den, og jeg må stole på henne. Det viser seg faktisk at hun har litt god smak til en snart 4-åring å være. 

Nå som jeg har kommet hjem, venter jeg på at middagen skal bli ferdig. Jeg begynner å bli litt sulten igjen, for en liten bolle på kafé holder ikke akkurat magen særlig mett. I hvert fall ikke min. I stedet for å kjede meg mens mamma styrer med middagen, skal jeg i mellomtiden se på Jack Frost. En julefilm jeg i min barndom kunne se om og om igjen uten å få nok. 

New in

 • 22.12.2014 - 17:30

Nå er jeg sliten.. Helt kaputt.. Jeg har fått tilbake de enormt vonde nakkesmertene igjen, og jeg har på følelsen av at jeg snart kreperer. Likevel, oppi alt det vonde, har jeg klart å ha en fin dag sammen med mamma og Sigrid. Det første vi startet dagen med var resten av julegavehandlen, og det tok sin tid, så da vi var ferdig med det, bestemte vi oss for å ta en matpause på Mc Donalds. Ikke akkurat det sunneste alternativet, men mat er mat når man er sulten. 

Jeg hadde behov for å kjøpe meg et par nye vintersko, og siden vi allerede var nede i sentrum, var det like greit å få unna det i samme slengen. Så nå har jeg fått kjøpt meg det jeg trengte aller mest denne vintersesongen. Før jeg kunne dra hjem, måtte jeg vente på pappa, for han hadde julegaver å komme med. Det vil si penger. Egentlig en veldig bra løsning for meg som ikke vet hva jeg ønsker meg til jul. Det eneste jeg har på ønskelisten min hittil er bok nummer to i Twilight Sagaen og et par ullsokker.

Men siden jeg kom hjem sliten og med mye smerter i nakken, tror jeg det mest fornuftige for meg akkurat nå er å ta resten av dagen med ro. Se litt på House og få timene til å gå. 
Alt har sin pris

 • 11.08.2014 - 16:27

Nå er hjemme igjen fra en kjapp tur innom Bryn senter med Øyvår og mamma. Jeg fikk det jeg skulle ha, men venter med å handle inn resten når stipendet kommer. Føler jeg har bruk nok penger på en stund og ønsker å spare det lille jeg har igjen. Det var ikke mye jeg kjøpte meg, men alt har sin pris. Dessuten er ikke jeg en person som liker å bruke penger. Uansett fikk jeg tak i det mest nødvendige, som nye sko og nytt headsett pluss en ny penn og påfyllingkapsler til den.

Frem til klokken begynner å nærme seg 18:00-19:00 skal jeg slappe av alt jeg kan, for jeg må følge Øyvår på toget. Hun skal nemlig hjem til pappa igjen og jeg orker ikke sitte barnevakt. Så da blir det å følge Øyvår på toget istedet. 

 • Penn og påfyll - Kr 114,-
 • Koss headsett - Kr 299,-
 • Cult sko - Kr 499,-

Pakke i posten!

 • 08.08.2014 - 14:26

For ikke så veldig lenge siden tok jeg meg turen ut i postkassen for å se om det fantes noe spennende der, for det gjør det som regel aldri, men gjett hva jeg fant i dag? You guessed right. En pakke! - Pakken er fra Superkul.no og inneholder to par solbriller. En Scottish Flare Wayfarer solbrille i grønn og en standard Pilotbrille. Det beste med solbrillene er at de har 100% UV beskyttelse mot solen og ser like kule ut som hvilke som helst andre solbriller.

 • Solbrillepakken har en verdi opp til 398 Kr. 

Få tak i dine solbriller på Superkul.no, ved å klikke på Superkul.no sin banner her på bloggen! 


Shopping med mamma!

 • 23.06.2014 - 20:32

Jeg hater å handle klær, men til min store irritasjon må det faktisk gjøres det og. En gang i blant. Jeg gikk rundt meg selv flere ganger, for jeg pleier ikke å trenge noe. Jeg bruker som regel det jeg har helt til det går i stykker og må kastes. Mye av klesskapet mitt har holdt siden 7.klasse, og når det verken er ødelagt, slitt eller utvasket, ser jeg egentlig ikke noen grunn til å kjøpe meg noe nytt. Dette har selvfølgelig jeg og mamma vilt forskjellige meninger om. 

