Giveaway: NIVEA Q10Plus

// Reklame

Du har kanskje begynt å merke på både hud og lepper at vinteren er her. Kanskje føles huden allerede tørrere, og mer sprukken og strammere enn den har gjort gjennom sommeren og høsten. Du er i så fall ikke alene. I dag fikk jeg en pakke i posten med mange herlig produkter fra NIVEA. Noen produkter til meg selv, og noen produkter jeg har fått lov til å gi bort til en heldig leser. Dette er perfekt som morsdagsgave, da produktene er spesielt egnet for voksen hud. Dessuten er det bare atten dager igjen til morsdagen, og da er det vel kanskje på tide å lete etter en søt liten gave til mor. Det dere kan vinne er produkter fra NIVEAs Q10Plus Anti-Wrinkle serie, bestående av: Moisturizing Day Cream, Moisturizing Night Cream, Serum Pearls og Eye Cream. Den heldige vinneren vil bli trukket onsdag 28.januar.
Det eneste du trenger å gjøre for å delta er:

  • Like facebooksiden min HER
  • Legge igjen E-post adressen din i kommentarfeltet
  • Skrive en liten kommentar om hvorfor du ønsker å vinne

 

// Del gjerne innlegget

4 kommentarer

Vibeke

21.01.2015 kl.22:22

Kjære Ragnfrid! Så gøy å lese bloggen din! Disse produktene har jeg ønsket meg veldig lenge, og vinteren her i England tørker ut huden min helt! Har prøvd forskjellige kremer, men hjelper ikke...Men dette hørtes spennende ut! Vi sees til våren:)

AffiMizza

21.01.2015 kl.22:47

Vibeke: Så moro å høre fra deg igjen Vibeke. Lenge siden sist nå. Tusen takk for positiv tilbakemelding, ingenting gleder enn bloggers hjerne mer enn det. Ja, vinteren tørker ut huden til de aller fleste vil jeg tro. Selv er jeg en stor kremforbruker på denne tiden av året. Håper du koser deg masse sammen med resten av gjengen i England, så må du hilse Helene :)
Visste forresten ikke at du hadde opprettet deg blogg, tittet så vidt innom akkurat nå, og jeg må si den ser lovende ut. Keep up the good work!

Melissa Martinsen

24.01.2015 kl.11:51

Jeg vil vinne fordi du vet godt at jeg sliter med tørr hud og det er ikke så mye å funke på det. Jeg bor på internat så penger har jeg ikke så mye av, det går bare til ting som faktisk er nødvendig som shampoo og balsam og såpe og disse nødvendige tingene. Andre krever keg har prøvd har ikke funka så bra, men du merket selv at den her funka faktisk på meg da jeg prøvde din. Så det hadde vært så koselig å vinne disse produktene som jeg faktisk kunne trengt.

Tina Krogstad

27.01.2015 kl.13:37

Ååh!

Dette trenger jeg virkelig!

Jeg har ekstremt tørr hud til vanlig, og nå når vinteren er her får jeg ekstra tørr hud +eksem i ansiktet i tillegg!! Hadde hvert så utroolig kult å vinne!
hits