Ragnfrid.blogg.no

- Hverdag / Inspirasjon / Underholdning -

De ble ikke så aller verst

 • 09.12.2014 - 14:41

For å gjøre en lang historie kort. Helt på begynnelsen av dette skoleåret, tror det var en av de første ukene tilbake etter sommerferien, tok vi klassebilder. Desverre fikk jeg aldri noen lapp i posten med innloggingsinformasjon. Derfor var jeg så smart at jeg sendte en mail til Ariel Foto og etterspurte innloggingsinformasjonen. Bedre seint enn aldri? Heldige meg fikk det jeg var på jakt etter, og når jeg logget meg inn i stad, må jeg si jeg ikke ble skuffet. Det er ikke de beste bildene av meg hittill, men de ble ikke så aller verst heller. 

Er litt usikker på om jeg skal bestille bildene eller ikke, men jeg har i hvert fall lyst på klassebildet. Glemte å bestille det vi tok i Vg1, men gjort er gjort. Gleder meg i hvert fall til klassebildet henger på veggen sammen med alle de andre klassebildene mine. 

Siden jeg endelig kan si meg ferdig med prøveeksamen, har jeg tenkt å bruke det som er igjen av dagen på å gjøre lekser, og eventuelt se på noen nye episoder av serier jeg ikke har fått tid til mens jeg har jobbet med prøveeksamen. Skal si det føles ordentlig godt å være ferdig med det. 

On the road again

 • 14.07.2014 - 14:58

Da sitter jeg på bussen opp til Rjukan. Det er egentlig veldig kjedelig å kjøre buss, men i dag gjør det meg ingenting. Det begynner å bli lenge siden sist jeg var på Rjukan, og da synes jeg det er en din tanke å sitte på bussen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre de neste dagene, men jeg håper de blir like fine som alle andre dager jeg har hatt der.

Når jeg kommer fram blir det nok mange tanker som suser rundt. Det er alltid rart å komme tilbake til Rjukan. Selv hvor glad jeg blir av å dra dit, er det rart å vite at jeg ikke bor der lenger.

Uten internett

 • 07.07.2014 - 13:32

Som jeg har nevnt i tidligere innlegg, så er jeg på flyttefot. Rettere sagt har jeg kommet meg godt til rette i nytt hus, men når man flytter er det ikke alltid at internett flytter like fort som man flytter selv. Desverre for min del har jeg ikke fått blogget på en hel uke, og dette er jeg selvfølgelig lei for, og nesten en uke til må jeg vente før jeg kan komme godt i gang med bloggingen igjen. Vi får desverre ikke internett før på torsdag og jeg dør av tanken. Jeg har kjedet meg så enormt uten internett. Men dette er desverre ikke noe jeg får gjort noe med selv. Jeg får nok bare vente på internett med tålmodigheten i behold.

Fram til torsdag vil det nok ikke bli mer blogging, men jeg gleder meg til å dele masse nytt og spennende med dere.

Dette må dere smake! Yoghurt smoothiemed bjørnebær og bringebær. Fy søren, jeg kunne leve på det jeg. Bare jeg hadde penger til å kjøpe det hver dag.

Filme meg selv

 • 19.06.2014 - 15:12

Selv om det offisielt er sommerferie etter morgendagens skoledag, føler jeg at sommerferien startet for lenge siden. Vi har hatt så mange skoledager fri de siste ukene på grunn av diverse prøver og muntlige eksamener på Vg2 og Vg3, så egentlig ser jeg ikke vitsen i å ha skole i morgen i det hele tatt. Til sammen uten helligdagene har vi hatt en uke fri eller lenger, så etter min mening kunne skoleslutt ha vært forige uke. 

I tillegg til å være årets siste skoledag i morgen, blir VG-lista holdt senere på kvelden. Derfor blir det ekstra morsomt for meg, for Melissa kommer og skal overnatte. Det er faktisk utrolig lenge siden sist jeg hadde overnatting av Melissa, så jeg tror vi kommer til å få en super dag sammen. Så er det ikke hver dag bestevennen din kommer på besøk heller. 