Uten å egentlig ville det selv, foreslo mamma at vi skulle ta oss en shoppingrunde i dag. Vi var jo i samme slengen på et kjøpesenter, så hvorfor ikke? tenkte mamma. Jeg var klar over at jeg trengte å skaffe meg noen nye og bedre sittende BH'er, men jeg hater å handle klær. Jeg fikk meg noen nye stilige klær, men fy søren så kjedelig det var å komme fram til en konklusjon. Vanligvis ville jeg skrevet en liste på mobilen over hva som var nødvendig å kjøpe inn, for det er stort sett akkurat de samme klesplaggene jeg kjøper hver gang jeg handler klær. Denne gangen ønsket mamma at jeg skulle ta meg god tid og se meg rundt i butikken. 

Det tok faktisk ganske lang tid å handle disse klærne, for aldri før har jeg mått bruke prøverommet like mye som jeg har i dag. Det var faktisk rene befrielsen å kjøpe klærne og komme seg ut av butikken. For min del håper jeg virkelig at dette er siste gangen i mitt liv der jeg må bruke så lang tid i en klesbutikk. Ikke på tale at jeg skal bruke så lang tid på å kjøpe meg seks klesplagg igjen. Ellers har dagen vært veldig fin og avslappende, for jeg har spist frokost på kafé, fått kald drikke og softis i dagens varme og veldig rare vær. 

Handleliste:
Bukse i Super Stretch // H&M // Kr 199,-
Floyd By Smith Capri // b.young // Kr 399.95,-
Lys rosa Trikottopp med trykk  // H&M // Kr 99,-
Lys mulvarp Trikottopp med trykk // H&M // kr 99,-
Peech Push Up Bra // H&M // Kr 129,-
Grey T-shirt Bra // H&M // Kr 99,-
Blå perleøredobber // Glitter // Kr 20,-
Skrueøredobber // Glitter // Kr 79.90,- 

Musikken stopper aldri

 • 18.06.2014 - 18:34

Fy søren for en natt. Jeg våknet da klokken var 04:30 på grunn av en musikkelskende søster som hadde stereoanlegget sitt på det høyeste. Siden jeg vet det aldri funker å be hun dempe volumet, måtte jeg sette meg ut på trappa en stund for å klare å roe meg ned. Det var like før det boblet over for meg, så sint ble jeg da jeg våknet så tidlig av musikk. Da hodet var blitt litt klarere begynte jeg å gråte for jeg var satans trøtt og fikk ikke sove på mitt eget rom. Det var da jeg bestemte meg for å finne fram øreproppene og legge meg til å sove ut på sofaen. Fy søren!

Da jeg våknet igjen, var klokken 08:00. Heller ikke noe moro å stå opp da, men jeg kan ikke jage bort familien fra stua. Så istedet for å bli konstant plaget av musikk ble jeg med mamma ut, og ble med henne fram til vi kom hjem i ettermiddag. Å komme hjem var ikke moro, for akkurat som i går kom jeg hjem til drit høy musikk og følelsen av å dra på nattklubb. Noe jeg ikke ønsket i det hele tatt, men nå er det bare sånn at jeg absolutt ikke klarer å få søsteren min til å dempe noe som helst. Derfor nytter det ikke lenger for meg å en gang prøve.

Mens jeg og mamma var ute spiste vi frokost, for mamma skulle av gårde og gjøre noe klokken ni, og da rakk vi ikke å spise før vi dro. Så da ble det egg og bacon med salat til frokost ute på kafé. Turen etter det gikk opp til Skullerud der mamma måtte ordne med noen papirer, for så å dra ned til byen og egentlig bare sose der resten av ettermiddagen. Jeg fikk også kjøpt med meg det nye Topp på veien hjem, men jeg kan ikke si at gaven som fulgte med passer like godt som jeg hadde håpet på. 

I denne utgaven av bladet er Vanessa Hudgens på forsiden, med følgende plakater av: Justin Bieber, Ariana Grande, Rihanna og 5SOS. Ved bladet følger det også med en gave til leseren: et par strand sandaler (kjipp kjapper). 

Dagens innkjøp

 • 27.12.2013 - 15:15

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en snar tur nede i byen, og jeg fikk fire fine filmer for gavekortet. Jeg kjøpte de to filmene jeg var på jakt etter, men også to andre spektakulære filmer. Jeg har 100 kroner igjen på gavekortet som jeg kan bruke, men jeg fant ikke noen andre filmer på tilbud som fristet å kjøpe. Til kvelden kommer jeg helt sikkert til å se en av filmene, men før den tid må jeg holde et lite øye med søstrene mine. 

Nå tenkte jeg å rydde litt plass til mine nye filmer i hyllen min, for det kan hende jeg må begynne på en ny hylle, for den jeg har er mer eller mindre helt stappet med filmer allerede. Dessuten er det nok noen av filmene jeg kommer til å sette ut på stuen, siden de i prinsippet ikke er mine. Så burde jeg vel kanskje finne et nytt sted til pc-spillene mine, for de hoper seg bare opp på plasser de egentlig ikke burde befinne seg.

 Alt i boks

 • 18.10.2013 - 19:03

Det er høst, det er fredag og det er helg. Så herlig! På søndag og mandag er det meldt tegn til snø, og jeg begynner allerede å kjenne på førjulsstemningen. Denne helgen har jeg kun planer om å kose meg en hel masse sammen med familien. Allerede i kveld har vi planlagt å finne en film vi kan se sammen, og det er jo koselig.  

Etter skolen i dag møtte jeg pappa på senteret, og jeg fikk endelig det minnekortet jeg har ventet en stund på. Da er det ett mindre problem å ta seg av på skolefronten. Det jeg fikk tak i er på 16GB og i klasse ti. Det passer kjempe godt, for vi trengte et minnekort over klasse seks. Da er den tingen krysset av listen. Det betyr at jeg både har skaffet meg ekstern harddisc og minnekort. Yey!


 

 

#BANGERZ

 • 08.10.2013 - 18:12

Denne tirdagen har egentlig ikke gått til noe særlig spesielt. Det ble opplæring i film på skolen, og da mer med tanke på bildeutsnitt, perspektiver, virkemidler, teknikker og kamerabevegelser. Ikke film i den forstand jeg er vandt til å tenke, men det var morsomt. Jeg er tross alt en filminteressert person, og for meg er lærdom godteri. 

Etter skolen dro jeg ned til Platekompaniet på Oslo City. Forbausende nok hadde jeg sett for meg et par kolonner eller tre proppet fulle med Miley Cyrus's nye album, men der tok jeg feil. Det tok en stund før jeg faktisk så hvor Cd-ene lå. Da jeg endelig hadde funnet de, lå det bare seks stykker av Bangerz ved siden av hverandre. Alle med ulikt coverbilde. Etter å ha sett nøye på hvert cover, tok jeg det jeg likte best. Jeg ble egneltig mest glad for å ha funnet en deluxe version, noe jeg også hadde tenkt å lete desperat etter. På utkikk etter vintersko

 • 30.09.2013 - 15:13

Dagens bytur ble lenger enn jeg hadde sett for meg. Ikke tidsmessig, men rent fysisk. Etter to dager med mye bevegelse, mer enn normalt, begynner jeg å merke en viss stølhet i kroppen. I tillegg våknet jeg opp med en veldig vond nakke i dag. Kombinasjonen av dette er ikke særlig godt når man er på utkikk etter vintersko. Bare det i seg selv bruker mye tid på å traske rundt. Jeg fant heldigvis noen brukbare sko til slutt, og denne gangen noen som er mer fóret enn sko jeg har kjøpt tidligere. Det er gull verdt for meg, for på de kaldeste vinterdagene fryser jeg enormt på bena.

---Ragnfrid---

New in

 • 09.09.2013 - 17:42

Da har jeg kommet meg hjem fra en morsom tur på byen med pappa. Jeg fikk også tak i de joggeskoene jeg trengte. Tok de første og beste jeg fant, for jeg orket ikke å lete gjennom hele Oslo. Det ville uansett tatt grusomt med tid. Brydde meg ikke stort om fargen denne gangen heller, selv om jeg normalt sett gjør det. De ble rosa, for det var ikke flere igjen av de lilla. Jeg behøver ikke være så nøye på det heller, for jeg vet at de kommer til å være utslitte til neste år uansett.