Resten av dagen skal jeg nok bruke på å filme meg selv. Ikke fordi jeg nødvendigvis er en selv-digger, men fordi jeg skal sende inn en video-audition i forbindelse med en sommerjobb jeg skal søke på. Så det er bare å krysse fingrene på at jeg får jobben. 

Leke med foto

 • 21.01.2014 - 20:04

Denne uken har vi begynt med et veldig spennende tema i mediefagene på skolen, vi har endelig kommet til det tidspunktet der vi skal lære oss de grunnleggnede tingene om foto. Ikke bare er det moro å lære nye ting om foto, men man lærer også å bruke forskjelige innstillinger på kameraet. Kanskje innstillinger du ikke før visste hva var. Så er det vel en fordel for meg som også blogger. Hva er vel bedre enn god og ordentlig kvalitet på bildene sine?

Her er noen av bildene vi tok på skolen da vi hadde fokus på forskjellige lukketider. Personlig mener jeg bildet i midten ble best, for det ble en ganske stilig effekt på hårets bvegelse.




Photo Booth

 • 22.08.2013 - 19:56

Nå har tiden kommet for å legge bokbind på bøker. Alle bøkene. Heldigvis er det bare snakk om seks bøker og ikke et dusin som på ungdomskolen. Jeg er litt usikker på hvilken farge jeg ønsker på bøkene mine. De var blå i fjor, men jeg tenker jeg ønsker noe annet i år for forandringenes skyld. Kanskje eg bør gå for svart, for det er min andre yndlingsfarge etter blå. Vi får se, jeg kommer nok på noe. 

Vet dere hv som er helt fantastisk med macen? Den har Photo Booth, og det er så LOL at jeg nesten dør. 

HER ER NOEN AV MINE KREATIVE BILDER FRA PHOTO BOOTH:

 

---Ragnfrid---

Kvelden i bilder

 • 10.06.2013 - 19:35










Alle bildene i dette innlegger er tatt med Olympus Pen Mini Digital Camera Model No. E-PM1 og Zoom Lens Lit 14 - 42 mm f3.5 - 5.6 II R. Alle bildene er også redigert i Picasa 3.

 

---Ragnfrid---

Ett bilde, tre redigeringer #3

 • 09.03.2013 - 20:20

Ja, da var det kveld nok en gang da. Lørdagen har kun nesten fire timer igjen og så er vi plutselig overført til søndagen. Siste dagen før nok en skoleuke fyllt med prøver. Nå skjer det ikke stort hjemme hos meg, men jeg har brukt tiden i dag til se to filmer. Den tredje settes snart på, så klarer unna 2t og 17min igjen akkurat som de to andre filmene. Den fjerde og siste fillmen jeg har lånt fra pappa ser jeg i morgen når jeg venter på at han skal hente meg og søstrene mine. Må klare å motstå fristelsene i morgen, har ikke særlig godt av noe mer enn sjokoladeplaten jeg kjøpte i dag. 

Frem til i morgen må dere ha en strålende kveld videre. 

Ett bilde tre redigeringer:



---Ragnfrid---

Kveldsturen

 • 03.03.2013 - 19:41

Det var deilig å ta seg en tur ut. Lufte ut tanker og frustrasjoner jeg ikke burde ha hatt. Skal si det er veldig varmt ute, litt sånn sommerfølelse. Jeg tok bilder. Ikke så alt for mange, men jeg fikk et ordetlig fint et av solnedgangen. Liker sånne bilder. Ellers er det mye busk og kratt jeg har tatt bilder av.




---Ragnfrid---


Bilde - My eye

 • 11.02.2013 - 19:18



Ett bilde, tre redigeringer #2

 • 11.02.2013 - 17:30



-Hvilket bilde ble best?

---Ragnfrid---

Dagens Outfit (i bilder)

 • 31.01.2013 - 20:05

Kvelden ble ikke like moro som forventet, men jeg tok meg til å ta bilder av dagens Outfit. Alt kommer fra H&M og kostet alt fra 100-300kr. 

-Hva har du gjorrt i kveld?
-Skal du noe moro i morgen? 






---Ragnfrid---

Ett bilde, tre redigeringer.

 • 26.01.2013 - 17:58



-Hvilket bilde ble best?