Siden det er skole i morgen, er det også lekser. Får vel bare begynne på de først som sist. Det er ikke så veldig mye, men det er greit å vite at man har gjort dem. Må dere alle kose dere videre med valget i dag. Sitter spent og venter på resultatene. Blir det en blå eller rødgrønn regjering tro?

 
Adidas Lightster W nå 399,- og før 799,-

---Ragnfrid---

New in

 • 19.08.2013 - 20:22

Ettersom skolesekken jeg brukte ut ungdomskolen er blitt utslitt og bare er filler igjen av, tok jeg meg turen ned til byen noen timer etter at skoledagen var slutt. Der møtte jeg pappa, og vi hadde en veldig koselig shoppingtur på tross av våre lange leterunder etter dette pc-futuralet på 13 tommer. Dere aner virkelig ikke hvor lang tid det tok å finne et pc-futural på 13 tommer, slitsomt var det. Ihvertfall fikk jeg det jeg så etter til slutt. Så nå har jeg en splitter ny Bjørn Borg skolesekk og mitt nye pc-futural til macen som jeg skal få i morgen. 

 

---Ragnfrid---

Veldig smakløst

 • 07.08.2013 - 15:26

På min herlige bytur sammen med pappa i går, fikk jeg være med på en bitte liten shopping runde. Kun fire ting sto på agendaen. Jeg trengte å kjøpe inne noe som kunne hjelpe å fornye klesskapet mitt. I følge min søsters smak skal jeg ha kjøpt noe veldig smakløst, men poenget mitt var aldri å kjøpe noe smakfullt. Der imot trengte jeg det jeg brukte pengene på. Dere kjenner vel mine klesvaner nå, eller hva? Når den ene tingen går hull på, må den erstattes med noe nytt av samme slag. På denne måten klarer jeg å holde det jeg har ved like, og samtidig erstatte noe gammelt med noe nytt.


Mikke Mus tights fra H&M  149,-


T-skjorte fra H&M 79.50,-


Grå tights fra H&M 79.50,-


Svart tights fra H&M 79.50,-

 

---Ragnfrid---

Nytt Topp i posten

 • 04.07.2013 - 14:03

På forsiden av denne månedens Topp finner vi Chloé Mortez. For dere som ikke er godt kjent med hennes arbeid, har hun blant annet spilt i Jack Ass og Kick. I bladet fulgte det også med plakater av: Selena Gomez, Jaden Smith, Austin Mahone og Emblem3. Akkurat som i det forige bladet fulgte det også med en ting ved siden av. Denne gangen en rouge (eller hvordan det skrives) med striper av brun og rosa. Tror det vil ta lang tid før jeg utnytter meg av den, for den jeg fikk i fjor er enda ikke blitt brukt opp. Sier litt om hvor mye jeg faktisk bruker sminke. Jeg håper at alle Topp elskere stikker rett ned til nærmeste dageligvarebutikk og kjøper dette nummeret. Det er så mye interessant lesestoff i det. ---Ragnfrid---

Dagens innkjøp #11.06.13

 • 11.06.2013 - 21:01


T-skjorte fra H&M til 79,50kr 


Singlett fra H&M nedsatt til 30kr


Tights fra Bik Bok til 99kr


BH fra Cubus til 99kr 

 

---Ragnfrid---

Kjøpe ny jakke

 • 11.05.2013 - 11:39

God morgen!

Det er lørdag og tiden er inne for å gjøre noe annet enn å sitte på rumpa inne foran pc-skjermen. Siden jeg trenger en ny jakke for sesongen spurte pappa meg i går om jeg kunne sette av litt tid i dag til å dra ned til byen. Det har jeg selvfølgelig tenkt på og skal ringe pappa så fort jeg er ferdig med å dusje og stelle meg. Å kjøpe en jakke tar ikke all verdens med tid så jeg tror i prinsippet det vil gå raskt unna. Jeg har dessuten gavetkortet på 100kr til G-sport jeg ennå ikke har brukt, så den kan jo legge ut noen kroner om vi skal kjøpe jakka der. Nå koser jeg meg på rommet mitt med litt ice tea og polarbrød. 

Mamma har vært veldig grei igjen, for hun har vært i nede på senteret og kjøpt noen sokker og litt sånt til meg. Hun er så snill :)

Sokker // 50kr fra H&M.           Boxer // fra en dagligvarebutikk, pris er jeg ikke sikker på.