---Ragnfrid---

Hva synes dere?

 • 19.01.2013 - 15:58

Nå har jeg sittet å grublet en stund over hvordan bildene skal se ut. Jeg er fornøyd. Tenkte bildene ville gi et bedre perspektiv dersom de var Svart-Hvitt. Hva synes dere?

Portrettbilde


Interessen min


Maten min




Hjemmet mitt



Naturen

 • 19.01.2013 - 14:44

Det er ikke så lenge siden jeg la ut et innlegg der jeg lurte på hva dere lesere ønsket jeg skulle blogge om. En spurte om jeg kanskje kunne legge ut naturbilder. Så i dag har jeg vært ute og tatt veldig mange naturbilder. Jeg har tatt utrolig mange, men det er kun de beste bildene jeg legger ut. Det er ikke verdens mest kreative bilder, men ikke så aller verst heller. Det er litt varierende hvordan jeg bruker fokuset, men jeg lærer kameraet å kjenne så lenge jeg bruker det ofte nok.





-Hva synes dere om bildene?

---Ragnfrid---

Lekt med kameraet.

 • 12.01.2013 - 13:24

Det er lørdag, og da er en nødt til å finne på mye sprell for å få noe morsomt ut av dagen. Jeg har begynt å sette meg ordentlig inn i kameraets innstilinger og har tatt mye bilder. Mange av de ble utrolig stilige og andre ikke fullt så mye. Nå som jeg vet litt mer om hvordan det fungerer er det mer gøy å lekse seg med det. Det blir helt sikkert mye bilder fremover. 

Siden det er helg har jeg tatt på meg kose klærne mine og trasker rundt i de. Jeg er veldig glad i å slappe av foran en film og det kommer jeg garantert til å gjøre i dag også. Mamma har kjøpt en pose Chilinøtter til meg så gomler nok i meg de samtidig. Begynner å bli nok så sulten igjen, så er nok tid for en liten matbit. 

Ønsker dere en utrolig fin lørdag og håper dere koser dere masse i dag.




 

---Ragnfrid---

Da er det her da..

 • 03.12.2012 - 17:34

Nå er det gått en stund, men endelig er de her. Jeg fant det ut når jeg kom hjem fra skolen, for konfirlutten med dem i lå på pulten min. Det som er litt av den dårlige nyheten med dette er at jeg ikke er så fornøyd med noen av de tre forslagene. For å si det så sant som det kan bli, likte jeg bedre de jeg tok i fjor. Eller i det helte tatt har jeg likt alle de andre bedre enn akkurat disse. Det er som om jeg har mistet litt av min fotogenitet. Men likevel er jeg mann nok til å legge de ut på bloggen å vise de for resten av verden. Man blir jo ikke noe penere enn det mann allerede er. Ikke en gang et bilde kan si noe om hvor pen en er. Så får de som er fordomsfulle bare være det, jeg lever livet mitt som før sett i fra hvilken vinkel dette skulle falle ut.

Nå har vel egentlig sutti på picasa og redigert de litt da, mest for kvaliteten skjyld. Denne gangen ble de ikke sendt på mobilen, så de ble ikke like fine som det forje jeg har i magen >>>>>>>>
Kanskje det blir en ny header ut av de. Dere kan jo sitte å vurdere det for dere selv, og komme med tilbakemeldinger i kommentarfeltet. 

Livets rareste (mislykka) portrettbilder:







---Ragnfrid---

 

Bilder i mildvinterenstime.

 • 25.11.2012 - 15:13















Tro dere meg, det er kaldt å stå ute på denne tiden av året bare iført en t-skjorte selv om det ikke er snø ute.

 

---Ragnfrid---

Rydding til besøk

 • 01.10.2012 - 17:25

Heii, nå så er Makafi på vei til Rjukan. Hun sitter i bussen nå. Så siden hun skal være hos meg ut uka så måtte jeg rydde og vaske rommet. Med høy musikk, dansing og bilder, så gikk det ganske raskt. Nå har ikke jeg verdens største rom akkurat heller da, hehe! Men tok hvertfall bilder, vet at det kanskje er uintressant, men må ha noe å blogge om også har jeg ikke noe annet å blogge om. Sorry hvis det er mye skrivefeil, men er på mobilen. Prøver å endre alle skrivefeila. Men ja, nå har jeg ikke mer å si!