 

---Ragnfrid---

New in skoleutstyr

 • 15.04.2013 - 17:26

Da her jeg nettopp kommet hjem igjen fra en kort svipptur nedom senteret og kjøpt det jeg trengte for mattetentamen i morgen. Jeg har ikke er lekser igjen for i dag annet enn å øve alt jeg kan til i morgen. Senere i dag skal jeg skrive videre på teksten til musikkvideoen, den trenger bare litt finpussing før den er helt ferdig. Ønsker liksom ikke en sang uten sammenheng i, for det ville vært helt teit. Prøver å finne en serie eller film jeg kan slppe av til så magemusklene mine roer seg ned. Jeg har så vondt at jeg heller ville ønsket meg en dose testosteron og bare vært lykkelig med å ha skjegg, men det er mine mening.

---Ragnfrid---

New in socks and panties

 • 13.04.2013 - 11:45

Er ikke mamma bare den snilleste. På morgenen i dag etter hun kom hjem fra butikken kom hun inn på rommet med en pakke med nye sokker og en ny truse. Hun vet alltid hva jeg trenger. Nå om dagen trenger jeg vel kanskje mer nye truser enn jeg gjør av sokker, siden mesteparten av de jeg har er utvasket og ubehagelige å ha på seg. Ser veldig fram til å kaste noe av det utslitte gamle og putte dette nye inn i hylla. Alle fortjener å fornye klesskapet sitt en sjelden gang. Gleder meg til å bruke de, men blir sikkert ikke før det er varmere temperatur i lufta ute. Er frystepinne til tusen, og orker ikke utsette meg selv for frysetokter. Dette var en snill tanke mamma. Takk! <3---Ragnfrid---

Dagens innkjøp.

 • 22.12.2012 - 16:19

Da her jeg nettopp kommet hjem fra en fin liten tur nede på senteret og fikk kjøpt inn mitt julaften antrekk. Jeg ble ihverfall fornøyd med det, men hva pappa synes er en helt annen sak. Dette er det jeg kom frem til. Jeg kommer til å bruke min hvite skjorte under genseren, men hva synes dere?

Rød strikkegenser fra H&M til 99,- (tidligere pris 149,-)


Svart tights fra H&M  til 99,-
Krok øredobber fra Bikbok til 29,- (tidligere pris 99,-)

 

---Ragnfrid---

Andre dag i 10.klasse, eller som man sier her nede 10.trinn.

 • 21.08.2012 - 16:38

Nettopp kommet hjem til en av sommerns best smakende pizza av de mamma har laget. I dag var første dagem med vanlige timer, først Engelsk så "Super Size Me" (filmen azza), Engelsk Fordypning, Naturfag og til slutt som en ekstra desert Samfunnsfag. Persolelig mener jeg det er dumt av lærerne og ikke gi oss lekser før neste uke, men skal si det er deilig å føle seg stor igjen. I mogen er det jo ut i skog og mark da etter Semesteråpninga, ser egentlig ikke på den dagen som noe stort men som Petter Solberg sier "It's not only only, but but" for de som ikke skjønte moralen med den så betyr altså det direkte over satt fra Norsk " det er ikke bare bare, men men.

Men over til hva jeg egentlig kom ippå for å fortelle dere. I går kom pappa på morrakvisten når jeg hadde dratt på skolen, men da kom han med et kult skjerf til meg. Digger det kjempe mye så kommer sikkert til å bruke det en del fremover, er jo ikke så veldig lenge til vinteren nærmer seg.


Hva syns du?

-Blogges da!

---Ragnfrid---

Dagens innkjøp!

 • 17.08.2012 - 21:28

Siden det er LEEEENGE siden sist jeg undte meg et par nye sko, kjøpte jeg meg et i dag. De er gode og gå på kostet ikke mer enn 299,- på Økonomisko. De er blå og helt enkle, men det beste er jo at de er gode på beina. Ellers har jeg jobbet en del med matte i dag (må jo bli ferdig med heftet).og egentlig bare soset på senteret sammen med mamma og pappa + Øyvår og hun minste da seff. Hva mer er det å si? Jo! jeg har sett på en film i dag (ikke som no bombe) "The Roommate".. Bl.a med Leighton Meester. For de som liker en morsom Thriller er denne verdt å se.
-Blogges da!

---Ragnfrid---

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no