-hva skal dere gjøre i høstferien?
Ja, vet jeg har ikke høstferie, fml!

-Mizza;*

Baby bider/ gamle bilder !

 • 07.03.2011 - 18:30

I dag når jeg kom hjem fant jeg ut, at det hadde vært kult å legge
ut bilder av meg som mindre.
Fra da jeg var 1-8 år gammel, så dere liksom får ett inntrykk av
hva jeg var og ossen jeg var!
Men her kommer i hvertfal bilder av meg i alle slags outfit som
baby, og som litt større.
håper dere liker dem!


Gud som jeg var glad i den gule smukken min!


se så søt jeg var!


Lite skalla der ja!


Hi hi jeg skal bare le litt jeg! er det okey eller?


Hi hi jeg bare ler litt mer jeg !


Jeg er så klart den som srirrer rart på kameraet med pannlugg i
fronten!


Ha ha ha jeg er så glad i dag!


Jeg filosoferer


Jeg bare maler nesa mi gul og jeg, hvis det er greit?
obs eg gjorde det nettopp.


var ikke jeg verdens søteste blæiemodell med caps som liten a?


Enkeltbildet fra 2.klasse


Og verdens kuleste folk, men det er noen som mangler på bildet!*


I tillegg til de gamle bildene vil jeg gjærne legge
ut dagens outfit!



Bukse: cubus
T-shorte: dyr butikk
jakka: en dyr merkebutikk jeg ikke husker navnet på.

hope you liked it!

Hilsen Ragnfrid














design! Ja de er MINE

 • 01.03.2011 - 19:30

Ja jeg designer ting på fritiden i min top-model bok og ikke det at jeg
er flink eller noe azza, men eg har lagt litt tid opp i det!
Hope you like it !!!











Hilsen Ragnfrid





endelig melissa og ragnfrid !! <3

 • 21.02.2011 - 15:07

Idqag har jeg og ragnfrid vært ute å lagt videoer til bloggen, men vi fikk ikke lagt den ut ;S
Den kommer sikkert seinere da! Også hjalp vi tanta til ragnfrid og linn-hege med å ta møbler på loftet..
Men vi tok hvertfall noen bilder så her er de:






ja, da var det oss to igjen da! ;D
skal ut med makafi etterpå også, og kanskje moah hvis hun gidder å komme...

-affimizza;*



Bursdagen til Trinee <3

 • 21.02.2011 - 12:13

 

sorry for null blogging sier jeg da først:)

På fredagen var det bursdagen til Trine, Camilla var der også :)
Det var jo veldig gøy da, jeg kopierte bildene fra facebooken til camilla siden det var hennes kamera vi brukte mest ;)
men uantsett her er bildene:


Trine klipte og farga håret sitt , kjempe fint <3

ble blenna av lyset ;S


køddebilde <3



Camilla :)


Camilla, meg og Trine :)

tror ingen av oss følte med :o







Hva har du gjort i helgen da? :)
-Mizza;*

 

den nye Henne!!!

 • 13.02.2011 - 15:24

ja hun er som gaga! noe for seg selv, og den hun vil være.
hun bryr seg ikke om ossen folk reagerer på måten hun er.
hun er et menneske som alle oss andre, så hvorfor bry seg om hvordan hun går eller er?
hun er også en tennåring fremdeles og liker å teste grenser i det meste!
hvem snakker jeg om?
Jo så klart ::::::::..MC


kommer mer greier fra helgen senere i kveld, men akkuratt nå, skal jeg
rydde på rommet og pakke ut og sånt av esker, fordi vi har flyttet inn i en
ny leilighet ved brynsenteret.
men i morra er det mandag, så da er det bare noen få dager igjen til jeg
skal oppover til rjukan og finne på masse digg, spessielt å være med
venner og tante.

hva har du gjort i helgen?
hva syns du om mc?

Hilsen Ragnfrid XD <3

Om meg

AffiMizza

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

Søk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no